slide show

Det närmar sig

(null)
Distansundervisningen fortsätter, förra veckan kändes det OK men nu är det bara drygt. Jag ogillar starkt att undervisa på distans, jag ogillar allt med distans. Min kollega fullkomligt älskar det och hade kunnat tänka sig att undervisa på distans för alltid medan jag hatade slutat jobba som lärare direkt om skolan hade gått över till distans för alltid. Nej jag mår absolut inte bra av distans. Nu är det distans till den 24e så denna veckan får vi besked hur det kommer att bli framöver. Det är såklart jättebra med tanke på corona, som förövrigt känns galet jobbigt just nu. Så många coronarelaterade tankar som snurrar 24/7. 

Annars då? Det är 9 dagar kvar tills jag får nycklarna till min lägenhet, oh my! Det är 23 dagar kvar tills hela vår lägenhet måste vara helt tömd för sedan tar de nya ägarna över. Vi har så galet mycket att göra med rensning och packning så jag vet inte exakt hur vi ska få ihop det. Under vardagarna orkar varken jag eller mamma göra något flyttrelaterat, jag är verkligen helt slut efter att jag slutat jobba för dagen, framför allt nu under distans. Har aldrig varit så trött 🥺 Så det är helger som gäller främst men det är inte många helger kvar. Jaja det löser väl sig, ska ta ett rejält tag i helgen. Jag är dock klar med mitt rum och WIC så nu är det gemensamma utrymmen kvar som kök, vardagsrum, badrum och liknande. Interior

Oops, beställde lite fler saker till lägenheten igår... Igår hittade mamma hemsidan lineahemma.se som jag aldrig hört om innan men där finns supermycket fint! 
 
En fönsterlampa som ändå är helt okej snygg. Som ni vet tycker jag nästan inga lampor är snygga men denna kan nog bli fin i fönstret. 
En annorlunda och modern ljus någonting. Tänker att det kan bli fint i mitten på mitt kommande matbord som är i ljust trä.
Hur fin? Beställde den mellanstora.
Älskar!! Kanske i sovrummet? Eller vardagsrummet? Jag får se. 
Alltså lampan, ojoj så fin. Modern, industriell och cool. Denna tänkte jag ha i hallen. I sömnens rike

(null)
En vecka med undervisning på distans avklarad och jag har för första gången på 3,5 vecka sovit mig igen hela natten. Jag kommer inte ihåg att jag vaknat en enda gång och jag kommer inte heller ihåg när jag somnade utan troligtvis gick det så fort så jag inte hann reagera. Efter att ha legat vaken i timmar under flera veckor och vaknat 10-15 gånger per natt var detta helt underbart 🥺
 
Jag hade tid med min KBT terapeut i tisdags och då pratade vi mycket om sömnen. Han sa att det troligtvis är en blandning av oro för corona, oro hur det blir på jobbet pga corona och den kommande flytten som gör att min hjärna håller mig vaken om nätterna, hjärnan är i beredskap liksom. Flytten är ett sådant stort steg för mig och han sa att det behöver inte vara negativa saker som oro som håller mig vaken om nätterna utan det räcker med att det är en stor förändring och är det något som är en stor förändring är det flytten. Han sa att förhoppningsvis blir min kropp så pass trött snart så att jag kommer somna ändå och inatt hände det, halleluja! 
 
Jag började gå KBT hos honom i maj 2019 så i år blir det två år. Han sa att jag har gått 23 av 26 träffar och att det börjar närma sig sitt slut. Neeeeej, hur ska jag klara mig utan KBT mannen, som jag kallar honom? Det är verkligen bland det bästa som hänt i mitt liv, att jag kom till honom. Jag började i KBT pga min bakterieskräck som jag fick lite verktyg för och det har väl blivit lite bättre men inte mycket får jag erkänna. Det är ju i tankarna allt sitter och vi har jobbat mycket med förändra tankarna men det är jättesvårt. Parallellt med min bakterieskräck kom vi in på livet i stort såklart och där är vi än idag. Jag var nere på botten när jag började prata med honom, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Han sa att hade jag inte satt mig i fåtöljen på hans mottagning den dagen i maj 2019 så hade jag gått in i väggen. Jag var bara dagar eller veckor från att gå in i väggen. Det är så läskigt. Jag var ett vrak, jag förstår inte hur jag under flera år kunde leva som jag gjorde. Han har på senaste sagt att Caroline som han lärde känna i maj 2019 jämfört med Caroline idag är två hela olika personer. Första månaderna utstrålade jag sådan stress, han sa att jag aldrig var i nuet utan stressen lös i mina ögon hela tiden. Det känns så fint att han ser förändringen och både han och jag är så stolt över mig själv, över hur långt jag kommit. Jag har en bra bit kvar men han har gett mig verktyg för att förhoppningvis klara detta på egen hand efter våra tre sista möten. Tack KBT mannen. INKÖP TILL LÄGENHETEN

Fredag, hur skönt? Inte för att jag har några planer, det har jag aldrig nu under corona och mitt liv är verkligen extremt tråkigt nu men nåja. Jag längtar så tills jag får vaccinet, jag vill börja träffa folk igen och gå ut bland människor. Saknar så att få ut och äta på restaurang, äta buffé, åka och shoppa, fika och sådana småsaker jag man alltid tagit för givet. När jag väl får göra dessa saker igen kommer jag njuta av varje sekund och aldrig mer ta saker för givet. 
 
Det är lite farligt att vara hemma och inte ha något att göra för jag klickar bara hem en massa saker till kommande lägenheten... 
 
Servetthållare och grytunderlägg från H&M home, hur snyggt och modernt? Jag beställde två grytunderlägg för tänkte sätta upp ett mot väggen i köket, blir nog en snygg kontrast mot det vita kaklet. 
 
Förälskade mig också i ännu en poster, Desenio är farligt... Men hur fin? Den tänkte jag ska stå lutad mot väggen på ett avlastningsbord i hallen. 
 
Jag börjar känna mig lite illa till mods, om 13 dagar får jag nycklarna och om 15 dagar måste jag lämna hemmet där jag bott i 26 år, mitt barndomshem. Det är ett sådant stort steg och jag är taggad och tycker det ska bli superkul men samtidigt är jag livrädd. Jag har aldrig bott själv och jag vet inte vad jag kommer att tycka om det. Hur inreder man ett hem från grunden? Jag har ingen aning och det gör mig stressad. Jag har köpt möbler och inredning som jag tycker är snygga men huruvida det kommer passa ihop eller inte har jag ingen aning om. Hur vet man hur man vill ha det hemma? Det jag vill är att det ska vara modernt, modernt, modernt. Hur får man till ett modernt hem dock? Var börjar man ens? Känner mig vilsen. Distansjobb

Två första skoldagarna med distans, check! Det har gått OK, antar att det har gått så bra det kan göra på distans. Det är absolut inte samma sak som i klassrummet men jag har ändå fått gjort det jag planerat än så länge. Jag tycker dock det är fruktansvärt drygt med distans. Igår hade jag 6 lektioner och det kändes som om dagen aldrig tog slut, när jag är på jobbet går tiden många gånger för snabbt men hemifrån går allt så långsamt. Sedan sitter man ju inne hela dagen och rör sig knappt någonting, streeeeess. Nej, jag gillar inte distans och det är inte många av eleverna som ger distans tummen upp heller. Ur smittoperspektiv är det såklart jättebra dock. 
 
Nu är jag klar med dagens lektioner och har planerat alla morgondagens fem lektioner. Det är supersvårt att säga stopp till att sluta jobba nu när jag har allt jobbmaterial hemma men idag ska jag tvinga mig själv att inte röra jobbet mer. Har dock möte klockan 15.40 också. 
 
Annars då? Ja händer ju verkligen ingenting om dagarna. Tyvärr sov jag lika dåligt i natt som de senaste tre veckorna, somnade strax efter 04. Vad händer?? Så tröttsamt så det finns inte. Jag önskar mig inget mer just nu än att bara få somna som en normal människa.
 
Jäklar vad det snöar i Skåne idag! Kan tänka mig att det är snökaos i hela landet? Jag har nog aldrig sett såhär mycket snö, hade dock varit mysigt om snön faktiskt ligger kvar lite också men då behöver det ju vara minusgrader. En jag känner, de fick i uppgift i idrott på distans att gå ut och göra en snögubbe och filma, hahaha lite smått roligt ändå? Möbler...

Uppdatering kring flytten, jag vet att många gillar att läsa om det :-) 
 
Idag fick jag information att jag kan få nycklarna redan den 28 januari, skulle få den 1 februari så det blir ett par dagar tidigare, kul! Då kan jag börja flytta över en del av de sakerna jag packat. En stor del av lovet har jag rensat och packat. Det tar extremt lång tid, jag har bott här i 26 år så ni kan ju tänka er hur mycket man har samlat på sig. Jag är i princip klar med hela min WIC, kläderna är nedpackade och mitt rum är nästan klart. Nu har jag börjat med vardagsrummet och sedan är det hall, sovrum, två badrum och kök kvar. Det är med andra ord en bra, bra bit kvar men det börjar i alla fall gå framåt. 
 
Låt oss prata om lampor, belysning kan ju vara det svåraste någonsin att köpa?! Jag har verkligen sett ungefär 0 lampor jag tycker om men belysning är ju ett måste hemma. Jag ska ta med mig en lampa hemifrån, den som sitter på taket i min walk in closet men förutom det har jag ingen belysning alls. Har ni tips på sidor med snygga, moderna lampor? 
 
Igår beställde jag faktiskt en lampa, den var svindyr, 1500 kr men ändå ganska snygg? Gillar att kupan är svart och då förhoppningsvis inte lyser ljust och bländande utan mer varmt ljus. Denna tänker jag ha över köksbordet som på bilden. Lampan som står bakom bordet är kanske också rätt snygg? Jag får se! 
 
En väldigt dålig sak är att jag hade beställt matbord, soffbord och tv-bänk från Chilli. Jag har letat i timmar efter de perfekta möblerna och var så nöjd med mina köp TILLS jag fick ett mejl från Chilli att de inte levereras förrän i april. Eh va, ursäkta?! Blev såå arg och ledsen. Jag lyckades i alla fall få tillbaka pengarna, eller nåja de kommer inom 14 dagar. Nu till problemet, jag hittar verkligen inget soffbord eller tv-bänk jag vill ha. Detta är vad jag hade beställt. 
Som ni ser så matchar alla möblerna. Soffbordet och matbordet är från samma serie och jag älskar möblerna men nu kommer jag inte kunna ha dessa. 
 
Jag har faktiskt hittat ett matbord som jag beställde istället, inget grått men väldigt fint ändå. Dyrare än det andra men men. 
De svarta detaljerna gör verkligen hela bordet. 
 
Tv-bänk tror jag att jag kommer kunna hitta någon annan men soffbord är verkligen helt omöjligt. Jag har hittat ett annat jag kan tänka mig men det är också leverans i april. Om ni har tips på något liknande soffbord som det ovan så får ni gärna hojta till. Och glöm inte tipsa mig om lampor!! :-)
 Dags att återgå till jobbet

Det var ett par dagar sedan! Blogg.se har strulat så sjukt mycket på senaste. Ni som bloggar här på blogg.se, vad säger ni? Helt plötsligt har man varit inloggad som någon helt annan person och det går inte att ta sig någonstans och helt plötsligt kommer kossan upp, vem mer hatar kossan? :-) 
 
Nu börjar lovet närma sig sitt slut och imorgon börjar jag jobba igen, eleverna börjar på tisdag. I förgår fick vi reda på att även högstadiet ska gå över helt till distans till och med den 24 december. Jag har extremt blandade känslor inför detta. Ur ett smittorisksperspektiv är det ju bra men utöver det suger distans. Jag hade ju distans de två sista dagarna innan lovet och jag hatar det, mest av allt. Jag blir stressad, jag får ont i huvudet, ont i ryggen och allt blir bara skit. Jag behöver träffa mina kollegor och mina elever för att fungera. Jobbet är en stor glädje i mitt liv och bakom datorskärmen blir det helt enkelt inte samma sak. Jag grät en skvätt när jag fick reda på det men sedan tänkte jag att vi alla sitter i samma båt och att det är väldigt många personer som känner som jag. Uppdaterar er mer kring mina tankar om distans senare i veckan. 
 
Jag har aldrig någonsin gjort så lite under ett lov som varat i tre veckor som under detta jullov. Anledningen? Corona såklart. Jag har i princip inte gått ut alls och den enda jag träffat utöver min familj är Alexandra. Sedan den 21 december har jag, förutom att bara vara hemma, haft en jättemyig julafton, firat nyår med Alexandra och hennes familj, varit i Kristianstad med mamma och kollat möbler och träffat Alexandra. Vi var ute och gick i tre timmar och det var hur mysigt som helst, vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Jag fick så mycket energi av den träffen och var så glad, det är vad äkta vänskap handlar om ♥ Förutom detta har jullovet varit extremt tråkigt men jag har umgåtts extremt mycket med mamma, nästan dygnets alla vakna timmar haha... Vi har kollat på hur många julfilmer som helst, mamma älskar julfilmer mer än någon annan jag känner :-P Jag har också läst väldigt mycket. Tre böcker under tre dagar och alla tre var riktigt, riktigt bra. Jag ska skriva om böckerna senare för de förtjänar ett eget inlägg. Jag och mamma ska ju båda flytta i februari så vi har börjat packa och rensa. Jag ska visa er hur långt vi kommit i veckan och skriva mer om flytten. 
 
Sömnen har dock verkligen ställt till det i mitt liv på senaste. Sedan den 21 december har jag sovit bra två nätter totalt, det är fruktansvärt och jag har aldrig sovit såhär dåligt i hela mitt liv. Jag vet verkligen inte vad det beror på? Sömnen har fuckat upp hela mitt psyke nu under ledigheten, jag känner mig som ett vrak men dålig sömn tre veckor gör väl de flesta människor till ett vrak antar jag? Det har tagit mellan två till sex timmar att sömna varje natt. En natt var extrem för då somnade jag inte förrän 6.30 trots att jag hade legat i sängen utan mobil sedan 01.20. Det är sjukt... Förutom att inte kunna somna har jag också vaknat mellan 5-15 gånger varje natt och sedan haft svårt att somna om. Jag har känt sådan stress i hela kroppen varje kväll när det närmar sig läggdags, detta måste jag ta upp med min terapeut när jag pratar med honom för jag orkar inte mer. I förgår tog jag faktiskt en sömntablett för första gången i mitt liv. Som jag har skrivit tidigare vill jag inte ta sömntabletter för jag vill absolut inte bli beroende men jag kände bara att jag MÅSTE sova. Jag hade sömntabletter hemma som jag fick utskrivna innan jag skulle flyga 13 timmar. Jag tog en och det tog två timmar att somna (vad är det för jäkla sömntablett haha...?) men sedan sov jag faktiskt ett par timmar innan mamma väckte mig då mitt blodsocker var katastrofalt och jag var tvungen att gå upp och byta pump då min börjat läcka. Nervsammanbrott deluxe där, det var så hemskt. Hela min kropp skrek efter sömn och när jag äntligen sov blev jag väckt. Jag lyckades somna om sedan och sov till 12.30. Igår ville jag egentligen också ta sömntablett men avstod från det och natten blev inte bra. Min förhoppning är att när jag nu börjar jobba igen så kanske sömnen blir lite bättre? 
 
Ni som återgått till jobbet, kör ni distans eller på plats? Om distans, gillar ni det? Hur mår ni i övrigt? Har ni haft en fin ledighet? Nyårsmål 2021

2020 var ett skitår och det känns inte som om 2021 kan bli värre. Nu har jag funderat och funderat kring vilka mål jag vill sätta upp för 2021 och här kommer mina nyårsmål. En del är kvar sedan 2020 för att jag inte uppnått dem ännu, och nya har tillkommit. 
 
Sova mer 
Minst 7-8 timmars sömn per natt och gå och lägga mig tidigare. 
 
Fortsätta läsa mycket
Jag vill inte sätta upp antal böcker för det gör mig stressad men verkligen ta mig tiden till att läsa och koppla av. 
 
Minska skärmtiden på mobilen och börja lägga ifrån mig mobilen
Det här känns jätteviktigt. Jag har alltid mobilen bredvid mig, dygnets alla vakna timmar. Jag är beroende av Snapchat och kollar 24/7 om jag fått notiser, framför allt av en person vilket gör mig stressad och ger mig ångest. Jag snittar 8-10 timmars skärmtid på mobilen varje dag, det är en stor katastrof. Jag vill börja med att lägga undan mobilen så att jag inte hela tiden kollar på den. Jag vill kunna befinna mig i ett annat rum en halvtimme, timme, utan att känna att jag måste kolla mobilen. 
 
Känna mig hemma i min lägenhet
I februari ska jag flytta och jag hoppas verkligen att jag kommer att känna mig hemma, att det kommer bli en plats jag älskar att spendera tid på. Jag vill ordna i lägenheten så att den känns jag, och kunna njuta av det. 
 
Aktivera mig hemma
Att flytta hoppas jag kommer bli som en nystart för mig. Jag har inte mått bra de senaste åren och jag tror och hoppas att flytten kan hjälpa mig med det. Jag vill inte ligga på soffan hela dagarna utan jag vill göra meningsfulla saker hemma. Hemmaträning, läsa böcker, lyssna på musik, tända ljus, inreda... Öka mitt välmående hemma helt enkelt genom att orka göra saker, för just nu går stora delar åt dagen till att ligga på soffan för att jag inte orkar något annat. 
 
Njuta av min uteplats 
Jag kommer för första gången i mitt liv ha en uteplats och jag vill njuta av den. Jag vill köpa en grill och njuta av grillkvällar med kompisar och familj. Jag vill lämna mobilen inomhus och sätta mig med en bra bok efter jobbet när det blir varmare och bara njuta. 

Bjud över vänner hem till mig, träffa kompisar mer och vara öppen för relationer av olika slag
Så fort jag får vaccin mot corona vill jag börja träffa kompisar mer igen, jag saknar det. Jag hoppas på att kunna återuppta kontakten med någon gammal vän, träffa mina nuvarande vänner mer och bjuda över folk hem till mig. Jag vill också vara öppen för relationer av olika slag.
 
Känna genuin glädje igen
Pga mitt mående och utbrändhet är det inte ofta jag känner mig genuint glad. Under 2020 var det fler bra dagar än 2019 men långt ifrån tillräckligt. Jag vill fortsätta jobba mot att bli mitt gamla jag igen. 
 
Fortsätta sätta gränser, jobba mindre och vara nöjd med det jag presterar. Allting behöver inte vara perfekt, bra räcker ibland
Som jag har skrivit tidigare har jag blivit bättre på det här 2020 men jag är inte nöjd ännu och detta känns som ett av de viktigaste målen för mitt välmående. Augusti till början av oktober tycker jag ändå att jag lyckades ganska bra, jag drog inte med mig mycket jobb hem och jag jobbade absolut inte lika mycket som tidigare år. Mina 10 timmars förtroendetid räckte aldrig, jag jobbar alltid mer än det men ibland landade det på 15 istället för 45 som tidigare år. Oktober till december blev det för mycket igen, det var stressigt och jag hade galet mycket att göra på jobbet. Nu känner jag dock av på ett helt annat sätt än tidigare när det blir för mycket och jag behöver lyssna på kroppen ännu mer. 
 
Hålla ordning på skrivbordet på jobbet
Jag har nog en släng av jag-kan-inte-hålla-ordning-diagnosen för det är helt galet vad stökigt mitt skrivbord är på jobbet. Stackars mina kollegor och framför allt kollegan som sitter mitt emot mig... Jag har en massa pärmar, mappar osv men det går ändå inte. Det räcker med stress en dag mellan lektionerna och så ser det ut varje tisdag, torsdag och fredag - och sedan är det kört. Det värsta är dock att jag blir extremt stressad när jag sedan inte kan hitta ett specifikt papper eller liknande. Det är ett måste att börja få ordning, och hålla ordning på skrivbordet. 
 
Hålla ordning i min lägenhet
Lite samma här. Jag älskar att ha det organiserat hemma, känner ett lugn i hela kroppen men det håller tyvärr bara i sig i max någon dag innan jag börjat stöka runt igen. Jag har det aldrig smutsigt för hålla rent är superviktigt men stökigt och det vill jag försöka undvika i min lägenhet. Mamma tror inte jag kommer lyckas heheh...
 
Njuta mer och lämna kameran på hotellrummet utan att få ångest över det och känna att jag behöver fotografera allt
Jag fortsätter kämpa på den här fronten men det är svårt. 
 
Känna att livet känns roligt och meningsfullt igen
Det är ett stort mål, väldigt stort. Jag tror dock det kommer lite automatiskt när jag börjar må bättre. Jag är fullt medveten om att detta inte är något som sker över en natt men jag längtar verkligen efter den här känslan. Den finns där, jag vet det men jag har inte känt av den på länge. 
 
Återhämtning måste få vara a och o detta året och genomsyra hela 2021. Det är det enda sätter jag förhoppningsvis kommer kunna börja må bättre genom
Någon närmare förklaring tror jag inte behövs. 
 
Vaccinera mig mot covid-19
Jag kommer att ta vaccinet så fort jag bara får och förhoppningsvis kommer livet så smått att börja återgå till det normala. 
 
Komma upp i på 97% inom målområdet gällande blodsockervärdena
Jag tror detta typ är omöjligt men det är ett mål i alla fall. Jag har kämpat sjukt mycket de senaste åren men har aldrig kommit över 80%, normalt brukar jag ligga på runt 70% bra värden.
 
Få ett mer positivt synsätt och inställning överlag
När jag är bland folk är jag alltid positiv men hemma har jag svårt med det och fastnar ofta i ett negativt mindset, jag vill vända detta till ett positivt istället. 
 
Sedan har jag också ett par mål som jag vill hålla privat men det betyder inte att det inte är viktiga mål, utan tvärtom. 
 
Snälla, snälla 2021, kan du inte bara vara ett bra år? Jag ska försöka göra det till ett bra år. Möbeljakt

Hej på er 💖

De senaste två dagarna har handlat om möbler, möbler och återigen möbler. Jag och mamma har varit på möbeljakt, främst till henne men lite inredning till mig blev det också hehe. 
(null)

(null)
Igår var vi på Jysk och EM möbler. Det blev inte någon jättelyckad shoppingdag för mamma hittade verkligen ingenting hon ville ha. 
(null)
Jag blev dock förälskad i den här skohyllan, dock kostar den 1695 kr, hur dyrt?! När jag fastnat för något har jag väldigt svårt för att få bort det ur huvudet så det blev faktiskt ett köp. Den kommer bli perfekt till min lägenhet. Jag såg den igår på EM möbler men pga priset ville jag fundera. Idag åkte jag och mamma till Ingmars möbler i Bjärnum och där fanns skohyllan också, tänkte att det var ödet heheh. Köpte den hos Ingmars möbler istället, en av mina mentorelevers pappa äger affären så det var kul att bidra där istället :-) 
(null)
Jag och mamma i likadana munskydd, corona alltså... Jag är fortfarande superrädd men det var så kul att komma hemifrån lite. I alla affärer vi var idag var det faktiskt lugnt och det gick att hålla rejäla avstånd. Hade det varit trångt hade jag inte gått in. 
(null)

(null)
ÄLSKAR tavlan med schimpansen!! Dock tror jag den är alldeles för stor för min lägenhet, vet inte riktigt var jag skulle hänga den så jag avvaktar. 
(null)

(null)
I Kristianstad hittade mamma absolut inga möbler så vi åkte som sagt till Bjärnum också. Där köpte mamma soffan på bilden och stolen på bilden, sex stycken. Älskar stolarna! Hade jag inte redan köpt marbordsstolar hade jag lätt köpt dessa, det är Laila Bagges design. 

Själv köpte jag, förutom skohyllan, bunny tails, pampasgräs, tre mindre hyllor, en liten förvaringslåda och två stora, hotell-aktiga kuddar, så nice! Jag är nöjd och längtar så mycket tills jag kan börja inreda min lägenhet, 28 dagar kvar tills jag får nycklarna :-) Söndag?

Söndag, jag får tänka till ordentligt för håller inte koll på dagarna när jag är ledig, kan inte bara vara jag? Jag trodde det var söndag för två dagar sedan... Jag njuter av ledigheten, känner att det verkligen är det jag och min kropp behöver - vara hemma mycket och inte för allt för mycket. DOCK sover jag så fruktansvärt dåligt så jag vill bara gråta. Jag var så rädd för detta nu inför lovet för när jag är ledig har jag otroligt svårt med sömnen. När jag jobbar brukar jag ändå sova OK för jag somnar rätt fort. Nu, alla dagar sedan den 22 december har jag sovit så dåligt. Det tar timmar innan jag somnar och sedan vaknar jag mellan 5-10 gånger per natt, det är ju värre än när man har ett spädbarn?! Jag känner mig helt slut, ögonen svider av trötthet. Jag förstår verkligen inte vad det är som händer. Vad kan man göra åt det? Jag vill inte ta sömntabletter, vill inte bli beroende men så som det är nu - det är ohållbart. 

Idag ska jag fortsätta packa ner mitt rum i flyttlådor. Det är sjuuukt jobbigt och jag vet inte exakt hur vi ska hinna packa ner allt innan den 12 februari, det kommer bli intensiva veckor. Jag och mamma ska till EM home idag och kolla lite möbler. Jag har köpt nästan alla mina möbler, förutom säng medan mamma inte har köpt något alls. Det är skillnaden mellan en person som älskar ha allt planerat och en person som tar det lite som det kommer, jag är mer stressad än mamma över att hon inte köpt några möbler än haha. 
(null)


2021

2021 🥂 
Page 2 of 365 
(null)
Skönt med nystart, eller vad säger ni? Tyvärr är det ju inte så att corona bara försvunnit för att vi gått in i ett nytt år men jag älskar känslan av ett nytt år, det känns alltid som ett bra tillfälle för en nystart.