slide show

Möbeljakt

Hej på er 💖

De senaste två dagarna har handlat om möbler, möbler och återigen möbler. Jag och mamma har varit på möbeljakt, främst till henne men lite inredning till mig blev det också hehe. 
(null)

(null)
Igår var vi på Jysk och EM möbler. Det blev inte någon jättelyckad shoppingdag för mamma hittade verkligen ingenting hon ville ha. 
(null)
Jag blev dock förälskad i den här skohyllan, dock kostar den 1695 kr, hur dyrt?! När jag fastnat för något har jag väldigt svårt för att få bort det ur huvudet så det blev faktiskt ett köp. Den kommer bli perfekt till min lägenhet. Jag såg den igår på EM möbler men pga priset ville jag fundera. Idag åkte jag och mamma till Ingmars möbler i Bjärnum och där fanns skohyllan också, tänkte att det var ödet heheh. Köpte den hos Ingmars möbler istället, en av mina mentorelevers pappa äger affären så det var kul att bidra där istället :-) 
(null)
Jag och mamma i likadana munskydd, corona alltså... Jag är fortfarande superrädd men det var så kul att komma hemifrån lite. I alla affärer vi var idag var det faktiskt lugnt och det gick att hålla rejäla avstånd. Hade det varit trångt hade jag inte gått in. 
(null)

(null)
ÄLSKAR tavlan med schimpansen!! Dock tror jag den är alldeles för stor för min lägenhet, vet inte riktigt var jag skulle hänga den så jag avvaktar. 
(null)

(null)
I Kristianstad hittade mamma absolut inga möbler så vi åkte som sagt till Bjärnum också. Där köpte mamma soffan på bilden och stolen på bilden, sex stycken. Älskar stolarna! Hade jag inte redan köpt marbordsstolar hade jag lätt köpt dessa, det är Laila Bagges design. 

Själv köpte jag, förutom skohyllan, bunny tails, pampasgräs, tre mindre hyllor, en liten förvaringslåda och två stora, hotell-aktiga kuddar, så nice! Jag är nöjd och längtar så mycket tills jag kan börja inreda min lägenhet, 28 dagar kvar tills jag får nycklarna :-) Kommentarer
» Hilma

Men åååh den där stolen var ju hur fin som helst! :D <3

Svar: Ja men eller hur, gillar också stolen! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback