slide show

Phones


Haha, mammas mini mobil vs. min iPhone. Mamma skulle inte vilja ha min mobil och jag skulle inte vilja ha hennes ;)

Nu ska jag kolla film, ciao!



FREDAGSMYS

 +=    
Blir inte en alltför dålig Valborg trots allt, hemmakväll är mysigt och det blir talang, nachos chips och sedan en eller två filmer. Mamma lagar middag nu också så det blir bra ändå. Sitter och snackar med Maja på msn nu :) Annars shoppade jag lite på stan idag, kan visa senare om ni vill. Vad gör ni ikväll? ♥



Mobilblogg

Slutade skolan för 40 min sen men sitter fortfarande kvar i skolan och väntar på mamma som är på ett möte med sitt jobb här på skolan så måste vänta tills det har slutat. Satt här med Emma och snackade innan men hon gick hem för en stund sen så nu sitter jag här själv och har tråkigt. Skulle ju kunna plugga något men orkar jag det? NEJ! Har så ont i huvudet också..! Tråkigt väder på Valborg och dagen blir inte speciellt kul heller, ska nog inte göra något alls faktiskt -.- Cassandra kunde inte träffas och jag har inga andra planer, äh en hemmaväll blir väl okej. Valborg är ändå så överskattat. Ska fortsätta lyssna på musik i min iPhone här nu då och vänta på mami. Hej så länge! :)



20.20

Min spruta i benet gjorde så himla ont precis, tårarna bara rann. Ibland hatar jag det..
Ska snart kolla på film med mamma och sen ta ett varmt bad. Sedan ska jag räkna lite matte, sätta upp håret i flätor så att det blir lockigt till imorgon och lite sånt. Hur ser eran kväll ut? ♥

Idag har jag både skrivit ett inlägg 13.13 och nu 20.20, lite coolt? Haha, kanske inte då! :P



GG, Ugly Betty & 7th heaven

Jag har några favoritserier som jag verkligen älskar. 3 st är mina absoluta favoriter och det är;


7th heaven
Vem har inte kollat på den här härliga serien nångång? Älskar den och det spelar ingen roll om jag sett avsnittet en eller fem gånger innan, alltid lika bra! Det går ju mån-fre kl 11.50 så jag spelar alltid in det när jag är i skolan haha (Y)

Gossip Girl
Typ världens bästa serie? Varje avsnitt är så spännande och har följt det sedan början. Snygga karaktärer, snygga kläder och USA, kan det bli bättre?

Ugly Betty
En annan stor favorit, lika kul varje gång. Synd att sista säsongen visas nu, jag ville ju se så mycket mer!

Kollar ni på någon av dessa serierna, vilken gillar ni bäst då? Eller har ni någon annan favorit?

Nu ska jag äta glasstårta, tycker jag är värd det efter att jag inte kunnat röra mig på flera timmar pga av den dumma värken i magen som gör att jag bara vill skrika rakt ut så får sitta framför datorn och käka glass istället och kolla på dagens 7th heaven :)




13.13, hemma från skolan..

Hej på er!

Hade tre lektioner fram till lunch. Samhälle, idrott och spanska. Sen åt jag lunch hemma och fick världens mensvärk :( Bara det inte blir som förra gången, när jag fick kramp. Sånt klarar jag bara inte av, så nu kommer jag ha ont i magen hela dagen och inte kunna röra mig. Ska ta Ipren så snabbt som möjligt! Senare ska jag räkna lite matte, annars blir det datan, film och tv hela dagen. Engelskaboken är i skolan, visste ju inte att jag skulle stanna hemma nu efter lunch och min väska är också kvar där. Aja, jag får klara mig utan. Missar naturkunskapslabben nu i eftermiddag, inte bra! Hoppas ni får en bättre dag än mig ♥



Veckans fråga

Vad ska ni göra på valborg?

Själv vet jag inte riktigt än, får se!




Flowers

Nationella provet gick bra idag, tror jag i alla fall. Det kändes ganska bra och det var inte speciellt svårt, tror inte jag kommer få mvg precis men vi får se vad det blir. Känns väldigt skönt att den första delen är gjord. Tog bara 40 min för mig att skriva brevet och sen hade vi två timmars lunch. En seg naturkunskapslektion efter det och sen bild. Ska bara göra en sak till på bilden, låg på vg. Det gillas!

Har precis varit ute en runda men sen började det regna.. När jag kom in så läste jag några sidor i den tråkiga engelskaboken Hacker, men jag har delat upp det så att jag typ ska läsa 11 sidor per dag så hinner den bli utläst utan stress. Ska snart äta och sen blir det Anna Anka söker assistent, någon mer som kollar på det? Spanska läxan ska jag också hinna med.


En mobilbild från idag :)



Nationella!

Börjar klockan 10.10 idag med det första nationella provet på gymnasiet, nämligen uppsats i engelska. Jag är grymt nervös, som vanligt alltså.. I år är det antal begränsade ord också, så himla dumt! Och bara 80 minuter, kunde varit mer. Hoppas på något bra ämne som man snabbt kan komma på något att skriva om. Önska mig lycka till (a) så önskar jag alla 1or lycka till idag!


Ska bestämma vilka kläder jag ska ha på mig idag, sminka mig och packa ner skolväskan. Efter nationella har vi två lektioner till, naturkunskap och bild. Hemma vid 4 ungefär ♥



NYTT SMYCKE

Detta smycket köpte jag i fredags på Vero Moda för 129 kr!


Man knyter både runt halsen men även runt ryggen så det blir inte ett halsband precis utan mer ett, ja jag vet inte hur jag ska förklara haha men ni ser på bilden :)



Bloggtips

Om ni inte har något att göra och vill läsa lite bloggar så börja läsa Maria Montazamis blogg på http://amelia.se/blogg/maria-montazami/, den är så bra och man får hänga med henne i vardagen. Maria verkar även vara en riktigt bra mamma och har alltid tid till sin familj, härligare människa får man leta efter :D

Nu står min älskade mamma i köket och lagar mat, ska äta nu. Är hungrig efter att bara ätit en macka i skolan idag, vi hörs lite senare!



Måndag= tv-kväll!

Äntligen klar med allt plugg, jag tog en paus vid 20.00 och då blev det tv. Ni vet, måndag är ju en riktig tv-kväll. Först Top Model och sen Hollywoodfruar, har sagt det innan men fy vad härlig Maria är!


Detta gör min måndagskväll.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt seven heaven, packa idrottsväskan, välja kläder till imorgon, lyssna på musik och sen sova. Allt detta under 1 timme, jaja detta ska gå på något sätt. Mitt smycke visar jag imorgon istället, sorry ♥




Hijacked


Gabriel Brandes nya singel, så bra & han är söt :)
Vad tycker ni om låten?



26 april

Bestämde mig för att plugga direkt när jag kom hem istället för att sätta på datan. Är klar med naturkunskapen, svenskan och engelskan nu. Ska snart äta lite och sen blir det spanska verb och matte.

Kort och lugn dag i skolan idag, slutar ju 12.40 som vanligt. På morgonen hade vi socialkunskap och vi har verkligen fått en riktigt härlig vikarie! En tjej på 25 år, väldigt rolig och trevlig. Hon började snacka om Kissie helt plötsligt haha, en rolig lektion med mycket skratt i alla fall. Sen hade vi bara spanska och matte.

Blir nog färdig med läxorna snabbt, så kan jag ta det lugnt resten av kvällen! Snart kommer dagens outfit och mitt nya smycke upp här på bloggen :)



Eric Saade poster


Kolla vad som fanns i den nya FRIDA tidningen, mihi. Snygg poster på Eric, den ska upp på väggen snart :D



Sunny day


Var ju som sagt ute och solade lite innan, härligt! Man blir ju inte brun efter 40 min i solen i april precis men efter några gånger så. Läste den nya FRIDA tidningen också, det är min absoluta favorittidning!

Nu måste jag läsa i min engelska bok lite, hörs sen ♥



Solar

Är ute och solar nu, det är inte såå jättevarmt så en tjocktröja fick åka på men man kan i alla fall sola ansiktet, för när solen lyser så värmer den skönt :) mamma lagar middag nu, så ska in och äta om 15 min. Puss!



Sommarplaner

Söndag och solen skiner, härligt men idag blir det en del plugg..

Jag och mamma snackade lite om sommaren idag och det ser ut som om denna sommaren kommer bli ganska tråkig. Verkar inte bli Eric Saade nu den 13e, vi vet inte hur det blir med Liseberg, om vi ens ska dit eller inte och om vi ska det så är vi bara där 1 natt vilket jag inte tycker är så lönt. Vet ingenting om Polen heller, fast vi måste ju bara dit :o Ja, som ni ser så väntar en ganska tråkig sommar. Jag vill bara åka utomlands i en vecka eller två, sola & bada. Åh :(


Bild från Spanien, nej men blir ju inte alls sugen på att åka dit när man ser denna bild -.-
Synd att man inte har så mycket pengar som Kenza typ, hon åker ju utomlands hela tiden..




New frame

Köpte ju en ny ram igår så att jag kunde rama in Eric Saade autografen hihi. Den sitter finfint under Rabihs lilla ram (y)


Ramen kommer från gallerix, 39 kr.

Mina två favoriter ju! ♥
Nu ska jag sova, är så trött! Inte okej att vara trött klockan 1 på en lördag haha men ibland är man ju det. Orkade inte ens kolla på tv med mamma, båda somnade typ.. Så nu ska jag borsta tänderna, och sen lyssna lite på musik eller läsa innan jag somnar. Sweet dreams sunshines!



Bilder från dagen

Hemma efter en trevlig dag/kväll! Vi var där ganska många timmar men det är trevligt att bara ta det lugnt och prata, skratta och äta god mat. Jag och Semir har känt varandra i många år & har alltid kommit så bra överens så det är härligt att bara hänga på hans rum och snacka/lyssna på musik. Våra mammor är även bästa vänner så det passar ju bra. Blir förhoppningsvis Liseberg i sommar med dem, jag älskar Liseberg så hoppas verkligen det blir av! :D


Panerad schnitzel med pommes, mums! Violetta gjorde även sin specialla rätt med kyckling och ris men den gillar inte jag, så jag fick detta hehe.

Mamma hade bakat en tårta dock gillar jag inte tårtor, jag är lite kräsen ja!

Glasstårta är däremot gott.

Semir. Så svårt att få honom på kort så då får man smygfota ibland eller vad säger ni kära läsare? ;)




@ Semirs place

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Det har jag :) Vi åt en god middag sen så har jag och Semir spelat spel, snackat och lyssnat på musik typ. Vi ska snart hem och då blir det bara kolla på tv med mamma och ta det lugnt.

Nu måste jag gå, hejsvejs ♥



Iväg på middag

Hinner bara uppdatera snabbt nu för snart ska vi iväg på middag hos Semir och Violetta. Får se vad jag och Semir hittar på men antar att det blir typ datan, spel, tv och prat som vanligt :)

Blir panerad schnitzel till middag, min favorit.


Gammal bild på Semir från Spanien. Vi hörs nog därifrån, ha en fin lördag ♥




Lördag

Dagen började med att bror väckte mamma och sen mig och sa att en tablett hade fastnat i halsen så han knappt kunde andas. Mamma åkte till akuten med honom så jag hoppas det blir bra. Annars känns det lite som söndag idag tycker jag, eftersom vi var lediga igår så kändes det som en lördag då.

Idag ska vi på middag hos Violetta och Semir, trevligt. Det är jättevarm idag, solen skiner men jag har inte tid att sola idag, typiskt hehe :P Nu ska jag äta frukost, hörs sen ♥



Pennskrin

Hittade ett rosa pennskrin på bokia, lite för litet tycker jag men fanns inga andra snygga. Alla pennorna får dock inte plats haha -.- Får väl ha mitt gamla också, i alla fall i väskan.


Bokia, 59 kr.

Köpte också den här boken, nån som läst den?

Nu ska jag kolla lite på tv och försöka laga mitt smycke som jag köpte idag, det var tydligen lite sönder ;o Men orkar inte lämna tillbaka det, borde vara ganska lätt att fixa själv.



Äntligen hemma

Huh, nu är jag hemma! Åkte till stan lite innan två och sen åkte jag och mamma och handlade på massor olika ställen, typ alla affärer i Hlm haha -.- Aja, all mat var typ slut så det blev en hel del kassar med hem. På stan köpte jag en bok, nytt mattehäfte (mitt är slut), ett pennskrin, ram och ett ryggsmycke/halsband. Bilder kommer lite senare. Sen gick jag inom hemmkväll och lånade om den ena filmen, hyrde även en annan film. Det var en kille som var sjukt lik Eric Saade där, tvillingar typ :o Btw, så kanske det blir Eric Saade i Malmö den 13e maj, jag hoppas!

Tänkte slänga in lite bilder från idag men eftersom min dator laggar som bara den går det inte.

Blir hemmakväll för min del, snart blir det god middag och sedan talang. Vad ska ni göra ikväll?


Erics platta släpps den 19 maj, så antar att han bara kommer sjunga manboy och sleepless den 13e och det har jag ju redan hört live, så kanske inte så lönt att åka till Malmö då? Vi får se!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, puss ♥




Stan en runda

Ehehe det var kanske inte så smart att sitta upp på msn halva natten igår för idag är jag grymt trött! Fast det gör ju inte så mycket eftersom vi är lediga. Ska snart äta frukost och kolla på seven heaven. Ska lämna tillbaka filmerna på hemmakväll idag också fast jag har ju inte sett den ena. Typiskt mig att hyra filmer och sen inte kolla på de..

Idag ska jag i alla fall en runda till stan och sen tror jag att jag följer med mamma och handlar. På stan måste jag bla. köpa ett nytt pennskrin. Mitt är ju lite sönder eller så, haha! Var finns snygga pennskrin någonstans? Hoppas jag hittar något fint, sen vill jag också ha en ram till min Eric Saade autograf ;)


Bästavän & jag i onsdags :)




01.37

Klockan är över halv 2, fast eftersom det inte är någon skola imorgon så är jag inne på msn och snackar med Maja, Ralle och några till. Vår konversation ser ungefär ut såhär;

Rasmus nordin| Mörar säger:
haha
anton!
maja bor utanför örkeljunga
bonde om ngt

Anton säger:
haha de e värre än mig

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:

ja e fan inte bonde -.-

Caroline säger:
hahaha bonde? xD

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:
de i ö-a är men fan inte ja -.-

Rasmus nordin| Mörar säger:

lr hur är hon bonde carro;D

hon är värre än dig!

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:

 rasmus käften ;O snällt din skitstövel ;O

Caroline säger:
nejdå, maja är inte bonde ;D

Rasmus nordin| Mörar säger:
jo

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:
tack carro

Caroline säger:
så lite så

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:
du e fan bonde om nån ralle ;O

Rasmus nordin| Mörar säger:
jag bor mitt i tyringe
hahaha

förfan

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:

pratar fan värre än de i örkelljunga

Rasmus nordin| Mörar säger:
vah!?

Anton säger:
haha det kallas skånska och inte bondska

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:
du jag snackar fan inte "bondska" -.-

Rasmus nordin| Mörar säger:
exakt!
jo

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a kaulitz ♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010 ♥ säger:
nej !!!!!!!!!!!!!111

Rasmus nordin| Mörar säger:
foderlucka och sånt skrev du ju innan
hahaha
L0l

Caroline säger:
hahah xD


Nu ska jag nog sova, hörs imorn! ♥



Dagens outfit


Hittade inte de kläderna jag ville ha imorse hehe, jag är morgontrött! Så fick bara slänga på mig något.

Klänning- JC
Halsband- Guldfynd
Armband- Thomas Sabo

Just nu funderar jag på om jag ska ta ett varmt bad eller bara gå och lägga mig snart? Som sagt, ingen skola imorgon så kan sova hur länge som helst. Awesome. Blir kanske stan imorgon, får se. ♥



Torsdag, sista dagen i skolan (y)

Bloggade aldrig igår när jag kom hem eftersom teatern slutade mycket senare än jag trodde och sen var jag tvungen att plugga. Var kul att träffa Cassandra igen! :) Teatern varade i nästan två timmar, alldeles för länge tycker jag. Den var helt okej men lite annorlunda än jag hade trott.

Idag var det skola som vanligt, dock började vi inte förens kl 10.00 med idrott. Har träningsvärk sen igår och är fortfarande lite trött & seg. Vi fick tillbaka våra idrottsprov, vg fick jag. Med tanke på att jag bara satsar på g i idrott så spelade det inte så stor roll. Hade 3 lektioner idag men alla var dryga. Fick i alla fall mvg- på min eng redovisning, inte illa faktiskt (y)

Idag händer inte så mycket, skulle egentligen träna med Cassandra men hon kunde inte. Vi kanske tar det nästa vecka istället, har ändå haft idrott i 6,5 timmar den här veckan så det räcker haha. Funderar på om jag ska ut en runda, kolla film, sitta vid datorn eller plugga lite. Hm, jag vet inte riktigt. Imorgon är jag ledig, alla lektioner är inställda. UNDERBART!


Lite bilder från igår, när jag bowlade med några från klassen.

Robin & Emma bowlar.


Simone.

Nej, nu ska jag dra. Detta inlägget har tagit en timme att skriva typ, fastnar inne på fb hela tiden (a)



Teater

Klockan 18.00 ska jag träffa Cassandra så ska vi gå på teater på kulturhuset. Ska bli kul att träffa min fina vän igen :) Man har ju inte så mycket tid när man går i skolan! Vi ska se Romeo och Julia i Sarajevo, har ingen aning om vad det är för teater egentligen men Monika tipsade om den så det ska bli kul att se. Brukar inte gilla teater speciellt mycket men hoppas den är bra! Vet inte heller hur länge den varar men efter det måste jag hem och plugga.


Cassandra & jag :)

Ha en fin kväll ♥




Trött & sliten efter 4,5 timmars idrott

Hej på er, kom hem för cirka 1 timme sen. Denna dagen var sjukt jobbig & jag är riktigt trött och sliten nu! Började med frukost i skolan klockan 07.30 och sen ett pass i gympasalen. Vi dansade bugg i 1,5 timmar utan en endaste liten paus (förutom drickapaus på 1 min haha) men det var ganska kul, dock en aning jobbigt och drygt. Ont i armen fick jag också. Hade bowling sen, bowlade med Emma och Simone men vi var alla så trötta så vi orkade nästan inte. Det var kul den första halvtimmen men sen blev det också lite drygt. Bra gick det inte heller, jag förlorade stort. Tycker det var lite fel på banan haha, för varje gång jag kastade så rullade mitt klot åt höger? Aja, sen en snabb lunch och efter det banminton på Qpoolen. Det passet tog verkligen död på mig, körde nån tråkig lek i typ 40 minuter där man bara skulle slå till varandra och förlora eller vinna.

Nu har jag ont överallt, är trött, hungrig och helt slut (n) Ska äta något nu, vi hörs innan jag sticker iväg ikväll ♥



Bowling&badminton

Blev lite piggare efter det varma badet och nu vill jag inte sova haha. Dock måste jag gå upp supertidigt imorgon, vid 6.15 bara för att vi ska äta den dumma frukosten i matsalen! Som om man inte kan äta frukost hemma? Så jag ska snart sova, eller om 1 timme. Det är ju hälsodag imorgon så det blir 4,5 timmars idrott då, och dagen börjar med frukost klockan halv 8. Ehehe, inte kul! Passet i gympahallen blir väl värst för sen ska jag spela bowling och badminton och det är ju hyffsat kul :) Ska hitta någon att ha på mig nu bara, packa gympaväskan så att det inte blir som imorse att jag inte kunde hitta några kläder alls. Vi ska hämta Maja från stationen 07.35, pigga var det ja (Y)


Vad tycker ni är roligast, badminton eller bowling?

Vi hörs imorgon, då kommer jag vara sliten och trött haha! På kvällen ska jag träffa bästa vän :)



TRÖTT!

Tisdagar tar verkligen död på mig! -.- Så himla jobbig dag, är sjukt trött just nu. Vill egentligen bara sova och vakna imorgon. Fryser gör jag också så ska snart ta ett varmt bad så hoppas jag att jag blir lite piggare.

Hade idrott, engelska, matte, lunch, spanska, naturkunskap och svenska idag och imorgon har vi en hälsodag i skolan, alltså idrott hela dagen. Suck! Börjar med frukost i matsalen kl halv 8 och den är obligatorisk, halv 8. TIDIGT?! Sen pass i gympasalen, bowling och badmington. Slutar 14.45, inte en toppendag precis.. Det positiva är i alla fall att jag inte har några läxor till imorgon pga hälsodagen. Nej, nu ska jag ta och göra någon vettigt av den här dagen, hör senare! ♥



Mest spelade låtar på iPhonen

Klockan närmar sig elva och jag är mer än trött! Somnade vid halv 2 igår, så jag ska snart sova. Imorgon är det ju tisdag och det är segaste dagen på hela veckan, långt dag & massa tråkiga, långa lektioner :o Har i alla fall precis pluggat spanska och nu kollar jag på American idol lite :)

Jag brukar alltid lyssna på musik innan jag somnar, brukar ni också göra det? Har gjort en liten spellista med 4 låtar som jag lyssnar på & då somnar jag alltid.

Eric Saade- Manboy (akustisk version)
Rabih- You are not alone
Taio Cruz- I can be
Taio Cruz- I can´t say go

Alla låtarna är lugna men så underbara, har ni någon speciell låt ni gärna lyssnar på? ♥


Perfekt musikblandning.
Nu ska jag sova, godnatt!




18.35

Efter promenaden med min kompis så träffade jag på vår granne som är 4 år gammal så frågade hon om jag inte kunde leka med henne i sandlådan lite, hon sprang direkt till sin pappa och hämtade en till spade haha, så söt! Självklart kunde jag det, så var ute och lekte i 1 timme typ.

Nu ska jag plugga lite och sen blir det top model och svenska hollywoodfruar ikväll. Hörs senare!


Söta Emmy/Emelie? Jag uppfattade inte riktigt vad hon hette haha :)



Härlig måndag!

Vilken härlig måndag! Solen skiner, jag hade bara två lektioner idag och slutade 12.40. Hade ju håla i socialkunskapen men kom ändå till skolan vid halv 9. Samir var också där då, så behövde inte sitta själv (y) Han fick spela på min iphone haha :) Det ska jag också göra snart, man blir lite lätt beroende av sina iphone spel..!

Så idag hade jag bara spanska & matte. På fredag kaaanske det inte blir någon skola alls, beror på om vi kan fixa så att naturkunskapen kan bli inställd. Hur underbart hade inte det varit?

Har en del plugg idag, spanska, naturkunskap och matte. Fast först ska jag ut på en liten promenad.


Åt kanalbulle när jag kom hem, det är gott :D



R.I.P Lech Kaczynski.

Idag begravdes den polska presidenten Lech Kaczynski och hans fru i Polen. Den plötsliga döden av Polens president, hans fru och en stor del av regeringen är en mycket stor tragedi för Polen, den störta sen Andra Världkriget. R.I.P!


Lech Kaczynski.

För er som inte visste så är jag halvpolsk. Mamma och bror kommer från Polen och jag kan språket flytande eftersom vi pratar det varje dag :)


Nu ska jag snart sova, skola imorgon. Går väl och lägger mig runt 00.00 antar jag, tidigare somnar jag ändå inte. Har håla i socialkunskapen imorgon men ska ändå åka med mamma när hon åker till jobbet. Får sitta i skolan och plugga/lyssna på musik eller något. Så bara två lektioner imorgon, slutar 12.40. Hörs då ♥



Hurricane

Denna helgen har varit ganska tråkig ja! Har bara varit hemma och slappat hela helgen, behövs kanske ibland men den kunde ju absolut ha varit roligare. Idag har jag inte gjort något vettigt heller, ska snart stänga av datorn och kanske städa lite. Ikväll blir det GG, bada, tvätta håret och sånt.

Här är Rebounds låt Hurricane för er som ännu inte hört den!




Rabih & Eddie=Rebound.



Naturally

Vaknade lite innan 11 idag & då var det strålande sol ute och 18 grader. Tänkte gå ut och sola fast sen när jag hade ätit frukost så var det ingen sol och så är det fortfarande. Helt molnigt och blåsigt, ja ja :(

Detta är första söndagen på länge som jag inte har någon läxa alls och de är helt underbart. :D Idag vet jag inte riktigt vad som händer, slappa hela dagen antar jag.


Selena Gomez nya låt Naturally, jag tycker den är riktigt bra faktiskt.
Vad tycker ni?




Min stora feta grekiska semester


Denna filmen såg jag & mamma ikväll & den var riktigt bra! Både rolig, romantisk och så fick man se vackra Grekland såklart.
Jag älskar Grekland, det är något speciellt med det landet. Folket, omgivningarna, miljön. Grekland är helt underbart och jag vill absolut åka dit igen. Var där för några år sen, kanske för 7 år sedan om jag minnst rätt? Me love Greece.

Btw, kommer det såna rosa prickar runt mina bilder varje gång jag ladda upp en bild här på bloggen? Det gör det när jag kollar på min egen blogg & hur får man bort det?! ;o



Studentklänningar från nelly.com

Nu har nelly.com fått in lite studentklänningar, dock tycker jag inte de var speciellt snygga. Jag tar ju studenten om drygt 2 år, så det är ett bra tag tills dess! Vill ha en riktigt snygg klänning, så ska vara ute i god tid. Om jag inte hittar någon här i Sverige så blir det till att leta i London nästa sommar, annars ska jag få den uppsydd i Polen antar jag. Ni som tar studenten i år, har ni hittat klänning än?



Några utav studentklänningarna på nelly.com. Skulle ni vilja ha någon av dessa på studenten?



Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Fight for this love- Cheryl Cole
Hurricane- Rebound
One less lonelygirl- Justin Bieber
Fireflies- Owl City
Hey soul sister- Train


Annars blev det lite ändrade planer idag, min kompis kunde inte va. Så jag har tagit det lugnt hela dagen och ikväll blir det tv/datan. :)



Outfit of the day

Hann aldrig lägga in gårdagens outfit igår så den kommer nu istället.



Tog på mig min nya kavaj för första gången, är nöjd med mitt köp!

Marinblå kavaj- MQ
Leggins- La Redoute
Midjehög kjol- JC
Linne- H&M


Ett tag funderade jag på att permanenta håret såhär lockigt men jag vet hur mycket det sliter på håret så då är det bättre att fläta det då&då och sen få lockar för dagen.

Skorna är från Scorett btw :)

Nu måste jag rusa, ska nog vara med en kompis en stund. Vi hörs senare ♥



Movie

Jag är trött! Orkar nästan inte vara uppe mer, ska nog sova vid 00.00 faktiskt (y)

Idag hyrde jag två filmer, ska kolla på den ena imorgon.


I hate valentine´s day och Min stora feta grekiska semester.
Har någon sett de? Var de bra? ♥



Fredag, det gillas

Förlåt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, men det har varit så mycket i skolan så jag har inte haft tid för datan. Blir bättre i helgen! Ska svara på era kommentarer snart också.

Kom precis hem, efter att ha handlat med mamma på massor av olika ställen, varit en snabb runda på stan och hemmakväll. Dagen började med svenska, hade klassråd. Väldigt chill lektion, vi gjorde typ ingenting haha. Vi skulle egentligen hålla på med verb också men Samir som var ordförande drog ut på klassrådet lite så vi slapp verbet, tack för det! ;) Vem orkar jobba med verb på en fredag liksom? Sen var det matteprov, vet inte alls hur det gick. Hoppas jag får G i alla fall! Sen naturkunskap, så dryg lektion. Vi hade håla i samhälle så slutade 12.35 :D Åkte med mamma till skolan där hon jobbade, sen hyrde jag film på hemmakväll. Vad tror ni inte händer då, jo jag ska betala med mitt presentkort så säger hon att det bara är 5 kr kvar och jag hade inga pengar med mig. Fick då fråga om de kunde lägga undan sakerna så att jag kunde åka hem och hämta de. Jobbigt det där haha, och så har ungefär hela dagen sett ut. Massa folk och bilar på stan men det är ju fredag så inte så konstigt. Är också jättetrött idag, somnade vid halv 2 igår. Sent!

Nu är jag i alla fall hemma & snart blir det en god middag, lite godis från hemmakväll & talang. Fredagsmys :)
Vad ska ni göra ikväll, hemmakväll eller fest?


Körde på lockigt hår idag, älskar lockigt hår. Är dock trött och nästan osminkad på bilden ^^
Nu ska jag duka fram bestick och sånt, vi hörs vid halv 10 ♥



Pink from Gina Tricot

Älskar denna populära koftan/jackan från Gina Tricot! Finns även i röd & några färger till.


Vad tycker ni, hiss/diss?

Ska kanske beställa den från hemsidan eftersom det inte finns Gina där jag bor :P

Nu; åter till matten som inte går så bra..



Plugg inför matteprovet imorgon

Hej på er, kom hem för lite mindre än en timme sen. Har ätit och tagit det lite lugnt sedan dess. Dagen i skolan idag var låång och ville aldrig riktigt ta slut. Sh lektionen på morgonen var inställd för vår lärare kom aldrig. Andra gången den här veckan som jag hade kunnat få sovmorgon till klockan 10! Varför får man inte reda på sånt innan?! Sen hade vi idrott på q-poolen. Badmington, och för en gångs skull så var idrotten riktigt kul :) Efter idrotten var det byta om snabbt, och sen rusa till spanska lektionen. Skolan är så stressig ibland xd Hade engelska och labb i naturkunskapen sen. Drygt, ohja.

Hinner inte skriva mer nu, för nu ska jag umgås med min mattebok i någon timme. Prov imorgon -.-


Så kul? Eller inte..♥



Chocolate


När jag & Cassandra var på stan sist visade hon mig denna doftande produkt. Det är tydligen något till badet, kommer inte ihåg vad det var nu men typ sån shower gel? I alla fall, den bruna luktar choklad och den luktar sjukt gott. Medans jag väntar på bussen brukar jag gå in på nisses och lukta på den haha, men man blir faktiskt beroende. Måste köpa den någon dag, så om ni är inne på nisses nångång så lukta på denna, okej? :D

De rosa flaskorna luktar jordgubb fast choklad är alltid bäst, aight?

Nu ska jag kolla igenom matten i ungefär en halvtimme och sen ska jag somna innan 23 idag, det har jag och Maja bestämt! Hörs imorgon, godnatt på er ♥



En helt vanlig onsdag

Kom hem för cirka 3 timmar sen men det är först nu jag satte mig vid laptopen en stund. Slutade tidigare idag och det gillas. På morgonen hade vi socialkunskap, kollade klart på filmen och fick reda på vårt slutbetyg. Fick även tillbaka mitt arbete, blev ett mvg trots allt! Och det betyder att jag har fått MVG i slutbetyg :D Det var tydligen värt att lägga ner så mycket tid på mina arbeten för det känns härligt att få ett mvg. Sen engelska, hade muntlig redovisning. Gick väl okej antar jag, var dock så nervös innan.

Lunch och sen en intressant svenska lektion hahah! Fick tillbaka uppsatsen, vg+. Kunde varit bättre men det blev lite konstigt, rubriken var en dag i april så hade jag skrivit om sommarlovet, haha?! Fail alltså.. Jag var trött den morgonen hehe. Sen läste Robin & Maja upp sina uppsatser. Så bra :) Majas uppsats min första kärlek blev ju lite kul eller vad säger du Maja? ;) I alla fall, mycket skratt. Efteråt naturkunskap och om man var färdig med frågorna fick man gå, jag tog då ut min andra lediga bildlektion så jag slutade vid 13.10 ungefär. Satt kvar och väntade på bussen en stund.

Nu ska jag plugga matte, prov på fredag. Vi hörs senare, roligare inlägg kommer då ♥



22.15

Lite uppdatering dåja. Alla naturkunskapsuppgifter är äntligen klara & kan lämnas in imorgon. Ska bara läsa igenom de och så, känns bra. Engelska talet är också klart, dock kan jag inte det utantill speciellt bra.. Fast man kan väl stå med pappret där framme? Är i alla fall riktigt nervös, jag hatar muntligt och mest i engelska. Muntliga redovisningar är bland det värsta som finns, önska mig lycka till? Det lär behövas! Hoppas det går bra, och att jag inte gör bort mig helt haha.


Nu ska jag bada & sen sova. Borde också plugga till matteprovet, gör det imorgon istället. Ha en fin kväll ♥



Outfits

Här kommer gårdagens & dagens outfits. Inget speciellt egentligen, men ja ♥


Vårskorna, så himla härligt!



Tröja- Gina Tricot
Hög kjol- JC
Skor- Scorett
Halsband- H&M
Armband- Thomas Sabo

Idag.
Leggins- La Redoute
Klänning- JC
Skärp- köpt nånstans i Polen
Kofta- Bok Bok
Solbrillor- Cypern

Nu ska jag plugga & bada, kram!



1 lektion

Hej på er.

Vaknade sent idag igen, blev stress till skolan. Höll nästan på att komma försent men på något konstigt sätt hinner jag alltid i sista sekund. I trappen träffade vi på vår granne som nyss fått en liten bebis så man var ju bara tvungen att stanna och kolla på sötnosen, liknade en docka. Sjukt söt, jag älskar små bebisar hihi. När jag kom till skolan idag imorse så fick jag reda på att idrotten, den första lektionen var inställd. Alltså hade man kunnat få sovmorgon men gött att det inte var någon idrott (Y) Satt och snackade med tjejerna i nästan två timmar istället :) Sen hade vi bara engelska, hörförståelse. Ganska svårt tycker jag! Fast det var bara övning, inget som ingår i betyget.

Sen så slutade vi 10.50! Så bara en lektion idag och sluta så tidigt, awesome. Nu har jag precis ätit lunch och ska sätta igång med plugget. Naturkunskap, engelska och matte. Ska svara på alla kommentarer ni skrivit också, fast det blir lite senare :)


Bild från igår, kan lägga upp bild på hela outfiten sen om ni vill?



TV-kväll

Vilken härlig måndag, kommer inte ihåg när jag tog det såhär lugnt sist. När jag kom hem blev det kolla på 7th heaven, åt och lite sånt. Sen pluggade jag. Nu på kvällen var det mycket bra på tv. Både top model och svenska hollywoodfruar. Maria är så bäst!

Nu ska jag bara plugga lite till & sen sova. Imorgon slutar jag kl 10.50, har bara idrott på morgonen och sen ett engelska prov. Dock är det hörförståelse så det kan man inte plugga till (Y)


Vem är eran favorit?
Maria verkar så jordnära och härlig. De andra är ju helt korkade. Sorry, men ni är inte 15 år längre haha :P



Måndagar är bra!

Hej på er, första dagen i skolan efter lovet. Det var svårt att komma upp imorse kan jag säga! Somnade inte förens efter 2 på natten igår, alltså inte ens fem timmars sömn. Inte bra, inte bra.. Kom i alla fall upp till slut och tog mig till skolan. Socialkunskap först, fick inte reda på betyget idag. Vi kollade på en hemskt film, Under ytan heter den. Det är en av de hemskaste filmerna jag sett, klarar inte av att se sånt ;o Droger, missbruk, våld osv. Jag hatar såna filmer :( Sen spanska & matte. Slutar ju 12.40 på måndagar. Det är så himla bra.

Laddade ner Hurricane från iTunes direkt när jag kom hem, Rabih och Eddie har ju bildat grupp Rebound och deras första singel släpptes idag. Så bra är den, den går om&om igen just nu. Har två prov denna veckan, engelska imorgon och matte på fredag. Ska plugga på det nu och sen har jag andra läxor också. Kram ♥



GG

Kollar på världens bästa serie nu, nämligen Gossip Girl. Varje avsnitt är så bra!


Tycker du också om GG?

Nu börjar det igen, hörs sen!



SÖNDAG

Så tråkigt att det redan är söndag idag & skola imorgon. Lovet är slut men det hade kunnat vara 1 vecka till tycker jag!

Idag måste jag hinna med vissa saker, bla. plugga.

* Skriva mitt eng tal
* Socialkunskap
* Naturkunskap B frågor

Usch, jag gillar inte plugga haha. Dock ska jag satsa på skolan hårt nu dessa veckorna som är kvar, jag vill gärna gå ut ettan med bra betyg och några mvg ska jag nog kunna fixa. Kanske får tillbaka mitt socialkunskapsarbete imorgon och om jag får mvg på det så har jag mvg i betyg. Håller tummarna :D
Sen ska jag bada, tvätta håret och massa sånt. Vad ska ni göra idag?



Vad vill ni läsa mer om?

Jag har lite bloggtorka just nu, vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Kommer inte på något så bra, därför frågar jag er, vad vill ni läsa mer om? Mer om mode, kändisar eller ja vad som helst. Kom gärna med ett förslag för det är kul att veta vad ni tycker. Bästa förslaget får en länkning om ni vill ;D
Kvällen har varit lugnt, kollat på körslaget & nu är djävulen bär prada på i bakgrunden, kikar lite på det ibland annars är det datan som gäller. Vad gör ni då, är det fotboll som gäller eller? Söndag imorgon, då blir det plugg. Lovet har gått så fort, tycker ni inte det?


Jag vill va bruun igen & jag saknar Cypern (Y)

Kram & glöm inte skriva vad ni vill läsa mer om ♥



Fight for this love

Igår satte jag på Skavlan på Tvn och då upptäckte jag den här tjejen, Cheryl Cole. Har hört låten innan men visste inte vem som sjöng den.


Låten är grymt bra och Cheryl är så himla vacker, ge mig hennes utseende liksom!
Vad tycker du om Fight for this love?



Lååång sovmorgon?

Ehehe jag vaknade vid 13.30 idag.. Har lite ångest över att jag sovit bort halva dagen nu :( Fast jag sov inte alls bra inatt, först somnade jag inte förens vid 3 och vaknade upp 4. Hade svårt att somna om då, sen ringde mammas kompis vid halv 10 och då vaknade jag igen, hon berättade om det som hade hänt med Polens president, att 96 personer från regeringen osv hade omkommit och där bland preseidenten och hans fru. Eftersom min mamma är polsk var detta såklart viktigt. Skänker en tanke till alla som omkom, R.i.p!

Sen somnade jag om och vaknade halv 2 dåja. Nu är jag seg och denna dagen kommer bli chill. Får se vad jag hittar på men ska i alla fall inte sitta vid datan speciellt mycket. Vad ska ni göra idag?

Hörs senare ♥



Boktips

Började på en bok som heter Vad mina vänner inte vet för ett tag sen fast när man går i skolan finns det ju inte så mycket tid till att läsa och när man har en stund över på kvällen så sätter jag mig hellre vid datan faktiskt. Innan lovet läste jag i alla fall ut den och började på andra delen, Vad min flickvän inte vet.

Det var två lite konstiga böcker men samtidigt så himla bra. Böckerna är skrivna som små dikter, men det vänjer man sig vid väldigt snabbt.


Såhär ser boken ut innuti ^^

Handlar om Sophie och Robin som är 14 år gamla. Robin är den minst populära killen på hela skolan, tönten och Sophie blir kär i honom men de får en hel del problem, ska de klara detta tillsammans?

Detta är alltså två delar, del 1 och del 2.

Om ni inte läst de, så gör det. Nu ska jag snart sova, godnatt ♥

Update: fick en fråga om var man kan köpa de och på vilken nivå böckerna ligger på.
Svar: De finns att köpa bla. på www.adlibris.com & passar väl ungdomar från 13 och uppåt tycker jag :)



FREDAG

Fredag idag, känns inte lika härligt som alltid för nu är lovet snart slut. Det har gått sjukt snabbt! Idag var jag som sagt först med mamma och handlade och sen har jag varit med Anja lite. Vi kollade klart på 17 again & sen var vi ute lite. Nu är jag hemma och strax blir det god middag & sen talang :) Hemmakväll helt enkelt.

Satte igång och plugga lite för en stund sen också men jag hittar såklart inte ett superviktigt engelska papper som jag måste göra & mitt skrivhäfte, kan jag ha glömt det i skolan? Jag hoppas det, annars vet jag inte var det är och det betyder att jag inte kan göra det i helgen.

Städade ju min garderob igår, har lite kvar men hyllorna där uppe är klara.


FÖRE. Dock var den ena hyllan redan städad som ni ser ^^

EFTER. Visst blev det i alla fall liite finare? Kjolar & shorts i en hög, byxor längst in och en massa linne. Undra hur länge den här ordningen håller i sig bara.

Hörs senare, kram!



Dagens outfit

Hej på er, slänger upp dagens outfit från igår. Ska snart med mamma till stan en liten runda, lite ärenden. Sen kanske jag ska va med min granne en stund. Så vi hörs senare? ♥





Tröja- H&M
Kofta- Gina Tricot
Leggins- La Redoute
Stövlar + skosmycke- Scorett
Skinnjacka- Cubus
Väska- köpt i Polen
Solglasögon, Gucci- köpta på Cypern
Armband- Tomas Sabo



02.30

Klockan är halv 3 och jag är fortfarande uppe? Vänt på dygnet helt, som vanligt.. Läste ut en jättebra bok för en liten stund sen, kan skriva mer om den imorgon. Började på syskonkärlek precis, har läst den en gång innan men det är världens bästa bok! Inte mycket folk inne på msn nu heller, smsar med Alexander O istället. Kanske dax att sova, jag tror nästan det. Godnatt ♥



Bilder från dagen

Förlåt för min kassa uppdatering men nu ska jag berätta lite om dagen. Vi hämtade Monika lite innan två & sen körde vi ner till bowlinghallen. Två timmars bowling och kul var det :) Varför går det så bra vissa gånger och sen andra slår jag inte ner en endaste kägla på flera gånger haha? Dock så bowlade tre killar i 20-30 års åldern bredvid oss, polska var de. Så de fattade liksom allt vi sa, sen så drack de massa öl osv. Sånt är bara jobbigt. I alla fall, så vann jag. Fast Monika var också duktig :D



Monika in action ;d


Bowling.


Jag bowlar.


Monika.


Nu ska jag fortsätta med att rensa garderoben, kram!




BOWLING

Skulle egentligen tränat dansaerobic med bästavän ikväll men eftersom det inte fanns några platser kvar så blev det tyvär inte av. Vi får ta det om 2 veckor istället? :) Jag vet inte ens vad dansaerobic är haha men det låter kul! Någon som vet vad man gör?

Klockan 14.00 blir det i alla fall bowling med Monika, det kommer bli skoj. Idag ska vi faktiskt bowla i 2 timmar & jag ska vinna haha ;) Sist gick det ju helt okej, fast ibland gick det sämst! Det är i alla fall kul att bowla.




Bilder från förra gången vi bowlade.
Nu måste jag hitta något att ta på mig, ha en fin dag ♥



02.07

Oj vad mycket klockan är, jag ska snart sova! Lovet är snart slut, det har gått så fort?
Idag har jag i alla fall städat i min garderob men det var ganska jobbigt haha, blev trött på det efter att jag tagit ut alla kläderna ur den översta hyllan men jag gjorde faktiskt klart det! En av två hyllor är avklarade, bättre än ingenting? Ska fortsätta med det imorgon. Hittade lite kläder jag ska ge bort och så, dock trodde jag det skulle bli lite mer fast hittade en snygg svart kjol jag inte ens visste jag hade :D

Imorgon blir det bland annat bowling, kommer bli skoj. Nu behöver jag sömn, godnatt!


Avslutar med en snygg bild på Eric Saade som jag hittade på hans blogg. Kram ♥



SUNGLASSES

Hittade de flesta av mina solbrillor idag när jag städade, jag älskar solglasögon!



Min lilla samling :)

Favoriterna från Dolce&Gabbana.




Vårväder

Var ute med min bror innan & skinnjackan åkte på. Så härligt och till och med lite varmt, när solen skiner blir det varmt i skinnjacka! Nu ska jag faktiskt ta och rensa min garderbob, har tänkt att göra det jättelänge men det har inte riktigt blivit av. Ska också kolla lite vilka vårskor jag har som man kan använda nu, den tjockaste vinterjackan ska läggas i förrådet osv. Kommer nog ta några timmar men det behövs verkligen. Imorgon ska jag träna med Cassandra & imorgon eller på fredag blir det bowling med Monika, awesome.


Osminkad men jag bjuder..

Bror.

Nu ska jag sätta igång, puss ♥



<3

13 år sedan ♥


Idag är det 13 år sedan min älskade mormor gick bort, hon var verkligen en levande ängel och världens bästa människa. Jag saknar dig mest. Hoppas hon har det bra uppe i himlen, kan tyvär inte komma till kyrkogården eftersom det är i Polen men miss you & Love u! ♥
R.i.p <3



Kavaj från MQ

Min nya kavaj från MQ, 599 kr.


Me like.


Den ska användas flitigt i vår, när solen kommer fram.


Den är ju inte riktigt så blå som på denna bilden haha, ljuset blev lite konstigt.




Ny kavaj fick följa med hem från stan

Hemma från stan nu, jag hittade en alldeles underbar kavaj! I´m in love typ haha, nej men den är verkligen hur snyg som helst. Jag köpte den men priset sved, 599 kr och jag hade ångest resten av timmarna vi gick runt på stan. Fick 500 kr idag och det skulle räcka till hela lovet, ni vet bio, bowling och sånt så går jag till stan och shoppar upp allt på en kavaj. Fast tyget och färgen är så fin, den är helt awesome. Ska bara äta nu, sen visar jag bild på den! Jag är inte bra på att spara pengar..



In till stan

20 över tre ska jag möta upp Cassandra i stan, vi ska gå runt och kolla lite i affärer. Borde egentligen spara mina pengar till sommaren men det är ju så kul att shoppa! Jag är verkligen slösa, vad är ni?


Cassandra för några veckor sen efter Eric Saade spelningen :)

Nu måste jag hitta något att ha på mig, tänkte köra på skinnjacka men gick ut precis för att se hur "varmt" det var och jag tycker fortfarande det är för kallt för skinnjacka så det blir den tråkiga vinterjackan idag igen..
Ha en fin dag ♥




Traffic Rush

Länge sedan jag spelade mitt favoritspel på iPhonen men idag gjorde jag det, nämligen traffic rush.


Typiskt att man krockar på 1834, som ni ser är mitt bästa 3334 & jag kan inte ens slå mitt eget rekord. Det är illa haha!



Jag har tråkigt!

Usch vilken tråkig dag det har varit idag och det är ändå lov?! Vi hade gäster innan, de fikade här. Annars har jag inte gjort ett dugg idag, so boring.. Jag vill hitta på något kul men vad finns det att göra? Hela lovet är typ oplanerat, förutom stan med Cassandra imorgon när hon kommer hem från skolan och ett träningspass på torsdag. Så om nån vill hitta på något, hör av er?


Lite fika, dock stod inte allt på bordet när jag fotade ^^

Morotskaka.

Slapp outfit.

Nu ska jag tråka vidare, ingen social på msn heller -.-




Vill till värmen!

Blev en tv-morgon idag. Först gossip girl som jag missade igår (världens bästa serie, verkligen!) och sen 7:th heaven. Senare idag ska vi ha gäster så därför kan jag inte hitta på något kul med nån kompis idag, -.- Får väl vara social i några timmar med gästerna istället, tråkigt men ja.

Sitter här och kollar solresor på ving nu, sjukt sugen man blir på att åka iväg i sommar! Detta året blir det tyvär ingen solsemester men man kan ju alltid kolla på bilder och drömma sig bort? Polen blir det dock, som alltid :)








Bilder från när jag & mamma var på Cypen förra sommaren, nu vill jag bara till värmen ännu mer när jag kollar på dessa bilder ;o
Älskar att resa, och veckan på Cypern var en av de härligaste veckorna någonsin ♥

Ska ni utomlands i år?


Är med i en veckans bloggtävling här, är nummer 12. Rösta mer än gärna!




Pics

Några fler bilder från i fredags när jag, Cassandra & Maja var hemma hos mig innan björket.


Mina fina vänner & jag :)

Maja, Cassandra och jag.
Det blev lite stressigt med tiden när vi skulle fixa oss, klockan var mycket så det blev inte så många fler bilder.


Jag och Maja nästa dag, trötta och osminkade men det får man vara efter en kväll fylld med dans på björket haha ;)

Nu ska jag kanske läsa lite eller kolla på tv, och sen sova. En ny dag imorgon ju, godnatt sunshines ♥



Fredagens oufit

Mörka bilder, men hoppas det går bra ändå. Detta hade jag i alla fall på mig i fredags på björket.



Klänning- Vero Moda
Leggins- La Redoute
Halsband- fått i present
Silver armband- köpt i Polen
Armband med berlocker- Thomas Sabo



Söndag

Denna söndagen är inte lika seg som vanligt eftersom en hel veckas lov börjar imorgon (Y)
Vad ska ni göra idag då? Min granne kommer hit en liten stund snart & sen resten av dagen ska jag bara ta det lugnt antar jag?


Bild från i torsdags när jag var på stan med tjejerna :)
Josefin, Eleonore, Maja & jag inne på h&m.

Vi hörs senare ♥




GLAD PÅSK

Glad påsk på er, hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! :) Igår fick jag mitt påskägg och där fanns godis och en ny, söt berlock till mitt Thomas Sabo armband, kan visa bild senare. Glad blev jag i alla fall!


Vår lilla korg hehe, vi skulle egentligen till kyrkan idag men eftersom mamma inte mår jättebra än så tog hennes kompis med vår korg istället ^^


Jag har varit seg hela dagen och är fortfarande hur trött som helst, ska nog snart sova. Visst klockan är inte så jättemycket än, men varför inte sova om man är trött liksom. Är ni också trötta idag?
Sov så gott ♥



Bilder från igår :D

Sämsta uppdateringen någonsin tror jag, förlåt för det! Fast jag har typ inte alls suttit vid datorn idag.

Vaknade vid 11 idag, helt slut efter björket och har varit seg ändå sedan dess. Skickade sms till Maja som låg och sov i ett annat rum och frågade om hon hade vaknat haha. Sen gick vi i alla fall upp och mamma fixade en god frukost till oss :) Sen tog jag och Maja bara det lugnt i någon timme, satt lite framför datorn och snackade mest innan vi skjutsade ner henne till stationen & hon tog bussen hem.

Kvällen igår var riktigt rolig, tack alla! Cassandra, jag och Maja mötte upp Josefin och Molly där och sen gick vi alla in till björket. Musiken var sådär, några låtar var bra men det har absolut varit bättre innan fast dans blev det hela tiden. Fötterna gör fortfarande ont idag men absolut värt det. Den sista timmen dansade vi uppe på, ja vad heter det haha. Inte högtalaren men en sån liten "trappa" där man kan stå och dansa, himla kul i alla fall. Roligt folk var där också, bla. Matilda som vi träffade där och folk från klassen :D Lägger in några bilder nu, fler kommer senare.


Cassandra, jag & Maja.





02.48, hemma från bj.

Hemma efter en kul partykväll/natt! Jag och Maja tog taxi hem, hon ska sova över här. Blev väldigt mycket dans, fötterna värker men man träffade på lite trevliga människor där, bland annat från klassen :) Nu ska jag tvätta av sminket och sen SOVA. Hörs imorgon, kram!



Björket ikväll

Har lite kvar att göra innan klockan blir 19! Bla. städa mitt rum!! Vid sju kommer som sagt Maja och Cassandra hit, så ska vi hänga lite här & sen fixa oss. Klockan 22 är det dags för björket och det ska bli riktigt kul. Jag är taggad. Jag har dock ett problem med att välja klänning. Svart eller vit? Tjejerna får ge mig råd när de kommer.


Cassandra & jag, Maja & jag.
Bilder från tidigare björket :)

Nu får jag skynda mig, hörs genom mobilblogg sen!




Massor att göra inför ikväll

Oj, klockan bara rinner iväg :o Måste hinna med så mycket idag! Ska alldeles strax sätta igång med städningen, mitt rum är en katastrof och ska även hjälpa mamma städa resten av huset eftersom min älskade mamma har blivit sjuk igen och redan nu har 38,5 graders feber :( Åh, mamma. Bli frisk snart? ♥

Sen ska jag bada, tvätta håret och sätta upp det i flätor. Efter det ska jag äta och sen fixa en massa. Lite innan 19.00 kommer Cassandra och Maja hit så ska vi fixa oss inför björket och så. Vi hörs innan jag sticker ikväll men jag måste sätta igång här nu.

Ha en fin långfredag! :)



Eric Saade bilder från 20/3

Sista Eric Saade bilderna nu, sorry att det tog lite tid men nu lägger jag i alla fall upp de.


De sista bilderna blev ganska bra, vi stod nära :)

Sötnos!



Längtar till Erics sommarturné! Rabih ska också turnera då, lovely.

Jag & Cassandra.

Josefin.

Haha, Erics manager ser ju road ut?

Chokladhjärtan gör docka alla gladare ;)




Eric signerar skivan åt mig (y) åh, så söööt!

Jag, Cassandra och Josefin väntade sedan tills ALLA hade fått autograf för de sa att man då kunde fota med Eric eftersom man inte fick göra det medan man tog autograf. Vi väntade länge och sedan sa de att det tyvär inte fanns tid kvar så det fick bli ett gruppfoto med typ 50 andra pers. Hur kul är det? Lite besviken blev man ju efter att ha väntat så länge. Det var en fotograf som tog bilden och den skulle komma upp på Erics hemsida men det har den inte gjort än..
Efter det åkte vi och åt på MAX haha, gott. :)

I alla fall, awesome dag! 20/3-10. ♥ Tack alla!


Autograferna.



Nytt från H&M

Här är tröjan jag köpte idag, dock funderar jag på om jag ska behålla den eller lämna tillbaka?


Ganska enkel tröja men..

..axelsmycken är snyggt.

199 kr, behålla eller lämna tillbaka. Det är frågan haha.



Stan med vänner

Uppsatsskrivningen gick ganska bra idag, satt där i lite mer än två timmar och det blev nästan 16 sidor! Fast på sånt dubbelark men man kan ju lugnt säga att jag hade skrivkramp hehe. Efter uppsatsen blev det en runda skitgubbe med vänner innan jag åkte hem pga. inställd spanska. Sen var det bara engelska där vi inte gjorde nånting, snackade bara med några haha :)

Slutade 13.50 men var inte hemma förens 17.10 för efter skolan blev det stan med Maja, Eleonore och Josefin. Hur kul som helst! Hittade dock ingen klänning till imorgon :( vad ska jag ha på mig nu då?! Jag har verkligen ingen aning.. Maja och Josefin köpte i alla fall kläder till björket men inte jag och Eleonore. Ska leta i garderoben nu! En mascara och tröja fick följa med hem, visar sen.


Emma i min klass tipsade om denna mascara & jag tycker hennes ögonfransar var så långa så jag köpte den haha. Hoppas den är bra, någon annan som provat den?

NU ÄR DET LOV, HÄRLIGT!