slide show

Stress och glömska

Kanske inte min turdag idag.. Har varit så himla stressad hela dagen! Spanska provet är i alla fall över och det känns sjukt skönt, dock gick det inte speciellt bra, riktigt svårt!! Fattade 0 av läsförståelsen och grammatiken kan dra åt skogen. Jaja har ändå gett upp hoppet om ett MVG i spanska så bara jag klarar det.. Sen var det stress stress för att hinna plugga in svenska talet. Gick väl inte världsbäst det heller, tappade bort mig några gånger och så men vi får se vad det blir! Det resulterade i alla fall i att jag precis när vi satt oss i matsalen kom på att jag hade glömt sprutan i skåpet så det var bara att springa tillbaka hela vägen till skåpet och hämta den, yeah.. Sen tappade jag någongång under dagen bort min kalender, panik!! Den är liksom mitt allt när det gäller skolan, kom på det när jag kom hem att jag inte hade den. Fick sedan reda på att den ligger kvar på bordet i skolan, Ehh risky!! Bara inte städerskan tar den eller någon annan för del delen. Därför måste jag hämta den tidigt imorgon, innan alla kommer. Måste ha min kalender !

Nu ska jag göra liiite religion och ta sista penicillin tabletten.

Btw samhälle lektionen var sjukt tråkig idag så då briljerade jag med mina ritkunskaper, eller vad säger ni..? Slutade sent, tog bussen hem och var hemma 16.15.

 




School

Har slutat men sitter kvar i skolan och väntar på mamma. Passar på att plugga spanska och idag när jag kommer hem ska jag plugga satan. Måste måste plugga både spanska, religion och svenska idag.




En bra födelsedag!

Haft en underbar födelsedag med en massa fina presenter och underbart god middag på Cats. Känns rätt bra att vara 19 nu!

Har svarat på en massa grattis, nästan 200 bara på facebook, superskoj! Utöver det instagram, sms, msn, telefon, bloggarna och muntliga grattis. Tack till alla ♥

Kvällen har tyvärr bjudit på en del plugg och stress, har 1000 saker att göra och har lite ångest hur jag ska hinna med allt. Vloreta känner samma sak, great att jag inte är lonely i alla fall. Nu ska jag sova, skola imorgon. Men trots det är det en glad tjej som går och lägger sig.


Ni får se bilder och sånt sen, men detta goda åt jag idag. Är fortfarande dömätt! Men trots det avslutades min födelsedag med marängtårta här hemma, trodde seriöst jag skulle spricka sen efter haha.



Grattis!

Har svarat på en massa grattis nu, så himla skoj! Jättesnällt att så många skriver, man blir ju så glad :) När jag var på Cats såg jag att Leonard Löfstrand hade skrivit i min logg, Leo tänkte jag, vem Leo? Sen kom jag på, det är ju han som var med i idol nu!! Ahh så sjukt kul att även han skrev Grattis :D




Cats

En av mina födelsedagspresenter är att jag och mamma ska äta på Cats. Hässleholms dyraste, men också godaste restaurang. Där äter vi inte ofta, har längtat efter världens godaste mat! Muuuums. Några bilder från förra året på min födelsedag.

 




Happy Birthday song

Åh vad jag älskar att fylla år! Har fått fina paket och så kommer det in nya grattis på fb hela tiden, superkul :D


En läsare skickade denna låten till mig, tack ♥



Fyller 19 idag! :D


19930226, ja 19 år sedan, så föddes lilla ja!
Kan inte fatta att jag fyller 19 redan! Hoppas på en helt underbar dag vilket jag tror det kommer bli också!
19, 19, 19!



I födelsedagspresent önskar jag mig..

5 min kvar tills den 26 februari, 19 år sedan en liten Caroline föddes.

I födelsedagspresent önskar jag mig;
- pengar
- presentkort
- något från Thomas Sabo (berlock, armband, ring, yeah you name it)
- något smycke från Guldfynd by Kenza
- hörlurar
- Wii (det där Mario plus ratten)

Ja det var nog det :)

 

 




Mello


Dags för Melodifestivalen, hejja Danny!



Jeffrey Campbell Lita Spike

Här kommer ett gäng bättre bilder på mina Jeffrey Campbell Lita Spike. Världens snyggaste skor, älskar de!! Dock är de inte sköna att gå i men lätt värt det.

13 cm klack
5 cm platå
1890 kr, nelly.com








THOMAS SABO

Ehh kom på att jag ska visa er mina julklappar! Här får ni se 2.

Fick två jättefina Thomas Sabo berlocker till mina armband. De är så söta, hjärtat är min favorit. Den var antagligen väldigt dyr, tack mami!



Kolla så fin den är!




Frukost

Frukost halv 3, score!




Storm och migrän

Vaknade upp vid 9 med världens migränen, hade så sjukt fruktansvärt ont. Varför? Jo pga att det blåste så mycket igår och hela natten! Och jag reagerar något så otroligt på "storm", jag vet inte varför men mitt huvud tål det inte. Tog en migräntablett och sov till kl 13, har fortfarande ont men mycket bättre är det. Tog dock en till nu, skit väder.

Första gången jag längtar till en söndag! Jag fyller år jag fyller år :D




Presenter

Mamma har varit på stan och köpt några födelsedagspresenter till mig, hihi det blir man ju aldrig för gammal för! Kan lägga in min önskelista här senare :)




Underbara Nikon, vill du bli min?

Denna underbara skapelse ska bli min inom det närmsta halvåret! Kolla på den, helt underbart fin, färgen är så söt och det är en systemkamera, dock mer som en digitalkamera till formen.

Älskar min stora systemkamera men den är rätt klumpig att ta med sig överallt. Denna är nice! Någon som vill ge mig 5000 kr såhär nu bara? Det är nämligen vad den kostar.

 




Hej bloggen

Hej Caroline, mår du bättre idag?
Hej bloggen, nej varför skulle jag liksom? Tycker det är rätt mysigt att ha en sån hosta så jag nästan kvävs för jag hinner inte andas in luft mellan mina hostattacker.

Tycker även det är kul att jag skulle få övningsköra hela vägen till Kstad men nu blir ju inte det heller av. Körkortet går åt helvete just nu för att jag är sjuk hela tiden, går ju inte framåt med något. Skolan går väl inte toppen, för jag har missat en massa och det är rätt svårt att ta igen allt. Tror ingen fattar hur fruktansvärt trött jag är på allting just nu..:(

 

 




Revenge

Snart börjar ett nytt spännande avsnitt av Revenge. Hoppas ni kollar för det gör jag !




Vi har fattat

Börjar bli liiiite tjatigt med alla "Grattis Victoria och Daniel", ja hon har fått barn, det är väl rätt självklart att hon skulle föda ungen nångång eftersom hon var gravid? Och det föds tusentals barn varje dag. Räcker att skriva det i någon artikel men inte bomba alla tidningar, kanaler och överallt 24/7..?

 




Mammafällan

Mamma köpte denna boken till mig idag "mammafällan", inte för att jag är mamma men i alla fall tjej, så man känner igen sig. Boken är skriven av en tjej som berättar lite hur det är efter att hon fått två sönder, hon har typ aldrig tid för sig själv längre. Haha man verkligen tänka mig att det är sjukt mycket jobb vid barn!

En rolig sak var "har ni någonting sett en mamma gå från ett rum till ett annat utan att göra nåt på vägen? Om Eva tex blir kissnödig hinner hon göra ungefär 10 andra saker innan hon kommer fram till toaletten. Om en man ska gå på toa släpper han allt annat han gör och går raka vägen dit". Haha klockrent, stämmer ju faktiskt.




Bröllop

Idag kom en bröllopsinbjudan till mig och mamma, från Polen. Mammas bästa kompis (sen gymnasiet, grymt att de fortfarande är bästa vänner efter så många år trots att de inte ens bor i samma land) son ska gifta sig. Min barndomskompis, dock typ 12 år äldre än mig men ändå och självklart vill vi inte missa detta! 100 gäster och polska bröllop är ungefär 10000 gånger roligare än svenska, ursäkta men svenska bröllop är ju bara lame. Detta är något utöver det vanliga, med underbar mat, dans, dryck, olika lekar till den tidiga morgonen.

Dock är det studentveckan direkt på måndag och den vill jag absolut inte missa!! Ser ut som om vi åker hem på söndagskväll och är i Sverige måndag morgon kl 7, då blir det åka direkt från Ystad till skolan, funkar väl..! Då missar jag liksom inget, inte bröllopet och inget i skolan.

2 juni alltså, tror vi åker på torsdag så har vi i alla fall hela fredagen på oss i Szczecin, måste liksom hinna till minst 1 shoppingcenter när jag är där !




Tråkigt

Jag har så sjukt tråkigt så det finns inte!!! Har varit säng/soffliggande i 108 timmar nu, fattar ni hur länge det är? Känns som om jag inte vill se varken soffan eller sängen på ett bra tag när jag väl blir frisk. Vad ska man göra? Går inget bra på tv, redan läst 1000 olika bloggar. Ja. Jag. Har. Fett. Tråkigt.




Men dö

Awesome, nu har jag fått några jäkla utslag över hela ansiktet med?! Jag som aldrig har problem med min hy! Vet inte om det är pga alvedonen, penicillinet eller nässprayen? Alltså seriöst, jag orkar inte med fler problem nu. De tar ju aldrig slut. Skit skit skit.




Gör mig frisk nuuuuuuuuuu



Hallå hallå!

Här ligger jag på soffan hela dagarna och har det tråk. Tur att jag har min iphone, då kan man i alla fall ha lite koll på omvärlden tack vare facebook, när man inte pallar vara inne på datorn.

Febern har stigit igen så en alvedon väntar på mig. Kl 22 är det dags för andra dagen med penicillinet, buhu. Ska snart kolla halv 8 hos mig och sen sveriges mästerkock, matlagningsprogram på onsdagar yes.

Är förövrigt trött på att ligga inne och har ont i ryggen, liksom sover hela nätterna och ligger på soffan hela dagarna. Alltså ligger ner 24/7, det kan ju inte vara hälsosamt för ryggen?

Puss!



Bad

Febern vägrar ge med sig, så fort den går ner lite går den upp igen 5 min senare.. Varje gång jag hostar, vilket är typ 24/7 känns det som om mina lungor ska ramla ur kroppen och sen kan jag inte andas pga snuvan och då får jag automatiskt migrän med. Livet leker!

Nu tar jag i alla fall ett varmt bad, första gången på daagar som jag i alla fall orkar upp. Kände mig riktigt äcklig så ett bad passar fint haha.

 




Penicillin check

Jag är verkligen tacksam att mamma ställer upp så sjukt mycket för mig! Jag vet hur mycket hon såg fram emot detta lovet, eftersom jag var sjuk hela jullovet med och då fick hon ta hand om mig. Vad händer inte nu då? Jo jag blir sjuk detta lovet med. Förlåt skrev jag för att jag vet att det är mitt fel med, mamma sa åt mig att inte gymma och andra saker men jag lyssnade inte..

Men tack mamma för allt du gör! Du är guld värd.

Var ju hos läkaren och ja fick penicillin en gång till. Ska ta den i 10 dagar nu. Asså jag vill verkligen inte!! Kan ju inte svälja skitet men måste ta 2 snart när mamma kommer hem med de. Dock gick läkaren med på att han skulle skriva ut vibramycin istället för andra stora tabletter. Hehe tack! En lite pinsam sak nu i efterhand var att jag började gråta mitt framför läkaren haha!
Mådde så sjukt dåligt och tänkte på hur mycket jag varit sjuk sen den 25 dec så tårarna bara rann. Samma sak inför sköterskan men det var bara för att de gjorde ett halsprov, ni vet sån lång vit sak de stoppar ner i halsen? Så ska de köra runt med den i halsen 5 gånger, asså Fyfan finns inget äckligare. Man klöks direkt och även då kom tårarna.

Har fortfarande ashög feber, mår riktigt dåligt. Alvedon hjälper inte och jag vet inte varför.. Äta kan jag inte heller, ätit 6 pastor (säger man så haha?) alltså 6 st pastabitar på hela dagen. Är riktigt hungrig och måste äta något innan jag tar penicilinet för vill inte spy som jag gjorde förra gången för att jag tog de på tom mage.

Fyller ju år på söndag så då skulle jag och mamma äta på cats, på torsdag skulle jag fira min födelsedag med några fina tjejer på infinity och på fredag skulle det bli kstad. Ja och nu blir inget av detta av.. Man blir ju deprimerad.

 




Feber

Alltså vad är detta??????????? Har 39.8 graders feber (aldrig haft så mycket), känns seriöst som jag ska döööö. Har någon av er haft något liknande? Mamma får hjälpa mig var jag än ska för jag kan inte ens stå upp, benen bara viker sig.. Läkaren 14.50 och om jag inte får någon hjälp där vet jag inte vad jag gör?! Jag vill ha penicillin, vill, vill, vill!! Men läkare vill ju typ aldrig skriva ut det ju.

Hoppas verkligen att ni mår bättre än mig för såhär förtjänar ingen att må :(

Kramar <3




38,3

Fan! Pallar inte mer. Äckelfeber, FÖRSVINN. Tar massvis med Alvedon men skitet hjälper ju inte?!?!?




Men gooott

Ahh vet inte vad det är med mig men kan inte sluta att tänka på all den goda (onyttiga) maten från Polen haha! Pizza hut (stöööört gott, ungefär 4759337747 godare än i Sverige), KFC (obeskrivligt gott!!!) och en schnitzel med pommes.




Den som kommer hem till mig med pizza från Pizza hut eller mat från KFC får en mille. Deal?



Resor jag varit på

Medan jag ligger hemma och är sjuk tänkte jag passa på att berätta om resmålen jag varit på. Jag älskar resa, skulle jag bara haft mycket pengar skulle jag typ rest hela tiden!

Polen- Varit i Polen cirka 20 gånger kanske? Älskar Szczecin, storstadslivet och hela atmosfären. Där finns en massa saker att göra och shoppingcentren är helt underbara.

Grekland- Var på Kreta för ett antal år sen, kan det ha varit 8 år sen kanske? Gillade verkligen Kreta! Dock är inte stränderna så fina som i tex Spanien, inte lika blått hav men gillar verkligen folket (hur trevliga som helst) och hela den grekiska atmosfären och de vackra omgivningarna.

Bulgarien- Sunny Beach var vi på något år efter Grekland och det gillar jag inte alls! Där var smutsigt, människorna var jobbiga, kvällarna var kalla, havet var kallt och inte speciellt fint, det var kallt i poolen. Frukosten sög. Det enda bra var att hotellet var fint och att pannkakorna de sålde på gatan var goda ;)

Frankrike- Jag och mamma drog till Paris 06 tror jag? Inte min favoritstad direkt. Visst det var helt okej men staden är överreklamerad. Kanske underbart om man är rik och kan handla i lyxaffärerna som Gucci, Chanel osv. Eiffeltornet var väl okej men detta är ingen stad jag vill återvända till. Paris var inte riktigt min grej!

Spanien- 08 tror jag det var som vi åkte till Mallorca, Alcudia. Hotellet var superfint, maten var god och stränderna och havet var det finaste jag någonsin sett! Det var helt underbart att guppa rundor på en luftmadrass på underbara Medelhavet. Jag och Semir somnade nästan en gång och när vi "vaknade" upp så var vi långt ifrån stranden, haha vi fick panik! Riktigt varmt var det med. Det negativa var väl att jag blev röd istället för brun? Blir alltid väldigt brun så fattar inte riktigt vad som hände.

Cypern- 2009 drog jag och mamma till Ayia Napa i en vecka. Helt underbart!! Riktigt fint hav, jättefina stränder, fint hotell, god mat, härlig stad, bra shopping. Dock var det otroligt dyrt! Ett litet minus för algerna i vattnet med. Men hit skulle jag absolut vilja återvända till i framtiden!

London- i somras var jag och mamma i London. Jag blev, precis som många andra helt kär i staden! En riktigt storstad med ett högt tempo, roliga sevärdheter och asbra shopping. Det negativa är maten som är äcklig och att det är dyrt. London ska jag tillbaka till!!

I april blir det Prag med klassen och i juni Alanya. 2 resmål att lägga till i min lista!

Inom de närmsta 5-6 åren vill jag till USA och Dubai med. Nu har jag bara varit inom Europa så det ska bli kul att upptäcka något annat. Resmål som Egypten, Thailand, Afrika och Indien lockar dock inte alls.

 




Resor

Som det ser ut nu så blir det 5 utomlandsresor i år. 3 gånger till Polen (förhoppningsvis), bröllop i början på juni, sen 2-3 veckor i juli och sen troligen även till jul/nyår. Sen blir det Prag i april och Turkiet i juni. Skulle egentligen till Spanien med, på studentresa men avstod från den.

 




Josh Bowman

Kan vara en av de snyggaste kändis killarna som existerar! Åh vad han är snygg haha ;) Josh Bowman, spelar i revenge.

 




Orkar inte

 

 




Smycken

Mina smycken är i princip det enda jag håller riktigt ordning i bland mina saker.. Dock kan det bli lite stökigt då och då så idag fixade jag lite. Många söta Thomas Sabo askar ja, gillar de :)

 




P a r t y

Såhär såg jag ut i tisdags på studentfesten.




Linnet är köpt i Polen. Halsband, armband, ring Thomas Sabo. Den svarta ringen Guldfynd by Kenza.

Kommer lite fler bilder sen.



Sailor style

Detta hade jag på mig igår, älskar kavajen!





Polen shopping, del 11

Tänkte visa upp 2 plagg som jag köpte i Polen i somras men använde de för första gången igår. Har en massa kläder både från London och Polen som jag inte använt än, kul när man hittar de i garderoben ;)



Jättemysig marin/sailor-inspirerad tröja. Från terranova, cirka 60 kr.


Kavaj från New Yorker, love it!



Skolan, gymmet och lov

 
Nu är denna jobbiga skolveckan över! Fick reda på samhällsredovisningen idag och vi fick MVG, yeah! På historia provet fick jag MVG- (kunde ju dock varit utan minuset men får väl vara rätt nöjd ändå antar jag), religion provet gick väl sådär, failade på några frågor men VG lär jag väl få hoppas jag.

Annars var dagen bra. Samir och Ralle var på G och det slutar alltid med en massa skratt. Som när killarna sitter i korridoren och sjunger lejonkungen för full hals och alla som går förbi skrattar, eller när Samir får för sig att blanda Majas 0,5 och 0,7 stift i samma ask. Haha ja dagen bjöd i alla fall på många skratt :)

Efter skolan drog jag och Maja till gymmet där vi spenderade 2 timmar. 400 kalorier och lite styrkeövningar senare var jag helt slut. Kvällen har spenderats lugnt. Nu är det ju faktiskt lov med! Bla så väntar födelsedagsmiddag med vänner och så fyller jag ju faktiskt 19 på söndag, inte lika roligt som 18 haha!



Läsarfråga


Svar: mina Jeffrey Campbell skor är från nelly.com!:)

Ska lägga upp bättre bilder på de imorgon. De är så grymt snygga och både Kenza och Molly Sandén har de, vilket känns extra kul. Dock tillhör de inte de skönaste skorna men värken man får i fötterna är lätt värt de för de är döösnygga.

Lite Spikes är tyvärr slut på nelly men det finns andra snygga att välja mellan!




6 eller 20?

Alltså det där mammor och minimodeller, är ju bara rent skit? Har inte sett ett enda avsnitt men sett liknande inslag på TV innan.

Hur gammal tror ni att tjejen på bilden är?


6 år! 6 år gammal :o Och hon ser ut som typ 20? Rätt sjukt om jag får säga mitt. Och oftast är det ju mammorna som pushar ungarna till det, sorgligt..



Klockrent

Är ju rätt illa när det går så långt att man inte ser vad man själv skrivit i anteckningarna haha! Ett perfekt exempel ser ni här nedan. Efter ett tag kom jag på att citatet på teenagerposts passade perfekt in på detta.

Blev kallad loser och allt av kära Samir med, tackar ;) jag skulle erkänna att han är rätt grym (men bara ibland) och att jag inte är det. Ja nu är det med sagt! Ska plugga vidare nu, puss.

 

 




Plugg

Vaknade 11 istället för 9, Ehh lyckat! Nu ska jag i alla fall plugga religion i 2 timmar och se hur mycket jag lär mig på den tiden. Puss!




Här ska man skriva en rubrik

Tja!

Lagade middag när jag kom hem från skolan och sen gick jag och la mig i hopp om att migränen skulle försvinna men icke! Det var en jobbig migrän.. Kollat lite på tv, hade tänkt äta något litet nu och sen sova. Behöver ta igen sömnen från natten till idag plus att jag ändå inte kan göra något när jag har ont.

Ledig imorgon men då blir det plugg plugg inför provet och jobb. Hade tänkt gå upp vid 9 eller så. Bild från idag, trött tjej! Hade btw ingen psykologi idag så började inte förens 13 och jag var i skolan 8.15?! Det var surt som attan kan jag säga. Ingen hade informerat mig om det så lite FML varning där. Jag kunde ha sovit till kl 12 typ? Buhu..

 




09.37

Det var svårt att gå upp i morse.. Hade ingen spanska men åkte med mamma ändå för jag var tvungen att finslipa psykologin som ska lämnas in idag. Slutar sent idag, ha en fin dag!

Men Ahh jag hatar blogg.se appen. Även detta skrev jag imorse. Har i alla fall sån sjuk migrän :'( redan tagit 2 migräntabletter och de har inte hjälpt? Första gången det händer..




Trött!

Förra inlägget cpar, skulle kommit upp kl 4 idag..

Trött men glad tjej går nu och lägger sig imorgon. Studentfesten var superkul, tack till alla!:) Kommer antagligen vara helt död imorgon, natti!




Glad alla hjärtans dag


Nu har jag så mycket saker att fixa. Badar just nu. Tvätta håret, föna det, skriva psykologi inlämningen, hitta kläder, packa väskan, fixa mig, ladda kameran, äta. Ahh! Lite knepigt tema tycker jag "jag älskar.." vi säger att jag älskar svart då för hade tänkt vara helt svartklädd.

Btw har jag nu flygbiljetten till Prag, gött! Alla andra ska åka tåg 17 timmar men jag flyger ner med en lärare (är åksjuk), ska bli skönt! Dock ska vi flyga med något tjeckiskt bolag, känns lite risky haha!




Soova

Idag har jag levt och andats historia hela dagen.. Denna veckan är fett jobbig då jag har
- ett fett historia prov
- engelska analys på minst 500 ord
- psykologi inlämning
- religionsprov
- engelska boken utläst
- spanska bok plus glosor att ta igen
- historia sidor att ta igen från förra veckan
- filosofi läxa
- och en massa annat onödigt skit

Snacka om jobbig vecka! Har i alla fall pluggat historia i timmar idag. Hoppas på att jag kan det nu. I alla fall om Kongo, nationalismen, slaveriet och sånt. Imperialismen har jag inte ens kollat igenom, orkar inte..! Imorgon när provet är över kommer en börda lyftas från mina axlar i alla fall. Och även eng analysen kommer vara avklarad imorgon. Tuff tisdag väntar alltså!

Efter skolan måste jag påbörja och göra klart psykologi inlämningen och det ska gå snabbt! För sen på kvällen är det dags för studentfest! Det tycker jag att jag är värd efter allt plugg nu, ska bli skitkul i alla fall :D

God natt och sov så gott!




Stress

Skolan, hem till Majas syster och planera balklänningen, hem och plugga historia och nu väntar jag på att ha körlektion. Puh! Sen måste jag hem och plugga plugga historia några timmar till, yeah..




23.33

God natt.

Trött på historian
Trött på skolan
Trött på allt

Nämnde jag att jag hatar historia?




Tråkigare än tråkigast

Alltså seriöst, finns inget tråkigare än historia :'( cp prov, orkar inte med dig! Snark, somnar nästan..




Outfit



Skjorta- Gina Tricot
Skor- Scorett
Väska- Mischa Barton
Smycken- Guldfynd by Kenza, Swarovski och Thomas Sabo



Läsarfråga


Svar: För det första, tack!
Dock kan jag tyvärr inte ge några tips direkt eftersom att jag aldrig haft problem med min hy. Antar att det går i släkten, för mormor hade aldrig problem, inte mamma heller och nu jag. Får nästan aldrig finnar osv.

Jag tvättar ansiktet med vatten morgon och kväll och iblamd använder jag Niveas kräm för att återfukta huden lite, typ 1 gång varannan vecka. Mer än så gör jag inte.

Fast jag använder aldrig foundation! Tycker bara det är kletigt och ser det som rätt onödigt för mig eftersom jag inte måste täcka något. Kompaktpuder och rouge, för att få färg that´s it :)



Winter?

Ska jag vara ärlig så har jag verkligen saknat vintern i år! Minusgrader är skönt ibland, att verkligen känna hur man andas in friskluft.

Knappt så att jag kunnat gå i vinterjackan i år..



Haha detta skrev jag 15 januari (hamnade i utkast) men nu ångrar man sig.. För satan var kallt det är!! Och vinterjackan har använts flitigt på sistonde..



Black

Idag ska jag plugga satan! Men tänkte visa er tröjan jag köpte i fredags.

259 kr, Vero moda




Sov gott

Har så sjukt ont i huvudet så jag orkar inte :( redan tagit 2 migräntabletter som inte hjälpt ett skit idag, känner att det inte är så bra att ta fler just nu.

God natt!




Ehehe okej

Alla dessa observationer kring serotonin tyder på rubbningar i det serotonerga systemet vid migrän. Denna hypotes stöds också av en studie som visar att under ett migränanfall aktiveras serotonerga och noradrenerga områden i hjärnstammen [39]. Vidare stöds hypotesen av att triptaner, specifika serotoninantagonister, tillhör dagens effektivaste läkemedel mot migrän. Alla triptaner ger vasokonstriktion av stora cerebrala och durala konduktanskärl. Triptanerna har också direkta neuronala effekter, som förmedlas via bindning till 5-HT1D-receptorer i trigeminusnervens ändar [40]. En sådan bindning hämmar frisättningen av neuropeptider från trigeminusnerven, särskilt av CGRP (kalcitoningenrelaterad peptid), som är den mest potenta vasodilatatorn i det cerebrala kretsloppet. Förutom reducerad dilatation blir nettoeffekten av denna bindning en reducerad impulstrafik i smärtledande trigeminusfibrer [41]. År 1990 påvisade man för första gången en höjning av CGRP-nivån i blodet under ett migränanfall [18]. En initial aktivering av meningeala nociceptorer antas frigöra CGRP (och substans P) från trigeminocervikala nervändar, vilket inducerar vasodilatation och neurogen inflammation [27]. 14 år senare utfördes den första kliniska studien av en CGRP-antagonist [21].

What, fattar nada av den här artikeln haha. Var inte så lätt att sammanfatta migrän på ett begripligt sätt nej. Lördagsunderhållning wiho..



Tråkigt!

Borde verkligen plugga historia, har ett fede stort prov på tisdag men det är ju så sjukt tråkigt så det finns inte!! Lämnar det för idag och går istället över till att börja på psykologin, till och med det är roligare i jämförelse..




London dag 2, del 1!

Efter en lång men otroligt rolig första dag i London sov vi gott och vaknade lagom utvilade nästa dag. Dock så vaknade jag upp med en otrolig migrän, borde egentligen stannat hemma på hotellet hela dagen men det kan man ju inte göra när man är i London.. Hade inga tabletter så fick stå ut med ett otroligt illamående och migrän hela långa dagen. Haha var nära på att svimma i affären så dåligt jag mådde men trots det var jag bara tvungen att shoppa shoppa shoppa. Shop until you drop typ haha!



Ett besök på London Eye stod som första aktivitet på dagens schema!


På jakt efter en taxi. Chaufförer till London Eye lurade oss.. För det första sa han att det skulle kosta 9 pund, okej tänkte vi. När vi väl kom fram blev det 14 helt plötsligt och så sa han att någon hade gjort inbrott i hans bil och tagit alla pengar, han hade alltså ingen växel. Så vi fick ju ge 20 pund (drygt 200), var rätt arg kan jag säga.


Fina Big Ben.






Utsikten från London Eye.

Mamma.



Fredagens outfit


Tjocka leggins-New Yorker
Kjol- H&M
Tröja- Bik Bok
Väst- Jaquline Rio
Skor- Scorett
Armband- Thomas Sabo
Ringar- Guldfynd by Kenza och Thomas Sabo
Halsband- New Look (London)
Iphoneskal- Vietnam




Migrän

Vaknade med migrän, inte drömmen direkt.. Tog tablett men för typ första gången hjälpte den inte riktigt? Buhu :( nu blir det frukost i alla fall, scones! Btw funderar jag på att lämna tillbaka massagekudden, sjukt ont i ryggen idag!




New small stuff

Köpte några saker idag på stan/maxi. Inte i klädväg direkt, dock köpte jag en fin tröja på vero moda! Men utöver det blev det en massagekudde, Justin Biebers bok (nej jag är inget fan men kan bli intressant att läsa om hans liv, ett skrivbordsunderlägg och en ny deo.


Sött

Hoppas den är bra! Någon som läst?


Skönt när den masserar men tror jag gör något fel haha för nu har jag ont i ryggen..

Detta får bli dagens tips. Deo från Estee Lauder, kostar cirka 235 kr men så värt det. En deo som verkligen håller länge och luktar gott! En bra investering ;)




Te vas

Gaaah vad jag är trött!! Funderar allvarligt på att gå och lägga mig. Kommer antagligen sluta med att jag somnar på soffan, som vanligt på fredagskvällen.. Är det bara jag, eller är ni också sjukt trötta på fredagskvällen? Lördag kan jag sitta uppe hur länge som helst men fredag, oh no :(


Btw tycker jag att ni ska lyssna på Andrés nya låt, han sjunger på spanska och det är verkligen skitbra! Älskar killens röst.



Stan

Varit och handlat med mamma sen så övningskörde jag, var hemma en runda och nu blir det stan. Klippa luggen och kanske kika i nån affär? Måste även köpa galgar kom jag på!




01.34

Fönar håret samtidigt som jag skriver min svenska uppsats som ska in imorgon och vid sidan om det pluggar jag på samhällsredovisningen som ska äga rum imorgon. Det känns att man ska tillbaka till skolan igen, så sjukt mycket att göra.

En mindre bra sak är att klockan snart är 2, ajaj Caroline. INTE BRA.



S n y g g

Killen i the last song är så sjukt snygg!! Haha kanske därför jag gillar den? Närå, finaste filmen som finns. Gråter lika mycket varje gång dock.




14.44

Massa telefonsamtal hit och dit hela dagen. Mammas mobil cpar sönder så ska höra med telenor vad deras problem är.. Har alltså inte gjort något från min lilla lista här nedanför, Ehh fail!




Hot chocolate

God morgon. Hemma idag med men förhoppningsvis blir det skola imorgon igen. Hatar ligga hemma och vara sjuk, det är så tråkigt! I skolan händer det i alla fall alltid något kul och jag saknar faktiskt mina fina klasskompisar.

Jaja dagens planer ser ut såhär:
- kolla Seven heaven (check)
- göra mig en kopp varm choklad (check) (lägger upp bild sen, ni kommer dö så gott det är, haha kanske inte riktig men ändå)
- läsa engelska boken
- samhälle redovisning. Renskriva plus träna på den
- svenska inlämning (men plugg, gå och dö då)
- ligga på soffan och vila
- laga mat, mami is not home. Får väl bli köttbullar och makaroner. Relativt lätt hoppas jag?
- kolla på the last song
- kolla halv 8 hos mig, Sveriges värsta bilförare och revenge
- bada och tvätta håret
- packa väskan och sånt inför skolan

Ja men oj vad mycket, hur hinner man detta på några få timmar? Då kanske ni tänker, måste hon kolla så mycket på tv? Då kontrar jag med ja, det är jag värd. Brukar inte ha tid att kolla på tv hihi! I mina öron låter det bättre att strunta i plugget och fokusera på Tvn istället men det skulle nog inte mina lärare hålla med om. Det är väl bara att beta av listan, punkt för punkt.

Om någon av er läst enda hit så GRATTIS till er, duktiga ni är! Kände för att skriva av mig lite, har man tråkigt så har man. Puss och kram.

Ps: visst blev ni sugna på den varma chokladen? Det vet jag att ni blev!




London shopping, del 7

Eftersom jag är sjuk = ligger hemma och har tråkigt = inget kul att blogga om, tänkte jag visa upp en väska jag köpte i London. Mina vänner som läser bloggen har redan sett den typ 1000 gånger eftersom jag använt den i skolan hela tiden. Tyvärr gick den sönder för någon vecka sen (skyller på för mycket läxor vilket överbelastar den) men ska höra med skomakaren (lagar de väskor?) om det går att göra något. Gillar ju den så mycket!




10 pund (billigt! Ångrar att jag inte köpte en till), från Primark.



Love u

Är min mamma underbar eller är hon underbar? En ny The last song är nu min. Hihi tack! Blir hemma imorgon med, ska kolla på den då.




Letters to Juliet

Fick bli Letters to Juliet istället, älskar den filmen med! Och killen som spelar Charles är rätt söt ;)




-.-

Alltså va, filmen är sönder?! Hur har det kunnat hända, nu går det inte att kolla på den :(

Ledsen tjej!!!! Ville ju så gärna se the last song. Buhu.




The last song

Ska nog ta och kolla på The last song. Redan sett den 5 gånger men eftersom den är så bra skadar det ju inte att se den en gång till ;)

Jag har tråkigt, mamma är inte hemma, orkar inte plugga.. Måste laga mat men det är ju jobbigt värre när man är sjuk..


Bästa filmen ever.

Fast först måste jag kolla om jag har feber *hoppas INTE*



Seven heaven

Kollar på Seven heaven nu, får ju passa på när jag är sjuk.. Annars är det alltid när jag är i skolan. Älskar den serien!! Kollade alltid när jag var liten och trots att jag sätt flera avsnitt typ 15 gånger så kan jag alltid kolla igen.




Snyggt

Älskar att se vad folk shoppar i London! Dock har jag ju inte visat min shopping därifrån, Ehh seg.. Men dessa shortsen Kenza köpte är ju skitsnygga! Love them.




Inte pigg direkt

Sjuk tjej kikar in och säger hej. Har vilat hela dagen och ska fortsätta med det. Tur att det är halv 8 hos mig och top modell på tv ikväll i alla fall..




Ahh!

Alltså jag blir så sur!!! Vill de förstöra vår student eller?! Skit skit skit.




SJUK

Har nästan 40 graders feber, har legat utslagen på soffan och kan inte ens ställa mig upp för då viker benen sig. Asså fyfan vad är detta?! Och på Göinge kliniken sa de att det bara var en förkylning? Yeah right.. Måste ta något som får ner febern och det är snabbt!

Ni som haft riktigt hög feber vet hur det känns, feber är bland det värsta man kan ha för det tar slut på minsta lilla kraft som finns kvar i kroppen.

Nu ska jag sova och sova hela dagen imorgon. Snälla snälla snälla Gud, låt mig må bättre snart!

Hoppas ni mår bättre än jag, kramar till er!




Så trött på detta nu

Ahh mår inte bra alltså.. Har ju känt mig rätt kass länge nu, enda sedan 15 december faktiskt men mådde bättre efter penicillinet men nu mår jag skit igen? Är så trött på det så det finns inte..

Mamma ringde till Göinge kliniken så jag fick tid kl 15 idag. Om han säger att jag har lunginflammation eller något sånt hemskt igen vet jag inte vad jag ska ta mig till :( vill bara må bra nångång!!!




DUBAI

Jag vill åka till Dubai!! Haha ibland när jag får en idé om något jag vill köpa/göra/åka till så kan jag inte släppa det förens jag gjort det..


Hur fint ser inte det här ut att vara liksom?! Nästan inga människor på stranden och världens största (!!!!) shoppingcenter, ahh det hade ju varit heaven typ.

Mitt mål är att spara pengar och åka till Dubai inom de närmaste 3 åren!:)

Helt klart en stad jag måste uppleva. Även NYC vill jag till men det är när jag börjat jobba, alltså om 5 år typ? Då ska jag spara några månader och sen dra till USA i 10 dagar, först NY och sen antingen Miami, Los Angeles eller Hollywood. Fast till detta behövs ju riktigt mycket pengar, typ 120 000 om man räknar med allt? Men sparar jag 12 000 varje månad i 1 år går det ju. Haha värsta framtidsplanerna här ja..



Reading

Engelska plugg på G..




Söndag

Underbara söndag.. Har en massa plugg, inte direkt till imorgon men denna veckan är hemsk.

Känns i alla fall skönt att vara klar med projektet men igår när jag skulle beställa stod det att texten inte fick plats på en massa sidor?! Hoppas verkligen att det blir bra när jag får den, för det är ändå 900 spänn.




M & C, cambilder

Här kommer en hel hög bilder på mig och fina Monika! OBS ta de inte seriöst haha ;) Själv var jag osminkad och allt men ääääsch.



S-m-i-l-e

Hahah

Så fort Monika gjorde en fin min gjorde jag en ful, och det var inte med mening hehe!




Avslutar med denna någorlunda normala bilden ;)



Euphoria


Riktigt riktigt bra låt! Gillade inte Loreen förra året men denna låten är ju störtbra! Tror hon skulle ha riktigt bra chanser i ESC om hon vann. Helt klart en ny favorit!

Kollade ni på mello? Vad tyckte ni?



L O N D O N

Kenza befinner sig ju i London just nu och åh vad jag blev sugen på att åka dit igen när jag såg hennes bilder. Saknar min favoritstad! London ska jag absolut åka tillbaka till nångång i framtiden, nu vet jag även vad man ska skippa (tex London Eye) och vad man ska gå till igen (Madame tussauds).




Dyrt..

Damn vad dyr fotoboken blev.. 913 kr, bäst för dem att den blir precis så som jag vill ha den! Och bäst att jag får MVG för det är sjukt vad mycket tid jag har lagt ner på projektet. Har dock en projektredovisning kvar men den pallar jag verkligen inte göra nu, får bli på sportlovet eller så.

Varit med Monika hela dagen, hon hjälpte mig med designen till boken och sånt. Ett jättetack till dig!

Ska lägga upp lite bilder från idag och igår när vi åt med Semir och Ania med. Men här får ni se en jättesöt bild på Semir och Ania :D gulligt par! Hon var för övrigt riktigt snäll och vi hade mycket att prata om, hoppas hon kommer till Sverige snart igen (men det tror jag, annars lär väl Semir dö av längtan ;))


Btw är hon sjukt lik min mamma när hon var ung! Ska se om jag kan hitta någon bild..



Mello

OMG äntligen klaaaar! Tog 6 timmar, UTAN paus.. Inte okej!

Dock inte tryckt på beställ än. Om något skulle gå fel är det ju bara typ 1, 2, 3 paaang. Seriöst, självmordsvarning då. Ska snart våga mig på att trycka på beställ. Men nu blir det Melodifestivalen :D




Lördag

Äter frukost nu och jobbar samtidigt med projektarbetet. Idag ska jag trycka boken så sen är det no rurning back. Men känns ju lite sådär att om man har något fel är det kört, för en tryckt mot är ju en tryckt bok.

Vid 14 kommer Monika hem till mig, så vi hörs ikväll ♥


Haha sött!



Kallt som satan!

Kom nyss innanför dörren. Var på wokhouse i över 3 timmar, haha shit! Lägger upp lite bilder från kameran snart men hinner i alla fall se lite av the voice så det ska jag göra nu.




Wokhouse

På väg in till stan nu för att träffa Semir och hans tjej som är här från Polen. Vi ska äta middag på wokhouse, gott!:D

Ja min lugg är lång därför det blir helt cp på bilden haha.




Aj

Min plan var att efter skolan dra till gymmet med Maja i någon timme och sen träffa Semir ikväll. Men jag har en som hemsk sjuk mensvärk så jag dör typ.. Satan vad ont det gör! Har sån kramp så ahh! Blev inget gym alltså, kan Knappt stå upp så skulle ju inte gått att gymma nej. Men kan inte ställa in middagen ikväll dock.

Hatar att vara tjej ibland, hatar hatar.




Revenge

Äntligen klar med samhälls redovisningen, men den blev 6.30 min istället för 5?! Waah, hatar att när jag väl kommer igång att skriva blir det alltid för mycket och sen är det ju bara fett svårt att ta bort något.

Började btw kolla på serien Revenge idag, någon som följer den? Riktigt bra ju, ska absolut fortsätta att kolla :D


Söt kille med!



Sh C

Samhälle C är inte det roligaste och lättaste ämnet direkt..




Orkar man?

Funderar på om jag ska ta bussen ner till Qpoolen i detta kalla väder och gymma eller om jag istället ska stanna här hemma bara? Tror nästan det andra alternativet låter bäst, även om det skulle vara skönt att gymma men nej jag är nog för lat idag.. Vad skulle ni valt? (Vill ha körkort NUUUUU, då skulle jag faktiskt pallrat mig dit)




Kallt!




Not a good feeling

Alltså jag vet inte vad det är med min hälsa den senaste månaden men jag har mått så sjukt dåligt största delen av tiden. Var ju jättesjuk i början sen förkyld och migrän hit och dit och idag? Fasen vad dåligt jag mår! Spytt i närmare 2 timmar nu, vet inte varför? Halsen gör så fruktansvärt ont nu efter det. Ahh mår skit skit skit.

Sova next. Skola imorgon? Får se.




Teori

Väntar på bussen in till stan, teorilektion next. Börjar inte förens om drygt 40 min men skulle inte hinna om jag tog en senare. Okej nu frös typ mina fingrar till is när jag skrev detta, typiskt att iPhone inte funkar med vantar..




Slutat

Slutade tidigare idag för vi har ingen samhälle, skönt! Hinner för en gångs skull hem en snabb runda innan teorin. Hinner i alla fall äta något innan jag måste ta bussen kl 16. Har fett ont i huvudet dock men hoppas att migräntabletten hjälper :)

På svenskan fick vi tillbaka våra reklamanalyser, nöjd med mitt vg som var det högsta betyget. Fick bara G på historia provet och vg på filosofin så känner att det var lite dåligt av mig.. Aja historia är inte mitt starka ämne you know.