slide show

The Sea Hotel

Igår packade jag mest hela dagen, jag har aldrig varit färdigpackad två dagar innan en resa - det är sjukt för att vara mig haha! Idag ska jag packa klart det sista. Det ska bli så skönt med en lugn dag innan avresan. Vi flyger klockan 07 och denna gången vill jag verkligen få lite sömn för innan Grekland blev det endast tre timmars sömn. 
 
Vi ska bo på The Sea Hotel som ligger i Can Picafort på Mallorca. Jag har varit på ett par ställen på Mallorca men aldrig just Can Picafort. Någon som varit där? Till Grekland kändes det väldigt lugnt att åka med tanke på corona, Kreta har tydligen inte haft en enda smittofall (!!) och det är bara drygt 200 dödsfall i hela landet. Spanien däremot, jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är orolig för corona. Spanien har ju toppat listorna när det gäller smittade och döda och det känns inte helt hundra. Dock går det inte att avboka resan då UD inte avråder vilket innebär att jag hade förlorat mer än en hel månadslön och det känns ju inget vidare så vi ska åka. Det jag är mest orolig för är väl flygplatsen egentligen och flyget tillbaka till Sverige för då har ju passagerarna varit runt i Spanien på olika ställen. Hotellet och stranden känns OK och vi planerar inte att gå någonstans utanför hotellet just pga corona. 
Hotellet ser verkligen så fint ut! Hotellet ligger ju verkligen på stranden också vilket är dröm för mig. Som jag ska bada i Spanien!! Havet på Mallorca är ju superfint så jag är så himla taggad. En veckas sol och bad, det kommer bli helt underbart. 



Hmm gissa åldern?

(null)
Hade varit så kul om alla ville svara på denna fråga!! 

Om ni inte hade vetat hur gammal jag är, vad hade ni gissat på då? Jag har aldrig någonsin varit med om detta så ofta som senaste halvåret, att folk tror jag är 8-10 år yngre än vad jag är. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska tolka det haha 🤔 

Igår var det en random kille som skrev till mig på Instagram. Han skrev att han bara ville säga att jag är väldigt fin (gulle då), så frågade han hur gammal jag är. När jag sa att jag är 27 trodde han att jag skojade för han var 17 hahah! Det blev en kort konversation om vi säger så. Jag är med om detta jätteofta, alla och då menar jag verkligen alla jag träffade i Grekland trodde jag var mellan 18-20 år gammal. Jag tänker att när jag är 40 kommer folk tro jag är 20? Eller? ;-)




Solnedgång över Kreta

Magiska solnedgångar på Kreta måste dokumenteras, så enkelt är det :-) 
Min favoritperson ♥



Golden hour på Kreta

Såhär såg det ut när man gick ut från hotellet, hur vackert? Det var bara att korsa en minimal gata och sedan var man på stranden så det var bokstavligen 20 meter från hotellet. 
Om man vill kan man boka rum med delad pool men då jag inte gillar pool är det inget för mig. 
Var bara tvungen att fota i solnedgången, ljuset är ju perfekt då - golden hour. 
Mamma blir ju en allt bättre fotograf må jag säga :-)



En onsdag

Oh my, veckorna går så snabbt och jag börjar redan jobba den 10 augusti vilket innebär att det är 11 dagar kvar av min semester... Shit, jag tror aldrig ett sommarlov har gått så snabbt som detta. Kan ju vara för att jag sommarjobbade två veckor så de veckorna försvann från min semester. På lördag åker jag i alla fall till Spanien så jag har en toppenvecka att se fram emot :-) 
(null)
Idag var jag och spelade minigolf med Thea, hur trevligt som helst!! <3 



Ikones Seafront Luxury Suites

Ikones Seafront Luxury Suites Rethynom, Kreta är verkligen ett magiskt hotell!! Det kan vara ett av de absolut bästa hotellen jag bott på i Europa och jag har bott på en hel del olika hotell. 
Vi valde rum med havsutsikt och detta var utsikten från vår balkong, så himla M A G I S K T.
Rummet var fräscht, modernt och snyggt. Sängen var otroligt skön och jag sov som en prinsessa hela veckan, jag som har problem med sömnen i vanliga fall och väldigt ont i ryggen sov verkligen jättebra här. Badrummet var så fint med en gigantisk regndusch. Nej, älskar allt med detta rum!
Varje kväll skådade vi en magisk solnedgång, jag får inte nog av varken Grekland eller solnedgångar. Trött och blek tjej första kvällen men det blev det ändring på senare i veckan hehe.
Första dagen blev en halvdag då vi kom dit öå eftermiddagen så då låg vi på stranden ett par timmar men jag badade inte. Sedan efter en dusch blev det middag på hotellet innan jag däckade och sooov igenom hela natten, eller nåja inte hela natten för det händer i princip aldrig då min blodsockerapparat vibrerar och låter varje natt och väcker mig men jag sov i alla fall bra. 



MÄLARHUSEN

Igår körde jag till Simrishamn, eller närmare bestämt Mälarhusen för att hälsa på min kompis Anton i hans och hans föräldrars stuga. De köpte en stuga nära havet för ett par år sedan men rev hela och byggde en helt ny. Den är verkligen så fin, wow!! Inte nog med att de har nära till havet har de också en pool, men dröm?! Det tog 1 timme och 40 minuter att köra dit och en väldigt dryg väg på det, ingen motorväg utan 70 som helt plötsligt blev till 40 som blev till 80 km/h. 
 
TIll sist kom jag fram och då åt vi lunch och chillade lite i stugan. Kolla så fin den är! 
Vi begav oss därefter ner till stranden, solen kom faktiskt fram en stund så vi låg och solade ett tag. Sedan tog Anton ett dopp men jag doppade bara fötterna för det var svinkallt verkligen. Men så himla fin strand! Sanden var verkligen pudrig och ljus plus att stranden var väldigt bred vilket jag älskar. 
Vi var på stranden i drygt 1,5 timme. Solade, pratade och gick strandpromenad. Finns det något bättre än strandpromenad? 
Jag behöver verkligen sola baksidan av mina ben haha, är brun fram men inte lika brun bak. Är det bara jag?? Jag tycker det är slöseri med tid att sola på mage haha! 
Anton ville ha en ny profilbild så jag fick agera fotograf :-) 
Okej, en annan sak jag inte förstår är varför jag får så konstiga fläckar på armarna efter att jag solat? Ser ni? Vad tusan är det, måste ju vara något med pigmentet? Det syns inte jättetydligt om man bara kollar på mig men på bilden syntes det ju jättemycket. What is thiiiis :(
Sedan gick vi hemåt och grillade och åt ute på altanen, supermys! Efter det gick jag och Anton en promenad innan jag körde hemåt vid 21.30. Verkligen lyckad dag, fler sådana här tack ♥



En magisk vecka på Kreta

(null)
Åh, nu är jag hemma i Sverige igen efter en helt fantastisk vecka i Grekland. Jag har verkligen haft det så himla bra. Det kan ha varit en av de bästa veckorna i mitt liv. Jag har för första gången på flera år känt mig genuint glad och det värmer mitt hjärta samtidigt som det knäcker det. Jämför jag med hur jag mådde i Spanien förra året så är det en helt annan Caroline i år. Jag har haft mer energi, jag har skrattat istället för gråtit som för ett år sedan, då jag kände att allting var för mycket. Jag vill aldrig någonsin känna mig så utbränd igen. Det är helt enkelt inte värt att jobba så mycket att man mår psykiskt dåligt. 

Efter denna veckan känner jag mig tacksam, avslappnad och lycklig. Mer än så går knappast att begära 💗
(null)

(null)
Jag har verkligen försökt lägga undan mobilen mycket mer denna resa och lämna kameran på rummet de flesta dagar. Det var svårt för mig men det är en sak som stressar mig och jag behöver träna på att njuta av stunden och inte behöva fånga allt på bild. Därför blir det lite färre bilder från denna resan. 

Vi började varje morgon med frukost på hotellets restaurang på tredje våningen med underbar utsikt över havet. Det var verkligen magiskt att varje morgon få njuta av detta. Frukosten var god med mycket att välja mellan. Pga corona pekade man på det man ville ha, bra lösning tycker jag. Vi bodde på hotellet Ikones Suites och jag är så nöjd. Servicen är exemplarisk där, så många trevliga människor som jobbar på hotellet, wow!! Idag fick jag och mamma tårar i ögonen när vi skulle säga hejdå till personalen, så himla underbara och genuina människor som gjorde vår vecka ännu bättre 💗
(null)
Hela dagarna spenderades på stranden. Bok, musik, sola, bada, dricka milkshake, gå strandpromenad och läsa ännu mer. Det är verkligen det bästa jag vet. 
(null)

(null)

(null)
Vi var på stranden till kl 18.30-19 varje dag. Jag fullkomligt älskar kvällarna på stranden, när solen fortfarande värmer men inte bränner. Att ligga och läsa eller bara njuta av havet är verkligen livskvalité för mig. 
(null)
En väldigt god dessert med chokladmousse inuti. 
(null)

(null)

(null)
I och med att vi hade middag på hotellet så rörde vi oss inte så mycket utanför på kvällarna. Hade inte corona varit hade vi troligtvis åkt in till stan ett par gånger men nu fick det räcka med en. Det kändes samtidigt väldigt skönt för många kvällar gick vi till rummet direkt efter middagen vid 22 och då kröp jag ner i sängen och läste. Jag tror det var precis en sådan här extremt lugn vecka som jag och mamma behövde. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Underbara stranddagar, magi. Det enda negativa var att det var sjukt höga vågor de sista tre dagarna. Jag har aldrig i mitt liv sett så höga vågor. Det var röd flagga två av dagarna och badförbud vilket såklart var så drygt då bada var det enda man ville göra i den värmen. Den sista dagen var det inte förbud men fortfarande grymt höga vågor. Jag vågade mig in i vattnet men jäklar vilken kraft vågorna hade, jag blev riktigt rädd där ett tag. Nej, havet är verkligen mäktigt och otroligt farligt ibland. Badvakten så att det är sådana strömmar att det är stor risk att drunkna, man bara...:-) de tre första dagarna kunde vi dock bada för då var havet lugnt, synd på de tre sista dagarna!! 
(null)
Middag med denna utsikt varje kväll, man bara ja tack 🥺😍
(null)

(null)
Glad tjej! 
(null)

(null)

(null)
Men hur fint? Jag älskar Grekland, det är verkligen något speciellt med det landet. Människorna är så genuina, vädret är perfekt och jag älskar att den grekiska traditionella känslan är kvar på många ställen. 
(null)
Lunch på stranden, det tackar man ju inte nej till. 
(null)
Alltså!! Jag tackar livet varje dag för dig mamma 💗 detta är verkligen den finaste människan på hela denna jord och jag älskar henne så obeskrivligt mycket. Hon är inte bara min mamma utan också min bästa vän. Tänk att få spendera så mycket tid med någon man älskar så mycket? Det är ju guld värt. Hon förstår mig som ingen annan och vi kan skratta tills vi gråter. Jag är så glad att jag bjöd mamma på denna resan. Efter morfars bortgång den 26 juni kände jag inte igen min mamma, hon var ett levande vrak både när vi var i Polen och efteråt. Jag såg på henne hur hårt morfars död och allt omkring tog på henne och det gjorde så ont i mig. Jag är så glad att jag kunde ge mamma sju dagars avkoppling för detta var verkligen det hon behövde så mycket. Mitt allt <3
(null)

(null)
En solbränd tjej. Jag gick runt i tunna klänningar, barbent och utan strumpor hela veckan. Att sitta ute kl 23.30 på kvällen och det är 24 grader, livets dröm. 
(null)

(null)
Många fina solnedgångar blev det! 
(null)

(null)
Men fina duu🥺🥺
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
No caption needed. 
(null)
Alltid efter duschen gick jag ut på balkongen för att självtorka i solen, alltså magiskt ju!! Klockan var liksom 19.30 och det var fortfarande så varmt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder från vår sista kväll igår 💗
(null)

(null)
Och så var det på väg hemåt igen... nöjd med brännan, synd att den går bort så fort bara :( 

Men vet ni vad det bästa av allt år?? Om 1 vecka åker jag till SPANIEN och får uppleva detta underbara en gång till, wow. 



Greece <3

Åh vilken underbar dag det var här i Grekland igår!! Ni vet en sådan dag man kommer leva på när hösten och vintern kommer. 

Vi började med frukostbuffé som varje morgon. Pga corona pekar man på det man vill ha istället för att ta själv. Inte lika nice såklart men ändå en bra lösning tycker jag. Sedan spenderade jag hela dagen på stranden, som varje dag här. Jag läste, solade, tog det lugnt och njöt. Stannade på stranden till kl 19, finns inget härligare än att läsa på stranden när solen börjar gå ner och inte bränner så sjukt mycket längre. 
(null)

(null)
Till lunch beställde vi pizza på stranden, så god! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Livet <3 
(null)

(null)
Lite bränd men det börjar bli brunt nu så det är bra. Solen är så stark här, jisses. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Gick ut för att fota i solnedgången. Så, så vackert 🥺
(null)
(null)
Mami <3 som råkar ta salt i kaffet istället för socker hahah, aldrig en tråkig stund med henne. 
(null)

(null)
Wow, älskar detta. 
(null)

(null)

(null)
Vårt fina hotell, är så nöjd med det. 
(null)
Vi åkte på kvällen in till Rethynom stad för att äta. Vi har middag på hotellet men igår var det fisk och jag längtade verkligen efter typiskt grekisk mat så vi åkte till stan. Tyvärr var där mycket folk, hade det varit förra året eller vilket annat år som helst hade jag inte brytt mig nämnvärt men pga corona fick jag sådan ångest. Jag kunde inte tänka på annat än att jag kanske skulle bli smittad så vi vände tillbaka snabbt. Vi åt på den första restaurangen som låg när man kom in till stan och de hade jättegod mat!! Verkligen en perfekt dag. 



Grekland

Vi kom iväg!! Det blev inte mycket sömn i natt, endast två timmar så jag är extremt trött nu. Jag ogillar Köpenhamns flygplats, det är alldeles för stort och alldeles för mycket folk, väljer Malmö AirPort alla dagar i veckan men då de inte släpper in i Grekland från Sverige fick det ju bli från Danmark istället. På flygplatsen ska avstånd hållas men inne i flygplanet är alla platser upptagna, handlar såklart om att flygbolaget ska tjäna så mycket pengar som möjligt men det blir lite dubbla signaler. Munskyddet är på och plasthandskar likaså. Det känns som en risk att bli smittad av corona var man än går, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. I Polen var jag bland mycket folk men blev inte smittad. I Sverige kunde jag blivit smittad på stranden eller restaurangen jag åt på förra veckan. Det känns väldigt osäkert överallt. Väl på hotellet kommer det nog kännas lugnare för där kan jag se till att hålla avstånd, tyvärr går det inte på planet. 

(null)
Vad är det för märkliga tider vi lever i? 🥺 jag vill bara att det ska komma ett coronavaccin nu...

En taxi väntade på oss på flygplatsen och tog oss till hotellet. Hotellet är extremt fint!! Det är ett 5 stjärnigt hotell så det är egentligen inte så konstigt men gillar det starkt. 
(null)
Vi fick en välkomnsdrink, alltid trevligt. 
(null)

(null)
Efter att ha bytt om gick vi till hotellet restaurang för att äta lunch. Jag tog grillad kyckling och den var så god! Jag satt här och blickade ut över havet och kände mig så lycklig. Jag trodde verkligen inte att utlandsresan skulle bli av i sommar pga corona så jag är överlycklig över att vara här. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Sedan gick vi till stranden för att kolla läget. Jag låg i skuggan och njöt. Smörjer inte in mig idag för ska börja sola från imorgon men låg i skuggan och läste och tog det lugnt. Helt, helt underbart!! När solen var svag la jag mig i solen en stund och värmde mig. Ser ni mina rosa små skor haha? Det är badskor så att man kan gå där det är stenar vid stranden, rekommenderas starkt! 
(null)

(null)
Vi var på stranden till 19.30 så tre timmar blev det i alla fall. Idag badade jag inte men jag är så taggad på en heldag imorgon med sol och bad! 
(null)

(null)
Tog en dusch, gick ut och självtorkade på balkongen och tittade på solnedgången. Alltså wow, dröm. Sedan gick vi och åt middag på hotellet. Det är buffé men man får inte ta själv pga corona så man pekar på det man vill ha. Bra lösning ändå ju. 

Jag ska snart sova och imorgon blir det frukostbuffé och sedan en heldag på stranden, åh vad jag ser fram emot det. Det ska bli 30 grader och strålande sol hela veckan. GREKLAND <3 m







Frisören

I onsdags var jag hos frisören, äntligen verkligen!! Senast jag var hos frisören var i december 2019 så ja, det var verkligen dags. 
(null)

(null)
Såhär såg mitt hår ut innan jag gick till frisören, utväxten var ju enorm. Jag hade äntligen fått till längd på håret men så fort mitt hår är långt så blir det galet tovigt och jag får kämpa i minst 30 min efter varje gång jag tvättar det för det är omöjligt att borsta ut. Saknar dock håret lite nu när jag ser bilderna 😜
(null)
Såhär ser håret ut nu. Jag klippte typ 10 cm kanske? Väldigt fräscht!! Sedan slingade jag hela utväxten och lite på längdern. Det blev lite slitet så en del hår ramlade av, och då fick jag lite panik 🥺 men jag har ändå myxket hår kvar såklart. Det är fantastiskt hur mitt hår har växt sig starkt och friskt. 

Jämför med det här, så såg mitt hår ut för några år sedan. Omg...
(null)

(null)
Ahhh gråter, det var ju knappt ens hår. 

Jag är väldigt nöjd i alla fall. Ska bli så skönt med korta hår och ingen utväxt nu till Grekland. Jag fixade även mina bryn och färgade mina fransar, aldrig gjort det tidigare. Det ger ju varken längd eller volym men de är mörka i alla fall och det är skönt. Jag sminkar mig aldrig utomlands, jag tar inte ens med mig något smink förutom läppglans. Äkta semester! Sminkar ni er på solsemester?

Klockan är 18.39 och jag är färdigpackad, alltså va? När hände det senast? Aldrig. Underbart! Flyget går 6.50 från Köpenhamn så det blir att åka mitt i natten. Tänkte försöka gå och lägga mig vid 22 för att få några timmars sömn i alla fall. 




GREKLAND

Ojoj vad denna planerade Greklandresa har varit turbulent. Jag bokar alltid mina sommarresor nästan ett år i förväg, de där två veckorna vid Medelhavet varje år får mig att orka kämpa varje dag med mina sjukdomar. Det finns inget bättre än att vara utomlands vid havet, det ger mig sådan styrka och lugn. Jag som aldrig kan varva ner annars gör det vid havet och känner mig som världens lyckligaste. Detta tog jag förgivet varje år, fram tills corona kom. UD avrådde från resor, Ving ställde in alla sina resor och jag grät och grät. Vi valde att omboka resan. Några månader sedan hävde UD sin avrådan till 10 länder, varav Grekland var ett av dessa. Detta gjorde mig såklart jätteglad, fram till att Grekland inte ville släppa in svenskar med direktflyg och Ving avbokade vår resa ännu en gång. Då blev jag helt knäckt igen och försökte hitta lösningar. 

Jag bokade samma hotell via Booking och flyg via SAS. Dock är hundratals flyg inställda varje dag så jag vågar inte hoppas på för mycket. Vi har inte fått något mejl än att resan skulle vara avbokad så imorgon åker vi förhoppningsvis till Grekland!!! Vi stannar en vecka och jag kommer vara världens lyckligaste tjej om vi kommer dit. Dock är man ju lite orolig över coronatesterna de gör på flygplatsen, så fort man är svensk vill de testa för corona. Om det visar sig vara positivt är det 14 dagars karantän i Grekland som gäller. Man kan ju vara smittad utan att ha symtom, ahh allt detta är så läskigt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Men hur fint hotell? Om en dag, precis denna tiden kanske jag är i Grekland. Omg!! 




BRÖLLOPSWORKSHOP PÅ HILLARPS LOGE

Hej på er! ♥
 
Idag skulle jag träffa Alexandra, vi skulle spela minigolf och gå en promenad bland annat men pga det dåliga vädret valde vi att flytta fram det. Så himla tråkigt att vädret ställer till det så mycket. Imorgon ska det dock bli jättevarmt? Undra om det stämmer. Hur som helst så åker jag till Grekland på lördag så jag kommer att få värme ändå. Om vi kommer iväg det vill säga, det är så många flyg som är inställda varje dag men jag håller verkligen tummarna att vi kommer iväg. 
 
Nu ska jag strax till Hästveda för vi har blivit bjudna av familjevänner på grill. Det är årets första grill för min del och jag gråter av lycka haha! Jag älskar grillat... Till så länge tänkte jag dela med mig av lite bilder som jag tog på Hillarps loge i måndags. Det var en bröllopsworkshop där med en massa fotografer. Jag var där framför allt i syfte att fota content till mina sociala kanaler för mitt företag Weddingbycarro men jag blev väldigt indragen i hela fotografigrejen. Jag blev ändå nöjd med mina bilder, fyllda av kärlek. ♥
Jag kommer absolut att rekommendera Hillarps loge för mina framtida brudpar. Festlokalen ligger en bit utanför Bjärnum och det är verkligen en lantlig miljö med moderna inslag. Älskar att kossorna fick vara med i bröllopsbilderna. Det kom även en cateringfirma dit och bjöd på lite smakprover. 



En helt perfekt dag

Alltså hur ska jag ens sammanfatta söndagen? Det var verkligen den mysigaste och roligaste dagen på väldigt länge. Detta är en sådan sommardag som jag kommer att komma ihåg under en väldigt lång tid, ni vet en sådan perfekt dag 💗
 
Vi vet ju alla att Sveriges väder inte är på topp just nu men vi tog en chansning i söndags och åkte till Yngsjö ändå. Mamma tog med sig en kompis och så tog vi med oss Jack. Han är sju år gammal och verkligen världens mest energiska och pratglada unge. Jack kallar mig alltig Bobo och jag vet inte hur många gånger han sa Bobo under dagen, kanske 850 hahah? Jack är min brors barn och då jag varit med i hans liv sedan han föddes har vi en väldigt fin relation. Jack älskar mig så himla mycket, det är verkligen kravlös kärlek och det värmer mitt hjärta lika mycket varje gång när han visar sin kärlek. Det var ganska kallt till en början, ingen sol direkt men ändå mer vindstilla än vi trodde. Vid 16 klarnade det upp och solen kom faktiskt fram till slut. 
Fina, fina killen ♥
Älskar dig så mycket!!
Efter att vi hade tagit denna bilden frågade Jack om han fick skriva en text till bilden, "Jack och Bobo" alltså hahah hur söt??? Och stor bokstav på namnen också, jadååå <3
Visst älskar man havet? Vid havet trivs jag alltid
HUR fin är han inte? 
Jag har aldrig tidigare sett vattnet i Yngsjö vara såhär blått, grönt och klart. Vad händer? Så fint!
Violetta
"Jack, kan du ta en bild på mig?" Resultatet <3
Jag älskar dessa tre bilder, mitt fina hjärta. 
 
En glass på stranden är ju ett måste. 
Den här bilden fullkomligt avgudar jag, jag funderar på att förstora upp den ♥
 
Efter att vi hade varit på stranden ett par timmar åkte vi till Spice of Åhus för att äta.
Verkligen god mat här!
Till förrätt åt jag vitlöksbröd och mozarella sticks, sedan majskyckling och avslutade med friterad nougat. Wow, var så himla gott. Jack åt pizza så norpade en bit av honom också hehe. 
 
Underbar, underbar dag. Jag älskar min familj så himla mycket. Mammas kompisar har jag också så bra kontakt med att det känns som om de är mina kompisar ibland haha. Älskar Violetta, så härlig! Jack fick oss alla att skratta så mycket under dagen, jag fick verkligen ont i magen av allt skratt. Han säger så roliga saker att jag undrar var han får allt ifrån? Vårt hjärta spricker av kärlek för denna lilla kille. 



Alpackor 🥺

Idag har jag spenderat hela dagen på Hillarp loge. Det blev en stagad bröllopsfotografering med dukning och allt, plus två stycken brudpar. 

Det bästa av allt var att där fanns alpackor 🥺😭😍 alltså snälla, jag har alltid velat se en alpacka haha! Man blir ju käääär. 
(null)

(null)
Snälla??? 🥺 tyvärr var de inte fluffiga hahah men söta ändå ju!! 
(null)
Fina bruden <3 
(null)
Hillarps loge med väldigt trevlig ägare. 
(null)

(null)

(null)

(null)
De hade också kossor, muuuu. 
(null)
Andra brudparet, så himla trevliga allihopa. 
(null)
Och hej från Rödluvan :-) 

Jag har mååånga fler bilder på kameran, ska gå igenom de någon dag nu snart och dela med mig av de bästa. Jag gick framför allt dit för att få content till mina sociala medier. De andra som var där var värsta proffsfotograferna, då många av dem jobbar som fotograf så jag kände ju mig inte riktigt i deras nivå va...




En måndag i juli

(null)
Det dåliga vädret fortsätter, det känns som om det var ett bra tag sedan det var så dåligt väder under juli som i år? Tydligen ska det bli fint väder i slutet av veckan men då är jag förhoppningsvis i Grekland. Jag bara räknar ner dagarna till lördag men om flyget verkligen kommer lyfta eller ställas in är ju rejält oklart. 

Dagens planer är att jag ska ta mig till en bröllopslokal utanför Bjärnum där jag ska möta upp ett fotointresserat gäng. Det finns en grupp på Facebook som heter Photowalk Hässleholm, där det bestäms dagar där personer som gillar att fotografera träffas. Jag har inte varit med på någon av de tidigare träffarna men nu idag är det bröllopsfotografering och jag känner bara jaa. Jag behöver content till mina sociala medier som är bröllopsrelaterade. Det ska bli roligt! Även lite nervöst då jag inte känner någon där men det blir säkert bra, jag behöver utmana mig själv lite med sådant här :-) Vad ska ni göra idag? 




Världens bästa lillkille

Men åhh vilken dag! Känner mig helt fylld av kärlek efter denna dagen. Jag har spenderat en heldag på stranden med denna lillkillen och jag säger bara wow, denna grabben <3 Han skänker mig så mycket kärlek och glädje att det är helt galet 🥺 fasters älskling!! Vi har skrattat så mycket idag att jag har ont i magen. Denna lilla kille är rolig, snäll, ödmjuk, väldigt intelligent och bara helt underbar. 
(null)

(null)
Älskar dig mer än livet 💗 när du kom in i mitt liv för sju år sedan gjorde du det komplett helt enkelt. 



Prickigt

Säg hallå till min nya favoritoutfit! Både tröjan och kjolen är köpta i Polen. Jag älskar tröjan, den kommer verkligen bli en stor favorit för att den går att matcha till en massa olika nederdelar. Och kjolen? Wooow, den är så fin. Den är gjord av silke och så himla perfekt ♥
Alltså jag är så blek att jag får paniiiiik :( Vid den här tiden är jag alltid på väg hem från Spanien och brun som en pepparkaka. Nu är jag verkligen likblek och jag mår så dåligt över det. Vädret suger ju i Sverige så man kan ju inte direkt sola. De två veckorna när det var jättevarmt jobbade jag ju varje dag så jag har inte solat en enda gång. Vi har en resa till Grekland inbokad om exakt en vecka men om den blir av eller inte, det vetifan. Andra saken vi kan prata om är ju min sjuka utväxt, jag har inte varit hos frisören på typ 9 månader kanske? På onsdag ska jag äntligen klippa och färga håret. Jag tror absolut att jag kommer att känna mig fräschare då, jag ska även fixa mina bryn som inte blivit fixade sedan innan corona bröt ut. Ahh, man känner ju sig inte superfresh i nuläget...:-)



WEDDINGBYCARRO

Jag har haft väldigt lugna dagar sedan jag kom hem. Det har varit mycket packa upp och hänga in kläder i garderoben, jag tog med mig alldeles för mycket kläder till Polen så det tog såå lång tid att hänga tillbaka allt i garderoben haha... Jag packade även upp alla nya plagg jag köpte i Polen. 
 
Vädret är ju inte på topp men helt ärligt tycker jag det är skönt med ett par regniga dagar, det är inte varmt hemma och man kan mysa ner sig i soffan med en bok eller film. Hade dock gärna åkt till stranden snart dock. Jag vet inte varför men jag tycker inte riktigt detta känns som ett typiskt sommarlov, kanske pga corona, kanske pga morfars bortgång, kanske pga vädret. Jag vet inte riktigt. 
 
Idag blev det bröllopsjobb. Som de flesta av er vet är jag utbildad bröllopskoordinator. Jag gjorde klart kursen förra året och har fått två stycken uppdrag, jag ska koordinera två bröllop. Både bröllopen skulle vara nu i augusti men ena brudparet valde att flytta fram till bröllop till nästa år pga corona. Det ena brudparet ska dock köra nu i augusti och det är det bröllopet jag håller på att jobba med nu. Jag har nu tagit över all kontakt med alla leverantörer som ska vara involverade i deras bröllop. När jag var i Polen jobbade jag med bröllopet en del timmar, jag hade mejlkontakt med alla leverantörer och idag hade jag Skypemöte med brudparet. Vi gick igenom alla förberedelser inför bröllopsdagen och deras körschema. Den 22 augusti smäller det, då gör jag mitt första jobb inom bröllopsvärlden och jag är verkligen så taggad! Mitt brudpar är hur trevliga som helst och detta kommer bli toppen, deras bröllop kommer att bli magiskt. Jag älskar allt som har med detta att göra. Planeringen, alla förberedelser, bolla tankar med brudparet... 
 
Jag är verkligen så glad över att jag tog steget och gjorde denna kursen. Den var dyr men det känns som en bra investering. Ingen kommer ta titeln diplomerad bröllopskoordinator ifrån mig. I och med att jag redan har ett fast jobb som ger mig en fast inkomst är ju detta en bisyssla som jag har vid sidan om, jag vill komma igång med mitt företag allt mer så därför är jag så himla glad att dessa två brudparen tog steget och vågade satsa på mig. Jag känner mig själv och vet att jag kommer att leverara till perfektion men mina brudpar kände ju inte mig när de beslöt sig för att anställa mig. Att jobba med bröllop har varit min dröm under många år och jag känner mig stolt över mig själv att jag vågade satsa på att fullfölja min dröm :-) På måndag ska jag på en bröllopsfotografering i Bjärnum som en Facebookgrupp anordnar, det kommer bli ett ypperligt tillfälle för mig att få lite content till mina sociala medier för WEDDINGBYCARRO 💗



Från Polen till Sverige

(null)

(null)
De sista dagarna i Polen var stressiga, så sjukt många saker att fixa och flänga hit och dit. I och med morfars bortgång blev det helt plötsligt tusen saker som vi blev tvungna att hantera, och det var såklart inte planerat. Så de flesta dagarna blev verkligen splittrade. Ärende 13.30, sedan 17.15 så timmarna mellan där man hann göra det vi ville var inte jättemånga. 
(null)

(null)
Hur som helst, igår åkte vi hemåt efter 9 dagar i Polen. Här står mamma i sitt barndomshem för troligtvis sista gången någonsin. Det var en sådan nostalgi. Detta hus har jag under alla mina 27 år bott i varje gång vi varit i Polen och här har jag spenderat en stor del av min barndom tillsammans med min storebror, mamma och våra morföräldrar. Vid bordet har morfar alltid suttit och nu är han borta. Det var jobbigt att lämna. Huset ska upp till försäljning och förhoppningvis säljas innan vi åker till Polen nästa gång. Nej, allting känns konstigt och sorgligt 🥺
(null)
Nu är jag hemma i Sverige igen. Vi åkte hem från Polen igår och efter en grymt seg båtresa på 7 timmar kom vi fram till Ystad 20.15. Fyfasen vad segt det är att åka båt så många timmar, finns inget tråkigare. 

Vi åt i alla fall en god middag på båten. 
(null)

(null)
Förrätt: jag åt vitlöksbröd och mamma sparrissoppa. 
(null)
Huvudrätt: kycklingfilé 
(null)
Efterrätt: pannacotta 

Otroligt god och vällagad mat! Den restaurangen har en superb kock och det var en fröjd att äta där. 

När vi kom hem var jag så trött att det är helt sjuuukt. Mitt blodsocker var kaos hela resan hem och för att få ner det tog jag så mycket insulin så när vi kom hem hade jag 2,7 i blodsocker, två pilar neråt och 13 (!!) enheter insulin i kroppen. Det är ju en ren katastrof, då fick jag hälla i mig söt dricka efter dricka för ett få upp det. När jag fick och la mig var det stabilt men höjdes sedan till 19 hela natten så jag mår skit. Inte nog med det startade natten med sådan mensvärk att jag låg och kved i sängen av smärta och jag fick ta starka mediciner från Polen. Sjuk ryggont på det för igår blev det så mycket bärande med allt bagage att min rygg är helt paj. Bra natt med andra ord, eller 🙃 nej, jäkla hälsoproblem. Jag mår aldrig bra i vanliga fall pga migränen som ge mig smärta hela tiden så på topp av det när diabetesen, mensvärk eller ryggen strular blir det lite too much. Dagens planer är att ta det lugnt och packa upp för det är mycket att packa upp. 

Sammanfattningsvis så har årets resa till Polen varit psykiskt utmattande, jag har gråtit så mycket över morfars bortgång, begravningen var hur tuff som helst och alla ärenden att fixa. Stressiga 9 dagar. Sedan har det även funnits bra och härliga stunder och fina minnen men ingen 10 poängare såklart men hur hade det kunnat vara det, när min älskade morfar precis gått bort? 💔



Spelkväll

I fredags, dagen då morfar dog hade jag en inplanerad kväll med vänner. Efter det tunga beskedet och flera timmars gråt kände jag att en kväll med vänner är precis vad jag behövde. Det var jag, Bengan, Thea och Alexandra som kom lite senare (därför hon inte är med på några bilder). Vi spelade bland annat med andra ord, både det vanliga och det med charader, säg samma och Idiotkunskap. Så himla roliga spel! Vi har det som tradition i vårt kompisgäng, att vi kör spelkväll ett par gånger per år. Det blir alltid lika roligt och uppskattat. Har ni något riktigt roligt sällskapsspel spel att tipsa om, som man bara inte får missa? 
(null)
 




GUESS

Denna fina nyckelringen från Guess fick jag av mamma igår när vi var i ett köpcentrum i Polen. Varför köpte du en present till mig, frågade jag mamma. Hon svarar; för att du är min älskade dotter, tack för att du funnits där för mig under denna svåra tid. Mamma, alltså?? 🥺❤️❤️❤️
(null)
 
(null)
 
(null)
 




Veckans

Veckans höjdpunkt: att titta igenom morfars fotoalbum tillsammans med mamma. Så många fina minnen. Jag älskar min familj så himla mycket. 
 
Veckans jobbigaste: morfars begravning, det var livets jobbigaste... 
 
Veckans chockerande: morfars död, kan fortfarande inte förstå att han inte längre finns med oss. 
 
Veckans boost: alla skratt med mamma, min mamma är verkligen min stora trygghet och jag hennes. Det har vi verkligen bevisat för varandra under denna jobbiga veckan. 
 
Veckan mående: verkligen upp och ner. Väldigt många jobbiga stunder i samband med morfars bortgång och begravning. Jag har också tänkt tillbaka på alla fina minnen och reflekterat över livert och kommit till nya insikter. En väldigt jobbig vecka med små ljusglimtar här och var. 
 
Veckans mysigaste: alla fikastunder med mamma här i Polen <3
 
Veckan dryck: varm choklad heheh
 
Veckans tanke: hur livet helt plötsligt kan ta slut och hur värdefullt det är att verkligen ta tillvara på livet och omge sig bland personer man älskar. 
 
Veckans roligaste: de ljusa stunderna i denna jobbiga tid. Mammas bästa kompis kom hit inför morfars begravning och jag tycker om henne såå mycket. 
 
Veckans låt: Stuck with you - Ariana Grande och Justin Bieber.
 
Veckans köp: all shopping här i Polen. 
 
Veckans godaste maträtt: KFC och Pizza Hut. 
 




22.49 uppdatering från Polen

Näst sista dagen i Polen. Jag har faktiskt sovit utan jättehemskt ryggont i två hela nätter nu, annars brukar jag vakna flera gånger per natt och ha så ont i ryggen att jag har svårt att somna om. Tabletterna jag fick utskriva av läkaren här i Polen är verkligen bra, framför allt nattetid, under dagen är det lite värre. 

Dagen har varit rätt lugn, jag har verkligen gått in i varje affär som lockar så jag har inga affärer kvar att gå i haha. Idag blev det ingen shopping med andra ord, eller jag köpte en del kontorssaker och lite inredning. Sedan fikade vi och åt middag. Imorgon är det lite ärenden att fixa, mamma har nu fixat en advokat som ska representera henne när hon inte är här i Polen. Hennes bror är verkligen helt..., jag är så glad över att jag har en normal bror <3
(null)
Lite fler bilder från fotoalbumet hos morfar. Här är från mormor och morfars bröllop, HUR fina??? 🥺❤️
(null)
Älskar er och jag är helt säker på att ni är tillsammans i himlen nu <3 
(null)
(null)
Och här har vi mami, hur söt och vacker? Fast vad är det för jäkla lugg? Haha som vi skrattat åt det. Mamma var sååå fin när hon var ung, herre 🥺❤️




En bättre söndag

Vilken mysig dag det blev idag! Trots att det inte blev någon shopping då allt ju är stängt blev det en väldigt bra dag. Skönt att pausa lite från shoppingen (trodde aldrig att jag skulle skriva dessa orden hahah). 
 
Jag och mamma började dagen med att vi tittade igenom alla fotoalbum som morfar hade här hemma. Nu efter hans bortgång vill jag ta med alla bilder som min familj är på. Vi vill inte ha något annat från morfars hus, bara foton för det är det som har allra störst värde för mig <3
Alltså åhh, kolla dessa två bilderna på mormor och morfar. Första bilden, jäklar vilken stilig man morfar var!! Tydligen sprang alla tjejer efter honom men så fort han såg mormor blev han kär vid första ögonkastet och hade bara ögon för mormor. Från första ögonkastet tills dess att mormor tog sitt sista andetag. Detta är en sådan kärlek som alla skulle vilja uppleva någongång i livet, jag är så glad att mormor och morfar fick uppleva denna kärlek. Dessa två bilder gör mig alldeles varm i hjärtat, de var så fina. Det enda som får mig att må lite bättre i denna tuffa tid är att mormor och morfar nu är tillsammans igen, i himlen. Mina två finaste änglar ♥
 
Efter att jag och mamma skrattat och gråtit en skvätt över alla bilder tog vi oss till kyrkogården. Vi har varje gång här i Polen besökt mormors grav men idag var det istället att besöka mormor och morfars grav vilket tog jättehårt på både mig och mamma. En sådan konstig känsla, att sedan 1997 besökt mormor och helt plötsligt även besöka morfar på kyrkogården, det är ju inte där han ska vara... Mormor gick bort alldeles för tidigt, endast 65 år gammal. När vi tittade på bilder idag såg jag även bilder från mormors begravning, det ansiktsuttrycket mamma hade på bilderna gjorde mig förkrossad ända in i själen, min mamma var helt förstörd och hennes ansikte skrek bara NEEEJ. Fyfan, jag kan inte tänka mig in i den situationen, att förlora sin mamma. Min mamma betyder allt för mig. 
Denna köpte vi åt mormor och morfar. 
Och jag köpte en sådan här lykta till mormor, och en till morfar <3
Såhär ser graven ut just nu. Här har mormor legat men nu gjorde de även plats till morfar och var därför tvungna att ta bort mormors gravsten. En ny ska sättas, som är både till mormor och morfar. Alla blommor från onsdagens begravning ligger kvar, som ni ser är det enormt mycket blommor. Min morfar älskade blommor så mycket, det var en av hans största passioner i livet och därför känns det så fint att hans grav är överröst av just blommor. Tänk att mormor och morfars kista ligger där under jorden, jag kan inte ta in det...
Älskade mamma, du är mitt liv ♥
För evigt saknad morfar. 
 
Efter kyrkogården åkte vi till en restaurang för att äta middag. Så mysigt!
Har ni också fin relation med er mamma? Jag är så glad över att min mamma också är som min bästa vän, henne har jag alltid roligt med. Allting med morfars död har fått mig att reflektera över livet och att jag måste ta tillvara på varje minut tillsammans med dem jag älskar. Om jag har en tråkig fredagskväll, ja man då kan jag ju alltid ta vara på den tillsammans med mamma istället för att tänka att alla andra har så roligt medan jag har så tråkigt. 
Till förrätt åt jag rosol, som är en polsk buljongsoppa. Älskar den och har gjort det sedan jag var liten. 
Till middag blev det grillad kyckling, gott. 
 
Efter middagen gick vi en promenad. 
Munskyddet var såklart på. 
En liten bild utan munskydd fick det dock också bli. 
Är man snygg i munskydd eller är man? :-) 
Så himla mysigt med en promenad efter maten. 
Vi avslutade kvällen på ett chokladcafé där jag åt belgisk våffla med chokladkräm, oh my - den var dröm! 
En bättre söndag helt enkelt. Hoppas ni också haft en fin dag, vad har ni gjort idag? 
 
Måndag och tisdag är våra dagar kvar här och sedan åker vi tillbaka till Sverige på onsdag. 



En shoppingdag i Polen

Igår var det en bra dag här i Polen. Igår spenderade vi hela dagen i det största köpcentret här i Szczecin. Dock var det inte särskilt coronavänligt då det var helt galet mycket folk och folk är ju inte försiktiga för fem öre utan knuffar sig verkligen fram, man bara för helvete... 
 
Hur som helst köpte jag en del fint men inte så mycket som jag brukar köpa i Kaskada men så kan det vara ibland. 
(null)
Började dagen med att ta det lite lugnt på altanen. 
(null)
 
(null)
Invigde tröjan som jag köpte igår, och munskyddet var såklart på 🥵
(null)
 
(null)
Mami <3 rekommenderar verkligen köpcentet Kaskada om ni någongång besöker Szczecin! 
(null)
 
(null)
Dagens outfit :-) här är varannat provrum avstängt i många affärer, bra!! 
(null)
 
(null)
Den dagliga fikan ;-) 
(null)
(null)
Jag och mamma (i våra fina munskydd) facetimade med Damian och Jack, gulle!! 
 
Idag oär det ju söndag och på söndagar är alla matställen i köpcentrum och affärer stängda här i Polen, jättemärkligt haha men jaa. Morgondagens planer är att ta det lugnt hemma ett par timmar, åka till kyrkoråden - till mormor och morfars (🥺🥺) grav, äta på en restaurang och åka till ett café. Det blir nog en mysig dag. 




Shopping is always a good idea

Jag vet att en del av er tycker om när jag visar upp vad jag shoppat. Jag har varit duktig på att fota direkt i affärerna så här kommer det jag köpt hittills här i Polen :-) 

(null)

(null)

(null)
Långklänningar är egentligen inte alls min grej och röd färg är absolut inte min grej men just denna tyckte jag om väldigt mycket. 
(null)

(null)
Ett rosa kort linne, älskar färgen. 
(null)

(null)

(null)
Ännu ett plagg som inte alls är min stil egentligen men som jag blev lite smått kär i. En väldigt fluffig ljusrosa kjol, superfin faktiskt. Den främsta anledningen till att jag köpte den är för att jag tänkte ha på mig den under mitt första jobb som bröllopskoordinator i augusti. Passar den till bröllop tycker ni? 
(null)
En söt sommarklänning. 
(null)
Jag har köpt munskydd i massor, snyggare med sådana här svarta än apotekets. 
(null)

(null)
Ännu en klänning. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Två toppar, från h&m faktiskt. Så fina båda två! Märker ni att jag knappast köpt något svart?? Vad händeeeer? :-) 
(null)

(null)
Sååå söt lila topp, ett av favoritköpen. 
(null)
Inte så bra bild men det är en tunn, tunn hoodie från Puma. 
(null)

(null)
Två likadana tröjor, fast en röd och en vit. Väldigt fina. 

(null)
(null)
Ännu en härlig sommarklänning. Ja, jag gillar klänningar :-)

Detta är vad jag köpt i klädväg hittills. Sedan har jag köpt smink, lite accessoarer och liknande. Nöjd tjej! Har ni någon favorit av plaggen? Skriv gärna i kommentarerna, alltid roligt att veta vad andra fastnat för mest. 




Fredag i Polen

Jag har inte så många bilder från dagen. Denna fredagen här i Polen har varit splittrad, som alla andra dagar. I vanliga fall brukar jag och mamma åka till olika köpcentrum och vara borta hela dagarna men nu är det så många ärenden som måste göras här. Som idag kom vi inte iväg förren efter 16 och kl 18.30 hade jag läkarbesök så det blir någon timme här och där. Imorgon verkar det bli en heldag som jag och mamma kan fylla på egen hand och det ska vi göra :-) 
(null)

(null)

(null)
En fika hann vi med och kan vi snacka om hur gott detta var?! Har ni provat vattenmelon doppat i kolasås? Omggg så gott. Tips, tips!! 
(null)
Jag och munskyddet är bästa vänner nu, eller nja jag kommer nog aldrig vänja mig. 

Röntgenbilderna av ryggen visade ingenting hos läkaren som tur är. Inget som är snett eller liknande. Det betyder dock också att jag inte kunde få någon behandling i form av sprutor eller liknande. Jag fick tre olika typer av smärtstillande medicin, en väldigt stark och två svagare. Ska ta första ikväll för min rygg dödar verkligen mig. Har någon av er grov ryggont? Sk man behöva leva med den smärtan 24 timmar om dygnet varje dag eller vad fan gör man?



En tisdag och torsdag här i Polen

Åh, det känns att denna Polenresan inte är som alla andra. Jag längtar tillbaka till den den härliga och bubbliga känslan jag alltid haft när jag varit i Polen. Nu beror det både på morfars död och corona. Det kommer aldrig mer att bli sig likt efter morfars död här i Polen, det känns verkligen att något fattas. I 26 år har jag åkt hit och morfar har alltid varit min trygga punkt. Sedan är jag rejält less på corona. Munskydden får jag utbrott på cirka 99 gånger per dag, de är skitjobbiga. Att hela tiden akta sig för att gå för nära andra börjar ta ut sin rätt såklart. Med tanke på de tuffa omständigheterna har jag och mamma det rätt bra här annars 💗
(null)
Tisdagen var ingen jättebra dag, både jag och mamma brottandes med många känslor inför onsdagens begravning och hela dagen var bara som ett stort irritationmoln. Ingenting gick som vi ville och jag kände bara för att gråta sådär 10 gånger. När de sa att de inte serverar varm choklad längre under sommaren började jag nästan gråta av ilska haha... En sådan liten sak som annars hade gått förbi utan några större konstigheter. För många känslor som låg och bubblade helt enkelt. 
(null)
En fika blev det i alla fall, trots att det inte var den fikan jag hade tänkt...:-) 
(null)

(null)

(null)

(null)
Nya vardagen. En sådan här pandemi hade nog ingen väntat sig skulle komma och ta över hela världen. Corona här känns av 100 gånger mer än hemma i Sverige. Jag ska köpa med mig lite fler sådana här svarta munskydd till Sverige och absolut börja använda det i affärer och liknande. 
(null)

(null)

(null)
De har byggt en helt ny, väldigt fräsch, foodcourt. Vi åt på Pizza Hut, godaste!! 

I tisdags var jag också hos läkaren, jag har haft problem med min rygg i flera år men ingen har velat skriva remiss till röntgen. Läkaren här gjorde det direkt och idag var jag och gjorde magnetkameraröntgen, röntgade både ryggraden och ländryggen. Imorgon ska jag till läkaren igen, vi får se om det är något fel med ryggen och om jag kan få någon behandling för jag har verkligen ont alla dygnets 24 timmar och det börjar bli outhärdligt, framför allt då diabetesen och migränen också ställer till det dagligen. När jag låg i tunneln (50 min, man får inte röra sig alls) började jag tänka på morfar när han låg i kistan och fick verkligen sådan ångest och panik där i, ingen trevlig upplevelse. Sedan försökte jag tänkte på lättare saker och till slut somnade jag nog där en stund. 

(null)
Idag blev det anka och här har ni perfektion på en tallrik. Ankan tillsammans med denna sås och sesamfröna är magi!! 
(null)

(null)

(null)
Läkarbesöket och alla andra ärenden som är kopplade till morfars död upptar en stor del av tiden här. På kvällen hann jag och mamma till ett köpcentrum i två timmar, mysigt. 

  • Imorgon blir det fler ärenden, huset kommer troligtvis så småningom att säljas så det är en massa paperwork som behöver ordnas där. Sov gott 💗




Mitt hjärta är trasigt

Den här dagen har varit en levande mardröm. Morfars begravning är över och jag är helt matt, jag är både fysiskt och psykiskt slut. Jag har aldrig någonsin gråtit så mycket som idag. Ögonen svider och huvudet dunkar. Jag valde att gå in och se morfar när han låg i den öppna kistan, den bilden kommer aldrig någonsin att försvinna från näthinnan. Jag ska berätta mer senare, när jag känner mig redo för att processa allt. Jag har för första gången sett ett lik och det tog så jävla hårt på mig. 
(null)
Begravningen var oerhört fin. När kistan sänktes ner under jorden, hur ska jag kunna förklara känslan inom mig? Det var helt hjärtskärande. Det kändes som om någon tog ut mitt hjärta, stampade på det och försökte sätta tillbaka det igen men då var det inte helt längre utan trasigt. 

Det hände en sak idag precis när mamma höll tal under begravningen, helt plötsligt rörde sig kistan utan att det egentligen är möjligt då den satt fast stenhårt. Jag ska skriva mer om det senare. Jag har aldrig tidigare trott på övernaturliga saker men nu gör jag det. Jag är helt säker på att det var morfar. Det finns absolut ingen logisk förklaring för det som hände och det gör mig enormt fundersam över livet i stort. 

Detta kommer ta lång tid att komma över, sorg är den jobbigaste känslan någonsin. Jag kommer att skriva mer senare för att skriva är ett sätt för mig att bearbeta mina tankar. Kram på er ❤️




Imorgon begravs morfar 💔

Imorgon, onsdag är det morfars begravning. Det kommer bli en extremt tung dag för mig och min familj. Jag får en klump i magen när jag tänker på morgondagen. Jag vill inte se morfar begravas för då kommer det att kännas på riktigt, så verkligt. Jag vill fortfarande tro att allting kommer att bli som vanligt, att jag kommer kunna krama om morfar igen. Jag har aldrig varit på en begravning i "vuxen" ålder, när mormor begravdes var jag så liten att jag inte kommer ihåg, jag har bara sett bilder i efterhand där alla gråter. Jag vill inte gå på begravningar men detta är något jag måste göra, för min egna skull och frid. 💔
(null)

(null)
Älskade, älskade morfar. Att få se honom ligga i en kista imorgon gör så jävla ont att jag gråter av bara tanken. Det känns som om mitt hjärta slits isär och sedan sätts in igen. Jag vet inte hur jag ska klara av att se mamma så ledsen också, det är en till sak som får mitt hjärta att gå i bitar. 

Morgondagen kommer att bli tung, så tung. Detta var en enormt stor förlust för min familj. Min familj består liksom av mig, mamma, min bror, hans son Jack och så morfar. Nu är morfar borta, det är 1/4 av min familj som bara rycks bort och jag kan inte förklara min sorg. 

Först är det en mässa i kyrkan till minne för morfar. Sedan ska vi till kyrkoråden för själva begravningen, då får man möjlighet att gå in och se morfar ligga i öppen kista. Jag vet inte om jag kommer att fixa det, kanske men kanske inte, jag får se imorgon i stunden. Efter begravningen ska vi förflytta s oss till själva gravplatsen, där morfars kista ska hissas ner. Det kommer bli helt galet tungt. Han kommer i all fall ligga begraven bredvid mormor och det värmer. 🕊🤍🕊