slide show

Höstlov

Har ni också höstlov nu? Ni som går i skolan alltså.
 
På min skola har vi jobbat in de tre dagarna så vi är lediga detta lov. Dock ska jag till jobbet idag, helt frivilligt och utan lön hehe men jag känner att jag måste jobba undan en del saker så att jag ska få ett inre lugn. Planera upp lektioner för några veckor och få jobb gjort helt enkelt. Tänkte vara där till 13.30 ungefär och sen ska jag och mamma till sjukhuset i Kristianstad för jag ska göra ögonbottenfotografering som är ett måste när man har diabetes. Man får droppar i ögonen vilket gör att jag sedan ser suddigt i flera timmar. Sjukhus ger mig alltid ångest och min största rädsla är typ att min syn ska försämras, det är en av följdsjukdomarna med diabates som gör mig livrädd. När den hemskheten är över ska vi äta i Kristianstad. 
 
Annars är veckans lovplaner som följer;
 
Tisdag; kanske äta med Bengan? 
 
Onsdag; åka till Kristianstad med Thea. Vi ska gå på stan lite och sedan möta upp Anton för att kolla på bio. Efter det ska vi äta på restaurang.
 
Torsdag; träffa Jill?
 
Annars har jag inga planer för resten av dagarna. Ska ta det lugnt och samla krafter! Behöver fixa i mitt framtida rum också, jag beställde ett skrivbord igår så jag är taggad på att bygga upp mitt drömrum :-)
Ni som är lediga, vad ska ni hitta på? ♥



New in

Nelly.com är en av mina absoluta favoritsidor att shoppa från, både när det gäller budget och märke. Min garderob består till stor del av märkeskläder men jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt att handla budget också för det blir liksom lite mer stil av det. Jag tycker mina Ralph Lauren och Gant tröjor är sjukt snygga och stilrena men det blir liksom inte så mycket "stil" av det utan en tjocktröja och jeans. 
 
Jag klickade hem en galet snygg body och några byxor från Nelly. Klickar ni på länkarna så kommer ni dirket till plaggen.
Pants
 
 
Svarta byxor blåa byxor 
 
Body
 
 
Body, den är från Nellys egna märke och inte speciellt dyr. Klicka på länken så kommer ni till bodyn direkt. Som ni ser på bilden är urringen rejäl och så kan man ju inte gå ut så jag har satt två säkerhetsnålar så blir den användbar till jobbet också! 
 
Inlägget innehåller annonslänkar.



Countdown

57 dagar kvar till Singapore! Längtar såå mycket. Förra höstlovet var vi i Dubai, det känns ju lagom kul att vara i Hässleholm detta höstlov. Tur att jag har vinterresan att se fram emot, annars hade jag nog inte klarat mig :-) En sak jag oroar mig över bara, jag ska ta botox på tisdag och när jag är i Singapore kommer jag vara inne på den 8e veckan och då börjar den hemska smärtan komma tillbaka.
 
Just nu mår jag hemskt, det har gått 9 veckor sedan jag fick botox sist och jag lider mig verkligen igenom varje dag. Har konstant ont, vaknar av migrän varje natt och kan sedan inte somna om för medicinen biter inte. Har ett tufft höstlov framför mig och det gör mig så ledsen för jag skulle vila ut under detta lovet, inte lida mig igenom lovet med smärta 24/7.. Hälsningar ledsen tjej. 



En dag i Los Angeles

Los Angeles blev jag verkligen helt kär i! Magiskt ställe. Vi spenderade bara en dag där och mina cravings att åka till igen ökar vara för var dag. 

Stämningen var så skön, sköna människor, grymt väder, affärer överallt, kryllar av matställen. Santa Monica beach runt hörnet. Kärlek till LA!! Jag känner att jag inte ens upplevt 1/10 av Los Angeles. Bra anledningen att återvända. 
(null)

(null)

Vi tog en tripp till Hollywood-skylten. Många i gänget verkade tycka den är överskattad men jag tyckte det var grymt kul att se! Hur många gånger har man liksom inte sett den på film?

(null)

(null)

På kvällen gick vi på bio, filmen var kass, jag somnade vilket aldrig har hänt haha.. men stolarna var så sköna och man kunde liksom ligga ner. På bilden till höger ser ni Janelle babe och jag som råkade gå runt med fastnat toapapper i byxorna, vi dog av skratt.

Santa Monica spenderade vi inte en lång stund på, vi hade bara några timmar på oss så jag och Alexandra bestämde oss för att shoppa istället.




Lördagslista

(null)

Vad har du på dig idag? 
Riktigt sköna "hemmakläder", en tröja från Victoria Secret och ett par mjukisar från Calvin Klein, favoritkläderna hemma - lätt.
 
Vad lyssnar du på idag? 
Niall Horan! Jag är verkligen en sådan människa som lyssnar sönder 2-3 bra låtar, då lyssnar jag enbart på dessa i någon/några veckor och sen bara lämnar jag låtarna och lyssnar typ aldrig på de igen.. Är det bara jag som är sån? Hur som helst är Since we´re alone från hans nya album en stor favorit just nu.
  (null)

Vad är du på för humör idag?
Jag har migrän men annars är jag på bra humör. 
 
Helgens planer? 
Nu är det lov vilket faktiskt är jätteskönt. Lite oklart vad som händer i helgen, antingen träffar jag Anton eller så stannar jag hemma. Jag tycker verkligen det är så skönt att bara vara hemma. När jag kollar på sociala medier och ser alla som festar varje helg så känner jag bara att det är helt meningslöst för mig. Ett sådant liv ger mig ingenting. Jag tycker om att vara hemma och umgås med familjen eller träffa mina närmaste vänner. Träffade i alla fall Jack idag, vi åt lunch vilket var mysigt.
(null)

 
 
Vad var det roligaste som hände denna veckan?
Det har inte hänt speciellt mycket denna veckan förutom jobb, jobb och ännu mer jobb. Det roligaste har nog varit att jag är uppskattad på jobbet och att veckans lektioner har gått riktigt bra. Har så härliga elever, jag älskar mitt jobb! Nu är det höstlov vilket dock ska bli väldigt skönt. 
 
Veckans fundering? 
Jag har jobbat alldeles för mycket på senaste och sovit alldels för lite. Den största funderingen är hur jag ska få vardagen att räcka. Det funkar inte att sova 5 timmar men jag kommer hem sent och har då en massa saker att göra, dygnets timmar räcker inte till... Dock vet jag att jag måste tagga ner, jag och mamma bråkar om det typ varje dag. Jag vet att hon endast säger det till mig för att hon bryr sig men jag tycker allt tjat blir väldigt jobbigt. So what om jag spenderar alldles för många timmar på jobbet efter att jag har slutat? Jag hinner ju inte med allt plus att jag tycker om att vara på jobbet men i längden förstår jag väl innerst inne att det inte håller. Jag måste bli bättre på att slappna av och släppa jobbet vissa kvällar men samtidigt tycker jag det är så kul och kommer ständigt på nya idéer och liknande. 




Hilfiger Denim

 
Knddka
 
 
Alltså hur snyggt?? Är kär i det här sättet, så kär att jag klickade hem detta igår. Jag har inte shoppat på evigheter känns det som, cravings! 
 
Tröja här, byxor här. Nu är den stora frågan om de kommer passaa men jag hoppas verkligen det. Jag älskar kläder för mycket.. 
 
Inlägget innehåller ads. 



Best throwback ever

Här kommer ett gäng bilder jag blivit taggad i från resan i USA. Alltså åhh! Jag kollar alltid tillbaka på bilderna med ett leende på läpparna. Vilka magiska ställen jag sett! Och så många skratt. En resa för livet och jag ångrar inte en sekund att jag åkte på denna resa. Vill ni vara med om en oförglömlig resa rekommenderar jag verkligen att resa till USA med fotoresor❤️
 
Grand Canyon!
 
 Grand Canyon!
(null)
 
(null)
 
Denna bilden är verkligen en av mina favoriter från hela resan! Färgerna, bakgrunden..
 
Senaste bilden jag blev taggad i, alltså stödstrumporna.. jag dör så fult! Mina fötter var ordentligt svullna vid det här laget och det var ännu en svinvarm dag. Stödstrumpor är sjukt jobbiga att ta på sig så de fick vara på haha!
(null)
Superfin utsikt. 

(null)
 
Las Vegas var crazy, crazy!
 
 



New in

När jag var i USA shoppade jag en hel del, mycket av det har jag inte ens packat upp ähh. Jag är expert på det, shoppa och sedan låtar jag grejerna ligga för att jag ska fota till bloggen & så går det månader.. 

Hur som helst, i Los Angeles köpte jag detta iPhoneskalet och nyckelringen från Fossil. På ena sidan är den rosa och på andra randig, perfekt. 
(null)

(null)

(null)




Joshua Tree pt 2

Fler bilder från ökenäventyret i Joshua Tree Kalifornien.
Joshua Tree är en enorm nationalpark med många coola locations. Vi gjorde ett flertal stopp under dagen, detta var det första. Det var galet varmt, well well vi var ju i öknen så man var väldigt tacksam över bil med AC under tiden vi åkte till nästa stopp.
 
Tycker det blev många häftiga bilder här. Dock måset man vara väldigt försiktig för dels skallerormar och kaktusar. En del av kaktusarna som finns där utvidgas när man kommer för nära och då kan det bli riktigt farligt. Ledarna berättade att en tidigare deltagare fått en massa taggar på sig vilket gjorde galet ont, fy! Jag var mest rädd för ormarna, det finns ju så mycket buskar, stenar och liknande där en eller två ormar gärna hänger. Mardröm att bli biten av en sådan!



Jag lever

Hej bloggen!
 
Gud, jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera under vardagarna. Dock är jag så galet trött efter jobbet och i och med att jag inte har supermånga läsare så känns det "onödigt" att lägga en massa timmar på bloggen när det ändå inte är så många som läser som jag hade velat. Ska dock försöka uppdatera för er som hänger här såklart men det är ju alltid roligare att blogga om det når ut till flera. 
Vad har hänt i veckan då? Jo det har varit en tuff vecka på jobbet. Jag har kommit hem väldigt sent varje dag. Började med mina utvecklingssamtal i måndags. Nu har jag haft mina 5 första utvecklingssamtal i livet, det känns väldigt vuxet. Jag måste säga att det känns konstigt att jag är sådär 15-20 år yngre än föräldrarna men jag tycker att samtalet gick väldigt bra och jag är stolt över mig själv :-) 
 
Annars har jag fixat mina fransar, det är såå dyrt och sjukt onödigt bortkastade pengar men jag kan typ inte leva utan fransar.. Handlar nog mest om bekvämlighet att jag nu kan sova 15-20 minuter längre på morgonen i och med att det nu tar max två minuter för mig att sminka mig och fixa håret. I torsdags var jag på bokprat men annars har det absolut inte hänt någonting utöver jobb. Nu är det en vecka kvar till höstlovet. 
 
Jag ser fram emot en rejält lugn helg, ska inte göra mycket alls idag. Skönt!



Dubai Marina

När yacht-turen var slut så åkte båten in i hamnen igen, Dubai Marina. Det är verkligen den finaste och mest imponerande hamnen jag sett. Det turkosa glittriga vattnet i kontrast mot de höga byggnaderna och den blå himlen. Även om man inte planerat att åka yacht tycker jag absolut att man inte får missa besöka Dubai Marina och bara gå runt och kolla! Miljonbåtarna imponerar nog på de flesta.
 
Denna vyn möttes vi av när båten rullade in mot Dubai Marina efter ett par timmar till havs.
Oavsett om jag kollade fram, bak, höger eller vänster så var det bara wow wow wow.



Yacht i Dubai

Snart var det 1 år sedan jag var i Dubai och det har verkligen inte gått en enda dag sedan dess som jag inte tänkt på Dubai. Älskar stället!! Det går inte att beskriva med ord hur wow Dubai är, det är något alla som får chansen borde uppleva.
 
Jag har faktiskt en massa bilder kvar att visa, trots att det gått så lång tid.. Bilderna är dock för fina för att inte visas upp. Har ni missat mina tidigare Dubai-inlägg så kolla under kategorin travel - Dubai.
Den tredje dagen hyrde vi en yacht i några timmar och åkte ut mot Atlantis och Burj al Arab. Vi drack juice, beundrade de sjuka utsikterna, lyssnade på musik och hade det allmänt bra!



Ta med mig ut i världen tack

Någon som vill ta mig på semster typ nu nu nu nu? Kommer älska dig livet ut. 
Känner mig väldigt trött just nu och irriterad på allt och alla. Ogillas starkt framför allt i mitt jobb där man alltid bör vara glad och pigg. 



Mamma ♥

Hej på er!
 
Jag lever och mamma också. ♥ Igår var en väldigt tuff och påfrestande dag. Gick upp klockan 05 för att köra in mamma till sjukhuset i Kristianstad och sen tillbaka till Hässleholm för att därefter ta mig 15 km till jobbet. Jobbade hela dagen, full rulle som vanligt. Var galet nervös och orolig för mamma hela dagen. Hon hade glömt mobilen hemma så hon kunde inte höra av sig efter operationen. Vid klockan 17, tio timmar efter att jag hade skjutsat henne till sjukhuset ringde jag dit för att höra hur det hade gått. Kvinnan där sa att det hade gått bra men att jag ska ta med mig en rullstol när jag hämtar mamma, Guuud mitt hjärta brast lite där.
 
Efter en stund ringde mamma mig från sjukhuset och hon var nog fortfarande lite groggy efter narkosen för jag förstod inte hälften av det hon sa, osammanhängande deluxe.. Ville bara se henne och krama om min fina mamma. Jag tog mig hem från jobbet, hämtade min bror och körde till Kristianstad. Tacksam över att ha en bror alltså!! Det hade varit jobbigt att åka till sjukhuset helt själv, jag var så orolig för jag visste inte hur mamma skulle se ut efter operationen och jag mår verkligen dåligt av att se någon jag älskar ha ont och lida, det är bland det värsta som finns.. 
 
Efter någon timme kom mamma ut, stackaren.. Såg hur ont hon hade. Operationne hade dragit över på tiden och tog 2 timmar istället för 30 min. Nu är hon sjukskriven, har ont och kan i princip inte göra något. Hon tar morfin, sprutor och en massa tabletter. Efter att jag hade kört hem mamma så åkte jag och min bror för att handla och hämta ut mammas medicin på apoteket där han väntade i närmare en timme.. Kom inte hem förrän vid 22 och då lagade jag mat. Tuff dag och lite sömn. Jag hann inte göra något av det jag planerade i och med att jag inte var hemma från kl 05-22 vilket ledde till att min dag på jobbet idag sög. Dels hann jag inte alls planera och förbereda lektionerna som jag tänkt i och med allt med mamma, jag var trött, sliten och allt gick bara skit. Inför sista lektionen gick jag i korridoren och kände bara för att börja gråta. Usch, usch! Ska försöka sova tidigt idag och förhoppningsvis blir dagen imorgon bättre.. Brukar oftast älska att jobba men idag kände jag bara för att åka hem, bädda ner mig och komma tillbaka nästa vecka.
 
Idag efter jobbet hämtade jag min bror så fixade vi en del åt mamma, handlade osv. Var även med henne när hon tog spruta. Jag har tagit 7 sprutor om dagen i 12 år men trots det klarar jag inte av att se någon annan ta sprutor, det är rätt sjukt. Mamma ville jag skulle ge henne sprutan men jag fixade det inte, trots att jag tagit tusentals sprutor på mig själv. Konstigt?? 
 
Tänkte på hur otroligt tufft det måste vara att ha en riktigt sjuk förälder som måste spendera största tiden på sjukhuset. Man bör verkligen vara tacksam för varje dag, trots att det ibland är svårt.
Ska kolla lite på tv nu och slappna av. Det tog hårt på mig, är väl för att jag bara växt upp med mamma och hon är enda vuxna som alltid funnits där liksom. Jag har aldrig haft en pappa att förlita mig på utan det har varit mamma, mamma, mamma. När något väl händer mamma så tar det väldigt hårt på mig. Världens finaste person. Kommer ställa upp för dig livet ut, alltid. ♥



Mamma ❤️

Idag ska mamma opereras, usch är så nervös!! Mår illa. Finns det något hemskare än att se den man älskar mest ha ont? Knappast. 

Jag ska skjutsa mamma till sjukhuset i Kristianstad strax och sen åka till jobbet. Tur jag jobbar så att jag kan tänka på annat. Har dock aldrig kört på motorväg helt själv så är lite nervös ehehe.

Hoppas verkligen allt går bra!! Mamma, min ängel som ställer upp för mig så fort jag behöver, som alltid finns där. Nu ska jag finnas där för henne. Älskar dig ❤️ (null)




Joshua Tree pt 1

Under vår tredje dag åkte vi från Los Angeles till Joshua Tree som ligger i Kalofornien och är ett superhäftigt ökenlandskap. Jag har aldrig sett något liknande, finns liksom knappast i Sverige. 
 
Det är som det låter ett häftigt landskap mitt ute i öknen med kaktusar och de karaktäristiska träden som gett namn åt nationalparken. Det var riktigt, riktigt varmt så dricka är ett måste! Det negativa var ju att drickan blev varm på några minuter och finns det något äckligare än var dricka?? 
Tycker absolut Joshua Tree är värt att besöka om man är i Kaliforniatrakten!



Med Fotoresor i USA

Häng med på vår magiska resa till USA! Fina Emma har fixat denna video. Satt med ett stort leende när jag kollade på videon.
 
Vilka underbara platser jag har besökt. Kolla och njut!
 



Torsdag

Hej favoriter! 

Fredag imorgon, hur galet? Veckan har gått snabbt men jag är helt slut. Igår var jag hemma strax innan 19 från jobbet, shit. 

Mamma ska opereras på måndag och jag är supernervös. Senast hon opererades var jag typ 8 år så det känns inte jättebra. Hoppas, hoppas hon snabbt kommer må bättre. Jag är nojig över operationer, tycker det verkar fett läskigt och hemskt. 

Tänkte bara vara hemma denna helgen och chilla, behövs!! 
  (null)

(null)
3 outfits från veckan. Fotade faktiskt dagens med kameran. Kommer i helgen!






An american meal

lsnk
Första kvällen i USA åt vi middag på Cheescake Factory. Maten var ingen höjdare så rekommenderar inte att äta där men cheescaken var grym!! Detta var godiva choklad och bland det godaste jag någonsin ätit, wooow.
Dagen efter skulle vi på äventyr i Joshua Tree. Innan vi begav oss ut i den sjuka värmen så åt vi på ett hak (det enda?) som fanns där. Ägaren var supertrevlig - som typ alla i USA. Det var första typiska amerikanska stället vi åt på, ni vet sådana som man ser på tv? Maten var dock bara okej. Pommesen var goda men min kyckling var torr och lite smaklös. De andra tyckte ungefär likadant. 



Måndag

Måndag.. vad tycker vi om det?? Har väl inte haft världens bästa dag. Har jobbat flera timmar nu på kvällen också med att kommentera faktatexter. Imorgon tänkte jag faktiskt inte ta med mig något jobb hem, undra om det kommer gå.. Jag är verkligen sämst på att slappna av! Jag vet typ inte hur man gör. Hade liksom inte mycket till fritid under varken gymnasiet eller universitetet för att jag pluggade 24/7 och satsade på bra betyg. Sen nu i somras tog jag ju körkort så pluggade galet till det och så har jag alltid kombinerat studier med jobb vilket jag fortfarande gör. De dagarna jag ska slappa vet jag inte riktigt hur man gör för jag är så ovan. 

Vad gör ni för att slappna av efter jobbet och släppa allt? Behöver tips!  (null)




Roadtrip USA

Att åka bil är inte min grej. Jag är åksjuk, mår illa och får sjuk migrän. Därför var oddsen inte de bästa inför roadtripen i USA. Vi spenderade riktigt många timmar i bilen för avstånden mellan de olika delstaterna är galet. Dock gick det långt över förväntningarna. Min migrän har inte varit så bra på 5 år som den var i USA trots alla faktorer som i vanliga fall gör att jag mår katastrofalt. Jag kanske borde flytta till USA..
 
Hmm nåja. Att åka bil i 7-8 timmar är ju oerhört tråkigt meeen vyerna vi körde förbi var sjuka vilket gjorde det mycket roligare.
Vad sägs om det här? Satt och gapade flera gånger för att det var såå fint. Dessa bilder är tagna från en rullande bil. Vet ni vad jag märkte när jag gick igenom bilderna? Kolla längst ner på denna sista bilden, ser ni ormarna?? Gud panik!! Den långa svarta ormen? Dör så äcklig, tur jag satt i bilen :-)



En rundvandring genom Arts District

Ett och samma ställe - Arts Districs i Los Angeles men snacka om kontraster.
Allt från väggar täckta av graffiti...
..till något som mer såg ut som i Mexico.
På ett ställe stod det palmer.
För att sedan komma till huset där den populära tv serier New Girl spelades in. Jag har själv inte sett serien men lite coolt ändå att se inspelningsplatsen. Måste kolla in något klipp för att se om jag känner igen mig.
När jag gick vidare hittade jag en massa små lappar som man kunde ta med sig. På varje lapp stod det riktigt smarta citat, fastnade b.la. för detta. Du kan inte förändra vad som händer dig men du kan påverka vad du gör efter att det hänt. Klokt va!
Avslutar med en bild på Simon, följ honom på Instagram för att se hans grymma bilder!! Simonsfiction. Och så en bild vid favoritväggen.
 
Arts District var verkligen fullt av överraskningar, många coola locations.