slide show

Cozy

Dagens slappa och sköna oufit! 



Love in black n white

Första valborg med Jaaaack. Helt osminkad och ofixad men bilden är ju rätt söt ändå.



VALBORG

Valborg, inget speciellt egentligen. Överhypad dag enligt mig.
 
Skön lördag dock. Vad har jag gjort? Jo dagen började med sovmorgon sen rättade jag en massa prov och läxförhör och skrev in resultaten. Därefter tog jag med mig kameran ut och påbörjade en liten fotorunda. På bilden ser ni vad jag hade på mig idag.
 
Kvällens fundering är om jag ska kolla på någon brasa eller inte? Mamma mår inte så bra nämligen men min bror och Jack hade planerat att titta, hmm..



Deep down

Jaja sämsta dagen någonsin ungefär. Känns som om jag är nere på botten, verkligen. Svart, svart, svart är det. 
Alltså hade verkligen inte klarat mig utan min mamma och mina underbara vänner. Lärt känna ett antal personer som seriöst betyder guld för mig. ❤️️ Som verkligen bryr sig och finns där, alltså åhh. 



Nervös

Jag är för nervös för att blogga idag. Imorgon kommer min lärare från universitetet och ska bedöma min sista praktik någonsin. Jag är galet nervös!! Vill att allt ska vara perfekt men när jag är nervös så går det istället tvärt om. Men vill verkligen att allt ska sitta bra men ahh känns väl sådär just nu. 

Klockan 9.45 kommer han. Jag ska hålla en lektion i svenska som varar i 1 timme och därefter ska vi ha trepartssamtal. Så runt kl 11.30 vet jag om jag har klarat praktiken! 
Skänk mig en tanke imorgon är ni jättesöta.

Gooooo Carro ❤️️



5 positiva

Lite tisdagspepp! Här kommer 5 positiva saker om mig själv och jag utmanar alla som läser det här och bloggar! 
 
1. Jag är en väldigt snäll person
2. Ställer alltid upp för andra
3. Är ansvarsfull och driven 
4. Står emot grupptryck och gör endast det jag själv vill
5. Är en person man kan lita på



Girl in blue

Gick och la mig alldeles för sent igår och idag är jag helt slut. Eller var inte det under dagen när jag var igång 24/7 men nu när man kommer hem och lägger sig på soffan så sköljer tröttheten bokstavligen över mig. 

Dock måste jag rätta en massa prov inför imorgon och planera inför lektionerna. 😁🔫

Klädd i jeans från topp till tå. Himla snyggt att matcha jeans med jeans faktiskt! 

Imorgon är det först praktik som vanligt och kvällen hade jag tänkt spendera på Österrås. IFK möter MFF och jag måste ju supporta grabbarna! 



Coachella

Inspo från Coachella! Hann knåpa ihop detta collage snabbt igår men ska sätta mig ner och gå igenom fler bilder. Älskar outfits från Coachella.
 
Coachella





GANT

Egentligen inte alls en varken kepstjej, sjuukt snyggt på killar though, framför allt om den är bak och fram. Meen rosa och mitt favoritmärke så kunde inte motstå. Runt 300 kr.



Lättnad

Igår kl 23.35 för att vara exakt skickade jag in min uppsats. Alltså den känslan när man trycker på skicka, det är som om bokstavligen hundra kilo bara ramlar av axlarna. En otroligt skön känsla. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag ens lyckades ta mig igenom uppsatsen. Jag fick ju reda på för någon månad sen att jag inte hade klarat den och blev helt knäckt, kände mig verkligen nere på botten och kände att detta kommer jag aldrig fixa. Dock är jag ingen quitter så tog helt enkelt tag i mitt liv igen och såg till att skriva klart den men oj vad det tagit mot.
Klarar jag inte uppsatsen denna gången så hittar ni mig gråtandes på golvet.. Så håll tummarna! Det gör jag..och ber till högre makter. Känner i alla fall mig nöjd såå.
 
Tidsinställde detta inlägg igårkväll så nu är jag på praktiken. Sista veckan och jag har så otroligt mycket att göra så får panik! Rätta prov, planera, fixa en massa, fylla i VFU papper osv osv. Min handledare kommer på torsdag och då måste allting sitta perfekt. I helgen kommer jag ha 0 plugg. Alltså verkligen NOLL. När hände det sist? 8 år sedan??? W O N D E R F U L.
 
Hörs senare idag, pussen!



Photograph

Här kommer ett gäng natursköna bilder jag tog idag! Älskar att jobba med kontraster. Skarp skärpa på motivet och blurrig bakgrund, fick inte alls till det på min förra kamera men denna är så underbart grym!
Kolla bild nummer 2, vilka färger! Bild 4 och 5 blev jag väldig nöjd med.
 
Vad tycker ni?



Sätt igång nu Carro

Har varit uppe sen 10 idag men fortfarande inte pluggat eller rättat något?? Skärpning Carro!
 
Nu ska jag se till att fixa klart uppsatsen och skicka in den. Sen måste jag verkligen rätta prov, vill lämna tillbaka de imorgon och därefter måste jag även fylla in papper inför VFU:n för min handledare kommer på torsdag, äckligt nervös.



Blue´s

Nya jeans från Gina Tricot, älskar färgen!



Flowerpower

En av bilderna jag tog idag med Nikon D5500.
 



Nikon D5500

Här är min nya älskling! Jag fick min första systemkamera år 2010 tror jag? I 6 år har vi varit kompisar men den är väl inte on top just nu, ganska så dålig ändå.
 
Jag har suktat efter denna skönhet ett bra tag nu men det är ju priset som har satt stopp. Nikon D5500 kostar 7300 kr och igår köpte jag även kameraväska, minneskort och linsskydd och landade på 8000 kr. Det är det dyraste jag någonsin köpt men det känns så sjukt bra att ha sparat ihop pengar och kunnat köpa den själv. Jag är mer än nöjd!
 
Igår provade jag den inomhus på kvällen och var chockad över resultatet. Idag tog jag med mig min nya bästakompis ut och fotade, alltså W O W säger jag bara!! Den är så GRYM. Nu fotade jag bara på A (inte auto utan A) och den är redan så grym. Killen på Mediamarkt sa att jag ska börja fota på A och inte M för då kommer jag bara bli irriterad. Tanken är att jag ska gå en fotokurs och lära mig mer.
 
Jag tänkte strax bjuda på några testbilder jag tagit så får ni säga vad ni tycker. Jag är i alla fall så nöjd och jag längtar otroligt mycket till att fota med den i Spanien! :)



Nikon D5500


Alltså????? Så glad! 

Nu har jag äntligen köpt min efterlängtade systemkamera, glädjen är enorm. Värsta rånet dock, aldrig köpt något såhär dyrt förut. 

Längtar tills jag kan prova den! 



Weekend

Hej på er!

Igår var jag ledig och det var väldigt skönt. Jag jobbade först med min uppsats en liten stund, sen blev det stan och wookhouse. På kvällen var vi ett helt gäng som vad ute och åt på Cats, mysigt. Alexandra skulle senare vidare till Björket, massa nostalgi! Högstadie- och gymnasiebjörket var så sjukt kul. Massa roliga minnen därifrån. Vet en massa som skulle dit så hoppas kvällen blev lyckad. 
Varmt var det igår. Dock förstår jag inte hur vissa kan gå i.linne och sola i bikini? Chilla people, det är fortfarande april! Typiskt Sverige, så överdrivet. 





Några bilder från igår!

Idag vaknade jag med äckligaste migränen, har så ont. Planer? Uppsatsen men funderar faktiskt även på att ta en runda till Kristianstad för att köpa dadamdamdam systemkamera!!! Så taggad. 



Tillsammans

Idag var det en heldag mellan 8.00-20.00, jag är helt slut nu! Jag och alla andra lärare som varit med och planerat denna temaveckan i en evighet. 

Idag var det avslutet med en hel temadag och sedan en gemensam temakväll för alla 7orna. Under dagen var en av aktiviteterna att kyrkan var där, jag var med alla 4 klasserna. Efter ett tag kunde jag allt utantill haha. Sen på kvällen var det 6 olika aktiviteter, jag höll i ärtpåsasarna. Kasta ärtpåsar i en låda och försöka pricka så många som möjligt. Ungarna tyckte det var sjukt kul och det blev många skratt. 

Verkligen otroligt lyckad kväll, jag hade skitkul! 12 timmar och jag känner fortfarande bara glädje, det tyder på att jag älskar det jag gör. Men trött är jag, som bara den. Ikväll kommer jag sova gott. Och imorgon? Då är jag ledig, wow när hände det sist 😊 dock måste jag skriva på min uppsats vilket förstör hela den där känslan men under natten kan vi väl i alla fall låtsas att jag är ledig 😁
Snart dags att sova, vi hörs imorgon! 



Gant 49

Hallå hallå!

Idag kom jag hem rätt sent, nåja det gör jag varje dag. Imorgon blir det en lååång dag. Det är nämligen temadag med 7orna vilket innebär aktiviteter hela dagen + även kvällen. Så 8-19.30, kommer vara lagom slut. Roligt ska det dock bli. Fredag är jag ledig, känns underbart 😊 dock ska jag skriva på min uppsats då, mindre kul..!
Rätta några prov eller sova, det är frågan. 



Like..this is so sexy

Alltså har ni sett något sexigare seriöst? 
Så galet charmig, snyyyyyygg och rösten? Gaahhhh.



Världens bästa yrke

Sista avsnittet av Gympaläraren idag och tårarna rann. När Kalle skulle ta farväl av alla elever, både han, eleverna och jag grät. Alltså jag kan bara tänka mig vilka känslor som kommer upp när man ska ta farväl av personer man kommit så pass nära.
 
Läraryrket måste vara världens roligaste, tuffaste, mest utmanande, svåraste men samtidigt glädjerikaste yrket som finns. Den dagliga kontakten med ungdomarna är det absolut bästa jag vet. Glädjekänslan varje dag innan man ska gå till jobbet för jag vet att varje dag kommer innebära nya utmaningar men också nya skratt. Ibland (läs ofta) stöter man på utmaningar, nya saker att ta tag i, nya konfliker att lösa men det brukar lösa sig till slut. 
 
Vad är då det absolut bästa med läraryrket enligt mig? Jo relationsskapandet med eleverna! Man kan vara en lärare som kör fullt på sitt race, bara undervisar och inte "ser" eleverna på riktigt. Det är en så stor skillnad mellan att se en elev och att verkligen se en elev. Man kan också köra på det andra spåret, att man undervisar och lär eleverna så mycket man bara kan men att man också faktiskt bryr sig. Inte bara om de får ett F eller klarar betyget utan verkligen bryr sig om personen bakom det här betyget. Jag har insett att det betyder allt för ungdomar att ha någon att prata med. Att kunna känna tillit till någon på skolan. Att kunna komma och prata ut om det är någonting. Det är exakt en sådan lärare jag strävar efter att vara och ska jag erkänna det själv så är jag på väldigt god väg. Jag tycker själv jag är duktig på att verkligen se eleven, lyssna och prata. Kalle nådde fram till en del av eleverna under 3 månader som den ordinarie gympaläraren inte har nått fram till under 3 års tid. De här eleverna med den riktigt tuffa fasaden, som aldrig vill visa känslor visade så mycket känslor när Kalle skulle åka. Det tyder på att det GÅR att nå fram till alla men att det krävs en himla stor vilja och tålamod från lärarens sida. När man väl brutit sig igenom det där hårda skalen har alla en mjuk sida där inne och det är det som är så fint. Det är bara en sak som står i vägen, tiden. Det är så mycket annat som kommer i vägen, planera, rätta, ta tag i konflikter, efterarbete, allt det administrativa vilket leder till att tiden för att skapa relationer försvinner fastän det är grunden till allt.
 
Jag älskar mitt yrke och att t.ex. vara tvungen att släppa en klass jag följt i 1 år skulle leda till att mitt hjärta går i bitar. När jag ser att eleverna lyckas, att jag lyckats göra en skillnad för dem. Alltså..det är värt mer än någonting annat.
 
Går du i skolan och känner att du är lite vilsen, försök hitta någon vuxen på skolan att prata med. Det borde alla få privilegiet till. Har ni inte sett gymnaläraren så gör det, kolla i alla fall på det senaste avsnittet som sändes idag. Då kommer ni förstå allt det här jag pratar om.
 
Jag är så glad att jag valt rätt yrke, att jag valt rätt riktning i livet. Att jag har hittat något som jag verkligen brinner för. Herregud, vad jag älskar mitt jobb.♥
Mvh en liten Carro som inte hade någon aning om livet då. Hur livet kan gå upp och ner men vilket privilegium man har, dels för att ens få gå i skolan och dels att bara få leva. Livet är fint trots nedgångar. Glöm aldrig det.
 



Sick

Kände redan igår att allt inte stod rätt till när jag var sjukt illamående och frös och mycket riktigt, idag mår jag hemskt. Är sjuk. Har riktigt ont i halsen, mår äckligt illa, känner mig helt slut och lite feber. Vem har smittat mig??? Får panik, vill inte vara sjuk. Huvudet sprängs och näsan börjar rinna. 
Ska alldes strax börja ta antibiotika. Och ja jag vet att ni inte tycker det är bra för det sägs att penicillin inte hjälper mot virus men jag gör det som känns bäst för mig och det är att jag alltid mår bättre snabbare om jag tar penicillin. I och med min diabetes reagerar min kropp mycket sämre än andras på infektioner. Diabetiker mår sämre vid sjukdom än friska personer. Så inga kommentarer kring det tack! 

Imorgon vill jag verkligen inte missa praktiken, går inteeee. Så ska vila vila vila idag.

Krya Carro, taack. 



Osynliga sjukdomar

Båda mina sjukdomar är "osynliga". Varje dag är en kamp på insidan men ingen av sjukdomarna syns på utsidan. Migränen tampas jag med varje dag, jag vänjer mig aldrig vid den smärtan. Smärta är inget man vänjer sig vid. Migränen är det tuffaste jag varit med om och idag mår jag skit. Diabetesen kämpar jag med 24/7. Många kanske tror att det är ju bara till att ta en spruta och sen är det klart. Det är så mycket mer än så, det styr ett helt liv.
 
Idag är migränen nere på botten och blodsockret ställer till det. Jag glömde ta min spruta imorse och mår fruktansvärt illa. Lägg på sjukaste mensvärken på det och där har ni min lördag.
Jag behöver sommar, sol och 1 vecka i Spanien. 76 dagar kvar!



Check

Tog 25 min att byta min skärm, så nöjd! Rekommenderar verkligen Fredrik Svensson i Sjörröd om ni bor i närheten och skärmen spräcks. 1050 kr och jag har äntligen en fin mobil igen! Det var hemskt att använda den när skärmen var spräckt, får panik. Skulle aldrig klara av att inte laga skärmen som många struntar i att göra. 
Nu blir det hem och plugga! 



Lördag

Lördagen ser väl inte sådär värst jätterolig ut. Klockan 1 ska jag till Sjörröd för att laga min mobil, Isaks pappa fixar! 1050 kr fattigare dock, fyfan vad det känns drygt. 

När jag kommer hem måste jag verkligen plugga. Ska skicka in uppsatsen imorgon och jag har knappt börjat. 
Igår var jag och Jack på maxi, har ni sett något gulligare? Vilken otroligt söt grabb han är! 

Vad säger ni om mina konstnärskills? Erkänn att jag borde fått A i bild. 



Spräckt mobil

Precis när jag tror att veckan inte kan gå sämre så gör den det. Jag tappar min iPhone 6 i stengolv. Jag har tappat min mobil många gånger innan men inget har hänt. Idag när jag råkade tappa den fick jag bara en sådan där känsla om att skärmen är spräckt, vågade knappt titta. Tar upp mobilen och vad ser jag? Hela skärmen är spräckt!! Kände mig helt uppgiven. 

1399 kr att laga i Kristianstad. Det är sjukt onödiga pengar, skulle lika gärna kunna slänga de i soptunnan eller bränna upp pengarna. Mamma blev riktigt arg och sa direkt att hon inte tänker betala en enda krona, att hon hoppas att jag nu lärt mig en läxa. Det har jag verkligen, kommer göra allt som står i min makt att aldrig någonsin tappa min mobil igen. Drygt 1000 kr, mina egentjänade pengar, kan verkligen inte komma över det. Fuck, jävla skiiiiit. Dock fixade jag ett lite billigare alternativ, en i Sjörröd fixar skärmen för 1050 kr, fortfarande svindyrt. Imorgon ska jag lämna in telefonen till honom för det känns verkligen hemskt att ha en spräckt skärm. 

Älskar livet och veckan, allt går neeeeråt. 



22.26

Vilken jävla dag.. Kan den bli sämre? Troligen inte. 
Nej nya tag imorgon. 

Puss 



23.41

Varit lite effektiv nu ikväll, fått en del gjort, skönt! Ett minus att jag nästan dött av mensvärk på kuppen men det är ju en annan femma. Efter 4 tabletter och 3 timmar senare känns det nu något bättre.
Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon väntar en hektisk dag. Vi börjar med en temavecka imorgon som heter "Tillsammans", därför börjar morgondagen med att titta på en gemensam film och sedan håller jag i den diskussionen i en av 7orna. Därefter har jag lektioner hela dagen och efteråt är tanken att rätta alla satsdelsproven, ska verkligen försöka för hade varit härligt att lämna tillbaka de på fredags. Let´s see om jag lyckas.



Onsdag

Var kvar till nu, har så galet mycket att göra just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. 
Har så äckligt ont i magen, mensvärk så det skriker om det. Precis idag också, vill bara hem nu och ta en massa medicin och värmekudde. Sen måste jag planera, rätta prov och en massa annat!! Fixa till VFUn och skolan. 

Måste ta tag i mitt liv nu, pussen.



"Studiedag"

Idag har eleverna studiedag men lärarna jobbar så 8.30-16.30 som gäller. 





Jag hjärtar dig

Två bilder från i fredags och om några veckor fyller han 3. Hur snabbt går inte tiden?! Kommer ihåg när jag höll Jack för första gången, det kändes som om att hålla hela världen i min famn. Han har utvecklats till att bli världens goaste lilla pojke. Nu för tiden går det att föra en liten konversation med honom och han blir alltid så glad när han ser mig. Mitt hjärta slår några extra slag varje gång det händer. 

Vad vi ska ha kul tillsammans i framtiden, du och jag. 



Start på veckan

Kom hem för en stund sen. Tänkte faktiskt vara lite aktiv nu och rätta prov, planera inför imorgon och även plugga en stund. Sen blir det tv. Sen är tanken att sova tidigare idag än vanligt eftersom jag behöver med sömn än jag snittar. 





Söndag

Söndag = plugg = söndagsångest. Måste plugga och måste även skriva ihop både planeringar och mejl till min lärare angående VFUn.
 
Jag har med andra ord helt fullt upp!
Hederliga gamla photobooth! 



27 september 2012

När jag började universitetet 2012 var det två veckors nollning och på andra plats över roligaste saker jag varit med om, efter studenten, kommer nollningen. Det var så himla roligt! Hade verkligen två grymma veckor. Här komemr bilder ni aldrig sett från en av de sista kvällarna av nollningen. Vi var först hemma på förfest hos en av grabbarna och sedan gick vi till Vilan på oktoberfest.
In action, Kasper, åhh saknar killen!
En glad Emma.
Vilka snyggingar!
Otroligt vackra Ida och jag.
Vaackra!! Julia, Paula, Ida och jag.
 
Fler bilder kommer imorgon :)
 



Odd Molly

Vill ha så många så att jag inte kan välja en.. Odd Mollys bikinis är lätt mina favoriter, köpte 3 i somras och kan tänka mig att sälja alla mina andra, bara jag får behålla Odd Mollys. Måste ha den blåa! Och gärna de svarta byxorna..
 
Odd Molly





Summer news from Odd Molly

Odd Molly har fått in så mycket nytt och fint. Tycker om många saker ur sommarkollektionen, framför allt bikinikollektionen. Dock sparar jag ju pengar så kan tyvärr inte shoppa så mycket, kanske kan unna mig när lönen kommer.
 
Odd Molly
 
Hur snygga är inte de här till stranden?! Min favorit är den ljusa. Vilken tycker du är snyggast?



3 februari 2012

Vi fortsätter gräva i arkivet och där hittar vi 4 bilder från den 3 februari 2012. Då var jag på Wokhouse med Semir och hans tjej Ania som hälsade på från Polen. Nu är de inte tillsammans längre men jag gillade Ania starkt, så himla bra tjej!



Fullt upp

Ursäkta för frånvaron här men har verkligen haft fullt upp. Så mycket som jag skrattade igår har jag nog aldrig gjort, de som vet de vet. Sjukaste dgaen haha. Idag vaknade jag 12.40 vilket tyder på att min kropp varit slut och behövt mer sömn. Idag har jag migrän vilket är sådär kul får jag ju erkänna. 
 
Något som däremot är roligare är att jag fick tillbaka resultatet från min tenta igår och jag fick VG, alltså högsta betyg. Jag blev så otroligt glad. Jag la verkligen ner hela min själ på den tentan och att få bekräftelse på att jag är duktig är så otroligt kul. Idag måste jag ta tag i min uppsats, har verkligen väldigt svårt att finna motivation till den eftersom att jag känner mig kränkt av läraren.
Min favorit gör mig alltid glad, love him till 100.



Torsdag

Bra dag! En del skratt och härliga stunder. 

Nu ikväll åkte jag och mami till Kristianstad för jag fick för mig att jag måste smaka deras belgiska våffla. När jag väl bestämt mig för något brukar jag lyckas övertala folk ;) 

Nu ska jag hem och planera inför morgondagens lektioner. Puss! 



Tröttis


Trött, trött, trött! 

Vardagen rullar på och den är tröttsam. Tycker jättemycket om det jag gör men är så trött när jag kommer hem. 

Men imorgon kör vi torsdag! Puss. 



31 december 2011

Fortsätter att dela med mig av gamla bilder som ni troligtvis inte sett! Det här var 31 december 2011, så längesen?! Det var nyårsafton och jag och Maja firade det på Harrys.
Jag hade överdrivet mycket kajal haha..
Lyckades ta en äkta tumblr bild på fyrverkerierna, tycker den är riktigt bra.
 
Jag kommer ihåg att vi stod ute på torget och sa "Detta ska bli vårt bästa år någonsin", vi tog studenten 2012 vilket är roligaste minnet i mitt liv så 2012 blev ett bra år, otroligt stressigt med 3an och alla toppbetyg som jag ville åt. Vad jag saknar de tiderna! Och saknar Maja.
 
Tycker ni de här inläggen är roliga? Något jag ska fortsätta med? Vill ha er åsikt!



20 januari 2012

Andra minnet jag delar med mig av! Detta var den 20 januari 2012 och min bästavän bodde fortfarande i Hässleholm (nu bor hon i Frankrike, saknar ihjäl mig!!). Vi var hemma hos henne och hade filmkväkk, åt gott och pratade så som bara vi kan. Jag saknar dig hjärtat.♥



21.09

Hur trött är man inte idag då?! Waah. Kom nyss hem och vet inte om jag orkar göra så mycket mer idag. Tuff första dag. 

Träffade på grannen idag och hon frågade om jag gått ner i vikt, syns det ens? Flera som sagt det nu. Jag känner det inte själv, måste fortfarande gå ner mycket för att vara nöjd men en bra början tror jag. Andra dagen helt utan godis eller liknande idag! 



Trött

Då var lovet slut! Har haft ett bra påsklov där jag hängt med kompisar, varit på cirkus med Jack och lekt med honom en massa och tagit det lugnt och gjort mest ingenting - så som det ska vara. Lovet gick såklart alldeles för snabbt, som alltid. Hade behövt några dagar till.

Nu har klockan passerat 6.30 och jag måste upp. Snart börjar praktiken och vi hörs efter! 



Egen domän CARRO93.SE

Sötisar, stor förändring på bloggen! Jag har skaffat en egen domän så från och med idag är det carro93.se som gäller och inte littlemisssunshiiiine.blogg.se som innan. Min förra bloggadress toppar nog listorna på en av de svåraste i Sverige men nu har jag ett enkelt namn. Allting är precis som vanligt, bara namnet som är annorlunda.
 
Råkar ni fortfarande skriva in den gamla adressen gör det inte så mycket för ni vidarebefodras till den nya direkt men det är alltså carro93.se som gäller!
 
http://carro93.se
http://carro93.se
http://carro93.se
http://carro93.se
http://carro93.se
 
Detta känns som ett stort steg och bloggen känns plötsligt mycket proffsigare. Kanske till och med vågar länka bloggen på olika sociala medier nu.
 
Tusen tack till fina Sandra som hjälpte mig med det här!
Kom på den gamla adressen när jag var ett år yngre än jag är på bilden, alltså år 2008 haha. 
 
Varför blev det carro93.se då? Jo för att jag alltid kallas för Carro och är född 93, Carro93 har blivit en smeknamn till mig som väldigt många i Hässleholm kallar mig för eller känner till mig som.



28 september 2012

Här kommer första minnet jag delar med mig av! Det var en kväll på Bryggare i Helsingborg. Nollningsveckan led mot sitt slut och det hela avslutades med en studentfest på Bryggare. Som ni vet så är jag inget stort fan av fest eftersom jag varken dricker eller röker men denna kvällen var trevlig. Mycket nytt folk och bra musik.
Något slitna och trötta.



Minnen



Hittade nyss en digitalkamera full med bilder från 2012, vilka minnen!! 

Kom fram till några saker. 
1. Jag var snyggare än nu
2. Jag var brun 
3. Jag hade långt och tjockt hår
4. Jag var smalare 
5. Jag verkade ha ett ganska kul liv

Ja vad hände haha? Tänkte hur som helst ladda över bilderna på datorn och ta ett minne i taget och dela med mig på bloggen. De flesta bilder har ni aldrig sett. 

Hur låter det? 



Kära diabetes

Jag har fått reda på att jag ska få pump den 26 april! Det är nästan 1 månad dit och jag längtar smått ihjäl mig. Jag fick diabetes år 2004, jag gick i 5an då om jag inte minns fel och det var jättejobbigt men jag lärde mig ganska så snabbt att leva med min sjukdom och det som har hjälpt mig är att jag har förstått allvaret redan från början. Det man kanske inte tänker på så ofta är att diabetes är en livshotande sjukdom, man kan dö. Får man ketoner och inte söker upp vård kan man dö. Struntar man i att ta sina sprutor kan man dö. Tar man inte sitt blodsocker kan man dö. Det är skrämmande.
 
Mina första år som diabetiker var ganska så enkla ändå, kände inte av några större svårigheter. Det är på senaste år och framför allt senaste halvåret min diabetes har börjat ställa till för mig. Nu i samband med min kroniska migrän är det hemskt. Har jag lågt blodsocker får jag hemsk migrän, har jag högt blodsocker mår jag skit. Äter jag inte tillräckligt mycket mår jag dåligt. Tar jag för mycket insulin mår jag dåligt, tar jag för lite insulin mår jag dåligt.
 
I en frisk persons kropp är blodsockernivån jämn dygnet runt, så fort du äter något kommer insulin och trycker ner blodsockret. I en diabetikers kropp fungerar det inte likadant. Vad mina kurvor svänger, kan gå från 2 till 22 - de dagarna vill jag bara somna och vakna upp om 1 år. Blodsockret håller sig aldrig jämt hela dygnet, säg att det kanske händer 2% av diabetikerna som finns. Det är omöjligt, det hoppar upp och ner som det själv vill.
 
Jag har innan inte tyckt det är så viktigt med att ta mitt blodsocker flera gånger per dag och försöka hålla det så bra som möjligt, min läkare klagade alltid på att jag ska ta blodsockret flera gånger. Men nu! Jag vill ha det perfekt men det går fan inte. Min libre underlättar i den mån att jag kan ta blodsockret 50 gånger per dag om jag vill. Det är därför jag längtar så mycket till pumpen! Då kommer jag få insulin dygnet runt i kroppen och jag ska ha som mål att ha värden upp till 85% inom mitt målvärdesområde (just nu ligger jag på 47%). Jag vill bara ha min pump nu!! Orkar knappt med sprutorna mer.
Såhär har dagen sett ut idag, ändå en av mina bättre dagar. 
I torsdags såg kurvan ut såhär, rent åt helvete. 



Planering

Nu har jag tid att slå mig ner en stund! Redan kl 10 kom Mariusz och började bära ut mina möbler. Klockan 12 var vi klara och därefter städade jag och dammsugade för där fanns ju en del saker under sängen som 8 åriga Carro hade lagt där, haha alltså..
Tog en panoramabild så att ni får se hur mitt rum ser ut just nu. Det enda som är kvar är garderoben för den kan jag ju inte slänga ut förrän jag har WIC klar. Sen är en byrå kvar bakom dörren och en liten hylla som ni ser till vänster. Annars är alla möbler borta! Säng, skrivbord, bokhylla, bänk + tv och dator. Så skönt! Värsta ekot på rummet nu. 
 
Det känns så skönt och jag är nöjd över att äntligen ha kommit igång! Mitt rum är ändå ganska så stort och att fritt få bestämma exakt hur min walk in closet ska se ut känns amazing. Jag får göra precis hur jag vill, mamma lägger sig inte i något. Dock står jag för exakt alla kostnader, mamma bidrar inte med en enda krona och detta är dyrt. 700 fick han idag men detta är ju bara början. 
 
Tänkte lägga upp lite inspobilder sen på WIC jag tycker är fina. Har ni några tips på saker ni tror skulle vara snyggt så får ni mer än gärna länka med bilder och sånt! Behöver all inspo jag kan få. 
 
Nästa steg är att jag ska få välja golv för blev övertalad att jag både ska byta golv och måla om. Så ett golv ska väljas och köpas och rummet ska målas vitt på nytt. Därefter ska dörren bort och sen ska själva garderoberna placeras. Jag har tänkt att hela långväggen ska fyllas med garderober, en hörna och fortsätta på kortväggen. Någonstans vill jag också ha ett vitrinskåp med glasdörrar där jag kan ställa mina märkesväskor. Sen vill jag ha en liten fåtölj och en byrå eller skänk som ska stå i mitten, gärna marmor (inte mormor) där uppe! Har ni tips på något?? Skriv! 
 
Detta känns verkligen så kul men just nu är jag helt slut. 



My room

Igår städade jag rummet till kl 01, trött och migrän idag, öhh!!

Såhär ser mitt rum hur som helst ut nu. Inga saker förutom kläder och möbler, har för tusan aldrig varit så fint haha! Jag är nöjd med min insats. Nu väntar jag på killarna som ska ta ut möblerna. 

Jag besparar er förebilderna för de är katastrof. 



Fredag

Migränen vägrar ge med sig, mår fett illa. Kom nyss hem efter att ha varit ute med två kompisar, bääästa! Hade riktigt skoj och det var så skönt att vara ute och gå i två timmar. 
En liten glass slank ner också. 
Vi gick till en lekpark och A snurrade så fort på en snurra att vi andra vek oss av skratt.
 
Nu ska jag sätta igång med mitt rum och sedan blir det finmiddag, anka! Bra fredag eller vad? 



Walk in closet på G

Idag är migränen hemsk, eller det har den varit hela lovet men idag är den extra hemsk. Har så ont, öhh.
 
Ska hur som helst fixa mitt rum. Imorgon kommer äntligen en som ska bära ut i princip alla mina möbler ur mitt rum vilket innebär att jag måste städa och fixa allt där idag. När möblerna är borta är jag ett steg närmare min walk in closet, ahh kan inte fatta att jag får göra det här för mamma!
 
Hur nice kommer det inte vara att ha ett helt eget rum till endast G A R D E R O B, varje tjejs dröm eller?
Får bli en bild från i somras, det var en bra dag.