slide show

Vegas by night

Efter att jag och Alexandra kommit tillbaka till hotellet efter en eftermiddag på Vegas gator bytte jag om för att sedan möta upp hela gänget och promenera till Vegas skylten, den var man ju taggad på att se! 
 
Hur fint? Som ett sagoland. Som tur är blev det lite svalare vid solnedgången, dock fortfarande varmt men solen försvann i alla fall. 
Att promenara till Vegas skylten var en upplevelse i sig, vi gick förbi det ena efter det andra hotellet. När jag kollar tillbaka på bilderna i efterhand gick vi förbi hotellet där Las Vegas skytten ett år senare sköt ihjäl en massa människor, fy fy! 



Måndag

Hej från en tjej som är bedövad i halva ansiktet. Alltså finns det någon mer obehaglig känsla? Känner av hälften av min tunga, halva min läpp och inget av hakan på höger sida. Är helt svullen också, toppen. Nej fyfan, det var ett levande helvete hos tandläkaren idag. 55 min var jag där, tydligen hade jag två hål som behövdes lagas. Det var tortyr! Jag kände fortfarande borren så tandläkarn var tvungen att ta ännu mer bedövning. Undra när det släpper 🙄 är stolt över mig själv att jag klarade det i alla fall. 
(null)
Den här veckan är en kort jobbvecka, lediga på onsdag ju. 

Imorgon efter jobbet ska jag till Kristianstad med Alexandra. Vi ska kolla på After på bio och äta på Pinchos. Ser fram emot det såå mycket. På onsdag ska jag ta en rejäl sovmorgon och sedan få undan en del jobb. På fredag ska vi till Kristianstad och fira Jacks födelsedag och på lördag blir det förhoppningsvis minigolf med Elin och Elin. 



Sunday, not so funday

Hej hjärtan! 
 
Hoppas ni haft en bra helg, min har inte varit toppen. Har blivit sjuk igen, har extremt ont i halsen, snuva och feber. Vad är det som händer?! Jag har läst att immunförsvaret blir sämre om man sover för få timmar och det gör jag verkligen. För min hälsas skull ska jag gå och lägga mig tidigare så att min kropp hinner få den återhämtning den behöver under natten. Hur många timmar per natt sover ni? 
Trots att jag inte mår bra måste jag till jobbet imorgon. Efter jobbet ska jag till helvetet, alltså tandläkaren. Fyfan, jag har sån tandläkarskräck. Mår på riktigt illa varje gång jag ska dit. Imorgon ska jag laga ett hål och jag gråter redan. Det är så obehagligt och gör så ont. Måste ta bedövning men får panik av tanken. Rip mig. 



Veckan efter påsklovet, check

Hej vänner!
 
Jag har haft en riktigt bra första vecka efter påsklovet. Det var superkul att träffa eleverna igen och alla mina lektioner den här veckan har varit toppenbra, verkligen. Ibland flyter allting bara på :-) Jag och mina 9or räknade ut att det efter idag är 29 skoldagar kvar, alltså va?! Jag vill inte släppa dem till gymnasiet, kommer sakna såå mycket :(
Jag stannade kvar på jobbet ett par timmar, älskar att få undan jobb på fredagar när alla har gått hem. Idag är det dock väldigt skönt med helg! 
 
Är däremot mycket bekymrad över mina ögon. Sedan 2 veckor tillbaka ser jag väldigt suddigt som jag nämt tidigare, det högra ögat är absolut värst och det känns som om det sitter något i ögat typ som gör att jag ser väldigt suddigt. Var på Synsam idag men de kunde inte hjälpa mig. Detta ger mig verkligen grov ångest, blir så ledsen :( Vill bara se normalt igen och är livrädd att det ska vara något fel på mina ögon. 
 
Ha en trevlig helg ♥



Venedig eller Vegas?

Tillbaka till Vegas :-) Efter att jag och Alexandra hade ätit på Caesars Palace ville vi hitta till Venedig. Alexandra har varit i Venedig på riktigt men aldrig jag så jag var väldigt taggad haha! 
Det var så himla fint med alla gondoler och det blåa vattnet. Vi bestämde oss för att ta en tur med gondolen. Vi fick en fantastisk tjej som stod upp bakom oss och sjöng haha! Åhh minnen <3
Glad och nöjd tjej efter en bra dag i Las Vegas! 
 
Efter besöket i Venedig började vi bege oss tillbaka till hotellet, det var dock fortfarande äckligt varmt så jag lyckades få tag i en taxi som skjutsade oss till hotellet. Där började vi fixa oss inför att besöka Vegas skylten. 



April 2018 till 2013

Vänner, ska vi ta och titta tillbaka i arkivet när det gäller april månad? Detta var så kul att se! 

19 april 2018
Jag hade precis tatuerat mig för allra första gången, min diabetestatuering. Älskar forttfarande den lika mycket. Det var väldigt varmt, precis som i år och jag var ute på en hel del promenader med musik i lurarna, måste återuppta det igen.
 
20 april 2017
Jag hade bestämt mig att nu så, nu ska jag ta det där förbannade körkortet! Fick ju avbryta mitt i allt ett flertal gånger pga migränen. Den 20 april bestämde jag mig för att gå all in och i augusti hade jag mitt körkort, bästa!
 
Påsklovet 2017
Vi stannar i april 2017, jag och mamma åkte till Dublin under påsklovet. Det var så kul! Gillar verkligen Dublin, vill dit igen. 
 
16-23 april 2016
Förutom att jag tydligen pluggade en massa (gick ju fortfarande på universitetet) så hade jag precis köpt min allra första riktiga systemkamera, älskar den fortfarande lika mycket som jag gjorde då. 
Lekte outfitfotograf i rosa kept, ehh oklart???
Hittade också den sötaste bilden någonsin i arkivet? Alltså ser ni <333
 
22 april 2015
 Jag färgade mitt hår brunt, alltså ehh wtf Carro. Sämsta idéen du någonsin haft. Blev så missnöjd och hatade det, lyckat. Jag vikarierade en massa, det var roliga tider!
Under påsklovet 2015 var vi London med familjen Gorny, så kul!
Jag var även helt galen i Eric Saade, jag var på riktigt ett av hans största fans haha. Minns ni den tiden? 
 
April 2014
 
Det var för 5 år sedan, alltså va? Jag kommer ihåg när jag tog denna bilden, hur läskigt att tiden går så fort? Hur som helst så pluggade jag en massa och var vid det här laget rejält skoltrött, universitetet var verkligen det tuffaste (och det tråkigaste) jag någonsin gjort. Dock såg jag rätt glad ut ändå, tänker ni också när ni ser tillbaka på gamla bilder att "fan, jag var typ snyggare back in the days än nu"??? Hahah, vad fasen.
 
April 2013
Jag hade pluggat på universitetet i ca ett år och vi tog ut våra frustrationer via sms haha.
Hittade tydligen på en massa roligt med kompisar, hängde mycket med Anna-Maria som jag pluggade tillsammans med. Miss you girl! Här var vi på Emporia. 
Hängde även med Erika och Malin i Helsingborg. Åh, så kul jag hade det. Helt plötsligt känns mitt liv nu typ 298492 gånger tråkigare? 
 
Det där var april de senaste 6 åren, ojoj vad tiden går. Det är nog det jag tycker är allra roligast med att ha blogg, att det är som en dagbok där man kan gå tillbaka i tiden för att se vad man hade för sig. Bloggen har hängt med mig sen år 2008, liksom va. 11 år?!




Caesars Palace i Vegas

Efter att jag och Alexandra hade kollat på Bellagio fontänen så gick vi till Caesars Palace för att äta, där finns en gigantisk buffé som tydligen ska vara jättekänd men vi var inte så sugna på den så vi gick till ett stekhouse istället.
Jag beställde in en stek med pommes, den var magisk! Köttet var verkligen perfekt, jag sa till servitören att det var det godaste jag ätit i USA och han bara "Let me guess, this is the first restaurang you been at?", haha! Jag gillade verkligen amerikanerna, så himla trevliga och charmiga. 
London hann vi också få skymten av ;)
 
Vi hade någon timme till på oss innan vi var tvungna att bege oss till hotellet för att fixa oss inför att besöka Vegas skylten, båda var sugna på att försöka hinna se Venedig och kanalerna så det blev vår nästan anstalt. 




Fresh hair

(null)

(null)
Såhär blev håret! Som sagt, vet inte om jag är nöjd. Det blev inte alls lika ljust som jag ville ha det, inte lika blont utan någon annan lite märklig nyans. Återkommer när jag haft i lite silverschampo, hur som helst är det i alla fall ljusare och utväxten är borta. Jag blir typ aldrig nöjd med min färg, tyvärr. 




Frisören

I torsdags spenderade jag halva dagen hos frissan i Kristianstad. Jag har väldigt tjockt hår så det tar ett bra tag att få klart alla folieslingor, 1 timme och 45 min närmare sagt. 
(null)
 
(null)
Jag var på salong VS44, riktigt fräsch salong, dock väldigt dyr. 2010 kr betalade jag för endast slingor, inte ens klippning för den summan. Vet själv inte om det var värt det, färgen blev väl inte exakt som jag hade hoppats på. Får se vad jag tycker på måndag när jag tvättar håret själv och har i silverschampo, återkommer då. 
(null)
Älskar i alla fall min längd nu och att det känns så friskt och starkt. 
 
Ni ska få se i nästa inlägg hur det blev. 



Bellagio fountain

Är man i Las Vegas måste man ju besöka Bellagio fountain och showen som är precis framför det välkända och lyxiga Bellagio hotellet. 
Vi visste inte riktigt hur ofta fontänshowen kör på dagen så vi väntade och gjorde oss redo med kamerorna. Det var inte bara vi som ville gömma oss från solens strålar en stund utan även en alkoholist jag inte riktigt kan glömma. Det var mitt på ljusa dagen, solen var stekhet och den här mannen var så full att han knappt kunde stå upp. Det var en sån sorlig syn, att ha förstört hela sitt liv, att vara så pass beroende av alkohol och börja dricka redan på morgonen. Jag har alltid tyckt det är obehagligt med väldigt berusade människor men detta var mest sorgligt och jobbigt att se, måste vara ett riktigt skitliv. 
Efter en stund drog fontänshowen äntligen igång, en häftig syn!
Wow :-)




Björn Borg

(null)

(null)
Igår köpte jag denna kabinväska från Björn Borg, så himla snygg! 899 kr och den är godkänd som handbagage på alla flyg, perfekt. Istället för att bära runt på en bag och få ont i både rygg och axlar ska vi nu använda denna, kommer invigas till NY. 



Paris in Vegas

Tillbaka i Las Vegas. Jag och Alexandra hade som mission att hitta till Bellagio fontänen för att se showen och sedan ville vi också till Venedig men innan dess, Paris :-)
Vi hittade en trappa med perfekt utsikt över Paris och Bellagio. 
Väldigt häftigt att gå runt på Vegas gator och helt plötsligt komma till en ny huvudstad, samtidigt lite överdrivet för det känns såklart väldigt "fejk", men antar att det är en del av Las Vegas charm.



Birthday gifts

När jag frågade vad ni vill läsa mer om här på bloggen fick jag en kommentar om att jag ska visa upp mer shopping som på den "gamla goda tiden" haha, er önskan är min lag! 
 
Jag fyllde ju 26 år den 26 februari och fick jättefina presenter av mamma, det är helt sjukt hur bra hon känner mig. Mamma är verkligen världsbäst på att ge presenter, jag blir i princip aldrig besviken. Fick så himla fina saker. 
Väska från Kenzo, kan verkligen inte bestämma mig om den är fin eller ful så jag har kommit fram till att den är fulsnygg. Den är i matt/genomskinligt material och det är en shopping bag, den ska lätt med till New York :-)
Ryggsäck från Puma, den är från Kenzas kollektion för Puma. Hade aldrig sett denna innan men den är så snygg! Älskar de guldiga detaljerna och att den är lagom stor, har redan använt den en massa och denna ska också lätt med till NY.
Swimwear necessär från Calvin Klein, wow den kommer vara så perfekt i sommar till stranden. Här kommer jag att ha mobil, hörlurar, solskydd till läpparna och min pump och blodsockerapparat. 
En riktigt vacker ring från Thomas Sabo. Eller jag fick egentligen en annan ring men mamma sa redan till kvinnan i affären att "Jag tror inte detta är min dotters smak så hon lär komma in och byta till en annan ring" och japp, den fick mamma också rätt på. Jag valde istället denna i roséguld, älskar den. 
 
Sedan blev jag också bjuden på middag på Steakhouse i Kristianstad och så fick jag ett svart set som består av byxor och tröja, haft det på en massa bilder sedan min födelsedag. Blev så nöjd med allt, tack mamma <3



Dags att göra något åt gummans hår

Idag ska mitt hår äntligen få sig en rejäl uppfräschning! Yey på den säger vi nog alla, det var faktiskt 11 (!!) månader sedan jag färgade håret sist, oh my det är ju helt sjukt. Dock ville jag verkligen att mitt hår skulle få stärka till sig och bli mer friskt, sen är det ju väldigt dyrt att färga plus att jag helt enkelt inte haft orken att faktiskt gå till frisören. 
Har ni sett något sjukare haha...? När jag har håret uppsatt och man ser mig framifrån ser det ut som om jag är brunett :-) Dock tycker jag inte det ser speciellt fult ut med utväxt när man är mörk och har färgat håret blont, blir en helt okej kontrast som inte stör mig nämnvärt. 
 
Dagen kommer alltså att spenderas i Kristianstad hos frisören, jag tycker verkligen inte om att gå till frisören. Vissa tycker det är en avslappning i sig men jag spänner mig bara och vill därifrån så fort som möjligt. Hoppas jag blir nöjd, vi hörs efteråt. 



Vårväder

Har ni haft en bra dag i värmen? Jäklar vilket väder idag! Jag har tyvärr inte alls haft en bra dag, har haft en riktigt kass migrändag. Vaknade redan med hemsk smärta och det har bara blivit värre och värre under dagen. Tyvärr försämrar värmen bara min migrän, då blir jag ännu mer illamående.
Hur som helst så tog jag mig ut idag. Här ser ni dagens outfit, byxor från Gina Tricot, skor från Gant och jacka från Ralph Lauren. 
Provfotade ännu mer med nya kameran idag. Förresten, wow så glad jag är att min hår har blivit såhär pass friskt igen. Lycka!
Åt lunch på Tasty Garden, tyvärr känns det ofta som om jag bara förstör för mina nära och kära (främst mamma dårå) pga att jag så ofta har ont, mår illa och är allmänt nere pga smärtan. Det är inte alltid lätt att hålla fasaden uppe och låtsas vara glad och på topp när man har så ont.
Efter lunchen åkte jag och bytte till sommardäck på min bil, skönt att få det gjort. Inte ens det klarade jag dock, mamma fick gå in och betala för jag trodde jag skulle spy av illamående :( Efter däckbytet blev det raka vägen hem till soffan där jag stannat hela dagen. 
 
Tyvärr är det såhär många dagar ser ut som kronisk sjuk, det går aldrig att planera något för jag vet aldrig i förväg om jag kommer ha en bra dag eller en dålig dag. Som idag, när det var en riktigt kass dag så får jag bita ihop och försöka klara av sakerna jag planerat in men ofta slutar det såhär. 



Ny kamera

I fredags köpte jag en ny kamera, jag har velat ha den ganska så länge så det var en riktigt härlig känsla att äntligen kunna köpa den. Det är en Canon, första gången för mig för min system är en Nikon. Detta är också en systemkamera men mindre storlek, jag köpte den främst för att ha med mig på resor då jag tycker att min system är för tung att bära med sig många gånger.
Tog med mig den ut på en liten tur igår, det var första gången jag varit ute sedan i fredags. Så himla skönt med friskluft! Bara kände hur alla bakterier flög långt iväg.
Jag tyckte ändå at bilderna blev helt OK, jag måste dock se till att lära mig kameran innan jag åker till New York, ska kolla på lite videos på Youtube tänkte jag, kameran har fått riktigt bra omdömen och utpekats som den perfekta resekameran så den måste ju vara bra tänker jag. 
 
Jag tog dock dessa bilder halvblind, jag vet inte exakt vad som händer med min syn ibland men det är superläskigt. Det är främst när jag haft högt blodsocker under en period vilket jag verkligen haft nu senaste veckan när jag varit sjuk, då ser jag helt plötsligt galet suddigt. Alltså jag ser verkligen inte alls klart utan allting är suddigt och jag kan inte fokusera blicken någonstans utan att bli helt snurrig i huvudet. Jag hoppas att blodsockret stabiliserar sig nu när jag håller på att friskna till för jag vill kunna se bra igen. 



Serietips på Netflix

Seriöst, vad gjorde jag innan Netflix fanns? Kostaden för Netflix per månad är verkligen såå värd. Tänkte tipsa om ett par riktigt bra serier som finns på Netflix, har sett klart alla dessa och alla var grymma.
Chesapeake Shores, typiskt amerikanskt familjedrama. Mamma lämnade familjen när de var små och kommer sedan plötsligt tillbaka. Drama, konflikter och kärlek. En ganska kravlös serie som var väldigt mysig, tyckte om den starkt.
Northern Rescue var den senaste serien jag kollade på, såg klart säsongen igår. Mamman i famiiljen går bort i cancer och familjen flyttar till en liten ort. Sorgen efter att ha mist någon man älskar är påtaglig och serien är riktigt fin. Man får följa med pappan, de tre barnen och mammans syster genom deras sorg och vardagsliv. Det blir kärlek, problem och drama. Längtar verkligen till säsong 2. 
Dirty John har jag tipsat om tidigare tror jag, riktigt bra men riktigt obehaglig. Jag fick seriöst migrän efter varje avsnitt haha för jag spände mig så mycket. Serien är baserad på en verklig händelse och vi får möta John som är sociopat/psykopat och Debra som blir förälskad i honom. Att detta har hänt på riktigt är oerhört obehagligt och hemskt. Enligt mig är detta årets bästa serie, ni måste se den!
Plöjde igenom Sex education snabbt, så himla lättsamma, roliga och bra avsnitt. Älskar karaktärerna och känslan i serien. Kanonbra för unga!
Gossip girl, Gossip girl <3 Bästa serien som någonsin har gjorts enligt mig och alla GG fans i världen. De som inte sett Gossip Girl är jag riktigt avundsjuk på för ni har i så fall världens bästa serie framför er. Allt är galet bra med GG, jag funderar på att se om hela igen för jag kan inte få nog av Serena, Blair, Chuck och Nate. Åhh. 
 
Jag har inte sett Störst av allt än, har ni? Jag läste dock boken när den kom ut och jag gillade den väldigt mycket så ser fram emot att se serien, men det har inte blivit av än. 
 
Har ni någon annan riktigt bra serie på Netflix att tipsa om?



Vad vill ni läsa om?

Hörni, vänner! Nu behöver jag er hjälp :-) Jag har verkligen inte jättemånga idéer kring vad jag kan blogga om men jag känner att jag har fått upp passionen för bloggen igen, den går ner en del när det är för mycket på jobbet och stressen tar över men jag älskar ju att uttrycka mig i både text och bild så bloggen kommer absolut att fortsätta. 
 
Dock har jag ju inget jobb som är bloggmaterialvänligt, jag kan liksom inte få content till bloggen från jobbet vilket innebär att jag inte direkt har några bilder att dela med mig av när jag kommer hem från jobbet, som en hel del andra har. 
Så, vad vill ni att jag ska blogga om? Om alla ni som läser min blogg i alla fall hade kunnat skriva ett önskeinlägg så hade jag fått en massa idéer och tips, så snälla :-) Ska jag visa upp något speciellt? Ska jag berätta om någon särskild resa/visa bilder? Ska jag skriva om något som är relaterat till livet eller framtiden? Vad vill ni läsa? 
 
Hoppas verkligen ni svarar :) Ni kan vara anonyma och önska precis vilket inlägg ni vill!



På Vegas gator

Vi fortsätter med Vegas :-) 
Vi fortsatte gatan fram tills vi kom fram till något köpcentrum typ, det var såå skönt att gömma sig från solen en stund.
Jag var bara tvungen att köpa en Las Vegas magnet, säg att det inte bara är jag som köper magneter från varje ny plats jag besöker? Halva kylskåpet är fyllt av magneter från reser, men jag tycker liksom att det blir ett minne för livet.
Här bestämde vi tjejer oss för att dela upp oss, vi ville nämligen på lite olika ställen. De flesta skulle gå och äta lunch på Ceasar´s Palace medan jag och Alexandra ville fortsätta strosa runt en stund så det gjorde vi.
Vi gick tills vi kom fram till Paris, yey!
 
Uppdatering från mig: världens sämsta påsklov här, ja! Jag har varit sjuk sedan i torsdags och mår fortfarande inte alls bra, jag som skulle njuta av mitt påsklov, det känns riktigt tråkigt faktiskt. Sedan i fredags har jag verkligen bara legat på soffan under täcket från 10 på morgonen till 00 på kvällen och sedan förflyttat mig till sängen för att sova, alltså förstår ni?! Kryper i hela skinnet på mig :(



Las Vegas baby

Tillbaka på Las Vegas gator. Efter det att jag kom tillbaka till hotellet igen efter incidenten med min mobil hade vi fritid hela dagen i Las Vegas innan vi skulle samlas på kvällen igen för att gå till Las Vegas skylten. Jag och ett gäng tjejer bestämde oss för att vi helt enkelt skulle bege oss på en promenad för att se vad Vegas har att erbjuda. 
Vegas är verkligen helt galet, hela staden är uppbyggd som på bilderna. Byggnader placerade tätt, tätt bredvid varandra så långt ökat kan nå längst hela boulevarden. Bara att ta en promenad i Vegas är som en sevärdhet i sig. 
Enorma Coca Cola flaskor och gitarrer på byggnaderna är alltså en helt vanlig syn i Vegas hehe.
På sommaren är Las Vegas varmt, varmt, varmt! Det är ju inte så konstigt i och med att Vegas ligger i en öken men den värmen var vi nog ändå inte beredda på. Under dagen var det ca 37-40 grader i solen och svetten bara rann, ni ser ju hur röd jag var på bilden haha. Ladda upp med en mängd vätska med andra ord. 
När vi fortsatte vår promenad längst med Vegas gator började vi komma till allt lyxigare affärer, LV, Gucci och DG tornade upp sig med rejält imponerande byggnader. Vi gick förbi så många affärer och shopaholicen inom mig ville bara fram med plånboken och shoppa haha, men det fanns det inte riktigt tid för.
 
Om man fortsätter att gå rakt fram från där vi befinner oss på bilderna kommer man så småningom till världens olika huvudstäder som Paris, Venedig och till och med Dubai. I Las Vegas har man alltså byggt upp miniatyrer av en del huvudstäder och helt plötsligt stod Eiffeltornet där, jag säger ju det, Las Vegas är crazyyy. 



Wedding by Carro - min hemsida

https://weddingbycarro.wixsite.com/weddingbycarro
 
Här ovan hittar ni länken till min lanserade hemsida som bröllopskoordinator. Klicka HÄR för att komma direkt till den. 
 
Jag har ännu inte någon aningo om hur man går tillväga för att skaffa sin allra första kund, måste verkligen läsa på men känner mig helt lost, känns som om jag aldrig kommer att komma igång med mitt företag på riktigt. 
 
 
 
Jag har: 
- en hemsida
- Instagramkonto
- Facebooksida
 
Jag har delat dessa länkar på alla mina sociala medier, men sen då? 



New York New York i Vegas

Dag 3 på fotoresan var vår första heldag i Las Vegas. Jag sov tyvärr mig igenom hela bilresan och missade då när vi körde igenom Vegas under natten, måste ha varit jättehäftigt att se men nåja, jag var uppenbarligen för trött. Vi bodde i alla fall på ett hotell som heter New York New, det är ett hotell med casino (kan det bli mer typiskt Vegas?). 
 
Efter att jag hade kommit tillbaka från mitt Apple-äventyr var vi ett helt gäng som begav oss ut på Las Vegas gator.
Hur sjukt är det inte med en bergochdalbana som tillhör hotellet haha?? Vi åkte den direkt, riktigt kul även fast det kändes som om den skulle gå sönder vilken sekund som helst.
Frihetsgudinnan utanför vårt hotell, New York i Vegas - tydligen helt normalt. Där finns också bl.a. Paris, Venedig och Dubai...:P
Detta var alltså första skymten av Vegas :-)



Be strong girl

Veckans mål kan vi ju skrota helt. Haft den värsta veckan på mycket länge faktiskt, jag som var taggad på en riktigt bra vecka. Måndag var bra och tisdag för okej förutom att jag bröt ihop på jobbet, känns bara för mycket just nu. 

På tisdagkväll fick jag superont i magen och hela onsdagen kantades av mensvärk från helvetet. Vet inte om jag pallar en till sån månad faktiskt. Jag har nog på detta också fått magkatarr och det i kombination har gjort så att jag gråtit flera timmar om dagen. På torsdagen trodde jag inte det kunde bli värre, men jo klart det kan... Jag fick superont i halsen och blev bara sjukare och sjukare. Igår stannade jag hemma från jobbet för andra gången under 2,5 år. Jag är aldrig borta från jobbet, fick sån ångest. En elev ringde till och med mig igår och undrade var jag var för "du är ju aldrig borta Carro", haha åhh <3 Jag stannade i alla fall hemma under förmiddagen och klockan 13.15 hade jag tid för botox i Kristianstad och kunde bara inte boka om den. Trodde seriöst jag skulle dö när jag satt i väntrummet, mådde såå dåligt. Fick 37 sprutor, ni kan ju bara tänka er vilket helvete det var. Tårarna rann samtidigt som nålarna stack i huvudet. Usch, vill aldrig göra om det. 

När jag kom hem mådde jag om möjligt ännu sämre och började en penicillinkur. Mitt blodsocker gick bananas och jag fick ketoner (livsfarligt för en diabetiker), natten slutade med att jag fick ställa klockan på 03 och 06 för att kontrollera blodsockret. Jävla diabetes.  (null)
Såhär såg dagen ut igår, blodsockret ska ligga inom det gröna. En frisk person kommer aldrig må såhär men som diabetiker är detta något att kämpa med dag ut och dag in. Inte nog med att jag är sjuk så blir kampen med blodsockret ett rent helvete. Stiger alltid galet mycket vid infektion i kroppen och bara blodsockret i sig gör att kroppen mår skit + feber, halsont, migrän och influensasymptom på det. 

Det finns personer med en väldigt svårinställd diabetes där blodsockret ser ut såhär var och varannan dag. Igår tänkte jag att det inte är konstigt att en del personer väljer att avsluta sitt liv när diabetesen gör livet till ett levande helvete varje dag. Hade jag haft sådant här blodsocker varje dag och aldrig kunnat få rätt på det hade jag faktiskt inte orkat leva. Att personer tar självmord till följd av din diabetes är det ingen som pratar om men det borde verkligen lyftas för det är helt fruktansvärt. 

Idag mår jag fortfarande skit, jag har legat under täcket hela dagen. Detta som skulle bli ett så härligt påsklov, jag har verkligen sett fram emot denna veckan så mycket efter en tuff termin. Blir så ledsen och besviken på allt 😢 Avundas personer med en bra hälsa, jag mår aldrig bra och är så trött på det. Migrän och diabetes är en helveteskombination men som min tatuering säger, be strong girl. Det är vad jag ska vara. 



Mer fail nyår får man leta efter med förstoringsglas

Hola! 

Såg ni Wahlgrens värld idag? Jag älskar det, ser så många likheter med vår familj haha... Deras lite misslyckade nyår i Thailand fick mig att tänka på min och mammas otroligt misslyckade nyår i Singapore som slutade med att vi båda grät. Alltså orkar inte, sämsta nyårn i mitt liv lol. 
(null)
Här var jag supertaggad, min första nyår utomlands i ett varmt land och vi hade biljetter till ett av världens dyraste hotell med en fet takterrass. Låter som en dröm, right? 

Jo det hade det absolut varit om det helt plötligt inte hade kommit ett jävla monsunregn. Jag skojar inte när jag säger att det var det sjukaste regnet jag någonsin varit med om. 
(null)
3k fattigare för biljetterna, min Balenciaga väska för 7k blev helt fuckad av regnet och nu är den svinful, min systemkamera fick vattenskada, jag frös sönder uppe på toppen och såg ut som en dränkt katt, vi blev nästan ihjältrampade i hissen ner (det utbröt fullständig kaos) och sen fick vi inte tag på någon taxi för alla vägarna blev avstängda så vi blev tillsagda att vi får gå tillbaka till hotellet i monsunregn, jo tjena. Vi stod 2 timmar, 2 jävla timmar som två dränkta katter och försökte få tag på en taxi, till slut fick vi tag i en svarttaxi typ, privatperson som körde och tog 1 lax för att köra oss till hotellet, skämt eller??? Där och då ville vi bara hem och kunde tänka oss göra allt för att bara få skjuts tillbaka. När vi äntligen kom till rummet igen grät både jag och mamma av ilska och besvikelse. Alltså Guuuuud! Till råga på allt blev jag ju också påkörd av en liten asiatisk kille på cykel dagen innan nyår, blodet sprutade åt alla håll och kanter, fick fetaste ärret (7 cm!!), fick tillkalla läkare för att få penicillin för att undvika infektion och läkarbesöket kostade 2,5k. 
(null)
Jag fick halta fram de sista fyra dagarna för jag hade så äckligt ont i benet efter olyckan. 

Låter som en bra resa, huh? Det fanns faktiskt bra stunder på resan också, lovar ;-) 
(null)

(null)

(null)
Matade giraff, besökte Buddha och såg en massa häftiga sevärdheter. Nyår, den kunde jag dock varit utan. Fatta att ha taggat min första nyår utomlands i flera år och så blir det så fail det bara kan bli. 



Utbildad bröllopskoordinator

Wow, kolla detta! Jag är från och med idag utbildad bröllopskoordinator via Great Wedding Academy. 
(null)
Detta känns så himla roligt. Nu är det dags för nästa steg, att marknadsföra mig och mitt företag. Vet inte exakt hur jag ska gå tillväga men jag får läsa på. 



Någonstans i Las Vegas

Under dag 2 på fotoresan skedde mardrömmen. Vi satt i bilarna någonstans mellan Kalifornien och Las Vegas och hade precis parkerat vid Wallmark för att handla. Jag hade tydligen min mobil liggandes i knät utan att jag visste om det och reste mig för att kliva ur bilen. Vad händer inte då? Jo, mobilen ramlar såklart ner på asfalten och skärmen blir helt svart. Den vibrerar, Siri fungerar och det går att ringa men absolut ingenting händer med skärmen. Jag fick P A N I K. Jag försökte ladda telefonen, stänga av den och starta om men fortfarande helt svart. 
 
Vi går in för att handla och jag får låna ledarens mobil och ringer då hem till mamma gråtandes i affärer. Ajaj Carro, såklart att något sådant här ska hända mig. Jag var så himla ledsen, min älskade iphone som jag självklart ville fota med på resan plus att jag var i en helt annan världsdel och kände mig ensammast i världen, att inte kunna ringa hem och inte känna tryggheten att kunna ringa om något hade hänt med min diabetes gav mig på riktigt ångest och jag var helt förstöd. Mamma är alltid bäst att kontakta, hon kommer alltid med goda råd och letade upp att det fanns en Apple butik i Las Vegas som öppnade morgonen därpå. 
 
Vi fortsatte vår färd från Wallmark till Las Vegas, det var ca 5 timmars bilresa så vi kom fram under natten.
Morgonen därpå klev jag upp och åt amerikanska pannkakor på hotelles restaurang, de var suupergoda men en extremt stor portion. Kommer ihåg att jag skrev på baksidan av notan "So good but too much, xoxo", haha :) 
Jag tog en taxi från hotellet helt själv ca 20 km bort och hamnade här, jag har faktiskt ingen aning om var jag befann mig någonstans men gott om shopping fanns det och det viktigaste av allt, en enorm Apple butik. Taxin var dock sviiiindyr. 
 
Jag lämnade in min mobil och tänkte att det för tusan får kosta vad det kostar, bara de lagar min mobil. Det skulle ta ca 1,5 timme så jag gick runt och kollade i affärer till så länge. 
Jag spenderade en bra stund på VS och köpte bl.a. tröjan ni ser på bilden. 
Hade faktiskt kunnat gå runt här i många timmar, fanns så många bra affärer och bra fika-och matställen så jag hann inte ens med 1/10 av allt. 
 
1,5 timme senare gick jag tillbaka mot Apple och en kille (en typisk australiensk surferboy, snygg som fan haha!) tog hand om mitt ärende och sa att de bytt ut hela skärmen. Jag frågade hur mycket jag skulle betala, hade räknat med i alla fall 2k och han säger att jag inte ska betala något alls, för den är ju köpt via Apple. Alltså oh my, han gjorde verkligen min dag <3 Ville bara springa fram och krama honom, haha... Lycklig gick jag ut därifrån och tog en taxi tillbaka till hotellet. Mitt egna lilla äventyr i Vegas blev inte alls dåligt, hade faktiskt det riktigt nice de timmarna. Däremot missade jag tyvärr hela förmiddagens fotoundervisning på hotellet men det fick vara så.



Veckans mål

Ny vecka imorgon och jag tänkte sätta upp några mål som jag verkligen vill uppnå.
 
♦ Göra klart de sista två stegen i bröllopskoordinatorsutbildningen. 
 
♦ Göra det absolut sista slutprovet i utbildningen. 
 
♦ Boka in ett mentorssamtal med min mentor Johanna Kajson. 
 
♦ Bli klar med all rättning gällande åk 9, det jag har kvar är debattartiklar, ett par källkritiksuppgifter och börja läsa igenom en del författararbete. 
 
♦ Få klart så mycket rättning som möjligt gällande åk 8 i svenska. Jag har galet mycket att rätta men det hade varit så otroligt skönt att kunna få undan så mycket som möjligt innan påsklovet. 
 
♦ Om det blir fint väder så gå ut på en promenad med musik i lurarna, i alla fall en dag. Jag tar mig aldrig tid till sådant här, för att jag jobbar för mycket. 
 
♦ Läsa klart min bok "Broder Jakob", den är så galet bra. Här vill jag också avsätta lite tid för egen avkoppling, med en bra bok utan att tänka på alla måsten. 
 
♦ Försöka hålla humöret uppe och vara glad. Detta är oerhört svårt veckan innan lov, då är man som lärare helt slutkörd och blir lättare irriterad för småsaker. 
 
♦ Trots alla måsten gå och lägga mig i normal tid så att jag får tillräckligt med sömn för att orka med veckan.
 
♦ Hinna skriva i alla fall ett blogginlägg om dagen.
Har ni några mål för den kommande veckan? 



Mother nature

Joshua Tree, California USA 13/6-17.



Mitt hjärta

Idag var jag på bio med Jack, vi såg RöjarRalf kraschar internet, Jack hade redan sett den på bio men när han hörde bio med faster så var det inga problem att se den igen, hihi söte <3
(null)
Men vill man inte bara äta upp honom? Söt som socker, mitt hjärta. 
(null)

(null)
Detta är en sådan villkorslös kärlek, glädjen i hans ögon när vi hänger är obeskrivlig. Allt faster gör är bra, han står alltid på min sida haha. Jack fyller 6 år i maj, alltså va? Han var ju nyss en liten bebis och nu kan man helt plötsligt ha konversationer med honom. 
(null)
Älskar dig hjärtat! Undra om han fortfarande kommer vilja hänga med faster när han blir tonåring? ;-)



Roadtrip runt Joshua Tree National Park

Efter att vi hade fotat Josha Trees landmärke åkte vi ju vidare mot en kulle för att ta bilderna ni såg i förra inlägget. Efter det körde vi runt i Joshua Tree National Park någon timme och gjorde ett flertal kortare stopp där vi fotade i ca 30 min - 1 timme innan vi körde vidare. 
Dessa kaktusar utvidgar sig när människor kommer för nära så här så ledarna att vi måste vara riktigt försiktiga. Det fanns även risk för ormar på marken, fanns en massa ställen där det var svårt att se om det fanns några ormar eller inte. Jag var livrädd hehe...
Med finaste Jaenelle, den tjejen alltså <3 och kolla även mina ögonfransar, wow hur kunde de vara så fina då men inte nu?! Vad hände där...
En roadtrip i USA borde alla få uppleva. 



Helgens planer

Fredag, ojoj så skönt. Jag ska stanna kvar några timmar på jobbet efter det att jag egentligen slutat, jag älskar känslan av att vara kvar på fredagar när nästan alla andra gått hem. Jag får då så mycket gjort och det är en härlig känsla att gå hem på fredag och känna att en del uppgifter på jobbet blivit avklarade. 
 
Helgen kommer att bli lugn, känner faktiskt bara för att ta det lugnt och göra det jag känner för. Måste i alla fall göra klart min bröllopskoordinatorsutbildning, har verkligen inte haft ork till att plugga de senaste veckorna. På lördag ska jag och familjen äta buffé och efter det kanske jag och Jack går på bio, hade varit så mysigt <3



On the top of the world

En amerikansk dröm. Vackert, vackert, vackert!



19.03

Hoppas allt är bra med er! 
(null)
Jag lever, om än knappt. Det är väldigt mycket på jobbet, en stor del av min vakna tid går åt just jobb. Jag har helt enkelt lite för många bollar i luften samtidigt. Nationella proven är i alla fall färdigrättade vilket känns så galet skönt! Bara all annan rättning kvar. Jag har också tagit på mig delat ansvar att fixa inför 9ornas avslutningsfest, ehhhm men ja, det blir säkert skoj! 

Annars går en del av fritiden åt att läsa in mig så mycket som möjligt på New York för att försöka få en bild över vad vi vill göra där vilken dag. 

Nästa vecka är sista veckan innan påsklovet, det går ruskigt fort! Jag längtar till sommarlovet för jag vill bara åka till NY nu nu nu men samtidigt vill jag verkligen inte att att terminen ska vara slut för då måste jag släppa mina älskade, älskade 9or! Jag vet inte hur jag kommer klara mig utan dem 😫 Jag hatar sådana här förändringar mest av allt, de är helt underbara och det kommer bli så fruktansvärt tomt utan min mentorsklass. Innan dess har vi dock både Liseberg och avslutningsfesten att se fram emot!