slide show

Barnvakt

Trött!! Jack var hos oss från typ kl 15 och åkte hem för en stund sedan. Sötisen är förkyld, tyckte synd om honom men han är ändå alltid lika glad. Vi åkte till maxi först, han satt i kundvagnen & var allmänt glad. Vi träffade några vi kände där & alla tycker Jack är lika söt. Jag förstår att folk vänder sig om och kollar på honom för han är så söt så jag smälter. Träffade även Partyk och Emily där med deras söta Kayla. 

Sen åkte vi hem och myste lite. Kollade lite på junior Eurovision song contest och Jack tyckte det var kul så han gick fram till tvn i sin gåstol och tog på skärmen, söööt. När jag åt middag satt Jack i mammas knä på fåtöljen (jag satt i soffan) och så kollade han på mig i ca 20 minuter, alltså han satt och bara kollade, han rörde sig inte utan satt helt orörligt och tittade på mig med sina stora ögon. Det såg så sjukt kul ut, jag bara "Jack, vad är det hahah?" Och han fortsätter bara kolla. Älskar den ungen. 

Han har börjat röra vid allt han ser. Han drog sönder halva blomman haha, busunge. 

Jag har fortfarande ont i armarna och känner mig inte riktigt på topp efter sprutorna. Sjuksköterskan sa att man kan känna sig lite febrig och hängig. Influensavacinet träffade hon precis i muskeln vilket känns en hel del. 


På maxi 


Puss på dig älskling 


Såhär satt Jack och kollade på mig i 20 min, hahaha söööt 



Ingen rubrik

Har fått dras med en rejält jobbig migrän både igår och idag. Migränen brukar tyvärr förstöra i princip alla mina helger.

Igår åt jag på Cats i alla fall, mys! Saknar dock det gamla Cats.







Hej lördag

Idag kommer Jack hit! Åh ska bli så mysigt. Vi ska hämta honom efter att vi ätit frukost. 

God morgon förresten! Har sovit en del timmar man är fortfarande så trött. Överlevde båda sprutorna igår btw. Men armarna gör ont som attan. Sprutan mot lunginflammation kostade över 600 kr, sjukt pris. Men känns värt det. Hoppas verkligen både influensan och lunginflammationen håller sig borta från mig nu. 






KUNG KEVIN

Kevin är i final!! Helt otroligt, han blev så himla chockad. Förstår inte hur man inte kan gilla Kevin? Okej om ni inte gillar hans röst för alla har olika smak men hur kan folk ha något emot honom som person? Har aldrig stött på en mer ödmjuk person än Kevin. Bard kör ju över honom totalt men han visar aldrig att han blir arg osv. Riktigt bra på att ta kritik. 
 
Men det jag ville komma fram till är att det är ju bara så underbart! Jag och mamma skrek av glädje när Pär ropade "Keeeeevin!!"
 
Jag röstade 23 gånger ikväll, känns värt!
En del snapchat fick ju också handla om Kevin såklart.
Kung!
 
Nu ska jag gå och tvätta av sminket, ta sista sprutan för dagen, ta mina tabletter och sen sova. Är galet trött efter att ha jobbat hela veckan förutom onsdag. Ska bli såå skönt att sova ut imorgon! 



Bror min

Köpte två kindertomtar på maxi idag. Åt upp en och brorsan bara "åh mitt favoritchoklad, kan jag inte få den andra??" Jag bara näää det är ju mitt osv. Men så gick jag in till honom nu och gav han kindertomten. Brorsan var lite smått i chock, jag är nämligen inte den mest generösa syrran i världen om man säger så. Han delar alltid med sig till mig, jag är så mycket sämre på det tyvärr. Men se där bror, även syrran kan vara snäll ibland ;)

Trots att det är 8 års skillnad mellan oss och att vi bråkar en hel del så älskar jag dig riktigt mycket. Vi är inte helsyskon men har aldrig tänkt så. När vi var små var det du & jag mot världen. Brorsan & syrran som alltid tog hand om varandra. Dig kan man lita på, du är fin. Tack för alla lekstunder när jag var liten, för tålamodet du hade när vi byggde meterhöga torn av lego i vardagsrummet, för att du inte döda mig när jag tog sönder din favoritactionfigur när vi var små. & för att du tog hand om mig på sjukhuset när jag fick diabates, när inte ens min egen pappa brydde sig men det gjorde du. När du sa till personalen att jag inte kommer äta makaroner med ketchup och grönsaker för då kommer jag spy och det var just det jag gjorde. Sen skrattade vi åt det, vi vet ju trots allt alltid bäst. Fina bror och nu är du en fin pappa åt Jack. Vi älskar dig. 



Bäääääst

Ni som röstat av dessa 63%, I love you. Kevin utklassar som vanligt :))






Magiskt

Ursäkta språket men detta var bara så jävla bra!!!! Lätt hans bästa framträdande, magiskt. Snälla rösta!! 099 41401
099 41401
099 41401

Please, han mååååste till final!






Sprutor

Har en lektion kvar. Sen ska jag ta sprutorna. En mot influensa och en mot lunginflammation. De senaste åren har jag insjuknat i kraftig lunginflammation flera gånger och då känns det verkligen som om jag ska dö. Har man diabates är man i riskgruppen så jag ska ta båda och hoppas på att de hjälper!! 

Usch vadå lång nål?? Haaaatar sprutor. 



Jobba

God morgon! 

Ska snart till Linné & jobba. Ska ha engelska idag, slutar 13.35. Sen ta sprutor hos läkaren. 

Är galet trött idag, jobbat nästan hela veckan. Tar på krafterna så sjukt mycket. Men det är ju så roligt :)

Igår 



Smärta

Ikväll fick jag sån hemsk migrän så det går inte beskriva. Ingen medicin hjälpte, jag ville bara skrika rakt ut av smärta. Gick och la mig& sov till nu. Vaknade upp helt lost, jag hatar somna och vakna mitt i när det inte är morgon. Mascaran hann jag inte ta bort så ser nog ut som en panda nu. 

Huvudet är liiiite bättre men inte mycket. Några dagar innan mensen får jag just sån här migrän, det är en obeskrivlig smärta och jag är seriöst rädd inför varje månad för jag vet att jag har ett par helvetesdagar framför mig. 

Ska sova snart igen. Livet är inte alltid lätt, jäkla hormoner i kroppen. Kraaam






Sprutor 2morow

Oh My gaaaaaad, ska ta 2 sprutor på Göinge kliniken imorgon. Jag gillar inte sprutor. De gör ont. Och så 2 st med. Som om det inte räcker med 1? Dislike.






Dagens

Försökte ta några outfitbilder idag men det gick inte så bra. Ljuset var inte alls på min sida så allt ser bara gult och fult ut. I alla fall, idag hade jag på mig det här på jobbet.
 
Jacka H&M // halsduk Vero Moda (tror jag?) // Väska Mischa Barton // Tröja H&M // Klocka Daniel Wellington // jeans Kappahl // Skor Nilsson shoes // Smycken Olika silverringar



BJÖRN BORG RESVÄSKA

Här kommer några bilder på min älskade Björn Borg resväska som jag fick tag i på emporia! Sista i Sverige, jag har letat runt som en galning efter denna hos i princip alla återförsäljare men denna storleken var slut överallt. Så gissa om jag blev överlycklig när jag hämtade upp min fina resväska! Den har 4 hjul vilket betyder att den går riktigt lätt att dra + att den är större än den jag har nu = mer får plats = glad Caroline som suger på att packa. Plus att den enligt mig är sjukt snygg!
 
Den kostade egentligen 2000 kr men när jag köpte den var det specialpris så jag betalade 1600 kr.
Nu har jag en resväska att använda i mååånga år. Synd att de är så grymt oförsiktiga på flygplatser dock, de bara slänger väskorna och de förstörs alltid på ett eller annat sätt. Nåja.



#hardwork

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen!! 
 
Det är sååå kallt idag!! Blåser sjukt mycket, frös ihjäl när jag väntade på bussen :))) 
 
Provade kläder när jag kom hem också.



Datornörd

Idag har jag spenderat lite för många timmar framför datorn och lite för få timmar framför plugget. Fastnade vd datorn, så lätt hänt ju. Beställde lite kläder till brorsan och till Jack också, hoppas de är lika fina i verkligheten! 

Nu måste jag bada snabbt också. Imorgon ska jag jobba, tror jag.. Jag skrev aldrig upp datumet men har för mig att det är imorgon, inte 100% säker dock. Oops blir ju inte lite pinsamt om jag kommer dit och inte ska jobba. 

Sötast i världen. I år firar Jack sin första jul. Underbar känsla att han för alltid kommer tillhöra familjen. Min fina skatt. 



Hallå!

Hej på er!
 
Hur mår ni? Jag mår rätt bra, har ont i huvudet men annars är det bra. Ska snart kolla lite på tv, plugga lite och sen bada. Imorgon ska jag jobba, superkul!
 
 



So sweet






Onsdag

Hej på er! 

Inget jobb idag, tråkigt med en helt ledig dag ju. Mamma skulle åka till jobbet kl 7.30 så jag gick upp 6.50 och åt, tog fram kläder osv om någon skulle ringa för det blir alltid så himla stressigt. Men ingen ringde så jag fick gå och lägga mig igen haha. Rätt svårt att somna faktiskt. Det är det negativa med att vara vikarie, man kan aldrig planera något för man vet inte när jobbet ringer, så man får vara förberedd 24-7 typ.

Lönen har i alla fall kommit in på kontot, känns nice! Måste dock ge tillbaka 1500 kr till mamma för kameraväskan och betala min mobilräkning, iPad och lite sånt. Och lägga undan till julklappar så inte speciellt mycket pengar kvar till mig själv. Men äsch, det är roligt att ge också :) decemberlönen får bli lite mer egenpengar.

Vet inte vad jag ska göra idag. Har dock rikligt hemsk migrän :( 

Igår på jobbet



Kallt var ordet

Riktigt kallt ute idag! Typ -3 men man fryser ju nästan ihjäl. Hur blir det då när det går uppemot -15? Hej istiden. 

Solen var i alla fall framme, den värmde dock inget. Men en fin bild gav den allt :)





Lager157

Har hört mycket om affären lager157 att det ska va jättebilligt & massa fina kläder. Det var helt okej billigt men skulle inte påstå att kläderna är speciellt snygga eller nytänkande. Mycket sånt man redan sett i typ 1345 affärer. 

2 plagg jag tyckte var snygga i alla fall. Men något köp blir det inte. 



Den med fjädern var rätt snygg ändå.

Spana in webshopen själva om ni vill och se om ni hittar mer än jag. 

www.lager157.com



Julklappstips

Hur går det för er med julklappsshoppingen? Jag har köpt en del julklappar men har en hel del kvar. Väntar tills jag får lönen imorgon innan jag kan köpa något mer.

Om ni inte riktigt vet vad ni ska köpa rekommenderar jag er att titta i den nya h&m katalogen. Massa bra tips för tjejer, killar, barn osv. 







@work

Tja! 

T4 ringde i morse så idag blir det jobb mellan 8-14, skoj! Lite komiskt att jag har the lazy song som ringsignal "today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed" och när de ringer från jobbet blir det allt annat än en lazy day haha. Men jag vaknar i alla fall av den ringsignalen och det är det viktigaste. 

Lunch i en halvtimme nu och sen sista lektionen. 






Story of my life

"I'm like an iPhone, I just lose energy without doing anything" story of my life typ. Nej men förstår inte varför Iphone laddas ur när man inte använder den?? Så störigt. 

I alla fall, det jag menade med citatet är att jag ofta inte gör speciellt mycket men ändå tappar energi haha. Idag, förutom jobbet i några timmar dårå så har jag inte gjort soexiellt mycket. Jo varit på maxi och handlat lite och pantat läskflaskor, okej det är kanske lite mobbat att panta burkar och sånt men hallå, onödigt att slänga bort pengar ju. Jag behöver vartenda krona jag kan få in, höhö I love money. 

Har precis kollat på tonårsbossen och sen blir det mistresses. Kanske läsa lite nu? Ja så får det nog bli.

Ha en fin kväll kära ni!






Måndag

Hej på er!

Kom hem från jobbet för cirka 1 timme sedan. T4 ringde i morse och frågade om jag kunde jobba i 3 timmar och 40 min, alltid något ju! Jag jobbade i en grupp där eleverna har olika svårigheter.  Precis när jag hade kommit till jobbet började brandlarmet tjuta på hela skolan och det var ingen brandövning, ehm lite läskigt. Så hela skolan sprang ut på gården så stod jag där och frös ihjäl (så sjukt kallt idag!!) medan brandkåren kom och brandmännen gick in i skolan för att kontrollera den. Vet dock inte riktigt var det brann. 

Slutade11.40 men några av eleverna undrade om jag inte kunde gå och äta med dem i matsalen så det gjorde jag, de verkar gilla mig, så gulligt! 

Nu är jag hemma med en hemsk migrän, längesen jag hade sådär ont. Migräntablett nästa. 

På väg hem, svinkallt!! 



Mitt lilla troll

Jag brukar inte ta kort på Jack med systemkameran så ofta men för några veckor sedan gjorde jag det och här är resultatet. Han är ju så sjukt söt så jag smälter, älskade unge ♥
 
Jag orkar inte att han är så söt, jag vill bara krama om honom typ hela tiden. Finaste babyn i hela världen.
 
Är någon av er också faster/moster, farbror/morbror? Visst är det underbart?



New in from Björn Borg

Den här väskan köpte jag för 1 månad sen på Accent i Kristianstad men har inte orkat ta bilder på den. Det är Björn Borg och väskan kostade antingen 399 kr eller 499 kr, jag kommer inte riktigt ihåg. Tycker den är superfin :)
 
Vad tycker ni om den?
 
Nu ska jag fortsätta skriva på min rapport, kram på er!
 



I fredags

I fredags var jag som sagt i skolan. Vi fick tillbaka våra hemtentor och det första läraren säger "det var väldigt många som fick komplettering" jävla skit säger jag bara. Det är normalt att få IG och komplettering på universitetet, i princip alla får det. Men för mig är det ett nederlag, för mig är det inte okej att inte klara det. Jag blir besviken även om jag inte borde bli det. Att få ett G på universitetet är så sjukt mycket svårare än att få ett MVG på gymnasiet. 

Det var i alla fall 4 hemtentafrågor och man fick ett betyg på varje. Jag fick G på 3 av frågorna och komplettering på 1 av frågorna. Det värsta var att läraren hade skrivit G först men sen strukit över det och skrivit K istället. Så det var alltså på gränsen, faaaan. Så nu måste jag komplettera den ena frågan, men sen när jag gjort det får jag mina 15 hp poäng. Tror det var 2 st i klassen som klarade alla frågorna, de flesta andra fick mellan 2-4 kompletteringar. Så jag borde vara nöjd ändå men det är jag inte. Men det är bara att ta tag i det och komplettera skitet. Klarade ju salstentan så det var grymt skönt. Åh, universitetet suger. 

I fredags var jag också på Apple utbildning på media Markt i Kstad. Killen gick igenom macbook, och det är heeelt annorlunda än pc jag haft under alla åren så det var svårt och komplicerat att hänga med. Förstod typ 10% av allt men killen var GRYM!! Han var som ett vandrade äpple haha, kunde verkligen exakt allt om macbook. Grymt trevlig med så kursen var kul! 

School 
Bara såå elakt att han ändrade det till K :(
David var gryyyyym på allt med Apple 
Åh, finaste datorn 



Story of my life

Bra låt!



Söndag

Hej söndag!
Vad ska ni göra idag? Jag ska plugga lite, kanske sortera lite bland mina kläder och försöka få upp lite annonser på tradera och blocket. Har en del saker här hemma som jag inte använder och lite extra pengar innan jul behövs alltid. Tycker dock det är såå jobbigt att annonsera menmen.

Sen ska jag ladda upp inför en ny vecka med att bada, tvätta håret och såna där standard saker. Har inte skola på hela veckan, eller jo på torsdag men då kan jag inte åka dit. Så jag hoppas på jobb någon dag såklart!
 



Saknar dig

Saknar bästis så himla mycket! Här kommer några bilder från när Cassandra var här i några dagar och hälsade på, det var så kul ♥
 
Vi började med att äta på infinity.
Bästa du!
Glad Caroline
En liten shoppingrunda
Jag köpte det här halsbandet till oss, från Guldfynd by Kenza. Cassandra fick en av delarna och jag har den andra.
Jag tror inte jag lagt upp dessa bilder innan? Men om jag har det så fick ni se de igen.
 
God morgon på er förresten!



iPad

Jag har snart haft min iPad i 1 år och jag är fortfarande hur nöjd som helst. Jag fick den av morfar i 20års present. Sedan jag började använda iPaden har datoranvändningen minskat rejält för allt kan ju göras genom iPaden istället. Använder den i princip varje dag. Mobilen använder jag nästan 24/7 till instagram, ask, facebook och allt var det är medan jag använder iPaden främst till surf. Den gör även att tågresorna blir i alla fall lite lättare att överleva.
 
Den har underlättat skolarbetet väldigt mycket. Otroligt smidigt att ha uppe en massa olika sidor när man tex skriver en hemtenta. Så tack snälla morfar, har stor användning utav den. Funderar ni på att köpa en iPad? Gör det! Ni kommer inte att ångra er.
 
Jag har iPad med retina skärm, som var den nyaste på marknaden fram tills nu när iPad air kom ut. Jag har 32 GB i min och det räcker gott och väl. Jag har 55 appar, 456 bilder och 7 videor och en massa sms. Har just nu 19,1 GB kvar.

Har nämligen fått några frågor om jag kan skriva ett inlägg om min ipad/iphone, det dröjde några månader hehe men här har ni det! När det gäller iphone har jag en vit iphone 5 med 64GB, den är riktigt bra och jag är hur nöjd som helst förutom att lås-knappen är sönder och kameran börjar strula.



THOMAS SABO

Jag har inte använt mina Thomas Sabo smycken på riktigt länge. Under gymnasiet var jag helt galen i de men nu har jag tröttnat lite tror jag, eller jag vet inte? Men hittade detta armbandet för några dagar sedan, det är faktiskt det allra finaste smycket jag äger. Tycker om det så mycket, måste börja använda igen ♥
 
Fick det av mamma när jag fyllde 20, himla fint.



Plugg..

Dags att plugga lite! Verkligen inte det roligaste en lördag men det måste ju göras. Vi ska skriva och lämna in en rapport på 2A4 sidor, drygt. Den ska inte in förrän den 9 december men jag tänkte skriva den nu så att det är klart liksom. För vi har väldigt mycket plugg senare. 






Just ordered

Beställde precis denna underbara skapelse. Har velat ha kameraväskan sedan Kenza visade den på sin blogg för några månader sedan. Hur fin är den inte?! Men den är riktigt dyr, 1450 kr så har inte riktigt haft råd. Men nu när jag får lönen tänkte jag slå till. Så roligt att jobba och köpa saker man vill ha för sina egna pengar man jobbat ihop. 

1450 kr från & other stories. Längtar tills den kommer!





Polen #unknown

Tänkte slänga upp några av de sista bilderna från Polen nu för jag ska även rensa bland den mappen. Åh, jag saknar Polen! Allt är så lätt och roligt där borta.
Väldigt blandade bilder från olika dagar, just so you know.
 
Man blir rätt trött av att vara i shoppingcenter hela dagarna, but I just love it
Mami
Rallybil i ett av shoppingcentrena, man kunde betala & sätta sig där och köra en match.
Shoppingcentret galaxy
Gillar min hallonröda kjol som jag köpte, sweet
VÄRLDENS GODASTE CHOKLADPUDDING.
Medan jag och mamma sitter och fikar hör vi plötsligt "hallo!", det lät precis som min pappas röst först och jag blev skiträdd hahah, men så vände vi oss och ser Adrian, Oskar och deras pappa. I Szczecin av alla ställen, så sjukt! Adrian är alltså en kompis från Kristianstad. Vi har träffat dem 3 gånger i galaxy och 1 gång på båten under de senaste åren, av alla dagar, alla tider, så stöter vi på varandra här i Polen, haha galet. De var i alla fall på väg till bion så vi hann inte prata direkt. Men sen efter ett tag ser jag att Adrian är på väg mot oss, bion hade redan börjat men han ville komma ner och snacka, så trevligt! Så satt vi där och snackade i typ 25 min, vi bara men din bio då? "Äh, det är ju bara en film" haha! Han berättade att han precis tagit körkort, gratulerar! Adrian är hur snäll som helst och riktigt snygg haha. Vi kanske ses i galaxy nästa år också ;)
Inte så sugen på att åka hem nej.
Shoppingcentret Kaskada. Hur många affärer som helst och jag hade nästan inga pengar kvar. Varför började vi inte med Kaskada tidigare?!



Worldwide

Bästa resan jag varit på! Ayia Napa ska jag absolut tillbaka till nångång, underbart!
 
Det finns så himla många platser jag skulle vilja resa till och upptäcka. Resa är bland det bästa som finns.
 



Hjärtat

Dagen började med att Jack kom och hälsade på, bästa sättet att starta dagen på! Han är så sjukt söt och jag älskar honom så fruktansvärt mycket. 

Du & jag kommer ha så kul tillsammans när du växer upp. Faster ska ta med dig på så mycket roliga saker! Kommer alltid finnas för dig, alltid <3 sen när Jack börjar skolan kommer jag ju jobba som lärare och då kan jag hjälpa honom med läxorna haha! Hjärtat mitt.



Vad hände med håret?

Fortsätter att kolla igenom gamla bilder och vilket hår jag hade här under högstadiet! Långt, tjockt, brunt. Vad hände sen liksom? Visst, jag har fortfarande tjockt hår men absolut inte som på dessa bilder. Men det blir väl så, börjar man slinga så slits håret och det blir tunnare. Lite ångest när jag kollar på bilderna dåja.
 
Okej skit i bilderna, jag var typ 13 år när de togs. Vill ha sånt hår igen :(((



Bristande utbildning

Trött! 

Skolan idag var helt okej. Vi gick igenom allas prov och pratade om de. Men blev rätt sur faktiskt. För alla andra fick konstruktiv kritik för provet de hade utformat (vi skulle alltså låtsas att vi hade en klass i samhälle och skriva frågor till ett prov) så alla fick typ 10 min på sig att prata om sitt prov och lyssna på lärarens och de andras kommentarer. När turen väl hade kommit till mig fick jag typ säga en mening under mina 10 minuter för det var hela tiden någon annan som tog ordet från mig (och jag som är blyg brukar tyvärr låta folk "köra över mig"). Jag hade gjort ett poängprov, ni som gick i min klass på gymansiet med Sören eller samhälle med Ola på högstadiet vet att vi alltid körde poängprov vilket enligt mig är skitbra. Så jag gjorde också ett poängprov. Ca halva gruppen gjorde som jag men när de hade sina 10 min så sa läraren inget om det men under mina minuter skulle han såklart påpeka att poängprov inte är så värst bra, så pratade han om detta HELA tiden, man bara vafan? Jag vill också ha konstruktiv kritik för mitt prov, annars vet jag ju inte vad som var bra och dåligt med det. Men nej, jag fick inte höra ett ord om mitt prov bara om poängen. Sen gick han vidare till nästa, ja men tack du. 

Sen efteråt sa jag "men alltså vad tyckte du om mitt prov? För det blev ju väldigt mycket snack kring poäng och inget om mitt prov" lite irriterar sådär. Svaret "jo men det var bra tror jag". Ehh jaha? Och det är allt man får höra? Kompetenta lärare vi har på universitetet :) detta är bara ett av mååååånga exempel på hur otroligt dåligt lärarutbildningen är utformad. Den har fått massvis med kritik och förtjänar vartenda lilla kritik för den suger rent ut sagt. Aldrig varit med om så bristande information, sjukt dålig kommunikation mellan lärare och elever, lärare som inte svarar på ens mejl osv. Sen när man behöver hjälp med något eller vägledning (vi ska ju trots allt bli lärare så vi måste få väldigt mycket vägledning för att lära oss) så får vi absolut ingen hjälp.

Riktigt tråkigt att det är så. Snart 1,5 år avklarat, 3 år kvar sen slipper jag skitet för alltid. Kommer aldrig mer gå tillbaka till skolbänken, aldrig. Hur mycket jag än försöker att vara positiv inför utbildningen så går det bara inte för helt ärligt, den är riktigt kass. Jag har verkligen lärt mig så himla mycket mer när jag varit ute i skolorna. Kommer ha så sjukt mycket erfarenhet utav det, glad för den saken! 

Det är säkert ingen av er som bryr sig ett skit om det jag nyss skrev haha men jag älskar att uttrycka mig i text och det är så skönt att ha blogg, där man kan skriva precis vad man tycker. Om någon orkar läsa så är det bara ett plus :)







Walkier

Kom igen nu Kevin!! Röööösta, han måste vidare till nästa vecka :D

Mina mobilräkningar lider.. Men vad gör man inte för Keeeevin?



Någon som vet?

Är det någon som har en macbook och kan hjälpa mig med en sak?
 
Programmen som fanns installerade på datorn när ni köpte den, ungefär hur mycket minne från hårddisken tar de? För på iphone tex, har man 64 GB säger vi så tar ju de installerade programmen som finns med från början en del av det minnet. Så hur är det på macbook? Tar programmen 10 gb, 20 gb, 100? Behöver inte veta exakt men på ett ungefär :)
 
Om ni vet det så kan ni väl vara supergulliga och lämna en kommentar här på bloggen eller skriva det på ask http://ask.fm/carro93 
 
 



Haha dagens roligaste

Hahaha dagens roligaste kommentar! Förstår mig inte på vissa människor på ask, patetiska är stora delar av dem :)


Lev ditt fantastiska liv då & låt mig leva mitt. Deal? 

----------------------------------------------
Kom precis hem. Trött & ont i huvudet. Ska åka till Kristianstad nu. Äta på restaurang, kolla i några affärer och åka till media Markt för Apple kursen. Ha det! 



Mot skolan

Hej!
 
Vaknade med en sjuk migrän och mamma vaknade med hemsk huvudvärk. Lyckat! Usch vad ont jag har idag. 
 
Nu sitter jag i alla fall på tåget till Helsingborg och skolan. Sjukt segt med skola en fredag & migränen kommer knappast bli bättre av tåget men vi har obligatoriskt seminarium. Ska ändå bli helt okej, vi ska prata om proven vi själva hittade på. Och sen efter det kommer Jan-Olof med våra hemtentor!! Snacka om att jag är nervös. Snälla snälla att jag klarar den. Tentan var hemsk att skriva och jag la ner så sjukt många timmar på den så jag hoppas verkligen att det går vägen.
 
Riktigt bad hairday idag. Håret är helt platt och livlöst, luggen är lång, håret känns fett, färgen känns mörk och ful. Blää. Mitt hår blir verkligen fett snabbt. Och det värsta med att ha lugg är att den lägger sig fint direkt efter tvätten bara men sen blir den kaos. Står varje morgon med min plattång och försöker få ordning på den men går sådär. Använde nog upp halva flaskan torrschampo i morse. Mammas kommentar "Caroline, man kan knappt andas! Hur mycket har du sprayat??" Eh ja men det hjälpte ju knappt något.
 
När jag kommer till Hlm igen ska jag klippa luggen hos frisören och sen ska jag åka till Kstad. Jag ska på en Apple kurs idag som media Markt håller i, antar att de ska visa hur man använder macbook på bästa sätt. Kan bli spännande! 
 
Har knappt jobbat något denna vecka, bara i måndags. Buhu :( 
 
Detta inlägget handlade typ om trettio olika saker. Hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag ta min migräntablett och döda 1 timme på tåget. Underhåll gärna, men antar att de flesta av er går i skolan. Pussss
 
För dålig hårdag för att visas på bild. 



God mat <333

Myskväll med riktigt god mat! Nu ikväll åt jag och mamma kycklingfilé med mozarellaost inuti, klyftpotatis & mozarellasticks. Aldrig ätit detta innan men det var sjukt gott! Tog dock ingen bild, får göra det nästa gång för lär äta det flera gånger. 

Och nu fixade jag precis varm choklad med den där Marabous Choco latte jag skev om innan och så små marshmellows som smälter så det blir helt krämig. Mums!! Den varma chokladen var faktiskt riktigt god, inte alls lika söt som oboy. Så den rekommenderar jag :)





Eric Saade

Tycker alla kan slå på kanal 5 nu och kolla på världens finaste :')






Marabou

Någon av er som provat på Marabous nya chokladdryck? Jag som varken dricker kaffe eller te får ingen varm dryck i mig. Oboy är jag inte heller något fan av. Här tillsätter man pulvret i varm mjöl och rör om. Ska smaka ikväll, hoppas det är gott :)






Drömmen om New York

I natt drömde jag att jag och mamma var i New York, så underbar dröm och det kändes så verkligt. NY är en stor dröm för mig, en vacker dag ska jag vandra nerför NYCgator med shoppingpåsar i händerna. Jag tror att NY är en dröm för många. Staden verkar vara helt fantastiskt. Absolut ett måste.

Eftersom både jag och mamma drömmer om att åka dit så har jag lovat henne att när jag börjar jobba (om ca 3 år hoppas jag) så ska jag spara pengar i några månader och sen bjuda henne på en oförglömlig resa till New York. En resa som jag ska betala allt för, som tack för allt hon gjort för mig under åren.  10 dagar hade jag tänkt och jag ska verkligen inte snåla. Ska spara ihop rejält med pengar och sen leva livet i NY. Och så ska jag ha med mig myyyycket pengar till shopping, sådär så man inte behöver räkna vartenda dollar. Så ja, år 2018 är planen att åka till New York :)





Tycker inte om att vara ledig

Hola! 

Ingen skola idag och tyvärr inget jobb heller. Jag har typ en inbyggd klocka inom mig för jag brukar vakna vid 7.30 varje morgon för att se om jag inte missat något samtal från jobbet. Varje morgon ingen ringer blir jag lika besviken haha. Nåja, ledig hela dagen idag också alltså. Så himla tråkigt, jag tycker inte om att vara ledig när andra går i skolan. 

Så vad ska man göra idag då? Igår pluggade jag inte ens i 5 min, bra jobbat osv. Så idag borde jag ju ta tag i det. 

Mamma köpte en ny Iphoneladdare till mig igår. Problemet är bara att sladden typ är 5 cm lång = kan bara laddas på golvet. Så otroligt stötigt, hur tänkte de här liksom? Jag får väl köpa mig en lång normal sladd när jag får min lön. Till så länge får iPaden och iphonen laddas på golvet, ahh ja. 

Roligt ni ställer frågor på ask, fortsätt med det! 



Minnen!

Kollar igenom mapp för mapp på datorn för att se vilka bilder jag kan radera. Redan frigjort 1,7 gb wiho.
 
Blir lite nostalgisk när jag kollar igenom alla bilder. Så många minnen, så många minnesvärda dagar. Bilder kan verkligen göra en glad och väcka massvis med känslor. Här kommer en rad bilder från en mapp med massa bilder med olika kompisar och roliga händelser bla.
 
Bowling med Monika
Bio med Anja
Jessica & jag
Finaaaaste Cassandra
Semir & jag
En rolig dag med finaste systrarna för ganska så länge sedan
Johanna & jag
Middag hos Cassandra. Jag var sjuk när denna bilden togs men jaja
Haha bror!
Cassandra & jag
Kemo
Jag och Karolina
En rolig dag med Robin för ett tag sedan
En sommardag för några år sedan
Fina tjejerna Simone och Emma!
Jag och Maja
Jag och Anja
Åh ni är så himla fina och bra allihopa ♥
Hoppas ni orkade titta på alla bilderna hehe.



People help the people

Förra veckan på jobbet visade en elev mig den här låten. Alltså den är så underbar! Min favoritlåt just nu, den har gått på repeat nästan i 1 vecka nu.
 
Lyssna, ni kommer älska den!! :) Så himla fin.
 



Laptopdjungeln

Ni som har en laptop, vad har ni för någon? Och är det någon som har en macbook? Är ni nöjda? 


Detta är ju drömmen, så grymt snygga.

Finns för många datorer att välja mellan alltså.. Har ni tips på någon speciell så kan nu väl vara gulliga att skriva det :)



Ledig

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, så skönt! Man får ju passa på när man är helt ledig hela dagen och själv hemma. 

Blir väl en del plugg idag. Och så ska jag städa lite här hemma så mamma blir glad när hon kommer hem från jobbet. Sen har jag en telefontid med neurologen så jag väntar på att han ska ringa. 

Vad ska ni hitta på idag? Ha en bra dag! 



Roligt att man inte kan ladda mobilen

Paniken som uppstår när både iphone och iPad laddaren har gått sönder och jag har 10% kvar på mobilen och 0% på iPaden. 

Vet någon var man kan köpa billiga laddare? Eller sladden är den enda jag behöver köpa. Och det snabbt..

Går ju bra för Sverige i matchen btw! Vem gjorde målet för Portugal? Någon som vet? Var det Ronaldo?



På väg hem

Äntligen på väg hem från skolan som var tråkig som vanligt. Föreläsning 4 timmar där läraren pratar alla dessa timmar. Hjärnan stänger av efter typ drygt 1 timme. Jag började hela tiden tänka på annat, lätt hänt när man börjar bli uttråkad. Så jag fick påminna mig själv "fokus Caroline, fokus". 

Segast är tågresan på 1 timme och 5 min, finns ju ingeeeet att göra förutom lyssna på musik. 

Idag ska jag unna mig en pluggfri kväll. Imorgon jobbar mamma hela dagen och jag vet att jobbet inte kommer ringa eftersom att det är studiedag imorgon och då är alla elever lediga. Så imorgon blir det en pluggdag. Ikväll - chill.

Ska nog till Elgiganten när jag kommer till Hlm, kolla på datorer. Så svårt att bestämma mig vilket jag skulle vilja ha. Min laptop är rejält sönder så det är på tiden att byta.





Vill inteeee

Sitter på tåget på väg till skolan nu. Vill verkligen inte!! Jag får sån ångest varje gång jag måste åka till skolan. Jag hatar verkligen exakt allt med universitetet. Åka tåg i 2 timmar och må sjukt dåligt efteråt, sitta på föreläsning i 5 timmar vilket är obeskrivligt tråkigt. Och allt annat också. Snart 1,5 år avklarade, 3 kvar. Kämpa Caroline..

Lagom taggad på skola. Bad hairday också. Idag är ingen bra dag. Längtar tills jag är hemma igen, om sådär 9 timmar :')))))

Märkte nyss att mitt sporify premium är slut, 2 timmar på tåg utan musik. Okej dagen blev just ännu sämre. 



1 månad

Omg 1 månad kvar till jullov, det är sjukt efterlängtat kan jag säga. Att endast ha 2 lov per år (jul och sommarlov) borde vara olagligt. Innan man når fram till ett av dessa lov är man ju redan sådär halvt död. Ska bli underbart med lov!!






Hard work

Lång dag på jobbet med mycket stress och många lektioner. Är lagom död nu. Åh vill bara slappa hela kvällen men måste verkligen ta tag i lite plugg. Mmh så roligt!! 

Lång lugg.. Den växer alldeles för snabbt och då ser man knappt ögonen vilket är skitstörigt. Får väl boka in en frisörtid på fredag kanske. 




Jobb

Tjena! Ingen skola idag, såå skönt.

Idag skulle jag jobba på Linné mellan 12-15.15 men de ringde nu imorse och frågade om jag kunde ta franskan nu på morgonen också. Så helt plötsligt blir det en heldag med jobb, så kul! 






Seminarieuppgift, check

Sådär ja, nu är seminarieuppgiften inskickad och klar! Jag är sån perfektionist när det gäller skolarbeten, vilket kanske inte är så bra för allt tar så lång tid. En uppgift som kanske borde ta 1 timme tar typ 3 timmar för mig för jag vill att allt jag skriver ska vara så bra som möjligt. Nu är jag i alla fall nöjd med uppgiften så det känns bra. Skulle aldrig kunna skicka in något halvdant, nej gör jag något ska det vara bra!
 
Nu ska jag ta ett bad, skönt. Behövs för att ladda upp inför kommande vecka.
 
Åh, vill vara brun igen! Det jag ogillar mest med vintern är att man blir så blek. Soldusch kanske vore något men det är så dyrt, känns onödigt att kasta bort en massa pengar på något som bara håller 2 veckor. Solarium är också uteslutet för mig, nåja för väl vänta till sommaren.
 
 
 



Plugg

Pluggar.. Men denna uppgiften är faktiskt rätt skoj! Vi ska konstruera ett eget prov för en 9onde klass. Lite svårt eftersom att informationen på universitet alltid är väldigt bristande men ska nog få ihop detta ändå :)
 





Barnvakt

Varit barnvakt till sötaste killen idag. Han blir bara busigare för varje gång jag ser honom, mitt lilla busfrö. Han sov ingenting här. Brorsan och Emelie, skulle inte förvåna mig om han sover igenom hela natten nu!

Älskar honom så mycket, smälter lite varje gång jag ser Jack. 


Åh gullis!!

*sitta i fasters knä är ju kul"
Skickade lite snaps.

Ska snart sova, trött!!



Babylove

Sötaste jag sett.






Gårdagens outfit

Såhär såg jag ut på jobbet igår.
Skor Walkon // Jeans Kappahl // Kofta & Tröja Funknsoul (Polen) // Klocka Daniel Wellington // Ringar från Polen och Guldfynd By Molly



Shopping från Turkiet #3

Här kommer bilder på det sista jag köpte i Turkiet.
 
Swarowskihänge till halsband.
Fotlänk.
Halsband.
Tunika eller vad man ska säga.
En liten handduk från Versace.



Shopping från Turkiet #2

Köpte några väskor i Turkiet, har faktiskt inte använt någon av dem ännu men de är ju snygga!
 
LV
Prada
Chanel
En liten LV necessär.



Lördag

Vad har ni för planer för dagen? 

Jag är riktigt trött efter att ha jobbat 3 dagar denna veckan och varit på fältdag 1 dag. Mina planer är att ta det lite lugnt, måste tyvärr plugga lite också. En uppgift ska tydligen skickas in redan imorgon och det hade jag ingen aning om. Så ja lite panik där. Klockan 5 kommer Jack i några timmar, bebismys! Och ikväll ska jag kolla på film. 

Det var min lördag, nu får ni säga vad ni ska göra! 






Pink

Jag tycker om att byta skal på min mobil rätt ofta, som ni kanske vet. Har en hel del skal. Denna gången blir det detta fina skalet, i rosa såklart! 






Wtf

Alltså vad har hänt med min kamera på iphonen?! Ser ni fläckarna och de lilla prickarna?? Liksom what? Alla bilder jag tar blir det lila prickar på, ja det var ju skoj :) 

Tappade mobilen på golvet igår, kunde det hända något med linsen då? Fläckarna har dock alltid varit där men inte det lila..... Hjälp? 



Dålig period

Igår var ingen bra kväll, hela kvällen hade jag såå ont i huvudet. Hade hoppats det skulle gå över under natten men på morgonen kunde jag lnappt lyfta huvudet från kudden, så sjukt fruktansvärt ont. Tog zomig 5 mg, hatar dock ta den för efteråt känner jag mig helt drogad, helt borta och halsen svider som satan. Somnade om och vaknade nyss, den värsta migränen är borta men huvudet gör fortfarande himla ont. Allt känns meningslöst. Men jag tror jag vet anledningen till dagens migrän, den stavas blåst. Det blåser rejält och jag vet inte varför men mitt huvud reagerar fruktansvärt på blåst, det känns alltid som att det ska explodera. 

Nej livet är inte på topp just nu helt enkelt. Önskar bara jag kunde må som förut, som 2011 då jag knappt visste vad huvudvärk var. 







Charmig kille

Han är kvar!! Yes! Kevin är nog den mest positiva människan jag "träffat på", jag kan inte ens tänka mig honom sur eller arg, hans tjej kan skratta sig lycklig. Kevin har alltid ett stort leende på läpparna och han kan ha kritik på ett bra sätt (Bard sågar ju honom varje gång) till skillnad från vissa andra som blir sjukt sura så fort juryn säger något negativt. 

Gift dig med mig Kevin?! Skulle inte tvekat en sekund, charmig kille jao.


Vinn allt nu då!! 

Nu ska jag gå och lägga mig, mår riktigt dåligt. Sov gott.



Fotboll & idol

Portugal vann och Ronaldo gjorde det enda målet under hela matchen. Rätt dryg match, inget hände ju! Men Ronaldo var duuuktig. 

Eric hejade dock på Sverige, sööööt. 

Idol snart, Kevin måste vara kvar!! Rööösta, snälla.



Shopping från Turkiet #1

Jag måste rensa bland mina bilder på datorn, min hårddisk på 250 GB är nämligen helt full så jag kan inte ens gå in på vissa internetsidor för det finns inte tillräckligt med minne.

Så nu ska jag gå igenom mapp för mapp och kolla vilka bilder som ska raderas, jag har dock såå svårt för att radera bilder, vill helst spara alla som minne haha..

Men här kommer bilder på det jag shoppade i Turkiet, så kan jag radera de från datorn, woho.

LV bag men har sålt den nu! Köpte den bara för att få plats med bagaget hem, den är riktigt snygg men inget jag skulle använda fler gånger.
2 sjalar jag köpte inne i en butik i stan, har faktiskt inte använt de ännu.
Swarovski ring, gillar den!
D&G skor, inte sådär jättesköna egentligen så vet inte riktigt varför jag köpte dem.
Handdukar fanns det gott om och jag älskar märket Lacoste så dessa var ett måste, den gröna är min favorit, så fin och mjuk!
Magnet, typisk turistsak. Jag köper en magnet i varje nytt land jag åker till, kul minne!
En D&G handduk med.
Detta är mitt bästa köp, loooove my paul frank flipflops <3333
En kameraväska som gick sönder efter typ 1 vecka, mmh bra kvalite..
Har inte använt detta linnet heller men gillar färgerna.
 
Som ni kanske märker har jag inte använt en hel del av sakerna jag köpte där för drygt 1 år sedan men nu måste jag börja använda de ju. Sämst på att pruta är jag också, jag vågar inte pruta ner priserna så fick betala asmycket för varje sak..

Lägger upp en till del sen för köpte lite till.



Ronaldooo

Tror nog jag ska se lite av matchen ikväll. Anledningen? Killen här nedan, omg sooo hot! 






Fridaywork

Kom nyss på att jag inte bloggat idag! 
 
Åt på wokhouse och nu är jag på väg hem. Ska vila ett tag men det brukar tyvärr aldrig bota huvudvärken. Idol börjar kl 19 ikväll, missa inte det! 
 



Rolig dag

Har haft en jättebra dag på jobbet idag! Förra gången jag var där var det en riktigt tuff dag men idag hade jag många av eleverna för andra gången och då brukar det gå mycket bättre. Då har de väl lärt känna mig lite och förhoppningsvis tycker de om mig och jag har lärt känna dem lite. 

Hade matte och no hela dagen. Inte mina favoritämnen men de är inte speciellt svåra på högstadiet så det funkar absolut ändå. Jobbade till 15.15 = supertrött tjej! Men det är en härlig trötthet, att veta att man jobbat hårt hela dagen, då är det okej att vara trött efteråt. 

Så jag är nöjd med dagen! Imorgon har jag ingen skola men skulle varit roligt med lite jobb så får väl hålla tummarna att någon ringer. 

Nu ska jag sova, eller först ta min spruta och sen migräntabletterna, det är de jobbiga delarna varje kväll.






Att leva med diabetes

Det var ett inslag om världsdiabetesdagen på nyheterna nyss. Sverige är det land där allra flest drabbas av barndiabetes (får man barndiabetes, typ 1 som jag har så har man den typen hela livet, det går aldrig över till typ 2). Forskarna vet inte varför man får diabetes, den finns ingen fastställd orsak till det men en teori är vårt immunförsvar som blir allt sämre pga vaccin mot tex mässling, påsjuka osv. Denna teorin har jag hört innan. Jag hade fruktansvärt dåligt immunförsvar som barn, var sjuk ofta och det var inga småförkyldningar utan det tog rejält på mitt immunförsvar.
 
Citerar tjejen på nyheterna "att få diabetes var en mardröm för mig", den chocken man var med om sekunden då sköterskan sa "Caroline, du har fått diabetes", jag blev helt tom, fick en black out och det kändes som om jag fick ett hårt slag i magen. 7 december 2004, värsta dagen i mitt liv. Går man igenom en sån svår sak är det bara till att göra det bästa av situationen, ofta vill jag bara slänga mina sprutor, bränna upp dem och bara få dem att försvinna från mitt liv, för alltid. Men det är ju just sprutorna som räddar livet på mig varje dag, det är de där 5 sprutorna om dagen som gör att jag fortfarande lever. Utan dem klarar jag inte mig.
 
Att hitta ett botemedel är min allra största dröm, men de har jobbat på det i såå många år nu men utan resultat tyvärr.
 
Är det någon av er som har diabetes? Tillsammans klarar vi det, styrkekramar till er alla ♥
 
Hatar dessa två grejerna mest, men det är de som håller mig vid liv. Sjukvården i Sverige är väldigt bra så inga sprutor osv kostar, det får man vara tacksam för.
 
 



Sötaste pojken i världen

Dör söthetsdöden. Jack var på fotografering för några veckor sedan & här är två av bilderna. Hur söt får man vara??? 


Trodde aldrig man kunde älska en bebis som inte är ens egna såhär mycket men fy vad jag älskar denna pojken. Leendet <3 Jack borde få ett bebismodellkontrakt, he would kill every photoshoot! 



World diabetes day

Världsdiabetesdagen idag, visste inte ens att det fanns men det är viktigt att det uppmärksammas. London Eye upplyst i diabetesfärgen, blått! Fint. 






Rihanna?

Kom nyss hem från jobbet, blev en lång dag idag! 

En kille i 8an sa till mig "du är lik Rihanna! När hon var drogfri alltså" jag bara ehh?? Så sa han "det var positivt, en komplimang", hahah så himla gulligt ju!! Jag förstår dock inte likheterna men det var väldigt snällt sagt. 

Googlade Rihanna blond lugg och fick upp lite bilder 

Undra var han ser likheterna haha, kanske håret och läpparna? Jag blev i alla fall glad. Rihanna är skitsnygg! (I långt hår i alla fall)



Jobb

Skulle egentligen till skolan idag men T4 ringde och frågade om jag kunde jobba 8-15. Lite ångest att jag missar men får ta igen föreläsningen hemma på något sätt.

Blev en stressig morgon, vaknade med huvudvärk också och nu har jag en fööör hemsk migrän. 

Men den första lektionen gick jättebra, ska ha matte/no hela dagen. 

Loooove work <33



Fältdag

Var på fältstudiedag idag som sagt. Jag skulle vara med på några so lektioner och observera och anteckna detta. Och även kolla upp lite om elevvården, lärarnas uppgifter på skolan osv. Själva uppgiften var rätt dryg för det var ganska tråkigt att bara sitta och observa 3 lektioner, jag blev såå sugen på att själv ställa mig framför tavlan och undervisa! Så sugen att jag hjälpte några med en uppgift på religionen, vet egentligen inte om jag fick det men tycker det är så kul ju.

Men i alla fall, var med på en lektion med 8orna, sen 9orna och till sist med en 7a. Så var där från 8-13.15 för det blev några timmars väntan mellan lektionerna tillsammans. Men att vara på väster är alltid lika trevligt, pratade med lite olika människor på deras rast så det var chill! Så kul när de kommer fram till en och hälsar och pratar. 

Några frågade vad jag skulle vikariera i så förklarade jag att jag inte ska jobba idag utan endast göra en skoluppgift, de ville ha mig som vikarie, haha så himla gulliga!! 

Skönt att ha fältstudien avklarad. Måste skriva en rapport på 2 sidor men men det orkar jag inte göra idag. 

Är supertrött så idag ska jag lägga mig lite tidigare, kram på er! 

Bilden har inget med inlägget att göra men tycker den är så fin. 



Dagens

Idag har jag haft på mig det här. Svarta jeans och t-shirt och kofta från Polen. Casual och bekvämt.



Köpte tröjan när jag var sjuk i Polen, hade hög feber och hade på mig en tjock tröja men i shoppingcentret började jag svettas något så otroligt (ni vet när febern sjunker?) så jag sprang in i närmaste affär och var bara tvungen att ta på mig en annan tröja så den här blev det! 



Någon som vill laga mat åt mig?

Kom nyss hem, hade inte med mig mat idag heller (varför lyssnar jag aldrig på mamma, hon verkar ju ändå veta allt bäst i slutändan) så nu är jag döhungrig. Ska laga mat nu, tycker inte om att laga mat faktiskt! Däremot gillar jag baka. Pratade med Amadeus idag och han tycker om att laga mat men inte baka, synd han inte kan laga mat till mig hahah. Undra hur många gånger jag skrivit "laga mat" i detta inlägget btw. 

Trött! Och otroligt ont i huvudet. Men måste plugga efter jag ätit, ha det <3



Fältdag

God morgon!
 
Igårkväll ökade jag dosen på tabletterna som ska förebygga migrän till 2. Jag var rätt orolig för biverkningen trötthet som jag redan känt av efter en tablett och det var som jag trodde. Sjukligt svårt att ta sig upp ur sängen nu imorse. Jobbigt värre men får se om dosen hjälper, i alla fall lite.
 
 



Ocean City

Har glömt att lägga upp bilder från i lördags när jag, Klaudia och Adrian var i Kristianstad och åt på ocean city. Det var väldigt mysigt och så kul att träffa Klaudia igen! <3

Buffé
Adriaaaan
Live, love, laugh 



Blev ju några försök innan jag lyckades fånga tjejen på bild, men jag gillar dig ändå hihi ;-)





How sweet

Jack blir sötare för varje gång jag träffar honom, hur nu det går till? Leendet man får av honom, jag smälter.
Öppnade nyss typ sötaste snapchaten från en kille "hej, kollade din blogg, sjukt  söt!" hur gulligt?! Om du läser detta så har jag inte sett snapen förrän nu så det är därför jag inte svarat! 

Snart dags för montazamis med vänner, najs program! 



Hej jag är trött hejdå

Vilken stressig dag. Hann inte ta med någon mat imorse för hade bara 20 min på mig. Har knappt haft någon rast på hela dagen utan jobb heeela tiden och eftersom det är till en rullstolsbunden så är det 100% fokus hela tiden. 

Mamma är ju dock så söt så på sin 20 minuters lunchrast åkte hon till subway, köpte en macka till mig och lämnade den till mig på jobbet så att jag skulle kunna äta något under dagen, hur gulligt är inte det?! 

Efter jobbet hjälpte jag en tjej med hennes läxor och nu är mina arbetsuppgifter för dagen slut. Och jag är helt slut och hungrig :( jaja that's life, vill man tjäna pengar får man jobba hårt för det men det gör inte mig något för jag tycker om att hålla igång. Allt skulle dock varit så sjukt mycket lättare om jag hade sluppit min hemska migrän jag i princip har dygnet runt. Fick så otroligt ont i huvudet under dagen så jag ville bara spy under hela eftermiddagen. 

Undra om den någonsin kommer gå över? För det kommer ju knappast bli lätt att arbeta som lärare i framtiden med ständig migrän. Men jag vill absolut inte vara sjukskriven så jag får väl bara hålla ut. 

Älskade klocka <3 tack Victor!



Work hard

Skulle egentligen till skolan idag men så ringde T4 kl 7.20 och frågade om jag kunde jobba till kl 15. Jag behöver verkligen pengarna och det är en hel del timmar så tackade jag. Är dock inte i en vanlig klass utan assistent till en som sitter i rullstol, rätt tufft jobb men ja. 

Har rast nu så tänkte passa på att blogga lite för det blev så stressigt imorse! 

Tröööööött, måste verkligen börja lägga mig tidigare..




Dagen

Hejhej!

Hela dagen har gått och jag har inte gjort sådär jättemycket effektiva saker. Fixade i alla fall med uppgiften på stadshuset, fick följa med till ett kontor och fick ut lite offentliga handlingar. Så frågade han om jag hittade ut själv och jag bara "ja men absolut" men för dem som inte vet så är mitt lokalsinne katastrofalt dålig så jag kunde inte alls hitta ut hahah, så sprang runt fram och tillbaka i hela kommunhuset innan jag hittade till den rätta dörren, alla var upptagna vid sina datorer så vågade inte fråga någon om hjälp heller, lite lagom fail sådär. 

Sen köpte jag lite julklappar. Mamma fyller år 10 dagar innan jul vilket är jobbigt för runt jul har man aldrig pengar ju.. Jag hade i alla fall tänkt köpa 22 presenter till vår kära mor, det kanske låter jättemycket men jag tycker det är roligt att köpa presenter och en del av dem är ganska så billiga. Men räknar på min budget hela tiden men får inte riktigt ihop det haha. Hoppas på mer jobb nu!! Köpte även en tröja men ska lämna tillbaka den för känner mig lite osäker. Ville köpa den redan i Polen men var osäker där med och det är jag fortfarande. Den kostar bara 99 kr men det är ändå 99 kr liksom. 

Nu blev detta ett långt inlägg men har varit dålig på att blogga idag så det jämnar väl ut sig. 


Dagens 
Inne på h&m

Tack till er som skrev att jag har fin hårfärg och fint rakt hår på ask, sötisar! Blir så glad av sånt gulligt :')



--> hlm city

Nu ska jag till stan. Köpa några julklappar och begära ut en offentlig handling från stadshuset, mmh det blir ju roligt. 



Svinkallt är det idag.



Skola & makt

Hey! 

Inget jobb idag, så himla tråkigt! Hatar att bara sitta hemma, blir så rastlös, vill bara jobba!!

Får bli plugg istället. Hade tänkt läsa alla böcker i denna kursen, kanske onödigt egentligen? Men vi har salstenta och det kräver onormalt mycket plugg så ja. Hoppas ni har det roligt i skolan kära läsare! Jag saknar att ha en skola att gå till varje dag, ett liv utan strikta vardagliga rutiner blir ganska snabbt rätt så tråkigt. Så njut medan ni fortfarande går på gymnasiet, för sen blir det inte längre lika kul.






Fars dag

Idag har jag sett en massa "grattis på fars dag" bilder på instagram, roligt för er som har en pappa ni kan luta er mot! Jag skulle också vilja ha en pappa som finns där för mig, jag skulle också vilja ha en "hel" familj men det har jag tyvärr inte. Jag har istället en "pappa" som lovar en massa saker han aldrig håller, som aldrig bryr sig, som inte svarat i telefon på över 3 månader, en pappa som inte ens kan svara på ett "grattis på fars dag...." sms. Det gör ont och jag blir lika besviken varje gång. Både jag och min bror har haft stor otur med våra respektive pappor. Ingen av dem bryr sig. Om jag inte hade haft mamma vet jag inte hur mitt liv hade sett ut, det hade i alla fall inte varit bra. 

Har i alla fall haft turen att ha en förälder som bryr sig mer om mig än någon annan. <3
Tror att det är en av anledningarna till att jag står så nära mamma, för det är med henne jag växt upp och det är med henne jag delat alla mina fram-och motgångar med. Mamma har uppfostrat två barn helt själv och hon är en riktig kämpe, är så stolt över fina mamma som alltid gjort sitt bästa för att jag och min bror ska ha det så bra som möjligt. Jag uppskattar verkligen det så otroligt mycket. 



Gottis

Bakade i fredags och här är resultatet. Superkladdis med hallonsås och marshmellows. Inuti kakan är det nutella och Philadelphia Marabous, mmmmhh!!  






Plugg

Dags att ta tag i lite plugg. Vi ska ut på några fältdagar, jag har ju redan varit ute i skolorna en hel del men vi ska observera en lektion som en lärare håller i. Och typ tusen andra frågor vi ska besvara. Men det ska bli rätt kul ändå, hade tänkt gå till väster och jag trivs där så det lär inte bli några problem. 

1135 dagar kvar tills skolan slutar..

Ska även gå till stadshuset oc få ut en offentlig handling, ehh pinsamt. Gillar inte sånt där. Har ni koll på offentliga handlingar? Man kan man få ut för något? Jag har ingen aning. 

Har ni plugg idag? Om inte så njuuuut :)



Mår dåligt igen

Sorry för kass uppdatering. Men har börjat få ont i huvudet dygnet runt igen och det tar på krafterna så hemskt mycket. Hela veckan har jag haft otroligt ont exakt varje dag, varför? Var liiiiiite bättre innan, hade tom 2 dagar under 2 veckors tid där jag inte behövde ta någon medicin mot migrän och det är väldigt mycket för mig. Men nu är det visst slut på det roliga. Orkar inte en till sån här period..

Såg Jack i fredags, sötaste <3



Mot Kstad

Ska övningsköra till Kristianstad nu där jag ska träffa Klaudia, Emil, Adrian och några till. Vi ska äta på ocean city, mys. Och det ska bli så kul att träffa Klaudia för vi har inte setts på länge!


Dagens 



Christmas

Julmusik är ju bland det bästa som finns! Så mysigt och snart är det julafton, mysigaste dagen på hela året :') 

Fast det kanske är lite tidigt att börja med julmusik redan nu? Då har jag väl hunnit tröttna redan innan jul haha..




New in

Ny tröja från MQ, kan visa bättre bilder sen för den har jättefina knappar på ryggen! 






Kär

Så sjukt bra!! 






Emporia #2

Fler bilder från emporia.

Gulligt underlägg på jensens
Loooove emporia 
Vi avslutade dagen med en fika. Mamma tog daimcheescake
Jag beställde marshmellows doppade i belgisk choklad, fattar ni hur gott det är?!?!!! De har en sån chokladfontän som får det att vattnas i munnen. Och belgisk choklad är verkligen det godaste som finns, åh kärlek. 
Och så våffla doppad i belgisk varm choklad. Nej det går inte beskriva med ord hur gott detta är, ni måste helt enkelt prova själva! På Choco mania @ emporia. Provar ni inte går ni miste om världens godaste sak, just sayin! Looooove på hög nivå. 
Hollister <33
"Mamma, vi ska ta en spegelbild!" "Men Caroline, jag gillar inte vara med på bild!!" Sorry mami men du är sööööt. 
Hejdå emporia, ses på mellandagsrean. 



Hur går en salstenta till?

Fick en fråga om jag kan skriva hur en salstenta på universitet går till!

Man skriver tentan i en stoor sal, kan liknas vid en aula fast i ett litet mindre format. Man får absolut inte sitta bredvid varandra utan det är radvis som gäller. Innan tentan börjar måste man lämna fram sin väska och mobilen som ska vara avstängd, man får absolut inte ha med sig något vid sin plats förutom penna, sudd och sånt. Pass/legitimation måste man ha med sig för att de ska veta att det är du, har man inget pass får man inte skiva tentan. 

Läraren brukar nästan aldrig vara på plats utan det är 2 tentavakter istället, brukar vara pensionärer och de brukar vara sjukt otrevliga. De har i alla fall stenkoll på allt man gör! Så de sitter där när man skriver och har koll så man inte fuskar osv. Fuska är bland det värsta man kan göra på universitetet, blir man upptäckt blir man avstängd från skolan direkt. 

Tentorna brukar vara mellan 3-5 timmar. Och man får då inte gå innan 1-2 timmar. 5 timmars tenta är bland det värsta jag varit med om. Satt och skrev 5 timmar i rad, blev så himla stel i hela kroppen och migränen? Ååååh värsta ever. 

I alla fall, vill man gå på toa så kan man inte bara gå ut ur salen utan då går man fram till vakten, skriver sitt namn och vilken tid man går och sedan följer vakten med ut och vaktar utanför toan. Detta ska gå snabbt, annars misstänker de fusk. Sen går man tillbaka och skriver upp i hur många minuter man varit borta. 

Knäpptyst ska det vara under hela tentan. Salstenta är alltid lika nervöst. Det är absolut inga gymnasieprov där man får typ 20 småfrågor att svara på, frågorna är stooora, brukar vara 3-4 stycken och brukar kräva att man skriver ca 10 sidors text för hand. Att plugga inför en salstenta är hemskt för det är ett sånt otroligt stort område man måste plugga in. 

Så stor sal, stränga vakter och stenkoll är en rätt bra beskrivning, precis som du hade tänkt dig. Hoppas du fick svar på frågan :) 

Här är min skola, usch gillar verkligen absolut ingenting med den. 



Emporia

I torsdags efter tentan åkte ju jag och mamma till emporia. Vi kom dit vid kl 16 så det blev tyvärr inte speciellt många timmar där, jag behöver typ 8 timmar om jag ska hinna med allt jag vill där. Men hann i alla fall till hollister och några fler affärer och så åt vi och fikade. 


Åt på jensens, såå gott! Väntade dock på maten i 45 min, inte så okej.
Mozzarellasticks, det är yummi! 

Hey mami
Selfie, helt slut efter tentan 

Var så sjukt mätt efter maten men mamma tyckte vi skulle ta dessert också så här är min chokladmousse <33

Har några fler bilder men de kommer imorgon. Och har ni verkligen inga tips alls på vad jag ska blogga om? För jag har inte fått ett enda :( kom igen nu dåååå. 



Vad ska jag blogga om?

Lite bloggtorka atm, inget roligt händer om dagarna så vet inte riktigt vad jag ska blogga om. 

Har ni något tips? Något ni vill jag ska skriva om eller visa upp/visa bilder på? Det är ju trots allt ni som läser bloggen så skulle vara kul att höra! Lämna gärna en kommentar eller skriv på ask.fm/carro93 om ni vill vara anonyma. Så lovar jag att jag ska fixa inläggen ni vill :)






Ute i god tid i år

Köpte några julklappar på stan idag! Jag tycker om att ge bort presenter, tycker om att göra folk glada. Hade jag haft mycket pengar hade jag lätt skämt bort mina nära&kära med fina presenter. Men nu har jag inte det och då är det inte lika kul att se det sista av lönen försvinna men jaja. 


Älskar det rosa pappret! Och mamma kommer göra detsamma hoppas jag. 



--> stan

Väntar på bussen till stan. Har ändå inget speciellt för mig idag så då tänkte jag att varför inte passa på att redan nu köpa lite julklappar så man slipper panikhandla allt innan jul! 






Hel torsdag

Vaknade för typ 20 min, liksom what? Måste ha varit riktigt trött. Tabletterna jag har tagit i 2 veckor nu gör mig så trött så det är svårt att komma upp ur sängen på morgnarna, jobbigt nog. 

Idag har jag inte skola och inget jobb heller, känns tomt. Men ska städa lite här hemma, plugga lite och åka till stan en runda får att köpa lite julklappar. Ingen från Hlm som vill gå på stan med mig?? I så fall får ni gärna höra av er :)

Igår på jobbet. 



Favoriterna

Jag har massvis med smycken hemma, har tex inte använt mina Thomas Sabo på huuur länge som helst. Men köpte dessa två silverringarna i Polen i somras och har använt de i princip varje dag sedan dess så kanske därför alla andra smycken hamnat i skymundan. 

Älskar att de är så enkla! Äkta silver i Polen är billigt, tror dessa kostade runt 70 kr bara! Nästa år ska jag köpa många fler. 









Dagens


Väska Nisses // jeansjacka Cubus // tröja Vero Moda // klocka Daniel Wellington 

Hmm vad ska man göra nu då? Inget bra på tv, har inte fått tag i böckerna än så kan inte plugga heller. Tips? Uttråkad. 



Trött var bara förnamnet

Vilken dag.. Ibland undrar jag vad det är för yrke jag egentligen valt. Nej, dålig dag.  

Nej nu ska jag träffa Alexandra en stund, de kom nyss hem från Teneriffa, hon har i alla fall haft ett underbart höstlov! 



Jobb

Okej nu förstår jag varför mamma tjatade om att jag inte skulle gå och lägga mig halv 2 igår. För fyyyyy vad trött jag är idag, det var verkligen inte lätt att ta sig upp ur den varma och sköna sängen. 

Idag väntar jobb hela dagen! Roligt med en heldag. Ska ha engelska och tyska på t4. 

Nu måste jag skynda mig, hörs under dagen. 


Idag ska jag ha på mig det här. 

Puuuuss



YSL

Har tagit bort klistermärket från iphonen nu, blev trött på det. Tycker egentligen Iphone är allra snyggast utan något skal alls men nu fick det bli YSL skalet, rosa såklart! 






Hej tisdag

Sorry för dålig uppdatering! 

Det gick bra på jobbet idag, hade ju som sagt bara 1 kort lektion, elevens val med 8orna. Sen har jag beställt lite julklappar till mamma via nätet, mitt bankkort strulade så var tvungen att sitta i telefon med banken i en halvtimme, så drygt. Vet inte riktigt hur mina pengar ska räcka till alla julklappar jag vill köpa & till saken jag måste spara pengar till..

Sen har vi varit och handlat och nu kollar jag på tv. Har lite saker att fixa kväll, måste förbereda mig inför morgondagens jobb och lite sånt. 

Hello duckface haha. Mysiga tröjan från MQ på, älskar MQs kläder, dyra men bra kvalité. 



KALLT

Usch äckligt kallt ute idag!! Hade på mig dunjackan innan men fick hem och byta nu för frös ju ihjäl. Tur man har världens mysigaste vinterjacka i alla fall..

MQ förra året, största luvan <33



Lite jobb

Usch vaknade upp med dunkande migrän, ett av de värsta sätten att starta morgonen på. 

Idag ska jag jobba på T4 men bara i 1,5 timme men det ska bli roligt ändå. Vet inte riktigt vilket ämne jag ska ha så lite nervöst också men hoppas det går bra. Nu måste jag fixa till mig, kram. 






Dagen

Har haft en bra dag på jobbet! Dock stressig men det tillhör liksom. Var på väster, jobbade ju som sagt bara drygt 2 timmar. Hade spanska med 7an och sedan med 6orna. Så himla härliga elever, jag tycker verkligen om mitt jobb så väldigt mycket. Och jag längtar något så otroligt tills jag är klar med mina universitetsstudier så att jag kan börja jobba på riktigt, vet att jag kommer tycka om mitt jobb så mycket och det gör mig väldigt glad. Skitstressigt är det att vara lärare, man se ju bara hur många som blivit utbrända men jag trivs så bra i skolmiljön så det känns skönt att man hittat rätt även om studierna känns helt tvärt om. 

Efter jobbet stannade jag kvar där en stund, pratade lite med folk och sedan väntade jag på mami och därefter åkte vi till maxi. Har haft liiite feber hela dagen och känt mig lite hängig men hoppas det går över snart. Yes där har ni min dag, puss och god natt! 






Så mycket hat

Läser igenom lite olika folks ask och blir så ledsen när jag ser hur mycket hat det faktiskt finns på nätet. Mår folk bättre av att kränka andra? Av att skiva en ful kommentar? Höjer det deras självkänsla? På något konstigt sätt blir många modigare bakom skärmen och då framför allt på ask eftersom att man är helt anonym där. Men bara för att man är anonym betyder det väl inte att det är okej att skriva vad som helst? "hora!" "Du är så jävla tjock och ful" "hatar dig" är bara några "frågor" jag såg på dessa personers ask och det är sorgligt. Ni som skriver dumma "frågor" till andra, bara lägg ner för det är ni som är pinsamma, ingen annan.  

Sitt inte bakom skärmen och lek tuffa för det sårar folk mer än vad ni tror. 

Som idag när jag kollade på tonårsbossen, så handlade det om en 18 årig kille. Bläddrade igenom Twitter och blev förskräckt av alla kommentarer "haha så jävla tjock, kanske dags att banta lite?", "han har rosa tröja, gaaaay" "läppförstoring? Som om du inte redan är ful nog" "så jävla pinsam" osv osv. Varför?? Låt folk vara som de vill, vill killen ha på sig rosa tröja? Låt honom! Varför trycka ner andra? Mobbning är bland det äckligaste jag vet, kanske på tiden att föräldrarna får reda på vad deras ungar håller på med i tex skolan och på nätet. 

Det är inte okej med mobbning. Kom ihåg det. Om alla slutar hata kanske samhället kan bli lite, i alla fall lite bättre. 



Grymmaste rösten

Åh vad jag är avis på alla som var på Bruno Mars konsert igår! Hela instagram blev ju typ bombat av stockholmare som såg honom. Hade verkligen velat gå på konserten. Bruno Mars är enligt mig den manliga artisten som har bäst sångröst i hela världen (av de jag hört) så jäkla grym är han!! 

Hoppas verkligen han kommer till Sverige igen, då måste jag åka. 



TVmode on

Måndag betyder bra TVkväll! Junior master chef (helt stört att de bara är mellan 10-12 år men man laga perfekt mat & baka bättre än många vuxna), America got talent, halv åtta hos mig, tonårsbossen och till slut mistresses som är en grym serie! 

Medan jag kollade på tv fick jag sån sjuuuk kramp i foten, får ni det nångång? Jag får det nångång i månaden och det gör obeskrivligt ont, man kan inte röra på tårna ens och det känns som om någon bryter foten. Paiiiin. Nu har det gått över i alla fall, skönt det. 

Inget plugg idag!! Lovely.

På jobbet innan idag.



Jobba lite

Sovmorgon till kl 10, det var välbehövligt. 



Jack tar lätt priset för sötaste ungen ever




Shopping från emporia

Har fått några frågor om jag kan visa det jag köpte på emporia så här kommer det. Jag köpte dock inte alls mycket, för det första hade vi inte så lång tid på oss att gå i affärer eftersom vi kom dit vid 16 och de har öppet till 20. Och så köpte jag en resväska för 1600 kr så nästan alla mina pengar gick åt den så hade inte så mycket pengar kvar. Men blev i alla fall resväskan, två tröjor och sminkborttagningsmedel.
 
T-shirt från Hollister, looove Hollister! 238 kr.
En vanlig basic svart tröja från Vero Moda. Jag har ingen plain svart med långa ärmar så denna blir bra, jättetråkig egentligen men då kan man lägga på ett snyggt halsband så lyfter det hela outfiten. Sen gillar jag ärmarna, att det är såna där streck, you get it? Tyckte det var fint. Tror det kostade 260 kr.
Och så mitt favoritsminkborttagningsmedel från Sephora, 30 kr.
Resväskan visar jag i ett annat inlägg :)
 
 
 



Montazamis med vänner

Kollar på Montazamis med vänner, kul program faktiskt! De lever ju ett sånt lyxliv, man kan inte låta bli att bli lite avis ju. Men de verkar vara en härlig familj och ha jätteroligt tillsammans. Tänk typ julafton, i deras fina hus i Hollywood så sitter hela snygga familjen samlade där vid brasan och sjunger julsånger, haha mys!

Sarah är ju gryyymt snygg och Nicholas är bara såå söt.






Söndagsångest? Nähe!

Inget plugg idag betyder att söndagsångesten inte alls är uppe på en hög nivå, love! Gillar dock aldrig söndagar så lite söndagsångest finns alltid. 

Jack kommer till oss en stund, träffade ju honom igår men saknar redan pojken. Sen ska jag fixa lite saker. Imorgon blir det jobb, så kul. 






Såhär blev håret

Har så mycket att blogga om men börjar med frisören. Blev helt okej nöjd denna gången men absolut inte lika nöjd som förra men då hade jag först slingat på snooze där jag inte blev nöjd så därför gjorde jag det hos Sofia en gång till så därför blev det så ljust. Hade ju väldigt mycket utväxt så svårt att få det sådär ljust som jag vill men det är ändå helt okej! Dock är jag inte speciellt nöjd med klippningen, det blev alldeles för kort :( jag vet inte riktigt om frisörer inte vet vad 5 cm är för det var minst 12 cm som rök och jag saknar mitt långa hår så sjukt mycket!! Men det växer ju ut igen, nångång..

Såhär blev det!

Ni ser var utväxten har varit va? 



Men i det stora hela blev jag ändå helt OK nöjd. Skönt att bli av med utväxten i alla fall. Sen blir det ju aldrig riktigt lika fint efter att man själv tvättat det, frisörstaylat hår är ju alltid snyggast eftersom att de använder typ 1 miljon olika produkter i håret. 



Dagens citat






Horoskop?

Är det någon av er som kan en bra horoskop app eller någon sida med dagliga horoskop på nätet? Jag älskar att läsa horoskop och tycker ofta att de stämmer. Men kan tyvärr inte hitta något bra ställe att läsa horoskop. 

Så tipsa!


Jag är fisk :) vad är ni? 



Lördag & vänner

Har varit jättedålig på att blogga på sistone så förlåt för det. Men har varit så himla upptagen, med typ konstant plugg i 3 veckor. 

Ska i alla fall sammanfatta lördagen: sjuk migrän på morgonen och sen mensvärk, wohooo <3 Sen passade vi Jack några timmar. Efter det har jag varit hemma hos Semir på middag. Först hängde jag lite med Semir, sen åt vi, sen skulle han träffa någon kompis, sen snackade jag lite med Adrian och sen gick jag hem till Maja där jag spenderade kvällen. Tack för det mina vänner! Har dock varit jättedålig på att fota men här kommer en bild på Jack och lite bilder på middagen. 

Sötisen somnade på fåtöljen, har ni sett något sötare??






Titut

Ska hämta min älskling nu :D






Hoppas du har det bra min ängel

Idag tänder vi ett ljus för den finaste ängeln i hela himlen. Du var en ängel på jorden och nu är en ängel i himlen. Jag och Damian saknar vår mormor otroligt mycket. Och mamma saknar dig, att ha en mamma är det bästa som finns men du försvann ur hennes liv alldeles för snabbt. Bara 65 år gammal, du hade precis gått i pension och skulle börja leva livet på riktigt. Äckliga cancer som tog dig ifrån oss. Nu får Jack aldrig chansen att lära känna dig.

Men jag vet att du vakar över oss där uppe från himlen. När vi haft det svårt har du vakat över oss. Vi älskar dig mormor <3






Perfection

Så sjukt vacker modell i nya h&m katalogen! Riktigt söt :)






Pain

Idag har min migrän nått nya höjder. Har haft otroligt ont hela dagen men nu på kvällen, har aldrig haft såhär ont innan och då menar jag aldrig. Jag la mig på golvet, grät, skrek och skakade i hela kroppen. Mamma blev så himla orolig så hon ville tillkalla ambulans. Det är så fruktansvärt, ibland känns det som ett helvete på jorden. Jag förstår inte hur man kan ha så ont i huvudet, det är en brutalt omänsklig smärta. Vad är felet? 

Måste försöka äta något innan jag går och lägger mig i alla fall. Ni som aldrig har huvudvärk: jag är så otroligt avundsjuk på er och skulle gjort allt för att få tillbaka min vardag utan migrän. Om vi går tillbaka sådär 4 år hade jag aldrig ens huvudvärk. Då insåg jag inte hur lycklig jag var men nu vet jag. 

Hon tar alltid hand om mig och finns alltid där, hur dåligt jag än mår. Världens bästa. 



YES!!!!!

Jag klarade tentan jag gjorde igår!!!! Är så himla glad! Alla timmar jag la ner på att plugga lönade sig, hela veckan har varit hemsk och veckan innan dess också. Jag fick 36 poäng! Och 33 är G så det var ju till och med några poäng över gränsen, stolt och glad! 

Vilken lättnad, nu kan jag verkligen andas ut. Hemtentan får vi tillbaka om ca 3 veckor men den tror jag också att jag klarar :) 



Ödet ligger i facitets händer

Facit till gårdagens tenta ligger uppe nu!!! Jag är så sjukt nervös så jag vill bara spy. Man behöver 33 rätt av 53 för att få G, när jag räknade igenom igår de jag tror jag har rätt på fick jag det till 31-32. Alltså jag vågar inte rätta!!!! Omg tänk så får man 32?!? Blir helt knäckt då. Ahhhhh.
Har drömt mardrömmar om tentan hela natten. 

Nä, ska jag rätta? Ja/nej? Ahh vågar inte :(