slide show

Äskade Polen

Fick sån craaaving efter Polen så kollade igenom bilderna från i somras och insåg att jag inte visat en enda bild i princip. Vill tillbaka 🥲 
(null)
Jag blev ju extremt sjuk en dag innan vi skulle åka och samma dag fick jag åka till lättakuten, fyfan mådde så djävulskt dåligt. Hade så hög feber och omänskligt ont i halsen. Spydde i restaurangen på båten på vägen till Polen, så bra!! :) de första dagarna där mådde jag riktigt skit. Tog antibiotika tre gånger om dagen och halsen var så svullen så mat fastnade i halsen efter att med möda ha fått i mig något så fick jag inte ens ner det. Jävla hals. 
(null)

(null)
Redan första dagen skulle vi träffa mammas bästa kompis som bor några timmar bort. Det är en tradition och detta kunde inte missas!! Fick låtsas må okej men ville dö, typ. 
(null)
Finisar. Alla vill ha en bästis som dessa två, goals. De har varit med om så mycket sjukt när de var unga, wild and crazy haha. 
(null)

(null)
Dessa påsar under ögonen ska vi INTE SKOJA BORT. Blev helt chockad när jag såg det, zooma in om ni vill se en mardröm. Det där var ett tydligt tecken på hur dåligt jag mådde. 
(null)
Vi bodde på Radisson som vanligt, älskar detta hotell. Sängen är så skön och mysig, herregud blir helt lycklig. 
(null)

(null)
När jag väl mådde lite bättre stod shopping på schemat. Det är typ det enda jag och mamma gör där. Köpte klänningen på bilden. 
(null)
Pizza Hut blev det också, alltså goooott. 
(null)
Mami 
(null)

(null)
Jag blir helt ledsen när jag ser dessa bilder. Under resan hände det en grej på relationsmässiga planet som gjorde mig helt förstörd. Min blick på dessa två bilder är helt död, så otroligt sårad var jag. Blir ledsen att jag tillät mig bli såhär ledsen. Ajaj tjejen. 
(null)

(null)

(null)
Lite av det jag köpte. Köpte både tröjan och kjolen så att det blev ett set. Och den gröna klänningen, wooow älskar. 
(null)
Och så blev det en massa god fika. 

Del två kommer!! HÖSTLOV

(null)
Höstlov! Otroligt skönt måste jag säga. Jag håller på att bli frisk, har lite snuva kvar bara. 

Igår rensade jag massor här hemma. Så skönt att göra saker som jag annars inte har ork till. Ska sälja av en del inredning så det tog ett tag att fota allt. Nu gäller det verkligen att spara alla pengar som går till Dubai. Innan var det hur länge som helst kvar, nu är det bara drygt 3 månader. Så sjukt??? 

Har inte jättestora planer under höstlovet. Tanken var först att åka till Polen men det finns det ingen pengar till så blir tyvärr lov här i Sverige. Imorgon ska jag i alla fall till Väla, kanske inte jättesmart om man ska spara pengar men lite roligt får man ju ha. Sen ska jag jobba lite. Ska göra inventering på h&m på onsdag. As nervöst för jag har aldrig gjort det tidigare men de sökte folk till engångsinvestering så varför inte. Sedan ska jag även jobba för fastighetsbolaget 2,5 timme och så i affären i helgen. Tanken är också att träffa Alexandra och kanske också Alice. Sedan ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Hatar min hals

Har så sjukt ont i halsen. Vill bara gråta. Har faktiskt inte haft ont sedan jag var så sjuk i juli och har varit så glad över det men lyckan höll inte länge. Jag vill bara operera bort mina äckliga halsmandlar nu. Det kommer göra så jävla ont men jag orkar inte med detta mer. 
(null)
Det är bara ta sig till jobbet. Har inte råd att vara sjuk… Migrän, botox & shopping

I både torsdags och igår var jag och mamma på C4. I torsdags tog jag botox på sjukhuset mot migrän. Det blev 39 sprutor som vanligt, förjävla ont gör det. Det är hemskt. Jag får hålla mig för gråt varje gång för det är en vidrig smärta men det är bara att bita ihop och klara det. Torsdags förra veckan var jag med om en av de värsta smärtorna i mitt liv. Jag har bara haft så ont i huvudet två gånger tidigare sedan år 2011 då min migrän började. Jag fick sjukt ont runt kl 21, jag tog två tabletter innan jag gick och la mig. Sedan vaknade jag kl 02.30 av en brutal smärta. Det går inte ens beskriva med ord, jag önskar inte ens min värsta fienden den smärtan. Jag ringde mamma och bad henne komma. Detta var mitt i natten och det händer aldrig att jag ringer mamma då. Det gick 15 min och hon hade fortfarande inte kommit och jag kände hur smärtan byggdes upp ytterligare. Jag ringde henne igen och grät hysteriskt av smärta. Jag visste att jag hade en spruta i kylskåpet mot extrem smärta men då man blir så ljuskänslig så kunde jag inte möta ljus överhuvudtaget. När mamma kom blev hon förfärad, det är inte ofta hon ser mig ha så ont. Jag tog sprutan och gick och la mig. Jag kände extremt illamående välla över mig precis när mamma skulle gå. Det blev raka vägen till toaletten där jag kräktes som aldrig förr. Fyfan vad jag mådde dåligt. Tack till mamma som fanns där hela tiden 🥺 Botoxen var på väg att gå ut ur kroppen och en annan spruta jag tar en gång i månaden hade jag faktiskt glömt att ta så jag var 1,5 vecka försenad med den. Det i samband med dålig sömn och mycket jobb bidrog till en katastrof. Fyfan jag blir rädd när jag tänker på att jag kommer uppleva liknande smärta igen för det är inte om utan när. 

Jag fick en kommentar för någon vecka sedan hur det är med migränen för att jag inte skrivit om den på länge. Och nej, det är inte bra. Den förstör fortfarande mitt liv så sjukt mycket. Men vad ska jag göra, jag har ingen annan utväg än att bara bita ihop hur mycket jag än hatar det. Ibland känns livet verkligen skit med både migränen och diabetesen. För några veckor sedan hade jag 36 i blodsocker, jag vet inte vad som hände där men jag har under mina 20 år med diabetes aldrig haft så högt. Jag mådde så jävla dåligt och det är livsfarligt. Stiger ketoner vid sådana extrema värden så slutar organen i kroppen fungera och man dör till slut. Jag blev jätterädd och hela min kropp kändes som ur funktion. Oavsett mående är det dock bara att bita ihop, gå till jobbet och klistra på ett leende. Just det där med att klistra på ett leende är något jag blivit extremt på i och med mitt mående. Jag har inte råd att stanna hemma. De två gångerna, efter den extrema migränen och det extremt höga blodsockret hade jag dock önskat att jag hade kunnat stanna hemma. 

Jaja tillbaka till C4. Efter botoxen åkte vi till C4 för att äta och gå i affärer. Hittade mycket fint och det var en så mysig dag! Klockan 19 var det personalmöte i affären. Igår körde vi också till C4 en runda för jag behövde lämna tillbaka två tröjor så vi spenderade eftermiddagen där. 
(null)
Åkte inom mitt jobb och blev kär i denna jacka! Har hängt undan den. Ska försöka sälja en annan jacka först för att få pengar till denna. Perfekta vinterjackan från mitt älskade CK. 
(null)

(null)

(null)
Så mysigt att strosa runt med bästa mamma. Vi både älskar kläder så det är perfekt. Bästa shoppingkompisen. 
(null)

(null)
Köpte denna kjolen på Only, sjukt fin! Dock något kort men jag tänker att till strumpbyxor och stickat på vintern och utomlands på sommaren så gör det inget. Vikt

Har fått en del frågor kring vikt på sistone. Hur mycket jag gått ner, hur jag gått tillväga osv. Jag märker själv inte nu längre att jag går ner i vikt för det står stilla på vågen men ändå får jag fortsatta kommentarer kring det vilket är väldigt roligt. Jag har gått ner runt 16 kg sammanlagt. Ozempic är hjälten här. Jag fick Ozempic främst för att det ska stabilisera blodsockret men det skulle jag inte säga att den gör. Däremot minskar den hungern rejält och det är så jag har kunnat gå ner i vikt. Ozempic är en spruta man tar en gång i veckan. Nu på sistone har jag dock slarvat med maten. Hade jag varit väldigt restriktiv så hade jag nog absolut lyckats gå ner 5 kg till. Jag ska skärpa till mig för målet innan februari är att gå ner i alla fall 4 kg till. 
(null)
(null)

(null)
Här är tre nytagna bilder. 

Dock vill jag inte gå ner hur mycket som helst för jag gillar att ha kurvor. 17.17

(null)
Fick nyss ett samtal om att jag fick jobbet!! Var på en andra intervju igår och nu är jobbet mitt. Är så stolt över mig själv. Av 60 sökande och ett flertal på intervju var det jag och en annan som fick det. Blir så glad för jag ville verkligen ha detta jobb. Det är för ett fastighetsbolag i Hässleholm. I arbetet ingår det att visa lägenheter, vara med på event och liknande. Låter sjukt kul!