slide show

Nöjd tjej

Som jag nämnt innan har jag shoppat för extremt mycket pengar denna månaden men jag är såå nöjd! 

❤️️Marc by Marc Jacobs väska 
❤️️Morris tröja 
❤️️2 Gant tröjor 
❤️️6 Polo Ralph Lauren tröjor 
❤️️1 par byxor 

Drömmånaden när det gäller shopping, verkligen. 

Är det något ni vill se?



Pain

Dagar som denna önskar jag inte fanns. Jag önskar att jag kunde trycka på en knapp och bara hoppa över den. 

Efter en hel tuff vecka brukar alltid lördagarna vara värst. Då är huvudet alltid katastrof men det brukar ändå gå över efter en del medicin. Idag är dock en sådan dag som kommer allt oftare. Från att ha kanske 12 dagar som denna har jag nu runt 30 per år. Dagar då jag har så ont att jag känner att jag inte orkar leva. Dagar då verkligen ingen medicin hjälper. Dagar då jag tror det hade gjort mindre ont att sticka in en kniv i mitt huvud än att ha denna migrän som jag har. Det är en sådan sjuk smärta. Det känns som om huvudet ska explodera. Det går inte att beskriva med ord hur jävla ont det faktiskt gör. 

Jag har alltså spenderat hela dagen i sängen i ett mörkt rum. Går inte att spendera den på något annat sätt. Lägg på lite ångest på det också dock för min hemtentan ska vara inlämnad imorgon och jag är långt ifrån klar. Förstår ni frustrationen när man tänkt att plugga hela dagen och man sedan har så ont så det är helt omöjligt?? Den stressen ger mig bara mer migrän. 

Jag har tagit så mycket medicin att jag känner mig helt groggy men jag måste bara försöka få lite gjort nu. 
Dagar som dessa borde inte få finnas. 



Fredag

Hej på er!

Lång dag men känns underbart med fredag. Redovisningen idag gick okej, vad supernervöst att göra den själv men den är i alla fall gjord nu. Läraren vi har haft på den här kursen har verkligen varit helt underbar!! Vilken fantastisk människa. Den absolut bästa läraren jag haft på universitet under alla mina år jag pluggat där. Fler såna lärare tack. I måndags kollade vi på en tysk film som heter Fuck you Göthe. Trodde inte ens man kollade film på uni eftersom vi aldrig fått göra det tidigare så det var superkul! Filmen var så rolig så jag satt och skrattade för mig själv typ tjugo gånger. Jag tycker det vi gör på uni är otroligt tråkigt, det mesta i alla fall. Jag gillar att plugga om det är något som intresserar mig, annars gör jag det för att jag måste men denna kursen har varit skoj! Svår men rolig. 

Idag efter skolan blev det Väla. Kaos med människor!! Vi åt snabbt och sen ville jag kolla i lite affärer men mamma förbjöd mig hahah, hon bara glitter kan du få gå in på men ingen dyrare än så. Ja hon tycker att jag shoppat för onormalt mycket pengar denna månaden.. Jag lyckades i alla fall övertala henne att låta mig gå in i 1 affär och jag kom ut med en Ralph Lauren polo tröja, som faktiskt mamma köpte till mig. Hon har inte köpt något till mig sen i julas typ så det var ju en jättekul överraskning, tack mami❤️️





Short hair don't care


Osminkad och pupillerna är fortfarande stora som tefat efter gårdagens ögondroppar men här är en lite bättre bild på mitt korta hår. 



School

Nu åker jag till Helsingborg och skolan. Ska ha redovisning idag, ca 15 min. Usch, neeeervöst. Jag ska redovisa ensam också, alla andra ska redovisa i grupp så det blir ju extra nervöst. Har skola mellan 10-15 och sen blir det Väla för att snabbt äta något. Ingen shopping dock, har redan shoppat tillräckligt denna månaden.
Ha en härlig fredag! 



Torsdag

Usch för sjukhus, finns inget ställe jag ogillar lika mycket. Känner mig automatiskt sjuk där. Det gick i alla fall bra med ögontestet, tog runt 1,5 timme. Fick ögondroppar som sved som tusan och sen dess har jag sett riktigt suddigt hela dagen, först nu jag kan läsa vad jag skriver på tangenterna. Synen var inte så mycket sämre, något sämre än för 3 år sen kanske men fotografierna de tog inne i ögonbottnen såg bra ut vilket gjorde mig så glad!! 2-3 år tills nästa besök så det känns bra :)
Nu ska jag beställa en Gant tröja hade jag tänkt. Åh herre, har aldrig shoppat för så mycket pengar som denna månaden.. Därefter ska jag plugg lite. Inte så mycket dock för ögonen svider men måste öva på min presentation till imorgon. 

Ställ frågor på ask.fm/carro93 tack!



A walk to remember

I helgen såg jag A walk to remember som är ännu en film av Nicholas Sparks. Den mannen är ett geni! Den ena klockrena filmen efter den andra. 
A walk to remember var så vacker. En sann Sparks film. 

Rekommenderas! 



Countdown

246 dagar till Cala D´or, längtar ihjäl mig!
438 dagar till examen, då är jag klar med min utbildning och kan börja jobba med det jag älskar!!!! Ingen förstår hur mycket jag längtar, herregud går inte att beskriva.
 



Planer

Planer för resten av "lovet"
Idag- sjukhuset och sen äta något i Kristinstad tror jag. Plugg när jag kommer hem. 
 
Fredag- skola i Helsingborg, examination. Sen Väla och äta (fattig nu). 
 
Lördag- plugg som fan. Tenta ska lämnas in på söndag!
 
Söndag- plugg om jag ej är klar? Annars rätta prov och förbereda inför veckan som kommer. Förhoppningvis kunna bjuda på en rad blogginlägg och visa upp allt nytt jag köpt. Vill ni se? Skriv då!
 
Yes, som ni märker så är det inte mycket till lov här inte. Att börja läsa Sthlm delete kan jag ju bara drömma om till så länge, kanske nästa vecka om jag har tur. Fast troligen inte det heller. 
Ingen ångest över att lovet snart är slut i alla fall för jag har inte haft något "☺️"
 
Btw, hur fint är det inte med lövens höstfärger? 👆 Sveriges natur är stunning! 



Stress

Bloggen får verkligen lida den här veckan men jag har verkligen äckligt mycket plugg. Ni vet så mycket plugg så man får ångest på riktigt och känner att man bara inte orkar mer. Så känner jag denna veckan. Sjukt att man ens kan ha såhär mycket. 
Klockan är 01 och jag är långt ifrån klar. Lär sitta några timmar till. Den ska in kl 17 imorgon men kl 14 ska jag vara på sjukhuset i Kristianstad för ögonkontroll, Ser verkligen fram emot det ca 0,0000%. Jag är orolig som bara den, jag vet att jag har bra syn men många dagar (de flesta) ser jag otroligt suddigt, detta har att göra med min migrän har jag märkt, antingen när jag har väldigt ont eller tagit för mycket medicin. Det är nog något tryck kring ögonen. Jag är orolig att de kommer säga att min syn har förändrats. Denna kontrollen har med min diabates att göra och jag har inte kollat mina ögon på flera år. 

Jag kommer få ögondroppar som gör att jag ser suddigt resten av dagen. Mjoo ännu en dag som suger. 



Frisören

Här är lite bilder på håret utifrån olika vinklar och ljus. 



Färgen är jag nöjd med, det är lite mer silvrigt än vanligt eller vad man ska säga men jag tycker det är fint. 

Längden dock?? Herregud jag har nog aldrig haft så kort hår 😱 är så ovan!!!! Men håret där nere var slitet och min frisör tycker jag ska klippa det var 6e vecka och då lovar hon att hon kan få mitt hår att bli långt igen, precis som jag vill ha det. Nåja superovant men det positiva är ju att hår växer ut igen. Det är dock lite mer volym i det nu vilket är ganska kul. 

Vad tycker ni?



Frisören & resten av veckan

Plugg, plugg, plugg.. Satt uppe till sent igår och skrev.
Klockan 10 har jag tid hos frisören, hoppas jag blir nöjd. Fast jag vill verkligen inte klippa mitt hår.. Målet är ju att ha så långt som på bilden igen.👆

Efter frisören ska jag äta på wokhouse och sen direkt hem och plugga, och det stenhårt. På torsdag samma sak fast då ska jag till sjukhuset i Kristianstad och ta ögondroppar. Lär inte se speciellt mycket efter det så vi får väl se hur mycket plugg som blir av på torsdag. Fredag är det skola och lördag och söndag plugg som fan!!



Scary

Jack kom nyss en runda, och ville mörda mig 😱
hah nej men sötis alltså!! Skolan ger mig sån grov ångest. Jag har inte ens tid att leka med Jack 1 enda dag under hela denna veckan för att jag har så äckligt mycket i skolan, hur sjukt är inte det?? Herregud, skolan dödar mig långsamt. Vill inte mer. 



Love & toast

Tänkte bara tipsa om ett jättebra lipsyl från Apoteket. Love & toast heter det, superkonstigt namn (?). Mina läppar har det jobbigt under vintern, glömmer jag ta på lipsyl 1 dag så blir det verkligen inte bra. Mina läppar är ju trots allt det jag är mest nöjd med så får börja ta hand om de bättre.



Plugg

Imorgon ska jag äntligen till frisören och bli fin i håret. Utväxten ska bort, som jag längtat.
Fast det är imorgon. Tillbaka till verkligheten idag. Jag är hemma själv och vet i tusan hur jag ska orka plugga. När ingen motiverar mig blir det lätt hänt att jag skjuter upp plugget. Nåja måste i alla fall börja annars lär mamma bli rejält besviken på mig. 



GANT


Nöjd tjej. 



Ralph Lauren och skola

God morgon måndag. 
Jag är på väg till skolan nu. Har föreläsning mellan 10-15 med lunch 1 timme mellan hoppas jag och sen Väla.
Osminkad och har på mig mina Kinabyxor. Skönt deluxe. 

Jag ger mig inte i första taget när jag bestämt mig för något så tog lite hjälp av en kompis, han har beställt Ralph Lauren kläder från utanför Sverige en massa gånger, hans klädstil är seriöst dödlig. Han tipsade mig om att beställa från Ralphs Laurens tyska sida och då föll pusselbitarna på plats. Beställde 5 kläder, har nog aldrig shoppat kläder för en sån summa samtidigt.. Nu hoppas jag att paketet kommer fram. 

Ha det! 



👉school

Imorgon är det dags för skola mellan 10-15. Medan alla andra har lov, åh.. 
Lär väl lyckas överleva denna veckan precis som alla andra tuffa skolveckor dock.

Ska till Väla efter skolan och förhoppningsvis köpa en Gant tröja 😍

Vi hörs under morgondagen.



Tusen i ett inlägg

Varför tar alla uppgifter alltid längre än vad man räknat med? Planerade att bli klar med uppgift 2 efter cirka tre timmar. 5 timmar senare och jag är fortfarande inte klar, ajdå. 
Tog nyss paus och åt hamburgare. Kl 20 blir det svenska Hollywoodfruar men några timmars plugg till väntar. 

Fick mig ett litet ryck och tänkte beställa kläder från Ralph Lauren för 3000 kr från USA. Dock visade det sig att de tydligen inte levererar till Sverige även om det står att de gör det på deras sida (??), snacka om att jag blev besviken. Fast det var kanske lika bra det för min plånbok i alla fall. Slängde iväg ett litet mejl till dem i alla fall, jag måste ha de 5 sakerna..
Varför gör man allt annat när man borde plugga? Började helt plötsligt prova kläder inför nästnästa veckan, eh? Blev ganska nöjd med kombinationen i alla fall men skickade en snap till mitt bästa smakråd, killkompisar som man kan prata kläder med, alltså bästa 😍 Han tyckte också det var snyggt så vi kör på det. 

Sen fick jag ett ryck till för jag blev megasugen på att beställa en Ralph Lauren väst och skjorta men den är svindyr, vi får se. 




❤️️


100%



Fan vad tråk

Idag måste jag verkligen plugga stenhårt. Vi ska göra en portfölj kring berättande medier, framför allt film. Portföljen ska innehålla 7 olika arbeten och utöver det ska vi skriva en reflektion och en lektionsplanering som både ska lämnas in skriftligt och redovisas muntligt. Detta blir ca 15 sidor tillsammans så ni kan ju förstå ångesten. Jag gjorde färdigt 1/7 arbeten igår, känns skönt det i alla fall. Tänkte göra minst 2 till idag och börja planera redovisniningen. Tuff vecka väntar.



MORRIS

Från Morris, 1300 kr.



Gant och lite sånt

4 saker jag bara måste införskaffa mig. När jag väl vill ha någonting så brukar det oftast sluta med att jag lyckas skaffa det jag vill ha på ett eller annat sätt. 
HUR FINT?
Dock går allt detta på 7000 kr vilket inte sitter såå fint just nu. 



New in

Mina übercoola nya byxor. Som jag nämnt innan är de nog så långt ifrån min stil som man kan komma men jag älskar de, så himla sköna och snygga. Runt 500 lappen från nelly.com



STHLM DELETE

Sedan jag läste ut VIP rummet för några månader sedan så har jag bara längtat & längtat efter nästa del och nu är den äntligen här. Ni kan ju gissa hur glad jag blev när mamma kom hem med den till mig igår. Dock är jag rädd för att jag tyvärr inte kan börja läsa den än, för gör jag det så blir jag antagligen fast, precis som förra gången och det har jag inte tid för nu för plugget måste gå före. Nästa helg så kanske..
Har ni inte läst VIP rummet så gör det genast.



Äventyr

Igår kom min favorit och hälsade på mig på jobbet. Vilken bra överraskning! 

Han bjöd sin hungriga faster på rån, vilken hjälte 💋



2 snapshots

2 vardagsbilder från idag.
Idag var det god mat, schnitzel och klyftpotatis, går nog inte få godare i en matsal haha.
Mitt egna skrivbord. 

Jag önskar er en trevlig fredag! För min del blir det idol och äta gott, sen lär jag nog somna snabbt för är himla trött och har ont i huvudet. Imorgon blir det plugg.. 



Inget 🍂lov

Är det höstlov som gäller för er nu babes? Skönt!

Själv har jag inget lov vilket suger så himla hårt. Jag vill också ha lov och åka till Spanien som en del av mina kompisar ska.. Istället har jag skola 2 hela dagen i Helsingborg, både måndag och fredag. Utöver det har jag cp mycket plugg, alltså så mycket plugg att jag får grov ångest. Tror jag måste skriva runt 19 sidor den kommande veckan. Sedan måste jag även rätta prov, många prov.
Jag ska i alla fall unna mig en sovmorgon någon av dagarna och så ska jag till frisören och bli fin i håret. Jag ska även unna mig en ny Gant tröja hade jag planerat och kanske en Marc by Marc Jacobs väska. Man får ju se ljuset i tunneln 😉

På bilden ser ni min nya Morris tröja, så fin. 



Miss China?

Såhär har jag sett ut idag. Vågade ha på mig byxorna, seriöst världens skönaste.. Dock så långt ifrån min vanliga stil som man kan komma, jag är tjejen med de svarta jeansen. Fick en massa komplimanger och helt ärligt, varför bry sig om vad andra tycker egentligen? Man ska ha på sig det man själv gillar. 

Någon som vet om det är japanska eller kinesiska tecken? 



Hiss eller diss?

Jag fick hem ett par byxor idag som jag inte alls vet vad jag ska tycka om? Å ena sidan tycker jag de är riktigt coola men å andra sidan är de inte alls min stil.. Folk kommer typ skratta åt mig.
Vad tycker ni? Vågar man ha på sig de imorgon? 



Jävla migrän

Vilken skitdag. Jag vaknade 4.30 med den sjukaste migränen jag någonsin haft. Den smärtan går inte ens beskriva, trodde inte det var möjligt att ha så ont. Jag grät och skrek så mycket så mamma ville ringa efter en ambulans. Hade jag vetat att jag fått en spruta eller så av sjukvården som tar bort smärtan så hade jag lätt åkt till sjukhuset direkt men nu är det ju så att sjukvården inte hjälper mig något vid dessa hemska anfall. Mamma sa att det gör riktigt ont i henne att se hur hennes dotter lider, fina mamma. Hon är så hjälplös vid dessa situationer. Bland det hemskaste som finns är ju att se hur någon man älskar mår dåligt och veta att man inte kan hjälpa. Det är bara mamma som faktiskt förstår hur jag verkligen mår. Personer som ser mig då&då vet att jag lider av migrän men de förstår inte. Andra ser liksom inte hur ofta jag gråter hemma, hur jag skriker av smärta, hur mycket medicin jag tar, hur ofta jag gråter mig till sömns för att jag har så jävla ont. Hur förstört mitt liv faktiskt är. Ingen jag känner lider av en sådan migrän som jag gör, det hade knäckt så många.. Men jag ska vara stark, försöka i alla fall. 

För några år sedan trodde jag aldrig att mitt liv skulle se ut så som det gör idag, jag trodde aldrig att jag skulle lida av en sjukdom som knäcker mig både psykiskt och fysiskt. Jag vill inte mer. 



99 problems

Tusen tankar snurrar i huvudet.. Så mycket att ta in, så många problem. 
Vad glad jag är för att jag har vissa personer i min närhet jag alltid kan prata med. 

Den absolut första jag alltid vänder mig till är min mamma. Hon är den som både förstår och känner mig bäst. Hon ser direkt på mig när jag är ledsen, vet direkt när något eller fel eller när något gått jättebra. Hon kan mig innan och utantill. Det är henne jag alltid ringer först när jag har något bra att berätta men också när det är något som går fel och som tynger ner mig. Hon är den personen som aldrig dömer mig, hon är guld värd. 

Sen är jag himla glad att jag kommit vissa personer så nära under så kort tid. Personer jag vet att jag kan skriva till när som och som alltid försöker muntra upp mig.

All stress i skolan ger mig migrän så in i helvete. Jag vill bara att detta ska ta slut.. Lyckades även övertala läkaren att få en remiss till magnetkameraröntgen som röntgar huvudet. Jag gjorde den för några år sedan men är livrädd varje dag att det är något fel med mitt huvud, att där finns någon tumör eller liknande som ger mig migrän varje dag. Jag är livrädd för resultatet, jag vill bara spy när jag tänker på det. Förhoppningvis är det inget fel, precis som det inte var för några år sedan men detta måste jag göra för att lugna mig själv. 

Personligt inlägg som ni antagligen inte förstår mycket av men det var skönt att skriva av sig. 



BÄSTA INLÄGGET!!

Detta kan vara det bästa inlägg jag någonsin läst!!!
http://lararensvardag.blogg.se/2015/october/vagen-till-vaggen-att-vara-larare.html
 
ALLA ni går in och läser det, okej? Jag älskar läraryrket, det är det roligaste jag vet men fyfan vad tufft det är. Ni som säger att lärare har det chill, lärare har både lov och lång semester. Tänk om, tänk rätt. All cred till författaren av detta inlägg, kunde verkligen inte sagt det bättre själv. Pressen är enorm men när man ser att det går bra för en elev är det mer värt än allt guld i världen. Alltså kan inte släppa inlägget, så bra!!!!



Better when I'm Dancin´

Megan Trainors nya låt är så catchy! Hur bra som helst och går på repeat hos mig nu. 
Ni måste lyssna om ni inte gjort det!
 
Två andra bra låtar just nu är 7 years av Lukas Graham och Midnight Serenade av Omi!



Mood

Måndags-mood. Vem gillar ens måndagar? Segaste av vardagarnas alla dagar! 
Är starving, måste ha mat. Därefter rätta prov och kolla tv. 



Busunge

Igår kom min busunge och hälsade på en stund. Han var helt vild haha! Så vild att han råkade hälla ut mammas te på bordet och där låg mina prov som skulle rättas. Nu är hälften av proven dränkta i te, fresh. 
Håret!! 
Det bästa jag vet är att pussa på honom.
Jag märkte att jag har ett hål i min tröja, härligt, härligt. På tal om något annat är vi rätt lika på denna bilden, eller? 



Så onödig

Jag är verkligen så onödig ibland! Jag köper liksom typ tusen saker jag verkligen inte behöver eller egentligen inte ens vill ha. För mig räcker det inte ha 3 bikinis som normala människor, nej jag måste ha 23. Jag har dock blivit så mycket bättre! Köper bara sånt nu som jag verkligen tycker om och försöker sälja allt jag inte vill ha längre. 

Gjorde i ordning i ena byrålådan för ett tag sedan. Behåll endast mina Odd Molly bikinis och några få andra. Nu är det ordning bland Marc Jacobs plånböckerna, VS necessärerna osv. 



WeekEND

Såhär glad var jag över att det var fredag. 
Nu är jag inte alls lika glad för det är söndag. 

Jag måste verkligen göra 2 saker idag. Den ena är att rätta klart proven, satt 3 timmar igprkcäll och rättade men blev inte klar för det är 50 prov. Den andra saken är att jag måste plugga. Har skjutit upp det och det ger mig ångest. 

Vi hörs alltså senare ikväll eller imorgon. Ha en bra söndag! 



Fråga

Varför ska du köpa en ny Marc by Marc Jacobs väska om du precis sålde din gamla? Kommer inte den nya lukta precis likadant?
 
Nej det kommer den inte. Jag har 5 Mbmj väskor och ingen luktar som den jag sålde. Alla mina är från de första kollektionerna med gulddetaljer vilket innebär att de är av ett annat skinn än vad dessa nya är. Mina luktar inte vilket tyvärr den nya kollektionen gör.
Den jag har spanat in är denna, Classic Lil Ukita. Den fanns på nelly.com och jag tänkte köpe den nu när jag får lön men igår när jag kikade på sidan så är den slutsåld!!! Snacka om ångest och den är slutsåld överallt.. Det enda sättet är att beställa från USA men frakt, tull osv kommer att gå på ca 1700 kr vilket känns sådär alltså. Så jag vet inte hur jag ska göra just nu. Varför är jag inte rik bara?



Turn on / turn off

Tänkte göra en lista på turn on och turn off hos killar.
 
Turn on
Snygg klädstil, superviktigt!
Intresserad av mode
Fint hår
Snygg, bryr sig om sitt utseende
Lång
Snäll
Charmig
Ärlig, omtänksam, snäll
Social
Rolig
Inte dryg
Får mig att skratta och må bra
Bra hygien
Fotbollskille
Mysig
 
Turn off
Festar mycket
Röker
Dricker
Sköter inte skolan/jobbet
Dålig personlighet
Kall
Förändras när andra personer är bra



Favoritmärken?

Blogga om outfits favoritmärken och vilka som är dina favoritmärken.
 
Kul när ni kommer med tips! När det gäller väskor så är mitt favoritmärke absolut Marc by Marc Jacobs, har i princip bara väskor därifrån. Michael Kors fungerar också. 
 
Vad det gäller kläder så handlade jag tidigare endast budgetkläder, ni vet h&m, gina, cubus osv vilket jag fortfarande gör när jag är i Polen, jag älskar shoppa i Polen. I Sverige brukar jag dock inte handla budget längre, jag köpte min första märkeströja för ett tag sedan och är fast. Jag har över 20 Odd Molly så det är ju lite av en favorit men de märkena jag framför allt fastnat för nu och som tillhör favoriterna är Gant, Morris och Ralph Lauren. Gant har helt underbara kläder och Morris också men något dyrare. Alla tre märkena är väldigt dyra så det blir ju inte så många köp. Har 20+ Odd Molly, 1 Tommy Hilfiger, 3 Ralph Lauren, 1 Morris (snart 2 och 5 Gant. 



Läsarfråga

Vad tycker du om smink som testas på djur?
Helt ärligt så är jag inte speciellt skönhetsintresserad överhuvudtaget. Jag har bra hy så jag har aldrig behövt leta efter speciella produkter. Jag använder läppglans och liknande, mascara och lite puder och detta köper jag från märken som Maybelline och YSL, ska jag vara ärlig har jag ingen aning om dessa märken testas på djur men jag tror inte det. Jag är inte så insatt i djurtestning med andra ord. Jag är ju inte heller vegetarian så jag har gjort ett val att jag äter kött, har även vissa läderväskor osv. Dock är hela industrin kring allt slakteri otroligt hemsk! 



Hotel Rocador

Här är några bilder från hotellet, jag tycker det ser fint ut! Både jag och mamma har höga krav på hotellet, för det första måste det vara rent!! Modernt är också viktigt, det ska vara ljust inrett i modern stil. Havsutsikt är också ett måste vilket vi kommer ha. Hotellet har åldersgräns vilket innebär barnfritt, så skönt. Om 258 dagar är jag här!
 
 
 



Cala d´or

Jag och mamma hade ju bokat en resa till Mallorca, Alcudia i juli. Jag har lagt upp bilder på hotellet förut, fint hotell och vi skulle ha jacuzzi på balkongen, drömmen eller hur? Det som inte var lika roligt är priset. 30 000 för 1 vecka i Spanien känns lite överdrivet? Mest för att jag ska betala hela den här resan själv och jag har verkligen inte råd med 30 tusen kr. Vi avbokade resan, 900 kr gick jag back men men.
 
Sen letade jag som en galning efter en ny resa, jag älskar Spanien men att åka till Alcudia för tredje gången kändes lite småtrist eftersom att jag älskar upptäcka nya ställen. Stranden i Alcudia är galet fin, sådär härligt ljusblått vatten som i en pool. Jag letade och letade och hittade till slut stället Cala d´or som också ligger på Mallorca. Där finns inget stort hav utan 5 små vikar, 5 alldeles underbart vackra vikar! Jag har aldrig i verkligheten sett sådant här vatten, det är verkligen såå turkost! Jag har både kollat på bilder på instagram och på videos på youtube och ja, det är verkligen såhär vackert.
Hittade två bilder på instagram, visst är det helt galet vackert? Vit sandstrand och turkost vatten. Havet är så otroligt viktigt för mig när jag är utomlands så detta är verkligen drömmen. Jag längtar som en galning. Vi kommer att bo vid viken Cala Gran men jag vill gärna besöka viken Cala Ferrera också eftersom att även den verkar fantastisk. 
 
Cala d´or är en liten, mysig spansk by. Precis vad vi behöver efter ett tufft år! Åh vad jag ser fram emot denna resa :) Nu ska jag spara spara spara. 



Goals 😻

Varför har jag aldrig tänkt på att killar med lite halvlångt hår är snygga? Vissa passar sjukt bra i det! 😍 en killkompis till mig har lite längre hår och är skitsnygg! Och hur snygg är inte Frans i idol? Goals. 




Brownie



Härligt att man var brun en gång i tiden. That solbränna though 👆 åh längtar till vår nya resa!! Vi avbokade vår förra och bokade en ny, så taggad på denna! 



Dags för fredagsmys

Hej på er!

Tuff dag, jag är helt slut. Ska snart kolla på idol, typiskt fredagsmys. Som jag älskar fredagar, det är något speciellt med de. 
Vad händer i helgen då? Jaadu, för det första måste jag plugga och det rejält och för det andra måste jag rätta en massa prov, närmare bestämt 75 stycken. Fan vad kul det är att växa upp 😒

Längtar hur som helst till lönen! Spanat in en ny Marc Jacobs väska för jag sålde min Bentley och så är jag ju så himla sugen på Morris tröjan eller Gant. 



New in

Har inte köpt nya kläder på ett bra tag, får typ abstinens hahah. Nej men köpte en Marc Jacobs nyckelring på tradera, helt ny från Paris. Skulle aldrig köpt något begagnat tyvärr, även om det är mer ekonomiskt. Jag har en sån i rosé som jag köpte i London, den kostade 1 pund.. Nu fick jag betala 249 kr, vilken skillnad va? Fin är den i alla fall och jag längtar tills jag får hem den :)





Kan ni komma med TIPS?

Vad vill ni att jag ska blogga om??? Jag har bloggtorka som tusan! Jag har verkligen typ 0 idéer? Kan inte ni alla skriva en varsin idé på inlägg? Det är ju trots allt ni som läser bloggen :)

Kan vara allt från mer outfits, resor, personliga ämnen, frågor ni ställer osv. 

Som idag tex, ja vad ska jag blogga om då? Jag har inga nya bilder att visa, jag har inte shoppat något nytt och samma saker har hänt under dagen som alla andra dagar?
Bomba med tips snälla! Antingen här eller på ask.fm/carro93 för jag vill ha massvis med roliga inlägg att skriva i helgen.. 



Polska

Dagarna flyter på men jag har så otroligt mycket att göra..
Idag hade jag gärna varit i Polen, ätit KFC och shoppat. Det är ett bra liv :)



Same same but different

Snart är det dags för frisören igen, jag måste verkligen göra något åt mitt hår för utväxten är kaos. Här kommer bilder från mina senaste frisörbesök!
Håret för 2 år sedan, det var långt och ganska så tjockt. Fin kvalité.
Efter det bestämde jag mig för att slinga mitt hår i Polen. Det blev himla ljust, älskade färgen men jag tappade sisådär 1/3 av mitt hår?? 
Jag bestämde mig för att färga ombre, dummaste jag gjort? Såg ut som om jag hade en kastrull på huvudet. 
Jag färgade det istället helt mörkt vilket jag mådde hemskt i.

Nu är jag tillbaka i blond och det är det jag ska vara. Dock är det ju verkligen inte så tjockt och fint som det var för 2 år sedan pga alla färgningar hit och dit som slet väldigt mycket. Dock börjar det växa ut nu och bli lite tjockare så det kan ju bara gå framåt :) himla glad jag har tjockt hår egentligen för annars hade jag väl inte haft mycket hår kvar atm. 



Tisdag

Hej på er!

Idag mår jag inte bra, därav den uteblivna uppdateringen. Jag har hemsk mensvärk, bara visste det skulle komma. Äcklig migrän dagarna innan och nu har jag proppat i mig 6 tabletter men värken vägrar försvinna, så drygt. 
Hur som helst tänkte jag bara skriva att jag lever och att jag ska försöka uppdatera mer imorgon. Dock händer det ju inte så mycket? Vardag med jobb, plugg osv. Kommer hem sent, har migrän och är trött. Same stuff over n' over again. Men jag klagar inte, jag gillar vardagar. 



Dagens

Såhär har jag sett ut idag. Jag älskar mina kära märkeskläder men jag har ca 9 märkeströjor och det känns ju som om jag måste variera mer, har trots allt typ 200 andra tröjor också..

Jag är trött, jag orkar inte plugga..



Fler wanties

En YSL och Chloé väska hade jag väldigt gärna också ägt. Dessa är superfina!
VARFÖR ÄR JAG INTE RIK? Jag får ångest :(



Söndagslista

Saknar du någon just nu? Ohja
Har du ett par rosa string? Haha nej
Vem var den senaste du pussade? Jack
Gillar du någon nu? Klart man har en crush men nej
Vad gjorde du i natt? Sov
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? Mamma ja såklart, pappa nej
Klackskor eller sneakers? Lätt sneakers
Skostorlek? 41
Civilstatus? Singel
Har du någonsin varit kär? Ja 1 gång, har riktigt svårt att bli kär
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Nja
Har du någonsin krossat någon annans hjärta? Nej inte vad jag vet
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Nej
Vild fest eller romantisk hemmakväll? Lätt romantisk hemmakväll
Telefonkontakt eller face to face? Face to face, hatar prata i tele!!
Har du någonsin velat ta livet av dig? Nej inte på riktigt men perioder då migränen varit som värst har ju tanken slagit mig att det inte är så himla roligt att leva längre alla gånger
Har du någonsin gått på bio ensam? Nej haha
Är du glad? Jadå
Tror du på spöken? Nej
Vad var det senaste du åt? Soppa
Vad är det första du ser hos det motsamma könet? Helheten I guess men framför allt håret, ansiktet och kläderna
Favorit TV program? Gossip girl, empire, million dollar listing, hart of Dixie bla
Har du några syskon? Ja en storebror
Längd? 167 cm
Favoit högtid? Jul!
Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Ja
Choklad eller vanilj? Choklad
Har du tatueringar? Nej nej
Piercingar? Absolut inte
Smöriga, saltade eller naturella popcorn? Saltade
Gillar du att flyga med flygplan? Nej det är ju väldigt tråkigt faktiskt men älskar känslan av att åka på semester så det är ju lätt värt det!
Höger eller vänsterhänt? Höger
Hur många kuddar sover du med? 1 stor
 



Drömresor

Jag har rest mycket kring Medelhavet och i Europa. Har varit i Grekland, Spanien, Bulgarien, Cypern, Turkiet, Storbrittanien, Frankrike, Polen och Tjeckien. Jag känner mig ganska klar med det, eller klar och klar, jag kommer alltid att fortsätta resa till Grekland och Cypern vill jag gärna besöka igen men jag känner att jag vill upptäcka mer. Jag vill utanför Europa och det till en rad ställen.
 
Dubai
Maldiverna
Aruba
New York
Los Angeles
Mexico
 
Detta är ställen jag måste besöka! Vill helst av allt börja med Dubai och sedan Mexico. Fast New York och Los Angeles vill jag också besöka så fort som möjligt.. Och Aruba. Tufft läge det där i och med att man får räkna mellan 50-100 000 på varje resa. När jag har bestämt mig för något då ger jag mig inte innan jag uppfyllt det. Så jag är ganska säker på att jag kommer befinna mig på dessa platser inom de närmaste 10-15 åren.
  
 



Drömmen

På tal om Balenciaga så är drömmen att äga en väska därifrån! Jag vill väldigt gärna ha exakt samma modell som Kenza (inte den i förra inlägget utan den klassiska svarta) men vet inte riktigt var man kan köpa de?
På Natalie Schutermans webshop hittade jag dock denna plånbok och portmonä, oh my! Dock kostar plånboken närmare 5000 kr och portmonän 3500 kr vilket bara är sjuka priser :(



Balenciaga

Oh my vilken väska från Balenciaga! Galen.



Jag älskar dig




Kaninen Jack

Från idag ❤️️



Som jag skrattade åt sista bilden.

Finns verkligen inget viktigare än familjen. 



Grekland dag 5

Har inte några bilder från dagen eftersom att vi bara hängde på stranden och jag inte tog med mig min kamera men på kvällen åkte vi till en restaurang som heter Robinsson som jag hade läst mycket gott om. Tyvärr levde den inte upp till våra förväntningar, förstod inte riktigt det goda med maten? Mysigt var det hur som helst.
Började alltid morgonen med att gå ut på balkongen och knäppa några bilder.
Sen gick vi ner för att äta frukost, godaste på dagen!
SÅ fint!!
I väntan på taxi.
Det hann ju tyvärr bli mörkt innan vi kom dit, så typiskt oss så vi fick aldrig uppleva det där mysiga vattnet som man kan göra när det är ljust, nåja.
Mamma är inte en toppenfotograf..
Mysig inredning!
Hur söt moppe?????????????? In love typ.
Bra kväll!
 
 



Selfies med havsutsikt

Lite selfies från Grekland. Och en bild med mamsen ♥



Fler wanties

En från Gant och en från Morris som finns med på min "vill ha lista!" Båda är dock väldigt dyra så det får vänta lite men inom de närmaste månaderna :)



Det där med dofter

Sedan jag fick migrän har jag börjat få otroligt stora svårigheter med dofter. Jag har alltid varit känslig för dofter men sedan migränen klarar jag verkligen inte av parfym tex! Jag använder parfym cirka 3 gånger om året, endast vid speciella tillfällen och då bara Calvin Klein Eternity. När mina kompisar använder parfym vill jag bara spy, när folk på jobbet sprutar parfym i korridorerna blir min migrän extrem. Synd att människor inte kan acceptera det här utan fortsätter att spruta halva flaskan på sig eftersom att de själva inte har problem med dofter. Deodorant använder jag självklart men det måste vara deo som inte doftar starkt utan endast fräscht vilket är skitsvårt att hitta. Har ni tips på någon bra deo som luktar friskt men inte starkt? Jag använde en från rexona, doften fungerade för mig men nu har de slutat producera denna deo och mamma har köpt en massa till mig men ingen funkar för jag får så ont i huvudet av alla. 
 
Kommer ni ihåg när jag köpte min efterlängtade Marc by Marc Jacobs Bentley bag i januari tidigare i år? Den väskan jag hade suktat efter så länge, jag betalade 4795 kr för den och har inte använt den en enda gång. Varför? För att den luktar skinn och det är ännu en doft jag inte klarar av. Det är världens finaste väska seriöst och jag älskar den men klarar inte lukten. Förstår ni ångesten av att ha köpt en väska för nästan fem tusen och inte kunna använda den? Förstår inte varför jag inte tänkte igenom detta köp mer innan! Jag blir så otroligt arg på mig själv. Nu har jag lagt ut en annons på tradera, där jag säljer väskan för 3000 kr.



En lördag

Idag sov jag till 12.30, det var precis vad jag behövde efter denna veckan, en rejäl sovmorgon. Har sedan dess bara ätit frukost och legat på soffan och tagit det lugnt. 
 
Dagens planer? Jack kommer vid 16, ska krama om honom och leka i några timmar. Sen ska jag nog kolla lite på nätet efter fina kläder, så sugen på att köpa nytt när lönen kommer! Money flow#L&E
Måste även plugga nu i helgen men det tänker jag spara till imorgon. En ledig lördag har man väl ändå förtjänat? 
 
Har bokat frisörtid också, äntligen slinga! Ni får jättegärna ställa frågor på ask. 



Wantie

Jag har inget höstlov, tråkigt men sant. Måste till skolan två gånger under den veckan. Lönen kommer dock passande och denna månaden ska jag unna mig denna tröjan från Gant som jag har suktat efter länge nu men inte riktigt haft råd att köpa. 1199 kr kostar den men hur snygg?! Märkeskläder ❤️️




Friday mood

Hej kära ni!

Den här dagen började precis som den igår, med en hemsk migrän. Jag vaknar alltid med migrän på sistone vilket är otroligt jobbigt. Jag fick ta en 5a idag igen och det är starka grejer.

Jag är helt slut efter denna veckan, kan antagligen vara för att jag mått extremt dåligt hela veckan. Det har varit galet kallt också och jag hatar kyla. Hade varit så skönt att åka utomlands..
Blev bjuden på en kanelbulle idag, sånt som gör mig glad en fredag ☺️☺️

Har sett idol ikväll, hur kunde Magnus åka ut?! Han var ju verkligen inte sämst. Ska alldeles strax sova, hur härligt blir det med sovmorgon?



En dålig dag

Vilken skitdag rent ut sagt! Ni vet sådana dagar där allt bara går dåligt? Det har varit en allmänt dryg och tråkig dag. Har mått riktigt kasst hela dagen. Igår gick jag och la mig med rejäl migrän men tog tablett precis innan läggdags så trodde jag skulle få vakna upp utan men icke. Kunde knappt resa huvudet från kudden för jag hade så äckligt ont. Började dagen med zomig 5mg och låg på soffan och vilade alldeles för länge = stress. Jag glömde även min spruta hemma så kunde inte äta något på hela dagen. Osminkad har jag också varit och jag känner mig megaful osminkad under vintern. Under sommaren går jag alltid osminkad men då är jag brun och jag känner mig fräsch. Men nu?? Usch! 
Jag ska nu gå och lägga mig. 

Lovar att uppdatera mycket under helgen! 



Stackars huvud

Såhär har jag sett ut idag.

Undrar ni vart något kommer ifrån så släng iväg en fråga på ask.

Idag blåser det extremt mycket och mitt huvud har varit kaos. En av sakerna som triggar igång min migrän starkast är just blåst. "Storm" som idag leder till att mitt huvud bokstavligen exploderar. Hör jag hur det blåser genom fönstret så vill jag bara börja gråta för vet vilket helvete jag kommer ha. Därför jag hatar hösten, mår alltid så hemskt. 

Nu ska jag och mitt huvud sova. 



Odd Molly

I måndags såg jag ut såhär. Frisyren fick jag fixa om varannan minut ungefär men annars så. 




Lillkillen

Den här pojken, Jack, 2 år och 5 månader gör mina dagar. Herregud som jag älskar honom. Kan inte tänka mig ett liv utan pojken. 
Om något år vill jag anordna ett kalas till Jack, med fiskedamm och liknande roliga lekar som jag hade på alla mina födelsedagskalas. Om några år sitter vi vid köksbordet och fikar medan jag hjälper Jack med läxorna. När han blir tonåring kommer Björket vänta och då vill faster vara den som skjutsar dig till ditt allra första högstadiedisco. 

Åh herre vad jag älskar dig ❤️️ ett liv utan dig är inget liv. Dina leenden, dina pussar och kramar får faster att smälta som choklad i stekhet sol. 



Monday mood

Hej på er!

Idag har jag haft mycket att göra. Sen har jag ätit på stan och här hemma har jag snapat och kollat på tv. 

Huvudet sprängs snart, jag har sån jäkla migrän att jag tror jag ska sova alldeles strax. 
Bara ta min spruta innan också, finns inget drygare?? 

Såhär har jag sett ut idag förresten, linne och kofta från Odd Molly.



Does money make you happy?

Jag tänkte börja det här inlägget med detta citatet. 

Det finns två sidor av detta. Det är klart att pengar inte är allt, man kan inte köpa hälsa för pengar. Man kan inte köpa lycka. Man kan köpa hus men inte trygghet, sex men inte kärlek, sjukvård men inte hälsa. Har man ingen att dela lyckan med, har man ingen familj eller någon man älskar så finns det ju ingen mening med pengarna. Hälsan är självklart det viktigaste i livet. 

Fast å andra sidan, vem tror egentligen på det där med att pengar inte gör en lyckligare? Jag gråter hellre i en Mercedes än i en gammal Volvo. Hänger ni med? Den som säger att pengar inte gör en lycklig vet nog inte vad de ska göra av pengarna. Det är klart att pengar öppnar upp nya möjligheter, man kan göra vad man själv känner för, resa och upptäcka nya platser. Man behöver inte räkna vartenda krona och ligga vaken om nätterna och fundera på hur man ska kunna betala räkningarna. 

Jag erkänner, jag älskar pengar. Jag älskar resa och shoppa. Det är mina två absoluta favoritintressen. Jag fullkomligt älskar att upptäcka nya platser och att åka till riktigt exklusiva resmål utanför Europa lockar som tusan. Jag älskar att handla märkeskläder och märkesväskor för flera tusen. Min största dröm efter att bli av med diabates+migrän & att familjen ska vara frisk är att bli rik. Ja jag gillar materiella saker, jag ska inte ljuga. Jag blir glad av att handla, den där känslan när man håller den där nya dyra väskan eller tröjan i handen, den är oslagbar. Dock är det ju ingen långvarig lycka, redan nästa dag känner man sig mindre glad. Materiella saker gör dig glad för stunden.

Jag älskar mitt yrke så himla mycket, att jobba som lärare är bland det absolut roligaste jag vet. Jag känner aldrig att jag inte vill gå till jobbet, att jag inte trivs. Jag jobbar gärna långa dagar för det är så kul men lönen, den kommer aldrig göra mig rik. Jag kommer få ut ca 20-21 000 som färdigutbildad lärare. Det är en riktigt dålig lön, det är ingen lön som kommer göra mig rik. Jag vill resa och upptäcka så många nya ställen. Jag vill ha en Audi. Jag vill bo i ett lyxigt hus. Jag vill kunna resa flera gånger om året och handla märkeskläder och väskor varje månad. Hur ska det gå till? Det kommer jag aldrig kunna göra på en lärarlön och det ger mig ångest. 

Jag pratade med en kompis vars mamma är VD och tjänar omkring 70 000 i månaden efter skatt. Det är nästan 4 månadslöner för mig. Jag får ångest att jag inte kommer tjäna så mycket, att jag inte kommer kunna göra det jag tycker är allra roligast i livet pga att jag inte kommer ha pengar till det. Jag vill inte leva ett liv där jag aldrig kommer få resa till de platser jag vill. Jag vill inte leva ett liv där jag måste räkna vartenda krona för att se hur mycket jag kan spendera så att det räcker till räkningar. Jag vill inte. Jag vill ha pengar, jag vill vara fri och kunna göra vad jag vill. Den enda lösningen är ju att jag gifter mig med någon som är rik. Finns det någon singel Vd där ute någonstans? Jag är ledig.
När jag kollar på Hollywoodfruar och ser hur de lever där eller på Million dollar listing och ser hur äckligt mycket pengar vissa människor har blir jag bara så 😢😭😪😥😰😩😫😱😠😤😖😆😟😮😐😑🙀😿😹😡😳😔😌😒😞😣😶



Söndagsångest

Söndag och lite söndagsångest. En härlig migrän på det & söndagen är komplett. Varför vaknar jag med migrän varje jävla dag? Blir så otroligt TRÖTT.

Klockan är redan 17, den var nyss 12? Varför rinner bara timmarna iväg på söndagar? 
Jag har skickat iväg lite mejl och lite annat sådant tråkigt som stod på min att göra lista. 5 saker är dock kvar och det är nu vi kommer till det extremt jobbiga och tråkiga, som skoluppgifter.



Dagens wantie

 
 
Hur snyggt är det inte med sådana här kjolar? Helst ska de vara i jeanstyg men den blåa tycker jag är väldigt fin. De kommer faktiskt från h&m. Ska kika i affären om jag hittar en :)



Grekland dag 4 #4

Som jag nämnde i förra inlägget åt vi middag på hotellet denna kväll. Jag tycker inte maten i Makrigialos var något att hurra för, allt var okej men inte mer än så. Maten på hotellet var dock stunning! Så himla vällagad och god.
Lite bilder från kvällen. Så mycket gott att välja på från menyn. Efter att vi hade ätit upp köpte jag en alkoholfri drink i baren. Jag vet inte om det var skummet eller vad det var men så fort jag hade tagit en klunk så vällde illamåendet över mig, det kände som om magen vändes ut och in. Jag trodde seriöst att jag skulle dö, det var världens äckligaste känsla. Jag lämnade mamma och sprang upp på rummet så fort jag kunde, försökte spy men det gick inte så jag la mig i sängen med världens hjärtklappning. Vad kan ha hänt? Hur konstigt som helst, drinken var ingen höjdare med andra ord. Jag ska hålla mig till färskpressad apelsinjuice i framtiden..:)



Grekland dag 4 #3

Efter en heldag på stranden gick vi upp på rummet, fixade oss och gick ner till hotellets fina restaurang för att äta. En helt vanlig dag i Makrigialos med andra ord.
Jag är alltid så trött efter en heldag på stranden, så att ta en dusch, föna håret och läsa en stund i sängen var ju guld värt.
Min fina mamma
Får inte nog av denna utsikt!
Mamma fick agera min personliga fotograf för den här solnedgången var för vacker för att inte fångas på bild.
Världens bästa hotell ♥
 
Vet att vissa av er väntat på Grekland uppdateringen, so here you go babes.



Iphone 6s

Så kul att iphone har kommit i en ny färg och inte vilken färg som helst utan min favorit, rosa! Eller helt rosa tycker jag inte den är, mer rosé men jag gillar den starkt. Dock känns det onödigt att köpa en 6s när jag har en 6a, för dyrt för att få ny mobil varje år. Hoppas att 7an kommer i samma färg dock, då blir den min :)
Ska någon av er köpa 6s?



Lista en lördag

Nästa planerade resa?
Spanien, Mallorca i juni.
 
Senast sedda film?
En bit av Pitch Perfect på jobbet, annars var det nog Fifty shades of Grey. Jag kollar film mycket sällan.
 
Vem var den senaste personen som ringde dig?
Mamma.
 
Senast 3 inkomna sms?
- Kommer de inte bli jobbigt att färga de?
- Haha ja är orolig över mitt
- Haha ah fast ändå inget jämfört med mitt
 
Vad stod det i ditt senast skickade sms?
Haha ja, alltid dyrare i större städer
 
Vem och vad skrev någon senast till dig på Fb?
Marie, ser nu att man kunde analysera valfri film.
 
Vart vill du åka just nu?
Dubai, Arbuba, Maldiverna, Mexico, Los Angeles, New York.. Märks det att jag vill utanför Europa eller?
 
Vad ska du göra imorgon?
Bara tråkiga saker, plugga och fixa en massa småsaker. Ska även rätta en del saker till jobbet.
 
Vad skrattade du senast åt?
Något igår på idol.
 
Senaste köp?
Ett likadant par svarta jeans med hål i knäna som jag redan har sedan innan.
 
Vad har du på dig?
Varma strumpor, mysbyxor+tröja.
 
Hur mår du?
Sådär faktiskt, migränen gör att jag mår så dåligt. Jag blir fan aldrig bättre, känns så himla jobbigt.



Fredag

Hallå på er!

Ber om ursäkt för att det varit tomt här idag (förutom de jag tidsinställde) men jag jobbade hela dagen, var kvar till 17 för kände att jag bara måste städa mitt skrivbord innan jag typ får panik. Varje eftermiddag ser det ut som ett bombnedslag, för lite plats och för mycket papper helt enkelt. 

Ikväll har jag kollat på idol och ska snart sova. Är så trött efter hela veckan så en sovmorgon imorgon är guld värd.
Hoppas ni har haft en fin dag! 



Klockor

Fick denna förvaringslåda i julklapp men det var inte förrän för någon vecka sedan jag kom på att jag kan ha alla mina klockor där, perfekt!
Marc Jacobs klockan högst upp, sen klockorna från DW och till slut alla mina DW band.



It´ Friday baby

Fredag babes! Denna veckan har dock gått rätt snabbt men jag har varit helt slut hela veckan, inte likt mig. Eller jo, jag är typ alltid trött men har varit extremt trött.
 
Börjar alldeles strax jobba, slutar 15.30. Jag har inte orkat med uppgiften i veckan så den måste fixas i helgen, annars ska jag verkligen bara ta det lugnt. Herregud vad jag känner att det behövs. Kände mig lite krasslig igår, hoppas det inte blivit värre till idag (detta är ett tidsinställt).
Ha en fin fredag!



New in

Här kommer några bilder på min nya jacka. Den är från Adidas och hur snygg som helst! 950 kr. Nu slipper jag frysa. Jag har så svårt för att hitta jackor jag tycker är snygga, har ju min Napapijri som är lik denna, dock lite tjockare.
Nu fick ni se dagens outfit också. Jacka från Adidas som sagt, halsduk Bondelid och tröja Gant.



Utväxt

Jag är i stort behov av att slinga mitt hår, utväxten är inget att leka med. Jag förstår inte varför mitt hår blir mörkare hela tiden? Det är riktigt mörkbrunt nu, snart lär det väl bli svart.
Ni ser ju. Det orangea som är direkt efter det mörka är fortfarande efter headwig, fyfan. Sofia räddade seriöst mitt liv senare efter det.
 
Att slinga kostar dock 1200 kr och jag har verkligen 0 kr just nu. Gjorde av med hela lönen på shopping denna månaden så får vänta 1 månad helt enkelt. Varför har man inte en mamma som är VD eller något sånt? :(