slide show

Ibland har jag tur

Vet ni vad? Det var chatt med Daniel som åkte ut från idol idag kl. 14.00. Självklart ville jag ju prova att ställa en fråga och se om det fanns en liiiten chans att man skulle få svar. Och vet ni, Daniel svarade på 2 av mina frågor! Han svarade bara på 18 st och 2 av de var mina. Hur stor chans är det egentligen? Blev jätteglad ;)



Detta var mina två frågor som Daniel svarade på. Superkul! Och jag kan ju säga en sak, jag och matte går inte heller ihop vet ni ;)

Vet ni vad som hände sen då? Jag gick in på tv4.se och såg det här:

Wiho, min fråga var tydligen rätt populär, så den kom upp på framsidan.
Man blir ju rätt glad faktiskt :)

Verkar som om jag har rätt tur med kändisar.
♥ Efter att Rabih åkt ut förra året, så svarade han på 3 av mina frågor i chatten
♥ Ställde en fråga på letsdance sidan när Rabih var med i let´s dance, ni vet de svarar ju på en fråga i greenroom ibland, och då valde de MIN fråga, av alla hundra som kom in så ställde han min i direktsändning. Blev förvånad när de sa "Caroline, 17 år från Hässleholm"
♥ Ringde in till P3 när man kunde fråga Eric Saade frågor, jag kom fram och fick snacka med min idol Eric live i telefonen. Vadå överlycklig?
♥ Daniel svarar på två frågor
♥ Min fråga kommer upp på framsidan

Ja, rätt mycket tur där alltså. Rabih & Eric, två av mina största idoler. Lucky me :)



Frisören tack

Åhh jag vill till frisören och slinga mitt hår NU, NU! Hatar min utväxt, vill att den ska bort. Sen är håret för långt också, bara tråkigt & platt. Ge mig 1000 spänn så att jag kan gå till frisören?! Snälla.



Kolla, jag vill ha mitt hår såhär ljust igen! Den nedersta bilden togs nog ett par dagar efter jag hade slingat det. Jag & Josefin på första bilden och Felicia på andra.




SCONES

Idag vaknade jag väl mer som en normal människa, runt halv 11 tiden. Sov inte alls bra i natt, vet inte varför men låg där och vände och vred mig och vaknade var tionde minut kändes det som.

Jag hatar söndagar fast den här söndagen är inte så illa, för det är ju looov :D Men jag ska ändå låtsas att det här är en "normal" söndag för jag måste verkligen plugga. Stort geografi prov och svenska litteraruthistoria prov direkt efter lovet men dagens problem är väl att välja vilket jag ska börja på, både är lika stora, lika tråkiga och svåra så egentligen är det väl strunt samma vilket jag börjar med. Geografi är kanske liiite roligare? Ehm nej, vem försöker jag lura här egentligen?

Började i alla fall morgonen med varma scones, mums.




Varför åkte Daniel?!

Igår spelade jag in Idol och nyss kollade jag & mamma på det. Visste ju att Daniel åkte ut men varför undrar jag?! Hur kunde den bästa personen åka ut? Har verkligen gillat Daniel från början och han blev bara en större favorit för varje gång som gick. Rösten, personligheten, charmen, ja allt.

Kommer sakna lilla söta Daniel mest. Ingen idol utan Daniel Norberg :( Då tänker jag bara över en sak till, varför lyssnade han på juryn (mest Anders då) som sa att han inte bara skulle sjunga ballader utan annat också, och ja se hur det gick. Han skulle stått på sig och hållt sig till de där underbara, lugna låtarna som hans röst verkligen är perfekt i.


Jag hoppas verkligen att någon skivbolag inser hur talangfull killen egentligen är och erbjuder honom skivkontrakt, jag skulle i alla fall köpt skivan direkt.


En av favoriterna enligt mig, superbra ju!


Gonna miss this boy! Kan inte någon hoppa av nu som Alice gjorde så att han kan komma tillbaka? (a)
Gillade ni Daniel?



Pics from yesterday

Fotade inte så himla mycket igår hemma hos Maja men tog i alla fall kort på det vi åt haha. Tack för en mysig kväll i alla fall! :D


Panpizza är alltid gott!

Nu tycker jag faktiskt att det kan vara jul snart!

Det här hade jag på mig. Ni kan ju igga mina söta inneskor haha (a)

Och ja, då var klockan redan 18. Tiden går fort när man vaknar så sent. Har varit inne på datorn i flera timmar nu, dags att hitta på något annat. Puss!



Vadå trött?

Att vakna en lördag och inse att klockan är 13.15 är inte okej. Blää, hatar att vakna såååå sent! Fast i och för sig gick jag och la mig klockan halv 4 igår, vet inte hur jag orkade men ja, nu är jag i alla fall pigg igen.

Åt en jättegod frukost, amerikanska pannkakor & nutella och kollade på Kenzatyrashow. Skön morgon! Idag ska jag bara ta det lugnt, vara inne på datorn, läsa lite och så. Vad ska ni göra idag?


Annars så vill jag bara säga att jag saknar min bästa vän mest. ♥



Movie night

Kom hem från Maja vid kvart i 1, vi var grymt trötta vid halv 12 men sen åt vi chokladpudding & chips och blev genast pigga haha (a)

Mysig kväll i alla fall :) Massa prat, film & gott att äta är aldrig fel. Som sagt så såg vi Dear John (som jag har sett innan, kolla vad jag tycker om den HÄR) och Outsorced, den var sådär faktiskt.

Nu är jag jättetrött, man brukar vara helt död på fredagar ju.. men läste att Daniel åkte ut ur idol, stämmer det?! Då blir jag ju grymt ledsen :( Min favvo ju.


Bild från bj för typ 2 månader sen. Jag är såå sugen på bj nästa lördag, hoppas nån vill dra dit?!



Filmkväll @ Maja

Nu sticker jag snart hem till Maja där jag ska spendera kvällen. Vi ska se Dear John och en film till, käka pizza, godis, chokladpudding och chips. Haha hjälp!

Kul ska det i alla fall bli, är dock superstressad nu. Vi hörs när jag kommer hem istället, ha en underbar fredag för det ska jag ha.


Lovet börjar fint med filmkväll hos Maja :)



LOOOOOOOOV

Då var det loooov! Äntligen säger jag bara (y) Skulle inte pallat en endaste dag till, nu förtjänar vi verkligen att vara lediga, efter grymt jobbiga månader i skolan med sjuukt mycket prov & annat skit.

Ska bli så skönt att vara ledig nu, & göra det man känner för. Lovely.

Dagen i skolan var rätt slapp, morgonen började med socialkunskap där vi fick disskutera lite olika frågor, sånt tycker jag är kul! På svenskan gick vi igenom lite vad vi ska ha till provet, omg säger jag bara.. Jag vet inte ens var jag ska börja nånstans. Det betyder tyvärr att jag måste plugga en hel del på lovet, men inte de första dagarna i alla fall! Sen historia och efter det en sjukt chill spanska lektion. Vi var typ 7 pers, alla andra pallade inte och gick hem haha! Duktig man är som stannar kvar då ;) Skulle egentligen ha läxförhör men eftersom typ ingen kom så fick vi dra ner till datasalen och skriva på presentationen istället. Jag var typ klar med min så skrev bara till en sista mening & sen satt vi bara & snackade. Jag & André räknade ner minuterna till lovet, typ nu är det 12 minuter kvar, 9 osv. Haha, och till slut blev det lov :D


Mamma hade köpt en chokladjulkalender till mig, hihi (a)

Nu ska jag chilla vid datorn några timmar innan jag sticker iväg igen.



Outfit x 2

2 av veckans outfits.



Svart skjorta- H&M
Linne- Gina Tricot
Kjol- Polen
Skor- Deichmann (Polen)
Ringar- Glitter


Vit skjorta- H&M
Kjol- JC
Spetslinne- New Yorker
Halsduk- H&M



My day

Hej på er!

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte alls varit inne på datorn på hela dagen. Slutade skolan tidigt och då blev det hem och plugga. Började läsa i engelska boken, har gjort spanska läxan, pluggat inför historia förhöret vi har imorgon och gjort klart geografi frågorna. *Puh* Sen åkte jag till stan med mamma en runda, hittade inget speciellt faktiskt förutom såna där smarta klamrer och en söt ask inne på tiger.

Ska snart ta ett varmt bad och sen kolla igenom historian igen. Imorgon börjar lovet, vet ni hur skönt det ska bli?! Kvällen imorgon ska spenderas hos Maja, trevligt.


Ett linne som jag såg på H&M, själva linne är jättesnyggt men inte färgen. Synd att den inte finns i svart eller så..



HALSDUK

I måndags åkte jag äntligen till stan med mamma och köpte en halsduk! Hade ju ingen mysig & varmt men nu har jag. 99 kr från älskade H&M.


Det är en sån som man virrar två varv runt halsen ni vet?




17

Idag fyller min fina vän Maja 17 år, STORT grattis till dig! :D ♥


Har lagt upp den här bilden innan men har typ inga andra på oss ;o
I alla fall, grattis en gång till!

För er som undrade vad det låg i presenten så var det en söt sminkväska, hennes favorit lypsyl och hårspray. :)



Resursdag- Kina

Idag avslutades hela Kina-temat i skolan. Det var på tiden tycker jag! Morgonen började med att jag kom till skolan vid halv 9, grattade Maja och hon fick sin present. Sen kom Josefin och Emelie med chokladbollar och ljus i. Haha gulligt! Därefter var det föreläsning i aulan en timme och sen skulle vi ta oss till restaurangskolan, vi pallade inte gå så vi tog bussen haha (a)

Där blev det kinabuffé, dock gillar jag inte kinamat men räkchipsen är ju goda och så fanns det nån pannkaka, så det åt jag med. Trevlig lunch med folk från klassen i alla fall, mycket skratt som vanligt. Sen skulle vi tillbaka till skolan och ha svenska i en halvtimme. Fick reda på när vi ska ha prov och sen slutade vi.

Har gjort socialkunskapen och nu måste jag sätta igång med matten. 1000000 tal till imorgon. Sen blir det historia och geografi. Inte kul.


Maten på restaurangskolan.



Present

Har nyss fixat med Majas present, hon fyller ju år imorgon! :D Kan tyvärr inte avslöja vad som finns där eftersom hon läser min blogg men det kan jag ju berätta imorgon.


Hittade lite snöre (säger man så?) och skrev en liten lapp. Vad tror ni finns där i? :)

Och nej, jag har fortfarande inte börjat plugga. Ska NU.



Provet..

PUH, nu kan jag äntligen slappna av lite efter det där dumma provet! Var supernervös innan, och det var ju sista lektionen idag. Det var så sjukt svårt och konstigt. Komplicerade frågor som jag inte förstod ett skit av och det viktigaste kom ju inte med utan typ bara sånt som man inte tänker på när man läser i boken. Alltså gick det inte bra! :( Ett G blir det ju säkert men jag tror tyvärr inte mer än så.. Blir ju ledsen om jag inte får VG :/ Hatar att inte göra bra ifrån mig på prov.. Aja, ett G dör ingen av heller för den delen!

Igår var det i alla fall skola som vanligt, seg morgon med 3 so lektioner på rad. På geografin gick vi igenom det sista som ska vara med på provet, blev en himla massa anteckningar. Dock gjorde jag, Maja & killarna det lite roligare för oss och tävlade om vem som kunde skriva det snabbast (fast det skulle vara läsbart också haha), eftersom Robin blev diskad så vann jag ;) wiho!

Annars så har dagen flytit på, slutade halv 5. Imorgon är det resursdag, kina temat fortsätter. Så inga lektioner då, skönt! Men idag ska jag ändå göra historian och börja kolla på geografin. Ingen slapp kväll här inte.


Slänger in en bild på mig & Vloreta från Skåneresan.

Nu kallar läxorna på mig, puss ♥



ZUMBA

OKEJ, nu struntar jag i den otroligt krångliga & tråkiga ekonomiska politiken. Har pluggar som bara den idag, kan alla frågor och har läst i boken några gånger (höll på att somna precis varje gång) men sen är det vissa saker som absolut inte fastnar i min hjärna, tex målkonflikterna och det är jag säker på kommer på provet. Hjälp..

Och så är provet sista lektionen imorgon, hata det! Man vill ju bara ha det över på morgonen direkt, och sen efter det är det FCE så jag är hemma lite innan 5. Dock händer en kul sak efter (förhoppningsvis i alla fall!) Jag och Monika skrev upp oss på zumba men eftersom det var fullbokat fick vi bli reserver, jag hoppas verkligen att några tackar nej så att vi kan prova på det imorgon. Skulle vara såå kul!

Om det nu blir zumba så är jag hemma efter 19 nånting, men jag hoppas verkligen det blir av.

Nu tycker jag att ni kan önska mig ett stort lycka till på provet imorgon, för det lär behövas! Ska faktiskt sova nu, sovmorgon imorgon men jag ska upp lite tidigare och plugga hade jag tänkt. Wish me luck ;)


Har någon av er provat på zumba? Var det kul? :D



PLUGG

Tidsinställt inlägg.

Ja då var ännu en dag i skolan över och jag har bestämt mig för att inte alls sätta på datorn när jag kommer hem utan börja plugga på det där svåra, jobbiga och tråkiga ekonomiskt politiska samhällsprovet direkt!

Ska stänga av mobilen också, annars blir det facebook varann minut, inte bra. Blir intensivt plugg i några timmar, måste plugga myyyyyycket och sedan blir det stan med mamma.


Måste bara lägga in en superduper söt bild på Eric. Glöm inte min andra blogg http://saadelovers.blogg.se



Uppskjutet

Lite fler bilder från Liseberg i somras. Skulle gärna spolat tillbaka de där två dagarna, ÄLSKA Liseberg! Känna vinden i håret när man åker, vilken härlig känsla, gå runder, spela på chokladhjul, äta god mat & käka glass, underbart ju.

Sen tycker jag det är lite kul att mamma också älskar åka karuseller, då kan man ju åka med henne :D Fast jag trodde hon skulle dö när jag tvingade upp henne på Uppswinget haha. Jag tycker den är hur kul som helst!


Semir tvingade upp mig i uppskjutet, var livrädd när vi stod i kön. Haha messade Alex och frågade "kommer jag dö nu?" han bara, nejdå den är sjukt kul. Är glad att de tvingade mig åka för fy vad rolig den var!!

Wiho. Sen ville Semir att vi skulle åka höjdskräcken, men nej det gick jag icke med på.




Hahah, jag och mamma åkte farfarsbilar, en liten tradition ändå sedan jag var liten. Kändes ju dock lagom pinsamt att stå i kö med en massa tvååringar..

Höhö, lisebergskaninen ville kramas.

GOTT.


Jag tyckte uppskjutet var så himla kul så åkte det själv en massa gånger när inte Semir ville.



Lägger in lite fler bilder nån annan dag, kram ♥



Politisk ekonomi

Har spenderat hela söndagen med att plugga politisk samhällsekonomi till provet på tisdag, grymt tråkigt och krångligt är det! Att vi sedan ska kunna 66 instuderingsfrågor på det svåraste kapitlet gör ju inte saken bättre..


Allt det här ska vi kunna

Plus det här! Och 25 sidor i boken. Snälla nån liksom? Kan i alla fall cirka 60 frågor nu och så har jag läst i boken typ 1 gång. Orkar icke mer idag.

Sen har jag migrän idag igen, varför????! Varför har jag huvudvärk nästan varje dag? Det är inte okej.



Awesome film

Dear John, vilken underbar film! ♥

Riktigt, riktigt bra film det där. Absolut en av de bästa jag sett. Dear John handlar om en kille som heter John och är soldat i den amerikanska armén, efter ett tag kommer han hem och är hemma i 2 veckor, under de här 2 veckorna blir han kär, riktigt kär för första gången i tjejen Savannah. De umgås i 2 hela veckor tills John blir tvungen att åka tillbaka. Ska kärleken hålla mellan dem? Savannah och John skriver brev till varandra hela tiden, ända tills ett brev förändrar hela livet för John.

Blev rätt förvånad när jag såg att det är en svensk som regisserat filmen :o


Har du inte sett filmen än? GÖR DET.

Blev väldigt sugen på att läsa boken, den borde ju också vara hur bra som helst? Dock finns den bara på engelska och jag föredrar att läsa svenska böcker men tror faktiskt jag ska beställa hem den här boken ändå. Måste ju liksom läsas.



Dear John


Kom precis hem och nu blir det snart kolla film. Hyrde Dear John och en till, Alex sa att den är riktigt bra så jag hoppas han har rätt! :D Osminkad och trött tjej i myströja på bilden btw haha.

Någon som sett den?

Hoppas ni får en superbra kväll, vad ska ni göra? Fest/hemmakväll? ♥



Filmtips?

Har mest tagit det lugnt hela dagen, tänkt ut lite vad jag ska hitta på på lovet & pluggat lite samhälle. Mamma blev superförvånad över att jag pluggade på en lördag & tyckte inte att jag skulle göra det så jag la ner det. Hann i alla fall gå igenom de flesta frågorna. Imorgon blir det stenhårt plugg på det!

Snart blir det att åka ner till hemmakväll för att hyra film, vet dock inte alls vilka filmer? Tror det blir dear john, vill så gärna se den men man måste ju hyra mer än 1 för att få ha de en vecka. Har ni några filmtips?


Haha random bild från sommarlovet, nej men nu ska jag dra. Vi hörs senare!



THOMAS SABO

Länge sen jag köpte ny berlock till mitt Thomas Sabo armband nu, fast de är ju så himla dyra! Vill ju ha fler till mitt älskade armband.. Tycker tomten kan komma med ett par stycken till mig (a) De här vill jag ha just nu!


Skon och fyrklövern har en liten fin diamant! Kostar 600 nånting styck.

Så himla fin.

Den här ringen är ju helt underbar. Kostar nästan 2000 kr, inte lika underbart.

Vilken tycker ni var snyggast?



Monday morning


Igår hörde jag den här låten på rix fm, hur bra som helst! Monday morning med Melanie Fiona.
Visst blir man glad av den?



Saturday morning

Fy vad trött jag var igår, somnade på soffan vid halv 1 och sen vaknade jag lite över 1 och kunde knappt röra mig haha, måste ha sovit på ett mycket konstigt sätt för jag hade ont i heeela kroppen. Tog mig upp och jag och la mig i sängen istället och vaknade sent idag. Var i alla fall skönt att sova ut! Morgonen började med amerikanska pannkakor, awesome.

Har dock inga planer för dagen vilket är tråkigt! Måste i alla fall plugga samhälle vilket är ännu tråkigare. Vad ska ni göra idag?


Pannkakor med nutella är GÖTT.



Daniel

Hoppas verkligen inte att Daniel åker ut ikväll! Jag tyckter han var väldigt duktig, som vanligt. Blev dock besviken på Olle ikväll, inte alls lika bra som vanligt ju..


Söta Daniel.

Vem tycker ni ska åka ut ikväll? Jag tycker antingen Linda eller Elin. Vem gissar vi hänger löst då? Jag gissar på Linda & Geir(?)



Outfit

Gårdagens outfit. Letade fram något i garderoben som jag inte använt innan och det blev de rosa shortesen (som ser mer ut som en kjol), hur sköna som helst! Har även en liknande par fast blommiga.




Shorts- H&M
Linne- Gina Tricot
Kofta- JC
Halsband- H&M Divided
Ringar- Glitter
Armband- Thomas Sabo



Tidsinställda inlägg

Hur bra är det inte att blogg.se börjat med tidsinställda inlägg?! Nu kan man ju skriva lite inlägg på kvällen som sedan publiceras när man är i skolan. Awesome!

Äntligen fredag säger jag bara, såå himla skönt efter en tuff skolvecka. Nu återstår bara samhällsprovet på tisdag så imorgon måste jag plugga en hel del och typ hela söndagen men idag ska jag inte ens röra böckerna. Har dock himla ont i magen, haft det i skolan hela dagen också. Trodde jag skulle dö haha :( Hatar att jag får så ont i magen..

Dagen började med socialkunskap där vi körde en massa värderingslekar, ni vet heta stolen, linjen och sånt? Kul med lite sånt och inte bara plugg hela tiden. Efter det hade vi svenska, klistrade bara fast engelska sammanfattningen och sedan var jag och Maja klara med vårt arbete, vet ni hur skönt det känns att ha det klart? Vi fick i alla fall ledigt resten av lektionen. Därefter var det historia och vi skulle sätta upp artikeln på en skärm i biblioteket och sedan berätta lite om den, vad tror ni inte händer? Jo hela skiten ramlar ner och häftstiften åker åt alla håll. Vadå typisk otur? Sen fick vi ta och sätta dit typ 8 häftstift, bäst att det håller till på onsdag annars blir jag och Maja mycket ledsna..;) Efter historian ville jag verkligen hem så ont jag hade i magen men stannade kvar ändå. Spanska lektionen var i alla fall mycket chill, fick en liten uppgift och sen satt vi och snackade och skrattade en massa som vanligt. Spanska lektionerna är inte så dåliga trots allt!


Såhär blev mitt och Majas arbete om Marco Polo som vi lagt ner såå många timmar på. Tycker ändå den blev rätt snygg om man får säga det själv haha. Layouten stod jag för, hej idébrist liksom.




H&M Divided

Förlåt för dålig uppdatering, blev jätte illamående vid klockan 6 ikväll och fick superdupermega migrän. Har fortfarande sjukt ont i huvudet, känns som om det ska sprängas. Hatar ha migrän, bland det värsta som finns.


Dagens accessoarer. Ringarna är från glitter, armbandet Thomas Sabo och halsbandet H&M Divided. Visar outfits och sånt imorgon.

Kollar någon av er på lyxfällan nu? Jag var ju bara tvungen att kolla, handlar ju om tjejen som är helt shoppingberoende, haha sjukt kul! Kvällens fundering är bara, varför känner jag igen mig i henne? Jag blir lika lycklig som hon när jag shoppar, illa..

Ska snart ta ett varmt bad och sen sova. Har ändå varit duktig och pluggat engelska, spanska och socialkunskap idag. Samhällen gjorde jag inte så mycket av, skyller på migränen.



SNÖ?!

Usch, fy & blä vad kallt det är ute! Snön ligger fortfarande kvar, dock inte på vägarna. Höll på att halka och slå ihjäl mig imose om någon vill veta det haha, himla halt ute.

Dagen har varit kul (och kort) Slutade 12.20 men sen gick jag och åt med Samir och Robin så det blev att komma hem lite senare idag, dock var det god mat i skolan för en gångs skull.

Har en maaaaaaaassa läxor till imorgon, hela stora Kina arbetet ska vara klart så jag måste verkligen skriva klart engelska sammanfattningen NU, sen fick vi typ 45 sidors socialkunskap att läsa till imorgon, jag dör.. och spanska + plugga samhälle. Bäst att sätta igång med några timmars intensivt plugg nu så att jag kan ta det lugnt ikväll.


En liten bild från Skåneresan med min kära klass i maj.
Nu börjar jag plugga, puss ♥



NYTT


Min nya, fina skjorta från H&M. Efter 20% rabatt blev det något på 70 kr, billigt ju! Synd bara att så himla många har de här skjortorna men de är ju fina och sköna så varför skulle inte jag ha en liksom? Visar upp den vita och jackan imorgon.

Annars så verkar det som om jag kommer samla på mig lite pengar till höstlovet :D 1000 kr, shoppa? EH JA. Hallå väla, entré, nova Lund eller familia säger jag bara :D Jag är shoppingberoende, jaa.. Men det är ju så himla kul att ha nya kläder, älskar inte ni också det?

BTW SÅ SNÖAR DET I SKÅNE, INTE OKEJ I OKTOBER, INTE OKEJ!!!!!!!!!



Paketet har kommit

Mamma kom nyss hem och hade paketet från H&M (som jag beställde i helgen) med sig och där låg min nya vinterjacka och tre skjortor :D Dock två vita fast i olika storlekar. Efter rabatt och sånt så blev det 580 kr för 4 klädesplagg, älskar H&M!


Den vita skjortan. Ni får se bilder sen!



Autumn




Höstbilder tagna för någon dag sen, inte så bra bilden dock men vadå, jag är ingen fotograf ;)

Klart med pluggandet för idag, vilket betyder att jag kan ta det lugnt hela kvällen. Underbart! Matten är gjord och jag har pluggat samhälle. Går det något bra på TV ikväll?



DAGEN

Hemma från skolan nu, hur skönt som helst. Dryg samhällslektion och sen historia förhöret. Fick såklart en av de svåra frågorna, så typiskt mig att alltid ha otur. Kunde det som stod i häftet och ändå fick jag bara OK och inte +!? Bara för att han ställer följdfrågor som inte ens står med i texten ;s blev lite irriterad där faktiskt..

Vad ska man göra resten av dagen då? Hmm, plugga! Börjar med matteläxan snart och sen blir det faktiskt samhällsplugg, hatar prov, hatar läxor, orkar inte skolan. GE MIG LOV.


Smygtitt på dagens outfit, ni får se hela sen.

Nu ropar matteboken på mig, jag orkaaaaaaaaaaaaar inte. När ska lärarna fatta att man inte orkar hur mycket läxor/prov som helst? Aldrig verkar det som..



ADIDAS

Har pluggat historia hela kvällen, känner att jag kan de där Kina frågorna nu. Liksom hur onödigt är inte det här på en skala: 29 instuderingsfrågor, alla ska svara på EN var, och så måste man plugga in alla 29... Håll tummarna på att jag får en enkel? Har liksom korta svar på typ alla haha.


Dagens outfit. Hittade min älskade ADIDAS tröja, hade glömt hur mysig den var. Blev jeans idag med, första gången på evigheter typ, jag går nästan aldrig i jeans. Leggins 24/7 som gäller för min del, vet inte varför? Och ett diadem, hej dåliga hårdag säger jag bara!

Ska dra mig mot garderoben snart och leta efter några kläder till imorgon, varför ska det vara så svårt att hitta något när hela garderoben är full? Imorgon slutar jag tidigt, 12.20. Wiho!



1 lektion, awesome

Tisdag som är den jobbigaste dagen visade sig vara en sjukt chill dag ändå! Dagen började med sovmorgon och sen matte. Och ja det var min enda lektion för dagen ;) För man behövde inte gå på spanskan om man hade klarat provet, ingen samhälle & engelska och geografin blev också inställd. Dock har jag FCE klockan 15.30 men vem skulle sitta i skolan så länge?

Åkte hem innan 11 och var hemma till lite över 3. Försökte sova, gick icke så bra. Pluggade istället, fick huvudvärk haha. I alla fall, riktigt skönt att bara ha en lektion! Sen blev det tillbaka till skolan och ha FCE nu 15.30 och nu är jag hemma, har fortfarande huvudvärk. Jobbigt..

Har historia förhör imorgon, 29 dumma frågor ! Pluggade dock när jag var hemma så tror jag kan alla nu, ska bara repetera lite snabbt och sen blir det plugga samhälle. Men först, middag!


Vadå brun? ;) Saknar Cypern.



22.53

Är grymt trött, sov inte många timmar inatt. Sovmorgon imorgon, guld värt! Älskar tisdagsmorgonar, dock inte tisdag i sin helhet.

Slutar inte förens halv 5 imorgon, ööhhh. Dock har jag 3 håltimmar mitt i alltihopa på dagen, inte skoj någonstans! Ingen samhälle, engelska och spanska. Vad ska jag göra i så många timmar lite här och var under dagen?! Kan ju inte heller hem eftersom jag har Cambridge engelska sen.

Pluggade inte riktigt lika mycket som jag tänkte mig, engelska uppsatsen är i alla fall klar och kan lämnas in imorgon (dock blev den inte så himla bra) sen har jag gjort fce och pluggat in några historia + samhällsfrågor.

Ska snart sova tror jag, tråkig och lång dag väntar imorgon. Puss på er!




Skolan & stan med tjejerna

Puh, har äntligen lite tid till att uppdatera. Dagen har bestått av skola från 8.15-13.50, vanliga lektioner som varje måndag. Dock hade vi inte samhälle i morse men var ändå i skolan tidigare, det var Josefin också så vi satt och snackade i 1 timme. Sen var jag och Maja flitiga och blev klara med vårt Kina arbete och jag klistrade upp allting, blev rätt snyggt om jag får säga det själv hehe. Bara engelska sammanfattningen nu!

Efter skolan stack jag och Maja till stan för att gå runt och kolla på alla snygga höstkläder. Maja köpte en hel del men jag hade inte så mycket pengar så blev inget för mig.. Jag hatar att gå på stan och inte köpa något, JAG VILL SHOPPA! Sen joinade även Emelie och Josefin oss och så gick vi runt ännu mer. Trevlig dag på stan med mina tjejer :)

Nu har jag precis ätit middag, är supermätt! Ska alldeles strax sätta igång med plugget, orkar verkligen inte. Har gjort FCE men måste göra det sista på engelska uppsatsen, räkna matte och plugga historia & samhälle. Matten kan ju gå och dö eftersom jag ändå inte fattar något ;s


Provade världens mysigaste tröja inne på H&M, me want.

Jag och Maja inne på H&M.

Jaaa, nu måste jag plugga. Hej ♥



Polen Shopping- del 25




Vad ska man kalla den här underbara saken? Typ en spetsväst eller något sånt. Jättefint att bara slänga över en svart, enkel klänning. Fanns i svart också men precis 1 sekund innan jag skulle ta den kom en annan tjej och tog den, ville ju ha svart också..!

19 zloty inne på New Yorker, ungefär 45 kr. Sjukt billigt ju, Polen shoppingen är helt enkelt bäst.


Såhär ser den ut på.



Tråkiga söndag

Usch, jag hatar söndagar! Har tusen saker att fixa idag och måste verkligen plugga mycket! Historia, samhälle, engelska, fce, arbetet..

Väntar på att de varma och goda scones ska komma ut ur ugnen och sen ska jag faktiskt sätta igång här. Ha en fin dag så hörs vi sen ♥


Haha Majas snygga bild på Marco Polo, som förövrigt kan vara en av de tråkigaste personerna att göra ett superstort arbete om..!



LISEBERG

Jag var ju på Liseberg i somras, helgen efter midsommar och har fortfarande inte lagt upp bilder?! Inte okej Caroline, inte okej.

Tänkte slänga in lite bilder nu från de två underbara dagarna. Vi hämtade Semir och Violetta på morgonen och sen körde mamma hela vägen upp till Göteborg själv för första gången. Det gick hur bra som helst ända tills vi skulle hitta hotellet, vi såg Scandic hotell på vänster sida men vi var ju på höger sida på en moterväg, hade ingen aning hur vi skulle komma dit. Vi borde egentligen svängt in någonstans men fortsatte rakt fram och hamnade på motervägen till OSLO?! Haha, fick en väääldig panik där måste jag säga, i sista sekund svängde mamma av någonstans, vi hade ingen aning om var men bara vi inte kom till Oslo tänkte jag. Till sist hamnade vi på statoil och en snäll man som tankade körde framför oss och visade oss till hotellet. Som tack fick han en aladin ask hehe, det var faktiskt en bra bit dit.

När vi äntligen kom fram till hotellet blev det checka in och sen drog vi till stan för att äta innan vi åkte till Liseberg. Jag ÄLSKAR liseberg, tycker det är så sjukt kul där. Älskar åka karuseller, blir aldrig för mycket.


Jag innan vi skulle åka.

Fina scandic hotell, sängarna är sjukt sköna!

Godaste pizzan på favvostället i Gbg.

Inte ett endaste moln på himlen, höll på att svettas ihjäl! Kan ha varit varmaste dagen på hela sommaren, vi hade i alla fall tur med vädret. Lite för tur..


Jag, Violetta & Semir utanför hotellet.

Violetta, mamma & jag.

Självklart började vi med att åka Sagoslottet (tradition sen jag var liten), den är ju så himla mysig :)

Grymt mycket folk på hela liseberg! Sommarlov, helg, fint väder, ja det är klart -.-

Violetta & Semir.


Älskar slänggungerna, så härlig karusell.


I kön till spinrock.

Kö, kö & ännu mera kö.


Eftersom det var Semirs första gång han var på Liseberg så var det kul att visa alla mina favorit karuseller!

Vilken är er favoritkarusell på Liseberg?



Ny jacka

Idag beställde jag de två skjortorna i inlägget längre ner, den ena kommer dock tyvärr inte förens i november. Beställde även den här jackan, provade den inne på H&M igår och den var riktigt snygg på. Fanns inte i min storlek så jag hoppas att den jag beställt passar.


299 kr. Längtar tills den kommer!



Vantar


Idag hittade jag mina übermysiga vantar! Jag kommer typ bo i dem hela vintern haha, både inne, ute och i skolan. Min kroppstemperatur är lite konstig, mina fötter och händer är kalla 24/7 och på vintern fryser jag typ ihjäl. Bra att man hittade vantarna idag då, dock använder jag aldrig mössa. Passar inte i det.



Amerikanska pannkakor

Hallå!

Däckade på soffan igår vid 12, var såå himla trött efter hela veckan. Efter ett tag förflyttade jag mig mot sängen och sov gott hela natten haha. Morgonens i-lands problem var att välja vad jag skulle äta till frukost. Antingen scones eller amerikanska pannkakor, blev det sista med en massa chokladsås. MUMS, nu är jag så himla mätt.

Ja vad händer idag då? Här händer faktiskt ingenting.. Blir nog en tråkig lördag känner jag på mig. Aja, jag kan i alla fall blogga mycket?!


Ska alldeles strax beställa kläder från H&M, wiho. Visar er snart, ska även lägga in Polen bilder, shopping och lite pics från Liseberg. Kramkram ♥


Vadå gott?



Pannacotta & idol

Gjorde nyss chokladpannacotta, sååå gott! Väntar bara på att det ska stelna till lite i kylen, måste bara smaka det idag haha. Sent men bättre än aldrig? ;)

Väntar på att idol ska börja igen, Daniel gjorde några missar på de höga tonerna. Jag hoppas innerligt att han inte åker ut. Snälla..


Mums.



By H&M

Jag älskar H&M;s kläder, både snygga och billiga! Att sen halva Sveriges tjejer springer runt i samma är ju en annan sak men H&M är ändå helt awesome.

De här två skjortorna vill jag verkligen ha! Var och provade de idag, hur snygga som helst. Ska beställa imorgon.



99 kr, super billigt ju.

Nu blir det snart middag, (är vrålhungrig!) och mys framför idol. Go Daniel :)



FREDAG!

FREDAG, helt underbart!

Äntligen helg, här ska det slappas. Skolan idag var chill, förutom att dagen började med ett orförbrett läxförhör i socialkunskap. Sen fick jag och Emma även reda på vårt arbete, ett starkt vg. Alltså vg+, ehm tycker verkligen vi var värda ett mvg! Aja, vg+ är väl ändå rätt bra?

Sen på svenskan och historian skulle vi jobba med tidningsartikeln men eftersom att jag och Maja inte kunde göra mer på vår idag så satt vi mest och gjorde ingenting. Satt och snackade med Emelie och några ettor. På spanskan fick vi tillbaka proven, ett vg blev det. Är ändå nöjd med tanke på hur svårt det var! Tror det bara var Josefin som fick mvg, alltså tyder det på svååårt ;o Men alltså vad har hänt med mina MVG som jag fick innan? Eng provet gick ju åt skogen och nu får jag helt plöstligt vg i det mesta.. Fast jag pluggar ju så himla mycket? Hm, wierd. Har lite små-ångest över det. Nu de här veckorna innan lovet ska jag verkligen plugga stenhårt!


Åh jag vill slinga mitt hår igen.. Min utväxt är way to long nu! Ljusa, fina slingor som på bilden, jatack!

Nu ska jag till stan en runda och kolla på en skjorta, och sen med mamma och handla. Kanske hyra film med?



Hej migrän

Hej huvudvärk säger jag bara! Fick en plötslig migrän för några timmar sen som inte vill släppa. Känner mig helt konstig. Ska ta ett varmt bad snart och läsa lite och sen ska jag sova. Jag behöver sömn.

Har pluggat asmycket idag, huvudvärken kanske kommer därifrån haha? Kan inte socialkunskapen dock men jag orkar inte idag. Fredag imorgon, looooooove. ♥


Rätt gammal bild från björket. Jag saknar mina tjejooor ;o



Min garderob

Mitt rum + säng såg ut som ett bombnedslag, det låg verkligen kläder överallt. Jag är nämtligen inte så duktig på att hänga tillbaka kläderna i garderoben efter att jag tagit ut de ehehe. Mamma har tjatat på mig några dagar att jag måste städa och nu tog jag tillfället i akt (plus lite paus från plugget). Hänga tillbaka kläder, lägga kläder i tvätten osv. 1 timme tog det men med Eric Saade på hög volym var det helt okej ändå.


Behöver jag säga att min garderob är ÖVERFULL? Det går seriöst inte flytta en galge 1 cm haha, så tight allt hänger. Har jättemycket kläder och jag brukar inte ens använda hälften.. Sen hänger de flesta klänningar/tjocktröjor och lite andra plagg i ena av mammas garderober. Detta är väl resultatet man får om man är en tjej som älskar shopping.



Inte bästa dagen

Skönt att vara hemma såhär tidigt! Dagen har dock inte varit den absolut bästa.. En dryg socialkunskapslektion på morgonen och på engelskan fick vi tillbaka våra engelskaprov, omg säger jag bara! Jag är duktig i engelska annars ju, hade i princip MVG rakt igenom i hela ettan. Nu fick jag bara G+ på det här provet :o 0,5 poäng ifrån VG, JAG HATAR DET. Problemet är att jag typ får 0,5-1 poäng ifrån ett betyg typ hela tiden. Det är sååååå jobbigt.

Aja, blev i alla fall besviken på mitt resultat. Det konstiga är ju att jag kunde allt när jag pluggade men sen var provet helt konstigt och rättningen var sträng. Hoppas jag fortfarande kan få MVG i betyg?! På matten hade vi en praktikant som inte kan så jättebra svenska, hon skulle ha genomgång med oss. Genomgången tog 50 min (!!) och alla satt där som frågetecken, jag fattade verkligen ingenting. Sämsta läraren i världen på att förklara? Jaa. Sen kunde jag inte heller räkna talen eftersom jag inte fattade de. Tur att vår bästa mattelärare kom tillbaka sen på slutet.

Måste plugga en massa idag, ska sätta igång med det ganska direkt faktiskt. Skriva klart spanska presentation, historia frågor + arbete, samhälle, socialkunskap och engelska.



Saknar havet & Polen.

Nej, bäst att börja. Puss ♥



Egoboost!

Är fortfarande lika trött så jag tror faktiskt jag ska läsa en liten stund nu (var så länge sen jag gjorde det, har ju aldrig tid) sen ska jag leta upp några kläder att ha på mig imorgon och sen sova. Tur att jag slutar tidigt imorgon. Jag ♥ torsdagar.


Nu ska jag läsa Egoboost lite. Sov gott!



Loca

Jisses vad jag är trött! Har gjort matte, socialkunskap, historia och Kina arbetet. Samhälle struntar jag i idag, tar det imorgon istället. Dock måste jag göra lite på engelskan. Snart..


Grym ny låt av Shakira. Men varför har hon gått ner i vikt så mycket? :( Snyggare innan ju!



Cooler than me

Blev inte mycket plugg imorse, satt och snackade med några från klassen istället, och efteråt när jag satt och väntade på mamma orkade jag inte plugga heller haha.

Dagen har i alla fall spenderats i biblioteket i skolan på VARJE lektion, Kina arbete på både historian och svenskan. Dock gjorde jag inte ett dugg på historian eftersom jag redan är klar med min text och väntade på Maja, så satt och snackade lite med Samir, Ralle och Tobbe istället. Alltså en rätt chill lektion! På geografin blev det arbeta med frågor och på svenskan arbetade jag och Maja vidare med Kina arbetet. Känner att vi kommit en bra bit nu!

Dock undrar jag en sak, nån som läser min blogg kanske kan hjälpa mig? Vi ska skriva en tidningsartikel och vill alltså ha texten i spaleter (kolumer) men hur fixar man det?! Jag är verkligen sämst på sånt.. Fattar inte hur man ska göra ;s

Jaha, nu cpar bloggen igen -.- Funkar ju inte ens att ladda upp en bild.. Aja, idag måste jag plugga sjukt mycket. Snälla rädda mig? ORKAR INTE.
EHM JA, DETTA INLÄGGET SKREV JAG FÖR TYP 3 TIMMAR SEN MEN DET PUBLICERADES ALDRIG MÄRKTE JAG NU..


Okej, jag måste verkligen sätta igång och plugga. Engelska, historia, samhälle, socialkunskap och matte. Help?!



Black dress

I somras köpte jag en härlig klänning på H&M, glömde helt bort att visa den och för den andra glömde jag helt bort att jag hade den. Igår använde jag klänningen för första gången, det var lite kallt (även om jag använde leggins) men det funkade.



Man ser inte volangerna så tydligt på bilderna men den är i alla fall fin!
Har en likadan i en annan färg, se den HÄR.

Imorgon har jag egentligen sovmorgon och börjar inte förens 9.45 eftersom vi inte har samhälle men jag ska ändå åka med mamma när hon åker till jobbet på morgonen, inte lönt att ta bussen. Hoppas på att nån rolig är i skolan så att man har någon att snacka med, annars pluggar jag. Efter skolan ska jag också vänta på mamma, typ i 35 minuter. Inte lönt att ta bussen då heller. Blir väl plugg då med. Flitigtjej.se!



Mitt bästa pluggtips

Mitt bästa pluggtips är faktiskt något så enkelt som börja i tid! Hela högstadiet började jag i princip alltid plugga inför ett prov dagen innan, visst jag fick aldrig ig men det gav inte heller toppresultat. Nu i gymnasiet har jag faktiskt lärt mig att börja i tid och jag måste säga att det är såå mycket bättre. Man blir inte stressad och allt fastnar mycket bättre. Sen har det även gett bättre resultat.

Vi har tex ett jättestort samhällsprov om exakt 2 veckor. Hur många sidor som helst och 66 instuderingsfrågor. Jag började plugga redan i helgen, har pluggat in 4 frågor varje dag och till provet ska jag ha gått igenom alla på det sättet. Om ni har kartprov, lär in några länder/huvudstäder varje dag! Då kommer det mesta sitta dagen innan provet.

Vet att det låter jobbigt men verkligen värt det, för hur kul är det att stressplugga in ALLT sista dagen innan provet? Bättre att ta allt stegvis och sen repetera/läsa på allt igen sista dagen.


Brukar ni börja plugga i tid, eller kör ni sista-dagen-plugg?



Dagens

Kom hem för cirka 30 minuter sen, åh vad skönt att vara hemma såhär tidigt på en tisdag! Brukar ju alltid komma hem lite innan 5 annars. Som sagt sovmorgon, matte där vi räknade på lite och sen spanska där vi fortsatte med presentationen om oss själva. Sen blev det ju lite snack också, haha varför är vi aldrig flitiga på spanska lektionerna? Fast jag snackade faktiskt samtidigt som jag skrev, skills ;)

Har inga speciella läxor till imorgon men måste ta tag i en hel del till nästa vecka så ska göra historia frågorna, samhälle frågorna + plugga samhälle, engelska uppsats och sv/hi arbete. Bäst att sätta igång.


Dagens outfit som jag passade på att fota medan jag väntade på bussen eheh.
Jeansskjorta- JC
Sjal- Vero Moda
Leggins- H&M
Skor- Deichmann
Spetslinne- Bikbok
Kjol- Polen
Ringar- glitter
Armband- Thomas Sabo
Väska- Nisses
Skinnjacka- Cubus




Sovmorgon gillar vi

Oj vad jag är trött, ska gå och lägga mig senast klockan 11 idag! (För en gångs skull) Imorgon har jag sovmorgon, härligt. Börjar inte förens 9.40 och har bara matte, lunch & spanska och sen slutar vi pga konferanseftermiddag. Hur gött?! Hemma efter 1, så vi hörs då.


Ni Eric fans glömmer väl inte att jag har en till blogg? :) http://saadelovers.blogg.se!



Polen Shopping- del 24

Jaa, då var det länge sen jag visade något av min Polen- shopping ju. Men vet ni vad? Jag har faktiskt inte packat upp allt än, haha det är ju helt sjukt! Köpte ju allt i sommar och det ligger fortfarande kvar 2 shoppingpåsar i vardagsrummet.

Det här är i alla fall en av de mysigaste tröjorna jag äger! Köpte den inne på New Yorker för cirka 60 zloty, runt 150 kr.




Kragen kan man göra lite hur man vill med.

Värst vad blogg.se är segt på sistonde, tar ju 1 år att ladda upp tre bilder. Puss ♥



RUBRIK

Kom hem från skolan för cirka 1 timme sen och sedan dess har jag ätit mellanmål och bara tagit det lugnt framför datorn lite. Dagen har varit rätt så chill, typ samhälle, historia där vi satt i bibblan och arbetade med frågor (blev inte sådär jättemycket arbete om man säger så haha) och geografi. På spanskan skrev vi en presentation om oss själva och sen avslutades dagen med engelska prov. Det var svårare än jag trodde det skulle vara faktiskt och jag glömde böja en hel del ord. Bye bye MVG typ? :'( Aja vi får se hur det gick! Kunde ju allt igår..

Det var det första och sista provet för den här veckan, sååå skönt. Har dock en hel del läxor jag måste ta tag i idag så hade tänkt börja nu så att jag kan ta det lugnt ikväll.

Hörs lite senare ♥


Blev så sugen på att gå ut och fota lite! Men nej, plugga var det ju.



Secret

Idag får jag lov att kalla mig själv flitig! Gjorde lite samhällsfrågor och pluggade in de första 8, pluggade till engelska provet vi har imorgon. Inte alls speciellt svårt så jag hoppas på ett MVG och sen skrev jag klart alla texterna till mitt och Majas Kina arbete. Nu är det bara samanfattningen på eng kvar, layouten, renskriva på datorn och sånt vi ska göra men vi har nästan två veckor på oss så det är lugnt.

Sen har jag även hjälpt till med tvätten och varit ute på en lång runda med musik på högsta volym, awesome. Känner att jag kan engelskan så idag ska jag inte plugga mer. Får hoppas att det går bra på provet imorgon :)


Jag är helt kär i den här underbara låten med Seal, så himla fin!



10-10-10

Gick och la mig halv 4 igår, inte okej. Sov i alla fall rätt länge och när jag vaknade blev jag såå sugen på amerikanska pannkakor haha? Inte för att jag har ätit det nångång men det verkade så gott. Sagt och gjort, det blev amerikanska pannkakor till frukost. Själva formen blev ju lite fail så de såg kanske inte ut som de ska men de var sjukt goda. Det viktigaste ju? :)


Jag lovar, det var gott ;)

Jag hatar söndagar, det innebär alltid en massa plugg. Imorgon har jag engelska prov och har jag börjat plugga? Ehm NEJ. Panik! Jag vill ju ha MVG på det. Blir att plugga det nu då, tur att jag gillar engelska.




Filmkväll hos Maja

Vilken bra lördag! Tog det lugnt hela dagen (förutom lite plugg) och sen vid 20 åkte jag till Maja. Innan jag åkte till Maja så skjutsade mamma mig till statoil eftersom jag skulle köpa grädde och klantig som jag är så råkar jag slå i handen i en metallbit som sticker ut där i kylen, trodde inte det skulle blöda men efter typ 10 sekunder började det blöda och svida fett mycket. Jag har sån otur ibland. Sprang snabbt till kassan och betalde och sen till bilen så tvingade mamma mig att vi skulle köra hem och ta på sånt bakteriedödande medel (söte mamma!) men jäklar vad det sved :o

Kom till Maja lite innan 21 istället. Hon hade gjort chokaldpudding så det åt vi och även glass. Kollade på i taket lyser stjärnorna, tredje gången jag ser den och idag grät jag faktiskt inte. Rätt ovanligt! Efter filmen hade slutat så satt vi och snackade i flera timmar. Och hittade lite kul bilder på facebook hahah. Tack för en mycket trevlig kväll du :)


Var jättedålig med kameran idag men tog i alla fall kort på den goda chokladpuddingen.

Ska snart sova, imorgon väntar en massa PLUGG. God natt ♥



Last weekend

Har ju helt glömt bort att visa lite bilder från förra helgen hos Maja med tjejerna. Som sagt så hade vi en grymt kul kväll! Tack alla :D




Hahah, alla dansade loss i Majas vardagsrum!

Josefin.

Annie.

Vi åt sjukt mycket godis, ser ju ut att vara jättelite i skålen? Men det var faktiskt för över 100 spänn :p

Vi spelade även in en rätt rolig video när de dansade men den tror jag att jag behåller för mig själv haha! Nu har jag precis ätit middag och nu är jag sjukt mätt. Snart ska jag hem till Maja på filmkväll, vi ska se I taket lyser stjärnorna, den är ju så bra och länge sen jag såg den nu.

Idag ska vi inte äta så mycket godis eheh. Vet inte riktigt när jag kommer hem men hoppas ni får en trevlig lördagskväll! Vad ska ni göra? ♥



Dresscode

Sov länge idag, så skönt. Sen så åt jag en god frukost, älskar lördagar.

Har en massa outfits att visa er, hinner ju aldrig göra det på vardagarna. Såhär såg jag ut igår.




Linne- New Yorker (Polen)
Kjol- JC
Kofta (som för övrigt är vääääärldens mysigaste)- Bikbok
Ringar- Glitter

Nu ska jag plugga lite, jao på en lördag. Helt sick men jag hinner inte göra allt imorgon. Ikväll blir det Maja :)



Veckans bästa

Oj vad länge sen det var vi körde en sån här! Veckans bästa låtar enligt mig;

Engel- Rasmus Seebach
When I Look At You- Miley Cyrus
Bumpy Ride- Mohombi
One Day- Jack Savoretti
Seize The Day- Hoffmaestro



Who Says


L O V E. Så himla bra! ♥ & söt som socker.

Daniel & Olle är grymma!



IDOL

Äntligen kör idol-fredagsfinalerna igång igen. Idol förgyller verkligen fredagskvällarna!

Jag och mamma äter alltid god middag och kollar på idol på fredagarna, lite av en tradition ;) Jag gillar!


Go Daniel! Har ni någon favorit i årets idol?



ÄNTLIGEN FREDAG

Thank god it's friday säger jag bara!

Kom nyss hem från skolan, fy vad skönt med fredag. Skulle inte orkat med en endaste dag till i skolan, efter 2 stora prov den här veckan är jag helt slut. Har nog aldrig pluggat så mycket innan.

Måste säga att spanska provet gick förvånansvärt bra idag! :D Pluggade jättemycket igår ju och det kändes faktiskt bra när jag skrev det nyss. Det var svårt och mycket grammatik men det gick ändå bra. MVG blir det ju inte men blir förvånad om jag inte får VG. Missade lite grammatik och ord här och var men ändå. Så skönt att det är över nu i alla fall.

Jag säger bara en sak, helg ♥


Bild från skolan från förra fredagen.

Nu ska jag med mamma och handla sen vet jag inte vad som händer? Puss!

Btw, vad är det för jobbig reklam på blogg.se? Och varför blir ord gula på min blogg?



Skoltrött tjej

Har suttit och pluggat spanska till och från, från klockan 2 till nu. Det får räcka tycker jag! Det är så sjukt mycket vi ska kunna till provet imorgon så det är liksom typ omöjligt att lära sig allting. Hatar grammatik och av det är där tyvärr mycket..!

Får räcka med ett G eller så, orkar inte meeeer. Ska kolla igenom ett häfte med fem A4 sidor fulla av meningar och fraser och plugga in betydelserna av verben. Tar max 30 minuter till.

Äntligen är det fredag imorgon, fyy vad skönt det ska bli att ta det lugnt i helgen. Jag ska verkligen inte göra någonting alls, bara slappa. Läääääängtar.



Kul.. not.



Jag klarade det!

Heeej på er.

Vilken slapp dag i skolan, helt sjukt. Första lektionen (människan social) var inställd och vi började inte förens 10. Det är ju såååå typiskt att man inte får reda på det innan utan kommer till skolan. Man blir lite arg -.- Så jag fick sitta i skolan och vänta från 8.15-10.00. Segt, ohja! Men Josefin var också där innan så vi satt och snackade i nästan två timmar. Då gick genast tiden lite snabbare. Sen satt vi och sjöng med i Engel, Natteravn och Barbiegirl. Haha folk måste trott vi var dumma i huvudet :p

Vid 10 hade jag engelska i 5 minuter, lönt? Och sen till sist matte.
JAG KLARADE G I MATTE B PROVET, JAAAAAAAAAAAAAAA! :D :D :D :D :D :D Vet ni hur glad jag blev?! G var 9 och jag fick 12.5, det var ju faktiskt inte så dåligt om jag får säga det själv. Blev så himla glad, det gjorde min dag alltså. Nu kan jag vara glad hela dagen.

Snart ska jag tyvärr börja plugga till spanska provet imorgon, såå mycket vi ska kunna. Jag kan ingenting. Blir att plugga från halv 2 till halv 6, tror jag? Och mobilen ska AV, annars sitter jag bara och spelar..


Jag är glad över matteprovet, inte att jag måste plugga spanska haha.



New

Här är ringen jag köpte i fredags. 98 kr på Glitter. Love it!




En lite annorlunda ros.

Nej nu kallar spanska böckerna på mig IGEN. Blööö..



Seg dag

Jag är sjukt trött och kom typ nyss hem från en grymt seg skoldag. Trodde aldrig den skulle ta slut, onsdagar är jobbiga. Fick inte reda på matteprovet idag, läraren var inte där.

Så mycket prov och sånt i skolan just nu att jag är helt slut. I måndags fick vi tillbaka samhällsproven, där fick jag MVG. Det kändes i alla fall bra!

Mamma är inte hemma men jag är hungrig, måste laga mat. Vad? Något snabbt och enkelt. Bli kanske pasta igen? Sen måste jag sätta igång och plugga på spanskan rejält. Det är så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja.


En snabb outfit bild.

Ni hittar mig djupt sjunken i spanska böckerna idag.. Synd att man inte kan åka till spanien och plugga där istället -.-



Matteprov, check

Äntligen hemma. Jag hatar tisdagar. Dagen började som sagt med ett matteprov. Fy vad nervös jag var och jag har verkligen INGEN aning om jag får G. Det kändes inte speciellt bra alltså och ändå pluggade jag så sjuuuuukt mycket. Jag blandade typ ihop allt och ja det gick kasst. Man måste ha 10 poäng för att få G, och jag tror seriöst inte att jag skrapat ihop 10 poäng. Det återstår att se imorgon. Får jag G blir jag överlycklig, får jag IG blir jag förkrossad.

Slutade i alla fall för en halvtimme sen, så segt att ha FCE engelska på tisdagar. Efter matteprovet rullade dagen på med spanska, engelska, geografi, samhälle och engelska.

Nu sitter jag här och käkar pasta och snart blir det plugg. Måste plugga grymt mycket på spanskan, man ska kunna typ 10000 olika saker till provet på fredag. Jag dör.


Detta och 3 lika fulla A4 sidor till är bara en liiten punkt av allt det vi ska kunna till spanska provet. Huh säger jag bara!?



Heeej fina läsare.

Jag lever! Skolan tar bara död på mig. Så sjukt jobbigt alltså. Idag var jag i skolan till halv 5, var i mattestugan och direkt när jag kom hem fortsatte jag plugga till det dumma matteprovet hela kvällen. Åt och sen pluggade jag igen.

Känns som om jag ändå inte fattar ett skit och jag kommer gå IG imorgon.. Blandar bara ihop allt och det blir fel. Men jag har ju pluggat såååå mycket tillsammans. Börjar seriöst böla om jag får ig haha. Ska inte plugga mer idag så får det gå som det går helt enkelt. Ni kan väl önska mig lycka till? Det lär behövas säger jag bara.

Imorgon börjar dagen med matteprovet, ska bli så sjukt skönt att ha det över. Dock måste jag börja plugga spanska då men det kan vi strunta i så länge.

Innan jag går och lägger mig vill jag bara tipsa om min kompis Cillas blogg som hon började skriva i igår. Kolla in den HÄR och skriv en kommentar vettja! Älskar läsa mina vänners bloggar :D


Bild på Cilla :)

Vid 11 ska jag försöka somna idag så att jag är pigg imorgon. Dålig koncentartion på matteprovet = IG for sure. Natti ♥



Matte suger.


Gårdagens outfit innan jag drog till Maja på filmkväll. Enkelt men snyggt. Linnet är från H&M och magtröjan är köpt i Polen. Har även fler såna i olika färger. Kan visa sen!

Btw, kom typ nyss hem från Maja. Vi pluggade matte i cirka 4,5 timmar. Hur duktigt är inte det på en skala?! Tack så mycket till hennes syster som hjälpte oss. Har ingen aning hur mycket som fastnade i mitt huvud, hoppas i alla fall att lite gjorde det. Har i alla fall fått lite mer kläm på additionsmetoden känner jag.

Nu har jag huvudvärk som bara den. Cp matte! Ska ta ett varmt bad snart :)



MATTEPLUGG

Usch vad seg jag är efter igår och det är Maja också haha! Sov i alla fall länge idag och sen åt jag en stor frukost.

Idag blir det pluggdag hemma hos Maja! Hennes snälla syster ska hjälpa oss ännu en gång att plugga inför matteprovet. Jag SKA få G, annars vet jag inte vad jag gör. Klockan 3 ska jag i alla fall hem till Maja så pluggar vi i några timmar. Till 7 kanske?

Hmm då har jag alltså två timmar kvar nu. Ska nog sitta vid datorn till halv 2 och sen plugga matte själv intensivt i en timme. Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem.



Jag dör.. Fattar ju seriöst inte ett skit!



Twilight, boooring!

Halloj!

Nu är jag hemma från en galen kväll med tjejerna. Vi åt pizza, skrattade en massa, dansade i vardagsrummet typ en hel timme, kollade i skolkatalogen, åt en massa godis och kollade film.

Vi började med twilight men stängde av efter en stund eftersom alla redan hade sett den, förutom jag och jag tyckte den var skit tråkig! Sen kollade vi eclipse, omg vad tråkiga twilight filmerna är säger jag bara ;s höll ju på att somna!


Har ni sett twilight filmerna? Vad tycker ni i så fall? Som sagt, sjukt tråkiga enligt mig.!

Tack för kvällen tjejer, måste göras om. Ska ladda över lite bilder nu, lägger upp de antingen om en stund eller imorgon.

När jag vaknar är det MATTE som gäller hela dagen, snälla låt det aldrig bli söndag morgon.



Filkväll med tjejerna

Snart sticker jag till Maja på filkväll med henne, Emelie, Josefin, Emma och Annie. Vi ska käka pizza och kolla film. Blir Remember me och twilight filmerna. Jag orkar dock inte kolla på alla twilight så ska inte stanna och kolla på alla filmerna.

Vet inte när jag kommer hem, nångång ikväll i alla fall. Ha en jättebra lördag! Ska ni festa ikväll? Eller ha filmkväll/hemmakväll?


Josefin & jag efter Eric Saade konserten i augusti.



Favorite


Mina två favorit ringar just nu! Älskar stora ringar. En läsare frågade vart jag köpt den svarta, den är från glitter :)



Lördagens planer

Usch vad länge jag sov till idag! Vaknade inte förens vid halv 12 och låg och drog mig i sängen. Nu är jag i alla fall pigg och glad. Visst, lördagen blir kortare men jag behövde sömn.

Ikväll var det som sagt tänkt att vi skulle dra till björket men eftersom ingen var riktigt pepp på det (förutom jag hehe) så struntar vi i det och går nästa gång istället. Ikväll blir det pizza och filmkväll med tjejerna. De ska se alla twilight filmerna (!!!) och remember me. Jag har inte sett en endaste twilight film och orkar inte sitta och kolla på film i 9 timmar så jag kommer lite senare var det tänkt. Remember me vill jag i alla fall se.


Måste bara säga att filmen Skottår som jag såg igår var hur bra och rolig som helst. Ett klart filmtips till er!

Annars så måste jag TYVÄRR plugga liiiite idag. Vill göra klart FCE engelskan så att jag bara kan koncentrera mig på matten imorgon. Idag kommer även en kompis från Malmö hit så henne vill jag också träffa. Hur ska man hinna med allt det?

Vad är era planer för dagen?



Jag måste sova mer

Det är fredag kväll och jag är som vanligt helt slut! Får aldrig tillräckligt mycket sömn under veckorna. Att sova 5 timmar när man går i skolan och har sjukt mycker läxor och prov är inte okej och funkar inte i längden. Jag ska ändra på det, lovar!

Sen när man är så trött har man ju inte full koncentration heller, haha några exempel som jag gjorde idag bara.
- skulle svara på en fråga på spanskan och läste upp helt fel mening. Fail!
- tappade väskan på golvet på historia lektionen, för jag hade glömt att jag la den i knät haha? Det hördes kan jag säga.
- råkade slå i huvudet rejält i bordet nu ikväll, hej huvudvärk.
- tog telefonen för att ringa ett samtal, telefonen låg bredvid mig hela tiden och jag glömde såklart ringa.

Och ja så här har det fortsatt hela dagen..


En riktigt trött Caroline idag. Dagens outfit och ringen visar jag imorgon istället. Är för trött idag.

Imorgon är jag så sugen på björket men ingen annan verkar vara det haha :( Så det blir filmkväll med tjejerna istället. Hörs imorgon ♥



Sockersöt

JAAAAAAAAAAAAAAAA, sockersöta Daniel är vidare i idol! :D:D Min favorit i idol 2010, av de som är vidare nu. Helt klart! Sjunger helt underbart, verkar vara en grymt snäll kille och är som sagt söööt.


Aaw, gulligt!

Vem är eran favorit i idol?



Facelook



Såhär såg jag ut idag. Dagens outfit får ni se lite senare! Köpte även en ny ring idag, jaa jag älskar ringar. Lägger in bild på den också.

Nu blir det middag och IDOL. Efter en hård vecka förtjänar jag en trevlig fredagskväll, jag älskar fredagar.



Skottår

Hyrde 2 filmer förra veckan men har inte hunnit kolla på Skottår än och de ska lämnas tillbaka idag! Så nu måste jag se den för det är ju sjukt onödigt att lämna tillbaka en film för 50 spänn man inte ens kollat på.

Fast jag gillar ju inte kolla på film på dagen haha. Kvällen är ju mycket bättre?


Har nån sett den?