slide show

Mycket nu

Denna veckan har jag SÅ mycket att göra. Waah vet knappt var jag ska börja. 



PRL


Ny tröja från Ralph Lauren. Den kostade runt 1000 kr, innan hade den kostat 2000 så äkta fynd tycker jag! 

Nu är det stopp på shoppandet för min del. Jag köpte dock den dyraste julklappen jag någonsin köpt i fredags. Hoppas nu mami blir glad! 



Gant downtown

Nyaste i samlingen av märkeströjor. Så fin!
 
Mitt humör idag är verkligen inte på topp. Jag blir fucking crazy på skolan, jag är så skoltrött så jag spyr. 0 motivation till tentan och när jag blir tvingad till att plugga blir jag på så sjukt dåligt humör. Äckliga söndag.



1:a advent

1:a advent idag ju! Jag älskar julen och allt som har med julen att göra. Dock har vi inte hunnit ta fram några julsaker allt ännu, tidsbrist helt enkelt och ljus glömdes att inhandlas för varken jag eller mami tänkte på att det är 1:a advent. Får väl helt enkelt tända två ljus nästa söndag. Lite julmusik ska jag dock lyssna på idag så att jag kommer in i stämningen lite.
 
Jag hatar ju dock söndagar för de innebär alltid ångest och plugg. Har en hemtenta som ska lämnas in på tisdag så jag måste arbeta med den hela dagen idag. Har inte börjat än men tanken är att den ska bli klar och skickas in idag, vi får väl se hur det går.
 
Ni får gärna ställa frågor på ask.fm/carro93 under dagen så svarar jag snabbt.



Ralph Lauren

Ny tröja från Ralph Lauren. Favoritmärket och favoritfärgen, svårt att slå.



Yes!

Åh kommer du ihåg denna dagen bff? Roligaste!!
 
Jag fick tillbaka ett mejl att jag klarade retoriken, så skönt! Och så har jag även klarat den senaste kursen, kring film och medier. Så allt hittills detta året är godkänt på uni och det känns SÅ bra. Efter jul är det 1 år kvar sen är jag klar!!!!! Börjar se ljuset, nu är det bara att bita ihop och klara det som är kvar. 



NLYshoes

Nya skor från Nelly.com. Har aldrig haft såhär höga skor men jag älskar de! Såhär tänkte jag se ut på avslutningen och i jul, dock med strumpbyxor till. 




Bye Grekland

Här är de absolut sista bilderna från Grekland från kameran. Har ett gäng mobilbilder också som kommer upp någongång. Och så tänkte jag skriva ihop en guide till Makrigialos.
Brun efter 1 vecka, härligt det. Hade gärna stannat 2 dock! Varför blir jag aldrig brun på halsen???? Hur solar man halsen haha? 



Grekland dag 6 #3

Bilder från sista dagen i Grekland. Det är denna dagen jag tänker tillbaka på med mest glädje. Inte ett moln på himlen, det var varmt, man njöt extra mycket, lugnet. Stod på stranden och tänkte "detta är livet". Vill tillbaka NU!



Behöver hjälp med bloggdesign!

Jag behöver hjälp! Behöver någon som kan designa min blogg. En ny header hade jag velat ha, plus att jag vill göra bloggen bredare så att jag får plats med större bilder, nu är mina 700 men jag hade gärna velat att de kommer upp i 900/1000. Jag provade lite nu men då hoppade hela menyraden ner och allt blev helt fucked up.
 
Det är alltså inga svåra saker för någon som har koll men jag känner att jag inte tänker lägga mig i kodning osv för det blir bara fel.
 
Jag betalar självfallet! 
 
Någon som känner att ni kan hjälpa mig?



New in

Fick en fråga om vart mina jeans är ifrån och de är från Topshop, som precis har kommit in på nelly.com
 
Här är länken;
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/topshop-200920/rip-j-jeans-351069-426/
 
Kostar 499 och finns i svart och blå. Jag har de svarta men de är inte riktigt svarta dock? Sjukt snygga ändå.
 


Jag älskar hålen och att man får OK rumpa i jeansen. Har beställt ett par i blå också! 



Bad day

Vilken skitdag rent ut sagt. Fyfanfyfan.
En lite roligare sak är att jag älskar mina nya jeans, snyggaste någonsin! Passa på, för Nelly.com har 20% idag. 

Igår mådde jag så hemskt som man kan må tror jag, en av de där hemska migränattackerna igen där man känner att man knappt orkar leva längre. Grät hela kvällen och låg i sängs innan 22. Jag ska börja gå och lägga mig tidigt varje dag nu, mår så katastrofalt dåligt om jag går och lägger mig senare än 00. Hur sjukt egentligen?? 



Thursday morning

Torsdag igen, veckorna går så himla fort?! På tisdag ska nästa tenta in vilket innebär att jag måste plugga hela helgen (minus fredag, det är en helig dag för mig). 

Minns inte när jag hade en ledig helg sist. Ehh för typ 19 år sedan? Nej men känns verkligen som det. 
På tal om något annat så var jag och bowlade igår, skojsigt faktiskt. Fick ju en del strikes också va 😏



Tenta

En tenta ska in imorgon och det går himla trögt tycker jag. Kämpar på men har någon form av skrivblockering, var är mitt flow?? Det är gone känns det som.

Nåja, kan inte gå och lägga mig innan jag gjort klart den. Har drygt 300 ord kvar jag måste skriva. 
Fick hem ett par nya jeans idag, sjukt snygga!!!!! 

Önska mig lycka till. Hejdå. 



New in

3 nya. Bättre bilder kommer i helgen men jag är jättenöjd! 






En tisdag

Hej på er!

Sov 8 timmar i natt och vaknade upp något piggare. Är fortfarande lite hängig men ber till högre makter att jag inte kommer bli sjuk utan att det stannar vid en förkylning. 
Fick tröjan på bilden av mami, som present inför den 6e december (polsk tradition) den är från Ralph Lauren och typ världens finaste och världens mysigaste!! Tack mamma ❤️️

Hos diabetessköterskan idag gick det bra. Mitt hba1c har sjunkit, bra bra Carro och det bästa av allt? Jag har gått ner nästan 5 kg i vikt! Ännu bättre Carro. Så himla kul. Det enda jag gjort är att jag äter mindre portioner och så försöker jag undvika choklad och liknande under vardagar. Nu satsar jag på att gå ner minst 5 till fram till sommaren. Sen sa hon att jag ska prova på ett nytt insulin. Lite läskigt för jag har använt samma insulinsprutor i ca 9-10 år men vi får se, kanske är detta bättre? 

Måste bara berätta en sak som hände när jag skulle hem. Det är ju is ute vilket innebär att jag halkade och ramlade rakt ner i den fetaste vattenpölen. Skrapade upp både mitt knä och hand och blev helt jävla blöt på hela rumpa. Hahaha 💯 min otur. Nu vet ni det också! Jag ramlar både i trappor och på isen. 



Sick?

Usch idag mår jag verkligen inte bra. Jag börjar bli sjuk och har både feber och ont i halsen. 

Jag har bara legat på soffan hela kvällen och sovit/vilat. Hårfönen är på högsta volym för jag fryser så sjukt mycket. Det är galet kallt idag?? Ni vet den där känslan när man får rysningar i hela kroppen och det verkligen inte går att värma sig? Hmm ja, den känslan.. Hårfön är jättebra att använda haha, man blir varm och jag älskar värme så det är ju lite mysigt sådär. 
Jag har dock varken tid eller ork att bli sjuk just nu. Framför allt inte tid!! Jag känner att det är bäst att jag går och lägger mig strax så får vi se hur jag mår imorgon. Det sägs ju att sömn är den bästa medicinen men jag känner på mig att jag kommer att bli sjuk..

Imorgon ska jag först på möte, därefter ska jag till diabetessköterskan och sedan på ett möte till. Kanske vaxa och färga ögonbrynen om jag hinner så jag hoppas jag mår bättre imorgon. Mamma känner sig också hängig och sjuk, attans. 





New in Gant

Hade tänkt visa er denna tröjan ett tag nu men aldrig blivit av. Köpte den förra månaden, från Gant. 1200 kr och detta är min absoluta favorittröja! Hade ni tänkt investera i en märkeströja så köp den här, finns i en mängd olika färger. Så snygg, så varm, så skön, så classy.



Victoria´ s Secret

Favoriten! Jag kan ju inte alls använda dofter eller parfym med denna body wash från VS använder jag alltid som badskum, luktar så gott! Kom på att man även kan droppa i lite i tvättmaskinen så luktar kläderna VS. Tips!



Trött söndag

Har skrivit på en komplettering till retoriken heeeela dagen vilket innebär himla dåligt humör. Jag är en sådan person som kan plugga och jag är duktig på det men är det en kurs eller tenta jag inte alls tycker är intressant eller svårt då går det sjukt trögt och mamma får stå ut med en hel del av mina utbrott under dagen. 
 
Nu är den i alla fall inlämnad och jag hoppas jag klarar den! Tanken var att jag skulle skriva min tenta som ska in på tordag men all info har inte kommit upp än, mejlade läraren men väntar på svar så har inte kunnat börja på den idag.
Nu kanske jag kan få en halvtimme för mig själv om jag har tur.



10

1. Beroende av?
 
Familjen, märkesväskor, märkeskläder, mobilen, choklad och resor.
 
2. Vad får du oftast komplimanger för?
 
Utseende: klädstilen, läpparna, håret. 
Personligheten: snäll, glad, omtänksam/hjälpsam.
 
3. Dina planer under 2016?
 
Jag vet inte exakt hur våren kommer att se ut eftersom att jag väntar på ett besked men jag går i alla fall in på mitt sista år på universitetet och så ska jag till Spanien i sommar.
 
4. Vad är det konstigaste du ätit?
 
Jag kommer faktiskt inte på något nu direkt.
 
5. Hur ser dina morgonrutiner ut?
 
Jag vaknar vid 6.30, går och borstar tänderna, väljer ut kläder. Därefter sätter jag mig på soffan och äter något litet (jag hatar frukost så brukar oftast bara bli en apelsin). Sedan sminkar jag mig, packar väskan och är redo för dagen.
 
6. Serier du följer just nu?
 
Alla mina favoritserier är slut. Väntar på nästa säsong av både Empire och Nashville. Just nu är det bara Million dollar listing och Masterchef, fast det är ju mer program.
 
7. 5 saker du vill göra i framtiden?
 
Bli mamma, gifta mig, bli rik, upptäcka mer av världen och leva utan migrän.
 
8. Har du någonsin brutit mot lagen?
 
Jag snattade kylskåpsmagneter när jag var typ 4 år. Ville så gärna ha de men fick inte av min pappa. Då tog jag saken i mina egna händer och la in de under min overall. Mamma blev lagom glad när hon skulle ta av min overall och magneterna ramlade ner på golvet haha..
 
9. Vad står det i ditt senast inkomna sms?
 
Det blir jättebra (tummen upp emoji)
 
10. Vilka är dina närmsta vänner?
 
Mina närmsta vänner har tyvärr flyttat långt ifrån mig. Cassandra är en av dem jag känt längst, älskar den tjejen. Maja är en nära vän, tyvärr har vi inte setts på länge. Anja är min barndomsvän som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. Hannah har blivit en nära vän och så min fina J, som jag älskar otroligt mycket som vän. Finfina du! Här måste jag även räkna in min mamma, hon är även en av mina bästa vänner.
Jag har hellre några få vänner jag kan lita på än en massa vänner som innebär skitsnack och svek. Därför har jag inte så många nära vänner men de jag har känner jag att jag kan vara mig själv till hundra procent med.
 



Grekland dag 6 #2

U N D E R B A R T



Grekland dag 6 #1

Hela dagen spenderades som vanligt, på stranden. Sjukt härlig dag! Denna sista dagen var så galet varm så man höll på att svettas ihjäl. Det hade ju blåsit under hela veckan, rejält med blåst (fick ju till och med en solstol i huvudet) men denna dagen stod verkligen allt helt still. Det blev många dopp i havet och pauser i skuggan under parasollet för det var såå varmt!!
Olja på och sola, sola, sola!
Alltså ser ni hur svettig jag var???



Grekland dag 6

Här kommer bilder från vår 6e dag i Grekland.
Först var vi på stranden hela dagen, sen upp på rummet och fixa sig och sedan gick jag ut för att ta lite bilder innan solen gick ner. Därefter gick vi och åt middag på restaurangen som låg tvärs över gatan. Jag beställde pizza med gyros, skinka och ost. Seriöst godaste pizzan jag ätit! Dock orkade jag inte ens halva så var ju lite dumt för jag och mamma kunde dela.



💋

Family ❤️️




Drömmen om Dubai

Ni som känner mig vet att en av mina största drömmar är att åka till Dubai. Jag vet inte exakt vad det är men det lockar mig som tusan. Tror det är blandningen mellan vackert hav och stand, grym shopping, all lyx som finns där, att hela stället är så fräscht och alla sevärdheter som finns.
 
Hade jag åkt till Dubai en gång är jag säker på att jag hade velat återkomma flera gånger. Jag har kikat på ett Hilton hotell där som vi kommer att bo på när det är dags för Dubai men idag hittade jag ett helt stunning hotell! Det är beläget i Burj Khalifa, världens högsta byggnad. HUR coolt är det bara inte?
Kolla bara utsikten från fönsret, wow! 
 
Dock kostar det runt 55 000 kr för en vecka (flyg inräknat) vilket jag anser är något för dyrt. Tänker att hur mycket är man på hotellet liksom, man vill ju uppleva så mycket av Dubai som möjligt men samtidigt vill jag verkligen bo på ett sådant här hotell någongång. Får fundera på saken, kanske blir en resa till hotellet en dag :)



New in

Två nya jag fått av mamma, så himla snällt. Jag och Jack älskar båda presenter, han har väl fått det från faster haha.
 
Skalet är från Marc by Marc Jacobs och kostar ca 350 och tröjan är från Gant, 1200 kr.



Fredag

Hej på er!

Intensiv dag, jag är helt slut. Har så galet ont i huvudet, det känns som om ådran i pannan snart spränger mitt huvud i tusen bitar så ont jag har. 
Jag har i alla fall varit duktig och avklarat de två sista gruppuppgifterna, känns bra! Sen har jag även rättat prov nu på kvällen. 

Ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Vi hörs mer då, ska bjuda på lite roliga blogginlägg :)



Drunknar i plugg

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering men plugget kommer mellan. Har som sagt mycket nu. Idag har jag fått en gruppuppgift gjord och så skickade jag nyss in de sista läsloggarna, alla 10 är inne nu. De första skrev jag superutförligt men de två sista blev väl lite mer slarviga, snacka om att man känner sig trött efter 10 läsloggar. Sen har jag sån sjuk migrän idag! Det är nog vädret, blåser gör det vilket leder till kaos för mitt huvud. 
Imorgon är det dags för ännu två gruppuppgifter. Sen ska jag äta på Cats, mys!

Annars är det plugg som gäller hela helgen. Ja tyvärr även lördag. Jag måste fixa färdigt min retorik, kommentera 10 läsloggar & börja och slutföra min nya tenta del 1. Fyfan säger jag bara. 




En onsdag helt enkelt

Idag har jag verkligen fullt upp. När jag kommer hem måste jag plugga, plugga, plugga!!
1. Jag saknar mitt långa hår.
2. Mamma överraskade mig med en tröja från Gant igår, happy me! 
3. Du som kommenterade på min ask, en läsare mer eller mindre spelar absolut ingen roll för min del.
4. Jag har julklappsångest. Vad ska jag önska mig? Vad ska jag köpa till andra?
5. Jullov hade suttit fint snart. 
6. Ha en bra dag, puss!




Skolångest

Jag hatar verkligen plugga på vardagar, det är bara jobbigt. Jag är alltid supertrött på vardagar och kommer aldrig igång riktigt förrän jag egentligen borde gå och lägga mig. För mig fungerar det mycket bättre att plugga på helger då jag får sova ut och är mer utvilad. Denna veckan suger för jag måste skriva klart mina litteraturloggar, har 4 kvar men snart klar med en av de så 3 stycken jag inte hunnit börja med. Så jobbigt!!!
Söndagsångest, måndagsångest, torsdagsångest. Ja ångest alla dagar tills jag äntligen tar examen. Gud, jag älskar verkligen jobbet som lärare (kan liksom inte tänka mig att vara utan det) men skolan är så jävla jobbig. Varför går tiden inte fortare??? Det är fortfarande över 420 dagar kvar, vilken evighet 😭

Jag är skoltrött. Det är tråkigt och det är jobbigt. 



På en grekisk ö

Throwback till världens härligaste och lugnaste semester, åh jag längtar tillbaka varje vaken minut!



RL15

Ny från Ralph Lauren, så classy! Runt 1300 kr.
Detta är en tröja som man designar själv. Jag valde modell, färg och om jag ville ha en liten eller stor ponny och därefter även RL15. Blev jättenöjd!



Måndag

Haha fick en lite rolig kommenter på ask som löd ungefär som så att varför jag ska lägga pengar på en kamera när min bilder blir suddiga på bloggen så att jag uppenbarligen inte kan hantera en kamera? 

Som svar till dig så undrar jag om du menar bild på inlägget under på Gant tröjan? I så fall är ju dina fotokunskaper nere på 0 för jag har ställt in kameran på en inställning som gör bilderna blurriga. Så tyvärr gick din hatkommentar inte riktigt fram. Men tack för försöket😘
Jag kom precis hem och nu måste jag snart plugga. Sen blir det tv som vanligt. 



GANT

Ny från Gant, 1100 kr.
 



Plugg och resor

Vissa söndagar är ju sådana där effektiva söndagar där man får hur mycket som helst gjort, idag är en sådan söndag. Eller hur mycket som helst kan jag väl kanske inte skriva, snarare hur mycket plugg som helst. Jag hade verkligen så sjukt mycket plugg just nu, eller hela detta 4e året är hemskt. Jag pluggar varje dag och hela helgerna är liksom fullpackade med plugg. Idag har jag pluggat sedan kl 14 med en timmes paus för mat och that´s it. Jag håller på att skriva en litteraturlogg som består av 10 delar. Vi ska läsa 10 böcker/artiklar och detta har vi ca två veckor på oss att göra. Därefter ska vi skriva en sammanfattning, vad vi kan ha nytta av inför hemtentan, inför vår kommande lärarroll och relation till övrig litteratur. Detta ska vi alltså göra 10 gånger och det bedöms inte ens men är något vi måste göra för att bli godkända. Hur drygt???? Tar en jävla evighet! Jag är nu klar med 6 av 10 loggar, fyra till måste vara klara senast på torsdag. Waah hur ska jag orka? Utöver det har vi gruppövningar och obligatoriska seminarium var och varannan dag men det funkar. Jag är nöjd med min prestation. Dock har jag 0 fritid just nu, hinner inte göra annat under helgerna än att plugga.
Mitt i allt plugg blev jag otroligt sugen på att resa! Jag ska ju till Spanien i sommar och Polen som vanligt men ännu ett resemål lockar. Både jag och mamma är otroligt sugna på att åka till Rom och igår kikade vi på hotell men kom fram till att det blir för dyrt trots allt. Lite ledsen blev man ju för jag blev så himla glad när hon nämnde Rom. Nåja man kan inte få allt här i livet. Någon vacker dag ska jag dock besöka Rom för det verkar vara en helt fantastisk stad. Till så länge får jag nöja mig med att räkna ner dagarna till Spanien. Jag känner på mig att resan till Cala d´or kommer att bli grym! Där verkar vara så himla vacker och lugnt. Badvikarna med sitt underbara vatten, alla mysiga caféer och hamnen med alla lyxbåtar. Jag längtar så att jag spricker!
 
Drömmen hade varit en weekendresa varje påsklov, två medelhavsresor varje sommar, Polen som vanligt och så en vinterresa varje år, till tex Mexico, Aruba eller liknande. Säg mig en gång till varför jag inte är rik? Var är min miljönär???? I need you.



Marc by Marc Jacobs Lil Ukita

Ni vet Marc by Marc Jacobs Lil Ukita väskan som jag så gärna ville ha? Jag lyckades få tag i den till slut, ni vet att har jag bestämt mig för att jag vill ha något så brukar det sluta som så att jag fixar det.
 
Jag är så nöjd! Den är så himla fin och passar finfint i min Marc by Marc Jacobs samling. Den kostade 3995 kr.
 



New in

Här kommer bättre bilder på favoritklänningen, det är seriöst den snyggaste klänning jag någonsin sett. Den är helt perfekt! Första gången jag beställer från DMretro men jag är mer än nöjd, snabb leverans som tusan! Beställde på söndagen, fick den på tisdagsmorgonen.



PASSPORT

Litet spontanköp från tradera, ganska ogenomtänkt sådant för jag vet inte ens om jag kommer att använda detta passfodral men hur som helst tyckte jag att det var fint..



DMretro

Fick en fråga om jag kan lägga ut fler bilder på hur klänningen ser ut på så här kommer en till.
Funderar ni på att köpa den så gör det, grym!!



Nikon D5500

Jag har en systemkamera från 2010 som jag är nöjd med, har provat på så många andra kameror under åren men inga jag har tyckt varit toppen. Går inte ens att jämföra kvalitén med en system och en icke system. 

Nu har den ju dock några år på nacken och jag är sugen på en ny system, en riktigt bra. Min kostade inte mer än 2k, denna gången vill jag ha en mer avancerad. 

Nikon D5500 har jag kikat på och den verkar grym! Mamma sa direkt att den kommer jag inte få i julklapp så jag tänkte köpa den själv. Dock blir det inte nu utan vi får se hur våren ser ut. Planen är att köpa den innan Spanien i alla fall, hade varit drömmen! 



Ralph Lauren Pink Pony

Här är en av mina nya Ralph Lauren tröjor, så nöjd! Just denna kommer från Ralph Laurens kollektion Pink Pony som stödjer bröstcancer. Kostade ca 900 kr.



MBMJ

Nyckelring från Marc by Marc Jacobs.



By Malene Birger

Denna resväska från By Malene Birger är verkligen min största wantie just nu! Den är helt perfekt, liten dock men funkar för en weekend. Priset ligger på drygt 4 tusen kr. Mamma, denna önskar jag mig..
 
Jag hade faktiskt kunnat köpa den för min kommande lön men tanken är ju att jag ska överraska mamma med en väska från See by Chloe för 4200 kr. Det tycker jag mami är värd.



Acne

Kan vara sjukaste jackan jag sett?! Kommer från Acne och är så jäkla snygg. Dock är priset helt sjukt? 16k vilket är galet fast drömma kan man ju?



Att leva med diabetes

På tal om diabetes så tycker jag att ni alla borde kolla på denna videon, jag fällde faktiskt en och annan tår. Framför allt inslaget där de berättade hur det känns att ha lågt blodsocker tog hårt på mig. Saker som att man inte kan tänka, att man behöver hjälp från andra att ens kunna fungera i dessa situationer, att man kan äta ett helt konditori och 12 julbord (lite småkul kommentar) och att det sticker i benen stämmer så himla bra. Att ha lågt blodsocker är bland den konstigaste känslan jag vet.
 
Så himla skönt att se en sådan här video med "vanliga" personer med diabates. Att de också äter kakor och godis. Att de också dricker läsk. Att man inte får diabetes av att man ätit för mycket socker (fördomen som alla med diabetes hatar).
 
Hur som helst, checka videon så kommer lite modeinlägg upp strax! 



Internationella diabetesdagen

14 november, internationella diabetesdagen. 
 
Himla tråkigt att denna dag inte alls får någon uppmärksamhet, diabetes är en sjukdom som förändrar hela livet. 
 
Jag fick diabates år 2004, 11 år sedan med andra ord. Jag var 11 år då och det kändes som om mitt liv tog slut. Att få ett sådant besked som 11 åring skakar om hela livet. Jag visste ju absolut ingenting om diabetes mer än att man måste ta sprutor. De två kommande veckorna jag spenderade på sjukhuset är de absolut värsta veckorna jag upplevt i hela mitt liv. 
 
Dessa 11 åren har gått snabbt, himla snabbt och jag har förändrat hela min livsstil. Mina sprutor är det viktigaste i mitt liv, utan de dör jag. Det är skit att ha diabetes. Det är skit att aldrig kunna äta en måltid utan att först behöva sticka sig med nålar. Det är skit att behöva mäta sitt blodsocker flera gånger om dagen och inte kunna styra över det. Det är skit att ibland ligga på 2 och ibland på 22. Senast igår hade jag en sådan känning att jag la mig på en bänk och kände att slutar jag ögonen kommer jag svimma, jag hade så lågt blodsocker så jag hade inte orken att resa mig upp. Diabetes är skit helt enkelt.
 
Livet är dock inte en dans på rosor och man måste tackla de problem som livet gett. 
 
Jag har tagit över 20 000 sprutor under dessa år, det är en skrämmande siffra. Jag tycker att ni alla ska skänka mig och alla oss andra som kämpar med diabetes en liten tanke under dagen. Vi är kämpar!
 



Pyjamas



Ny pyjamas, tack mami.



Gigi dress

Här har ni bättre bilder på min snygga klänning från DMretro. Den kostade 899 kr och är mitt absolut snyggaste plagg i hela garderoben. Love it!
 
Kan ta egna bilder sen så att ni ser hur den ser ut "IRL":)



GLAD!

JAAAAAAA!!!! Nu funkar bloggisen igen! Jag är SÅ glad! Efter att ha pratat med Apple i 1 miljon år känns det som, nej men tror jag pratat med de i ca 7-8 timmar tillsammans och sen själv försökt med min dator i runt 20 timmar, så trött på den nu så jag spyr.
 
Men den funkar nu i alla fall!!!!!! Jaaaaaaa, nu kan jag blogga igen. So happy. Ska mejla Apple strax och tacka för hjälpen. Apple fungerar som så att man betalar 250 kr första gången och då får man hjälp av Apple via telefon under 30 dagar. 250 är dyrt men lätt värt det för de försöker verkligen göra allt för att hjälpa och alla är så professionella och hjälpsamma. Apple är guld! Ingen av dem förstod dock sig på mitt problem, pratade med 7 olika men de samarbetade så bra så till sist löste Emily mitt problem.



PrayforParis

Vi lever i en mörk värld. Hur kan mänskligheten vara så grym? IS kommer att ta över hela världen, det är bara en tidsfråga innan det kommer att ske något attentat i Sverige också. Kommer det inte bli stenhård koll vid gränserna kan vi snart börja räkna ner dagarna. Varför förstår folk inte att vi släpper in terrorister i Sverige? Såg nyss på Facebook en bild på en man som poserar med av avhugget huvud på bild, på bilden bredvid står han på en flygplats i Europa. Det är 100% det är samma man. Jag blir illamående. 

Det som hände igår i Paris får mig att tappa tron på mänskligheten. 128 döda, 128 oskyldiga offer? Varför? Jag får gåshud, det är så hemskt. 128 personer som var ute och shoppade, var på en konsert, såg en fotbollsmatch och var på restaurang. 128 personer som dog. 

Hela världen beläggs med mörka känslor just nu. Frågan är inte om det händer igen, utan när och var. 

Pray for Paris



Fredag den 13e

Fredag den 13e och såklart går allt bara fel med denna dagen. Började med mensvärk som vägrar släppa, över 12 timmar nu, vafan. Har överdoserat medicin hela dagen men det är det enda sättet jag kan överleva på. Sedan har allt bara fortsatt gå fel. Min mobil laddades ur och jag kunde inte ta mig hem på flera timmar för jag har ingen hemnyckel. Lyckat! Hela kvällen har spenderat med Apple i telefon. Såklart lyckades min skärmdelning dö samtidigt som mobilen så Applekillen jag hade på tråden bara försvann. Alltså????? Jag orkar inte med min dator eller denna dagen. 
Hejdå. 



22.34

Hej på er!

Som ni kanske förstår har det fortfarande inte löst sig med min dator. Tråkigt med sant. Imorgon ska Apple kontakta mig så jag hoppas verkligen det löser sig då!

Annars har jag haft fullt upp idag, som alla andra dagar. Nu rättar jag sagor för fullt och snart blir det ett bad. 

Fredag imorgon, hur sjukt? Fredagar är verkligen heliga dagar för mig, jag vägrar plugga på fredagar om det verkligen inte är akut. Lördag och söndag är däremot fullspäckad med plugg, tråkigt men sant. 
Jag hoppas verkligen jag kommer kunna blogga i helgen, saknar det så mycket! Bloggen är en stor del av mitt liv och att inte kunna blogga från datorn gör att jag inte känner mig riktigt hel. Saknar!!!!



Jaha

Hej på er!

Min dator fungerar fortfarande inte korrekt och det känns ju himla segt att leverera samma tråkiga vardagsinlägg via mobilen till er. 
Träffade Jack en liten stund idag, den sötisen!! Vi hade världens roligaste lördag tillsammans. Vill bara spola tillbaka tiden. 

I helgen blir det plugg som fan. Yes längtar redan.. Nääää??! Jullov, jullov du är så välkommen så. 



New in

Beställde en klänning från i söndags och idag fick jag den, snacka om snabb leverans.

Jag tycker klänningen är sjukt snygg!! Vad tycker ni? Dyr dock men lutar ju åt att jag behåller den. 




VARFÖR????

Wohoo min dator funkar igen!! Jag la ner 7 timmar på den i lördags, 2 i söndags och 7 igår. Snacka om bortkastad tid??? Nåja, det viktigaste är att den funkar igen.
 
Jag är inne i en väldigt intensiv period i mitt liv, jag har aldrig haft så mycket att göra som jag har nu vilket ni kanske märker på bloggen. Uppdateringen är inte på topp vilket jag tycker är jättetråkigt för jag älskar ju blogga men tiden räcker inte till. Sen vet jag inte riktigt heller vad jag ska blogga om eftersom att det händer exakt samma saker varje dag.
 
Kom gärna med tips!!
 
Nu har jag dock 2 problem till märkte jag:
1. Det går inte ladda upp bilder på bloggen???? Står att filen inte kan identifieras? ALLTSÅ WTF BLIR FUCKING CRAZY
2. Statistiken på min blogg syns inte? Står att den inte kan laddas??? VARFÖR HATAR TEKNIKEN MIG SÅ BAD DE SENASTE DAGARNA?????
 



Måndag

Hej på er!

Rätt jobbig dag idag, ni vet sådana dagar där allt bara känns bläää. 

Det positiva är att jag fixat klart en gruppuppgift idag och så ringde jag Apple. Betalade 250 kr, jävla rån?! Fick tipset att jag måste ladda ned ett helt nytt system, osx el capotan vilket tar 4 timmar. Har runt 1 timme kvar, så drygt! Vet alltså inte om min dator kommer fungera efter detta eller ej. Återstår att se. 

Dagens. 



Kärlek

Denna bilden togs igår och är nu en av mina absoluta favoritbilder. 
Vi matchade pretty good. 

Så mycket kärlek i en bild. Denna lilla individen älskar att härma mig och göra samma saker som jag. Det syns på denna bilden, han satte sig exakt som jag gjorde. Min lilla favorit. 



Life goals

Alla har vi mål här i livet. Jag har ett gäng mål jag också. Här kommer de i ordning.
 
1. För det första, klara av min tenta i språkhistoria. Det är den enda jag inte klarat och jag måste fixa den för att klara utbildningen. Den ger mig grov ångest och jag vet inte på vilket sätt jag ska klara den men det kommer gå.
 
2. Blir klar med min utbildning, jag har lite mindre än 1,5 år kvar. Blir klar och få min lärarlegitimation.
 
3. Redan innan jag är klar med utbildningen måste jag ha ett garanterat jobb. Detta måste jag alltså fixa några månader innan jag är klar. Målet är att få jobb på min drömskola här i Hässleholm, om inte direkt så inom några år. Jag ska jobba där.
 
4. När jag fixat utbildningen och jobb är körkort nästa steg. Efter min utbildning är klar ska jag ta det lugnt i 3 månader när det gäller plugg, jag ska endast fokusera på jobbet och inte plugga något under 3 månader (drömmen!!), sen är det dock så att jag måste ta tag i mitt körkort. Börja plugga i april 2017, köra upp i juni är min tanke. Jag vet att jag inte fixar körkortet så länge jag går i skolan, det är för mycket och jag har inte tid plus det där med migränen. Det är en omöjlig kombination. (Hur länge är halkan  giltlig dock?? Är det 2 år är jag körd, 5 hoppas jag?)
 
5. RESA. Detta är det målet jag längtar till allra mest. Jag hade planerat att bo hemma ett tag till, jag och mamma har det bra tillsammans. Hon jobbar mycket och jag kommer jobba mycket, vi kommer alltså inte gå varandra på nerverna under dagarna. Under kvällarna är det rätt mysigt att laga mat och spendera lite tid tillsammans. Allra största anledningen till detta beslut är att spara pengar. Flyttar jag hemifrån kommer jag aldrig kunna lägga undan 10 tusen i månaden. Jo kanske ni tänker nu, det kan man visst om man har en billig lägenhet. Saken är den att jag kan inte tänka mig att flytta till en billig, ful lägenhet i Hässleholm. Ljungdala och liknande områden kommer inte att fungera för mig, jag kommer inte trivas. Det måste vara något lugnt område, tex det vi bor på nu där allt är fräsht. De nybyggda lägenheterna vid Hälsoprofilen är stunning, där kan jag absolut tänka mig bo men där kostar hyran ca 8k för en 2a. Finns lite andra områden som också hade fungerat men då får man hosta upp runt 7-10k för hyra. Lägg till mat och alla räkningar på det då kanske ni förstår att det är omöjligt att spara 10 av mina 20k jag kommer tjäna. Därför väljer jag att bo hemma ett tag till och spara pengar så att jag kan resa. Första är verkligen Dubai, det kommer vara mitt allra första mål som jag sparar till. Därefter blir det antingen Aruba eller New York. Detta är dyra resor och jag måste ha runt 80-100k per resa. Därför väljer jag att spara runt 8-10k per månad och kunna åka på en stunning resa varje år. Utöver det kanske jag även lyckas spara till en medelhavsresa varje sommar. Det är framför allt mina goals. Ett liv utan resor är inte värt att leva.
 
6. Köpa en Audi, det är den enda bilen jag vill ha.
 
Jag vill inte ha barn på många år till, jag känner mig inte redo. Så som situationen ser ut nu med min migrän kan jag inte ens ta hand om mig själv så det finns 0 möjligheter till att ta hand om ett barn. Jag vill gå klart min utbildning, ha ett fast jobb och en stabil ekonomi innan jag ens börjar tänka tanken om att leka familj. Jag vill kunna resa utan att ha ansvar för en familj. Det är då mitt liv kommer börja på riktigt, studentlivet är inte så himla fancy. När jag tjänar pengar, det är då det roliga börjar. Jag tänker ju ändå inte föda barn utan adoptera är det som gäller för mig, därför behöver jag inte ha någon brådska, det kan jag göra när jag är 30-35 så ingen panik. Självklart vill jag träffa kärleken, det är ju något av det viktigaste men jag tror inte på det där med att stressa fram något. Det kommer när det kommer.
Ännu ett personligt inlägg såhär en söndag men jag gillar att skriva av mig.
 
Detta är stora beslut som kommer att styra hela mitt fortsatta liv. Det är skrämmande att växa upp, man vet aldrig riktigt vart man hamnar.



Datorstrul

Jag blir galen! igår spenderade jag 6 timmar, alltså hela kvällen framför datorn och försökte fixa iphoto men ingenting fungerar. Jag är inte så teknisk när det gäller Macbook, det är fett komplicerat. Har provat ringa deras support men den är ju självklart stängd hela helgen.
 
Jag har inte ens haft den i 2 år och den är redan cp???? Seriöst apple, vad är det för kvalite på era prylar?
 
Det som är problemet är;
 
1. Iphoto öpnnas och stängs sedan ner automatiskt efter ca 3 sekunder. Det står att de har upptäckt ett fel i biblioteket och att jag kan reparera det, när jag gör det stängs den ändå ner direkt = jag kommer inte åt några av mina bilder.
 
2. Det tar ca 7-8 minuter för själva datorn att sättas igång vilket det verkligen inte ska göra, detta är en dyr dator och det ska gå snabbt.
 
3. Hela datorn segar och är allmänt efterbliven just nu.
 
Imorgon måste jag ringa deras support, hoppas verkligen jag kan få hjälp då annars blir jag galen. Ville faktiskt blogga riktigt mycket i helgen men det är inte mitt fel att min dator har bestämt sig för att jävlas med mig, håll ut - det kommer!
 
Håll tummarna att det löser sig imorgon.
 
Idag är det söndag, typisk söndagsångest såklart. Jag måste både plugga och rätta. 
 
Det fungerar inte att lägga upp bilder ens, alltså WTF MACBOOK DIN JÄVEL.
 



Fars dag

Såhär inför fars dag. Alla borde få chansen till att ha två underbara föräldrar. Det har tyvärr inte jag fått. Min pappa är inte med i bilden längre. 

Hata är ett starkt ord men det är det jag känner för honom, hat. Hur kan man känna något annat? Så många gånger han har ljugit, så många gånger han har svikit, så många gånger han har sårat. Nu finns han inte med i bilden och jag ångrar inte mitt beslut. Jag är vuxen nu, jag klarar mig själv, jag behöver inte honom. Synd jag inte insåg det för många år sedan. Att han inte kom till min student eller framför allt mitt utspring är nog det som sårar mest inom mig. Hur kan man ens göra en sådan sak? Hur kan man leva med sig själv och veta att man har en dotter man fullkomligt struntar i?

Jag hade också velat ha en pappa jag älskar. En pappa jag kan lita på men det har jag aldrig kunnat. Mamma är den enda som varit ett telefonsamtal bort, det var inte ens lönt att skriva upp pappas telefonnummer på de här lapparna men lämnade in i skolan med kontaktuppgifter om någonting skulle hända för han skulle ju ändå inte svara. Det gör ont ja men jag behöver inte människor i mitt liv som inte förtjänar att vara där. 

Han bryr sig inte om mig och jag bryr mig inte om honom längre. Han förtjänar inte att kallas pappa. Jag har ingen pappa. 

Jag tycker inte alls detta är jobbigt att prata om så har ni några frågor så ställ de på ask.fm/carro93 så svarar jag. 
Kunde varit mors dag 2 gånger om året istället. Så mycket kärlek hon har gett oss. Det sorgliga är att min brors pappa är exakt likadan som min pappa, bryr sig inte ett skit. Min mamma har förtjänat så jävla mycket bättre och jag blir arg att de inte har behandlat henne så som hon borde bli behandlad. Starkaste kvinnan jag känner, jag älskar dig mamma. 

Pappa, du är inte längre någonting för mig. 

Ni som har en bra pappa, krama om honom och var lyckliga. 



Får damp

Min dator verkar helt jävla sönder. Kommer inte alls in på iPhoto där alla mina bilder ligger. Allt cpar sönder och jag får damp. Provade uppdatera min macbook och nu dampar hela internet också. 

Vill gråta. Jävla jävla cp skit. Kan inte blogga från datorn = kan inte visa er det jag fotat = allt suger.

Nu vet ni läget. 
Hejdå. 



Fredag och migrän

Här har det stått tomt men det är pga den vanliga anledningen, migrän. Igår fick jag en sådan där sjuk attack igen, gick och la mig 22.30 första gången på jag vet inte hur länge men i natt vaknade jag och hade så äckligt jävla ont. Att ta sig upp från sängen för att ta migränmedicin kändes som den största plågan i världen. Att ett huvud kan ställa till med så mycket smärta, jag kommer aldrig kunna förstå det. 
Efter alldeles för mycket medicin var jag på benen igen. Har även fixat ett obligatorisk seminarium idag vilket känns skönt. I helgen blir det plugg.. 

På schemat idag; idol, mat och sen sängen. 

Hörs babes! 



Same same but different

Så mycket att göra.
Så lite tid. 
Jag lovar att jag ska ta tag i bloggen under helgen. Då får jag förhoppningsvis träffa Jack också men måste även plugga. Känns inte som om jag gör något annat, Kanske tar tillbaka det där med att vardagar är mysiga.. 

På tal om något annat, varför är ni såååå dåliga på att ställa frågor på ask? Så många följare men inte en enda fråga på flera dagar typ? Känns ju knappt ens lönt att ha ask då. 



Tisdag

Hej på er!

Idag är jag väldigt trött. Har i alla fall fixat en skoluppgift idag vilket känns bra. Snart blir det mat och därefter ska jag ta tag i lite rättning och sånt. 
Bästa med att bo hemma; man slipper laga mat för mami fixar 😏 baconindlindad kycklingfilé vilket är såå gott!! 



Vardagar

Är det bara jag som tycker att vardagar är ganska så mysiga?

Man kommer hem och är hur trött som helst men det är en rätt härlig trötthet. Man äter något och sedan lägger i alla fall jag mig på soffan och tar det lugnt. Vissa har sängen som sin favoritplats, min är soffan. Hela sköna soffan för mig själv och här kan jag ligga i timmar. Kolla lite sociala medier och kanske slumra till en stund. 

Att ta ett bad eller dusch kan ju också vara rätt härligt och sedan sätta på sig pyjamas och till slut krypa ner under det varma täcket. Nu låter detta för bra för att vara sant och ja tyvärr är det så. Migränen är det som ställer till det varje dag men om vi bortser från den, ja då tycker jag om vardagar. 





Hello november

Måndag
Migrän
Trötthet



Done check yes

Jag är KLAR med min tenta! Åhhh så underbart!!! Det enda jag ska göra är att läsa igenom alla sidor och skicka in. Jag blev faktiskt väldigt nöjd till slut. Jag ställer alltid så höga krav på mig själv så jag har svårt att bli nöjd men detta känns bra. Hoppas jag klarar den nu också. 
 
En annan sak som känns bra är att denna hemska vecka äntligen är slut. Ni alla andra har antagligen lite ångest att höstlovet är slut men jag är bara glad, äntligen slipper jag pressen som allt detta plugg gett mig hela veckan. Kursen har dock varit rolig och läraren har varit bäst!! Jag tror jag har lagt ner cirka 40 timmar på att enbart skriva denna tenta. Ni kan kanske gissa att jag är relativt slut nu.
Redan imorgon börjar nästa kurs, här går det undan. 
 
*Drygt 1 år kvar, håll ut Carolinaaaaaaa* Sen kan du resa och börja leva livet.
OK ska ha det i åtanke!



My angel


Alla helgons dag i Polen idag, vila i frid min ängel ❤️️ jag önskar att jag hade fått lära känna dig mer. Dock ser jag dina drag i min kära mor och det sägs att du var ännu mer fantastisk. Om det ens går? Fina mormor ❤️️



Plugg af

Pluggat från kl 19 till nu (den är snart 01), jag har hunnit med en 10 sidors lång PowerPoint kring viktiga händelser inom filmhistorien och så har jag börjat på min 6e uppgift till portföljen. 
Suger så mycket att plugga på lördagar. 

Imorgon ska tentan in och jag måste plugga stenhårt hela dagen. Det jag har kvar att göra är 1,5 arbete till portföljen, färdigställa 2 andra arbeten till fortföljen som i princip är klara men lite till ska skrivas till, skriva en reflektion på 2 sidor, skriva referenslista och läsa igenom allt. Räknar väl med 7 timmar ungefär? Fyfan säger jag bara. Ser inte fram emot morgondagen om vi säger så. 

Jag tycker helt enkelt att vi hörs när min tenta är inskickad, då kommer det kännas som att 50 kg har fallit bort från min tynga ryggsäck. Den känslan längtar jag efter!