slide show

Lite bilder från Jägersro

Jag borde verkligen plugga, prov i socialkunskap på onsdag och jag kan ingenting men istället sitter jag här och lägger upp massvis med bilder från igår på bdb. Finns massor där om ni vill kolla för jag lägger in alla bilder, klipp och sånt här på bloggen imorgon. Vet att det är några som vill se bilderna men håll ut! ;D

Här kommer i alla fall några som jag inte lagt ut på bdb men visar här på bloggen. Enjoy ♥


Bästa signerar!

Mobilbilder därför inte speciellt bra

Finaste



Erika när hon skrev min autograf (y)

Mariette

Reza signerar

Hinner tyvär inte mer nu, hoppas det är okej :)
Förkyld har jag blivit också, ont i halsen och snuva. Inte så konstigt så kallt det var igår där ute och massvis med folk på Jägersro men det var det värt! (;



Klipp


Ett klipp från igår i Malmö när Rabih sjöng. Dock har inte jag filmat, mina klipp kommer upp senare :)
Tjejerna var verkligen helt galna, sånt skrik bara Rabih visade sig det minsta & jag hakade på hah (;



:)

Lägger just nu in bilder på datan från igår, åtekommer med dem sen :D



Tandläkaren :(

Kom hem från skolan för cirka 1 timme sen, ätit och varit inne på datan sen dess. Klockan 14.30 har jag tid hos tandläkaren och dte är verkligen en av de saker jag hatar mest. Tandläkare och sjukhus, jag är väldigt emot det där. Känns så läskigt på något sätt och man ska ju gapa såå stort och jag har problem med min käke så kan inte öppna munnen så mycket som de vill ;o Ah jag är så nervös. Får tänka på igår när jag väl är där. Då kanske det blir lite lättare. Har redan avbokat tandläkaren så många gåner pga olika anledningar så nu får det väl ändå bli av. Bara jag inte får nån jäkla banankräm, blir illamående av det där haha. Huh, önska mig lycka till (a)


Nån mer som är "rädd" för att gå till tandläkaren?



Lyckliga Caroline

Btw så fick man Rabihs mobilnummer idag :O Eller inte hans privata, tror det var någon tele2 mobil men ändå! Rabihs nummer liksom. Har spelat in ett meddelande till honom på hans telesvarare haha :)

Beter mig som en desperat tjej nu men man kan inte glömma Rabih helt enkelt. Blicken har gav, när han rörde min hand, kramen. Åhh.

Jag kommer inte kunna somna ikväll? Kommer bara tänka på bästa haha. Skulle gärna suttit hela natten och lagt in bilder på datan, bloggen och bdb men tyvär är det skola imorgon & jag måste upp. Har dock ingen socialkunskap för man behöver inte komma om man inte vill, kan plugga inför provet hemma istället så börjar inte förens 10. Hur gött är inte det :D Ska tvätta av sminket nu och sen sova.

Vi hörs imorgon bästa ♥ (Då lägger jag in MÅNGA bilder) ;)



Bästa Rabih idag, lycka. Kaos i Lund.

Jag är hemma nu, kom hem vid halv 9. När Rabih sjöng var det underbart, helt magiskt. Finner inga ord.

Tillbaka resan från Malmö/Lund var dock kaos :o Berättar mer sen! Är i alla fall sjukt trött nu.

Och så är jag för lycklig för att berätta mer. Rabih är helt enkelt bäst & ville inte släppa taget om honom när jag kramade honom. Sjukt söt och charmig kille.

Har massvis med bilder att visa, 300 st tror jag. Några kommer kanske redan ikväll :)


RABIH ÄR BÄST SÅ ENKELT ÄR DET ♥




Dags för Rabih i Malmö :D <3

Yes, jag är uppe. Fast jag är lite seg, kommer ju knappast hinna göra allt jag ska. 10.42 går tåget till Malmö och vid 10.05 ska vi hämta Cassandra och sen bär det iväg :D

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig(!!!) PANIK. Idag ska jag i alla fall få träffa Rabih, är oerhört glad! Lovat att ta massor av bilder och lägga upp här på bloggen. Bild med honom måste jag också ta & autograf! :)


Kolla hans leende, idag, idag (a)

Hemma vid sju på kvällen, hörs då. Hoppas på en superrolig dag! ♥



All my life

Godkväll på er, eller godnatt kanske man ska säga? Klockan är ju redan 01.26 och jag sitter fortfarande uppe. Ska ju upp vid halv 9 imorgon, jag kommer dö? ;o Jag kommer aldrig komma upp, bara 6 timmars sömn. Ajdå!

Imorgon är det i alla fall dags för Rabih, jag har letat upp ett gosedjur till honom nu, skrivit brev och sånt haha. Jag längtar sönder. Kommer bli så sjukt kul att äntligen träffa den härliga killen som gjort en glad fredag efter fredag tills han åkte ut.

Jag har fått en jäkla snuva också, igår faktiskt och den vill inte gå bort. Näsdroppar är min vän nu dock hjälper det inte, blä. Och idag nös jag typ 50 ggr tillsammans, minst. Min näsa är helt röd och svullen också kommer ju säkert bli riktigt fint på kort imorgon. Yeah?


Imorgon, imorgon ♥ Bara lyssna, underbart. Right?

Sov gott, uppdaterar en gång innan vi sticker imorgon. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig, panik. :(



Vad ska jag ha på mig imorgon?!

Vad ska jag ha på mig imorgon?! Jag har ingen aning, hjälp mig snälla (a)
Kanske något av detta?


Den här?

Eller den?

Syns kanske lite bättre här :P

Eller kanske den här klänningen/tunikan och nån kofta till.

Vad tycker ni? Något av det här eller kanske något annat? Kom med förslag tack! (:




17 timmar kvar

Skev precis ut en bild på Rabih där han ska skriva sin autograf på imorgon (y) Man kanske kan köpa idol skivan där också som de kan signera, får se om jag gör det. Ska pimpa bilder lite, göra den mer färgglad haha. Skriva bästa Rabih under kanske. Vi får se :D




Imorgon, imorgon! <3

Imorgon vid den här tiden, om mindre än 24 timmar uppträder Rabih i Malmö och jag ska träffa honom. Längtar riktigt mycket. Imorgon är det äntligen den 29 november! ♥


Får äntligen träffa bästa :) och se honom sjunga live, lycka. Måste också köpa ett gosedjur till Rabih, hoppas det finns på Malmö central haha.
Även Eddie, Reza, Erika och Mariette kommer vara där. (Som det ser ut idag)

Det negativa med imorgon är att jag måste upp vid 9. Vid 9 på en söndag! OMG :(



Idol

Temat ikväll var inte riktigt i min smak nej. Typ bara skrikiga/rockiga låtar. Det har ju redan varit rocktema en gång innan haha, det räcker väl?

Erik har jag aldrig gillat. Det enda han gör är skriker, visst han har bra röst men jag stör mig på honom. Och idol är så himla förutsägsbart nu. Nästa vecka kommer Calle åka ut, Tove & Erik kommer stå i final. Erik kommer vinna. Uppenbart liksom. Hur kul är det. Tycker inte Erik borde vinna, Rabih borde vara kvar för det första! Erik tror också att han är värsta superstaren nu, och Tove har blivit divig. Mariette var bra ikväll men nu får man träffa henne på söndag också, alltid trevligt ju :D

Tyckte du det var rätt som åkte ut?



Veckans fråga

Vad tycker ni är roligast, ge eller få julklappar?

Jag tycker det är mycket roligare att få haha :) Jag har alltid älskat julklappar! Fast det kan vara kul att ge också, om man har pengar och hittar något fint att ge ♥


Julgranen förra året.


Nu ska jag radera lite bilder från kameran så att bilderna på Rabih får plats. Sen ska jag försöka hitta min gamla kamera och kolla om den funkar. Måste ju spela in när han sjunger också hah!



Äntligen fredag!

Fredag idag, hur skönt är inte det liksom?! Den här veckan i skolan har varit jobbig, no redovisning och arbete, sh prov och sena kvällar/nätter med plugg. Skolan idag var ganska skoj, som vanligt :)

Sista lektionen hade vi samhälle prov, så skönt det känns nu när det är gjort. Jag tyckte det var ganska så svårt faktiskt. G kommer jag nog helt klart att klara men VG var 54 p eller något sånt vilket jag tycker är högt! Så är osäker på om jag klarar det men med lite tur så kanske (a) Gjorde dock ett stort misstag på en fråga jag fick helt hjärnsläpp på. Vad heter Sveriges regeringschef. Statsministern ska det såklart vara och vad skrev jag? Jo Carl Bilt. Hur kan man skriva det ;o Hahah det undrar jag verkligen men det var den enda jag kom på just då. Sen vet jag att jag har fel på lite frågor men aja.

Fredag nu, i alla fall 2 läxfria dagar. Lovely.


Tågbiljetterna till Malmö är nu köpta, söndag tack? ♥




Tänka positivt var det ja?!

Dumma, dumma samhälle. Jag pluggar hela tiden men verkligen INGENTING fastnar i mitt huvud. Tex regeringsförklaring, det går bara inte lära sig. Glömmer det hela tiden. Jag kommer faila på provet -.-

Nu ska jag och Maja gå igenom hela frågepappret på msn sen ska jag sova så får det gå som det går på provet imorgon. Jag vill ha mvg- som förra gången fast det kommer icke gå så bra den här gången. *positiv inställning ska man ha ja, väldigt positiv jag är idag ;)*

Aja, wish me luck (a)

Fredag imorgon, tack & lov. Jag skulle inte pallat en till dag i skolan den här veckan. Är helt slut och mega skoltrött. Jullov kom nu, snälla? För jag har verkligen inte tid till någonting känns det som. Kommer inte ihåg senaste gången jag inte alls hade nån läxa på en vardag. Typ 173753 år sen? Huhu gymnasiet är jobbigt. Fast nian var typ ännu jobbigare. Är van vid ett högt tempo för det var verkligen något vi hade på vår gamla skola. Bra eller dåligt? Ja jag vet inte riktigt, bra antar jag för nu är man van vid det hårda gymnasielivet haha. Nej nu skriver jag bara massa för att skriva och inte plugga så bäst att jag slutar nu. Sov så gott läsare så hörs vi imorgon. Bättre & roligare uppdatering då. Lovar (:




3

Skrev precis ett långt inlägg, internet hackade upp sig och sidan stängdes av. Inlägget försvann. Ska fatta mig kort nu då. Pluggat i 2,5 timmar. Tagit paus nu, mammas pojkar snart. Mamma köptre nuggets bitar på vägen hem från burger king, gott. Jag är hungrig! Ska plugga i 1,5 timmar sen från 21.00-22.30 sen får det räcka.

Nu kommer jag inte på vad jag mer skrev ;o


En bra Britney låt. Me like!



Riksdag, regering

Jag är trött, trött & vill inte plugga! Men jag måste tyvär. Prov i samhälle imorgon, riksdag och regering och det tycker jag är den tråkigaste och svåraste delen i sh A än så länge. Lag och rätt är tillexempel mycket roligare men ja nu är det så.

Kan lite men måste plugga mycket till! Så från halv 5 hade jag tänkt plugga intensivt i 2,5-3 timmar och då ska mobilen, datan, ipoden och allt annat som kan störa vara avstängt! För annars kommer jag bara va inne på datan, skicka sms och annat. Här ska det pluggas. Fast först ska jag äta och titta på tv tills klockan blir halv 5. Lite mer än en halvtimme bara ju.. Vi hörs ikväll då, hoppas ni får en roligare dag än mig ♥



Lång paus i läxorna, icke bra!

Jag tog en paus i pluggandet för cirka 2 timmar sen & jag har inte börjat igen. Inte bra att ta så lång paus för man kommer inte igång sen. Fast jag har ätit, kollar på tv och datan. Ska nog inte plugga mer idag eller jo spanskan måste jag ju göra. Typiskt! Får göra den i badet nu för nu ska jag ta ett varmt bad. Imorgon blir det plugg igen, efter skolan direkt. Jag vill sätta ett vg-mvg på detta provet.

Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon när jag får tid över. Bloggen kommer lite i andra hand nu när det är så mycket prov men det blir bättre till helgen. ♥


Haha bjuder på en till bebis bild här då, lite brist på bilder just nu. Håller med mina läsare som säger att när man var liten fanns det inga bekymmer, skönt. Men man växer ju, tiden går fort. Alldeles för fort. Fast är nöjd med att vara 16 år gammal också :P

Skulle ni vilja vara små igen?



Onsdag

Jag har pluggat i sådär två timmar nu, läst igenom några samhälle sidor & börjar på orden vi ska kunna till proven. Över 30 st, är på 16;e typ. Sen måste man ju lära sig vad alla betyder också. Tagit paus nu, orkar inte plugga mer (a)

Mamma är och tar vaccinet mot svinis nu, hon har redan väntat i kö från halv 5 och fortfarande inte tagit den, stackars mami haha ♥ När mamma kommer hem blir det mat och sen ska jag väl fortsätta med plugget. Lite till samhälle och sen spanska. Palla..


När man var liten hade man inga läxor haha ^^




Plugg!

Var hemma vid halv 3 ungefär, sen dess har jag ätit, kollat på tv och varit inne på datan lite. Jag och Maja hade vår redovisning idag och det fick väl helt okej. Var så nervös innan och pratade nog lite för snabbt men det känns så skönt att ha det gjort nu! Innan nk hade vi svenska, haha gjorde inte speciellt mycket på lektioner. Var rätt chill och kul faktiskt ;) Pratade i alla fall med vår svenska lärare om min uppsats och sen vilket betyg jag siktar på till sommaren. Mvg vill jag såklrt ha och han sa att som det ser ut nu så kan jag få ett mvg till sommaren. Yes!

Idag måste jag verkligen plugga till samhälle provet. 2 timmar (minst) ska jag lägga ner på det idag och lika mycket imorgon. Om jag börjar nu så är jag färdig till 18.00, helt okej ju. Dock så ska jag räkna matte och göra spanska läxan också..

Alltså jag mejlade Dustin Home som är sponsorer för idol och frågade om Rabih kommer på söndag och då sa det att de inte visste men innan skrev Rabih på sin blogg att han kommer till Malmö så nu vet jag inte?! Jag tänker inte åka dit om inte Rabih kommer. Palla lägga ner så mycket pengar på biljett, buss/taxi och sånt ;s Fast var kan man få reda på om han kommer, någon som vet?!



I skolan

Är i biblan nu i skolan, har precis skrivit ut min text till redovisningen. Satt och försökte fixa med skrivaren hemma till efter 12 i natt men det gick såklart inte. Vet inte vad som har hänt med den? Klockan 10 har jag engelska, då blir det film. Sen lunch och svenska. Efter svenskan är det dags för redovisningen, vet inte om jag och Maja kommer hinna det idag men jag hoppas nästan det för jag vill ha det gjort. Jag hatar dock redovisningar, det är bland det värsta som finns men det ska nog gå hoppas jag :) Slutar 14.10 så vi hörs sen ♥




Dumma, dumma, dumma skrivare

Skrivaren har lagt av HELT OCH HÅLLET, kan inte skriva ut mitt arbete som ska lämnas in imorgon, vet inte när jag ska hinna göra det i skolan?! Kan inte redovisningen så bra som jag skulle vilja, kan ingenting till samhälle provet som är på fredag. Trött på allt. Jäkla skrivare, jag får sinne.

:(



Öppet hus

Idag var jag på öppet hus på skolan från 17.00-20.00 och det var verkligen de drygaste timmarna ever! Så sjukt tråkigt så det finns inte. Niorna kom och gick lite sådär, de som kanske ska börja på Linné sen då. Hade bild i tre timmar, jag Joanna & Mimmie satt typ där och väntade på att få hjälp hela tiden & det tog typ 1 timme innan vi fick hjälp så vi gick och hämtade ut fika från kafeterian och lyssnade på några från klassen när de sjöng. Sen tillbaka igen och då blev jag och Joanna färdiga med våra tröjtryck, hennes blev bra och mitt blev tyvär inte lika bra. Färgen fastnade inte eller nåt, aja så kan det va. Nu är jag äntligen hemma och ska snart sätta igång med plugget.

Det enda positiva med kvällen var väl att vi är lediga två bildlektioner, en på våren och en fick vi ta ut imorgon. Så nu kan jag hem och plugga imorgon, slutar 14.10 då iställer för 15.25 :D Och den andra lektioner får vi väl ledig innan sommaren eller något.


Ja som ni ser blev ju hälften bra och hälften inte. E och L syns ju knappt men det får va så. Mitt första tröjtryck så det blev väl helt okej ändå (y) Men läraren sa till och med att det inte är alltid som det funkar.

Joannas blev fint!

Nej, nu börjar jag få huvudvärk igen -.- Får väl ta en till tablett och sen försöka sätta igång med läxorna.



Tisdag.

Hejsan, jag mådde inte bättre när jag vaknade imorse nej :( Migrän, illamående och allmänt hängig. Usch, jag hatar verkligen missa alla lektioner och sånt i skolan. Så mycket att ta igen sen ju. På engelskan skulle vi börja kolla på en film idag som vi sen ska skriva filmrecension på så missar jag typ 1 timme, buhu!

Idag går dagen i alla fall åt till plugg. Ska träna på nk redovisningen några gånger och sen läsa samhälle. Vi hörs senare ♥



Jag vill vara brownie igen

Kväll nu igen, dagarna går så snabbt. Mådde lite illa för inte så länge sen, hade väldigt lågt blodsocker och proppade i mig typ 20 dextro. Hmm, nu har jag överskottsenergi? Då kan jag ju passa på att plugga lite samhälle, kolla lite tv och sen sova. Mår dock fortfarande inte super, lite sömn kanske hjälper? Hoppas på att jag vaknar utvilad imorgon. Då är det skridskor med skolan och efter det 2 lektioner.

Sov så gott :)


Jag vill vara såhär brun nu igen tack?! Fast Cypern brännan höll ändå i sig länge, hela sommaren + när skolan började och en bra bit in på höstmånaderna. Fast visst mår man bättre om man är brun? (a)


Huh, nu tog jag mitt blodsocker igen. 1,9 bara. Och jag mår sämst just nu. Huh, känns typ som om jag ska svimma snart. Blä -.-



Outfit


• jeansleggins Cubus
• svarta stövlar Scorett
• sjal New Yorker
• tröja Bik Bok


Nu ska jag plugga, ciao.




Måndag.

Hej på er! :)

Skolan slutade 12.40 idag, efter det hem & nu har jag precis ätit. Idag ska jag plugga en hel del så dagen ser ungefär ut såhär

* räkna matte
* datan
* naturkunskap
* datan
* samhälle
* läsa nån tidning/bok och bara ta det lugnt
* tv / äta
* plugga lite till
* tv / datan
* sova

Nåt sånt ja haha ;) Ska sätta igång med matten alldeles strax hade jag tänkt. Dagens outfit kommer sen och även 29 teckan på att man är databeroende som jag såg i den nya FRIDA tidningen, tänkte att det vore kul om jag skrev in de här. Höörs ♥




Sista veckorna innan jullovet!

Början på en ny vecka imorgon & nu gäller det att orka de sista veckorna innan lovet också! Tänk att en hel termin redan har gått om några veckor, det är helt sjukt ju. Det känns som om det var igår jag började gymnasiet och snart är första terminen slut. Hmm, jag vill inte att Sp1b ska splittras sen i tvåan :(

Detta är ungefär det vi har kvar nu till lovet; naturkunskaps redovisning cirka 8-10 min + inlämning, samhälle prov, bokrecension i sv (ska nog ha muntligt också den här gången!), spanska prov, matte prov, socialkunskaps prov, engelska novell, engelska filmrecension och en massa andra läxor vi brukar få som tex glosor och sånt. Bara jag tänker på det mår jag illa, haha! Men det ska gå på något sätt. Den här veckan är det i alla fall nk och samhälle provet som är det viktigaste.

Sitter här och försöker få in lite nya låtar till ipoden vilket går lite midre bra. Jag är sämst på sånt där :P Såg ni btw finalen i Top Model? Allison skulle ju vunnit! Fast det blev ju tyvär inte så, den jag vill ska vinna brukar tyvär aldrig göra det. Snart ska jag sova, är inte trött just nu men det kommer jag vara på morgonen kan jag lova. Sov så gott alla läsare. Hade ca 50 st idag, alltid något :)


Så avslutar vi med en snygg bild på Sebbe från förra sommaren ;D Den dagen i tivolliparken var bara så bäst.




GG

Gossip girl och Top model final, samtidigt. Valde att se GG, spelar in Top model. Kollar på det sen och efter blir det lite till plugg. Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu i pausen. Vi hörs senare, tjing ♥



1 vecka kvar

1 vecka kvar, 7 dagar. Gissa om jag längtar? Rabih i Malmö, mihi (a)

Låt den här veckan gå snabbt, snälla.


Idag blir det plugg, plugg. Måste göra färdigt no redovisningen, plugga in den och börja plugga samhälle! Puss på er ♥



BLOGGAR

Vad tycker ni om de "stora bloggarna" som Kenzas, Blondinbellas, Kissies, Fokis osv? Finns det någon perfekt blogg? Satt och pratade med Simone om detta tidigare ikväll och vi tycker ungefär samma om det :)

Såhär tycker i alla fall jag:

Kenzas blogg har jag alltid gillat, den har intresserat mig men på sistonde är det alldeles för mycket fest och party. Hela tiden och nästan bara bilder från det. Det blir väldigt tråkigt i längden. Om man tex kollar tillbaka på 2007 så var hennes blogg bättre, handlade mer om mode, mycket roligare bilder och man blev inspererad. Tycker tyvär det är alldeles för lite av det nu. Kenzas blogg kommer jag dock alltid läsa för jag gillar henne men tillbaka med den gamla Kenza tack!

Blondinbellas blogg tycker jag har blivit tråkig nu. Innan var den mycket mer kul. Hon festar dock inte men det hände inte så mycket i hennes liv utan det känns som om det blir samma inlägg om och om igen. Visst en smart tjej som kommer med smarta inlägg om självkänsla, boktips osv men det är typ det enda som är roligt med hennes blogg. Att skriva att man ätit en chokladkaka är kanske inte så himla intressant att läsa :P Handlar för mycket om vardagen och för lite om spännande saker.

Kissies blogg vet jag inte riktigt vad jag ska säga om haha. Man vill egentligen inte läsa den men blir lite beroende ändå? Kollar mest in den för att se vad det är för konstigt hon skrivit om den här gången. Ingen som helst insperation eftersom allt hon gör är att tycka att hon är snyggast i världen, sola solarium, förstora läpparna och så men ganska underhållande. Värt att kolla in då och då men inget man måste följa! Fast jag läste i aftonbaldet att det är hon som har mest läsare av alla. Det är väl för att hon provocerar så himla mycket.

Fokis blogg tycker jag är sådär. Väldigt kul ibland, lite tråkigare ibland. Snygga naglar, fina kläder men inte mer än så. Hon lägger ju in väldigt mycket bilder på tex Hello Kitty saker, prylar från Japan, olika bilder och sånt. Intresserar kanske många men inte riktigt min smak. Annars verkar hon en trevlig tjej med bra uppdateringar! Man får lite insperation fast det är som sagt inte riktigt i min smak. Ett plus är dock att inläggen nästan alltid innehåller bilder vilket är kul att kolla på.

Stina-Lee´s blogg började jag läsa för ett tag sen, sådär ett år sen om jag inte minns fel? Tyckte den var intressant och rolig. Verkligen en jordnära tjej som vet vad hon snackar om. Sen blev hon ju gravid, uppdateringarna i början var fortfarande bra sen blev det sämre men det förstår jag! Fast jag trodde att uppdateringarna skulle vara mycket roligare efter att hon hade fött sin bebis. Skriva om alla bebis saker hon köpt, mer om barnet och vardagen men det har tyvär inte blivit så. Skulle gärna sett lite bilder på lilla tjejen också men tyvär. Nu blir det mest låånga inlägg om tankar om livet och så. Orkar nästan inte läsa de så bläddrar mest igenom lite. Saknar gamla Stina! Fast med tiden ändras ju alla.

Detta är de "kändis" bloggar jag följer regelbundet. Kollar in där varje dag, oftast flera gånger om dagen. Mest gillar jag fortfarande Kenzas och Blondinbellas även fast jag vet att de kan skriva bättre och roligare än vad de gör nu men deras bloggar kommer jag alltid fortsätta att läsa men har liksom blivit lite fast :) Dessies blogg osv läser jag inte ens! Sen så läser jag såklart mina vänners bloggar vilket jag tycker är jätteroligt =) Även folk som man känner lite så eller vet vem de är. Blir lite mer personligt om man känner personen ju.

Har ni några favoritbloggar? Vad tycker ni om det jag skrivit, har ni samma åsikt eller tycker ni helt annorlunda?

Oj nu blev detta ett ganska långt inlägg men ja. God natt på er ♥




Unplugged

Idag hörde jag Rabihs version av You are not alone i studioversion från idol samlingsskivan 2009. Låten är helt underbar, går inget annat än att älska den. Helt annan känsla än när han sjöng den live men lyssna bara, helt lovely ♥




Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Britney Spears- 3
Rihanna- Russian Roulette
Jordin Sparks- SOS
Rabih- All my life
Miley Cyrus- The climb



Lördag

Tjatja :)

Somnade efter kl 2 inatt, & idag vaknade jag upp med sån huvudvärk. Har fortfarande riktigt ont i huvudet men palla att inte göra nånting på en lördag? Nej, precis. Så ska va med en kompis lite snart. Lite senare ska vi ut, jag måste ha friskluft annars dör jag.

Ha en fin lördag så hörs vi senare ♥



Helt plötsligt blev jag hund


Hahahah, så kul! Ni måste bara se det här (; Skrattar ju så att jag gråter, min humor asså (y)
Helt plötsligt blev jag hund, haha bäst ♥



Idol dax

Snart är det dax för idol :) Ingen favorit ju för Rabih är icke kvar men idol är idol och det kollar man ju alltid på ;D


Hörs efter :)



Hej fredag!

Hej på er :)

Fredag, känns härligt måste jag säga! Veckan har gått snabbt, lite mycket i skolan bara men jag klarar mig :P
Idag hade vi först svenska och sen efter det matte. Sen var det lunch, naturkunskap där jag och Maja jobbade på med vårt arbete. Kom ganska långt faktiskt, bara att träna in texten, sätta ihop redovisningen och lite sånt kvar. Till sist samhälle och kan bara säga att lektionen var helt crazy haha! Det var länge sen jag skrattade så mycket men kul var det :)

Sitter här och spelar spel med Maja på msn, det är faktiskt kul ;D Har hunnit göra chokladpannacotta också, mums! Står inne i kylen nu. Ikväll blir det idol och fredagsmys.

Vad ska ni göra ikväll? ♥



No arbete

Nu har jag varit duktig och pluggat från 22.00 till nu haha (a) Jag är en nattuggla, har alltid varit och kommer alltid vara det! Allt gör jag bättre på kvällen som tex pluggar vilket inte är bra för jag behöver sova. Fast tänk så mycket tid man slösar bort på att sova egentligen? ;)

Fredag imorgon, det gillas. Skolan, slutar 13.55 och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Dagen är oplanerad än så länge. Kollar på ett program på fyran nu om typ 24 meter långa lastbilar kanske det är som är på antarktis och kör i is. Mycket farligt jobb och man kan dö när som helt. Kör på öppet hav som är täckt med is gör de. Huh jag skulle dött av rädsla!

Nu ska jag sova, natti ♥


Kvällen spenderades med att skriva arbete om det här, kunde ha spenderats mycket roligar kan jag säga! -.-



Lovely music


Bäst, bäst ! Lyssna och njut. Nu; tillbaka till no;n..



LACOSTE

Vädret är bättre idag & det är väl tur det. Duggregnar bara hela tiden vilket dock också är jobbigt. Efter lunch var det bara en lektion, engelska och sen tog jag bussen till stan & vidare hem. Imorgon är det fredag, yes :D Denna veckan har gått väldigt snabbt till skillnad från förra.

Idag blir det en hel del plugg. Måste första räkna klart talen i matten och sen få lite gjort på no arbetet. Skriva klart texterna, renskriva, kanske hitta mer fakta och sånt. No som är så tråkigt :(

Gick in på Nisses lite snabbt när jag väntade på bussen, det har blivit en lite vana men kul att kolla på alla snygga väskor haha. Såg i alla fall lite saker som jag gärna vill ha i julklapp (a)


2 finfina Lacoste plånböcker. Har en vit som jag köpte i Paris för flera år sen, älskar den!

Björn Borg sminkväskan var också nice :)




Huvudvärk..

Hej bloggen.

Vaknade upp med en hemsk huvudvärk imorse så gick upp tog ipren och gick och la mig igen. Sov några timmar och vaknade för en stund sen. Huvudet värker fortfarande riktigt mycket men hoppas det släpper snart. Mammi har sjukanmält mig men jag vill till skolan efter lunch. Ska nog göra det också, bara engelska då men behöver hämta lite böcker som vi har i läxa till imorgon också. Missade samhälle, idrott och spanska. Jag gillar verkligen inte att missa lektioner! Vad gjorde ni på samhälle lektionen idag (nån från klassen) ? :D

Nu ska jag fortsätta vila och sen hitta nåt att slänga mig. Engelskan börjar 13.00 (lunch mellan spanskan och eng, därför så sent) så ska nog gå och lägga mig i nån timme till. Sen slutar jag 13.50, tar bussen hem. Tur att stormen har lagt sig för det var icke kul att gå hem igår! :P



Strömavbrott, det gillas inte!

Storm, storm här nere i Skåne (n) Satt precis inne på datan och sen släcks allting ner. Strömavbrott ja! Som tur är kom strömmen tillbaka efter en stund precis efter jag hade letat reda på ficklampan i mörkret och tänt en massa ljus. Tur att den är tillbaka men antar att strömmen kommer gå ikväll igen..

Hur kunde man leva utan ström förr i tiden? Jag skulle aldrig klarat mig. Nä, nu ska jag bada och tvätta håret. Måste ju hinna föna det innan strömmen går igen.



Storm?

Håller det på att bli storm eller? Blåser riktigt mycket ju. Bara det inte blir strömavbrott också. Det gillas verkligen inte!? Vad gör ni i höstmörkret/kylan då? ♥




ÖSREGN

Jag kom hem vid 16.15 nånting och var alldeles genomblöt, verkligen från topp till då. Vädret suger, onsdagar är jobbiga och få lite sömn suger. Dock förstår jag inte hur jag kunde bli så himla blöt för jag hade paraply ju? Legginsen var så blöta så man nästan kunde vrida ut vatten från de. På bussen med ett genom blött paraply, ut från bussen snabbt in på Nisses för att värma mig, ut igen och stå och vänta på bussen, på bussen och sen gå från hållplatsen hem och HELA den här tiden ösregnade det, blev inte bättre alls nej! Jag hatar regn och jag hatar bussar så nu vet ni det (;

I skolan hade jag följande lektioner: socialkunskap, engelska, svenska, naturkunskap och bild. På svenskan fick vi tillbaka proven och jag fick VG. Kunde vara bättre men blev ganska nöjd ändå. På nk satt vi då i biblioteket och jobbade, det gick väl helt okej. Gjorde dock inte så himla mycket, orkade verkligen inte! Får plugga lite nu istället men mycket mycket skratt blev det. Haha min klass är bäst! :D

Just nu känner jag bara för att sova men måste göra klart engelskan, spanskan och göra lite på no;n. :(
Bye! ♥




I skolan

Hej på er :)

Sitter just nu i biblioteket i skolan och jag och Maja jobbar på nk arbetet. Efter naturkunskapen är det bild och sen slutar jag vid halv 4. Tar bussen hem så hemma efter 4 nångång.

Vad gör ni då?

Har egentligen inget speciellt att skriva om men ville bara uppdatera lite. Puss och kram ♥



Betty boop

Sorry för min kassa uppdatering idag, men har inte riktigt haft nån idé vad jag ska skriva om. Idag var det i alla fall skola och tisdagar är inte min favvo. Håla i naturkunskapen men vi satt och jobbade i bibblan och när vi typ va färdiga skulle vi spela en omgång kort så kommer bibliotekarien där och skäller ut oss för att vi inte är tysta och spelar kort när vi inte har gjort något? Varför få skit för något som man inte gjort? Man blir ju bara förbannad ;o Engelska prov hade vi också, ingen aning om hur det gick. Första texten var svår men hoppas det gick hyffsat. :)

Vid fem stack vi till frisören, mamma blev mycket nöjd nu andra gången och jag fick typ tre till slingor där bak. Nu närmar sig klockan 23.00, var tar dagen vägen egentligen?! Alldeles för snabbt men snart helg igen ju. (y) Borde egentligen göra naturkunskaps arbetet lite men jag orkar inte just nu, skriver kanske lite då. Socialkunskap borde jag också hinna med och allt detta på 20 min. Mmh, lycka till..

Imorgon är jag inte hemma förens efter fyra så det blir dålig uppdatering på dagen i alla fall, men så är det när man går i skolan :P


Söta inneskor jag fick av mammi idag, passar perfekt för jag fryser alltid. Nej nu ska jag verkligen ta tag i läxorna. Ciao!
 



Tillbaka till frisören

Hejhej

Är hemma snabbt nu, slutade skolan kl halv 4 och klockan 5 ska vi till frisören igen. *suck* Har några oranga/gula slingor som måste bort & där bak är det typ en svart "fläck" där det inte finns så många slingor, hon måste fixa till det! Man har ju ändå betalat så mycket pengar så man måste ju bli nöjd. Mamma måste färga om hela sitt för det blev riktigt gult. Jag har inte tid att sitta hos frisören i två timmar? Jag har annat att göra..

Hörs vid 7 eller något då :)



Såhär blev håret

Nu kommer tre bilder hur håret blev efter att jag klippt, slingat och klippt upp.


Blev ganska nöjd, men en hel del oranga/gula slingor vilket jag icke gillar!

:)

Så ont det gör när hon drar av foliet innan håret ska tvättas, trodde mitt huvud skulle ramla av haha. Och ännu värre vid borstningen, jag är ömhårig och aaj.!

Nu ska jag göra klart lite småläxor och sen sova, sov så gott ♥



Veckans blogg

Är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://yoursooofine.blogg.se/

Är nummer 3, skulle vara snällt om ni ville rösta på mig :)




Seven heaven

Tja bloggen. Allt bra med er?

Här är allt fint, lite trött bara. Skolan idag var ganska kul, blev i alla fall mycket skratt haha (y) Socialkunskap på morgonen, spanska sen. Fick tillbaka proven, mvg. :) Och sen satt jag och snackade med Joanna ett tag innan matten.

Mamma fick bensinstopp i Kstad, opps. Så fick vänta i 30 minuter sen i skolan för hon skulle fixa bensin och sånt men gjorde klart matteläxan sålänge. Spanska kvar och börja på naturkunskaps arbetet så smått. Först ska jag kolla klart på ett till avsnitt av Seven Heaven (a) Vi hörs snart, så ska ni få lite bilder ♥




En ny vecka väntar

Sitter här, precis tagit ett varmt bad och nu fönar jag håret. Helgen har gått så sjukt snabbt, var tog den vägen liksom?! I fredags var det ju frisören (kommer bild imorgon, lovar), igår var vi ju borta och denna dagen har varit lite smått konstig. Oroade mig för en kompis innan idag, men nu är hon hemma och verkar må bra. Jag ställer alltid upp för mina kompisar, i alla lägen! ♥

Förresten så tycker jag att mitt hår fortfarande är för långt, varför klippte jag det inte mer undrar jag? Icke bra. Imorgon börjar jag redan 8.15 med socialkunskap som jag inte tycker passar mig sådär riktigt mycket och försent att byta också.. Ska få några timmars sömn snart men som tur är slutar jag 12.40 imorgon. Najs. Vi hörs ♥



Someone new


Duetten som Mariette och Calle gjorde i fredags var grym! Lyssna och njut :)

Reza och Eddie gillade jag också, men tydligen inte juryn..:P



Bilder från gårkvällen

Lite bilder från igår när vi var på middag, jag är glad att jag följde med fastän jag hade ont i magen men det var det värt för det var verkligen hur trevligt som helst! Trevligt att lära känna nytt folk också :) Semir och Kemo spelade mest xbox men det var kul att kolla på haha, men jag satt på datan och kollade på deras New York bilder så fint alltså. Sen spelade vi skitgubbe typ 10 gånger, haha det blev mycket skratt ja. Lite ego pics;


Middag & sen blev det fika

Hade på mig en svart klänning & paljett kofta/väst

.

Som sagt hade de det snyggaste badrummet jag sett! Allt var verkligen helt perfekt, vitt, snygga spegeln och allt. Jag blev kär i badrummet kan jag säga (a)

Här ser ni slingorna bättre

:)

Lovely. Jag vill bo i hus och ha ett sånt här badrum!




Söndag

Tjatjatja =)

Sitter just nu och spolar fram typ alla 25 videobanden jag har spelat in massa av saker på sistonde. Allt från Ugly Betty till Seven Heaven. Det tar tid, men jag måste se vad det finns på banden så att jag kan börja kolla nångång (a)

Vi hörs snart igen ville bara att ni skulle veta att jag lever haha ;)




01.27

Några nattugglor som fortfarande är uppe kanske? ;) Själv har jag tittat på tv ända till nu, brukar inte ha tid när det är skola så då kan man ju sitta uppe längre på helgen och titta på allt man missat. Såg bla. finalen i Körslaget som vi inte hann hem till innan ikväll, men fy vad tråkigt det var! Höll ju på att somna, nä inget roligt alls. Ola vann i alla fall och det gillar vi. Har alltid gillat den killen, enda sen idol (y)

Nu ska jag sova, klockan närmar ju sig halv 2 på natten och imorgon väntas lite plugg och sånt. Slänger in en bild lite snabbt nu från idag och resten kommer imorgon.


En bild som jag tog i deras underbara badrum. Kommer fler bilder imorgon men här ser ni hur håret blev. Kommer också bilder från frissan imorgon, men jag är nöjd. Det är ljust och det vill jag ha. Sov gott ♥



Utsikt


En av deras bilder från New York, så fint!

Jag vill dit! (a)


(Bilderna har alltså inte jag tagit, utan det har Kemo gjort. Har inte varit i NYC tyvär)



Middag.

Hello :)

Hann inte blogga innan jag gick emifrån, följde i alla fall med mamma fastän jag inte mår prima men vi var bjudna hem till en av hennes kompisar på middag. Tänkte att det väl skulle bli roligare än att bara sitta hemma så nu är jag jär. De har en son så ingen dotter haha, bara jag och killar ja. Semir och Kemo sitter och nördar ps3 spel tror jag det är? Suck killar haha, ch jag sitter här på datan.

Deras badrum är det finaste jag nånsin sett, lovar! Måste fota det sen och lägga in på bloggen. Hela huset är riktigt fint, jag är med på att flytta in här när som helst (a)

Nä, nu har jag inte så mycket mer att skriva så pusshaj ♥



Världsdiabetesdagen

Idag den 14 november firas Världsdiabetesdagen i hela världen. Bland annat Globen och Eiffeltornet tänds upp i blått för att hedra. Själv har jag ju då diabetes och har haft det sen dec. 2004. Jag klarar det bra, och lever som vanligt men ibland är det förjäkligt att ta de där sprutorna alltså! 5 sprutor om dagen och för det mesta går det bra men ibland rinner även tårarna..

Som jag har räknat ut det har jag under dessa år tagit cirka 9125 sprutor, kan ni tänka er? Det är ju helt sjukt egentligen. 9125 stick, aj!


Tänds upp idag. ♥




Ont :(

Jag vaknade upp med en sån värk i magen och kunde inte sova mer. På en lördag igen?! Nu är ju hela dagen förstörd för jag kommer ha sjukt ont i flera timmar. Delad Ipren och värmekudde i högsta hugg, ja!

Hoppas ni mår bättre än mig ♥



SOVA

Jag är alltid så trött på fredagskvällarna så jag tänkte snart gå och lägga mig. Kanske läsa lite och lyssna på ipoden innan jag somnar. Behöver många timmars sömn så jag vaknar upp utvilad imorgon. Så lägger alltså in bilderna hur det blev hos frisören imorgon, de ligger redan på min bdb så om ni vill kan ni ju kolla och kommentera där :)

Vad tyckte ni om att Eddie åkte från idol då? Jag tycker det var lite synd, för jag tyckte att han var bra ikväll & det var även Calle och Mariette! Först Rabih och nu Eddie, men det betyder ju att man även kommer träffa Eddie i Malmö (y)

Sov gott snyggingar så hörs vi imorgon. Till så länge kan ni ju kolla på mitt dåliga videoinlägg här nedanför hehe. ♥



Videoblogg


När jag var hos frisören tidigare idag så hade jag lite tråkigt och spelade in en liten videoblogg. Min första videoblogg någonsin, ganska ointressant och man hör nästan inte alls vad jag säger för den där värme maskinen låter ganska högt. Fast om ni skruvar upp ljudet en del så hör man. Sen vet jag inte hur man vänder på videos heller så den får va sne? Ser även ut som ett UFO i håret med massa folie haha. Enjoy!



Idol time

Idol snart, =)

Mamma lagar min favvo mat igen, det börjar bli en liten tradition haha (a) Fast idol kommer inte alls vara samma utan Rabih nu, det var ju alltid hans framträdande som jag såg fram emot så mycket. Ingen Rabih = idol inte lika kul.


Bäst, bäst ♥
På söndag blir det 2 veckor kvar, längtar!

Ska du se idol?




Hemma från frisören nu

Är hemma från frissan nu, väldigt nöjd för en gångs skull! :) Kommer bild sen fast om lite mindre än 1 timme är det ju idol och jag måste hinna göra massvis med saker innan, kom ju precis hem! (Va och handlade med mami också) Ska hjälpa mamma med maten, duka fram och så & sen blir det fredagsmys med god mat och idol.

Hörs ♥



Frisören, klippa och slinga!

Hejsan, hemma på lunch snabbt nu, hinner bara skriva ett par rader. Klockan ett idag efter skolan blir det frisören. Klippa håret, 7 cm kanske? Klipppa upp och slinga. Återkommer i eftermiddag med ett förhoppningsvis positivt resultat hehe :)


Hejdå utväxt, hej slingor! (Några veckor gammal bild, så har mer utväxt nu) :P

Ha en bra dag! ♥



Veckans fråga

Vilket är/var ditt favorit ämne i skolan?

Jag har inget speciellt så riktigt favorit men gillar svenska, bild och samhällskunskap. ♥
(Dock inte svenskan lika mycket idag precis när jag sitter och pluggar till prov haha!)


Någon av er kanske älskar engelska? :P


Update: nej, nu får det räcka med plugg för min del. Klockan är 23.06 och jag börjar bli trött så ska sova nu så får det gå som det går imorgon helt enkelt. Det verkar inte som om någon har pluggat sådär supermycket eftersom det egentligen inte går. Önska mig lycka till (a)



Mammas pojkar

Om tio minuter börjar Mammas pojkar. Någon mer som kollar på det? Det är ganska så underhållande och mest när Bobby "bråkar" med sin mamma. Det är så kul, meen mamma du kan ju inte göra så. Haha :D


Christian, Tim och Bobby. Har ni någon favorit?

Efter att det är slut så ska jag ta och plugga en timme! Från 21.00 till 22.00 alltså. Ska gå igenom alla papper och försöka få in något i huvudet fastän jag inte fattar vad än. (i)




Torsdag, blir det aldrig helg?!

Hejsan bloggen,

oj jag kom inte hem förens halv 5 idag! Det tar över en timme att komma hem med bussen ;o det är väl bara för att man måste byta i stan, vämta lite innan den kommer och så. Jag är dock inte van vid att komma hem så sent. Imorgon är det äntligen fredag och sista skoldagen på den här dryga veckan som har gått såå sakta. Slutar innan 1 imorgon, det gillar vi :D Håla i sh så därför. Och efter skolan blir det frissan. (y)

Annars då? hur har er dag varit? Själv började jag skolan 8.15 då med samhälle. Efter det var det idrott och simning, fast vi som inte kunde vara med av olika anledingar skulle göra något annat och då bestämde vår lärare att vi skulle gå enda till Hlm-gården, ta ett kort på några träd där som bevis på att vi varit där och sen gå heeela vägen tillbaka. Det var långt och verkligen sjukt kallt! Bra att man inte gick själv i alla fall utan hade sällskap utav trevliga klasskompisar :) Just nu har jag riktigt ont i fötterna, för fick skoskav (n) Sen hade vi spanska prov & det kändes bra! Kanske har ett eller två små fel på nån glosa men annars gick det toppen. Efter det lunch och sen naturkunskaps labb. Kolla på plankton i mikroskop, riktigt tråkigt. Nu sitter jag här, jag borde egentligen plugga för har svenska prov imorgon, men jag måste vila och sitta vid datan minst en halvtimme först (a) Fast har ju dock inte pluggat på det alls pga. att jag glömde alla papper i skolan igår, fast det borde nog inte ta så himla lång tid att plugga ändå? Vi ska ha prov på riktig svenska, fråga mig egentligen inte vad det är för det har jag inte en aning om! Men typ stor bokstav, punkt, kommateckan osv. Det kan man ju redan? Så därför fattar jag inte riktigt vad man ska plugga på, men ska ta och kolla igenom alla papper lite och sen får det räcka.

Nu blev det ett långt och ointressant inlägg antar jag men ville bara skriva av mig lite :}

(oopps, ja skrev detta inlägget för 1 timme sen, men glömt att publicera ;o nu ska jag faktiskt plugga!)


Denna intressanta bilden tog jag på Hlm gården idag. Haha :)




Sommartider hej, hej

Jag tror jag kan spanskan rätt så bra nu, det känns i alla fall så. Ska bara ta och repetera det en gång till ikväll. Kollar just nu på lite bilder från sommaren, både denna och förra. Visst saknar man sommaren & värmen?

Lite bilder från summer 08 & 09;


Sena filmkvällar med vänner

Varma dagar, obs ta inte bilden seriöst haha!

Spanien 08 (Violetta & Semir på bild, sjukt brun blev han!)

Cypern 09 med mamma

Hlm festivalen (y)

Det där var bara ett fåtal bilder men orkar inte lägga in flera nu. Snart blir det middag och tv. ♥



Onsdag

Hej :)

Jag tycker denna veckan går riktigt segt, vet inte varför men det känns som om det aldrig blir fredag. Veckorna har annars gått rikigt snabbt, men dock inte denna som sagt.. Tycker inte ni att denna veckan går såå sakta?

På morgonen var det matte & det var riktigt drygt att gå upp när typ andra grupper fick sovmorgon, kom redan till skolan vid 8.20 och då satt jag och Maja och spelade skitgubbe i 40 minuter. Då gick tiden ganska fort :D Matten var ganska tråkig, men den flöt väl på :P och föreläsningen var ännu tråkigare, man visste typ redan allt och jag lärde mig inget nytt. Slutade i alla fall lite innan tre så han med bussen =)

När jag sen bytade buss i stan och var på väg hem, vad kommer jag inte på då? Jo att jag har glömt alla svenska papper vi ska ha prov på! Provet är redan på fredag och jag har inte pluggat nånting! Hade ju tänkt göra det idag eftersom jag har tid, men nu har jag inget av det hemma så inget plugg. Kommer få panik imorgon, skit också ;/ Aja, inte så mycket att göra åt, får väl plugga några timmar imorgon istället. Idag måste jag även plugga på spanska provet jag har imorgon. Sen lite engelska inför gram. läxförhöret och snart ska jag svara på lite kommentarer.

Oj, är klockan redan 17.07?! Bäst att sätta igång. Puss ♥




Matten avklarad, up next: föreläsning.

Hemma på en snabb lunch, men ska tillbaka till skolan om fem minuter. Var bara tvungen att sätta på datan och ladda ipoden en stund så att jag har något att lyssna på när jag åker buss hem från skolan. Fast den har bara laddats i tio minuter så den dör väl snart igen. -.-

Nu blir det i alla fall föreläsning i aulan om e-mobbning. Ganska chill att bara sitta och lyssna. Hörs när jag kommer hem. Ciao ;d



Dresses from nelly.com

Hittade två snygga klänningar på nelly.com precis, funderar på att beställa hem någon men vilket är finast? :)


Den här..

..eller denna? ♥



Orättvist :(

Imorgon börjar alla i ettan klockan halv 1 med föreläsning i aulan, men såklart börjar min mattegrupp redan klockan 9.00 med matte i 2,5 timmar. Herregud säger jag bara! Vi kommer typ va de enda på skolan och sitta och räkna matte i 2,5 timmar. Ibland är allt bara så orättvist :( Halva klassen får låång sovmorgon, men inte jag nej. BLÄÄ!


Matte imorgon = (N)



With you, with you

Jag är riktigt trött & har faktiskt absolut ingen lust att göra mina läxor just nu. Har matte till imorgon och spanska prov på torsdag som jag borde plugga till men ingen motivation till det just nu tyvär. Känner bara för att ta ett varmt bad och koppla av nu och det tror jag faktiskt jag ska göra :)


Underbar sång med Rabih. Nu längtar jag inte till idolkvällarna längre. Buhu, tråk. Ingen idol utan Rabih. ♥
Och Emelie sa att hon skulle starta en hata Rabih grupp på facebook, haha våga bara det du ;) Nä, skämt & sido från bådas håll haha (y)




Tisdag.

Hellu ja :)
Hemma från skolan nu & jag är både trött och hungrig. Åt bara en macka till lunch för gillade inte maten så är rätt hungrig nu. Slutade dock 14.20 pga. inställd lektion i samhälle. Vår lärare är nog rätt sjuk eftersom han varit borta i över 1 hel vecka. Så ingen lektion idag heller. Nej, nu ska  jag hitta nåt gott att äta så hörs efter!



Dagens outfit

Nu har jag pluggat klart både spanskan & matten, svarat på lite kommentarer (svarar på de sista snart) och hade snart tänkt att gå och lägga mig. Efter jag skrivit klart det här inlägget då haha :P Lyssna på ipoden skulle jag vilja men den verkar vara helt död?! Aja, ska försöka få den till liv imorgon. Kanske läser en stund istället.

Dagens outfit lite snabbt sådär;


Hittade min klänning från J C inne i garderoben idag, det var min favorit klänning när jag gick i nian typ & hade inte speciellt mycket tid på morgonen så det fick bli denna :) Leggins och svarta stövlar till det. Sorry om jag ser lite sur ut på sista bilden? Märkte det nu hehe.. Och lite stökig byrå framför speglen ja, det är jag som stökar till det på morgonen (a)

Slutar sent imorgon & tisdagar gillar jag ej men överlever väl, som varje tisdag! Pusspuss ♥




TRESemmé

Nu undrar jag en liten sak, är det någon av er som har provat den nya schampo serien TRESemmé? Luktade faktiskt på den i affären och himla gott luktar den ju. Använder ett väldigt populärt schampo just nu från märket "Charles Worthington" som är ett schampo från London & är väldigt bra men dock tar det slut så snabbt och det är dyrt för en sån liten flaska. 70 kr tror jag det kostar.


Har ju visats mycket på reklam och sånt men är det bra? 900 ml i och kostar ca 90 kr. Prisvärt för en stor flaska om det är bra dvs. Så någon som provat? :)



Trött Caroline..

Hejsan!

Idag är jag så trött. Orkade verkligen inte gå upp imorse, ville bara dra täcket över mig igen och somna om men på något sätt lyckades jag ta mig upp, åka till skolan och klara dagen. Fast trött är jag fortfarande, känns som om ögonlocken är tunga som sten haha. Bio på en söndag som slutar lite innan 23 var visst inte så himla bra nej..

Från och med idag ska jag ändra mina tider till att gå och sova. 22.30 på vardagar, lyssna lite på ipoden och sen sova innan 23.00. Jag ska klara det, jag måste! Datan ska också minskas och det är en hel del. 1 timme efter skolan hade jag tänkt, sen sätta igång med läxorna (om jag har några) och sen data 1 timme på kvällen. Jag kommer aldrig lyckas hålla det där dock, det vet jag. Fast man kan ju alltid försöka. Så nu ska jag vara duktigt och göra min spanska läxa och börja plugga inför spanska provet som är på torsdag och sen göra klart matten.

Ha det bra sålänge, så kommer dagens outfit sen :)




Hemma efter en kul bio

Kom hem från bion med Klaudia för ett litet tag sen, det blev ganska sent med tanke på att det är skola imorgon. Eller i alla fall för min del, Klaudia tog ju studenten i somras. :) Slutade inte förens runt 22.40 & sen skjutsade hon hem mig.

Bion var helt galen och Klaudia är roligast! Fame var lika bra som förra gången jag såg den. Vi sitter där i salongen och ni vet det där lejonet som brukar komma innan filmen som typ ryter? Så trodde Klaudia att hon skulle göra det samtidigt som lejonet och bara rrawr, så var det alldeles för tidigt och typ hela salongen kollar på oss hahah. Sen när filmen väl började så tappade Klaudia sin fanta, chocklad, plånbok, mobil och nycklar på golvet och under stolen och jag kunde ju inte hålla mig för skratt! Hon fick inte tag i allt heller, så hon låg där på golvet och letade i mörkret. Fast skratt förlänger väl livet inte sant? ;) Sen massa andra roliga saker också. Fick ett popcorn i halsen, både jag och Klaudia och mer ska vi nog inte gå in på haha! Riktigt kul kväll i alla fall, tack för det.


Tog inte speciellt många bilder eftersom kameran dog rätt snabbt..

Hmm, Klaudia springer iväg :(

Bio outfit. Linne från H&M, sjal New Yorker, kofta JC, leggins Polen och stövlar till det

Jag stör mig på en bit av luggen som hela tiden åker ner trots att jag sätter upp den. Frisören på fredag, äntligen!

Nu ska jag stänga av datan och sova, det är ju faktiskt skola imorgon och snart blir klockan 12 på natten..
Jag kommer i alla fall sova bra ikväll efter det som Rabih skrev i chatten och att han svarade på mina 3 frågor haha :) Somnar nog lycklig. Sov gott ♥

(Slutar 12.40 imorgon. Skönt)




Bio med Klaudia

Klaudia kommer och hämtar mig vid 20.00, bion börjar 20.45. Då har vi gått om tid på oss :) Det blir Fame, såg den förra veckan med Cassandra men jag tyckte den var så bra & Klaudia vill också se den, så det får bli den en gång till :D




Btw, så har Rabih svarat på 2 av mina frågor till, ah lycka. Vi hörs sen för jag har bara 25 minuter på mig att äta, fixa och klä på mig. STRESS!




Ihi, i´m happy!

Omg, Rabih svarade på min fråga på chatten som just nu är på tv4.se. I´m so happy!

Caroline ni idoler ska ju komma till Malmö nu den 29 november, kommer du Rabih? För i så fall åker jag dit! Om du inte kommer så åker jag inte. Åker bara för din skull <3 Du är det absolut bästa som nånsin har hänt idol!

 
Rabih Jaber Så söt!! Ja jag kommer nog komma, hoppas det iaf. Och jag hoppas jag får en riktigt stor kram då!

Åh, klart du ska få världens största kram haha :D ♥



Söndag

Precis badat, fönar håret nu och om sju minuter börjar Brook know´s best. Ikväll blir det bio :)

Vi hörs innan. Vad gör ni?




Lycka.

Yes, den 29 november ska jag åka till Malmö och då får jag se Rabih. Lycka. ♥
Tack för att jag får åka mammi, du bäst!

Inte för att jag vet var Jägersro Center ligger. Är det nån som bor i Malmö som kan säga mig var det ligger & hur man tar sig dit? Tåg antar jag, men sen då. Ligger det långt från stationen?


Nån som vill hänga med kanske? :)

Jag är så glad! Ännu bättre än att se idol live i Malmö arena eftersom Rabih inte är kvar. Och den 29 november kommer de utröstade idolerna. =)

Och en sak till, är det någon av mina kära vänner som har ett Skånetåg kort man skulle kunna få låna? (a)



Visste ni detta om Rabih?

Hej på er :)

Vilket tråkigt väder det är idag, usch alltså. Jag vill hellre ha vinter än sånt här väder med regn & blåst. Nu är jag hungrig så det blir frukost. Sen ska jag plugga lite och ikväll blir det nog bio.

Vi börjar dagen med lite "onödig" fakta om Rabih, eller onödig kan man ju inte kalla det men ja :D

Ålder: 22

Uppvuxen i:
Lycksele

Bor:
Lycksele

Familj:
Mamma, pappa, tre syskon

Civilstånd:
Flickvän

Utbildning:
Barn

Yrke:
Sibylla

Hade jag inte
varit kille hade jag blivit: Tjej

Intressen förutom musik:
Fotboll

Person som varit viktig för mitt musikintresse:
Mamma

Första gången jag uppträdde:
Var i duschen

Instrument jag spelar:
Jag visslar

Lyssnar på:
Chris Brown

Tittar på:
Fotboll, serier och reklam

Läser:
Rubrikerna

Klär mig:
Ja

Något ni inte visste om mig:
Nykterist

Ovana:
Alltid trött

Vanligaste tanke:
”Varför?”

Jag är dålig på:
Komma ihåg

Han/hon spelar mig i filmen om mitt liv:
Denzel Washington

Så lever jag om fem år:
Beror på er

Därför ska ni rösta på mig i höst:
För att jag har ett lätt röstnummer  

Att han är nykterist visste jag inte & me like!

Och sen har han skrivit ett sista inlägg på sin idolblogg vilket man egentligen inte får efter att ha blivit utröstad, så gulligt. Och han skriver att han redan har något på G. Undra vad?! ♥
Ni hittar inlägget här.

Den 27 november kommer han och resten av de utröstade idolerna till Malmö & jag ska försöka övertala mamma om att jag ska åka dit! Kommer gå sådär tror jag faktiskt.. :(




Top model 12

Nu ska jag kolla Top Model som jag spelade in tidigare ikväll, efter det läsa lite och sen lyssna på ipoden. Vid 1 ska jag sova & vi hörs imorgon :)


Har ingen direkt favorit, men tycker om Allisons stora ögon :)

Ha en fin kväll snyggingar ♥



Inget bj för min del.

Hej på er, allt bra? :)

Själv har jag fortfarande ont i armen efter sprutan, när ska det sluta göra ont? Sen känner jag mig rätt trött och hängig så det blir tyvär inget bj ikväll :( Får ladda upp inför lussevakan om en månad istället, då ska det bli riktigt kul! Fast är så sugen på att gå ut och dansa ikväll men som sagt mår inte super.

Så ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på körslaget kanske för det finns väl inget annat bra på tv. Just nu sitter jag och försöker svara på de 100 kommentarerna jag fick på bdb när jag hade Rabih som bild på fokus. Höhö, delade meningar folk har. Jag står i alla fall fast vid min!


Spanien bild, snart 1,5 år gammal dock :p



Idol är ingenting nu.


Underbart. Varför åkte han ut? Idol är över för min del.
Rabih! ♥



Rabih åkte ut :( :(

Alltså fy vad jag är ledsen nu! Hur kunde Rabih åka ut?! Helt sjukt. När han åkte ut började jag helt serisöt gråta..:( Vad är idol utan Rabih? Ingenting ska jag säga er. Har absolut ingen favorit nu och tänker inte ha det heller, struntar i vem som åker ut/vinner. Jag bryr mig inte!

Sån charm, karisma och utstrålning den killen har. Charmigare kille får man leta efter. Rabih ♥


Bäst, bäst, bäst, bäst, bäst, bäst, bäst, bäst! <3



09941401, call? :D

Rösta på Rabih, för han var bra ikväll! Jag tror tyvär att det kommer stå mellan honom och Eddie och då borde Rabih få stanna kvar. Har röstat några ggr ska fråga mamma om jag får rösta några till (a)

099414 01. Lycka till Rabih :D



Idol time =)

Idol om 40 minuter dåja, me like! Idol förgyller fredagskvällarna som sagt & jag hejjar på Rabih som vanligt, idag måste han ju bara vara bra! Nu när han valt låt själv så det hoppas vi på.


Idolerna laddar upp ;)

Och mammi lagar just nu min favoritmat, mums! Perfekt till idol ju.

Panerad schnitzel, riktigt gott. Kommer ihåg när jag och Nathalia gjorde det på hemkunskapen haha, det blev faktiskt inte så illa det heller (y)

Hur ska ni spendera eran fredagskväll då? Kolla på idol eller kanske festa? :P



Fredag, awesome!

Hej bloggen, sorry för dålig uppdatering! Ska bättre mig, lovar.

Fredag idag ju, awesome! Är dock väldigt trött efter hela veckan och har fortfarande riktigt ont i armen, mår inte super än. I skolan var det först svenska, haha vi i klassen har alltid kul på lektionerna. Sp1b (y) Sen matte, lunch och naturkunskap där vi fick välja ämne till vår redovisning. Ska redovisa med Maja & vi ville ha ett speciellt ämne om hur temperaturen ändras men det verkade som om halva klassen ville ha det så vi fick aldrig det :( Fick bli vattenkraft istället..Fast det blir nog bra! :D

Ska fota min shopping som jag köpte för 3 veckor sen fast ändå inte visat er än, återkommer snart! :)



Matte plugg & värk i armen

Har precis räknar lite matte och gjort en statistikuppg. som ska in imorgon. Orkade inte göra det tidigare så det fick bli lite "natt-plugg". Jag har också fått riktigt ont i armen nu! Igår kunde jag i alla fall röra den och det gjorde bara lite ont, men nu?! Aaj, säger jag bara, nu fattar jag vad alla snackar om när de sa att de hade ont. För det har jag med. Ska få lite sömn nu så hoppas jag det blir bättre imorgon. Lägger in bilderna från idag då också. Sov gott :)



Look at this


Omg, kolla på detta! Jag fick typ hjärtattack på slutet? Jag hoppade till och det var inte lite. "Världens längsta djur" Har kollar på videon fyra gånger nu och jag hoppar till varje gång. Maja står för tipset haha :P



Dissar EMA för inlåst hah!

Kom hem från Kstad vid 7, vid 8 blev det mammas pojkar och nu inlåst. Huh, jag älskar det programmet vet inte riktigt varför man jag har fastnat för det och idag är det tyvär sista avsnittet. Paus nu och vill inte missa en endaste sekund haha så vi hörs efter :)

Dissar faktiskt EMA för det! Men Maja, smsa mig när Shakira uppträder så ska jag slå över direkt! :D



Hata biverkningar!

Min arm gör himla ont och det känns som om jag har feber igen. När tar biverkningarna slut?!

Gick hem från skolan efter lunch, hade bara engelska efter så missar inte speciellt mycket. Istället ska jag hänga med mami till jobbet i Kstad. Hon vill helst inte att jag ska vara hemma själv pga att man inte vet hur man kommer må sen. Hon slutar dock där inte förens 6 så lång dag, men kan ju plugga lite där istället för att sitta här hemma och må dåligt. Utvecklingssamtalet gick rätt bra, blev dock väldigt förvånad att jag knappt ligger på G på idrotten för jag har missat några gånger men det var då när jag blev påkörd och såna anledningar så sjukt konstigt att hon säger så ;o Annars låg jag vg/mvg på de jag trodde och vissa på g. Satsar ju på vg/mvg i allt för att komma in på högskolan sen men det är så svårt ju. Fast i idrott och naturkunskap kommer jag inte få mer än g tror jag, men strunt samma.

Hörs när jag kommer hem ikväll, puss ♥



Utvecklingssamtal snart

Good morning sunshines :D

Klockan närmar sig halv 10, väntar tills mamma kommer och hämtar mig för då ska vi till skolan för att ha utvecklingssamtal, hoppas det går bra! Är alltid lika nervös innan haha. Armen värker som bara den, ingen idrott för mig idag nej. Känns som om jag har lite feber kvar men vet inte riktigt? Jag gillar inte biverkningar.

Vi hörs efter skolan, puss ♥



23.23

Pluggar spanska glosor nu men de vill tyvär inte fastna i mitt huvud. Imorgon är det sovmorgon och börjar inte förens 10.00, det gillas. Då blir det utvecklingssamtal för min del, hoppas det går bra. Missar idrotten då, eller i alla fall en halvtimme så det känns rätt så onödigt att byta om och vara med i 15-20 minuter sen.

Och jag har fått så himla ont i armen nu. På dagen kändes det inte speciellt mycket och jag trodde jag skulle slippa värken men icke sa nicke! Ont varje gång jag rör den, dumma spruta :( Nu ska jag fortsätta med spanskan och stänga av datan ♥


Lite bilder från resturangskolan med klassen. Emma och Ebba på bild :)

Min huvudrätt, inte speciellt god måste jag säga. Köttet var segt och kallt

Dessert, den vita saken var ganska god och "kexet" eller vad det nu är.

Annars var det trevligt. De tog dock min fördrink innan jag hade hunnit dricka en endaste droppe haha. (Skicklig) servitör var det också haha, nej men mycket skratt annars :]




Bad-äta-plugg-sova

Precis tagit ett varmt bad, mycket skönt. Satt upp håret i flätor så att det blir lockigt imorgon. Nu ska jag äta och efter det måste jag plugga spanska glosor och sen lite engelska. Ska också hinna kolla på tv lite & sen sova. Så ser min kväll ut hehe :P


Ombokad tid till frisören, äntligen! Fast dock är det på fredagen den 13;e november och jag brukar alltid ha otur då, hoppas det vänder (a
Tog precis tempen, kände mig lite varm. Lite feber har jag tyvär nu.. Attans också!



Provet & vaccinationen avklarade!

Caroline is back on track haha :D Nej men nu blir det normal uppdatering hade jag tänkt. Naturkunskapsprovet är äntligen avklarat, gick helt okej faktiskt. Bättre än jag trodde, de tre första frågorna var hur lätta som helt och det var G frågor sen nästa var G-MVG, skrev så mycket jag kunde så ett G borde man väl minst få tycker jag? :)

Socialkunskap på morgonen, engelska efter och sen blev det middag med klassen på resturangskolan. Trevligt, trevligt fast dock inte speciellt god mat.. Tog några få bilder men kan lägga in de senare idag =)

Efter var det då no provet och sen vaccinationen! I gympasalen, var sjukt nervös innan men det var inte så farligt som jag trodde! Hon som gav sprutan var väldigt trevlig och hon började snacka med mig om idol haha för att jag skulle tänka på annat. Bara; kollar du på idol Caroline? Ja det gör jag (tyst och nervöst svar) Vem är din favorit då? Rabih (ännu tystare och nervösare svar haha) Ja ungefär sådär, inte så lätt att snacka när man vet att man ska få in en nål i armen snart. Kändes lite när sprutan kom in och sen när de sprutade in vaccinet men det var inte så farligt dock. Sen fick vi vänta i omklädningsrummet i 15 min och sen gå. Känns lite konstigt i armen, det gör lite ont men annars mår jag bra. Fryser lite men ingen feber än sålänge. Kanske kommer mer värk i armen ikväll eftersom de flesta får det men det hoppas jag såklart inte.

Känns skönt att ha det gjort nu, sen om jag ska ta en till vet jag inte än. Får se. Har ni vaccinerat er?

Hörs, kramar ♥




Vaccin imorgon!

Hoho, nu har jag pluggat ett x antal timmar på naturkunskapen och jag är så trött. Känner mig väl ganska redo, eller så redo man kan bli om man inte fattar hälften av det man precis pluggat på men ett G ska jag väl kunna klara hoppas jag?! Endast fyra frågor blir det, & det är långa det. Huh ;o

Imorgon blir dagen inte allt för jobbig hoppas jag. Först två lektioner på morgonen, efter det ska jag plugga lite till nk i skolan och vid halv 12 ska vi äta middag på resturangskolan. Efter det är det dags för provet, bild i kanske 30 minuter och sen vaccinera mig mot svininfluensan. Jag har tänkt mycket på det där men kommit fram till att jag ska göra det ändå. Många som dött redan och det känns inte som om det kommer bli bättre utan tvärtom så bäst att vaccinera sig. Är dock rädd att den kommer göra ont, fastän jag tar fem sprutor om dagen så jag borde ju vara rätt så van. Har hört av många att de har så ont i hela armen nu, icke kul ju! Är väldigt nervös, tänk att få in en spruta i armen som är ganska lång, i alla fall längre än mina 8 mm. Wish me luck. Aja, hoppas man klarar sprutan. Sen slutar man hoppas jag..

Vi hörs imorgon, puss ♥
(Och jag lovar att det blir bättre uppdatering imorgon, känner mig värdelös på att blogga idag och mina inlägg har mest bestått av naturkunskapsplugg tjat. Sorry! Fast tyvär går skolan före, hoppas ni förstår)


NU SKA JAG SOVA, SÅ JAG KOMMER UPP IMORGON HEHE.




(n)

Hm, jag satte mig visst vid datan istället för att plugga. Bu på mig (n) Men naturkunskap är så tråkigt!! Det känns som om det inte alls fastnar i huvudet. Frågorna kan jag väl sisådär men jag måste fördjupa mig i övergödninge, försuringen och miljöproblem bland annat. Och sen skriva jättemycket om det på provet, yeah lycka till säger jag bara -.-

Tycker ni om naturkunskap?

Uhu, låt denna dagen gå snabbt + imorgon så slipper jag tänka på nk mer!



PLUGG!

Hejsan, tisdagar är segast! Idrott på morgonen, engelska och sen spanska. Därefter åt jag lunch med tjejerna i skolan (för en gångs skull haha) och sen var det spanska och till slut no som vi fick sluta tidigare på. Håltimme i samhälle efter det. Fast fick ändå sitta och vänta på mamma i skolan i typ 1,5 timmar eftersom jag hade glömt pengar till bussen.. Fast satt och pluggade då istället.

Dagens planer;

plugga no nu från 17.15-19.15
äta + tv 19.15-20.00
plugga mer tills det sitter 20-00-22.00?

Sen får det räcka. Så vi hörs ikväll va (:



Stressigt värre

Hinner bara skriva ett litet snabbt kvällsinlägg här innan batteriet tar slut och laptopen dör. Idag har jag pluggar lite nk , astråkigt som sagt. Spanska och matte har jag också hunnit med, dock har jag rätt många glosor kvar i spanskan och en text så det gör jag snart lite snart.

Fönar håret nu, precis tagit ett varmt bad. Denna veckan kommer bli stressig, det vet jag.. För börja planera veckan lite bättre. Imorgon måste jag i alla fall plugga på naturkunskapen rejält så det blir inte så mycket tid för datan. Nu hoppas jag ni får en fin kväll, sover gott så hörs vi imorgon ♥

(Det blev visst ingen dagens outfit & så, sorry!. Ska försöka hinna med det imorgon istället. Svarar på kommentarerna då också) ;*




No plugg=boring.

Har jag sagt att naturkunskap är det t r å k i g a s t e  s o m  f i n n s  i  h e l a  v ä r l d e n  ? Jag håller helt serisöt på att somna varje gång jag läser nåt. Har nu på något sätt lyckas ta igenom mig cirka 35-40 sidor, wow! Varför ska man kunna en massa om försurade sjöar, östersjön och ekosystem? Usch,fy och blä. Jag pluggar mycket hellre på något jag tycker är intressant för då blir ju automatiskt pluggandet roligare. Svårt att fatta är det också, och detta är ändå bara A-kursen. Jag vill inte ens göra B haha, men man måste ju tyvär.

Aja nog om mitt naturkunskapspluggande nu, ska ta och fortsätta strax. Ha en trevlig kväll :)


Jag saknar sommaren! Fast julen går bra det med :) 7 veckor kvar tills nästa lov.



Tillbaka efter en veckas lov

Hejsan, sjukt trött är jag idag.. Somnade inte förens efter klockan två i natt, kunde inte somna på typ 1,5 timmar, illa! Sen så vaknade jag också tio gånger kanske, hela tiden kändes det som. Så sov inte alls bra i natt, inte mer än fyra timmar blev det, alldeles för lite. Skulle helst av allt bara gå och lägga mig nu men tyvär så måste man plugga ja. Fast mina ögonlock känns så tunga, tecken på trötthet haha! Hur ska jag orka läsa igenom 45 sidor naturkunskap idag?

Skönt att måndagar är hyffsat slappa i alla fall. Debatt på socialkunskapen på morgonen och jag sa bara några få meningar, oops inte bra alls ju. Fast jag gillar inte såna saker, där man måste argumentera och sånt. Inte riktigt min grej, aja hoppas jag inte får ig! Sen spanska och matte. Har en hel del plugg att ta tag i idag, måste plugga mycket till no provet, spanska och räkna lite matte. Och jag hade tänkt gå och lägga mig vid 22 idag, måste lyckas annars kommer man inte palla veckan.

Bäst att sätta igång, hörs senare då kommer bla dagens outfit och veckans bästa. Puss och Kram på er ♥




Saknar dig!

Tänt ljus för älskade mormor idag <3
Begravd på kyrkogården i Polen så kunde tyvär inte vara där.

Du var en levande ängel & jag saknar dig! ♥




Miss you!

Ljuset som brinner för dig..<3


Sitter här och snackar med Semir på msn, haha vi är nattugglor. Skola imorgon, suck. Fast jag sitter fortfarande och pluggar no nu, klockan halv 12 på natten. Hm bra tid?

Börjar 8.15 imorgon med debatt på socialkunskapen. Slutar dock 12.40 (y)




:(

Fy vad sprutan gjorde ont nu ikväll, tårarna bara rinner :( Ibland pallar jag inte med det mer..

Och jag måste faktiskt plugga no nu. Så vi hörs senare ikväll, tjing!



Bilder från bion

Här kommer lite bilder från bion igår. Fame var riktigt bra som sagt, jättegullig film :) Hämtade biljetterna en halvtimme innan filmen så då satt jag och Cassandra och snackade, trevlans!



Vi köpte mellan popcorn, men fick stora haha. Dock så var det med smör och det är ingen favorit så åt inte alls många :P

Söta Cassandra innan bion

Igga bilden tack

Cinema

.

Efter bion tog vi lite bilder i hissen

C&C



:D

Kommer nog lite fler bilder sen, ska bara hitta de också. Får ta och sätta igång med naturkunskapen snart :(




Plugg-söndag

God morgon på er, eller bara hejsan för det är nog inte morgon nu?

Buhu, redan söndag idag ju! Och det gillar vi inte. Lovet har gått alldeles för snabbt och jag skulle inte tackat nej till 1 vecka längre lov, nej verkligen inte. Det skulle vara grymt härligt men nu är det ju inte så. 7 hela veckor är det kvar tills nästa lov, nästan två hela månader ju. Hoppas tiden går snabbt för jag vill att det ska bli jul typ nu.

Idag blir det en plugg-söndag. Hade tänkt att plugga ca fyra timmar tillsammans! Naturkunskap som kommer ta upp mesta tiden, matte, socialkunskap och kanske börja lite på svenskan som vi också ska ha prov på. Prov är bara onödigt tycker jag, man glömmer ändå det mesta när provet är över? Det gör i alla fall jag. Uppsatser, arbeten och inlämningar tycker jag är mycket bättre. Men först ska jag kolla på seven heaven så kanske jag blir på bättre humör.

Hoppas eran söndag blir roligare och inte bara kommer bestå utav plugg. Puss på er ♥




Hemma från bion

Är hemma från bion nu, den varade visst lite längre än jag trodde och slutade inte förens vid 23.30 så kom hem för bara en stund sen. Filmen var i alla fall grymt bra! Hade inte så jättehöga förväntningar, men det var en härlig och fartfylld film. Har lite bilder att visa er, men de lägger jag in imorgon för nu ska jag kolla lite tv med mami, kanske läsa lite och sen sova. Ska inte sova bort halva dagen imorgon hehe. :)

Sitter föresten just nu och överför lite låtar och bilder till mitt usb minne, visste inte att man kunde göra så ju! :o Om jag hade vetat det skulle alla mina gamla bilder vara kvar som jag hade på datan innan hårddisken gick sönder helt och hållet. Nu kan man ju dock aldrig få tillbaka såna bilder, synd asså. Överför de viktigaste nu i alla fall, bland annat Cypern bilderna. Kan ju vara bra att ha nångång i framtiden, tom om man köper en ny data eller nåt.