slide show

Helg

Det har varit en såå seg vecka! Jag brukar alltid tycka att både dagarna och veckorna på jobbet flyger förbi men denna veckan har varit segare än segast. Usch. Januari måste ju vara årets absolut tråkigaste månad? Så mörkt, så kallt, så deppigt. Allt suger haha... Igår var det äntligen fredag. Kvällen spenderades hemma hos Alexandra i Kristianstad med henne och Thea. Det var verkligen supertrevligt! Vi beställde mat via Foodora och sedan satt vi och bara snackade en massa i drygt 6 timmar. Det var precis vad jag behövde, så himla skönt att bara snacka av sig. Jag är den enda av oss tre som är singel så jag hade ju en del att berätta haha... 
Fler sådana här kvällar oftare tack 💕
 
Idag har jag spenderat eftermiddagen med mamma och min bror. Vi åt bland annat buffé. Nu är jag hemma igen och det blir en väldigt lugn kväll. Ska till mamma senare, kolla på Ginny & Georgia. Dör för den serien!! Imorgon ska jag jobba hela dagen. En perfekt helg. Lite jobb, lite familjemys och lite mys med vänner. 



10.44

(null)
Surprise, surprise… Det blev ingen dejt i onsdags!!! Det blev exakt som jag trodde, han ställde in samma dag. Jag sa ju att det skulle hända. "Mycket på jobbet, hinner inte". Bullshit deluxe. Jag snackar fortfarande med honom men gjorde det extremt tydligt att det är han som avbokat och då är det HAN som gör upp nya planer, inte jag. Jag tänker inte jaga. Handlingar väger tyngre än ord skrev jag till honom. Jag ger honom en vecka till och gör han inte upp några planer under den tiden så hejdå med honom. Jag orkar inte lägga ned tid och energi på relationer som inte utvecklas. I övrigt känner jag bara att jag nog ska pausa från killar. Idioter hela högen. Antingen är de bara rena idioter, ligger med sitt ex eller med någon annan tjej, är sjukt oklara och allt annat skit. Killar är skit, seriöst. Jag har aldrig träffat en bra kille och jag börjar tappa hoppet på att de existerar. Jag orkar inte med fler idioter som skriver om sex efter att de skrivit hej. Jag blir helt 🤦🏼‍♀️ Jag orkar inte med fler killar som inte kan kommunicera och vara ärliga. Fucked up hela högen. Samtidigt vill jag ju såklart hitta en fin kille men just nu känner jag att orken inte finns. Jag har blivit besviken så många gånger det senaste året så orkar typ inte mer just nu. 



22.51

(null)
Första jobbdagen avklarad. Jag är helt sluuuut. Det har bara varit en massa möten, riktigt tråkigt. Imorgon börjar eleverna och då blir det liv igen, men då går dagarna väldigt fort vilket är roligt. Ikväll har jag varit hemma hos min granne Claudia. Vi är bekanta sedan innan men har aldrig hängt så. Hon flyttade till samma område som mig för några månader sedan och idag sågs vi äntligen. Himla trevlig tjej! Jag hade det jättekul. 
 
Dejten med M verkar so far gälla imorgon. Har han inte avbokat i alla fall men än så länge finns det en massa timmar kvar att göra det på så jag tar inte ut något i förskott. Om den blir av kommer jag dö av nervositet. Sov riktigt dåligt inatt. Dejting är nog inte min grej alltså. Jaja jag ska utmana mig själv och gå dit så får vi se om det blir av eller inte. Jag kommer vara så nervös och så stel. Jag är sååå stel 🥲



Slut på ledigheten

Idag börjar jobbet igen efter julledigheten. Är faktiskt inte ett dugg taggad. Känner mig mest trött och lite överväldigad. Jag älskar mitt jobb och vet att det blir bra när jag väl är igång men det känns faktiskt lite tufft. Dock ska det bli skönt att komma in i rutiner igen, och sömnen är något jag måste fixa och jag har det som mål att den ska fungera allt bättre. Natten till idag gick det ju sådär, det blev inte många timmar. Samtidigt som det är roligt att vara tillbaka kommer det också bli väldigt intensivt. Snart drar utvecklingssamtalen igång och i mars är det dags för nationella prov igen och det är ju alltid en hel jäkla cirkus, så extremt mycket extrajobb kopplat till NP. Så det är intensiva veckor som väntar. Idag är det bara möten, och det är absolut inte min favoritsak. Eleverna börjar inte förrän imorgon, då blir det full rulle men det är ju det som får tiden att gå så snabbt :-) I mitt jobb är det ju just mötena med eleverna som är så roliga, och planering av lektioner för då får min kreativa sida komma fram. Jag älskar känslan av att planera upp ett helt nytt arbetsområde, helt från scratch. Då är det bara mina idéer och jag har full frihet att lägga upp det hur jag vill. När man sedan provar och det blir ett bra område blir det succé. Det är faktiskt inte ofta mina uppgifter blir dåliga, om man får skryta lite själv haha. Denna termin blir det en massa nya roliga arbetarområden! Och några gamla favoriter som återkommer, bland annat boken Tatueraren i Auschwitz, den är fantastisk. 
(null)




15.07

(null)
Hoppas ni haft en fin start på 2023! Jag mår sådär helt ärligt. Är inne i en period som inte är jättebra. Jag längtar faktiskt tills jag börjar jobba igen på tisdag för då har jag inte tid att tänka lika mycket. Det är jobbigt att hela tiden övertänka allt. Ska jobba hela helgen och det ska bli himla skönt, förtränga alla jobbiga känslor. 




En riktig djungel att navigera i

(null)
Jag är nog dömd till att vara ensam resten av livet. Just nu har jag nått en punkt där jag typ inte pallar mer. Jag är ledsen och jag är besviken. Jag har anxious attachment (finns väldigt bra videos om detta på Tiktok om någon inte vet vad det är) vilket är skitjobbigt. S, killen jag träffade två gånger fastnade jag för så himla fort. Helt plötsligt började hela mina dagar handla om honom och mitt humör styrdes av huruvida han hörde av sig eller inte. Helt sjukt men det är i den onda spiralen jag alltid hamnar. Vi hade haft två jättebra träffar, det tyckte både han och jag. Sedan blev han helt off och hörde av sig en gång per dag. Jag fick nog och frågade om han vill fortsätta träffas eller inte. Han skrev att det inte kommer fungera mellan oss och gav en förklaring, en skitdålig förklaring, för han gav det inte ens en ärlig chans. Ett situationship som plötsligt avslutas suger fan. Att gå från att ha haft det väldigt trevligt med en person och det där hoppet som hela tiden funnits, att detta kan bli något till no contact. Till att bryta kontakten helt. För mig är det skitjobbigt varje gång. Bryr sig inte killen om det alls? Det känns som om det inte är ett dugg jobbigt för killarna medan för mig blir allt skit. Nu pratar jag alltså inte med S alls utan det är bara minnena med honom som finns kvar. Hur fin han var mot mig men nu är det över. Det känns tomt. Jag kan inte tänka på så mycket annat men samtidigt måste ju livet gå vidare. Jag orkar inte ha fler sådana här situationships där jag får upp hoppet varje gång och varje gång går det åt helvete. Jag vill ha trygghet och stabilitet. Jag vill bara träffa en person som kan ge mig det. Jag vill ha raka svar. Jag vill inte behöva gå ner i den onda spiralen varje gång en kille åkt härifrån och undra om vi kommer ses fler gånger. Kolla hans snap poäng varannan minut och undra när han kommer höra av sig. Jag vill bara hitta någon som det känns enkelt med. Det känns dock som om jag aldrig kommer göra det. Alla andra kan men inte jag. Jag förstår inte. 
 
För några dagar sedan hörde jag av mig till killen som sårat mig mest. Jag fick en så otroligt stor saknad efter honom. Vi har haft 0 kontakt under drygt två månader. Jag ville bara höra hur det är med honom för jag vet att han strugglar som fan i livet. Jag trodde inte han skulle svara men när jag såg hans namn på skärmen gick mitt hjärta i tusen bitar. Det kommer aldrig bli han och jag, det kommer aldrig gå för han är förstörd. Vi kommer inte börja snacka igen och det är över. Han har sårat mig som ingen annan i livet men trots det vill jag bara att han ska må bra. Jag önskar honom all lycka i livet och är bara ledsen över att jag inte kunde vara den personen för honom. Jag kommer aldrig glömma honom, han var min trygga punkt. Men han förstörde mig som ingen annan. Jag borde egentligen inte ens skrivit till honom men det slutade så fult mellan oss och jag kunde inte hålla mig. Hoppas livet ordnar sig för honom, no hard feelings från mitt håll, bara en förstörd tjej. 
 
För varje kille som sårar mig blir jag mer sluten och får mindre energi. Jag litar inte längre på killar. Killar är väldigt bra skådespelare och de fuckar lojaliteten gång på gång. Allt detta har lett till att jag helt enkelt inte tror det finns några bra killar där ute och det kommer jag tro tills någon kommer och verkligen bevisar motsatsen på riktigt. Det är en kille som bjudit ut mig på en dejt, en riktig dejt för första gången någonsin. Alla andra jag träffat har jag träffat hemma hos mig. Redan här börjar katastroftankarna direkt slå in. Finns han ens på riktigt? Varför bjuder han ut just mig? Han kommer säkert inte ens dyka upp utan skriver bara såhär. Det är sagt att vi ska träffas på onsdag, på en restaurang. Helt ärligt har jag otroligt svårt att tro på det. Jag tror inte han kommer dyka upp ens. Jag tror jag kommer stå där och vänta på honom som en stor idiot och behöva gå in på restaurangen och säga att jag tyvärr behöver avboka bordet. För varför skulle han komma från Malmö för att bjuda ut mig på restaurang? Eller så kommer han avboka antingen idag, imorgon eller på onsdag innan det är dags att ses. Att det kommer bli av är det jag tror på minst av alla scenarier som kan ske. Jag ska fortsätta vara öppen och transparent här, i jakten på att hitta kärleken. Det är skitsvårt att dejta år 2023. Det finns så många idiotiska fuckboys där ute. Jag tror absolut att den här killen kommer antingen avboka eller bara inte dyka upp. Jag hoppas att jag har fel men det är bättre att ställa in sig såhär än att bli besviken ännu en gång. 



S <3

Vilken trevlig kväll det blev. Nu har S åkt hem och jag saknar honom redan. Han hade tidigare frågat mig om min favoritdricka och favoritchoklad och då sa jag att jag dricker fun light och gillar Fanta exotic och att mitt favoritgodis är Fazer mjölkchoklad. Idag när han ringde på stod han med en påse med två fun light, två Fanta exotic och två paket Fazer. Alltså hur gullig 🥹 Han kom in i mitt liv väldigt random, han var bara en kille jag skrev lite med men jag trodde inte ens att vi skulle träffas. Nu har vi setts två gånger och jag vill bara träffa honom igen och igen. Jag ville inte ens att han skulle åka härifrån. Extremt snäll, väldigt fin, väldigt respektfull, rolig, lätt att prata med och extremt söt. Det är mysigt att krama honom och pussa på honom. Nu när han gått börjar dock övertänkandet. Kommer vi ses igen? Tycker han ens om mig? Vill han träffa mig igen? Varför stannade han inte kvar ännu längre? Tycker han inte längre att jag är fin? Kommer han höra av sig? Ska jag skriva något? Ska jag vänta tills han skriver? Tänk så hör han inte av sig? Kommer hans Snap poäng öka samtidigt som han inte hör av sig? Ja detta är bara några av tankarna som snurrar i huvudet. Det är väldigt jobbigt att övertänka och ha ångest. Jag har ångest dagligen och den kickar in vid olika tillfällen. Hur jobbigt som helst. Förhoppningsvis blir det bra. Jag vill verkligen träffa honom igen. Övertänker ni också liknande situationer eller hur tänker ni efter att ni träffat en kille de första gångerna? Jag behöver tips!! 
(null) Nu är jag riktigt trött. Under tiden jag skrev detta inlägg skickade jag till honom att han ska köra försiktigt och skriva när han är hemma. Han bor 90 km härifrån, det är mörkt och regnigt. När jag vet att han är hemma ska jag gå och lägga mig för jag är extremt trött.



Deeejt

(null)
Imorgon ska denna tjejen på dejt hehe!! Började prata med en kille på Badoo för några dagar sedan och vi träffades i fredags. En superkille verkligen. Jag var hur nervös som helst men vi klickade verkligen direkt och han stannade hos mig i 8 timmar, det var verkligen inte tanken. Imorgon kommer han till mig igen. Jag ser verkligen fram emot att träffa honom igen. Ni vet den känslan av att sakna en person som fort hen stängt dörren? Så kände jag då. Ska bli jätteroligt att lära känna honom mer. Han var himla rolig och fick mig att skratta en massa gånger, vilket jag tycker är så attraherande. Hoppas bara han inte ställer in, jag är tyvärr van vid att killar ställer in i sista sekund så vågar aldrig hoppas för mycket. Söt som socker är han dock :-) 



Lista kärlek och dejting

Vad är mer passande än att inleda 2023 med en lista kring kärlek och dejting?

 

 

Är du i ett förhållande?
Nej

 

Har du kysst någon den här månaden? 
Ja, eller idag är ju första dagen på en ny månad så januari nej men december ja.  

 

Vad får du oftast komplimang för av det motsatta könet? 
Absolut för mina läppar. 

 

Vilken standardfras hör du på dejtingappar?  
"Är du verkligen 29? Du ser mycket yngre ut". Nej du vet jag ljuger om min ålder :-) Haha nej men jag vet inte hur ofta jag får höra detta. Jag vet att jag ser yngre ut än 29 och det här jag väldigt ofta. Nu när jag fyller 30 nästa år är det positivt. När jag är 40 ska jag säga jag är 25 😝 

 

Det sexigaste hos det motsatta könet? 
Tatueringar! Jag är svag för tatueringar alltså, det är extremt nice. 

 

Vad är din största rädsla? 
Helt ärligt, att bli gravid!! Är livrädd för att bli gravid, hade fått sån ångest så det går inte att beskriva. 

 

Tycker du om närhet?   
Jag ÄLSKAR närhet! Tycker det är extremt viktigt med närhet. Det är mitt kärleksspråk. Skulle inte kunna vara med någon som inte är fysisk av sig. Jag vill sitta nära personen, vill att han ska hålla om mig osv. 

 

Vad hade du gjort om du hade blivit gravid med den senaste personen?  
Oavsett med vem så hade jag gjort abort direkt. Utan att ens tveka en sekund. 

 

Vad är du extra svag för? 
Kyssar i pannan, döööör för det!! Älskar också när en kille tar för dig och vågar hålla om mig, så mysigt. 

 

När går gränsen vid otrohet? 
Jag hade nog sagt så fort man gör något med någon annan person som man vill dölja för sin partner. Men absolut vid kyssar eller liknande och absolut till 100% vid sex. 

 

Är du romantisk? 
Det vill jag nog ändå säga. 

 

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen?  
Det är de där enkla sakerna som är de viktiga. Någon av vakna bredvid varje morgon. En person som får mig känna mig sedd, älskad, trygg. En person jag kan vara mig själv med och som jag litar på. Att han får mig att skratta är också väldigt viktigt. 

 

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän?
Jag är otroligt lojal och hade gjort allt för min partner. Tyvärr ganska blåögd, jag vill se det fina i alla vilket leder till att jag då har blivit utnyttjad på olika sätt (ej sexuellt). Egentligen har jag varit medveten om det själv men valt att inte se det. Jag har ett ganska stort bekräftelsebehov. Jag behöver bekräftelse, ibland lite för mycket för så fort jag inte får bekräftelse så börjar tankarna snurra. Tycker han inte om mig? Har han tröttnat? Osv osv. Jag är en sjukt stor övertänkare som analyserar varje minsta grej, vilket är skitjobbigt för mig. Jag har anxious issues vilket gör det hela lite jobbigare för mig.

 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång
Nej inte framför, bara på grund av. 

 

Har du lekt med någons känslor? 
Nej det skulle jag nog inte säga. 

 

Hur många har du varit ihop med? 
Inget riktigt förhållande, bara situationships. Går det ens att ha ett riktigt förhållande i dagens samhälle? Jag har i alla fall inte lyckats. Alla killar jag träffat har bara varit ute efter en sak. 

 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? 
Jag vill absolut ha ett förhållande. Nästan alla mina vänner har förhållande, jag vill också. Det hade varit så skönt att slippa Tinder och Badoo, så många idioter där alltså. Samtidigt behöver jag verkligen mitt egna space och vet inte hur ofta jag hade orkat träffa personen. Efter en dag med en person är jag sedan extremt trött och behöver vara ensam och ladda batterierna hur länge som helst.

 

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 
Mamma var typ 33 tror jag. 

 

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? 
Nej! 

 

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? 
Blivit lämnad. 

 

Hatar du ditt ex?  
Ex och ex men den senaste killen gillade jag extremt mycket. Han fuckade upp mitt psyke totalt men nej jag hatar inte honom, trots att jag kanske borde. 

 

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Det kan man absolut göra om det känns rätt, jag har själv gjort det men tar det emot minsta lilla så nej!! 

 

Vad tycker du om one night stands? 
Jag kan tänka mig att man inte mår så bra av det om det sker ofta. Personligen känner jag mig smutsig och utnyttjad om någon vill ligga och sedan lämnar direkt. KK är en annan sak men inte ONS.

 

Är kärlek allt i livet?  
Kärlek av någon är nog nödvändigt, sedan behöver det inte betyda att det är av en partner. Närhet tycker jag dock är extremt viktigt, även om inte kärlek är inblandat. 

 

Bästa raggningsrepliken?
Vad som, som inte handlar om sex. 

 

Blir du lätt kär?
Inte kär men jag får nog känslor väldigt lätt. Antingen känner jag en bra vibe med en person och kan då få känslor väldigt snabbt eller så känner jag direkt att det inte är en kille för mig. 

 

Vad är det mest avtändande du vet
Likgiltighet, ointresse, ställa in planer, få allting att handla om sex, rökning. 

 

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja det har jag verkligen. Jag har svårt att komma över det, han sårade mig som ingen annan hittills. 

 

Hur raggar du?  
Vågar bara via mobilen haha, i verkligheten är jag feg 😅

 

Vill du ha barn? 
Det vill jag absolut inte! 

 

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? 
Inte nödvändigtvis. Skulle inte vilja lägga pengar på ett dyrt bröllop. Om jag kommer gifta mig någongång i framtiden så vill jag att det ska vara utomlands på en strand. Men jag känner faktiskt inget behov av att gifta mig. 

 

Vilka dejtingappar använder du? 
Tinder och Badoo.

 

Vem sov du senast bredvid?  

Bredvid E, han sov över här. 

 

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?  
Det kan väl vara trevligt men tycker det är viktigt att göra saker på var sitt håll också. Sedan är det viktigt att ha en samsyn kring vad man vill i livet och hur man vill att framtiden ska se ut men inte nödvändigtvis intressen. 


Har du en "utseendetyp" hos killar? 
Njae inte direkt. Jag är mer sådan att ser jag en person så tycker jag antingen att han är snygg och känner en attraktion eller så tycker jag inte det. De killar jag har träffat har sett väldigt olika ut. Men tatueringar och ett litet mer "bad boy" utseende faller jag väl för men även söta killar, ni vet sådana sockersöta. Frågar man mina kompisar (Jill) så kommer de absolut säga att jag har en speciell utseendetyp haha. 


Vad faller du för?
Intelligens, engagemang, skratt. Och att jag får skratta.


Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Just otrohet är faktiskt något jag inte hade kunnat förlåta. Otrohet är alltid ett val och då visar personen på att han har gjort sitt val. För min del får han göra allt vad han vill så länge han visar på lojalitet. Ha tjejkompisar om du vill, var med vänner hur mycket du vill men gör inte något som bryter min lojalitet för då är det hejdå. Hade känt mig smutsig om min kille hade varit med någon annan och sedan med mig. 


När du vill ha någon, vad gör du?
Jag visar det. Jag hör av mig mycket och visar mycket intresse. Jag gör allt för killen. 


Hur skulle den perfekta dejten se ut?
Ett samtal som aldrig tar slut. En pirrig känsla men ändå en känsla av trygghet och att samtalet flyter på. En skön vibe helt enkelt och att jag bara känner att det är en snäll person. Den där pirriga känslan av att sitta bredvid varandra och vilja röra den andra personen men inte riktigt våga. Lägga huvudet på hans axel och vänta på att han ska ta initiativ haha. Att till slut se in i varandras ögon och att kyssen kommer. Det är mysigt.