slide show

Svart & silver

Här är den andra ringen jag köpte i fredags, 100 kr tror jag? Glitter i alla fall :)




Nu står halv åtta hos mig följt av sveriges värsta bilförare och skriva klart novellen på schemat. Puss!



Effektiv

Tycker jag varit rätt effektiv här idag ! Jag har pluggat på vårt spanska manus, för jag, André och Josefin ska spela upp en liten teater för klassen imorgon. Och André har tvingat oss att kalla honom för señor André eftersom han är läraren, mjo okej då ;) Sen har jag även pluggat spanska glosor, läst igenom några sidor geografi, skrivit lite på engelskan och samhället och börjat skriva på novellen till svenskan.

Den ska in imorgon och måste heta Att döda ett barn, började skriva på lektionen men hade 0 inspiration då så jag skriver om hela. Har i alla fall kommit på en handling nu men usch vilken hemskt ämne :( Men skriva är i alla fall roligt.




Dagens outfit


Använde min nya kofta för första gången idag, varm och skön :D Den är från New Yorker, klänningen/tunikan har jag köpt i Polen.

Åter till spanskan..



Problem, problem

Hemma från skolan nu. Matteprovet var galet svårt !! Åh så sur jag blir, såna himla konstiga uppgifter :s Har i alla fall räknat ut att jag borde få 9 poäng och sammanlagt är det 18 så hälften måste väl vara G?!

Just nu sitter jag med telefonen i handen och pratar med nån snubbe på banken, mitt kort krånglar IGEN! Hotellet hörde av sig och sa att de inte kunde ta pengar, jaha ja. Men killen skulle kolla upp något så försvann han ? Har väntat i 10 min nu och han har inte kommit tillbaka.. Hmm?

Efter ska jag ta tag i en massa plugg, orkar inte :(


Update: nehe de på booking.com kan inte heller hjälpa mig. Men jävla skit ! Varför vill inte pengarna dras från kontot?! Då har vi ju inget hotellrum alltså :S Jag får sinne på det här ! Dumma bankkort, dumma booking.com, dunna personer som jobbar där och inte kan hjälpa mig. Awesome alltså! :)



Matteprov..:(

Ehm, ser ni någon text på mitt inlägg här nedanför? Det gör inte jag, men jag skrev ju en text till bilden.. Blogg.se har segat as mycker nu de senaste dagarna, hoppas det blir bättre!

För övrigt är jag riktigt TRÖTT! Har sovit ungefär 5 timmar varje natt den senaste veckan, vet ni hur otroligt svårt det är att komma upp på morgonen? Och sen har jag haft 0 fritid denna veckan, plugg & plugg!

Har pluggat matte i typ 5 timmar idag (med pauser hela tiden jaaao), är helt slut i huvudet nu. Jag vet inte riktigt om jag kan det men jag orkar faktiskt inte bry mig. Matte är mitt svagaste ämne så hoppas verkligen jag klarar G på det här provet med. Matte B är svåra grejor det. Längtar tills provet är över imorgon, så skönt. Ska inte plugga mer idag utan jag tänkte gå och lägga mig snart. Imorgon lovar jag bättre uppdatering, :)


En liten bild från idag.



Zumba passet var galet ...

img_6807 (MMS)

Zumba passet var galet jobbigt idag, känner fortfarande hur det bränner i magen men det är väl så det ska vara? Dock är jag jättetrött vilket inte är bra eftersom jag måste plugga. Badar nu och försöker träna in vår Hitler redovisning jag, Maja och Cajsa ska ha imorgon. Den ska va minst 15 min, hur länge som helst ju..! Problemet är att jag inte kan min 6 minuters långa text. Får i värsta fall stå och läsa rätt mycket innantill. Ni kan i alla fall önska oss lycka till? :) jag vill blogga så mycket men jag har inte tid, hatat det. Måste göra svenskan och plugga lite matte idag med. Blir en rätt lång kväll det här, see you!




Zumba!

Kom hem från skolan för cirka 20 minuter sen, slängde bara i mig lite mat, ehm chips (ehehhe) nyss och nu ska jag packa träningsväskan och sticka iväg till zumban med Monika!

Längtar efter ett jobbigt, svettigt pass med bra musik :D


Let´s zumba!



Nate Kanyon

Har i princip pluggat sedan jag kom hem idag, från halv 5.. Lite paus då & då men that´s it. Måste rätta till lite stavfel och sånt på engelska uppsatsen och skriva ut den, sen skriva ineldningen på historian och kolla upp lite om spanska inbördeskriget. Sen kan jag äntligen sova!

Nu kollar jag i alla fall på America got talant. Jag hoppas verkligen den här killen går vidare! Älskar hans röst, sen är han sjukt söt med :)


Slutar halv 5 imorgon, men blä.



Gick precis ifrån matte...

img_6807 (MMS)

Gick precis ifrån mattestugan, nu väntar jag på att mamma ska hämta mig. Då blir det direkt hem och skriva klart engelska uppsatsen och sen ta tag i 1 miljon andra läxor :( mitt skåp var väldigt stökigt så jag passade på att städa det nu medan jag väntar haha.




01.09

Klockan är 01.07 och jag stängde nyss ner mitt dokument med engelska uppsatsen. Blev nästan helt klar med den, har skrivit 1 sida vilket det minst skulle va men har en sak kvar att skriva och sen gå igenom den och så, har mest bara pladdrat på lite, inget bra egentligen.. Men det fixas imorgon efter skolan.

Imorgon ska jag stanna kvar till mattestugan och den slutar halv 5 så jag är typ hemma kvart i 5.. Långt dag ja! Bäst att sova, annats kommer jag väl aldrig upp imorgon.


Trött men nybadad tjej med fluffigt hår ;)



Kom hem från Maja vid 2...

img_6807 (MMS)

Kom hem från Maja vid 20.30, helt slut efter cirka 5 timmars matteplugg men endast en halvtimmes paus. Känner att jag fått lite kläm på träddiagram nu i alla fall! Nu badar jag och ska snart föna håret. Medan jag gör det måste jag skriva på min engelska uppsats, vill helst va helt klar med den idag Så det blir väl typ sitta uppe till 1 och skriva.. Vi hörs inorogb istället :) men för övrigt kommer denna veckan bli rätt tuff, har galet mycket i skolan igen..




Matteplugg hos Maja, i´m off!

Idag blir det en tuff söndag. Nu ska jag sätta mig ner och börja skriva på engelska uppsatsen lite, fick lite panik när jag märkte att den ska in på tisdag.

Klockan 2 ska jag hem till Maja så ska vi plugga matte en timme själva innan hennes syrra kommer hem, sen ska hennes syrra hjälpa oss. Vet inte riktigt hur länge jag stannar hos Maja men kanske 5 timmar? Jag pallar verkligen inte plugga matte ;s men jag måste ju klara detta provet med.

Hoppas ni får en mycket roligare dag än jag!


Men blä.



Ny ring

I fredags fick jag ju 2 nya ringar av mamma, här kommer den första. Detta kan nog vara min favoritring av alla alla mina 21 ringar faktiskt, den är så himla snygg!



59 kr på Glitter.




Candels

Det var mysigt med en timme med brinnande ljus, hoppas ni med släckte?
Skrev nyss klart historian och nu måste jag kolla igenom matten lite, för att veta vad jag behöver träna på imorgon hos Maja. Borde även göra engelskan men det orkar jag verkligen inte idag !



Vad gör ni ikväll?



Earth hour


Jag hoppas ni släcker ikväll?! Det tänker i alla fall jag göra, och tända en massa ljus :)



Pictures

Gick ut en runda, och migränen försvann typ :) Men sen hände den en liten sak som gjorde mig rätt arg, vad behöver vi dock inte ta upp på bloggen men ja..




Fick inspiration av Simones bild till den sista bilden! :)



Migrän

Har sån jäkla migrän idag ! Sjukt ont i huvudet, på en lördag. Ååh :( Måste stänga av datorn nu, vi hörs nog senare istället.




Bra dag tycker jag!

Jag borde egentligen sova nu, känner mig väääldigt trött måste jag säga. Är nog för att jag endast sovit 9 timmar tillsammans under de 2 senaste dygnen, skärpning Caroline !!! (note till mig själv)

Som sagt så har dagen varit bra. På svenskan fick vi tillbaka våra argumenterade uppsatser you know? Det provet vi gjorde förra veckan och jag fick MVG!! Blev riktigt förvånad, trodde seriöst inte det hade gått så bra. Jag vet att jag kan skriva rätt bra men jag kan inte argumentera men min lärare sa "du har förstått uppgiften helt, och inte gått in på djupet som många andra, då blir det bara krånligt". Och detta kommer från Maria, typ omöjligt att få bra betyg i svenskan haha, ja så jag blev väldigt glad. Jag hade 2 små fel i hela texten, måste ju säga att det är rätt bra (a) Sen fick jag 1,5 p ifrån MVG på spanskan, attans också. Men han sa att gränserna inte var så exakta så jao.

Sen var stan trevlig med mamsen, jag fick 2 ringar. Supersnygga är de, visar imorgon. Så fikade vi och sen tränade jag.

 
Fika med mami, åt självklart den goda brownieglassen på chicoo :}



It´s friday

Hemma! Äntligen fredag säger jag bara, hur härligt som helst. Dock har jag en MASSA plugg i helgen, så det är mindre kul. Orkar verkligen inte men men o.O


Lite gott att äta till ikväll ;) Det är ju våffeldagen med så mamma får faktiskt ta och göra en våffla till mig, mihi (a)



Gymmet nu, trappmaskine...

img_6807 (MMS)

Gymmet nu, trappmaskinen är så sjukt jobbig ;o aja nu ska jag trampa vidare! Vad gör ni?




Stan med mamma nu! Jätt...

img_6807 (MMS)

Stan med mamma nu! Jättebra dag förövrigt, fick ett betyg som jag blev riktig glad över ;)




Skola, stan, fika, gymmet

Nu fönar jag håret, gaah att klockan redan är 1! Ska snart sova, typ om 40 min.. Måste packa skolväskan och sånt med.

Imorgon har min kära mamma lovat mig en kajalpenna, en ring och en fika på stan. Hur kan man tacka nej till någon sånt? ;) Så efter skolan ska vi ner på stan, länge sedan jag fikade med mami nu så det ska bli mysigt. Efter det sticker jag ner till gymmet en runda. Dock har jag snuva och lite så men kör inte så hårt.

Så alltså, skola- stan- fika- gymmet. Mobilbloggar kanske under dagen. Sov gott era nattugglor (om någon fortfarande är uppe dvs?)




Damn vad lång tid spans...

img_6807 (MMS)

Damn vad lång tid spanska glosorna tog att plugga in! Nu badar jag i alla fall, ska snart tvätta håret, föna det och sätta upp i flätor kanske? = lockigt hår ;) usch vad klockan är mycket, blir nog inte sängen förens 2, halv 3 idag? Aja, det är fredag imorn!




Skinnjacka?

Kan man köra på skinnjacka imorgon tror ni? I så fall blir det invigning för skinnjackan för i år ;) Hoppas! Är så trött på vinterjackan nu..



Min mysiga halsduk ska självklart på i så fall :)



SNYGGT


Någon som vet om den virkade västen med fransar kommit ut i affärerna än? Kan man hittade den på H&M´s hemsida elloooor? Jag kan inte hitta den..

Återgår till plugget nudå.



Mvg x 3

Är galet trött idag, det tar på en att gå och lägga sig halv 2. Men typ alla i hela klassen var dödströtta hehe. Solen skiner och jag hade gärna gått ut för att fota lite men har tyvärr inte tid. Måste ta tag i plugget nu, har myyycket läxor. Bland annat typ 35 (minst?) spanskaglosor, historia, matte och sånt skit. Ööh.

Kommer ni ihåg vattenarbetet som jag och Maja skrev? Det vi satt med till halv 7 på kvällen i skolan en fredag för att bli klara? Vi fick äntligen tillbaka det igår och vi fick MVG! :D Så himla skönt, efter allt slit vi la ner på det. Jag och Maja är ett superteam när det gäller arbeten. Sen fick jag alla rätt på Afrika kartan med, MVG där med alltså och idag fick jag MVG på mitt engelska tal, superskoj.


SOMMAR ♥

Böckerna ropar, ciao!



Hemma från Malmööö

Hallå!

Nu är jag äntligen hemma från Malmö, eller ja jag kom hem för typ 25 minuter sen. Det var helt okej ändå, timmarna på stan med underbara personer från klassen var ju skoj :D Jag, Samir, Cilla och Pontus åt på donken, rätt länge sen nu, gott var det. Dock var teatern sjukt dryg, höll på att somna.. Något som en del till och med gjorde haha ;) Den var rätt rörig med, fattade inte så mycket. Imorgon lägger jag in lite bilder från Malmöööööö.

Nu måste jag plugga lite på mitt engelska tal jag ska ha imorgon (vill inte ha det?!) men måste.. Sen ska jag sova, klockan är mycket. Puss på er va ♥




Malmö next!

Är hemma en snabb runda nu, klockan halv 4 ska jag va på stationen och sen ska vi åka till Malmö och kolla teater som sagt. Blir nog att äta på Burger King med några från klassen innan.

Hemma 23.30, puss !


Dagens ;)



Teater i Malmö

Imorgon blir en lååång dag. Först är det skola till 13.30 som vanligt sen ska jag hem en snabb runda. Klockan halv 4 ska vi vara på stationen för att åka till Malmö och kolla på teater med klassen. Eller ja, typ nästan alla tvåor. Det är någon pjäs av Shakespeare så kan tänka mig att det blir rätt drygt. Sen är jag inget fan av teatrar direkt.. Musikal, ohja! Men teater, njae. Vi får i alla fall drygt 1 timme fritid, typ äta något :)

Är hemma vid 23.30, riktigt sent ju! Och sen skola dagen efter som vanligt, så antar att jag kommer va riktigt trött imorgon. Men det blir nog trevligt ändå, det är ju faktiskt S2SHB vi snackar om, då blir typ allt trevligt ;)

Men jag mobilbloggar nog lite under dagen.




Just nu tar jag ett var...

img_6807 (MMS)

Just nu tar jag ett varmt bad och fräshar upp mig själv efter förkyldningen! Imorgon blir det äntligen skola igen, trodde aldrig jag skulle längta till skolan? Men har man underbara vänner i klassen så har man :) hörs när jag fönar håret!




Väntar på att mamma ska...

img_6807 (MMS)

Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till banken och fixa med den dumma dosan! Blir så trött på det -.- kan i alla fall hela Afrika kartan nu, har skrivit klart historian och mitt eng tal. Måste bara plugga in talet med.. Ska även inom skolan nu för att hämta matteboken och talkort. Om skolan är stängt vet jag nt vad jag gör ;o ha en fin dag!




Ouagadougou?

Tror ni skitsidan funkar idag? SVAR: NEJ! Jag får seriöst sinne på allt, att det ska va så svårt att boka en resa? :s Man måste tydligen ha några speciella siffror om man ska betala genom nätet och för det måste man ha internetbanken vilket jag inte har. Efter mamma slutat jobbet ska vi åka till banken, jobbigt.. Jag ska i alla fall boka flygbiljetterna idag!

Btw, så är jag ledig idag :) Det enda positiva med dagen!


Nu måste jag verkligen börja plugga på Afrika kartan! Prov imorgon och som sagt; jag hatar kartor. Är sääämst på det. Vem döper en huvudstad till Ouagadougou? Normalt liksom. Lycka till att lära sig stava det. Kartan ropar, ciao.



Sveriges sämsta sida; sas.se!

Asså jag får sinne ! Jävla sas.se!!! Har försökt betala flygresan minst 20 gånger men tror ni det funkar? NEJ. Och det är sista dagen idag med de "billiga" biljetterna. JAG SLÄNGER NOG UT MIN LAPTOP GENOM FÖNSTRET SNART. Är så jäkla sur så det finns inte ;s

Mamma ska ringa och skälla ut de imorgon (a)

Tack för mig!


Men döö.



Hotell i London?

Nu behöver jag er hjälp snabbt! Ni som varit i London, har ni något tips på hotell?! Ett lagom dyrt hotell, typ 3500 tusen för 3 nätter. Det behöver inte vara så jättefint men inte heller sunkigt och fult!

Vi måste nog beställa flyg senast idag så som sagt; jag behöver snabb hjälp.




Plugg!

Godmorgon på er!

Hemma från skolan idag med :( Halsen gör äntligen inte ont mer men jag har riktigt mycket snuva, hosta och är hes. Blääääää.

Idag måste jag faktiskt ta tag i plugget. Har dock inte allt hemma, som tex matten, svenskan och socialkunskapen men jag måste plugga
- historia (skriva klart hela redovisningen och sen renskriva. En sak jag hatar med mig själv är att jag alltid gör en massa stjärnor när jag skriver kladd, tror ni jag kan hitta vilken stjärna som ska in med vilken text sen? Svar; nej)
- Afrika kartan (myyycket Afrika karta!)
- Engelska talet

Var det något mer? Hmm, hope not.

Pusspuss ♥




Entré shopping; del 7

Som ni kanske vet så älskar jag New Yorker men blev besviken på NY på Entré. De har såå mycket snyggare kläder i NY butiken i Polen! Men jag hittade i alla fall denna transparenta tröjan som jag gillar riktigt mycket. Har blivit min nya favorit typ.


Tror den kostade 179 kr.
Mamma tycker dock den är skitful haha :(



Grattis !

Hej! Är fortfarande jätteförkyld och mår inte bra. Blir ingen skola imorgon heller. Ska försöka plugga lite nu..

Ville bara säga grattis, grattis till min allra bästa vän Cassandra som fyller 18 idag ! Hoppas du får en helt underbar dag, love u ! ♥








Lite blandade bilder på mig och bästa. Allt från stan, Vinslöv, Hlmfestivalen, Cats till våra shoppingrunder. Både gamla och nya bilder haha!



Never say never

När en biolapp damp ner i brevlådan idag så blev jag sååå sugen på att se Justin Biebers film Never say never! Inte för att jag gillar Justin direkt men filmen verkar ändå bra.

Någon som är sugen på att se den med mig? ;)




Sjuk chay

Efter att ha spytt upp allt som går typ, mått jättedåligt hela dagen och inte pluggat ett skit så är det helt plötsligt typ kväll. Snuvan tar död på mig, halsen och illamåendet lika så.

Varför är jag så ofta sjuk på sistonde? Vem är det som smittat mig den här gången? ;s Blir kanske inte ens skola på måndag. Kill. me.


Förövrigt så vill jag ha tillbaka hårfärgen jag hade på den här bilden! Denna bild togs den 7 augusti som btw var en av de bästa dagarna i mitt liv :) Eric Saade konserten ♥



Entré shopping; del 6

Oj jag har ju lite kvar att visa av det jag köpte på Entré! Hittade denna koftan inne på New Yorker, den kostade bara 49 kr så why not? Tycker den är lite söt :)




Vaknade för en stund se...

img_6807 (MMS)

Vaknade för en stund sen, sitter nu och kollar på lets dance som jag missade igår. Ska snart äta lite frukost. Mår fortfarande inte bra, vaknade nog än 25 gånger i natt för att jag inte kunde andas genom näsan, dumma snuva ! Har ont i halsen idag med, blöö. Men son sagt, det blir plugg idag!




I´m home

Hemma från Cassandra nu! Det blev rätt sent men vi hade det så trevligt. Lärde även känna hennes kompis Amanda, jättesnäll tjej :) Jag är sååå himla trött ! Halsen har blivit lite bättre men jag har fått sån snuva som det finns inte. Och snuva = huvudvärk vilket suger !

Nässpray next? Usch vad jag hatar nässpray, ännu mer ont i huvudet där ja.
Nu ska jag nog sova, puss och godnatt ♥


Slänger in lite bilder från ikväll imorgon. Då blir det btw en jäkla massa plugg! Måste ta igen gårdagens plugg och det är inte lite det.



Är på väg till Cassandr...

img_6807 (MMS)

Är på väg till Cassandra nu, till hennes födelsedasmiddag :) ska bli jättemysigt! Dock känner jag mig inte alls på topp, jätteslö, trött och ont i halsen. Men det ska väl gå ändå! Har kameran med mig så det blir lite bilder till bloggen sen. Ha en fin kväll!




Sitter på soffan och sk...

img_6807 (MMS)

Sitter på soffan och skrattar lite för mig själv. Jag har nyss blivit riktigt lurad av Maja och Josefin! Jag ska inte ta upp om vad här på bloggen för det är hemligt ;) men jag blev lurad big time! Och nu ska tjejerna få igen, på 1 april, då jäklar! Den som kommer på ett BRA aprilskämt åt mig för en belöning, seriöst! För jag har så himla dålig fantasi.. Aja, detta piggade i alla fall upp mig lite i min halsont.. Snälla vänner man har ;) bland annat tjejen på bilden.. Men kom igen nu och hjälp mig!




Halsont x 1000

Hoppades verkligen halsen skulle vara bättre idag när jag vaknade upp men oj så fel jag hade ! Halsen gjorde galet ont när jag vaknade, typ så ont så man är rädd att svälja.. Det är hemskt! Hade heller ingen aning om vad klockan var, den kunde lika gärna vara 9 på morgonen som 2 på dagen. Klockan var halv 11 och jag hade alltså sovit i 11 timmar, sömn är ju bra.

Nu försöker jag få i mig lite mat, flingor är nono för halsen så mamma köpte pan pizza till mig, mjukt och bra. Har värsta ångesten över att jag missade skolan idag. Men socialkunskapen kan jag nog ta igen på något sätt, svenskan får jag ta reda på av mina vänner vad vi gjorde på, historian kan jag jobba med hemma och spanskan ska vi bara kolla film. Så mest soc. och svenskan som är sådär bra att missa ju.

Jag vill verkligen till Cassandra på hennes fördelsedagsmiddag ikväll ! :( Ska tvinga mamma att jag får gå dit, vill absolut inte missa det. Nu ska jag droga läkareol och strepsils, även om jag får riktigt illa efter strepsils ;s så ska jag försöka plugga lite med. Ha det ♥


Sjuk chay.. som inte druckit något på hela kvällen igår + dagen idag. Choklad hjälper mot det mesta?



Har så himla ont i hals...

img_6807 (MMS)

Har så himla ont i halsen så jag vet inte vad :s jag får verkligen inte bli sjuk nu !!!!!!!! Jag har inte tid till det. Jag SKA bli "frisk" till imorgon och jag ska på bästaväns födelsedagamiddag imorgon. Läkerol och strepsil gör mig sällskap ikväll. Kommer väl typ somna på soffan snart igen. Men först; varm varm soppa! Snälla gör underverk för min hals?




Är åå väg hem från ksta...

img_6807 (MMS)

Är åå väg hem från kstad nu! Efter jobbet stack jag och mamma och käkade på Max :) nu regnar/snöar/haglar det fullt. Hata.. Men här i bilen är det varmt och skönt!




Är på väg till Kristian...

img_6807 (MMS)

Är på väg till Kristianstad nu. Ska följa med mamma till jobbet :) länge sedan jag träffade alla eleverna där nu, de är ju så snälla! Mamma jobbar till 18 ikväll så det blir ju några timmar men kan ju plugga lite mellan lektionerna eller så. Hörs ikväll!




Typiskt!

Tappade nyss mitt sista tuggummi på golvet, damn! Det där goda med jordgubb och lime. Sur jag blev. Nu har jag inga fler tuggummi haha..

Aja, historiaplugg en timme is on! Måste verkligen skriva lite på redovisningen. Har ändå inget varmvatten och jag ska bada, så kan ju plugga lite medan jag väntar.





Dag 12 / En bild på ett ställe jag varit på

Vilket ställa ska man välja? Cypern, Polen, Grekland, Frankrike, Bulgarien eller kanske Spanien?


Jag har varit på många fina ställen under mitt 18 åriga liv. 4 dagar/händelser jag minns extra speciellt är Cypern, Polen, Eric Saade konserten och Spanien. Underbart.



Infinity med tjejerna och en lektion

Hemma nu, så härligt! Solen skiner men det blåser jättemycket, inte vår än..:(
Det var jättemysigt med tjejerna på infinity. Vi åt god mat och satt och snackade innan Cilla körde oss alla till skolan. Måste göras om!

Sen hade vi bara svenska, en chill lektion. Måste ta tag i lite plugg nu, har varit seg med det den senaste veckan.



Så mycket godare än skolmaten !!

Cillas kycklingsallad, eller var det kycklingtallrik? Haha jag kommer inte ihåg ;)



Bra onsdag det här

Godmorgon på er!

Jag börjar ju inte förens 12.30 idag men vaktmästaren ringde på dörren vid 8.15, blev ju lagom glad.. Det var bara till att gå upp, inte lönt att somna om. Har ätit frukost och nu sitter jag här.



En väldigt trött och osminkad tjej! Började dagen med ett glas chokladmjölk, gott.

Ska försöka hinna plugga lite nu innan. Klockan halv 11 tar jag bussen in till stan där jag ska möta upp Simone, Emma och Cilla och sen ska vi äta på infinity. Jag ska nog ta pizza, blev så sugen på det. Sen drar vi till skolan för en lektion. Vilken bra onsdag!



En liten dagens outfit

Dagens outfit. Hade lite bråttom imorse (som vanligt!) så jag slängde bara på mig något.




Den mysiga tröjan är från Gina Tricot, jeanslegginsen från H&M, skorna från Scorett och sen har jag på mig mitt Thomas Sabo armband och ringar från Glitter.



Infinity

Idag fick vi veta att alla lektioner imorgon, förutom den första och den sista är inställda. Så klassen fixade så att vi även fick självstudier i samhälle på morgonen. Så min första och enda lektion imorgon är svenska från 12.30-13.30, hur skönt?!

Jag ska dock in till stan vid halv 11 för att möta upp Simone och Emma och sedan ska vi gå och äta på infinity innan skolan. Mys! :)


Ska bli trevligt att äta med två vänner från klassen på infinity imorgon. Funderar på att ta en pizza då. Fast är sugen på att smaka kycklingspetten med! Får se vad det blir.

Nu ska jag försöka läsa klart samhällssidorna. Blev inte mycket gjort idag..



Lite trött idag..

Sorry för dålig uppdatering! Men slutade skolan halv 5 så var hemma lite innan 5. Började då läsa lite i samhällsboken som vi har i läxa, åt middag och kollade på halv åtta hos mig.

Jag borde skriva lite på mitt historia arbete men jag vet inte om jag orkar. Imorgon börjar jag sent så jag hinner nog blogga lite innan med :)




Ny kjol

Checka in min nya kjol från H&M. Antingen kostade den 50 kr eller 79, jag kommer inte ihåg riktigt. Den är i alla fall riktigt härlig att ha på sig :)



Nu ska jag gå och fylla i lite papper innan jag ska lägga mig tidigt för en gångs skull! Har sovmorgon imorgon men slutar ju inte förens halv 5, hmm ja..



Top model

Har pluggat klart för ikväll, skönt! Nu blir det halv åtta hos mig och sen top model. Härligt med lite TV såhär på kvällen, inte ofta det händer..


Hejja Ann!



Läsarfråga


Svar: Tackar :) Man kan köpa armbandet i smyckeaffärer som säljer Thomas Sabo. Jag köpte mitt på guldsmedjan, där finns även jättemånga berlocker! Guldfynd har tyvärr inte Thomas Sabo. Men kika in i närmaste smyckeaffär, inte glitter och såna dock :P




Uppsats och projektarbete

Riktigt seg dag idag ! Blev klar med uppsatsen rätt snabbt, ingen hade gått än och jag ville inte gå ut först av alla tvåor haha.. Så jag läste igenom den några gånger. Kom typ ihåg varje ord som jag hade skrivit igår, rätt bra minne ju! Fast jag tror att jag argumenterade för lite.. Verkar som om alla gjorde det jättemycket ;s Får se hur det går.

Sen var det håla i 3,5 timme, så drygt. Satt i alla fall och snackade med tjejerna i bibblan. Sen har jag fått stå ut med en jäkla massa tjat från Maja om att Eric suger idag :( Maja, han är bäst !! Så det så. Efter det hade vi info om projektarbetet.

Nu ska jag ta tag i lite plugg, har nyss ätit kladdkaka mihi. Har matte och FCE till imorgon men tänkte även börja på andra småläxor.


Idag. Ni kan få se hela outfiten sen om ni vill?

Hörs ikväll :)



Mitt Thomas Sabo armband

Fick en läsarfråga om jag inte kan visa upp hela mitt Thomas Sabo armband och självklart kan jag det! Om ni undrar något, eller vill att jag ska visa upp något speciellt här i bloggen så bara kommentera så ska vi fixa det.

Så, för bland annat dig Valentina, här kommer mitt älskade armband.


Älskar, älskar, älskar det! Värt väldigt mycket pengar nu.. Upp emot 5000 skulle jag gissa på? Ska aldrig tappa bort det.



Om jag måste välja så är det underbara hjärtat, den röda skon med diamanten, den lila blomman och nagellacket mina absoluta favoriter.

Nu ska jag försöka plugga in min uppsats i huvudet. Wish me luck 2morrow!



Uppsats 3 timmar imorgon..


Imorgon har vi uppsats 3 timmar i aulan, argumenterande uppsats och det är ju svårt ! Man får välja mellan tre olika ämnen så jag ska skriva om min önskeresa, till New York. Men lätt om man inte varit där? Vi får inte ha med oss anteckningar så jag ska skriva klart den och läsa igenom min uppsats typ 10 gånger och hoppas att det mesta då fastnar i huvudet.

Nu ska jag bada och sen måste jag forstätta med uppsatsen! Pusshej.


Varför är skolan så jobbig?

Btw så har jag haft över 500 besökare på Eric bloggen idag. WOW!



Läsarfråga


Svar: Ja det har jag! Caroline Persson, adda om ni vill :)


Har denna som profilbild, just so you know.



Söndagsångest is back

Igår var jag ju rätt flitig med inlägg men idag blir det lite sämre. Har en hel del plugg att ta tag i, som jag såklart skjutit upp till idag. Måste bland annat planera och disponera hela min uppsats vi ska skriva i 3 timmar imorgon i skolan. Såå kul..

Men tidsinställer några inlägg, ska vi säga 3? Så hörs vi ikväll, puss ♥


Är fortfarande så glad efter igår. Bästa!



GRATTIS!!

Jaaaaa, Eric vann! Jag är obeskrivligt glad just nu :) Fina, snygga, underbara, bästa Eric vann. Det är helt amazing.

Jag röstade 16 gånger, tack för att jag fick det mami! När det väl stod mellan Eric och Danny på slutet var jag galet nervös !! Men sen släppte allt, och gud vad söt Eric var! Och såg ni hans gulliga "tack-tack" på eftersnacket. "Utan er är jag ingenting" aaaw, söte :)


Nu hoppas jag verkligen Europa kommer gilla popular med.

Iiiiiih, jag är så glad ♥
Nu ska jag äta kladdkaka!



Såhär vill jag mello ska sluta ikväll

Fy vilken tråkig lördag.. Sitter och snackar med Alex på msn, båda har lika tråkigt. Snart mello, yey. Vad ska jag göra dessa 2 timmarna fram tills dess?

Tänkte göra två listor här. En där jag skriver hur jag tror att mello kommer sluta ikväll och den andra hur jag vill.

Jag tror det kommer bli såhär;
1. Eric Saade ♥♥♥
2. Danny
3. The moniker
4. Swingfly
5. Sara Varga
6. Sanna Nielsen
7. Nicke Borg
8. Linda Bengtzing
9. Brolle
10. The Playtones

Däremot vill jag att det ska bli såhär;
1. Eric Saade, KOM IGEN OCH VINN NU!!!!
2. Swingfly
3. Brolle
4. The Moniker
5. Danny
6. Sara Varga
7. Sanna Nielsen
8. Nicke Borg
9. The Playtones
10. Linda Bengtzing



Lycka till snygging ♥



Såhär tycker jag om kvällens låtar!

Vem tror ni vinner ikväll? Såhär tycker jag om alla låtar;

Danny "In the club"- Jag har alltid tyckt Danny är bra, och ja han är ju rätt snygg med. Dock var han så mycket sötare i idol! Men till låten, det är en bra klubblåt som jag kan tänka mig att dansa till på björket, med en massa blinkande lampor. Lätt att sjunga med till eftersom han sjunger in the club typ 95 gånger men absolut inte en vinnarlåt! Tycker inte den passar i ESC speciellt mycket. Som sagt; en bra låt att dansa till.

Sara Varga "Spring för livet"- Älskar låten, tycker den är riktigt bra. Även om jag inte gillar svenska låtar! Budskapet i texten är jättefint och jag gillar allt med den. Sen är Sara en riktigt söt tjej och verkar hur snäll som helst. Dock tror jag inte heller denna passar i ESC men jag tror det kan gå rätt bra för Sara. Hoppas hon placerar sig högt.

The Moniker "Oh my God"- Gillar låten, man blir så glad av den. Tycker Daniel har en väldigt bra röst och låten är internationell. Älskar framträdandet, tror han blir en farlig konkurrent ikväll! Oh my goooood.

Brolle "7 days and 7 nights"- En av mina favoritlåtar, tycker den är så bra. Dock tror jag tyvärr inte det kommer gå så bra för honom, verkar ju inte som om låten är speciellt favorittippad.. Detta är mammas favvo men på min lista kommer den på plats 3. Diggar Brolle!

Linda Bengtzing "E det fel på mig?"- Katastrof! Jag hatar seriöst Linda Bengtzing alla låtar, de är så sjukt dåliga. Hoppas hon kommer sist !! Hennes outfit är nog fulast i världen med, hallå kyckling.

Nicke Borg "Leaving Home"- Okej låt men jag är inte så jätteförtjust i den. Han sjunger rätt bra men jag tycker inte den sticker ut ur mängden speciellt mycket. Lite tråkigt för att vinna ESC, i år tycker jag en snabb låt ska vinna!

Swingfly "Me and my drum"- I början gillade jag inte alls Swingfly men den blir bättre och bättre ju mer man lyssnar. Låten är rätt skön ju! Och väldigt internationell. Me and my druuum, just me and my drum! Hoppas att den här blir 2a. Och Maja, jag vet att du älskar den ;)

Sanna Nielsen "I´m in love"- Jag brukar gilla Sannas låtar men tycker bara denna är okej. Empty Room var tusen gånger bättre. Denna är lite tråkig och nej jag gillar inte den speciellt. Sanna har en fin röst, den är okej men inte mer än så.

The Playtones "The king"- Usch, usch, usch. Gubbmusik är vad det är. Såå tråkigt. Näst sämsta bidraget i finalen. Vem kommer komma ihåg denna låten om 1 år?

Eric Saade "Popular"- Vinnarlåten enligt mig, helt klart !!! Alla vet väl att Eric är en av mina största idoler och jag älskar allt med låten. Den är jättebra, internationell, Eric gör en grym show och killen är ju galet snygg som alltid. Jag älskar den! Och jag ska rösta riktigt mycket ikväll, kom igen och vinn detta nu Eric! Hoppas verkligen han vinner, annars blir jag ledsen hehe.. Eric är ju favorittippad så han har en stor chans att vinna men då får vi inte glömma rösta på snyggingen! ERIC ♥ --> ESC.


Alla mina vänner vet att jag hejjar på Eric ! Men även många av dem tycker låten är bra, även Samir tycker det är då ÄR den bra haha.



Outfit

Gårdagens hela outfit ser ni här. Jag brukar typ aldrig använda jeansleggins men körde på det igår :) Gillar den ljusa färgen!





Jeansleggins- H&M
Skor- Scorett
Vitt linne- New Yorker
Spetslinnet över- New Yorker
Skjorta- Monki
Armband- Thomas Sabo



Popular


Yes nu är den min ;) Sitter och lyssnar på popular och laddar inför ikväll!



Gårdagens


Typ gårdags outfit :) Kommer bättre bild snart!
Nu ska jag och mamma iväg och köpa en schlager tidning, Eric är ju med ;d Måste ha den !



Fanbild

Hej snyggingar !
Lördag idag men typ inget skoj händer ? Lite tråkigt ju.. Dock längtar jag riktigt mycket till mello ikväll! Jag ska lägga upp lite vad jag tycker om alla låtar senare idag.

Btw, kolla vilken söt fanbild en jättegullig tjej vid namn Ella gjorde till mig. Om min andra blogg om Eric.


Tusen tack snälla du! :)Jag blir så glad av sånt här.



Le coq sportif

Alltså vad är det för konstigt väder vi har i Skåne på senaste tiden? På en dag kan det liksom regna, snöa, hagla, vara sol och sedan bli helt grått? Jag vill att det ska bli vår så att jag bland annat kan använda mina älskade skor, eller det går ju nu med, bara det inte regnar.



Världens skönaste skor, lovar! De var värda varenda krona när jag köpte de för typ 2 år sedan. Ja, lite smutsiga men who cares? ;)



I rymnden finns inga känslor

Igår kollade jag på I rymnden finns inga känslor som jag hade hört så mycket bra om. Fast jag måste säga att jag blev besviken! Visst det var en helt okej charmig svensk film men den var inte direkt bra.


Har ni sett den?



Tsunami i Japan!

Ni har väl hört om tsunamin i Japan?! Jag blir så himla ledsen när jag läser sånt här! Läste nyss att två tåg fyllda med passagerare bara försvunnit, kan ni tänka er? Jag ryser i hela kroppen när jag läser allt detta. Skickar en tanke till alla anhöriga och hoppas verkligen det lugnar ner sig illa kvickt!

Redan runt 1000 människor som dött, naturkatastrofer är ju bland det värsta som finns :'(


Fyfan!



Är på gymmet nu, svetti...

img_6807 (MMS)

Är på gymmet nu, svettigt! Är ovanligt trött idag, orkar inte alls lika mycket som alltid. Undra varför?




Baby

Har just badat och nu fönar jag håret. Klockan är mycket men det är ju fredag imorgon så det gör inte så mycket. Blir nog inte sängen förens 1..

Imorgon ska jag till gymmet efter skolan, rätt skönt. Men ha det bra, puss ♥


En liten bebis Caroline, höhö.



Nytt i garderoben

Jag har en massa nya kläder och saker att visa er, sånt jag köpt på senaste tid. Kan ju börja med det här linnet och vattenflaskan som jag beställt från H&M.



Linnet kostade 79 kr om jag inte minns fel.

Kan ju vara bra att ha till gymmet eller så.

Jag undrar dock vart jag lagt linnet.. Hittar inte det!



Dag 11 / Någonting jag oroar mig för

Oj det här var lite svårt. Jag oroar mig inte för speciellt mycket just nu, eller det är i alla fall inga såna livsavgörande saker. Lite småsaker oroar sig väl de flesta för?

Men vad ska vi svara på det här då, jag oroar mig kanske lite inför framtiden? Eller egentligen gör jag inte det men kanske liiite då. Vill ta studenten med bra betyg (kommer jag nog göra), vill komma in på utbildningen jag vill in på. Vill få ett bra jobb, tjäna pengar och resa mycket. Även bilda familj såklart. Men nu har jag lite mindre än 1,5 år kvar av gymnasiet så varför oroa sig nu ;)


Delar av min underbara klass! Några går dock eknomi nu. Det ska bli så sjukt kul att åka till Stockholm!! :D



Kärlek i New York

Ska fixa något att äta och kolla på Kärlek i New York nu. Började på den i helgen men kollade aldrig klart. Den är rätt dryg måste jag säga, så inget sådär jättetips till er! Men den går att se på. Varför är typ alla filmer jag hyr dåliga?


Har förövrigt pluggat klar för idag, klar med FCE:n och börjat på engelska redovisningen, skönt!



Dagens

Gillar ni ha uppsatt hår eller utsläppt mest? Jag gillar inte ha uppsatt direkt, eller när jag är hemma så har jag alltid det, i en slarvig knut men i skolan har jag typ alltid nersläppt, tycker inte jag passar i uppsatt. Men idag så gjorde jag en frisyr som funkade helt okej ändå.



Btw så är både tröjan och kjolen nya. Ni får se bättre bilder sen :)



Regn, spindelfobi och glass

Vilket äckligt väder det är i Skåne idag ! Regnar/snöar och är grått och trist, blö. Annars är det en bra dag! Skolan var skoj, efter socialkunskapen chillade jag, Emma och Samir i elevrådet innan det var dags för engelska. På engelskan fick jag smått hjärtattack för när vi skulle sluta så ser jag att det hänger ner en fet, äcklig, hårig spindel vid min väska!!!! Och jag är så sjukt rädd för spindlar, min största fobi.

Slängde väskan i golvet och började skrika, haha normalt.. Men de är ju galet äckliga ! Maja trodde något hade hänt mig haha. Simone hjälpe mig och sedan kunde jag plocka upp min väska, mmh.. Sen hade vi matte och slutade 12.20. Har inga läxor till imorgon, första gången i typ hela 2an!? Känns underbart men jag har ändå absolut ingenting att göra idag så jag tänkte plugga lite ändå, så slipper jag mycket läxor i helgen.

 
Kolla vad jag fixade ihop när jag kom hem från skolan. Hur gott?!



Älskade Thomas Sabo berlocken

Jag har lääänge velat ha den här vackra berlocken med blomman! Har kollat på den typ hundra gånger men aldrig köpt den eftersom den är så dyr. Men när jag fyllde år fick jag presentkort på 500 så la jag till 100 och köpte den. Detta är en av mina absoluta favoritberlocker på hela armbandet :)



Den glittrar i solen och är såå fin. 599 kr!



Dag 10 / En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Ja men då blir detta väl som en dagens outfit. Idag hade jag på mig;






Skjortan är från Polen, spetslinnet från Bikbok och kjolen från JC. Gucci armbandet har jag köpt i Cypern och ringarna på Glitter. Sen självklart mitt Thomas Sabo armband med, som killarna i min klass tycker är himla onödigt? Äsch, killar? ;)



Nu fattar jag varför ja...

Nu fattar jag varför jag typ var helt off nyss. Tog mitt blodsocker och jag hade 0,9!! Och då hade jag redan ätit en bit choklad innan. Så innan dess hade jag kanske 0,5? Har aldrig under dessa 7 åren jag haft diabetes haft så lågt blodsocker och damn vad dåligt man mår! Jag vet inte vad gränsen är för att man ska svimma med vid 0 funkar ju inte kroppen. Ahh fy vad läskigt det var, blev helt snurrig när jag ställde mig upp. Sen råkade jag välta hela "burken" eller vad man ska kalla det där alla sprutorna och allt ligger så nu ligger det typ 1000 nålar runt om mig, smidigt! Mamma fick typ panik när jag ringde och sa hur lågt jag hade. Hon bara: Ät choklad nu!!!!! Söte mamma som alltid är så rädd om mig. Nu har jag tryckt i mig en massa choklad och läsk, känner att blodsockret håller på att gå upp. Nu; dextro!




Hejhej huvudvärk!

Blev väldigt glad när jag vaknade i morse och märkte att jag inte hade någon huvudvärk vilket är rätt konstigt med tanke på att jag bara sov 4,5 timme i natt. Det kan ju inte vara hälsosamt någonstans! Men under dagen så kröp sig tyvärr huvudvärken fram och nu har jag riktigt ont i huvudet. Idag ska jag sova klockan 11, that´s it.

Skönt att sluta tidigt idag i alla fall, trots att jag är helt slö. Ska alldeles strax börja med plugget, har lite såna småläxor bara. Tänkte plugga in än 5 länder och huvudstäder i Afrika (jaa jag är sämst på kartor och måste börja i extremt god tid), läsa igenom några texter i svenskahäftet, göra matteuppg och kolla lite på FCE:n. Borde inte ta mer än 1 timme.


Mamma är inte hemma och jag pallar inte laga mat men är hungrig! Ingen som vill komma hem till mig och fixa något gott att äta? (a) Vad kan man äta? Buhu..
Sen regnar det med, blir ännu tröttare då.



01.53, lyckat

ÄNTLIGEN KLAR MED ARBETET! Men fan vad lång tid det tog. Klockan närmar sig 2, om 8 minuter är den faktiskt 2. Jag ska upp halv 7. Hallå huvudvärk!

Nu ska jag SOVA. Natti.


Galet trött tjej nu ! Källförteckningen gick åt helvete men jag bryr mig inte :)



U-landsarbetet

Har nu äntligen skrivit klart själva faktadelen och inledningen för hand! Det blev runt 6 sidor, var blir det på datorn, 3-4? Sen är det diskussionen kvar, det är så jobbigt.

Kommer ju ta tid att skriva in det på datorn med, men först ska jag kolla halv åtta hos mig. Sedan förhoppningsvis bli klar med arbetet på 1,5 timme efter det.


Vad gillar ni bäst, arbeten eller prov? Jag gillar helt klart arbeten mer, när man väl kommit igång är det rätt roligt att skriva, har alltid tyckt om att skriva :) Prov hatar jag däremot, även om de brukar gå bra.



Härligt att man invigde...

img_6807 (MMS)

Härligt att man invigde vårskorna för i år! Dock tycker jag det är svinkallt så vinterjackan hänger med ett bra tag till. Slutade sent idag och nu måste jag skriva på mitt arbete som ska vara inlämnat imorgon! Är rätt sen med det, har himla mycket kvar, blöö.




Monday, ordinary monday

Uue känner mig rätt seg idag ! Men annars så har dagen i skolan väl varit bra tycker jag. Fick tillbaka historiaprovet vi gjorde i fredags och jag fick MVG, älskar känslan när man får tillbaka ett svårt prov och det står MVG, då känns det liksom att alla timmarna man la ner på att plugga lönade sig.

Annars hände det väl inte så mycket idag, var ju på utvecklingssamtal. Tog 5 min typ, fick höra det vanliga "du är ambitiös, har typ ingen frånvaro, duktig i skolan, lyssnar på lektionerna", höhö jag vet ;) Låg på VG/MVG rutan i alla ämnen förutom matte, läraren blev lite förvånad hur det kommer sig att jag bara har G där, hmm kanske för att matte B är galet svårt?! Är i alla fall nöjd med vart jag ligger på alla ämnen, såklart.

Annars så fick vi värsta dissen av vår spanskalärare idag;
Hans: Ni kommer säkert bli bra på spanska i framtiden....
HAHA okej, tack! Det värmde ju :)

Har arbetat med samhällsarbetet några timmar ikväll, skrivit drygt 2 sidor för hand. Men jag fortsätter imorgon, är för trött idag.


Snygg kille!

Btw, skoj att förra inlägget uppskattades :D



Jag saknar..

Igår fick jag helt plötsligt en stor saknad efter Cypern. Vet inte varför men kan väl vara för att jag är trött på vardagen nu, skulle varit guld värt att komma iväg nånstans!

Jag saknar..


Att vakna tidigt i den sköna sängen på vårt fina hotell, öppna upp gardinerna och upptäcka strålande sol och en klarblå himmel. Slänga på sig en byxdress och gå ner till frukosten. Den underbara frukosten med en STOR buffé med allt i!

Sen gå tillbaka till rummet och packa strandväskan.

Ta med luftmadrassen och sätta sig i solen och vänta på att mamma ska bli klar i 5,10,15 minuter. Haha ja jag väntar alltid på mamma. Men det gjorde absolut ingenting!

För att sedan ta sig till underbara nissi beach eller golden beach och spendera hela dagen där, med att växla mellan havet och solstolen.

Lyssna på musik i timmar.


Gå strandprommenader med mamma.

Titta på den fina utsikten.

Äta lunch vid stranden.

För att sedan ta ett sent eftermiddagsdopp i havet och flyta runt på luftmadrassen lite.

Ligga på stranden och läsa en bra bok.

Efter en hel dag på stranden, packa ner alla sakerna och ta sig tillbaka till hotellet.

Fixa sig för att sedan åka in till underbara Ayia Napa!


Och äta en supergod middag på vår nyfunna italienska favoritrestaurang.

För att sedan strosa runt i Ayia Napa och shoppa och kika i små butiker.

Prova kepsar och beundra brännan haha.

Gå tillbaka till hotellet och inse att det var lite för långt, att det skulle varit bättre att ta taxi hem.

Ta några kort utanför hotellet (men bruuuun man va då!)

Och sedan sätta sig i baren och beställa in våra alkoholfria drinkar! Min limedricka var så sjukt god. Muuums.


Ta lite kort vid poolen på natten innan..

..vi gick tillbaka till hotellrummet och somnade (sent men gott) efter en helt underbart dag!

Ja så såg i princip hela veckan nere i Cypern ut. Vi bytade självklart restauranger, stränder och lite sånt men annars var det mesta sig likt.


Ibland hängde vi även vid poolen men inte så ofta eftersom både jag och mamma älskar havet, det är ju där man ska va när man är utomlands!

Sen saknar jag även att gosa med världens sötaste lilla norska bebis Tobbe! Han var så gullig.

Ja, jag saknar alltså allting. Har ni varit i Cypern nångång? Visst är det helt awe to some? ♥



Sitter i skolan och vän...

img_6807 (MMS)

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 14.50, då blir det utvecklingssamtal -.- drygt som satan att vänta i skolan! Efter det så ska jag vänta på mamma i drygt 1 timme, då ska jag gå till mattestugan, har 2 uppg till imorgon så kan ju lika gärna göra de medan jag väntar. Nu ska jag fortsätta med mitt Indien arbete! Puss :)




En till födelsedagspresent

Jaa, jag ska visa er allt jag fick! :) Tar bara lite tid haha.. När jag och mamma var och åt på Cats (trodde redan jag fått alla presenter) så överraskade hon mig med en söt liten Thomas Sabo ask. Min söta mamma! Där låg en jättefin berlock, gillar den starkt.




Hade ingen aning om att hästskor ger tur men det är tydligen en symbol för det, därför mamma köpte den. Hoppas den för med sig tur nu då ;)



Bad day, bad day!

Åh har haft ont i magen i nästan 10 timmar nu! Värken släpper ju aldrig. Har verkligen provat allt;
- tagit värktablett, check. Hjälpte inget!
- värmekudde, check. Hjälpte inget!
- vilat, check. Hjälpte inget!
- ätit choklad, check. Hjälpte inget!
- tagit ett varmt bad, check. Hjälpte inget!

Ehm vad jag man mer göra?! Blev inget plugg idag nae. Plugga satan imorgon. Har några småläxor som måste göras och så det dumma arbetet. Nu ska jag äta varm soppa, mitt sista hopp..

BLÄ PÅ DENNA SÖNDAGEN


Bild från en av alla filkvällar hemma hos Maja. Med en massa gott såklart! Vad annars ;)



Mår sjukt dåligt, table...

img_6807 (MMS)

Mår sjukt dåligt, tabletter hjälper inte ett skit. Har inte orkat plugga något, tänker inte börja på arbetet idag. Äter choklad och tycker synd om mig själv..




Ingen bra söndag

Mensvärk på hög nivå idag va! Kommer väl vara ur funktion hela dagen.. Hatar det :/ Måste dock plugga, och hur lätt är det när man har så ont? Ska försöka börja lite så smått på mitt Indien arbete. Någon som har tips på några bra sidor med fakta?

För övrigt så har jag dragit igång en tävling på min andra blogg, http://saadelovers.blogg.se där man kan vinna bloggsvar, så för er som är intresserade; kolla in där :)




Presenter av mammas vänner

När jag fyllde 18 så fick jag inte bara presenter av min familj och vänner utan även av mammas vänner! Blev rätt förvånad, var inget jag väntade mig direkt. När jag, Maja, Josefin och Cassandra åt på infinity förra fredagen så kom Violetta in och gav mig en present. Där låg denna fina ramen, rosa såklart!



Ska snart sätta in ett foto här.

Av mammas kompis Kasia och hennes familj så fick jag ett av de godaste chokladen och..

..ett kort, 100 kr och en biobiljett. Tusen tack!

Nu ska jag bara inte tappa bort biobiljetten.. Är så grymt klantig när det gäller det! Har nog sammanlagt tappat bort 7 biobiljetter eller så. Hur klantigt?!

Kan man lägga detta under kategorin Caroline shoppar btw? Det är ju ändå nya saker ;)



SARA VARGA


Yes Sara Varga gick vidare ! Älskar låten, även om jag inte brukar gilla svenska låtar. Men budskapet i spring för livet är så himla fint, nej jag älskar helt enkelt den :D Sen är tjejen så himla söt och verkar supersnäll. The Moniker gillar vi med!



Födelsedags-outfit

Några av er ville se min outfit från förra fredagen, då jag firade min födelsedag med vännerna. Här kommer den;



Lockade håret och tog på mig ett av mina absoluta favorithalsband.


Hade på mig ett linne och ett tunt spetslinne över från New Yorker, min nya älskade skjorta från Monki, ringar från Glitter och Birgitte bijuteri och mitt Thomas Sabo armband.




Reebok Easytone

Jag behöver ett par nya träningsskor. Får så himla ont i fötterna av mina Adidas, (eller är det Nike?) skor jag har nu. Varje gång jag gymmet kan jag knappt gå dagen efter. Är så sugen på att par Reebok easytone men är det verkligen så bra som reklamen säger? Hjälper de något?


Någon som har erfarenhet av easytone? Ge mig i så fall tips för det finns ju jättemånga olika..
De till höger kostar 1299, inte okej för ett par skor!



It´s saturday

Skönt med lördag. Jag vet inte om jag orkar plugga idag, borde dock börja på mitt arbete som ska vara inlämnat på onsdag. Men det är rätt lugnt, jag gillar att skriva :) Nästa vecka har vi inte ett endaste prov!! Det är helt galet, kommer inte ihåg när vi hade en prov-fri vecka sist? Det är i alla fall helt underbart.

Vad gör ni idag då? ♥


Bild på mig och söta systrarna Monika & Karolina.



Baby laughing

Var såå trött, sov såå länge idag. Nu börjar jag bli lite piggare. Vi börjar den här dagen med lite härligt bebisskratt va! Samir la upp det här på sin fb och det är ju det sötaste jag sett på länge!


En sån här bebis vill jag ha, gullunge ♥



Teneriffa?

Ahh vad jag är trött! Skulle kunna somna när som men hallå det är faktiskt fredag. Kan inte gå och lägga mig tidigt då ju.

Har typ snackat med Otto hela kvällen, när vi väl snackar på msn så blir det jättelånga konversationer haha :D Och vet ni vad? Vi ska faktiskt åka till Teneriffa imorgon, japp det bestämde vi. Både han och jag är jättetrött på vardagen så en vecka på Teneriffa passar ju perfekt. Bruna och fina när vi kommer tillbaka jappjapp.



Höhö man kan väl alltid få drömma? Men Otto, glöm inte! Imorgon åker vi till Teneriffa :D



SKOOOOLAN

Hallå :)

Är äntligen hemma, riktigt trött! Gymmade i drygt 1,5 timme. 432 kalorier förbrännde man, perfekt inför fredag ju. Nu kan jag äta något gott ikväll utan att få dåligt samvete :D

Annars är det helt underbart med fredag! Skolan idag var skoj som vanligt. Hade socialkunskap på morgonen, fick tillbaka arbetet- fick MVG, yes. Sen hade vi håla i över 2,5 timme. Som sagt så satt jag, Emma och killarna i elevrådsrummet, förhörde varandra på historian, pluggade, snackade, skrattade och kollade på killarnas fotbollskonster haha ;) Tiden gick fort och helt plötsligt var det dags för prov. Det var skitsvårt!!! Hatar hans sätt att formulera frågor på, man fattar ju inget. Men jag tror det gick hyffsat, känns som om det borde bli vg, vill ju dock ha mvg..

Dagen avslutades med spanska. Jag, Josefin och André försökte skulle beskriva ord. Gjorde vi hela lektionen, jättechill. Sen blev det ju en mängd snack i mellan, lugnt för mig :D


Han blev bara bättre och bättre haha ;)

Nu ska jag äta middag och kolla let´s dance. Fredagsmys.



Äntligen helg, efterlängtat! Åt på subway ...

img_6807 (MMS)

Äntligen helg, efterlängtat! Åt på subway snabbt innan skolan och nu är jag bara hemma en runda, ska alldeels strax in till stan igen och faktiskt köpa en till berlock till mitt Thomas Sabo armband! :) sen blir det gymmet, ganska bra fredag tycker jag.




Hänger i elevrådsrummet med killarna och E...

img_6807 (MMS)

Hänger i elevrådsrummet med killarna och Emma. Pluggar det sista inför provet och förhör varandra. Prov klockan 12 jo men skoj! Kan ju säga att killarna kan alla detaljena i hela boken :o och jag som trodde att jag kunde provet. Ehheeh. Wish me luck! Puss :)




Ööh sista rycket med historian nu då! Kom ...

img_6807 (MMS)

Ööh sista rycket med historian nu då! Kom igen Caroline, somna inte! Men de dumma frågorna, hata  Ska snart bada istället. Så mycket bättre. Nej 20 minuters INTENSIVT plugg nudå.




En liten paus va?

Har pluggat historia i drygt 5 timmar, gah vad tråkigt! Har varit på väg att somna typ 5 miljoner gånger. Fy vad jag hatar historia!! Måste ta lite paus nu, annars blir ju hjärnan överbelastad ;)

Mamma kommer snart hem, då blir det god middag och sen halv åtta hos mig och sveriges värsta bilförare. Det får man väl unna sig, då jag pluggat från klockan 1 idag. Sen måste jag läsa igenom texten igen och gå igenom alla frågorna. Men känns som om jag har koll på det mesta nu, inte jättestor koll men kan lite om allt.


SKa bli så skönt med helg! Kanske björket på lördag? Annars kanske nån filmkväll eller bara ta det lugnt :) I helgen ska jag tipsa er om världens bästa läppglans med, det jag har på bilden. Det doftar helt underbart !



Första världskriget

Jag är grymt trött! Men smsade Maja och hon sitter och pluggar för fullt, då får man ju dåligt samvete haha. Känns som om jag har galet mycket kvar att plugga in. Som tur är så är jag hemma vid 1 imorgon med och då blir det plugga direkt. Inga småpauser som idag, nono!


Endast tanken på att jag måste läsa i den här boken imorgon igen gör mig superdupermega trött! Jag vet att det är några stycken i klassen till och med som tycker världskrigen är intressanta men själv tycker jag att det är bland det tråkigaste/jobbigaste i hela historian.

För det första är världskrig så sjukt onödiga! Liksom 1a världskriget tog 8 miljoner människors liv, det är ju helt sjukt. Och 2a ska vi inte ens snacka om.. Att människor kunde sprängas rakt uppe i luften är en hemsk tanke. Usch jag klarar inte riktigt av sånt här. Kanske därför jag verkligen inte gillar att läsa/kolla film om krig och liknande saker. Jag mår dåligt av det. Aja, detta tar vi tag i imorgon :) MVG ska försöka sättas på provet på fredag!



Plugg,plugg,plugg

Pluggat historia från halv 2 till nu (med små 5-10 minuters pauser då&då) Jag visste att svaren på frågorna var svåra men jag hade ingen aning om att det var SÅHÄR svåra, långa och komplicerade. Historia är så tråkigt. Har pluggar in 28 av 38 frågor, tio kvar alltså. Mitt mål är ju att kunna alla idag så att jag bara kan repetera en massa imorgon, vi får se hur det går med den saken.

Nu ska jag fortsätta, tänkte bara uppdatera här lite snabbt. Ha det fint ♥


En liiiten Caroline och en liten Damian. Min bror älskade mig SÅ när vi var små haha... Nu är det ju lite annorlunda, kan bero på den stora åldersskillnaden på 8 år. Men jag älskar dig ändå !:D



Marmaduke

Har inte varit speciellt duktig på att plugga ikväll. Historian rann ut i sanden och jag orkade bara plugga in de 5 första frågorna, av 38! Mitt mål för imorgon är att plugga in alla frågorna. Till och med om jag ska sitta från 13-19. Får se hur det går med den saken.

Imorgon slutar jag tidigt, kanske redan 12? Annars blir det 12.20, jätteskönt. Tar bussen hem då så är hemma vid 1.


Istället för att plugga kollade jag klart på filmen Marmaduke som jag började på i lördags. Den var hur gullig som helst! :D Har ni sett den? Annars tycker jag ni ska göra det.



Dag 9 / Bild på mig och min bästa vän


Ja bilden säger väl det mesta. C & C, bff ♥



Snyggt?

Jag fullkomligt älskar Kenzas stil, tycker hon klär sig så himla snyggt! Men de här två par skorna hon visat upp på sistonde måste jag dissa totalt. Tycker de är otroligt fula båda två :o


Skorna längst ner är ju värst..

Vad tycker ni, hiss eller diss?



STOCKHOLM

Skoj att spanska provet var så himla svårt och skoj att det gick dåligt! Det kom precis på de sakerna jag inte kunde. Reflexiva verb och objektspronomen bestod i princip största delen av provet av. Åhhhh, hejdå MVG i spanska.. Hoppas i alla fall på ett vg, annars blir jag ju galet besviken på mig själv.

Annars var dagen bra. Vi började snacka om Sthlm resan på geografin, det närmar sig awesome! Sen Prag i trean, ska bli himla kul. Men tåg 16 timmar, nejtack! Inte om man är åksjuk.. Så jag och Simone snackade om att ta flyget ner dit. Jag ska säkert göra det i alla fall sen vore det himla bra om nån vän följde med! :)

Nu ska jag sluta skriva en massa och öppna historiaboken lite. Världens. Tråkigaste. Bok. Zzzzzzzzzzz...