slide show

Choklaaaad

Nejdå, vi gillar inte alls choklad..


Hej på er förresten! Kom precis hem, grymt trött efter hela dagen plus att jag inte kunde somna igår när jag väl hade gått och lagt mig kl 2, var väl för nervös inför tentan. Så det blev inte många timmars sömn idag. 



Emporia






Lycka!!!




Önska mig lycka till

Ehm inte speciellt redo för tentan men har inget val. Nu skjutsar mamma mig till Hbg, hon ska vänta medan jag skriver provet och sen ska vi åka till emporia. Lääängtar tills tentan är över!!!!






Plugg

Plugga plugga det sista nu. Tentan börjar kl 1 och mamma skjutsar mig till Helsingborg med bil, så himla snällt!!






Övertrött

Jag är så trött så jag vill bara gråta. Hela veckan har varit så hemsk och jag är verkligen övertrött. 

Tog 3 timmar att bara rätta hemtentan och skriva in referenser. Och nu när jag skulle skriva ut den så märkte vi att det inte finns något papper kvar!! That FML moment. Så nu har jag och mamma sprungit runt här hemma kl 2 på natten och letat efter blanka papper som ser någorlunda ut, utan att vara skrynkliga. Och hur ofta har man blanka papper hemma? Letade genom alla gamla arbeten osv men till sist hittade vi 17 sidor <33333 

Nu är jag ännu mer trött och jag borde verkligen plugga lite till på salstentan men jag orkar inteeee. Tror jag går upp 1 timme tidigare imorgon och sen kan jag plugga lite på vägen till Hbg med. 

Någon av oss är i alla fall glad! Och det är inte jag.. 



Hemska tenta

Döööör så trött jag är. Min hjärna är helt slut. Men har några timmar kvar, orkar inte :((






Tentaplugg

Okej sista dagen innan tentan nu då!! Jag är sjukt trött men ska ta ett rejält ryck med plugget nu då. Plugg mellan 9-18, tv mellan 18-20, bada mellan 20-21.30 och plugg mellan 21.30-23.30. 

Kom igen hjärnan, samarbete med mig nu! 10 timmar ska man väl ändå kunna plugga in en hel del på? 







It's your birthday (soon)

Fixade nyss klart mammas förtidiga födelsedagspresent från mig och brorsan. Känns så roligt nu när man jobbar lite att man kan ge en sån här dyrare present. Mamma förtjänar bara det bästa för hon är världens bästa mamma. Hoppas hon blir nöjd hos frisören imorgon! :)






Grattis finaste

Idag säger vi grattis till världens finaste Eric Saade som fyller 23 idag! Charmigaste, proffsigast på det han gör och snyggaste killen.
 
Nu är du 23 och jag är så stolt över hur långt du kommit under din karriär. Du visar gång på gång att du är Sveriges bästa popartist, grattis på din dag ♥
 
 



Dagens + och -

Dagens positiva och negativa 

+ köpte en jättefin väska 
+ beställde lite kläder från h&m

- plugg hela dagen 
- plugg hela dagen 
- plugg hela dagen 

Ska återgå till mina minus nu..






H&M

Så grymt många snygga kläder i den nya h&m katalogen! La nyss en liten beställning, vi får se om det är lika fint i verkligheten.






Orkar inte

Måste plugga hela dagen, ångest, verkligen. Har inget höstlov och har sjukt ont i huvudet. Haaaatar skolan & hate my life right now.






Pluggar bara

Pluggat så sjukt många timmar idag. Orkar verkligen inte mer. Dags för en natts sömn innan jag tar tag i plugget igen imorgon. Imorgon måste jag plugga riktigt intensivt. 

Men måste nog ut en liten runda med, få lite friskluft så tror jag åker ner till stan och checkar läget med resväskan. Sa jag att resväskan jag sparat pengar till i 5 månader tog slut dagen innan jag skulle köpa den? Så jävla surt och irriterande. 

En bild jag tog i lördags, den kicken man får när Eric går ut på scen! Eric kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, han kommer alltid vara den där första idolen som jag sett en massa gånger live. Han kommer alltid vara den fina Eric som jag tycker om så mycket. 

Nej god natt på er :)



Hej storm

Det blåser ju inte lite om man säger så. Stormen Simone är här och mitt huvud håller på att explodera. Bäst det inte blir strömavbrott för jag ska kolla tv ikväll, det är jag såå värd efter plugg.






New in



Ny ring från Guldfynd by Molly, så enkel med fin! 



KLAR MED HEMTENTAN

KLAR MED HEMTENTAN, vilken lycka!! En stor sten lättades nytt från mitt hjärta. MEEEN lyckan blir inte särskilt långvarig eftersom att jag nu måste börja plugga inför salstentan. Fml today.
 
Några månader sedan, bästa känslan att vara faster. Tänk att Jack snart blir 6 månader, ett halvår!! Tiden går så fort.
 



3

Här kommer lite random bilder som jag hittat på lite olika sociala medier. 


HAHA varit ovetande om detta sedan jag skaffade Iphone! Har alltid trott det är en person som ber, så man har ju använt den liiite fel några gånger. 
Fint citat. 
Så sorgligt och sant. När man läser på Facebook, ask osv om 12-13 åringar som redan haft sex då blir man bara så, wait, whaaat?? Så snart blir det väl 12 and pregnant. Sad but true.



Rolig dag

God morgon! 

Ni har lov nu va? Lyllo er! Jag måste typ plugga ihjäl mig idag. Har gjort upp en litet schema som jag verkligen ska försöka följa. Hemskt är det dock, 9 timmars plugg, mmh kul liv. 






Hemtentan kommer bli min död

Jag har skrivit på hemtentan exakt hela dagen, är så trött så ögonen svider och ögonlocken känns tunga. Ryggen värker också efter att ha suttit på samma ställe hela dagen. Satan vad universitet är jobbigt. Hemtentan tar dööööd på mig. 

Är inne på den 4e och sista frågan nu, det är den enda som är någorlunda intressant, ska skriva om h&m som konsumtion och globalisering. De andra frågorna har varit ett rent helvete. Den här är inte heller så lätt eftersom att man måste koppla en massa teorier osv. 

Nej nu måste jag fortsätta skriva. I alla fall till kl 12.






Happy bday to you

GRATTIS på födelsedagen Maja! Hoppas du haft en jättebra dag, puss och kram <3







Storm på G

Skräcksenarium för mig. Mitt huvud kommer att explodera. 






VECKAN

Gjort upp ett litet schema inför veckan som kommer. Jag har inget höstlov, det suger. Men inget jobb heller för eleverna är lediga hela veckan.
 
Måndag, tisdag och onsdag kommer vara ett rent helvete. Får ångest bara jag tänker på det. Längtar verkligen till torsdag när tentan är över! Och sen en pluggfri helg, omg så skönt det kommer bli.
 
Blicka framåt Caroline, tentaveckor är det värsta som finns. Men det är S N A R T över.
 
 
UPDATE: ehh bilden blev ju skitliten. Jaja zooma på mobilen eller något :)
 



Barnvakt

Det gick jättebra att vara barnvakt igår! Paula var hur söt och gullig som helst och hon hade längtat hela dagen tills jag skulle komma trots att vi aldrig träffats innan, sötis. Paula visade mig alla sina leksaker, hello Kitty och rosa skulle det vara såklart. Vi åt chips, eller ja hon åt chips och bjöd mig på ett HAHA. Vi lekte mellan kl 18-21, sen nattade jag henne, läste saga och så somnade hon.

Sen sov hon hela kvällen tills föräldrarna kom hem kl 00.30. Satt och tog det lugnt, lyssnade på musik och läste och tittade till henne med jämna mellanrum. 

 
Vi spelade memory och la pussel

Säg hej till Mimmie pigg



Gullis! 

Hon verkade tycka om mig så det var ju skönt. Gör gärna om det! 

Nu ska jag börja plugga. Heheh puss 



Älskar diiiig

Gosat med finaste, det är så kul att följa Jacks utveckling för varje gång jag träffar honom gör han med ljud, greppar saker osv. Världens finaste <3







Söndag

God morgon! 

Är såå trött efter tabletterna jag har börjat ta, är ganska svårt att ta sig upp på morgonen nu för tiden. Igår tog jag faktiskt ingen migränmedicin första gången på flera månader, så sjukt underbart. Idag vaknade jag dock med hemsk migrän så lyckan blev inte så långvarig. 

Idag måste jag verkligen plugga. Jag måste skriva klart hela hemtentan, vet inte hur jag ska klara det men jag bara måste. 

Jack kommer snart och ska vara här i en halvtimme, saknar honom såå <3



Bra dag

Hemma nu, så trött! 

Men jag har haft en bra dag. Eric Saade i Kristianstad, köpt en ny väska, suttit barnvakt och tjänat lite pengar. 

Finaste!

Nu ska jag äta något snabbt, lite hungrig osv. Imorgon väntar plugg, men inte tänka på det nu annars lär jag väl få mardrömmar om torsdagens tentor. 



Vi måste sluta ses på det här sättet

Lilltjejen sover så sött så, tittar typ henne var 15e minut och är så tyst som möjligt, egentligen vaknar man väl kanske inte så lätt av ljud men vill hellre vara försiktig :)


Mysigt att läsa lite! Är dock sjuukt trött, gick upp tidigt imorse nämligen. Så ska sova direkt när jag kommer hem. 



Chillar

Vi har köpt en ny tv, äntligen kan vi vara som alla andra familjer i Sverige <333

Nej skämtar bara. Önsketänkande heheh. Men är hemma hos dem nu, superfint hus, verkligen! 

Tjejen har somnat och jag ska vara här till kl 00.30 så nu har jag några timmars egentid. Så ni får gärna underhålla på snapchat eller ask.fm/carro93






Barnvakt

Kom hem från Kstad för en stund sedan, berättar mer snart!

Hann vara hemma i typ 30 min och nu ska jag till mammas bekanta och vara barnvakt åt deras dotter hela kvällen. Hon är 3,5 år gammal, har aldrig varit barnvakt innan om man inte räknar med Jack men då har alltid mamma varit med men jag är säker på att det kommer gå bra :)





Eric Saade

Nu ska jag stå här i drygt 1 timme, men men, bra plats i alla fall!!






21.45

Skolan tog på mina sista krafter idag. Vaknade faktiskt inte med migrän idag, första gången på flera månader & var ju överlycklig men det ändrades så fort jag åkte tåg. Jag förstår inte, jag får så fruktansvärt obeskrivligt ont i huvudet när jag åker tåg. Det känns som om någon sticker knivar i tinningarna, riktigt smärtfullt. Och det vägrar släppa.

Efter idol ska jag sova, lika bra det. Är riktigt trött. Det blev tågstopp i Klippan för att någon var på spåret, man bara ååh. Så resan till hlm tog nästan 1 timme och 40 minuter, värsta mardrömmen för mig ju. Så var lagom glad när jag till slut anlände till Hlm.

Har ni haft en bra dag? Hoppas det!




Skånetrafiken suger lalalal

Segaste tågresan ever. Tåget stannar på varje station och bara "signalfel", "väntar på tillstånd att köra vidare" och sånt skit, men ge er! Jag vill heeeem!

Underhåll på snapchat? carro1993
Ask? ask.fm/carro93

Snälla, innan jag typ dör av tristess. Sjuuukt drygt. Hatar tåg mer än allt annat. 






@school




Friday

Vilken stressig dag!  Köpte subway snabbt och sprang till tåget.
 
Slutar kl 16, ja på en fredag :( har bara 10 min på mig att ta mig från stationen till skolan, mja kan ju bli lite svårt. Hörs sen! 
 





Hej fredag

God morgon!

Har bara sovit 5 timmar, lagom trött.. Har seminarie idag men det är inte förrän 14.45. De ringde från väster och frågade om jag kan jobba idag, kan till ca 13 men det är ju alltid något. Ska ha syslöjd, alltså haha hur ska det gå? Jag har inte sytt på 5 år, sedan jag gick i 9an. Jaja men det ska nog gå bra.

En mindre rolig sak är att magkatarren har gjort sig påmind igen, har sjukligt ont i magen just nu. Den smärtan.. Får nog börja ta tabletterna igen, var ju så glad att det hade gått över :(

Jobb & sen skola. Såhär såg jag ut på killarnas konfirmation.



Amerikanisering

Sen kväll men måste hinna bada & tvätta håret. 

Seminariet jag skrev idag var faktiskt intressant! Det första intressanta under mina snart 1,5 års studier på universitetet. Skev om amerikanisering som handlar om USAs inflytande på andra delar av världen. Tex deras musik, att nästan alla tv program kommer därifrån från början, livsstilen, McDonalds osv. Hittade fakta och skrev 2 datorskrivna sidor på drygt 1 timme, grymt! Jag tycker om att skriva så när något intresserar mig kan jag skriva det riktigt snabbt men när jag tycker det är tråkigt & svårt (som allt varit hittills) så tar det timmar att skriva en sida. Har såå svårt att komma igång då. 

Lite mer såna här intressanta saker i universitetsvärlden tack! 






Dagen

Tråkig dag som mest bestått av plugg. Går sådär med hemtentan, inne på 3e frågan nu av 4 men är inte klar på långa vägar med den. Men på söndag måste jag bli klar med alla frågor för måndag, tisdag och onsdag måste jag råplugga inför torsdagens salstenta. 

Nu måste jag skriva seminariet inför imorgon, har tyvärr skola då. Hatar åka till Hbg på fredag för då är det alltid onormalt mycket folk på stationen och tåget. 

Men dagen har också bestått av små ljusglimtar. Fick 2 jobbpass veckan efter elevernas lov, sjukt kul! Hade det inte varit för jobbet tror jag inte jag hade pallat utbildningen men jag ser vilket mål jag strävar efter och jag vet att jag kommer att älska mitt jobb så det är bara att bita ihop och klara det, har inget annat val. En annan bra sak är att lönen kommer in på kontot imorgon, oh happy Friday! 

Övningskörde lite ikväll, åkte till maxi och så. På maxi träffade jag några killar från väster, så sjukt att jag träffar de där nästan varje gång vi är på maxi. De ropade i alla fall "CARRO!!" så högt att alla i receptionen kollade, hahaha. Sen sa de "hej Carros mamma!!", mamma bara skrattade. Heheh härliga killar det där! 

Jaja nu ska jag plugga, ha en fin kväll. 






Bierzmowanie #5

David och Simon
Gruppbild!
Smile ;-)

Nu ska jag laga mat och sen plugga vidare, yooo.



Torsdag

Hejhej! 

Sjukt ont i huvudet idag, förvånande? Inte särskilt. Det blåser ju sjukt mycket och mitt huvud reagerar något så fruktansvärt på det. Det är en av de värsta migränattackerna, det gör såå ont. Därför hatar jag hösten, för det blåser väldigt ofta och kraftigt. 

Måste plugga hela dagen men hoppas ni får en bra dag.

Saknar Jack så mycket, vill bara krama om honom <3



Bierzmowanie #4

Fler bilder från killarnas konfirmation i helgen.
 
Simon
Adam
Semir "vadå, tar du kort på mig??" haha!
Efter mässan var det dags för lite fotografering.



SKOLTRÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag spyr på allt plugg, orkar verkligen inte!! Är så galet skoltrött, har aldrig varit såhär trött på skolan, aldrig någonsin. Varför tog jag inte 1 års paus efter gymnasiet???? Plugget suger ut de sista krafterna ur mig och jag vill bara gråta. Jag vill bara börja jobba NUUUUUUUUUUUUU. Hur ska jag överleva 3,5 år till? HUR? Jag vet helt ärligt inte. Trodde aldrig att universitetet skulle vara såhär tufft, jag hatar verkligen allt som har med universitetet att göra. Och hur mycket jag än försöker att ändra på den inställningen så går det bara inte. Finns inget bra i hela utbildningen. 1153 dagar kvar, alltså.............................................................................................................. Sen ska jag aldrig mer plugga i hela mitt liv, tänker aldrig mer gå på universitetet. Never ever in my whole Life. Om jag så skulle fått 1 miljon skulle jag inte gjort om det.
 
Har pluggat hela dagen, äckeltenta. Och måste plugga i helgen och nästa vecka. På lördag ska jag vara barnvakt, mammas kompis ringde nyss och frågade och jag tycker om barn och behöver pengar så gärna för mig!
 
Skulle kanske vara bäst att inte blogga förrän tentan är över men blir nog lite svårt att hålla sig borta.
 
 
 
 



Lördag

På lördag ♥



Jack gungar

Söööööt




Mobbning

Hemtentan är så galet tuff! Den är fruktansvärt svår, den ska vara på grymt många sidor och jag har redan kämpat i timmar efter timmar och jag har många timmar kvar.. Tråkig är den också.

En sak som ska bli kul är dock examenarbetet som vi ska skriva på slutet av vår utbildning. Det är ett arbete på 30 hp så det motsvarar antagligen runt 40 datorskrivna sidor så det kommer bli tufft men det är om ett ämne man helt själv får välja vilket gör det så himla kul. Jag hatar skriva om något som jag blir tvingad att skriva om och som jag tycker är skittråkigt. Men jag älskar att skriva, om det är om något intressant. 

Jag ska välja ämnet mobbning. Tycker det är ett otrolig viktigt ämne och som framtida lärare tycker jag man ska vara väldigt uppmärksam om detta i skolan och ta tag i problemet direkt. Mobbning är bland det värsta jag vet, så fega och äckliga människor som gör det. Som trycker mer andra för att de själv ska må bättre. Det är hemsk. Och inte minst på nätet, folk slänger sig ur saker här och där för man är trygg bakom sin skärm, betyder det att man kan skriva vad man vill? Bullshit.

Så ni som skriver skit på nätet, bara lägg ner. Ni är bara så pinsamma. 

Stoppa mobbningen.






Onsdag

God morgon! 

Ingen skola idag, måste skriva på hemtentan istället känner jag. Har dock seminarium på fredag så då måste jag dit men imorgon är vi lediga. 

Vaknade nyss, är sjukt trött, sover typ aldrig såhär länge. Kan det vara efter den nya tabletten? Läkaren sa att man blir väldigt trött och dåsig av den så därför ska man ta den till kvällen. Inte roligt ju, känner mig helt slut. 

Inget jobb idag, buhuuu. Men jag är hemma själv tills ikväll så jag ska skriva på min hemtenta, helt tyst hemma så då är det lite lättare att koncentrera sig. 

Hittade den här bilden på insta, sjukt vackra småtjejer. Kolla deras ögon! Beauty.



Dagen

Hej på er! 

Var som sagt hos neurologen idag. De ändrar neurolog hela tiden, har haft olika varje gång och så även idag. Vi pratade lite och han verkade tycka att jag är ett hopplöst fall haha, han hade aldrig träffat någon patient som har migrän varje dag, på båda sidorna. Han undersökte mig, slog med en reflex på knä, armar och sånt för att se så det inte var något fel med kroppen och synen men allt såg jättebra ut så det var ju skönt. Hade dock lågt blodtryck, det är ju mindre bra men det är inderalen som sänkt blodtrycket. 

Han visste inte riktigt vad han skulle göra men till slut kom vi fram till att förebyggande inderal jag har tagit i 3 månader nu inte hjälper mot migränen någonting tyvärr. Så jag ska sluta med det och istället skrev han ut Saroten som är en annan förebyggande medicin mot migrän. Vi får väl se om denna hjälper något, ber till Gud att den ska göra det. Tabletterna är antidepressiva, lite småläskigt faktiskt, det är egentligen tabletter mot ångest och stark depression men man har sett att de kan hjälpa mot migrän så jag fick de i det syftet. Är ju inte deprimerad så hoppas inte tabletterna gör något åt det hållet. 
Sån där typisk pillerburk man brukar se på filmer & sen kommer överdosen och allt det där. 

Målet är att minska antalet medicin jag tar mot migrän eftersom att kroppen blir beroende till slut. Men för att jag ska kunna minska på de (tar 2-3 gånger om dagen i nuläget, man bör högst ta 3 gånger i veckan) så måste förebyggande börja hjälpa för annars kan jag inte lägga av med migränmedicinen eftersom jag då inte kan ta mig upp ur sängen vissa dagar. Vi får väl se hur det går, hoppas verkligen de hjälper. Tabletterna har en hel del biverkningar, tog den första nu men hoppas jag ändå kommer må ok efter de. 

Efter besöket hos neurologen hängde jag med mamma till väster där hon skulle ha sina lektioner, satt och pluggade lite medan jag väntade. Alltid lika roligt att vara på väster för där går en massa trevligt folk! 
Efter mammas jobb åkte vi till Cats och åt middag, supergott. 



Ikväll har jag kollat på tv och skrivit lite på min hemtentafråga. Har haft fruktansvärt ont i huvudet hela dagen så det har varit riktigt irriterande. 

Nu ska jag bada & sen sova. Ha det fint!



Tisdagslyx

Var med mamma på väster och nu är vi båda så sjukt hungriga, jag har nämligen bara ätit en liten macka i morse så vi ska äta på Cats, såååååå gott.






--> sjukhuset

Mot sjukhuset och neurologen.






Lista

Nästa planerade resa?
Spanien på sommaren.

Vad händer på höstlovet?
Jag har inget höstlov, det suger.

Senast sedda film?
Love&honor kanske? 

Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma

Senast 3 inkomna sms?
– Jacks spargris
- Okej :)
– Är ganska trött idag så blir kanske bara hemma och vila

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
– skönt 👍 måste plugga :/

Vem och vad skrev någon senast till dig på Fb?
Kristoffer - om allt är bra 

Vart vill du åka just nu?
Dubai & Mexico! 

Vad ska du göra imorgon?

Kanske skola. Måste plugga också.

Vad skrattade du senast åt?
Åt en massa som hände igår! 

Senaste köp?
Betalade frisören 

Vad har du på dig?

Tröja, mjukisbyxor, varma strumpor 

Hur mår du?

Inte bra alls. Har haft en hemsk period på 6-7 månader nu med migränen. Har faktiskt inte mått bra en enda dag under den perioden. 






Neurologen idag

God morgon. Har sån sjuuuk migrän idag, vill bara gråta, orkar inte. 

Idag ska jag till neurologen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till honom, hur jag ska få fram det. Men jag behöver hjälp och jag tänker inte gå därifrån innan jag får hjälp för jag orkar inte må såhär dåligt hela tiden. Men det sjuka är att de typ inte kan hjälpa? Vad ska man göra liksom? Men jag hoppas innerligt att han kan hjälpa mig på något sätt, i alla fall minska fallen till varannan dag. Orkar snart inte med denna skiten mer. 

 
Att smärta kan förstöra vardagen så mycket..



DANIEL WELLINGTON

Här kommer lite bilder på min underbara Daniel Wellington klocka som jag vann på Viktor Frisks blogg. Jag har aldrig tyckt om att använda klocka och har aldrig gjort det innan så trodde faktiskt inte att jag skulle tycka om denna heller, även om den är riktigt fin. Men jag fullkomligt älskar den! Har använt den varje dag sedan jag fick den & den passar verkligen till allt eftersom att det är vit, mörkblå och rosa.
 
Så tack ännu en gång Viktor, jag är överlycklig och detta är min nya favoritaccessoar. Klockan kostar ca 945 kr. Jag skulle aldrig köpa en klocka för 1000 kr själv, tur att jag inte gick miste om denna underbara sak då!
 
Det smarta är att man kan köpa andra band för ca 250 kr, perfekt!



Helluuuu

Hej på er!

Sorry för dålig uppdatering. Är så trött & hungrig. Måste plugga, orkar inte men sånt är livet. Hoppas allt är bra med er.

Tråkigt inlägg men ville typ bara säga att jag lever osv. 



22.41

Imorgon börjar en ny tuff vecka, inte speciellt taggad faktiskt. Kommer inte kunna slappna av förrän den 31 oktober, då hemtentan är inlämnad och salstentan är skriven, så sjukt brutalt att ha både och. 

Denna veckan har jag skola, hoppas såklart på jobb någon dag också och så ska jag till neurologen på tisdag, äntligen. 

Är klar med seminariet och med första hemtentafrågan, börjar så smått på den andra men hann inte skriva mer än bara några rader. Allt tar så mycket längre tid än vad man tror från börjat så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. 

Dagens positiva: pratade med Klaudia i telefon och fick krama om Jack. Alltså han har aldrig varit så söt som idag!! Kolla på honom! Han ser ju ut som en fluffig liten söt isbjörn eller något. Sjukt gullig. 



Bierzmowanie #3

Fler bilder från kyrkan igår, när jag väl fotar är jag flitig bakom kameran så tog faktiskt 120 bilder..
 
Roligt att så många jag känner hade "konfirmation" samtidigt. Här är David som jag lärde känna i somras.
Simon
Semir
Stiliga killar!
 



THE FOX

 Alltså hahahahaha, detta är ju något av det sjukaste jag sett. Lyssnade på låten hos Maja för första gången för några veckor sedan men hade inte sett videon men vi kollade på den på jobbet nu i veckan och hahaha pallar inte.
 
Det sjuka är ju att han har en bra röst när han sjunger verserna. Videon är ju galen. Låten fastnar på hjärnan även fast man verkligen inte vill det..



Beautiful

Plockade fram kameran idag och fotade lite. Skrev för ett tag sedan att jag fick en jättefin present av mamma, den är till min "diabetesdag" den 7 december men hon tyckte det passade så bra till en tröja så jag fick den innan så jag tänkte att då kan jag ju lika gärna visa det här på bloggen redan nu.
Halsbandet är från märket DYRBERG/KERN, är i äkta silver och kommer från royaldesign.se
Så himla vackert är det! Jag blev väldigt glad, tack bästa mami ♥



Nästa helg blir bra

Längtar till nästa helg!! Lördagen kommer bli bääääst, först ska jag och Klaudia kolla på Eric Saade i Kristianstad, alltså fatta?! Äntligen. Och sen ska vi äta på Cats, hur bra?! Och det bästa av allt? Jag får träffa Klaudia igen, miss her soooooo much ♥
 
Okej nu måste jag faktiskt börja plugga, kanske lite lättare nu när jag har något att se fram emot.
 
Här har du länken Klaudia, menyn, priser osv på Cats http://www.catsrestaurang.net/



Söndagsångest

Nu måste jag börja plugga, vill inte!! Ångest. Är så sjukt skoltrött.
 
Tur jag hade en bra dag igår i alla fall, annars vet jag inte riktigt hur jag skulle överlevt denna helgen.
 
Några bilder från igår. Simon, jag, Semir och Adam. 



Bierzmowanie #2

6 bilder till från kyrkan.
 
Är ni konfirmerade?
 
 



Bierzmowanie #1

Här kommer lite bilder från kyrkan som jag tog på deras "konfirmation" igår!
 
Simon tänder ljuset, han hade en såå snygg kavaj på sig!
David tänder ljuset
Nicoles tur
Semir, såklart också stilig!
Fina Nicole!
Simon
Simon och Roman
 
Ja nu har ni fått en liten inblick i hur det såg ut i kyrkan :) Kommer fler bilder sen!



En bra lördag helt enkelt

Idag var jag som sagt i Bromölla i kyrkan för att kolla på Semir, David, Simon och Nicoles "konfirmation". Vi är katoliker och då konfirmerar man sig när man är ca 12 år men det de gjorde idag är som en fortsättning på konfirmationen, man har undervisning under 2 års tid och idag var då själva "konfirmationen", det finns inget svenskt ord för det så ja. Men det är dop - konfirmation - biezmowanie - bröllop. Har man inte biezmowanie får man inte gifta sig i katolsk kyrka. 

I alla fall, vi var i kyrkan i 1 h och 15 min, det var mässa och ceremoni. Semirs byxor sprack mitt under ceremonin, alltså hahhahahhahaha vad vi skrattade åt det sen. Efter det åkte vi till Cats där vi var 11 personer så åt vi en jättegod middag, pratade en massa och tog många bilder. Jag var den enda tjejen av oss unga men det gjorde inte mig nånting, jag tycker om att umgås med killar, de är så lätta att vara med så vi hade jättekul. Vi var kvar där i drygt 3 timmar, tack kompisar för en grym lördag! 

Bilder från kameran kommer.

Övningskörde till Bromölla, 110 på motorväg- awesome


Semir 
Adam 
Jag och mamma på väg från Bromölla 
På cats 
Fick massa komplimanger för mitt hår, man tackar! Är nööööjd
Love uu



Heart

Började läsa en ny bok igår, Vi måste sluta ses på det här sättet heter den, verkar bra! Läste ut Fifteen love för några dagar sedan, den var toppen.
 
Looooove, gulligt osv med hjärtan va?
 
Längtar tills tentorna är över så att jag kan börja leva ett normalt liv igen, tentaveckorna är det värsta som finns, de är kaaaaos. Tror faktiskt jag ska vara lite busig och inte plugga ikväll dock, vill faktiskt ta det lite lugnt nu. Men imorgon måste jag verkligen råplugga..
 
 
 



Cold

Sjukt kallt ute nu! Så mysigaste vinterjackan åkte på :-)






Goooood day

Har haft en riktigt rolig dag! Ni är allt för härliga killar! 

2 av boysen

Nu har vi nyss kommit hem, ska köra till kvantum nu och lite sånt, passar på att köra så mycket i stan som möjligt.

Så vi hörs snart igen!



Kyrkan

Har varit i Bromölla på killarnas konfirmation, var i kyrkan i drygt 1 timme. Nu är vi på väg tillbaka, jag, Semir, Simon, hans syster och våra föräldrar ska åka till Cats nu och fira dem lite. Ska bli så gott!

I kyrkan 



Konfirmation

Dags för konfirmation! 






Trött

Så trött! Usch det är inte riktigt min grej att gå upp såhär tidigt på en lördag. 

Hade tänkt ha på mig det här, snyggt men stilrent. Nu måste jag skynda mig, vi måste åka hemifrån om 1 timme och jag gick nyss upp. 



Håret

Här kommer 3 bilder på håret, så ovan i det korta! Jag som alltid haft långt hår tycker det här är kort i jämförelse. Men det är väl bara att vänja sig. Ljust är det i alla fall!






Bra fredag

Bra dag! Rätt chill dag på jobbet vilket var superskönt efter en tuff vecka. Vi var på musiken först och satt därefter och spelade lite på gitarr, askul ju! Åh vad jag skulle vilja kunna spela gitarr. Tror jag ska lära mig det nångång i livet. Finaste intrumentet ju. Och killar som spelar gitarr? Smälter

Första gången jag klinkade lite på en gitarr. Vi hjälpte killen att skriva en egen låt "jag kör min tjej i min bil, vi åker fler tusen mil", gulligt osv. 
Satt kvar en stund på Linné och väntade på mamma. 9orna hade rast just då så det blev prat & skratt med dem, så härliga människor!! Jag lärde några killar lite polska, hahaha så kul. Polska är ett riktigt svårt språk att lära sig om man inte är uppvuxen med det.
Åt på wokhouse
Hem en runda och sen till frisören.

Idol nu och sen ska jag sova. Måste upp runt 8.30 imorgon, ja på en lördag! Herregud :( men det ska bli kul att träffa boysen jag inte träffat på länge så det är ju bara till att gå upp. 



@frisören

Är hos frisören nu, tog 1 timme och 15 min att klippa håret och dra ut från hätta (painful!!!) och nu sitter jag med färg i håret så det lär väl ta till kl 18 ungefär. Så underhåll gärna på ask medan jag sitter här och har tråkigt!

ask.fm/carro93


Sophias hund
Klippte mig ganska mycket så nu är det såhär "kort".

Är så spänd på hur färgen blir! Hoppas på ljuuuuus.



Frisören

29 veckor sedan (det är nästan 8 månader!!!) jag var hos frisören sist och idag är det äntligen dags.




Långt hår har jag nu! Ska självklart klippa det eftersom att det är slitet men inte så jättemycket, gillar långt hår. Hejdå utväxt, kommer inte sakna dig.



OUTFIT

Såhär såg jag ut igår, lite mer färgglatt än förra outfiten.
 
Invigde mina nya jeans från h&m, I like them!
Hejdå långt hår, idag ska det klippas.
Skor Walkon // jeans h&m // tröja Vero Moda // jacka h&m // väska Mischa Barton // klocka Daniel Wellington
 



--> jobb

Hej fredag och hej jobb! Och hej morgon och trött Caroline. Ska till Linné nu och jobba i den gruppen med funktionshindrade mellan 7.45-12.45. Sen tar jag helg! 






All black

Sorry för dålig uppdatering! Har mest gjort ingenting sen jag kom hem från jobbet, haft sjukt ont i huvudet hela dagen igen så har inte riktigt kunnat koncentrera mig tyvärr.
 
Men här kommer en outfit som jag hade på jobbet i måndags. Älskar den! Svart, svart, svart.
 
Byxor C&A Polen // body Vero Moda // kofta h&m Polen // klocka Daniel Wellington // smycken Polen och guldfynd by Kenza



Dagen i en video




Underbart att få sova ut

Min kropp måste ha varit helt slut. Igår hade jag den hemskaste migränen på länge, från att jag vaknade tills jag gick och la mig hade jag så sjukligt ont och ingen medicin hjälpte. De dagarna är de värsta och riktigt tuffa att ta sig igenom. Det känns som om huvudet ska sprängas i tusen bitar när som helst. Riktigt obehagligt.

Gick och la mig halv 12 och sov till nu, såå skönt!! Nu ska jag äta frukost och fixa till mig lite och sen gå till jobbet. Ska bara jobba i 1 timme på T4 idag, engelska med 5orna men det ska bli superkul att ha en riktigt lektion igen. Har aldrig träffat de innan men det kommer säkert gå bra.


Detta hade jag på mig igår. Tröja från topshop och DW klocka, jag älskar den!



Välj TT

Glömde tillägga en sak på förra inlägget, om ni ska ta körkort och bor i Hässleholm så välj TT! Det är verkligen en sjukt bra trafikskola som jag varmt kan rekommendera. Kanske liiiite dyrare än andra men inte mycket och ack så bra. 

Lärarna vet själva att teorin är skittråkig och det är de inte rädda för att säga heller men de lär ut på ett mycket roligt sätt med mycket humor så även fast man är trött och inte orkar lyssna egentligen så gör man det för man tappar inte intresset. De skämtar hela tiden osv så det inte ska bli tråkigt. Lärde mig en massa idag! Bl.a. om älgen Helge hahahah. 

Jaja det var bara ett litet tips från mig. 

Plugga? Bada? Läsa? Ta det lugnt? Hmm kan inte bestämma mig. Vet vad jag borde men det är inte vad jag vill.

Imorgon ska jag jobba men bara 1 timme och på fredag blir det jobb igen. Hoppas kunna köpa resväskan om 1 månad. 

Riskettan som är skittråkig (gjorde den för länge sen) blev faktiskt intressant på TT, då har man lyckats! 



TT

SÅ TRÖTT.


Semir på TT.

Den 3e teorilektionen var skitsvår! Läraren sa att det är väldigt svåra saker som tas upp den lektionen och jaaa. Så det gällde verkligen att vara fokuserad vilket inte var det lättaste kl 17 efter en tuff dag. Men lektionerna är bra, man lär sig väldigt mycket.

Nu ska jag ta det lugnt en stund, kolla på tv och sen kanske plugga lite? 



Teori

Jobbade till kl 14 & nu är jag i stan och måste döda lite tid här. Gick och åt på subway men tycker faktiskt inte det är så jättegott. Väntar på Semir för vi ska gå på teorin tillsammans men han kommer inte förrän typ 16.25 så tror jag drar ner till TT så länge. Hemma runt 18, usch vilken lång och jobbig dag. 





Stress

Stressig morgon, stressigt liv, magkatarr och migrän. Är övertrött :( men ska jobba i den gruppen med funktionshindrade idag också och jag behöver verkligen tjäna pengar så ja. Fick reda på det typ 30 min innan jag skulle åka hemifrån så jag stressade ihjäl mig i morse. Jobbar i alla fall till 14 och sen ska jag och Semir på teori och kväll måste jag skriva hemtenta. Denna dagen kommer ta död på mig..






Don't give up just because things get hard

Känns som om det är en jobbig period just nu. Skolan är galet jobbig, vi har sjukt mycket plugg och jag vet inte riktigt hur jag ska klara allt. Min dator är sämst, kan knappt skriva arbeten på det, min pappa skiter i mig helt och hållet och jag blir så himla arg och besviken när han inte svarar i telefon på över 3 månader, varför lär jag mig aldrig? Det går inte lita på honom helt enkelt, bara lär dig det Caroline. Jag har inget höstlov vilket suger big time, hur ska jag klara mig till jullovet? Jag har migrän exakt varje dag. Körkortet har jag ingen aning om hur jag ska hinna med.

Ja det är inte mycket roligt som händer just nu. Skolan framför allt, det är den som tynger mig mest & migränen. 

Hoppas det går mot ljusare tider snart, god natt.









Dagens

Sorry för dåliga outfitbilder men hade varken ork eller tid att ta fram kameran. 

Såhär har jag sett ut idag i alla fall. Tröja från Vero Moda & klocka från Daniel Wellington!


Klockan syns ju inte ens på bilderna märkte jag. Jaja ni vet nog hur en DW klocka ser ut ändå. 



Men trött (och ja alla mina inlägg får typ denna rubrik)

Jag är så sjukt trött. Mamma bara "oj vad trött du ser ut", är det så obvious, mmh kul ju <33

I alla fall, borde plugga men får se om jag orkar. 

Jobbade som sagt med en liten grupp starkt funktionshindrade elever men ett sånt arbete är både jobbigt fysiskt och psykiskt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha ett sånt jobb i framtiden, det är inget jag skulle klara av, alla människor klarar inte ett sånt arbete och jag är en av de. Men det är bra erfarenheter som jag inte tackar nej till i alla fall. Och man inser hur lyckligt lottad man är som är frisk. Det är något vi alla borde uppskatta så mycket mer. De tyckte i alla fall om mig väldigt mycket så det känns roligt. 

Och frisören är bokad till fredag så det löste sig trots allt.




Jag vill gå i skolan igen, så himla roligt ju! 



Så sjukt trött

Slutat jobba nu. Passa på att plugga lite medan jag väntar på mamma. 



Är trött, fryser, har ont i huvudet och är sjukt hungrig för jag har inte kunnat äta på hela dagen (sen 7 på morgonen) för att jag glömde min spruta hemma :( 



@work

Vad gör ni idag? Skola? Själv är jag på jobbet nu. Frisören hade tyvärr ingen tid i eftermiddag, får se när jag kan gå dit istället. 

Har på mig den här tröjan idag, gillar kombinationen av skjorta och svart tröja. 


Nu ska jag jobba vidare. Hej! 



Workwork

Flitiga familjen här ja!

Snart sticker jag iväg till jobbet, ha en bra dag!






My love

Eric kommer till Kristianstad den 26e, that omg feeling..






Pluuuugg

Nu ska jag läsa igenom mitt seminarium och skicka in det! Därefter sova, är helt slut. Och blev ännu mer slut när jag läste igenom nästa hemtentafrågan, den är ju bara så omöjlig. 



Tröttis

Blir visst inte frisören imorgon, oh no. Klarar inte av mitt hår mer. Men fick nyss reda på att jag ska jobba hela dagen imorgon och det vore ju dumt att tacka nej till det pga frisören. Men ska se om jag kan få en tid på eftermiddagen istället men det blir nog svårt. 

Ska i alla fall jobba med en speciell grupp imorgon som är funktionshindrade, det är verkligen en annorlunda erfarenhet, men bra.

Är galet trött & har sjukt ont i huvudet. Och måste plugga, wooh <3


Mitt hår som var så fint :( innan det blev fuktigt och äckligt fult, och hur ofta händer det att jag har lockigt hår? Typ två gånger per år haha. 



.

.



Jobb

Mot Linné! Ska jobba 9.50-15.00, ska bli så kul.

Såhär fint var mitt hår för bara 10 minuter sen, nu ser jag seriöst ut som en dränkt hund för det är så fuktigt ute så det blev typ helt rakt, alltså vafan :(



Söndagsavslappning

Nu ska jag unna mig ett långt bad utan stress, skönt! Hade tänkt sätta upp håret i flätor så att det blir superlockigt imorgon, ska ju klippa mig på tisdag så det är sista chansen för jag tycker bara om lockigt hår när det är långt. 

Imorgon ska jag jobba, det ska bli så himla roligt! Har nämligen inte varit på Linné sen i juni så jag är supertaggad. 

Ska bara hitta ett par svarta byxor med gulddragkedjor som jag köpte i Polen men som är spårlöst försvunna.. Men jag vill så gärna ha de på mig tillsammans med denna bodyn. 


Nu ska jag läsa lite. Kram på er!



Detta sparar jag till just nu

Jag sparar alltid till en mängd saker, jag har olika kuvert där jag försöker lägga undan pengar. Det är ett jättesmart sätt för det blir roligare att spara eftersom att man då har ett konkret mål.
 
Jag tror jag har ca 15-20 kuvert men har valt ut några saker som jag prioriterar och ska spara till först.
 
1. Det första jag sparar till är frisören och nu har jag lyckats spara ihop 1300 kr och ska slinga håret på tisdag!
 
2. Mitt nästa mål är att spara ihop till en Björn Borg resväska som jag vill ha sjukt mycket! Den kostar dock 2000 så jag har en bit kvar men har sparat ihop 640 kr till den i alla fall.
 
 
3. Till Polen ska jag redan börja spara nästa månad. Jag har ju alltid med mig ca 7-8000 så det gäller verkligen att börja spara i god tid! Sådär 1000 per månad brukar bli bra.
 
4. Dags att börja spara till julklappar och födelsedagspresenter med. Mamma fyller år i december, så typiskt att det bara är 10 dagar innan julafton så det gäller att spara spara. Hade tänkt ca 3000 kr till det.
 
5. Jag och Maja har varit sugna på att åka till emporia en lång tid nu och shoppa loss! Så det ska vi verkligen göra när vi får ihop en del pengar. Men jag åker inte dit när jag typ har 400 kr bara för det är inte lönt så vi får spara och sen ha en jättebra dag där!
Det är dessa saker jag sparar till allra först. Nu har jag inte haft någon inkomst på flera månader vilket suger men nu har jag jobbat lite så första lönen kommer på slutet av oktober, wiie. Så det tar tid att spara men sätter man upp mål för sig själv kan man göra sparandet till en rolig sak. Jag älskar att köpa saker själv för egentjänade pengar, det är en helt annan känsla and I just love it.
 



On the road

Körningen gick bra, 100 nästan hela vägen så det var skooj. Spänner mig dock alltid när jag kör vilket leder till att jag får väldigt ont i huvudet efter nästan varje körning. Men det där körkortet ska bli mitt i framtiden.. 

Bakom ratten 

Gosade en stund med sötaste lillkillen

Nu måste jag plugga!



Mot Hästveda

Dags att skjutsa brorsan till Hästveda och jag ska passa på att övningsköra dit och tillbaka, good. 


Bror <3



Dagens planer

Äta frukost 
Plugga
Övningsköra till hästveda
Plugga
Äta middag 
Plugga
Tv - dessertmästarna
Bada
Tv - spårlöst
Plugga 
Lägga fram kläder inför imorgon 
SOVA

Yes där har ni min dag i stora drag. Ska verkligen försöka att plugga allt det jag hade tänkt, nämligen hemtentan, intersektionalitet, läsa Bauman och seminariet. 

Mumsi, älska frukt!



Nere på botten

Vilken hemsk morgon. Vaknade vid 9 med sån äcklig migrän så det går inte beskriva. Jag mår så dåligt hela tiden, jag orkar snart inte mer. Ska till neurologen den 21 igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att han ska fatta att jag menar allvar på riktigt. Börja gråta? Säga att livet känns hopplöst? Säga att jag inte tänker gå ut därifrån innan jag känner att jag fått hjälp? Bryta ihop totalt? För neurologerna har själva inte haft migrän så de vet inte ett skit om hur förjävligt det faktiskt är. Känns som om ingen förstår. Jag stoppar bara i mig en massa medicin varje dag utan att se något resultat. Fan ta dig migrän, gå och dö. 

Jaja, hej på er. Söndag och en massa står på schemat, framför allt plugg. Wiiiie. 






New in

Fick hem en jacka från Halens för någon vecka sedan, en svart dunjacka. Tycker verkligen om den! 599 kr och den är hur varm och skön som helst. Färgen är kanske lite tråkig men har ju min kornblåa jacka också och svart passar till allt.
 
 
 



Wings

En outfit från häromdagen.
 
Jacka Halens // tröja Vero Moda // halsband Dyrberg/Kern



BLOGG OM KEVIN WALKER

Jag har startat ännu en blogg! Ja där ser man. Har ju denna, bloggen om Eric Saade och nu har jag även skapat en blogg om Kevin Walker för att slippa bomba den här bloggen med en massa bilder på Kevin haha.
 
Så kolla gärna in den! Här är adressen:
 
http://kevinwalker.blogg.se/ jag har precis kommit igång så designen är ingen höjdare men Erica har lovat att hon ska fixa en design till mig snart! :)
 
Så gillar ni Kevin så följ bloggen! För det är alltid roligare att blogga när man har en del läsare.
 



Lördagsplugg

Plugga är inte så kul på en lördag.. Får lite lätt panik över allt som ska göras. 

Segt att läsa hela denna boken även om ämnet är rätt intressant. Jag borde plugga media istället för jag tycker att media är ett väldigt intressant fenomen. De få gångerna vi haft media i vår utbildning har jag verkligen tyckt det var kul. Men tyvärr kan man inte plugga media om man ska bli lärare så jag får ta mig igenom allt det tråkiga vi lär oss på ett eller annat sätt. 






Kläääder

Fortsätter att rensa garderoben och inser att jag har sjukt mycket kläder heh. 






Dagens wantie

sjukt snyggt!

545 kr, me want!






Fika med Anna

Hej bloggen!

Så synd att George åkte ut, han har ju en änglalik röst, helt fel person tyvärr. Men Kevin är kvar, yes!

Har varit en skön fredag. Fikade som sagt med Anna, vi gick till espresso house och satt där i någon timme och fikade & pratade, kul att ses igen!

Annars har jag bara tagit det lugnt. Varit på maxi och handlat med mamma. När vi var där hörde jag någon som skrek "Carro!", jag kollade runt men såg ingen så tänkte att det nog inte var menat till mig men så hör jag samma sak 2 gånger till så jag vänder mig om och ser 6-7 killar från väster som står och vinkar, haha så himla snälla!! De kom fram och pratade lite och så träffade jag några fler på parkeringen och de skrek Carro så högt så mamma bara, vilka är det?? Haha! Samma sak på stan, träffade två killgäng & båda kom fram och hälsade & pratade, blir så glad för det måste ju betyda att de tycker jag är snäll vilket är superkul! :) 

Nej nu ska jag ta en migräntablett och sedan sova, har så sjukt ont i huvudet. 
Jag tog chokladcheescake, så gott!!
Anna beställde latte
Fina Anna!

Vi gillar fredagar! 



Dumma Bard

Och vad går Bard på Kevin för när han själv ser ut som jag vet inte vad?? Är det en sångtävling eller modevisning? Go go go Kevin!! RÖÖÖÖÖSTA 






Idooool






Fredag

Är på wokhouse med mamma nu, tradition på fredagar ju! 

Snart ska jag träffa Anna på stan, vi ska fika på espresso house och kanske kika i affärer lite. 

Ha en bra fredag!

Goooott




Senaste @instagram

Från senaste 2 veckorna på instagram!



1.// Filmkväll hos Maja // 2. Lyxmiddag på Cats 
1.// På väg till Kristianstad // 2. Heja Kevin i idol!
1.// Ogillar söndagar // 2. Såhär glad blev Jack när han såg mig och mamma, gullis
1.// Förra fredagen inför en helg med plugg // 2. Vinnare av Daniel Wellington klocka
1.// Magkatarr, buhu. // 2. Video på sötaste killen 

Följ mig gärna på instagram, carro93 heter jag där!



TURKIET

Här kommer lite videos från Turkiet förra sommaren! Kom nämligen på att jag inte visat det innan.



Fifteen love

Borde plugga men ska inte, får bli i helgen. Ska ta ett bad istället och läsa, avkopplande! Magkatarren var mycket bättre innan idag, hade nästan inte ont på hela dagen. Men nu under kvällen fick jag väldigt ont igen, har hört att det blir sämre framåt kvällen. 

Har i alla fall börjat på en ny bok, fifteen love. Handlar om en kille som går i 9an som blir tänd på deras nya städerska, hon heter Violetta och är från Polen. Hahha så sjukt för jag känner en Violetta som är städerna och polsk, tror inte det är hon dock ;-) kul att läsa en bok utifrån en killes perspektiv och vardag, oftast brukar det ju vara en tjej som är huvudpersonen. 





Dagen i bilder och text

Hemma efter en lååång dag i skolan, sjukt trött nu och huvudet dunkar som vanligt efter tågresan.

Hade på mig en tröja från Gina Tricot

Föreläsning i 3 timmar om genusvetenskap, ganska intressant faktiskt. Man orkar lyssna i de första två timmarna men sen stänger man typ av, hjärnan orkar knappt lyssna på länge.

Efter föreläsningen var vi ett gäng som gick och åt lunch i kafeterian. Satt och pratade i drygt 1 timme och hade roligt. Är rätt nöjd med klassen ändå, många trevliga.

Man man tydligen inte lämna sin mobil i 1 minut innan man hittar en massa bilder på den, hmm kan vara Björn tro? Här är Sirwan i alla fall. 
Säg hej till Robin! Riktigt schysst kille! Han är 87a så han är 26 år gammal men jätterolig att hänga med & väldigt lätt att prata med. 

Efter vi hade ätit gick vi på si mötet, det är ett möte med mentorer som läste samhälle förra året, som är frivilligt att gå på. Tänkte att när jag ändå är i skolan så kan jag gå dit men det är inget för mig upptäckte jag. Lärde mig verkligen ingenting, kändes bara onödigt att slösa 1 timme när jag kunde suttit på tåget hem. Nej fler si möten blir det inte för min del i alla fall. Kanske möjligen på svenskan så jag klarar den jäkla språkhistorian nångång. 


På tåget på väg hem, proppfullt var det! Läskigt att killen kollar rakt in i kameran hahah..

Dagens skratt stod den här gubben för. Satt i tyst avdelning så kommer han in, snubblar halvt om halvt men till slut sätter han sig ner. Så börjar hans mobil ringa och han bara högt och tydligen "Men Heeeej!!", hela kupén kastade irriterade blickar på honom, jag bryr mig inte om sånt, han märkte inte att det var tyst avdelning so what's the deal men en kvinna sa till honom och han bara "JAHA!!" jättehögt, kunde verkligen inte hålla mig för skratt och det kunde inte killen heller. Så ska gubben resa sig upp och gå till den andra vagnen för att prata i mobil så rörde sig tåget så han ramlade över killen, alltså Hahhahahahhahahahhaha det var så sjukt kul. Gubben var verkligen speciell & sjukt rolig, ville ju inte skratta högt så försökte kväva skrattet men det gick ju sådär. Stackars killen blev helt röd i ansiktet. Hahahah dagens roligaste.



Okej nu ska jag laga mat, pusspuss





Hoooome

Äntligen snart hemma!!! Är så trött, har ont i huvudet, hungrig och ont i magen, mmh love life typ :(






Söta vi är

Mamma borde vara stolt över att hon har så gulliga barn heh. Börjar redan planera sådär 3 månader innan, yes.






--> school

God morgon! 

Är på väg till skolan nu, borde egentligen inte eftersom jag fortfarande har grymt ont i magen och åksjuka på det är ingen bra kombination men tycker att föreläsningen verkar vara viktig så måste dit. Slutar kl 15..

Igår kom btw min Daniel Wellington klocka, thank you Viktor! 



Fin den är va? Måste dock ta av den nu för att sätta på seabandetseabanden, mot Hbg då. 



Hola mi amigos

Mamma fixade tabletterna redan idag, hon hämtade ut de i Kristianstad. Så har tagit den första nu, såå äcklig. Men hoppas verkligen de hjälper och att jag kan sova natten igenom idag. 






10 me things

Jag vill ha två barn, en pojke och en flicka som ska hete Kevin och Amanda
 
Mitt drömjobb är att jobba på västerskolan
 
Jag skulle vilja resa utomlands 4 gånger per år om jag vore rik, två storstäder och två varma länder
 
Jag har inte mått bra en hel dag på flera månader tyvärr
 
Jag har nog mer kläder än de flesta i min ålder
 
Jag skulle verkligen vilja ha en walk in closet
 
Jag är inte bra på att laga mat
 
Jag är väldigt duktig i skolan men samtidigt lat, har svårt att komma igång men när jag väl gör det brukar det gå väldigt bra
 
Det första jag kollar på hos killar är frisyr och klädstil
 
Jag skulle vilja vara yngre och gå på högstadiet/gymnasiet igen. Det är tråkigt att vara 20
 
 
 
 



Tuff dag

Tagit det lugnt ett antal timmar nu! Mamma sa att jag inte fick börja plugga innan kl 17 och det var riktigt skönt att bara göra ingenting i 5 timmar. Har fortfarande ont i magen men lite bättre än i morse i alla fall! Men nu är det slut på vilan, hemtentan måste skrivas för den kommer ju inte skriva klart sig av sig själv.
 
Mamma är på middag med jobbet, de ska äta grillat på restaurang, gott, vill också! Får väl laga lite mat här hemma istället och skriva om Marx.
Bored girl.
 
 



Magkatarr

Glad att jag fick tid hos läkaren! Hon sa att jag har fått magkatarr, så kallad stressmage. Hon sa att jag måste försöka sluta stressa. Men hur gör man det liksom? Jag känner mig stressad typ dygnet runt. Men jag ska verkligen försöka bli bättre på det. Hinner jag inte skriva klart en fråga en dag tar jag den nästa helt enkelt. Kan inte sitta uppe och plugga till kl 2 på natten och sova 4 timmar. Det funkar inte.

Har alltid tänkt att äsch lite stress dör man inte av, nej men man kan må riktigt dåligt. Måste försöka dra ner mina prestationskrav, även om det inte är lätt. Jag vill ju liksom aldrig misslyckas.

Penicillinet jag tog innan, 20 tabletter var verkligen inte bra mot min mage.

Fick utskrivna tabletter på recept som jag ska ta så får vi se om det blir bättre. Annars måste jag komma tillbaka, kan vara problem med blindtarmen med. Hon sa att man kan stoppa ner en slang genom strupen ner till magen men det gör de inte på unga, det är mer på äldre för att utesluta cancer. När jag hörde ordet cancer blev jag skiträdd, det är en av de största rädslorna i mitt liv. 

Har sjukt ont i magen, jäkla skit. Ska plugga lite snart, fast mer i mitt eget tempo. Har lovat mamma att jag ska sluta stressa so let's do it.






Mot läkaren

Fick en tid till doktorn 9.10, bra! Måste kolla upp vad detta är. Kramp, känns som om jag har mensvärk trots att jag inte har det och tryck över hjärtat, så läskigt. Är riktigt orolig faktiskt. 






Blä

Haft ont heeeela natten, vafan är detta? Ska försöka få en tid till läkaren, gör skitont och jag har ingen aning om vad det är :(



AJ

Vaknade nyss, har så sjukt ont!! Kan inte förklara det, typ tredje gången jag har det nu de senaste dagar. Det typ klampar/sticker/går ilningar från nedersta delen av magen upp till bröstet och bak över ryggen, wtf är detta? Gör så jäääävla ont så jag vet inte vart jag ska ha vägen. F*ck, snälla gå över för jag vill verkligen inte åka till sjukhuset men börjar bli orolig nu. 



Good evening

Först jobbat idag och sedan pluggat, känner mig duktig! Är inte helt klar med den första hemtentafrågan än, har 1 sida kvar så tänkte kämpa färdigt med det imorgon. Skriver om globalisering, grymt svårt eftersom man ska koppla till en hög med teoretiker osv men själva ämnet globalisering är intressant. Undra när vi får resten av frågorna? Vill börja i så god tid som möjligt så att jag kan gå på halloweenfesten den 30e! 






2 nya bra bloggar!

Jag har hittat två nya bloggar som jag tycker är jättebra så tänkte tipsa om de.
 
Jag har väldigt svårt för att fastna för bloggar så de enda jag läser dagligen är Nickys, Kenzas och Viktor Frisks av de kända bloggarna och så en hel del bloggar av folk som jag vet är/känner, det tycker jag är kul!
 
Vilka bloggar läser ni DAGLIGEN? Kommentera eller skriv på ask så kanske JAG får något nytt tips också!
 
I alla fall, den första bloggen är Andrea Hedenstedts blogg, jättebra och hon verkar vara en riktigt härlig tjej.
 
http://andreahedenstedt.se/
 
Den andra bloggen är Bianca Gonzales Lindström, jättesöt tjej som skriver bra inlägg.
 
 
 
Tipsa mig nu då!



Boktips

Blev att jag läste den där bra boken istället för att plugga. Dags för lite självdisciplin nu och sätta igång!

Läste i alla fall ut "Du & jag" nyss, så himla bra! Trots att den handlade om mellanstadiet så var den riktigt bra och spännande. Katarina kan tydligen skriva fantastiskt strunt samma vad hon skriver om.. Så denna bok rekommenderas :) dags att hitta en ny bok nu då.






FUCK DIABETES

Jag hittade ett av mammas alla högskolearbeten för några dagar sedan. Läste igenom detta stycket och fick tårar i ögonen, helst vill jag inte tänka tillbaka på den tiden, på det som förändrade hela mitt liv. 

"Cullbergs kriskurva genomgick jag när min dotter fick diabates. Chockfasen glömmer jag aldrig. Adrenalinet rusade i kroppen och hjärnan skrek bara nej, nej. Därefter kom all oro om sprutor och mat. Allt var negativt och man frågade hela tiden. Det var två hemska veckor på sjukhuset. Man kände sig maktlös och rädd. Detta höll i sig tills vi var hemma. Då kom den inåtriktade aktiviteten. Kampen om att klara det. Man fick börja planera. Alla tider som måste hållas och att leta upp speciella matvaror i butiken. Här kom vi också in i bearbetningsfasen. Prova och testa nya maträtter, byta ut en sak mot en annan. Det är stressigt och jobbigt. Man måste läsa på alla innehållsförteckningar och upptäcker att nästan allt innehåller socker. Vi är inne i sista fasen nu, nyorienteringsfasen.

Det har tagit över ett år. En mycket rygg tid som jag helst inte vill tänka tillbaka på. Vi klarade det, men den tanken fanns inte när vi var i chockfasen. Då var allt kaos."

Stycket beskriver mina tankar och känslor väldigt bra. Den 7 december 2004, snart 9 år sedan. Jag har tagit ungefär 16 000 sprutor. Det finns inget botemedel. Hela livet har förändrats. Jag måste planera allting. Sjukhusbesök, läkarbesök, ögonkontrollsbesök är nu en del av min vardag. Det är tufft, men jag är stark. Fast ibland brister det, när sprutorna gör så himla ont så tårarna bara rinner ner för kinderna för det är en obeskrivlig smärta. Då tänkter jag "varför jag? Varför är livet så orättvist". Men oftast klarar jag det bra, jag sköter mina sprutor och dricker inte alkohol. Jag har lärt mig att livet inte är en dans på rosor och det är bara att försöka anpassa sig så gott det går.



På sjukhuset insåg jag vilka som är de två mest betydelsefulla personerna i mitt liv. Min mamma var vid min sida 24/7, hon var min ängel. Och min bror, vilken fantastisk bror, då kände jag verkligen att han älskar mig och ställer upp, no matter what. Tack för att ni finns! 

Även min mellanstadieklass var ett stort stöd för mig och min lärare. 




A drop in the ocean

Är trött, har ont i huvudet och är väldigt hungrig! Någon som kan komma hem till mig och laga mat? Orkar nämligen inte resa mig från soffan, heh. Så skönt det skulle vara att ha en personlig kock, omg drömmen.

Nej måste ta tag i mitt liv nu. Måste plugga, bläääblöbuhu. Jag vill läsa en bra bok istället. Jaja man kan inte få allt man vill här i livet. Får väl dra mig mot köket då, eftersom ingen anmälde sig frivilligt..


Jack älskar mig i alla fall, han kollade på mig och såg ut att vara helt hypnotiserad, haha gullunge.



Tisdaaaag




Sötast

Finns det något gulligare än såna här par? Världens sötaste ju! 





iPad mini

Typ världens mest onödiga sak men skulle varit kul att ha en iPad mini! Ja jag har redan en iPad och en iphone men kul sak. 


Skulle vilja vara rik, jao. 

Har en massa saker jag skulle vilja ha. Tyvärr är det inte lätt när man måste spara ihop till det själv. Och jag kommer aldrig att bli rik på min framtida lärarlön, det går inte. Skulle vilja vara miljonär, weeeh.



Trött tjej

Alltså dö vad trött jag är! Jag fattar inte det, efter jobbet är jag typ som livlös och det spelar ingen roll om jag jobbat 2 timmar eller 8 timmar, jag är ändå alltid lika sjukt trött. Är inte ens lika trött efter 8 timmar skola i Hbg plus pendling.. I don't really get it? Har ju gått i skolan varje dag i så många år men inte var jag lika trött där, kanske har att göra med att ansvaret ligger hos en själv nu?


Tröööööött. Borde plugga men orkar inte. Har riktigt ont i huvudet så ska bara ta det lugnt och kolla på tv. 



Dagens

Skor Nike // tröja top shop // jeans Kappahl 


Använder bara de här skorna när jag tränar men eftersom jag var i idrottshallen fick det bli de! 



Måndag

Hemma från jobbet nu. Idrott är väl inte det roligaste att vikariera i eftersom att jag inte tycker om idrott & det är ingen typisk undervisning. Jag tycker om att stå framför tavlan osv! Meen det var helt okej ändå :) fick nyss frågan om jag kan ta idrotten imorgon med, så det blir jobb imorgon också men bara två timmar! 



Ja jag hade tråkigt medan jag väntade på eleverna haha! 



Basket

Haft 2 idrottslektioner nu, de körde basket. Har fler lektioner men nu lite rast.






Dagens dröm

Men åh så sjukt snygga dessa primeboots är!! Synd att inte priset är lika fint, 3500 kr, onormalt för ett par skor ju.. Men galet snygga!

Hade jag varit rik så hade ett par primeboots antagligen inhandlats. Men nu är jag inte rik så jag får nöja mig med att kolla på bilder. 





Bilder lånade från Andreas blogg.



Work hard

God morgon! 

Vaknade med sjuk migrän, börjar bli riktigt tröttsamt nu. 

De ringde i alla fall från jobbet så idag ska jag jobba några timmar, kul! Dock som idrottslärare, heheh. Värsta ämnet när jag gick i skolan men det kommer säkert gå bra.

Börjar 9.40, tur man bor så nära. Funderar på vad jag ska ha på mig? Kanske denna tröjan, det var längesen jag hade den.






Ask me

Lite uttråkad jao http://ask.fm/carro93
 
http://ask.fm/carro93
http://ask.fm/carro93
http://ask.fm/carro93



Dyrt

Har bokat till till frisören för att klippa och slinga håret! Jag var hos frisören för 27 veckor sedan, alltså drygt ett halvår! Men det är ju så jäkla dyrt så jag har inte råd att gå oftare. Det kostar ca 1300 kr och det kommer göra ont i mitt hjärta att räcka fram de, mina enda pengar.. Så det är en tråkig utgift, skulle ju kunna köpa något mycket roligare för de pengarna! Jaja bäst att jag blir nöjd i alla fall..






Tips tack!

Är bjuden till 3 halloweenfester i år, så kul!! Tror dock bara jag ska gå på 2 av dem för en är i Helsingborg och jag orkar tyvärr inte åka dit. 

Men nu behöver jag er hjälp. Vad kan man klä ut sig till? Jag är verkligen sämst på det där, gillar inte att klä ut mig men det är ett måste på båda festerna så. Kom med tips, snälla! 

Vad skulle ni klä ut er till? Jag är öppen för de flesta förslag, är bara sämst på att komma på. Så tips tips tips! Tack på förhand. 






HAPPY

Jag kan fortfarande inte förstå att jag vann tävlingen! Så himla glad. Att Viktor valde min kommentar som de finaste av så många fina han fick, aww så snällt! Grymmaste tävlingen med grymmaste priset.
 
En på ask undrade vad jag skrev för motivering och det här skrev jag :) Satt på tåget på väg till skolan men sjuk migrän och ville bara sova men tänkte, shit sista dagen att tävla. Ska jag vara med? Inte lönt för jag vinner ändå aldrig. Men tänkte, äsch kan ju alltid försöka! Och jaa. Jag gillar inte att skriva motiveringar men tänkte att jag skriver kort och rakt på sak, vad jag verkligen tycker om Viktor utan att kolla på vad andra har skrivit. Det lönade sig visst :) har tackat honom både på mejl, instagram, facebook, typ överallt man kan på sociala medier. Han gillade både bilden på instagram och det jag skrev på facebook, han har nog aldrig varit med om någon som blivit så glad för att ha vunnit haha!
 
Mamma har uppfostrat mig bra, jag är en artig person som alltid säger hej, hejdå, tack osv. Det tycker jag är en självklarhet och jag tror stenhårt på att mycket av hur man är som person kommer hemifrån. Men TACK en gång till Viktor. Känns kul att han kollat in här på bloggen med för att se vad jag skrev om tävlingen!
 



Hej söndagsångest

Min söndag i 4 bilder:
 
Jag tycker detta är sjukt tråkigt
Måste leta efter en massa information..
..så att jag kan börja skriva på min hemtenta som jag är sjukt stressad över & det är skitjobbigt, svårt och tråkigt.
Lägg på en fet huvudvärk på det så har ni min söndag ♥♥
Men det måste ju göras så jag har inte så mycket annat till val än att sätta igång. Hemtentan ska bestå av ca 15 datorskrivna sidor, mmh så kul!!!
 



Min prins

Igår var som sagt Jack här i typ 6 timmar. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar honom, det är helt sjukt. Han är så otroligt söt så man vill bara äta upp honom, liksom bara kolla på det där söta ansiktet? Igår log han en massa och mitt hjärta smälter lite varje gång. Och när vi satt på soffan bredvid varandra la han huvudet på min axel och vände huvudet och tittade på mig med sina stora underbara ögon. 

Trodde aldrig man kunde bli fäst vid en liten bebis såhär. 



Mmmmhh kul liv

Pluggar kl 22.30 på en lördag. Hur deprimerande (och duktigt) är inte det egentligen?! 






Babysitter




VINNARE AV DW

Ni vet tävlingen jag bloggade om igår, på Viktor Frisks blogg? Jag vann den!! Hur otroligt roligt är inte det?! Jag har aldrig vunnit en tävling och när jag väl vinner en så är priset en Daniel Wellington klocka, wow! Fruktansvärt kul.

Det var nästan 400 st som tävlade och av alla de kommentarerna så valde han ut min, så himla glad. Detta gjorde verkligen min dag. Tusen tusen tack Viktor! 

Jag fick välja en valfri klocka från Daniel Wellingtons hemsida, valde den här! Åh längtar tills jag får hem den. Glad glad glad!


Detta mejlet gjorde min dag så mycket bättre!



Fick välja exakt vilken jag ville så jag valde den här, så snygg!! Värde 945 kr, woow. 

Tack en gång till!



Imse vimse spindel klättrar upp för trå'n

Tror jag har sjungit imse vimse spindel 87 gånger idag haha!






Insta

På riktigt?!






Omg såååå glad

Kan inte förstå det, JAG VANN!!!






Glitter

En hel del har sagt att mitt skal är snyggt, man tackar! Men det är faktiskt inget skal utan klistermärke från Glitter som jag har haft i typ två månader men det håller fortfarande jättebra och det kostade bara 29 kr, bra va?!






Torsdag & fredag

Är trött efter en hektisk både torsdag och fredag. 

Igår jobbade jag som sagt, var på Montessori för första gången och pedagogiken där var verkligen annorlunda jämfört med andra skolor! Var väldigt intressant att prova på faktiskt. Hade både 6or och 7or och det gick toppen. De sa att jag är så himla glad och trevlig & att jag är den bästa vikarien de haft, det värmer verkligen! Blir alltid lika glad när jag hör sånt och jag längtar så sjukt mycket tills jag börjar jobba som lärare på riktigt. Det känns riktigt bra att jag hittat ett arbete som jag vet att jag kommer trivas med så himla bra! 

Pratade dock med några lärare igår och de sa att om man har migrän så är läraryrket verkligen inte så bra att välja för det är så sjukt stressigt. Många många, framför allt kvinnliga lärare har stora problem med migrän & ja det har jag ju redan.. Menmen lärare ska jag bli. Efter jobbet började jag plugga och skrev till kl 1, uppgiften var grymt klurig! 

Idag hade jag skola, jobbigt. Hade seminarium och hamnade i en grupp med 3 killar, roligt! Jag tycker om att jobba med killar, de är så lätta på något sätt. Men samtidigt var det lite svårt för ni vet hur killar är, de tar allt som det kommer, det är lugnt osv. Och jag bara "killar, vi ska vara klara om 10 min! Kan vi strukturera och dela upp detta nu eller??" Haha kontrollfreak som jag är. Men till sist fick vi ihop, enligt mig, en riktigt bra redovisning där vi använde tavlan mycket vilket verkade uppskattas av klassen, kul. 

På tåget hem träffade jag en tjej från klassen, hon skulle med till Hlm. Så vi satt och pratade i 1 timme, roligt att lära känna henne. Maria sa att jag ser så otroligt trygg ut framför tavlan när vi redovisar! Vilket gjorde mig riktigt förvånad men väldigt glad. Muntliga redovisningar har under hela min skoltid varit där absolut värsta jag vet och jag har alltid varit en väldigt blyg tjej. Så innan tänkte jag lite om jag verkligen kan bli lärare? Eftersom jag är rädd att prata inför grupp. Men när jag väl började jobba märkte jag hur bra det gick & jag blir fortfarande förvånad att jag kan stå inför 25 pers jag inte känner utan att ens vara nervös, grymt!! Väldigt roligt när människor uppfattar mig som lugn, trygg, trevlig, glad och social. Då blir jag verkligen glad!

Sen kom jag äntligen hem. Åt på wok house, var på stan lite. Träffade på ett antal trevliga killar på stan! Först Zander, sen blev det prat med Robin och Hanna inne på h&m och så träffade jag fina Monika och sedan såg jag även Rasmus och Samir. Kul att springa på lite kul folk!

Har bara tagit det lugnt ikväll, så skönt. Okej nu har jag skrivit en suuuperlång text som ingen antagligen orkar läsa. Har ni läst enda hit, så grattis ;)

God natt på er, sov gott och dröm sött!






SAKIB

Fel fel som åkte ut! Miriam borde absolut ha åkt av henne och Sakib. Jag kommer att sakna Sakib, han verkar vara en sån sjukt härlig person! En sån där kille som alltid är glad, som skojar och pratar med alla, som många antagligen stör sig på men samtidigt går det inte att inte älska honom. Sorgligt faktiskt, ja jag är helt inne i idol haha. Hoppas han kommer fortsätta med musiken för han är något speciellt! Hans sätt på scen är väldigt annorlunda från andras. Nej riktigt härlig kille helt enkelt!
 
 
Detta framträdandet var galet bra! Sen gick det inte så bra på Get Lucky tyvärr men ja. Kolla videon i alla fall! Snygg är han med.



I am a walkier

Bääääst! Så sjukt bra! Rösta rösta rösta!

09941408

Underbar som vanligt! Gjorde låten perfekt!



Gose

Dra faster lite i håret är ju alltid kul.. Busunge!






It's Friday!!




+ och -

Dagens plus och minus!

+ det är fredag!
+ hade jättebra blodsocker på morgonen, 5,4
+ fick en riktigt fin present av mamma, den är egentligen till min diabetesdag men mamma tyckte det passade så bra till min klädsel så fick idag istället. Haha hon är sämst på att behålla presenter. Men är jätteglad!
+ det är idol ikväll
+ jag ska inte plugga något idag
+ äta på wokhouse sen

- vaknade med sjuk migrän, alltså jag skojar inte, kändes som om jag skulle döö
- har skola idag
- måste åka tåg = illamående 
- är trött, pluggade till kl 1 på natten
- har fruktansvärt mycket plugg i helgen. Verkligen ångest på att jag måste plugga både hela lördag och söndag.
- seabanden hjälper typ inget, whyy??







Daniel Wellington tävling

Var med och tävla om en Daniel Wellington klocka på Viktor Frisks blogg! 


Det är både en tjej och en kille som vinner, ja man kan ju hålla tummarna! Älskar Viktors blogg & vill såå gärna ha en Wellington klocka så ja, perfekt kombination! 

Så checka in tävlingen & passa på att läsa några av Viktors inlägg! 

Här en länken till tävlingen: 
http://viktorfrisk.nu/2013/10/02/10062/#comments



?

Har ni uppdaterat till den nya snapchat? What's up with the new version? Varför kan man se bilderna hur många gånger som helst nu? Är inte själva meningen med snapchat att de ska försvinna? I don't get it?


Jaja lägg till mig iaf! carro1993



Massvis med bra boktips!




Tröööööött

Kom nyss hem & nu ska jag laga mat!!! Är så sjukt hungrig. Blir kyckling från salladsbuffen på maxi, så gott!

Kollade fb och så ser jag att brorsan skrev det här, alltså skämtar han med mig?:( här sitter jag och är skithungrig så äter han på pizzahut, omg osv. Är såå avis :(( löööve pizzahut. Mmh vissa har det bra..


Jag får nöja mig med kyckling. 

Sen måste jag plugga, har seminarium imorgon och tänkte göra det idag men jobbade ju hela dagen. Så nu är jag rätt stressad över det, så i eftermiddag och ikväll är det Bourdieu och jag som gäller, yey längtar redan..



TBT

Några torsdagar framöver här på bloggen tänkte jag köra tbt, alltså throw back thursday. Lägga upp några bilder från roligare händelser/saker jag varit med om! Härliga minnen helt enkelt.
 
TBT bröllop i Polen juni 2012. Dessa bilderna har jag aldrig lagt upp på bloggen innan so here you go!
 
Det var ett väldigt fint bröllop, typiskt polskt med massa roliga lekar, god mat, bra service, härligt folk!
 
I kyrkan
Utanför kyrkan, brudparet samlar småmynt (ska bringa lycka)
Nygifta!
Bröllopstårta
HAHAHAHAHAH detta var bland det roligaste jag sett! Som vi skrattade.
Min härliga barndomsvän Nikodem
Hans fina mamma som är min mammas bästa vän
Bruden!
Nikodem blev liiiite full, hahah go kille det där!
Värmer i hjärtat att se att de är lika goda vänner efter drygt 30 år, framför allt eftersom de bara ses en gång om året.



Dör söthetsdöden

Brorsan skickade denna bilden till mig, Jack har fått en ny vagn, en sån som man sitter i. Jag dör så söt han är. Imorgon ska jag krama ihjäl den här lilla underbara varelsen <333






Work

Nu har jag lite rast. Tänkte så i morse, åh vad jag hade velat jobba, vad tråkigt att ingen ringer. Så typ 10 min senare fick jag samtal från T4, woho! Har som sagt aldrig jobbat här innan, alltid nervöst första gången. Men nu har jag haft första lektionen och det gick hur bra som helst. Ska jobba till kl 15 men har ingen mat mig mig, hann inte för jag hade så bråttom, kommer dö av hunger haha :(






Jobb

Har sjukt sjukt sjukt bråttom!! Jobbet ringde, så himla glad!! Ska dock jobba på T4 för första gången, ahh så nervös jag är. Önska mig lycka till.  

Nu måste jag verkligen rusa.






Fråga


Kör samma som typ alla andra som har ask!
http://ask.fm/carro93



19.36

Haha tack tjejer! ;-)

Har haft sån sjuk migrän hela dagen så har faktiskt inte kunnat plugga något alls. Alltså ganska värdelös dag där jag absolut inte fått något gjort. Tummen ner på det.






What's in my bag




Tekniken gillar inte mig

Bloggen cpar! Inlägg bara försvinner, så konstigt. Och min dator cpar ännu mer, minnet bara försvinner utan att jag gör någonting, sjukt konstigt. Vill ha en MacBook :(

På tal om något annat så saknar jag Jack så sjukt mycket! På fredag hoppas jag på att få se honom. Var 2 veckor sedan, en evighet ju. Sötis. Såhär glad blev han när han såg mig och mamma sist, mitt hjärta smälte. 



Onsdag

Hej!

Pluggar hemma idag istället för skola. Har sån sjuk migrän, blää. 

Innan ville jag ju slinga mitt hår nu men är lite osäker, tycker faktiskt det är snyggt med utväxt så funderar på att vänta typ 2-3 veckor till för resterande hår är ju trots allt väldigt blont :)






De perfekta jeansen

Nu är min garderob fulländad, jag har hittat det perfekta paret jeans. Mina drömjeans, så glad!! 





Glaaaad tjej! Dessa ska användas tills de går sönder. De är dock liiite för stora men krymper förhoppningsvis lite i tvätten. 399 kr - h&m!



Nostalgi

Trött! Nu blir det att se SHF och sedan ta ett varmt och skönt bad.
 
Var som sagt först i skolan, pendlingen var jobbig som vanligt. Men själva seminariet gick bra, nöjd med min text som jag skrev och hamnade i en bra grupp idag med Samra och Sofia som jag känner sen innan och se en kille som heter Robin, riktigt trevlig grabb!
 
När jag kom till Hlm åkte jag till Västerskolan. Fick tag i samhällsböckerna jag behöver låna och pratade med lärarna om jag kan komma på fältdagar och jag var så välkommen så, gött! Träffade på lite härliga elever, alltid lika roligt när de vill komma fram och prata! Sen väntade jag på att mamma skulle sluta. Då kom min gamla svensklärare och satte sig bredvid mig och vi började prata gamla minnen från högstadiet, så himla roligt! Jag saknar verkligen skolan, det var riktigt kul. Det är alltid lika trevligt att prata med sina gamla lärare, både från gymnasiet och högstadiet. Hon sa att vi var en bra klass och jag sa att hon lärde mig väldigt mycket i svenskan för det gjorde hon verkligen. Sen kom bildläraren och sa att hon kommer ihåg min målning jag gjorde på bilden, med min fina sko. Alltså hahaha, jag kunde inte sova om nätterna för jag var så rädd att den inte skulle bli klar. Sen stannade jag kvar i skolan supersent för att göra klart den. Tänk att det var 8 år sedan jag gick i 7an, det är bara så sjukt. Roliga tider det där! Älskar att hälsa på på väster.
 
Här kommer lite bilder från högstadiet då! Tror jag redan lagt upp de flesta men ja.
 
Tjejerna
Natalia
Mmh bra mobilkamera man hade då osv
NO, inte mitt favoritämne
Haha snygga toaletter..
Björket
Jag och min Sony, nu springer alla runt med iphone 5, jaaaapp
Här är min teckning, haha blev faktiskt nöjd ändå! Jag som inte kan rita liksom.
Brunett.
 
Nostalgi



Help me

Vad tycker ni om jeansen? Behålla eller inte?






Graffiti

När tjejen på graffiti säger "Tjena bruden! Ska du ha det vanliga eller", ja då har man nog ätit där lite för mycket hehe.






ME

Hittade den här tröjan när jag rensade garderoben. Den är från Nelly och köpt i 1an tror jag så idag fick den åka på, den är ju cool! Alla namnen på kändisarna överstruket och så all fokus på ME hehe. Idag kör jag svart, svarta jeans, tröja, skor, väska. Och så min färgglada jacka till, snyggt att bryta av med något annat. Svart är dock min absoluta favoritfärg när det gäller kläder.







Tisdag i skolan




Seminarium

Sitter på tåget till Helsingborg på väg till skolan nu..