slide show

Fransförlängning

Just nu känns det som om jag kommer vilja göra fransförlängning livet ut. Jag är så galet nöjd med mian fransar! Jag har aldrig velat göra det innan och känt mig negativ till att ha fransar som inte är mina egna men wow vad skönt det är! Jag slipper sminka mig, det är ju sjukt jobbigt att måla med mascara och ännu jobbigare att tvätta bort det på kvällen.. Jag blir klar på typ 5 minuter på morgonen och jag ser alltid lika pigg och sminkad ut med fransarna.
 
Jag gjorde det hos en som heter Betty i Hässleholm och kan varmt rekommendera henne! Jag ska absolut fortsätta med att fixa fransar. De ska hålla i cirka 3 veckor. Ska fixa mina en gång till innan USA.
 
Har ni funderat på fransförlängning någongång? Eller kanske till och med gjort? Tell me!



A drop in the ocean

Hej!
Här har det varit tyst i två dagar. Jag kom hem från Polen igår, klockan 06.30 var färjan framme i Ystad och jag åkte rakt därifrån till jobbat där jag var hela dagen. Jag kan säga att jag nog aldrig i hela varit så trött som jag var igår. Jag tror jag somnade på soffan 4 gånger innan jag till slut orkade dra mig till duschen och därefter till sängen, snacka om trött?? Idag har inte varit en mycket bättre dag, är fortfarande svintrött och kommer nog få mens snart så livet känns inte på topp. Så kan det gå, upp och ner.
 
Hur som helst, tänkte visa bilder från mitt älskade Grekland som jag lovat att jag ska göra, dessa har ni inte sett! Jag orkar inte redigera och fixa med bilder från Polen idag så därför får det bli såhär. Kram.
Världens underbaraste ställe. End of story.



Svart & spets

Har ni också märkt att det här tyget är sjukt populärt nu? Finns typ i exakt varje affär på klänningar, byxor, tröjor - you name it. Innan den här resan ägde jag inget sånt här plagg, nu har jag 3 :)
Så fint! Med spetsen blir det en perfekt kombination. Kostade cirka 130 kr. 
 
Vad kallas sånt här tyg, någon som vet? 



Wedding

God morgon från en sliten tjej! Vi var kvar på bröllopet till cirka 03, mamma pratade med sin bror nu och det var en del som stannade till 5(!!). Jag somnade vid 4 och är lagom trött nu. 

 
Idag är det dags för poprawiny som det heter på polska, typ "efterfest" med grill och DJ. Det börjar från klockan 12 men jag orkar inte gå dit så tidigt, grillen är från 14.30 så vi ska dit ungefär då. Vill spendera lite tid med morfar. Klockan 23 ikväll går färjan hem till Sverige. Vi är framme i Ystad 06.30 och då blir det att åka rakt till jobbet, puuh. 
Så fina ❤️️
 



02.08

Nu slänger vi snart in handduken för kvällens bröllopet! Klockan är snart halv 3 och jag börjar bli rejält trött. Imorgon fortsätter firandet. Jag behöver sova några timmar innan känner jag. Imorgon ska vi hem till Sverige, redan?!

Hur rolig idé på ett bröllop??

 



Håruppsättningar

 

 



På språng

Några bilder från i torsdags när jag och mamma var på väg att leta efter en taxi, mamma hade nämligen lämnat in sin bil till verkstaden.
Såhär ser det ut utanför morfars hus ♥
 
Nu ska vi till frisören och fixa håruppsättning inför bröllopet! Måste köpa strumpbyxor också eftersom att jag inte gjorde spraytan. Sen ska vi äta något snabbt och hem för att fixa oss inför dagens b r ö l l o p.



DENIM

Första köpet från Polen, hur fin? Kostade cirka 110 kr.
Perfekt färg och perfekt slitning. Den är kanske något kortare än mina kjolar brukar vara men den ska lätt med till USA, nöööjd.



Vår dag i Szczecin

Jag gillar inte ens kebab men denna är fett god!!
Bästa Galaxy. Så fint köpcentrum.
Pizza Hut är en av de bästa sakerna med Polen.. så sjukt gott.
Hur fint??
Finaste mamma. Är vi verkligen så lika?? Alla säger det.
Igår spenderade vi hela dagen med att shoppa och idag ska vi fortsätta med det. Dock ska jag nog avboka min spraytan för här är inte alls lika varmt som förväntat och jag tror jag kommer frysa sönder. Sen vaknade jag upp med halsont och illamående så jag känner faktiskt inte riktigt för det idag. Sen kanske det bara kommer se superfake ut med fransförlängning och spraytan..?
 



Sunset

Såhär fin var solnedgången här i Polen ikväll, hur goals?? Galet vackert!



Spraytan?

Okej kan vi bara ta en minut ur våra liv och diskutera hur otroligt brun jag var här?? Jag hoppas verkligen på att kunna bli såhär brun i sommar igen efter Grekland. Man (i alla fall jag) känner mig genast fräshare och snyggare med en bränna. 
 
På fredag ska jag som sagt spraytanna mig, med anledning av bröllopet i och med att jag ska vara barbent så vill jag faktiskt vara brun. Har gjort det en gång och jag blev ehh väldigt brun.. Hoppas tjejen i Polen gör det bra! För annars blir det katastrof inför bröllopet haha. Fick en fråga om varför mamma inte vill att jag gör spraytan och det är för att den dels färgar av sig, fläckar vilket ser fult ut och luktar oerhört skumt. Men det är världens snabbaste bränna hehe så vi hoppas det blir bra!



Snapshots från Polen

Lite snapshots från vår första dag här i Polen!
Vad gjorde vi igår? Vi kom fram till Szczecin vid 10 tiden - då åkte vi direkt till ett shoppingcentrum för att äta och så blev det faktiskt lite shopping också. Sen åkte vi till morfar och packade upp och sedan åkte vi iväg igen. Vi hade tid hos frisören för att tvätta håret, inte speciellt bekvämt att göra det hos morfar nämligen.
 
Var en bra fast intensiv dock. Förutom det ni ser på bilden längst ner till höger.. Mitt blodsocker var uppe på 29 (!!), jag har under mina 13 år med diabetes aldrig haft så högt blodsocker. Jag mådde så jävla dåligt, det är läskigt hur otroligt mycket bs påverkar kroppen. Jag vet inte exakt vad det var som utlöste det höga värdet men det var fruktansvärt. Imorse vaknade jag med 2,9 i blodsocker och trodde på riktigt jag skulle dö. Kände mig som överkörd av en lastbil och som om jag vore förlamad i hela bakhuvudet. Så fort jag rörde mig blixtrade smärtan ut och ahh jag kan inte beskriva med ord mer än att jag aldrig vill vara med om det igen..
Fina morfar! Så kul att träffa honom igen. Han är 86 år gammal och har stora problem med minnet men han känner igen oss i alla fall vilket känns skönt. Det typ första han säger: ni har vuxit på bredden. Alltså fett taskigt haha?? Han säger så till typ alla han träffar, snällt :))
Igår var jag på keratinbehandling med håret, det var fett dyrt men mitt hår blev så mycket friskare?? Gillar!
Bild tagen hos frisören, mycket snygg i min turban eller vad säger ni haha? // God fika! Som vanligt här i Polen.
Bild från mitt favoritcenter Galaxy. På den här bilden ser ni mina fransar bättre! Älskar :)) 



Dags för shopping

God morgon på er!

Idag ska jag och mamma ut och shoppa här i Polen. Det är ju bröllop på lördag och mamma ha ringenting att ha på sig så idag ska vi leta! Jag har men det är svart och mammas bror var väl inte sådär jättepositiv till svart på bröllop men jag är inte sådär jättepositiv till att ha på mig något annat så jag är ganska så säker på att jag kör på mitt svarta ändå. 
Bild från båten på vägen hit.
 
Vi hörs ikväll, med lite bilder från dagen!



Resan till Polen

Här kommer några bilder från resan till Polen. Vi tog färjan från Ytad och det tog 9 timmar, utan internet = hemskt! Dock hade vi köpt lyxhytt så sängen var skön och relativt stor och hytten var ganska bekväm överlag. VI gick och åt på båtens restaurang, som är väldigt fin och sen gick vi och la oss. Sov mig igenom hela natten och vaknade cirka 1 timme innan vi var framme i Polen, helt OK.
Lite mörk inredning för min smak though. 
Från restaurangen. Världens finaste och bästa mami!
Jag åt entrecote, helt okej. 
 
På den första bilden här kan ni se mina fransar om ni zoomar in på bilden. Idag är mitt öga bättre, ögondropparna var grymma - ska ta de idag också. Det är ovant med fransar men så fruktansvärt skönt att slippa sminka sig!! Jag blir liksom klar på cirka 3 minuter varje morgon. Fixa ögonbrynen och ta solpuder och sen klar. Oerhört skönt! Ska göra det innan USA också så att jag slipper sminka mig där :) 
 
Idag har vi varit på språng hela dagen så jag är riktigt trött nu, vi hörs imorgon. Då ska jag visa vad jag shoppat ♥



Black n´ white

Åh vad jag längtar tills jag står på den här platsen igen.. 70 dagar kvar!!



Nästa gång hörs vi från Polen

Hej på er!

Är superstressad, vet inte om jag berättat men jag åker i alla fall till Polen och jag har inte packat än. Det vankas bröllop på lördag, 100 personer. Min kusin gifter sig och jag ser verkligen fram emot att åka till Polen några dagar och byta miljö. Älskar Polen så det ska bli riktigt nice. 
 
På söndag är det grill, de har typ ett tvådagars bröllop. Annars ska vi shoppa, träffa morfar och äta gott såklart! KFC och Pizza Hut ♥♥
 
Jag ska köra på ett polskt simkort igen, hoppas det går! I så fall delar jag internet från mobilen och kommer kunna blogga, mer än jag gjort här på senaste för uppdateringen har varit dålig. Förlåt.
Bild från Polen i somras.
 
På fredag ska jag spraytana mig, lyckades på något konstigt sätt övertala mamma trots att hon efter förra gången var tydlig med att jag aldrig mer får göra det. Hehe jag är bäst på att få som jag vill förr eller senare.
 
Igår gjorde jag fransförlängning första gången i mitt liv. Blev superfint och det är galet skönt att slippa sminka sig men jag lyckades nog få lim i ögat för ena ögat är katastrof och svider så in i helvete. Är helt röd och ahh kaos, jag köpte ögondroppar idag så jag hoppas det går över för atm gör det as ont.
 
Förra gången glömde jag min kamera i Sverige, den ska packas ner NU. Puss, hörs från Polen ♥ 



Countdown!

Jag lever för resor och har jag inte någon resa inplanerad mår jag på riktigt psykiskt dåligt. Därför är jag otroligt glad att jag har så många roliga resor inplanerade i år! 
 
Har ju redan varit i Dublin vilket är superskönt för det hade varit otroligt svårt att bara vara hemma i Sverige i ett halvår och inte åka någonstans.
 
3 dagar
Åker till Polen några dagar för att vara med på min kusins bröllop. Tror det kommer bli en grym fest på lördagen och sen grill på söndagen. Vi åker dit några dagar tidigare för att hinna umgås med morfar och shoppa såklart. Jag saknar alltid Polen, det är ju som ett andra hem för mig så jag ser verkligen fram emot att komma bort några dagar. 
 
14 dagar
Jag, mamma, storebror och Jack ska till Liseberg och sova över 2 nätter. Det ska bli såå kul! Jag och min bror har inte varit iväg tillsammans på typ 15 år? Jag har inte varit på Liseberg på flera år så jag är verkligen sjukt taggad.
 
20 dagar
Om mindre än 1 månad åker jag till USA, hur sjukt?? Till Los Angeles och Las Vegas, craazy.
 
46 dagar
Jag och mamma åker till Spanien 1 vecka. Jag älskar Spanien och Medelhavet är verkligen mitt favoritställe på hela jorden. Vi ska till Cala Millor och där har jag aldrig varit. Sol och bad, tagga!
63 dagar
Förhoppningsvis åker vi till Polen igen . 4 dagar i Polen nu när det är bröllop är för lite så jag vill verkligen tillbaka men det är dyrt så vi får se hur vi gör. 
 
73 dagar
 
Tillbaka till älskade Makrigialos i Grekland. Vi åker aldrig tillbaka till samma ställe men det här stället gör att jag blir förälskad gång på gång. Allting med Kreta är perfekt och det är det ställe jag slappnar av på mest. Älskar!!!
218 dagar
Vi ska till Singapore!! Har aldrig varit där innan och det kommer bli den längsta flygresan jag gjort men jag är så galet taggad. Vi ska spendera nyår i Singapore, hur fett??
 



Blondie and brownie

Every blondie needs a brownie ♥
F ö r  a l l t i d , b f f 



Tycker om er.

Ni är bra ni!
Och nej, jag och Bengan är inte tillsammans - för att klargöra saken. Thea och Erik är däremot tillsammans och hur söta som helst tillsammans! Träffade Erik för första gången nu på Theas konfirmation, väldigt bra kille! Ser fram emot att träffas i sommar alla tillsammans. 



En bra fredag med andra ord

Hola amigos!

Rätt tuff dag på jobbet men finns alltid guldkorn som lyser upp även de jobbiga dagarna. Efter jobbet åkte jag till Burger King för att möta upp mamma som bjöd sina elever på mat där, träffade Alexandra och vi passade på att diskutera om USA resan, vi åker snart!! 
 
Därefter åkte jag vidare till Kvantum för att möte upp Jack, han fick sina födelsedagspresenter i efterskott och det var superkul att äntligen få träffa honom igen, stora 4 åringen. ♥ Katab och gänget stod och sålde bakverk utanför Kvantum så bidrog såklart med en slant till deras klassresa! Har varit sjukt varmt idag också?? Trodde jag skulle dö i mina svarta kläder, jisses.
Så himla härlig och spontan bild haha, min lilla galning!
Glad kille med en dansande robot. 
Strax innan solnedgången tog jag min cykel för att bege mig ut på en runda. Jag träffade på Isac och Melwin vid lekplatsen så jag hängde med dem i närmare 45 minuter. Riktigt längesen jag träffade killarna och de visade sina parkour tricks, Markuuuuus var också med (aldrig sett killen innan men fett härlig haha), längesen jag skrattade så mycket. Sen cyklade jag hem och åt. 
 
Nu ikväll har jag pratat med Alexandra och vi har fixat esta inför USA, det är typ ett visum. Ska strax boka flyg och hotell i Stockholm tänkte jag. 
 
Ha en fortsatt mysig fredag, puss. 



En torsdag

Hej på er!

Lite bilder från dagen. Har jobbat hela dagen som vanligt. Varit sjukt varmt idag, 25 grader (!!). När jag jobbar är jag inte ute på hela dagarna så när jag kom hem så satte jag mig ute i två timmar och passade på att få undan en hel del planering till jobbet inför kommande lektioner. På tal om jobbet har jag nu fått min första tjänstefördelning någonsin. Jag ska vara mentor för en klass vilket känns riktigt roligt!! Första gången det också, känns så vuxet haha. Ska undervisa klasser i både svenska och so vilket gör mig jätteglad. Är hur taggad som helst. Nu kan jag äntligen säga att jag är utbildad lärare och har egna klasser! Har ju jobbat som vikarie sedan 2012 men nu är det mina alldeles egna, stort!

 

Nu har jag världens hemskaste migrän men ska äta vattenmelon, som är liiiiivet. 

 

Fredag imorgon, galet? Hoppas ni får en fin kväll och att ni haft en bra dag i solen, vad ni än hittat på ♥

 
 



Onsdag

2 från Dublin som sammanfattar vad vi gjorde där rätt bra. Fikade, åt och shoppade. Plus sevärdheter såklart. På onsdag åker jag till Polen, längtar galet mycket! Känner att jag måste komma härifrån och byta miljö.
 
Dock mår jag fett illa. Fick ont i halsen redan igår och har jag minsta lilla infektion i kroppen så blir jag utslagen direkt. Känner att jag inte mår helt så som jag ska göra tyvärr. Känner mig slö, halsen gör ont, mår jätteilla och allmänt blää. Ska sova nu så att det blir 7 timmars sömn i alla fall innan jobb imorgon. Sov gott ♥



Teori och uppkörning!

Åhh vad jag vill hämta min fina bil! Ja min bil, hur galet? Dock har jag inte pengar till att hämta den än men den står kvar och väntar på mig. 
 
Jag har idag bokat både uppkörning och teori! OMG säger jag bara. Är så galet nervös. 



Flower power i Dublin

Då var det söndag igen.. Helgen bara springer iväg och imorgon är det dags för en ny jobbvecka. Jag känner mig superstressad över allt som ska göras, har så himla mycket på G nu. Innan USA är det verkligen en miljon saker som ska fixas och jag ska bort en massa och ahh jag får verkligen panik i hela kroppen när jag tänker på allt. I torsdags kunde jag inte somna på drygt 4 timmar.. Tror inte jag somnade förrän 04 tiden pga att jag inte kunde släppa alla tankar och blev sjukt stressad av allt. Skriver ett inlägg om det imorgon! 
 
Hur som helst, tänkte lägga upp de sista bilderna från St Stephen´s Green - parken i Dublin.
Såå vackert, orkar inte!! ♥ Besök besök besök!
 
Ha en fin måndag hjärtan. 



Dublin shopping pt 3

Världens snyggaste och mysigaste byxor att gå runt hemma i?? Jag tyckte de var så perfekta så köpte två par. Så fort jag kommer hem från jobbet så tar jag av mig jeansen eller vad jag nu har på mig och direkt på med mysbyxor. De kostade cirka 300 kr styck.
Handlade på GAP också. Rabatt från 500 till 200 kr på den randiga, kap?? Den svarta kostade 400 kr.
 
Dublin levererade verkligen gällande shopping. Vill dit igen!



En lyckad lördag

Dagen har varit jättebra! Konfirmationen i kyrkan var riktigt fin och jag fick äntligen återse ett par riktigt saknade personer!! 

 
Ikväll blir det esc finalen. Heja Belgien, Moldavien eller Österrike! 
 



Konfirmation och..konfirmation igen

Fredag! Hur skönt? Jag sov sjukt dåligt i natt, vaknade vid 6 och det kändes som om jag på riktigt hade blivit överkörd av något. Min första tanke var jag måste ta mitt blodsocker!!! Sagt och gjort, hade legat på drygt 20 hela natten, det går verkligen inte beskriva med ord hur man mår då. Tog en evighet innan jag lyckades ta mig upp ur sängen och tänkte stanna hemma men plikten kallar så jag åkte till jobbet. Trodde jag skulle spy och svimma vid lunch men senare blev det bättre. Det är helt sjukt vad blodsockret kan ställa till med i kroppen :( jävla sjukdom!
 
Hur som helst var det inte det som inlägget skulle handla om utan jag tänkte visa lite fler bilder från konfirmationen förra veckan.
Adrian vännen!! Och så världens härligaste Daniel bakom, den killen är verkligen suvären haha. Längst bak har vi William, också en toppenkille!
William och Daniel.
Tycker den här bilden utstrålar så mycket lycka. Grattis William!
Ännu mera lycka. Härliga Angelika och hennes pojkar. Kacper på bilden i mitten.
Simon
Bröderna Adrian och Semir / Jag och Adrian och sen härliga gänget ♥
 
Imorgon (lördag) ska jag till kyrkan i stan för Thea konfirmeras! Även fina bff och Alonso, ska bli så kul att träffa de igen! Jag ska dit med Bengan och därefter ska vi hem till Thea och fira hennes konfirmation. Hoppas på bra väder! Har ingen aning vad jag ska ha på mig men det löser sig väl det med.



St Stephen´s Green - Dublins oas

Efter att vi hade besökt Trinity College i Dublin så tog vi hop on hop off bussen till nästa stopp nämligen parken St Stephen´s Green som är en oerhört vacker park mitt i centrum där man kan koppla av en stund utan stress. Jag hade sett massa bilder därifrån och såg verklihgen fram emot besöket men mamma var mer skeptisk, hur rolig kan en park vara liksom? Efteråt ångrade ingen av oss besöket. Ni måste besöka St Stephen´s Green om ni är i Dublin!!
Första vi stötte på var en massa fiskmåsar som med glädje ställde upp på en close up. 
Sen fick jag syn på en enorm svan! Allså den var verkligen helt sjukt stor, jag tror inte man förstår det av att kolla på bilden men den var "huge" som jag hörde andra turister säga. Det var några som gick lite för nära och då sträckte den ut sina vingar, jäklar vad de blev rädda. Skrattar fortfarande av minnet! Svanen var hur som helst riktigt vacker och jag spenderade en lång stund men att försöka få till lite bilder.
Sen vandrade vi runt bland dessa vackra träd, favoritträden ♥



Mycket nu

Hej på er!

Jag är helt slut. Har sjuk migrän nu varje dag när jag kommer hem, riktigt jobbigt. 

Hur som helst är det mycket just nu. Jobb varje dag, hela dagarna känns det som för ibland är jag inte hemma före klockan 17.30-18. Sen pluggar jag till körkortet samtidigt som är skiiiiitjobbigt och tråkigt, går på teorilektioner, har en massa tentor och tusen andra saker runt omkring. Det är lite jobbigt just nu men jag ska klara allt, precis som jag alltid gör. Händer inte jättemycket kul atm men på lördag är det Theas konfirmation och snart åker jag till Polen! 




Around the world - hit vill jag!

Jag vill resa till sååååå många nya ställen och upptäcka vår vackra värld! Problemet är att många av de här resorna är otroligt dyra, jag pratar liksom om 70-80 tusen kronor (!!) Jag och mamma är väldigt kräsna när det gäller hotell, det ska vara så nära stranden som möjligt och för mig är stranden sjukt viktig så det ska vara vit sand och blått vatten. Modernt, gärna nytt hotell med bra läge och havsutsikt. Tyvärr kostar det väldigt mycket men jag ska checka av alla ställen på denna lista!
 
USA:
New York
Hawaii
Miami / Florida
Los Angeles (ska i sommar!)
Las Vegas (ska i sommar!)
San Francisco 
Chicago
Gällande USA så har jag aldrig varit där men vem drömmer liksom inte om USA? Jag ska till Vegas och LA med fotoresor i sommar (!!) så kommer bli check check på den men prio nummer ett är helt klart New York och kort därefter kommer Hawaii. Jag måste dit!!
 
Europa:
Amsterdam
Aten
Barcelona 
Budapest (igen)
Florens
Milano
Venedig
Rom
Prag (igen)
Reykjavik 
Cypern (igen) 
Palma
Jag har varit på en hel del ställen i Europa men jag vill till fler! Högst upp på listan kommer Amsterdam, Rom, Palma och Reykjavik. Barcelona hade också varit kul att besöka!
 
Around the world:
Saint Marteen
Mexico
Dominikanska republiken
Maldiverna
Bora Bora
Aruba
Dubai (igen)
Sen har vi de dyrare och mer exklusiva resorna som lockar allra mest.. Toppen här är Maldiverna, vilket drömställe?? Aruba som är mitt absoluta drömresmål, hade jag endast fått välja en plats att besöka hade det blivit Aruba och sen på listan ligger Dubai igen. Jag vill återvända till Dubai måånga gånger.. Jag känner inte att jag har sett allt jag vill se där. Jag vill tillbaka dit med mamma, med kompisar och med Jack i framtiden. Jag vill visa alla hur fantastiskt Dubai är. 
 
Hälsningar från en tjej som lägger ner ohälsosamt mycket tid på att kolla på Ving och andra sidor, planera och drömma sig bort.. // resegalen tjej.
 
Har ni något eller några ställen ni verkligen vill besöka? Kommentera gärna!



Gant new haven

Tips tips! 
Måste bara tipsa er om mina absoluta favoritskor. Jag köpte mitt första par i Budapest i somras, ett par vita och nu har jag två par vita, två rosa i olika nyanser, svarta och blåa.. 6 par alltså haha! Jag hade gärna köpt i fler färger men tycker inte de skrikrosa eller jeansblåa matchar mina kläder riktigt.
Hur som helst är de grymt snygga och grymt sköna! Modellen heter Gant new haven och kostar cirka 650 kr.



You gotta work

Dags för en ny jobbvecka. Har varit ett antal tuffa dagar på jobbet på senaste så jag hoppas verkligen att idag kan bli en bra dag. Kram! 



Mini Carro

Fråga 1) Var tog mitt lockiga hår vägen?? Nu är det rakare än rakast, spikrakt med andra ord.
Fråga 2) Var tog sötheten vägen?? Verkar vara som bortblåst idag haha.. 
Fråga 3)  Eller mer ett konstaterande. Vi kan konstatera att jag idag älskar rosa lite mycket som jag gjorde för 23 år sedan. 
 



TC

Resan till Dublin bara växer och växer varje gång jag tänker på den. Vill stå här vid Trinity College igen! 
Lova mig att ni besöker Trinity College om ni åker till Dublin.
Jag vill besöka nya storstäder varje år..



Happier w/u

Bestie ♥
De bästa bilderna tas med självutlösare när man inte är beredd haha, right?? Denna bild kan ju vara den fulaste någonsin men samtidigt mest spontana.



Konfirmation

Här kommer ett gäng bilder från den katolska konfirmationen i måndags. Jag kände nästan alla, hade ingen aning om att hälften av dem ens skulle konfirmeras så det var en rolig överraskning! 
Först var det cermoni i kyrkan. Vår katolska kyrka är verkligen vacker.
Sen var det fotodags utomhus. Vädret var på topp (minus blåsten) Grattis Adrian!!
Hela gänget! 
Violetta och Evelina, så fina ♥



Inget bra

Har varit ett par blandade senaste dagar! Tuffa dagar på jobbet vilket gjort att jag känt mig helt slut när jag kommit hem. Körkortet går åt helvete eftersom att mitt körkortstillstånd inte har kommit än, i och med att jag har diabetes så tar det en jävla tid så jag kan inte boka uppkörning eller teori vilket suger så sjukt mycket och gör mig superarg!!! Till råga på allt har mamma blivit supersjuk, och hon blir verkligen aldrig sjuk. Det suger, jag har sjukt tråkigt här hemma - absolut ingen att snacka med och så måste jag ta hand om allt själv. Vill att hon ska må bra!! Sen har jag fått några fett fula utslag på kinderna också, typ röda fläckar som vägrar gå bort och det kommer från en tjej som alltid har haft perfekt hy. Jag har panik! Vill bara att min hy ska bli som vanligt igen..

Så ja, har väl inte varit världens bästa dagar för att sammanfatta det senaste. 3 positiva får jag i alla fall slänga in;

Fick ledigt från jobbet för att åka på min USA resa, yey!
Har varit jättefint väder idag.
Har varit på stan med Bengan och ätit lunch på Wokhouse och snackat en massa.

Annars är livet inte jättebra atm men hey, det kan bara bli bättre?

 



Grattis älskling

Idag fyller mitt hjärta 4 år!! Det är helt galet, han föddes ju typ igår?? Vi har delat så många underbara stunder och jag bara längtar till att få se vad framtiden har att erbjuda. Älskar dig så mycket, då - nu och för alltid. ❤️️ fasters stora (alltid lilla för mig) favorit. 




Grattis vännen

Härligt att följa sina barndomsvänner genom studenten och nu konfirmationen. Adrian är en av mina äldsta barndomsvänner. Våra mammor träffades på Kappahl när vi var små och har sedan dess umgåtts så vi har firat många födelsedagar, högtider och andra stunder tillsammans och nu var det dags för honom att konfirmeras. Grattis vännen ♥



Spegel spegel på väggen där..

Har äntligen fått upp min stora spegel i min walk in! Den är såå fin och jag älskar att jag nu inte behöver gå till hallen för att kolla om outfiten passar ihop utan kan göra allt i WICen.
Dags för jobb! Ha en fin dag. ♥



Då var vi igång igen

Hej på er!
 
Tuff dag på jobbet så jag känner mig helt slut i huvudet just nu. Trött som tusan är jag också.
Städade lite när jag kom hem. Min walk in closet är klaaaar!!! Eller ja typ, det ska sättas upp några hängen till mina väskor men annars är den klar. Nu är det ju så att jag får ta över brorsans rum så utöver min WIC på 10 kvadrat så får jag inreda mitt drömrum också. Dock har jag inte pengar till det i nuläget men börjar kasta ut en massa saker från brorsans gamla rum. Trodde jag var den enda som bor hemma medan jag jobbar men en kollega på jobbet i min ålder gör precis samma - jobbar, bor hemma och sparar pengar. Det ska jag göra ett tag till! I Polen är det mycket ovanligt att man flyttar hemifrån om man inte ska studera i en annan stad eller flyttar tillsammans med en partner så det är helt naturligt att bo hemma tills man är 27-28 och så. Min plan är att köpa hus om några år och flytta dit istället för att mellanlanda i en lägenhet - vill inte det :)
 
Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag äta, titta på tv och förbereda lite inför morgondagens jobb. 



En tisdagslists

Vad är du beroende av? 
Resor, choklad och mobilen.
 
Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken blir det? 
Svart, en färg som liksom aldrig kan bli fel. Jag älskar svart på kläder.
 
Vad får du oftast komplimanger för?
Mina läppar och min hy. På sommaren, att jag blir brun. Annars brukar jag få komplimanger över mitt angagemang på jobbet, att jag är duktig på det jag gör.
 
Dina planer för 2017?
Jobba och resa. 
 
Brukar du skratta för dig själv?
Det händer inte ofta. Skrattar bara när jag är med någon.
 
Hur imponerar man på dig?
Genom att vara målmedveten och att jobba hårt för att "achieve your goals".
 
Vilken stad vill du bo i för resten av ditt liv?
Så svår fråga! Jag trivs bra i Hässleholm - fina Skåne, dock kan här vara rätt så tråkigt. Rent spontant känner jag Dubai! Finns ingen plats jag älskar lika mycket men nöjer mig också med att kunna åka dit på semester.
Hur ser din morgonrutin ut?
Jag hatar morgnar. Är alltid seg, trött och irriterad. Men går upp, borstar tänderna och väljer ut kläder. Sminkar mig och sedan äter jag något litet och sitter kvar på soffan en stund (så många minuter jag hinner) innan jag tar på mig mina ytterkläder, tar min väska och åker till jobbet.
 
Vad längtar du efter?
USA! Känner att det kommer att bli the time of my life. Längtar också till sommarens resor till Grekland och Spanien. Känner värmen mot min hud och bada i Medelhavet.
 
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Alldels för sent tyvärr. På vardagar mellan 23.30-02 och på helger kan det bli 02-03. Måste bättra mig!!
 
5 saker du vill göra i framtiden?
Köpa en Audi, köpa ett riktigt fint hus, äga ett hus precis vid stranden i ett varmt land, fortsätta resa och upptäcka världen och den allra största drömmen; bli av med mina sjukdomar och känna på hur det är att leva på riktigt.
Vad finns alltid i din handväska?
Mobilen, pump + blodsockermätare, dextrosol och pengar/kort.
 
2 bloggar du följer?
Bianca Ingrosso och Kenza.



Bra kväll

Hemma efter en härlig kväll med bra vänner! ♥
Dags att rätta lite läxförhör innan jag faktiskt ska sova. Har sovit alldels för lite de senaste veckorna och det börjar kännas av. Känner mig trött, lite hängig och känns som om jag har feber. Behöver sömn!!
 
Ha en fin dag imorgon oavsett om ni ska till skolan, jobbet eller vad ni ska hitta på. Jag har full rulle på jobbet imorgon, tisdagar är som ni kanske vid det här laget vet min absolut jobbigaste dag på hela veckan med en massa lektioner. 



En ledig måndag

Att vara ledig en måndag tillhör inte vanligheterna! Snart kommer en snickare hem till mig och fixar det allra sista med min WIC, är några småsaker kvar innan den blir precis som jag vill ha den.
 
Klockan 17 ska jag till den katolska kyrkan för att kolla på några vänners bierzmowanie, vet faktiskt inte vad det heter på svenska men i Polen är det något man gör steget efter konfirmation. Så först dop - konfirmation -bierzmowanie - bröllop. Därefter ska vi äta på Cats ett helt gäng.
 
Någongång där mitt i måste jag hinna skriva på min tenta och förbereda mig inför jobbet imorgon.