slide show

Zara Boutique Hotel omdöme

I Budapest bodde vi på Zara Boutique Hotel som jag bokade genom Ving. Både jag och mamma är väldigt nöjda med hotellet! Läget var helt fantastiskt. Hotellet ligger precis vid Vaci Utca som är en berömd gågata med shopping, restauranger och caféer. Det var nära till buss och många sevärdheter.
Servicen på hotellet går absolut inte att klaga på. Killarna i receptionen var fantastiska och väldigt hjälpsamma, de hjälpte med allt man behövde. 
Lobbyn, baren och stället där man åt frukost.
 
Frukost ingick och det var inte sååå stor buffé men innehöll precis allt man behövde som frukt, grönsaker, bröd, pålägg, flingor, pannkakor, rostade mackor osv.
Rummen var små, endast 18 kvardratmeter men fina och fräscha. Det enda som jag kan klaga lite på är att sängerna var ganska hårda så jag hade otroligt svårt att somna första natten men sedan gick det bra.
Sängarna och badrummet som också var fint.
 
Måste berätta en lite "rolig" saken nu i efterhand men när det väl hände var det inte så kul. Det var första natten och jag hade svårt att somna. När jag väl lyckdes somna framåt 00.30 så vaknade jag plötsligt av det högsta alarmet jag någonsin hört. Alarmet som satt på taket i rummet lyste rött och pep något så fruktansvärt. Jag blev sjuuukt rädd, min första tanke var "bombattentat?!" Klockan var liksom snart 01, helt mörkt och jag upptäckte att vid panik tar allt hundra gånger längre. Jag satt i 5 min utan att röra mig ur fläckan haha och bara "mamma, tänd lampan!!!" och mamma kunde inte hitta knappen.. Sen tvingade jag henne springa ut i korridoren och kolla vad de var, hon bara "gör det själv" NEJ GÖR DET DU MAMMA!!" Det visade sig vara ett falskt alarm men jag hade svårt att somna den natten.
 
Hur som helst rekommenderar jag hotellet till alla som vill ha ett centralt läge i Budspest nära mysiga gator! 3 nätter kostade drygt 5000 kr med både flyg och hotell.
Ungefär såhär såg gatorna ut på Vaci Utca.



Middag i Budapest på La Cucina

Vår första dag i Budapest avslutade vi med middag på en italiensk restaurang, har för mig att den hette La Cucina. Där var verkligen sjukt mysigt och en resturang med class. 
 
Vår första dag i Budpest var den absolut bästa och mysigaste. Vi upplevde Budspest gator, vi mådde bra båda två och inget bråk mellan mig och mamma. De andra dagarna blev det en hel del småbråk, är det inte konstigt att man bråkar mest med dem man älskar mest?
 
Hur som helst är detta restaraungbesöket ett av de minnena från Budapest jag kommer att minnas med stor glädje.
Maten var verkligen fotovänlig. Jag tog pasta med kyckling och parmesan och mamma åt ravioli. Till efterrätt blev det pannacotta och chokladmousse för min del. Maten var verkligen väldigt god.
Så härligt att man kunde sitta ute på kvällarna utan att frysa!
Bästa
 
 
Just nu mår jag riktigt illa och har feber igen, jävla skit???



Victoria Secret

Första dagen i Budapest hittade jag en Victoria Secret affär och gissa vem som shoppade loss rejält? Närmare 1600 kr brände jag där men de hade så sjukt snygga saker, en massa accessoarer så jag kunde verkligen inte låta bli. 
Nöjd tjej 



För mycket

Vi kom hem från Budapest igår vid 21 och jag gick och la mig någon timme efter. Mamma blev sjuk igår och jag har aldrig sett henne må så dåligt. Hon hade 38,5 graders feber såg vi när vi kom hem och hon frös sönder och allt på en gång. Nej tyckte så synd om henne. Vi tror det är magkatarr plus något mer.

Hur som helst så var resan hem jobbig pga detta. Det var svinkallt på flyget och wifi fungerade inte, den besvikelsen. När vi kom hem började jag må dåligt, frös och termometern visade närmare 38 grader. Jag skakade av kyla och mådde så jääävla dåligt, längesen jag mådde så. Tog två voltaren och gick och la mig under två täcken. Vaknade upp idag och mår bättre, febern är borta men jag känner mig fortfarande konstig. Vi ska ju åka på lördag så jag kan verkligen inte bli sjuk nu!! 

Jag sov 12 timmar i natt vilket var otroligt skönt. Hela denna månaden har varit så intensiv, jag har aldrig varit hemma så lite som nu. Först slutspurten på jobbet med avslutningsmiddag, avslutning osv, sen träffa kompisar varje ledig dag, sen Kolmården direkt när sommarlovet började, kompisar igen och Budapest. Lite sömn, mycket folk, mycket bakterier = min kropp can't handle it. För mycket med både min migrän och diabetes så kroppen sa verkligen ifrån igår. Idag skulle jag egentligen träffa Jill men eftersom mamma mår så dåligt och jag också fick jag tyvärr ställa in det. Idag ska jag återhämta mig. 





Gant

Är inte alls en keps-person meen tyckte denna vita vad snygg. Gant är ju alltid classy och det är faktiskt bra att skydda huvudet på stranden, kanske kan hindfa migränen lite. Den ska absolut med till Spanien! 





Buda

Jag lever! Dock är vi igång hela dagarna och jag är helt slut när vi kommer till hotellet på kvällarna så det blev inte lika mycket bloggande som jag tänkt mig.
Här är en bild från idag. Har wifi på flyger imorgon så lovar att uppdatera då!! Puss. 



Such a view

Panoramabild över stora delar av Budapest. Denna staden är vacker. 




Quote

I F  T R A V E L I N G  W A S   F R E E  Y O U ´ D  N E V E R  S E E  M E  A G A I N
 
Beskriver mitt liv så bra
Finns verkligen inget bättre än resor. 

Ska ni åka någonstans i sommar? Var?



Fika i Budapest

4 från gårdagens fika här i Budapest. Vi hittade ett café som såg mysigt ut och det var det! Jag beställde chokladsuffle och den var verkligen så god. Imorgon ska jag dit igen, måste äta den en gång till! Tanken var att göra det ikväll men de hade redan stängt när vi kom, den känslan..
 
Idag har vi turistat (ska fortsätta imorgon med hop on hop off buss) och shoppat. Jag köpte en Balenciaga väska, alltså ahhh!!! 



Budapest dag 1

Här kommer bilder från gårdagen i Budapest. Första gången jag är här och kan säga att jag verkligen har förälskat mig i staden. Mer om själva staden sedan men det är den absolut mysigaste staden jag varit i. Allt här är så vackert och fint. Får ni chansen att åka till Budapest så ta den!
Blandade bilder från Vaci Street, en berömd shoppinggata som ligger precis vid vårt hotell. Här finns också en massa caféer och restauranger.
Vi valde en restaurang som såg fin ut, maten ser god ut men det är den torraste schnitzeln jag någonsin ätit hahah, var tvungen att dricka efter varje tugga.
Obligatoriskt köp av magneter. Jag köper en magnet från varje resmål jag är på och alla hänger på kylspåpet, det är verkligen fint.
Därefter tog vi en fika men de här vackra byggnaderna som utsikt, hur fint?
Efter fikan blev det shopping på Vaci Utca. Shoppingen här i Budapest är grym! Jag köpte b.la. Gant, Puma och Adidas skor, en grymt snygg Adidas tröja och en massa från VS.
 
Efter shoppingen åt vi middag på en italiensk restaurang men bilder från den kommer senare.
 
Underbar första dag i Budapest!



50 shades of blue



Nytt. Båda från h&m. Byxor med vita ben och en byxdress som verkligen är perfekt. Dock är den lite för liten haha för det fanns bara storlek 36 men var tvungen att ha den! 



Miss u guys

Saknar dig!! Och alla andra vänner ♥
 



Budapest genom mobilen


Igår tidigt på Kastrups flygplats, var sjukt mycket folk där..
Vi flög med Norwegian och var jättenöjda. Wifi fanns på flyget vilket gjorde att resan gick väldigt fort. 
Såhär ser rummet ut
Valutan här i Ungern är helt efterbliven haha! Det kan ni nog räkna ut när en liten kaka kostar 760.. Jag köpte för 1800 igår på VS och betalade 65 000 i Ungerska, blir lika förvirrad varje gång jag ska betala här.


Sjukaste VS!! Så mycket fint. 

Ska fixa till mig nu och sen ska vi kolla på Parlamentet och till den dyra shoppinggatan. 



Hälsningar från Budapest

Hälsningar från Budapest!

Vi landade 9.30 och var på hotellet vid 11. Vi har ätit och nu blir det lite shopping! 

Hälsningar från soliga Budapest. 



2

Alla borde ha en Jack i sitt liv. ♥
 



NU DRAR JAG TILL BUDAPEST

Nu åker jag och mamma till Budapest! Flyget lyfter från Köpenhamn 7.40 och vi är framme vid 9.30 i Budapest, jag är SÅ taggad! Älskar att besöka nya ställen och Budapest är en helt ny stad för mig. Det kommer att bli så roligt. Vi har inte planerat så jättemycket mer än ett shoppingcenter jag vill till med 400 (!!) affärer, en shoppinggata med märkesaffärer och en affär som heter heavenstore som säljer Balenciaga, Chloé med mera. Sen vill jag se parlamentshuset och skorna som står på led utanför som symboliserar när människor skjöts ner under och ramlade ner i vattnet, frutansvärt. 
 
Wifi ska finnas på hotellet så jag kommer förhoppningsvis kunna uppdatera er! Men har även tidsinställt en del inlägg.
 
Budspest baby, nu kör vi! 
 



Grill

Andra grillningen för i år! Finns det något godare än grill?! 

God mat, mysigt sällskap och dopp för fötterna i den lilla poolen.

Nu ska vi snart hem och jag måste packa klart! Bada måste jag också och sen ska jag faktiskt försöka sova tidigt. Taxin kommer och hämtar oss imorgon klockan 4.40 vilket är sjukt tidigt.



Gott! 
Vill också ha hus och altan.. Jag förstår varför man gillar sommaren när man har hus.






En midsommardröm


Såhär såg jag ut igår. Drömmen till klänning kommer från Bubbleroom och är ny. Krans är ju ett måste. 

Dags att packa! 



Now you see me 2

Jag såg Now you see me när den kom ut för några år sedan och den fångade mig direkt. Handlar om ett gäng magiker som verkligen förbluffar sin omgivning totalt. Man sitter där och kollar och blir helt mindfuckad. Nu har Now you see me 2 premiär på bio och den är så skickligt gjord! Filmen varar i 2 timmar vilket är länge men jag kollade inte mobilen en enda gång under dessa två timmarna och det är ett väldigt bra omdöme för jag har svårt att hålla tassarna borta från mobilen under film eftersom att jag blir rastlös ganska så snabbt. 
 
Tvåan handlar om samma magiker och handlingen utspelar sig i Kina. De gör såna sjuka trick och illusioner och filmen är verkligen väldigt spännande. Har ni inte sett ettan så börja med det! Men lova mig att ni ser tvåan också. 5 av 5 stjärnor av Carro. 
Hur sngg är inte Jack? Ögongodis funkar alltid, även i sådana här filmer.



Midsummer

Hoppas ni har haft en grym midsommar! Det har jag verkligen haft. Mysigaste kvällen på länge. Och vädret? Ja man höll på att dö under dagen men 21 grader nu klockan 01 och kunna gå barbent? Goals.
Min sensor ramlade av ikväll så jag har inte kunnat ta blodsockret på flera timmar, panik! Ska fixa en ny och sen sova. Imorgon ska vi iväg på grill igen och jag måste packa. På söndag åker vi! 



MacBook

Låt mig få presentera min nya MacBook! Jag har ju redan en MacBook som jag använder varje dag, en 15 tum och jag är mer än nöjd, bästa datorn jag någonsin haft. Dock är den tung, runt 3,5 kg och jag bär aldrig med mig den någonstans p.g.a. det. Jag har pratat ett tag om att jag skulle vilja ha en liten MacBook för att ta med mig på alla resor eller likande så att jag kan blogga direkt.
 
Jag och mamma var på Mediamarkt och då såg jag denna lilla skönhet. Jag frågade David som jobbar där om man kan bli kär i en dator.. Den är så fantastisk. Väger inte ens 1 kg! Jag valde guld, ljusguld är den.
 
Allt med datorn är helt amazing. Det är den absolut nyaste modellen, den heter varken pro eller air utan bara MacBook. Den har retinaskärm och är den snabbaste modellen som Apple har lanserat och med bäst skärm. Den var väldigt dyr, drygt 17 000 kr fick jag ge för den men jag är verkligen så nöjd.



GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar på er finisar!! Vad ska ni göra idag? Vi ska hem till familjevänner och grilla. Till fina Ewelina och Alexandra. Simon har åkt till Italien, lyyx! Det ska i alla fall bli hur mysigt som helst.
 



Bio och mys

Bilder från idag. Först satt vi ute och snackade ett bra tag. Sedan blev det middag på Infiniy, vi åt under typ 8 minuter haha?? Både höll på att sätta i halsen för vi hade så bråttom till bion för annars skulle vi inte hinna. Vi hann i alla fall och kollade på filmen Now you see me 2, alltså sjukaste filmen verkligen! Mer om den i ett annat inlägg men jag säger bara se den, den är så himla grym.
Finaste!! 
Tack för idaag.





Ily

Perfekt dag med vännen! 





Bubbleroom

Ny klänning från Bubbleroom, tycker den är himla söt och väldigt skön! 
 



Igår

Två från igår. Som sagt pizza, en bra kompis, popcorn och hemmabio. Blir det bättre?? 

Vi skulle egentligen kolla The fault in our stars men jag fattade inte att jag skulle ta med mig filmen haha.. Så det blev Hachiko, finaste filmen ju!

Idag kommer Jill honey hem till mig och sen ska vi på bio.



Cruisingen

Har helt glömt bort att visa er bilder från den helgen när cruisingen var. Då var jag först hemma hos Rebecca med Anton, Sofia och några andra. Vi spelade kubb och sedan satt vi på altanen och pratade och spelade kort. Riktigt rolig kväll! Skrattade så att jag nästan grät. Sedan cyklade vi in till stan (vingligaste turen på länge haha, var sjukt kul) och så var vi inne på Bishop.
Anton som tror han är kubbkung..
Sofia, fina vännen! Glad att vi återupptagit kontakten.
Sofia, jag och Anton
Shots på altanen. Jag dricker ju inte som ni kanske vet men smakade faktiskt denna sura lite. Jag slickade i mig halva haha, alkohol och jag går inte riktigt ihop. Tycker det är så äcklig smak! Men denna var faktiskt god när man doppade tungan bara.
På Bishop



3 bra idag

Hej på er!
 
Bra dag.
 
Jag har varit med Jack på stan, saknat sötisen.
 
Brorsan ska flytta hemifrån!! Vi kollade lägenhet idag och han tyckte om den så han skriver på kontraktet imorgon, så himla glad för hans skull. Jag ska ta över hans rum och göra om det till mitt, hur kul?
 
Varit hemma hos en kompis nu ikväll, vi åt pizza, åt popcorn, drack hemmagjord jordgubbssaft och kollade på hennes hemmabio, hur mysigt?? Mysigaste kvällen på länge så tack för det älsk.
 



Ny macbook!!

Okej jag har nyss gjort det mest spontana - och dyraste köpet i hela mitt liv. Jag har köpt en macbook 12 tum!!! Alltså kan man bli kär i en dator? Snyggaste jag sett. 😻




Kolmården #1

Efter en låång bilresa med stopp på McDonalds kom vi äntligen fram till Norrköping. Hotellrummet fick vi dock inte tillgång till förrän klockan 16 vilket är rätt drygt så vi hämtade ut våra biljetter och gick till djurparken direkt. Stress, stress för att hinna till delfinshowen. Backarna på Kolmården är galna! Inte nog med att jag själv skulle ta mig upp för backarna så skulle jag dra vagnen med en relativ tung Jack också, trodde fan jag skulle dö haha.
Taggade inför delfinshow 
Världens finaste djur
Älskling
Det blev ett besök i Lagunen där vi kollade på delfiner
Världens finaste pojke! Jack var såå duktig under dessa två dagarna, åhh. Han var så taggad inför att se både lejon och tigrar.
Innan vi kollade på djuren så blev det några åk med Delfinexpressen. Ni som känner mig vet att jag älskar karuseller mer än allt typ men jäklar vad snurrig jag blev av karusellerna på Kålmården?? Nu vet jag inte om det är för att jag hade sjukaste migränen men jag blev helt snurrig och illamående. Oh my hoppas det inte kommer vara så! 
Jag hjärtar dig
 
Fler bilder kommer såklart!
 



Tisdag

Hej på er!
 
Sommarlovet har varit väldigt roligt hittills, jag har redan hunnit med en massa kul och träffat kompisar flera gånger. Igår var jag med kompisar hela dagen ungefär, vi hade riktigt roligt. Imorgon ska jag hem till en kompis som har hemmabio så ska vi kolla på film och äta pizza, kommer bli hur mys då?! På torsdag blir det kaaanske bio? Fredag midsommar och grill och lördag samma sak och på söndag åker jag.
 
Idag ska jag till diabetessköterskan, har inte träffat henne sedan jag fick min pump. Senare ska jag och mami in till Kristianstad, vi måste växla pengar till Ungerska Forint.



10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

10 FAVORITER

Färg: Svart på kläder och väskor, roséguld på smycken men i allmänhet rosa.

Mat: KFC, gyros och grillat!

Band: Har väl inget favorit direkt, men 1D är okej.

Film: The fault in our stars, får aldrig nog.

Bok: Spårlöst försvunnen! Sedan kommer en hel del som nosar på första platsen som t.ex. Han kallar sig Esmeralda.

Sport: Zumba och badminton.

Årstid: Senvår eller sommar.
 
Veckodag: Fredagar är ju bra men då är jag alltid så trött. Måndagar är okej.

Glassmak: Det får ju bli choklad.

Tid på dygnet: Kvällstid, 19-22 ungefär.

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Trött och ont i huvudet.

Sugen på: Att resa nuuu.

Kläder: Myskläder.

Nervostitet: Kommer jag få jobb direkt efter min utbildning? Hur kommer examensarbetet att gå? 

Nagellack: Rosa. 

Tid: 19.15.

Omgivning: Hemma.

Irritationsobjekt: Mitt huvud som alltid gör ont.

Besvikelsen: Att vakna med migrän varje morgon, spyr på det.

8 FÖRSTA

Bästa vän: Anja, vi hängde verkligen 24/7, saknar henne. 

Pojkvän: Aldrig haft något seriöst förhållande. 

Husdjur: Fiskar, det är den enda jag fick ha men tröttnade redan innan jag var tvungen att städa akvariet första gången haha. En gäng var det nära att jag lyckades övertala mamma att köpa en kanin men sen fick hon av en kompis reda på att de luktar väldigt äckligt så det blev inget köp.. 

Jobbet: Lärarassistent på sommarskolan, bland det roligaste jag gjort. 

Piercing: Hål i öronen som växte igen efter två dagar haha. 

Förälskelse: Första riktiga förälskelsen i en kille för några år sedan, gick dock åt skogen.

Musik: Hits for kidz. 

Bil: En silvrig Renault

7 SENASTE


Cigarett
: Röker inte!

Mat: Glass.

Dryck: Fun light.

Biltur: För en liten stund sen bara.

Kyss: Ohh det var ett bra tag sedan.

Spelad låt: Try me.

TV-program: Empire.

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej absolut inte.

Brutit mot lagen: Cyklade utan hjälm innan jag fyllde 15 haha men annars är jag väldigt ordningssam av mig.

Blivit arresterad: Nej.

Badat naken: Nej.

Varit med på TV: Inte TV sändning men på webben!

Kysst någon du inte känner: Ja.

5 NEJ TACK

Kläder: Foppatofflor, skinnbyxor.

Mat: Ägg, fisk (kan räkna upp tusen saker här).

Musik: Rock i alla dess former, rapp.

Dryck: Kaffe (jag ska snart jobba på det men tvek om jag någonsin kommer dricka kaffe).

Personlighetsdrag: Falska personer, prata skit om folk bakom ryggen, tror sig vara bättre än andra, kaxiga, för högljudda. 


4 SAKER

Du gjorde igår kväll: Snapade, läste, kollade på tv och tog det lugnt.

Du kan höra just nu: Hårfön.

Du inte kan leva utan: Mamma, Jack, vänner och mina diabetessaker.


Du gör när du har tråkigt: Mobilen 24/7.

3 PERSONER

Du kan berätta allt för: Mamma, Cassandra, Jill

Du ser upp till: Min mamma, min mormor (himlen nu) och Shakira.

Du saknar: Kära mormor, morfar och Jack (här kan jag räkna upp 10000 andra personer, ni vet nog vilka ni är).

2 VAL

Kaffe eller te: Inget.

Vår eller höst: Vår.

1 ÖNSKAN

Önskar en massa saker när det gäller jobbet men får jag bara välja 1 önskan så är det att bli av med min migrän. Att slippa vakna och gå och lägga mig med migrän varje dag. Att äntligen få må bra. Så som det är nu så kommer jag inte ihåg hur det känns att må bra och vara glad på riktigt, inte hålla uppe en fasad inför andra utan faktiskt känns mig hundra procent glad inifrån vilket jag inte kan göra när jag ständigt har ont. Jag vill kunna njuta av livet igen.




Hairstyle

Jag och mamma var hos frisören i fredags. På första bilden ser ni mamis hår, hur fint är det inte för att vara 55 år gammal?! Det är tjockt och fluffigt, lucky her. På de andra bilderna ser ni mitt hår, det blev mer silvrigt än vanligt så ska inte tvätta med silverschampo på några gånger nu så hoppas jag att det gråa tonen försvinner lite :) annars blev jag nöjd.



Sommarplaner

I sommar har jag många planer och resor inbokade och det känns himla bra för jag tycker Hässleholm är sjukt tråkigt under sommaren. Dock suger det mest att jag missar beachfotbollen för då är jag utomlands.. Det är ju alltid en av sommarens höjdpunkter men men.
 
26 juni; Budapest
 
2 juli; Spanien - Mallorca
 
Mitten av juli; Polen
 
4 augusti; Grekland - Kreta 
 
Det blir alltså 4 utlandsresor och jag ser fram emot alla så grymt mycket!



Alexandras student

Bilder från Alexandras student, grattis! Trevlig kväll med härligt folk.
Violetta och Gosia
Fina syskonen!
Fabian & jag
Finaste vännen Klaudia, som jag saknat dig. ♥
Fina Alexandra
Sedan drog jag vidare till nästa student, bilder kommer.



F R I E N D S

Några bilder från Karolinas student. Finaste vännerna!!! 
Simon och jag, hur stilig är han inte?! #Classy
Simon, Monika och jag
Härliga boysen! 
 
Hade en sjukt rolig kväll. 



Tulips

 



Snapshots från Kolmården #2


Efter djurparken gick vi till hotellet och tog det lugnt på rummet en stund. Jack fick en doktorslåda av oss så han lekte doktor hela kvällen, så söt! På bilden sitter vi på hotellets restaurang och äter middag.

Detta är vad jag kallar middag with a view 

Efter middagen hade jag äckligaste migränen. Jag vet inte vad det varit med mig de senaste dagarna, smärtan är obeskrivlig. Har varit hemskt :( ville helst av allt bara sova på rummet hela dagen men det kunde jag ju såklart inte göra så det var bara att bita ihop för Jacks skull men det var otroligt tufft. Tror min lever tagit ordentligt med stryk efter all medicin.. Jävla migrän. 
Mysis 
Doktor Jack 
Kolmården dag 2. Första dagen var det bra väder, andra dagen ösregnade det. Förstör så mycket av stämningen tyvärr. 

Delfinshow nummer 2. Vi satt på allra första raden och blev rejält stänkta med vatten av delfinerna haha.

Härligt väder! Men man får göra det bästa av situationen. 
Tigrarna var så mäktiga!

Selfie med tigrar 
Yesyes han vill nog dö.. Det regnade ju och var halt, den lilla hjärtattacken jag fick. Detta är Europas snabbaste berg och dalbana. Som öppnar 2 dagar efter att vi varit där, vad tror ni Carro som älskar berg och dalbanor tycker om det???????

Restaurang dag 2

Ily
Trötta på vägen hem. 4 timmars bilresa är drygt som faan. Mycket nöjda efter vår resa dock! 



Spelkväll

Hemma nu, hade typ roligaste kvällen på länge! Vi var hemma hos Anton och spelade spel. Jag, Anton, Patrik och Dennis. Började med ett spel där man tar en bricka med ett ord så ska man förklara det med andra ord, det var verkligen sjukt rolig och jag skrattade nästan så jag grät. Ett av orden skulle vara fotsvamp så säger killen svampfot, alltså hahah. 

Sen spelade vi frågesport, jag och Patrik mot Anton och Dennis. Jag och Patrik snubblade precis på mållinjen på grund av jävla sunset boulevard i LA, herregud vad vi skrattade åt det. Riktigt lyckad kväll.



Sen kollade vi fotboll
Vid 23.30 gick jag och Anton till stan för att träffa Sofia på bishop. 



Lördag

Skönaste lördagen på länge. Förutom migränen som håller i sig hela tiden men det har jag ju varje dag så.. 

Jag sov till 11.30, så skönt! Sen har jag bara tagit det lugnt, snapat och läst istvillingar som Thea tipsade mig om, så bra!! 

Nu ska jag snart äta och klockan 20 ska jag till Anton. Vi ska spela lite sällskapsspel tror jag. 2 av hans kompisar kommer också, känner inte någon av dem men det blir säkert roligt. 
Ha en trevlig lördag! 



Yngsjö havsbad

Hur nice var det inte att spendera nationaldagen på stranden med en bra vän? Toppen enligt mig. Dock var det svinkallt men hey, vi är ju i Sverige.
Fina Yngsjö! Första strandbesöket i år.
Hoppas verkligen att denna sommaren blir bra! Har lärt känna nya underbara människor och ska på feta resor! 
Strandpromenad, finns det något bättre?



Födelsedagsmiddag

Brorsan fyllde år den 10 juni och vi firade på lördagen med grillbuffé på resturang Elefanten. Har aldrig ätit där innan men maten var faktiskt god och det var otroligt mysigt att sitta där med min lilla, fina familj. Det är inte ofta vi sitter samlade och äter, julafton brukar vara enda tillfället så denna middagen värderade jag otroligt högt. Jag älskar er.
Karré, kyckling, fläsk, korv o.s.v. Allt grillat och det finns ju inte mycket som slår grillat.
Bror och jag
Efterrätter hade de inte så många att välja mellan så jag tog glass, chokladsås och maränger



Snapshots från Kolmården #1

Jag har en massa bilder från vår resa till Kolmården men tänkte sammanfatta med ett gäng från mobilen. Har haft mysigaste dagarna, verkligen. Så mycket vi har skrattat. Herregud, jag hade kunnat göra allt för min mamma och Jack, älskar dem obeskrivligt. ❤️️Taggade för delfinshow, det första vi gjorde där
Finaste djuren som finns! Så intelligenta, så vackra 
Vi åkte därefter karusell, jag och Jack. Modigaste 3 åringen! Ingen annan så liten åkte haha men Jack skulle åka flera gånger om. Tänk honom på Liseberg som tonåring, vi kommer åka allt. 
Vi åkte safari, det var riktigt coolt och Jack älskade det! 
Hur fint?

Mamma vann en sådan här på första försöket, she got skills

Bamses värld och karusell 
Första dagen check 
Trött krigare efter en heldag 

Bilder från kvällen och dag 2 kommer sen. 



ily

Best friend, ily ♥
 



New in

Ny tröja från Vero Moda, älskar ryggen. Hade den varit lite längre så att man kunnat använda den som klänning hade den varit helt perfekt men nu får den funka till kjol eller jeans. 



Helt slut

Är hos frisören nu. Utväxten ska bort yey. 

Herregud vad jag är trött!!! Vid 18 igår när vi var på Kolmården började jag frysa sjukt mycket, frös sönder hela vägen till Skåne. När jag kommer hem har jag 38 graders feber, ahh panik! Tog två voltaren och vaknade genomsvettig i natt. I morse hade jag ingen feber i alla fall, sjukt konstigt?? 

Vi hörs sen. Ikväll ska jag slappa, är så galet trött. 



Black

Outfit från helgen. Jag, mamma och storebror åt födelsedagsmiddag på Elefanten och då såg jag ut såhär.
Jeans Topshop // Väska Marc by Marc Jacobs // Tröja Vero Moda (ny)



Kolmården

Har haft 2 heldagar på Kolmården. Har aldrig varit så trött som jag var igår när vi kom till hotellet. 

Resan har varit kanon, har haft det super med Jack men sjukaste hur dåligt jag mår. Vaknade i natt och spydde, hotellet frågade om de skulle ringa efter en ambulans. Mitt huvud håller på att sprängas. Har aldrig tagit så mycket medicin som under dessa två dagarna men det värsta är att det inte alls går över. Har så jävla äckligt ont. Vet inte hur jag ska klaga resan hem :(
Tagga 4 timmar i bil 




Polo Ralph Lauren

Smart som jag är råkade jag förstöra två av mina favorittröjor när jag stod framför tavlan med en whiteboardpenna i handen, både började läcka om min Polo Ralph Lauren tröja totalförstördes. Köpte Vanish men det suger ju rent ut sagt för ingen av fläckarna gick bort. Var bara tvungen att köpa en ny Polo, tycker ju den är så snygg. Men ni kan ju tänka er hur dessa 600 kr sved i plånboken, sjukt onödiga pengar ju.



Till dig min storebror.

Syskon.. Någon som alltid ställer upp. Någon som älskar en villkorslöst no matter what. Någon som alltid finns där.
 
Jag är så glad över att ha ett syskon. Det skiljer 8 år mellan mig och min bror. När vi var små var han verkligen min bästa vän, den som alltid tog hand om mig och alltid lekte med mig. Han blev så arg när jag tog sönder hans wrestling-gubbe, jag slet av gubbens huvud.. Jag kommer ihåg när vi byggde höga torn av lego i vardagsrummet här hemma. När vi låg i morfars vardagsrum i en säng som han hade ställt fram och väntade på att mamma skulle komma hem, vi viskade, skrattade och pratade. Han var min stora trygghet. Sedan sprang åren iväg och åldern kom lite i vägen, när min bror blev tonåring märktes den stora åldersskillnaden mellan oss. Då var det inte längre lek som gällde. När han fick Jack blev vår kontakt bättre igen eftersom att båda har växt till sig och mognat till. Min bror har alltid funnits där för mig och jag vet att han hade gjort det mesta för sin lillasyster. Glöm aldrig bort att jag älskar dig.♥



Kolmården

Nu åker vi till Kolmården! En lång bilresa väntar, 380 km och närmare 4 timmar. Åksjuk är jag dock. Jag har köpt små presenter som Jack ska få på vägen så att han kan underhålla sig lite och så ska ipaden med! Har aldrig kört såhär långt men Jack men tror det ska gå bra.
 
Vi är framme runt lunch nångång och då blir det djurparken för hela slanten.

Vi har länge pratat om att det hade varit kul att åka till Kolmården med Jack men resan blev inte spontanbokad förrän förra veckan. Jag var där två gånger när jag var liten och har väldigt roliga minnen därifrån. Nu har det kommit en massa nyheter så det ska bli awesome! 
Taggad faster, vi ska ha roooooligt! 



Tisdag

Mysigaste pannkaksfrukosten hos favoriten idag. Så gott och så mysigt. Du är bra vännen. 
Chokladpinnen som nästan dödade henne hahaha 😂 #T fattar 

Nu måste jag packa.. Imorgon åker vi! 



Braids

Tumblr or naah nej men tyckte bilderna blev rätt söta ändå.
 



Pannkakor


God morgon! 

Inleder första dagen på sommarlovet med pannkaksfrukost hos en kompis. Gott eller vad? Bussen nuu.



S O M M A R L O V

Äntligen sommarlov!!!!!! Jag jobbade min sista dag idag, sad moment som fan för nu lämnar jag min arbetsplats och har ingen aning om hur hösten kommer se ut för min del och det skrämmer mig som tusan. Det kändes riktigt sorgligt när jag packade ihop alla mina saker #prayforCarro
Hur som helst ska jag nu njuta av ett långt sommarlov så får jag bekymra mig om hösten sen. I sommar ska jag varken jobba eller plugga och det ska bli så sjukt skönt! Drygt 2 månader utan plugg och jobb?! Alltsåååååå. Jag fick tillbaka resultat från tentan jag lämnade in för en vecka sedan och klarade den, ingen komplettering i sommar, så happy.



Feather

Fotat med Nikon D5500



Snaaart lov!

Eleverna har sommarlov men jag jobbar idag också och sen tar även jag sommarlov, ska bli så sjukt skönt!!!! Bara några timmar kvar sen väntar en lång sommar utan både jobb och plugg, slappa till tusen.



This or that

Chips eller popcorn - Chips helt klart, jag sätter alltid popcorn i halsen.
 
Kjol eller klänning - På gymnasiet var jag verkligen en kjoltjej (kommer du ihåg Maja, haha!) men nu är jag mer inne på klänning. På sommaren är det ju superfint med bruna ben och klänning.
Favoritsnacks - Finns ju inte mycket som slår choklad.
 
Foundation eller mineralpuder - Inget av det faktiskt. Foundation använder jag inte för jag behöver inte riktigt täcka något, mineralpuder är för dyrt (hatar köpa smink) så jag kör på ett vanligt puder från MaxFaktor för att ge lite färg bara.
 
Utekväll eller hemmakväll - Jag är nog så mycket hemmakväll som man kan bli! Finns inget jag uppskattar mer än en ledig hemmakväll utan en massa krav. Jag trivs så bra hemma.
 
Mascara eller läppglans - Mascara för annars ser jag rätt trött ut men gillar läppglans också, har dock aldrig tid att använda det under vardagar.
 
Laga mat eller bli serverad mat - Bli serverad mat. Jag hatar att laga mat, ingen wifey här inte.
 
Favoriträtt - Inget slår ju KFC men som rätt är det lätt grillat kött.
New York eller London - Jag har aldrig varit i NY men jag älskar London, vill bara tillbaka hela tiden. Så just nu måste jag säga London men är övertygad om att jag även kommer att förälska mig i NY när jag besöker staden.
 
Plattat eller lockigt hår - Lockigt är snyggare men jag orkar aldrig fixa det typ så standard blir plattat, mitt hår är ju dock sprikrakt av sig själv så jag behöver aldrig platta det. Tråkigt enligt mig, helt underbart enligt andra.
Alltså detta ser verkligen inte ut som jag förresten hahah men här är mitt hår naturligt platt.
 
Mössa eller hatt - Jag är verkligen ingen huvudbonadsperson men mössa om jag nu måste välja.
 
Något jag aldrig skulle göra - Röka, dricka mig full, skita i skolan, sluta resa.
 
Kaffe eller te - Verkligen inget av det,
 
Vad är jag sämst på - Att slappna av.
 
Klackar eller sneakers - Sneakers!!
 



Curly

Ohh, varför kan jag inte ha lockigt hår för alltid? Tycker det är så himla snyggt! Och så ser det ut som om man har tre gånger mer hår.
 



Cykel

Jag har köpt en cykel! En vit Monark, är så himla nöjd. Mamma betalde 2000 och jag 1500 men jag ville verkligen ha en cykel så det var värt.
Hoppas på några cykelrundor i sommar :)



Jag älskar dig bror

Min fina storebror. Ily.
 



Boutique Hotel Budapest

Såhär ser hotellet ut som jag valde i Budapest. Är det inte konstigt att hotellrum alltid ser finare ut på bild än i verkligheten haha? De tar ju bild på det absolut finaste på hela hotellet och så tror man att alla rum ser ut så sen visar det sig att man får ett helt vanligt standardrum vilkert är lite synd. Nåja vi får hoppas att detta hotell lever upp till sina förväntningar någorlunda i alla fall! 
 
Boutique Hotel Budapest heter det.



Vi ska till BUDAPEST!

Idag fick mamma helt plötsligt något spontant ryck och tyckte att vi skulle boka en cityresa. Först var vi inne på Kraków för mamma har alltid velat visa mig staden men vi ska ju redan till Polen i sommar så det kändes inte sådär superkul. Då kom jag på den magnifika idéen med Rom, har alltid varit en dröm. Dock blev det för dyrt och Barcelona likaså. Rom får vi ta när jag får jobb, måste se Fontana Di Trevi. 
 
Mamma har alltid velat åka till Irland så jag kikade på Dublin men det var för tusan ännu dyrare än Rom??? 17 tusen för 3 nätter, sjukaste.
 
Sååå till slut hittade vi resemålet. Mamma ville till Prag men där har jag ju redan varit och jag vill åka till en ny stad. B U D A P E S T blev det. Ungerns huvudstad och där har jag aldrig varit. Jag har läst guider hela kvällen och där verkar bara SÅ mysigt. Bra shopping, god mat och väldigt vacker stad.
 
Jag är så taggad. Vi åker redan nu i juni, efter midsommar.
Hur vacker stad?? 
 
Emelja var där för någon vecka sedan bara och älskade det. Jag tror också jag kommer bli förälskad i Budapest :)



Lördag


Nu ska vi fira storebror som fyllde år igår! Ska äta grillbuffé på restaurang. 

Sen har vi bokat en resa också! Happy me :))



S t u d e n t

Jag har så galet många bilder så jag vet inte riktigt vilka jag ska ta först! De senaste veckorna har varit hektiska och jag har gjort en mängd roliga saker, troligtvis mer än under hela året tillsammans haha. När sista tentan var avklarad kunde jag nämligen andas ut lite och hitta på saker jag tycker är kul. Om ett halvår är jag färdig lärare, waah!
Var ju som sagt på två studenter idag. Grattis Karolina finis!! Kom hem vid 23, svinkallt ute så vi frös i tältet men studenten var fantastisk.
 
Fick flera komplimanger idag att jag har gått ner rejält i vikt, happy! 
 



Student


Fullt upp!! 

Avslutningen idag var great, grät gjorde jag men mer om deg sen.

Nu ska jag på två studenter! Först till Alexandra i Bjärnum och sen till bästa Karolina. 



A A A A Amazing

Vilken a m a z i n g kväll med bästa 9orna. Var riktigt trevligt och denna kvällen glömmer jag inte tidigt kan jag säga. Allt var så himla bra!! 
 
Imorgon är det avslutning och det ska bli så otroligt sorgligt. Jag hatar farväl mer än något annat, har så himla svårt för det.
 
Jag ska ha på mig en Odd Molly klänning :)



Avslutningsmiddag


Skön dag! Friluftsdagen var chill och nu håller jag på att förbereda inför kvällens avslutningsmiddag. Det ska bli SÅ kul! 

Jag har köpt en cykel idag också 😁



Feelings

Trodde det skulle vara varmt, tog på mig kjol och linne. Det var svinkallt och jag höll på att frysa ihjäl. 

Jag har blivit för brun nu haha! Mitt ansikte är såå mörkt. 

Brännboll spelades idag & sen fotbollsmatch mellan lärarna och 9orna som vann! Jag har följt dem sen 6an så det var himla roligt att se, det är de värda. 

Imorgon är det först friluftsdag och sen avslutningsmiddag på kvällen. Jag vad med för två år sedan och det är en av de absolut finaste kvällarna jag varit med om så hoppas på en repris. Känner att tårarna kommer närvara också. 



27

Riktigt bra dag igår ändå! Först jobbade jag och vi avslutade med fika. Sen fick jag mensvärk från helvetet (varför innan avslutningsmiddagen, avslutningen och student???). Jag tryckte i mig en massa tabletter, drogad haha. Sen mötte jag upp några kompisar på stan och hängde där i någon timme och sen var det dags för spraytan. Fler såna här dagar i sommar tack!

Nu ska jag till jobbet. Puss 



Spraytan

Alltså waah jag är så jäkla nöjd med min spraytan!!




Det är en sådan naturlig bränna och SKITSNYGGT!!

Hade jag haft råd hade jag gjort det 4 gånger i månaden så att jag hade varit såhär brun hela tiden. Lätt värt 1000 i månaden ju. 

Har ni frågor om spraytan? Ställ de på ask.fm/carro93



Tisdag

Igår kändes det som sommarlov och idag är det back to work. Dagen kommer avslutas med fika och det är ju ganska så mys tycker jag. 
I eftermiddag ska jag på spraytan och jag undrar hur det funkar när man är bränd?? Jag är sjukt bränd efter igår nämligen.



Food

Efter att vi hade varit i Yngsjö så tog vi en runda till Åhus för att äta på restaraungen vid stranden. Favoritpizzan med gyros och till efterrätt chokladmousse, mums! Mami, en av mina närmaste vänner och mat. Kan det bli bättre? 



SUMMER

Erkänn tumblr ändå? Kan min vän fota eller kan hon? 



This sunmer is going to be goals

Har haft en jääättebra dag även om jag halvt frös ihjäl. 
Först Yngsjö och avslutade kvällen med att kolla fotboll. HIF-IFK med härliga vänner, alltså supermysig dag. 



Plans

Nästa vecka är rolig!
 
Måndag: Stranden och fotboll på kvällen
Tisdag & onsdag: Klassens dag
Torsdag: Friluftsdag och avslutningsmiddag på kvällen
Fredag: Skolavslutning och två studenter
Lördag: Grillbuffé 
 
Och på fredag är det S O M M A R L O V !  ! Hur sjukt egentligen? Detta året har gått så fort så det är crazy. Jag ska ladda upp som tusan i sommar och verkligen vila. I höst är det examensarbetet och sedan är jag högstadielärare! Mellan sommaren och examen i jul drar jag ju till Dubai, ser fram emot det så galet mycket.



New in from h&m

Nytt från h&m. Byxorna är egentligen så lång ifrån min stil man kan komma men provade de tillsammans med tröjan och just fell in love! Så sköna och faktiskt såå snygga.
Tröjan kostade 129 kr och byxorna 299 kr (tror jag?). 



En lördag i Kristianstad

Hade verkligen en toppendag igår i Kristianstad med mami, så mysigt! Dock var inte vädret på topp, det var varmt på morgonen men sedan började det både regna och åska och i Hässleholm var det tydligen värsta åskovädret, tur man missade det. När vi satte oss på en uteservering var det ganska så kyligt, typiskt just den dagen jag faktiskt är ute!
Började med att klippa luggen och strosa runt lite.
Hamnade på Ekbergs som ligger bredvid Donna (favoritaffärerna fpr sure). Jag provade två Ralph Lauren baddräkter och köpte en. Den rosa eller svarta, vad tror ni?
Inne på Donna provade jag två Odd Molly klänningar, hade bestämt mig för den ljusa och precis när jag ska gå till kassan säger mamma att den finns i en mörkare färg också. Ehh den beslutsångesten??? Efter många om och men blev det den ljusa ändå. Den kör jag på skolavslutningen på fredag och även studenterna hade jag tänkt.
Sh
Sen satte vi oss på en uteservering och fikade. Livemusik spelades och killen var så grymt duktig! Wow, blev så imponerad. Frågade om han hade skivor att sälja och ska köpa 2 stycken av honom :) Går inte att beskriva hur duktig han var.
Chokladfondant, allrså!! Fick dock sjukaste migränen efter, alltså verkligen gaaalet.
Avslutade med mat i gallerian innan jag åkte hem nöjd och glad.



New in

Köpte en massa fint igår i Kristianstad! En del märkeskläder men även en del budget från h&m som hade en massa fint igår faktiskt. Dessa byxorna fick följa med hem, världens skönaste typ! 99 kr, kap.



Shopping 💸

En mycket mysig lördag i Kristianstad!! Jag kom hem 4 tusen kronor fattigare dock. 
Har i alla fall hittat klänning inför skolavslutningen på fredag! Dyyyr dock. Har också bokat tid inför spraytan, kan inte vara blek till denna fina klänning. 



Kstad

Är i Kristianstad. Åt precis frukost på McDonalds och nu ska vi till stan. Ska leta efter avslutningskläder! 



Pepp på livet

Bara rent allmänt taggad på livet just nu! Jag trivs bättre än bäst på jobbet, har så otroligt roligt varje dag (dock är hösten väldigt osäker vilket suger men 1 vecka kvar av roligheter i alla fall), igår lämnade jag in terminens sista tenta och jag hoppas verkligen att jag klarar den. Om exakt 1 vecka är det sommarlov och studenter. Jag har lärt känna fett fina människor. Jag ska till Kolmården om ungefär 2 veckor med Jack och därefter väntar tre utlandsresor i sommar. Dubai i höst och jag har en termin, ett halvår (!!!!) kvar på min utbildning och sen är jag färdig. Jag känner att jag har hittat ett yrke som jag älskar och det känns så jävla good! 
Och som pricken över i:et, jag har inget plugg i helgen!! Wow när hände det senast? 

Nästa vecka är en rolig vecka med en massa aktiviteter. På torsdag väntar avslutningsmiddag och jag känner att tårarna inte kommer vara långt iväg. 

Att jag har migrän 24/7 och att hösten är osäker är saker som tynger mig men man får försöka se de bra sakerna så länge. 



Torsdag

Bara jag som inte kan hantera värmen?? FÖR varmt, alltså äckligt varmt. Svettas verkligen sönder och på mitt jobb brukar det ändå vara relativt svalt men nu vill man ju bara svalka sig 24/7. Ingen orkar plugga när det är såhär varmt heller och jag förstår. 

Kom hem från jobbet för inte så länge sedan och jag måste själv plugga.. Har tenta som ska lämnas in imorgon, taskigt värre. 

Idag råkade en kollega dra av min sensor på armen, det gjorde så jävla ont så jag trodde jag skulle spy. Den känslan som for genom kroppen, ryser när jag tänker på det. Fick leva utan sensor i några timmar och det var hemskt! Jag är verkligen så beroende av den.
Nej dags för tenta..