slide show

INKÖP TILL LÄGENHETEN

Fredag, hur skönt? Inte för att jag har några planer, det har jag aldrig nu under corona och mitt liv är verkligen extremt tråkigt nu men nåja. Jag längtar så tills jag får vaccinet, jag vill börja träffa folk igen och gå ut bland människor. Saknar så att få ut och äta på restaurang, äta buffé, åka och shoppa, fika och sådana småsaker jag man alltid tagit för givet. När jag väl får göra dessa saker igen kommer jag njuta av varje sekund och aldrig mer ta saker för givet. 
 
Det är lite farligt att vara hemma och inte ha något att göra för jag klickar bara hem en massa saker till kommande lägenheten... 
 
Servetthållare och grytunderlägg från H&M home, hur snyggt och modernt? Jag beställde två grytunderlägg för tänkte sätta upp ett mot väggen i köket, blir nog en snygg kontrast mot det vita kaklet. 
 
Förälskade mig också i ännu en poster, Desenio är farligt... Men hur fin? Den tänkte jag ska stå lutad mot väggen på ett avlastningsbord i hallen. 
 
Jag börjar känna mig lite illa till mods, om 13 dagar får jag nycklarna och om 15 dagar måste jag lämna hemmet där jag bott i 26 år, mitt barndomshem. Det är ett sådant stort steg och jag är taggad och tycker det ska bli superkul men samtidigt är jag livrädd. Jag har aldrig bott själv och jag vet inte vad jag kommer att tycka om det. Hur inreder man ett hem från grunden? Jag har ingen aning och det gör mig stressad. Jag har köpt möbler och inredning som jag tycker är snygga men huruvida det kommer passa ihop eller inte har jag ingen aning om. Hur vet man hur man vill ha det hemma? Det jag vill är att det ska vara modernt, modernt, modernt. Hur får man till ett modernt hem dock? Var börjar man ens? Känner mig vilsen. Kommentarer
» Carro

Så fina detaljer! Jag har liknande grytunderlägg men det står New York, Stockholm och Göteborg 🥰

Svar: Åh, jag har sett sådana. Superfina!
Carro

snygga! :)

Svar: Tack! :)
Carro

» Lina

Tycker inte du ska känna dig stressad. Man måste inte ha allt direkt när man flyttar in. Även när jag och min sambo flyttat mellan lägenheter kan det vara att möbler saknas för att man flyttar till större eller att något man redan ägde inte passade pga mått.

Det är bättre att flytta in och köpa saker eftersom! :) Det är lättare att se då vad som passar in och inte.

Så kul att flytta ju! Stort lycka till!

Svar: Ja det kanske är sant :) Jag är en väldigt otålig människa haha och vill ha ALLT på en gång men det blir ju svårt vid flytt. Ja, det känns roligt!
Carro

» Alice

Åh, så himla fina grytunderlägg och servetthållare! <3 Jag förstår att det känns nervöst att flytta, men ett tips jag har när det kommer till inredning då jag flyttat två gånger (första gången hemifrån, andra gången när jag och min sambo flyttade) är att inte köpa allt på samma gång. Man behöver inte ha allt direkt, hur kul det än är, utan se till att du har det nödvändigaste, så har du tid på att bo in dig med det du har och då känna in vad det är du saknar och skulle vilja ha. Då hinner du se också hur saker funkar tillsammans och vad du skulle vilja komplettera med. <3

Svar: Smart! Jag är så otålig så vill helst ha ALLT DIREKT haha men har märkt att det inte går så bra...<3
Carro

» lisa

Vilka fina saker du har köpt. HM home har så mycket snyggt :)

Kram

Svar: Hm home är grymt!
Carro

Wow så fina grejer du har hittat, tycker verkligen om att kolla runt på inredning och dekor till lägenheten.
Kramis

Svar: Det är verkligen SÅ roligt! Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback