slide show

Amazing Amazon

inlägget innehåller affiliate länkar. Jag är helt BESATT av Tiktok videos där folk visar sina senaste Amazon köp. Så besatt att jag igår klickade hem saker för ett par tusen kronor... Ser så fram emot att få hem allt! 
 
Här är länken där ni kan se allt som jag har köpt: https://linktr.ee/carro93
 
Sedan klickar man bara på rätt vara och kommer direkt in på den på Amazon. När man beställer från Amazon så tillkommer ingen tullavgift vilket är jättebra. Jag är helt säker på att alla dessa saker kommer underlätta både vardagen men framför allt packningen och resorna mycket! På denna länk står det beskrivet vad varje sak är. https://linktr.ee/carro93
(null)



(null)



(null)



(null)
 
 HUR mycket fint?!
 
Jag är såå taggad på att prova packing cubesen och compression packning cubes. Har sett så sjukt många Tiktoks om detta. 



Åh nej

Som jag skrivit innan så tog jag p spruta för några veckor sedan med förhoppningen om att mensen skulle försvinna. Dock gjorde den inte det och jag har haft konstant mensvärk i över en vecka, vad bra!! 

Idag på jobbet hände det mest obehagliga grejen jag varit med om. Jag hade svenska med min klass och plötsligt känner jag en djävulsk smärta i nedre delen av magen. Det kändes som om benen skulle vika sig av smärta. Samtidigt sköljde världens svettattack över mig från ingenstans. Jag blev så varm och illamående. Det kändes som om jag skulle svimma, jag har aldrig varit med om en sådan vidrig känsla i hela kroppen innan. Jag var tvungen att sätta mig ner och avbryta min lektion. Jag fick säga till mina elever att jag mår otroligt konstigt och så fick elevassistenten ta över medan jag gick ut. Klarade inte av att vara kvar. Gick till skolsköterskan som inte direkt kunde hjälpa mig. Hon är ny på skolan och frågade mig vilken klass jag går i 😭😭😭 Jag får alltid höra att jag ser ung ut men 15 var väl lite att ta i haha… Hur som helst så släppte inte krampen så jag fick ta stark medicin. Det som är läskigt med p spruta är att eventuella biverkningar sitter kvar i 3 månader, det är inte som med p piller att det bara är att sluta ta dem utan injektionen håller i tre månader. Vi får se hur jag mår framöver och om mensen försvinner för det kan ta upp till några månader har jag läst. Dock bådar detta inte jättegott, jag vill aldrig vara med om något sådant igen. 
(null)




Tuffa tider

Usch, det har varit en av de värsta helgerna i mitt liv. Så mycket familjeproblem och jobbiga saker som händer. Av respekt till dem det berör kommer jag inte skriva något om det men fredag var en helvetesdag och jag har mått skit hela helgen. Det har verkligen hänt helt sjuka grejer, extremt jobbiga grejer. Utöver det förföljer fortfarande mitt bedrägeri mig. Polisen hör inte ens av sig och jag hamnar hos inkasso nu i april. Jag tänker fan inte betala en krona för det som den idioten har gjort. Det kan företagen glömma, jag vägrar. Fyfan vad jag hatar honom. Jag tänkte på det, att om jag hade sett honom på Väla tex, vad hade man ens gjort då? Jag vet inte, hade helst bara velat slå sönder honom. I tankarna bara Carro, i tankarna… 

Jobbade dock hela helgen, det var skönt att lägga fokus på annat än alla tankar som snurrar. På jobbet är det bara till att put a smile on your face trots att allt är skit. Igår var jag helt dränerad. Jag somnade på soffan två timmar och sedan sov jag åtta timmar. Känner mig dock fortfarande helt slut. Min sömn suger, jag vaknar mellan 4-6 gånger per natt och det är sällan jag sover mer än 6 timmar sammanlagt. Det är så mycket som inte funkar i mitt liv, vet knappt var jag ska börja. Är såå trött, vill bara vara ledig lite. Dock går inte tröttheten att sova bort ens och det är skitjobbigt. Jag är alltid trött, dygnet runt. Oavsett vad jag gör är jag trött. Det är 30 skoldagar kvar och några dagars jobb efter att eleverna slutat. Det börjar ändå närma sig sommarlov. Innan dess har jag dock en miljon saker att göra men ska verkligen försöka sätta betygen i god tid denna termin. 
(null)
Alla runt omkring mig åker på resor också och själv är jag bara hemma 😭😭 Kap Verde, Dubai, London, Barcelona, Palma. Jag är sååå avis på alla som bara drar. Jag vill också!!! Har inte varit någonstans sedan i oktober, vilken mardröm. 



VÄLA

Igår var jag och mamma på Väla. Det var verkligen en helt perfekt dag från början till slut. Det var längesen jag hade en så bra dag. Och det var längesen jag och mamma hade en sån dag tillsammans, det var verkligen något vi båda behövde och även något vår relation behövde just nu. Det har varit lite turbulent på sistone och det ligger verkligen på mig, men det har hänt så mycket som gör att jag inte riktigt kunnat hantera mina känslor… 

Vi var på Väla från 10.30-19 så det blev verkligen en heldag. Jag hittade så mycket fint. 
(null)
Vi kollade i en massa affärer och åt en massa gott. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag glömde såklart min shoppingbag hemma, gör alltid det… Och tycker att papperspåsarna är så hemska så jag köpte denna fina. Matchade ju outfiten väldigt bra. 
(null)
Köpte bland annat också denna tröja. Världens skönaste, wow. Den var på rea så den kostade 39 kr, liksom wtf? För billigt haha. Ja, jag älskar beige. 

Sedan köpte jag två par byxor, en tröja till, jeans, en klänning och en jacka. Så nöjd! Och världens mysigaste dag med mamma ❤️



iPhone 14 PRO Max

Äntligen!!! Min iPhone 12 PRO har strulat i en evighet. Sämst batteritid, höll knappt fem timmar och mikrofonen sönder så kunde endast prata högtalare eller i lurar. Jag har aldrig haft en Max då den är bra mycket större än vanliga men jag tänkte det skulle vara kul att prova på. Jag älskar den redan så mycket!! 
(null)
Snälla nån så fin den är. Den är så clean 🤤
(null)

(null)
Perfekt tajming, både telefonen och alla skal jag hade beställt kom igår. 

Jag är väldigt, väldigt nöjd. 



Låt oss prata

Nu har jag jobbat i affären fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag 😮‍💨 Blev lite mer än tänkt för skulle egentligen inte jobbat måndag men röd dag så OB hela dagen, bra pengar! Nu är jag ledig tre dagar, onsdag till fredag och sedan ska jag jobba helgen igen. Jag ska verkligen försöka njuta av mina tre lediga dagar nu. 
(null)
Imorgon ska jag och mamma nog till Väla. Kommer inte ihåg när jag senast var där, så det ska bli jättekul. Har dock egentligen inte pengar till det men det löser sig. 

Igårkväll kom E till mig. Hur mysigt som helst. Imorse ville jag inte släppa hem honom 😮‍💨 Vi har det alltid lika trevligt och mysigt. Det skönaste är att jag känner mig så bekväm i hans sällskap. Jag kan vara mig själv till hundra procent och han gör att jag känner mig fin. Jag har ju jättestora komplex över min kropp men han får mig alltid att känna att jag duger precis som jag är vilket är jättefint. Att ligga i hans famn är bland det mysigaste jag vet. 

I förra veckan var jag hos barnmorska och pratade kring olika preventivmedel. Jag har provat p piller en gång förutom men åt de typ två dagar, mådde skit efter och i övrigt har jag aldrig använt några hormonella preparat. Jag träffade en trevlig barnmorska och vi kom fram till att p spruta nog passar mig bäst. Jag ville inte ha några tabletter och inte heller varken spiral eller stav. Sagt och gjort, förra onsdagen fick jag sprutan. Det finns väl egentligen tre anledningar till att jag bestämde mig för ett preventivmedel. Den första och viktigaste är att jag verkligen hoppas på att bli av med mensen helt. Det hade varit drömmarnas dröm. Jag har ju så sjukt mycket problem med mensvärk. Jag måste styra hela mitt liv utifrån mensen. Jag kan inte planera in saker osv för smärtorna är omänskliga. Många blir av med mensen helt efter p spruta så jag ber innerligt att jag kommer vara en av de 🙏🏼 Det lär visa sig inom de närmaste dagarna. Den andra anledningen är att jag såklart inte vill bli gravid. Det är ju min största mardröm och jag hade gjort abort direkt. Sprutan ger 99% skydd vilket känns tryggt. Den tredje anledningen är att det absolut ökar spontaniteten och är mer nice än att använda skydd. Nu är jag väldigt öppen här men jag tänker att det är så viktigt att lyfta sådana här saker. Det är så viktigt att som förälder våga prata med sina barn om sex och skydd. Jag tyckte det var jobbigt att prata om med mamma tidigare men nu känns det fullt normalt och jag är så tacksam över att vi nu kan prata om exakt allt. Jag trodde att mamma var mycket mer pryd haha så har aldrig pratat om sådana här saker med henne men nu känns det hur naturligt som helst. Det som är viktigt att komma ihåg är att oavsett vilket preventivmedel man använder så skyddar det ju inte mot könssjukdomar utan endast graviditet. 

Helst skulle jag inte vilja få i mig några hormoner alls men nu blev det så. Jag är dock livrädd för att gå upp i vikt vilket jag redan gjort. Det är en vanlig biverkning men jag får verkligen inte. Har gått ner en hel del i vikt under det senaste året och vill verkligen inte gå upp igen. Använder ni något preventivmedel? Vilket då? 



Långfredagen

Påsklov! Väldigt, väldigt skönt. Jag känner mig helt slut 😮‍💨 10 dagars ledighet, från skolan i alla fall. Skönt att slippa all rättning och allt press & stress. Dock ska jag jobba på mitt extrajobb 6 av 10 dagar så det blir ett externt kort påsklov för mig. Men jag ska tänka på sommaren, när jag ligger på stranden i Grekland och Cypern. 

Redan idag börjar jobbveckan. Fredag, lördag, söndag, tisdag, lördag och söndag. 
(null)
Halsen strular fortfarande. Var på vårdcentralen i veckan igen. Det enda jag vill är att operera bort mina halsmandlar. Har fått remiss till öron näsa hals den 17 maj. Jag ska fan inte gå därifrån utan ett löfte om operation 🙄 Det som är konstigt är att jag ständigt har feber, 38 hade jag när de mätte samtidigt som snabbsänkan och andra prover ser bra ut. Min hals fuckar upp min hjärna och har gjort det under det senaste året. Djup suck. Har någon av er opererat bort halsmandlarna? 



Uppdatering

(null)
Hallå hallå! 

Sedan vi hörde senast har jag varit sjuk, väldigt sjuk. Problem med halsen ännu en gång och gått på antibiotika, tog den sista igår. Jag är så trött på mina halsproblem så ni anar inte. Jag har varit på vården ännu en gång att jag verkligen behöver operera bort mina halsmandlar för varje liten infektion sätter sig alltid på halsmandlarna och det är fruktansvärt. Jag fick faktiskt träffa en väldigt duktig läkarstudent nu senast och i fredags fick jag remiss från öron-näsa-hals. Jag ska ringa dig imorgon för det står inte vad det är för remiss men hade det varit för operation hade jag blivit så extremt glad, är det inte det så kommer jag bli galet besviken. Jag har fortfarande ont i halsen trots att hela antibiotika kuren är avslutad. 

Hur som helst. I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat väldigt mycket och sovit dåligt. Det hade varit NP i svenska vilket alltid innebär väldigt mycket extrajobb. Vi har rättat som bara den i veckan och jag är helt slut. Nu är det fyra dagar kvar på jobbet innan det är påsklov, det ska bli så galet skönt. Dock ska jag jobba en hel del i affären, faktiskt 6 av 10 dagar så det blir ju inte något jättelångt lov för mig men jag behöver pengarna så.