slide show

Det är okej

Så sjukt trött!!!! Somnade vid 3 igår, det var verkligen hemskt att gå upp idag. Har mått skit hela dagen, äckelmigrän. Har typ inte kunnat plugga något för migränen tar hela min energi. Jag känner mig som en ballong som tappat all sin luft. Grät i alla fall ut lite idag, det är faktiskt skönt att gråta ibland. Det är okej. Det är okej att inte alltid vara stark, att tillåta sig att släppa ut alla känslor. 
 
På tal om något annat, såg ni let's dance idag? Kul att Kenza är med!
 



Helg

Slutat jobba nu, väntar på mami för ska till frisören och klippa luggen och kanske boka tid. 

Sen måste jag hem och plugga..




@work

Är på jobbet. Mamma kom med subway till mig hihi, bäst är hon. 

Slutar om 1,5 timme. Dags för lite matte snart. 



För mycket

Irriterad, övertrött, sjukt ont i huvudet, känner mig riktigt stressad, ångest inför tentan, har för mycket att göra. Har snittat 4-5 timmars sömn den senaste veckan. 

Nej på riktigt dåligt humör. Jag vill bara att den 11 mars ska vara över för då kan jag bara släppa alla krav i alla fall för en stund. Men fram tills det kommer allt vara allmänt dåligt. Ni som går på universitet vet att tentaveckor är bland det värsta som finns. Man vill typ bara börja gråta :)


Denna kommentaren piggade i alla fall upp mig. Tack så mycket finis, det glädjer mig! :) 

Imorgon ska jag jobba. Och den måste jag plugga. Blev inget plugg idag nämligen, Jack var här. 



Så fina

Här är ett fåtal av alla fina grattis jag fick igår. Tack alla fina människor, blev så glad :)


Kolla så gulliga alla är! Varför kan man inte fylla år varje dag?



Tråk jaaao

Tråkigt på tåget jao




Underhåll på ask! ask.fm/carro93



Äckliga migrän

Seminariet gick bra, skönt! 

Men har migrän från helvetet just nu. Jag klarar inte av att åka tåg. När jag går ut skolan ska jag aldrig mer åka tåg någonstans, aldrig. Jag mår så jäkla dåligt efter tåg, ööh vill spy :(

Kill me typ 



Jobb & skola



På väg till skolan. Obligatoriskt seminarium, jag & Emma ska ha vår redovisning. Är inte ens speciellt nervös, nervositeten att stå och prata inför en stor grupp människor har försvunnit allt mer tack vare jobbet. Efter varje lektion känner jag mig mer&mer säker framme vid tavlan.

Jobbet gick bra! 9orna är en sån härlig klass, kommer sakna dem riktigt mycket. Fick en massa grattis idag med & jag bjöd dem på choklad, det uppskattades hihi.

Så sjukt hungrig :( jaja hejdå!



En lyckad födelsedag

Har haft en jättebra födelsedag! 
 
Berättar mer imorgon, måste sova nu. Blev så glad av alla grattis, vilka fina människor jag har runt omkring mig. 
 



It's my birthday

Underbara människor! Så många fina grattis på instagram, Facebook, ask, sms & muntliga. Tusen tusen tack, verkligen jätteroligt.
 
Jag har aldrig fått så många grattis idag. La upp denna bilden på instagram vid 9 imorse & ryktet spred sig snabbt. 
 
Det uppskattades rejält! Var roligt att se :)
 



Birthday girl

Det är så kul att fylla år! Hela dagen känns så speciell. 

Jag är dock helt slut efter en hel dag på jobbet. Längtar tills vi ska ut & äta när mamma kommer hem från jobbet.

Jag har fått så otroligt många grattis idag, folk på jobbet har varit så himla söta mot mig!

Feb26 - 21 år sedan föddes jag. Sjukt att det redan gått så många år, jag var ju nyss typ 12..






MIN FÖDELSEDAG

Idag fyller jag 21 år!!!!






Pizza4lajf

Pizza <3333



Tomorrow


Imorgon imorgon! 
Sjukt att det redan gått 1 år sen sist. Kommer ihåg förra födelsedagen som det vore igår. Hade en riktigt bra födelsedag förra året. Jobbade först på Linné och sen var jag och bowlade med kompisar & åt ute. Imorgon ska jag först jobba, nice! Ska bjuda eleverna på lite gott hihi. Sen bjuder mamma mig på middag. Så lite lugnare födelsedag än förra året men det blir säkert jättebra ändå. 



En tisdag

Heej! 

Jag har jobbat hela dagen, lagom trött nu. Att ha så pass stora klasser tar verkligen på krafterna. Efter 1 lektion känns huvudet riktigt tungt. Men jag trivs ju. 

Nu är jag på infinity, väntar på mamma. Hon ska bjuda mig på middag hihi. Är såå hungrig! 

Trött tjej med migrän men glad ändå. Imorgon fyller jag år!!
Incoming food
Träffade min älskling nyss, fasters favorit

Vad gör ni?



Tidigt osv

Uppe tidigt idag. Det är några som ska gå runt till alla på området och göra en massa kontroller på alla sladdar, element, ventiler osv. Skitjobbigt såhär på morgonen.

När de har gått ska jag iväg & jobba. Ska bli roligt. 




New in

Köpte den här tröjan på JC på Väla förra veckan. 249 tror jag den kostade. Enkel men snygg & så skön!



Hade på mig den på jobbet idag + svarta jeans och DW klocka. 

Nu ska jag snart sova. Har haft lite feber ikväll :( så är ganska trött nu. En natts sömn hoppas jag tar bort febern. 



Dör så trött jag är

Ska sätta igång med plugget i 20 minuter och sen top model! Och sen talaaaang. Hejdå plugg :)



Trött tjej

Har jobbat heeela dagen. Så sjukt trött nu. Och har hemsk migrän, usch. 

Ta migräntablett, äta och sen måste jag börja plugga. Vi hörs lite senare istället! 






Min jobbiga söndag

Hej!

Sorry för dålig uppdatering. Men jag har pluggat i princip hela dagen. Har läst två kapitel ur boken och ett kapitel tar ca 2 timmar för det är så sjukt svårt, man måste försöka förstå och så antecknar jag under tiden, annars kommer jag inte ihåg något. 21 kapitel har vi, alltså tar denna boken 42 timmar att läsa ut?! Så sjukt. Och så har vi en till bok. Jag har bokstavligen PANIK!! Ångest gånger tusen inför denna salstentan. Vi får inte ha med oss böckerna eller anteckningar. Mejlade läraren och skrev att det är omöjligt att sammanlagt komma ihåg allting som står på 500 sidor?? 

Jag har liksom ingen inbyggd kamera i hjärnan om folk tror det.. Vi får väl se vad han svarar. 

Sen har jag gjort mitt och Emmas seminarium till torsdag. Vi skrev på det i veckan men jag renskrev, la till lite fakta, disponerade det osv. Jag är verkligen en perfektionist när det kommer till skolan och jobbet. Allt jag gör måste vara perfekt. Vill helst alltid lägga sista touchen så att jag vet att det blir som jag vill ha det. Jag och Maja jobbade alltid jättebra ihop på våra arbeten osv på gymnasiet. Både siktade alltid på MVG & vi ville att det skulle bli så bra som möjligt. Bra team.

När jag var klar med 2 datorskrivna sidor skulle jag spara men eftersom jag inte vant mig vid macbook än så råkade jag klicka ner dokumentet istället för att spara - PANIK.

Efter 15 min letade fick jag till slut upp det, en halv hjärtattack senare. Älskade dator, tack!! Så nu är det klart, känns skönt. Ska bara plugga in redovisningen inför torsdag. Detta gjorde vi bra Emma! 

Ja så har min söndag sett ut. 1 avsnitt 90210 hann jag också med. Nu ska jag bada, kolla lite tv och sen sova. Imorgon blir det jobb.

Kram 
Gullisen igår. Kolla så söt han är. Aldrig sett en så fin bebis, hans ansikte är verkligen gulligt. 



From my childhood






Bruna ben, ja visst. Tror jag hade varit i Grekland samma sommar. 

Vilka fina minnen



Lika som bär

Hittade denna bilden igår också, på morfar och storebror. Insåg att Jack är sjukt lik min bror!!! Typ en kopia av hur Jack ser ut nu. 






Mini me

Hittade ett gammalt fotoalbum idag, älskar att kolla såna! 

En liten Caroline, i rosa såklart. 

God natt!



A fighter keeps fighting

Jag har i princip pluggat hela dagen. Död åt det. Hatar såna helger. Jag pluggade alldeles för mycket på gymansiet vilket har lett till att jag bokstavligen vill spy när jag kollar på en skolbok. Det är därför jag inte kan ta körkort nu heller, jag klarar inte av att plugga så mycket. Är alltid på jättedåligt humör när jag måste plugga och allt på universitetet är så svårt och tråkigt. Helst vill jag bara hoppa av men det går inte. Fast kommer nog ha denna känslan tills det att jag är klar med mina studier. 
 
Jag vet att jag är duktig, så det är inte det. Men hela min skolmotivation är bortblåst. Det är inte lönt att satsa på 21 MVG på gymansiet. Det tar så sjukt mycket på ens hälsa. Jag hade kommit in på universitetet om jag så hade haft 3 MVG istället för 21. Min migrän började i samband med all stress också och nu vill den inte försvinna. Men en sak är säker, jag kan med stolthet kolla tillbaka på mina gymnasiebetyg och vara riktigt stolt över mig själv. Så på det sättet var det värt det men inte annars.
 
Ångrar ibland att jag inte tog ett år ledigt mellan gymnasiet och universitetet. Men samtidigt, varför "slösa" bort 1-2 år när jag har ett mål? Skulle blivit galen av att bara gå hemma och ha ångest inför framtiden. När jag är färdigutbildad lärare är jag 23 år, snart 24. Yngre än så kan man inte bli. Jag kommer vara 24 år, ha ett jobb och tjäna pengar varje månad. Det känns i alla fall toppen.
 
Jag ska fortsätta arbeta mot mitt mål. Jag är ingen människa som ger upp i första taget. Livet består av up n downs så det är bara att klara & kämpa på. 



Ekonomi

PLUGG



VÄLA

Bilder från Väla i tisdags. Jag & mami var där i jättemånga timmar, tills destängde. Hittade en massa fint faktiskt, så mycket så mina pengar tog slut hehe. 

Väla

Var lite lättare att klara skolan när jag visste att väla väntade på mig efteråt. Har man inget sportlov får man göra det bästa av situationen. 
Johnny Bulls, så snygga! Men dyra - så ögongodis fick räcka för min del. 
Matställen. Tyckte inte maten var så god faktiskt. 

Så sjukt mycket vitlök i kycklingen, öööhh hatar vitlök. 

Apelsinjuice från naked juice bar- SÅ GOTT
Älskar färgen! Men köpte inte den
Provade på amerikanska nuggets istället men det var inte heller så jättegott. För starkt för mig. 




Hey

Vaknade nyss, ja klockan nästan halv 2.. Men så kan det gå när man vet att man måste plugga och det är jag inte det minsta sugen på. 

Men nu måste jag ta tag i det. Läsa 2 kapitel! 



Hola

Har sökt praktikplats inför nästa år. Hoppas nu jag får i Hässleholm! Har visat upp ett intyg som ska stärka så jag borde få det i Hlm. 
 
Har pluggat lite men inte så mycket. Tycker inte om att plugga. Ska fortsätta imorgon. 
 
Det var en till sak jag skulle skriva men kommer inte ihåg vad. Hmm får väl se om det kommer upp senare.
 
På onsdag fyller jag 21, sjukt.
Om 132 dagar ligger jag på stranden och steker.
Om 1032 dagar tar jag examen = jag behöver aldrig mer i hela mitt liv plugga igen = jag är LÄRARE!! 



@väla

Här kommer några bilder från i onsdags. Först skola och sen väla! 
Mitt ipadcase från MJ kom till användning i skolan. iPad är så sjukt bra att ha till skolan!! 


Väla. Det är fint nu när de gjort om. Men stort, man går typ vilse. Mina favorit är fortfarande Nova Lund och emporia! 
Åt amerikanska pannkakor, gottis.
Och yogiboost. Helt okej men inte värt pengarna. 

Gps är ju bara bäst. Var dock hemskt att åka hem, sjuk dimma & det är alltid läskigt att köra när det är mörkt. 



Upcoming outfit

På måndag ska jag ha på mig min nya blus och på tisdag min nya t-shirt. Älskar ha på mig nya kläder hihi.

Skönt att slippa stressen på morgonen "vad ska jag ha på mig?!". Har dock inte bestämt skor. Mina klackar är snyggast för då blir man lite längre hehe men hunter är skönare. Vi får väl se!



Hatar plugga

Idag har jag städat en massa, jag som hatar städa! Men ALLT för att inte plugga. Är sån, gör allt annat för att slippa. Men man kommer ju ändå inte undan..

Bild från igår 



I min nya jacka

Mys-jacka

God morgon btw! Eller god och god, jag har hemskt ont i huvudet. Men idag måste jag plugga. Fredagen förstörd jao men har inte pluggat på hela veckan så..



New in

Så glad över min nya blus från MQ! Tycker den är supersnygg. 


599 kr men fick 100 kr rabatt hihi. 



Restaurangmys

Trevlig kväll! Alicia och hennes mamma var jättetrevliga. Och god mat.


Restaurangmys blir aldrig fel 
Alicia

Alicia och jag.

Nu ska jag snart sova. Måste verkligen plugga imorgon, hela fredagen förstörd </3 nej men god natt då.



Träffa Alicia

På väg till Kristianstad nu.

Jag och mamma ska äta middag med Alicia och hennes mamma. Jag har aldrig träffat Alicia innan så det ska bli roligt att lära känna henne!

Har på mig min nya jacka idag och min nya, stora, tjocka, mysiga halsduk. Exakt samma färg så det matchar ju.

Ska bli gott med mat. Hörs sen, hejdå!



Imigran spruta

Idag hade jag den sjukaste migränen. Kände att jag inte klarar av det så bestämde mig för att för första gången prova på imigran spruta. Fick den utskriven förra veckan. 
 
Först fattade jag inte hur man ska trycka in den så tänkte äsch provar sista gången för det kommer ändå inte funka. Då bestämde sig nålen för att komma ut och in i benet. Fyinihelvete vilken smärta det var. Mina insulin sprutor är ingenting gemfört med detta. Gjorde så jäääävla ont så jag började gråta. Ehm var inte beredd på en sån smärta eftersom jag tar sprutor varje dag.
 
Men nu har jag tagit den, 1a gången är värst för då vet man inte riktigt vad som väntar. Har läst att många fått hemska biverkningar men jag mår än så länge bra. Kändes bara som om jag var helt drogad direkt efteråt. Kändes som om hjärnan typ försvann. Nej men äckligt var det. Men annars mår jag bra! Och migränen är typ borta. Pulserar lite men mår mycket bättre.
Lånade bilden från en annan blogg. Lång nål, bläääää.
 
Nu ska jag till Kristianstad. Hoppas sprutan kommer fortsätta att hjälpa!
 



Väla

Några bilder från de senaste dagarna. 






Pink American

Här är en av sakerna jag köpte på Väla. T-shirt från Bondelid, från MQ. Kostade 299 kr. Älskar rosa och älskar tryck med USA flaggan.
 
Här är en bild från internet också. Bilden jag tog blev väl inte superduperbäst kanske.
 



Aldrig mer vela

Lång dag idag. Köpte ingenting på Väla, usch så tråkigt det är att gå i affärer om man inte köper något :( Hittade inget i de 3 affärerna jag ville till så bestämde mig för att köpa tröjan på MQ, kommer dit och såklart är den slut. That feeling.. 
 
Gjorde samma misstag för några år sedan på h&m med en tröja som jag fortfarande inte kan sluta tänka på, trots att det var mer än 3 år sedan. Och nu gjorde jag samma sak en gång till. Som tur är finns den i både Hässleholm och Kristianstad så ska köpa den på stan imorgon :)
 
Tycker den är helt underbar!! Från Bondelid, 599 kr. Imorgon är den min! :D



Wanties

Såg två supersnygga jackor på Vero Moda! Men nej jag ska inte köpa för jag har redan riktigt många jackor. Men tycker om de så, framför allt den första.
 
499/599 kr.
 
Vad tycker ni? Vill ha vill ha vill ha
 



iPhoneproblem

Min iphone SLUKAR batteri. Jag vet inte vad som hänt med den? Det började igår. Jag har ju en ny 5s så den borde verkligen inte strula. Men just nu försvinner ca 2 procent i minuten!! Och så ska det verkligen inte vara. 
 
Den blir också väldigt, väldigt varm. Någon som vet vad felet kan vara? Kan knappt ha den i 3 timmar förrän hela batteriet är slut. Riktigt irriterande.



Till skolan

På väg till Hbg idag igen. 

Har sån sjuk migrän idag, FML :( lyckan blev inte långvarig kan man ju säga. 

Fixa redovisningen - Info om praktik - föreläsning - väla 



En bra dag

Kom hem för typ 1 timme sen, är helt slut!! 

Skolan var seg men det funkade. Efter skolan åkte jag och mamma till väla och var där från 12.30-19. Så många timmar! Hittade i alla fall en massa fint så jag är nöjd. 

Imorgon är det skola igen och mamma ska skjutsa mig till Hbg igen (världens bästa är hon). Ska först träffa Emma och fixa vårt seminarium och sen ska jag på VFU info och därefter föreläsning i 3 timmar. Mamma ska vänta på mig i skolan i 5 timmar, tror inte många föräldrar hade gjort det faktiskt. 

Vi skulle egentligen till familia imorgon men där finns inga roliga affärer. Vi hade tänkt åka till Nova Lund istället men jag har för lite pengar till det. Vill inte åka dit med bara 700 kr. Så imorgon blir det en till runda på väla. Ska hinna med New Yorker, Zara, Carlings och kaaaanske köpa en skjorta på MQ som jag är osäker på. Den är superfin men kostar 600 så velar. 

Skön shoppingoutfit. 

skor Hunter // väska Marc Jacobs // tröja Bik Bok // halsband Dyrberg/Kern



Tummen upp

Riktigt bra skor! Trodde aldrig att gummistövlar skulle vara såhär bekväma. Har haft på mig de hela dagen men har inte ens ont i fötterna. Toppen är de!





Vilken lycka

Vet ni hur glad jag har varit idag och hur bra jag mått idag??? 

Första dagen på ca 2 år som jag har varit utan migrän i en hel dag!! 

Förstår ni lyckan?? Jag hade glömt hur fantastiskt livet är utan migrän. Har flera gånger under dagen tänkt "är det såhär andra människor känner sig i vanliga fall?? Vilket underbart liv".

Ahh kan inte beskriva med ord hur bra jag mått idag!!! Hade varit världens lyckligaste om det hade hållit i sig. Blir illamående bara jag tänker på att jag antagligen redan imorgon kommer må skit igen. Hade jag mått bra, i alla fall 3 dagar i veckan hade jag blivit något av världens lyckligaste tjej. 

Men 1 hel dag utan migrän, det har verkligen varit en underbar dag. Den bästa dagen på väldigt länge.

Det låter antagligen sjukt för vanliga människor att man kan bli såhär glad av att vara migränfri i 1 dag. Men för mig är det underbart. 




Shopping

Nöjd med dagens inköp!




New in

Medan jag väntar på maten tänkte jag att jag kan visa min nya jacka jag köpte precis. På rean, 200 kr. Kap?! Kostade typ 700 kr innan. Mysig!


Från Cubus. Annars har jag köpt ett par varma strumpor hittils. 

Uppdaterar om jag hittar något mer sen.



--> väla

Skolan är över för idag, dags att åka till Väla. Äta där och shoppa. Har ändå sparat ihop en del pengar så idag kan jag unna mig lite :)






Mot Hbg och skolan

God morgon!

Är på väg till Heldingborg nu. Mamma har sportlov så det är riktigt snällt att hon ställer upp och skjutsar, det är trots allt 85 km till Hbg. 

Vi skulle åkt för en halvtimme sedan, heh, tidsoptimist här. Men hoppas jag hinner i tid. 

Efter skolan ska vi till väla och shoppa. Har man inget sportlov får man unna sig något kul istället!

Favoritskorna på
Trött tjej 



Du är det sötaste som finns

När han skrattar såhär, det är bland det bästa jag vet.

Han skrattade varje gång han kollade på mig.

Jag trodde aldrig jag skulle älska min brors barn såhär mycket. Men min kärlek är enorm och jag kan inte tänka mig ett liv utan Jack. 

Så mycket roligt vi ska hitta på när han blir lite större. Andys lekland, Skånes djurpark, Kolmården, Liseberg, utomlands, Polen, bio, massa lek och bus osv. Finast är han.

Ibland kollar jag på honom och försöker komma ihåg hur livet var utan Jack. Men det går inte. Han är hela min värld <3

Alla tjejer borde få uppleva att vara faster eller moster. 



Goodbye my love

Min sötis har åkt hem och jag ska börja plugga. 

Såg denna bilden på min insta, kommer inte ens ihåg att Jack har varit så liten! Och så brun jag var.. 



Inget lov här nej

Det är måndag men det känns som söndag. 

Alla andra har sportlov men inte om man går på universitetet såklart. Det känns så grymt jobbigt! Endast ha sommarlov och jullov, det borde vara straffbart :) 

Har skola 4 gånger denna veckan men kan inte åka dit alla gångerna. Mamma är så himla snäll och har ställt upp på att skjutsa mig till Helsingborg både imorgon och på onsdag. Guldvärt! Så imorgon och onsdag blir det skola. 

Sen efter skolan ska vi åka till familia ena dagen och väla andra dagen. Så lite tröstshopping för att jag inte har sportlov. 

Nu ska jag plugga. Måste fixa 2 seminarium. Skulle egentligen skicka det första i torsdags men då hamnade jag på akuten och allt gick åt helvete. 

Älskling är hos oss idag med. Han sover just nu så jag ska passa på att plugga. 

Har hemsk migrän idag. Det blåser rejält och det är det värsta för mitt huvud. Känns som om det ska sprängas i tusen bitar, fyfan.



Grapes

Jag brukar inte direkt gå ut och fota, har inte tålamod till sånt och är väl inte den mest kreativa personen. Men denna bilden tog jag i somras och blev riktigt nöjd med den.
 
Allt är grönt, allt är sommar. 



Polen shopping del 24

 



Hos morfaaaar

Såhär ser det ut hemma hos morfar. Gammaldagsstil men jag gillar det, det passar hans hus. Har ju varit där varje år sedan jag föddes så det känns som mitt andra hem. Tyvärr har morfar ingen dator så dör lite av tristness när jag och mamma inte är ute på stan. 
 
Jag är rätt slarvig av mig, brukar ofta kasta mina kläder på sängen istället för att hänga in de i garderoben osv och morfar tycker om att ha det rent och snyggt så han klagar alltid på mig. Hehehe, det är jobbigt :( 
 
Morfar (som jag älskar) och hans häxfru (som jag hatar). Den kvinnan är helt konstig alltså.



Hjälp?

Är det någon som har macbook och som skulle kunna hjälpa mig lite med hur papperskorgen på macbook fungerar? 
 
För jag raderar bilder men de hamnar inte i papperskorgen utan raderas direkt. Såååå störigt och så ska det ju inte vara.
 
/en tjej som är sjukt dålig på datorer.



Polen shopping del 23

Grå tjocktröja med lite glitter på. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad sakerna jag köpte i somras kostade men när vi är i Polen är det rea och rean i Polen är a w e s o m e. Riktigt billigt och jag handlar alla mina kläder i budget affärer, därför kan jag få runt 80 nya plagg för några tusen. Det mesta jag köpte kostade mellan 40-200 kr.



Polen shopping del 22

Två bikinis jag köpte i Polen. Kunde inte bestämma mig om jag tyckte silver eller guld vad finast så jag köpte båda. De var jättebilliga, tror de kostade 40-50 kr per del.



Fasters gangster

Älskling







Mössa? Nejtack

Ska åka och hämta Jack nu. Sen ska vi till kvantum. Och idag har jag en riktigt dålig hårdag. Jag hatar att använda mössa, det är så sjukt fult på mig. Men tänker inte visa mig utan på kvantum idag. 

Hahahaha så sjukt fult. Andra passar i mössa men jag ser ut som en clown. 



New in

Ny tröja från h&m, 99 kr.


Beställde den från nätet. Finns med massor olika motiv. Men den är riktigt stor i storleken, tror xs passar de flesta-då sitter den bra.



Kronisk migrän


Känns ju kul att vara en av de 1,7% i världen.. Visste inte att migrän var en av de 20 mest funktionsnedsättande sjukdomarna i världen. Men jag förstår varför. Migrän kan förstöra ett helt liv. Mitt liv just nu är förstört. Jag har tappat glädjen, jag kan inte planera något längre, jag kan inte åka och hitta på roliga saker, jag kan inte koncentrera mig på plugget. Jag kan knappt göra någonting längre. Det känns hemskt. 
Tjena killen, där har vi något gemensamt. 



3 timmar på akuten

Några av er har undrat vad jag gjorde på akuten så tänkte skriva lite snabbt.
 
I torsdags mådde jag skit hela dagen, men tog en migräntablett kl 11 och då blev det lite bättre. Men kl 3 fick jag så sjukt ont i huvudet igen. Kom hem, vilade men det hjälpte ingenting. Klockan 6 tog jag ännu en tablett för jag klarade inte av smärtan. Mamma kom hem från jobbet, jag gick och la mig i ett mörkt rum men kunde verkligen inte ens ligga ner för det gjorde så oerhört förbannat ont. Det kändes som om någon stack in knivar i mitt huvud och vred om, smärtan strålade ner i nacken, bakhuvudet och allt. Jag fick typ panik så ont det gjorde. Kunde varken sitta eller ligga ner. Sån smärta hade jag på emporia då när jag och Maja var där och har haft det 1 eller 2 gånger innan. Så den hemska smärtan händer inte så ofta. Jag klarar av vanlig migrän, det är skitjobbigt men jag klarar det. Men en sån här migränattack, den är inte mänsklig. Tårarna började rinna och jag grät och skrek av smärta.
 
Mamma sprang in till sovrummet och jag skrek: JAG MÅSTE TILL AKUTEN!! Klockan var då halv 8 på kvällen och de stänger kl 8. Vi klädde snabbt på oss, in i bilen och mot akuten. Jag grät hela vägen, det var så hemskt. När vi kom till akuten var ingen annan där, så skönt. Först fick jag prata med en sjuksköterska som skrev ner hur jag mådde och sånt, och där satt jag och grät, helt röd i ansiktet och mascara utsmetad i hela ansiktet, lagom snyggt ju. I alla fall, hon såg hur hemskt jag mådde och sa åt en annan sköterka att hon skulle hämta en rullstol till mig. Wtf rullstol? Nähe du, jag vill inte åka rullstol. Gå kan jag. Fick gå in i ett rum med en säng.
 
La mig på sängen, efter ett tag kom en sjuksköterska och en praktikant. Hon tog blodtryck på mig, puls, ekg och sen skulle hon ta blodprov. Det var ljust i rummet så hon la blött papper på mina ögon och panna. Jag har aldrig i hela mitt liv tagit blodprov utan bedövning eftersom jag är så jäkla rädd för nålar. Så när jag fick höra att de skulle ta blodprov blev jag ännu mer illamående. Som sagt så såg jag ju ingenting men hörde hur mamma drog efter andan när hon tog upp nålen. I efterhand berättade mamma att nålen var så himla lång och stor så hon blev orolig över hur jag skulle klara det. Tur att jag inte såg för då hade jag antagligen svimmat. Men kände, det gjorde jag. En stor nål rakt in i armen. Det var praktikanten som skulle ta blodprov på mig och först kunde hon inte hitta mitt blodkärl så hon stod och tryckte på det i flera minuter och jag väntade bara på nålen som skulle tryckas in. Till slut trodde hon att hon hittade det och stack in nålen, jävla nål. Tror ni att det kom så mycket som en enda liten droppe blod?! NEEEEJ. Så hon vände och vred på nålen åt höger och vänster, upp och ner. Ville typ dö. Men nej det funkade ju inte så hon tog ut nålen och så fick sköterskan sätta in den IGEN, asså SKIT. Det var riktigt dålig stil av dem, de ser hur ont jag har och hur jag lider och så blir jag värsta försökskaninen?! Kan man inte ta blodprov så får man väl träna på patienter som mår bra istället. Andra sticket gjorde också cpont. Inte nog med det, så fick jag en tredje nål insatt och den skulle sitta i armen i 3 timmar. Alltså AJ. Jaha, så där satt nålen och sen lämnade de oss i 1 timme. Och jag hade alltså inte fått något smärtstillande under hela den här tiden. Trodde jag skulle bli galen.
 
Efter 1 timme fick jag träffa en läkare. Det blev blodtryck och puls igen. Febern togs, 37,2 som det var lite upphöjt. Mina lungor kontrollerades, har haft problem med dem innan. Hon kollade min hals och sa att den var lite infekterad. Sen tog de sånt halsprov på mig, ni vet en sån trästicka rakt ner i halsen och sen en sån lång äcklig vit bomullspinne som ska tryckas ner rakt i halsen. Klöks gör man, höll på att spy. Efter det kom en patient med stroke in och då var läkaren tvungen att ta hand om denne först. Så vi fick vänta i ytterligare 55 min. Fortfarande utan något smärtstillande, ville bara skrika!! Efter 1 timme var halsprovet klart och blodproven också. Men de visade inget som tur var. Halsprovet var negativt så det var ju tur. Sen träffade jag en massa andra sjuksköterskor som tog prover och sånt skit. 
 
Sammanlagt låg jag i den sängen i 3 timmar, höll på att bli galen. 1. sängen var skitliten 2. rummet var litet och varmt, man fick seriöst typ klaustrofobi 3. nålen i armen gjorde asont 4. mitt huvud höll på att sprängas och inget smärtlindrande!!!
 
När allt var klart kom de in med en ZOMIG NASAL 2,5. SKÄMTAR DE SERIÖST MED MITT LIV?! Kom jag in till akuten för att få en zomig nasal, precis en likadan som jag har hemma????? Blev sååååå arg. Åkte in till akuten för att jag trodde jag skulle få en imigran spruta typ dirkekt så att smärtan från helvetet kunde gå över. Så det var helt onödigt att åka dit, sjukt dålig sjukvård vi har här. Riktigt mesig. Man hinner typ dö innan man får hjälp. Sen direkt när jag hade fått zomig skulle vi åka hem. Så himla dåligt gjort av dem att de inte gav mig zomig direkt när vi kom dit så att jag kunde ligga och vila med den i 3 timmar så att lite av smärtan skulle gå över. Istället låg jag där och plågades. Ville bara springa hem. 
 
Ja där var min tordagskväll. Den sög och akuten suger. Värsta kvällen på länge, vill aldrig mer uppleva sån smärta.
 
Nu ska jag sova, hejdå.



Bilder från alla<3dag

Några bilder från igår. Var jättemysigt att äta på cats! Sjukt mycket folk dock, gillar inte när det är så fullt. Åt buffé men den sög tyvärr, inte alls i min smak och verkligen inte värd 170 kr. Nej, så mycket godare när man beställer från menyn. Men själva stället är ju nice! Semir visade mig sitt körkort, åh avis..
 



Jag och Semir
Den varma chokladen var godast av allt där
Maten var alltså inte så jättebra men det var jättetrevligt ändå
 
Hoppas ni också hade en fin alla<3dag



Veckan

Heej! Vaknade sent idag, gick upp vid kl 13. Så dagen har gått jättefort. Jag har absolut inte gjort någonting och tänker fortsätta på det spåret hela kvällen. Bara äta god mat, kolla mello, 90210 och chilla. 
 
Hela denna veckan har varit riktigt hemsk. Den värsta veckan på länge vad det gäller migränen. Har mått så fruktansvärt dåligt hela tiden, och efter de tabletterna jag fick i tisdags - KAOS. Tänker verkligen inte ta de mer. Läkaren tyckte jag skulle fortsätta men denna gången tänker jag inte lyssna för biverkningarna var ett helvete. 
 
På kvällen var vi som sagt & åt. Lägger upp lite bilder snart. 
På väg till Linné
Flashback från egna skoltiden
Hejhej



Träffade mitt hjärta
 
Flummigt inlägg men jaja. Puuss



Till salu

Håller på att rensa lite, har en del oanvända saker som är jättefina men som jag inte använt. Någon som är sugen på att köpa?

Adidas väska, helt ny 200 kr
Väska från Mischa Bartons kollektion, aldrig använd. 200 kr
Berlock Thomas Sabo. Kan användas till både halsband och armband. Aldrig använd. 100 kr.
Berlock Thomas Sabo, till halsband. Från Katy Perrys kollektion för Thomas Sabo. NY. 300 kr.

Helt ny skinnjacka från Molly Sandéns klädmärke. Är riktigt liten i storleken så passar storlek S-M. 350 kr, kostar 799 på webshopen. Vann den i en tävling men storleken passar inte.

Någon? Jättefina saker men som sagt, allt är helt oanvänt. 



Hjärtat

Min lycka
Älskar denna bilden. Så mycket kärlek. 



Imigran

Hej! 

Hemma nu, så trött.. Men var jättetrevligt. 

Idag fick jag äntligen hem mitt intyg från neurologen, där det står att jag bör få 1 timmes extra tid på mina tentor, guld värt!!! Och praktik i Hässleholm. Måste ta med det till skolan & fixa allt där. Om jag får längre tid på mina tentor blir jag överlycklig. Stressen jag alltid känner under tentorna är så sjukt hemsk. Jag kan inte ens vila i 10 min för jag hinner inte. Så mycket glad för intyget.

Idag har jag även fixat imigran sprutor. Fick ut ett recept idag efter att ha pratat med sjukhuset och det är sprutor istället för tabletter mot migrän. Mot såna tillfällen som igår, när inget annat hjälper och jag bara känner för att slå sönder mitt huvud i en miljon bitar. Så ska försöka med de. Läskigt med sprutor dock. Måste även fixa tabletter mot illamående. Jag tar himla många tabletter nu men så får det vara. Måste testa så mycket olika som möjligt, för att kanske hitta något som hjälper mig.




Valentines day dinner

Ska till Cats nu, ska bli gott med en mysig middag! 

Har man ingen Valentine får man träffa en kompis istället. Men det är ju inte heller helt fel!




Alla<3dag

Heeej! 

Glad alla hjärtans dag på er finisar. Jag har jobbat, till halv 3. Hemskt att sluta sent på fredagar men jobbet var kul. Och idag mår jag lite bättre.

Vad har ni för planer för ikväll då? Ni som har pojk/flickvän är det ju säkert ett jättemysig dag för. Mmmmm Forever alone här ja. Jag och Otto beklagade oss lite för varandra på snapchat att vi är ensamma & singlar, hahah känns ju bra man inte är ensam om det i alla fall. 





Baka muffins

Usch har sjukt ont i huvudet idag med. Men mår i alla fall bättre än igår. 

Morgonen började med att baka muffins med 5orna, rätt kul faktiskt! Hade en hemkunskapslektion på morgonen och nu ska jag till Linné och ha två lektioner där och sen ska jag tillbaka till väster för att ha en slöjdlektion, så det blir åka fram och tillbaka. 





Akuten

Precis när man tror att kvällen inte kan bli sämre än igår så BAM, jo det kan den visst. Har spenderat 3 timmar på akuten. Med tårar, smärta och gråt. Jag orkar inte mer. Jag vet inte vad jag ska göra. Trodde aldrig att mitt liv skulle bli ett sånt helvete det är nu. 

Så jävla mycket smärta
Och ännu mer smärta. Blev värsta försökskaninen också, för det var en som hade praktik som tog blodprov på mig och det gick åt helvete. Hon stack mig gång på gång och inte en droppe blod. Och där ligger jag med omänsklig migrän och vill bara försvinna. 

Och det värsta av allt? Jag har exakt lika ont nu som jag hade kl 7 när vi åkte in till akuten. 

Jag vet att min blogg är sjukt tråkig nu men det är även mitt liv. Jag kan knappt ens vara med kompisar längre. Hur bra är mitt liv liksom? Undra hur mycket tårar man har? Tycker snart det borde vara slut på mina. Fuck life right now. 

Att jag har folk som bryr sig om mig, det är det som får mig att kämpa vidare. Idag på jobbet mådde jag helt fruktansvärt. Satt på bänken och skakade. Att det var så många elever som kom fram till mig, som var oroliga, som flera gånger under dagen kom fram och frågade om jag mådde bättre- det värmde verkligen mitt hjärta. De är så sjukt fina. 



Mina saker från Marc Jacobs

Visar upp mina älskade Marc Jacobs saker




Hate this shit

Hejhej! 
 
Ännu en hemsk dag, fyfan jävla äckeltablett som har gjort mig såhär. Har inte kunnat äta något på hela dagen, så måste ta och laga mat nu. Hörs snart igen, puss
 
Texten råkade visst komma med. Med ett leende på läpparna kan jag låtsas att jag mår bra, är glad för omvärlden men innerst inne krossar det mig att må såhär. 



Vad händer

Åh men fyfan vad jag mår dåligt. Får typ panik, känner inte alls igen mig själv. Kan en liten tablett ställa till med såhär mycket problem?? Jag känner mig sjuk, jag har ont i halsen, feber, körtlarna i halsen är svullna, mår sjukt illa, har ont i magen, har ingen ork osv. Äckeltablett. Började igår, ska sluta idag. Min kropp tål visst inte de tabletterna. Jag vill inte må såhär en dag till. Kan knappt svälja, fuck this. Men tabletten borde väl snart gå ur kroppen? Efter typ 24 timmar? Ska snart sova och hoppas verkligen jag mår bättre när jag vaknar imorgon. Snälla.
 
Aae god natt då.



Inte bra dag alls

Heeej.

Jag lever. Har bara mått så sjukt dåligt idag. Jävla tablett. Vaknade upp och mådde riktigt riktigt dåligt. Men då ringde jobbet och frågade om jag kunde och jag sa ja för jag trodde jag skulle må bättre. Men har mått hemskt hela dagen. Alltså vad är det med mig?! Jag har inte mått bra en enda dag på ca 2 år, vafan är det? 

Jobbade 8-15 och nu ska jag hjälpa en liten tjej med att förbereda inför nationella. Hörs sen om jag inte dör innan dess eller något. 

När är det min tur att börja må bra? 



My day

Här är en liten del av listan med de vanligaste biverkningarna. Depression, problem med koncentrationen, magsmärta, muskelkramper, trötthet, halsont osv osv låter ju inte så jättekul. Är helt ärligt rädd för tabletterna men det är väl så att man inte ens borde läsa biverkningarna, en skrev det till mig på ask. Och det är väl bättre att inte göra det för annars skrämmer man upp sig rejält, som jag har gjort nu. 




Ska ta den första snart, hoppas jag inte kommer må alltför dåligt. 

Dagen idag då? Inte så händelserik. Neurologen, jobbat 2 timmar, hem, haft sjuk migrän hela dagen så vilade när jag kom hem, lite plugg och hart of Dixie och ett avsnitt revenge jag missade i torsdags (sjukt spännande!!). Ja det är vad jag har gjort idag. Vill bara sova nu så ont i huvudet jag har men måste tvätta håret också, ååhh så jobbigt. 

Imorgon ska jag logga in på datorn så då skriver jag lite roligare inlägg. Kram på er! 


Brorsan kom med Jack 5 min. Han gör mig alltid glad, sötis.



Läskigt

Här är mina nya tabletter som har onormalt många biverkningar. Herregud, blev helt förskräckt när jag läste det. Den ena värre än den andra. Vet knappt om jag ens vågar ta de? Men får väl chansa. 

Hittade ett inlägg på nätet. Jag har migrän 7 gånger per vecka men fortsätter kämpa ändå. Jobbar och går i skolan med migrän. Annars hade jag fått ligga i sängen 24/7 och det är ju inte ens något liv. Ja jag tycker faktiskt synd om mig. Migrän 30-31 gånger per månad är förjävligt. 
"Sorla - tack för ditt inlägg! Det låter dock fruktansvärt med så mycket migrän trots hög dos av topimax (gissar att min dos på 2 tabletter, dvs 50 mg är väldigt låg). Jag är verkligen imponerad att du bara har 1-2 dagar hemma per månad med 3-4 gånger migrän/vecka!! Verkligen starkt kämpat av dig!! Lider så med dig då jag vet du förlamande och frustrerande detta är. Förstår att du är beredd att göra vad som helst för att få ett slut på detta. Menar du att du hade ännu mer migrän innan topimaxen? Styrkekramar till dig!!!"



Neurolog

Klar hos neurologen. Han är snäll och han tyckte verkligen synd om mig, att jag måste stå ut med så mycket smärta. Fick en annan medicin som ska förebygga migrän, har inte blivit hjälp av de andra två så har inga förhoppningar på den här heller men vi får väl se. Botox ville han inte skriva ut remiss till så jag får väl betala det själv om dessa inte hjälper. 

Nu ska jag jobba i 2 timmar, ha det <3





--> neurolog

God morgon!

Ska till neurologen snart, passande för jag har galet ont i huvudet idag. Därefter ska jag jobba i 2 timmar och sen plugga. 




Trött tjej här

Här var det inte mycket uppdatering idag. Jag jobbade som sagt 8-15. Efter ett 7 timmars pass är jag helt död sen, jag förstår fortfarande inte varför men hela min energi är slut när jag kommer hem. Det gick i alla fall bra på jobbet och var kul som vanligt. 

Förutom det har jag inte gjort så mycket. Mest kollat på 90210 faktiskt. Borde verkligen ha pluggat men jag orkade helt enkelt inte. Ångest men vafan, tar tag i det imorgon. Har haft sjukt jobbig migrän hela dagen, jag orkar inte mer. 

Imorgon ska jag till neurologen. Vad ska jag göra så att han förstår hur otroligt dåligt jag mår varje dag?! Börja skrika? Gråta framför honom? Få ett hysteriskt utbrott? Jag vet ärligt inte, känns knappt lönt att gå dit eftersom jag ändå inte får någon hjälp. Kommer bara få andra förebyggande tabletter som inte hjälper något. Onödigt att slösa 300 kr ens. Men imorgon ska jag dit. Så är det.

Mmh god natt. Idag ska jag faktiskt sova innan 12 så att jag är en människa istället för en zombie imorgon på morgonen :) 

Trött tjej 



Trött

Varför gick jag och la mig så sent igår?! Så himla trött nu. Upprepar samma misstag varje kväll också. 

Vaknade kl 3 i morse och steg upp, redo för jobbet. Hahah så sjukt, var verkligen övertygad om att det var morgon. Trodde jag var försenad men fick alltså vända om och krypa ner under täcket igen. Heelt lost.

Ska jobba 8-15 idag. Och sen måste jag plugga. Hoppas ni får en bra dag. Kram!




Polen shopping del 21

Från New Yorker, kostade ca 40 kr på rean. Förstår ni varför jag älskar shoppa i Polen?! En annan sak jag älskar var att ta alla dessa bilder på morfars balkong, det höll mig sysselsatt ett bra tag och han har otroligt vackra blommor. Solen sken och i kombination med alla blommor, träd och gröna blad tyckte jag bilderna blev fina. Så mycket roligare än vanliga garderobsbilder.
 
På tal om något annat så har min dag varit riktigt kass. Hoppas på ett bättre morgondag. God natt ♥



That shit

Wtf, jag fattar 0. Skitekonomi dra åt skogen och bränn upp dig själv. 




Polen shopping del 20

Var tvungen att köpa kedjor till mina smycken också. Valde två olika, en tunn och en ormliknande kedja. Typ 60 kr styck!



Polen shopping del 19

Denna ring köpte jag också i Polen. I ett shoppingcenter i Koszalin, love it ♥
 
 



Polen shopping del 18

Infinity
 
Silverringar är ju bland det finaste som finns.



No makeup on

På sommaren brukar jag aldrig sminka mig. Aldrig mascara, aldrig puder. Det är så skönt! Natural all summer long.
 
Såhär ser jag ut helt osminkad. På höst, vår och vinter måste jag dock sminka mig för vill inte se ut som ett spöke. Finns inte mycket som slår att vara solbränd.



En dos av söndagsångest

Söndga innebär som alltid söndagsångest. Jag måste plugga, läste bara ett halt kapitel igår och jag får verkligen inte hamna bak i mitt läschema. Universitetet gör så att jag ständigt är stressad. En tenta är över och jag börjar direkt tänka på nästa. Jag kan aldrig slappna av, aldrig. Över sommaren vill jag nämligen inte ha någon tenta jag inte klarat, som jag hade förra sommaren. För jag är en person som inte kan slappna av helt när jag vet att det är något jag inte fixat. Men detta innebär att jag måste klara språkhistorian (hur nu det ska gå till??), ekonomitentan vi ska ha i mars, alla seminarium + hemtentan vi ska ha i maj. Let's see how it goes with that. 
 
Okej jag hade för mycket fritid i somras i Polen för har typ tagit 300 bilder på morfars altan hahah. Men så blir det när man inte har tillgång till internet och inte känner några kompisar där :(



Polen shopping del 17

Två smycken till. Kostade typ 80 kr var. Som sagt, silver är billigt i Polen!



Polen shopping del 16

I Polen är silversmycken billigt om man jämför med Sverige så jag brukar alltid köpa med mig en del. I somras hittade jag grymt snygga silversmycken! I Koszalin köpte jag dessa som man hänger på halsband. Beauty's.
 
Vilket gillar ni mest? Jag tycker lite extra mycket om korset.
 



Polen shopping del 15

Nu när jag äntligen har minne på min nya dator, minnet var helt wierd på den förra så kan jag föra över bilder från kameran = kan äntligen visa det jag köpte i Polen som jag har lovat. Så vi fortsätter från där vi var, del 15! Om ni vill se de andra delarna så klicka in på kategorin "Polen shopping"
 
Mobilklistermärken till iphone 5, från glitter. Det ena kostade 2 kr, hehe älskar Polens rea!



My makeup

Tänkte göra ett liknande inlägg men nu med smink. Dessa bilder tog jag också i Polen i somras så jag använder inte riktigt alla produkter nu, har slutat använda några och börjat använda några andra istället menmen.
 
Concealer från Maybelline, använder dock concealer mycket sällan. Brukar nästan aldrig få finnar så behöver inte riktigt täcka något.
Bästa mascaran! Den finns inte att köpa i affärer i Sverige men den går att få tag i via fyndiq.se. Den är jättebra. Just nu använder jag dock en från Loreal som också är toppen.
Svart kajalpenna från Isadora, great.
Läppglans från Dior. Glitter, passar mer till fest än vardag.
Solpuder från Isadora, bäääääst! Det jag använder heter matte tan.
 Läppglans från Clarins i två olika färger. Luktar sockervadd, mumsi.
 
Såhär sminkar jag mig:
1. Puder från Maxfaktor
2. IBLAND rouge men oftast inte
3. Solpuder från Isadora på kinderna framför allt
4. Kajalpenna från Isadora
5. Mascara
6. Lypsyl från Decobal
7. Läppglans från Clarins
 
Jag kan göra ett nytt sånt här inlägg i sommar och då ta med exakt alla produkter jag använder.
Till vardags när jag har brottåm tar det cirka 7 minuter att sminka mig, till fest typ 20 för då är jag mer noggrann :)
 

På tal om något annat, såg ni melodifestivalen ikväll? En av de sämsta deltävlingarna ever, shit vilka dåliga låtar. Tyckte faktiskt inte att en enda var speciellt bra och programledarna? Omg tråkigaste någonsin.



Mina hårrutiner

Jag tog de här bilderna på morfars altan i somras i Polen och har tänkt skriva detta inlägg jättemånga gånger men det har aldrig blivit av. Men nu så! Tänkte berätta lite om vilka produkter jag använder till mitt hår.
 
Jag börjar med att tvätta håret med schampo och balsam från TRESemmé. Det finns att köpa i nästan alla affärer som har ett utbud av schampoprodukter. Jag köper mitt på ICA. Det är ganska dyrt men bra och så luktar det gott.
Därefter använder jag detta silverschampo från nak. Det är köpt på en frisörsalong. Tar bort gula toner i håret. 
 
Sen sköljer jag av och handdukstorkar håret.
När håret är handdukstorkat tar jag en klick av Lanza trauma treatment. Det är till för att stärka håret, för att göra att man inte ska tappa hår lika lätt, för att färgen ska sitta bättre och för att det ska bli lättare att borsta ut. En jättebra produkt.
 
Sen avslutar jag med att ta maroccan oil, jag trycker på pumpen två gånger så får man lagom mängd. Har tyvärr ingen bild på oljan men här är en från google
Håret blir mycket lättare att borsta ut och får en fin glans.
 
När jag använt dessa två produkter borstar jag ut mitt hår, när det är blött. Har en vanlig borste. 
 
När det är borstat fönar jag håret tills det är torrt. Jag har alltid fönat mitt hår och kommer alltid göra det för annars tar det evigheter innan det torkar. Använder inget värmeskydd osv.
 
Mitt hår blir tyvärr fett väldigt snabbt så jag måste tvätta håret varannan dag och luggen varje dag. När det behövs använder jag torrschampo från TRESemmé, det är riktigt bra och luktar gott.
 
Yes, det är hårprodukterna jag använder. Gillade ni inlägget? Vill ni att jag ska göra fler likande? Lämna gärna en kommentar.
 
 



Mys

Mitt hjärta kom till oss kl 11.30 idag, när jag fortfarande låg och sov haha. Har myst en massa och nu har han åkt hem.

Så sjukt fin.



En bra fredag

Det blev lite ändrade planer idag. Mötte upp Josefin och så gick vi till cats men där var helt sjukt mycket folk, helt galet. Inget bord var ledigt och det var kö till att ens kunna få ett bord. Vi bestämde oss för att gå till wok house och äta istället men när vi kom dit möttes vi av exakt samma sak. Som vi sa "visste inte ens att det fanns såhär mycket folk i Hässleholm??" Aldrig sett något liknande. Då gick vi till chicoo istället och skulle fika men finns där ens ett ledigt bord?? NEJ. Ja och det var typ alla ställen i Hlm för Lövet och Bjärners är väl inte det mest fancy stället som finns direkt. Till slut bestämde vi oss för att gå till grafitti och äta. Där fanns inte heller mycket plats men vi lyckades i alla fall hitta ett bord.
 
Blev varm choklad och varm macka, helt okej ändå ju.
 
Det var jättekul att träffa Josefin igen! Vi har inte träffats på väldigt länge så dagen var bra. Vi hade en massa massa massa att prata om så tror inte någon av oss var tyst i mer än 10 sekunder haha. Om 2 veckor flyttar hon till Australien! Hur coolt och spontant är inte det? Hon ska jobba som au pair där. Det var roligt att få höra om alla hennes planer. Jag hoppas verkligen att du kommer bli nöjd med familjen och allt. Och träffa någon snygg ausralienare, ta med dig en hem till mig också ;) Australien verkar vara ett härligt land. Jag skulle också vilja åka iväg sådär men tror helt ärligt inte att jag skulle våga. Det skulle vara jättekul med när det väl kommer till kritan hade jag inte vågat. 
 
Hälsa Australien från mig! Men vi kommer att hålla kontakten genom skype och så. Måste ju få uppdateringar från Aussi. 
 
Lite bilder från idaaaaag :)
 
Tack för dagen!
 
Nu på kvällen har jag kollat på 90210, bästa serien. 
 



All black

Svart från topp till tå, det är min favoritfärg på kläder. Svart blir liksom aldrig fel.
 
 



Hey dear darling

Träffade min älski idag en snabb runda. Älskar honom sjuuuuuuukt mycket ♥
 
Du gör mig lycklig.



Long live this love

Så sjukt underbart bra. Vilken röst den killen har, crazy att han inte vann x factor.
 
 
LYSSNA. Vackert.



Mot stan

Ska till stan nu. Ska träffa Josefin och så ska vi äta på cats. Hon åker snart till Australien så det blir en avskedsmiddag. Ska bli kul!

Somnade på soffan och vaknade för typ en kvart sen. Lagom pigg nu.



--> läkaren

Ska till diabetesläkaren snart, usch jag vill inte. Alltid lite nervöst :/ 






Men snygg

Liam i 90210, omg *-* 






Trött på Sverige och mentaliteten här

Jag är så trött på Sverige. Sverige är verkligen ett tråkigt land. Ett bra land men tråkigt. Vill helst bara flytta härifrån. Trött på att människor inte alls är öppna, trött på falska människor, på skitsnack, på folk som säger en sak till en men en helt annan sak bakom ryggen. 

Den svenska mentaliteten är otroligt tråkig. Var är spontaniteten? Var är öppenheten? Kalla människor som är väldigt trångsynta. Hallå, hört talas om vidgade vyer?

Jag kanske har kollat på 90210 för mycket men allt verkar så himla mycket bättre i tex USA. Människorna är helt annorlunda. Finns ju tom studier på det, att svenskar är kalla medan amerikaner är öppna och hjärtliga. I Sverige är det svårt att lära känna nya människor. För folk vill inte. De håller sig envist kvar vid samma gamla visa. 

Jag vet inte om det bara är Hässleholm som är såhär tråkigt? Men tror knappast det. 

Jag vill ha mer spontanitet i mitt liv. Hitta på saker. Men de flesta verkar inte vilja göra något annat än att bara sitta hemma. Come on, vi är unga. Hitta på lite tack?! 

Nej riktigt trött på detta. Lite svårt att flytta utomlands när jag just har inriktat mig på att bli lärare i svenska. My bad. Jag vill bara härifrån. USA lockar. 




En av de bästa serierna

Torsdag innebär Revenge. Såg ni förra avsnittet? Hur spännande var det inte??? Men hur ska det gå nu när Daniel och Victoria vet att Emily bara har lurat dem? Åh så sjuuuukt spännande.
 
Och Daniel är ju bara så snygg. Ögongodis.



Babyboooo

Hej bloggen. Ville bara visa upp att jag minsann är väldigt vig och har en söt liten rumpa. Pussss Jack
 
Hehe min sötis. Ipad nörd är han också och han vill gärna ta min iphone varje gång han ser en. Busunge.



Love bandit

En outfit från förra veckan. Koftan är ny, köpte den i Kristianstad.
 
jeans Kappahl // linne New Yorker (Polen) // skor Nilson shoes // väska Marc Jacobs // klocka Daniel Wellington // jacka Napapijri // kofta h&m
 
Antar att ni känner igen både väskan och jackan vid det här laget eftersom jag använder de varje dag. Lätt favoriterna i garderoben. Skulle kunna sälja alla mina andra jackor (nja nästan i alla fall) och väskor och bara använda de här.
 
Nu ska jag återgå till plugget. Pusshaj



Skolan dödar mig

Har ångest över allt plugg. Vi har salstenta snart igen!! Alltså va?? Orkar inte en till.

Man ska ha läst till kapitel 14 till idag, jag är på kapitel 2. Men tar ju se sjuuukt lång tid när man verkligen försöker förstå + anteckna. 

Usch gillar inte universitet. 






Bby

Bara så sjukt söt. 






Dagens outfitval

Har jobbat idag, bara 1,5 timme dock så det var väldigt lite. Var hemma redan efter kl 10. 
 
Såhär har jag sett ut idag:
 
Tröja bik bok // jeans Kappahl // väska Marc Jacobs // klocka Daniel Wellington // halsband Dyrberg/Kern // skor Hunter // jacka Napapijri
 
Nu ska jag laga mat och sen måste jag verkligen sätta igång att plugga. Riktigt ont i huvudet idag också tyvärr.



21.59

Kollar ni på Sveriges mästerkock? Jag tyckte det var så synd att Lennie åkte ut! Hejade på honom, ville han skulle vinna. 


Då blir SM inte lika kul längre. Är det bara jag som tycker han är snygg haha?? Looking good. 

På fredag ska jag till diabetesläkaren, nervös över mina resultat från årskontrollen. De var inte så jättebra förra gången nämligen så vi får väl se hur det blir nu. På tisdag ska jag till neurologen och tid för undersökning för att se om jag kan få botox ska jag till i mars. Hatar sjukhusbesök så mycket. Usch :(

Ett avsnitt 90210 nu. Så skönt att det är sista avsnittet paradise hotel idag, är trött på alla statusar om det. Enligt mig ett väldigt pinsamt program. De skämmer bara ut sig, nej riktigt pinsamma.



KFC

OMG som jag har längtat. Mc, Burger king och Max, släng er i väggen. KFC är godast i världens, ahhhh.

Dock ska den öppnas i Sthlm vilket ogillas men jag gissar på att KFC kommer expandera snabbt och sen komma till Malmö osv också. 

Lever på det när jag är i Polen. Gooooodaste.



Inte roligaste sysselsättningen

Har städat i flera timmar. Usch så jobbigt, jag hatar att städa! 

Märkte att nästan hela innehållet i hawaiin tropic oil hade runnit ur flaskan och gjort rejäla fettfläckar på flera saker. Den luktar ju riktigt mycket vanilj/kokos och jag hatar verkligen den lukten, mår så illa. Så ja det var ju lagom kul att massa saker blev helt kletiga och av oljan är det nästan inget kvar.. 

Några av er har frågat hur det ser ut hemma hos oss, om jag kan lägga upp bilder. Här ser ni i alla fall hur vår hall ser ut. Den är ganska så stor. Jag har en stor garderob i hallen, vilket mamma inte är så glad för pga den tar upp väldigt mycket plats men vi hade inte riktigt plats att ställa den någon annanstans. 


Spegel, 2 toaletter, garderob, byrå, plats att ställa skor och hänga jackor. 



GOTTIS

Har ni smakat scones från espresso house? Så sjuuukt goda!!
 
Åt 2 igår, har 1 kvar till idag heheheh.



Kommande köp

Lönen denna månaden är redan slut men har börjat kolla lite vad jag vill köpa nästa månad. Varje månad sparar jag drygt 1000 kr till Polen, vill nämligen ha med mig 10 000 att shoppa för. 
 
Detta hade jag tänkt införskaffa mig för nästa lön. 2 nya remmar till min Daniel Wellington klocka, strumpor till Hunters, två hårprodukter, tröja från Polarn o pyret och en ring från Guldfynd by Molly, dock inte silver utan guld men kunde inte hitta bild på den.
 



Drömmen just nu

Här är den underbara väskan jag såg på Donna som jag bara måste ha. Är den inte perfekt? 

Från Marc Jacobs och kostar 3199. Måste måste måste spara. 




Nothing to do

Inget jobb idag heller, jag blir galen av att bara sitta hemma! Tycker det är så sjukt tråkigt. 

Ja vad ska man göra hela dagen idag då? Har hemsk migrän så vila kanske vore det bästa. Usch vad tråkigt :(



Haha dagens

Hahahah min mamma är så söt..
Mycket är touch nu för tiden men inte riktigt allt..




New from Marc Jacobs

När jag var i Kristianstad förra gången köpte jag det här ipadfodralet från Marc Jacobs. Det kostade 500 kr och är köpt på Cenino. Måste börja använda det till min ipad snart!
 
Rosa såklart, favoritfärgen. Har ett likadant till min macbook fast mycket större för jag har 15 tum skärm på min. Tänk vilken perfect match att åka iväg nånstans och ha med sig detta + macbookfodralet, MJ väska och matchande plånbok.



New in

Idag har jag spelat in några videobloggar! Vet inte om ni tycker det är kul? I så fall måste ni kolla på de hehe, annars fortsätter jag inte. Visar i denna upp min nya tröja. Men slänger in 2 bilder på den också. Men checka videon vetja. 

Nu har jag visat allt jag köpte i Kristianstad. Denna tröjan och hunter. Tror inte det är så kul att se iphonevantarna. Och lampan har jag fortfarande inte lyckas få ihop men bild kommer när den är klar.



Polarn o pyret

Alla tjejer borde äga en pyjamas från polarn o pyret. De är seriöst världens mysigaste!! Vill inte ha på mig något annat här hemma. Tröjan är så mjuk och mysigt varm och samma sak gäller byxorna. Jag har en röd tröja och blåa byxor. Vill dock köpa en blå tröja också så att jag kan matcha ännu bättre.
 
349 kr per del.
 



Bad

Drogar värktabletter, äckliga mensvärk. Äter choklad och kollar på tv. Kan knappt röra mig så här stannar jag. 

Jag stoppar i mig så många tabletter varje dag, usch vill inte det.
Ja vi har stenåldertv. Men den funkar och mamma vill inte köpa en ny så man får ju ta vad man har. 



Hej tisdag

Jobbade mellan 8-11. 
 
Idag har jag både migrän och mensvärk, lagom kul sådär. Magen krampar, ööh hatar att vara tjej ibland. Måste ta en speciell medicin från Polen som upplöser kramp, så att jag kan överleva denna dagen. 
 
Ska fortsätta dö på soffan nu. Bye!




H som i Hunter

Inviger mina nya stövlar idag!



Bra köp!

Nu ska jag jobba i några timmar, ciao.



Ett gott skratt förlänger livet

Fler bilder från festen den 26e december. Ja jag är skitseg, jag vet. Men vill lägga upp de här!
 
Snygga vänner
Smile
Efter att vi hade ätit, pratat och skrattat slog vi oss ner på sofforna och började spela spel. Jag hade köpt UNO och så tog jag med mig Qube. Har inte spelat UNO på superlänga, är ju superskoj! Kom 2a heheh. Att spela spel är underskattat, det är ju faktiskt riktigt skoj. Synd att ingen vill spela med mig här hemma bara..
Den spelade vi bubblan, det är ju ett av de roligaste kortspelen som finns! Det gick så snabbt och vi brast ut i skrattattacker varannan sekund. Semir var såååå dålig på bubblan, han förlorade gång på gång. Alla vi andra satt där med uppblåsta kinder medan Semir inte märkte nånting och bara spelade vidare. Alltså hahahaha, askul. 3e bilden på mig, så charmig.. Som en bubbla :)



HUNTER

Har velat ha ett par Hunter ett bra tag. Tycker de är så snygga och praktiska. Har aldrig haft ett par gummistövlar innan men Hunter är stilrena och snygga. Tycker både den höga och låga modellen är snygg men blev till slut den låga. 
 
1200 kr på Cenino i Kristianstad. Riktigt bra servide där! Säljarna är snälla och väldigt roliga. Killen kom ihåg att jag hade köpt Marc Jacobs fodral innan haha. Han passar perfekt som säljare! Så är ni i Kristianstad nångång tycker jag absolut att ni ska besöka affärerna Cenino och Donna som ligger bredvid varandra. En mängd märkeskläder.
 
 



Botox innan smärtan knäcker mig

Snart hoppas jag på att få prova på botox. Det låter riktigt läskigt, det är ju trots allt sprutor man får i pannan, nacken osv. Jag har läst att botox har hjälp en del patienter mot migrän. Jag har sagt det till min neurolog en massa gånger men får bara svaret att de inte tycker det är en bra ide för det är inte säkert det hjälper. Blir så trött så jag tog saken i egna händer. 

Dock måste man betala själv, 1500 kr. Jag hoppas på att få botox snart, tandläkaren skulle höra av sig. Botox är den sista lösningen jag kommer på. Hjälper inte det vet jag seriöst inte vad jag ska ta mig till. Orkar inte leva såhär längre. Det värsta är att ingen verkar förstå. Människor som nästan aldrig ens har huvudvärk förstår inte vilken smärta jag går igenom. Jag försöker vara glad, le och inte visa smärtan. Men inuti knäcker den mig. Jag orkar inte spela glad längre. Jag orkar inte vara illamående 24/7. Jag orkar inte låtsas att allt är okej. 

Ge mig tillbaka mitt liv jag hade innan sommaren 2011. Då insåg jag inte hur lycklig jag var. Då hade inte helvetet börjat. Helvetet som har förstört mitt liv. 






Måndag

Jobbade 1 timme idag, var ju inte ens lönt att gå dit.. 

Har sjuuuuuk migrän, fml. 

Inte alls på bra humör idag, blä på allt. 



Kär i ett par skor

Förra gången jag var i Kristianstad köpte jag dessa skönheterna. De är från Nilson shoes och var på rea, jag betalade 599 kr för dem, tror de hade kostat 899 innan. 
 
Jag tycker de är såå snygga och jag hade inga vardagsskor med klack. Man blir 8 cm längre och benen blir snyggare. Det var dessa jag hade på mig hela dagen på jobbet och tyvärr var de inte riktigt lika sköna att gå i 6 timmar som de var 5 minuter i butiken hehe. Men de är ändå helt okej bekväma. Kommer bli en stoooor favorit, vill dock inte förstöra de i slasket och snön som är atm.
 
 
 



I like shoes

The perfect shoes. 

Kommer bättre bilder på både dessa & mina hunter. 




Marc Jacobs

För ett litet tag sedan köpte jag äntligen min efterlängtade Marc Jacobs plånbok. Åh, den är så himla underbar. Älskar den! Helt galet fin (allt MJ är bara så awesome), jättepraktisk, stilren, plats till kort, kontanter osv. 

Riktigt nöjd med mitt köp. 1800 kr kostar den, från cenino.com






Velade mellan två modeller men blev denna med dragkedja. Matchar himla bra till min MJ väska. Verkligen favoritmärket. 



Shopaholic

I fredags i Kstad köpte jag ett par Iphonevantar, en tröja, en lampa och hunter. Lampan är riktigt snygg men jag förstår såklart inte hur man ska skruva ihop den och installera, kul :)) och ingen i min familj kan sånt, lyckat att jag slösade 700 kr på den. Får väl åka tillbaka till affären och be dem hjälpa mig. 

Bästa köpet denna helg 



Jag är grym

Tentan jag hade för 2 veckor sedan, den hemska hemska tentan på över 2000 sidor. Den jag nästan pluggade ihjäl mig till, den är rättad nu.

Och vet ni vad?? JAG FICK VG!!! Hur sjukt är inte det?! Högsta betyg på ännu en tenta, är så himla glad!!! Alltså åh lycka :D :D jag pluggade så sjukt sjukt sjukt mycket och skrev i hela 5 timmar. Så får jag ett VG! På universitetet. Det är helt galet. 

Är så himla stolt över mig själv (får man säga så? Jag säger det i alla fall!) jag som har så stora problem med migrän, jag som mår dåligt hela tiden, jag som jobbar så mycket, jag som har missat väldigt många föreläsningar för att jag mår så dåligt. Det blir mycket svårare för mig eftersom jag måste läsa in allt på egen hand, läsa i alla böcker. Jag är grym! Så glaaaaaaaaaad. 1,5 år avklarat, 3 år kvar. Jag ska klara detta! Trots alla hinder. 

Stolt och glad tjej



Frulle

På söndagar får man unna sig.




Bästa

Börjar morgonen på bästa möjliga sett, med 90210. Det är så sjuuuukt bra.






Kär i en låt

Vet inte hur många gånger jag lyssnat på I see fire den sista veckan. SÅ SJUKT BRA.
 
Ni måste lyssna, ni kommer bli kära i låten.



Endless love

Hjärtat. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här killen. Han är verkligen den finaste som finns. Trodde aldrig att jag skulle känna såhär mycket för att vara faster. Älskar Jack obeskrivligt och att veta att han alltid kommer finnas i mitt liv är underbart. Han kan komma till mig när han behöver hjälp med läxorna när han börjar skolan, när han behöver prata, när han behöver råd, när han har flickvänsproblem, när han behöver skjuts från en fest, när han behöver mig. Kommer alltid, alltid finnas där för honom. Världens finaste.





Mello 2014

Såg ni Melodifestivalen idag? Jag tyckte att det var en ganska svag deltävling. Yohio var helt okej, fattar inte varför han får så mycket hat? Orkar inte med människor ibland. Helenas låt var också bra. Men bäst tyckte jag att Ellen var! Jättefin låt, verkligen. Glad hon gick vidare.
 
Tyckte det var riktigt synd att Linus Svenning sjöng en låt på svenska för hans covers på engelska låtar på youtube är a w e s o m e
 
 
Hans raspiga röst kom verkligen fram i denna låt men tyvärr inte ikväll. Nej jag tycker tyvärr att svenska låtar är ganska dåliga, i alla fall de flesta. Lyssnar sällan på svenska låtar.
 
Vem tyckte ni var bäst?



Pain

Igår mådde jag hemskt dåligt. När vi var i Kstad hade jag sån hemsk migrän. Mådde så som jag gjorde när jag och Maja var på emporia. 

Det är sån obeskrivlig smärta. Ska till neurologen på tisdag men jag är så trött på dem. De vet inte hur det är att ha migrän och de hjälper inte mig ett skit. Ska nog börja gråta framför honom så fattar han kanske hur jävla dåligt jag faktiskt mår varje dag. 

Vaknade vid 7 idag och huvudet gjorde fortfarande så sjukt ont. Tog en tablett och somnade. Sov 12 timmar tillsammans. Men jag har fortfarande galet ont. Jag hatar helger nu för tiden. Jag mår bara dåligt och jag kan inte ens göra något kul. Migränen förstör mitt liv. Allt känns meningslöst. 

Gissa vem jag är med nu?