slide show

Kstad






Blodprov och jobb

Så svårt det var att inte dricka igår och idag!! Blev så torr i munnen att jag knappt kunde svälja. Mina tabletter ger mig muntorrhet också så det var ju lyckat..

Blodproven gick bra, lite ont men men. 8 rör blod, usch kan inte kolla på blod. 

Nu jobbar jag. Har haft en lektion med 2orna, 7 är gamla. Hur gulliga som helst!! 

Nu ska jag vara rastvakt. 

Hejdååå



Dagen

Hallo!

Jobbig dag i skolan. Eller själva seminariet var ganska chill men pendlandet var hemskt. Så många förseningar och inställda tåg. 

Middag på cats var supermys. Dock var vi de enda som åt på restaurangen och jag hatar att äta på restaurang utan andra gäster. Det känns som om alla stirrar och jag klarar inte av när folk kollar på mig när jag äter haha. Gott var det i alla fall!

Har haft hemsk migrän hela dagen. Idag är en sån dag där ingen medicin hjälper, där huvudet pulserar oavbrutet. Fuck that.

Imorgon är det fredag men det vet ni redan. Jag måste upp väldigt tidigt för jag ska ta en massa blodprov. Inte favoritsysselsättningen men har man diabates har man inget val. Man ska ta proven fastnande = man får inte dricka. Hur klarar man att inte dricka hela kvällen och morgonen? Måste alltid dricka precis innan jag går och lägger mig. Hejdå dricka <3

På tal om diabetes så brukar folk säga "men du är väl van vid sprutorna efter så många år?" Nej nej och återigen nej. Man vänjer sig aldrig vid smärta. Det gör lika ont varje gång. Man kan vänja sig vid att cykla eller inte dricka läsk. Men man vänjer sig inte vid smärta. Samma sak med migränen, gör ju lika ont varje gång trots att jag haft det nästan varje dag sedan 2011. Så nej, smärta är smärta. 

Efter blodproven ska jag jobba. Ska bli roligt! Lågstadiet men jag hoppas det går bra. 




Hej god mat
Och varm chokad

Hoppas ni haft en bra dag. Puss och kram.




Mys

Är på cats med mamma nu och ska äta middag. Kommer bli såå gott! Och sen hem och kolla på revenge. Bra kväll. 







Mys

Är på cats med mamma nu och ska äta middag. Kommer bli såå gott! Och sen hem och kolla på revenge. Bra kväll. 







Mys

Är på cats med mamma nu och ska äta middag. Kommer bli såå gott! Och sen hem och kolla på revenge. Bra kväll. 







Dagens

En väldigt enkel men enligt mig snygg tröja. Kostade typ 60 kr på rean, hur bra som helst. Ångrar att jag inte köpte den gråa också.


Älskar färgen

Jag tror faktiskt jag hade kunnat använda olika tröjor varje dag i minst ett halvår, så många överdelar har jag. Underdelar är det dock sämre med. Kör mest på mina svarta jeans. Har 3 likadana par. 



Sjukt dyrt

Sjukt att en liten tågbiljett kostar 90 kr. Synd den inte kostar 900 :))






Livet leker

Har fett ont i huvudet och det tar typ 1 miljon är att komma hem. Nej nu ska jag inte till skolan på ett tag. Går bra att plugga hemifrån för jag har ändå väldigt svårt att koncentrera mig när jag har hemsk migrän. Lite ond cirkel där. 

Hemma om typ 1 timme, slutade 14.30. Fy vad jag älskar vintern och Skånetrafiken. Åkte hemifrån kl 9.15, kommer hem klockan 17. 7 timmar och 45 min för att vara i skolan i 1 timme och 15 minuter. Alltså <333333



DW

Favoritaccessoaren! Älskar min DW klocka, bästa priset!!:) 

Vill dock ha nya band men det får vänta till nästa månads lön. 



Choklad

Choklad räddar mitt liv just idag när allt med Skånetrafiken går åt helvete. 


Tack för att du finns kära choklad. 



Kanske kommer man iväg

Är på stationen nu, på espresso house och väntar på tåget. Ser inte så ljust ut eftersom det är förseningar hela tiden. Men hoppas på att komma iväg nu när jag äntligen är här. Hatar tåg mest av allt. 

Plugg på EH
Tog min allra varmaste jacka idag, ser ut som en isbjörn <33



God natt

Blir troligen skola imorgon, åh vad jag hatar det. Trivs inte alls, hatar universitet så sjukt mycket. Får alltid superångest innan jag ska åka dit. Försökt att ändra inställning osv men det går inte. Jag har ogillat universitet från första sekunden och kommer vara världens lyckligaste tjej dagen jag har examen och aldrig mer behöver sätta min fot på Campus Helsingborg mer. 
 
Dagen har i alla fall varit helt okej.
 
 



Volym

Dags att plugga. 

Idag lyckades jag få bra volym i håret, wiho. Älskar när håret inte bara är helt platt utan när det är lite liv!

Skulle aldrig klippt av mig håret, inte ens om jag hade fått 1 miljon kronor. 



this is me

 
Hej på er, hoppas ni haft en bra dag!



HATAR SNÖ

Äckliga väder
Äckliga snö

HATAR HATAR

Var ju jättekul att gå hem idag :)) tog 25 min när det ska ta 10. Ingen hade plogat på vägarna så det var som att stå på en isbana med dm snö också. Underbart. Var helt genomblöt när jag kom hem. Fy vad jag älskar vintern <33
Kommer troligen inte kunna ta mig till skolan heller imorgon om det fortsätter såhär men jag har obligatoriskt seminarium så jag måste. Men tåghelvetet är ju inställt och andra försenade så det kommer ju gå skitbra. 
Har mejlat läraren. Kanske de flyttar seminariet?? Det gjorde de förra gången när det var snöstorm i alla fall. Håller tummarna. 



Work

Är på jobbet nu, skoj! Slutar vid typ 13, hörs sen :)






Han får mig alltid på bättre humör

Detta inlägget skulle egentligen upp vid kl 17 idag men jag råkade publicera det på min Saade blogg och Moa upptäckte det nu ikväll. Ojdå ja så kan det gå när man inte håller koll på vilken blogg man är inloggad på.

Har haft en dålig dag! Riktigt jobbig migrän hela dagen och då mår jag skit och är irriterad på allt (framför allt mamma som tyvärr får ta mycket av min skit men det är ju såklart inte hennes fel att mitt huvud är helt fucked up, ursäkta ordvalet men blir bara så trött). 

Dagen blir dock alltid lite bättre när jag får träffa min darling. Som han lyste upp när han såg oss, finast är han. Jack började dock slå på mig och skratta samtidigt, wtf haha?! Drog mig i håret gjorde han också. Någon blev kanske lite fööör uppspelt.. 
Gillar fasters blixtlås på jackan 
Hahaha söta lilla eskimå 



Ge mig styrka

Inget jobb idag, känns konstigt och tråkigt eftersom jag jobbat så mycket på sistone. Hatar att bara vara hemma, blir så rastlös och seg. Har dock riktigt hemsk migrän idag. Läget med min migrän just nu är katastrofal, exakt varje dag, i princip dygnet runt. Varifrån får man styrkan att orka mer? 
 
År 2009, här var jag lycklig och glad. Hade aldrig haft migrän. Bara 2 år senare började helvetet som aldrig vill ta slut. 



VS love

Love it
 
 
 
 



OUTFIT

En outfit från förra veckan jag inte visat.
 
Skor Nilson Shoes // jeans Kappahl // tröja MQ // jacka Napapijri // väska Marc Jacobs // klocka Daniel Wellington // iphoneskal Victoria Secret // armband Thomas Sabo // ringar från Gucci, Thomas Sabo och Polen



Hej kväll

Var ju inte det smartaste valet att ta mina nya skor med 8 cm klackar. Hur tänkte jag där?! Skulle egentligen bara jobba i typ 3 timmar men blev lite längre än så. Så ja det var bara att stå ut med skoskav från helvetet + att platåklackar verkligen inte är sköna någonstans. Springa upp och ner för trappar och runt i korridorer, jadå. Snygga är skorna i alla fall. 

Var en bra dag på jobbet. Alltid full rulle på väster och mina små raster spenderas oftast med att prata med eleverna. Kommer sakna 9orna även här!!

Dagens

Nu ska jag fixa lite småsaker och sedan sova! 



Tröttis




Helt slut

Har jobbat hela dagen, därav inget blogginlägg. 

Det var längsta jobbdagen på länge och nu är jag helt död. Men måste sätta igång med plugget direkt för vet att jag inte kommer orka senare. 

Talk to you later. 

Puss på er 



My darling from Marc Jacobs

Har faktiskt aldrig visat upp en ordentlig bild på min Marc Jacobs väska. Den är helt underbar och jag älskar den sjukt mycket! Har använt den varje dag sedan jag köpte den. Lätt det bästa köpet jag gjort i hela mitt liv. Den passar till allt, är perfekt i storleken och bara SÅ snygg.
 
Känns som om jag aldrig mer vill använda någon annan väska.
 
Den kostade 3999, riktigt mycket. Men jag är otroligt nöjd med mitt köp. En väska som denna kan man använda tills den går sönder.



Fina ord

Idag ska jag plugga, pusshej.
 
 





Typical Sunday (snowday)

Plugg! Inte kul alls men måste göras. Hatar verkligen söndagar, sämsta dagen på hela veckan. 

Uppdaterar senare med lite roligare inlägg! Ska ta pluggpaus nu och kolla är revenge som jag missade i torsdags. 



En bra kväll

Lite bilder från när vi var på middag hos Evelina och Simon för någon vecka sedan. Supermysigt och god mat!
 
De bor i ett jättefint hus, supermysigt är där. Det bjöds bla på anka, en av mina favoriter.
Sen hängde vi på Simons rum
Härliga killar det där! Helt inne i tv-spel haha
ÄLSKAR Simons vägg, värsta NY känslorna
Jag, Simon och Semir. Mitt ansiktsuttryck var helt konstigt så ni får kolla på killarna istället ;)



Märkeskläder

Jag har börjat älska märkeskläder! Var kom det ifrån? Jag har ju aldrig varit intresserad av märkeskläder förut. Men nu är jag typ fast, det är ju såå mycket snyggare än budget kläder. Min garderob består dock till 97% av budget. 
 
Kanske väcktes intresset när jag hittade itll butikerna Donna och Cenino i Kristianstad. Där har de bara märkeskläder och hela affären är bara så WOW. Känns sjukt lyxigt, de har riktigt mycket snyggt.
 
Det är dock farligt att börja handla märken. För har man köpt en sak är det svårt att sätta stop. För ett tag sedan hade jag inget från Marc Jacobs och nu har jag redan 6 saker från MJ. Märkeskläder och accessoarer är ju dock sjukt dyrt tyvärr. Men just väskor tycker jag det är värt att lägga lite mer pengar på. Och skor. Kläder är jag dock lite mer tveksam till, vet inte riktigt om jag hade lagt 2000 kr på ett Odd Molly plagg, även om de är väldigt fina.
 
 
 
 Så mycket fint!
 
Älskar min Napapijri jacka, var verkligen sjukt värt att lägga pengarna på den. 
 
Killar som vet hur man klär sig snyggt, stort plus på det!! 
 
Jag tycker inte märkeskläder är VIKTIGT, tycker bara det är snyggt.



New in from VS

Här är bild på necessärerna/sminkväskorna också. Den stora var inte riktigt som jag hade förväntat mig, stod att den skulle vara ljusrosa och svart, hmm? Men tycker den är fin ändå.
 
Amadeus berättade att hans kompis hade väntat i drygt 8 månader på sitt paket från USA, hahah det var överdrivet lång tid.. Mitt kom inom 1 månad, helt okej!
 



Victoria Secret

I veckan kom äntligen mitt paket från Victoria Secret som jag beställt från deras webshop i USA. I paketet låg 2 iphoneskal och 3 necessärer, jag är jättenöjd. Dock blev frakt+tull sjukt dyrt så jag är inte helt säker på om det var värt det. Men älskar verkligen dessa fina skal och har redan fått en mängd komplimanger för de ♥
 
Jag gillar framför allt det randiga skalet!



90210

Beroende

Bästa serien på länge! Fy vad bra 90210 är. Vill bara se mer och mer. Och jag är verkligen inte en människa som tycker om att se på tv i mer än högst 1,5 timme. Men 90210 skulle jag kunna kolla på 10 timmar. 






Jeffrey Campbell till salu

Ska sälja mina Jeffrey Campbell skor! Hör av er om någon är intresserad. Storlek 41 och i perfekt skick eftersom de aldrig är använda utomhus. 






Saturday

Hej lördag



Svar på tal

Fick denna kommentaren på bloggen idag:
Och här är mitt svar:
Synd att Justin blivit en äkta Badboy. Men pengar och kändisskap förändrar, och förstör tyvärr väldigt många. Kom ner på jorden, Justin. 



Decubal

Tänkte tipsa om bästa produkterna! Kan verkligen rekommendera märket decubal som finns att köpa på Apoteket. Den lilla förpackningen är lypsyl, bästa!! Håller verkligen läpparna mjuka och återfuktade + att det ser ut som läppglans. Mina läppar spricker alltid när det är kallt osv så detta är räddningen. Den stora förpackningen är en handkräm mamma köpte till mig nyss, super! Jag har stora problem med mina händer under vintern. Använder jag inte vantar (kan räcka med 5 min) så svider det som attan, händerna blir röda, spruckna osv. 



Shopping är livet

Kom hem från Kstad för ett tag sedan. Har sedan dess spenderat tiden på soffan med hemsk migrän, fick det helt plötsligt. Verkligen värsta som finns. 

Är himla nöjd med mina köp i alla fall!! Blev en hel del impulsköp som jag verkligen inte hade planerat. Så hela min lön är slut, innan jag ens fått den. Får lönen på måndag så mamma var så gullig och lånade mig pengar fram till måndag! Så nu får jag leva snålt under hela månaden men har i alla fall snygga nya saker ;) känns så bra att jobba hårt och sedan köpa saker för sina egna pengar man tjänat ihop. Mamma köper liksom inte ett enda klädesplagg till mig, ingenting. (Förutom jul/födelsedag, någon present ibland osv). Allt jag köper är av mina egna pengar. Känns jättekul! Att spara, planera & sen köpa. Därför det är chill att bo hemma för då kan man verkligen unna sig saker istället för att lägga pengarna på hyra, mat och annat tråkigt. 




Mot Kstad

Nej att vara lågstadielärare är inte riktigt min grej. Det var sjukt jobbigt och nu är jag supertrött. 

Innan jag började 
När jag var klar 

Nu är jag på väg till Kristianstad. Hunters är målet och kanske lite annan shopping med?



Kstad senare idag

 



Gulligast idag

Lägg till mig på snapchat om ni känner för det! Brukar vara superseriös där, verkligen. 
 
Eller inte hahah. 
 
Ska snart sova faktiskt, är sjukt trött. Blev inget plugg idag heller, fick hemsk migrän för några timmar sedan. 
 
Sov sött sunshines.



Rättvist ska vara rättvist

Antar att de flesta av er har hört om den nyaste "Justin Bieber skandalen"? Att han riskerar fängelse osv för att han körde rattfull, hade rökt på mm. 

Jättemånga har skrivit "free JB" osv osv. Jag gillar hans musik och har absolut ingenting emot honom. MEN varför ska han få lindrigare straff eller inget straff alls bara för att han är Justin? Det är väl bara sjukt orättvist? Rätt ska vara rätt och alla ska få samma straff, oberoende på om man är en Svensson från en liten by eller världsartisten Bieber. I don't get it. Även han får stå för sina egna handling, det är trots allt han som gör de besluten och då får man även ta konsekvenserna. 

Nu kommer han ju säkerligen dock inte få fängelse (tur det). Men en lag är en lag. Samma sak när kungen körde alldeles för fort, en vanlig människa skulle blivit av med körkortet men kungen? Nej han fick bara köra vidare. Vem är kungen liksom? Nobody. 

Aaee rättssystemet är helt messed up. 



Question - answer

Tänkte svara på denna frågan jag fick på ask här eftersom den rör bloggen. 



Jag känner absolut att jag kommer blogga i flera år till! Jag "fastnar" lätt för saker och bloggen har blivit en del av min vardag (bloggat varje dag sen 2009 liksom). Om jag skulle sluta nu, vad gör man av alla bilder då haha? Tycker det är roligt att skriva, här kan jag skriva exakt vad jag vill. Och så är det väldigt kul att kunna titta tillbaka i arkivet. Så jag kommer inte sluta på ett tag!

Tack snälla, glad jag blir :D




Låga eller höga?

Tänkte följa strömmen och införskaffa mig ett par Hunters imorgon. Vad är snyggast, låga eller höga? Lite beslutsångest. 






Tröttis

 
Fotade dagens outfit nyss. Kommer upp lite senare! 
 
Sjukt trött nu. 
 
Ska laga mat nu (personlig kock tack?!) sen städa lite här hemma så att mami blir glad och sen plugga. Gjorde aldrig det igår så ja..



Min torsdag

Hej torsdag! 
 
Var svårt att gå upp idag när klockan ringde. Varför är sängen alltid sådär extra skön och varm på morgonen?
 
Men det var bara till att gå upp för att åka till jobbet. Var på Linné i 1,5 timme och nu sitter jag på bussen på väg till väster där jag ska jobba några timmar. Älskar det! 
Kallt! 
 
Hoppas ni får en bra dag, hörs när jag kommer hem. Puss puss! 



Hej onsdag

Sjuuuukt trött dock. Laga mat nu och sen ska hjälpa en liten tjej med lite läxor och sen måste jag börja plugga själv. 
 
Full fart hela tiden. Men jag tycker om att ha saker att göra så det är kul. Vila kan man göra någon annan gång. 



Jaaaack

Lite bilder från igår. Finaste Jack!! 













Sötis!!

Ja jag tar alltid sjukt många bilder på Jack haha, svårt att låta bli!



Jooooobba

Blev lite ändringar i schemat. Ska visst inte ha bild utan lite no istället. Blir säkert bra! 

Hörs när jag slutat jobba :)




Mysig dag

Är så himla trött! Först jobb och sen hela dagen med Jack. Han är verkligen världens sötaste men det tar på krafterna att ha en liten hemma. 100% fokus på honom, kan inte slita blicken ifrån honom för del delen heller. Jag skulle i alla fall inte varit redo att ha barn ännu. Det är faktiskt väldigt mycket jobb.

Vi hade så himla mysigt idag. Denna pojken är en av de personerna jag älskar allra mest. Han är så fin, kollar på mig med sina vackra rådjursögon. Mycket kärlek till lillkillen.

Imorgon ska jag jobba på väster. Bild och syslöjd, ehm har inte haft bild på 4 år men förhoppningsvis går det bra!

Dags för lite sömn då, sov gottis.



Mysig dag

Är så himla trött! Först jobb och sen hela dagen med Jack. Han är verkligen världens sötaste men det tar på krafterna att ha en liten hemma. 100% fokus på honom, kan inte slita blicken ifrån honom för del delen heller. Jag skulle i alla fall inte varit redo att ha barn ännu. Det är faktiskt väldigt mycket jobb.

Vi hade så himla mysigt idag. Denna pojken är en av de personerna jag älskar allra mest. Han är så fin, kollar på mig med sina vackra rådjursögon. Mycket kärlek till lillkillen.

Imorgon ska jag jobba på väster. Bild och syslöjd, ehm har inte haft bild på 4 år men förhoppningsvis går det bra!

Dags för lite sömn då, sov gottis.



Eftermiddag med min babylove

Har spenderat dagen med min babylove. Vi hämtade honom när mamma slutade jobbet och så har han varit här i några timmar. Nu sover sötisen. Livligt barn det där, inte det lättaste att få honom att somna. 

Så mycket kärlek. 



Mitt hjärta




Jobbat

Hejhej!
 
Har jobbat på Linné idag mellan 8-12.25. Tycker det är så kul att undervisa. Dagen gick bra och nu är jag hemma. 
 
Måste laga mat och fixa lite saker. Hoppas ni får en bra dag!
 



Royals

Tänkte dela med mig utav ännu en låt. Royals med Lorde. Jättebra!
 
Som ni kanske sett de senaste dagarna så lyssnar jag på väldigt mycket olika musik av en mängd olika artister. Problemet med mig är dock att jag lyssnar sönder låtarna. Har en lista som heter "good stuff" på facebook och där lägger jag till nya låtar som jag tycker är bra och sen lyssnar jag på de 4-5 senaste om och om och om igen, för att jag tycker de är så bra. Till sist blir jag så sjukt trött på den låten så jag inte klarar av att lyssna på den mer, även fast den egentligen är sjukt bra.
 
Är det bara jag som gör såhär eller är det någon av er som känner igen sig?
 

De låtarna jag lyssnar sönder just nu är Can't remeber to forget you, notice me, say something och royals. Himla bra låtar allihop, fast snart kommer de vara sönderlyssnade.
 
 



Nyår 2013

Har inte kunnat komma in på min videofyme men nu funkar det igen. En liten video från nyår, hahah killarna.. Hade så kul!




Babylove

Mitt allt





Dagen

Dagen har gått snabbt! Jobbet gick bra. På lunchen gick jag och Josefin till kafeterian. Efter några minuter kom Teodor och hans kompisar och höll oss sällskap, trevligt med mycket skratt. 

Sen har jag träffat Jack snabbt (en psykiskt sjuk man kom in i deras lägenhet i bara kalsonger och sa att han bodde där och vägrade gå ut, så jävla läskigt!! Jag hade fått hjärtattack- seriöst. Sen bankade han på dörren och drog i handtag. Jack stackarn blev jätterädd. Det slutade med att grannen ringde till polisen som kom. Mannen bor någon våning upp. Så himla läskigt att bo i samma trapp som en sån psykiskt sjuk person. Jag kommer alltid låsa dörren från och med idag) kramade om Jack, sötisen såg rädd ut. Ville inte släppa taget om honom, världens finaste. 



Marc Jacobs väska, Marc Jacobs Iphoneskal, jacka från Napapijri och tröja från h&m.
Älskling
Var och klippte luggen och när jag skulle gå visade min frisör mig världens sötaste valp. Hur söt är den inte?! Var så himla liten, och mjuk. Som ett litet gosedjur. Åh blev helt kär. 



Notice me

Började följa denna tjejen på instagram för ett tag sedan och det visade sig att hon bara är 98a. Hur kan man vara såhär söt när man bara är 15?! Sedan visade det även sig att hon är Cody Simpsons lillasyster som tydligen också kan sjunga.
 
Jätteskön låt som fastnar direkt. Och hon är SÅ VACKER!!!!
 
 
'
Hon ser typ ut som en söt levande barbie? Och det med stranden på slutet, såå gulligt.



@work

Blev ju en himla stressig morgon! De ringde från jobbet när jag sov så hade bara 25 min på mig. 

Är i alla fall på jobbet nu. T4 idag 8.30-13.50, nice! 

Lunch nu och sen en lektion innan jag slutar. Puss på er!



Farligt

Orkar inte så snygga de här väskorna är! Varför har jag börjat gilla märkesväskor och märkeskläder helt plötsligt?? Det är seriöst farligt, vill typ ha allt. Och allt är så sjukt dyrt. Var mycket bättre innan jag hittade till affärerna Donna och Cenino haha och innan jag köpte min första Marc Jacobs sak. Marc Jacobs är beroendeframkallande, lovar er. Jag har redan 5 Marc Jacobs saker och vill bara ha meeer.
 
Det jag egentligen ville visa är de här 3 väskorna från Micheal Kors. HUR SNYGGA?!



Kommande köp

Det är så kul att varje månad planera vad jag ska köpa för min lön! Har redan börjat spara till Polen, målet är att ha med mig 10 000 att shoppa för så därför måste jag lägga undan en hel del varje månad till det.
 
Denna månaden har jag i alla fall tänkt att köpa två nya remmar till min Daniel Wellington klocka som används mycket flitigt! Älskar den rosa remmen men skulle varit kul att ha några till som man kan byta mellan. Vet dock inte alls vilka jag ska köpa. Och så hade jag tänkt köpa ett par Hunters stövlar. Har velat ha såna ett bra tag men det har aldrig blivit av. Vet dock inte heller alls vilken modell, färg osv. Höga? Låga? Har inte ens provat dem så vet inte ens hur de sitter. Måste göras inom närmaste framtid.
 
 



Vill ha förändring

Är så himla sugen på att göra om på mitt rum!! Efter att ha sett Simons rum fick jag så många idéer till att förändra på mitt rum. 

Dock brukar jag nästan aldrig vara på mitt rum. Men det kanske skulle förändrats om jag gjorde om där? Har inte köpt nya möbler sen vi flyttade in vilket var för mer än 18 år sedan. 

Är sugen på att köpa ett nytt skrivbord, ny bokylla och kanske ny säng? Allt är så dyrt tyvärr 

Inredning är inget jag prioriterar så att säga. Har jag pengar lägger jag mycket hellre de på kläder än på inredning. 




Hittade det här skrivbordet på Jysk, himla snyggt och stilrent! Ska nog köpa det inom några månader. Och en ny lampa måste jag ha!!! Har en sån där som hänger ner så jag slår alltid i huvudet i den. Den är med blommor och jag har haft den sen typ 3an, hahah snacka om att den är barnslig. Men hey, vart kan man köpa snygga lampor? Tips skulle vara snällt :)



Throwback

Vill ha sol, vill bada i medelhavet, vill kunna gå i klänning och bara ben, vill känna solen bränna på min hud. Vill utomlands! Här kommer lite bilder från Cypern, en av mina absolut bästa resor.
 
Bilderna sammanfattar en helt underbar vecka väldigt bra.
 
 



Fina vänner

Semir och jag
Semir, Hanna, Robin, jag & David
♥♥♥♥♥



Julklappar #2

Har ju lovat er att jag ska visa mina julklappar eftersom att några av er har frågat om det.
 
Fick detta fina iphoneskalet från Marc Jacobs av mamma i julklapp, tycker om det så himla mycket! Mitt favoritmärke + min favoritfärg = bästa kombinationen.
 
 



Sötisen




Läsarfråga

En på ask frågade om jag inte kan skriva ett inlägg om min Iphone 5s.

http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/2014/january/iphone-5s-2.html#comment

Jag har gjort det innan, klicka på länken för att komma dit! Är i alla fall jättenöjd med den. Snabbt internet, bra kamera, allt är snabbare än föregångarna. 

Idag har jag hemsk migrän. Jag orkar seriöst inte mer. Det är så himla meningslöst, ingen kan hjälpa mig. Migränen förstör mitt liv så sjukt mycket. Tänk er att vakna varje morgon med pulserande huvud, illamående och man vill typ bara dö. Det är sån smärta. Flera timmar går bort varje dag för jag kan bara ligga på soffan och vänta tills det förhoppningsvis går över i alla fall lite, så att jag kan resa mig upp och börja leva lite. Nej det är riktigt hemskt :(



Say something

Riktigt fin låt! Lyssna om ni inte redan hört den, och njut ♥
 



Baby

Min favorit har varit hos oss hela dagen.  Jag kan liksom inte låta bli att pussa på honom, för han är så himla söt. Har lekt, har sjungit "hjulen på bussen.." Och har lyssnat på gummibear song typ 75 gånger så nu kan jag den utantill, men allt för min älskling. 







En outfit

Klänning från h&m och kofta från vero moda. Yeah budget är bra, för då kan man handla många billiga saker istället för några få dyra.



Lovely friends

Tar igen lite bloggande nu. Här kommer lite fler bilder från den 26e december när vi hade fest i lokalen. Var som sagt supernice!
 
Strike a pose
Min fina kompis Robin!
Och hans fina tjej Hanna, jättetrevlig, vi hade himla roligt tillsammans.
Jag och Hanna. Robin lekte fotograf haha.
Semir och jag, bestie
David, hur snäll och trevlig kille som helst!
 
Har lite fler bilder, kommer senare :)
 
 



Can´t remember to forget you

Har ni hört Shakira oh Rihannas nya låt Can´t remember to forget you? Jag gillar den! Shakira är ju grym som vanligt och Rihanna gör också ett bra jobb. Gillar dock inte det där "ooooohhhh" på refrängen, tycker det blir lite för skrikigt där. Men annars är låten verkligen en hit!
 
 



God morgon

Shit vad jag är trött!! Var såå skönt att sova ut lite men var tvungen att gå upp nu för Jack kommer snart. 

Känner mig helt slut idag. Ryggen gör ont som satan, böckerna jag bar runt på igår var ju rätt så tunga om man säger så. + att Jack väger en del han också.

Superskönt med lördag i alla fall! Ska ta en migräntablett och hoppas på att migränen släpper lite. Sen ska jag goooooosa med Jack.

Vill typ aldrig ta av mig min POP pyjamas, så himla mysig!!!



Så fin

Det är ju helt otroligt hur snygg Kenza är! Sveriges vackraste? Ja troligen. Allt på henne är ju bara så perfekt.
 
 



Tenta, check!

Vilken dag.. Är så himla trött nu. Gick upp kl halv 5, mamma körde mig till Hbg, så himla snällt, verkligen! Vädret var hemskt, det snöade och var mörkt och halt och allt, usch nej inte kul alls. Jag kom 15 minuter sent till tentan, men äsch skitsamma, sånt som händer. Var i alla fall lyx att slippa bära på 7 tunga böcker, tack mami. 
 
Skrev i hela 5 timmar utan paus, det är så brutalt :o skrivkramp gånger tusen. Tentan bestod av 4 frågor och det kom inget om Sveriges och USAs statsskick vilket jag hade tränat asmycket på så det sög ju. Däremot kom det om klass som jag inte alls hade tränat på :)) perfekt. Men jag tror faktiskt tentan gick bra! Jag kände mig förberedd, hade kanske till och med pluggat lite för mycket. Mamma tycker jag pluggar för mycket. Hur ofta säger föräldrar det liksom?! Frågan om demokrati gick toppen och om Dewey gick också rätt bra hoppas jag. Man måste ha 3 av 4 ett för att få G så jag hoppas verkligen!!! Annars kommer jag bli sjukt besviken. Dock var frågorna riktigt konstigt formulerade och en miljon underfrågor. Men jag gjorde mitt bästa och hoppas på att det räcker.
 
Jag var den som satt kvar till sist, standard.. Brukar alltid lämna in sist. Blev klar precis kl 13.00. Tentavakten sa att jag hade slått rekord i att skriva antal sidor på tentan av alla som gjorde den. Hela 15 sidor blev det. När jag läste igenom den undrade jag om det verkligen var jag som hade skrivit den? Lät skitbra i alla fall tyckte jag haha. 
 
Fattar ni hur glad jag är nu?! Jag kan kolla på hur många avsnitt 90210 jag vill, jag kan vara inne på mobilen i timmar, jag kan läsa bloggar, jag kan blogga, jag kan vara inne på datorn, jag kan läsa, jag kan vila, jag kan sova. Jag kan göra vad jag vill! Har verkligen inte gjort något annat på hela veckan. Vakna - jobba någon timme (vissa dagar) - hem - plugga 10 timmar - äta - plugga - sova. Och så om igen. Bästa känslan när man lämnar in en tenta, åh älskar det.
 
Så nu är jag fri, glad och framför allt trött. Kommer nog somna på 1 sekund. Får tillbaka tentan om 3 veckor, håll tummarna för mig då!
 
Hemvägen var jobbig, jäkla Skånetrafiken. Fick bli tåg, vänta, byta till buss, vänta och sen byta till ett tåg till. Ehh normalt? Var så kallt och jobbigt och böckerna vägde typ 10 kilo och jag hade 3 andra väskor med mig också. Aaee att åka kollektivt är väl inte min grej sådär. Måste men ogillas starkt. 
 


Var jättegott på cats btw. 
 
En på ask skrev att jag skriver för långa inlägg, ehm sluta läs min blogg då om du stör dig? För det är min blogg och jag får skriva hur långa inlägg jag vill, passar det inte så är det bara att sluta läsa. Hela kommentaren var himla otrevlig förövrigt, vet att du läser detta så tycker du ska tänka om innan du skriver massa skit. Take a chill pill and calm down honey.
Tänker inte ens publicera den på ask för orkar inte med sånt här skit. Så du förbjuder mig att ta ett kort med min mobil? Och gå in på min blogg och skriva ett inlägg? Bitch, please. 
 
Är helt säker på att du innerligt hoppades att jag skulle faila på tentan, men lilla gumman det gick bra så du behöver inte oroa dig :) puss och kram och sluta läs min blogg om det inte passar. Trött på folk som dig som kommenterar allt man gör. Get a life typ.  Du tycker troligen det är jobbigt att läsa också? Eftersom du tycker att mina inlägg är såååå långa men ändå läser du de? Haha får inte ihop det riktigt nej. Men aja hoppas du fick ett svar på din "fråga". Ha en trevlig kväll eller något. 




Dagens

Tog på mig den varmaste tröjan i garderoben i morse, man frös ju ganska så mycket klockan 5 på morgonen. Var kallt i tentasalen också, är kallt överallt idag.. 





Tröja Bik Bok // Jeans Kappahl // Klocka Daniel Wellington // Ring Gucci // Iphoneskal Marc Jacobs



Cats

Middag på cats nu för att fira att tentan är över, är så hungrig! Mys. 






GLAD

5 timmars-tentan är över, jag kan äntligen börja andas och leva normalt och det är fredag! Känslan när en tenta är klar efter att man pluggat omänskligt, det är bara lycka.





Mot Hbg och tenta

Värsta tänkbara vädret! Snöar som bara den, är halt, blåsigt och allmänt hemskt. 

Mamma skjutsar i alla fall mig till Helsingborg, riktig ängel är hon! Fast måste ta tåget hem sen. 

Provet börjar om 1,5 timme, hoppas jag hinner i tid..

Usch så nervös, wish me luck! 





Tentaångest

Omg jobbigaste veckan på länge. Fattar ni hur trött jag är?! Jag förstår själv inte att jag har orkat plugga såhär mycket, förvånade mig själv. Har snittat 10-11 timmars plugg söndag, måndag, tisdag, onsdag och idag. Fyfan säger jag bara. Tentavecka är bland det värsta som finns. Ca 60 timmars plugg, jag vill bara börja gråta. Ni som aldrig haft en tenta, längta inte till framtiden säger jag bara.. 5 timmars salstenta är värre än typ alla gymnasieprov tillsammans. 

Jag är riktigt nervös inför imorgon. Visst har jag pluggat mycket och jag känner mig relativt förberedd. Men det är ju flera tusen sidor i böckerna och grymt mycket anteckningar. 

Tänk om det kommer en fråga jag inte alls kan?
Tänk om förstår jag inte formuleringen?
Tänk om tolkar jag någon fråga fel?
Tänk om får jag black out?
Tänk om jag inte förstår någon fråga?

Det är så mycket som kan gå fel. När jag gör något så gör jag det bra, annars får det va. Har jag en tenta så pluggar jag riktigt riktigt mycket, skulle aldrig kunna komma dit oförberedd. Men jag är så nervös. Och framför allt rädd, förra gången jag hade 5 timmars tenta hade jag migrän från helvetet. Tentavakten såg att jag mådde så himla dåligt och jag kunde inte koncentrera mig. Efter tentan gick jag ut och grät, smärtan var obeskrivlig. Och jag är tyvärr rädd att samma sak kommer hända imorgon. Lite sömn + stress + tåg + spända axlar när man skriver kan bara inte sluta bra för min del :(

Jag måste gå upp kl 4.30!!! Ehh så brutalt. För tentan börjar såklart kl 8 i Hbg, kärlek till lärarna som lägger den så tidigt..

Jao, god natt då


Detta är mitt material till tentan. Sådär 85 datorskrivna sidor med text och några tusen sidor i böckerna. Great

Nej men nu ska jag försöka tänka positivt! Detta hoppas jag att jag klarar!

God natt sötisar. 



Hej stressiga torsdag

Tja!

Jobbet gick bra, det var ju bara 1,5 timme men med 9orna och jag gillar verkligen dem så det var skoj :)

Nu ska jag ta en migräntablett, har sjukt ont i huvudet idag igen. Och sen börja plugga. Stressad!

Älskade jacka. Var verkligen värd vartenda krona. Riktigt dyr men älskar den så mycket! 



Dagens planer

Hej på er!

Ska jobba idag men bara i 1,5 timme så jag orkar inte ens sminka mig, för trött för det..

Sen ska jag hem och plugga tills ikväll. Då ska jag bada och sen lägga mig tidigt för jag måste upp kvart i 5(!!!!!) imorgon..........



Jag lever

Hejhej! 

Hoppas ni inte lämnar mig här på bloggen bara för att jag uppdaterat så dåligt de senaste dagarna. Men jag är så sjukt stressad över tentan så det finns inte. Har pluggat från 9 i morse till nu, med 1 timmes matpaus tillsammans, 30 min på mobilen kanske och 1 avsnitt 90210. Dör så trött jag är. 

Mötte upp Rasmus på bibblan. Vi skulle ju plugga men det blev mer prat än plugg haha, så typiskt oss. Men det är ju roligare att snacka än att plugga, right? Vi satt i alla fall och gissade på vilka frågor som möjligen skulle kunna komma på tentan. 

Nu ska jag plugga lite till, typ 40 minuter. Imorgon är sista dagen innan tentan, panik!! Tentavecka är bland det värsta som finns. Och jag hittar inte mitt pennskrin, panik gånger 2! 



Kompisar på snapchat fick ta del av min tentaångest. Sorry amigos but this is my life right now.

Hoppas ni haft en braaaa dag. Puss och kram.



-->bibblan med Rasmus

Usch vilken stress. Rasmus var visst redan på bibblan så jag hade ca 4 minuter på mig att byta om, sminka mig i rekordfart, packa väskan, böckerna och allt och springa till bussen. Tur det för den kom 2 minuter för tidigt. 

Jaja ska som sagt till bibblan nu då och plugga med Rasmus. Jag är stressad som ett vrak! Har pluggat från 9 i morse, bara suttit framför datorn och letat fakta och läst. Fatta hur skönt det var med friskluft nu när jag kom ut! Ska va där någon timme och sen tillbaka hem och fortsätta plugga. Vilket liv. 



Migraine



Inte lätt att plugga med en migrän från helvetet. Snälla, låt mig slippa må såhär dåligt hela tiden.



PLUGG

Uppe tidigt idag! Kände verkligen att jag har jättemycket att göra när det gäller plugget så ska sätta igång direkt nu. Har dock sån migrän så jag typ bara vill dö, fyfan. 

Ska träffa Rasmus lite senare, vi ska plugga tillsammans. Ha en bra dag!






Queen S

Shakira måste ju seriöst vara den vackraste kvinnan på hela jorden? Tycker hon är så galet vacker!! För er som inte vet så är Shakira min absolut största kvinnliga idol och förebild, sen 2001. 

Hon har nyss fött barn och det är ju inte så att hon blir yngre men trots det tycker jag nog bara hon blir snyggare och snyggare.
Pure perfection
Shakira har precis släppt en ny singel där Rihanna är featuring. Lyssna! 

Vem tycker ni är vackraste kvinnan? Många tycker ju Beyonce men jag tycker absolut Shakira slår henne, hon är bara så stunning.



Dö tentan dö

Mitt liv fram till fredag. Tveksamt om det blir fler blogginlägg idag. Måste verkligen satsa allt på att plugga så mycket som möjligt nu ikväll.

Hejdå livet 



And he did it!

Har varit grymt nervös för Semirs skull hela dagen. Kommer han fixa körkortet eller inte?? Igår klarade han teorin och idag uppkörningen, så himla grym du är kompis! Stort grattis, är jättestolt! :D han fyllde 18 i december och i januari har han körkort. 

Grattis bästa!!
/stolt kompis 



Tisdag

Det var ju synd att snön inte höll i sig. Äckligt slask vill jag inte ha. 

Har jobbat idag. 8-12.30. Nu är jag hemma, ska laga mat och sen börja plugga. Åh vill inte :(


Såhär har jag sett ut idag. Rosa och allt <33



HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Är inte detta det roligaste ni sett på länge? Kanske inte men alltså hahahhahaha detta gjorde verkligen min kväll!! Såg det på Facebook och HAHAHAHAHAHA pallar inte. Detta är precis min humor, tyckte det var så kul.



Hahahahahaha dör. "Jag sälgar mig själv bjuda in pris" omg hahah.

Så kommenterade några torrisar "omg ska anmäla till admin" "detta är oaceptablet". Man bara, tappade ni bort humorn någonstans på gatan eller? Människor som inte tål lite skämt..

Jag tyckte i alla fall detta var riktigt kul så kände att jag måste dela med mig :) kanske bara jag, Maja, Wille och Robin som har sån här humor, i don't know? Kul i alla fall! 



PLUGG i mängder

Har pluggat hela kvällen men nu får det räcka för idag. Känner fortfarande rätt mycket panik över tentan. Men har gjort upp ett pluggschema nu så efter morgondagen hoppas jag att bitarna kommer falla på plats. 

Det betyder dock att jag blir tvungen att plugga rejält imorgon. Vet inte om det blir något jobb? Annars kör jag hela dagen plugg, blir det jobb får jag plugga efter. 






Finns inget värre

Jag orkar seriöst inte med mitt liv atm. Att plugga inför en sån här tenta är verkligen bland det tråkigaste och svåraste som finns. JAG ORKAR INTE MER. Äckliga tenta. 
 
Hatar plugga, hatar hatar hatar
MÅSTE HA CHOKLAAAAAAD. Är dock ashungrig :((
 
Buhu, ha en bra kväll kära ni. Hoppas ni slipper sjukt tråkigt och svårt plugg :))
puuuuss
 



Måndag

Hejhej! 

Måste verkligen plugga idag. Usch. Men det är bara att ta tag i det, drömde mardrömmar om tentan igår, fatta illa haha.

Idag ska Semir göra teoriprov i Kstad, jag hoppas verkligen han klarar det!! Håller tummarna kompis, du är duktig. 






Atm

Atm

Vad gör ni?





På dåligt humör

Hatar Skånetrafiken så sjukt mycket!! De hade ju precis ett jävla vägarbete i nästan ett år. Så idag ska jag kolla när jag måste ta tåget till Hbg på fredag när tentan börjar kl 8 (hej onormalaste tiden, men våra lärare är ju som de är så de tänker ju inte på att man faktiskt kan bo 90 km ifrån skolan:)) så jag måste åka klockan 6. Måste alltså gå upp vid halv 5? Ja men tack för det äckliga Skånetrafiken. Åh är så sur på allt!! Vet att jag kommer ha hemsk migrän den dagen också. Allt kommer gå åt helvete. Ja positiv här ja men förra gången jag hade 5 timmars tenta var en av de värsta dagarna jag varit med om. 

Åh längtar verkligen tills fredag är över :( imorgon ska jag också till skolan, usch är redan på dåligt humör för det för jag trivs inte där. 1072 dagar kvar..



Måste först åka tåg, sen byta till buss och sen byta till tåg igen. En timme förvandlas till 1 timme och 40 minuter. Tack Skånetrafiken! <33333



Min ögonsten

Plugg står på schemat idag men tänkte lägga upp några söta bilder från när Jack var här i måndags. Seriöst, så sjukt gullig. 


Puss på faster 

Älskar honom så galet mycket

Han äter rån själv, så himla söt 




Bilder på Jack tar upp sjukt mycket minne på min mobil men det går liksom inte stoppa vid 1 bild, jag måste ta typ 50 haha.

Jag låg på soffan och kollade 90210, sen tog jag Jack och så låg han på min mage i typ en halvtimme och bara kollade på serien, det var så gulligt. Jag älskar hans närhet, älskar hans värme, älskar när han ler mot mig, älskar när han kollar mig djupt i ögonen med sina stora, fina ögon. Älskar honom helt enkelt. Världens finaste bebis, är så stolt att vara faster. Trodde aldrig jag skulle känna sån här kärlek till honom, liksom det är ju inte mitt barn. Men han är så sjukt fin.

Hoppas ni inte tycker jag bloggar för mycket om Jack? Men jag bloggar ju om mitt liv och vardag och nu är Jack en stor del av mitt liv,



Wazaaaaaaap

Förlåt förlåt för dålig uppdatering. Men jag tror inte det är speciellt kul att läsa om hur dåligt jag mår eller hur mycket panik jag har angående tentan. 
 
Jag har fruktansvärt ont i hela högersidan av munnen och det blir bara värre och värre. Hela käken är riktigt öm, jag kan inte gapa = tog 2 timmar att äta middag. Det är inflammerat, irriterad och smärtsamt. Jävla visdomstand. Kommer säkert sluta med att jag kommer bli tvungen att ta antibiotika, vilket jag verkligen verkligen inte vill. 
 
Sen har jag himla ågest över tentan. Det är så sjukt mycket, böckerna dränker mig och jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det här. Så uppdateringen kommer bli rätt så dålig fram till fredag. Jag kommer vara ett stressat vrak. 3500 sidor liksom.
 
Migrän, problem med tanden, seminarium i Helsingborg, seminariumuppgift att skicka in på tisdag, antagligen någon dags jobb och den sjuka tentan på fredag. Det är så min vecka kommer att se ut. Jag längtar redan.. Men ska i alla fall försöka skriva ett "roligt" inlägg om dagen så ni kan ju kika in här ändå!
 
Såhär peppad, taggad och glad är jag över mitt liv just nu och den kommande veckan.



Tandis

Gå upp klockan 9 på en lördag var inte så kul. Men det gick bra hos tandläkaren, trots min tandläkarskräck. Jag hade rätt, det var visdomstanden som håller på att växa fram, dumma tand. Det har blivit inflammerat, precis det jag trodde. Hon tog fram en fett stor och lång nål & jag fick typ hjärtattack. Som tur var det ingen spruta utan en nål som hon bara skulle trycka med runt tanden. Gjorde skitont men orkade inte bedövning. Waaah sa jag nyss det?! Jag som har bedövning till allt typ. Det ser i alla fall ut som om tanden har rätt mycket plats att växa, inte speciellt trångt. Har jag tur behöver jag kanske inte dra ut den men det kunde hon inte säga just nu. Sen fick jag en sjukt äcklig gel i munnen. Alla bara: oj det ser ut som om du kommer spy snart. Ehm ja äckligt. Ska ta den 2 gånger om dagen nu, yeah.

Frukost om 1 timme <3333 sen måste jag börja plugga. Vilken underbar lördag <33 ikväll blir det dock 2 avsnitt 90210, lite dator och lite bok. Längtar redan :)




Bad Friday

Hoppas ni får en bra fredagskväll!
 
Min suger, värsta på länge faktiskt. Är riktigt trött, har hemsk migrän, fruktansvärt ont i min tand och hela tandköttet runt omkring. Har inte kunnat äta på hela dagen för det gör så ont. Och som om det inte vore nog så hoppar min käke ur led hela tiden, jag kan liksom "flytta" på min käke, usch det är bara så obehagligt. Har lite feber, fryser och mår allmänt kasst :( 
 
Somnade på soffan innan, yeah.. Nu blir det ett avsnitt 90210 innan sängen. Ska upp tidigt imorgon för att åka till tandisläkaren. 
 



Nova Lund shopping #1

Hittade massa fint på Nova Lund. Köpte bl.a. den här populära pyjamasen/mysdressen från polarn och pyret. Den är helt underbar!! Förstår varför alla typ vill bo i den haha. Jag ville egentligen ha en blå tröja men tyvärr fanns bara stora storlekar kvar. Så jag fick ta en röd istället men det funkar ju med :)

349 kr per del.








Hola amigos

Hola!

Det blev syslöjd idag, tur det- att det inte blev trä alltså. Ett pass svenska blev det också. Syslöjdslärare kommer jag i alla fall inte bli, inte riktigt mig grej. Hatar att sy haha. 

Tandläkaren hade tyvärr ingen tid idag. Men fick en imorgon på morgonen så då ska jag verkligen dig. Har skitont nämligen. Jag har verkligen tandläkarskräck så att jag vill gå dit frivilligt kan endast betyda att något gör sjukt ont. 

Trött! Skönt med helg. Eller just det, måste ju plugga hela helgen. Inte alls skönt med helg helt plötsligt. 



Ont

Ledsen tjej! Har så sjukt ont i min visdomstand (måste vara den tror jag?). Ska till tandläkaren snart och kolla om de har någon tid. Jävligt irriterande med sån värk så man inte ens kan gapa eller knappt äta. Äckeltand.






Glad och trött

Jag har verkligen inte orkat plugga idag. Lovet tog slut för 1 dag sedan och jag känner mig redan helt slut. Imorgon ska jag jobba 8-14.30, hej lång dag. Med slöjd, ehm vet inte ens om det är sy eller trä men hoppas innerligt på det första. 

Hälsade på Jack ikväll, seriöst finaste ungen som finns. Bästa känslan är när min bror står nere vid porten med honom och Jack känner på sig att vi ska komma. Jag kliver ut ur bilen (Jack står fortfarande bakom inglasad dörr) och hela hans ansikte skiner upp när han får syn på mig, samma sak gällande mamma. Han blir så himla glad och det leendet går rakt in i mitt hjärta. Det värmer att en liten pojke på 8 månader som inte ens kan prata än blir så glad när han ser mig. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Jack, så sjukt fin är han.

Hjärtat mitt. Dina kramar, dina leenden. De får mig vilja vara med dig hela tiden.

På tal om något annat så fick jag G på kompletteringen, läraren skrev till mig nyss. Så himla glad!!!! Känns verkligen toppen :D var osäker på om jag skulle klara den. Nu är det bara en tenta som jag inte klarat, riktigt stolt över mig själv. Men den kommer jag inte klara utan hjälp så jag ska försöka hitta någon som kan språkhistoria utan och innantill som kan ge mig några privatlektioner. Iiihh så skönt med ett G på kompletteringen. Naaaajs.



Dagen

Oj vilken underbar dag jag haft idag! Not. Min mobil har varit avaktiverad ungefär hela dagen och jag fick verkligen panik. Imorse ändrade jag min lösenkod till iphonen, don't ask me why? Och mitt sifferminne är väl inte det bästa så några timmar senare när jag skulle låsa upp den får jag verkligen blackout, ingen aning vilken kod det är! Provade rätt många gånger och först blev den avaktiverad 1 minut. Sen fick jag ett till försök och då blev den avaktiverad 5 min, sen 15 sen 30 och till sist 60 minuter. Fml liksom. När 1 timme äntligen hade gått skrev jag ännu en gång fel kod för jag kom verkligen inte på. Så blev den avaktiverad i ännu 1 timme, asså ååååh!Kopplade in den till iTunes och dääääär kunde man prova koden hur många gånger som helst och efter ungefär sådär 50 gånger blev det rätt, snacka om att jag blev överlycklig!! Inget behövdes återställas, halleluja moment! Nu har jag ändrat till samma siffror som pinkoden, den kommer jag i alla fall ihåg.. 
 
Nu måste jag dock ta tag i mitt plugg. Ehh vill inte men har inget val. Är så himla trött men ingen ursäkt här inte. 
 

Det ösregnade när jag gick hem, med betoning på ÖS. Marc Jacobs väskan ska helst inte vara i kontakt med vatten men såklart blev det typ dränkt, slutade med att jag fick skydda den med paraplyet istället för mig själv. Kom hem blöt som en dränkt katt. Fick i alla fall lite vågigt hår, alltid något. Som btw redan har växt en rejäl bit. 
 
Ska sluta skriva en massa nu och börja plugga. 



Cha cha bloggen

Hörs när jag kommer hem.



TRÖTT

Ojdå jag hade verkligen glömt hur otroligt jobbigt det är att gå upp vid den här tiden! Har inte gått upp såhär tidigt sedan typ 18 december? Kunde inte somna igår så är helt död idag. Måste verkligen börja gå och lägga mig vid halv 12, måste.

Jaja idag ska jag jobba. Superkul! Ska bli skönt att komma in i rutinerna nu för blir det inget jobb så måste jag plugga så måste ändå upp tidigt liksom. 

Ser inte riktigt såhär pigg ut idag..



Yeah

Hahahaha soooo true!






h&m

Har ni sett något fint i h&m katalogen som man fick idag? Jag blev förväntansfull, åh massa snyggt vårmode tänkte jag. Men oj så fel jag hade, blev riktigt besviken. Inte snyggt alls. På 293 sidor hittade jag totalt 2 plagg jag tyckte om. 


Hittade i alla fall en snygg kille i katalogen. Hallå snygging!



0 motivation

Alltså hjälp! Jag har verkligen 0 motivation till att plugga. Det går så segt, tar timmar för mig att ens börja, orkar hålla på max 15 minuter innan jag ger upp. Det är en hemsk känsla, vad har hänt? Jag som var så himla duktig på gymnasiet. Som alltid gjorde mina läxor, kunde inte gå och lägga mig innan arbetet var klart, fick oftast högsta betyg på proven och gick ut med 21 MVG. Det är kanske just det, att jag pluggade så fruktansvärt mycket på gymnasiet så jag är övertrött. Mår seriöst illa när jag kollar på en pluggbok. Sen hjälper det inte heller att utbildningen är så hemskt ointressant, svår, helt efterbliven och allmänt dålig.
 
Men jag har ju inget annat val, jag måste ju gå klart utbildningen. Så, hur får man tillbaka pluggmotivationen? Extra svårt är det med min migrän, jag mår liksom ständigt dåligt.
 
Körkortet kommer jag nog aldrig fixa. Orkar inte bry mig, 0 motivation där också. Körningen fixar jag galant men det är teorin. Jag orkar bara inte.
 
 
Beskriver mig helt perfekt bra.
 
Tenta om 9 dagar, hur ska detta gå? Kill me slowly.
Det värsta är att jag har så höga krav på mig själv. Men jag har börjat inse att jag inte är någon maskin, jag är också bara människa. Det är okej att misslyckas ibland. Fast det är inte okej för mig, jag får inte misslyckas. Det är inte det att någon blir arg på mig om jag misslyckas, det är bara det att jag blir arg och besviken på mig själv.
 



Här blev det sovmorgon ja

Ojdå det var verkligen inte meningen att sova 11 timmar i natt. Jobbet ringde inte i morse och jag hade inte ställt väckarklockan. Tur att mamma ringde nu kl halv 12 för annars hade jag väl sovit till 1.. Skulle ju upp tidigt och plugga, ahh gick ju bra. 

Ska göra frukost nu och sen plugga! Ha en bra dag :)




Natti

Nu ska jag ta mina nyårslöften på allvar. Gå och lägga mig innan kl 12 är ju ett av de. Så god natt!






London

Saknar min favoritstad!
 
 



Jackyboy

Igår var Jack här i några timmar. Blev en massa mys med världens finaste lillkille ♥
 
Shit, osminkad, joggingbyxor, trött & migrän = rätt så ofräsch så bortse från det tack. Men Jack är sööööööt.
Hej gullis
Kolla håret hahah! Han var mörhårig när han föddes men nu är han helt plötsligt värsta blondie? Gulligt med så mycket hår i alla fall.
Tycker om när faster bär på honom. Och han gillade postern med Nalle Puh så vi satte upp den hahaha.
 



After I saw this, I put down my phone..

Jag såg nyss den här videon och då kom tusen tankar upp i huvudet på mig. Kolla videon innan ni börjar läsa, den varar bara i drygt 2 minuter.
 
Videon fick mig verkligen att tänka till. Jag är nästan helt säker på att minst 99% av er, inklusive mig själv lider av nomofobi. Nomofobi = Fobi mot att inte ständigt vara tillgänglig och uppkopplad mot nätet med sin mobil.
 
Det är verkligen läskigt när man tänker efter. Hur många timmar av vår vakna tid spenderar vi egentligen med datorn eller mobilen i våra händer? Jag är övertygad om att en stor del av Sveriges befolkning lider av nomofobi. För helt ärligt, när ni kommer hem från skolan eller jobbet, hur många av er lägger ifrån er mobilen och kollar inte på den förrän morgonen efter? 0%. Vi känner ett krav av att ständigt vara uppkopplade. Alla händelser ska upp på facebook och instagram så snabbt som möjligt. Vi glömmer njuta av nuet, det viktigaste är att man får det på bild eller video. Förlovar vi oss? Det ska upp på facebook! Gravid? Omg måste verkligen lägga upp bild på instagram. Osv osv.
 
Den scenen i videon som fick mig att stanna upp och täbka mest är den med bowling. Jag känner igen det så väl. Man är så nöjd med sin spare eller strike, vänder sig om och alla man bowlar med sitter med mobilen och har verkligen inte alls uppmärksammat din strike. Det är faktiskt sorligt. En gång såg jag två vänner som var ute och fikade. De satt mitt emot varandra men sa nog max 10 ord till varandra under en halvtimme. Båda satt och klickade på sina smartphones. Varför gå ut och fika med en kompis om du inte kan vara social i ens en halvtimme? Jag hatar det något så otroligt, när ens kompis håller på med mobilen hela tiden. Jag kan inte säga att jag är bättre själv, eller jo med kompisar försöker jag att inte använda mobilen men när jag tex är ute och äter med mamma då tar jag upp mobilen väldigt många gånger. Mamma klagar på mig gång efter gång, Caroline nu kan du väl vara lite social! Ja mamma, jag ska verkligen försöka bättra mig. 
 
Mobiler och datorer har tagit över vår värld helt och hållet. Vi har nästan glömt hur det är att vara sociala. Vad gör man? Vad pratar man om? Jag älskar verkligen min mobilen men ibland önskar jag att de inte hade funnits. Så att man slapp allt internethat, internetmobbning och framför allt, så att man blev tvingad till att vara social med människor. Att man ringde och pratade med sin kompis istället för att skicka ett sms. Att man var ute mycket och hittade på roliga saker.
 
Jag är glad att jag växte upp på 90 talet och det tidiga 2000 talet. Min barndom bestod av lek, Barbie, friskluft, dunkgömme med kompisar på gården, spring och glädje. Inte av instagram, facebook, ask och bloggar. Min första mobiltelefon var en samsung som inte ens hade en kamera. Den hade 5 ankor som bakgrund när man startade den. Och den hade spelet snake. Jag var nöjd och sjukt stolt. Samsung var en tegelsten, den gick inte ens sönder om man kastade den från 5e våningen. Den hade verkligen inte internet.
 
Nu för tiden har barn som går i 3e klass en egen iPhone. De kan inte ens stava ordentligt men de har både facebook och instagram. Det är ganska sjuk. På rasterna sitter man med sin mobil istället för att prata med kompisar. Så är det på vilket skola man än går till. Mobilerna har tagit över en väldigt stor del av vårat liv och det skrämmer mig. Hur kommer det att se ut om 10 år? 20 år? Hur kommer uppväxten vara för barn som föds idag? Kommer de att ha en egen mobiltelefon så fort de börjar prata? Kommer de att börja gå på fester när de är 8 år? Supa sig fulla när de är 10? Förlora oskulden när de är 12? Världen börjar bli sjuk. 
 
Jag ska verkligen försöka att använda min mobiltelefon mindre, framför allt när jag är med folk. När jag är med kompisar eller familj. Jag kan erkänna, jag skulle aldrig klara av att lägga ifrån mig min iphone en hel dag. Tror inte ens jag hade klarat 2 timmar. Men fattar ni hur sjukt mycket mer tid man hade haft åt tex plugg om man inte satt och skrollade på den där telefonen hela tiden? Om man inte kände ett ständigt krav av att vara uppkopplad mot omvärlden hela tiden. Det finns sjukt mycket positiva sidor med mobiltelefoner, absolut. Men låt det inte gå så långt att vi glömmer hur det är att vara sociala. Hur det är att prata med folk, kommunicera. Man missar en stor del av det sociala livet.
 
Undra hur många gånger jag kollar instagram en dag där jag bara sitter hemma och inte har speciellt mycket för mig? 40? 100? Jag vet faktiskt inte, vet bara att det är fruktansvärt många gånger.
 
Jag tycker att detta är ett mycket intressant ämne. Jag älskar att skriva om sånt som intresserar mig. För några skulle detta inlägget kanske ta timmar att skriva men för mig dansade bara fingrarna runt bland tangenterna. Om vi får skriva ett arbete om ett valfritt ämne i skolan, som jag verkligen hoppas att vi får nångång. Ja då vet jag i alla fall vad jag kommer att skriva om.



Stressad tjeeeej

Vafan, medicinen hjälpte ingenting. Mitt huvud sprängs. Hjälper inte heller att jag känner mig superdupermegastressad. Har den sjukaste tentan den 17 januari. Cirka 3000 sidor är böckerna på. Hur sjukt?! Vet inte ens hur jag ska börja plugga, vill bara gråta. Ville verkligen plugga hela dagen idag men jag kan inte koncentrera mig när huvudet gör såhär ont. 

Ska jobba på torsdag och räknade nyss ut att jag bara har 8 dagar på mig att plugga??? Omg stressen dödar mig. 






Hejdå

Vaknade för ca 1 timme sedan men ska gå och lägga mig igen. Har hemsk migrän så blir medicin och sängen, så tråkigt :( jag som måste plugga!

Back to sleep 



Trevlig kväll

Hej!
 
Kom hem från Simon vid kl 23. Sen såg jag och mamma 2 avsnitt av 90210 och klockan blev helt plötsligt halv 2, oops.
 
Hade i alla fall jättetrevligt hos Simon och hans familj, de är så himla snälla! Killarna spelade som sagt tv-spel, lite drygt men jaja ändå kul att hänga med dem. Simon bjöd mig på marabou, så det var luuungt. Sen gick vi ner för att äta dessert och då stannade vi vid bordet i ca 2 timmar och pratade med alla och hade väldigt trevligt. Simon lärde mig ett sätt att tvätta Daniel Wellington remmen till klockan, måste verkligen göra det imorgon för den ser helt grå ut. Det negativa med DW tygremmarna, de blir smutsiga väldigt snabbt. 
 
Simon och hans familj ällskar att resa, precis som jag och mamma. Och de tycker om att handla nya kläder, precis som jag och mamma. Perfect match hehe. Vi började prata om resor och bestämde att vi ska åka på en resa tillsammans nästa vår. Jag, mamma, Simon, hans mamma, pappa & syster och Semir och hans mamma. HUR KUL?! 
 
Trevlig kväll helt enkelt. Simon har sån sjukt fin klädstil!! Han älskar att ha på sig märkeskläder och har alltid snyggaste kläderna. Blev typ kär i hans jacka haha, superfin verkligen! Jag har verkligen börjat gilla märkeskläder på sistone, tycker det är såå mycket snyggare än "vanliga". Killar som klär sig i märkeskläder, ooohh säger jag bara, love it! Simon är en supersöt kille som ser riktigt bra ut. Han kommer få många tjejer på fall i framtiden, det kan jag lova ;-)
 
Har bättre bilder på kameran, slänger upp de imorgon. Men här ser ni lite av Simons rum. Visst är NY väggen riktigt snygg? Tror jag ska flytta in hos dem, hela deras hus är bara så supermys.
 



Hos Simon

Är hos Simon nu. Vi åt en god middag, anka. Nu sitter vi på hans rum och killarna spelar tv-spel såklart. Killar, varför spelar ni alltid tv-spel?! Fett tråkigt :( de bjöd mig i alla fall på choklad så jag är rätt nöjd ändå hihi. 

Killarna spelar..
..jag får nöja mig med att kolla på
Simon har i alla fall en grymt snygg vägg. Nästan allt i hans går i USA stil med amerikanska flaggan osv. Älskad USA prylar! Blev himla sugen på att göra något liknande med mitt rum.



Mot Simon

Gud vilken stress! Det är inte det lättaste att fixa vid sig med en liten bebis vid sin sida. 

Nu är vi försenade men aja. Vi är bjudna på middag till ett par familjevänner! Ska bli så kul att träffa min kompis Simon igen! Semir ska också dit så det blir nice.

Favorittröjan från Hollister är på.



Hjärtat

Myser med mitt hjärta. Älskar honom så sjukt mycket. Om några år ska vi åka till Kolmården med honom, jag älskade det när jag var liten! Kolla på delfiner, giraffer, lejon. Men först måste han bli lite större så han får ut något av upplevelsen :)






Finaste

I fredags var Jack här, mysigt som vanligt. Senast jag träffade honom var den 25e december så det är ju inte alls längesen men han har blivit så stor på bara dessa få dagarna! Stor pojke, har växer så det knakar. Men för mig kommer han alltid vara lilla Jack på 6 månader, hihi ♥
 
Det roliga är att Jack ser annorluna ut på vissa bilder än i verkligheten. Han är supersöt på alla bilder men i verkligheten är han ännu sötare, seriöst, man smälter.



iPhone 5s

I förgår kom äntligen min efterlängtade iPhone 5s! Är SÅ nöjd. Den är jättebra och det är himla skönt att äntligen ha en låsknapp som fungerar. Det är inte så stor skillnad mot iPhone 5 som jag hade innan, typ samma sak bara att denna är bättre och snabbare på allt. Coolt med touch ID också, nu kan ingen annan förutom jag låsa upp den.
 





Podcast?

Vad tycker ni om podcasts? Det verkar ju vara det nya just det, det som är inne, som många storbloggare har börjat med. Jag vet inte varför men jag klarar inte av att lyssna på det. Tycker det är jobbigt och tråkigt. Det är som att lyssna på två andra människors samtal i 40 min, hur kul är det på en skala? Provade lyssna på Blondinbella och Pingis men den var riktigt tråkigt. På Nicky och Chloes men jag klarar inte av Chloes röst, sjukt jobbig. Och de avbryter varandra hela tiden. Synd för jag älskar tjejernas bloggar! Provade nyss lyssna på Mathilda och Andreas men tyckte de skrek och pratade högt så fick ont i huvudet. 

Nej podcasts är alltså inget för mig. Tänker inte lyssna på fler för jag blir bara irriterad. 

Vad tycker ni?
Hiss eller diss?






90210

Riktigt seg dag idag. Hade sjuk migrän, sån där omänsklig hemsk migrän. Tog massa medicin och däckade i sängen och då hade redan halva dagen gått. Känner mig lite smådrogad nu och huvudet gör fortfarande ont. Blev alltså inte så mycket plugg men lite fick jag i alla fall gjort. 

Men det inlägget egentligen skulle handla om är 90210. Hur bra är inte den serien?! Jag fick säsong 1 i julklapp och nu är jag fast. Jag har dock sätt de första 8 avsnitten innan på datorn men kom inte ihåg alla. Så nu kollar jag och mamma säsongen från början. Serien är riktigt bra! Verkligen ett tips om ni inte sett den innan. Sån där serie om Beverly Hills, rika ungdomar, lyx, fester, skola, kompisar, kärlek, problem, otrogenheter osv. 


Klickade nyss hem säsong 2 och 3 också. Man blir verkligen fast!

Är det bara jag eller verkar livet i USA så sjukt mycket roligare än här? Känns som om man kan få nya kompisar jättesnabbt där, hitta på massa roligt osv.



Vill inte

Idag måste jag plugga, seriöst jag orkar inte :((((((( 

Plugga är något av det värsta jag vet. Snacka om söndagsångest på hög nivå. 



Oseriös på snapchat

Ojdå här var det tomt idag. Men jag har faktiskt hållit på med min mobil hela dagen + kvällen. Säkerhetskopierade hela förmiddagen. Jag har 222 appar och de hamnade såklart inte i mappar så jag fick sitta och skapa nya mappar och dra apparna dit vilket tog ca 2 timmar. Sen på kvällen la jag ut en annons på Facebook att jag säljer Iphone 5. Trodde inte någon skulle vilja köpa den så snabbt men redan 10 min efter hade jag en köpare. Ehh det var jag inte beredd på så jag hade ju inte raderat något på min 5a. Så det var bara att börja radera. Och jag hade 12 tusen bilder, ja ni kan väl räkna ut hur lång tid det tog när man måste klicka på skärmen 12 tusen gånger och radera bild för bild eftersom man inte kan radera alla samtidigt, tog nästan 2,5 timme!! Och sen alla tusentals sms, spel, appar osv. Ja så det har jag gjort idag och ikväll. Blev klar kl 00.50 ehh ja normalt. Så då kom killen som skulle köpa den kl 1 på natten hahah. Sålde min mobil kl 1 en lördagnatt, jadå. Nu är den såld, yey.

Gick ner osminkad, fult hår & i pyjamas hahah omg pin..


Robin fick skåda såna här söta bilder på snapchat hahah. Älskar skicka till kompisar där man verkligen inte behöver bry sig hur man ser ut. Till vissa behöver jag ta typ 30 bilder innan jag blir nöjd med en heheheheh. 

Min pyjamas från polarn o pyret får btw <33333 5 hjärtan av 5. 

Aaaee god natt. 



Hollister

Här är den nya tröjan jag köpte på Hollister. 430 tror jag den kostade från början men sen var det 20% rabatt tror jag? Har rätt kort minne. Men betalade i alla fall 323 kr. Tycker den är riktigt snygg, min nya favorittröja!
 
Den är lite stor för detta var sista storleken som fanns kvar men den var för fin för att motstå. Detta + det i förra inlägget var allt jag köpte på emporia, lite jag veeet! + en vanligt svart kofta i lite längre modell men den är inget märkvärdigt, bara ett basic plagg som är bra att ha så den orkade jag inte fota.
 
Nu ska jag försöka få igång min 5s!



New in

Här kommer bilder på en del av det jag köpte när jag och Maja var på emporia förra veckan.
 
Söta pyjamasbyxor med volanger, från Gina Tricot 129 kr
Linne från Cubus 99 kr på rean. Tyckte trycket var lite häftigt, mamma tyckte däremot det var skitfult haha. Vem av oss håller ni med?
Linne från Cubus 99 kr på rean. Lite oversized och slappt.
Sminkborttagningsmedel från sephora och liten borste från bikbok som man tex kan ha med sig i handväskan så man slipper ta med den stora borsten. 
 
Ska fota det från Nova Lund imorgon och resten som jag köpte på emporia. Hoppas detta blev bättre än inget. Och nej jag är fortfarande inte klar med min iphone, blir crazy på den atm.



Hatar tekniska saker

Har suttit med min nya iphone i timmar idag för att ställa in allt, så sjukt jobbigt! Knappt gjort något annat under hela dagen. Först skulle jag säkerhetskopiera vilket gick åt helevete, sen skulle jag föra över säkerhetskopieringen men nej det gick inte om man inte hade senaste itunes installerat och det tog ju timmar att installera den skiten. När jag äntligen lyckades så har inga appar kommit med?! Nej men vart tog mina 200 appar vägen? Så nu ska jag försöka fixa det innan jag äntligen kan stänga ner både mobil och dator för dagen. Teknik och jag är verkligen inte bästa vänner. Jag HATAR teknik.
 
Har knappt några bilder på min macbook, ännu en teknisk sak som måste fixas..
 
Om MAX 30 min kommer ett inlägg med shopping upp, stay tuned!



Iphone 5s

Hej älskling! Har äntligen införskaffat mig en Iphone 5s, glaaad!






Filmtips

Här kommer tips på två filmer jag hyrde förra veckan. Båda var jättebra!

Annorlunda film men bra!
Riktigt riktigt bra film!!



Ask

http://ask.fm/carro93

Ask meeee






Nyår 2013

Nu kommer bilderna från nyår. Jag la ju upp de i en video men eftersom alla inte kollar på videos tänkte jag slänga upp de i ett inlägg också. 

Kvällen började hos Semir. Han hade tydligen bjudit in 3 killkompisar till förfest. Det var Istivan som jag har pratat med på linné lite under gymnasiet, Taufik som jag träffat en gång bara och Sonny som jag inte kände. Himla trevliga killar! Vi åt först middag och sen var vi på Semirs rum. Jäklar vad killarna drack hahah! Shot efter shot och de blev bara på bättre & bättre humör. Ingen svensk så det blev balkan blandat med polsk musik & humör. Vi lyssnade på musik på höööög volym, snackade och de drack. Sen blev det dans på Semirs rum, killarna var helt sjuka haha! Sen gick de till vardagsrummet och killarna började dansa med min mamma, asså hahah. 

Sen fortsatte vi med dans och dricka på Semirs rum. Vid halv 11 skjutsade vi killarna till stan och jag själv gick hem till en tjej som heter Louise på förfest nummer 2. Där var bl.a. Adela, Faruk, Hilma och Ida och några äldre killar. Var jättetrevligt, kul att jag fick komma! Sen gick vi alla mot Harrys där vi köpte biljett. Sen blev kl 12 och vi gick till torget & kollade på raketer. Älskar raketer, så himla fint. Var dock rätt fattigt med raketer i stan, lite synd. Mamma och hennes kompisar kom till stan, kramade om värdens finaste mamma och önskade henne ett riktigt gott nytt år. 

Sen efter det gick jag in till Harrys. Var kaos när man skulle hänga in jackan, shit. Där inne hängde jag först med Adela, Faruk osv. Träffade på killarna där också, Semir gav mig världens största nyårskram. Kramade om de andra killarna också & önskade de ett gott nytt år. På Harrys var det sjukt mycket folk, så trångt att det knappt gick att dansa. Man tappade bort varandra hela tiden där men var med Hilma och de andra en del sen med Semir och Istivan en del och sen träffade jag på lite annat trevligt folk med, bl.a. en tjej som heter Caroline, vi träffades på nyår förra året på Harrys, har inte pratat på ett helt år och så träffas vi ett år senare på samma plats. Blev en hel del dans med henne och hennes kompisar. Sen träffade vi på Tom också, han ser riktigt bra ut! Han är från Hlm och pluggar också på Campus Hbg och tycker också utbildningen suger. Blev i alla fall prat med honom, riktigt trevlig! Han sa jag hade snygg klocka och visade att han hade en likadan, hehe Daniel Wellington 4 life <33 lätt snyggaste klockan på både killar och tjejer. 

Sen dansade vi till halv 3 innan jag hämtade min jacka och åkte hem. Tack för en trevlig kväll alla! Förfesterna var roligast, det var länge sedan jag hade så kul som hos Semir. Harrys var helt okej men det är lite för litet för min smak, gillar inte så trånga utrymmen. 

Oj nu har jag skrivit en hel novell om nyår, det var inte riktigt meningen. NU kommer bilderna.

Älskar tröjan!

Let the preparty begin
Semir & Teufik, stiliga killar!
Istivan & Teufik
Semir & Sonny
Enda tjejen men har man såna trevliga killar runt omkring sig så gör det inget.
Stå upp på soffan och dansa, hahah

Jag & Semir

SKÅL

Yolo
Teufik & jag
Jag & Istivan, så nice kille
Coola killar 

Sonny, Semir, Taufik och Istivan
Teufik på denna bilden, hahahhaha
Gruppbild
Jag & Teufik

Dans med mamma
Förfest hos Louise
Louise och Faruk, så fina!

12 slaget på torget.
Adela och Ida
Tog knappt några bilder hos Louise men här är 2 som tjejerna la upp på instagram. Fina gänget!

Ja det var mina bilder. Hoppas ni hade en fin kväll med härliga vänner eller familj! 



Lycka till kompis

Hallå! Vaknade med hemsk mensvärk, usch denna dagen kommer jag få lida. Tur jag bara ska ta det lugnt idag. Får vara jag, värmekudden och värktabletter.

Är så stolt över Semir som snart ska ha uppkörning, stort lycka till kompis! Vi började med körkortet för 15 veckor sedan och han tog det verkligen seriöst.  Jag blev kvar där bak som vanligt, hahaha pallar inte, kommer aldrig få körkort. 0,00000 motivation. 





En dag på Nova Lund

Hade som sagt en jättebra dag idag. Började med Vero Moda där jag hittade en sjukt snygg vårjacka som precis hade kommit in. Det sved i plånboken men är galet nöjd! Jag var den första som köpte jackan eftersom de precis packade upp den i Vero Moda affärerna. 

Jag & mamma gick runt lite, åt lunch, kollade i affärer mer och till slut tog vi en fika. Jättemysig dag. Hittade faktiskt en massa fint som jag köpte, är väldigt nöjd. Sen åkte vi snabbt från Lund till Kstad, jag skulle köpa min efterlängtade Marc Jacobs plånbok, in love! Och mamma kollade på en mj väska. 


Food
Provade massa kläder
Köpte bl.a. det här snygga linnet! 20 kr, hur bra?!
Och den här söta pyjamaströjan. Matchar med byxorna jag köpte på emporia. 
Godaste apelsinjuicen som finns!!


Jag åt belgisk våffla, det är bara så gott!

Nu ekar plånboken tomt efter både emporia och nova. 

Det var min dag det. Hoppas ni också haft en bra dag, kramar.



Julklappar #1

Det är fler stycken som har velat att jag visar upp här på bloggen vad jag fick i julklapp. Ska faktiskt fota det imorgon! Men del 1 kan komma redan nu.

Presentkort på Vero Moda - 150 kr
Presentkort på h&m - 400 kr

Båda kom till användning idag! Nu har jag 7 kr kvar på h&m haha..





Bra dag

Nu är jag hemma från Lund. Har haft en jättebra dag med en massa lyckade köp! Jag älskar Nova Lund, hittar alltid mycket fint där. Och god fika + mat så det är ju nice kombination. 

Ikväll börjar en av mina favoritserier igen, revenge! Ni som kollar på det, glöm inte!! 2 avsnitt idag, awesome. 




Shops

Dessa affärerna skulle jag gärna vilja hinna med idag! Har redan varit på Vero Moda & polarn och pyret. 

Nu ska vi äta!



@Nova Lund

Sorry, hade jättedålig täckning på väg till Lund därför kunde jag inte blogga. 

Framme nu i alla fall, är jättenöjd än så länge! Köpte en dyr sak, lite ångest men kommer användas flitigt. 

Marc Jacobs väskan är med. Tröja från Vero Moda.



Uppe med tuppen

Uppe tidigt idag. Jag kommer nog aldrig bli en morgonmänniska, tycker verkligen det är jobbigt att gå upp tidigt. Då är alltid sängen extra varm, mjuk och skön hehe.

Tror vi ska åka om 1 timme ungefär. Mamma kör så på väg till Lund tänkte jag lägga upp bilder från nyår och berätta lite om det så kika in om någon timme!

Hur mysigt ser inte det här ut att vara då?!?!



Natti

1 januari och jag har redan misslyckats med 4 nyårslöften, duktigt..

Nu ska jag i alla fall sova. Imorgon ska jag och mamma till Nova Lund. Och sen på väg hem ska vi till Kristianstad för jag ska köpa min efterlängtade Marc Jacobs plånbok, så najs! 






Nyårslöften 2014

I år har jag skrivit en lång lista med nyårslöften. Hela 16 stycken faktiskt. Jag tänkte skriva några av dem här och hålla några för mig själv. Alla kan jag väl inte kalla löften heller, vissa är mål som jag ska försöka sträva mot. 
 
♥ Gå och lägga mig innan kl 12 varje kväll
♥ Ta min långverkande spruta kl 23 varje kväll
♥ Ta mina tabletter kl 23 varje kväll
♥ Inte dricka läsk
♥ Endast äta godis, choklad osv på fredagar och lördagar (oftast i alla fall)
♥ Försöka att inte äta middag efter kl 20.00
♥ Lära mig att slappna av och stressa mindre
♥ Klara G på alla tentor
♥ Ta körkort (jo men tjena, detta har inte alls stått på mina nyårslöften i 3 år nu..)
♥ Bli mer ordningsam
♥ Hjälpa till mer hemma
 
Ja där har ni de flesta av mina nyårslöften! Jag vet redan nu att jag inte kommer att klara en del av dem, tex gå och lägga mig innan kl 12 (detta kommer bli svårast eftersom jag nästan alltid lägger mig kl 2 på natten, oavsett om det är lov eller skola/jobb) men detta ska jag verkligen försöka ändra på för att se om det blir någon förändring med min migrän. Att inte äta godis på vardagar och inte äta middag efter 8 kommer antagligen också brytas en del gånger. Även klara G på alla tentor är i pricip omöjligt. Men jag ska i alla fall försöka sträva efter detta. Att inte dricka läsk kommer bli det lättaste av alla, har inte druckit läsk på mer än ett halvår så det är bara till att fortsätta på samma spår. 
 
Hmm alltså gå och lägga mig om drygt 1,5 timme. Kommer gå bra, eller inte..
 
Vad har ni för nyårslöften?
 
 



Awesome nyår 2013




@yesterday

Några bilder från igår! Sjukt kul.

Bästa killarna! 



Nykterist

Kunde tänka mig att dagens Aftonbladet skulle se ut såhär

99 av 100 alkoholrelaterade problem. Jag är så sjukt glad att jag inte dricker. Kan med 99% säkerhet säga att jag var den enda på Harrys som inte hade druckit en droppe alkohol. Igår blev jag bjuden på olika drinkar, shots osv men sa alltid nej. Det är svårt att stå upp grupptrycket och förklara gång på gång varför man inte dricker men jag är stolt över mig själv. Såg idag på insta att folk lagt upp bild med en hink bredvid sig, seriöst människor? Är det något att skryta om? Att man blivit så full så man ligger och spyr halva natten? Pinsamt..

Trots att jag inte drack hade jag himla kul igår. Dansade, skrattade, släppte loss. Och idag mår jag bättre än många andra. Jag har inget emot när folk dricker med måtta för det är upp till var och en, om folk har roligare med alkohol så kör på! Jag tycker det är kul att kolla på haha. Men alkohol kan så lätt övergå till mer än måttliga mängder och kan förstöra liv osv. Folk som dricker en eller två drinkar, absolut! Det skulle jag kanske också gjort om jag inte hade problem med migrän. Men det viktiga är att man kan säga stopp. Att vara fulla som svin är big nono! 

Nej jag är stolt nykterist, jag accepterar ert val så acceptera mitt. Fick en kommentar på ask "varför lever du ett så tråkigt liv?!" Där personen syftade på att jag inte dricker. Det var den dummaste kommentaren jag läst på länge, haha så patetiskt. Skrev ett svar och sen hade personen inget mer att säga om det. Så varför skriva så från första början? Om du läser detta så kan du få reda på att det var en riktigt patetisk kommentar gumman :) du har troligen rätt svårt att hålla en vit helg du. Synd om dig. 


Dock känner jag mig som "odd man out" ibland, känns som om jag inte passar in bland cigaretter & alkohol. Finns det någon där ute som är som jag? känns inte som det.

Hej på er förresten! Sjukt trött, vaknade kl halv 2. 



NYÅR

Kom nyss hem. Förra året när jag skulle hämta min jacka kl 3 så var det verkligen kaos! Så i år bestämde jag mig för att hämta den kl halv 3. Tvätta av sminket nu, ta spruta, tabletter och soooova.

Harrys var kul men det är så litet så man får seriöst klaustrofobi, jag klarar inte av när det är så mycket folk på liten yta. Förfesten hemma hos Semir var lätt bäst, så sjukt kul!! Var jättetrevligt hos Louise sen också. Så förfesterna var roligare än själva Harrys. 

Grymma killar haha!

Hoppas ni hade en fin nyår, puss & god natt.