slide show

Tisdag

Varmt, varmt, varmt! Jobbiga dagar, äckligt varmt och vad man än har på sig svettas man ihjäl. Ska bli varmt hela veckan, fyfan. 
2 finnar har jag också fått?? What det händer aldrig. Sad Carro. 
En positiv sak är att min klänning har kommit och den passar. Tagga avslutningsmiddag nästa torsdag 😋



Countdown

Galet mycket att göra på jobbet nu såhär i betygstider! Men snart så.
Snaart är jag tillbaka på favoritplatsen på jorden, som jag längtar. Dubai blev betalat nu i helgen också, jag betalade in den sista 13 tusen så nu är hela summan, drygt 40 k betalat. Stoooolt att jag faktiskt lyckats med det helt själv, jag kan visst motstå shopping om jag bara vill. Har inte handlat märkeskläder på en evighet haha. Men resor är livet så lägger hellre allt på det.
 
14 dagar..sommarlov
32 dagar (whaaat???)..Spanien
65 dagar..Grekland
151 dagar..Dubai
 
Jag älskar mitt jobb mer än allt annat typ men samtidigt ska det bli rejält skönt med lite sommarlov.



Min mamma ❤️️

Postade bilden på instagram tidigare idag men glömde göra det här. 
Ingen mamma är lika bra som min. Vacker, intelligent, rolig, stark. Så fin är hon. 

Ain't nobody got a mum like mine❤️️ hon är den personen jag hade kunnat offra mitt liv för. Den personen som förstår mig bäst av alla som finns på hela jorden. Den jag litar på till 101%. Den som alltid finns där för mig och som aldrig har svikit mig. Den som tröstar mig i alla lägen. Hon kommer alltid med goda råd har har till 99% av gångerna rätt. Hon vet alltid vad hon ska säga eller göra för att få mig på bättre humör. Ingen känner mig lika bra som min mamma. Så fort jag behöver hjälp finns hon där. När jag behöver råd kommer hon alltid med något smart. När något händer mig, bra som dåligt så är det alltid mamma som får reda på det först. Hon är min bästa vän. Hon står ut med mig när jag knappt gör det själv. 

Det är min mamma det och svår att slå. Jag älskar henne mest av allt och hade verkligen gjort allt för min mami. 



21



Det var så varmt här hemma så jag kände bara att jag måste komma ut. Sagt och gjort. Närmare 1,5 timme ute. 21 grader och fläktade skönt. Blev en promenad till väster och sen satt jag och gungade där och tänkte på livet. 



Harrys

Denna veckan har varit pretty händelserik! Tänkte bjuda på några bilder från personalfesten på Harrys i torsdags. Det var en riktigt trevlig kväll men god mat och väldigt bra kollegor :) vi hade mycket trevligt vid vårt bord.

Jag valde cheeseburgare, den var väldigt god. Till efterrätt beställde jag marängsviss och fick in det utan maräng haha what.. Men de kom sen ;)
Vädret var bra så efter middagen satte vi oss ute och lyssnade på musik. Dock rökte folk runt omkring oss hela tiden så jag gick hem efter ett tag. Tycker det är otroligt äckligt mer cigg och är förvånad över att det fortfarande är tillåtet att röka på uteserveringar? Hur äckligt som helst. Fruktansvärt många som röker, why?? 



Bra kväll

Nu är klockan 2.45 och jag måste verkligen sova för jag har så sjukt mycket att göra imorgon!! 
Kom hem riktigt sent ikväll men en väääldigt rolig kväll har det varit. Skrattat så jag har ont i magen. Härliga vänner! 



Friends

Hej på er!

Lördag och migrän. Har så äckligt ont i huvudet idag. Så det är väldigt jobbigt. Cruising i Hässleholm idag, inget för mig egentligen. Men Anton smsade mig och frågade om jag ville dra till Bishop och Sofia ska också med som jag inte träffat på hur länge som helst! Så det ska faktiskt bli trevligt att komma ut lite. 
Vad ska ni göra idag? 



Friday

Hej på er!

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det känns verkligen för alla är ordentligt trötta vid det här laget. Dock vill jag typ knappt ha sommarlov för jag vet inte vad jag ska göra i höst vilket känns sådär..
Nu ska jag kolla lite film och sen sova. Fredag ❤️️



Harrys


Bild från igår. Har inte träffat Jack på hur länge som helst, mitt hjärta. När han kom springandes på sina små ben, alltså ❤️️

Ikväll ska jag till Harrys med jobbet. Vi ska äta, hur mysigt?! Ser fram emot en trevlig kväll med trevliga kollegor :)



Onsdag

Sitter och skriver opponering på projektplan nu, jobbigt!
Vill bara sova, fett trött.

Idag har jag mått ovanligt dåligt. Sov i 4 timmar i natt men har ändå klarat med relativt bra med huvudet? Har inte ens så ont som jag brukar ha. Sjukaste. Hade glömt hur det känns att må bra i mer än 1 timme. Mått bra i cirka 9 timmar tillsammans idag, rekord för mig. Vilken underbar känsla det är, att inte ha ont. Ni som är friska och mår bra varje dag, lucky you! Hälsan är trots allt det allra viktigaste här i livet. Utan hälsa, inget bra liv. 



CSK

Var på jobbet och mamma ringer och säger att någon precis lämnat återbud på en botoxtid. Carro vi måste vara på sjukhuset kl 1! Ahh panik. Nu är jag här och väntar på att få 37 botoxsprutor. Har inte förberett mig mentalt hahah. Men är så glad! Mår så äckligt dåligt nämligen. 




Måndag

Fullt upp hela dagen och imorgon ska jag jobba och sen hem och skriva min projektplan som ska lämnas in på kvällen! Gaah vad jag behöver sommarlov. 
Äcklig varmt idag! Varit inomhus hela dagen men när jag kom ut var det 26 grader man bara jahopp..



Trött på söndagar

Alltsååååå kommer inte ihåg senaste söndagen då jag kunde ta det lugnt. Jag hatar söndagar mest av allt för den dagen förknippas alltid med stress och ångest. Jag är så jäkla dålig på att sätta igång och slutföra grejer också så en sak som egentligen hade tagit 4 timmar tar 8 timmar med mitt tempo för att jag inte kan lägga undan den där jäkla mobilen medan jag gör saker.. SÅ TRÖTT PÅ PLUGG. VILL HA SOMMARLOV.
 
Alla andra verkar ha tid för att göra roliga saker på helgerna men inte jag..
En random bild från midsommar bara för att jag inte har tid att fixa en annan atm. 
 
Har mått skit idag förresten. Pumpen gick sönder och började läcka och mitt blodsocker steg till 20 och jag fick inte ner det. Sedan när jag äntligen fick ner det så fick jag lågt istället och därefter upp till 17 igen. Dessa svängningar får mig att må hemskt, har gråtit ett x antal gånger idag. Sen skulle jag kolla om jag hade ketoner så sätter i stickan och det väller upp blod men inte tillräckligt mycket för att maskinen skulle suga upp det. Så fick ta det igen och stod där med blödande tassar och rödgråtna ögon. Yey vad jag älskar denna äckliga sjukdom. Har tagit 80 enheter istället för 65 som jag brukar. Vad händer min min k r o p p ?????



Plus och minus med pumpen

På måndag har jag haft min pump i exakt 2 veckor och jag tänkte göra en liten utvärdering. Jag har varit så upptagen så jag har själv inte haft tiden till några djupa reflektioner men jag har ändå kommit fram till vad jag tycker till slut.
 
Efter 12 år med sprutor är detta är en väldigt stor förändring. Första måltiden jag åt med pumpen var verkligen en chock, det var liksom " får jag verkligen äta nu? Utan att behöva ta en spruta först?" Det kändes väldigt overkligt med otroligt skönt. 
 
Det finns både fördelar och nackdelar med pumpen. Fördelarna är ändå betydligt fler vilket jag tycker väger upp. Så som det ser ut just nu skulle jag absolut inte kunna tänka mig att byta tillbaka till sprutor. 
 
Här kommer mina plus och minus;
 
+ Jag slipper ta 5-7 sprutor om dagen
+ Jag slipper ta upp tröjan och sticka mig i matsalen eller liknande situationer där det kan bli lite jobbigt
+ Jag byter nål vart tredje dygn, vilket innebär 1 stick istället för 18-22
+ Mycket bättre koll på mitt blodsocker, går verkligen åt rätt håll nu!
+ Kan pausa insulinet om jag är på väg ner, vilket innebär att jag slipper få lika många känningar som innan
+ Denna pumpen är så nära man kan komma en frisk bukspottslörtel som diabetiker. Har jag högt blodsocker kan jag bara pumpa in mer insulin
+ Den är slanglös
+ Underlättar livet otroligt mycket. Bjuder någon på fika behöver jag inte krångla med sprutor utan endast några knapptryckningar
+ Jag kan sitta på restaurang och äntligen äta varm mat direkt när jag får in den
 
 
- Den är ganska komplicerad och det tar tid att lära sig alla funktioner
- Jag måste hela tiden bära med mig handenheten vilket innebär att med min mobil och libre är det 3 stycken apparater jag ständigt måste bära med mig vilket kan bli rätt jobbigt ibland, lätt att tappa de eller liknande
- Poden sitter på min kropp hela tiden, jag är aldrig helt "fri" som med sprutor utan den sitter fastklistrad 24/4
- Den läcker ibland och kan som alla andra tekniska saker gå sönder, det är lite skrämmande
- Bytet är väldigt jobbigt anser jag. Det är bökigt att fylla den med insulin, insulinet luktar äckligt och jag tycker det är obehagligt att ta av poden eftersom att kanylen gör ett ganska stort "hål" i huden
- Mycket saker krävs att ha med vid pumpbyte, det är mycket smidigare att byta ampull till insulinspruta än till denna
- Kommer bli ganska jobbigt att sola med den
 
Ja det är vad jag kommer på just nu, finns säkert fler saker!
 
Som sagt, jag är NÖJD och väldigt positivt överraskad. Trodde aldrig att jag skulle bli positivt inställd till att bära en pump.
Här synd pumpen relativt tydligt.
 



Gant

Tröja Gant // Väska Marc by Marc Jacobs // Jeans Topshop 
 
Nu har jag sedan juni 2015 gått ner 11,5 kilo, så nöjd! Hoppas det syns :) Ska försöka gå ner några till innan sommaren.



Purple

Längtar tills jag kan ta med mig kameran till Spanien, Grekland och framför allt Dubai! Åh vad jag ska fota. Vill ni att jag skriver ett inlägg om vad jag tycker om min nya systemkamera?



Snaps

Åh jag har verkligen inte alls så mycket tid för bloggen som jag skulle vilja.. Under veckodagarna ekar det oftast ganska så tomt här för jag är så trött när jag kommer hem och sen gör jag ju samma saker varje dag så det blir liksom väldigt enformigt att blogga om. Har ni tips på hur man kan lyfta bloggen under tråkiga vardagar? Vad bloggar ni om då?
 
Tänkte i alla fall bjuda på en del bilder jag inte lagt upp sen förra helgen.
Första bilden är från när jag och Hannah fikade och resterande från våra locations för lite photoshoot. Vädret var on point! 



Fredag

Hej på er!

Ganska seg dag. När jag kom hem vilade jag en massa, rejäl migrän idag också. Sen har jag haft lite strul med pumpen, den började läcka när den satt på magen idag och det verkar inte som om jag fått i mig allt insulin för jag har legat högt hela dagen. Så nu är den bytt och satte den på låret denna gången, sjukt läskigt. 
Idag kom bästa Musse, Hanna och Alma och hälsade på en stund. Så saknade!! Har inte träffats på minst 1 år så gissa om jag blev glad. Finfina människor. 

God natt! 



Pain

De senaste 5 dagarna har varit hemska gällande migränen. Jag har ju migrän varje dag men nu på senaste vid kl 16 får jag så sjukt jävla äckligt ont. Håller i sig hela kvällen och gör så galet ont!! Går inte beskriva smärtan. Mamma kom med svaret på detta och det är att botoxen antagligen försvunnit ur kroppen nu. Sjukaste vad den hjälper ändå. Och jag kan inte få botox förrän om typ 1 månad? Kommer fan dö innan dess :( orkar inte ha såhär ont varje dag. Därför jag inte uppdaterar så mycket, har för ont.





Vovve

Relativt tråkig dag. Inget kul som hänt direkt vilket är ganska så drygt. Var i alla fall på infinity och åt med en kompis efter work. Fet migrän hela eftermiddagen och kvällen, tror min kropp behöver sömn. Ska fixa ett prov inför imorgon och sen godnaaaatt. 





White




Några snapshots från igår. Hoppas allt är bra med er, kramis! 



Working 9 to 5 (no not really)

Jobb, jobb, jobb!



Blue Ralph Lauren

För ett par dagar sedan när det var liiiite varmare..
Jeans från topshop och tröja från Ralph Lauren.



Just Dance

Tjejerna var såå duktiga och såå snygga i lördags! Älskar att kolla på dans, blir lika sugen att börja själv igen varje år jag ser dem. Jag dansade under 7 års tid ungefär när jag var yngre, saknar men samtidigt känner jag mig färdig med det kapitlet i livet men vem vet.
Efter showen hann jag träffa Elin en snabbis. Åhh finfina vän!! Drömutseendet och bästa personligheten. Tjejen är goals. 



Måndag

Vad står på agendan idag? Skola, jobb, rättning och plugg! Full rulle med andra ord. Vi hörs när jag får en stund över.
 



Hjälp!

Waah har så mycket att göra nu så det är helt crazy!! 
Måste skicka in en projektplan nu, hade helt missat. Ska skriva examensarbete om mobbning men frågeställningarna är ju dööösvåra att komma på??

Någon som vill ge mig lite idéer? Ska undersöka något inom mobbning men vad? Vad hade du velat få svar på när det gäller mobbning? Please help me. 



En lördag med favoriten

Några bilder från idag, äntligen återförenad med min babe! Inte träffats på galet länge, typ i somras? Ganska sjukt egentligen men båda har haft så fullt upp. Askul dag i alla fall.
Viberg älskling!! Så grymt duktig, min finfina vän.
Efter showen fikade vi på lövet.
Och sen lite fotografering, alla älskar min nya kamera inklusive mig <3 "Men nej jag ser helt missbildad ut" hahahah, love uuuu.
 
Nu; ESC.



ESC

En bild från idag.
 
Nu ska jag äta finmiddag, anka muuums! Ikväll blir det eurovision song contest, tagga. Heja Frans ♥ Hoppas på en bra placering för Sverige för det är Frans verkligen värd, grym låt och kille! Hoppas vi i alla fall kommer 4a eller 5a. Om inte Sverige vinner hoppas jag på Frankrike eller Nederländerna!
 
Vem vill ni ska vinna?



Lördag

Ojdå inlägget skulle kommit upp i morse! Men glömde publicera. Det jag skulle skriva var i alla fall att jag ska iväg på dansshow, Viberg favoriten dansar ju! Nu är jag i alla fall hemma och bilder kommer.



Trött


Förlåt för frånvaron men så mycket att göra denna veckan. Somnade vid 20 på soffan tydligen och vaknade upp nu, drygt 3 timmar senare.. Ehh. 

Sängen nu då, vi hörs imorgon! 



Onsdag

Jag leeever! Bara fullt upp på jobbet och att lära mig min pump. Att vara pumpmänniska känns väldigt annorlunda. 

Jag kan gärna berätta för er om min pump om ni vill. Undrar ni något så var söta och ställ en fråga på ask.fm/carro93 så ska jag sammanställa och svara på bloggen. 





Omnipod

Nu sitter pumpen på!

Idag åt jag för första gången på 12 år utan att behöva ta en spruta före. Förstår ni vilken frihet det är? Jag blir helt lyrisk. Dock är jag inte alls van vid pumpen ännu och mamma råkade ta sönder min pod idag, vafan mami.

Den ska sitta i 3 dygn men jag fick byta efter 8 timmar för ja mamma hade sönder den. Så det var bara av med den gamla och in med en fet nål igen, njae. 
Såhär ser den i alla fall ut! Poden och handenheten.



Back to work

Ledigheten har gått alldeles för snabbt, tillbaka till verkligheten idag. 



Pumpsättning

I skrivande stund är jag på sjukhuset i Hässleholm, på diabetesmottagningen närmare bestämt. Här ska jag spendera hela morgonen och förmiddagen. Klockan 9.45 börjar pumpsättningen och förhoppningsvis är jag klar efter lunch! Idag går jag från sprutmänniska till pumpmänniska..



Underbar

Men mysis!! Som en liten hundvalp. Kärleken till Jack är enorm, puuuuss älskling.



Polo Ralph Lauren

Från igår. Vida byxor och en classy t-shirt i all sin enkelhet.



20 grader

Alltså vilken dag! Suttit ute i solen i cirka 4 timmar. Lyssnat på musik, läst och rättat lite. Hur skööönt? Smörjde faktiskt in mig för första gången, dock utan faktor vilket jag alltid ångrar senare men skitsamma, färg fick jag. 




Nu ska jag nog plugga lite! 



Jag ska få PUMP

På måndag ska jag få pump!! Jag har haft sprutor sedan december 2004 när jag fick diabetes men på måndag den 9 maj 2016 ska jag inte längre ha sprutor. Det känns riktigt overkligt och jag har aldrig förr varit såhär nervös.
 
Det är ett väldigt stort steg. Från att ha tagit minst 5 sprutor om dagen till att ta 0 sprutor? Varför har jag då inte velat ha pump innan? Jo för att det bara funnits pump med slang och jag är totalt emot slang. En slang får mig att känna mig tio gånger sjukare. Men vad har hänt nu då? Jo den första slanglösa pumpen i världen har kommit och jag kommer få äran att bli en av dem som använder denna pump!
 
Omnipod heter den och är ni intresserade av att veta hur den funkar så kan ni gärna kolla in videon här nedan. Jag förstår inte helt och hållet själv ens hur den fungerar, den verkar krånglig men jag hoppas innerligt att detta kommer vara ett hjälpmedel för mig. Jag är dock väldigt orolig över att hela tiden behöva ha något på magen, just nu är min mage liksom fri dessa timmar mellan sprutorna, så kommer det inte bli på måndag..
 



Två treåringar

S ö t i s a r
 



Väla

Några bilder från Väla i veckan. Jag köpte som sagt bara en Odd Molly bikini. Vad händer med mig kanske ni undrar? Det undrar faktiskt jag också. För några månader sedan brände jag 13 tusen i månaden på shopping men det har minskat r e j ä l t. Vad gör jag med pengarna nu istället då? Jo sparar till resor! Trots allt det jag älskar mest av allt här i livet. 





Supermysig dag i alla fall. 



Carro the "baby"sitter

Jag har såå många bilder från idag! Fotar seriöst överdrivet mycket med min kamera nu. Blir typ 100-250 bilder per dag, pretty unneccessary Carro. Meeen jag kan liksom inte sluta, bilderna blir så fina och det är så roligt att fota, framför allt nu när det är fint väder.
 
Idag mötte jag först upp Jack och min bror vid Kvantum och där var även Patrik och Kayla, söt unge! Satt med barnen ute en stund medan brorsan stack iväg.
Gullunge!! Jack fick nya brillor av oss, de var roliga i ungefär.. ehm 43 sekunder.
Hur söta? Perfekt couple haha.
Tumblr till 100 eller?
 
Efter vårt lilla Kvantum besök blev det en runda till Västers lekplats, där är såå fint! Var där från 15 till 18.30 ungefär så det var ju ett tag. Slutade med att jag och Jack satt och åt vattenmelon i solen, hur mys?



Du och jag

Spenderat hela dagen med Jack. Kom precis hem och nu är jag lagom trött! Waah älskar honom typ mest i hela världen men skulle verkligen aldrig kunna tänka mig ha barn nu, aldrig. Det är så mycket jobb men samtidigt får man så mycket kärlek. Jag vill dock satsa på jobb och resa i ett x antal år innan jag tänker på barn! 10-12 år till blir bra.



Att leva med diabetes

Jag tror jag glömde ta min långverkande spruta igår på morgonen för mitt blodsocker steg så sjukt fort under dagen! Vid 12 var det uppe på 23 och då tog jag en massa insulin för jag får panik när jag har så högt vilket ledde till att det gick så lågt att apparaten inte ens kunde visa det, alltså under 2. Då åt jag för att få upp det och i samband med insulinbristen hamnade jag på 19 igen. 
 
Att ligga över 20 och under 2 och framför allt, att pendla från högt till lågt och tillbaka till högt får mig att må så otroligt dåligt. Kroppen tar verkligen så mycket stryk och jag känner mig som överkörd av ett tåg. Det är ett väldigt tydligt exempel på hur viktigt insulin är för kroppen! Att vara utan insulin som diabetiker funkar ju inte, jag förstå varför folk hamnar akut på sjukhuset efter att ha struntat i sina sprutor - man mår så otroligt dåligt! 
 
Jag tror att folk har en felaktig bild av diabetes. Eftersom att så många personer har sjukdomen så känns den inte speciellt seriös. Det är ju ingen sjukdom som syns men man kan faktiskt dö. Att leva med diabetes är en daglig kamp. Det är skitsvårt rent ut sagt. Blodsockret pendlar upp och ner, man måste hela tiden ha koll och planera. Och de där sprutorna, spyyyyyr. Diabetes är inget man får för att man ätit för mycket godis, nej nej nej! Nästa person som säger så får seriöst en liten smäll av mig. Diabetes får man för att bukspottskörteln bestämt sig för att sluta producera insulin och utan insulin överlever man inte.
 
Det behövs mer kunskap om diabetes ute i samhället! Vi alla diabetiker är kämpar. Det är en sjukdom som behövs tänkas på 24 timmar om dygnet, alla årets dagar. Det är allt annat än lätt.
 



Grönska

Här kommer ett gäng bilder från igår. Så bra dag! Bara så skönt med kompisar man kan prata om allt med utan att det någonsin blir en jobbig eller pinsam tystnad. Sol, min nya kamera i högsta hugg och en bra vän. Mycket mer än så behöver man ej.
Klubborna från geten, alltså <333
 
Har många fler bilder men de får komma senare! "Är polisen bakom????" Hahahah dör.



Fredag

God morgon! 
 
Ska till stan nu och äta på Wokhouse, hur gott? Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Behöver både rätta och plugga så lär bli det.
 



Gucci

Favorit-solisarna! Gucci och sjukt dyra troligtvis men värt vartenda krona. Fick de i födelsedagspresent förra året och lovie, lovie, lovie!
 



Blue and a bit pink

Blir lika förvånad varje gång hur otroligt grym min kamera är! Hur fina är inte de här?



Bra dag!

Vilken bra dag! 
 
Känns otroligt skönt att vara ledig idag och jag brukar inte tycka det för jag älskar verkligen att jobba men eftersom alla är lediga idag så känns det toppen! Idag sov jag ut och sen hängde jag några timmar med en av mina bästa kompisar, bilder kommer! Love u darling. 
 
S J U K T varmt idag, över 20 grader. Alltså sommarvärme! Jag höll på att svettas ihjäl när vi var ute i jeans och tjocktröja men känns ändå härligt, lite för varmt enligt mig. Tycker värme är rätt äckligt när det inte är sommarlov och jag är vid havet eller liknande.
 
Hur som helst så hittade jag därefter till en typ "bakgård" på vårt område där det står en stor bänk, en grill och en massa gräs. Där spenderade jag eftermiddagen med solen brännandes på kinderna och rättade en massa. Otroligt skönt faktiskt och vilket mysigt ställe. Där ska jag och mina friends grilla i sommar och där kommer jag sola en hel del istället för på mammas parkering som jag alltid gjort innan.
 
Vad har ni gjort i värmen?



Grattis ÄLSKLING

Idag är det ingen vanlig dag för min favorit fyller 3! Tre år fyllda av kärlek och lycka. Den 4 maj 2013 blev jag faster till världens bästa lilla kille. Jag tänkte göra ett inlägg med bilder från de här 3 åren men det imorgon! 

Grattis älskling 🎉 favoriten. 



Photograph

Tröja Gant // Jeans Topshop // Skinnjacka h&m 
 
Gårdagens!



Odd Molly

Igår på Väla blev det inte sådär värst jättemycket shopping men en bikinitopp från Odd Molly hängde i alla fall med hem. 495 kr men lätt värt, den är sjukt snygg! Tänk till brännan, ahh.
Har förresten beställt Morris jackan, glad!



Orientering

Ska iväg till jobbet nu men en lite annorlunda dag för det är nämligen dags för orientering på Hässleholmsgården. Ska stå i mål och ta emot alla kartor och så, skoj ändå ju. Vädret ska bli på topp, härligt värre!
Har väl inte världens bästa minnen från min egna orientering haha. Sprang med Sofia men sen blev jag kvar själv och kunde inte hitta ut ur den jäkla skogen haha, så två kvinnor fick skjutsa mig till startlinjen och jag blev diskad, alltså....



Tisdag

Hej på er! Kom nyss hem, sjukt trött. Jobbet gick braa och därefter stressade jag iväg till skolan som också gick bra. Vårt examensarbete ska vara på 30 hp, trodde det var 15 opps.. Jag ska hur som helst skriva om mobbning och är helt okej taggad! 
 
Efter skolan blev det Väla och jag provade en Morris jacka och blev helt käär. Dock kostar den 2800 kr så jag får fundera. Känner jag mig själv rätt kommer jag dock klicka hem den ikväll.



Helsingborg

Idag blir det jobb på förmiddagen och skolan i Helsingborg på eftermiddagen! Ny kurs har börjat, förberedelse inför examenarbete - nu är det verkligen nära! Mamma kör mig, guldvärd. Sen ska vi nog till Väla en stund.
 



Sunset

Från igår, alltså åh.



Spring feelings

Hej måndag!
 
Idag har jag jobbat och missade typ hela dagens fina väder, attans! Sjukt nice när jag gick till matsalen, våååååår. Efteråt åt jag på Burger King, som ju har öppnat i Hässleholm. Rätt nice det med.
 
Jag bad mamma släppa av mig en bra bit hemifrån för ville gå hem och andas in luften, skönt! Sen tog jag med mig kameran och gick en runda. Looove den so much.
 
Nu; rätta prov och kolla Humorgalan - Frans ska sjunga <333



Ny design!

Den nya designen är äntligen uppe!! Vad tycker ni? 

Det som är förändrat är självklart headern, funderade länge på om jag skulle ha en bild eller flera små. Bild där ansiktet syns eller inte? Blev till slut den jag har nu för jag tycker den symboliserar mig så bra. Jag, en vacker solnedgång och stranden, det absolut bästa som finns i livet. 

En gillaknapp har också smugit sig in. Tycker ni att ett inlägg är bra? Gilla det! Tar ju bara någon sekund och det är roligt att få uppskattning. 

Typsnittet är ändrat och texten är snäppet större. 

Arkiv och kategorier är flyttade från sidan uppåt. Nu gäller det att klicka på arkiv och då kommer alla månader upp och på kategorier och då ser ni alla kategorier. 

Hemknappen klickar ni på om ni vill återgå till bloggens startsida. 

Ja det var nog det :) jag är nöjd! Vill gärna höra din åsikt för det är ju trots allt ni som läser bloggen och inte jag.





Polo Ralph Lauren

Ny klänning från Ralph Lauren, har en likadan i svart. Kommer bli en stor favorit i sommar och ska lätt med till Spanien, Grekland och Dubai! 
 



Valborg

Ett gäng bilder från Valborg igår! Tycker det var rätt fattigt på Hässleholmsgården, mycket folk och inget kul som hände direkt men fick i alla fall vara med Jack och det är alltid lyckat så.
Började med att köpa popcorn. Bilden ovanför är så f i n
Hahah hungrig
Blev även ett foto med herr polis! Han trodde att jag var hans mamma och sa "titta in i kameran så ska mamma ta kort på oss" och Jack svarar "det är inte min mamma, det är BOBBO" alltså hahahah dör. Jack kallar mig Bobbo och det är ju typ fulaste namnet ever haha.
Blev en rejäl brasa!
Check på bild med en äkta fireman också.



Sunday funday? Nah

Söndag, ehm inte favoritdagen. Har dock inget plugg som jag måste göra idag, eller jo det har jag men det kan jag möjligtvis göra imorgon också. Måste mejla mina lärare och berätta om min situation för imorgon börjar en ny kurs. Måste också rätta en massa! 
 
Ha en fin söndag. Det som ställer till det i min söndag är migränen, fyfan vad ont jag har idag.