slide show

Pure beauty

(null)

(null)

(null)
Vill redan tillbaka! Fasen vad kär jag är i Zakhyntos, vilken ö <3 



Har haft det bra, så bra

(null)
Jag är hemma i Sverige igen! Jag landade igår och var trött, så trött. Jag har verkligen haft de två bästa veckorna i kanske hela mitt liv? Varje dag har varit helt fantastisk och jag har njutit av varje sekund. Jag känner mig utvilad och lycklig på ett sätt jag inte känt på länge. Jag hade lätt kunnat stanna två veckor till, vilket happy place det var 💗



SHIPWRECK BEACH

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vackert som bara den! Att det ens finns sådana här ställen i världen, alltså 🥺🥺

Igår hade jag en av de bästa dagarna i mitt liv. Det räcker ju bara att kolla bilderna så lär man förstå. Jag hade, för första gången på extremt länge, inte migrän igår vilket innebar att jag kunde njuta till 100%. Bara det är lycka i sig. Vår båt var den första att anlända till stranden, wow faktor på denna dagen! 



Navagio

(null)

(null)
Alltså snälla, detta är det absolut finaste jag sett i hela mitt liv 🥺🥺🥺🥺



Njuter

Har det bra, så bra här i Grekland!! <3 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Jag njuter

Alltså jag har det nästan för bra här i Grekland. Allt är så underbart och jag njuter av varje sekund. Förra året i Spanien behövde vi ha munskydd men här i Grekland slipper man som gäst, all personal har dock munskydd. Alla gäster är duktiga på att hålla avstånd, man får inte plocka från buffé själv utan personal serverar allt och på stranden är det gott om avstånd och plats. Helt ärligt känns det så mycket säkrare här än i Sverige. Jag njuter till fullo! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Hotellet är jättefint och bra, servicen är toppen, maten är riktigt bra, stranden är magisk och vädret kunde inte varit bättre. 
(null)
Idag var första heldagen, 12 stycken heldagar kvar. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? 🥺 Vi började dagen med frukost, väldigt bra frukost. Därefter blev det stranden 8 timmar, det är ju det absolut bästa jag vet i hela världen och jag spenderar all min tid på stranden utomlands. Vattnet är så varmt och härligt. 
(null)

(null)
Jag fixade till mig lite snabbt och var redo för middag. Jag sminkar mig aldrig utomlands så efter dusch tar det seriöst 50 sekunder för mig att bli klar. Drar fingrarna genom håret, sätter på en klänning, skor och så är jag redo. Jag älskar att inte "behöva" sminka mig utomlands, jag förstår ärligt inte hur folk orkar. 
(null)

(null)
Utsikten från vår balkong, kan inte blir bättre. Precis vid vårt rum finns en trappa som leder ner till stranden och från trappan är det 4 steg (ja jag räknade) till stranden. Älskar! 
(null)

(null)
Middagen var mycket trevlig. Vi pratade med ett par från Danmark och de var supertrevliga så vi hade det hur skoj som helst. 
(null)




GREKLAND

Jag är framme i Grekland! Det har aldrig varit så mycket oro, stress och ovisshet kring en resa som denna och det pga corona såklart. Jag är ju fullvaccinerad så till slut gick det bra ändå men jag var så orolig att de skulle testa på flygplatsen här i Grekland och jag skulle vara positiv trots inte symtom. De testade ingen från vårt plan men testar tydligen extremt många från Storbritannien. 
(null)
Det var dock inte alls coronasäkert på flygplanet, helt fullt och inte heller på flygplatsen i Grekland då det inte går att hålla avstånd där. Jag är ju som sagt fullvaccinerad och ska ha ett gott skydd nu, så jag hoppas på det. 
(null)
Vi fick först detta rummet men enligt mig är det inte riktigt havsutsikt, vilket jag ändå betalat flera tusen extra för. Vi lyckades byta och har nu rummet man ser på bild närmast havet, utsikten är underbar! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi hann äta en snabb och sen lunch och därefter var klockan runt 18. Jag gick ner till stranden en stund för att checka in den och stannade cirka en timme. Jag hann bada och det var verkligen helt underbart, så varmt i vattnet och vattnet är så klart och fint. Där är en del stenar när man går in men sedan är det endast sand. Det var rejält höga vågor så sedan la jag mig på solstolen och njöt av solen som gick ner samtidigt som jag blickade ut över havet och kände mig lugn och lycklig i hela kroppen. 
(null)

(null)

(null)
Hotellet är så himla fint, kolla bara på det 🥺 så nöjd! 
(null)

(null)

(null)
Drömmigt!! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Tog en dusch och sen gick vi för att äta middag, buffé på hotellet. Vi satt ute, klockan var 20.30 och det var 28 grader ute. Livet alltså ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)
Okej det ser ut som om jag inte har händer?? Det har jag, haha… 

Riktigt bra första halvdag men nu är jag grymt trött, sov bara tre timmar i natt. Imorgon är det vår första heldag här och jag är så taggad! 



ÄNTLIGEN

(null)

(null)

(null)

(null)
Snaaart är detta min verklighet igen, jag kan inte tro det <3 Jag blir lycklig bara av att kolla på bilderna och ännu lyckligare av att jag snart kommer få uppleva detta igen. Nu på onsdag åker jag till Grekland och är borta 2 veckor!! Alltså 🥺😍 Jag har aldrig varit 2 veckor på samma ställe utan åker ju alltid till två länder en vecka vardera under sommaren men pga corona blev det såhär i år. Det är sjukt svårt att packa för 2 veckor haha… 
(null)
(null)
Känslan av att vara solbränd och fräsch igen längtar jag efter som bara den. Detta är det jag längtat efter sedan förra augusti. 

Allt i och med corona gör resandet väldigt oklart just nu då det är så många olika regler och intyg att hålla koll på. Jag är i alla fall fullvaccinerad och då ska det räcka med att man visar upp covidpasset och fyller i ett formulär så jag hoppas inte det blir några problem med det. Det jag oroar mig mest för är om de kommer att ta coronatest på plats iGrekland  på flygplatsen och det visar sig att man är positiv trots att man inte känner några symtom alls. Det hade ju varit mardröm och jag får ont i magen när jag tänker på det. Håller alla tummar och tår för att flyget går som det ska och att vi kommer fram till hotellet utan några covidrelaterade problem. Såhär osäker har aldrig en resa känts innan. 



NYTT

Jag är inte bara besatt av H&Ms kläder utan även H&M Home, en stor del av min inredning är därifrån och jag kollar verkligen deras sida exakt varje dag för att se vilka nyheter som kommit in. Det negativa är att de inte har ett så stort antal av varje vara för mycket tar slut väldigt fort så man får vara snabb. Detta är det senare, älskar
(null)
Mina vänner vet att jag är besatt av ansikten i min inredning, tror jag och Alexandra räknade till 12 ansikten hemma hos mig haha… Men hur fina är inte dessa? Jag tänker inte ha salt och peppar i dem, jag saltar aldrig ens min mat utan de ska vara dekoration. 
(null)

(null)
Dessa vaser har varit slutsålda så länge men jag fick äntligen först tag i den stora och sedan kom den lilla in på lager igen så nu står båda i fönstret. Jag älskar dessa, så vackra. 




Sådana här kvällar <3

(null)

(null)

(null)

(null)
Vilken fin dag det var igår <3 

Jag satt ute på uteplatsen och läste ut "Blåmärken" som är en extremt bra bok, rekommenderas starkt. Handlar om Stella som är tillsammans med Samuel, en kvinnomisshandlare. Jag blir så jäkla arg när jag läser vad han gör och det gör mig så ledsen att detta är vardag för så många kvinnor runt om i världen. Det är ingen självbiografi utan en roman, läs den! 

Sedan kom brorsan över och vi grillade. Det finns ingen jag älskar mer än mamma och brorsan, och såklart Jack älsklingen. Det är så trevligt att ha Damian över här oftare vilket vi verkligen har nu när vi flyttat. Jag älskar vår grill som vi köpt och jag älskar uteplatsen, jag mår så bra där. Efter god mat och snack gick han hem och jag och mamma stannade på uteplatsen. Jag tog ut en filt, la mig på soffan och började på en ny bok medan himlen färgades rosa. Sådana här kvällar!! 




MÅNDAG

Dagens främst plan är att packa så mycket som möjligt idag så att jag inte behöver stressa med det imorgon. Jag tänkte också skriva en massa blogginlägg för jag har verkligen saknat att uppdatera men orken har tyvärr inte riktigt funnits där då tröttheten ständigt gör sig påmind. Idag och imorgon kommer många inlägg upp :-) 
(null)

(null)
Vad ska ni göra idag? 




Så mycket fint

Alltså hallå, vad har hänt med H&M? Sedan när finns det så sjukt snygga kläder där?? Jag är besatt. Jag handlade så mycket på H&M i Polen och när jag kom hem skulle jag bara gå igenom för att köpa ett linne men kom ut med 8 plagg. Det är så fint, så trendigt och så bra pris. Jag är kääär. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nej men snälla?? Jag har börjat älska plagg i beige, jag är besatt. Kolla på de tunna axelbanden på linnena, så fina! Då ska vi inte ens prata om klänningen på näst sista bilden, den är typ den finaste jag äger. 

Har ni inte handlat på H&M på länge som jag så spring dit, med detsamma 🤪
(null)

(null)
Här ser ni tre av plaggen på. Älskar verkligen det gröna linnet, favoritplagg. 
(null)
Även denna kjolen är från H&M och jag älskar den så mycket!! 



Nytt till min lägenhet

Jag är hemma i Sverige igen! Jag kom hem i söndags kväll och var helt slut. Jag har varit extremt trött hela veckan i Polen, det är därför bloggen ekat tomt men nu har jag en massa att visa och skriva om. 

Jag köpte väldigt mycket fint i Polen, jag är så nöjd med allt. Det blev ganska mycket inredning, då det är ett av mina största intressen. Det var tur att vi hade bilen med oss till Polen för det hade aldrig gått med flyg. 

Idag har jag ägnat hela dagen åt att packa upp och trixa och fixa med allt det nya här i lägenheten. På kvällen kom brorsan och så grillade vi hemma hos mamma, älskar verkligen sådana kvällar. 

Jag tänkte börja visa er vad jag köpte till mitt hem. 
Det har varit så svårt att köpa passande underlägg till mitt matbord men tycker dessa blev rätt snygga? Kommer dock bara ha de framme när jag äter för jag tycker bordet är för snyggt i sig för att täckas.

(null)

Bytte ut min tvålpump i marmor till denna, köpte en likadan till badrummet.

Behövde verkligen ett överkast till sängen och detta är i fint ljusgrått sammet med små vita prickar.

(null)

Jag har två par solbrillor från Gucci som jag använder hela tiden och det är mina enda brillor, tills jag såg dessa. Wow, kääär!!

En annorlunda vas, även denna får stå ute.

Älskar!! Blev så fin på uteplatsen.

Så himla snygga tallrikar! De är inte runda vilket jag verkligen gillar. Jag ångrar att jag bara köpte fyra och inte sex stycken.

Har länge legat efter en pizzatallrik.

Två Vogue tidningar så att mitt tidningsställ blir ännu snyggare.

Korgar som jag har i hyllorna i min skjutgarderob i sovrummet, visar er hur det blev senare.

Jag hatar att lägga pengar på smink, det känns så onödigt men fyllde på med ett par favoriter. Mascaran från NYX har jag inte testat tidigare men den var rätt bra :-)
(null)
Korg som jag har i badrummet, den är så fin. 
Fina magneter.

Oklart vad detta är men passar till mitt kök haha!

Mobilställ så att man kan kolla Youtube samtidigt som man äter, PERFEKT!
(null)
Två längre skedar. 
Två korgar i sammet, bra förvaring.
(null)

Älskar, älskar lampan!! Men den ger ifrån sig en konstig lukt som jag verkligen inte fixar. Får se om det går över eller om jag blir tvungen att göra mig av med den. Jag är extremt känslig för dofter. Min matta hade en speciell doft de första veckorna och jag mådde så illa varje gång jag var i vardagsrummet men det gick över så hoppas på detta också!





Nytt från Polen

Jag har köpt så mycket fint här i Polen! Eller mycket och mycket, nu köper jag faktiskt bara det som jag till 100% är säker på att jag trivs i och kommer använda till skillnad för några år sedan då jag mest köpte för att köpa. Har köpt både inredning och kläder, kommer visa allt då jag vet att en del av er gillar att se :-) 

Detta blev gårdagens inköp. 
(null)

(null)
Så fin och skönt material.
(null)

(null)

(null)

(null)
Älskar, älskar dessa!! 
(null)
Jag har typ blivit besatt av beiga kläder?? Ägde två beiga plagg innan denna resan, nu typ 10… Hur fina skor? Storlek 38, har 41 i vanliga fall men de passar perfekt. 
(null)

(null)
Och denna väst, snälla så fin? 
(null)
(null)
Ett par väldigt snygga mjukis och linnen, likadant fast två olika färger. Det har väldigt tunna axelband vilket gör hela linnet. 
(null)
Idag köpte jag inte mycket, lite nödvändiga saker som smink, tvål och liknande men blev i alla fall denna tröja från DKNY. Den är tunn och väldigt skön. 

Såå nöjd med allt 🥺

Vill ni se resten också? Skriv i så fall så löser jag det :-)