slide show

Pappa & kriminell

Så himla bra & intressant bok!

Köpte btw 5 böcker på maxi för 100 kr, kap?! De har väldigt stor bokrea, en massa böcker för 20 kr. Till Polen ska jag ta med mig 7 böcker. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut denna & en annan jag börjat på på båten. Hade även tänkt se LOL, om det finns laddare dvs. Min laptop håller i 14 min när det är 100% fulladdat batteri, hur värdelöst är inte det?




Jobbigt

Nu har jag i alla fall packat ner största delen av kläderna. Jag tycker alltid att det är jobbigast att packa mer kläder så varför inte börja med det. Problemet är att min resväska redan är full och jag har 2 A4 sidor kvar med saker jag ska packa ner. Ehm lycka till Caroline.

https://cdn2.cdnme.se/732026/6-3/pic_51d088d0e087c35c1e44f97a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_51d088d09606ee509b7dec37.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/732026/6-3/pic_51d088e0ddf2b35baa24ee08.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/732026/6-3/pic_51d088e79606ee24fd61b386.jpg" class="image">




Packa

Ska börja packa nu, usch hatar det. Så himla drygt, jobbigt & tråkigt.




Favoritsmycken

Räknade mina Thomas Sabo ringar & fick det till 7 st. 7 fantastiska ringar!




Söndag

Hey!
Jack var här så många timmar igår så nu är jag helt slut. Har en förjäklig migrän också, har haft sommarlov i snart 1 månad och det högsta jag varit utan migrän är 5-6 timmar, en gång hade jag en halv dag utan migrän och det kändes som heaven.

Idag ska jag bara ta det lugnt! Läsa, blogga, lyssna på musik & faktiskt börja packa lite inför Polen. Denna gången ska jag börja i tid, surprise va?!

Bild på min ängel som klamrade sig fast på mig som en liten koala. Min bror har verkligen den finaste sonen i hela världen.




Honey

Video jag spelade in till instagram men tänkte att jag kunde visa den här också. Vad gör ni?




God morgon lördag

God morgon! Jag är helt slut i heeela kroppen. Rösten är förstörd, ögonen svider, huvudet dunkar. Kan ju konstatera att konserter inte är bra för min migrän. Men jag hade askul.

Nu ska jag se Nashville och sen kommer mitt hjärta hit i några timmar så vi ska passa honom. Vi vill träffa Jack en sista gång innan vi åker till Polen, kommer ju inte se honom på drygt 3 veckor. Så idag ska jag pussa och krama honom såå mycket. Fina lilla varelse.




Aj!

OMG mitt huvud!!! Jag visste att det skulle vara illa men inte sådär illa. Har något så fruktansvärt ont. Åh :((




Hemskt

Nej men fy vad hemskt! Det knyter sig verkligen i magen när jag läser sånt här. Kan ni tänka er vilken mardrömssemester detta blev för familjen till killen? Fyfan, 15 år och hela livet framför sig. Vilken tragedi. Åka på semester och sen aldrig komma tillbaka utan dö på plats. Nej världen är orättvis.

Exakt 1 år sedan var vi i Alanya med ving & då var det också en massa problem med bussen. Fick motorstopp på motorväg & det gick inte starta den osv. På något mirakulöst sätt kom vi fram oskadda i alla fall. Nej bussarna i Turkiet är ingen höjdare direkt.

Sänder mina tankar till anhöriga och sörjande. Rip!




Magiskt

NU är jag hemma! Så sjukt trött både i benen, helt kroppen och framför allt huvudet. Känner på mig att morgondagens migrän kommer vara den värsta på länge eftersom ljudet var väldigt högt. Men det får jag ta. Allt för fina Saade!

Och ett stort tack till Maja som hängde med! Skulle egentligen dit med mamma men hon var inte så pepp så frågade Maja som dock inte gillar Eric men hon sa att hon hänger med ändå. Och till och med hon tyckte att konserten fick fullt godkänt, då var den alltså BRA! ;) så tack en gång till, hoppas du inte hade alltför tråkigt!

Medan vi väntade på tåget köpte vi pommes på BK, var så hungrig & törstig så det var riktigt gott.

Nu ska jag snart sova, är dödstrött. Men vi hörs imorgon. Puss




ERIC SAADE

Mot Malmö och Eric Saade konsert!!!! Är så taggad! Drog med mig Maja. Insläppet är kl 19 men vi är väl där runt 17.50 kanske. Tagga!




Stan

Mamma tvingade med mig på stan.. Alldeles för tidigt haha!




Trött

Vaknade nyss, så hemsk tid att gå upp! Är superdupertrött :( men har en hel del att fixa idag.




Älskling

Träffade Jack en snabb runda idag. Älskar dig finaste!




VG!!!!!!!

Ni anar inte hur glad jag är!!!! Ni kommer ihåg tentan på 1500 sidor? Som var så sjukt svår och jobbig så jag finner inte ord. JAG FICK VG!!! Kan inte fatta det! Hur kunde jag få det?! Är så himla stolt över mig själv, grymt jobbat Caroline! Får man säga att man är duktig? I så fall säger jag det!

Av 70 studenter fick 9 VG, och jag är en av de! Och 30 fick IG/komplettering, det är nästan hälften. Åh kan inte förstå det! Har fått 3 VG, det trodde jag aldrig. (VG är alltså högsta betyg på universitetet). Så jäkla nöjd.

Och det jag är mest stolt över är att jag ens tog mig igenom tentan på 5 timmar med sån fruktansvärd migrän. Jag kan säga att det var det värsta jag varit med om. Tentavakten var rädd att jag skulle svimma, han sa man ser att jag mår enormt dåligt. Efter tentan gick jag in på toa och grät & grät. Tårarna bara rann, så ont hade jag. Och ändå tog jag igenom mig hela tentan, skrev konstant i 5 timmar och fick ett så bra resultat. You go girl! NU ska jag njuta av sommarlovet till 100%! :D




Stan

Vilken kaosmorgon! 1 miljon telefonsamtal, problem med min lön som fortfarande inte har kommit och massa sånt jobbigt.

Nu ska jag fixa mig snabbt och sen ska jag och Maja till stan. Äta på wokhouse och gå runt i affärer lite. Skoj!




Imorgon!




New

Igår fick jag den här fantastiska Thomas Sabo ringen av mamma i present. Visst är den fin? En av mina absoluta favoriter! Tusen tack mami.




Boring

Har så sjukt tråkigt!! Snälla ställ frågor på ask. Grymt tråkig dag. Svarar på nästan allt!

http://ask.fm/carro93




Beauty

Vilken underbar liten klänning! Gillar Sofi Fahrmans blogg, synd att hon uppdaterar så lite bara.




Skit

Blev ingen garderobsstädning. Mår så himla dåligt. Tog zomig 5 mg = sjukt illamående, tryck över bröstet, bortdomnade fingrar. Biverkningar är inget kul alls.




Drömmen

Idag hade jag tänkt att ta tag i projektet mina garderober som är kaos just nu. Måste verkligen göra i ordning där. Men det är ju så jobbigt! Och så blir det stökigt lika snabbt.

Just nu har jag 2,5 garderob & 2 klädstänger. Drömmen är ju såklart att ha en underbar walk in closet. Nångång i framtiden kanske..?




Såhär spenderar jag mina veckor i Polen

Biljetterna är bokade sen några dagar tillbaka och nu är det inte många dagar kvar tills vi åker till Polen! Det ska bli riktigt kul, som vanligt.
 
Några av er kanske undrar vad jag gör i Polen om dagarna? Det finns mycket att göra men mina dagar brukar ungefär se ut så att vi går upp, äter frukost, sen sätter sig mamma, morfar och hans fru vid bordet och dricker kaffe och äter kaka. (Vi bor alltså hos morfar). Det är just då som jag har sjukt tråkigt! Varför? För jag har inget internet! Kan inte kolla instagram, facebook, blogga, ingenting. Känner mig så rastlös då. Har ni tips på vad man kan hitta på? Morfar har liksom inget kul att göra heller. Det enda jag kommer på är att läsa? En tidning eller en bok. Och när jag är rastlös blir jag lätt gnällig och tjatar på mamma "mamma, när ska vi uuuuut?", då blir mamma lite irriterad, hmm jaa. Men jag förstår, morfar är 83 år gammal, mamma ser bara sin pappa 1 gång om året så det är klart att hon vill ha lite kvalitetstid med honom då. Men det är lätt att glömma bort när man väl sitter där och verkligen har dödstråkigt.
 
I alla fall, efter att de umgåtts lite (jo jag pratar såklart också med kära morfar) DÅ brukar vi åka till något av alla shoppingcenter som finns. Och där kan vi lätt spendera 8-10 timmar. Vi äter, fikar, går runt, shoppar, går på bio nångång, fikar ännu mer och shoppar shoppar shoppar. Älskar det! Sen kommer vi hem på kvällen och de går och lägger sig tidigt. Så i år känner jag att vi måste vara lite mer hemma, för det blir bara den stunden på morgonen.
 
Men ge mig tips på vad man kan göra om man inte har tillgång till internet, please!
 
Sen går vi till älskade mormor på kyrkogården någon gång. Ja, det är väl det vi gör i Polen. I år har vi blivit bjudna på mammas brors födelsedagsmiddag, han fyller 50. Han är rik så det blir nog inte någon dålig middag om jag gissar rätt. Deras kontakt har blivit mycket bättre vilket jag är glad över, familjen är det bästa som finns!
 
Ja, nu har ni fått en inblick i hur våra dagar ser ut i Polen. Sen ska vi 1 vecka till mammas bästa kompis som bor vid havet och hyr ut rum där. Jag älskar att vara där, riktigt härligt. Så gosar jag en massa med deras fina hund, hänger på stranden, fikar, äter på restaurang varje dag och åker till Koszalin för att shoppa.
 
Jag älskar Polen. Skulle dock inte vilja bo där men måste verkligen åka dit varje år, skulle kännas väldigt tomt annars. Någon som orkade läsa hela min roman här? Eloge till er! När jag väl börjar skriva kan jag hålla på hur länge som helst, jag älskar att skriva och uttrycka mig i ord.
 
 
 
 



Bio med Maja

Kom nyss hem. Var jättekul att träffa Maja igen! Dock hann vi bara prata i typ 30 min innan bion och 30 min är ingenting om man är tjej och tycker om att snacka haha..

Men filmen var jättebra! Vi såg "the internship". Härlig komedi som jag kan rekommendera. Och så popcorn & Marabou till det = lyckad kväll!




Familjedag

Är hemma en snabb runda nu. Ska fixa till mig lite och sen gå på bio med Maja!

Var en ganska trevlig lunch idag med. Tänkte ge honom en chans att bli en bättre pappa. Även om någon gör mig ledsen och besviken gång på gång har jag väldigt lätt att glömma, förlåta och gå vidare! Så det var kul att någon bjöd på lunch för en gångs skull. Fick lite pengar med, så bra innan Polen! Såhär ser han ut btw, aldrig lagt ut foto på honom innan.

Sen var jag och mamma på synsam, hjälpte henne att välja ett par nya glasögon.




City

Mot stan för att fixa pass och några ärenden med mamma!




Pinsamt

Sjukvården i Sverige man rent ut sagt dra åt helvete! Pinsamt.

Man dör nog snabbare än får hjälp.




Dagens planer

Hej!

Idag måste jag till stan och fixa lite ärenden, det viktigaste är passet! Var så mycket folk igår så kunde inte fixa det då. Sen ska jag till wokhouse och äta lunch, ska även träffa min pappa där. Får se hur det går, vi kan typ inte prata i mer än 10 min utan att börja bråka haha..

Och ikväll ska jag på bio med Maja, ska bli kul!




COMING HOME

Idag släpptes Erics nya musikvideo och den är ju bara för braaa! Grymt proffsig gjord och Eric är så snygg att jag typ dör lite.. Kan man bli snyggare?! Musikvideon är gjord i Spanien och jag ger den 5 av 5!
 
 



Läskförbud

Dricker ni läsk? Och hur ofta?
 
För några år sedan, typ 3 hade jag nog aldrig druckit läsk i hela mitt liv. Jag gillade helt enkelt inte det och bjöd någon på läsk tackade jag nej. Kan tyckas konstigt men bra för hälsan! Men så för några år sedan kom fanta exotic ut, jag smakade och tyckte det var såå gott. Och så började jag dricka läsk. Sedan tog de bort konserveringsmedel eller något och den blev äcklig. Smakade lite sprite, ganska gott det med. Sen när vi var i Prag fick vi hallonläsk en gång och det var ju det godaste jag någonsin smakat. Så letade upp det när jag kom hem och sedan dess har jag älskat icas hallonläsk. Dricker inte liter, som vissa andra men något glas varje dag blev det, typ 2 till middagen. MEN nu är det stopp!
 
Kunde jag leva utan läsk innan kan jag göra det igen. Så nu har jag infört läskförbud, ska sluta med det, precis som jag började med det. Bara inte dricka helt enkelt. Cola har jag aldrig gillat så det dricker jag aldrig. Trots att läsk är gott är det onyttigt, innehåller väldigt mycket socker och är inte bra för tänderna. Är inne på dag 2 på mitt läskförbud nu. Har ju även slutat äta choklad, bara någon gång då & då, som tex våfflan på emporia. Men annars äter jag inte heller godis :)
 
Kommer dock dricka det någongång då&då, vid speciella tillfällen eller någon lördag då man bara vill ha en riktigt onyttig dag. Men inte annars! Så, är ni med mig?!
 
 
 



Hemma

Hemma efter en undringar dag i Yngsjö! Ska ta en dusch nu, sen top model och därefter TV3 dokumentär som ikväll handlar om lyxlivet i Dubai, måste ju ses!




Polen snart

Om 9 dagar drar vi till Polen och stannar i 3 veckor. Ska bli så skönt.




Love life




Vamos a la playa?

Hade tänkt dra till stranden nu men är väldigt osäker på vädret! På vissa ställen är det blå himmel och lite moln men vänder jag mig ser jag mörka moln och det ser ut att börja regna vilken sekund som helst. Tyvärr är det ganska långt till havet, 55 km ungefär. Ska man chansa?

Måste fixa pass med och med deras tempo kan det ju ta ett bra dag. Hmmm?




Yngsjö

Idag blir det Yngsjö. Liten finare & lite lugnare än Åhus helt enkelt. Får nog sola ryggen lite idag. Är brun fram men vit bak..




Trött

Trött på att varje kväll gå och lägga mig med migrän.
Trött på att varje morgon vakna med migrän.
Trött på att ständigt ha ont.
Trött på att ta nässpray hela tiden.
Trött på att må bra högst 1-2 timmar per dag.

Trött trött trött




Alltid

Hahah jaaa, och mamma gör såhär typ ALLTID?! Ska man gå fram till kassörskan och bara: Ehh ja min mamma kommer nog snart, hoppas jag..

Gör eran mamma också såhär? Mamma, lär dig!




Min prins

Igår passade vi Jack i några timmar. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom! Han är världens finaste bebis och jag är stolt över att vara hans faster. Känslan när jag höll honom i famnen, han la huvudet vid mitt bröst och kollade på mig med sina stora, fina ögon. Det är kärlek ♥

 
ÄLSKAR DIIIIIIIIIIIG
Titta på faster Caroline lite
 
 
 



From Gina Tricot

Här kommer några bilder på klänningen jag hade på mig på midsommar. Den kommer från Gina Tricot och jag älskar den!
 



Behöver du ladda mobilen?

Någon som är intresserad av att köpa en billaddare till Iphone 4/4s? Perfekt när man sitter i bilden och iphonen håller på att laddas ur! Har endast använt den ett fåtal gånger så den är som ny. 120 hade jag tänkt men pris kan diskuteras.




Me & my black dress

Det här hade jag på mig på årets studenter!
 
Klänningen är från flash, smycken från Thomas Sabo & Guldfynd by Kenza och väska från Björn Borg.



Mot Elgiganten




En dagens

Fotade lite dagens outfit för några veckor sedan men har inte orkat lägga upp de innan. Men här kommer några bilder!
 
Skor Scorett // Jeans Kappahl // Linne JC // Skinnjacka H&M // Solbrillor Gucci (fejk) // Sjal Vero Moda
 



Behöver er hjälp!

Nu behöver jag er hjälp! Om någon vecka drar jag till Polen och stannar där i 3 veckor och eftersom morfar inte har dator kommer jag inte kunna blogga där, mer än några mobilinlägg tack vare wifi i shoppingcentren.
 
Så nu vill jag att ni ska komma med tips på vad ni vill se för inlägg medan jag är borta? Hade tänkt tidsinställa ett antal inlägg men vad vill ni läsa om?
 
SKRIV TIPS! Antingen här i kommentarerna eller på ask http://ask.fm/carro93 så ska jag sammanställa en lista med blogginlägg som jag ska fixa!
 
 
 
 



Hälsningar från oss




Outfit

Iphoneskal madlady.se // armband Guldfynd by Molly // linne Hollister // jeans Kappahl // väska Björn Borg // halsband Guldfynd by Molly // skor Bata (Polen) // ring Guldfynd by Molly



Love

Barnvakt, älskar dig ♥
 



Best friend

Såhär ser bästa kompis halsbandet ut som jag köpte i onsdags. Det är från Guldfynd by Kenza, visst är det fint? Längtar tills jag får träffa Cassandra i Augusti!!
 



Men hej sötis!!




Emporia med Anna

Här kommer bilder från när jag var på emporia med Anna förra veckan. Vädret var riktig katastrof, det ösregnade så då passade en shoppingdag bra. Vi började med lunch på Jensens och därefter gick vi nog in i typ alla affärer som fanns, jag hade dock inte så mycket pengar, så jag kunde "bara" handla för 700 ungefär. Visar vad jag köpte sen.
 
Tack för en trevlig daaag! I love emporia.
 
Började med lunch. Jag åt kycklingfilé, så gott!
Anna åt biff
Söta Anna!
Jag var ganska så röd efter stranden dagen innan
Vi gick in i en affär där de sålde helt fantastiska tavlor! Blev riktigt imponerad. Denna är min favorit, hade mer än gärna haft den hängandes här hemma. Men kolla priset..
Sen fikade vi, muuums
Väska björn borg // kofta MQ // linne hollister
Jag och Anna. Ja mina ögon ser sjukt små ut på de här bilderna! Men var helt osminkad och har en tentens att knipa ihop mina ögon på de flesta bilder, don´t ask me why?
Trötta tjejer efter flera timmars shopping
Inne på Gina
På sephora blev Anna sminkad med mineralpuder, blev snyggt!
På väg hem, hejdå emporia



Midsommar

Hade inte en så bra midsommar igår. Åkte i alla fall till Robin och Kasia och var där i några timmar. Det var trevligt och god mat! Grillat och rabarberpaj och glass till efterrätt. Lärde känna Robins tjej och några av hans kompisar och såklart var Robin också där. Men sen var de tvungna att gå vidare.

Men då kom Robins bror istället, var längesen jag träffade honom och visste inte ens att han var 91a! Men jättesnäll kille verkligen så det var väldigt trevligt att prata en massa.

Sen såg alla att jag mådde dåligt så vi åkte hem och så fortsatte den hemska migränen här hemma. Idag mår jag lite bättre men har fortfarande väldigt ont i huvudet.




En midsommarnattsmardröm

En midsommarnattsMARDRÖM är en passande titel ikväll. Någon som vet om Kristianstads akut har öppet idag på midsommar? Klarar verkligen inte av den här smärtan jag har nu, går inte att beskriva hur ont det gör! Och det värsta? Ingen verkar ta det seriöst. Annars får jag vänta till imorgon och kontakta sjukhuset då.

Hoppas ni har haft en bra midsommar i alla fall? Kram




Midsummer

På väg till Tyringe för midsommarfirande. Hoppas ni får en jättebra kväll!




Amazing dress

Har på mig en fantastisk klänning idag! Inte alls min stil egentligen men just den här älskar jag.

Solbränd & solblekt hår. Finns ingen finare hårfärg en solblekt blond!




Glad midsommar

Glad midsommar på er!

Vad är era planer för idag? Ska ni på fest? Vara med familjen? Äta gott?

Själv ska jag på grill till min vän Robin ikväll, ska bli trevligt! Årets första grill för min del så ni kan ju gissa om jag längtar!




Aj

Vaknade med världens migrän, så himla hemskt.. Känns som om huvudet ska explodera. Perfekt till midsommar ju!

Btw ställ frågor på ask! Har tråkigt och inboxen ekar tomt. ask.fm/carro93 det är länken det!




Varmt

God natt. Dags att svettas lite, vi har nämligen 28,2 grader här hemma, dör så varmt!




One shot only

Jag smälter. André släpper snart sin första singel och jag älskar redan den! Rösten, så sjukt underbar. Denna kommer gå på repeat på min spotify hela sommaren, det vet jag redan nu.
 
 



En dag på stranden

Har haft en härlig dag i Åhus! Men för min del var det tom liiiite för varmt, man satt där och svettades som bara den sen när solen väl kom fram!

Men åt glass, solade, doppade fötterna, läste lite och solade ännu mer. Här kommer lite bilder.




Love summer

ÄLSKAR SOMMAREN!
 
 



Beautiful

Blondinbella har varit på samma hotell som vi ska till, ser superhärligt ut!

Men en sak jag inte förstår är varför jättemånga ska kommentera hennes vikt?! Jag tror hon själv vet att hon var smalare på denna bilden än hon är nu men seriöst, vad gör det? Hon är lika fin då som nu! Att människor ens kan sitta bakom en skärm och vräka ut sig sånt, de borde skämmas! Sköt er egen vikt och lägg de inte i andra människors liv/matvanor/vikt. Tycker Isabella är hur söt som helst, 20 kilo + eller - fortfarande samma tjej! :)




Fönar håret

Har precis badat och fönar just nu håret. Vad gör ni?




Brownie

Solen tog även idag, härligt! Nu är jag dock sjukt trött, blir en tidig kväll idag.




Solen gör mig tröööött

Lätt varmaste dagen i år!! 27 grader i skuggan NU kl 18.10, sjukt! Kände mig som en stekt fisk i solen.

Hoppas på att få en rejäl grundbränna innan Spanien nästa år. Ska börja sola redan i maj och hålla på tills vi åker.

Är bränd igen dock..




Har det gött




SÅ sjukt varmt!




Stranden

Är snart framme i Åhus! Sooooola




Tips

Tänkte tipsa er om ett jättebra solstift till läpparna från Apoteket! Jag trodde ju inte att man kan bränna läpparna i solen men det kan man, japp! Så det är viktigt att skydda de med. Köpte med solfaktor 30, man blir ju ändå inte solbränd på läpparna så kör på med hög faktor! Som jag aldrig gör annars.

Sen ger det dessutom glans plus gör läpparna mjuka! Ca 45 kr.




Kväll

God kväll!

Idag när jag var på stan köpte jag ett bästis-halsband och en jacka. Nöjd med mina köp! Kan visa bättre bild på jackan sen för man ser inte så bra.

Har hört det ska bli fint väder imorgon? Hoppas verkligen det stämmer!




POLEN

Försöker planera när vi ska åka till Polen. Just nu lutar det mot att vi åker den 3e juli och kommer tillbaka den 21 juli. 10 dagar i Szczecin ungefär och 1 vecka vid havet. Underbart! Bara vädret blir bra, ber till vädergudarna!




.

Lyckades till slut få ihop klädstången, yey me!

Nu blir det middag :)




Mission impossible

Försöker sätta ihop min nya klädstång men går ju sådär..




Love x 3

Idag matchar jag Love armband, ring & halsband! Alla 3 från guldfynd by Molly.




Stan

Mot stan för att kolla in rean lite :)




Onsdag

Nähe idag är inte vädret på min sida så det blir tyvärr inte stranden. Är ganska kallt och inte någon sol, blää jag som ville sola!

Men imorgon ska det bli 28 grader varmt tydligen, då blir det verkligen stranden.

Ha det bäst i Warszawa kompis!




Tatuering?

Såg nyss en kompis till mig som hade tatuerat in "mamma" på foten, tycker det är jättefint av honom! Jag skulle också vilja ha en liten tatuering som symboliserar mig och min kära mamma som är min förebild.

Är otroligt sugen på att tatuera in dessa två hjärtan jag såg en tjej ha som halsband, otroligt gulligt!

Men för det första vet jag inte var man skulle kunna placera en sån tatuering? Har ni några tips? Och för det andra vet jag inte om jag skulle våga, klarar man smärtan?

Men sugen, det är jag!




Kväll

Tar ett bad och läser lite. Imorgon blir det stranden om det är fint väder, hoppas såklart!




PROM

I söndags var jag och kollade på balen, vädret var inte det bästa tyvärr. Men tjejerna hade jättefina klänningar på sig & killarna var stiliga. Var grymt mycket folk så jag fick inte så bra bilder men här kommer några.
 
Maria och Simon
Haris och Isabell. Jättefin klänning!
Ett par kom i häst & vagn, väldigt udda och charmigt!
Väntar på att Monika ska anlända
Här kom Monika, så himla vacker!
Så fin <3 Älskar klänningen!
 
Har fått frågor på ask om jag inte kan visa bilder från min bal och jo det kan jag! Det kommer :)
 



Bäst

Jäklar vilken olja!! Man blir så brun! Helt undebaaaar.




Love life

Har det BRA!




Oil

Ska prova på det här! Har ni provat? Blir man verkligen brunare? Hoppas hoppas!




Mot stan

Har haft migrän hela förmiddagen, så sjukt jobbigt! Nu ska jag till sjukgymnasten.




Böckernas värld

Som jag nämnt innan så älskar jag att läsa, om boken är bra dvs! Läser det gör jag mest på sommaren, jag har såna perioder, ibland läser jag inte på 8 månader för att sedan läsa 10 böcker på två månader. Men sommaren är en sån period där jag alltid tar igenom mig ett antal böcker. Ligga på stranden, läsa och sola samtidigt, det är riktigt avkopplande!
 
Har valt ut en hel hög med böcker jag hade tänkt ta mig igenom nu under sommaren. Jag har redan läst 2 stycken hittills och med dessa blir det 13 böcker sammanlagt. Det borde man väl klara? Lite beslutsångest i vilken ordning jag ska läsa de dock.
 
 
Har ni läst någon av dessa böcker? Och har ni tänkt läsa några böcker i sommar?
 
Jag har alltid tyckt om att läsa och som blivande svensklärare tycker jag det är väldigt viktigt för det är skrämmande att höra om ungdomar som är 15 år och aldrig läst en bok i hela sitt liv.. Läsa är väldigt viktigt och det gäller att hålla uppe det regelbundet!



Underbara resor väntar

Sommaren 2014 kommer bli bäst! London, Spanien och Polen. Så fantastiskt! Nu ska jag verkligen spaaaaara.




Love

Köpte mig ett fint halsband från Guldfynd by Molly. Enkelt och stilrent! Tror det kostar 229 kr.
 
 



Emporia-shopping del 9

Här kommer det sista jag köpte på emporia när jag var där med mamma. Hade absolut inte tänkt köpa en jacka men kunde inte motstå när jag såg den här, den var på rea! Hade kostat 1000 kr innan, nu köpte jag den för 500 kr. Älskar den. Har en längre modell av samma jacka också.
 
Från MQ. Var lite svårt att fånga den på bild dock.
 
 
 



382 dagar kvar

Om 382 dagar är jag i värmen igen! Underbara Alcudia, underbara Medelhavet. Hotell precis vid stranden, med all inclusive. Jag ska njuta som aldrig förr! Ska gå långa strandpromenader, kolla på solnedgången, bada och sola sola sola och komma hem brun som en pepparkaka!
 
Fantastiskt hav! Min kamera sög dock, denna gången blir det bättre kvalite på bilderna. Fattar dock inte varför jag inte blev speciellt brun förra gången? Jag blir alltid brun lätt men inte i Spanien, rädd för att jag inte blir det nu heller. Panik! Men kanske var för att vi inte var vid havet så ofta och det är vid havet som jag blir väldigt brun lätt :) Så denna gången ska jag spendera 9/10 vid havet och 1/10 vid poolen.



Älskar dig

Killen blir bara sötare för varje dag som går, fasters prins ♥
 
 



UNDRESSED

Låten som går på repeat på min spotify just nu!
 



Shop4fun

Fler bilder från emporia!
 
Grönt och fint
Lite tröttis
Frozen yogurt
Provat kläder på hollister
Såhär ser linnet ut på som jag köpte, gillar det!
Köpte det här till Jack, så gulligt
ALLTSÅ VET NI HUR GOTT DETTA ÄR?! Lova mig att ni smakar om ni är på emporia. Våffla med varm belgisk choklad, kan inte beskriva hur gott det var. MUUUUUUUMS
Mamma <3
Denna jackan kollade Anna-Maria på när vi var där och nu var det halva priset, var såklart tvungen att mmsa en bild!
Älskade Hollister
Äpple & mango juice
Efter ett antal timmar shopping blev vi hungriga igen så vi åt kvällsmat på jansens innan vi tåg tåget hem
Mozarellasticks, goooott
Mamma åt dessert och jag dog av matkoma! Trodde seriöst jag skulle spricka
Mysigt
Sen så blev vi ju utelåsta från mina kassar så vi var tvungna att gå runt heeeela emporia och leta upp en vakt. Hehehe
 
 
 
 
 



Inte den bästa dagen

Har sån mensvärk så jag pallar inte! Måste laga mat för jag är hemma själv och hungrig men kan inte ens stå upp. Och hemma är det så äckligt varmt så gick ut nu. Vet att det inte är bra att vara i solen när man har ont i magen men orkar inte vara inne.

Började på en ny bok igår, skriver mer om den sen men rekommenderar den!




Emporia-shopping del 8

Blev helt kär i den här koftan när jag såg den på Only. 200 kr, tyckte det var lite dyrt men samtidigt passar den till det mesta så det kändes värt.
 
Visst är ryggen fin?
 



Hate this shit

DÖR av smärta! Kan inte sova. Har en helvetesdag framför mig :(




Emporia med mamma

Var på emporia med mamma för typ 2 veckor sedan? Vi hade i alla fall en jättebra och rolig dag! Jag älskar att shoppa med mamma för hon delar mitt intresse för shopping. Dock köpte hon absolut ingenting på hela dagen, stackare. Men däremot åt vi en massa gott = MATKOMA!! Jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde den dagen men de har så mycket gott så ville prova på lite olika ställen.
 
Träffade Faruk och hans mamma där, så himla kul att prata med Faruk igen, han är så himla snäll! Och så träffade jag 3 tjejer från Linné där jag vikarierar, de är jättesnälla så blev en del snack med dem också.
 
God mat, fika och bra shopping, blir det bättre? Puss på min mamma och tackar för en toppenbra dag!
Emporia, byggnaden är häftig!
Det finns ett café som heter Choco mania, ni kan ju gissa om det är drömmen för folk som älskar choklad som jag?! Marshmallows doppade i belgisk chokladfontän, dog.
Belgisk chokladtårta, alltså ååh
Snyggt linne på WHOOPS men för dyrt så blev tyvärr inget köp
Såhär ser t-shirten jag köpte ut på btw
Skön shoppingoutfit
Ett annat mycket fint linne men hade tyvärr inte råd med det heller
Sen gick vi och åt lunch på Jensens, ville verkligen smaka denna våffan men var så sjuuukt mätt så orkade aldrig
God mat! Kyckling och pommes, för bara 49 kr! Hur billigt är inte det? Mitt favoritmatställe på emporia
Mumsi
Prova lite kläder. Gillade kjolen men köpte inte heller den. Haha låter som om jag inte köpte något ju.. Men det gjorde jag, till och med mer än jag hade tänkt men tyvärr har man ju inte råd till allt fint som finns i affärerna.
Gillar emporia! Det är modernt, nytt, fräscht, stort, bra affärer!
Har fler bilder, kommer seeen.
 



GLAD

Blir inget Dubai men jag är lika glad ändå! Dubai är för dyrt och dit ska jag när jag börjar jobba och tjäna pengar. MEN vi tänkte åka nånstans i alla fall så bokade nyss en resa till Alcudia!! Spanien är så himla fint och jag längtar så sjukt mycket! All inclusive och det kommer bli hur härligt som helst.

Resan ska inte betalas förrän i maj så nu ska jag spara pengar! Kommer bli mycket roligare att spara nu när jag har ett mål. Måste se till att få mycket jobb!




Emporia-shopping del 7

Linne från Only tror jag!
 
 



Nikon

Var på balen en stund och fotade med min söta kamera!




Emporia-shopping del 6

Kosta från Hollister. 430 kr men så himla mysig och snygg!
 
Gillar Holister märket :)
 



Helgens festligheter

Här är lite blandade bilder från två av studenterna jag var på. Hittade de på bloggar/facebook. Mina bilder kommer senare!

På bilderna ser ni Monika, Betty, Klaudia, Daria och Ewa. Fina tjejer!




Balen

Vilket tråkigt väder nu inför balen! Förra året hade vi inte heller så bra väder, det regnade lite men inget ösregn i alla fall.

Jag tyckte balen var sådär, vet inte om det var värt att lägga så mycket pengar på den. Kan vara för att jag blev sjuk under kvällen och mådde skit. Men ändå ett minne för livet.




Emporia-shopping del 5

ÄLSKAR Hollister! Så sjukt snygga kläder men tyvärr är det mesta väldigt dyrt. Allt jag provar sitter dock så snyggt och jag hade gärna köpt med mig halva affären hem. Tyckte om en klänning jättemycket men den kostade drygt 500 vilket jag tycker är för dyrt. Men spenderade drygt 600 kr på Hollister, köpte en kofta och detta linnet.
 
218 kr kostade det
 



Trött

God morgon! SÅ TRÖTT.

Vad ska ni göra idag? Jag ska kanske se på balen om jag orkar. Annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Behövs verkligen efter dessa dagarna.




Min favoritbebis!

Sommarlov = har äntligen tid att blogga om allt jag missat. Så här kommer ett gäng bilder från när vi passade Jack för någon vecka sedan. Saknar sötisen ♥
 
Hej gullunge!
Innan jag skulle ut på promenad med Jack
Faster älskar dig såååå
Älskling. Underbara ögon och jättemycket hår!
Hemma igen
Somna i fasters famn är alltid skönt
Mysis



Home

Hemma nu efter en jättebra kväll! Men jag känner mig otroligt trött efter 4 hektiska dagar med Åhus, Malmö, 2 studenter igår och 1 student idag. Och så migrän på det så jag kände att jag behöver ta det lugnt någon timme idag innan jag går och lägger mig.

Var på maxi snabbt och träffade några elever som jag haft när jag vikarierat. De pekade på mig och sa tja. Sedan jag börjat jobba träffar jag på folk från skolorna vaaarje gång jag är på stan, de flesta är supertrevliga och hälsar vilket är jättekul! Åh jag saknar jobbet :')

En bild på mig och fina tjejerna.




Fest




Mot student nr 3

Har legat utslagen på soffan hela dagen pga hemsk migrän. Gick nyss upp, fixade mig på 10 min och nu är jag redo för student. Tur man är brun, tog 2 min att sminka mig, så skönt.

Ha en toppenbra lördag för nu ska vi fira Betty!




Lördag

Hjälp vad jag är trött! Snart dags att börja fixa mig inför nästa student men först; frukost.

Imorgon ska jag verkligen bara ta det lugnt. Är dock sugen på att kolla på balen :) Någon som vill dit med mig?




Några bilder från idag

Har en massa bilder från idag, lägger upp de på måndag!

Nu ska jag sova, på tiden. Hade dock gärna varit på Björket nu och dansat loss men kände att jag inte orkar det idag. Nästa år så!

Hoppas ni som tog studenten idag hade en helt underbar dag.




STUDENTER

Nu är jag hemma! Efter 10 timmar. Har varit en hektisk dag som började med utspringet, sedan stan för att kolla på studenterna, den första studentfesten och sedan vidare till den andra.
 
I år var vi bjudna på 3 studenter och imorgon är det dags för nästa!
 
Fick en sån himla fin komplimang på Johannas fest av en kvinna. Hon sa att jag har så himla fint ansikte, så sött som en docka. Tusen tack!! Det gjorde min kväll, blev så himla glad :))
 
Berättar mer om studenterna sen. Vi var hos Monika längst och det var så himla kul! Tack för en awesome kväll, hade väldigt roligt!
 
 



GRATTIIIIIS




Student

Mot Linné och årets utspring!!




Fix

Nyss målat naglarna, jag målar aldrig naglarna men kändes som om jag kunde göra det idag. Och så har den röda färgen äntligen övergått till brunt! Perfekt till studenten.

Nu ska jag börja fixa mig, kraaaam




Student

Idag är det dags för student och det ska bli så himla kul!

Blir sugen på att ta på mig min studentmössa igen, vill bara göra om det!

Ska snart börja fixa mig, i tid denna gången så att jag slipper stressa som jag alltid gör. Hade tänkt ha på mig det här!




AJ

Det sköna badet förvandlades till ett mardrömsbad.. Jag är så himla bränd efter igår så när jag la mig i badet gjorde det så fruktansvärt obeskrivligt ont så jag hoppade ut illa kvickt och fick istället ta iskallt vatten.

Fattar inte hur jag kunde bränna mig så mycket, har ont i hela kroppen och är varm överallt. Jag är verkligen så sjukt smart!

Just nu öser regnet ner men jag hoppas verkligen det slutar till imorgon då det är studenter! Vet själv hur hemskt det var med ösregn på studenten så hoppas verkligen på uppehåll imorgon!

En liten bild från idag. Nu ska jag dränka mig i lotion.




Revenge

Vilket spännande avsnitt! Längtar såå till nästa säsong, nu när Jack vet att Emily egentligen är Amanda!




Myskväll

Äntligen hemma! Är så sjukt trött.

Nu ska jag läsa ut min spännande bok, äta middag, kolla på revenge, bada och fixa mig inför imorgon.

Vad gör ni?




Emporia

Framme på emporia nu. Vi har nyss ätit lunch, så gott! Men mår fortfarande inte så bra, är helt varm i hela ansiktet och halsen.

Nu ska vi gå i affärer :)




Blää

Mår skit efter igår!! Vaknade upp och kände mig illamående och helt febrig. Dumma sol.

Men känns inte snällt mot Anna så får dra mig mot emporia ändå..

Sola aldrig i så många timmar som jag. Ni kommer ångra er.




Böckernas värld

Idag lånade mamma hem 4 böcker från biblioteket på en skola hon jobbar på till mig. Det är jättekul när mami kommer hem med böcker för de är nästan alltid väldigt bra. Ser fram emot att ta mig igen dessa 4, och 6 till som jag har hemma nu under sommarlovet :) 10 böcker ska man väl kunna läsa ut under lovet? Hoppas i alla fall på det.

Sommarlovet är då jag läser mest, annars har jag nästan aldrig tid och har jag väl lite tid när jag går i skolan kollar jag hellre på tv eller bloggar.

Tycker någon av er om att läsa? Tycker ni om att jag ger boktips här på bloggen då och då?




Tack snälla!

Måste bara visa er den här kommentaren som gjorde min kväll! Blev så himla glad, tack söta du :)




Emporia imorgon

Waah är så trött, fryser och har ont överallt! Solen är inte att leka med..

Imorgon ska jag till emporia med Anna, ska bli superkul! Dock är jag väldigt fattig så jag kommer antagligen inte kunna köpa något. Hur ska det gå?! Aldrig varit i ett shoppingcenter utan att köpa något :( Men kan ju vara trevligt att fika och äta med. (Ähh vem försöker jag klura? Klart jag skulle vilja handla..)




ÅHUS

Har haft en underbar dag i Åhus! Även fast jag var där ensam som kändes ganska så mobbat när alla andra var där i grupper så gjorde jag det bästa av situationen. Aldrig varit ensam på stranden med solade en massa, lyssnade på musik, smsade, snapchatade, läste och bara njöt av solen. Var superskönt! Slarvade dock med solkrämen som sagt.

Sen gick jag och köpte pommes, gott! Och så träffade jag Adrian och hans två kompisar på stranden. Var i alla fall skönt att träffa någon man känner! Har inte sett honom på länge så det var riktigt kul att snacka lite, snäll kille det där!

Sen solade jag ännu mer, sedan dog mobilen och därefter kom mamma så köpte vi klass. Här kommer lite bilder.

 




18.50

Visste inte att man kunde bränna läpparna.. Men det kan man visst. Måste köpa något läppbalsam med solskyddsfaktor till nästa gång.

Nu har jag duschat och ska bara slappa i soffan i någon timme.

Har ni med solat idag?




Solbränd och glad

Hemma efter en underbar dag i Åhus!

Dock bränd som bara den, svider sååå. Trodde inte solen tog så mycket men glad att jag kommer vara brun imorgon! Finns inget bättre på sommaren än att vara brun.

Nu ska jag ta en dusch, gissar på att det kommer svida..

Tror jag har feber, får nästan alltid det efter en dag i solen. Hade feber i en hel vecka i Turkiet, det negativa med solen!




AJJ




Härligt




Dumt att klaga




Mot Åhus

Snälla kompisar man har som inte svarar trots att man bestämt att åka till Åhus..

Så nu får jag dra till stranden själv, mobbat eller vad? Jaja jag vill sola!

Jeans från River Island // linne från New Look // bikini från Polen // fipflop från Turkiet




Morgon

God morgon!

Vaknade med lågt blodsocker idag igen, orka det. Och så vaknade jag även upp med migrän, så himla typiskt.

Packade aldrig strandväskan igår så det ska göras snart. Puss




Boktips - Förr eller senare exploderar jag

Måste bara ge er ett snabbt boktips innan jag går och lägger mig.

"Förr eller senare exploderar jag" kunde jag inte lägga ifrån mig, jag läste i princip ut hela boken på 1 dag, var helt fast. Det är en fantastisk bok och det är inte ofta jag gråter till böcker men under den här kom några tårar.

Boken handlar om Hazel som har cancer, hon vet att hon kommer att dö men det är bara en fråga om när. Livet är pest och hon tvingas gå på stödmötena som hon hatar, fram tills en dag. Dagen då Augustus även befinner sig på mötet. Augustus som tillfrisknat från cancern. Hazel och Augustus hittar varandra och man får följa med genom deras vackra kärlekshistoria. Jag ska inte avslöja hur den slutade men rekommenderar boken starkt! :) Det är inga hemska cancerbeskrivningar. Den är bara fin rakt igenom.

Boken får läsaren att tänka till hur hemsk cancer är och över ens egna liv. En bra bok är inte en bok man glömmer direkt när man läst ut den. En bra bok är en bok man tänker vidare på, trots att det inte finns mer text att läsa. Detta är en sån där bok.




Kväll

Ska föna klart håret, packa strandväskan och hoppas på fint väder imorgon!

Har ni fått sommarlov än?




En liten förklaring till några av mina bittra läsare

Räknade lite på min ekonomi just nu och sen ser inte så ljus ut haha.. Gjorde av med med pengar på emporia än vad jag hade tänkt = kommer ha mindre pengar till Polen än planerat = ledsen tjej.

Ska börja spara till London och till Polen nästa sommar redan i oktober när jag börjar jobba igen! Kommer bli tvungen att jobba mycket för att kunna spara ihop så mycket som jag vill. Inte mig emot dock, jag gillar att jobba!

MEN för att klargöra en sak som jag stör mig på på ask. Ja jag betalar allt det jag handlar själv, tex det jag köpte på emporia. Ja det är mina egna pengar och nej jag får inte pengar av mamma till kläder. Förstår ni det eller? Jag kan inte säga: mamma jag ska till emporia, kan jag få 1000 kr? Nej nej nej! Det jag köper gör jag för MINA pengar som jag sparat eller tjänat ihop. Allt det jag shoppar i Polen betalar jag själv. Jag får inga pengar av mamma.

Visst jag kan få 70 kr om jag ska till stan och fika. Och är vi nånstans kan hon bjuda mig på lunch. Hon köper någon tröja till mig då och då eller någon ring eller något annat fint. Som PRESENT. För att hon tycker jag är värd det. Det är stor skillnad för det är inget jag ber om. Får ni aldrig presenter av er mamma är det ju synd om er, för det är väldigt uppskattat att få det då & då. Så kom inte och skriv på min ask att min mamma betalar saker för mig för det gör hon INTE! Jag tjänar mina pengar själv, betalar tågkort, böcker, mobilräkning osv själv.

Och ja, detta inlägg är riktat till de som nästan varje gång jag lägger upp något nytt jag köpt här på bloggen ska skiva på ask att jag är bortskämd osv. Har ni en hjärna att tänka med så kan ni tänka ett steg längre att man faktiskt kan betala det man köper själv om man jobbar. Det bevisar ju bara att ni inte gör det. Är ibland sugen på att ta bort min ask för pallar inte med så dryga människor.

Men nu vet ni hur det ligger till, puss till er mina fina läsare!




Lööööv u

Träffade min sötis en snabb runda idag, älskar dig sötebebis!




You know you love me, xoxo gossip girl

Dags för en av mina absoluta favoritserier, nämligen Hart of Dixie! Älskar verkligen den serien, klockren.
 
Vilka serier följer ni? Förutom Dixie så följer jag revenge (älskar!!) och Nashville. Innan kollade jag på gossip girl (finns inget bättre), OC, ugly Betty, privilage. Hmm ja det är nog de. Och top model och sånt men det räknar inte jag som serie.
 
Min top 3:
 
1. Gossip Girl
2. Hart of Dixie
3. Revenge
 
Ingen serie kommer någonsin slå GG! Så sorligt när sista avsnittet var slut..

Har ni tips på någon serie jag missat och som jag absolut borde kolla in? Skriv då en kommentar!
 



Sommarplaner

Vad har ni för planer för sommarlovet? Vi ska tyvärr inte på någon solsemester men Polen blir det och även havet där i 1 vecka så det ska bli väldigt skönt. Annars ska jag inte åka någonstans direkt.
 
Har i alla fall lite planer nu den närmaste tiden. Imorgon ska jag och Anja till Åhus (om det är fint väder dvs), på torsdag ska jag antingen röntga käken eller åka till Emporia med Anna, får se. På fredag ska jag på 2 studenter och på lördag ska jag på en student till. På söndag ska jag förhoppningsvis kolla på balen lite. Sen veckan efter ska jag förhoppningsvis träffa Maja och på midsommar blir det grill hos Robin. Några dagar senare ska jag se Eric Saade i Malmö och några dagar efter det åker vi till Polen och stannar i 15-17 dagar kanske. KUL!
 
 



SOMMARLOV

Om jag glömt nämna det eller så så har jag faktiskt SOMMARLOV nu! Så himla skönt! Har haft det sen i torsdags nämligen.

Är så skoltrött och så har jag inte varit ledig på ett helt år om man inte räknar med jullovet. Har nämligen varken haft påsk, sport eller höstlov och pluggat så mycket och kämpat med alla hemska tentor och jobbat samtidigt så nu är jag värd ett långt och helt underbart sommarlov!

Har klarat alla tentor förutom språkhistorian, alltså har jag klarat 55 hp av 60 hp vilket gör mig riktigt stolt över mig själv! Och så 2 VG, så himla kul. Grymt jobbat Caroline. Får man säga så till sig själv? I så fall gör jag det!




Stan

Är på stan en snabbis. Lunch på wookhouse och lite ärenden!




Var är solen?

"Solar" eller ja, ingen sol som vanligt..




Dag 13 - Bästa låtarna

Dag 13 - Bästa låtarna
 
Oj det finns ju så himla många bra! Kan väl säga de flesta av Eric Saade, Shakira och Bruno Mars låtar. Här kommer två exempel.
 
 



07.49

Hej!

Vaknade med känning (lågt blodsocker). Läsk, lite godis och dextro och nu mår jag bra igen. Men ska sova igen.




So Much Fun

1 år kvar och vi har redan börjat planera.. Så typiskt oss haha!




Ivyrevel

Imorgon släpps Ivyrevel! Vad tycker ni om det Kenza visat hittills? Jag tycker det är okej men inget wow. Trodde det skulle vara lite snyggare saker, tycker allt går lite i samma stil som tex mycket öppen rygg och banden på ryggen.

Bustiern och den svarta klänningen tycker jag dock om och så är jeansvästen helt okej.

Vad tycker ni? Hade ni tänkt köpa något?




Underbara London

Planerar en resa till underbara London med underbara Cassandra i vår. Shopping, mat, fika, sevärdheter, primark, VS och vi = perfekt kombination!

Nu ska jag sparaaaa :) Gäller bara att jobba mycket!




Emporia-shopping del 4

Hade verkligen inte planerat att köpa en ny väska men när jag såg den här från Björn Borg blev jag helt kär. Den är bara så perfekt. 499 kr kostade den dock och det gjorde ont i mitt hjärta men jag är nöjd med mitt köp!
 
En sak jag inte riktigt gillar är dock det gröna innertyget. Men det syns ju inte om man har väskan stängd.
 
 
 
 



Zumba

Dags för träning!




Emporia-shopping del 3

Tröja från New Yorker. 149 kr
Bilderna ger inte tröjan rättvisa men den är SÅ snygg på! Tajt där uppe och sen går den ut där där volangerna hänger. Och det bästa? Den kostade baar 49 kr på rean!



Emporia-shopping del 2

Tröja från bikbok. Tittade på den redan förra gången jag var på emporia men tyckte den var för dyr så köpte inte den då men nu slog jag till! 349 kr. Lite Chanel stil över den.



Grattis bror

Grattis på födelsedagen brorsan! Jag älskar dig!




Dag 12 - En vinterbild

Dag 12 - En vinterbild
 



Nöjd arbetsgivare, check

 
Nu är jag klar med presentutdelningen haha! Tycker det är snällt att ge en present i slutet av terminen, det behöver absolut inte vara något stort utan det är tanken som räknas.
 
Bästa känslan när ens arbetsgivare är nöjd med en och säger att vi ses igen i höst! :')
 
Händer idag då? Inte allt för mycket! Men tänkte ägna en stund åt bloggen nu. Tidsinställa lite inlägg med emporia shoppingen och svara på kommentarer.



Mot Linné

Ska till Linné nu, ge present till rektorn och till en som jobbar där som tack för att de gett mig chansen att jobba så mycket som jag gjort under terminen :)




Bästa

Bästa solkrämen! Den har ingen solfaktor men gör så att man får en snygg bränna (om det är sol dvs).




Moln

Äckelmoln som täcker solen när jag smört in mig med solkräm:(




True story

Hahah stämmer så in på mig!
 



Hitta på något?

God morgon! De flesta av mina vänner går fortfarande i skolan så ingen kan hitta på något med mig ännu, så tråkigt! Så tills de också får sommarlov får jag vänta och ha det tråkigt. Vad kan man hitta på?! Hjälp, har haft sommarlov i typ 5 dagar och är redan så rastlös.

Det var sol nyss men den försvann lika snabbt, typiskt.




POLEN

I maj förra året var vi på snabbvisit i Polen innan studenten för att gå på bröllop. Har inte visat bilder därifrån heller.. Jag är alltid väldigt flitig bakom kameran men när det sedan gäller att visa upp det på bloggen går det lite trögare haha.
 
MEN saknar i alla fall Polen och längtar tills vi är där :) Här kommer lite blandade bilder från Polen i maj. Bilder från bröllopet kommer, lovar!
 
En av alla fikastunder
Lite shopping hann vi med mellan bröllopet, umgås med morfar och hemresan till Sverige igen
Så gott!
Trött men glad tjej
 
 



Avslutningsfoto i 9an

Har 180 mappar på datorn med olika bilder och en av mapparna är vårt spexfoto i 9an. Kommer ihåg att vädret var helt underbart och dagen var jätterolig! Här kommer lite bilder :)
 
Jag lånade brorsans studentmössa och klädde ut mig till student!
Victor och Viktor
Linnéa
Fridolf var brandman dagen till ära
Foppa
Pippi!
Ida och jag
Morris aka safarikillen
Vloreta och Valentina
Adela
Isabelle
Jag och fina Vloreta
Söta Linnéa
Martin
Isabelle och Amanda
Natalia och jag
Rabije, Natalia och jag
 
Saknar faktiskt högstadiet lite när jag kollar på bilderna. Det var ju ganska roliga tider ändå!



Emporia-shopping del 1

Här är lite småsaker jag köpte. Sminkborttagningmedel från Sephora, en bok och "iphoneskal" eller man klistrar på det på iphonen, från bikbok.
 
 
 



Barnens dag

Den 1 juni är det barnens dag i Polen och då är det tradition att barnen får en present. Väldigt rolig tradition tycker jag hehe. Fick de här två ringarna av mamma, jättefina!
 
Den här ringen är ju bara så himla vacker! Älskar verkligen den. Och så ser den väldigt exklusiv ut även om den inte var så dyr. Äkta silver är den i. En på jobbet trodde att jag var förlovad haha! Ringen är i alla fall en av mina nya favoriter.
Och så den här från Guldfynd by Molly.
Tack mamma ♥



Love

Mamma kom hem med den här fina ringen till mig i onsdags när allt bara kändes skit. Så enkel men ändå så fin. Den kommer från Guldfynd by Molly och kostar 129 kr.
 



Jeans

Grävde fram mina jeansshorts som var längst in i garderoben. Härligt! Dock gillar jag inte att gå i shorts på stan eller så men på stranden osv funkar de.




Shine bright like a diamond

Här är mina två nya iphoneskal som jag beställde från madlady.se. De kostar 99 kr styck och är supersnygga enligt mig.
 
Vilket tycker ni är finast?
 
 



New in

Två nya linnen jag köpt.
 
Från Kappahl
Från h&m, sååå snyggt!! Och äntligen har jag hittat ett linne som är ganska så likt det på h&m som jag velat ha i typ 3 år nu men som jag aldrig hann köpa. Inte riktigt lika fint som det men nästan :)



Söndag

Hej! Idag är det ingen sol. Det var ju synd för jag vill sola. Har typ inte alls solat i år och känner mig väldigt blek. Fast är fortfarande lite brun efter Turkiet förra sommaren så det känns skönt. Min utlandsbränna brukar hålla i sig i 1 år ungefär, har fortfarande bikinilinjer kvar. Men ville ändå sola idag.. Jaha svensk sommar i ett nötskal.

Vad ska man hitta på idag då?




543 FRISSON CHANEL

Här kommer lite bättre bilder på mitt snygga nya iphoneskal!
 
Har köpt en del nya saker på sistone, ska fota det imorgon så får ni se bilder :)



1 år sedan, studenten ♥

8 juni 2012, och idag har det gått exakt 1 år sedan jag tog studenten. Det är helt sjukt hur fort tiden går, alldeles för snabbt!
 
Studenten är det roligaste jag gjort i hela mitt liv och den lyckligaste dagen. Kan man inte bara spola tillbaka tiden så att jag får göra om det? Snälla? Har i alla fall bilder som jag kan kolla tillbaka på, minnas och le :)
 
Förresten har jag inte lagt upp några bilder här på bloggen från studenten men jag vill verkligen ha de här i bloggarkivet så det är något som kommer att komma upp här på bloggen inom den närmaste tiden.
 
LYCKA. 20120608



Cool kille




Drömmer mig bort




Beautiful

Så himla vacker klänning från Valentino!




4 bilder från igår




10.17

God morgon! När jag vaknade idag kände jag mig helt mörbultad, så sjukt ont i benen, fötterna och hela kroppen! Vi åkte hemifrån vid 9 igår och kom hem kl 23.30 så vi gick och gick i så många timmar. Shopping är ju bra träning det med haha!

Är i alla fall grymt trött. Ska ta en dusch nu och sen äta frukost. Har ni vaknat än?




Natti

Äntligen hemma. Ska ta spruta nu och sen sova. Är så himla trött och fötterna värker efter hela dagen.

Såhär har jag sett ut idag.

Sov gott finisar.




Typiskt oss

På väg hem från emporia nu! Så typiskt oss. Jag hade låst in alla mina kassar i ett skåp när emporia stängde men så skulle vi gå och äta på jensens. Sen 10 min innan tåget skulle gå skulle jag hämta kassarna men då har de såklart låst hela emporia. Ehh ja. Och de som jobbade på restaurangen sa att det inte går att komma in. Ehh mina kassar?! Så vi chansade och gick runt hela emporia för att komma till Ica som var öppet. Så frågade vi vakten snällt om han kunde hjälpa oss. Killen var ung och väldigt snäll så han sa ja, öppnade hissen till oss och hängde med oss till skåpen.

Jag hade lagt mina kassar i 3 olika skåp och när han såg det så sa han "åh herrejävlar!" Hahaha jaa.. Sen frågade mamma om hon fick gå på toa snabbt för att vi ska åka till Hlm så sa han ja. Åh mamma är så pinsam. Jaja nu har jag varit inne i ett köpcenter utan något annat folk, check.

Så vi missade såklart tåget så fick hänga på McDonalds i väntan på nästa. Men nu är vi på väg hem.




Tröttis på emporia

Är fortfarande på emporia, så himla trött!! Ska typ hem om 2 timmar :)




Mot emporia

På väg till emporia nu. Överfullt Öresundståg som vanligt, så himla drygt. Träffade i alla fall söta Anna på tåget.

Här är lite bilder från förra gången jag var på emporia. Jag och Anna-Maria hade så sjukt kul! Denna gången ska jag dit med mamma, hon har aldrig varit där så det ska bli kul. Har inte så jättemycket pengar men något litet blir det förhoppningsvis och så ska vi äta och fika en massa gott!




Feed my ask

Kommer ha tråkigt på tåget så fråga mig! ask.fm/carro93




VARMT

Varför åka utomlands när det är såhär varmt i Sverige? 36,7 grader, sjukt!! Nej men det är klart det skulle vara skönt att åka utomlands men är det såhär bra väder i alla fall några veckor här så är jag nöjd.

Känns nästan lite synd att jag kommer spendera hela dagen inne på emporia men det ska såklart bli väldigt roligt.




Nationaldagen

Har haft en bra dag. Bättre än igår i alla fall. Anja ringde mig idag och frågade om jag ville ses och det passade bra eftersom att jag skulle ut på promenad med Jack då. Var kul att träffas igen! Dog typ av värme, sjukt varmt men skönt. Annars har jag bara myst med Jack som dock var ovanligt gnällig idag.

Nu badar jag och sen ska jag nog sova. Blir emporia imorgon så därför ska jag upp ganska så tidigt. Hoppas ni haft en bra dag. Vad har ni hittat på?




Emporia?

Imorgon blir det förhoppningsvis emporia. Ska bara kolla över min ekonomi lite men hoppas :)




Trötttttt

Jack stack nyss hem och jag dör så trött jag är! Kunde inte kolla på tonårsbossen för han grät hela tiden men nu blir det i alla fall snart revenge.

Kolla vad mycket hår han har!




Sweet

Snart kommer den här sötisen :')




Movietime




Sömn <3

Katastrofal dag!! Berättar mer imorgon. Mådde så sjukt äckligt dåligt när jag kom hem. Övervägde att åka in till sjukhuset pga huvudet men orkar inte åka till Kstad. Tog ännu mer medicin och gick och la mig. Sov i flera timmar men mår fortfarande väldigt dåligt. Verkligen inte drömstarten på sommarlovet så att säga..

Hoppas jag somnar snart trots att jag sov innan. Men det sägs ju att sömn är den bästa medicinen mot typ allt så god natt.




Mkt bra

Det enda och då menar jag verkligen det ENDA positiva med dagen. Mycket bra på en universitetstenta gjorde mig mycket glad.

Men annars har det varit en sån skitdag så jag vet inte ens vart jag ska börja..




Världens sämsta dag

Detta var ju inte den bästa starten på sommarlovet direkt. Kom nyss ut från tentan och mår så jävla dåligt så jag vill typ bara dö. Tror aldrig jag har haft sån här migrän förut. Vet inte vad jag ska göra, kommer spy vilken sekund som helst. Nu vill jag bara vara hemma och få en kram av mamma och inte vara i Hbg helt själv, utan pengar, utan mat och må såhär sjukt dåligt.

Har varit en hemsk dag. Berättar sen. Nu ska jag typ gå och dö. Mitt huvud sprängs snart och tårarna bara rinner. Pallar inte med min migrän mer. Seriöst.




Nervös!

På väg till Helsingborg nu. Tenta i 5 timmar och jag är så nervös så det finns inte! Mår bara illa. Måste måste klara den här och jag ska göra mitt absolut bästa.

Snälla håll tummarna för mig! Att det kommer frågor som jag kan.. Hörs kl 13 när jag är klar, kram!




Helt slut

Word! Orkar inte bry mig mer. Ska upp kl 5.55. God natt!




Don't give up

Min kropp kan inte må bra av all denna stress alltså! Har ont överallt, migrän och är grymt stressad och nervös inför tentan imorgon. Liksom 1500 sidor, come on?!

Ska bada nu och sen ta ett sista ryck med plugget. Snälla håll tummarna för mig att jag klarar det! Är så himla nervös :(




Love u

Saknar min gullebebis så mycket! Men snart har faster sommarlov och då ska vi umgås mycket heheh.




GLAD TJEJ

Alltså ååååhhh!! Jag fick VG, högsta betyget (!!!!) på hemtentan! På den svåraste hemtentan jag gjort, frågorna och litteraturen var så fruktansvärt svåra och jag fick VG. Så stolt över mig själv!

Och till er som höll på att skriva på ask att jag inte kommer klara den för jag jobbar, att jag var på emporia en dag innan, att jag inte pluggar tillräckligt och allt vad vissa bittra människor skriver. In your face ;) Sa ju att jag inte tänker gå och lägga mig innan jag är klar. Satt uppe till 4 på natten och kämpade men jag fixade det :) Så jag hade rätt och ni hade fel.




Stressad

Waah vet inte hur jag ska hinna med allt plugg?! Har 1 miljon saker kvar men så lite tid. Och snart ska jag till sjukgymnasten. Yeah, detta suger.
 



Plugg med Rasmus

Ska till bibblan nu och plugga med Rasmus. Ha det!




OMG




Tja

Någon ställde nyss den 1000 frågan på ask, yey! Hur kan jag ha kommit upp i så många frågor? Enligt mig själv har jag ett ganska tråkigt och ointressant liv men älskar att svara på frågor så fortsätt med det!

God morgon förresten. Frukost och sen plugg.




22.47

Plugga lite till innan det är dags att sova.

Imorgon ska jag träffa Rasmus på biblioteket så ska vi plugga lite tillsammans. Längesen vi sågs så det ska bli kul och förhoppningsvis lär vi lite av varandra!




Madlady

Haha skönaste leveransorderbeskrivningen på länge! Hoppas jag får mina fina skal snart då.




Pluggar

Sitter och pluggar för fullt! Men nu ska jag ta paus och kolla på top model.
 
Har fått frågor om jag aldrig har uppsatt hår och jo det har jag. Har alltid det hemma men nästan aldrig när jag är i skolan eller liknande. Men såhär kan jag se ut med uppsatt hår hehe.
Och såhär i nedsläppt.
 
Nej nu börjar top model!



Mitt liv är räddat

Vet ni hur överlycklig jag är???? Kan ni fatta att detta är min livs räddning? Jag är så glad och såå lättad. Vi får alltså ha böckerna och anteckningar med oss till tentan!!! Jag behöver inte sitta och plugga in 1500 sidor i huvudet? Jag som har så grymt kort minne. Jag är väldigt duktig på att skiva och formulera mig men minnet är inte det bästa. SÅ GLAD!!

Det är fortfarande väldigt svårt för det är så pass svåra saker och man måste förstå, läsa 1500 sidor osv men ändå! Nu ska jag förbereda mig med en massa anteckningar!

Det är ju dock inte alls säkert att jag klarar tentan eftersom man måste tänka en massa själv och förstå allt. Men har ju i alla fall större chans till att göra det :)




Stressig tisdag

Hemma från jobbet nu. Trött som satan men det var skönt att skjuta ifrån mig plugget ett tag.

Sista jobbdagen och jag kommer sakna ungdomarna under sommarlovet! Har varit på Linné så himla mycket under de senaste månaderna så jag känner mig så hemma där haha. Gillar verkligen eleverna och de gillar mig så det känns toppen!

En kille frågade idag hur det hade gått på tentan på 1500 sidor och jag har bara nämnt det en gång men ändå kommer han ihåg det? Så himla kul att de faktiskt bryr sig. Har världens bästa jobb.

Nu ska jag ta medicin för fick migrän igen och sedan börja plugga ihjäl mig.




Sista

Fixat till mig lite så nu kör vi sista jobbpasset den här terminen. Känns lite sorgligt!




Måndag

God morgon! Osminkad och trött. Råkade skicka en sån osminkad bild på snapshat innan jag kom på att jag antagligen ser förjävlig ut haha.

I alla fall, off to work snart :)




Suris

Bara väntade på att få någon löjlig kommentar på ask efter förra inlägget. Att folk inte har mer till liv än så. Det är sorgligt. Hatar folk som lägger sig i andras liv men själv inte är perfekta. Liksom bara lägg ner och sluta läs om ni stör er? Ingen tvingar dig att läsa liksom.

God natt.




Knäckt

Jag har panik på riktigt. Har aldrig känt av en sån här ångest innan. Börjar svettas, illamående och allt och det är en hemsk känsla.

Jag måste verkligen klara tentan men jag vet inte hur jag ska göra det. 1500 sidor är omöjligt att plugga in, det går bara inte. Hur gör man?! Jag är konstant stressad. När jag sover, äter, allt. Har aldrig haft ett sånt här prov och det är en chock jämfört med gymnasiet. Det är som man skulle tagit vår samhällskunskap C bok vi hade på gymnasiet, lagt på 10 gånger svårare kunskap och lagt på 4 böckers sidor till så man kommer upp i 1500 sidor. Som ni kanske kan lista ut, har man inte fotografiskt minne är man körd. På gymnasiet hade vi prov på 50-80 sidor. Nu är det 19-25 gånger mer material. Wtf?

Jag har läst och läst men inget fastnar? Och imorgon ska jag jobba. Ahh hade verkligen behövt de timmarna på att plugga men. Sen ska jag hem direkt och plugga tills jag ska sova och hela tisdag ska jag plugga. Från morgon till kväll. Måste måste måste. Åh tycker synd om mig själv.

Nu ska jag bada och försöka slappna av. HAHA vem försöker jag lura?

Hejdå.




Helt slut

Orkar inte plugga mer!! Så sjukt drygt och så sjukt mycket vi ska kunna. Waah..




Daddy's little hero

God morgon. Sovit så dåligt pga tentan! Vaknat en massa gånger och tänkt att jag verkligen borde plugga. Vaknade med migrän också så nu mår jag sjukt illa. Ska ta medicin så det förhoppningsvis hjälper och sen börja plugga. Hörs när jag lärt mig en del!

Jack hade en söt tröja igår!




Trött tjej

Idag har jag pluggat ganska mycket faktiskt! Har försökt plugga in så mycket jag kan av etnisk makt i skola och samhälle, rasism, diskriminering och allt vad det är. Har några sidors anteckningar kvar av makt men tror jag är för trött för det nu. Tänkte gå och lägga mig tidigare, vakna ganska tidigt och börja plugga då istället. Är ganska trött efter timmarna Jack var här med. Nu kan jag inte träffa honom förrän efter tentan, har inte tiiiiid. Men han är ju så söt.
 
Så imorgon ska jag plugga riktigt seriöst hela dagen och se hur långt jag hinner då. Det tar alltid längre tid än vad jag räknat med.. Men jag är ganska seg när jag pluggar, blir distraherad av minsta lilla sak. Så imorgon blir det säga till kära mamma att hon måste vara lite tyst och inte prata med mig och lägga ifrån mig både iphone och ipad.
 
Känner knappt igen mig på den här bilden haha, måste ha varit ett antal år sedan..
 
Nej nu ska jag snart ta sprutan och sen sova så jag orkar plugga imorgon. Värdelös lördag men på torsdag har jag sommarlov. Hur underbart är inte det?!



GRATTIS!

Idag fyller du 20 år! Ett stort grattis babyblue :*
 
Så mycket minnen vi upplevt tillsammans under vår barndom. Då träffades vi i princip varje dag. Kommer ihåg när vi satt och lekte med Barbie inne på mitt rum i timmar och lika kul hade vi varje gång. När vi dansade inne på mitt rum och när vi hittade nya favoritidoler varje vecka haha. Alla sommardagar vi tillbringade ute på området, i Åhus och frillan med sol och bad. Alla timmar vi var ute och snackade och sommaren då du följde med oss till Polen.
 
Sen vet jag inte riktigt vad som hände, vi kanske växte ifrån varandra? Eller så har din svåra barndom påverkat vår relation. Nu när du pluggar i Malmö och inte längre bor granne med mig utan 14 km härifrån träffas vi absolut inte lika ofta men du ska veta att jag ändå alltid finns här för dig, no matter what. Jag hoppas att vi kommer skapa fler minnen tillsammans i framtiden för du är kompisen jag känt längst. Min mamma har varit som din extra mamma under största delen av din barndom och du vet att hon tycker om dig. Även fast du&jag bråkat en massa gånger så har vi hittat tillbaka till varandra varje gång, tur att jag har så lätt att förlåta ;) men hey, systrar bråkar, right?
 
Det jag ville komma fram till var att jag hoppas att du har haft en fantastisk 20 års dag och att vi ses snart. Puss på dig kompis! ♥
 
 
 



Irriterad

Jag är så sur!! Ungdomar som inte kan bete sig. Vi bor på ett väldigt lugnt område men för 2 veckor sen var det en massa ungdomar mitt emot oss som hade fest till kl 2 på natten (det ska vara tyst kl 22). Men men tänkte vi, 1 gång, det händer alla. Men igår satt de ute från kl 17 till 2 på natten! Skrek, skrattade, spelade musik, drack, skrek ännu mer. Och jag som har sån migrän hela tiden och verkligen behöver plugga men jag måste ha helt tyst kring mig när jag pluggar. Och idag? De började redan kl 15 och skriker så jävla mycket så jag vill bara gå ut och slå dem. Håll käften liksom. Gå till en park istället för att stå utanför vårt fönster och spela kubb!!

En massa på området är sjukt irriterade och så fort ordförande kommer tillbaka. Blir så sjukt irriterad. Jag måste plugga men kan inte koncentrera mig för 5 öre!! Btw så bor ingen av de 12 ungdomarna här. Så jag vet inte ens vad de gör i lägenheten.

Med vänlig hälsning, irriterad tjej x 1000.

 

Vi ringde hon som bor där och hon hade ingen aning att de betedde sig så. Hoppas de lugnar ner sig nu efter att hon ska ringa och snacka med dem!




Knasbebis

Jack kom nyss och stör mig i plugget nu haha.. Men å andra sidan är han så söt och gör så roliga miner så måste gosa med honom i alla fall ett tag!




Pics

Ehh får nog ta och radera lite bilder från mobilen så fort tentan är över. Drygt 10 000 bilder och mitt minne på 64 GB är snart fullt.. Haha ja jag fotar typ allt..




Plugg

Mm kul liv.