slide show

Attract

Här ska det tränas! Nu har vi äntligen ett attractband hemma :DLördag

 
Primolut-nor tabletterna fungerade alldeles utmärkt för min del i Turkiet. Hade läst på olika sidor att det inte fungerat för vissa tjejer, biverkningar osv men de var verkligen toppen. Så prova de om ni behöver på semestern, ska absolut ta de i fortsättningen med om det behövs på någon resa. Och precis som det stod så får man mens 3 dagar efter men nu har jag en saaaatan mensvärk!! Suttit på soffan och kollat masterchef hela förmiddagen. Men nu måste jag röra mig. Måste tvätta håret och fixa lite saker. För kl 5 ska vårt löpband monteras ihop, så kul att ha ett sånt! Och ikväll blir det grill hemma hos Evelina och hennes familj. Blogg.se är ju de segaste i världen och de har fortfarande inte lagat appen så det går inte blogga från appen och jag kan alltså inte ladda upp bilder. Skärpning blogg.se!Vårt hotellrum i Turkiet

Vårt hotellrum var så himla fint! Det var rent, fräscht, modernt och med fin havsutsikt. Städning 7 gånger i veckan så varje dag när vi kom hem från stranden var det städat och superfint, var lite synd att man smutsade ner det med sand direkt..
 
Tyckte riktigt synd om städerskorna. De städade alltid i långbyxor och skjorta och stå i hissen där det var 45 grader och sen städa alla rum i värmen, jag är inte avis. Grymma var de i alla fall.
 
Hela hotellet var förövrigt riktigt bra. Personligen kommer jag troligen aldrig mer åka till Turkiet eftersom turkarna är så jobbiga och stranden var inte så fin men OM jag mot förmodan skulle åka dit igen kommer jag absolut välja Sunprime ocean Alanya beach suites & spa och jag rekommenderar det till ALLA som ska bo i Alanya, eller ja det hade ju en åldersgräns på 16 år men det var skönt att slippa småbarn. Personalen var så himla trevliga och hjälpsamma, det låg direkt vid havet, rummen var så fina, restaurangen var mysig, frukostbuffén var riktigt god, de tog hand om stranden väl, gratis solstolar, butler på stranden som serverar drinkar mm, välkommsdrink när man kom dit, lagom stort hotell, 2 pooler, fint upplyst på kvällarna, smidig in-och utcheckning, bra läga och söta killar som jobbade i restaurangen (a)
 
Trots den olidliga värmen var killarna alltid glada och trevliga i restaurangen, man kände sig som en prinsessa som blev serverad allt man ville :)
 
Så skön säng!
 Playing cards

På väg till flygplatsen i Antalya stannade bussen i Side så att man kunde gå på toa och köpa något att äta/dricka. Köpte en kortlek (brukar göra det i varje land, kul att ha som minne) och en söt liten elefant. Men den som säger att Turkiet är billigt är ju lite wierd. Där var fett dyrt.
 Sunprime

En video som jag filmade första eller andra kvällen i Alanya, kommer inte riktigt ihåg. Hotellet var riktigt fint när det blev mörkt eftersom det lös i en massa olika neonfärger överallt. Till och med de små stenarna på marken var upplysta. Gillar framförallt det med hissen, så fint! Ser ni blixten? Ja det åskade rejält.Turkiet, dag 1

När vi kom upp på rummet trodde jag att jag skulle dö av värme, Acen var inte på och vi fattade inte hur den fungerade.. Fick springa ner till receptionen och fråga. Efter det gick jag ut på balkongen och möttes av denna underbara utsikten!
Tyvärr försvann solen lagom till att vi kom fram och det började regna istället. Men gick ner en runda till stranden ändå.
Vackra Alanya-borgen. Den var så fint upplyst på kvällen med!
 
Utsikten var verkligen helt stunning. Men varje morgon när jag vaknade hoppades jag på strålande sol men möttes av moln men de flesta dagarna sprack det upp senare under dagen i alla fall. Att sitta på balkongen och titta ut över havet, det är livet!
 
Trött tjej efter 10 timmars lång resa sammanlagt.Äckelväder

Alltså seriöst, vad är detta för väder? Äckelväder skulle jag vilja kalla det eller med andra ord; svensk sommar.
 
Jag saknar värmen i Turkiet. Att kunna gå barbent i shorts eller kjol och linne klockan 9 på morgonen och klockan 1 på natten, utan att frysa ett dugg. Här i Sverige är vädret nästan aldrig bra, när var det senast 1 vecka med värme och konstant sol? Det är snart juli och det regnar och är riktigt kallt ute. Jag som är en vädermänniska påverkas mycket av vädret, sånt här väder gör mig trött och väldigt irriterad.
 
På balkongen med utsikt mot underbara medelhavet för 5 dagar sedan.Malmö --> Alanya

Började med att jag dygnade så att jag skulle hinna packa allt. Blev klar 4.00 och taxin skulle komma och hämta oss 4.20, perfect taiming. Klockan 7.05 lyfte flyget och efter 3,5 timme klev vi av i Antalya och möttes verkligen av en värmechock. Det var riktigt kvavt och varmt, gick knappt att andas. Hade varma sneackers och leggins på mig så det blev snabbt av med det.
 
Vi började prata med en mamma och dotter från Malmö, mycket trevliga! Därefter väntade 2 timmars bussresa mot Alanya. Efter att vi hade kört i typ 10 minuter började det plötsligt pipa i bussen och så stannade den. Busschauffören var fett otrevlig och han började slå på bussen och vi fattade inte vad som hände. ACen stängdes av och vi höll på att dö haha. Det var något med motorn så vi fick sitta där ett bra tag och svettas innan bussen åkte vidare.
 
Antalyas flygplats.
Några av bussarna.
Och här pajjade bussen..
Vi kom i alla fall fram till sist vid kl 16 och då drog jag och mamma oss bort till hotellet där det var svalt i receptionen tack vare ACen, såå skönt! Direkt när vi kom fram kom en jättesöt kille fram till oss och gav oss en varsin välkomsdrink. Kan vara något av det godaste jag smakat, mest i den värmen.
 
Jordgubbssmak längst ner och sen apelsin. Så god!! Han önskade oss en trevlig vistelse och sen gick vi upp till vårt rum. Gott intryck direkt från hotellets sida vilket jag tycker är viktigt.
 Video från Alanya

Första kvällen i Alanya. Var lite deppig pga vädret haha men det var grymt mysigt att sitta ute på kvällen och titta ut mot havet och äta middag!Bränt mig

Idag har jag spenderat dagen med att packa upp och fixa lite andra ärenden. Är inte klar med uppackningen än, vet inte om jag orkar mer idag haha, sov bara till halv 12 så jag är fortfarande trött.
Och det gör SÅÅÅÅÅ ont där jag bränt mig. Satan i gatan alltså. Skinnet kan jag bara dra bort, så bränt är det. Ser jättefult ut tycker jag, helt rött. Samma sak hände i hela ansiktet i Turkiet men det lyckades jag på något sätt få fint med hjälp av solen. Vill sola mer så att det jämnar ut sig. Kliar som satan med :(
Har även lyckats bränna mig på örat (hur stor är chansen för det egentligen?), hårbotten och läpparna. Jag och Maja diskuterade om man verkligen kan bränna sig på läpparna innan jag åkte till Turkiet och svaret är; japp OM man kan.

Ser ni den stora röda fläcken på första bilden? Kliar sönder.. Annars är jag mycket nöjd med min bränna! Främst benen och magen är bruna, magen är riktigt brun och jag älskar det! Dock ramlar delar av skinnet av på ryggen och axlarna med. FÅR BLI BÄTTRE MED SOLFAKTOR INFÖR NÄSTA RESA.Home sweet home

På väg hem från Sturup nu, är sjukt trött efter 10 timmars resa idag. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv, kan lika gärna bli kl 16 hehe. Är typ i Höör nu, ahh vill bara sova!Bye Turkey

Varmt i Turkıet!! Bussen hamtar oss kl 19 ıkvall, ar hemma runt kl 4 ı natt. En lang resa vantar alltsa.. Men nu ska vı dra tıll stranden en sısta gang, fortfarande brand sa blır lıgga ı skuggan och ta ett sısta dopp ı havet.Turkıet, Alanya

Heej!
Antlıgen loggar jag ın pa ınternet, ahh man marker verklıgen att man ar beroende. Tankte uppdatera lıte har. Nar vı kom fram tıll Turkıet mottes vı av en sjuuk varme, nı som varıt pa solsemester kanner kanske ıgen den dar varmechocken man far nar man stıger ut ur flygplatsen. Solen sken och det var 45 grader ı skuggan och ca 55 grader ı solen. Var buss pajjade pa vagen, motorn gıck sonder och busschaufforen var sjukt orevlıg, han holl bara pa att sla pa massa saker ı bussen, som om det skulle hjalpa att fa ıgang den haha. Efter ca 2,5 tımme kom vı antlıgen fram tıll hotellet. Tanker bara skrıva ı stora drag nu, annars lar jag val sıtta har tıll ımorgon..

Hotellet ar superfınt, valdıgt lugnt pga att det ınte fınns nagra barn dock. Vı mottes av en jattesot kılle som jobbar pa hotellet och han gav oss en valkomsdrınk, sjukt god! Bestaller den varje dag nu hehe. Personalen ar valdıgt trevlıga och bryr sıg om sına gaster. Det fınns 2 pooler men dar hanger jag nastan aldrıg, stranden och havet har vı ju utranfor var balkong sa det ar dar vı spenderar vara dagar. Sanden ar dock grovkornıg, ett lıtet mınus eftersom bade jag och mamma alskar vıta sandstrander. Vattnet ar ratt fınt men det blır djupt dırekt och det ar ıngen sand ı vattnet. Men annars ar det otrelıgt harlıgt och avslappnande att chılla vıd havet hela dagarna. Staller klockan pa 7, gar ner och ater frukost och sen paxar vı solstolarna langst fram vıd vattnet, underbart! Sen kan man bestalla drınkar mm sa kommer de med det tıll solstolen, lyx! Havet ar lıte kallt, antar att vattnet varms upp rejalt ı julı-augustı men det ar ju ınte Ahus-kallt dırekt.

Nu tıll vadret. Nar vı kom fram tıll hotellet forsta dagen blev det rıktıgt molnıgt och sen borjade det osregna och aska hela kvallen. Nasta dag var det samma sak och dagen efter det med. Men trots det ar det SJUKT varmt, runt 40 grader varje dag bara det att de jakla molnen tacker typ hela hımlen. Nar jag sımmade med delfıner, som forovrıgt var underbart osregnade det och askade, mındre kul.. Igar var forsta dagen med rıktıg sol hela dagen och jag trodde aldrıg att jag skulle saga det, men da saknade man lıte moln. Alltsa solen ar verklıgen sjukt galet fruktansvart varm. Den varmer ınte som den gor ı Sverıge utan den BRANNER, det gar ınte lıgga ı solen far da kanner man sıg som en stekt fısk. Ta ett harfon och satt det rıktıgt nara huden, sa kanns det. Men vısst ar det harlıgt. DOCK gjorde jag ett av de storsta mısstagen man kan gora, det var ju molnıgt de 2 forsta dagarna sa da tog jag ınte alls solkram, tankte att det behovs ju ınte. MEN OJ VAD DUM DU VAR DAR CAROLINE. Igar brande jag mıg nagot sa fruktansvart, jag kan ınte ta pa mıg bıkının utan att jag far tarar ı ogonen, svıder sa hemskt. Kan knappt lıgga ı sangen och nar jag duschar rınner tararna sa ont det gor. Aldrıg brant mıg sa mycket ınnan. Men nu har jag lart mıg en laxa for framtıda solsemestrar, solfaktor 15 de forsta dagarna!! Nu far jag lıgga ı skuggan hela dagarna ıstallet,men farg har jag fatt och mer ska det blı. Ska steka nu de sısta dagarna, vıll blı brun!!! Mamma har fatt nagon ınfektıon pgfa solen sa ıdag var lakaren har och nu har hon fatt penıcıllın och massa annat och kanske spruta ımorgon, usch skulle ınte vılja fa det ı Turkıet, stackars mamma hoppas hon blır battre! Nu ar vadret dock battre, sa Evelına du som ska hıt, du kommer nog ha tur med vadret!

Forsaljarna ar skıtjobbıga, man vagar knappt ga ınj ı nagon affar men har hıttat en del, typ lıte fejk Luıs Vuıtton och lıknande. Imorgon ska vı chılla pa stranden ıgen, lıvet har ar underbart! Jag bara njuter. Orkar ınte lasa ıgenom hela ınlagget, ar sakert nagra fel och har ju ınte svenska alfabetet har men hoppas nı kan lasa detta anda.

Jag blır dodstrott av solen, sa ska ga och lagga mıg alldeles strax men eftersom jag gar upp vıd 7 jamnar det ju ut sıg. Nu ska jag se tıll att njuta ordentlıgt av dessa 3 dagarna som ar kvar. SEE YOU! :)Uppdatering från Alanya

 Alanya är toppen MEN inte vädret!!! Trodde man åkte utomlands för att slippa regn och Alanya är känt för sina få regndagar men det har regnat båda dagarna och ska tydligen fortsätta så. Alltså det öser verkligen ner flera gånger om dagen och åskar konstant. Ingen sol heller.. Endast i 10 min idag men molnen tar visst med, är riktigt bränd nu för tog ingen solkräm. Förhoppningsvis blir vädret bättre efter helgen. Jag vill ju bli BRUN!
Går inte att ladda upp bilder men hörde att ni har bra väder hemma i Sverige?Mot Turkiet, Alanya!

Nu åker jag och mamma till Turkiet! Ska bli så grymt skönt att bara slappna av 1 vecka. Sola, bada, shoppa, äta god mat och simma med delfiner. Förhoppningsvis blir det en riktigt härlig resa, aldrig varit i Turkiet men Alanya är säkert superbra!
 
Flyget går som sagt 07.05 från Malmö. Ska packa det sista nu och försöka hålla mig vaken till 04.20.
Ha det bra!Trött

Är inte ens klar med packningen!! Usch vilken stress detta är alltså.. Taxin kommer och hämtar oss 4.20 så det blir ju ingen sömn för min del i alla fall.. Flyget lyfter 7.05 och vi är typ framme vid 15 på eftermiddagen, lång resa med andra ord. När vi kommer fram ska jag chilla på stranden lite, kanske kolla in centrum och sen sooova.Simma med delfiner på fredag!

På fredag ska en av mina största drömmar gå i uppfyllelse, nämligen att simma med delfiner! Jag har alltid varit fascinerad av dessa underbara varelser, som även är riktigt intelligenta. Jag undrar hur en delfin känns? Har alltid velat ta på en haha och se om de är så hala som de ser ut. En kompis till mig sa att "en blöt gummistövel" förklarar känslan rätt bra och det verkar ju rimligt.

Ska i alla fall bli sjukt kul men också lite nervöst! Det är ändå stora djur vi pratar om men förhoppningsvis blir det underbart.

Det är på Sealanya en bit utanför Alanya, Turkiet. Kostar 100 euro att simma med delfiner i 30 min tror jag att det var, sjukt dyrt! Men folk säger att det är värt det.
Natti!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, har nämligen en hel del saker att fixa imorgon innan resan. Innan varje resa säger jag och mamma att vi ska ta det lugnt men det blir alltid likadan stress innan haha..

God natt och sov gott!


Ronaldo säger med god natt ;)Börja packa nudå

Jag gillar inte att packa.. Vill helst av allt ha med mig allt detta så att jag kan bestämma på plats vad jag vill ha på mig, som här hemma liksom. Men det är mest linnen osv som inte väger så mycket!Hotellet i Alanya

Såhär ser hotellet ut som jag och mamma ska bo på. Sunprime ocean Alanya beach suites and spa, namnet är alldeles för långt för att jag ska komma ihåg det haha. Vi har köpt till frukostbuffé men inte all inclusive. Hotellet ligger precis vid Kleopatrastranden, första gången vi kommer bo 0 meter från stranden och det ska bli helt underbart! Hotellet är fritt från barn, har en åldersgräns på 16 år vilket kommer bli skönt, slippa småbarn. Visst, de är supersöta men är man själv inte en barnfamilj kan det bli jobbigt med alla ungar som springer runder och skriker.


Vet inte exakt hur vårt rum kommer se ut, finns flera olika men havsutsikt har det i alla fall.Dagens


Skor från Scorett, ringarna är Swarovski och Thomas Sabo, tunika från Polen och väska från Mischa Bartons kollektion.Ocean blue


En tunika jag köpte i Polen, från C&A. Skön och luftig, perfekt till sommaren!Primolut- Nor

Är det någon av er som har provat Primolut-Nor nångång? Fick det utskrivet av läkare och det verkar ju bra om man vill skjuta upp mensen men samtidigt verkar det finnas rätt många biverkningar med och på vissa har det inte ens hjälpt.. Om ni testat det, fungerar det bra? Har läst att man får en helt sjuk mensvärk när man slutar ta de, och om jag får mer ont än vad jag brukar ha tror jag seriöst att jag avlider. Provar i alla fall, tog den första idag och ska fortsätta med det tills vi kommer hem från Turkiet. Är egentligen emot hormoner och sånt skit som inte kroppen producerar själv men men..
@the bus

Sitter på bussen på väg till skolan, ska träffa Maja där för vi måste fixa en sak mer CAE, hoppas någon är på skolan! Sen ska vi till stan, äta lunch och gå runt lite. Hoppas ni får en fin dag!Bra Ronaldo

Snacka om att jag blev besviken när jag insåg att TV4 valde att sända Danmark-Tyskland matchen istället för Portugal-Holland! Blev tvungen att leta upp någon live streaming och till sist hittade jag en spansk eller portugisisk sida som sände det haha men den laggade sönder. Och nu för 30 min sen sa Felicia till mig att TV4 sänder den nu kl 00.05, damn you TV4! Men grym Christiano var, gjorde 2 mål av 2. Första gången jag kollar en hel match, men säger bara; ögongodis!

 

Ska nog sova snart tror jag. Imorgon ska jag träffa Maja. Vi ska fixa en sak på skolan och sen till stan. Måste köpa maroccan oil, läppglans med solskydd och peeling.


MEN SNYGG

Ni fotbollsintresserade, visst spelar Christiano Ronaldo i Portugal och de spelar ikväll 20.45? Jag ska se matchen endast pga att Ronaldo är så sjukt grymt snygg!!
GRYMT SNYGG!Polen, dag 1

Efter att vi hade ätit frukost, tagit det lite lugnt och umgåtts med morfar åkte jag och mamma till ett shoppingcenter. Vi gick runt i affärer, köpte en del. Älskar New Yorker i Geant, den är så bra! Så åt vi KFC (AHH så gott det är där) och sedan åkte vi till ett annat shoppingcenter.


Ett relativt litet shoppingcenter men ändå med bra affärer!

Många unga som jobbar i restaurangbranschen, supertrevliga de flesta!

Kan vara det godaste som finns.

Sen fikade vi.


Inne på New Yorker.

Blev några påsar.
Omg

Holy shit! "Känns som 64 grader" haha, klarar kroppen ens av sån värme? Tror inte jag ska åka till Dubai i juni.. April låter bättre.. Okej bra att 4 inte kom med.. Står i alla fall 64 grader!Gårdagens


Kjol- Orsay (Polen)
Skor- CCC (Polen)
Linne- New Yorker (Polen)Ny kjol

Här är en kjol jag köpte i Polen för 2 veckor sen då vi var på bröllop. Den kommer från Orsay och kostade cirka 150 kr. Lite svår att matcha dock men med ett svart enkelt linne blir det fint.
Avskedsmiddag

Glöm det jag skrev om min migrän tidigare, för satan vilken migrän jag fick senare under dagen. Har fortfarande ont i huvudet så ska snart gå och lägga mig..

Jag, mamma och bror åkte till Siba i Kstad innan idag för att köpa en ny diskmaskin eftersom vår har gått sönder, den kommer nästa vecka. Därefter åkte jag och mamma till stan och åt på wokhouse snabbt innan vi åkte hem. Bytte om och sedan kom Cassandra och Rasmus och hämtade mig för jag och Cassandra skulle ha avskedsmiddag på infinity. Vi satt där och pratade tills kl 22 för då skulle de stänga. Personalen började sätta upp stolarna så det var nog en pik om att vi skulle gå hehe. Min bästa vän flyttar till Stockholm imorgon, kan inte fatta det.. Kommer sakna ihjäl mig!!

Nu ikväll har jag tittat på ett avsnitt GG som jag missade när vi var i Polen. VA är Diana mamma till Chuck?!


Så gott!

Cassandra.

Hade på mig en ny kjol från Polen.

Cassandra öppnar studentpresenten hon fick av mig :)


Gonna miss u!


Av mig fick Cassandra ett par Swarovski örhängen. Hoppas du blev glad :)Fruits

God morgon! Vaknade sent idag, alldeles för sent.. Men igår var i alla fall sista dagen jag tog penicillin, gosh så skönt! Nu hoppas jag på att det bara går åt rätt håll, att penicillinet har tagit bort det mesta.

Efter kuren känner jag mig svag så nu ska jag boosta min kropp med massa frukost, c-vitamin och fruktsmoothie!

Nu har det gått 1 hel vecka sedan jag hade migrän sist, en hel vecka! Så länge har jag aldirg varit utan migrän innan, woho. Mamma bokade en läkartid till mig för att kolla mitt huvud men jag börjar tro att det var stressen i skolan i kombination med lite sömn som framkallade migränen. Vi får se nu över sommaren då jag tar det lugnt, om det blir bättre då eller inte. Faaast jag har ändå huvudvärk idag..
Några bilder från Polen

Restaurangen på båten (Unity Line) är riktigt fin och har god mat! Var dock sjukt trött men en god schnitzel satt inte fel.


Mamma åt anka.

Och jag åt detta.

Vid 7 på morgonen var vi framme och efter vi hade växlat pengar körde vi direkt till morfar. 1,5 timme senare var vi äntligen framme i Szczecin.

Mamma gick in och köpte lite bullar i affären till frukost och jag hade tråkigt..

..och fotade typ allt som gick att fota i bilen.

Money money till shopping.


När vi kom fram till morfar tvingade jag mig själv att plugga lite skyltar. Kommer aldrig få det förbannade körkortet.. Det är ju sååå tråkigt att plugga teori.

Helt plötsligt kommer morfar och ger mig 1000 zloty i studentpresent! Blev superglad, har liksom aldrig fått mer än 50 av honom vartannat år typ haha. Tack morfar, mycket snällt! Det är drygt 2000 svenska kr, morfar slog på stort ;)Outfit

Hade lite tråkigt på båten till Polen så tog lite outfitbilder.


Favvo jackan på!


Var lite jobbigt med självutlösaren, fick springa fram och tillbaka så bilderna blev ju inte de bästa.Lösnaglarna var på och min älskade Thomas Sabo ring.


Skorna är från Scorett, kjolen kommer från H&M, t-shirten med spets som dock inte syns är från Bik bok och jeansjackan har jag köpt på Cubus. De två ringarna är Thomas Sabo och det är armbandet med. Väskan kommer från Jofama by Kenza och naglarna från Kicks.

När båten väl hade avgått åt jag och mamma middag på restaurangen och somnade sedan utmattade efter den hektiska veckan. Nästa gång behöver jag inte ens ställa alarm eftersom de bokstavligen skriker ut att vi snart är framme på engelska, svenska och polska skithögt klockan typ 5.30 haha.

Och jag vet inte varför texten blev så liten och varför det inte är något mellanrum, ahh får sinne på blogg.se nya portal!
Facebook

Precis lagt ner timmar på att lägga in alla bilder från studenten på facebook, hoppas ni gillar dem! Åh så många fina minnen så det finns inte. 250 bilder som jag kommer kunna kolla på om 20 år och minnas den bästa dagen i mitt 19åriga liv.Internet friends

Internet friends hade vår klass som utspringningslåt. Från det att glaset krossas. ALLTSÅ ÅÅH MINNEN!! Själva utspringet var helt galet och så grymt många känslor. Den känslan alltså, Gud så underbart ♥
Grattis!

Grattis till studenten mina fina bästavän!! Jag är så ledsen över att jag inte kunde vara på hennes utspring idag men jag mår fortfarande inte bra :( Men imorgon måste vi träffas!! Avskedsmiddag du och jag? Hör av dig!Dubbelbokat

Började läsa Dubbelbokat i förgår och läste ut den igår. Har nog aldrig läst en bok såhär snabbt men ååh så bra den var! Jag älskar Sophie Kinsellas sätt att skriva, riktigt härliga chick-lit böcker men som ändå har en historia och inte bara är sådär meningslösa.

Ett boktips nu i sommar, läs den!

Såhär står det där bak "Vad händer när två familjer tvingas bo i samma sommarhus en hel vecka? Vilka hemligheter dyker upp och står de verkligen ut med varandra?
Chloe behöver verkligen semester. Hon är så trött på att sy bröllopsklänningar och hennes man är deprimerad efter neddragningar på företaget där han jobbar. Då erbjuder hennes rike vän Gerard att låna ut sitt sommarhus i Spanien - perfekt!
Hugh är olycklig. Hans fru ägnar sig åt shopping och renovering och han får arbeta hårt för att ha råd med allt. Han har nästan aldrig tid att umgås med sina barn och känner dem inte alls. Sådan tur att hans vän Gerard har erbjudit dem att låna ett hus i Spanien så att han kan vila ut.
Båda familjerna anländer till sommarhuset och får en chock. Gerard har dubbelbokat dem. Besvärat försöker de komma överens, men spänningarna stiger i värmeböljan. Vem får ihop det med vem och vilka har ett förflutet tillsammans?"Skattjakten, del 3

Okej vet att jag är efter med att lägga upp bilder från studentveckan men i och med att jag fortafrande är sjuk orkar jag inte vara inne på datorn direkt. Här kommer i alla fall fler bilder från skattjakten, från måndagen. Jag hade precis blivit någorlunda frisk och var pigg och glad.

Folk från olika skolor samlade i hembygdsparken.
Militärer.
Hana och Ellen.
I väntan på instruktioner.
Vi var 30 stycken i laget man vann ändå inte såklart.
Haha!
Vissa av uppdragen var helt sjuka!

En som jobbade på glitter kollade på alla som om vi vore sjuka i huvudet, hallå lite humor kan hon väl ändå ha?
Eftersom Josse hade bil körde vi hem till Amanda och fotade gräsklipparen bla. De flesta hade druckit så det var rätt chill att sitta i bilen.
Mannen i kostym ställde gärna upp på att bli fotad haha!

De sista bilderna från skattjakten kommer imorgon för nu ska jag sova och försöka bli frisk. Puss!
Och nej jag vet inte varför texten blir helt cp under vissa bilder.. blogg.ses fel!Alltså WTF?

Alltså WTF är det HÄR?! Fick en liten chock när jag loggade in på blogg.se nyss, har de ändrat om hela sidan?!?!?! Ni som bloggar på blogg.se är er också såhär cp?

Det är detta jag menar Monika, är inte din blogg såhär?! Ahh hatar detta nya, varför ska de alltid ändra om när något är bra? Facebook, den äckliga tidslinjen, bdb när man hängde där, msn och nu detta?
Airshoppen

Ska beställa lite saker från airshoppen idag. Billigare än i affären och så får man det på flyget så det är ju bra!

Läppglansen är riktigt bra, 2 för 215 och i affären kostar ett 200 kr så köper ett paket med båda. Mobilväskan tycker jag är riktigt snygg, kommer från Adax och kostar 349 kr och så min och mammas favoritparfym, Eternity! Luktar så himla gott så det får bli ett paket med parfym plus bodylotion.
Boring

Waaah, this is boring!! Legat i sängen i över 36 timmar nu, får så ont i ryggen av det. Vill vara frisk nuu! Skulle med mamma på avslutningsmiddagen i Kristianstad med hennes elever, ville ju träffa dem en sista gång innan de slutar 9an men det gick ju inte.

Ska ta penicillin kl 14.30 men är mycket osäker om jag vågar det när jag är hemma själv. Igår fastnade den nämligen i halsen så mamma fick hälla i mig dricka och banka mig på ryggen haha.. Scary om man är hemma själv ju och det händer igen :(
Tur

Från början bokade vi Turkiet till idag, 13 juni och det var ju riktigt tur att vi ändrade till den 20e för annars hade vi blivit tvungna att ställa in hela resan. Jag tror på att allt har sin mening.
Balklänning

Usch, hatar att kolla på bilder på mig själv från balen, här är i alla fall en bild jag blev taggad i på Facebook.
Hot

Ser ju bra ut! Sen kan man ju alltid lägga på 3-4 grader på detta eftersom det alltid är varmare än vad vädret visar. Längtar!!
Vilar

Sängen är min bästa kompis idag. Jag vill också vara frisk och njuta av sommarlovet :(
I wish
Sick

Jäkla skit. Jag är sjuk, riktigt sjuk IGEN. 10 gången i år typ? Så sjukt trött på detta!! Vad är det med mig?! Sovit hela dagen och kan inte äta något, ahh. Studentveckan tog hårt på mig :(
Så sjukt sliten

Ligger fortfarande i sängen. Från den 30 maj till 10 juni har det varit fullt upp, sovit ungefär 3 timmar per natt. Först bröllop i Polen sen studentveckan, studenten och nu balen. Jag är nu officiellt död! Ont i halsen har jag med, så typiskt. Flaket i ösregn och fotografering igår när det var superkallt. Om 9 dagar drar jag iväg till värmen, underbart!

Blogg.se appen cpar fortfarande så deg går inte ladda upp bilder via mobilen, får blogga från datorn istället.
Bal

Håruppsättning kl 14 och sen hovdala 15.30 för att fotas. Därefter åker jag och Victor till björket där balen ska hållas. Sen sitter man klassvis vid middagen, ska bli så kul att träffa folk igen!
Caroline S3SHB


Runt klockan 6.30 igår morse. Lagom trött men otroligt glad skjutsade mamma mig till stan för att hämta Martin och Orgi.

Förde nyss över bilderna från digitalkameran till datorn, ojoj vad många underbara minnen ♥Studenten <3

Anledningen till min dåliga uppdatering idag är att jag sov till klockan 15.30, var såå trött! Jag vaknade upp med en riktigt hem migrän som håll i sig till 1 på natten.. Känner fortfarande av huvudvärken dock. Det enda jag gjort idag är sovit och vilat. Öppnade studentpresenterna nu ikväll, sjukt glad! Imorgon måste jag tacka alla.

Hade som sagt en fantastisk dag igår!! Allt (förutom vädret) var så himla perfekt. Och jag ska berätta allt för er och visa alla bilder, för jag vill kunna kolla tillbaka i bloggen om 10 år och minnas den underbara underbara dagen i detalj. Men i korta drag; chanpagnefrukost, avslutning i aulan, betyg, fotografering, avslutningsmiddag, urspring, flaket (roligast ever!), fest hemma och björket.

Idag har jag hämtat min balklänning, är riktig nöjd med den. Majas syrra har gjort ett bra jobb! Imorgon är det dags för balen, ska bli riktigt skoj att träffa folk igen, saknar ju alla underbara personer redan :( är inte lika taggad inför balen som jag var inför studenten men det kommer säkert bli väldigt trevligt.

Min mobil har btw varit otroligt konstig igår och idag, så om ni smsat mig och inte fått svar är det för att jag inte fått en massa sms, vissa kommer fram men vissa för det inte, wierd!

Nu ska jag bada och fixa lite saker inför imorgon. Hur mår ni?!
Jag har tagit studenteeen

Kom nyss hem från studnetdiscot på björket, kul!

Men efter denna dagen är jag nu död. Sov 1,5 i natt och jag har Snart varit uppe 24 h i sträck. Har i alla fall haft världens bästa dag!!
För jag ska ta studenten!

Det är helt omöjligt att beskriva mina känslor just nu. JAG SKA TA STUDENTEN IMORGON!!!!! Kan inte förstå det själv, känns verkligen inte som det. Det ska bli så sorgligt så jag får tårar i ögonen när jag tänker på det. Dessa 3 åren har varit de bästa i mitt liv!

Nu har jag en del kvar att fixa inför imorgon, dagen kommer bli bäst!!
TACK MAMMA!!!!!!!
Trött!

Studenten tar död på mig!!! Gud vad trött jag är, helt galet :( och har sjukt många saker kvar att göra.
Så mycket att göra, så lite tid

Har ungefär 1782636720293872 saker att göra imorgon. OJ OJ OJ frågan är hur jag ska hinna allt? Panik panik. Vet inte vart jag ska börja, vill ju att studenten ska bli så bra som möjligt men det är ju så sjukt mycket som måste göras och allt kräver planering och ansvar.
Men blä

Sån stress innan studenten så det är helt galet!

Hittar tex inte mitt band till min studentklänning.. Jag vet att bandet var på klänningen när jag lämnade in den tl skräddaren, 100% säker. Men sen när jag fick tillbaka den var inte bandet där och hon sa att det inte fanns när jag lämnade in den. Letat igenom hela huset men finns ingenstans. Hmm?! Allt går fel idag, inget blir riktigt som jag vill.
Skattjakt, del 2

Fler bilder från när vi var hos Amanda i måndags. Alla i laget skulle klä ut sig till något och vi var militärer som ni nog ser på bilden. Köpte jackan i Polen så den har polska flaggan på sig haha men det funkar ju det med.Taggade!

Josefin och Emelie.

Rasmus och Amanda.

"Såhär spänner man sig!"

Adnan och Rickard.

Haha sött!

Lovisa.

Adnan.

Tar så lång tid att ladda upp bilder från systemkameran så bilder från själva skattjakten kommer i ett annat inlägg för nu ska jag äta.Önskelista till studenten

Min önskelista till studenten är rätt kort haha. PENGAR! Tycker det är bäst faktiskt, för då kan man köpa vad man vill och pengar behövs ju alltid :)
Trött efter gårkvällen

Oj vad jag är trött! Klockan blev mycket igår, gick och la mig vid halv 4. Men vilken toppenkväll det var igår!

Idag ska en del fixas inför studenten.
Blogg.se appen cpar fortfarande så jag kan inte lägga upp nya bilder bara gamla..
Bra kväll!
Beachparty

Hemma hos Emma nu och sen blir det beachparty!

Har problem med att ladda upp bilder på bloggen.. Men de kommer sen!
Fotbollsmatch

Fotbollsmatchen idag var kaos haha! Ägg kastades över hela planen, och ketchup, senap, mjöl, sirap osv. Vi stod i en klunga och aktade oss så vi inte skulle bli träffade. Tänkte inte på det så tog en av mina finaste jackor.

Sen kom några från HTS och började kasta så typ hela Linné sprang iväg haha. Stannade inte till slutet, tänkte att det skulle bli rätt mycket kaos då så drog hem efter drygt en timme. HTS vann med 5-0, no comments..

Fixat lite ärenden på stan och nu ska jag prova min studentklänning som förhoppningsvis är kortare nu än sist jag lämnade in den till skräddaren.
Heja Linné!

Vaknade upp med hemsk migrän men nu har jag tagit tabletter så det börjar gå över.

Idag är det andra dagen på studentveckan. Forbollsmatch mellan Linné och HTS är det första som står på dagens schema. HEJA LINNÉ!
SKATTJAKT

Idag var det som sagt dags för skattjakt. Var med sm3 och a klassen eftersom min klass inte riktigt visste hur vi skulle göra innan jag åkte till Polen.

Vi träffades hemma hos Amanda innan skattjakten, trevligt! Och sedan drog vi till hembygdsparken. Där fick vi instruktioner, vissa uppdrag var ju helt sjuka haha. Typ pierca dig, tatuera dig osv, såna gjorde vi inte! Men vi fixade bla ett rosa paraply, sak från second hand (för 2 spänn haha, så betalade jag med kort), tog kort på en man i kostym osv. Josefin hade kört så jag, Amanda, Emelie och Josefin drog till donken och köpte 18 cheesburgare och sen drog vi hem till Amanda och Emelie och fixade vissa av uppdragen där. Vi vann dock inte, någon från HTS gjorde det (varför vinner de allt?!). Vädret var sådär, juni och ingen sol buhu. Slutade vid 16. Imorgon blir det fortsättning av studentveckan.Nilla och Bettan redo för krig.Vi försökte ta några bilder med självutlösaren men det blev ju lite fail för killarna syntes inte.

Adnan fick istället agera kameraman ;)

Josefin, jag, Emelie, Victor, Rasmus, Rickard, Bettan, Amanda och Nilla!


Adnan, Bettan, Amanda och Rickard.

Fler bilder kommer sen.Go Linné!

Snodde Vloretas bild, men kom igen Linné! Nu ska vi vinna detta.
Mot Amanda

Köpte en militärjacka i Polen så ni kanske kan gissa vad vi ska klä ut oss till?;)
Studentveckan

Vaknade upp och mådde mycket bättre idag, antibiotikan har troligen börjat värka. Vaknade även upp till studentveckan!! Kan inte fatta det, redan studentveckan? Vi började ju nyss 1an!

Skattjakt idag, är inte helt hundra på vad det går ut på men det är i alla fall olika uppdrag man ska göra. Kommer bli skitkul!
Home sweet home

Älskar Polen men skönt att vara hemma nu! Kände mig krasslig i morse när jag vaknade, sjukt ont i halsen och mådde dåligt hela vägen hem till Sverige. Börjat ta antibiotika nu, vet inte riktigt om det hjälper men kan inte vara sjuk nu under studentveckan. Fick endast 3 timmars sömn i natt.

Borde tvätta håret men ska sova istället, trött! Natti.
Pizza hut

Har det bra i Polen!