slide show

Spring till H&M

Alltså H&Ms byxor, jag är besatt. H&M över lag är mitt liv. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Beställde fem par men orkade bara prova två idag. De första är linnebyxor men ser mer ut som kostymbyxor, älskar!! De ska jag lätt behålla. De andra är jeansmaterial men kanske strävt så de måste jag fundera över. De sitter bra i alla fall. Imorgon ska jag prova resten :-) 



Cellprov

(null)
Imorgon ska jag till gynekologen och ta cellprov, det är ju bland det obehagligaste som finns! Jag hatar det och jag har typ ont i magen men det är ju så viktigt, så avboka inte ert cellprov tjejer! Jag sköt upp det i över tre år för att jag inte vågade. Nu är det andra gången jag ska göra det. Funderade på att avboka tiden men ska tänka smart. 



16.12

(null)
Ikväll ska jag till Kristianstad för att äta middag med tjejerna från jobbet! Företaget bjuder och vi ska äta på Birgers trädgård. Jag har aldrig ätit där innan men velat prova så det ska bli superkul. Efter det ska vi hem till en av tjejerna. Det vankas utgång ikväll men jag vet inte om jag ska följa med. De vill få med mig men klubb är inte riktigt min grej. Senaste gången jag var ute var år 2012, herregud det är 10(!) år sedan 😬 Det beror på lite hur många som följer med. Kanske går jag dit en stund i alla fall. Jag dricker ju inte så klubbmiljö är så långt ifrån min comfort zone man kan komma. Jag är fortfarande orolig över Corona så det är en annan sak som gör mig tveksam. Sen går jag på penicillin igen, halsbakterien är tillbaka… 

Imorgon jobbar jag hela dagen så det kan ändå inte bli en för sen kväll. Det är jag och chefen som jobbar imorgon. Ha en fin lördag och söndag hörni ❤️



Discokillen

Disco-killen!! ❤️❤️ 
(null)

(null)
Idag åkte jag och hämtade Jack från hans första (?) disco! Min lilla discokille <3 När blev fasters älskling så stor? Stoppa tiden! Han kunde ju nyss inte ens gå och nu går han på disco och fyller 9 om ett par dagar. Alltså snälla? 

Det var jättemysigt att åka och hämta honom och få lite egentid. Det var verkligen flashback till när man själv gick på skoldisco, kommer ni ihåg pirret i magen? Min fina, fina älskling. Vad vore livet utan dig? I sommar ska vi till Spanien tillsammans, jag är så taggad att jag spricker!! 




Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, efter 10 dagars ledighet. Det känns…tufft? Jag vet att det kommer rulla på när jag väl är inne i det men det känns lite tufft just nu. Jag har verkligen försökt tänka bort jobbet men det har blivit lite småsaker relaterade till jobbet, svara på lite meddelanden och så och idag har jag jobbat en del men i övrigt har jag faktiskt lagt jobbet åt sidan och det känns väldigt skönt! 

Jag har haft ett superbra lov. Jag hade så fina dagar med E <3 det gjorde typ hela lovet. Jag har också träffat många fina vänner och haft väldigt roliga stunder. Jag har även jobbat i affären tre gånger och haft väldigt roligt där också. Utöver det har jag hängt med mamma och ätit en massa god mat. 
(null)
Jag undervisar två 9or så perioden nu efter påsk fram till sommaren kommer bli riktigt tuff. Det är slutbetyg som ska sättas och en massa saker som behöver göras och rättas. Nationella proven är inte heller färdigrättade så det är en annan jobbig sak som väntar. 



Så fint lov

(null)
Jag har verkligen haft typ det bästa lovet någonsin. Jag har umgåtts med så fina personer och jag har haft så roligt. Tacksam ❤️ Nu är det bara söndag och måndag kvar. Jag ska ta tillvara på dessa två dagarna och göra det till riktiga chill-dagar tillsammans med mamma. Vi har knappt hunnit umgås under lovet nämligen. Det kanske blir lika varmt imorgon som idag? Då kanske jag kan inviga min soffgrupp på altanen. Vi ska även grilla, weey! 




Pinchos

Men vilket trevligt påsklov jag har haft hittills!! Igår träffade jag mina älskade vän Jill. Vi hängde så mycket innan men har inte träffats på typ 2-3 år nu, så sjukt egentligen. Ändå kändes det som om vi aldrig hade varit ifrån varandra. 

Vi åkte till Kristianstad för att äta på Pinchos. Maten var jättegoda, stället vi fick sitta på var jättemysigt och det blev en massa prat och skratt. På vägen hem satt vi i bilen och sjöng till gamla godingar på radion. Vilken kväll <3 
(null)

(null)
Nej men SÖTASTE 
(null)

(null)

(null)

(null)



Tacksam

(null)

(null)
Jag har verkligen världens bästa extrajobb! Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre extrajobb, det finns liksom inget som hade passat mig bättre. Jag jobbade hela lördagen och idag fick jag ett sms kl 09 om jag kan hoppa in 12-19. I och med att E ändå skulle hem och jag har påsklov så passade det bra. Jag jobbade med chefen idag och det gick jättebra. Hon är en helt fantastisk butikschef, verkligen 💕 Vi sålde för riktigt mycket idag och en familj köpte för drygt 9000 kr, där snackar vi ett bra kvitto! Idag blev det även mycket packa upp och larma varor. Det brukar jag inte göra så jag bara jobbar helger i vanliga fall och det är mer en uppgift som göra under vardagar, men jag tycker det är roligt. 

För er som inte vet så jobbar jag ju som lärare till vardags men extrajobbar i en klädesaffär som säljer märkeskläder. Det är ju verkligen det perfekta stället för mig. Jag fick jobbet lite av en slump. En ny butik öppnade, de sökte extrapersonal och jag sökte, med 0 erfarenhet av handel. Ägaren ringer upp mig och säger att de behöver någon som kan jobba helger, han frågar om jag har erfarenhet av försäljning varpå jag svarar nej. Han ville ge mig en chans och på den vägen var det. Nu behärskar jag kassan utan problem och kan det mesta. Det känns så skönt! Det är dock riktigt slitsamt att jobba inom handel. Ryggen tar stryk, fötterna tar stryk, kroppen tar stryk. Ge lite uppskattning till personer inom handel nästa gång ni handlar, för det är inte helt enkelt jobb. 

Nu jobbar jag på lördag nästa gång, men bara ett par timmar. Sedan ska jag jobba hela nästa söndag. Innan dess, på lördag ska vi ut och äta hela gänget från butiken. Företaget bjuder, hur trevligt? Det är väldigt härliga tjejer så det kommer bli toppen. 




Bra dag

Vilken bra dag jag har haft 💕 

Jag och mamma hade en heldag i Kristianstad och vilken trevlig dag det blev. Jag kommer inte ihåg när vi åkte iväg såhär till ett köpcentrum här i Sverige senast, det måste typ ha varit innan corona? Innan gjorde vi det ofta men jag har inte riktigt vågat. Vi gick i en massa affärer, jag köpte så himla mycket fint! Wow, är så himla glad för jag var inte direkt ute efter något men kom hem med jättemycket fint. Sedan åt vi middag och avslutade med ett besök på mitt jobb. Jag ville visa mamma affären där jag jobbar och det blev en födelsedagspresent till min kära bror :-) 
(null)
(null)
Älskar sådana här dagar med mamma, det är verkligen bland det bästa som finns. Vi har så kul, hon är min allra bästa vän <3 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag ska visa allt jag köpte nu i dagarna för det är så himla fina saker. 

Morgondagens planer är lite oklara. E kanske kommer efter jobbet och ska i så fall sova över här till onsdag. Vi får se, jag hoppas det blir av för jag saknar honom <3 Samtidigt känns det lite nervöst att sova över första gången, det känns liksom så "seriöst" och för mig är det ett ganska stort steg att sova över med någon. Att spendera så många timmar med någon. En hel kväll, natt och morgon. Men det är en väldigt fin kille, så den biten känner jag mig trygg med. Han får mig att må bra. Han får mig att le och jag älskade varje minut vi spenderade tillsammans förra lördagen. Jag ville inte att han skulle åka hem och efter att han hade stängt dörren kändes det tomt. Samtidigt är allt detta läskigt. Jag öppnade upp mig så mycket för förra killen och han krossade mig totalt. Jag vet inte om jag vågar ännu en gång. Jag är så rädd för att bli sårad igen. E är dock motsatsen till det jag är van vid sedan tidigare. Han håller sitt ord. Han iggar aldrig. Han uppskattar mig och bryr sig. Han tar sig tid till att träffa mig. Dock känner jag inte honom tillräckligt bra än för att veta om det är genuint. 




PÅSKLOV

Det är PÅSKLOV!
Så otroligt skönt och så otroligt välförtjänt. Igår lördags jag hela dagen i affären, det var en tuff och hektisk dag men det gick bra. Vi sålde för 12 tusen över budget så det var bra siffror! 
 
Jag är dock helt slut, som varje lov. Det är alltid så hektiskt på mitt vanliga jobb att när lovet sedan kommer är jag helt slut. Jag behöver prata med min KBT terapeut igen men har inte fått förnyade sessioner än. Jag mår fortfarande inte bra och jag börjar fundera på om jag kanske behöver någon medicin i form av antidepressiva läkemedel? Jag har inte mått bra på flera år men har aldrig velat medicinera men det kanske jag egentligen borde göra? Jag vill kunna känna ork och glädje igen.
 
Planerna för lovet är egentligen inte många. I lördags jobbade jag som sagt så igår tog jag det bara tagit lugnt på soffan. Jag kanske ska träffa E i veckan men det är väldigt oklart. Han jobbar och jag är ju ledig. I och med att han har 92 km hit vet jag inte hur det blir. Jag saknar honom i alla fall. Det som är klart är att jag ska till Kristianstad idag med mamma och kolla lite i affärer. Jag ska till Pinchos med en kompis i veckan och till Kristianstad med en annan. Sedan ska jag faktiskt träffa en tjej från appen Gofrendly, vi ska bowla och spela shuffle. Kanske blir det bio med Jack. I övrigt är det ganska oplanerat. På lördag ska jag jobba igen men bara ett par timmar. Jag tycker det är skönt att vara ledig men jag gillar nog nästan jobba mer än jag gillar att vara ledig... Är det konstigt? Jag antar att svaret är ja. 



Tatueringar

Jag är såå sugen på att göra fler tatueringar! Jag har varit det ett bra tag men blev ännu mer sugen efter förra helgen när jag träffade E. Han har en del tatueringar och jag tyckte det var riktigt snyggt redan på bild men när jag såg de i verkligheten, ojoj 😍 Tatueringar i lagom mängd hos killar är något jag verkligen tycker är riktigt attraktivt. Vi snackade om våra respektive tatueringar en bra stund och han berättade om betydelsen bakom hans, det gjorde det bara ännu mer attraktivt. Himla fin kille det där. 

Hur som helst så väckte detta tatueringsdemonen inom mig rejält. Jag skulle verkligen vilja ha tre tatueringar till. Motiven är jag helt klar över men inte placeringen och den är ju superviktig. 

Jag skulle vilja ha en liten där det står mamma

Därefter vill jag verkligen ha en med texten I am enough

Till slut vill jag ha en där det står antingen Din förlust eller Deras förlust 

Alla dessa tre har en stark bakomliggande betydelse. 
(null)

(null)
Först tänkte jag mig den i ungefär samma storlek som på första bilden men då jag redan har en i ungefär samma storlek på höger handled så tror jag det kommer se lite konstigt ut att ha en liknande på vänster handled också. Därför tänker jag mig något liknande som på bild nummer två, fast på handleden. 
(null)
Jag tycker även det är väldigt fint med tatueringar på detta ställe, så kanske förlust tatueringen här? 

Mamma tatueringen har jag verkligen ingen aning om var jag skulle kunna sätta. 

Jag har dessa tre sedan innan.  
(null)

(null)

(null)
Älskar alla tre 💕 
Be strong girl symboliserar alla mina sjukdomar och allt kämpigt jag är med om i mitt liv, dag in och dag ut. När det känns som att jag bara vill ge upp ger denna mig styrka. 

Type 1 diabates och tecknen som betyder "I am greater than my highs and lows" symboliserar min diabates. Det är dels en säkerhetsgrej om något skulle hända men också att jag klarar det, hur kämpigt det än är. 

De ihopsatta hjärtana är jag och mamma, för alltid. 



Håruppdatering

En liten håruppdatering! 
(null)
April för ett år sedan, jag har alltså nu låtit min naturliga hårfärg växa i cirka 1,5 år (jisses??). 
(null)
April ett år senare, alltså idag. På bild två böjer jag huvudet lätt bakåt så man ser uppifrån. Visst har det hänt en hel del? Jag tror jag har klippt mig sedan vecka 4 och 5 bilden men nu har jag faktiskt inte klippt mig på ett bra tag. 

Just nu är håret typ 50/50 eller kanske 60/40%? Jag ser mest ut som en panda i nuläget. Jag vet fortfarande inte om jag kommer trivas i brunt, jag älskar ju det blonda. Men jag vill prova, annars kommer jag ju aldrig veta. Jag tänkte först att jag ska klippa bort allt det blonda när det växt tillräckligt men jag har nog ångrat mig. Jag tror jag vill ha det blonda kvar ett bra tag, som lite "ombre" typ. Mina två färger blandar sig ändå ihop på ett ganska härligt sätt, allt det mörka är liksom egentligen utväxt men folk tror jag färgat det mörkt så jag antar att det är ett gott tecken :-) 



E ❤️

(null)
E kom till mig igår och sov här, han åkte precis hem. Tänk att jag träffade en sådan här fin kille på Tinder av alla ställen?? Jag skriver aldrig till någon där först så tänk om han inte hade skrivit till mig den där dagen i mars. 
 
Jag ville inte att han skulle åka men han var tvungen att fixa några saker. Jag blev inringd på jobb och i och med att han åkt kan jag lika gärna ta det, fastän jag är väääldigt trött. 



Tinder dejt imorgon

Ahh, imorgon ska jag träffa Tinder killen. Jag är så nervös… Jag trodde hela tiden att han skulle avboka då han förra hela tiden sa att vi skulle träffas men inte höll sitt ord gång efter gång. Jag och E ska träffas hemma hos mig, det är kanske inte världens bästa ställe för en första träff? Men jag älskar vara hemma och känner mig trygg hemma så det blir nog bra. Det är 92 km från där han bor hem till mig så det känns ju fint att han vill åka en sån bit för att träffa mig. Det känns så himla bra när vi skriver, det verkar vara en riktigt fin kille. Sedan kan det ju dock vara så att vi inte alls klickar i verkligheten. Jag har ju ingen aning vad han kommer tycka om mig och vad jag kommer tycka om honom men av det vi skrivit med varandra tycker jag om honom. 

Jag vet inte hur jag ska somna i natt 😬 Sådana här situationer är så jobbiga för mig. Jag kommer säkert vara så stel, jag är alltid så extremt stel bland nya personer. Verkligen oskönt stel haha… Jag ska försöka att inte övertänka så mycket utan bara köra. Men vet att jag ändå kommer övertänka minsta lilla grej imorgon. 
(null)