slide show

Favoriter i december

FAVORITER I DECEMBER
 
Jag lyssnar på:
 
Dels Playing with fire med Liam - går verkligen på repeat men under december har självklart jullåtarna stått i fokus. Favoriten är och kommer alltid vara Last Christmas med Wham. Den har över 200 miljoner visningar på youtube, förstår varför! Magisk. Vila i frid George Michael. Jag kommer ihåg ett speciellt minne till den här låten, tiderna då min bror fortfarande åkte med oss till Polen, vi var i en stor mataffär och den här låten spelades och min bror gick runt och sjöng med till låten och jag försökte lära mig den. Åhh ♥
 
 
Jag tittar på:
 
SKAM! Bästa som någonsin gjorts, beroende.Har sett den första säsongen och halva säsong 2. När skolan är slut ska jag kolla på så många avsnitt i rad som jag känner för! 
 
Jag läser:
 
Peter Jihdes diabetes och har redan fällt en massa tårar till den, igenkänningsfaktorn är hög och jag blir så ledsen att jag är en av de som drabbats av diabetes typ 1. Jag skulle lika gärna kunna ha skrivit boken för jag kan relatera till nästan precis allt.
Förutom om diabetes så läser jag Sofie Sarenbrants böcker, deckare och helt helt underbara! Så jäkla bra, vartenda en i serien om Emma Sköld. Dock suger slutet på exakt vartenda bok. Alla sidor är riktigt bra, fram till slutet för de blir de riktigt kassa och blir lika besviken över slutet i varje bok. Läst Vila i frid, Andra andningen och Visning pågår. Ska snart börja på den fjärde, Avdelning 73. 
 
Jag spelar: 
 
Pokémon Go är väl det enda jag spelar då & då. Har en massa spel på mobilen men spelar i princip aldrig, Pokémon håller dock fortfarande i sig från sommaren - inte lika mycket dock pga tidsbrist och kallt ute. 
 
Jag ser fram emot:
 
Den 8 januari då examensarbetet är inskickat (!!!!!!!), hur kan något känner så nära men ändå så långt ifrån? När jag tänker tillbaka på de 4,5 åren jag pluggat på universitetet så känns ju 13 dagar nära men när jag tänker på hur mycket jag har kvar på examensarbetet och hur mycket jobb jag har kvar känns det som en omöjlighet. Hur fan ska jag fixa det?? Jag ser fram emot den 11 januari när tentan i språkhistoria är skriven och jag ser fram emot den 12e januari efter opponeringen. DÅ ÄR JAG FRI!!!!!! I alla fall tills jag får komplettering eller liknande som jag säkert lär få för det får i princip alla. Jag ser även fram emot att börja på mitt nya jobb den 9 januari, mitt jobb som högstadielärare!
 
Jag önskar mig:
 
Att det sista med skolan går bra, att jag kommer trivas på jobbet, många härliga minnen och resor och att jag kan börja utveckla min företagsplan. Jag är väääldigt sugen på att starta ett eget företag vid sidan om mitt lärarjobb och jag vet precis vad jag vill sälja för produkter och jag vet precis hur jag vill att det ska se ut. Jag vill få tag i en fin lokal, pengar till att starta upp företaget och sen köra! Jag önskar mig också en bra hälsa i 2017, att migränen kommer att bli bättre och att min diabetes vill samarbeta med mig bättre än i år och underlätta för mig då och då..



13 days from hell

Världens sämsta jullov, på riktigt.. Jag gör inget annat än att plugga och jag är rent ut sagt jävligt trött på det. Mamma försöker verkligen muntra upp mig och lägga in lite roliga saker vissa av dagarna mellan plugg, som Nova Lund, vara med Jack ibland och som idag när vi var i Kristianstad och åt lunch och shoppade lite. Fast jag kan ändå inte slappna av medan jag gör de här sakerna för jag tänker bara på plugget hela tiden. Jag kommer inte ens hinna träffa en enda kompis under hela jullovet, hur sjukt är inte det? Känner att jag inte är något roligt sällskap just nu när jag inte kan slappna av och njuta av tiden.
 
Imorgon, nyår måste jag plugga fram till det att vi ska iväg och fira in det nya året med familjevänner, det kommer bli supermysigt ♥ Och det västa av allt? 1a januari, som borde och alltid har varit slappedagen deluxe måste jag plugga exakt heeela dagen. Jag mår så mycket ångest och blir så ledsen :(
31 december / plugg
1 januari / plugg
2 januari / plugg
3 januari / plugg
4 januari / plugg
5 januari / plugg
6 januari / plugg
7 januari / plugg
8 januari - EXAMENSARBETET SKA IN!!! plugga språkhistoria 
9 januari / plugga fkn språkhistoria 
10 januari / plugga fkn språkhistoria 
11 januari - TENTA I SPRÅKHISTORIA
12 januari - OPPONERING EXAMENSARBETE
13e januari JAG ÄR FRI???????? FRI FRÅN SKOLAN FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEDAN JAG VAR 6 ÅR!! Alltså kan ni förstå det? Nej det kan inte jag heller. 13e januari känns så galet långt bort just nu, det känns som 13 år och inte 13 dagar..
 
Vilka helvetesdagar :))))
 
God natt.



I CAN DO THIS

Plugg plugg för fullt!
 
Jag läser nu igenom mina senaste 19 sidor och blir själv förundrad över att jag kan använda ett sådant komplicerat språk. Stolt över mig själv blir jag faktiskt. Jag kan prestera om jag bara vill, vilket jag ofta inte vill :-P Trots att skriva examensarbete är det jobbigaste jag gjort under heeeela mitt liv så går det över förväntan. Jag får så mycket beröm av min handledare, jag kan inte förstå det själv?? Jag har en bra bit kvar och 1 vecka på mig att skriva det men jag ska klara det! Har jag kommit såhär långt så klarar jag det, även om det innebär att jag gråter faktiskt flera gånger i veckan.
Peppinlägg till mig själv, detta kan jag klara! Kom igen nu, om 12 (!!!!) dagar är helvetet över.



SANTA´S WORKSHOP

Såhär såg det ut i tomtens verkstad dagen innan jul + julafton. 
Jag lovar att jag ska lägga upp bilder från julafton + visa upp mina julklappar här på bloggen eftersom att jag fick önskemål om det.
 
Måste plugga snart!!



Shopping i Lund

Idag har jag och mamma spenderat hela dagen på Nova Lund. Vi var nästan först där och vi var verkligen sista personerna ut, vi och de som jobbar i butikerna. Blir någon förvånad?? Har verkligen haft den roligaste och mysigaste dagen på länge, en helt perfekt dag! Migränen var på min sida (tog tablett i morse för hade riktigt ont men sedan var det helt okej under dagen!!), blodsockret samarbetade och jag och mamma hade jättekul.
 
Mamma är verkligen min allra bästa vän. Henne har jag aldrig tråkigt med, henne älskar jag över allt och henne kan jag berätta allt för. Vi har samma intressen, samma humor och samma slags personlighet. ily och taack för dagen♥ Så glad att jag inte bara har fått turen att ha världens bästa mamma utan också världens bästa vän.
Nöjd med min shopping är jag också! Blev både Odd Molly, Thomas Sabo och en del kläder.
Vad är shopping utan fikapauser? Chokladtårtan var as god!!
Standard på Nova, världens godaste kyckling!
Kolla blodsocker och ta insulin är ett måste, även under shopping.
All black. Tröja och jacka från Ralph Lauren, Väska Balenciaga och byxorna är köpte i Dubai.

Såhär kan det se ut med ett gäng misslyckade foton innan man lyckas ta en fin hahah!
 
Nu ska jag sova. Idag har jag haft en ledig och mycket bra dag, imorgon måste jag verkligen plugga hela dagen. Känns helt okej efter idag ändå.



Mammas födelsedag

Mammas födelsedag den 14 december firades med finmiddag i Kristianstad. Mamma jobbade först hela dagen sen åkte vi in till Kristianstad för att äta på Bar-B-Ko som är min favoritrestaurang all times! Så sjukt god mat, riktigt dyrt dock. Middagen för oss två gick på 800 kr men mamma är värd alla pengar i världen.
Så mysigt!
Födelsedagstjejen! 56 år men fortfarande hur vacker som helst. Och ska vi prata om mammas hy?! Inte en enda rynka, helt slät hy som hos en bebis. Finaste finaste mamma.♥
Förutom att bli bjuden på middag så fick mamma ett par guldörhängen av mig. I julklapp fick hon dock ett par som hon gillar ännu mer så hittar jag kvittot tror jag att hon vill lämna tillbaka de här, då kan hon köpa sig något annat fint för ca 1200 kr :) Gav henne också lite skönhetsprodukter.
Fläskfilé, magiskt gott.
Och efterrätterna? Min chokladfontant var jääätteliten men jääättegod.
Tack för en fin kväll mamma.



ALEXANDER WANG

Här har ni min senaste älskling - senaste tillskottet i mina designerväskor. Jag hittade den i en affär i Köpenhamn och blev typ käär? Skinnet är helt perfekt mjukt, kedjorna gör hela väskan och det är bara så perfekt. Har under flera år suktat efter en Alexander Wang väska men de är riktigt dyra så har inte blivit av. Denna var nedsatt med 30% men trots det betalade jag 5775 kr för väskan. Jättedyrt men jag jobbar hårt och tycker jag är värd att unna mig den.
 
 



It´s beginning to look a lot like Christmas

På riktigt, finns det något mysigare än julpynt, veta att julen närmar sig och ett fullt städat hem? Den känslan infann sig i torsdags och är helt underbar. Jag stod för hela årets julpynt och blev mer än nöjd. Här är några bilder från när vårt hem började to look a lot like Christmas!
 



KÖPENHAMN II

Fler bilder från fina Köpenhamn.
Recycled snowman, tyckte den var lite cool.
Hade ju inte tackat nej till att shoppa på LV, jag var inne där och var såhäääär nära på att köpa en nyckelring men när det visade sig att den kostade 4k så gick gränsen, jag köper dyra saker men en liten nyckelring för 4k är lite FÖR dyrt haha. Lyxigt att befinna sig i affären i alla fall.
Jag och mamma tog en fikapaus på Hotel Chocolate. Beställde varm chocklad och passionsfruktpraliner med vit choklad. Godiset med passionsfrukten är verkligen bland det godaste jag ätit i hela mitt liv, går inte att beskriva! Måste till Köpenhamn asap och köpa med mig några paket hem..
Köpenhamn i skymningen. Vi tog härifrån en taxi till Tivoli.



New in

Jag har inte visat upp det jag shoppat på drygt 2 månader och självklart har jag shoppat, jag kommer aldrig sluta med det. Har fått en hel del frågor på ask "Shoppar du aldrig längre?" "Visa upp shopping på bloggen", så jag tänkte göra det. Här kommer lite blandade inköp på senaste, inget av detta är julklapp utan det har jag köpt själv.
En clutch från Malene Birger, köpte innan Dubai för att jag behövde den på flyget.
Pennskrin, även det från MB. Snyggaste pennskrinet, lätt.
Iphoneskal från Richmond & Finch till iphone 7. Mitt första skal till 7an.
En marmorbricka, vet inte riktigt vad jag ska ha den till än men snygg är den. Ska ju göra om rummet + WIC så kommer säkert till användning.
Linne från Odd Molly, har en matchande kjol också- snyggt!



Tillbaka till helvetet

Så nu är min julledighet över och det ger mig fet ångest. Har haft en jättebra jul men skolan har såklart förstört, till och med på julafton vandrade tankarna till tentan och examensarbetet och idag är humöret inte på topp. Medan de flesta andra kan ta det lugnt och njuta av julledigheten måste jag sätta igång med examensarbetet igen. Spyr på riktigt på det, orkar inte mer och det känns om möjligt ännu tuffare att sätta igång nu igen efter ett par lediga dagar..
Kika in här under dagen ändå för tidsinställda inlägg kommer! 



Köpenhamn shopping

Här är det jag köpte i Köpenhamn. Väskan får ni se sen!
Vanlig basic, tajt klänning från h&m
Från bikbok, tänkte ha den på stranden för den är riktigt snyyyygg!
Mys-set från bikbok. Detta + tröjan här ovan kostade 650 kr tillsammans, yep så dyrt är CPH.
Köper alltid en magnet i varje ny stad/land jag är i (inte Sverige) och sätter upp på kylskåpet. Köpenhamn var inget undantag.



En dag i Köpenhamn

För några helger sedan var jag och mamma i Köpenhamn, har bara inte hunnit blogga om det. Vi åkte dit tidigt en lördag med buss, man fick gå till tivolli om man ville eller bara strosa runt. Jag och mamma ville såklart göra både och. Vi började med att gå runt i stan, Köpenhamn är en supermysig stad ju! Vi shoppade, köpte min första (men inte sista) Alexander Wang väska där och när det började mörkna så gick vi till tivolli för att gå runt bland alla tomtar.
När vi kom fram gick vi över gatan för en snabb fika på EH, mitt blodsocker var lågt så var tvungen att äta. Livet med diabetes, man kan aldrig köra enligt planerna för bs stället alltid till det.
Kolla så mysigt! Handlade julklappar till Jack också. Det negativa med Köpenhamn är att allt är sjukt dyrt..
In och ut från provrummet. I Köpenhamn köpte jag en klänning, ett mys-set, linne, Alexander Wang väska. Ja var nog det? Nöjd!
 
Fler bilder kommer, stay tuned.
Puss.



Christmas time


Hoppas ni har haft en fantastisk jul, det har jag. Nu väntar jag på att Jack ska komma, vi ska fira jul för honom idag så att han får öppna sina paket. Har saknat honom sjukt!! 



Önskefoto

En av julklapparna som mamma fick av mig är en personlig väggalmanacka från önskefoto.se. Jag gör en sådan varje år och det går till som så att man väljer 12 egna peronliga bilder, en för varje månad.
Såhär kan en månad se ut! Tycker det är en otroligt fin och framför allt, personlig present. Mamma blir lika glad varje år. Kostar drygt 250 kr.
 
Här är de bilderna från det gångna året jag valde att ha med i kalendern för 2017!
Mamma & jag i Grekland, underbara minne!
En bild från mormors fina grav i Polen får vara med, tycker denna är väldigt fin. Jag älskar er så mycket.
I juni lagom till brorsans födelsedag åt vi alla 3 middag tillsammans - det händer typ aldrig. Mycket trevlig stund! Fina storebror.
En rolig dag från i somras med Jack fick förgylla en månad.
Och en bra dag på stranden.
Otroligt vacker bild på mamma från Grekland. 
 
Bild från vår resa till Spanien i somras.
Och två bilder från Dubai, en av de roligaste händelserna i år!
En bild från vår mysiga Kolmårdenresa i somras är given!
Morfar och jag i Polen i somras. Honom älskar jag.
En av 2016 alla roliga dagar med Jack. Här var vi på bio.
En bild från förra julafton får pryda december 2017.
 
Tips inför nästa års julklapp kanske? 
 
Som ni ser så lyser verkligen kärleken till familjen igenom den här kalendern. Kärleken till mamma framför allt eftersom att det är en present till henne, många roliga minnen som vi upplevt tillsammans men också kärleken till underbara Jack, bästa storebror och finaste morfar i världen. Och så vackraste ängeln i himlen, mormor. ♥ På riktigt, vad hade jag gjort utan min familj?? 
Puss.



GOD JUL PÅ ER!

Årets mysigaste dag är här! God jul på er fina läsare.
 
Jag älskar julafton, det är verkligen något magiskt över denna dag varje år. Stämningen, kärleken - allt är bara så perfekt. Jag ska ta tillvara på varje sekund av denna julafton och spendera den med min lilla familj som jag älskar över allt annat.
 
Jag hoppas ni får en riktigt god jul och firar den med era nära & kära!
 
Låt oss även ta en stund från denna julafton till att skänka en tanke till de som inte har det lika bra som vi. Till barnen på barnhem som önskar sig en enda sak - att få en förälder som de kan bli älskade av, till barn som far illa hemma, till alla hemlösa som inte har ett hem att komma hem till och värma sig, till alla som är ensamma och inte omringade av kärlek, till alla som mist sin familj, till familjer som inte har råd att fira jul. Helt enkelt till alla som på grund av olika anledningar inte har tak över huvudet, kärlek och mat på bordet, sådant som vi tar för givet. Julen handlar om att sprida kärlek och glädje. Njut av tiden tillsammans, av maten på bordet och såklart av de fina julklapparna. Alla har det inte lika bra som vi och det är värt en extra omtanke.
 
Från mig till alla er; EN RIKTIGT GOD JUL!




Dan före dopparedan

Alltså varför är det alltid sååå mycket att göra inför jul?! Jag har nu tagit ledigt från plugget, igår stängde jag igen böckerna och ska inte alls plugga idag och imorgon var först tanken men jag tar för tusan ledigt den 25e också. Så himla skönt!! Sen kör jag stenhårt med examensarbetet fram till nyår & efter. Fick såå mycket beröm av min handledare i förrgår, jag trodde aldrig att mitt examensarbete skulle gå så bra som det gör. Jag är sjuuukt nöjd med det! Detta känns braaaa.

Nu ska vi inhandla de sista julklapparna och handla det sista. Vi hörs ikväll! 





Before I die

Hur roligt hade det inte vara att fixa ihop en riktigt snygg before I die bucket list?

Jag var precis hur jag vill ha den och det finns så mycket jag vill göra i livet. Har än så länge hittat ungefär 60 upplevelser, kan dela med mig om ni vill?





Jullov


JULLOV!!!!!! 

Alltså åh?! Tror ingen behöver det här lovet lika mycket som mig. Denna hösten har jag jobbat 100% samtidigt som jag pluggat 100% och skrivit examensarbete. Lägg på heltidsmigrän och diabetes som kräver sin fulla uppmärksamhet. Ja, jag är helt slut. Och det är inte bara det att jag är trött utan min kropp är helt slut. Mitt immunförsvar har blivit sämst och jag gråter allt oftare. 

Sjukt skönt med jullov men jag måste plugga verkligen hela lovet, arbetet ska in 6 januari så det är inte ens speciellt kul med lov i år. Det positiva är att jag slipper gå upp kl 6.20 och julafton ska ju bli sjukt mysigt.

Det som är sämst av allt är att jag är sjuk. Hade ju halsfluss för några veckor sedan och mådde äckligt dåligt. I söndags började jag må dåligt igen och idag var jag på akuten. De gjorde halsprov och olika prover men jag har tack och lov inte halsfluss igen. Dock har jag lyckats få något jävla virus igen. Har 38 graders feber, mår riktigt illa och har fruktansvärt ont i halsen. Mår skit helt enkelt. I och med min diabates mår jag obeskrivligt dåligt vartenda gång jag blir sjuk till skillnad från andra. Jag vill bara gråta, jag orkar inte vara sjuk igen. Hade såå sett fram emot att klä granen, slå in julklappar och må lite bra men nej. Usch orkar inte med allt just nu.. Ska hem och sova. 



JAG HAR FÅTT JOBB


Alltså???? WOW säger jag bara. Nu är jag officiellt högstadielärare. Idag skrev jag på avtalet för min första tillsvidareanställning. Jag har fått fast jobb 100%! Jag kan inte riktigt tro det själv. Nu är detta verkligen en motivation till att klara tentan och skriva klart examensarbetet. 

Jag är rent ut sagt så jävla stolt över mig själv. Jag har slitit som ett djur. Det är en stor utmaning som väntar men jag ska göra allt som står i min makt för att driva eleverna framåt och nå mina mål och jag vet att jag kommer göra ett bra jobb.

Den 9 januari börjar jag, ahh!!



Stressad som vanligt

Denna helgen har varit helt sjukt intensiv. I fredags städade jag hela kvällen - jag erkänner att jag städar nästan aldrig men i fredags, då jävlar. Mamma åkte och handlade vid 9 och jag städade fram till midnatt. Det fortsatte hela dagen på lördagen för vi hade gäster på kvällen som var mycket trevligt!! Bilder och så kommer.
 
Det blev sent igår och idag vaknade jag med världens migrän, det var längesen jag mådde såhär dåligt. Har verkligen överdoserat med medicin, allt för att klara av plugget idag. Examensarbetet ska in den 6 januari och jag har aldrgi stressat så mycket som jag gör atm. Vara supernära på att spy av smärta samtidigt som man skriver är inget hit, jag lovar.
 
Imorgon är det näst sista riktiga jobbdagen på skolan jag är nu. Onsdag är det avslutning och sedan slutar min tjänst där, alla har varit så snälla mot mig och tagit hand om mig så väl! På tisdag ska jag skriva under anställningsavtal på skolan där jag har fått jobb. Jag har fått jobb!!! Det jag har strävat efter i 4,5 år. Kan inte tro det. Ska bli en mäktig känsla att skriva på mitt första tills vidare kontakt :) Jag har jobbat nästan varje dag sedan jag var 19 år gammal, jobbat vid sidan om studierna hela tiden mer eller mindre så jobb är inget nytt för mig men en heltidstjänst tills vidare är något nytt. JAG ÄR FÄRDIG LÄRARE I JANUARI, HUR GALET????
 
Puss, måste sova nu. Hörs imorgon.
Igår julpyntade jag faktiskt hela vardagsrummet, kände fuck skolan, jag julpyntar istället. Så mys!! Gammal bild dock, julgranen är tyvärr inte uppe än.



SKAM har gjort mig besatt

Alltså låt oss prata om SKAM??? Ni kollar väl? Annars går ni in på svtplay och gör det nu. Vi säger så va? Jag är besatt, beroende av SKAM. Det är bland det bästa och mest äkta som någonsin spelats in. Igenkänningsfaktorn är hög och Noora är min nya idol. Noora och William är couple goals och Chris är utseendegoals. Alla är bara så goals och jag vill bli vän med allihopa. Isak vill jag bara krama om och aldrig släppa. Vilde vill jag skratta med, Eva vill jag ha som bästa vän och Noora vill jag vara.
Noora jag gråter så snygg. Lilla naiva Vilde.. Coola Sana, Finaste Eva och roligaste Chris. JAG VILL KOLLA PÅ SKAM NUUUU, inte plugga :(



HAPPY BIRTHDAY WORLD´S BEST

Idag fyller min underbara mamma år. Grattis på din dag, jag älskar dig så himla mycket och hoppas på att få spendera hundra år till med dig. Min lycka här i livet, på riktigt. With your love, nobody can drag me down
 
Min mamma är endast värd det bästa här i livet och det ville jag visa henne idag. Jag bjöd henne på god mat på en av de finaste restaurangerna i Kristianstad och så fick hon ett par guldörhängen, vacker. Otur som jag har så fick jag mens och världens äckligaste mensvärk just idag, alltså det är alltid så - jag kunde alltså inte njuta fullt ut men hoppas verkligen mamma tyckte det var en bra dag ändå.



Stressssssss

Hej på er!
 
Lite uppdatering, jag lever men har nog aldrig varit så trött som jag är nu för tiden. Idag jobbade jag som vanligt och sen har jag försökt plugga men det är svårt när ögonlocken nästan automatiskt trillar ner, har dock fått lite gjort i alla fall och kom nyss på en braaa idé till mitt examensarbete som jag hoppas går att genomföra. Examensarbetet går faktiskt rejält över förväntan, jag är nöjd och jag får beröm. Det är svinjobbigt, det jobbigaste jag någonsin gjort men den texten jag har producerat är jag nöjd med än så länge! 23 sidor kvar och jag har till den 6 januari på mig.. Hur hinner man det tänker ni kanske? Ja det undrar jag med..
 
Hur som helst fyller mamma år imorgon, mitt hjärta. Jag skulle bjuda henne på en fin restaurang i Kristianstad men alla bord är reserverade och de har inte ledigt förrän 20.30 vilket är något sent så det återstår att se hur vi gör med det.
Det är snart julafton (nästa lördag HUR SJUKT???????) och vi har inte satt upp en enda ljusstake eller ljuspynt :((((( tidsbrist och jag får panik för jag älskar verkligen julen men hur får man tid till julen när man inte ens har tid att ta ett djupt andetag denna vintern..?



En till måndag

Måndag och jag är om möjligt ännu tröttare än i fredags.. Pluggade rejält i helgen så det är därför. 

Idag var jag först på jobbet och sedan var vi på föreläsning, usch tycker sånt är riktigt drygt.. Efter det mötte jag spontant upp bästavän på stan och vi fikade. Vi hade rätt mycket att prata om kan vi ju konstatera 😉 handlade några julklappar och nu är jag hemma. Ska ta och plugga lite och imorgon är det jobb igen. Livet går på repeat nu fram till lovet.





I am a dreamer

Under tiden jag pluggar och skriver på mitt examensarbete på datorn är det lätt att jag klickar in mig på bilder på datorn och kollar igenom sommarens roliga ögonblick.. Jag är en riktig dagdrömmare av mig och mina tankar skenar lätt iväg.
 
Hur som helst hittade jag två bilder från i somras som jag inte visat.
Jag och Jack på Kolmården. Det är nog det absolut mysigaste vi har gjort tillsammans. Vi sov över en natt på Vildmarkshotellet och åt på deras fina restaurang. Allt var bra förutom att jag under hela de här två dagarna hade migrän från helvetet. Jag har aldrig mått så dåligt under två hela dagar som jag gjorde då. Från det att vi åkte iväg med bilen till det att vi två dagar senare kom tillbaka till Hässleholm. Var illamående dygnet runt och fyfan, vill knappt tänka på det :( Hur som helst älskar jag de här bilderna - de är klockrena för de fångar de där oförberedda ögonblicken där man ser hur otroligt envis Jack är, han gör alltid det han själv vill, haha..♥



Please Santa

Julen börjar närma sig och jag knåpade precis ihop en liten önskelista med saker som finns på Royal Design!
De här inredningssakerna skulle jag verkligen inte tacka nej, tycker allt är hur snyggt som helst. Glasen på nedersta bilden är från Kosta Boda och allt i mitten också förutom ena glaset som är från Gynning design. Vissa av sakerna är dyyra men önska kan man ju sig alltid :)
 
Tänkte visa lite mer av det jag önskar mig sen om ni vill det?



Atlantis III

Så fina omgivningar!
Alexandra och jag i väntan på att vi skulle simma med delfinen.
Den där jäkla våtdräkten! Jag kämpade seriöst med den i 15 min och det tog liksom typ 3 för Alexandra. Först råkade jag ta på mig den på fel håll och då var det bara att börja om från början. Sen fick jag knappt på den, alltså haha..
Proffsfotograf tog bilder på oss, de blev faktiskt riktigt fina.



DREAM

Alltså ni måste bara kolla på det här! När jag tänker på drömlivet, på drömhotellet, drömresan så är det precis en sådan här bild jag får upp i huvudet. Alltså jag gråter nästan så fint och perfekt det här är.
 
Detta är ett hotell i Miami, man kan tydligen köpa en del av hotellet också. Min dröm är verkligen att kombinera Miami med New York påsklovet 2018. Jag börjar ju jobba i januari, fast jobb och då kommer jag ju få in en stabil månadslön. Tänkte spara mycket mycket och sen åka till Miami/NY i ca 10 dagar tillsammans.
 
DREAM!!!!!!!! Alltså jag ska hit även om det är svindyrt. Åh vad jag längtar tills jag börjar jobba så att jag kan åka på resor, som är life.



Liamooooo

Vinner inte LIAM ikväll tappar jag på riktigt tron på mänskligheten. 


Han är så jävla duktig! Så fruktansvärt proffsig och kan ta vilken låt som helst och göra den till Liams plus få den att låta som en ny hit från 2k16. Han är den som utvecklas allra mest och den enda från idol 2016 som kommer att bli en världsstjärna, tro mig. Rebecka kommer att vara glömd inom 6 månader, slå vad..



Dubai moment part four

1 & 2. I min våtdräkt innan jag och Alexandra simmade med delfiner på Atlantis. 3. Dubai Marina by night, otroligt vackert.
1. Åt middag i marinan gjorde vi också. 2. En av dagarna åkte vi yacht, coolt! 3. Simon, modell ∞

1. Utsikt från båten. 2. En del av marinan där de exklusiva båtarna stod. 3. Lunch på strandens restaurang.



PARADISE

Ett ord; paradis
En bild säger mer än tusen ord och jag känner bara att jag inte ens behöver skriva något, ni ser ju själva på bilderna hur fantastiskt Dubai är. Första bilden är min syn av perfection - life goals.



På jobbet

Hej på er!
 
Är på jobbet nu, har tagit med min dator hit så tänke passa på att blogga snabbt under min rast. Jag tänkte faktiskt stanna här några timmar efter att jag slutat för att skriva på mitt examensarbete. Där hemma är jag riktigt kass på att sätta igång. Jag gör allt annat förutom det jag ska, plugga. Ni vet när man kommer hem från jobbet trött som tusan, sätter sig på soffan, äter lite choklad och fastnar vid mobilen/datorn. NEJ! Nu är det verkligen inte många dagar kvar tills examensarbetet ska vara klart och jag börjar få allt mer panik. Drygt 30 dagar kvar och jag har ungefär halva arbetet kvar, panik!!! Tänkte att om jag är kvar här blir jag liksom tvungen att plugga, här finns nämligen inte så mycket annat att göra.
Använder i princip aldrig min stora Macbook längre för älskar min nya, lilla Macbook men använder den stora nu när jag skriver examensarbetet för tangenterna är helt enkelt skönare att trycka på. Har inga nya bilder här men hittade en från i somras, åh!!



Ont i hjärtat

Min vardag är riktigt tråkig atm.. Jobb hela dagen, komma hem på sena eftermiddagen, ta det lugnt en stund och sedan försöka få motivation till att plugga tills jag ska sova i princip. Helt händelselöst med andra ord!! Så idéer till bloggen uteblir lite just nu. 
Det som är allra sjukast är att jag i princip aldrig hinner träffa Jack längre! Jag tror ingen riktigt förstår hur jävla ont det gör i hjärtat. Den finaste lilla individen på jorden, min absoluta favorit och jag hinner inte ens träffa honom? Han är mitt allt och innan träffades vi de flesta helger. Kommer inte ihåg när han senast var hos oss en längre stund? Jävla skola, jävla examensarbete. Ge mig min fritid tillbaka för just nu är den nere på 0. Saknar dig hjärtat!!!
 
En killkompis befinner sig just nu i Dubai, snacka om avis.. Och min bästavän är fortfarande i USA. Alla lever livet, glad för deras skull!! Vill också slippa all press though..



Dubai moment part III

1. Hotellrum with a view. 2. Båttur vid Burj Khalifa & Dubai fountains. 3. Burj Khalifa, så mäktig byggnad!
1. Burj Khalifa by night. 2. Obligatorisk bild vid burjan. 3. Jag & fina Alexandra.
1. Ni vet vad bilden föreställer vid det här laget. 2. Cheescake Factory. 3. På Atlantis.



Dubai moment part II

1. Dubais flygplats är slay!! 2. Simon och Roman. 3. Simon, trööötta var vi här.
1. Vi kom fram till hotellet vid 01.30 på natten, efter att ha checkat in på rummet gick jag och mamma och åt på en ställe mitt emot, de hade världens godaste kyckling, lovar! Vi kom dit 3:15 och de bara good morning. Ehh ja okej :) 2. Död tjej i lobbyn vid 4 på natten/morgonen? Det var 25 grader då.. 3. När vi vaknade vid 9 så var det 27 grader vilket innebär att temperaturen inte sjönk under 24-25 grader någongång. Riktigt varmt dygnet runt med andra ord.
1. Från hotellområdet. 2. Jumeirah Beach, sjukt fint. 3. På väg till rummet efter a beachday.



Tisdag

Hej!

Idag har jag jobbat som vanligt och i eftermiddag var jag på en jobbintervju som gick suuuperbra, riktigt kul! Jag har inte bestämt mig helt och hållet än för ska på en intervju till men det ser verkligen lovande ut. 

Måste plugga några timmar nu. Lagom sugen men vad gör man..
Älskar min egna Bitmoji på snap för den uttrycker exakt mina känslor 😮



Atlantis part 2

Fler bilder från vårt äventyr på Atlantis i Dubai.
Redo för adventure!
Det var så äckligt varmt så det första vi gjorde för att köpa dricka och ta en liten paus.
Efter drickan fick jag lite energi. Vi delade upp oss för jag & mamma och familjen Gorny ville göra lite olika saker.
Atlantis, ett av världens dyraste hotell räknat till pris per natt.
Stranden nedanför Atlantis. Passade på att bada, vattnet var kallare än vid Jumeriah Beach där vi bodde och inga vågor. Hade varit besviken på stranden om jag bott på Atlantis, jag vill ha vågor! Men fint var det.
Vi tog oss sedan mot Dolphin Bay, där jag skulle simma med delfiner. Så himla fint överallt.



Måndag

Hej på er!
 
Idag är jag trött. Mycket på jobbet just nu och samtidigt plugget. Vet inte riktigt vilken mode jag får gå på fram till januari, överlevnadsmode. Det går bra nu på jobbfronten dock. Jag ska på en intervju imorgon och på en annan intervju nästa vecka och jag vet själv inte riktigt vad jag vill.. Beslutsångest som bara den. Liksom hur vet jag om jag tar rätt beslut? Jag vet ju inte var jag kommer att trivas och jag är så rädd att jag tar fel beslut. Att jag hamnar på en skola och hela tiden kommer att undra hur det hade varit på den andra. Det är så svårt. Beslutet jag tar kommer ändå att styra hela mitt liv ett tag framåt, hänger ni med? Borde vara förbjudet att ställas inför sådana situationer :(
En bild från Dubai, alltså åhh.. Farligt att kolla på såna bilder nu när jag är mitt uppe i examensångest. 



Dubai through my snapchat

Visst är det härligt att fånga spontana ögonblick med mobilkameran? Jag var ganska flitig på att snapchata i Dubai och här får ni se några av ögonblicken. Kommer fler, stay tuned.
1. Färdigpackad och redo att åka till flygplatsen. 2. I taxin på väg till Köpenhamn. 3. Väntan på flyget.
1. Taggade inför Dubai! 2. Jag och mamma på flyget 3. Egen skärm på planet.
1. Lång och dryg flygresa på 6 timmar. 2 & 3. Äntligen framme i Dubai!! Simon, Alexandra och jag.



Atlantis part 1

Vår andra dag i Dubai spenderade vi på Atlantis, ni vet Atlantis the palm? Där har ett avsnitt Ugly Betty spelats in och Paris Hilton har spenderat ett antal dagar där. Atlantis är en av världens häftigaste vattenparker och otroligt stort. Där fanns verkligen hur mycket som helst att göra, alla vattenakviteter man kan tänka sig. Vi var dock där inte i främsta syfte att underhålla oss i vattenparken utan att gå till deras Dolphin Bay eftersom att vi skulle simma med delfiner. Men innan dess fick vi lite tid att gå runt på Atlantis.
Otroligt varmt den här dagen! Så varmt att det var jobbigt att ha klänning på sig, tror det var runt 35 grader.
På vägen mot att utforska Atlantis
Så fint överallt!
 
Denna dagen var en av de varmaste dagarna och man höll på att dö lite av värmeslag. Var faktiskt skönt att doppa sig i den kalla bassängen med delfinerna sen (kommer från en tjej som hatar kyla och kallt vatten mer än allt).



Shopping in Dubai Mall

I Dubai kan man shoppa till klockan 00 eller 01, beroende på vilken dag det är. Det är rätt sjukt!
 
Efter att vi hade ätit på Cheescake Factory så gick jag och mamma runt och shoppade i några timmar, vi var nästan sist ut. Någon som ens blir förvånad..?
Jag gillade shoppingen i Dubai! Dock tycker jag att budgetutbudet var rätt kasst, det fanns otroligt många dyra och exklusiva affärer. LV, Gucci, Celine, Givenchy, Balenciaga, Miu Miu, Dior, Prada, Chanel osv osv. Jag vågade inte ens gå in i ett flertal av dessa affärer just för att det var så exklusivt och fancy. Som ni vet har jag ju många märkeskläder, typ Ralph Lauren, Gant och så - som ses som dyrt i Sverige men det är liksom ingenting i Dubai. Gant och Ralph Lauren är som budget för dem. 
 
Vad shoppade jag då? Jo en del budgetsaker som på River Island och liknande affärer, två tröjor och ett par vantar från Gant, några plagg på Polo Ralph Lauren, lite på Gap, Juicy Coutore, VS och en Balenciaga (!!) plånbok, hjälp den är så fin. Kostade drygt 5000 kr men jag är käär. Köpte säkert fler saker, har faktiskt inte packat upp det mesta än.
 
Undrar ni något om Dubai shoppingen så bara ställ frågor.



Lördag

Hej på er!

Dagen blev lite annorlunda än tänkt. Sovmorgon till 12 check och middag med Anton check. Det som inte blev check är plugget.. jag och mamma åt istället lunch på wokhouse och sedan gick vi runt i lite affärer och därefter åkte vi till några mataffärer och tittade på julpynt osv. Vi stressar alltid så det var faktiskt otroligt skönt att bara gå runt i flera timmar och för en gång skull, inte stressa. 

På kvällen hämtade Anton mig och vi åt på wokhouse. Trevligt, trevligt! Bra dag. Imorgon väntar plugg och jag har redan ångest. 





Friyey

Hej på er!
 
Skönt med fredag, eller hur? Jag började dagen med jobb, som vanligt. Slutade vid 3 och då var jag först hos läkaren, fick ännu en kortisonspruta i foten. Jag stukade den i januari 2015 vilket innebär att jag snart i två år haft problem med den. Gör så jävla ont, suger. Imorgon kommer jag ha riktigt ont, kan knappt gå dagen efter. Sedan träffade jag bestie på stan. Vi gick först runt på stan i några timmar, köpte lite julklappar till mamma. Hela min lön den här månaden kommer i princip gå åt julklappar. Men hur roligt är det inte att glädja andra med fina presenter?
Planer för imorgon? Sovmorgon (låång sovmorgon), plugga aka skriva på mitt examensarbete som ett djur och träffa Bengan på kvällen, middag på wokhouse. Första och sista saken är ju bra, den i mitten hade jag gärna struntat i. 
 
På tisdag ska jag förresten på en arbetsintervju där chanserna för jobb ser stora ut. Tänk om jag får fast anställning från januari!!



Cheesecake factory

Första kvällen i Dubai fikade vi på Cheescake Facory i Dubai Mall. Det var sjukt lång väntetid på att ens få ett bord men när man väl hade satt sig var det bra, alldeles för mycket folk dock. Jag har aldrig fikat på Cheescake Factory innan men det var gott! Dock väldigt mäktigt så orkade inte äta upp hela hehe..
Jag valde smores cheescake, annorlunda men goooott!