slide show

Bio time

Nu hade jag tänkt äta lite, fixa mig och sen åka in till stan för ikväll blir det bio :) 21.40 börjar den och än sålänge ser det ut som om det bara är jag och Cassandra som har bokat biljetter, skulle vara gött att ha hela biosalongen själva ju :D

Fame ska vi se, någon som sett den? Var den bra?


Jag och Cassandra för nån månad sen. Kommer bli trevligt ikväll, men vad ska man ha på sig? ♥


Fame.
Tror filmen slutar vid 23.00 eller nåt sånt, hörs när jag kommer hem.



By H&M

Igår köpte jag två saker på H&M lite snabbt;


Linne/tunika 149 kr. Snyggt under en kofta matchat med en snygg sjal eller så :)

Sen så köpte jag även ett handdesinfektions medel, bra är det faktiskt och mest nu i svininfluensa tiderna! Inte alltid man har tid/tillgång till att tvätta händerna tex i skolan, perfekt med detta då. Dock blir man lite torr om händerna efteråt.

Köpte även en vitt vanligt baslinne för att ha något att trycka på som jag ska göra på bilden, fast kanske inte så kul att kolla på hehe.



With you

Nu är klockan snart sex på kvällen fast jag har typ inte hunnit med något idag? Kan ju vara för att jag gick upp rätt sent och då blir ju automatiskt dagen kort, men aja. Har i alla fall badat, tvättat håret och sånt. Ätit har jag också hinnit med haha och nu kollar jag på tv. Lugn lördag sådär.

Ikväll blir det bio, mysigt :) Nu ska jag faktiskt ta och fota det jag köpt och lägga in här på bloggen sen. Jag borde plugga också, har två prov nästa veckan. Ganska så stora, i alla fall nk och det är lätt det tråkigaste ämnet! Fast jag tänker dock inte plugga idag, det får jag göra imorgon istället. Nu ska jag få nånting gjort här, pusshaj så länge ;d



Lördag.

Idag sov jag länge, men det är ju typ sista dagen på lovet man kan gör det så då får man ta tillfället i akt och passa på? ;)

Äter skorpor med ost just nu, det är ju så gott och kollar å idol eftersnack här på datan. Rätt bra start på dagen faktiskt. Ha en fin dag alla som kollar in här så hörs vi senare.




Favoritfilmer

Har ni några såna favoritfilmer eller serier som ni verklihen älskar och kan kolla på om & om igen? Vilken/vilka i så fall? :)

Jag har någar älsklingsfilmer som jag bara älskar. Bla En shoppaholics bekännelser, What a girl wants, Raise your voice och Mamma mia the movie. Tre serier som jag älskar mest är Seven Heaven, Gossip girl och Blue water high. Lovely ♥



Nä, nu ska jag gå och fota lite nya saker jag inskaffade mig idag och för några veckor sen som jag inte hunnit visa er än. Kommer senare ikväll eller imorgon. Sen är jag så lycklig att Rabih gick vidare! Puss på er ♥


Update: klockan är 02.12 nu och jag ska faktiskt gå och lägga mig. Det är ju ändå en ny dag imorgon haha! Sov gott, natti.



09941408, call? ;)

Hm, detta temat och själva låten kanske inte passade Rabih superbra, men han måste bara vara kvar! Ingen idol utan Rabih (L)

Så alla ringer och röstar nu. 099414 08 eller smsa RABIH till 72400, kom igen nu! Kommer verkligen suga om han åker ut ju. Sån utstrålning och karisma den killen har, det är helt sjukt. Det behövs verkligen fler människor som Rabih, som gör folk glada.

Så rösta nu :D


Själva temat var ganska svårt ju, Rabih ♥



Hahaha :D


Haha, så kul! Rabih är bäst! Hoppas verkligen inte att han åker ut ikväll, go Rabih ♥

Idol om 15 minuter dåja (y) Mamma lagar min favvo mat nu och sen idol :D Ska du kolla på idol?



ADIDAS

Hämtade ut ett paket på vägen hem idag och där fanns min nya Adidas väska =)


Från laredoute.se, me like!




Ändrade planer..

Nehe, det blir visst inte stan för shopping och fika idag.. Inte mitt fel dock!

Aja, hej underbara fredag i alla fall :) Jag älskar ju fredagar så man får väl göra det bästa av situationen? Får väl följa med mamma till maxi och handla eller nåt, kul? Hm kanske inte, men har ändå inget annat för mig. Idol ikväll ju, det längtar man till. Rabih, Rabih :D

Vi hörs ♥




01.13

För ungefär en timme sen (vid midnatt) fick jag för mig att börja städa och det gjorde jag också hah! Jag städar bäst på kvällen/natten, jag vet inte varför men det är bara så. Känner ni igen er? La alla cd skivorna i rätt fodral, dammade av hyllorna och lite sånt. Sen dess har jag suttit på datan, kollat lite kläder på nelly.com, så mycket fint. Och precis läst lite i tillsammans andra boken. Verkar lika bra som den första!

Imorgon blir det stan & fika så hade tänkt gå upp i hyffsad tid. Ska nog lägga mig om en halvtimme eller så för då är klockan redan lite över halv två, huh hur kan tiden rinna iväg så snabbt?!


Jag älskar den här t-shirten från Ed Hardy, den är så snygg. 999 dock..

Sov så gott :)




New York

Åh, vad jag skulle vilja åka till New York! Det har alltid varit en dröm och jag har bestämt mig för att någon gång i livet åka dit. De gula taxi bilarna, shopping på Manhattan, Brodway och allt annat. Hur underbart låter inte det? New York är nog en drömstad för de flesta att besöka, synd att det ska vara så dyrt och ligga så långt bort bara.

Har någon varit i New York nångång? :)



Yeah, drömma kan man ju alltid ♥



Tv-kväll

Hejsan, sämsta uppdateringen i know! Men jag har faktiskt varit med en kompis hela dagen så lite svårt att uppdatera bloggen då och sen är det faktiskt rätt så skönt att inte vara inne på datan hela dagarna eftersom jag är det alldeles för mycket. Nu klockan åtta är det mammas pojkar på tv, höhö mycket underhållande och efter det inlåst. Bara jag som älskar det programet? Tycker det är så himla intressant och bra!

Vi hörs efter det så ska jag försöka bjuda på lite bilder. Vad gör ni ikväll? 

Xo xo C




Torsdag

Hej på er ♥

Sorry för kass uppdatering, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Idag ska jag i alla fall va med en kompis, så vi hörs ikväll istället. Då kommer jag säkert på nåt att skriva om. Har ni några tips eller nåt ni vill läsa om? Tell me :D



Kvällsfilm.

Jag har spenderat min kväll framför tv;n med Hannah Montana the movie som faktiskt var riktigt bra & rolig! Så om ni inte har sett den, så gör det :D Vissa delar var så roliga så att man skrattade riktigt mycket.



Några sköna låtar från filmen;
http://www.youtube.com/watch?v=RlnbmZK7GxU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tMjj1sBQ6PQ&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=xqJSS-o8GNA




Beslutsångest

Aah, i-lands problem här! Gå till en frisör man aldrig varit hos tidigare eller vänta typ 2 veckor tills vår kommer tillbaka?

Vad skulle ni gjort? Jag är lite "rädd" att prova ny frisör faktiskt, men jag vet inte? ;o



Ingen frisör imorgon, nehe!

Nehe det blir ingen frisör imorgon, skit också!! Hon är tydligen sjuk och vet inte när hon kommer tillbaka. Hoppas det inte är svininfluensan eller nåt! Och när har man annars tid att gå till frisören om det inte är lov? ;o Jag har i alla fall skola och mamma jobbar så jag vet inte hur det blir. Är så arg nu.. Mitt hår är katastrof ju, luggen är så lång så måste ha den uppsats i typ två månader nu, utväxten är typ 15 cm och jag trivs inte i mörk hår. Jag vill ha slingor och uppklippt nu! :(

Eller kanske nån annan frisör istället? Tips någon?! Rockee kanske eller vad det nu heter, nån som varit där?




Veckans planer

Hello :D

Allt bra med er idag? Här är det fint, härligt med lov ju! Idag ska jag faktiskt inte hitta på nåt speciellt förutom att jag ska åka in till stan med mammi snart och göra lite ärenden. Vi ska bla lämna in vår video på lagning & lite såna saker.

Detta var mina planer på lovet;

lör
- fest

sön
- tog det bara lugnt

mån- stan med Klaudia

tis- chilla, var med en kompis

ons
- lite ärende & kanske bio senare ikväll?

tors- frisören, slinga håret bla och sen va med en kompis

fre- hitta på nåt med Cassandra kanske? Idol på kvällen

lör- chill, va med kompis?

sön- plugga!

Sådär ser mitt lov ut i helheten hehe :P
Ska ni hitta på nåt speciellt nu i dagarna?



Boktips

Nu ska jag tipsa om två superbra böcker. Det är så mysigt att läsa nu när hösten har kommit, om det är en bra bok vill säga! Awesome.


Liv & Lovisa av Emma Granholm.
Den här boken läste jag för ett tag sen.
Liv & Lovisa går sista terminen i nian och snart är det sommarlov. Liv tycker att den ska bli så skönt att slippa Lovisa som hon verkligen ogillar. Lovisa har allt, märkeskläder, bor i ett snyggt hus, får alla snygga killar och är helt enkelt perfekt. Liv har inget. Förutom bästa kompisarna Tanja och Rick. När de äntligen tror att de ska få slippa varandra förändras deras liv totalt och istället för att slippa varandra förs de närmare. Fast både Liv och Lovisa har en gräns och det blir allt svårare att leva tillsammans och en dag gör Liv ett stort misstag.

Detta var verkligen en av de bästa böckerna jag nånsin läst! Den var hur bra som helst och jag kunde inte lägga ifrån mig den. Emma Granholm skriver på ett liknande sett som Katarina Von Bredow så om ni gillar hennes böcker så kommer ni garanterat att gilla den här också, så läs den! :)

Tillsammans av Denise Rudberg.
Den här boken håller jag på att läsa nu och det är också en sån typisk ungdomsbok. Handlar om de tre ungdomarna Theresa, Alexander och Jakob som inte känner varandra. Det är sommarlov och efter lovet ska alla börja i åttan. Jakobs mamma är tv kock och har en matlagningskurs och där börjar även Alexander och Theresa. De tre ungdomarna hamnar i samma grupp och blir allt bättre vänner och ställer alltid upp för varandra. Alexanders pappa misshandlar både honom och hans mamma, men lyckas alltid komma undan med det. I boken får man följa deras äventyr och någon vill till varje pris hitta en av dem.

Vem vet jag inte, eftersom jag inte läst ut boken än. Väldigt bra bok även den här. Finns i tre delar tror jag. Spännande & romantisk kanske den blir sen? Aja, båda är superbra i alla fall (y)

Tycker ni om att läsa och har ni läst någon utav böckerna? :)




America´s got talent

Vår video har gått i sönder igen, suck! Jag som hade spelat in så många seven heaven avsnitt, gossip girl och massa andra saker. Man blir ju bara så förbannad ;o Ska snart kolla på America´s got talent, riktigt kul faktiskt. Vi hörs snart igen & då tänkte jag tipsa om två superbra böcker, kolla gärna in det :)

Vad gör ni då?




Veckans fråga

Har du någon idol & i så fall vem?

Min absoluta favorit är Shakira, så himla bra! ♥




Videofyme

Nu är det såhär att jag har skaffat videofyme, så vem vet det kanske kommer nån videoblogg i framtiden men sålänge får ni se ett klipp från Klaudias och Emils bröllop.


Bröllopsdansen till Titanic ♥

Nu är jag inte helt säker på om jag har gjort rätt och om det här kommer funka, men vi får se.




Rabih (y)


Huh, jag känner mig sämst på att blogga idag? Så sorry för kass uppdatering. Här kommer i alla fall grym musik av Rabih, är typ lite beroende haha (a

Nu ska jag ut en runda, kommer kanske lite bilder sen. Ciao ;)



Dagen i bilder


Mössan åkte på idag eftersom mitt hår typ stod åt alla håll haha!

Vid 12.00 kom Klaudia och hämtade mig i sin sportbil sen började vi shoppingrundan inne på H&M

Haha, sötnos då :D

Klaudia, =)

Klaudia på H&M

Sen gick vi och fikade på Chicco och satt där i över en timme, väldigt trevligt :) Inte träffas på ett tag så hade en hel del att prata om ♥

Chokladmuffins och varm choklad som både jag och Klaudia tog, mums
Sen åt vi en varm macka också, så mätta efteråt haha!

På Chicco

Klaudias snygga naglar

Mysigt ställe det där :)

Sen åkte vi till maxi för Klaudia skulle handla mat

Där hittade hon lite te ;)

Köpte lite små saker på stan, som läppglans och sånt. Kan lägga upp bild imorgon om ni vill. Nu ska jag ta och läsa lite, lyssna på ipoden och sen sova. Natti ♥




Lovely

Jag är kär i den här snygga datan jag såg på onoff idag. Rosa mini HP laptop, kan den bli snyggare?


3995 kr, buhu :(



Staan

Nu är jag hemma efter en lång, men väldigt kul dag med bästa Klaudia. Vi var typ inne i alla affärer som finns i Hlm, vilket dock inte är så jättemånga men ändå hah! Varför kan bara inte Gina Tricot öppna här?! Det skulle vara super.

Hittade lite smått och gott och sen gick vi och fikade. Jag är så mätt nu, ska ladda över bilderna till datan sen lägger jag upp här =)



Shopping & fika

God morgon, i´m up! Hehe jag ställde alarmet på 10.00 och lyckades faktiskt ta mig upp på. Mamma är inte hemma, hon jobbar hela dagen men jag ska ju till stan snart.

Ska fixa lite frukost här, välja kläder, fixa mig och sen blir det stan med Klaudia. Shoppa och fika ska vi. Hon hämtar mig, så skönt att ha en kompis som har bil haha, sån lyx :D Så behöver man inte ta bussen utan hon kommer och hämtar mig och sen lämnar. Vet faktiskt inte riktigt vad jag vill köpa på stan, köpte det mesta när jag var på stan med mamma för nån vecka sen, men något borde man väl alltid hitta eller?

Hemma lite innan 4 tror jag & jag vet inte hur man mobilbloggar så vi hörs helt enkelt sen. Ha en trevlig måndag ♥


Klaudia och jag på hennes bröllop i somras (:




23.52

Nu ska jag faktiskt ta och sova fastän det är lov (y) Men hade tänkt att gå upp lite tidigare imorgon, vid tio eller så. För vid tolv blir det stan med Klaudia honey, <3 Men nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på min ipod, Rabiiih bland annat. Vi hörs imorgon ♥



Gossip girl fashion

Älskar modet i Gossip Girl, så snyggt! Och mest Serenas stil, hela hon är så vacker. Hennes hår & allt. Hon klär verkligen i allt, lovely!


Så fint,

Älskar västen eller vad det var som Serena hade på sig i kvällens avsnitt =)

Snyggt!

Blair

White dress

Vem tycker ni klär sig snyggast? Serena eller Blair?




Lördagskvällen (y)

Igår var det som sagt en väldigt trevlig kväll :) Semir och Violetta kom lite tidigare för mamma och Violetta skulle fixa lite i lokalen så satt jag och Semir och snackade i en halvtimme eller så innan de andra kom. Han vill tydligen bli brandman, jaha ja ;) Sen så kom Cassandra, Klaudia, Emil & Betty :D Och mammas kompisar :P


Kvällens outfit; klänning från Orsay (Polen) Silverarmband fått i present och halsband från H&M

Haha, Betty och jag. Vi bjuder på denna!

Klaudia, Betty & Fabian

Emil, Basia och Marylka





Spela kort ;D

Cassandra och jag

:)

Cassandra

Denna fina tårtan hade Klaudia bakat :D

:D

Betty & jag

Emil & Klaudia som dock inte ville vara med på bild ^^

Semir som blev lite trött och typ somnade haha

Väldigt trevligt att träffa alla igen, snacka med Cassandra & Klaudia om typ allt. Tack alla som kom ♥




Söndag

Oj, jag sov 10,5 timmar i natt vilket verkligen behövdes! Så länge har jag inte sovit på evigheter, men nu är jag pigg och glad igen. Eller pigg är jag kanske inte för man blir på något konstigt sett trött av att sova länge?

Aja, jag ska i alla fall äta nu och sen idag så händer det absolut ingenting. Städa måste jag dock göra! Plugga borde jag också, men never att jag gör det på ett lov ;) Det får bli nästa söndag istället, om 1 vecka alltså.
Vi hörs snart =)



Bilder från ikväll

Jag är trött och ska snart tvätta av sminket & sen sova. Glöm inte nu att ställa tillbaka klockan 1 timme, vilket = 1 timme längre sömn, right? ;)

Bjuder i alla fall på några bilder från kvällen och resten kommer imorgon;


Kvällens sminkning, favorit mascaran från maybelline New York som tyvär utgått! Och kajal som det dock blev lite för mycket av haha, men eftersom jag redan tagit på mascaran så fick det va så.

Eye.

Själva lokalen, ganska mysig faktiskt :)

Jag & min vinterjacka hah!

Cassandra & jag.

Betty, jag, Fabian och Semir som står gömd i bakgrunden.

Vet ni hur svårt det är att fånga Semir på bild? :o Behövs typ en mästerfotograf till det..

Aja, det får räcka för nu. Puss & godnatt.



Hemma!

Kvällen var riktigt rolig, så trevligt att träffa alla igen. Bilder kommer snart ♥



Stress, fix & fest

Uuh, jag är så stressad! Måste fixa mer i lokalen, har bara sminkat mig på ett öga, måste hinna äta middag innan också, klä på mig, fixa håret & sminka färdigt. Har cirka en halvtimme på mig! Åh, herregud. Sen blir det fest.

Vi hörs ikväll istället. Ha en fin lördag ♥



Lördag

Hej på er!

Höstvädret är i full gång och det bara regnar & regnar. Jag gillar inte sånt väder. Vad ska ni hitta på idag då? :)
För min del blir det en liten fest här i lokalen. Mamma har bjudit in några kompisar & jag några av mina. Äta god mat, snacks, spela kort, snacka och ha allmänt trevligt :} Någon som har tips på vad man mer kan hitta på?

Så ska gå till lokalen med mamma nu och fixa lite. Vi hörs sen ♥


Cassandra kommer bland annat, saknar dig ju :D



Driving one of your cars

Ihi, nån ego pic från stan förra veckan, lite dagens outfits och sånt ;p


Stan, kofta MQ, linne H&M

Stan.

Caroline, klänning från nelly.com :)

Klänning som jag gjort en knut på sidan från j c
Kofta/jacka från g i n a  t r i c o t
Stövlar från s c o r e t t
Halsband från H & M
Peace armband från g l i t t e r

Det får räcka för idag, nu ska jag ta ett varmt bad sen hjälpa mamma att baka till imorgon. Klockan halv 1 på natten, haha bästa tiden (y)




Tonight's Gonna Be a Good Night

Kom hem lite innan sju, herregud vad lång tid det tar att handla ;o
Köpte i alla fall lite gott till ikväll och sen handlade vi till imorgon. Mamma håller just nu på att laga min favortit middag, perfekt till idol ju =)

Rocktema, vad tycker ni om det? Ingen höjdare enligt mig, jag gillar inte rock men det ska självklart bli kul att titta ändå. Hoppas Rabih klarar sig bra. Uppdaterar mer med lite bilder och sånt efter idol. Jag är så himla trött idag! Ikväll skulle jag egentligen på fest hos Sofia, men måste hjälpa till att fixa här innan imorgon & så. Därför blev det tyvär inget av det.
Vad hittar nu på ikväll?

xo C

Tonight´s gonna be a good night, bästa låten just nu (Y)



Looov :D

Hellu, stan snabbt efter skolan. Köpte ett skärp bara, visar sen. Efter det gick jag och mamma in på telia, jag ville se på iphonen jag kanske får i julklapp & den är grymt snygg! Jag vill ha den så mycket. Perfekt present skulle det vara ;D

Ska dra med mamma till maxi lite snabbt, måste handla inför imorgon.

Nu är det äntligen lov! Så himla skönt, behövs verkligen. Vad ska ni göra på lovet?

Skolan idag var ganska kul (y Matte lektionen var galen haha, och på samhällskunskapen fick vi tillbaka våra prov. Var helt säker på att jag bara skulle gå G, men ett VG+ blev det. Supernöjd =) Tre poäng ifrån mvg, attans också ;)


Höstlov, det gillar vi ♥




Dagens outfit



• tunika- H&M
• sjal- New Yorker (Polen)
• leggins- promod
• kofta- ?
• stövlar- Scorett
• vantar- Scorett
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen sova. 6,5 timmars sömn måste det i alla fall bli annars kommer jag aldrig orka gå upp imorgon. Skola från 8.15-13.55 och sen ett efterlängtat lov! ♥

Föresten så vann jag veckans blogg hos annizplace, tack för alla som röstade :D



Bussar är (n)

Jag hatar verkligen bussar! Slutade no lektionen lite tidigare idag, vid tre tiden och så går det en buss 15.07. Jag spang snabbt till skåpet för att hinna och vad ser jag inte då genom fönstret? Jo att bussen är på väg att åka! Den åkte vid 15.00 när den ska åka 15.07, jäkla buss alltså :S Varför åker den tidigare, det kan den ju inte göra! Så jag fick vänta i 40 minuter tills nästa buss och då när den kommer så finns det knappt plats till att stå där, så mycket folk som där var. Sitta kan man ju bara glömma och det fanns ingenstans att hålla i sig heller så varje gång den bromsade eller svängde höll jag ju på att ramla! Jag hatar bussar.


(n)

Annars va skolan rätt kul idag :) Samhälle på morgonen, sen idrott (mindre kul hah) spanska, engelska och no. På engelskan fick jag reda på betyget på redovisningen jag gjorde i onsdags och det gick visst inte så dåligt som jag hade trott. MVG, yeah ! :D

Vi hörs sen, ska svara på lite kommentarer nu, puss&kram.



Hola

Har precis pluggat spanska glosor, varför börjar jag alltid plugga vid 22 på kvällen? Det är en bra fråga det haha, dock något jag måste ändra på!

Nu har jag laddat min ipod med nya favvo låtar så ska krypa ner i sängen och lyssna lite sen sova. Fast egentligen fattar jag mig inte riktigt på min ipod. När jag äntligen lyckas få in några låtar så försvinner vissa andra. Suck alltså, och sen så segar blogg.se så sjukt mycket! Gör det det hos er också? Och jag har inte världens bästa tålamod precis hehe..
Börjar i alla fall 8.15 imorgon, hemma efter 16.00. Imorgon är det min tur att ha naturkunskap, :( Joanna, jag är avis på dig som får sluta tidigt haha!

Ciao ♥



Kenza bag

När mamma var på väg hem från jobbet hämtade hon ut ett paket från nelly.com till mig. Och det innehöll Kenzas snygga partväska. De hade fått in den igen, så nu är den min :)


Nitar är nice ;d

Väskan där bak ♥
888 inlägg nu ;D



Gossip Girl säsong 2

Yes, den är min! Gossip girl säsong 2, köpte den igår (Y) Nu längtar jag bara till lovet så att jag får tid att kolla på den också (L)


Wiho!



091021

Jag är trött & hungrig. Kom hem för kanske tio minuter sen? Så ska ta nåt att äta nu och sen slappa framför tvn lite, efter det plugg.

Onsdagar är också sega, haha jag gillar bara måndagar och fredagar :D På svenskan fick vi tillbaka våra uppsatser, vg+. Ganska nöjd (y) Redovisningen gick btw rätt så kasst! 1,15 var den bara. Måste jag prata så snabbt? ;o

Nä, vi hörs sen hörni ;d



Redovisning..

Alltså engelska redovisningen jag ska ha imorgon fastnar inte i mitt huvud :(
Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart, strunta i allt så får det gå som det går. Man kan väl stå där med ett papper och läsa för en gångs skull? Redovisningar är verkligen min svaga sida. I hate it. Wish me luck.

Fast en positiv sak med imorgon är att jag harsovmorgon och inte börjar förens 10.00 (y) Så hinner nog plugga lite på morgonen också. Dock slutar jag sent, hemma efter 16 nångång. Men imorgon lovar jag att det kommer roligare uppdateringar, bland annat dagens outfit & så ska jag visa det jag köpte förra veckan.

Förresten så hade jag besöksrekord igår, kul :D Välkomna nya läsare och hoppas att ni tycker om bloggen och stannar ♥


Vilka längtar till julafton? Jag gör, älskar julen ;d
Väldigt gammal bild på mig & bror.




20 oktober

Hejsan :)

Tisdag är den segaste dagen på hela veckan. Jag ogillar tisdagar, verkligen. Lång dag, lektion efter lektion och inte världens roligaste heller. Men ändå en hel del skratt, sp1b är bäst ;) Jag är så himla trött. Kanske för att jag nästan aldrig går och lägger mig innan halv 12 och det är inte bra.. Datan tar upp alldeles för många timmar av min vardag (a

Idag i skolan hade vi först idrott, ganska kul för en gång skulle. I alla fall när vi hoppade hopprep hah! Sen engelska, matte, lunch, spanska, naturkunskap och samhälle. Puh!

Imorgon ska jag ha redovisning på engelskan. Om mat, i cirka 2 minuter. Och jag har inte ens börjat skriva min redovisning och sen måste man ju lära sig den också, illa hah. Ska i alla fall redovisa om vad man äter för mat i Polen på julafton. Kom inte på nåt annat :P Men innan jag börjar plugga ska jag kolla igenom skolkatalogen som äntligen kom idag efter två långa månader. Hässleholms alla gymnasieskolor, great (:
Kom ihåg att ni fortfarande kan rösta på mig som veckans blogg hos www.annizplace.blogg.se om ni tycker att jag förtjänar att vinna det.

Vi hörs sunshines ♥



Rösta, rösta (a

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://annizplace.blogg.se/
Skulle vara jättesnällt om mina gulliga läsare skulle vilja rösta på mig :D

Är nummer 7, please vote ♥





Samhällsprogramet

Uuh, jag är riktigt trött, hungrig och allmänt nere. Mamma lagar middag nu, så snart blir det mat och sen ska jag slappa framför tvn lite. Har pluggat naturkunskap i typ två timmar tillsammans och lite spanska. Får väl fortsatta med det senare..

Fick föresten är läsarfråga som jag hade tänkt svara på nu :)
Åh vad kul! Kan du inte berätta nån gång lite mer om hur det är på programmet? :) Skulle gärna vilja veta!

Jo, det är klart jag kan det! Det handlar alltså om den linjen jag går på gymnasiet :p

Går första året på gymnasiet och läser samhällsprogramet. Det är en väldigt bred linje som öppnar många dörrar till vidare studier senare. Man behöver inte heller läsa upp några ämnen som på vissa andra linjer & det är ju bra! Samhällsprogramet liknar högstadiet lite. Ungefär samma ämnen, fast roligare måste jag säga. Sen har man vissa nya ämnen också och det är mycket mer fritt. Valbara kurser så då får man ju välja det man tycker är roligt =) Visst är det ganska mycket plugg, läxor och prov eftersom det inte är någon praktisk linje, men det får man stå ut med! Sen i tvåan väljer man inriktning. På skolan jag går så kan man välja samhälle-samhälle, ekonomi, språk eller kultur. Ganska långa dagar ibland, men annars är gymnasiet rätt slappt ibland. Så om ni är lite osäkra på vad ni vill bli i framtiden eller bara vill gå en allmän linje så är samhällsprogramet ett bra val. Själv ångrar jag inte alls att jag valde det! Annars kan man ju välja naturlinjen som också är bred, men då inriktar man sig såklart mer på naturämnen som tex biologi medan man på sp inriktar sig mer på samhällsämnen.

Hoppas du fick något bra tips Jenny och även ni andra som ska välja till gymnasiet :)




Shopping

Detta linnet/tunikan & halsbandet köpte jag när jag var på stan i fredags.


Halsband H&M

Har ett sånt här vitt också, men billiga och bra är de så köpte i grått också :)



PUMA

Hej på er :)
Skolan slutade 12.40, precis som varje måndag. Det är härligt det, att gå så kort efter helgen. Hade socialkunskap på morgonen, kollade film. Spanska sen, skrev meningar typ. Efter det lunch i typ 50 minuter tills matten börjar, men jag äter aldrig i skolan på måndagar så satt och snackade med Joanna istället, trevligt :) Matte efter och sen slut (y

Har en hel del läxor till imorgon. Spanska, naturkunskap, matte och engelska. Buhu! Ska alldeles strax sätta igång faktiskt. Fast denna veckan har vi inga prov, bara lite läxförhör här och där, så skönt. Sen är det ju loov :D

Slänger bara upp dagens outfit också;

Jeansleggins- Cubus
Stövlar- Scorett
Tunika (som jag gjort en knut på i sidan)- H&M
Väska- Nisses
Kofta- ?
Puma halsduk- köpt i Polen

Vi hörs sen, tjing! ♥



Hej sega söndag :)

Gossip Girl var väl bra, tror jag. Fast var helt lost och fattade typ ingenting eftersom jag inte sett de senaste. Jag måste bara ha boxen! Fast 500 spänn svider att slösa bort på det haha!

Nu ska jag bada, tvätta håret och sen plugga matte. Jag har missat genomgångar och är lite bak pga att jag varit borta och så. Mamma får förklara till mig (a

Vi hörs senare ;*



Gossip Girl säsong 3

Yes, Gossip Girl börjar igen :D Ikväll klockan 19.00 på kanal 5, säsong 3. Missa inte det!
Fast jag har missat de tio sista avsnitten i förra säsongen, för spela in de nånstans men hittar såklart inte banden, suck :( Så vet inte hur det slutade, men det kanske inte gör så mycket? Funderar på att beställa hem boxen, men 450 spänn kostar den..


Ska du kolla? =)




Blogawards

Lite vimmelbilder från blogawards. Kul att se vilka klänningar de valt att ha på sig. Synd att galan inte visades live på tv bara.

Vinnarna:
Årets Blogg: Anchisa “Foki” Wallström
Årets Nykomling: Anchisa “Foki” Wallström
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Anchisa “Foki” Wallström
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip
Kaxigast i bloggvärlden: Alexandra” Kissie” Nilsson
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisa “Lisaplace” Olsson
Årets foto/design: Elin “Nevnarien” Kero
Årets Guldpenna: Sanna Lundell

Kenza vann alltså inte något pris alls, lite synd tycker jag.

Grattis till Foki som vann tre priser, bland annat årets blogg. Tycker ni det var rätt att Foki vann det? :)
Jag tycker att Kenza borde vunnit årets blogg eftersom den är mer intressant att läsa :P

Kenza var söt som vanligt, vad tycker ni om klänningen? Hiss eller diss?

Dessie och Paulina. Hiss eller diss? Stor diss från mig. Vad är det med Dessies hår liksom? Inte snyggt alls!

Bella var fin i sin söta klänning. Lite tomt utan halsband dock.

Kissie, vad tycks om klänningen? Ingen höjdare enligt mig.




Awesome


Helt underbart! Lovely. ♥



Pics

Lite bilder från gårdagen. Dagens outfit och när jag fikade med bästa mamma :)


Detta hade jag på mig igår, bilden togs vid 8 på morgonen så lite trött :p Försov mig btw då, så kom 20 minuter sent till skolan..
T u n i k a - H & M
K o f t a - M Q
L e g g i n s - P r o m o d
S t ö v l a r - S c o r e t t

Annars var skolan rätt kul igår, på svenskan gjorde vi dock ett test som jag alltid blir stressad på. Ni vet sånt med ordkedjor, meningar och siffror så ska man sätta streck i mellan på 2 minuter? Har aldrig gillat det haha!

Fika på Chicco

Varm chockad och muffins, godast! Fast det är så sjukt dyrt där, bara ett glad vanlig mjölk kostar 25 spänn och en varm macka 65, ehm (n)

Bilder på det jag köpte kommer imorgon, har inte fotat än. Puss och kram ♥




Music 4 life

Har precis kollar klart på körslaget, hur kunde Rigo åka ut? :o Han var lätt bäst, men det bevisar väl att svenska folket inte kan rösta. Fail!

Vad har hänt idag annars då? Själv har jag varit med en kompis lite. Va så trött så vi var inte så länge, men kul ändå :) En rätt kul sak att göra om man är två är att ta en gammal cd med massvis med låtar, sätta på den och lyssna på varje låt i cirka 35 sekunder. Sen så ska man gissa vilken artist det är som sjunger och vad låten heter, skriva ner det på ett papper så får man 5 poäng om man endast klarar artisten och 15 om man klarar båda. Så efter att man lyssnat på alla låtar så räknar man ihop poängen och ser vem som fått ihop mest. Kul faktisk, och det är inte så lätt som det verkar :P Fast dock så forlorade jag haha!

Pannacottan blev väldigt god btw, marabou choklad är bäst i alla lägen. Mums ;)


Hur många kommer ihåg låtarna från de första hits for kids cd skivorna? Inte jag i alla fall, så det gick ju sådär hehe..



Lördag

Sådan ja, då står pannacottan i kylen. Om 3 timmar får vi se hur det blir ;p
Men nu ska jag inte sitta vid datan mer, så vi hörs ikväll. Ciao ♥



Pannacotta

Hejsan :)

Härligt med lördag, vad ska ni hitta på idag? Själv vet jag inte riktigt än, ska nog bara ta det lugnt. Kanske ut lite och på kvällen blir det tv.

Baka ska jag också göra! Eller baka kanske man inte säger om man ska göra pannacotta? Jaja, chockladpannacotta blir det i alla fall. Smakade det i Polen i somras och så gott :o Får vi se om jag lyckas haha!


Har ni ätit pannacotta nångång?



Idol 2009

Wiho, Rabhi gick vidare! Han var absolut bäst idag, underbart sjöng han :) Sån känsla och utstrålning. Go Rabih ♥ Och Camilla åkte äntligen ut. Det var på tiden tycker jag.


Dock så saknar jag min absoluta favvo Gabriel :(


Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, as trött efter hela veckan. Puss och godnatt ;*



Nytt i garderoben

Jag brukar aldrig använda mössa, tycker det är snyggt på andra men absolut inte på mig haha. Men idag hittade jag en söt mössa på glitter och köpte den direkt. Så nu har jag en varm, mysig mössa till kalla dagar. Mihi (a)


Glitter, 100 kr

Vad tycker ni haha? :D



Linnéskolan

Såhär står det i Norra Skåne idag, tydligen ska skolan som jag gå på läggas ner? :S
Vad är detta för något?! Jag vill inte gå på tekniskan eller jacob. Hoppas de fortfarande ändarar sig eller att det blir av om 3 år för jag vill ta studenten på linné!

Linnéskolan blir grundskola

06:00 HÄSSLEHOLM
Gymnasieutbildningen på Linnéskolan läggs ner. Det är en av allfa förändringar som planeras på skolområdet i Hässleholm de kommande åren och som Norra Skåne kan avslöja idag.

Linnéskolan blir en ren grundskola när Kyrkskolans elever flyttar dit. Gymnasieeleverna flyttas till Tekniska skolan och Jacobsskolan.
– Många är upprörda. Vissa program på Linnéskolan drabbas hårt, säger en lärare.

Norra Skåne kan i dag avslöja delar av innehållet i en konsultutredning om lokalsamordning som barn- och utbildningsnämnden beställt. Förslaget till förändringar ligger på politikernas bord när nämnden sammanträder nästa vecka.

Om förslaget till ny organsation går igenom innebär det bland annat att Linnéskolan upphör som gymnasieskola. De gymnasieprogram som finns där i dag flyttas till antingen Hässleholms tekniska skola eller Jacobsskolan.

Samtidigt läggs undervisningen på Kyrkskolan ner och eleverna flyttas till Linnéskolan. Där ska även barnen från Hassellunden och Finjasjö Park gå eftersom det inte finns plats för dem på Grönängsskolan. Det innebär att de barnen får en lång väg till skolan.
– Det här är inget som vi har tagit ställning till än. Det finns inget beslutsförslag från arbetsutskottet, säger Kristina Lund (kd), vice ordförande i Barn- och utbildningsnämnden.

I måndags och tisdags informerades personalen på de berörda skolorna om utredningen av gymnasiechefen Lisbeth Johansson.
– Det var interna möten för dem om utredningen. Ingenting är offentligt än och därför vill jag inte kommentera uppgifterna, säger hon.

Efter mötena var stämningen upprörd enligt Norra Skånes källa. Många oroar sig för om kvalitén på gymnasieprogrammen kan bibehållas.
– Det har inte skett några förhandlingar än. Det har bara varit information till personalen, säger Angela Arnesen, kommunombud för Lärarnas Riksförbund.

Enligt vad Norra Skåne erfar är alternativet till förslaget att det görs en tillbyggnad av Stralsundsskolan på Garnisionsområdet, men att det anses för dyrt.

Barn- och utbildningsförvaltningens chef Lars Johansson vill inte heller kommentera förslaget till ny organsation av skolorna i centrala Hässleholm innan det presenterats för politkerna, men han bekräftar att det ekonomiska läget och det minskande elevunderlaget kräver förändringar.
– Detta är steg två i vår totalöversyn som vi inledde med skolorna ute i kommundelarna. De direktiv vi har gett för utredningen är att föreslå en effektiv lokalsamordning, hur vi ska få flexibla upptagningszoner och utjämna skillnaderna i klasstorlekar mellan skolorna.

Det minskande elevantalet i kommunen är den största orsaken till kravet på förändringar. Barn- och utbildningsnämnden har dessutom ett sparbeting på 43,5 miljoner kronor i år och nästa år.
– Vi har gått från 6 800 elever i grundskolan till att det blir lite över 5 000 om ett par år. Samtidigt har vi kvar samma kostym som när vi hade fler elever. Därför har vi bestämt att vi inte ska lägga pengarna på död materia som skolbyggnader utan satsa dem på undervisningen.

Även antalet gymnasielever i kommunens skolor minskar. I dag är de 1 800. 2018 beräknas de vara 1 168.


Per-Ola Ohlsson



Fika på stan

Hemma en pyttestund nu, va på maxi och handlade med mammi efter skolan och sen skjutsade hon mig till stan, köpte ett linne och halsband inne på H&M, visar senare.

Men nu ska jag och mamma åka in till stan och fika på chicco, jag är så otroligt sugen på varm choklad i detta kalla vädret haha. Vi hörs sen :D



Pics

Idag fick jag mina foto som jag hade lämnat in på framkallning (y) Mest Cypern bilder och endast en bild från Polen, hm jag trodde det var fler?

Här kommer i alla fall några;

Poolen

Awesome

Nissi beach

Steek (H)

De ska in i fotoalbumet imorgon haha. Har precis kollar på inlåst, jag gillar det. Men nu ska jag tvätta håret och sen plugga, därefter sova = min plan att lägga sig tidigare = (n)



Long time


En låt från Shakiras nya skiva som jag äntligen haft tid på att lyssna idag! Long time heter den.
Jag tycker att hela skivan är bra, lite annorlunda sound kanske, men det är bara att vänja säg. Sen saknar jag också någon lugn låt på skivan, finns bara upptempo låtar.
Bästa låten är just Long time, me like ♥


She wolf




Trött!

Hellu bloggen :D

Kom precis hem, slutade 13.50 fast med den seegaste bussen i världen tar det ett tag innan man kommer hem ja, haha! Jag och Maja tog bussen från skolan ner till stan, sen träffade jag några från klassen så satt med dem ett tag innan nästa buss kom. Och den stannar såklart på varje hållplats och där kommer det då in tanter och andra äldre människor med rulator och sånt, det tar en himla tid ;/

Skolan var rätt kul, och nu så är äntligen provet över. Det gick rätt så bra tror jag (: Vissa ord kunde jag inte och sen kom jag inte på speciellt mycket att skriva på den sista uppgiften, men för vg behöver man 49 poäng och jag räknade mina och hamnade ungefär på 44, så vi får se. Sen läxförhör både på spanskan och engelskan. Yeah (n) Jag satt uppe och pluggade till halv tolv på natten nånting, så jag är riktigt trött nu.

Idag ska jag ta det lugnt, lyssna på Shakiras skiva och va inne på datan. Har egentligen läxor att fixa, men det gör jag ikväll. Jag behöver vila lite nu, sån stressig dag igår så hann va inne på datan i en halvtimme max på hela dagen och det är alldeles för lite för mig. :P

Svarar på kommentarna starx, lägger också upp dagens outfit senare. Så idag bloggar jag som vanligt igen. Pussar ♥



Höstlov, kom nu?

Jag har pyttelite tid över till att blogga nu (a
Det känns som om jag inte kommer någonstans med pluggandet -.- Det är tråkigt & jag blandar ihop allting. Liberalism, socialism och konservatism liksom ofta jag kommer komma ihåg allt? :o

Hade tänkt kolla på tv en halvtimme nu och sen plugg till 11 därefter ska jag sova så får det gå som det går imorgon. Sista gången som det är ute gympa imorgon i alla fall, wiho! För det är redan minus ute kanske inte så kul att frysa ihjäl då ;)



Prov imorgon :(

Hej på er, det får bli en väldigt snabb uppdatering för klockan tickar på och den har redan hunnit bli 17.09! Var hemma vid 16.10 och då blev det fixa mellanmål och sätta sig lite vid datan snabbt. Fast måste dock stänga av så snabbt som möjligt för annars kommer jag aldrig igång med pluggandet (n)

Spanska glosor, enelska glosor och samhälls prov till imorgon. Provet är såklart viktigast, men jag kan inte alls mycket :( Om demokrati, partier, diktatur och massa sånt.. Ah, jag gillar inte prov!

Så det blir kanske dålig uppdatering här i bloggen idag, hoppas ni förstår. För jag har inte tänkt sätta på datan igen förens jag kan det mest till provet och det lär ta ett tag. Shakiras nya skiva fick jag i brevlådan idag och som jag vill lyssna! Men ingen tid för det heller såklart. Jag längtar till helgeeen!


Nä, nu ska jag och min samhällsbok umgås i några timmar. :(




Pluggtips? :)

Åh, jag måste plugga, bada & tvätta håret. Vad blev det av mina planer att gå och lägga mig tidigare? Fail som vanligt haha ;o

Fast imorgon ska jag plugga typ hela dagen hade jag tänkt mig, jag vill sätta vg på detta provet!
Hur gör ni när ni pluggar inför prov? Någon som har nåt bra tips kanske?
Brukar ni plugga precis dagen innan eller? :)

Imorgon är det skola från 8.15-15.30 buhu :( Jag är hemma lite efter 4 tror jag, usch lång dag och efter det plugg. Jag gillar inte onsdagar!




Pink

Idag var det riktigt kallt på morgonen, minusgrader tom. Så vinterjackan och de varma teamsportia byxorna åkte på och ändå frös jag.


Teamsportia byxor- team sportia
Puma tröja- la redoute
Vinterjacka- halens tror jag?
Levis skor- scorett

Nej, nu ska jag plugga vidare. Hörs :D




Plugg!

Hellu bloggen!

Skolan slutade 11.50 idag (y) fast sen tar det cirka 40 minuter att komma hem med den sega bussen så var dock inte hemma förens 12.40 kanske? Men aja, sen dess har jag ätit, kollat på seven heaven och pratat i tele. Inte särskilt intressant va haha! Dagens planer;

* plugga! (socialkunskap, det sista på uppsatsen, engelska, spanska, matte och det viktigaste av allt samhälle.) Har prov på torsdag och jag har inte ens öppnat boken hm.
* blogga
* äta, tv (runt halv 8 kanske?)
* bada, tvätta håret
* ännu mera plugg

Och sen hade jag tänkt lägga mig tidigt idag, ja vi får se hur det går med den saken ;)


Höhö en höstbild som jag tog i helgen, inte speciellt bra butbut.

Svarar även på kommentarerna senare, puss på er ♥



Bestlutångest!

Ah, jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska vaccinera mig eller inte. Alla säger olika, vissa säger att det är bra och andra säger att det inte är bra. Hur ska jag veta vad som är bra och inte? :o

Och lappen ska in imorgon! Ehm, beslutångest på hög nivå?



Vaccinera sig mot svininfluensan?

Alla som går i skolan erbjuds gratis vaccin på plats, men nu är min fråga ska ni vaccinera er? Om inte varför då?

Jag pratade som sagt med em mycket duktig läkare på sjukhuset i Kristianstad idag och hon tycker absolut att man ska vaccinera sig. Första sprutan ger 70% skydd och sen om man tar en till blir det 90% skydd, det låter väl bra eller? Jag tror faktiskt att jag ska vaccinera mig. Var mycket osäker innan men nu när hon sa att hon tycker att alla borde göra och för mig som då har diabetes är det extra viktigt.

Sen frågade jag om biverkningar också eftersom jag var lite orolig för det, men det är bara svullnad och rodnad på stället man blir stucken och huvudvärk kan man också få, men annars inget mer. Media förstorar upp allt så himla mycket, med biverkningar och allt! Sen vill man såklart inte riskera att bli sjuk så jag kryssar i ett ja på min lapp. Vad gör ni?

Kom gärna med era åsikter =)




Scorett

Läkaren gick bra, hon var jättenöjd med allt. Tyckte jag skötte allt bra och sånt (y) 1,68 har jag också blivit, hah jag växer visst fortfarande :D

Efteråt åkte jag och mamma snabbt in till scorett där det blev ett par vantar, hittade tyvär inga snygga skor men har lite vinterskor här hemma så det är lugnt. När jag kom hem kollade jag på tv lite och nu så har jag börjat renskriva min uppsats på datan. Blev färdig med den igår, nästan 6 handskrivna sidor blev det till slut. Det får räcka och det blir typ 3 på datan kanske? Längre än så behöver väl en uppsats inte va? :o


Älskade vantar haha, fast det kan vara bra nu när det blivit så himla kallt ute!
Scorett- 139 kr

Men nu ska jag dra till stan en snabb runda, måste framkalla mina bilder på engångskameran från Cypern och Polen som jag inte gjort än. Haha vadå seg :P




Kristianstad (n)

Good morning sunshines ♥

Vad gör ni? Själv sitter jag och äter frukost och ska snart åka till läkaren i Kstad (n) Blä, jag vill inte, men då ska vi bland annat prata om vaccineringen mot svininfluensa eftersom de som har diabetes tydligen är en av riskgrupperna. Wish me luck! Så hörs vi efteråt, visar också shoppingen då ♥



Privileged

Åh, vad jag kommer sakna Privileged! En av mina absoluta favortiserier, så himla bra. Och det blir visst inga fler säsonger, inga som är inspelade än i alla fall men hur kunde avsnittet sluta så bara? Jag vill ju ha en fortsättning tack :(

Var det någon som såg det? =)


Finfint mode också. Älskar Rose outfit

Gulligt!

Will kommer man också sakna haha.

Ta tillbaka Privileged ♥



Kenza i Hässleholm!

Hejsan ♥

Sorry för att jag inte bloggat innan, fast har inte haft nån inspiration precis så kan det va ibland :P

Söndagar är ju bara för seega också, fast imorgon blir det dock ingen skola för mig för ska till läkaren i Kstad och vi slutar 12.40 så kommer ändå inte hinna. Hata, hata sjukhus. Jag vill inte!

Idag har jag varit duktig och skrivit på min svenska uppsats. 4,5 handskrivna sidor än sålänge, skriver nog kanske 1 till och sen renskriva på datan. Fick inte alls mycket tid på oss. I onsdags fick vi reda på vad vi kunde välja om att skriva och redan nu på onsdag ska den vara inlämnad så precis 1 vecka men det ska väl gå på något sätt. Annars om man inte blir klar på onsdag kunde man lämna in den senast på fredag, men jag skulle helst vilja bli klar till onsdag. Denna veckan kommer nog bli lite jobbig, samhälle prov också. Har inte börjat plugga alls (n)

En sak som jag i alla fall är väldigt nöjd med var att jag fick mvg på bokrecensionerna (y) Wiho, det kändes bra ;D Sen fick vi tillbaka våra no prov och bara g. 6 poäng ifrån vg dock, fick 44 och vg var 50. Fast ändå ganska nöjd med 44, kunde vara sämre så helt okej ändå (:


I fredags var självaste Kenza här i Hässleholm! Och jag var på stan precis då också, vilket otur att man missade henne för skulle vara trevligt att träffa henne.

Kenza i Hässleholm och stationen där bakom ;p




Liv & Lovisa.

Höhö jag har nästan suttit och läst boken Liv & Lovisa i en timme nu (a
Den är hur bra som helst och som det står på framsidan så lockar den verkligen till sträckläsning. Fast jag ska sova nu, är väldigt trött.

Och förresten, kom med lite tips till inlägget här nedanför va ;) För visst har alla mina läsare en mobil? Vilken har ni i så fall, är ni nöjda med den? Finns det någon annan ni skulle vilja ha? Vad tycker ni om iphonen. Hjälp mig söta läsare ♥




Kom gärna med tips!

Jag är så sugen på en my mobil och ska också få det i julklapp. Har haft min i två år nu i november och börjar tröttna. Men har ingen aning vilken jag vill ha?

Kollar runt lite på telenor och är lite inne på apple iphone, men jag vet inte? Är det någon som har mobilen och kan säga lite åsikter kanske? :) Är den bra/dålig? Positiva och negativa saker med den osv :P


Snygg är den i alla fall, fast kanske lite väl stor för min smak.
Har ni kanske några andra förslag på bra mobiler? Kom gärna med idéer! =)



Yey..

Buhu, jag har as ont i magen. Hela lördagen är förstörd och det enda jag ska göra idag är sova och vila. Vadå rolig lördag? :D Nu ska jag dela en ipren i 10 bitar och försöka svälja den, ciao.

-.-



Go Rabih

Mamma slog precis på text tv och då kommer det här upp om en flicka som omkom i en bilolycka; Det var när flickan klivit av en buss som hon blev påkörd. Hon sprang ut bakom bussen för att gå över vägen och såg inte bilen som kom körande.

Liksom det var precis samma sak som hände mig, vadå läskigt? Förutom att det gick mycket värre för henne, men att hon klev av en buss och inte såg bilen samma som jag gjorde, usch !

Såg ni idol ikväll? Det gjorde jag såklart, missar aldrig ;) Fast blev lite småsur när han sa att alla biljetterna till Malmö var slutsålda och jag precis hade lyckats övertala mamma att åka dit och se. Hmm.. Tyckte temat i idol var bra ikväll, i alla fall många bra låtar fast dock passade många av låtarna inte in på de som sjöng. Rabih är min favortit! Fast han var tyvär inte så jättebra idag, men rösta ändå för han ska gå vidare!! :D Men Camilla tål jag helt enkelt inte, hoppas hon åker ut.. Långsamma låtar gör hon om till snabba och snabba till långsamma? ;s


Go Rabih ;D Vem är din favorit?




Koftan är min ;D

Heejsan, himla gött med fredag och helg. Det gillar vi (y)

Förlåt för sämsta uppdateringen, men skola från 8.15-13.50 och sen direkt efter det åkte jag och mamma till stan och shoppade. Innan hade vi bestämt att vi skulle till Kstad, men sen ändrade vi oss och stannade i Hlm istället och det var väl bra det för jag hittade massvis med finfina saker något som är lite ovanligt här eftersom det kanske inte finns såå jätte många affärer precis. 7 nya saker fick jag med mig, både smink, kläder och smycken. Visa bilder på allt snart :)

I alla fall väldigt mysig dag med mammi. Sen gick vi och fikade på Chicco också (:
Älskar dig mamma :D


Nu är den här mysiga koftan min! La undan den i måndags när jag var på stan med Emelie och mamma hämtade den igår. 599 kr från MQ. Älskar den ♥

Shoppingen från idag, vad det är i påsarna får ni se senare. Puss!




Dagens slappa outfit

När mammi kom hem lagade hon en god middag, mihi jag älskar mammas mat (a
Sen satte jag på tvn precis lagon till inlåst, jag vet inte riktigt varför men jag gillar det programmet, intressant är det! Och nu sitter jag här och funderar på om jag ska räkna matte eller sitta lite till framför datan hehe. Blir nog det sista :P

Mamma påminde precis mig om att jag ska till läkaren i Kstad på måndag och jag hatar det verkligen mest. Där sjönk mitt humör typ 16363 steg ner -.- Jag har typ nån fobi mot sjukhus? Ingen aning varför men jag får sån ångest varje gång jag ska besöka ett sjukhus, bara tanken på att åka dit gör mig illamående? Och sen brukar jag oftast bli sjuk efter det också. Efter blodproven förra året blev jag sjuk och samma i år.. Kan kanske vara då när jag låg på sjukhuset i 2 veckor, tillräckligt för hela livet tycker jag. Aldrig mer tack!

Men nu till något lite roligare, fredag imorgon härligt det :D Efter skolan blir det nog stan med mamma, det var riktigt länge sen och då kanske hon köper något till mig också haha! Skulle egentligen åka in till Kristianstad, men ingen av oss känner riktigt för det, men hittar kanske nått i Hässlehåla också. Vem vet ;)


Slänger upp dagens slappa outfit också, myskläder när man inte mår 100 än.
Huvtröja Esprit- Jansens (Jensens, elr vad det heter ;o)
Joggingbyxor- Ellos.se
Skinn sneakers- Scorett

Nä, nu ska jag ta och plugga för blogg.se vill inte riktigt sammarbeta med mig just nu (n)
Ciao ♥



Jofama by Kenza

Åh, vad jag vill ha väskan som Kenza designat! Tycker den är så himla snygg och den var inte jättedyr heller, runt 300 om jag inte minns fel. Kollade på den på nelly.com för några dagar sen fast nu verkar det som om den är helt slut där :( Får väl kontakta dom och fråga..

Men att jag inte lärt mig det än att om man beställer från nelly.com så måste man göra det direkt när man hittar något man vill ha för nästa dag är det redan slut. Hänt mig ett x-antal gånger redan ja! Lika typiskt varje gång. Samma med en paljettväst jag ville ha, slut ofc.


Visst är den fin? Någon som vet var man annars kan beställa den? =)




Torsdag

Hejsan, samhälle, idrott som jag dock inte kunde vara med på och spanska i skolan. Sen efter lunch gick jag hem för mådde inte speciellt bra. Ont i ryggen och så, och så skulle vi ut i skogen på nk och det passar ju inte särskilt bra så bättre att vila hemma.

Spelar just nu spel på www.spela.se haha, har inte så mycket annat att göra och det är rätt kul (a
Men ska snart kolla lite tv och sen blir det plugg, matte, börja plugga på sh prov och börja på sv uppsattsen.

Vi hörs ♥



Min rygg :(

Aj min rygg har börjat göra riktigt ont nu :( Även nacken.. Blir kanske lite bättre med ett varmt skummbad och en bra bok?

Fast jag måste dock plugga spanska glosor också, det glömde jag nästan! Lång dag imorgon, från 8.15-15.20. Idrott fast den kan jag ju inte vara med på. Vi hörs imorgon då ♥



Veckans fråga

Har du sett filmen Twilight? Och vad tyckte du om den i så fall?

Själv har jag aldrig sett den, känns som om jag typ är den ända som inte gjort det haha, men funderar på att se den någon helg ♥




Ta mig tillbaka?

Igår var det 3 månader sen vi åkte till Cypern och jag vill bara tillbaka! Det var så himla härligt.

Saknar solen, saknar värmen, saknar att ligga vid poolen och steka, saknar att ta ett svalkande dopp i poolen, saknar brunbrända ben, saknar Ayia Napa på kvällarna & det underbara havet. Saknar helt enkelt Cypern, snälla ta mig tillbaka till värmen? :D


Awesome

Jag vill va såhär brun igen!

Mammi och jag <3

Underbart ♥




Otäcka drömmar

Hej på er ♥

Sov ganska oroligt på natten faktiskt, fick massa bilder i huvudet av det som hände i måndags, drömde även om det och andra konstiga drömmar, nä inte speciellt kul!

Vaknade i alla fall lite innan 8 fastän jag börjar klockan 10, men ville hinna äta i lugn och ro, kolla på seven heaven, plugga lite och välja kläder till skolan. De två sista sakerna hade jag tänkt göra nu.
Börjar då klockan 10 med engelska i 50 min tror jag och sen är det lunch, då jag åker hem och efter det tillbaka till skolan för 1 lektion. Känns väldigt onödigt får jag säga. Butbut, vad ska man göra? På onsdagar och torsdagar åker jag alltid buss hem, men mamma vill inte att jag ska göra det nu denna veckan pga det som hände. Och jag känner mig också säkrare om jag väntar denna veckan så ska åka taxi istället ;o Usch jag hatar åka taxi själv, men aja.

Vi hörs när jag kommer hem. Kram!


Bild från i lördags innan bj.

Vad ska ni göra idag? (:



Handsmycke

Vad tycker ni om handsmycket, hiss eller diss?


Själv tycker jag det är snyggt och funderar på att beställa, 259 kr kostar det.
Bild från Dollyblond
Update: nu ska jag plugga lite engelska och sen sova. Jag behöver sömn! Fast börjar inte förens 10 imorgon (y) så hinner nog plugga lite på morgonen också. Ha det bäst !



Värker i hela kroppen efter gårdagens händelse (n)

Aj, vaknade upp med värk i hela kroppen. Ryggen, magen, nacken och armen gör mest ont. Fy! Det var inte lätt att ta sig upp ur sängen kan jag säga.
Fast det blir skola efter lunch, bara 3 lektioner då och vill inte missa för mycket.

xo C



Hemsk dag idag, blev påkörd av en bil..

Chocken har lugnat sig så nu kan jag ta och berätta om det hemska som hände idag om nån vill veta. Därför har det varit så dålig uppdatering idag, men hoppas ni förstår!

Hade en lektion på morgonen och sen var nästa inställd så vi hade håla i lite över två timmar så jag och några tjejer bestämmde oss för att gå ner på stan. Jag och Emelie gick då ner, träffade Emma & Emma där, gick runder i affärer och sen följde vi med Emelie när hon skulle äta. Efter det skulle jag och Emelie ta bussen tillbaka till skolan. När vi satt på bussen såg vi Maja genom fönstret så även hon kom dit :) Men sen hände det.

Bussen hade stannat och vi skulle gå över gatan för att komma till skolan. Jag gick först och eftersom bussen stog i vägen såg jag ingenting bakom den och började då gå över gatan och ser inte bilen som kommer på andra sidan och sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände, det blev svart! Men tjejerna berättade efteråt och då började det ljusna. Kommer ihåg att jag hörde bilar tuta och bromsa och att jag hamnade på framsidan av bilen, själva motorhuven och slog i huvudet och sedan ramlade ner på asfalten med huvudet före. Som tur är tog jag i med handen så jag slog i alla fall inte i huvudet i asfalten också. Kan vara så att jag svimmade av i 10 sekunder eller så för jag minns inte. Kommer bara ihåg att när det hände och jag reagerade att jag kastades mot bilen så tänkte jag; nu dör jag! Riktigt hemsk känsla och önskar att ingen behöver va med om något sånt! Jag kunde inte komma ut, men flyttade mig bort från bilen så snabbt som möjligt en bit bort. Sen så kom tjejerna och hjälpte mig upp. Jag var så himla chockad, skakade och alldeles blek i ansiktet. Det första jag gjorde var att ta upp mobilen och snabbt ringa mamma som blev så himla chockad och riktigt orolig, hon visste ju inte vad som hade hänt! Maja tog över luren för jag kunde inte prata. Tanten som körde bilen kom ut och frågade hur det var med mig men jag var för chockad för att prata! Sen när jag snacka med mamma och vi gick en bit bort så åkte hon igen! Inget registreringsnummer fick vi och inte heller något telefon nummer. Riktigt dåligt!

Så kontakta henne kan man ju inte, och till skolan gick hon inte heller det borde hon ju. Prata med rektorn eller skolsköterskan, hon är ju ändå en vuxen människa, men nehe nej. Maja och Emelie tog hand om mig och lugnade mig och de var också så chockade stackarna! Jag kan bara tänka mig hur det såg ut, måste varit hemskt. Några killar från klassen var också där en bit bort så de såg också lite vad som hände.

Men den känslan, det är hemskt alltså. Vi gick till sjuksköterskan, jag grät och skakade och tjejerna följde med. Där fick jag vila och prata lite och sen kom mamma från Kristianstad. Hon kom så snabbt som möjligt, söta mamma ♥ Efter det pratade mamma med rektorn och så lite och sen åkte vi hem.

Det som senare slog mig var att jag faktiskt kunde ha dött! Usch alltså, jag vill inte ens tänka på det. Är bara så glad att jag lever och att det inte gick sämre än det gick. Tur i oturen kan man ju säga. För om hon skulle kört på mig med däcket som bara var några cm ifrån mig så kunde det gått riktigt illa. Min mobil tappade jag också, men den blev som tur är inte krossad. Så tack för att ni hjälpte mig och så, ni är bäst! :) Och min älskade mamma som alltid ställer upp (L) Och till alla som brytt sig, både på msn, sms och bdb. Det uppskattas mycket! Har ont i hela kroppen nu, gör ont när jag går och blåmärken. Vilat hela dagen och tog sedan ett varmt bad. Lindrat in foten i bandage har jag också gjort, där det gör mest ont. Så det blir skola imorgon efter lunch tror jag.

Jag är glad att jag lever så är det bara. Hoppas ni orkade läsa. Kramar till er ♥




Omg, påkörd av en bil! :(

OMG, blev påkörd av en bil för runt 1 timme sen är i chocktillstånd nu! Tacka gud att jag fortfarande lever för om det skulle gått sämre skulle jag kanske inte levt nu..

Återkommer sen.



Bilder från björket :)

Maja kom hit vid 18.35 nånting och så satt vi och snackade om typ allt till klockan 21. Mycket skratt och väldigt trevligt :D Sen hade mamma fixat mat och mackor så då åt vi det och efter det kom vi på att vi nog borde börja fixa och sminka oss haha! Så vi stressade runt mellan badrummet och mitt rum hela tiden och fixa sminket, kläder, hår och allt. Och i sista stund kom jag även på att jag ville ha lösnaglar så då fick jag och Maja sätta på de snabbt. Och efter det skjutsade mamma oss och Emma till björket.


Våra snygga lösnaglar haha ;) Fast dom sitter fortfarande (y)

Maja och jag innan utgång

Såhär såg jag ut, klänning från nelly.com och leggins från Polen och även smycken som jag tog på mig innan vi åkte

Skippade nitskärpet och körde på lockigt hår!

Jag och Emma på björket

Emma & Caroline

Trötta efter en hel kväll/natts dansande. Har ju stegräknare på mobilen och tillsammans blev det 16 km haha?

Emma var i alla fall glad :D

Sen så sov Maja över här och efter vi hade kommit hem satt vi typ uppe och snackade till halv 4! Sen somna jag vid 4 haha

Bild tagen 3 i natt, så trötta alltså

Lyckad kväll alltså, träffade både på folk från gamla klassen och nya såklart :)
Mycket dans, skratt & sång. Tack alla som gjorde kvällen bra :D




En trött Caroline

Skulle lägga mig och vila en stund, somnar och vaknar 1 tim och 45 min senare..Opps! Men så blir det när man bara sovit 3,5 timmar, så nu blir det privileged så hörs vi efter ♥



Söndag- sjukt trött!

God morgon på er! Nån som är vaken än? :P
Efter björket brukar jag alltid sova till minst klockan halv 12, men idag gick jag upp redan vid 8 (!!) Eftersom Maja skulle hem så gick upp och joinade henne med frukost och sen skjutsade jag och mamma henne till stationen.

Är himla sleden idag alltså. Hade tänkt sova lite till, men när man väl har gått upp pallar man inte sova igen..Så ska lägga mig tidigare istället ikväll! Har lösnaglar på mig så det är svårt att skriva på datan haha ;o


Björket, gammal bild dock. Återkommer med bilder från kvällen strax, ska bara lägga in på datan. :)



Björket

Hejsan, hemma efter en partynatt som varit awesome :D
Ledsen att jag inte uppdaterade innan, men jag och Maja satt och snackade i typ 2 timmar innan vi kom på att vi borde börja fixa oss, haha. Så det blev lite stressigt.
Berättar mer imorgon för nu ska jag soooova. Maja sover också här i natt och hennes buss går 9.47 imorgon så måste vakna runt 8, åh herregud! Bästa att sova, vi hörs imorgon. Puss ♥

(Svarar även på kommentarerna då :})



Vädret är (n)

Nej, men vilket kasst väder! Regnet verkligen ÖSER ner, suck.. Mycket roligare med bj om det inte regnar & nu kommer säkert många inte palla gå dit heller haha. Hata, hata regn, eller i alla fall när man ska ut annars är det mysigt ibland, men inte på idag!

Det jag ska hinna med nu är;
* sitta vid datan lite till
* städa (måstemåste!)
* fixa lite saker här hemma
* Maja kommer, umgås med henne lite innan bj
* fixa oss, sminka och så
* äta
* och sen vid 22 drar vi till bj

Hörs snart igen :)



Planer inför ikväll

Hejsan bloggen

Lördag idag, härligt! Vad ska ni hitta på? :)

Ikväll blir det björket för min del, Maja kommer med bussen in till stan vid halv 7 så sen kommer hon hem till mig så ska vi fixa oss och så innan det blir vidare till björket. Hoppas på en väldigt kul kväll :D Fast måste sätta igång och städa snart, mitt rum ser ganska hemskt ut haha, sen så måste jag hinna bada och tvätta håret innan Maja kommer också, skulle egentligen göra det igår men va så himla trött..

Lockigt eller rakt hår till ikväll då? Vad tycker ni? ♥ Ni hjälpte ju med klänningen i inlägget nedanför så den blir det ikväll!


Såhär kanske?



Klänning till bj?


Vad tycks om klänningen? Kan inte bestämma om jag ska ha den till björket imorgon eller inte. Klänningen är från nelly.com sen satte jag på ett skärp också. Så vad tycker ni, ja eller nej? :)



Utväxt


Usch, jag gillar inte min utväxt! Trivs inte med att vara så mörk i håret, men idag fick jag en överraskning av mamma; frisören och slinga & klippa håret. Awesome, 29 oktober ja =)

Sist klippte jag 1 dm och nu är det såhär långt igen..Vad tycker ni, hur mycket ska jag klippa nu? ♥



Shakira- She wolf

Har bokat Shakiras nya skiva på cdon.com precis. Den 14 oktober kommer den ut, längtar :)




Fredag :D

Hejsan, dagen började med att jag försov mig och vaknade lite över halv 8, yeah (n) Men satt uppe och pluggade matte till halv 1 på natten och sen kunde jag inte sova.. Så väldigt stressig morgon! Men jag hann i alla fall precis. Trött, trött hela dagen för veckan har inte varit den allra lättaste, men nu är äntligen naturkunskaps provet och matte över.

Matte provet idag gick väl sådär antar jag, eller jag vet faktiskt inte riktigt. Några uppgifter va så sjukt lätta så dom blir svåra? Och andra var lite kluriga, var så trött också så gjorde säkert slarvfel!

Men nu är jag i alla fall hemma, ska äta nu och sen ta det lugnt hela dagen, kolla på tv, datan och sånt man inte har tid till mitt i veckan. Helgen kommer blir najs hoppas jag, björket imorgon ju :D

xo C ♥



Kstad & plugg

Hemma nu & jag är astrött!
Usch man blir verkligen trött av att vara med mamma på jobbet, för barn kan vara himla jobbiga haha :P Och mest när vissa inte vill hålla tyst och tramsar runt och skämtar hela tiden, men ändå så härliga haha :D Fast nu förstår jag hur trött mami måste vara efter hela veckan + att hon jobbar till 6 på kvällen i Kstad på onsdagar och torsdagar och när hon kommer hem laga mat och allt annat. Måste börja uppskatta min sötemamma mer ♥

Efter åkte vi i alla fall till stan och åt på resturang, mums! Och nu är jag så himla trött, men måste ändå plugga. Hann nästan skriva klart både recensionerna idag & sen hjälpte Allan mig med matten lite och förklarade. Negativa tal känns lite ljusare nu haha, tack för det (y)

Kollar på inlåst lite nu, ganska intressant faktiskt. Ungdomarna är ju hemska :/ tex så tog en stryptag om sin mamma och hoppade på henne. Sjukt ju ;o

Bilder kommer lite senare, men nu måste jag sätta igång, tjing!




Torsdag

Hejsan, allt bra med er? =)

Matteprov imorgon och jag har inte pluggat alls.. Fast egentligen räcker det ju att repetera och kolla igenom sidorna lite. Bokredovisningen ska vara klar till imorgon och vad tror ni inte att jag gör? Glömmer alla papper + boken i skolan, yeah! Får fråga mamma om hon vill vara snäll att skjutsa dit mig sen så att jag kan hämta det. Ska nog följa med mamma till jobbet nu i eftermiddag, tyckte det var så kul när jag praoade och jag vill gärna träffa de söta barnen igen :) Och då kan jag också plugga en hel del där eftersom jag nog inte kommer orka plugga så mycket om jag bara är hemma för då lockar ju datan och andra roliga saker haha.

Så är inte hemma förens ikväll, för jag och mamma ska nog äta på Ocean City i Kstad också, efter jobbet.

Ha en fin dag, så hörs vi senare ♥


Gammal, gammal bild, 2 år sen tror jag fast har lite bildbrist just nu :P