slide show

Tomas Sabo

Åh, jag tycker Tomas Sabo armbanden är så himla fina! Har velat ha ett ganska länge nu men de är ju riktigt dyra.. Eller själva armbandet är ju inte så jättedyrt men det är berlockerna som är dyra och man vill ju gärna ha mer än en :P


Jag tycker det tunna armbandet är snyggast!


Några utav fina favoriter. Priset ligger på mellan 298-498/ st. Kanske borde önska mig i födelsedagspresent?

Nu måste jag fortsätta med arbetet, kommer ta minst 1,5 timmar till :o



Inte klar än..

Åt precis middag och nu tog jag en kort paus och ska snart börja med arbetet igen. Har en hel del kvar att skriva och det kommer kanske ta 2 timmar till.. Vi hörs senare när jag är klar, ville bara säga att jag lever hihi ♥

Vad gör ni en söndag som denna?




SÖNDAG

Hej på er!
Vaknade ganska så sent idag, vid halv 12 tror jag det va men jag ville inte gå upp för jag vet att det väntar massor av plugg på mig! För det första ska jag skriva klart mitt svenska arbete om de grekiska gudarna, är nästa klar med själva texten så ska bara renskriva den. Sen efter det börjar det värsta, socilakunskapsarbetet på cirka 5-6 sidor som ska vara klart imorgon och jag har nästan inte börjat.. Framsidan och inledningen är klar men inte nåt annat.. Så det kommer ju ta ett tag. Skriver om polsk kultur. Älskar Polen men arbetet är inte lika kul att skriva kan jag säga hehe :P Det tar kanske 4 timmar? Sen har jag matte och engelska också. När ska jag hinna med allt, det kommer kanske ta 6 timmar tillsammans. Åh :(


Får bli en Polen bild dåja. Vi hörs om några timmar om jag överlever haha, för nu måste jag verkligen sätta igång ♥




En trött Caroline

Klockan är mycket och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Kvällen spenderades lugnt framför tv;n med mami :) Jag ser dock inte fram emot dagen imorgon, inte alls faktiskt. För jag har ett ganska stort arbete som ska vara inlämnat på MÅNDAG och jag har bara skrivit inledningen, panik liksom. Så det blir väl sitta hela söndagen och skriva arbetet.. Icke kul men nödvändigt!


Tänkte bara skriva några rader om gårdagens lets dance också. Jag tycker Rabih var grym igår! Dansen var passionerad, han hade energi och en klar utvecklning från förra veckan. Jag gillade dansen starkt. Tycker han dansar så bra tillsammans med Oksana och det är lite synd att det inte är hans partner "för alltid" för Oksana är väldigt duktig. Och äntligen fick han lite bra kritik av juryn, det gillar vi! Fast efter lets dance har ändå Tony emot Rabih, jag fattar verkligen inte varför. Han har aldrig gillat honom men varför ge sig på stackars Rabih hela tiden? Det var synd att Agneta åkte ut, blev chockad faktiskt för hon var duktig men Willy och Markus är ju mycket sämre än Rabih fast det påpekar såklart inte Tony, lågt av honom. I alla fall njut av klippet alla Rabih fans.

Nu ska jag sova, natti ♥



Bilder från igår

Blogg.se har verkligen strulat hela dagen idag så därför har jag inte uppdaterat nåt! Gav upp efter ett par timmar och stängde av datan. Va med en kompis lite nu på kvällen alltid trevligt och ikväll ska jag bara ta det lugnt vid datan/tvn.

Igår var jag som sagt på stan med Maja efter skolan, vi gick först och fikade på Chicco. Tog varm chocklad, mycket gott och Maja tog detsamma. Efter lite fika och prat gick vi till H&M och spenderade en ganska lång stund där. Så dagen bestod av fika och lite shopping. Mycket trevligt :)<3


Fika, gammal bild dock för jag hittar inte den jag tog igår haha! Men samma varma choklad ;)

Maja och jag på H&M!

Det är inte varje dag man ser Maja i jeansleggins haha! ;D

Mobilbild, sämre kvalite. Gillar koftan på bilden jag har på mig men den var rätt dyr hehe.

Köpte det här linnet, 99 kr på H&M

Vi hörs senare ikväll ♥




Svaren från frågestunden!

Vad har du för musiksmak? Vilka band lyssnar du på?
Svar: min musiksmak är ganska blandat men inte rock och Rap i alla fall! Men mest RnB, pop och typ lugna låtar. Lyssnar inte på något speciellt band, mest enskilda artister :)

Vrf bloggar du ? :D
Svar: för jag tycker det är riktigt kul att dela med sig lite av sin vardag och sen kolla tillbaka i arkivet. Minne för livet!

Va tycker du om de som hände i haiti då ? =(
Svar: jag tycker verkligen det är hemskt, en riktigt katastrof! Så många som dött eller förlorat sina föräldrar/bostad och allt, så fruktansvärt..

Vad tycker du om videobloggar och skulle du kunna tänka dig att videoblogga? :)
Svar: jag tycker det är jättekul med videobloggar och skulle faktiskt kunna tänka mig att göra det. Känns lite konstigt att snacka in i en kamera bara men det kanske kommer nån videoblogg i framtiden (:

Vad var det som fick dig att börja blogga?
Svar: Jag hade under en lång period läst bla Kenzas blogg så tyckte jag att det skulle vara kul att prova på det själv och sen dess har jag fortsatt.

Vem åkte ut i let´s dance?
Svar: det var Peter och Maria som åkte ut i fredags.

Favorit godis??:D
Svar: helt klart choklad, mjölkchoklad ska det va! & surt godis gillar jag också :D

Vad lyssnar du på för musik? =)
Svar: blandat men mest på Rabih, Shakira, Akon och Rihanna typ!

Favorit färg?
Favorit blogg?
Favorit mat?
Svar: min favoritfärg är rosa och svart, av de kända bloggarna gillar jag Kenzas mest och så läser jag alltid mina vänners. Min favorit mat är panerad schnitzel (:

Gillade du rabih från första gången när du såg han på audition eller var det senare du börja gilla honom? :)
Svar: ska jag vara ärlig så la jag faktiskt inte särskilt mycket märke till honom på audition utan då var min favorit Gabriel Brandes men efter några program började jag få upp ögonen för Rabih. Det var när Rabih sjöng with you på den första veckofinalen som jag blev helt fast och sen dess har jag gillat honom riktigt mycket! :D

Vem är din stilikon? :)

Svar: jag har inte riktigt nån stilikon, tycker lite olika kändisar klär sig väldigt fint och Lauren Conrads stil gillar jag! Får inspiration från tex modetidningar :) 
 
När startade du din blogg? :P
Svar: 6;e september 2008!

Hur tror du att ditt liv ser ut vid 25?
Svar: Hm, det är om lite mer än 8 år. Då tror jag att jag har avslutat min lärareutbildning på högskolan och förhoppningsvis har jag ett jobb som jag trivs på. Är kanske gift och bor i ett stort, fint hus :) Inga barn än, kanske det kommer vid 26 års åldern!

Hur länge har du bloggat?
Svar: i cirka 1 år och 3 månader.

Vad är du allra mest rädd för ?
Svar: spindlar! (och hajar hehe)

Har du gjort designen själv?:)
Svar: nej det har jag inte, är tyvär inte så bra på sånt. Har valt hur den ska se ut och så men inte gjort den själv (:

Varför har du rabhi på din header?
Svar: för jag gillar honom väldigt mycket! Blir alltid glad så fort jag ser en bild på honom, det gör min dag ;)

Tränar du något? =)

Svar: tränade dans i 6-7 år men slutade för ett tag sen. Så just nu är det promenad, motionscykel och sånt men ska börja på dansaerobic.

Vad vill du blir när du slutar skolan?
Svar: lärare på lågstadiet!

Vilken storbloggare borde sluta blogga?
Svar: Dessie och Paow skulle inte gjort något, läser inte deras bloggar så..

Varför är ja bäst? ;)
Svar: haha jadu? ;)

Vilken kraft skulle du då vilja ha, och varför?
Svar: skulle vara ganska häftigt att vara osynlig för ett tag haha! Det skulle vara riktigt kul att kunna vara överallt utan att folk ser en hehe

Har du gjort din header själv?
Svar: nej det har jag inte, en tjej som heter Paulina har gjort den!

När började du blogga? :)
Svar: år 2008

Tror du att det kommer komma någon bättre i Idol än Rabih (ser ju att du gillar honom eftersom du har bild på hedadern på honom ;))?
Svar: oj vilken svår fråga! Jag kommer säkert gilla någon mer i Idol nästa år eller så. Mina idoler är Rabih och Shakira så det kanske finns plats till en till? ;) Dock kommer aldrig någon ta Rabihs plats för han är charmigast i världen hihi och jag älskar hans röst. Men det är svårt att veta just nu! Både Rabih och Shakira är mer "lugna" av sig och det tycker jag om.

Vad önskar du dig mest? :)
Svar: av materiella saker är det en resa till London eller New York och en ny laptop och annars att jag själv, min familj och vänner ska vara friska och lyckliga :)

Vad var det som fick dig att börja blogga? (L)
Svar: läs svaret där uppe + att jag hade tråkigt en kväll så jag bestämde mig för att börja.

Vilken är din favoritbutik. Klädbutik alltså och vilket är dit favorit märke?

Svar: jag gillar H&M och Gina Tricot av såna budjet butiker! MQ har också fina kläder fast tyvär väldigt dyra.. Älskar också affärerna i Polen, tex New Yorker. Mina favoritmärken är Lacoste och Adidas!

Färg på tandborsen? :)
Svar: rosa

Varför bloggar du?
Svar: för jag tycker det är väldigt kul, och jag älskar era fina kommentarer! :)

Hur gammal är du?
Vad är ditt drömyrke?
Favoritfärg? :))
Svar: jag är 16 år, fyller 17 om lite mindre än en månad!
mitt drömyrke är lärare och favoritfärgen är svart och rosa :)

Hmm vet inte om frågestunden är avslutad men vad äre för dag:D? haha
Svar: det är fredag haha!
Tack för alla frågorna, det var väldigt kul att svara. Hoppas ni blir nöjda med svaren och är det nånting mer ni undrar så är det bara att fråga ♥



22.38

Neej, jag skrev precis ett långt inlägg och sen när jag ska publicera det så försvinner det. Blogg.se krånglar som bara den. Typiskt! Skriver om det kort nu då. Är trött nu och ska snart ta ett bad, tvätta håret och kanske sätta upp det i flätor så att det blir lockigt.

Skolan idag var ganska dryg men inte tråkig, det blir aldrig tråkigt i vår klass ;) Hade samhälle på morgonen som jag kom lite försent till pga det dumma vädret, sen idrott där vi hade nån jättehinderbana men det var faktiskt inte så jobbigt för jag och Mimmie tog det lugnt så vi hann inte med så många varv, det gillas haha :D Sen spanska, lunch och det där dumma provet som jag helst av allt inte ens vill få tillbaka.. Imorgon är det fredag och det är grymt skönt. Morgondagens planer i korthet;

- Skola från 8.15-13.55
- Stan med Maja efter skolan. Shoppa och fika?
- Hem från stan, svara på era kommentarer
- Blogga och svara på frågestunden
- Fredagsmys!

Nu ska jag bada och sen sova, klockan är redan mycket. Vi hörs imorgon via mobilblogg redan i skolan antar jag. Sweet dreams sunshines ♥




Polen pics

Åh, vädret är så sjukt tråkigt just nu. Jag vill att snön ska försvinna precis NU och jag vill att det ska bli vår så man kan gå i skinnjacka igen! Kollade igenom lite bilder från Polen i somras och jag vill shoppa där igen. Vill träffa morfar, vill till mormors grav och vill shoppa! Bjuder på lite bilder från i somras och de flesta har jag faktiskt alrig lagt in på bloggen. Skulle göra det för mer än ett halvår sen haha? Lite sent men jaja ;d


Börjar med lite saker jag köpte där nere, tex de här snygga gladiatorsandalerna som jag faktiskt inte använt än.. men i sommar ska jag!

Två par jeansleggins köpte jag också

Linne

Jeansväst från H&M

Den här tunikan köpte jag också :)

Och den här

Lite småsaker, bla en tecknad film haha. Va ju tvungen att ha nåt att göra när vi va hos morfar.

Jaa, då var man brun haha! Var ju i Polen nästan direkt efter Cypern, vill ha brännan igen..

Älskade shoppingcenter som jag och mamma va i nästan varje dag och alltid tills de stängde, typ sista människorna som gick därifrån haha! Därför så lite folk på bilden :p

En kväll gick jag och mamsi på bio, mycket bättre än i Sverige (;

Galaxy


Trött efter en hel dags shopping hehe

I galaxy finns verkligen allting! Från godis till riktiga bilar, ja ni fattar vad jag menar :p

Lacoste nyckelring, dyr men värt det!

(y)

Nu orkar jag inte lägga in fler just nu om ni vill så lägger jag upp fler i helgen? Säg gärna till om ni vill se fler, hoppas i tyckte det var kul fastän det är "gamla" bilder men de har ju faktiskt inte visats upp i bloggen än.

Svaren från frågestunden kommer nog upp ikväll, så ställ de sista frågorna nu om ni vill




Mobilblogg

Missade bussen med typ 2 min så nu måste jag vänta i skolan tills bästa kommer.. Kemi provet som vi gjorde nyss var så sjukt svårt, IG for sure asså! Det är nog det svåraste provet jag nånsin gjort, fattade inte ett skit typ :( jag blir överlycklig om jag får g men tror verkligen inte det. Hoppas kan man ju alltid. Nu ska jag vänta på bussen och sen åka hem, vi hörs :)



Kemi prov..

Jag orkar inte kemin mer, kan nästan inte ens kolla på den dumma boken hehe.. Jag kan absolut inte allt men jag orkar inte plugga mer, ska läsa igenom de sista 16 sidorna och sen repetera frågorna sen får det va nog. Har eng och spanska till imorgon med fast det struntar jag i, hinner inte. Nu ska jag tillbaka till kemiboken och sen sova. Önska mig lycka till på provet imorgon för det kommer behövas kan jag säga (a)



Kemi prov imorgon=PLUGG!

Kom hem för bara ett litet tag sen, bussen hem va också försenad pga det här dumma vädret. Jag orkar inte snö mer, hatar snö nu! Jobbigt, blött och allmänt tråkigt. Tog det 15 min att komma hem från busshållsplatsen haha för det snöade och blåste in snö överallt. Dagen blir ju inte bättre av att jag måste plugga ett x-antal timmar nu. Tänkte börja med 3 timmar, från halv 5 till halv 8 och sen om mer behövs så halv 9 till halv 11 typ? Kommer ändå aldrig fatta kemin så känns onödigt att plugga men det behövs. Ska läsa igenom alla sidorna jättenoga en gång först, kolla på frågorna. Plugga in alla svaren på de 20 frågorna och lära mig alla kemiska betäckningar, jag dör! -.- Har i alla fall ätit mellanmål och druckit lite fanta, energin behövs kan jag säga! Prov imorgon och det känns verkligen som om jag inte kan ett skit!

Datan ska stängas av och mobilen ska jag lägga ifrån mig annars kommer jag aldrig igång..



Två snabba outfit bilder efter skolan, nu ska jag SÄTTA IGÅNG. / C




HATAR KEMI

Kass uppdatering, jag vet och det kommer tyvär fortsätta imorgon också. När kemi provet är över på torsdag kommer roligare och fler inlägg, hoppas ni förstår :)

Svarat på alla frågorna på ett sånt frågepapper till provet idag och läst igenom sidorna. Försökt att fatta lite mer men det går inte så bra. Börjar inte förens 10 imorgon så hade tänkt ta sovmorgon men istället ska jag va duktig och vakna 8.15, äta frukost och sen plugga på kemin i 1 timme om jag hinner innan skolan. Sen får vi nk timmen på oss imorgon också och så ska jag plugga 2-3 timmar hemma sen får det gå som det går! Slutar sent imorgon och plugg då som sagt men ska ändå skriva ett inlägg. Svarar på kommentarerna imorgon (förhoppningsvis) och svaren på frågestunden tror jag kommer på torsdag så om ni har några fler frågor så ställ de i något av inläggen :)

Haha vi har fått ett häfte som heter kemi är roligt men Maja kom med en bra kommentar nyss;
"jag kom på att det häftet vi har fått borde heta: Kemi är ytterst tråkigt och onödigt XD"
Jag håller med Maja, jag håller med! Fast direkt när vi fick det strök jag över roligt och skrev tråkigt. Och jag håller fast vid det..


Just idag och imorgon vill jag va en liten bebis och slippa plugga (a)




Sega tisdagar

Huh, tisdagar är sjukt sega. Trodde aldrig att skolan skulle ta slut idag. Idrott på morgonen och sen engelska där vi läste i boken så det var chill, matten var också slapp. De flesta av våra mattelektioner är faktiskt kul, mycket skratt i alla fall! :D och sen fortsatte dagen med lunch, språk, naturkunskap och svenska. På svenskan fick vi våra papper om vilken inriktning vi ska välja, panik på det också!

Va riktigt hungrig när jag kom hem efter bara en liten pannkaka och macka på hela dagen så mamma gjorde scones & nu är jag mätt igen (; Ska snart sätta igång med pluggandet, jag orkar verkligen inte kemi. Jag hatar kemi och det är bland det tråkigaste som finns. Jag fattar inte ett dugg och håller på att somna. Åh :(


Liksom va?! Elektroner, protoner, neutroner, atomer. Who cares? Inte jag i alla fall, inte ett dugg faktiskt. När ska jag ha användning av det här undrar jag.. Nu ska jag sätta igång, låt mig slippa..?

Forsätt ställa frågor till frågestunden sunshines ♥



Plugg igen..


Förlåt för den kassa uppdateringen men jag har pluggar i cirka 4 timmar idag för kolla högen läxor? -.- Har i alla fall gjort matte, spanska, träningsdagboken till idrotten och lite av socialkunskapen. Har kemi kvar, måste börja snart.
Updatering 22.58: Huh är sjukt trött nu, kommer inte ihåg när jag pluggade så många timmar sist. Kemin ska jag fortsätta med imorgon fast det känns bra att redan ha börjar plugga inför provet idag när det är på torsdag fast imorgon har jag mycket kemi jag ska ta tag i. Tisdag då och det gillar vi inte, segaste dagen på hela veckan ju och är hemma sent. Kollade precis på tough love skönt att ta det lugnt lite. Ska plugga spanska nu bara och sen sova. Natti!

Kul med frågorna ni ställt, fortsätt med det i inlägget nedanför sötnosar ♥ (Det går lika bra att ställa frågorna i det här inlägget om ni vill)



Frågestund!


Då kör jag igång med en frågestund här i bloggen nu :) Fråga vad ni vill så svarar jag på de i ett inlägg sen när jag får tillräckligt många. Fråga på nu ♥




Plugg-söndag!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu kommer det ett litet inlägg. Några tycker att jag ska köra med en frågestund, kul! :) Så då gör jag det ikväll, kolla gärna in och ställ en fråga eller två då hihi.

Idag har jag varit ute och gått lite med en kompis, riktigt kallt är det! Och nu måste jag verkligen sätta igång med plugget, har så sjukt mycket läxor..

* räkna matte
* börja på socialkunskapsarbetet som ska va inlämnat den 1/2, panik!
* plugga till det stora kemiprovet
* skriva i träningsdagboken till idrotten

Det kommer ta låång tid och det är tråkigt, buhu :( Har ni också mycket plugg idag?


Höhö, gillar klippet med Rabih från lets dance. Kul att Andreas också gillade hans dans ;D Och Oksana verkar vara en riktigt härlig tjej, passade jättebra som Rabihs partner tycker jag.

Nej, nu ska jag sätta igång här, hörs senare. ♥



Frågestund?

Vad tycker ni läsare, ska jag köra en frågestund nu nån dag? För jag tycket inte det känns så lönt om jag typ inte kommer få några frågor hehe.. Så bäst att fråga er innan, tycker ni det skulle vara kul? ♥
Klockan närmar sig 1 och jag börjar bli trött. Imorgon väntar en massa plugg, kan ju inte säga att jag längtar precis. Tänkte stänga av datan nu och läsa ut Ett annat liv på köpet. Godnatt sötnosar och glöm inte svara på frågan där uppe, sov sött.




Outfit

Glömde lägga in dagens outfit igår så här kommer den :) Gårdagens alltså hehe.


Leggins köpte i Polen, går kofta från Gina Tricot, stövlar från Scorett och linnet som är under kommer från JC

Så lockigt hår till det (y)

Koftan är verkligen supermysig och perfekt att bara ha till nåt linne och leggins.
Nu blir det tv och en lugnt kväll. Ska också svara på era fina kommentarer. Pussar ♥



Saturday

Hej på er.

Lördag idag då, skönt! Men helgerna går så snabbt, alldeles för snabbt. Sov ändå till halv 1 idag, var riktigt trött efter hela veckan så det behövdes. Skulle egentligen till stan med Cassandra idag men såg tyvär hennes sms sent, så det blev inte av. Blir stan nästa lördag istället.

Så idag ska jag va med en granne lite, vi ska ut en runda först och sen hem till mig tror jag? Vi hörs senare ikväll.
Vad ska ni göra idag? ♥


Bild från jullovet. Puss & kram / C




Sov sött

Yes, Rabih gick vidare! Han hängde löst och det gillas inte :( Fast han är i alla fall kvar vilket är det viktigaste. Jag är sjukt trött nu efter hela veckan så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Ska krypa ner i sängen nu med en bok och iPhonen fylld med musik. Tänkte somna vid 1 sen om jag är vaken tills dess hehe.

Imorgon ska jag ta en låång sovmorgon. Vi hörs ♥



099-414 05!

Jag tyckte Rabih gjorde sitt bästa idag och får absolut inte åka ut :( Har röstat 10 gånger, ska rösta några till!
099-414 05 eller smsa RABIH till 72400 alla fans ♥


Rabihs dans, han hade nog ont i foten stackaren :/



Fredagskvällen

Hej på er, hur härligt är det inte med fredag? Helt awesome ska jag säga, fredagar är min favoritdag på hela veckan!

Skolan idag var kul, jag var lite trött men dagen gick ändå snabbt. På svenskan började vi med vår gruppuppg. om de grekiska gudarna, på matten hade vi ett test om ekvationer som jag inte fattade mycket av hehe.. Lunchen var ganska god eller i alla fall pasta (a) Naturkunskapen var tråkig men tiden flöt ändå på och sen samhälle, "frågesport" körde vi och det var sjukt kul :D Än en gång, jag älskar min klass! Dock så förlorade mitt lag men det var lika kul ändå.

Om mindre än 1 timme är det let´s dance och jag längtar. Rabih i tv;n igen ju :) Han och Maria har verkligen haft sån otur den här veckan. Rabih stukade ju foten och kunde knappt gå men ska dansa ikväll ändå och Maria har fått lunginflamation och kan tyvär inte alls dansa ikväll..! Så Rabih ska dansa med en reserv som fått lära sig dansen idag. Jag hoppas verkligen det går bra för honom ikväll, gjorde ju tyvär inte det sist så vi får se hur det går ikväll med foten men det lilla man har fått se ser bra ut. Så kvällen spenderas framför tv;n med god middag (min favortimat lagar mamma nu), det har blivit lite av en tradition haha och så nåt gott att äta. Lugn fredagskväll med andra ord. Vad gör ni ikväll? ♥


Ska ni se på Let´s dance?



HAHA

Haha, hände precis en lite rolig sak nu när jag och mamma va påväg hem. En bil tutar bakom oss och kör as nära och sen när vi svängde in så att han skulle köra så vänder han och kör efter. Jag blev rädd haha, trodde ju han skulle köra på oss eller nåt ;o i alla fall så stannar vi bilen och tar ner rutan och han också och då säger killen som kanske va 25 år "oj, fel blondin. Förlåt) HAHAHA höll på att skratta ihjäl mig alltså. Kör efter oss i halva stan och sen märker han att det var fel blondin, hans ansiktsuttryck såg ganska kul ut måste jag säga :p Är snart hemma, loggar in på datan då, puss :)



BAD


Tog ett varmt och skönt bad i över en timme, mycket avslappnande måste jag säga. Medan jag badade läste jag Emma Granholms "Ett nytt liv på köpet", har typ bara 40 sidor kvar, måste läsa klart den imorgon. Vill ju veta hur den slutar :) Nu är klockan mycket igen och imorgon är det skola som vanligt. Fast det är fredag så jag överlever. Blev klar med alla läxor förutom matten, måste verkligen räkna matte i helgen, ohyes!

Sov gott ♥



Vote? (a)

Är med och tävlar om att bli veckans blogg hos www.hannahborg.blogg.se
Skulle vara jättesnällt om ni ville gå in och lägga en liten röst på mig, bara klicka på bloggnamnet och rösta.
Taack ♥



Snart ska jag fortsätta med kemin, sen bada. Kram/ C




Antigone

Samhälle, check. Svenska, check. Äntligen klar, kemi och matte kvar..

När mamma kommer hem blir det middag och sen ska jag ta ett långt och varmt bad och fortsätta med pluggandet. Fredag imorgon, grymt skönt ♥


Kvällens underhållning (n)

Har ni också mycket läxor till imorgon, eller kanske en läxfri kväll?




På bussen (mobilblogg)

Puh, äntligen är skolan slut för idag. Sitter på bussen nu och är påväg hem, ska snart av och då ska jag fixa nåt att äta och sen sätta igång med alla läxor. Matte, samhälle, svenska och massa kemi till imorgon. Vi hörs senare fina läsare :)



Cute!

Lilla Kaitlyn Maher som sjöng i America´s got talent. Hur söt är hon inte? Måste va den gulligaste flickan jag nånsin sett! :) Are you from New York? I´m from America, haha så söööt!


Visst är hon otroligt gullig?



Ge mig vår?

Det snöar HELA tiden, varje dag typ. Jag är så trött på snön, den kan bort nu tack! Fast sen blir det slask och det är också sjukt jobbigt. Ge mig vår och lite värme? Vill kunna gå i skinnjacka igen..


Och så vill jag gärna va såhär brun igen!
Är riktigt trött efter den långa dagen i skolan idag. På socialkunskapen lyckades jag hitta massa fakta så skrev ut allt, på engelskan läste vi i boken. Sen var det lunch och efter det svenska. Vi fortsatte med högläsning ur Antigone och såklart får jag läsa den längsta stycket ever -.- Fattade inte ett skit och trodde aldrig det skulle ta slut hah! Nej, usch för mytologi! Naturkunskapen var seg men bilden var kul :) Fast jag fick reda på att jag har VG i betyg i naturkunskap A, det gjorde mig glad!

Sen tog jag bussen och kom hem vid 16.10. En tjej som satt bakom mig i bussen hostade verkligen hela vägen hem, trodde jag skulle få sinne. Varför inte stanna hemma när man har en jäkla hosta?! Jag är as rädd för att bli smittad.. Suck! Nu har jag i alla fall ätit och ska sätta igång med läxorna. Spanska glosor och text, ska göra svenska uppgiften och en uppgift från idrotten. Efter det ska jag kolla på tv, läsa ut min bok och gå och lägga mig tidigt idag. Jag orkar inte dagarna om jag somnar vid halv 2, det är helt omöjligt. Vi hörs senare, / C




I skolan

Hej på er, hann inte uppdatera mer igår för det blev jättesent. Gick inte och la mig förens vid 1.15 typ och idag är jag riktigt trött!

Är i alla fall i skolan nu, sitter i datasalen och ska leta fakta till mitt socialkunskapsarbete om polsk kultur. Slutar sent idag så är typ hemma vid 16.10. Nej, nu måste jag söka fakta och sätta igång här. Ha en fin dag ♥



18.18

Blev skola efter lunch, bara tre lektioner så den dagen gick ändå ganska snabbt. Spanska, naturkunskap och en rolig svenska lektion haha! Vi hade högläsning från Antigone och det blev lite kul ;)

Har inte så mycket läxa till imorgon, ska bara göra några uppg. till engelska boken och börja så smått med socialkunskapen. Sen ikväll blir det ta det lugnt, kolla på tv och ta ett varmt bad. Vad gör ni idag?


Får bli en bild på söta Vloreta från naturkunskapen idag (:
Ciao! ♥




Huvudvärk! ( mobilblogg)

Vaknade upp med en sån huvudvärk så jag måste gå och lägga mig igen. Det blir förhoppningsvis skola efter lunch, om jag mår bättre när jag vaknar! Missar idrott och matte nu på morgonen och i eftermiddag har jag en massa lektioner så vill inte missa de också. Vet inte om jag kommer kunna somna nu men ska i alla fall försöka. Ha en fin dag :)



Tought love

Hej på er, sitter och kollar på Tought love på trean nu, riktigt underhållande faktiskt! Det slutar vid 11, sen ska jag räkna matte i typ en halvtimme och sen sova! Imorgon är det tisdag vilket innebär lång & tråkig dag..

Tänkte bara tipsa om två superbra böcker som jag läst på sistonde. Eller den ena läser jag nu men ändå :)

 
Ett nytt liv på köpet av Emma Granholm. Läser den just nu och den är grymt bra!
Nyaste Katarina Von Bredow boken och en av de bästa hittills!

Nu börjar det igen, hörs imorgon ♥



Rabih skadad!

Blä, Rabih är tydligen skadad :( Han skadade sig idag på träningen och det är oklart om han kan va med och tävla på fredag.. Jag hoppas verkligen inte att det är allvarligt så att han kan fortsätta att dansa varje fredag! :)



Har faktiskt bara gjort naturkunskapen. Spanska och matte väntar på mig, fast jag vill soova. Ha en fin kväll!



Paljetter

Skolan idag var ganska chill, bara två lektioner så det gick snabbt! Snart ska jag göra mina läxor (spanska, matte och naturkunskap) och sen ta det lugnt resten av dagen.

Tänkte bara visa lite kläder jag inhandlat under de senaste veckorna men inte lagt upp bild på.


Rosa munkjacka, cubus 149 kr

Tunika, JC 149 kr

Paljettväst från vero moda, 130 kr på rean!


Mihi, jag älskar shoppa ;)



10 saker du inte visste om mig


♦ Jag har nästan aldrig uppsatt hår i skolan men hemma har jag nästan alltid det
♦ Är riktigt rädd för spindlar och även fjärilar ;s
♦ Är inne på datan alldeles för mycket
♦ Pluggar nästan alltid sista dagen inför ett prov, inte bra!
♦ Hatar att åka tåg
♦ Är alltid rädd för att det ska finnas hajar i havet, till och med här i Sverige. Därför vågar jag inte gå så långt ut.
♦ Skickar nästan aldrig sms utan smilisar!
♦ Tycker om att läsa böcker
♦ Älskar att resa utomlands och hade gärna gjort det mer. Helst på sommaren!
♦ Tycker gymnasiet är såå mycket roligare än hägstadiet

Sådär ja, några saker ni kanske inte visste om mig? Nej, nu ska jag sova. Varför blir klockan alltid nästan 1 :( Imrogon har jag egentligen sovmorgon men tror mamma skjutsar mig som vanligt istället för annars måste jag ta bussen och då måste jag ändå sticka hemifrån vid 9 vilket inte känns sådär jättelönt. Hur skönt det än skulle vara att sova ut är det bara att gå upp som vanligt och sätta mig i bibblan eller nåt. Måste ändå räkna lite matte, hatar ekvationer! Sov gott ♥

(Svarar på de sista kommentarerna imorgon)




GG

Jag saknar Gossip Girl på söndagarna och Ugly Betty på tisdagarna, gör inte ni?


GG vs Ugly Betty?
Jag gillar båda lika mycket faktiskt! :)



Scones

Söndagar gillar vi inte, usch nej! När jag vaknade kände jag att jag var så sugen på scones, har typ inte ätit det på ett år så jag gick upp och gjorde scones haha :D Riktigt gott var det, nygräddade med ost. Mums.

Idag blir det lite plugg, måste räkna matte, läsa eng boken och börja på socialkunskapen. Fast det gör jag lite senare idag. Först ska jag ut en runda, ♥


Gillar ni scones?

(Svarar på kommentarerna snart!)

Update: här är receptet btw, om nån ville göra det eller nåt haha? Tog det från min hemkunskapsbok, både lätt och gott!

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 250 grader
2. Smörj en plåt
3. Blanda mjöl (4 1/2 dl vetemjöl) bakpulver (2 tsk) och salt (2 kmr) i en skål
4. Fördela margarinet (50 g) i mjölblandningen med fingertopparna
5. Tillsätt mjölken (2 dl) och arbeta raskt samman degen med en träsked
6. Dela degen i 2 delar
7. Lägg delarna på plåten så att du med mjölad hand kan trycka ut de till runda kakor ca 1 1/2  cm tjocka
8. Skåra varje kaka i 4 delar och nagga med en gaffel
9. Grädda genast mitt i ugnen omkring 10 min

Detta är receptet för 2 st scones. Tar inte lång tid och blir en smaskig frukost/mellanmål. Eller om ni bara vill göra 1 scones som jag gjorde så tar ni bara hälften av alla ingredienser och gör det till en istället. De blir ju ganska stora och godast om man äter nygräddade ;)



Ur fotokalendern

Oj vilken dålig uppdatering det blev idag, förlåt för det! Men har varit med en kompis till typ 20.30 och nu försökte jag komma in på bloggen i en halvtimme men det gick inte ;s Hoppas det går att publicera detta nu då.

Dagen började med frukost, datan lite, såg reprisen av let´s dance eller i alla fall när de tog min fråga. Var ju tvungen att spela in det hehe. Kvällen blir lugn, film, nåt gott att äta, datan, musik och läsa lite. Kollade precis igenom min sån där fotokalender för 2010 så tänkte bjuda er på några vääldigt gamla bilder!


Hahaha, jag då!

En liten Caroline

Bror och jag

Again

Lite äldre ;p

Och en bild från 09, Cypern ♥

Nej, nu har det tagit över 30 min att ladda upp de här bilderna. Blogg.se är seeeg? Ha en fin kväll / C




Lördag

Lördag idag, ska snart va med en kompis och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Nu ska jag kolla på reprisen av Let´s Dance. Puss på er ♥



Min fråga lästes upp i Let´s Dance!

Ja som ni ser på rubriken. Jag är helt överlycklig och har inte riktigt fattat det än. Såg ni Let´s Dance ikväll?
Omg de tog min fråga till Rabih i Let´s Dance i direktsändning! Jag kan verkligen inte fatta det, av alla frågor som folk skickat in så tog de min :o En fråga till Rabih och det var från mig! Hur stor chans är det att det blir så liksom?
Sitter och kollar på resultatshowen med mamma och så kommer det en fråga till Claudia, Agneta och jag tänker jaha, synd att de inte ställer en fråga till Rabih så säger David plötligt var är Rabih?
Är i alla fall hur glad som helst och kan säga att jag blev väldigt förvånad när David sa här kommer en fråga från Caroline, 16 år från Hässleholm. Det tog ett par sekunden innan jag fattade men hallå det där är ju jag?!

Det var typ världens sämsta fråga men jag skickade in den klockan 15.00 idag och då kom jag verkligen inte på vad jag skulle fråga så jag skickade in Hur många timmar per dag tränar du och Maria?

Det kanske inte va så passande just när de hade lägst poäng men jag skickade ju den på dagen. Men hoppas ingen missuppfattade den och typ trodde att jag tyckte de var dåliga och därför frågade? För det vet ni ju att jag inte tycker. Efter min fråga skrev jag Du är bäst men det läste tyvär inte David upp. Synd men vad ska man göra? Det viktigaste är i alla fall att det var just min fråga som Rabih svarade på, min idol liksom. Vet ni hur underbart det känns? ♥ Jag är happy och Rabih är fortfarande med i Let´s Dance! Röstade ungefär 15 gånger, oops. (a)


Söte bild. Jag hoppas verkligen att Rabih fokuserar nästa vecka och visar juryn hur duktig han egentligen är! Träning och fokus så kommer det bli kanon. Ann trodde i alla fall på Rabih, vilket gjorde mig glad.

Nu blev detta ett långt inlägg men jag känner mig så glad så jag var tvungen att skriv av mig lite. Har inte riktigt fattat allt än och måste kolla på reprisen imorgon. Ska spela in det och spara för alltid haha! Nej nu ska jag sova, sweet dreams ♥




7p?

Vafan 7 poäng till Rabih? Vad är detta, du får inte åka ut älskling :( och Tony är så sjukt elak? Nej nu blir jag ledsen hehe :/ 1 poäng av Tony omg.. Rabih kanske borde rört kroppen lite mer men lätt värd mer än 7 p.

SÅ RING OCH RÖSTA NU, OKEJ? 099-414 04 eller smsa RABIH till 72400. Han behöver vårt stöd, verkligen.. Har röstat typ 13 gånger eller nåt, håller inte riktigt koll? Men ska rösta några till. Åh Rabih får inte åka ut. Så kom igen alla ni fans, rösta! Han kan ju inte åka ut i första programmet..



Fredagsmys

Kom hem vid tre, va bara på stan en snabb runda. Sen dess har jag bara suttit vid datan och tagit det lugnt efter veckan. Har varit riktigt trött hela veckan så det är verkligen skönt med fredag! Det är ju ändå bästa dagen på hela veckan enligt mig (y) Och man uppskattar fredagar mer när det är skola.

Skolan idag var ganska kul, vi har alltid kul i klassen ;) Så fastän det är jobbigt med läxor och allt så tror jag man kommer sakna skolan och gemenskapen sen när man tagit stundenten? Aja, 2,5 år tills dess i alla fall!


En del av min underbara klass, Sp1b är bäst! Bilden är från augusti-september nångång? ♥

Vad ska ni göra ikväll?
För min del blir det fredagsmys. God mat, ben&jerrys, lets dance och lite sånt. Go Rabih!




In school (mobilblogg)

Hej på er! Sitter i skolan just nu, har precis ätit en macka till lunch för det va ingen god mat hehe. Väntar på att kompisarna ska komma tillbaka från matsalen :p Om 30 min börjar naturkunskapen sen har jag samhälle. Känns härligt med fredag och ikväll blir det såklart Lets Dance och hejja på Rabih (y) Ha en fin dag så hörs vi efter skolan. Kram!



Dagens outfit

Innan jag går och lägger mig ska jag slänga upp dagens outfit. Eller egentligen inte dagens för den var igår men hann faktiskt inte fota det jag hade på mig idag ;p Pluggade lite matte men fattar inte vissa uppg. så hoppade över de sålänge. Känns otroligt skönt att det är fredag imorgon för jag är grymt trött.


Kofta- gina tricot
Linne (under)- köpt i Polen
Leggins- Polen
Stövlar- scorett


Halsbandet är köpt på H&M

Nej, nu ska jag sova. Natti ♥



Mysig torsdag

Vilken mysig torsdagskväll. Har ätit middag, kollat på premiären av Made in Sweden och bara tagit det ällmänt lugnt. Ska snart läsa lite i engelska boken för jag gillar några sidor efter haha. Sen ska jag kolla på tv lite & till sist plugga matte. Uppdaterar lite senare ikväll, då lägger jag in dagens outfit också. Ciao! <3



My phone

Eftersom jag har lite tråkigt kommer ett litet mobiltest nu. Sen ska jag plugga!

Bakgrundsbild? Rabih ofc. :)

Vad står det i ditt 19:e mottagna sms? Det ska jag göra, tack igen :)

Vad står det i ditt första inkomna meddelande? Jag fick pengar och ett par jättefina wayfarers. :) Hur känns det att skriva från mobilen och vilken färg? ;) Kram <3

Vem är på 20:e plats i telefonboken? Diana

Vad har du för kontakter på L? Linus

Hur många sms har du skickat samanlagt? Ingen aning, hur kollar man det på en iPhone?

Påminnelse? Ingen ;p

Ringsignal ? - You are not alone

Hur mycket batteri har du kvar just nu? 43%

Vem ringde senast ? Mamma

Vad står de på ditt 3:e sms ? De är bra :P

Vem skickade de 12:e sms ? Emma A

Vad står det i ditt 10:e mottagna sms? Jag får bara va till halv 4.. Är de lönt ?

Yeah, tråkig lista i know. Fast hade ingen bättre för mig ;p Nu väntar tyvär matteboken på mig.


Älskar min iPhone, lätt bästa telefonen jag haft!
Vilken mobil har ni?




Mobilblogg

Sitter på bussen på väg hem nu, är nog hemma om 10 min typ. Då ska jag fixa nåt att äta fast vet inte vad? Kanske korv med bröd? Är hemma själv så det blir det nog haha! Har ni haft en bra dag? Fredag imorgon, awesome! Vi hörs lite senare fina läsare :)



Hola

Varför börjar jag alltid plugga vid 22.30 på kvällen när jag borde lägga mig vid den tiden? Helt värdelöst ju. Har både engelska och spanska till imorgon ju och har inte gjort nåt av det.. Ska kolla på tv i typ 20 min sen och efter det verkligen börja med plugget och lägga mig innan 12 hade jag tänkt. Lång dag i skolan imorgon igen, suck.

Har precis tagit ett varmt bad och fönat håret. Skönt med lite avslappning, ska bara snabbt kolla om Rabih svarat på frågestunden och sedan sätta igång. Puss och sov gott ♥



Marie

Fick precis ett meddelande från facebookgruppen "G.A.S music" att Gabriel hade gjort en ny låt. Ni kommer ihåg killen från senaste säsongen av idol som sjöng With you på audition men inte gick vidare till top 20 sen? Riktigt synd för han är grym! Här kommer i alla fall låten Marie.


Synd att den är på svenska eftersom jag inte gillar svenska låtar så mycket men denna är bra :)


Sjukt snygg är han ju också eller vad säger ni tjejer? ;)



Precis slutat (mobilblogg)

Har precis slutat och väntar på bussen till stan. Hinner nog in på H&M snabbt innan jag måste ta bussen hem. Usch så kallt det är ute, vill bara va hemma nu haha. Vi hörs senare (:



Dagens outfit

Det gick inte så bra med pluggandet haha. Engelskan är klar men kemin går inte in i huvudet? Jag tycker verkligen att kemi är så tråkigt!

Vid halv 6 när jag skulle äta middag skulle jag ta upp min spruta ur väskan och märkte att den inte va där, panik. Hade glömt den i skolan såklart, hur klantig får man va? Maten var redan helt färdig och jag hade inte min spruta. Mamma och jag fick snabbt åka till skolan men dörrarna va låsta och ingen va där. Efter ett tag gick vi ner till gympasalen och tack och lov va det är lärare kvar där så han öppnade dörren så fick jag springa upp till mitt skåp och hämta den. Vilken tur jag hade och från och med idag ska jag bli mer varsam var jag lägger mina saker och komma ihåg att de med de hem!

Ikväll har jag bara kollat på tv och pluggat lite. Vad har ni gjort? Imorgon är det skola igen och jag är hemma lite efter 4 men mobilbloggar under dagen.

Dagens outfit också;

-Mysig tröja, Gina Tricot
-Leggins, köpta i Polen
-Stövlar, Scorett
-Halsband, Gina Tricot

Hade dock en annan väska. :)

Sweet dreams sunshines ♥




Första dagen i skolan efter ett långt lov

Hej på er!

Wow, jag lyckades faktiskt ta mig upp på morgonen. Lite sent dock så det blev en hel del stress men efter lite om och men kom jag äntligen iväg. Klarade av hela skoldagen utan att somna också, det ni haha! Förutom att jag var sjukt trött i skolan hela dagen så var det kul att träffa folk igen :) Jag vet inte varför jag inte kunde somna igår? Gick och la mig vid 1.15 och somnade inte förens 2 timmar efter. Hatar sånt..
Ska snart äta, är riktigt hungrig. Åt bara en pannkaka till frukost och en liten macka på lunchen. Vill ha riktigt mat, nu!

Efter maten ska jag sätta igång med läxorna, naturkunskap och engelska. Hörs senare ♥


Flippbild sen nyår, hittade ingen annan nu haha. Dagens outfit kommer senare, ciao!




I skolan (mobilblogg)

Efter bara 3 h och 45 minuters söms inatt kan jag ju säga att jag är sådär lagom pigg. Vill bara sova men några timmar kvar i skolan att klara av. Åt precis en macka till lunch, fisk är ju inte gott :p Om 20 minuter börjar spanskan sen naturkunskap och svenska. Vi hörs! :)



Skola imorgon..längre lov tack?!

Hej på er fina läsare :)
Klockan är mycket och jag borde sova nu men vet att jag ändå inte skulle somnat innan. Har alltid jättesvårt att somna efter ett lov och mest när jag vänt på dygnet varje dag under lovet. Gått och lagt mig vid 4, vaknat vid 1 osv. Känner ni igen er? Kommer bli svårt att komma tillbaka nu efter ett sånt långt lov. Prov, läxor, arbeten mm. Känner mig inte taggad alls. Lovet kunde gärna varit lite längre för jag tycker det har gått sjukt snabbt!

Det kommer bli riktigt svårt att komma upp kvart i 7 imorgon, vet inte hur jag ska göra det men det fixar sig på nåt sätt. Synd att skolveckan börjar med den värsta dagen på hela veckan nämligen tisdag. Jag gillar verkligen inte tisdagar. Lång dag, ganska tråkig och väldigt många lektioner. Dagen börjar också med idrott, hur kul är det? -.- Ska alldeles strax stänga av datan och krypa ner i sängen. Ska bara packa idrottskläderna först och välja ut vad jag ska ha på mig i skolan. Såg precis att Rabih börjat med sin frågestund på bloggen redan idag så jag har varit inne och ställt en massa frågor redan. Hoppas han svara på nån!

Jag har ju iPhone nu så jag kan äntligen mobilblogga! Utan bilder dock men det får duga. Kommer ett inlägg vid lunchtid imorgon :) Nu ska jag faktiskt sova, godnatt på er ♥


Sov gott!




Kvällens planer

Dagen idag har varit chill så nu ska jag faktiskt börja göra lite vettigt. Ska läsa eng boken Holes, måste komma till minst s.100 till på torsdag och jag är på 40 så det blir nog inga problem men jag tycker den är sjukt tråkig.. Kul att läsa om en bok är bra men om den är tråkig så neej. Sen ska jag fortsätta städa i garderoben. Puss ♥




Studiedag

Studiedag idag, mycket skönt måste jag säga. Men jag känner mig faktiskt inte alls taggad på skola imorgon :( Orkar inte gå upp så tidigt och sluta sent. Läxor, prov, arbeten. Blä. Men detta är sista terminen nu i ettan och jag ska göra allt för att få bra betyg!

Snart ska jag träffa en kompis en stund, sen blir det plugg. Måste läsa i eng boken & ikväll är det nog ganska mycket bra på tv. Uppdaterar sen, ha en fin dag ♥



Videoklipp från 29/11-09, Rabih

Här kommer ett längre klipp som jag lovade att jag skulle lägga upp. Filmade i Jägersro när Rabih sjöng You are not alone. Kvaliten suger. Tyvär är den riktigt dålig :( Knaster, vet inte riktigt varför? Men den kameran va min första och jag använde den enbart för att filma. Med min kamera som jag har nu tog jag bilder så det här får duga. Tänkte ladda upp det på videofyme men pga att videon är över 5 min gick det inte så jag fick skaffa ett youtube konto haha.. Aja, enjoy och försök att inte bli döva för tjejerna skriker riktigt mycket ;) Notera slutet när alla skriker Rabih, Rabih haha! Ibland vill jag bara att alla ska va tysta så att man hör mer men nu är det såhär. 29/11-09 ♥


Just det, den är typ vänd på sidan också? -.- Vet inte hur man ändrar om det..

Ni som inte gillar Rabih kan ju strunta i att läsa det här inlägget ♥ Nu ska jag sova!



In my closet



Min garderob är verkligen en katastrof. Jag har för mycket kläder och en för liten garderob helt enkelt. Alla kläderna hänger så tajt att det inte ens går att "bläddra" mellan galgarna. Jag kan inte ens se vad jag har i min garderob haha för det är omöjligt att få ut nåt. Och de två hyllerna där uppe ska vi inte ens snacka om hehe.. Och detta är inte alla mina kläder heller för det ligger massa på sängen och sen har jag fått halva av mammas ena garderob också. Min garderob ska rensas och det måste göras NU. Ska bla flytta över alla mina klänningar till mammas garderob. Fastän jag har mycket kläder känns det ofta som om jag inte alls har något att ha på mig. Nej nu ska jag börja, hörs ikväll ♥

Får ni inte heller plats med era kläder i garderoben?




SÖNDAG

Söndag idag och det känns att skolan närmar sig! De flesta börjar väl imorgon? Fast imorgon har vi studiedag och jag måste säga att det är grymt härligt att va ledig imorgon också. Jag vaknade 13.45 idag, normalt? Nej inte precis, men jag var så trött! Idag ska jag plugga lite i alla fall, måste komma längre i min engelskabok. Är typ på sidan 20 och vi ska va på 150 eller nåt sånt nu efter lovet. Annars ska jag bara ta det lugnt. Vad ska ni göra idag? ♥



Rock by Sweden

Kikade precis på lite kläder på nelly.com och såg Laila Bagges egna klädkollektion Rock by Sweden. Visste inte att hon designade kläder också?

Här får ni ett litet smakprov på några av hennes egen designade kläder.




Så vad tycker ni?
Själv tycker jag faktiskt inte att det var något speciellt. Inte riktigt min stil och ganska dyra plagg. Skinjackan kostar 2800 kr & tröjan i mitten på första raden 800. För vad liksom? Jag tycker bara det är en vanlig svart tröja haha.. Nej ingen hit enligt mig. Fast linnet med rosetterna var ganska sött.

His eller diss?



DANCE

Skrev precis ett jättelångt inlägg men så råkade jag såklart klicka ner det.. Får skriva ett nytt men lite kortare nu då. Just nu är många på Björket och dansar men jag sitter hemma och ska snart sätta igång en film tror jag :) Har en Ben&Jerry´s i frysen också. Lite synd att det inte blev nåt bj ikväll men vi kör på februari istället!

Vad gör ni ikväll? Festar eller har hemmakväll?
Ni såg väl Let´s Dance igår? Jag tyckte såklart att Rabih var bäst, han gjorde ett riktigt bra jobb för att ha tränat så lite, mycket mindre än de andra ju. Jag röstade 10 gånger och ska försöka göra det varje fredag. Han ska vinna! Rabih måste vinna. Han är nog den charmigaste killen i världen? Och jag saknar Rabih :(

Rabihs och Marias vals, så bra. 

Söt bild ;)

Blir kanske ganska mycket Rabih nu i bloggen men jag gillar honom så!



Inget bj ikväll

Hej på er! Kul att ni gillar den nya designen :) Blir glad av era kommentarer! Ikväll skulle jag och Cassandra egentligen till Björket och dansa loss men jag tror vi struntar i det så går vi i februari istället :) Ska följa med en kompis ut en liten stund nu och lite sånt så vi hörs senare idag. Kram <3



Designen klar

Nu är designen på bloggen klar! :) Jag blev jättenöjd, headern behövdes verkligen ändras för har haft den över 1år & sen har lite andra saker också ändrats. Tack till Paulina (klicka på namnet) som gjorde min fina design. :)<3


Nu har jag fina Rabih i min header också, perfekt ♥

Vad tycker ni om den nya designen? (:
(Svarar på alla kommentarer imorgon)



Lets Dance premiär!

Ni glömmer väl inte premiären av Lets Dance ikväll? Själv har jag aldrig längtat så mycket efter Lets Dance som jag gör ikväll, jag har räknat ner timmarna från igår haha! Och varför gör jag det? Jo för att Rabih ska va med, jag har lääängtat så och snart är det äntligen dax. Se Rabih i rutan igen, underbart ju :) Och jag ska rösta riktigt mycket. Ni Rabih fans, kom ihåg att rösta nu!



Rabih och Maria kommer äga hela dansgolvet i en vals ikväll :)

Ska ni se på det? Och har ni nån favorit ännu? ♥




Datan är wierd (mobilblogg)

Ställde klockan på 10.30 idag, snoozade till 11 men sen lyckades jag faktiskt gå upp. Man måste ju börja vänja sig nu innan skolan, näst sista lediga dagen idag om man inte räknar med helgen för skolan börjar på tidsdag.. Mobilbloggar just nu eftersom min data nyss fick lite damp och inte alls vill sätta på sig, laddaren funkar inte igen. 7e laddaren eller nåt sånt? Min data suger -.- ska försöka få igång den snart igen men tänkte bara uppdatera lite snabbt. Designen är inte färdig än men det kan jag inte göra så mycket åt just nu eftersom jag behöver Paulinas hjälp, så hör av dig när du ser detta! :p



RABIH

Nu fick jag koderna till videoklippen så här kommer de :) 2 inlägg inom 2 minuter haha men måste uppdatera detta. Så detta är två klipp från 29/11-09 när jag var och kollade på Rabih i Malmö. Ett klipp är på bästa Rabih och det andra när Mariette sjunger. Båda är korta men längre kommer sen.


Rabih med You are not alone. Tjejerna var helt galna (inkl.jag) så det blev en hel del skrik men så underbart. ♥

Mariette sjunger låten hon sjöng på sin första audition i Malmö, fint var det.

Ååh, sakna..



Veckans bästa

Det funkar visst inte speciellt bra att lägga upp video här nu, videofyme är segt! Koden kanske kommer imorgon? Då läggs de upp istället.

Till så länge kan vi köra Veckans bästa låtar enligt mig;

Robin Bengtsson- Another lovers gone
Kesha- Tik tok
Black eyed peas- Meet me halfway
Escobar- Someone new
Blai Ft. Nescobar, Rabih Jaber & Ipkiss - Crazy girl (Jag gillar inte rap men denna är bra, mest när Rabih sjunger då)




Torsdag

Hejsan, allt bra med er? :) Har ni börjat skolan än?

Idag har jag bara tagit det lugnt och sen följde jag med mamma och handla. Svinkallt ute, våren kan gärna komma nu! Bloggen är som sagt inte färdig än, det är lite småsaker som ska ändras. Väntar bara på att Paulina ska logga in så att hon fixar det sista (: Vi hörs ikv eller så när allt är klart ♥

Jag saknar värmen & Cypern..
Hmm, varför kommer bilderna på vänster sida?



Inte klart än!

Har suttit vid datan HELA dagen idag, från 2 typ till 12? OMG säger jag bara, jag mår riktigt dåligt nu. Illamående som bara den. Jag ska stänga av NU!! Jag pallar inte 1 sek till.

Designen är inte klar än, lite till som ska fixas. Bla så ska Rabihs huvud inte va så avlångt, rubrikerna ska bli mindre, kategorierna ska upp osv. Men det fixas imorgon. Sov gott ♥



Ny design på G

Snart ska Paulina fixa min nya design. Har fortfarande ingen aning hur jag vill ha det men vi får se. Så nu kommer bloggen va under renovering en stund hehe. Återkommer sen när allt är färdigt ♥



SNÖ, igen.

Jag är så tröttsnön nu. Jättekul att det var snö på julafton, hur mysigt som helst men nu tycker jag det räcker. Har inte varit såhär mycket snö i Hlm på hur lääänge som helst och det bara snöar mer och mer hela tiden. Kallt, blött och jobbigt. Nej bort med snön nu, kan gärna va några minusgrader och frost men utan snö!

Idag ska jag va med en kompis som jag inte träffat på över 1 månad. Ikväll kommer videoklippen med Mariette och Rabih :) Och designen ska ändras, fast jag vet inte hur än.


Såhär mycket snö gånger 3 är det typ ute nu -.-



Nattinlägg

Hm, ja då är klockan 02.14 igen. Varför lyckas jag aldrig gå och lägga mig tidigare? Det är ett mysterium det.. Och jag börjar tro att min laptop måste ha allvarliga problem haha, för jag orkar snart inte med den. Går sönder hela tiden, jag vill ha en ny :(

Måste bara visa den här söta bilden på Rabih, haha så sjukt söt ju ;)

Bild från Rabihs blogg. Lets Dance på fredag ju, jag längtar! Rabihs danspartner Maria fick nackspärr idag (igår?) ja iaf, så de kunde inte träna igår. Stackars Rabih och Maria fast jag vet att det ändå kommer gå så bra på fredag ;D Nu ska jag checka Rabihs blogg igen, se om han skrivit nåt nytt, läsa lite (Emma Granholms nya bok, sjukligt bra) och sen sova. Sweet dreams sunshines. ♥




Klipp från nyår


Här kommer ett litet klipp från nyårsafton som jag spelade in vid 12-slaget. Svårt att ta kort på raketerna så bättre att spela in då. Runt 1,5 min tror jag det är så inte så länge men ja :) Fina raketer va det i alla fall! Hade bättre klipp på digitalkameran men alla försvann ju så detta får duga.. Imorgon kommer ett klipp där Rabih sjunger och ett med Mariette.
Haha jag är nog världens sämsta fiskskötare? Mina fiskar på facebook har dött igen, så dåligt -.- Nu ska jag köpa nya och sen kolla på tv, ciao ♥



Rösta? (a)

Är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://maariawh.blogg.se/ Är nummer 5!
Rösta gärna så blir jag glad. :) Tack på förhand!

Snart ska designen på bloggen bli ändrad, imorgon faktiskt. Fast vet inte hur jag vill ha det än. Några tips?




Fika & shopping

Hinner bara med ett snabbt inlägg här nu, för klockan kvart i 3 ska jag träffa Cassandra så ska vi en runda på stan. Börja med en fika och sen kolla runt i affärer lite. Gjorde ju av med alla mina pengar på Väla och Familia typ men har presentkort kvar så kanske hittar nåt fint på H&M, JC eller Vero Moda (y)

Vi hörs efter, ha en fin dag ♥


Sist vi fikade.




Nytt i garderoben

Här kommer resten av det jag köpte i Helsingborg i tisdags när jag var med mamma och shoppade :) Det jag la upp på igår hittar ni några inlägg ner.


Halsband, H&M Divided. 129 kr

Kedjor, lite tugnt är det men snyggt (y)

Lång väst, H&M 100 kr

Jeansleggins, Cubus 299 kr

Baksidan

Skosmycken, äntligen hittade jag det i en affär! 149 kr från Scorett

Strumpor köpte jag också haha, dock vet jag inte var den andra rosa har tagit vägen nu? De rosa är så varma och mysiga. 70 kr på Cubus.

Det var det jag köpte på Väla & Familia (plus det i andra inlägget då.) Är riktigt nöjd :)
Imorgon blir det stan igen, får se om det finns nåt fint på mellandagsrean i Hässleholm.



Sena klappar (a)

Har inte alls varit inne på datan speciellt mycket idag, gjort lite andra saker istället. Bla läst ganska mycket i typ världens bästa bok. Jag måste bara läsa ut den ikväll, måste! Ska ta ett varmt bad nu, tvätta, föna håret och så. Men innan jag gör det kan jag visa de sakerna jag fick när vi hade en liten "minijul" här hemma för några dagar sen. Jag och min bror fick lite julklappar som inte hade hunnit komma innan jul så vi fick nu istället :) Sånt är alltid kul!


Söt Adidas väska (: Dock förstördes bilden när kameran krångalde men man ser det mesta i alla fall.

Kofta och två böcker (y)

Fick nåt mer, men kommer inte ihåg vad det var haha? Puss ♥



Ny design?

Tja!

Jag gick och la mig 2 igår och vaknade vid 12, liite framsteg i alla fall (; Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, finns ju inget att göra? Imorgon blir det stan men idag ska jag nog bara ta det lugnt. Kolla på tv, läsa klart min bok (måste bara veta hur den slutar haha!) och kanske rensa i min garderob lite. Vi får se vad jag gör med dagen helt enkelt.

Till er Rabih fans: om nån har missat det Rabih skrivit på sin blogg så var det inte han på msn och facebook! Det var någon som låtsades vara Rabih men det var det såklart inte. Var nästan säker på att det inte var han, för Rabih är typ världens underbaraste människa som alltid är snäll mot sina fans så nu vet ni det! :)

Funderar på att ändra designen också, vad tycker ni? Ska jag ha kvar den här nu som jag haft i 1 år tror jag eller ändra om lite. Bla headern då? VAD TYCKER NI? ♥


Kom tillbaka till Malmö? Snälla :( 29/11-09 ♥



Shoppingen

Pga att kameran har krånglat så har jag inte kunnat fota det jag köpte i tisdags på Väla och Familia men nu kommer det :) Några av er har frågat om jag inte kan lägga upp bilder på det jag köpte och klart jag kan det. Fotade precis lite men hann inte allt för kameran dog men sålänge får ni se 8 nya klädesplagg som flyttat in i min garderob! Allt är från Gina Tricot förutom sista bilden.


Söt sommarklänning från Gina på Väla. 99 kr!

En sån här svart stickad tröja inhandlades också. Dock har typ hälften av tjejerna i hela Sverige en sån här men de är så fina och mysiga så varför inte köpa en jag också (:

Kostade bara 74,50!

Likadan fast i vit

Linne 64,50 kr

Härlig tunika/kofta. Kostade 99,50

Lång kofta. 124,50 kr

Myströja, färgen gör sig dock inte rättvis på bilden. Är mer röd i verkligheten och så är den lite kort i ärmarna men det fanns bara XL och S kvar så jag fick ta S för XL var långt nedanför knäna haha.

Klänning från Only, har lagt upp bild på den innan men lägger upp igen. 50 kr!

Provar kläder på Gina Tricot.

Älskar ni också att shoppa? Jag blir så glad av det ♥
Resten jag köpte kommer imorgon men nu har ni fått se det mesta iaf. :)




Söndag

Jag har inte koll på vilken dag det är nu när det är lov men jag tror det är söndag haha? Min plan att gå och lägga mig tidigare igår gick åt skogen. Somnade 4 igen och vaknade 1.. Det gillas inte. Har tagit det lugnt nu hela förmiddagen. Läst och kollat på tv. Nu ska jag ut i det kalla vädret. -10 är det, usch. Ska ta på mig varma team sportia byxorna, ta med iPhonen och lyssna på underbar musik medan jag tar en promenad. Rabih ska det va, på hög volym. Alla låtar Rabih sjunger är bäst.




Lyssna & njut. ♥




01.00

Hej på er :) Är fortfarande hemma hos Cassandra, vi har kollat på film, ätit godis och kollat på idol. Haha jag älskar idol (y) Tog precis några cam bilder, enjoy ;)


TRÖTTA MEN GLADA :D


Vi bjuder, japp!

Ska snart hem, men loggar inte in på datan hemma för idag ska jag sova lite tidigare hade jag tänkt! Ska nog läsa lite, börjat på en ny bok av Katarina Von Bredow. Så sjukt bra! Så vi hörs imorgon ♥



Tjejkväll

Snart sticker jag hem till bästa Cassandra på tjejkväll :) Kolla film, äta godis och massa tjejsnack. Awesome ♥



Några bilder från när vi va på stan sist, några dagar innan jul. Nej, nu måste jag börja fixa mig. Vi hörs när jag kommer hem. Ha en fin lördag ♥




2 januari 2010

Hej på er :) Hoppas allt är bra?
Här är det fint, är trött och lite seg bara för jag har gått och lagt mig vid 4 på morgonen (tidigast!) hela den senaste veckan och det klarar jag inte av! Sen vaknar man så sent och hela dagen blir bara konstig så från och med idag ska jag gå och lägga mif vid halv 1 nu på lovet. Som snart är slut, buhu :(

Snart blir det middag och ikväll ska jag till Cassandra men vi hörs innan. Puss på er ♥



Jag lyckades!

Haha, jag lyckades få över de flesta bilderna till datan! :D Vet ni hur glad jag är? Typ supermegahimlaglad. Alla gick inte men kanske 1200 av 1600, bra det ju. Cypern bilderna, Polen & Rabih finns i alla fall kvar. Vissa bilder skadades dock, blev bara halva kvar. Inga videoklipp men det får jag leva utan. Vet dock inte hur jag ska få över bilderna till kameran igen? Men i datan finns de iaf! Så nu kan jag bjuda på lite bilder från igår.


Nyårskläderna. Klänningen kommer från Only, armbandet fick jag i julklapp och halsbandet är från Guldfynd.

Innan vi skulle åka.

:)

Försökte ta en outfit bild med självutlösaren haha, mina inneskor passar ju väldigt bra med resten eller inte :p

NYÅR

Champagne, den var riktigt god faktiskt. Jordgubbssmak you know (;

Några minuter innan tolvslaget!

Semir tänder på raketer (: Sjukt fina va de!

Violetta och jag

Violetta och mamma

Älskade mamma och jag

Det är nästan omöjligt att fånga raketer på bild så det gick inte bra med kameran men med iphonen gick det lite bättre. 1 hyffsat bra i alla fall!

Så min nyår var riktigt bra, tack alla! Semir och jag va inne på datan, spelade kort och massa sånt sen vid tio i tolv gick vi alla ut och kollade på fina raketerna, det var faktiskt mycket mindre än förra året :o fast ändå ganska så mycket. Vi frös typ ihjäl, det var -13 tror jag och när jag skulle ta av min vante för att ta kort så trodde jag mina fingrar skulle frysa ihjäl haha. Sjukt kallt! Så vi gick in efter ett tag, skålade och hade det trevligt. Sen råkade jag ju radera bilderna och mitt humör sjönk rejält men man kan ju inte va på dåligt humör på nyår (y) Vi va hemma vid halv 5 i morse, somnade vid 6 och vaknade 14.00 idag! Så nu kan jag ju inte lägga in videoklippet som jag lovade igår eftersom det är borta för all framtid men jag spelade in ett med iPhonen också, kommer imorgon + fler bilder :) Sov gott ♥



:( :(

Så typiskt det med kameran :( Alla minnen i fotoväg, puff borta? Men de kan väl inte försvinna ut i tomma intet sådär bara, måste väl gå få tillbaka på NÅGOT SÄTT? Annars vet jag verkligen inte vad jag gör.. Har letat runt massa på google men fattar ju inte ett skit av de programen & de flesta säger att det inte går få tillbaka. Så har tyvär inte några bilder att bjuda på från igår.. Återkommer senare. :)



Hjälp tack?

År 2010 började typ sämst för mig :( skulle radera en bild på min digitalkamera när jag var hos Semir så råkar jag såklart trycka på radera alla filer knappen som var bredvid istället och då puff var alla mina 1600 bilder BORTA :'( Cypern bilder, Klaudiad bröllop,Pilen bilderna, alla bilder från sommaren, bilderna från julafton i år, från nyår nu idag och det viktigaste av allt nämligen Rabih bilderna och klippen där han sjunger! Och väldigt många av de här 1600 bilderna har jag INTE på datan.. Så finns det nån möjlighet att få tillbaka raderade bilder från en digitalkamera?? Snälla hjälp för annars vet jag inte vad jag gör :( klockan är snart fem på morgonen och vi kom hem efter fyra. Jag är trött men vill ha tillbaka mina bilder. Kommer typ sova till 14 imorgon så när jag vaknar hoppas jag på en massa bra tips från er hur man gör?! (a)



Första inlägget 2010!

Är fortfarande kvar hos Semir, vet inte riktigt när vi ska hem men är inte alls trött haha :D Nyår har varit bra och raketerna var fiina! Spelade in på iPonen och kameran så lägger in klipp sen imorgon. Nu ska vi fortsätta spela kort, pusshaj ♥