slide show

Håruppdatering

(null)
Det var länge sedan jag körde en håruppdatering. Som ni kanske vet håller jag på att spara ut min naturliga hårfärg för att se om det är något jag trivs i eller om jag behöver fortsätta färga det typ resten av mitt liv. 

Det är en seg process. Det är 25 veckor mellan bilderna, alltså 6 månader. Man ser tydligt att det mörka har växt då det är en bra bit mer nu än vecka 4 men samtidigt har inte mitt hår direkt blivit längre?? Hur är det möjligt haha? Jag tror inte jag klippt mig mellan? 
Min fredag

I fredags åkte jag och mamma till Kristianstad efter jobbet. Vårt mission var att hitta en ny soffa till mamma. Hon köpte en soffa i februari när vi flyttade men varken mamma eller jag är nöjda med den. Jag älskar min soffa som jag har hemma hos mig men inte mammas. Jag har suttit i fåtölj hemma hos henne och jag hatar det. Vi var ute efter en soffa som mamma gillar (såklart) men också som jag gillar då jag spenderar mycket tid hemma hos mamma och vi älskar att titta på TV tillsammans. 
(null)

(null)
Kravet jag hade var att det ska vara en divansoffa så att jag kan ha benen utsträckta och även ligga ner om jag vill det. Vi kollade på  och provade många soffor men valet föll på denna. Det är en soffa i sammet men det blev i färgen beige. Denna på bilden är alldeles för mörk. Jag ser verkligen fram emot att soffan kommer hem till mamma. Det blev inte en lika stor som på bilden utan divandelen och två sittplatser till. 
(null)
Nöjda och glada åkte vi till C4 för att äta på Baked and grill. Det var lite folk för vi var där så sent, så skönt. 
(null)

(null)

(null)
Jag sprang in en snabb runda på HM Home som är min besatthet. Jag köpte denna fina ljusstake.
(null)
Och även detta vackra julgranspyntet. Jag har ingen julgran då vi ska ha vår hemma hos mamma så det är något jag måste köpa. Jag vill dock inte ha en så stor julgran. Måste kolla in utbudet. 

Jag älskade vår fredag. Det kändes som gamla goa tider innan corona, då åkte jag och mamma ofta till C4 på fredagar efter jobbet. Jag njöt av varje sekund, saker jag tidigare tagit för givet. Jag undviker fortfarande stora folksamlingar men jag vågar ändå göra lite saker. På tisdag ska de högstadieeleverna som vill vaccineras, det känns väldigt skönt. Dag 2

Dag 2 av jobbet avklarad. Idag lärde jag mig kassan och fick ta betalt av ett flertal kunder på egen hand. Det var SÅ kul! Det var lite klurigt att lära sig, eller inte själva kassan utan att ta bort larmen är det absolut svåraste då de sitter stenhårt ibland och det är lite pinsamt att kämpa med ett larm man inte får bort mitt framför kunder. Jag missade att ta av larm två gånger idag och då pep det, ajaj pinsamt! Butikschefen sa att det är sådan som händer alla men i och med att jag är perfektionist gillade jag inte att det hände mig. Hjärtat i halsgropen varje gång en kund gick ut med ett plagg jag tagit betalt för och jag andades ut varje gång inget pep. Det är lite stressigt i kassan då jag ska skanna varor, fråga om kunden vill köpa en påse, trycka på kassan, larma av alla varor, ta betalt av kunden och vika kläderna snyggt. Detta ska ju helst gå snabbt, det är ett stressmoment. Efter ett tag flöt det dock på mycket bättre och jag är stolt över mig själv :-) Jag fick jättemycket beröm av butikschefen vilket känns jättebra. Jag har verkligen gjort mitt yttersta hela helgen. Nu hoppas jag de ringer in mig snart igen :-) 
(null)
Första dagen på jobbet

(null)
Första jobb passet i butik, check! Jag känner mig helt slut haha men idag är det på det igen. Att jobba i butik känns dock som det perfekta extrajobbet för mig. Jag tyckte verkligen det var kul igår. Igår blev det ingen kassa utan jag skulle känna in mig i butiken. Igår gick jag alltså runt och vek hundratals jeans (jeans är vår bästsäljare) och vek andra kläder. Jag skulle helt enkelt se till så att butiken hela tiden såg snygg ut. Folk lägger ju inte tillbaka kläder på ett snyggt sätt efter att de provat eller tittat på det så det blev en hel del vikande men jag gillar sånt. Idag ska jag dock lära mig att stå i kassan och det känns så roligt :-) Jag har ingen kassavans alls så jag är rätt nervös men jag är snabblärd så det borde gå bra tänker jag. EXTRAJOBB

(null)
Jag är så glad! Jag har fått ett extrajobb 🤩 Ni vet ju att min hyra ligger på 10 000 kr, väldigt dyrt för en person. När jag bodde hemma kunde jag lägga undan 6000 kr per månad, nu kan jag lägga undan 500 kr… Det är inte så jag vill leva, så jag har sökt en mängd extrajobb. Igår ringde en kille mig och frågade om jag fortfarande är intresserad. Ehh JAA! 

Jag börjar redan nu på lördag och ska jobba 4 timmar på lördag och 4 på söndag. Om jag förstått det rätt är det 100% OB så det blir som 16 timmar, tackar man tackar. Jag ska jobba i en nyöppnad klädesbutik i Kristianstad. Det känns så spännande och lite läskigt. Jag har ingen erfarenhet alls av butiksarbete men jag vet att jag är snabblärd och kommer göra allt för att göra ett bra jobb. Spännande det här! KRAKÓW

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg att jag ska till Warszawa under höstlovet. Bara dagar efteråt ändrade jag och mamma oss, vi ska inte till Warszawa utan till Kraków. Jag är SÅ taggad! Resan får mig verkligen att gå upp ur sängen varje morgon för varje dag som går närmar det sig. 20 dagar kvar! 
 
Jag är halvpolsk men jag har aldrig varit i Kraków, men har hört så mycket gott om staden. Mamma är från Szczecin så det är den staden som är som mitt andra hem, och så har jag varit i Warszawa en gång men inte någon annanstans i Polen. Detta kommer bli så roligt! 
Jag älskar att resa på loven, det är det absolut bästa jag vet. Här var jag i Riga med mamma och min storebror, så SÅ bra resa. 
 
Jag måste visa er hotellet för det ser magiskt ut, och så ska jag dela med mig av våra tänkta planer under resan.CRAZY JACK

I fredags var jag och Alexandra och åt på Crazy Jack, älskar deras mat! 
(null)

(null)
Vi satt där och åt och pratade ett par timmar, hur mysigt som helst! Har saknat våra sådana här kvällar 💗 Jag hade superkul och det kändes som en kanonstart på helgen. 

Nu är det snart måndag igen och jag sitter och planerar inför morgondagens lektioner, alldeles för sent som vanligt. Jag ska tvätta håret strax och sedan måste jag verkligen försöka få mer sömn denna veckan för det har inte gått så bra senaste veckorna… LÖRDAG

Det var ett tag sedan 💗 Jag ska verkligen försöka blogga regelbundet igår för jag saknar det. Jag har hittat på så mycket roligt de senaste helgerna, det var längesen jag träffade så mycket kompisar som på sistone. Idag har jag därför bara tagit det lugnt vilket har varit extremt skönt. Spenderat hela dagen med mamma, älskar det. 
(null)

(null)

(null)
Började lördagen med lunchbuffé med mamma och brorsan. Jack var bara där en liten stund innan han skulle åka vidare. Efter lunchen gick jag och mamma i affärer lite. Jag köpte en klänning på H&M men jag måste säga att Hässleholms utbud inte direkt är något att hänga i granen. Det var i alla fall mysigt att gå runt lite med mamma, det är en av mina favoritsaker att göra. 

På höstlovet ska jag och mamma iväg, jag är så taggad!! 3 veckor kvar :-) 

Passar på att tipsa om serien Maid som är en ny Netflixserie. Den är jättebra!