slide show

Boktips

Idag läste jag ut boken Baristas av Denise Rudberg. Superbra bok, verkligen! Den handlar om tre killar som går i ettan på gymnasiet. Ruben, Ludvig och Nicolas. Alla tre tar ett extrajobb på en kaffebar i stan och de lär känna varandra. Om kärlek, kompisar och familj. Underbar bok :)


Helt osminkad och trött men det kan vi väl strunta i hehe? Fast ser ni bikinilinjen? ;)

Awesome bok, vilken ska man nu börja läsa?



En trött Caroline

Idag är jag trött! Satt uppe på msn och snackade med Alex till halv 4 haha.. Jag måste sluta gå och lägga mig så sent :( Från och med idag blir det senaste halv 2!

Är fortfarande trött efter liseberg också och efter frillan två dagar i rad. Man blir sjukt trött av karuseller, sol & bad. Så idag ska jag inte göra någonting alls och jag måste säga att det kommer bli grymt skönt. Ska bara vara inne på datorn, kolla film, läsa och packa upp min resväska. Hörs senare då, pussar. Vad gör ni idag? ♥




Bilder från frillan idag!

Grymt varmt dag idag som sagt. Jag och Cassandra var i Vinslöv från halv 2 typ till 7 och badade/solade. Hur skönt som helst och jag måste säga att jag blev riktigt brun! :D Smörjde inte in ansiktet med nån solskyddsfaktor utan bara med en annan solkräm som innehåller carotten och som man blir riktigt brun efter. Mamma kallar mig pepparkaka haha..

Jag och Cassandra växlade mellan att sola och bada. Jättetrevlig dag så tack för det!



Ett svalkande dopp är bäst.

Efter ett par timmars träning med bollen blev vi bäst på det där, eller vad säger du ;)


Jag och Cassandra :)

Brun rygg och solblekt hår, det gillas!

Cassandra.

Min fina vän och jag :)


Babypoolen är bäst haha!

Cassandra.

Nu ska jag nog snart sova, imorgon lovar jag att bilderna från lisebeg kommer upp för då har jag tid. Puss ♥



Go Portugal

Höhö, vet ni vad jag gör? Jo jag kollar på VM! Haha första matchen i mitt liv typ? Fast jag kollar bara på grund av en anledning;


nämligen Christiano Ronaldo ;) snygging! Så go Portugal!




Är i vinslöv med Cassandra och badar. Sjuk...

img_6807 (MMS)

Är i vinslöv med Cassandra och badar. Sjukt varm idag!! Hörs senare :)




Svar från Rabih :)


Höhö, sweet! Nu har Rabih lovat mig en kram och Eric Saade en hemmakväll. Blir det bättre? ;)



Bilder från en solig måndag

Har haft en mycket bra dag med Josefin på frillan. Vi kom dit vid kvart i 3 och då blev det bad i flera timmar. Sen åt vi toast i kiosken och efter det solade vi och badade ännu mer. Josefin råkade kasta vår boll rakt i huvudet på en liten kines kille, han sa ajj först men sen ville han att vi skulle kasta på honom igen, haha sjukt söt var han! Sen hämtade mamma oss från Vinslöv, efter en stund skjutsade mamma mig till djupadal där jag mötte upp Samir. Lite bilder från dagen;


Frillan.


Josefin.

Josefin & jag :)

Dagens outfit. Jeans från H&M och linne från Polen.




Bada & sola idag

Är så grymt trött! Efter 18 timmar på liseberg under två dagar kan man ju inte vara så mycket annat. Har ont i fötterna och ryggen efter alla kausellerna och jag är lite smått förkyld..

Dock är det så himla varmt idag så det blir Vinslöv och bada med Josefin. Fast det är vid två, jag orkade inte innan. Är egentligen för trött för att bada och sola men orkar inte sitta hemma heller så att bada låter bättre. Himlen är klarblå så vi hörs ikväll efter jag kommit hem. Ha en fin dag i solen ♥


Idag kommer det vara mycket mer folk än förra gången antar jag :p



Hemma från liseberg

Hej bloggen :D

Så, nu är jag hemma i Hlm igen! Har haft två helt underbara dagar på liseberg. Finns typ inget bättre än när man åker en karusell och känner vinden i håret, åh jag älskar det. God mat har vi också ätit och jag har åkt så mycket. Hemvägen från Göteborg var dock inte så kul, skog på båda sidorna, kolsvart och en massa djur sprang över vägen hela tiden. Läskigt var det men till sist kom vi hem. Måste säga att min mamma var väldigt duktig som aldrig kört till Gbg själv innan och nu körde hon fram och tillbaka, good mami! :D

Nu är jag grymt trött och har ont i benen. Ska sova nu, jag berättar allt om liseberg imorgon och visar er massa bilder. Har över 160 stycken plus lite filmklipp.

Just det, idag vann vi två saker, vad tror ni det var? ;) Visar bild imorgon. ♥


Ni kan få se en bild nu som jag tog innan vi åkte därifrån. Älskade hanghai (y)



Mys! Vi ska äta här snabbt och sen måste v...

img_6807 (MMS)

Mys! Vi ska äta här snabbt och sen måste vi tyvärr åka hem och det innan det blir mörkt! Annars kommer inte mamma hitta ;o på vägen ut ska jag fråga om jag får åka hanghai en gång innan vi åker. Ja jag är beroende av karuseller haha :) hur dags börjar det bli mörkt?




Står i kön till balder helt själv, har tap...

img_6807 (MMS)

Står i kön till balder helt själv, har tappat bort Semir :( hjälp, vågar man åka den själv?




Mot liseberg

Har precis ätit hotellfrukost och klockan 12 måste vi lämna rummet. Sen sticker vi till liseberg och är där till halv 8 på kvällen. Ska verkligen ta vara på dagen hör idag och försöka åka mycket mer än jag gjorde igår! Det är molnigt idag och det är söndag så jag hoppas på mycket mindre köer, igår var det as mycket.

Vi hörs ikväll :D



Update från Göteborg!

Hej på er, hoppas allt är bra med er? Med mig är det fint, är bara så himla trött just nu. Har i alla fall haft en väldigt bra dag på liseberg! Vi var där från 16.00 till 23.30, de sista som gick ut från liseberg haha! Vakterna sa att ingen mer var kvar, opps (a) Fast det var sjukt mycket folk där så det blev ju tyvärr att stå i kö mesta delen av tiden och det suger! Åkte i alla fall ganska mycket ändå tycker jag. Sen på slutet var det inte alls mycket folk på Jukebox så jag och Semir åkte flera gånger i rad, det var najs!

Hann dock inte åka lisebergsbanan idag :( Måste göra det imorgon! Tror vi ska åka hem vid halv 8 imorgon men jag ska tvinga mamma att åka dit vid 12. Måste ha 7.5 timmar på mig där! Okej, har lovat Alex och Joanna att jag ska åka höjdskräcken imorgon, ahh jag kommer dö? Nej men önska mig lycka till va?

En negativ sak är att jag inte vunnit någonting, det är ILLA! Ska spela mycket imorgon, jag ska komma hem med choklad och gosedjur haha! Tror jag ska sova snart, upp vid halv 9 till hotellfrukosten imorgon, åh så gott.

Lovar att bjuda på en massa bilder sen när jag kommer hem, ska fota ännu mer imorgon. Kram på er ♥


Haha, jag vågade och den är bäst! Dock inte min bild, google ja.

Update: varför blir min text liten? Aja, ni för stå ut med det till imorgon, sov gott :)



Kört vilse i Gbg, ätit på restaurang och n...

img_6807 (MMS)

Kört vilse i Gbg, ätit på restaurang och nu ska vi änligen åka till Liseberg! Balder, hanghai och andra underbara karuseller. Idag ska jag ha KUL! :D




129 km kvar till Göteborg! Vädret verkar g...

img_6807 (MMS)

129 km kvar till Göteborg! Vädret verkar ganska lovande :) vad gör ni?




LISEBERG IDAG! :D

Försov mig, typiskt! Nu blir det väl att vi åker vid halv 11 istället -.- Tar väl tre timmar upp till Gbg så vi är kanske i liseberg vid halv 3? Finns dator på hotellet så bloggar därifrån och mobilblogg under dagen! :)

Ska dit med mamma, Semir och Violetta. Semir älskar karuseller så det blir att åka med han hela tiden :D Även mamma ska ha åkband, yey! Nej, nu ska jag packa det sista för sen åker vi. Är hemma imorgonkväll, ha det bra! ♥


Måste prova denna! Någon som åkt?



Liseberg imorgon!

Har packat en massa nu och ska sova snart! Klockan är riktigt mycket och jag ska upp tidigt imorgon.. Vid 8! Så nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon innan vi åker till liseberg :D


Wiho!



Midsommar!

Kom precis hem från midsommarfesten och jag måste säga att det var mycket trevligt! God mat, är sjukt mätt nu. Grillat, marshmallows, chips, godis, glass, jordgubbar. Haha ja ni fattar men liksom, det är midsommar ;) Här kommer en bildbomb med bilder från idag.


Midsommaroutfiten.


Lockigt hår!

Grillat är godast.

Mysiga altanen.

Mamma vid grillen!


Rafal och Semir.

Vad lägger ni helst på grillen?


Mums!

Jag, Semir och Rafal spelade boul ;D

Haha Marylka :)

Sen gick vi ner till finja med hunden.

Sötnosen ville bada!

Sweet.

Jordgubbar är ett måste på midsommar!

Klänningen är från H&M.

På studsmattan :)


Haha!


Tårta och glass.

Fin ros.

Sådär, nu ska jag packa inför Gbg! Sent ute med strunt samma ;)



Veckans fråga

Vad ska ni göra på midsommar?

Själv blir det att fira med familjen och vänner! Ska med mamma till hennes kompis som ska ha en liten grillfest och där ska även Semir vara. Jordgubbar, glass och grill. Mums. :)

Blir inte en speciellt sen kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon!


Bild från förra midsommar. Ska ni också grilla idag?
Glad midsommar på er!



Nya väskor

Förra veckan hittade jag en söt väska inne på H&M i Kristianstad och igår hittade jag en till men här i Hlm. Små, söta och perfekta till liseberg nu i helgen. Ni vet, ha det viktigaste där även när man åker karuseller. Typ mobil, kamera och dextro.


En krämrosa och en svart. Båda från H&M.

Som ni ser på bilden, 50 kr på rean.

99 kr.



Jag har ont i fötterna..

Gah, det var inte smart att ta på sig skorna jag visade i förra inlägget! Har sprungit runder på stan och i affärer i flera timmar och nu gör fötterna sjukt ont. Inte smart eftersom man ska springa runt på liseberg hela helgen! I alla fall så började min dag med att jag solade lite men det blev snabbt för varmt i solstolen! Iställer blev det lite shopping på stan. Köpte en snygg väska, visar sen! Efter det gjorde jag och mamma lite ärenden och sen åkte vi till massa affärer för att handla inför midsommar. Som sagt tog det flera timmar -.- Efter att vi kom hem tömde jag och mamma hela bagaget, massa papper och sånt. Blev många fulla påsar haha och sen efter det städade vi lite i bilen och sen tömde vi de mattorna i bilen där man har fötterna, (fotmatta, heter det så haha?) Sen gick jag en promenad och kom nyss hem. Är trött!

Nu ska mamma laga middag, i´m starving! Ikväll blir det filmmys och så måste jag välja kläder inför midsommar.

Puss ♥

 
Grymt varmt idag, nästan som i Cypern haha? Fast såhär brun kommer jag aldrig bli i Sverie :(



Mina fransskor åkte på får första gången i...

img_6807 (MMS)

Mina fransskor åkte på får första gången idag. Me like! Lite skoakav räknar jag med första gången man använder de men ja ;)




Jäklar vad varmt det är idag!! Och ingen k...

img_6807 (MMS)

Jäklar vad varmt det är idag!! Och ingen kan med till Vinslöv för att bada :( ahh jag dör!




Kommentarsfråga ang. mitt hår.

så fint hår hur får du det så fint? :D

Denna frågan fick jag idag och för det första, tack så mycket! Jag har slingor i mitt hår och slingar det typ två gånger om året. Tvättar håret ungefär varannan dag och då använder jag TREsemmé schampo och balsam. Ett superbra schampo, verkligen! Använder även silverschampo då och då.


Mycket bra.

Inpackning i håret har jag aldrig haft, vet inte varför men har aldrig kört på inpackning. Efter att jag tvättat det fönar jag alltid håret men plattar och lockar dock aldrig det. Använder inte heller något skydd innan jag fönar men på något konstigt sätt blir det aldrig riktigt slitet. När jag har lockigt hår så gör jag flätor, sover med de och tar bort de på morgonen. Brukar inte använda hårspray speciellt ofta, mitt hår blir inte så bra efter det.

De senaste åren har jag kört på långt hår, trivs bäst i det.


Hos frisören sist.

Lockigt hår en tidig morgon.

Ja, det var väl allt ni behövde veta. Fråga om ni undrar något ♥



Dagens outfit


Idag var det inte lika varmt så leggins fick det bli. Så detta blev dagens "stan-outfit" med Felicia.
Skjorta- JC
Leggins- La redoute
Linne- Gina Tricot
Väska- köpt i Polen

Alltså Semir, det är inte första april idag.. Nyss lurade han mig på msn buhu :(

Caroline säger:
du kommer på fre va?
Semir säger:
fre ?
Caroline säger:
du ska väl med på midsommar?
Semir säger:
midsommar ?
vart , när, hur ?
Caroline säger:
har nt din mamma sagt nåt?
Semir säger:
nope ;s
Caroline säger:
fredag, halv 3
Semir säger:
asså jag har redan planert på freda
Caroline säger:
grill och sånt
Semir säger:
va ???
Caroline säger:
vad har du planerat då? :o
Semir säger:
nej jag har redan planer med kompisar
vi ska te badhuset, sen äta i pizzaria jag vet inget om ngn midsommar
jag kan inte kma
Caroline säger:
på midsommar, badhuset är väl nt öppet då?
Semir säger:
vi ska gå i grupp har bästemt på länge att vi skulle gåjoo den e öppendet e vår sissta gång sen reser alla ivägjag kan inte kma jag har inte vetat ngt
Caroline säger:
:O
Semir säger:
asså fan jag tänker inte gå jag har redan planer. vad än mamma säger kmr jag inte fann
Caroline säger:
men..
Semir säger:
hahahahahahah ajag skoar med dig
jag flippar bara med dig det e så roligt självkalrt jag ska, har vetat om det i ngra dagar :
Caroline säger:
hahaha vafan!
Semir säger:
hahahahahahhahaha got u
dont trust a polack next time ;)
Caroline säger:
du ska få för det hahahha!
lovar!
Semir säger:
ahaha
Caroline säger:
på liseberg ska du få igen, du ska seeee! :D

Haha, lurad ja..
Nu ska jag kolla film, ciao!




Gårdagens sommaroutfit


Enkel och slapp. Linne & jeansshorts från H&M.



Ledsen att jag inte bloggat på hela dagen....

img_6807 (MMS)

Ledsen att jag inte bloggat på hela dagen. Varit på stan med en kompis och nu är jag ute på en liten kvällsrunda. Hörs sen :)




Årets första dopp!

Vid 1 åkte jag, Monika och Karolina till Vinslöv för att bada. På väg dit var det stora, mörka, dumma moln som ni såg på bilden innan så jag trodde det skulle börja regna. Var inte så mycket sol när vi kom dit men vi hoppade i ändå, kallt i början men sen blev det varmare. Efter någon timme försvann alla moln och himlen blev klarblå och solen lyste, det var helt underbart. Vi har alltså badat, solat, tagit en massa bilder, kastat boll, käkat glass och lunch där. Badade jättelänge, i flera timmar. Älskar att bada, finns inget bättre haha. Jag är verkligen fisken i vattnet men mitt stjärnteckan är ju också fiskarna ;)

Sommaren är helt underbar! Dock är det en lite läskig man där ibland haha, som säger till folk att de har en delfin och abborre på ryggen. Liksom okej? Detta var bästa dagen på sommarlovet, hittills. Måste göras om. Efter att vi badat en massa gick vi till babypoolen för att ta en massa kort. Nu är jag supertrött, solen tröttar verkligen ut en! Ska sova strax men först bjuder jag på lite bilder :)


Såhär molnigt var det när vi kom dit. Tomt i poolen!

Karolina.

Haha härligt!


UNDERBART!

Monika och jag :)


Sommar ♥


HAHAHA.


Monika i sin nya bikini :D

Karolina i babypoolen haha!

Vi gillade valen ;D

Monika och jag.

Jag.

Karolina :)

Monika.



Karolina, Caroline & Monika :)

Jag och Monika :D

Mitt hår är typ omöjligt att borsta ut efter klor..

Gott!

Fick även en ganska fin bränna, eller är lite röd nu men det blir nog brunt till imorgon. Kollade tillbaka på bloggen till förra juni och då tog jag också mitt första dopp den 22 juni, precis som idag. Där ser man ;)
Nej, nu får det räcka med bilder. Jag är trött. Tjejer, tack för en jättekul dag ♥



En riktigt bra dag med mina vänner. Nu ska...

img_6807 (MMS)

En riktigt bra dag med mina vänner. Nu ska vi käka glass och sen åka hem. Hörs senare med massa bilder!




Är på väg till Vinslöv för att bada men ko...

img_6807 (MMS)

Är på väg till Vinslöv för att bada men kolla molnen?!




Nya jeansshorts


På H&M förra veckan hittade jag dessa shortsen. Jag har letat efter ett par jeansshorts väldigt länge så jag var ju bara tvungen att köpa de här. Älskar mina nya shorts och de har redan använts en hel del ;) Perfekta både till leggins eller barbent om solen kommer fram. Kommer inte ihåg hur mycket de kostade men mellan 250-300 :)



SOMMARLOVET=tråkigt!

Sagt det innan, säger det igen. TRÅKIGASTE SOMMARLOVET I MITT LIV!! Jag pallar inte sitta hemma och tråka hela tiden. Hatar Sverige, hatar Hässleholm. Ingen kan hitta på något. Ahh, hjälp allt är så tråkigt! Jag vill seriöst till skolan, där händer det i alla fall något. Vädret suger. Vad finns det att göra?

Blä på detta sommarlovet. Vill bara åka till Polen idag och stanna där hela lovet! Palla Sverige..



Halv 4..

Det är inte bra att gå och lägga sig halv 4
Jag ska aldrig mer gå och lägga mig halv 4
Det börjar bli ljust halv 4
Är det normalt att gå och lägga sig halv 4?

Ja, som ni ser är jag inte så nöjd med hur dags jag somnade igår! Idag är jag seg och trött.

Hur dags går ni och lägger er på sommarlovet?



Min söndag

Hej sötnosar!

Ganska tråkig dag men jag gjorde den så bra det gick, spelat lite nintendo, kollar på tv, läst en tidning och varit inne på datorn. Msn funkar äntligen igen så nu snackar jag med lite folk. Nu ska jag snart bada, föna håret, raka benen och sånt. Klockan är mycket, jag vet.. Imorgon ska jag typ växla alla mina mynt och lite sånt tråkigt.

Haha jag och Maja snackade om mitt samtal med Eric Saade nyss;

♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010♥
 säger: du o eric passar sååå mkt bättre tsm

Caroline säger:
haha awh men molly kmr aldrig släppa honom
vrf skulle hon liksom -.-

~ Mittzii ~ Save a horse, ride a Kaulitz
♥Tokio Hotel 5:e Mars 2010♥ säger:
vi kidnappar honom o så tar jag hand om molly

Caroline säger:
JAA!

Ehehe (a)


Sov så gott så hörs vi imorgon ♥




JEANSSKJORTA

Eftersom jag ändå inte har något vettigt för mig så kan jag ju lika gärna visa allt det nya jag shoppat under de senaste två veckorna! En klänning har ni redan sett, i detta inlägget men jag har nog 10 plagg kvar att visa.

Förra veckan hittade jag en snygg jeansskjorta och kunde inte låta bli att köpa den.


399 kr från JC.

Matchas fint till ett par jeansshorts eller leggins.

Eller till skinnjacka i kalla Sverige ;)

Kommer helt klart användas mycket nu i sommar.



Tråk Sverige!

Denna sommaren toppar nog min topp tre lista på tråkigaste sommaren ever! Det händer inte ett skit, finns inget att göra. Sverige är så sjukt tråkigt, vill utomlands!! Nån som vill hitta på något? Hör av er för jag dör typ av tråkighet! Sen är ju vädret sämst också, annars skulle man ju kunna åka och bada men nej..

Längtar bara tills jag ska till Polen, hejdå TRÅK SVERIGE liksom :(


Shakiras nya härliga låt, love it.



Kronprinsessan Victorias klänning

Eftersom denna dagen är sjukt tråkig så kunde jag ju inte annat än att sätta på ettan för att kolla lite på bröllopet. Så vad tycker ni om Victorias klänning? Själv tycker jag den var helt okej, det långa släpet var jättefint men annars tyckte jag den var lite tråkig. Okej, ett kungligt bröllop då kan det ju kanske inte vara sådär jätte pampig men lite fina dekorationer hade absolut inte skadat! Typ lite spets eller något och ett fint halsband. Annars så kan jag ju säga att jag tycker bröllopet var sjukt tråkigt och skulle aldrig vilja ha ett sånt själv -.-


Hiss eller diss?



Det är visst lördag?

Jag trodde det var måndag idag -.- Tänkte ju dra till stan men stan stänger ju ändå snart.. Va ute nyss och skulle kolla om det var varmt eller inte men så himla varmt är det inte ändå. Typiskt, jag som ville åka till frillan och ta årets första dopp! Fler än jag som inte gjort det än? Det är snart juli och jag har inte badat än, det är ILLA!

Nu ska jag käka frukost och sen får vi se vad den här tråkiga dagen har att bjuda på, puss ♥



Min fråga till Eric Saade

Länken jag la ut på bloggen igår där min fråga till Eric Saade skulle höras funkade visst inte och eftersom en del ville höra det så spelade jag in det på mobilen så nu kan ni lyssna;


Jag kan nästan inte fatta det själv haha. Min röst låter helt annorluna på radio och jag säger typ JA hela tiden, var ju ganska nervös ;)

Ha på högt ljud när ni lyssnar eftersom det inte hörs så bra annars!



Blir inte liseberg imorgon..

Ostadigt väder imorgon, det ska regna, uppehåll osv och det suger! Så det blir alltså inte Liseberg imorgon :( Åhh, jag som var så sugen på det. Nu har vi bokat om till nästa lördag istället, funkar det också. Nu hoppas jag att det inte blir soligt imorgon i Gbg för då får jag ångest haha! DUMMA SVERIGE VÄDER!



Tjejkväll hos bästa vän

Skrev ett inlägg innan men det blev tydligen bara en massa siffror ;s Ikväll var jag i alla fall hemma hos Cassandra, vi hade filmkväll och åt en massa gott. Alltid lika kul! Såg all about Steve och den var faktiskt bra.


Magnum gold är gott!



Kameran dog så fick ta med iphonen, icke så bra bilder alltså!



Jag kom fram till P3 :D

OMG, JAG SNACKADE PRECIS MED ERIC SAADE I TELEFON :D i hallå P3 sommar, jag ringde in och fick ställa min fråga till Eric i telefon. I´m så happy! Frågade vad han väljer, hemmakväll eller fest? Han valde hemmakväll och frågade om jag var skåning. Haha omg :D :D Så sa jag att jag kommer från Hässleholm och då frågade han om vi ses i sommar. Och sen frågade de om jag valde hemmakväll eller fest så sa jag hemmakväll. Så sa han, då kanske vi kan ha en hemmakväll tillsammans. Haha sweet! Sen sa han något mer som jag inte kommer ihåg nu, shiet så nervös jag var :p Någon som lyssnade på det?


YES! ♥

Update: Här är länken http://sverigesradio.se/sida/spelaren.aspx, spola fram 30 min så hör ni min fråga!



Skolavslutningsoutfit

Här kommer lite bilder på min skolavslutningsoutfit från i fredags. Har ju varit lite seg med det men nu så ;p







Ehehe, många egobilder jag vet..
Klänningen kommer från H&M, leggins la redoute och de söta ballerinaskorna är från scorett. Halsbandet är köpt på guldfynd och armbandet är Thomas Sabo.

Bättre bild på skorna.

Vid 3 stack jag, Maja, Ebba och Clara till skolan för att kolla på studenterna som sprang ut. Jag vill också ta studenten haha!



Kstad idag igen

Kom hem vid halv 7 och sen dess har jag kollat lite på tv. Eric var ju bara söötast i sommarlov! Jag och mamma kollade på vädret nyss och det verkar som om det inte blir liseberg i helgen :( Det ska ösregna och hur kul är det? Jag tänker inte åka om det regnar, i så fall åker vi nästa lördag istället.. Det funkar väl.

Jag har jättemånga bilder att visa er, både min skolavslutnings-outfit, bilder från Kstad från i måndags och idag och alla nya kläder jag köpt. De kommer! Annars har jag haft en jättemysig dag med mamma i Kristianstad. Vi åt på restaurang, shoppade lite och åt glass i solen och matade de små fåglarna hihi. I love my mami ♥

Snart kommer det bilder, ska bara ladda över de.



Överlevde tandläkaren! Dock gjorde det ont...

img_6807 (MMS)

Överlevde tandläkaren! Dock gjorde det ont att borra och det var as läskigt med lustgas, kändes som om man typ svävade iväg. Haha sjukt konstig känsla i alla fall! Problemet med att jag skjutit upp på det så länge är att jag har två små hål till men de tog vi inte idag, 17 augusti.. Efter det blev det lite tröst shopping på h&m med mamma, visar sen. Nu är vi påväg till Kristianstad! Blir äta på Kina restaurang, glass i solen och förhoppningsvis lite mer shopping. Måste dock vara hemma till 18.30, Eric ska vara med i sommarlov då, det får man inte missa. Ha en fin dag :)




Break of dawn


Eric Saades nya musikvideo, Break of dawn, så fin! Älskar låten och videon är najs :) Eric är såklart lika söt som alltid haha. Vad tycker ni om den?

Ska som sagt till tandläkaren imorgon, klockan 11 så ni kan väl önska mig lycka till? Så hoppas jag att jag inte svimmar där eller nåt sånt hemskt.. :(



Tandläkaren

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga ett hål, jag är livrädd. Har alltid haft tandläkarskräck och det är hemskt. Har skjutit upp på att laga det ett tag nu men imorgon måste jag verkligen göra det. Ska få lustgas tydligen, någon som provat laga ett hål med lustgas? Hur funkar det och är det läskigt? Buhu, jag är rääädd :(



Åt med mamma på subway och sen fikade vi p...

img_6807 (MMS)

Åt med mamma på subway och sen fikade vi på chicoo, mys! Är snart hemma :)




Sommarlista

1. Ditt favoritställe på sommaren?
-
Helt klart utomlands, i något varmt land där man har nära till havet. Eller någonstans där man kan shoppa.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
-
Antingen vid havet med vänner eller familj eller på stan med mina fina vänner.

3. Vad lägger du helst på grillen?
-
Kött eller korv. Och självklart marshmallows ;)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semster?
-
Liseberg, Polen, bada, sola och vara med vänner.

5. Dina bästa sommarfärger?
-
Rosa och blått.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
-
Att man alltid klagar på vädret, jordgubbar, student och midsommar!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
-
Oj vad svårt men det måste väl vara alla resor med mamma och alla gånger på liseberg, speciella stunder med familjen :)

8. Havet, sjön eller poolen?
-
Havet, helt klart och sen poolen. Sjön kommer sist.

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Chokladglass, muuums!

10. Vart går din drömsemester?
- New York eller Italien men vill till Grekland igen!






En dag i Kstad, lunch & shopping

Kom hem vid 5 och nu har jag sjukt ont i benen, hatar de små stenarna som är på torget i Kstad, man får alltid så ont i fötterna av de. Dagen började verkkligen stressigt, mamma åkte och jobbade på morgonen och hon skulle lägga min mobil inne på mitt rum eftersom jag hade satt på alarm. Dock glömde hon göra det så mobilen låg i vardagsrummet och ringde istället, tror ni jag vaknade? NEJ! Mamma ringde även jättemånga gånger men det hörde jag inte heller. Jag vaknar aldrig av att telefonen eller alarmet ringer, i så fall ska den vara himla nära mig. Till sist hörde min bror det och kom in och väckte mig, då var klockan 9 och vi skulle ta bussen tio i tio. STRESS som bara den, jag hittade såklart inte mina leggins så det var bara att slänga ut en massa kläder från garderoben och leta. Sminka mig fick jag göra på 1 min och äta väldigt snabbt.

Jag och min bror hann med bussen i alla fall och sen träffade jag Josefin på stationen. Då ville såklart inte den dumma biljett automaten på stationen funka, hata sånt! Till sist kom vi iväg och min bror åkte till skolan och jag och Josefin fortsätte till stan. Hade det jättettrevligt. Hade bestämt mig för att inte shoppa eftersom jag måste spara till Polen men det blev i alla fall en bikini, Eric Saade poster, bok och ett stort ark (berättar vad jag ska göra med det sen) Nåt litet måste man ju shoppa annars är det tråkigt ;)


Köpte den till vänster, sweet! 20 kr.

Nu är jag hemma själv så det blir kolla på sommarlovsmorgon (Eric ska tydligen vara med!) och top model finalen.




Är i Kristiansad med Josefin och shoppar l...

img_6807 (MMS)

Är i Kristiansad med Josefin och shoppar lite :D hemma vid 5!




Skolavslutningen och avslutningsmiddagen

Nu hade jag tänkt berätta lite om skolavslutningen i fredags. Det började med att vi samlades i ett klassrum kl. 9.50 där lärarna pratade lite och önskade oss trevlig sommar. Klockan halv 11 skulle vi vara i aulan och därefter sprang alla glada studenterna in i aulan. Det var sån härlig stämning och känsla och man blev väldigt sugen på att ta studenten själv, alla var så himla glada. Det var lite tal i aulan, prästen pratade, musik och sånt. Efter avslutningen gick klassen ner till stan för att äta på infinity, det var hur trevligt som helst och väldigt god mat. Perfekt avslutning på ettan, mycket roligare än att bara säga hejdå efter aulan. Sen blev det att krama alla, säga hejdå och önska glad sommar.


De första studenterna kommer in.


Glädje. :)

Väljer mat på infinity.

Martin, Samir och Clara.

Clara, Emma och Maja.


Samir, Ralle och Cilla var glada :D

Jag på infinity.

Söta Ebba och jag :)


Jag beställde en mycket god pizza! Fast den var väldigt stor så jag orkade bara halva haha.

Tjejerna.

Johan var mätt efter sin pizza ;D

Emma och Pontus!

Sen blev det gruppbild med en del från min älskade klass!

Från vänster: Martin, jag, Robin, Emma, Samir, Mimmie, Pontus, Joanna, Eleonore, Cilla, Ralle och Alexander :D



Killarna käkar (y)

Alexander och Rasmus.

Ebba & jag.

Kommer sakna er alla! Vi får köra på Ralles idé om en återträff i sommar eller vad säger ni? ;d



Torsdag- grill med klassen

I torsdags hade vi en dag med klassen och klassföreståndarna. Var ju sådär lagon trött efter onsdagen men dagen var ju inte speciellt jobbig. Först gick vi tipsrunda, vårt lag var ju grymt :D 11 av 12 rätt, inte illa! Sen blev det grilla korv och till sist spelade vi kubb. På det var ju vårt lag kanske inte lika bra hahah, första rundan fick vi inte ner en endaste men sen bestämde vi oss för att alla skulle kasta samtidigt och då fick vi ner två stycken, de ni ;) Vann gjorde vi inte, fast vi blev ju inte särskilt förvånade hehe.



Några från klassen.

Grilla.


Kubb.

Nu ska jag äta, hörs sen.



Trubbel i paradiset

Igår hyrde jag två filmer, Trubbel i paradiset och All about Steve. Kollade på trubbel i paradiset igår, trodde den skulle vara bra men den var så dryg. Vissa scenen var väl kul men annars var den inget speciellt. De senaste typ sju filmerna jag sätt har varit skitdåliga haha, säg en BRA film någon?


Har någon sett all about Steve?

Har massvis med bilder att visa er, både från torsdagen och fredagen. De kommer strax. Btw, tack för alla söta kommentarer i förra inlägget ♥



Onsdagens party-outfit

Efter många om och men bestämde jag mig äntligen för att jag skulle ha den nya, vita klänningen på utsparken. Gillar den jättemycket, söt och bekväm. Funderar på att beställa en svart också..


Klänning från halens, Thomas Sabo armband och ett silver armband från Polen.

Sminkningen blev lite fail i början, tog mascara innan jag tog på kajalen och ja då blir det ju inte så bra så det var bara att börja om ;p





Hej bloggen, vaknade vid 12 för det är ju ...

img_6807 (MMS)

Hej bloggen, vaknade vid 12 för det är ju trots allt sommarlov! Vädret är dock för dåligt.. Nu ska jag vara med Anja lite så vi hörs vid sju istället. Ha en fin dag :)




SP1B

Idag var det avslutning och nu har jag slutat ettan, helt sjukt vad tiden gått fort! Jag kommer ihåg när jag skulle börja på gymnaiset i augusti, var så himla nervös. 1 dag gick och redan då älskade jag klassen och det går ju inget annat än att älska sp1b, en helt underbar klass! Vi har haft så himla kul varje dag, aldrig haft så kul i skolan innan, gymnasiet är bäst. Skrattat nästan hela tiden och ja, det går inte förklara men sp1b in my heart! ♥ Riktigt synd att vi ska splittras till tvåan! Kommer i alla fall fortsätta att gå med 13 andra från klassen! Så många härliga minnen, allt från de första dagarna den första veckan, galna lektioner och Skåneresan. Tack för det här året sp1b, världens bästa klass. Alla är så härliga och jag kommer sakna er!


Skolfotot i början av ettan, dock är inte alla med.


Awesome!





Lite blandade bilder från Skåneresan.

Har ni också en sån här bra klass som jag? :D Bilder från avslutningen kommer sen!



Skolavslutning

Äntligen har jag valt ut kläder till imorgon. Jag har märkt att jag har sjukt mycket beslutsångest, nästan alltid. Det är riktigt jobbigt haha, men vad ska man göra? Fönar håret just nu, sent jag vet! Imorgon ska jag upp vid halv 8, har en del att fixa då. Packa ner handväskan, sminka mig och sånt. Imorgon slutar jag ettan, kan nästan inte fatta det. Efter avslutningen ska klassen äta på infinity, kommer bli gott! SP1B ♥


Avslutningsklänningen! Den är dock finare på men jag älskar den. Köpte den i tisdags, 249 (tror jag?) från H&M.

Alla ni som slutar skolan eller tar studenten imorgon, ha en jättefin dag!




Björket

Som sagt, björket igår med tjejerna. Det var väldigt kul så tack för en grym kväll :) Vi kom dit typ 22.15 och då var det verkligen nästan helt tomt där inne, haha jag trodde seriöst inte det skulle komma fler. Kul att dansa när inga andra dansar liksom men vid 11, halv 12 kom det riktigt mycket folk. Musiken var över lag bra, och när de spelade manboy blev jag och Josefin helt galna hahah :D Fötterna värker idag men vad gör man? Gick och la mig vid halv 4 så det blev ju inte så många timmars sömn hehe.


Josefin, Cassandra och jag.

Min nya klänning från halens!


Utsparken.

Nu ska jag kolla på invigningen av VM, Shakira ska ju vara med! Sen blir det bada, fixa kläder och massa sånt till imorgon. Då är det ju avslutning!



Grattis bror.

Ledsen att jag inte bloggat tidigare men efter att vi grillat med klassen så åkte jag och mamma till stan. Hittade två supersnygga plagg på JC, visar sen! Efter det gick vi runt lite till och sen till infinity och bokade bord till imorgon. Benen värker och jag är grymt trött men det var en väldigt kul kväll igår! Var ju inte så lätt att komma upp efter bara 5 timmars sömn men absolut värt det.

Nu ska jag äta och sen hörs vi igen.


Idag fyller min bror 25 år, ett stort GRATTIS! Älskar dig ♥



Ha en awesome kväll!

Tonight's gonna be a good night, ja det får vi hoppas! Tror jag tar den nya klänningen ändå, beslutsångest gah! Har precis sminkat mig, ska snart äta och sen fixa det sista. Björket utsparken ikväll med tjejerna, det kommer bli grymt! Ska träffa Cassandra och Josefin och där nere träffar vi nog Maja och Emma. Sen hoppas jag på att få träffa många från klassen och folk man känner där! :D

Björket slutar 2.00 och imorgon är det skola.. Ja men det klarar man väl ändå, jag klarade det förra året så varför inte detta ;) Tar ballerina skor så att jag orkar dansa riktigt mycket. Ha en underbar kväll för det tänker jag ha ♥



Vad ska ni göra ikväll, festa eller ta det lugnt? Puss!



Hjälp! Hämtade nyss ut Typ världens sötast...

img_0865 (MMS)

Hjälp! Hämtade nyss ut Typ världens sötaste klänning, vilken ska jag ha ikväll då? Denna eller den andra vita?!




Är på kvantum, köpte nyss en cider. Hoppas...

img_0863 (MMS)

Är på kvantum, köpte nyss en cider. Hoppas den är god för den kostade trots allt 10 spänn haha! ^^




Björket ikväll

Vilken slapp dag! Började som sagt 11.40 och då hade vi svenska där vi körde hänga gubbe och på naturkunskapen skulle vi egentligen till skogen men pga vädret så stannade vi inne och då körde vi också hänga gubbe, med nk ord. Slappare lektion finns ju inte, så det var väldigt najs ;d Hade bild i typ 2 min, skrev utvärdering och sen fick vi gå.

Kom hem vid två och sen dess har jag ätit och tittar på tv. Nu ska jag fixa lite inför björket ikväll, hitta legg, väska osv så vi hörs lite senare ♥



Sovmorgon

Vaknade kl 10 idag, börjar ju inte förens 11.40! Skönt med några timmars extra sömn så att man klarar kvällen. Dock gick jag och la mig 2 igår och det är ILLA. Sov med flötor nu i natt och jag har typ ont överallt nu, flötror är inte skönt att sova i! Fast håret måste ju vara lockigt till ikväll. Regnet öser ner, det skulle ju inte regna idag?!

Ska snart klä på mig, sitter i pyjamas nu haha och sen äta frukost. 3 lektioner idag men antar att de bli slappa allihopa. Vi har ju ändå inget kvar att göra. Ikväll blir det björket och jag är taggad! *hoppas på bättre väder bara*


Ge mig sol?




Marin inspirerat linne


Detta linnet köpte jag idag, gillar marin stilen! Ska nog matcha den med ett par jeansshorts och en kofta imorgon. 99 kr :)



En dag på stan med mamma

Sorry för dålig uppdatering men mamma ringde när hon var påväg hem från jobbet och frågade om jag ville gå till H&M och kolla lite. Självklart tackar man inte nej till det ;p Jag var dock lite hungrig så jag köpte glass på stan, mums! Sen blev mamma också hungrig så innan vi shoppade gick vi till en kina restaurang och åt, eller ja mamma åt. Jag blev så mätt efter glassen så åt bara lite pommes. Sen gick vi till H&M och jag fick med mig 5 nya klädesplagg hemma, inte illa! Visar bilder sen :) Köpte i alla fall ett par jeans shorts, äntligen!


Ottos glass, mums!

Chokladsås är ett måste.


Food.

Ugly Betty snart, puss ♥




Sista veckan i skolan är slapp..

Sista veckorna i ettan på gymnasiet är hur slappa som helst och mest nu den här sista veckan! Igår var jag helt ledig och idag hade jag bara idrott. Imorgon har jag tre lektioner, dock antar jag att de blir korta. Annars ser de kommande dagarna ut såhär;

- imorgon, utsparken!
- torsdag, troligen grilla med klassen eller så blir det någon annat sånt.
- fredag, skolavslutning och sen ska ganska många från klassen till infinity och äta. Kommer bli perfekt :)

Idag spelade vi lite brännboll på idrotten, nästan ingen pallade vara med haha. Sen städade jag mitt skåp, slängde väldigt mycket papper och sånt! Tagit bort låset nu också, det känns verkligen att det är sista veckan. Så nu är jag hemma och har inga planer för idag. Det är egentligen fotbollsmatch som studenterna ska spela kl 14.00 men vädret är ganska kasst så jag pallar inte dra dit :/

Tänk att ett helt år i skolan kan gå så himla fort! Sp1b är världens bästa klass, finns ingen bättre. Är väldigt glad att jag valde samhälle för jag trivs kanon. Aldrig har ett år i skolan gått så snabbt och vi har verkligen haft det skoj varje dag. Aldrig en tråkig dag med sp1b ;) Kommer sakna klassen riktigt mycket, så synd att vi ska splittras! Tror det är 14 som ska gå sh i alla fall så jag hoppas verkligen vi kommer i samma klass!




Ni som ska börja gymnasiet efter sommaren, var inte oroliga för jag kan nästan lova att ni kommer älska det, bara man hamnar i en bra klass så! :D



White dress


Den här vita, söta klänningen tänkte jag ha på utsparken på onsdag. Beställde den från nelly.com förra sommaren men har bara använt den en gång, på Klaudias bröllop. Tar kanske denna på skolavslutningen på fredag också, om jag inte hittar någon annan. Vill inte slösa så mycket pengar nu heller, måste spara till Polen! En sån här klänning hade Kenza på sin student och jag tycker den är så söt :)

Tycker ni man kan ha den här som avslutningsklänning?


Update: oj, nu är klockan snart halv 1 och jag ska sova! Har bara en lektion imorgon (idrott) och sen ska jag rensa mitt skåp. Natti ♥



Migrän..

Damn, idag mår jag inte bra. Vaknade vid 8 på morgonen med världens migrän, kunde nästan inte sova något mer och hade sjukt ont. Nu 7 timmar senare gör fortfarande huvudet så ont så att det känns som om det snart kommer sprängas. Spydde precis också, andra gången under 1,5 veckor typ. Undra om det är något fel? ;s Nu mår jag i alla fall inte bättre om man säger så..

Här hemma är det riktigt kvavt, finns verkligen ingen luft. Vill flytta någon annanstans, palla denna lägenheten! Aja, vad händer idag då? Jag är ju som sagt ledig men dagen hade ju kunnat vara bättre, regnet öser ner också. Tror jag ska med mamma till läreda när hon ska ha sin lektion där sen, orkar inte sitta hemma. Kram ♥


Utsparken på onsdag, kommer bli riktigt skoj! Kanske inte lika skoj att ta sig upp till skolan på torsdag eftersom björket är till 2.00 men det funkade förra året, så varför inte detta? ;) I år kör jag nog också på en vit klänning, lägger upp bild sen!



Var ute i parken med min granne innan idag...

img_0845 (MMS)

Var ute i parken med min granne innan idag, lekplatsen gör alltid att man känner sig som ett barn igen, och visst saknar man det ibland? Att vara ute och leka med sina kompisar och inte tänka på något annat? Men visst, det är härligt att vara 17 också :)




Söndag

Hellu bloggen!

Lite kallare idag, så det blir inget solande. Min bror är redan riktigt brun *avis* Idag är det ju söndag men jag är ledig imorgon. Just nu sitter jag och skickar meddelnade till typ alla i klassen ang avslutningen. Jag och Maja tänkte att man kunde dra till infinity och äta med de som vill/kan från klassen som en sån avslutning. Måste ju veta vilka som är intresserade så jag väntar på lite svar. Så vi hörs senare istället. ♥



Polen resan är bokad!

Den 11e juli åker vi till Polen, aawweessoommee! Shopping, träffa morfar och allt. Älskar Polen! Violetta och Semir åker med oss och är hos min morfar i 2 dagar innan de åker vidare till sig. Ska bli kul att visa Szczecin för dem :)


Ska vara där i drygt 2 veckor.


Galaxy, lätt bästa shoppingen ;)



Hot day


Fanta exotic och nya Magnum gold en varm sommardag som den här, kan det bli bättre?



Liseberg i sommar!

Nu är det bestämt och hoteller är bokat, det blir liseberg i sommar :D Ska bli så kul, jag älskar liseberg, karuseller är typ det bästa jag vet haha! Senast jag var där var kanske för 4-5 år sen, så nu är det dags igen. Mamma kör till Gbg, första gången men det ska nog bli bra. Violetta och Semir åker med oss och eftersom Semir också älskar karuseller så blir det ju awesome. Den 19e juni åker vi, dock inte om det blir regn! Vill inte vara på liseberg när det regnar, så i så fall flyttar vi det en vecka.


Gillar du Liseberg?




TRÖTT

Hej sunshines! Varit lite kass uppdatering men jag håller fortfarande på att lära mig allt om min nya dator. Kan ju knappt hitta bilderna hehe. Såg ni talang idag? Tycker lilla Daniel borde vunnit istället för Jill, så söt han var ju!

Jag somnade vid ungefär 22 och vaknade nyss, med iphonen i handen typ haha. Ska nog äta något snabbt nu och sen sova igen, jag är trött! Går ju och lägger mig alldeles för sent, sover ungefär 6,5 timmar per natt när det är skola och sen är jag helt död på fredagar typ.. På sommaren ska jag verkligen försöka att inte vända på dygnet, ska gå och lägga mig 23.30 och vakna vid typ tio. Tror ni jag lyckas? Själv är jag ganska tveksam men vi får se ;)

Har väl inte så mycket mer att skriva så jag säger väl sov gott ♥


Bild från min 17 års dag, jag & Cassandra!

(svarar på alla kommentarer imorgon)




3 juni

Sjukt varmt det har varit de senaste dagarna! Idag var det 37 grader i solen på morgonen, helt sjukt egentligen. Jobbigt när det är varmt när man går i skolan men skönt att sola och så. Man blir ju sugen på att bada också men snart är det ju sommarlov, det känns inte alls som det :o


Bild från förra sommaren, värme ja!



SUN

Ska ut i solen, hörs senare!



Camen funkar


JAA, camen funkar! Tack till Monika som sa vad jag skulle söka på, lovely! Tog bara en snabb bild för att prova haha, så ta den inte så seriöst.. Skivan fick jag av mamma igår, yes ;)



NY DATOR

Nu sitter jag äntligen och skriver från min nya laptop, den är lite krånglig tycker jag. Kan inte hitta web camen! Och windows 7 är lite annorlunda men det är ju bara för att jag hade min gamla laptop i 5 år och man har ju sittit flera timmar varje dag, då blir man van! Därför känns det lite konstigt med den här nu, allt är ju annorlunda. Fast om 2 veckor tror jag att jag har vant mig ;)


Min nya dator :)



Ny dator imorgon!

De senaste två timmarna har jag suttit och överfört precis ALLT från laptopen till ett USB, eller ja allt som jag vill ha kvar. Musik, bilder osv och jag har typ över 3000-4000 bilder och det tar ju tid! Fast detta gör jag för att min nya laptop kommer imorgon :D :D Jag och mamma var på onoff för typ 2 veckor sen och den 3e juni skulle den komma. Gissa om jag längtar? Min laptop är ju helt sönder typ, skärmen blir svart precis HELA tiden, den är till och med svart nu när jag skriver så man får röra på den varje sekund. Sjukt störigt så det blir underbart att få en normal data imorgon. Datakillen kommer vid 1 och ska installera allt på den så jag ska vara ledig på eftermiddagen, så nästa gång vi hörs bloggar jag från en ny laptop! ;)


Acer laptop :) Hoppas den är bra!



Solig tisdag

För det första, sorry för dålig uppdatering igår men jag mådde inte alls bra så sov en del och så. Idag mår jag däremot bättre, fortfarande lite ont i magen men vad gör man.

Dagen började med socialkunskap, där vi hade frågesport. As svåra frågor faktiskt, men jag Samir, Robin och en till vann i alla fall, bra jobbat där ;) Fast det var rätt kul faktiskt, sen var det engelska och jag fick reda på mitt slutbetyg och det blev MVG, jag är så himla glad! Riktigt härligt att få högsta betyg. Efter det rullade dagen på med svenska, naturkunskap och bild. På nk hade jag min redovisning, gick nog rätt bra tror jag fastän jag hatar redovisa..

När jag solade brände jag mig ganska rejält, kliar som bara den haha! Och vi har ingen lotion hemma..!

Dagens outfit;

Tunika; JC
Leggins; La redoute
Skor; Deichmann
Väst; H&M
Solbrillor; Cypern
Armband; Thomas Sabo


Hörs sen ♥



Är ute och steker i solen, underbart!

img_0834 (MMS)

Är ute och steker i solen, underbart!




Bad day

Dagen har inte varit den bästa. Började med att jag försov mig, blev stress på morgonen. Haft migrän hela dagen i skolan. På naturkunskapen fick vi reda på slutbetyget i nk B och jag fick bara G. Åhh, typiskt, då var det ju inte ens lönt att plugga på läxorna osv.. Läraren frågade mig om jag är nöjd med ett g, nej det är väl klart jag inte är, vad tror han? ;o Ville så gärna ha ett vg, stor tumme ner på det. Nu har jag mensvärk som bara den, mår lika dåligt och är illamående som varje gång. Alltså vill jag helst bara ligga och gråta så ont det gör, snälla låt det bli onsdag snabbt? Är hungrig som bara den men kommer inte kunna äta något, åh :(

Hoppas ni haft en bättre dag än jag, kram ♥