slide show

Perfekt lördag

Idag har Jack varit här några timmar. Vi har busat och lekt. Nu är jag helt slut. 





Jaaaaaack

Idag kommer Jack älskling! Han har inte varit hos oss på flera veckor för först var min bror sjuk och sen blev Jack smittad. Gissa om jag saknar honom?! Ska krama sönder min lilla solstråle. 



The Lion King

Är det någon av er som har varit på musikalen Lion King i London? Berätta gärna om det var värt pengarna i så fall!
 
För vi velar, ska vi gå på musikal eller inte?
 
 



Restaurang

Nu ska jag till Kristianstad för att äta på restaurang, på steakhouse. Blev så sugen igår och lyckades övertala mamma, brukar vara duktig på det ;)

Ska bli så gott! 
En annan restaurang i Kstad, gillar denna ännu mer men mamma är inget stort fan så det får bli steakhouse.  



Fredag

Idag har jag jobbat i 4 timmar. Har jobbat mycket denna månaden, lönen nästa månad kommer sitta riktigt fint inför London och Grekland! 





Mina favoriter av alla mina air Max. Får alltid komplimanger för de. Idag sa två killar "jävligt snygga air Max!!" Och en gång frågade en kille om jag ville sälja de, haha alltså? 



iPhoneskal by Marlene Birger

Fick ett iphoneskal av mamma idag, från Marlene Birger. Har ett likadant fast svart men nu är det superkul att ha både färgerna och kunna byta mellan dem. Både detta och det svarta finns att köpa på nelly.com, sök bara på iphone 6.
 
300 kr.
 
Färgen är caffe latte :)



OOTD

Idag har jag sett ut såhär.
 
Skor- Scorett
Jeans- Kappah
Iphoneskal- Marlene Birger
Linne- BikBok
Kofta - MQ



Tory Burch necessär

Min favoritbutik på Väla är Raglady för där har de bara en massa dyra märken, åh blir kär i hela affären!
 
Tory Burch är ett märke jag har gillat ett tag nu men har inte haft något från märket eftersom att det ligger i Marc Jacobs priskategorin. Men nu köpte jag en liten necessär, den är helt perfekt! 895 kr. Och en necessär är alltid en början, right? En vacker dag ska jag även ha en väska från Tory Burch.
 
Perfection



Tentan

Igår var det jag och Nick som skrev tenta. När jag läste igenom tentan fick jag panik för det kom absolut ingenting om summativ och formativ bedömning som jag hade pluggat så himla mycket på! Usch usch usch. Jag kunde inte alls några frågor men gissade på de och andra frågor kändes okej. Tentan som helhet kändes okej, jag hoppas innerligt att jag klarar den för annars vet jag inte vad jag gör :(
 
Tror man behöver 21 poäng för att bli godkänd och när jag räknade hamnade jag på runt 20-22 poäng (om läraren bedömer på samma sätt som jag skulle ha gjort), i så fall borde jag ha klarat mig. Right? Åh håller tummarna! Vill bara få reda på resultatet nuuu.
 
Såhär glad blir jag om jag klarar tentan. Ååhh saknar mitt blonda hår!!!!!!!!! :((((



VÄLA

Dagen på Väla igår var rolig. Vi var där redan vid kl 11 och då var det lugnt, skönt när det är lite folk. Hade dock så sjukt ont i foten så orkade inte gå runt så himla mycket. Var i alla fall i mina favoritaffärer men hittade inte så mycket vilket var tur för min plånbok nu innan London. 

Dags för matpaus

Food😍
Innan vi åkte hem åt vi på yogiboost, jag höll på att spy sen så mätt jag var hahah. 



New in

Igår på Väla köpte jag en kofta, en handduk till gymmet, speciella strumpor till träning och en Tory Burch necessär. Det var inget planerat köp.. Men kunde bara inte motstå den. Bilder på necessären kommer senare idag men först här, det andra jag köpte. 

Älskar färgerna på de första!
Gym handduk. Detta + mammas strumpor gick på 138 kr. 

Kofta från MQ, helt kär i den!! Så sjukt snygg IRL, längre där fram och kort där bak. Och en massa knappar bak och så kan man knäppa koftan så att den hänger istället, svårt att förklara men den är i alla fall grymt snygg. 599 kostade den, dyrt men det är ju trots allt MQ. Hade presentkort på 400 kr i alla fall. 



Blogg dag idag

Är så himla trött idag, säg mig när jag inte är trött? 

Hade tänkt gå och lägga mig en stund men först ska jag blogga en del. Så kolla in här under hela dagen/kvällen för det kommer att dyka upp inlägg kontinuerligt idag. 

2 bilder från idag 



Svar på mini frågestunden

Jag fick bara 1 fråga på frågestunden haha.. Undrar ni inte något om mig? Tänkte i alla fall svara på den.
 
Vilken är din favoritlåt just nu? :) Svaret på den frågan är Falling into you med Isak Danielsson. Den är helt underbart bra! Alla måste in på spotify och lyssna.
 
Har ni några fler frågor till frågestunden är det bara att ställa de i tex detta inlägg så lovar jag att svara.
 
 



Beroende?

Två saker jag verkligen aldrig får nog av att shoppa är Nike skor och Marc Jacobs väskor! Varje gång det kommer ut en ny modell av air Max skulle jag vilja ha den.. Det finns ju så himla många snygga! Jag har redan 4 par air Max så nu måste det verkligen räcka, men det är seriöst världens skönaste skor. 
 
Och Marc Jacobs väskor, egentligen allt från Marc Jacobs skulle jag kunna ha i mängder utan att tröttna. Mina MJ väskor är de bästa köpen jag någonsin gjort, sedan jag köpte min första väska har jag inte använt någon annan väska än Marc Jacobs. Nu har jag 4 Marc Jacobs väskor.
 
Marc Jacobs och Nike in my ♥
 
Hur snygga är inte de här?! Har tyvärr inte sett de någonstans.
Min älskade lilla väska.
 



Tröttis

Hej på er!

Ligger utslagen på soffan och kollar på Sveriges mästerkock och innan dess masterchef Canada. Älskar alla masterchef! Har så himla ont i foten, snart har det gått 3 veckor men det gör bara mer och mer ont för varje dag. Ibland känns det inget men typ 50 gånger om dagen så strålar det upp från foten till knät, gör hemskt ont! :(

Nej nu börjar det igen, reklamen är slut. Hörs snart igen! 





Tenta

Ska strax åka till skolan i Helsingborg för att skriva tenta, det kommer bara vara jag och en annan kille där. Känner mig hur nervös som helst men jag hoppas verkligen att jag ska klara den. Har dock inte alls pluggat mycket.
Efter skolan ska jag och mamma till Väla



Beauty

Kollar på Hart of Dixie och kom att tänka på att jag, Rachel Bilson och Selena Gomez har typ exakt likadan hårfärg. Synd man inte blir lika snygg som de, bara man färgar håret ;)

Både två är så sjukt fina men Selena är seriöst den vackraste jag någonsin sett 😍



Tisdag

Sorry att jag inte bloggade igår, var helst slut när jag kom hem från jobbet och somnade på soffan hela tiden..

Idag har jag också jobbat, kom nyss hem. Nu måste jag plugga lite inför min tenta som jag har i Hbg imorgon, vill verkligen inte!! Första salstentan på länge och jag hade nästan glömt hur hemskt det är. 

Hoodie och linne från Odd Molly 



Söndag

Idag har jag pluggat inför tentan jag har på onsdag. Samra sa att tentan är ganska lätt, så jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Det handlar om bedömning och betygssättning, jag får panik för å ena sidan känns det som om jag kan en hel del om det redan men å andra sidan får jag värsta ångesten att jag inte kommer klara tentan, att jag har pluggat för lite osv. Det är jobbigt att vara mig. 

Sedan har jag skrivit klart min hemtenta, ni vet den som jag skrev alldeles fel. Nu har jag lagt runt 50 timmar på den så tusan om det inte blir bra denna gången. 
Fick en fråga på ask hur bra självförtroende jag har mellan 1-10 så svarade jag 3. Så fick jag en till fråga att det verkar inte som det eftersom att jag lägger upp många bilder på mig på bloggen och på instagram. Haha alltså, för det första lägger jag inte alls upp många bilder på mig på insta. För det andra, vad har självförtroende med bilder att göra? Det har med personligheten att göra. Och för det tredje så har jag inget annat att lägga upp bild på förutom mig xD så där fick du svar. 

Glöm btw inte ställa frågor i frågestunden! Har bara fått 1 till så länge haha..



FRÅGESTUND

Det var riktigt länge sedan jag körde en frågestund på bloggen. Så jag tänkte att vi kör en nu!

Ställ vilka frågor ni vill så svarar jag i ett inlägg när jag tycker jag fått tillräckligt många.

Ska plugga inför tentan hela dagen så köööör!





Ootd

Torsdagens outfit:


Både linnet och koftan är från Odd Molly. 



Nike air Max white

De mest perfekta Nike air Max skorna är nu äntligen mina. Allt med dem är perfekt, färgen, modellen. Ja verkligen allt. 
 
De var dock väldigt dyra, kostar 1255 kr på zalando.com
 
 



Nike Rosherun

Lovade att jag skulle visa er bättre bilder på mina nya Nike skor. Bilderna blir fortfarande inte lika bra som jag egentligen vill för att jag inte kan sitta ner på huk normalt för att fota för att jag har så hemskt ont i foten. Nåja dessa bilder får duga.
 
Detta blir mina nya gymskor, Rosherun heter de och kostade drygt 800 kr på nelly.com. Så himla sköna!
 
 



Rolig dag i qpoolen!

Igår hade jag en riktigt rolig dag i qpoolen! Jag gick dit själv vilket faktiskt inte alls var så farligt som jag trodde. Jag tänkte att jag skulle träffa folk där vilket jag absolut gjorde! När jag kom dit satt två killar där som jag känner så satte mig med dem. Sen kom fler och fler till oss och det slutade med att vi satt runt 20 stycken killar och några tjejer och kollade fotboll. Eller så mycket fotboll blev det inte, kollade när FCH spelade men annars blev det mest prat och skratt. Jättehärliga killar och så några tjejer. Hade sååå kul!! Skulle egentligen bara vara kvar till klockan 18 men eftersom det var så kul så var jag där till kl 21. 

Lyckad dag i qpoolen helt enkelt!
Innan qpoolen fikade jag på chicco 
Fotboll 

Idag ska jag plugga, har tenta på onsdag. Usch orkar verkligen inte men vad har man för val -.- 



Off

Nu ska jag iväg och göra något av den här fredagen! 

Och du som skrev på ask om att jag gör 150% av det som en normal människa gör pga plugg och skola. Fuck bryr du dig för? Det är mitt liv och känner jag av att jag klarar det vilket jag gör så är det väl inte din sak? Sköt dig eget för tusan. 




Fredag

Inget jobb idag, usch det känns så tråkigt! 

Igår satt jag uppe till klockan 1 på natten och rättade novellerna. Ska till praktiken idag och lämna tillbaka alla. 

Sen blir det antagligen qpoolen en stund. Har lovat Hannah att titta när hon spelar. 
Men först kommer mamma med subway, mums! Innan det ska jag ta migräntablett. Har sjukaste migränen som finns. 



Grattis mitt hjärta

Idag i Polen är det morfars dag, finns det ens en sådan dag i Sverige? 

Ringde i alla fall nyss till min älskade morfar i Polen. Han blev så glad. Älskar dig finaste morfar. Han mår lite sådär, börjar få alzheimers och det gör ont i hjärtat på mig. Men än så länge fungerar det och jag hoppas att han kommer må bättre och leva i en massa år till, kärlek till dig min älskade ❤️️
Bild från i somras, selfie med morfar. Hihi. 

#familycomesfirst



New in

I paketet från Odd Molly låg även två linnen. Har redan dessa linnen i svart och rosa men man kan aldrig få för många. De är verkligen världens skönaste linnen!
 
Så nöjd!
 
Nu har jag shoppingförbud fram till London!!!!!!! PÅMINN MIG OM ATT JAG INTE FÅR SHOPPA NÅGOT MER! OKEJ?!



Odd Molly

Här kommer det sista som jag köpte på Väla, förutom väskan och plånboken. Ett ljusrosa Odd Molly linne, jättefint till sommaren bla.
 
Favoritmärket!
Det var på rean och kostade runt 290 kr
Igår fick jag även hem ett paket med 3 Odd Molly plagg, bland annat denna tröjan i denna underbart snygga färg! Kostade runt 400 kr tror jag?



Nike samling

Ikväll har jag kollat tv & så har jag rättat en del. Har jättemycket kvar från praktiken som jag måste rätta, som jag måste rätta och lämna tillbaka. Men ska sova snart så fortsätter jag imorgon. 

Fick en fråga på ask vilka Nike skor jag har. Jag köpte två par för några dagar sedan. De vita (snyggaste skorna jag någonsin sett) och de lila. Lovar att fota och visa bättre bilder på de i helgen. 
Mina babes 




En tråkig onsdag

Är fortfarande på jobbet. Det brukar vara kul men idag är en sån dag där det bara är allmänt segt och tråkigt. Och så slutar jag kl 15.30, toppen.. Sen ska jag vänta på mamma till kl 17 för jag kan fortfarande inte gå normalt så kan inte ta mig hem. Ska plugga under tiden, usch då vill jag knappt sluta..

Tröja från bikbok. Vill kunna använda alla mina air Max men får inte ner foten i något av paren..

Nej nu ska jag jobba vidare
Ha det! 



Work

Är på jobbet nu. Efter jobbet måste jag hem och plugga till min tenta, känns skit för jag förstår ingenting. Vill verkligen inte ha salstenta :(

Har lite tråkigt atm jao 



En trött tisdag

Har jobbat hela dagen idag. När jag kom hem åkte jag in till stan för lite snabba ärenden, tog upp pengar och sånt. 

Ikväll har jag bara kollat på tv, jag är alldeles för trött för att plugga idag känner jag. Usch när jag vaknar på morgnarna så är min enda tanke hur skönt det ska bli att gå och lägga mig på kvällen igen. Är det normalt? Är det någon av er som känner likadant? 

Sedan jag började ta mina tablettern sibelium har jag känt av en otrolig trötthet som jag aldrig varit med om innan. 
Uppsatt hår, don't care 💁


Tröja från h&m, kände att det var dags att variera lite efter alla Odd Molly kläder. 



Plugg

Sov några timmar, hade sån sjuk migrän. Nu är det lite bättre och jag ska plugga en stund innan jag ska sova. Måste verkligen börja lägga mig tidigare för det är typ omöjlig att gå upp på morgonen. 



En stressig måndag

Hemma efter en väldigt stressig dag på jobbet. Är helt slut nu och har sjuk migrän. 

Men måste plugga, åh jag orkar verkligen inte..:( vill bara att det ska bli kväll så att jag kan sova haha. 



Odd Molly tröja som jag fick i julklapp, älskar den! 



En resa för livet

Kollar på "en resa för livet" där 4 kändisar åker till sos barnbyar i Bangladesh och så får man titta på olika platser de besöker. Det var två barn, 11 och 14 år gamla som jobbade på en fabrik 12-14 timmar om dagen!! Och vet ni vad de tjänade på en dag? 10 kr. Ja ni läste rätt, 10 kr. Det är ju bara så sjukt. 
Tänk så bra vi har det utan att vi tänker på det. Tak över huvudet, mat på bordet och en familj som älskar oss. Vi har en barndom och slipper barnarbete. Och ändå klagar vi på livet. 



Tired of school

Åh jag är så grymt skoltrött. Det är därför jag inte ens kan ta tag i plugget till körkortet. Jag pluggade helt enkelt för mycket på gymansiet. Då hade jag så himla höga krav på mig själv, jag pluggade liksom hela tiden. Jag har 0 motivation till körkortet och därför tar jag helt enkelt inte det. Kravet från mammas sida är dock att jag måste ta det inom 2 år för det är så länge halkan är giltig. 

Men när det gäller universitetet så har jag 0 motivation där med. Jag älskar jobbet men hatar studierna. Är negativt inställd till allt som har med skolan att göra. Är bara så jävla trött på allt och vill bara spy när jag måste plugga. Vill verkligen inte!!!!!  

Måste verkligen plugga men jag har bara legat på soffan och vägrat allt idag. Ja, jag är hemskt skoltrött. Fy tusan vad livet är tufft ibland. 





Så mycket att göra, så lite tid

Idag har jag så sjukt mycket att göra så jag får ångest. Jag måste plugga inför tentan, jag måste skriva min rapport som blev helt fel (är såååå arg för detta!!!!), jag måste fixa en massa saker inför jobbet i veckan. Var börjar man? Ahh ångest.
 
Känner såhär.



Marc by Marc Jacobs Bentley bag

Marc by Marc Jacobs Bentley bag har varit min drömväska sedan jag såg den för första gången. Den är helt perfekt. Om man kan vara kär i en väska så är jag det.
 
Det är vad jag kallar materiell lycka. Det är den finaste, underbaraste, mest fantastiska väska jag någonsin sett. Den har även det hemskaste priset på länge. 4750 kr fick jag ge för denna skapelse och det är det dyraste jag någonsin köpt.
 
Jag har aldrig varit såhär nöjd innan. Allt med väskan är perfekt, allt. Den ska med till London och jag kommer använda den i så många år tills den går sönder.
 
I AM IN LOVE WITH MARC BY MARC JACOBS BENTLEY BAG
 
 
 



Marc by Marc Jacobs wallet

Jag har en plånbok från Marc by Marc Jacobs, en stor, som jag älskar och använder varje gång jag har pengar i en plånbok men ibland är den lite stor.
 
När jag var på Väla förra gången så såg jag denna plåboken, den är mycket mindre än min andra. Och den är helt perfekt. Men den kostar även 1699 kr vilket är svindyrt för en plånbok. Jag kunde i alla fall inte alls glömma den och har typ tänkt på den varje dag.
 
Igår när jag och mamma var på Väla så köpte jag ju först väskan men sedan kom jag att tänka på plånboken och var bara tvungen att köpa den. Mamma tycker att jag är värd den, hon tyckte verkligen att jag borde köpa den för mina pengar för jag är så duktig. Om hon inte hade övertalat mig hade jag aldrig köpt den men sedan tänkte jag att ja, varför inte. Jag är faktiskt duktig och värd att unna mig något.
 
Hjärtat sved dock när tjejen i kassan sa 6500 kr. Det är det dyraste jag någonsin köpt. Men jag gick ut från butiken med ett stort leende på läpparna.
 
Kolla så perfekt den är! Ett av mina bästa köp någonsin.



New in

En annan new in sak på sistone är ännu ett par Nike skor men inte Nike air Max denna gången utan ett par Nike fly. Det är löparskor som jag både ska använda till gymmet men även till skolan osv.
 
De kostade cirka 1200 kr och kommer från sarenza.com
 
Älskar den intensiva rosa färgen!



Nike air Max

Idag blir det shoppingdag på bloggen så kika in här om ni vill se det senaste jag shoppat.
 
Börjar med en par Nike air Max. Jag fick ju två par i julklapp men ett par passade inte så jag skickade tillbaka de. Jag fick därefter välja ett nytt par och då valde jag dessa. 
 
Älskar underdelen med neonfärgerna, lite häftigt sådär!
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss?
 
Förlåt för lite halvkassa bilder men jag har fortfarande riktigt ont i foten så är inte så smidig, var ganska svårt att sätta sig på huk för att fota, kunde knappt komma upp sedan haha..



Väla

Har haft en bra dag på väla! Vi gick först till de affärerna jag ville, köpte ett Odd Molly linne inne i Odd Molly affären men tycker den affären är en ren besvikelse faktiskt. Mycket bättre att beställa Odd Molly från nätet. 

Det var verkligen inte planerat att köpa varken Marc Jacobs väskan eller plånboken! Men mamma tyckte att jag skulle unna mig det för jag jobbar ju trots allt och pluggar samtidigt. Väskan var dock sjukligt dyr så det gjorde riktigt ont i hjärtat att slösa så många tusen. Det var alla mina sparpengar till London, så just nu har jag 0 kr dit..

Vi avslutade dagen med yogiboost, det är ju så gott! Tog dock lite för mycket för jag orkade inte 1/3 och jag höll på att spricka. Men det var såååååå himla gott! 
Apelsinjuice från naked juice bar 

Såhär glad vad jag efter mina köp
Snålaste portionen någonsin 

Här i ligger min underbart snygga plånbok 


Vit chokladsås till, alltså dör 😍



Överlycklig

Jag som inte skulle köpa något.. Men har aldrig varit såhär nöjd. 

Jag har köpt en Marc Jacobs väska!!!! Min drömväska!!! OCH en plånbok. Och en Odd molly tröja. Fattar ni lyckan? Svimmar snart. 

Här får ni se en sneak peak. Världens finaste!! 

Jag har sparat ihop vartenda liten krona själv. Ahh känns så bra. 



Fredag

Usch vad skolan var tråkig. Och precis som jag trodde så visade det sig att jag skrivit hela min rapport FEL så nu måste jag skriva till och ändra en massa, men fuck. Somnade nästan, seriöst vad jag hatar universitetet. 

Nu är jag på väla, yey, 



Skola

Både jag och mamma försov oss idag, just den dagen jag har examination. Hur stor är oddsen för det?! 

Så jag kommer antagligen komma för sent, ajdå.

Har skola till klockan 12. Därefter ska jag och mamma till Väla. Dock ställer jag mig inte in på shopping utan på att äta och yogiboost. Kan fortfarande inte gå normalt så vill bara till 4 affärer, de med märkeskläder 😍
Osminkad och uppsatt hår, jag bryr mig inte ett dugg om hur jag ser ut i skolan. Så skönt. 



Torsdag

Har jobbat idag, inte lätt att ta sig fram med en stukat fot men det går. Den känns lite bättre idag fast nu gör det riktigt ont efter att ha gått hela dagen. Ska linda in den i mitt bandage, kolla på tv, äta och sen plugga. Jag gillar vardagskvällar, de är mysiga på något sätt!

Imorgon ska jag till skolan, blä. Men mamma kör mig, min ängel. Fast måste plugga inför skolan så det blir ingen tidig kväll idag.
Så vacker 



Barndomen

Hittade en rolig lista på Facebook med "9 saker som definitivt kommer ta dig tillbaka till barndomen". Jag valde ut de jag kände igen mig mest i. Är ni födda på 90 talet kommer ni antagligen också känna igen er! 
Ja en gång i tiden var glass faktiskt billigt, tro det eller ej.. En Magnum kostade faktiskt 15 kr. 
Hahah så sant! Röj har väl alla som är födda på 90 talet spelet? Men man förstod verkligen ingenting, bara tryckte på alla rutorna. 
Jaaa jag älskade denna låten haha! När man ringde någon och det lät "3 is a magic number, yes it is.."
Så gör jag forfarande. Standard. 

Jag hade en riktigt bra barndom. Då hade jag varken migrän eller diabates och livet lekte. Inga mobiler fanns så man var verkligen social på ett helt annat sätt än idag. Jag var med kompisar hela tiden, vi var ute en massa. Lekte dunkgömme med hela området, köpte smycken på glitter som vi sedan bytade med varandra, ritade, hoppade hage, spelade fotboll. 

Har tusen minnen från min barndom, den var riktigt bra och jag är glad att jag växte upp i ett samhälle utan teknik. I ett samhälle där man inte kollar mobilen på rasten när man går i 3an, i ett samhälle där man inte hade en Iphone när man var 8 år. 

Min barndom var bra. Hur var din? 



Blå fot

Igår tog jag kort på min fot för jag kunde inte riktigt se hur den ser ut eftersom jag inte kan böja på den. Fick mig en mindre chock när jag såg resultatet. Jag har fått en inre blödning i foten och den är helt blåslagen. Sjuka blåmärken över hela foten, tårna, överallt. Svullen är den och på vänster sida är blödningen. 

Perfekt. Bra jobbat Carro. 
Aj



En onsdag

Usch vad pinsamt det är att ta taxi själv. Det var pinsamt tyst hela vägen, man bara ok.

Sov några timmar när jag kom hem, har migrän och är allmänt trött. 

Nu ska jag träffa Jack en liten stund, i alla fall se honom, han kallar mig Bobo och står vid dörren med skorna i handen och ropar Bobo för han tror att jag är där nere. Haha dör så söt, gullunge. 

Sen ska jag äta, kolla tv, plugga lite om jag orkar, bada och sova. Ska jobba imorgon. 
En bild från tjejkvällen, ska lägga upp fler i helgen. 



11.06


Sitter på jobbet just nu, slutar 11.40 så idag är det en kort dag. Då ska jag ta taxi hem för jag kan fortfarande inte gå. Har äckligt ont i foten och mamma jobbar så det får bli taxi.
 
Lämnade äntligen in min rapport i natt, fast jag blev inte så nöjd med den. Och nu när jag har läst en av rapporterna som en annan lämnade in så känns det ännu sämre för vi har inte alls likadant. Så frågan är vem som har gjort rätt, han eller jag? Hoppas på det sista men är tveksam.. Ska till skolan på fredag i alla fall. Får halta dit.
 
Idag har jag på mig ett Odd Molly linne och en Odd Molly kofta, fick den av mamma i födelsedagspresent men eftersom jag inte fyllt år än så fick jag den innan :) Tack älskade.



Kvällens planer

Kvällens planer:

Äta
Titta på masterchef
Titta på hart of Dixie (nya avsnitt från och med idag!)
Skriva klart min rapport, läsa igenom den och skicka in
Bada 
Ta hand om min stackars fot

Men är så trött så orkar egentligen inte någon av dessa saker. 
Känner såhär inför plugget hahaha. 



Migrän och tenta

Hejhej!
 
Kom hem för ett litet tag sedan, har sån sjuk migrän så det finns inte. Usch mår skit och har hemskt ont i foten.
 
Men jag måste skriva klart min rapport idag, läsa igenom den och skicka in. Åh vilken lättnad det kommer vara! Tentor är så jobbiga.
 
Undra när mitt hår blir såhär tjockt och långt igen?! Hur länge måste jag vänta egentligen? :(
 



At work

Är på jobbet nu, avstånden känns enorma och det känns som om min fot ska ramla av när som helst. Har så sjukligt ont!! 2 timmar kvar sen kan jag hem och vila.


Såhär ser jag ut idag. 
❤️️ linne Odd Molly
❤️️ kofta Odd Molly
❤️️ jeans kappahl 
❤️️ skor Scorett 



Ajaj

Har så himla ont i min fot :( det blir bara värre och värre, jag kan verkligen inte gå. Vet inte hur jag ska klara av morgondagen för jag har en hel del att göra då. Hur kunde jag vara så klantig att ramla nerför trappan?! 

Imorgon måste jag verkligen plugga. Måste skriva klart min rapport imorgon och skicka in den så det kommer gå några timmar åt det.

Nu ska jag sova och hoppas att värken lägger sig lite under natten. 




Röntgen

Läkaren sa att foten är rejält svullen så de vill röntga. Då var vi tvungna att åka till sjukhuset för det är ju där de har röntgen. Har aldrig röntgats innan men det gick ju snabbt och lätt. Foten är inte bruten och ingen spricka men en rejäl stukning. 

Kryckorna var slut så jag fick inga :( mamma ska försöka ordna det imorgon. Världens bästa mamma ❤️



Göinge kliniken

Får tyvärr inte i foten i skon haha -.- är på vårdcentralen nu, träffade precis en sjuksköterska och hon sa att jag måste träffa läkaren för de kanske vill röntga för hon sa att den är rejält svullen. Så här väntar jag. 





Stukat foten

Har jobbat idag. Slutade nyss. Precis när jag skulle gå till sista lektionen så kollar jag ner i mina papper istället för på trappan så ramlar jag nerför trappan, rakt ner på golvet så att hela foten vrider sig. Alltså hur stor är oddsen för det??? Hela foten svullnade och den här bulan man har på foten, vad heter det (?) svullnade upp och blev fyra gånger så stor. Har svinont och kan inte gå. 

En elev sprang till matsalen för att hämta is men det hade de såklart inte så han kom med blött papper med iskallt vatten och virrade runt min fot. Hur snällt var inte det?! Har suttit så nu i en halvtimme men svullnaden vägrar lägga sig. 

Hoppas det blir bättre snart. Den är stukad men inte bruten i alla fall. Nu vill jag bara hem..





Plugg och migrän

Det blåser fortafrande och jag har sån sjuk migrän idag igen. Igår kunde jag inte skriva något på min rapport men idag måste jag verkligen det för jag måste bli klar med den idag..
 
Plugg och sjuk migrän är ungefär den värsta kombinationen som finns. 
 
 



Julklappar #8

Lånade dessa två bilder från Biancas blogg eftersom hon fick samma sak som jag. 

I julklapp fick jag detta underbara iphoneskal till Marlene Birger. Det är så himla fint och perfekt! 






Sjukaste smärtan

Idag mår jag så fruktansvärt dåligt. Jag vaknade vid 12 med den sjukaste migränen, tog medicin och sov till 3. Vaknade då med ännu värre migrän och det har bara blivit sämre under dagen. 

Jag tror aldrig jag mått såhär dåligt innan med huvudet, jo den gången jag var på akuten. Hade gärna åkt dit idag igen för denna smärtan dödar mig men fick ju ingen hjälp på akuten sist. 

Och det blåser ju något fruktansvärt! Och när det blåser reagerar mitt huvud hemskt på det. Jag känner mest för att spy. 

Mår så hemskt dåligt så det går inte att beskriva. Jag förstår inte hur man kan ha såhär äckligt ont i huvudet. 

Det värsta är att jag skulle skriva på min rapport hela dagen idag. Vill bara gråta ännu mer än vad jag gjort idag. Får panik. 

God natt. 



Tjejkväll

Ska på tjejkväll nu hos Roxanna i Mala. Hon har flyttat till egen lägenhet. Ska bli kul! 

Ha en trevlig kväll ❤️️





En torsdag

Kommer bli dåligt med bloggning i helgen så att ni vet. Imorgon ska jag på tjejkväll och hela lördag och söndag måste jag verkligen skriva på min rapport. Den ska in på onsdag och jag ska jobba måndag-onsdag och jag är alltid helt död efter jobbet så då orkar jag verkligen inte plugga. Så det blir stenhårt plugg i helgen. Och hela veckan efter det också, inför tentan. 

Ska plugga lite till nu, sen bada och därefter sova. Hoppas ni haft en fin dag ❤️️
Känner mest såhär 
Åt på cats idag, dagens höjdpunkt 



My day

Är superstressad över skolan. Har knappt fått något gjort idag. 

Kunde inte somna igår, låg och vred mig i flera timmar och sedan kändes det som om jag vaknade vart femte minut. Så vaknade riktigt outvilad idag. 

Träffade Hannah på stan, vi åt subway och var inne på h&m. 

Sen tog jag bussen till gymmet. Gymmade med min bror, jag var där i 2,5 timme. Körde ett riktigt mördarpass, kunde knappt gå sedan. 500 kalorier och jag har aldrig förbränt så mycket innan. Svetten bara rann, härligt!! 

Ikväll har jag kollat på tv och pluggat lite. Imorgon ska plugga satan. 



Nike

Det är kul att handla träningskläder och liknande! Köpte den här påsen att ha mina skor i från nelly.com. 134 kr med studentrabatt, bra pris tycker jag :)
 
 



Stan och gymmet

Nu ska jag till stan och träffa Hannah. Vi ska äta på subway och snacka, ska bli roligt som vanligt! Därefter ska jag till gymmet och köra ännu ett pass, igår förbrände jag bara 300 kalorier för mamma ville inte stanna längre men idag ska jag dit själv och målet är 500 kalorier. Vi får väl se hur det går!

 



Julklappar #7

Fick dessa byxorna i julklapp, de är sådär fulsnygga. Jag tycker egentligen de är otroligt fula och jag kan aldrig tänka mig att ha på dessa varken i skolan eller på jobbet. Men om jag ska jobba på fritids där ingen bryr sig vad man har på sig eller bara dra till gymmet eller göra något ärende så passar de perfekt! 
 
Så jag blev glad ändå :)



Panik och ångest

Igår fick jag reda på att jag har tenta imorgon. Det stod bara delprov 1 så jag har hela tiden trott att det är något muntligt och läraren har inte svarat på mina mejl osv. Igår fick jag reda på av en kurskamrat att det är salstenta imorgon!! Snacka om paniken. Jag som alltid är så väl förbered fick såklart panik och började gråta.. När jag hade lugnat ner mig lite så insåg jag att jag inte ens har boken som vi ska ha tenta på, har bara den ena av två. Insåg också att jag inte kommer att ha tid att läsa ut boken och plugga tillräckligt. En tenta börjar man plugga på cirka 3 veckor innan det är dags liksom..
 
Så jag har bestämt mig för att inte åka till tentan imorgon, tänker verkligen inte komma dit när jag inte kan någonting. Mejlade läraren och förklarade läget och jag ska göra tentan den 28e januari istället. Vilket betyder att jag har 3 veckor på mig att plugga inför den. Ska verkligen plugga varje dag så att det sitter inför tentan. Har ca 450 sidor att läsa inför tentan, fattar ni hur mycket det är???? Men jag är sån som måste läsa exakt varje sida inför salstenta, kan inte missa något. Kommer få ett helevete de närmaste 3 veckorna.
 
Inte nog med det så har jag en stor fet rapport jag måste lämna in och opponering. Plus att en ny kurs börjar. Jag har panik, detta kommer vara sååå stressiga veckor och jag mår illa bara jag tänker på det.
 
Jullovet är slut och stressen och allt börjar igen. Jag vill verkligen inte.. Är så skoltrött, har 0 motivation. Verkligen!!!
 
Visste inte vilken bild som passade till detta inlägget så tog den första jag hittade i mitt iphoto bibliotek. Killen har sjuka käkben!!! Finns inget snyggare än markerade käkben hos killar!
 



Slut

Körde ett mördarpass på gymmet, helt slut. Ska äta middag nu och sen plugga lite. 





Gymmet

Har sån sjuuuuk migrän, öh spyr snart. Men tog tablett nyss och alldeles strax ska jag till gymmet. Orkade bara 200 kalorier sist, sjukt dåligt men kände mig inte alls på topp. Idag måste jag bara dubbla det, tänker inte gå därifrån annars. 
Död 



New in

Beställde hem en sport bh från Nike och ett par trosor från Calvin Klein. Jättenöjd med båda! Äntligen en sport bh till gymmet :)
 
Båda kommer från nelly.com.
 
Världens skönaste trosor!
Update: fick frågan vilken storlek jag har i trosorna, har M.



Måndag

Idag började dagen inte riktigt som jag hade tänkt. Bråkade både med mamma och min bror, öh vad jag hatar att bråka men jag ger mig aldrig heller. 

Jaja skitsamma. Sen var Jack här, han har blivit sååå busig så det är helt sjukt. Men åh vad jag älskar honom.





Christmas Eve

Så nu tänkte jag visa bilder från vår mysiga julafton. Jag och mamma lagade mat, städade och bakade hela dagen. Jag julpyntade och så lyssnade vi såklart på julmusik hela dagen. 
 
I Polen äter man senare än i Sverige, så vi åt klockan 20. Ingen Kalle Anka heller, förstår inte grejen med att kolla på samma sak år efter år?
 
Klockan 19 kom brorsan hit. Ingen riktigt julafton utan min bror. Vi började med att dela oblat och sedan åt vi julbord, mums så gott!! Vi satt och pratade och hade det hur mysigt som helst. Victoria Secret fashion show var på i bakgrunden, åh när Ed Sheeran sjöng <333 Sedan efter att vi hade ätit så satt vi kvar en lång stund och kollade på ett sportprogram som typ heter watts eller något liknande. Det är typ som Americas funniest home videos fast det är bara med sport, typ ridning, skidåkning osv. Herregud vad vi skrattade, alla tre skrattade så att tårarna rann. Jag fick ont i magen av allt skratt. Åh fy tusan vad jag älskar min familj ♥ Därefter öppnade vi julklappar och hade det trevligt.
 
Hade världens mysigaste julafton! Här kommer en bildbomb från vår julafton.
Vår mysiga julgran!
Kunde inte bestämma mig så ändrade klänning hela tiden, 4 gånger tror jag hehe
Blev en svart klänning till slut
Blir alltid som ett litet barn igen när jag ser alla julklappar haha och i år fanns det många!
Hade dukat fint
Mys
Oblat, älskar det haha! Så gott.
I Polen dukar man alltid åt en extra, om någon skulle kommit och knackat på dörren för ingen ska behöva vara hungrig på julafton.
Maaaaaat
Min fina familj
Brorsan och jag
 
Så det var bilder från min jul :)
 



Gymma

Skulle egentligen till qpoolen idag med men det blev inte av. Ahh tråkigt men jaja. 

Ska istället till gymmet och träna. Mamma ska följa med idag, hon har ju också köpt gymkort men hon är jättesur för att hon måste gymma, hahah. Seriöst på jättedåligt humör. Mamma dååååå, nej det är inte kul att träna och svettas men vad har man för val? 
Har fortfarande mensvärk så ska ta det lugnt. Hur kul är det att träna när man har mens liksom? Mmhaj inte så kul.



Underhåll på ask

Underhåll på ask innan jag ska sova! Har superdupermegatråkigt. 

ask.fm/carro93

Fråga vad som helst! 



Blyg

Hittade en lista som typ hette "18 saker du känner igen om du är blyg", jag läste listan och kände verkligen igen mig i typ allt. 

Här har jag valt ut de jag tyckte var bäst. 
Värsta som finns
Händer ofta haha
Usch usch usch 
Hahaha 

Varje gång jag får smsa istället för att prata blir jag överlycklig <333 hatar hatar hatar verkligen att prata i telefon. 
Man bara nej nej nej 
Då svarar jag aldrig hahahah 

Jag har alltid varit extremt blyg, när jag gick i skolan, typ på lågstadiet så vågade jag verkligen inte säga någonting. Jag jobbar på det än idag, det har verkligen gått framåt men i många situationer är jag fortfarande extremt blyg. 



Mission impossible

Håller på med mina garderober nu. Jag har verkligen sjukt mycket kläder och det är svårt att hålla reda på allt. Jag har 2,5 garderob och 3 klädstänger så när jag letar efter ett speciellt plagg så har jag ofta ingen aning om vart det hänger. Nu ska det bli ändring på det!

Nu ska jag göra som så att alla klänningar hänger på ett ställe, alla tjocktröjor på ett, t-shirts, linnen, byxdresser, lite tunnare tröjor, Odd Molly kläder, Hollister kläder osv. Allt ska hänga i klädkategori och även i färgordning så kanske jag äntligen kan hitta bland alla kläder!

Ni får bilder när jag är klar. Det känns lite som mission impossible at the moment. 



Min fredag

Jobbet var faktiskt jättekul igår. Vi körde spa, massage, manikyr och sen spelade vi spel, åt popcorn och kollade film. 

Hade på mig mina absoluta favoritkläder igår. Min nya kofta och linne från Odd Molly. 
När jag hade slutat åkte jag till Qpoolen med Elin för att kolla fotboll. Det var 01or och 00or som spelade och eftersom jag känner väldigt många av dem så var det otroligt kul att kolla. Vi var där mellan 16-21. Såg hur många matcher som helst, roligast var såklart matcherna där man känner spelarna. De gick vidare till semifinal, kul! 

Jag och Elin satt där i 5 timmar och snackade och skrattade. Hade hur kul som helst. En tjej satt på stolen och ramlade helt plötsligt ner på golvet, alltså Hahahahahaha som vi skrattade. Hon gav oss värsta bitchblicken, dör. 

Sista matchen vi kollade var när Ali spelade, så duktig! 

Hade en jättekul dag helt enkelt. Var så galet trött när jag kom hem så jag somnade på 1 sekund. 

I natt vaknade jag med sjukaste mensvärken, tog en massa tabletter och grät mig till sömns för det gjorde så sjukt ont men till slut somnade jag. Har fortfarande äckligt ont, både i magen och huvudet så idag tar jag det lugnt. 



Odd Molly

Förlåt att jag inte bloggade mer igår men var så sjukt trött när jag kom hem så somnade direkt. 


Fick en fråga om jag kan visa alla mina Odd Molly och här har ni de. Hela 12 stycken har jag redan fått ihop. Oj oj! 



Jobb och fotboll

Idag har jag verkligen haft en lugn dag. Jack har varit här i några timmar, min sötis! 
 
Imorgon börjar allvaret på riktigt, haha nejmen jag ska jobba från morgonen till eftermiddagen och sedan efter det ska jag till qpoolen för att kolla fotboll. Ska bli jättekul!
 
Gammal bild, buhu saknar mitt blonda hår :(
 
Så idag måste jag gå och lägga mig rätt tidigt, eller runt 12 i alla fall.



Fireworks 2k14

 
Våra raketer, vi valde att inte åka in till stan men detta fungerade ju också. Det blev jättefint!



Mobilbilder från igår

Mobilbilder från nyår. 
Började med att säga gott nytt år till min älskling 
Jag dricker ju inte men Roman ville att jag skulle prova vit chokad likör så jag doppade tungan i den några gånger. Faktiskt god!! Men tog man lite mer så började man känna alkohol smaken och då var det inte lika gott längre. 

Gott nytt år!!





Min nyår 2k14

Hade en sjukt bra nyår igår!! Det var så trevligt, längesen jag skrattade så mycket. Kvällen bjöd på en massa prat, skratt, riktigt god mat, goda efterrätter, champagne och rakter. 
 
Det var vi och en annan familj där, visste inte det men det var jättekul! Alexandra är en så himla bra kompis, åh vad jag tycker om henne. Och Ewelina fullkomligt älskar jag, så himla härlig människa!! Klockan 12 gick vi ut och sköt raketer, jättefint!
 
Hade på mig en Odd Molly tröja
De hade dukat så himla fint! Hela deras hus är så mysigt!
Största julgranen jag sett haha
Maaaat, 3 rätters och detta är kyckling och potatis. Gottis!
Söta Alexandra
Innan 12 slaget. Alkoholfri champagne, den var riktigt god! 
Älskar raketer
Mamma hade gjort frozen cheescake.
 
Kom hem vid halv 4, gick och la mig innan 5. Sov till 2 idag, helt slut. 1 januari är ju lätt segaste dagen på året. Snart kommer min älskling här, kan inte tänka mig en bättre start på 2015.
 
Tack alla för en supertrevlig kväll!
 



Odd Molly

Odd Molly