slide show

Hola mis amigos!

När till och med mina kompisar hör av sig och undrar varför jag inte uppdaterad bloggen så är det väl dags att göra det nu! Första dagen i skolan och jag är redan helt slut. Slutade tidigare idag, 12.20 så det var bara hem att plugga då. Jag pluggade några timmar och sen paus för halv åtta hos mig och top model. Sen blev det 2,5 timmes plugg till.

Min hjärna är nu överfylld med spanska verb, objektspronomen, reflexiva verb (HATAR DET!) och annat skit till provet imorgon. Imorgon har jag som tur är sovmorgon, det enda positiva med tisdagar. Sen går jag ju till halv 5.. Kom på att jag har Cambridge engelskaläxa till imorgon med som jag måste göra och sen måste jag gå igenom automatiseringövningarna till provet en sista gång, provet brukar nämligen alltid bestå av rätt många såna. Efter 7 timmars plugg ska det bli skönt att snart krypa ner under det varma täcker.

Wish me luck? Vi hörs imorgon ♥

Bilden är inte tagen igår direkt men samma dumma spanskabok..



En present; Thomas Sabo berlock

Fick en fråga på bloggen om jag inte kan visa vad jag fått i födelsedagspresent och självklart ska jag visa er allt. Vi kan väl börja med denna underbara Thomas Sabo berlocken jag fick av mamma. Trodde faktiskt inte jag skulle få den eftersom den är så himla dyr! En äkta diamant på :)



Kolla så fin den är, älskar den!

Förövrigt så känner jag inte alls för skola imorgon. VILL. HA. MER. LOV. Veckan börjar med två prov, inte min högsta önskan direkt. Menmen vad gör man?



Bad update

Sorry att jag inte uppdaterat något idag! Men jag har pluggat spanska, eller ja försökt i alla fall. Är inte alls på plugghumör idag så det gick inte så bra. Men har ångest över att jag knappt pluggat något på lovet när jag har spanskaprov redan nu på tisdag.

Nu ska jag kolla minuten och sen plugga intenstivt i 2 timmar. Vi hörs innan jag ska sova, puss!


Bild från igår.



Födelsedagsmiddag på cats

Har verkligen haft en underbar 18 årsdag! Finfina presenter, en massa grattis (svarat på över 100 bara på fb) och middagen på cats var väldigt god. Här kommer lite bilder.



Mamma åt faitas. Såg så gott ut!

Jag tog kycklingfilé och pommes, riktigt gott :)


Jag och mamma satt där i över 2 timmar och pratade och åt. Min mamma är helt enkelt bäst.

Jag fick en till present av mamma! Thomas Sabo ofc ;)

Mamma.

Vi kan väl säga att en av mammas svagheter är att fota haha?


Love, love, love. Så himla GOTT.

Mammas chokladmousse.



Tack för alla fina presenter mami. ♥



Cats ikväll!

WIHO, jag är 18 nu !! Känns så himla härligt. Har haft en toppendag hittills. Svarat på en massa grattis på fb, öppnat presenter och ätit en god frukost. Fick superfina presenter av mamma.

En av presenterna är att mamma ska bjuda mig på Cats. Det är lätt Hässleholms bästa restaurang! De har så god mat där så det är inte sant. Dyrt men sjukt gott. Jag vet inte riktigt vad jag ska äta än men till efterrätt blir det helt klart friterad nougat. Sist jag åt där var precis 1 år sedan, på min 17års dag alltså. Ska bli så gott.

Vi hörs när jag kommer hem. Och tack för alla grattis ! ♥




Bilder från förra gången vi var på Cats.



Fyller 18 idag! :D


19930226, ja får 18 år sedan föddes lilla jag!
Kan inte fatta att jag fyller 18 idag! :D Har längtat till denna dagen rätt länge, nu är jag myndig!  Hoppas på en helt underbar dag vilket jag tror det kommer bli med.
18,18,18!



Fira födelsedagen med fina vänner

Här kommer lite bilder från dagen/kvällen. Som sagt så var vi först och bowlade, var så roligt att träffa Cassandra som jag inte sett på evigheter! Vi fick en superbra bana och började bowla direkt. Gissa vem som vann?! Nej inte var det jag haha.. Cassandra vann, superduktig verkligen! Dock kom jag 2a, inte så dåligt det heller. Sådär efter en halvtimme och precis när jag slog ner klotet så stängdes alla lampor av, och jag trodde jag hade orsakat strömavbrott eller något sånt haha! Så jag blev jätterädd och hoppade till, vänder mig om och ser att vännerna sitter och gapskrattar, det var alltså bara discobelysningen som åkte på. Så mysigt!


Maja bowlar, den av oss som fick flest strikes med ;) Duktig flicka!

Fina Cassandra i sin snygga spetströja.

BowlarN ;)

Josefin :)

Jag är på G. Killarna på banan bredvid fick typ strejk 24/7, vi kände oss lite dåliga i jämförelse japp!


Älskar bowla, även om jag inte är bäst på det. Men det är alltid underhållande.

Josefin och Cassandra.

Sen blev banorna neonfärgade.

Ett litet tag hade jag mest poäng men det var inget som höll i sig speciellt länge haha.

Cassandra, Josefin, Maja och jag. Bästa ♥


Efter bowlingen skjutsade mamma ner oss till infinity där vi bokat bord. Vi beställde mat, satt och snackade i evigheter, åt & åt, snackade ännu mer och avslutade med efterrätt. Vi satt på restaurangen i över 2,5 timme. Älskar när man bara kan ta det lugnt.

Cassandra åt grillspett.

Jag och Josse åt pizza, lätt Hlms godaste :D


Fick jättefina presenter. Och kolla detta söta kortet!

Josefin.

Jag och Cassandra.

Ni får se presenterna och min outfit mer sen. Nu ska jag kolla film! Och vet ni vad, jag är 18 nu!!!! :D



En underbar kväll

Hemma nu! Eller ja, jag kom hem för typ 40 minuter sen. Har haft en helmysig kväll med mina finfina vänner! Kvällen var helt perfekt :D Vi hade riktigt roligt på bowlingen, sen trodde jag att jag hade tagit sönder bowlingbanan och blev skiträdd, alla skrattade haha.. Men mer om det sen ;)

Efter det satt vi på infinity i evigheter, åt god mat och snackade. Jag fick även superfina presenter. Missade dock let´s dance men ska kolla på utröstningen nu. Sen kollar vi nog på det på tv4play istället. Efter det blir det nog film. Sen är klockan typ 12? OCH JAG FYLLER 18 :D :D :D


Vi hörs snart!



FIRA MIG

Nu är jag färdig och vi ska snart åka. Ska alltså fira min födelsedag med bästa tjejerna! Vi ska först bowla och sen äta på infinity. Kommer bli en jättetrevlig kväll :)

Ha en fin dag så hörs vi senare, ska försöka fota en del ♥


Gammal bild men kör på lockigt hår ikväll med. Puss!



Gör mig redo

Nu är jag färdigsminkad och lite smått stressad som vanligt. Ska nog byta om snart, släppa ut håret och sätta på resten av mina smycken.





18 imorgon !!

Godmorgon! Dagen började med en jättegod frukost, scoooones. Fick välja vad jag än ville ha. Det börjar kännas att min födelsedag närmar sig. Helt underbart :)

Nu måste jag bara plugga spanska i typ 40 minuter innan jag börjar göra vid mig. Innan 4 ska jag möta upp tjejerna och sen ska vi som sagt fira mig. Jag kör på ett vitt linne, spetsklänning och den nya skjortan.

Uppdaterar innan jag sticker.


Åh vad jag önskar mig de här två berlockerna till mitt Thomas Sabo armband. 18 ja, för att jag fyller 18 och blomman tycker jag är så vacker. Dock kostar blomman 600 kr..



Entré shopping; del 5

Mitt bästa köp på entré var helt klart denna snygga transparenta skjortan från Monki. Jag dör lite smått varje gång jag kollar på den. Den är så himla snygg, och jag älskar alla fickorna och detaljerna. Ett superköp helt enkelt. Dock var den dyr, kostade 350 kr men värt varenda krona.



Känner på mig att den kommer användas rätt flitigt :) Ska nog ha på mig den redan imorgon när vi ska ut.



Fira min födelsedag med vännerna imorgon

Redan idag hade vi en liten smygstart av min födelsedag. Jag fick välja precis vad vi skulle äta till middag, supergott! Och även en jättegod efterrätt, min mamma är bäst!

Imorgon fortsätter mitt födelsedagsfirande, då ska jag och några fina vänner fira mig! Först ska vi bowla och sen blir det äta god middag på infinity :D Det blir jag, Cassandra, Maja och Josefin. Kommer bli superskoj, med bästa sällskapet med. Kan inte fatta att jag fyller 18 på lördag, helt craaaazy !



Jag har ingen bild på oss 4 tillsammans :o Måste fixas imorgon!

Btw, vad kan man önska sig i födelsedagspresent?! Mamma ska köpa till mig imorgon men jag vet inte vad jag önskar mig? Har ju redan sånt som mobil/kamera/laptop/wii.



Entré shopping; del 4

Måste säga att jag blev besviken på Gina tricot på entré. Brukar alltid hitta mycket snyggt på gina men där fanns det typ ingenting. Dock hittade jag denna tröjan som jag var ute efter. Såg även att den hade läderbitar på armbågarna, snyggt!



Den snygga detaljen.


199 kr. Den är såå mysig :)



Dag 8 / En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Detta var en lätt fråga! Min största ovana är; jag kommer typ alltid försent! Jag är en riktig tisdsoptimist, ni vet när man tänker; äsch jag har ju 1 timme på mig, det är lugnt om jag börjar fixa mig om 20 minuter och sen kollar man på klockan och får panik.

Mina vänner vet att jag typ alltid är sen var jag en ska. Ni får börja säga till mig 10 min tidigare så kanske jag kommer i tid ;) Andra dåliga vanor är väl att jag brukar skjuta upp på saker rätt länge och så är jag sämst på att spara pengar.

Vad har ni för ovanor?




Entré shopping; del 3

Inne på kicks hade de så många snygga solbrillor! Jag kunde verkligen inte välja mellan två stycken så jag köpte det ena paret själv och det andra köpte mamma till mig, ska jag få på lördag när jag fyller år.



Svart/rosa & stora. Awesome!
Jag älskar solisar, har så många men det är ju skoj att byta efter outfit. 99 kr från kicks.



Spanska..

Hmm varför vaknar jag alltid så sent? Får ångest när jag kollar på klockan och den är 12.. Aja nu är jag i alla fall uppe!

Idag blir det tyvärr plugg. Första dagen på lovet jag pluggar men måste ju tyvärr. Blir spanska några timmar, måste plugga in glosor, verb och sånt skit. Sen kanske lite historia med. Men imorgon ska jag fira min födelsedag med några underbara vänner och på lördag fyller jag faktiskt 18 ! Två saker att se fram emot mycket :D

Först frukost, sen plugg alltså. Have a nice day ♥


Roligt va? Men ju fortare jag börjar destu bättre. Sen kan jag chilla!
Tidsinställer några inlägg, ni får se mer shopping.



Ny ring

Den här snygga ringen köpte jag på Glitter idag, 139 kr. Jag älskar ringar! Tror jag har 19 stycken nu, får aldrig nog..



Har ni något tips på vad man kan göra för att färgen ska hålla länge och inte "rosta" efter bara typ 1 vecka?



Entré shopping; del 2

Jag köpte tre ringar på entré men den ena betalade mamma så den ska jag få på lördag när jag fyller år ;) Ni får se den då. Älskar den här ringen med den fina rosen på.



79 kr på Bijou Brigitte. Det fanns så sjukt många fina ringar i den affären! Jag valde typ mellan 15 stycken, inget lätt val kan jag säga. Skulle helst vilja ha alla :)



Kycklingfilé

Maten blev himla god faktiskt :D Näästan lika gott som på entré, dock visste vi ju inte vilka kryddor de använde där men mamma tog grillkrydda och salt. Min mamma är fantastisk på att laga mat, alla älskar hennes mat haha.


Grillar kycklingfilé och pommes. Gott!
Nu ska jag kolla Sveriges mästerkock, ciao.



Entré shopping; del 1

Nu ska jag lägga upp det jag köpte på entré! Vi börjar med ett par skor. I somras köpte jag ett par såna här fast vita i Polen, åh vad jag älskade de! Bodde typ i de hela våren, sen blev de ju tyvärr slitna. Ni anar inte hur glad jag blev när jag hittade ett par likadana i Malmö. Ville gärna köpa blåa och rosa med men det skulle bli lite dyrt så jag fick nöja mig med de här.



129 kr från Deichmann. Rea :D



DAGEN

Vet ni vad? Jag slapp borra hos tandläkaren idag!! :D Blev sååå himla glad. Hon kollade mina tänder och så och jag har två hål men de hade inte alls blivit större så det var inte lönt att borra. Troligen blir det att borra om 1 år så det är lugnt.

Sen var jag och mamma på stan en runda, vi var bland annat inne på resia en snabbis. Köpte även en ring. Nu mår jag lite illa av banankrämen, himla äcklig alltså ! Har inte ätit sen kl 2 så snart blir det kycklingfilé och pommes, precis som i entré. Får se om mamma lyckas lika bra ;)


Spännande!



Tandläkaren --> (n)

Faan vad nervös jag är inför tandläkaren! Om exakt 3 timmar ligger jag där i tandläkarstolen och ska börja borra. Det jag är mest rädd för är nog sprutan, få in en spruta i munnen? Det kan inte vara trevligt. Att det känns obehagligt efteråt är det minsta problemet. Sprutan och själva borrningen är värst!

Tycker ni kan slänga iväg en tanke till mig klockan 15.20 och hoppas på att jag överlever :) Eheheh tandläkarskräck.


Mitt fina Thomas Sabo armband.

JAG. VILL. INTE. Funderade btw på att avboka tiden idag med.. Men nej nu ska jag ta tag i detta va.
Ska försöka tänka på något roligt medan de borrar, det roligaste jag kan komma på är en sak som händer i sommar som jag längtar till sjukt mycket! :D :D



Seriöst, gör bedövningen hos tandläkaren ont?

Jag är så jäkla rädd för tandläkaren ! Och imorgon ska jag dit 15.20 och borra hål. Jag skulle egentligen gjort det för typ 6 månader sen men jag har avbokat tiden varje gång för jag varit så rädd.. Vet dock att det bara blir sämre ju. Jag tror jag har mer än 1 också, det känns som det !

Ska ta bedövning för första gången. Är så himla rädd. En fråga till er som borrat; gör det ont att ta bedövning? Är sprutan lång? Känns det när de borrar sen? Är det obehagligt efteråt?

AHH JAG VILL INTE! Får man ta självmord eller något sånt? Kommer ju bli en bra natt det här, inte tänka på något annat!


Huh!

Tandläkaren är nog det värsta som finns, kan inte komma på något värre ställe att vara på faktiskt. Mår dåligt så fort jag kliver in där..



Dagen i bilder

Hallå!

Har haft en mycket trevlig dag. Jag & Anja gick runder på stan, dock köpte jag inget. Ovanligt japp! Men jag shoppade ju mycket igår.. Sen fikade vi på chicoo, lite senare åt vi på subway. Sen åkte jag och Monika till zumban. Dock känner jag att passet inte var 100% idag, känner att jag inte gav allt och vet att jag kan bättre. Men jag har så grymt ont i fötterna igår. Annars var zumban skoj som vanligt :) Ikväll tar jag det bara lugnt framför datorn och är riktigt rädd inför imorgon. Jag vill INTE till tandläkaren, borra och ta bedövning. Är så jääkla rädd.


Funderade på att köpa den här klänningen men nej, kändes lite onödigt.

Anja bjöd mig på en födelsedagsfika och självklart valde jag min favvo brownieglass! Tack för det :)

Gooooooott.

Anja på subway.

Ska snart visa er ett par skor som jag köpte igår, stay tuned :)



Stan, fika, zumba

Jag var verkligen trött efter igår! Vaknade jättesent idag, ångest.. Men äsch, det är ju lov! Har ätit frukost och tagit det lugnt framför datorn lite.

Ska snart fota lite av det jag köpte igår och sen måste jag börja fixa mig och lite sånt. Lite innan 3 ska jag in till stan med mamma, hon ska till frisören. Själv ska jag möta upp Anja på stan, vi ska fika på chicoo, kolla lite runder i affärer och sen förhoppningsvis även äta på Subway. Ska klippa luggen med.

Klockan 17.50 blir det zumba med Monika! Åh vad längesen det var jag var på zumba nu, saknar det. Idag ska vi träna hårt.


Rätt gammal bild, länge sedan jag använde Eric tröjan nu!
Dagens planer blir alltså stan med Anja-fika-klippa luggen-zumba med Monika.
Ha en fin dag ♥



Dag 7 / Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Efter en lång paus med min 25-dagars-lista kör jag nu igång igen!

Om jag fick 1 miljon skulle jag lätt vetat vad jag skulle gjort med pengarna! För det första så skulle jag faktiskt spara en del, till bla körkort, lägenhet och sånt inför framtiden. Sen så skulle även mamma fått en del pengar och min bror får väl med ha lite. Skulle köpt en massa söta presenter till min fina mamma med :)

Sen så skulle jag RESA. Åh vad jag älskar att resa ! Jag skulle åkt till London, New York och Turkiet. Sen så skulle jag självklart shoppa som bara den. Tänk Chanel, Dior, LV ååh.


För 1 miljon skulle man kunna resa ganska mycket..



Food

Jag kunde såklart (typiskt mig?!) inte hitta min digitalkamera imorse. Var så stressad så hann inte leta. Ville ju inte ta med mig systemkameran så det fick bli mobilen bara. Inte så bra bilder men det funkar förhoppningsvis?

Tänkte lägga in lite bilder på det vi åt. Haha typiskt bloggare att fota maten. Ibland kollar folk på en som om man vore dum i huvudet..


Till lunch åt jag pommes och världens godaste kycklingfilé! Det kan ha varit det godaste jag någonsin ätit, köttet var perfekt grillat. Kändes verkligen som om det var sommar och man åt grillat direkt från grillen. Himelskt :)

Mamma åt kinamat.

Innan vi åkte hem fikade vi på waynes cofee. Mamma tog cheescake och..

..kaffe :)

Själv tog jag toast. Supergott.

Nu är jag helt död haha, fy vad trött jag är! Soffan ♥



Hemma efter en heldag på entré

Kom hem för en halvtimme sen, gissa om jag är trött?! Jag och mamma tog tåget klockan 9.50 imorse och kom hem vid 21 på kvällen. Varför blir det alltid så om vi åker iväg haha? Kanske för att det typ är omöjligt att få ut mig ur ett shoppingcenter?

Har riktigt ont i fötterna nu, var skönt att sätta sig på (i?) soffan nu ;) Dagen har i alla fall varit awesome! Vi gick runder i affärer i cirka 7 timmar, jag hittade faktiskt en massa snyggt! Sen åt vi lunch, jag åt nog världens godaste mat. Innan vi skulle åka hem tog vi en fika, så gott det med!

Jag ska visa allt jag köpt här i bloggen. Men kan ju säga att jag hittade 3 par skor, 3 ringar, en skjorta, 3 tröjor, iphone skal, en sak man sätter på väskan, solbrillor och några små saker på lagerhus. Låter bra va? :D Dock är några av dessa saker fördelsedagspresenter till mig, som mamma betalde och jag ska få på lördag. Perfekt, då vet jag att jag kommer få sånt jag verkligen gillar.

Ska lägga in lite bilder från mobilen nu, kommer snart ♥



Entré med mamma!

Nu har jag förhoppningsvis gått upp (om jag inte försover mig dvs.. Som jag gjorde när jag och Josefin skulle ta tåget till Kstad i somras haha)

Snart ska jag och mamma åka till stationen och ta tåget till Malmö. Hoppas på en superbra dag, och att jag hittar en massa snyggt :D Vi hörs ikväll, är nog hemma vid 20.00 eller så?

Mot ENTRÉ!


I ett shoppingcenter, platsen där jag trivs bäst.

Några affärer jag ska checka in är H&M, gina, bikbok, new yorker(loooove!), glitter, mango, monki, kicks, deichmann, scorett, carlings osv.osv.



Upp tidigt imorgon..

Nu ska jag ta ett varmt bad & tvätta håret och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon ska jag och mamma ta tåget till Malmö redan lite efter 9 och för en hel dags shopping måste jag va rätt pigg! Vi hörs imorgon innan jag åker :)

Sov gott!


Förra gången vi var och shoppade, då i Lund.



Entré

Längtar ganska så mycket till imorgon då jag och mamma ska åka till entré i Malmö och shoppa :D Jag älskar våra såna här dagar, vi brukar alltid åka och shoppa nånstans på såna här lov. Antingen Helsingborg eller Lund men nu blir det entré för första gången.

Någon som varit där? Är det ett bra shoppingcenter? Mycket snygga kläder?




Lite bilder från hemsidan.

Detta påminner mig lite om galaxy (mitt favvoshoppingcenter i Polen), dock är galaxy mycket större :D

Det var alldeles för länge sen jag shoppade, tycker det är dags för lite nya kläder nu.



TRÖTT tjej

Nu är jag hemma efter ett härligt pass på gymmet! Är dock såå trött nu. Har inte ätit något sen i morse då jag åt scones så man kan lugnt säga att jag är hungrig nu. Mamma lagar middag dock :D

Känns så himla härligt med lov bara. Och att jag fyller år på lördag gör ju inte saken sämre.
Har mina fina läsare också lov nu? :)


En härlig vårbild. Vill att det ska bli lite varmare så att jag kan börja använda min fina nya trenchcoat!



Nu blir det gymmet första gången på 1 måna...

img_6807 (MMS)

Nu blir det gymmet första gången på 1 månad typ! Har ju varit sjuk och sen var det så mycket i skolan så jag hann inte alls träna. Anja ska följa med idag och prova en gång gratis. Nu kör vi!




Jag vill ha..

Godmorgon på er! Blev besöksrekord på Eric bloggen igår, hela 234 besökare, wow vad kul!

Ingen söndagsångest här idag inte. Det är ju looov! Ska alldeles strax ta ut nybakade scones ur ugnen, perfekt frukost.

Kollade runt lite på Gina och Deichmanns hemsidor igår för att se om de hade något snyggt. Hittade några saker som jag verkligen ska kolla om de har i Malmö imorgon.



2 par galet snygga skor, älskar de första mest!



3 tröjor från Gina. Men med min tur kommer säkert allt vara slut :(

Nej scones var det, puss!



JAAAAAAAAAAAA :D


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, min älskling gick vidare :D Galet bra var han. Eric, you are amazing ♥ Och ingen kan väl förneka att killen är för snygg?!

I will be popular, ohyeah! Nu ska han bara vinna i Globen med, och i Tyskland!
Checka in Eric bloggen http://saadelovers.blogg.se, kommer man upp i 200 besökare där idag? Kaaaanske, om 11 till kollar in den :D



Rösta på Eric !

Nu smäller det! Äntligen är det dags för Eric och mello. Jag kommer rösta sönder :D Han SKA vidare! Låten är helt underbar förövrigt.


Lycka till snygging ;)



New

Nu tänkte jag visa upp mitt nya linne jag fick den här veckan :)


249 kr (tror jag?) från H&M. Har även ett likadant fast i en annan färg. Har fått många komplimanger för linnet i skolan! Blir perfekt till sommaren :)



Idag..

Idag har jag..


..vaknat sent. Eller jag vaknade vid 10 men låg kvar i sängen läänge :)

Ätit en god frukost.


Varit ute och gått en lång runda med en kompis jag inte träffat på evigheter!

Sen har jag även skrivit en massa inlägg på min Eric-blogg, jisses vet ni hur mycket nytt det finns om Eric nu?!
Nu ska jag städa lite och göra lite tråkiga sysslor. Sen ska jag kanske träffa Anja? Beror på hur mycket klockan blir.

Vad gör ni idag? ♥



Planer för lovet

Lördag, så härligt! Eric i melodifestivalen på kvällen och idag är det 1 vecka tills jag fyller 18! En massa positiva saker alltså :)

Idag ska jag ägna mig en massa åt bloggen. Ska bland annat visa er lite ny shopping.
Mina planer för lovet ser ut som följande;

- lördag, hemmakväll, chilla & ta det lugnt
- söndag, plugga lite
- måndag, Malmö entré och shoppa!
- tisdag, en runda på stan och sedan zumba med Monika
- onsdag, tandläkaren och laga hål. DÖDA MIG.
- torsdag, plugga?
- fredag, fira min födelsedag med några vänner
- lördag, fyller 18! Äta på cats på kvällen
- söndag, plugg

Låter helt okej va? :D


Jag gillar lov.



LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

Satt uppe och pluggade till 2.15 igår och när jag vaknade idag så vaknade jag med en riktigt äcklig migrän ! Hoppades verkligen det skulle släppa under dagen men icke, hade sjukt ont när jag kom hem. Blev alltså inget gym idag :( Attans! Gick och la mig och sov till klockan 19, huvudet gör dock fortfarande ont.

Förutom det så har dagen varit awesome! På morgonen hade vi socialkunskap och då lämnade jag in mitt arbete, nöjd med det! Sen berättade vi om våra böcker. Efter det fick jag reda på mitt samhällsprov jag skrev i onsdags och MVG blev det, helt underbart. 58/61, är lite småstolt ;) Efter en dryg svenskalektion var det lunch och sedan historia.

Spanskan var rätt så chill, vi var inte så många idag. Jag och André skrev en telefonkonversation som vi sedan "spelade" upp, han hade inga pengar och jag skulle bjuda på bio? ;) Sen räknade vi ner minuterna till lovet som båda längtade sönder efter och VET NI HUR SKÖNT DET KÄNNS ATT DET ÄR LOV NU?! Helt otroligt, jag har nog aldrig behövt ett lov så mycket som jag gör nu. Jag har inte haft tid för något, jag har bara pluggat 24/7.

Sen letade jag upp min mattelärare och frågade hur det hade gått på provet. Vet ni vad? Jag klarade det :D Och med bra poäng med! Hon trodde jag hade fått runt 27 p, wow?! Det gjorde min dag i alla fall. Nu kan jag va lugn, det, plus att det är lov nu beskriver väl min glädje rätt så bra?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta gott och kolla let´s dance med mami :) Och hoppas på att huvudvärken går över.


En gammal bild, ska lägga in lite nya på datorn snart.



23.47

Yeeees jag är äntligen klar med socialkunskapsarbetet! Har arbetetat med det från klockan 1, tog ju några timmar att läsa ut boken med. Jäklar vad lång tid det tar att skriva ihop allt. Jag är rätt nöjd i alla fall :)

Men problemet är att klockan närmar sig 12 och jag måste bada, plugga spanska, svenska och historia. Mååånga historiafrågor. Hur ska jag hinna det? Tar nog och läser igenom svenskan snabbt nu när jag badar, spanskan när jag fönar håret och historian sen.

Imorgon är äntligen den här veckan över, tack gode Gud! Jobbigaste veckan i skolan ever. Fyy.. Imorgon ska jag faktiskt till gymmet efter skolan. Det var sjukt längesen jag var där! Var ju sjuk över 1 vecka och sen har jag inte haft tid. Ska bli skönt med ett träningspass imorgon i alla fall :D


Oj det var rätt länge sen jag hade lockigt hår! Men orkar inte köra på det imorgon, blir kanske outfiten på bilden istället? Har 0 inspiration just nu och såg bilden så varför inte?

För övrigt ÄLSKAR jag Eric låt till melodifestivalen, den är grym !
Hörs imorgon efter gymmet ♥



Tack Eric!

Tog nyss en liiiiten paus från boken efter att ha läst i 2 timmar. Har 61 sidor kvar och sedan måste jag börja skriva om den. Puh.. Man får ont i ögonen av att läsa så mycket ;o

Förövrigt så svarade Eric Saade nyss på 2 av mina frågor i chatten. Som ni kanske märkt innan så har jag alltid sjukt mycket tur med sånt. Det gjorde min dag! :D Att han sen skrev att jag är fantastisk som har bloggen om honom gjorde inte saken sämre ;)


Sweet att han svarade! Nej åter till flickorna från Riyadh.



Flickorna från Riyahd

Jo men ett fett IG på matteprovet sitter väl rätt bra va? För fyfan vad dåligt det gick ! G-gränsen är rätt hög med, jag har knappast fått ihop 18-19 poäng..

Det var en uppg där en kastade en boulekula och den kastar man ju neråt inte uppåt?! Jag tänkte på kulstötning och löste uppg som en maximip ist för minimip. Hur dum får man bli? Är såå sur på mig själv över det. Cp prov.. Aja nu är det i alla fall gjort och jag kan inte ändra på något. Om det blir IG så får jag komplettera med några gånger på mattestugan och that´s it. Pallar. Inte. Bry. Mig.


Nu måste jag läsa ut den här boken, jag har 200 sidor kvar och den ska va utläst imorgon. Hur lång tid tar det att läsa 200 sidor? Några timmar va? :( Inte nog med det så ska jag skriva 4 sidor om den med, och sen att boken är den sämsta jag någonsin läst gör ju inte saken bättre. Förövrigt har jag även historia, spanska och svenska till imorgon.

Mjo, måste väl räkna 6 timmar bara åt socialkunskapen. Snart är helvetesveckan över, snaaaaaart.
Ha en fin dag!



Matteprov

Klockan är mycket och mina ögon är riktigt trötta efter flera timmars matteplugg. Känns som om provet kommer gå åt skogen imorgon, fattar typ nada :( fick en riktig huvudvärk för ett litet tag sen så därför ligger jag nu i sängen och ska försöka sova så det går över. Imorgon har jag ingen lektion på morgonen men åker ändå med mamma när hon ska till jobbet så kan jag plugga matte i typ 1,5 timme. Håll tummarna för mig att jag klarar ett G imorgon va? Snälla :) 2 timmars prov väntar, godnatt!



Matteplugg

Kom hem från skolan för en stund sen och nu måste jag TYVÄRR göra matteboken sällskap. Blir frustrerad när jag inte fattar något, cp cp cp matte!


Som sagt så har vi prov imorgon och tills nu har jag klarat alla matte B proven, ett G då. Men då kände jag mig säkrare än jag gör på det här. Detta kapitlet är supersvårt :( Jag vill inte !

Bästa att sätta igång nu några timmar så jag kan göra annat ikväll. Kram på er ♥



Caroline är rätt trött på skolan

Usch så trött jag är! Skolan idag började med matte, genomgång inför provet. Sen spanska, engelska, geografi och sedan avslutades dagen med samhälleprovet. Det gick hur bra som helst! :D Länge sedan ett prov gått såå bra, tror och hoppas verkligen på att det blir ett MVG! Var en fråga jag inte kunde, sen vet jag inte hur mycket poäng jag får på sista men annars kändes det awesome.

Geografiarbete, check.
Samhälls prov, check.

Nu återstår matteprovet på torsdag (som jag förmodligen kommer få ig på, fy vad jag hatar matte) och ett arbete i socialkunskap. Stå ut Caroline, stå ut.

Jag måste plugga matte men orkar inte. Ska ta ett varmt bad nu, så att jag blir lite piggare. Och sen tar jag tag i matten i 2 timmar. Sen sooova. Vi hörs imorgon va? Mjo :)


Någon som vill bränna upp boken åt mig eller så?

Detta är helt OMÖJLIGT. Man bara whaat? Kommer aldrig att lära mig det här, bara att inse :)

Den här är ju också helt cp. Buhu :(



Klockan är kvart i 1 och jag har nyss slut...

img_6807 (MMS)

Klockan är kvart i 1 och jag har nyss slutat plugga.. Hoppas innerligt att bla GATT, WTO, nafta, OPEC, attac, acean och mercosur sitter kvar i huvudet imorgon när jag vaknar. Skulle gärna vilja sätta ett MVG på det här provet, så jag inte sänker mig. Men är osäker, har pluggat för lite dagar. Hoppas på ett hyffsat lätt prov, känns som om jag har okej koll på det mesta :) Nu ska jag sova, slutar faktiskt inte förens halv 5 imorgon, inte kul! Här får ni se sämsta mobilbilden och liten text med, fattar inte varför det blir det? Aja, för sent att logga in på datorn, därför mobilbloggar jag. Sov gott sunshines !




Redan när jag vaknade, trött efter alldele...

img_6807 (MMS)

Redan när jag vaknade, trött efter alldeles för lite timmars sömn kände jag att detta skulle bli en skitdag. Inget kul har hänt, en massa jobbigt plugg. Klockan halv 3 åkte jag hem till Maja och vi pluggade matte fram till halv 7, huh. Fattar fortfarande ingenting dock. Nu är jag så trött så jag vill bara sova men vad måste jag inte göra? Jo plugga internationell ekonomi till samhällsprovet imorgon :@ kan inte ett skit.. Dumma organisationer. GATT, general agreement on tariffs and trade. Okej who cares? Perfekt att man ska kunna alla eng namn med. Detta kommer bli en lång natt. Hejdå.




Lite internationell ekonomi på detta va?

Matten gick som den gick va.. För det första hittar jag inte min mattebok, var har den tagit vägen?! Hoppas den ligger i skåpet. Jag och Maja pluggade matte i drygt 5 timmar, fy! Jag kan dock fortfarande inte ett skit? Så himla svåra saker, man bara whaat? Hoppas dock att lite på geometrikapitlet sitter. Imorgon ska vi plugga satan igen, sista chansen att få hjälp då.

Annars så skrattade jag, Maja och Pernille halvt ihjäl oss. Det var en liten unge i fönstret mittemot som stod och stirrade på oss runt en timme, och då menar jag verkligen stirrade på oss. Vi bara, vafan?! Så hoppade hon runt och en massa sånt. Till slut tog Maja ett papper och skrev ett stort HEJ och en smilie och så satte vi upp det på fönstret. Då gjorde hon ett tecken mot oss att vi var helt dumma i huvudet och sen "halshögg" hon sig själv hela tiden? Och det var alltså till oss. Sen räckte hon fuck you. Hahah hon kan inte ha varit speciellt normal? Sen tog hon en kikare och kollade på oss, läskig tjej.se. Efter det hämtade hon förstärkning så satt hon och en liten kille och fortsatte. Sen gick hon ut och ställde sig typ under deras balkong, vi blev typ rädda? Men vi skrattade så att vi grät, undra om hon kommer hålla på imorgon med?

Nu blir det att plugga lite internationell ekonomi/globalisering till klockan 1 va.. Mååste plugga in lite. Den här helgen har varit sämsta ever.
Hela fredagen- geografiarbete
lördag- samhälle hela dagen
söndag- matte drygt 5 timmar. Yeah.

Lär ju bli dålig uppdatering här enda tills torsdagkväll. :(


Har så himla mycket att blogga om men tiden räcker inte till? Ska ta igen det på lovet :)



Matteplugg hos Maja

Planen att jag skulle hinna plugga samhälle nu på morgonen gick ju åt skogen eheh. Istället gick jag inte upp förens klockan halv 12, äsch jag behövde sömn.

Har ångest inför den här dagen, ingen fattar nog hur mycket jag hatar matte. På riktigt alltså! Ska strax försöka göra något åt mitt hår som inte är det finaste idag nej och åt mitt trötta ansikte, sen sticker jag hem till Maja för att plugga matte. Hennes underbart snälla syster ska hjälpa oss, som vanligt innan ett prov.

Det är tack vare henne vi klarat proven i matte B :) Ska va hos Maja 1 men vi börjar med matten klockan 2. Jag kommer inte hem förens halv 8.. Blir nästan 5 timmars matteplugg, hoppas vi lär oss något. Sen imorgon blir det en repris från idag. Ni skulle inte vilja byta med mig eller så?


Maja & jag efter björket för ett tag sedan.

Hoppas ni får en roligare söndag än mig! Släng en tanke åt mig medan jag sitter och plågas med matteboken va? ;)




Läsarfråga


Svar: Jag har en iPhone och det är lätt den bästa telefonen jag någonsin haft! Och jag har haft en del. Det finns verkligen allt man behöver på den, väldigt många roliga (beroendeframkallande spel), tillgång till internet vilket är perfekt när man ska läsa bloggar på väg till skolan eller så och nästan det viktigaste av allt, tillgång till facebook 24/7. Jag är lite beroende av facebook hehe..

Kameran är rätt så bra och jag älskar att alla SMS består av konversationer, väldigt praktiskt att ha smsen av samma person samlade på en plats. Sen är minnet väldigt bra, jag tror jag har runt 40 000 SMS (både de jag skickat och tagit emot) och jag har inte raderat något alls. Väldigt positivt enligt mig.

Det enda negativa är väl att det mesta går genom iTunes och för mig som inte är speciellt teknisk är det inte bra. iTunes är riktigt komplicerat!


Min älskade mobil! Och haha nej jag vet inte varför jag lyssnade på den låten xd

Vad har ni för mobil? Har ni någonsin funderat över att skaffa en iPhone?

Förövrigt så är jag galet trött! Har pluggat samhälle av-och till hela dagen. Kan rätt mycket nu men globaliseringskapitlet har jag svårt för. Kan inte heller alla organisationer som nafta, WTO, attac och sånt skit så det måste jag hinna plugga på lite imorgon innan jag sticker till Maja och pluggar matte. Detta har nog varit sämsta lördagen ever, har aldrig suttit och pluggat en hel lördag förut.

Visst var Brolle bra idag btw? :D



Vilken rolig lördag

Tog en paus i pluggandet vid 18, åt middag och nu sitter jag här :) Pluggat in alla 34 frågor nu, och läst i boken. Dock återstår kapitlet om globalisering, vilket är det svåraste! Och där finns inga instuderingsfrågor heller.. Ska börja plugga snart igen och sen blir det melodifestivalen. Blir kanske lite plugg efter med. Imorgon och på måndag måste jag som sagt bara fokusera på matten. Jäkla matte B prov. Varför är jag inte bra på matte?

Vad ska ni göra ikväll? Hemmakväll/filmkväll eller kanske fest?


Om en vecka är det äntligen dags för bästa Eric att inta melodifestivalen! Och veckan därefter fyller jag 18! Något att se fram emot! :D



Dagens outfit

Gårdagens outfit. Blev lite stressigt på morgonen så jag slängde bara på mig det första bästa.




Den mysiga koftan kommer från vero moda och linnet är från h&m. Kjolen har jag köpt i Polen. Hade en massa smycken med men tog av de innan jag hann fota.



Monkey kick off


Ni som har en iPhone har ni provat det här spelet monkey kick off? Askul verkligen! Men såå svårt. André visade spelet för mig igår och det gick ju bra för mig, 42 meter haha, jämfört med hans vadå 4800? Mamma provade spela igår och hon fick som ni ser 3704 poäng, hur lyckas hon med det?!

Jag hade i alla fall tänkt slå 4800 idag ;)



Plugg hela lördagen..

Lördag borde väl va till för att vila?! Men nej här måste man såklart plugga. Ska alldeles strax börja plugga till samhälls provet vi har på tisdag. Hinner inte alls plugga på söndag & måndag så tyvärr får allt bli idag.

Pluggar än 4 timmar sen får det räcka. Skolan suger ibland..


Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en roligare lördag än jag :)



Fläta

Var länge sen jag gjorde min special-fläta nu, tyckte det var dags idag. Men klämman höll ju jättedåligt så den ramlade nog ner 25 gånger? Tar en annan klämma nästa gång ;)


Superlätt att göra! Min gamla lärare i msk tyckte den var jättesnygg :)

Ser ut som om jag ska skjuta mig själv haha?

Gör en tunn fläta på sidan..

..lägg sedan över den och fäst med en klämma.

Funderar på att gå och lägga mig snart, är riktigt trött.
Tycker förövrigt det var synd att Andreas åkte ut från let´s dance, han var ju verkligen bättre än Jessica!



KLAAAAAARA!

Vet ni vad? JAG OCH MAJA ÄR KLARA MED VÅRT ARBETE!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD



Vi satt i skolan till klockan 18.30, på en fredag?! Helt galet.. Men vet ni hur skönt det känns att vara klar?! Har nog arbetat med det här i 19 timmar tillsammans ungefär, minst asså! Jag och Maja kom till skolan lite efter 8 och började skriva på diksussionen och vi skrev fram tills 10 då svenskan började. Efter en hel dag i skolan med huvudvärk gick vi upp till mattesalen där vår underbara mattelärare förklarade lite för oss. Så efter skolan satt vi och hade 1 timmes genomgång.

Men var det över där? NEJ för sen gick vi till bibblan och började skriva igen. Vi frågade hur länge skolan var öppen och larmet går halv 8 så vi var ju tvungna att bli klara tills dess ! Vi satt och skrev och skrev från 15-18.30, alldeles ensamma i biblioteket och på hela skolan för den delen med. Tog en sån jäkla tid med diskussionen, innehållsförteckningen, 100 källor och allt annat skit men vi gjorde det!

Det blev 17 sidor långt. Vi borde ju få MVG bara för den sakens skull liksom.

Men är inte detta sjukt, 17 sidor är nästan ett halvt projektarbete och vi fick 6 lektioner på oss i skolan, på ett projektarbete får man ett helt ÅR. Läraren tänker inte riktigt normalt nej. Det är i alla fall klart nu och det känns helt awesome. Jag & Maja är världens bästa team ;)

Dock är det inte över än. Samhällsplugg hela dagen imorgon och matte hela söndagen & på måndag. Döda mig?

Det ska i alla fall bli helt underbart att bara ta det lugnt ikväll! Vara inne på datorn, blogga, kolla TV. När gjorde jag det sist, mjo förra fredagen? Huvudet dunkar som bara den & jag är grymt trött men äsch, det är fredag :)



Arbetet kan dra åt skogen!

Håller fortfarande på med geografiarbetet! Jag slänger seriöst snart ut det genom fönstret. Har jobbat med det sen halv 6 till nu, hur många timmar?!

Imorgon blir ju ingen rolig fredag direkt. Jag har sovmorgon och börjar egentligen 10 men jag och Maja ska va i skolan redan kl 8.15 och skriva på arbetet. Efter skolan ska vi på en extra genomgång med vår mattelärare eftersom jag inte fattar några saker inför provet. Och sen efter det ska vi stanna kvar i skolan tills vi blir klara med arbetet! Jag har sagt; jag går inte hem från skolan förens jag har hela arbetet i handen.

Bara att inse, vi kommer va i skolan till vadå, typ 7 på kvällen? Nej men snälla nån.. Det var den fredagen!


Kunde seriöst inte bry mig mindre om vatten. Så tråkigt!

Vi hörs imorgon när vi är KLARA.



GEOGRAFI

Gav upp matten efter en kort stund, fattar ju inget.. Jag och Maja ska plugga på söndag & måndag så just nu struntar jag i den. Pluggade in de första 24 samhällsfrågorna, läste igenom texten & gjorde klart historiafrågorna och läste texten en gång.

Nu har jag precis börjat med cp geografiarbetet! Jag fattar inte hur vår lärare tänker att det ska vara klart på måndag?! Vi började för några dagar sen.. Och det är inget litet arbete, nej det är ett mini projektarbete och vi ska följa en mall exakt. Jag får lite smått sinne på det !

Är klar med mitt problem och min möjlighetet. Ska bara skriva till källor och göra det lite finare. Har gjort framsidan och håller nu på med innehållsförteckningen. Sånt tar en jäkla tid. Hate it.

En mall på 16 sidor vi ska följa, men yey. Hela klassen har klagat på att vi har för lite tid men tror ni vår lärare bryr sig? INTE ETT SKIT.



Sämsta morgonen

Morgonen började på SÄMSTA möjliga sätt. Jag & mamma har bråttom till skolan/jobbet så blir vi helt plötsligt stoppade av polisen med deras jäkla hastighetsmätarmaskin. Fortkörningsböter, check! 2000 kr, 2000! Ursäkta men var ska man få pengarna ifrån?! Det var den där 18 årsdag presenten..

Iställer för att komma tidigare till skolan så kom jag 10 min senare, helt underbart ju. Skolan blir bara jobbigare för varje dag, jag orkar inte mer! Måste faktiskt börja plugga nu. Har försökt allt för att flytta fram geografiarbetet men det funkar inte.

Idag måste jag plugga;
- matte (kommer gå åt helvete eftersom jag inte fattar nånting. Prov på torsdag, jaha så kul)
- samhälle
- historia
- geografiarbetet
- socialkunskap.

Var ska man börja? Roligt liv.. Vad skulle ni börjat med? Tror jag börjar med det värsta- matten.


Poliser gillar att ge böter på 30 vägar japp!



iPhone skal

Igår köpte jag även 3 iPhone skal i Kstad. Hittade de på Kjell och company, visste inte att de hade så snygga skal där.

Det var 3 för 199 så självklart köpte jag tre ;)


Ett rosa skal är ju självklart för någon som älskar rosa! Visst var det snyggt? :)

Lite vår/sommarkänsla över det här.

Hittade äntligen ett svart skal med, letat efter det superlänge.

Nu har jag 12 skal, ehehe byta varje dag?



Sneak peek

Som sagt så var jag hos läkaren i Kstad igår och allt gick bra. Jag hatar dock sjukhus, usch mår så dåligt så fort jag ska dit. Efteråt åkte jag och mamma till stan där, vi brukar alltid göra det. Känns mycket bättre att gå till läkaren då!

Vi kollade i affärer och sen gick vi och åt på en kinarestaurang :) Inne på Cubus hittade jag en söt skjorta som var på rea, superbillig! Innan vi skulle gå såg jag en ritkigt snygg trenchcoat och blev kär i den direkt. När jag såg priset var det inte lika kul längre, 499 kr. Men jag hade pengar med mig så jag slog till och köpte den!

Nu längtar jag till våren så att jag kan använda den :D


Här får ni se en liten sneak peek av kappan! Har inte hunnit fota den än, men det kommer. I love it.

Sen gick vi som sagt och åt.



Loca

Hej på er!

Äntligen liiite tid för datorn. De senaste dagarna har varit hemska, jag har verkligen inte gjort annat än att plugga. Man blir ju deprimerad ;o Ska snart ta tag i samhället, geografiarbetet, matten och socialkunskapen. Men jag måste ta det lugnt 1 timme först.

Svenska provet idag gick rätt bra faktiskt! Dock var MVG gränsen riktigt hög, max är 40 och MVG 36! Jag vet att jag missade 3 poäng, alltså 37, och sen har jag nog något fel typ. Jag tror jag kommer landa på 34/35, då blir jag SUR! Jag och mamma har slagit vad om 10 spänn, hon tror jag får mvg och jag tror några få poäng ifrån.. Hoppas att mamma har rätt?! Annars är väl ett vg okej med? Usch vad jobbigt det är att satsa högs i allt. Men jag ska ha MVG i alla ämnen förutom matte, det har jag bestämt och då ska jag satsa på det. Jag är riktigt målmedveten. Ens framtid hänger ju faktiskt på gymnasiebetygen men det är såå svårt att prestera högt i alla när man går samhälle. Återstår att se om jag lyckas..

Jag har jättemånga outfit bilder att visa er, och även shoppingen jag köpte igår. Det kommer idag, i alla fall lite av det. Tidsinställer några inlägg snart, puss på er ♥


Så skönt att svenska provet är över! Nu väntar "bara" 2 prov och två stora arbeten innan det är lov, tjoho!
Varför kikar jag alltid in i sommar10 mappen när jag ska ha en random bild haha? Jag gillar sommaren? (a)



Prov imorgon (idag?) med

Som sagt så har jag verkligen 0 tid över nu! Hinner inte alls vara inne på datorn på dagarna, jag loggar typ in klockan 1 på natten..

Skolan tar DÖD på mig. Jag har pluggat som en galning till prov hela veckan. Imorgon har vi som sagt svenska prov, språkhistoria. Så tråkigt så man somnar typ. Kom hem rätt sent från Kstad idag, vid 18 tiden så jag har inte haft så jättemycket tid på mig.

Pluggat runt 4-5 timmar idag i alla fall och 2 igår. Känner att jag kan det okej, dock skulle jag kunna det bättre. Men jag hoppas på ett hyffsat lätt prov! Kan ju faktiskt alla frågor på pappret. Men läraren är så sjuukt sträng med rättningen, huh.

Annars gick läkaren bra idag! De berömde mig och så, roligt. Sen åkte jag & mamma till stan en runda och jag köpte en skjorta, en trenchcoat och 3 iphoneskal. Awesome shopping! Nu är jag dock fattig.. Kappan kostade 500 kr :o men den är helt underbart snygg!! Jag visar bild sen.

Imorgon lovar jag bättre uppdatering, i alla fall 3 inlägg? Sista provet för veckan imorgon men jag har så mycket annat skolarbete som måste hinnas med men jag ska hitta lite tid till bloggen imorgon. Eric Saade bloggen lider ju också väldigt mycket, måste ta tag i den imorgon med. Skoj att man ändå har så pass många besökare här när jag inte uppdaterar, ni är gulliga ni! :)

Hinner ju inte svara på era kommentarer heller! Men fortsätt kommentera, jag ska svara på alla imorgon :D Nej nu måste jag nog sova, klockan är 1 och jag ska upp om vadå, 6 timmar? Vill ju inte somna på provet.

Wish me luck? :D Tycker jag skriver det lite mycket på sistonde haha men jag har ju prov hela tiden? Släng iväg en tanke till mig vid halv 1 så blir jag jätteglad ;)


Jag saknar min fina vän! Vi har inte träffats på superlänge, hallå tidsbrist! Björket blev inte heller av i fredags, hon var sjuk :( Nästa gång sötnos, nästa gång?!



Livet är jobbigt nu

Ahh, fy vilken jobbig dag! Nu har jag äntligen fått typ en minut över till att logga in på datorn. Skolan var väl helt okej idag. Historia provet gick okej, dock var det helt cp! Ett G blir det minst, kanske vg? Engelska provet var svåårt, får se hur det gick där.

Fick tillbaka mitt geografi prov, MVG hell yeah! Det där kändes skönt. På engelska uppsatsen fick jag vg+, varför kan jag aldrig sätta ett mvg på den?

På mattestugan räknade jag på lite, ligger dock fortfarande låångt bak. Samir bjöd på chips, mihi :) Trevligt! Blev väl mer snack med Samir & Maja än det blev matte, eheh oj. Nu ikväll har jag pluggat språkhistoria i 3 timmar. Kan jag det? Ehm neeej. Får plugga satan på det imorgon.

Imorgon ska jag till diabetesläkaren i Kristianstad, buhu jag vill INTE. Rädda mig?! Det är sista gången jag är där i alla fall, för sen är jag ju 18 och då får man inte vara på barnavdelningen mer. Ska i alla fall va i skolan i några timmar innan jag och mamma åker till Kstad. Måste plugga språkhistoria på väg till Kstad med. Usch jag orkar verkligen inte med skolan!

Fick reda på att geografiarbetet ska vara inlämnat och klart på MÅNDAG :O omg säger jag bara, vi har inte ens börjat? Paaaanik. Hejdå helgen. Kill me.

Imorgon blir det alltså inte heller bra uppdatering här i bloggen. Alltså skolan, diabetesläkaren i Kstad, stan i Kstad lite? och sen hem och plugga till svenska provet. Tid till bloggen där? Nooope.

Ha det fint och tänk på mig imorgon när jag är hos läkaren? Puss ♥


Sommarbild hejhej!

Btw så har jag sjuukt ont i mitt ben, känns precis som växtvärk och det vet ni hur ont det gör? Ajjj. Det är pga detta dumma vädret, blåser ju som satan. Huh, vill krypa ner under täcket nu. Försvinn ont, försvinn?!



Wish me luck?

Ahh historiaplugget går åt skogen. Jag får seriöst inte in något i huvudet. Världens svåraste kapitel!! Jag borde kunna tillräckligt för ett G nu i alla fall. Jag ligger just nu på mvg i historia så ett lite lägre betyg en gång kan ju inte göra en för stor skada hoppas jag?

Imorgon har jag först historia prov sen engelska prov. Däremellan typ tusen lektioner och sen ska jag till mattestugan för att få lite hjälp med matten. Missade ju genomgången i tisdags. Sen ska jag hem och plugga till svenska provet. Låter som en superduperbra måndag va? Jag kan knappt tänka mig en sämre..

Nej nu ska jag återgå till historiaboken en timme. Hoppas ni får en fin måndag. ♥


En outfitbild från i fredags. Ni kan få se bättre sen :)



Historiaplugg ON

Tidsinställt inlägg!

Nu måste jag verkligen plugga historia. Inga dumma ursäkter som igår. Jag har aldrig varit såhär oförberedd inför ett prov, brukar ju alltid kunna min sak men inte den här gången. Har bara haft 2 dagar på mig, det funkar inte för mig. Sen går de två kapitlen verkligen inte in i mitt huvud.

Nu ska jag på dejt med historiaboken och jag går inte därifrån förens jag känner att jag kan kapitlet om arbetare! Ahh, fy vad tråkigt!




Dag 6 / typ av killar jag faller för

Oj vad svårt. Jag har inte bara en typ av killar jag faller för. Men håret är otroligt viktigt, en av de första sakerna jag lägger märke till. Det ska inte vara för långt men absolut inte rakat. Är en liten sucker för "fjortisfrisyrer", ni vet lite vax så att det står upp sådär snyggt. Hårfärgen ska antingen vara blond, brunt eller svart. Gillar svarthåriga killar!


Sånt här hår är snyggt! Min sms/msn kompis Alex på bild, höhö hoppas det var okej att jag tog bilden ;)

Han ska inte vara för lång men helt klart längre än jag själv. Lite magmuskler skadar ju aldrig (a) men trots allt så är insidan viktigast! En kille kan va skitsnygg men bete sig som ett svin, det är ju inget kul. Han ska vara positiv och få mig att skratta, det är otroligt viktigt! Sen snäll, omtänksam och allt sånt där. Leendet är också viktigt, ett fint leende faller väl alla tjejer för? Killar som kan spela gitarr är också ett stort plus!

Haha verkar som om jag har en sjukt lång lista men alla saker måste såklart inte stämma överrens. Om jag ska ge några exempel på kändiskillar som jag tycker är grymt snygga/söta blir det de här:

Eric Saade, en av Sveriges snyggaste killar!

Daniel Norberg, Gabriel & Sebbe. Mycket söta killar!

Adam Saunders, Chace Crawford & Galvin Goldspink.

Olle, Christiano Ronaldo & Rabih. Mörkhåriga snyggingar!

Som ni ser så ser ju killarna olika ut men visst är de söta? ;D
Vilken typ av killar/tjejer faller ni för?



Sjukt tråkig helg, inget ovanligt?

Usch vilken värdelös helg. Är inte alls på bra humör idag, allt känns bara så sjukt tråkigt. Jag gör aldrig något roligt på helgerna längre, det suger big time ! Jag har ett grymt tråkig liv, och då menar jag verkligen grymt tråkigt. Sen är jag är väldigt sugen på björket idag..

Att jag var tvungen att plugga gjorde inte saken bättre men jag pallade seriöst inte. Har pluggat in det första kapitlet men det andra orkar jag inte alls idag, skiter i cp historian nu. Imorgon går jag upp lite tidigare och pluggar några timmar då. Skiter i att jag inte kommer få MVG, jag orkar inte bry mig.

Grannen DUNKAR musik med, jag blir bara ännu mera irriterad. Ahh, dålig lördag helt enkelt. Melodifestivalen piggar förhoppningsvis upp mig lite. Men sen vet jag att jag måste plugga historian imorgon, nej jag blir inte alls glad då.


En outfit från förra veckan.
Klänning från Vero Moda
Koftan har jag fått från mamma
Halsduk från H&M
Leggins från Polen
Armband från Thomas Sabo
Ringar från Glitter

Nu ska jag lyssna på Bruno Mars och då kaaaaanske mitt humör vänder? Ehm tror dock inte det..
Skulle vara sjukt skönt att hoppa av skolan ibland.



Plugg på en lördag.. (punkt, punkt)

Tjoho vilken rolig lördag det här kommer bli!! NOOOOOT. Jag måste plugga den jäkla historian, jag gillar inte min lärare alltså. Jag orkar verkligen inte!!!! Ni anar inte hur tråkigt jag tycker historia är. Det måste vara det absolut tråkigaste ämnet jag läser.

Tänkte gräva ner mig i historiaboken snart och plugga tre timmar. Till kl 18 ska jag vara klar så att jag faktiskt kan ta det lugnt ikväll. Vad ska ni göra idag?


Bild från igår.



Dag 5 / Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Just nu vill jag ha sportlov mer än något annat! Jag fyller 18 då, ingen skola & läxor och så kan man göra vad man vill. Underbart ju :D Sen längtar jag även till sommaren väldigt mycket!


Jag och bästavän på min 17-årsdag.

Fick mitt underbara Thomas Sabo armband av mamma och blev superglad!

Åt en jättegod middag på cats med familj & vänner.

Snart så fyller jag år igen & jag hoppas att min födelsedag blir lika bra :)



Grenade

Jag har blivit helt kär i Bruno Mars låtar, de är galet bra!


I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby




Prov på måndag, damn..

Min historialärare har förstört min helg!! När vi hade historia idag sa han att jag skulle göra provet, jag bara ehm nej? Vi sa faktiskt att vi skulle snacka om det idag. Jag tänkte ju göra det nästa fredag MEN NEJ. Jag ska göra det nu på måndag. Det är då eller aldrig sa han. Vafan? Blev skitsur ;s Så nu måste jag plugga historia på lördag & söndag. Tack för den! De två kapitlen är så förbannat tråkiga med, då kan man ju inte vara glad.

Där sjönk mitt humör haha.. Annars var dagen i skolan kanon, jätteskoj att träffa alla igen. På lunchen snackade vi bloggar och Ralle lovade att han har lite inlägg på G nu, jag väntar du! ;)

Annars så har jag inte ätit godis på en hel vecka, kändes att det behövs nu. Jag utan godis = ingen bra kombination. Så nu ska jag, för att höja mitt humör käka glass! Glömma allt plugg idag, kör imorgon istället.


Har köpt alla perfekta glasstillbehör nyss. Gott!



01.11

Klockan är mycket, vad gör jag uppe? Ska gå och lägga mig nu!

Imorgon blir det äntligen skola, har saknat min underbara klass! Blir inget gym efteråt, får inte träna än. Puss, puss ♥


Sweet ;)



Dag 4 / Mina mål/drömmar/önskningar

Efter en veckas uppehåll med listan pga. sjukdom är den tillbaka!

Mina mål:
Alla har vi väl mål, stora som små. Mina mål just nu är

• gå ut tvåan på gymnasiet med MVG i alla ämnen förutom matte.
• gå ut gymnasiet i trean med bra betyg även där.
• ta studenten såklart, och ha kul den sista tiden i skolan!
• hålla igång med träningen, både gymmet & zumba.
• börja plugga till körkortet innan sommaren.

Mina drömmar:

• komma in på lärarutbildningen på högskolan.
• skaffa mig ett bra jobb & tjäna pengar!
• bli väldigt rik haha..
• kunna resa vart jag vill och upptäcka nya platser.
• åka till New York och shoppa.
• köpa ett hus vid stranden.
• jobba i London.

Mina önskningar:

• att jag skulle haft mycket pengar.
• att ett botemedel mot diabetes hittas snabbt, världens största önskan är självklart att bli av med min diabetes och slippa sprutorna!
• att jag, min familj och mina nära&kära får ett friskt och bra liv.


Ett hus vid stranden skulle inte varit helt fel va?



DRÖMBIL


Waaah, hur snygg?! Såg nyss bilden på Tyras blogg. Detta är ju lätt min drömbil, fy vad snygg den var!!
Tänk att glida fram i en sån :D Alexander har lovat köpa en sån till mig nu (a) Tack!

Nu ska jag koka lite pasta och sen fortsätta med mitt arbete som jag nästan skrivit 1 dataskriven sida på.



Idag blir det plugg

Ligger fortfarande nerbäddad i soffan, mamma blev förvånad när hon kom hem en runda snabbt för en stund sen för hon trodde inte jag skulle dra med mig täcket och kudden till vardagsrummet idag också hehe.

Eftersom jag varit helt utslagen i en hel vecka har jag inte orkat plugga ett dugg = jag ligger sjukt långt bak! Så idag ska jag ta tag i lite plugg.


Måste läsa i den här boken från socialkunskapen. Meeeeen den är så sjukt tråkig, somnar nästan!

Sen MÅSTE jag börja skriva på geografiarbetet. Jag & Maja har som sagt inte börjat än och det är mycket illa. Mamma lånade den här boken om Östersjön till mig igår, verkar som om jag kan få ut lite från den, annars är det här arbetet helt cp.

Ett minus är att jag har ont i halsen :( Halstabletter next!



GRATTIS!

Idag fyller världens bästa & snyggaste Shakira 34 år! Grattis, grattis till en av mina absolut största idoler :)





En av världens vackraste kvinnor enligt mig.



Jag skulle gärna vilja vara tillbaka i skolan

Wiho, MIN FEBER HAR GÅTT NER :D :D :D Tacka Gud för alvedon. Har dock fortfarande 37 grader.. Min kropp är fortfarande helt slut, ligger fortfarande under täcket och vilar hela dagarna.

Imorgon ska jag med vara hemma, och det kan jag vara utan ångest att jag missar något, för alla lektioner är inställda/självstudier imorgon, underbart. Och på fredag blir det äntligen skola, tjoho jag längtar !

Hostar & snorar fortfarande ihjäl mig och gör absolut inget vettigt om dagarna. Mår dåligt när jag tänker på hur mycket som väntar på mig i skolan när jag kommer tillbaka, huh.


Bild från skolavslutningen. Jag saknar min klass!!

Men jag undrar när fasiken jag ska hinna ta igen mitt historiaprov vi hade idag? Måndag, nae. Onsdag, nae för då har vi tydligen svenskaprov, men dö va? Fredag? Mjo?



Haha detta tyder väl på att jag har oerhör...

img_6807 (MMS)

Haha detta tyder väl på att jag har oerhört tråkigt!? Jag har varit hemma i 6 dagar nu, och bara vilat. Får snart något nervsammanbrott hehe. Så idag skrev jag en liten bildberättelse på telefonen. Ser ni vad det ska stå? ;)




Ingen uppdatering igår, mådde/mår fortfara...

img_6807 (MMS)

Ingen uppdatering igår, mådde/mår fortfarande väldigt dåligt. Höga febern är kvar, snuva, huvudvärk och sen känns det som om jag ska hosta ut mina lungor ungefär varannan minut. Inte okej!  På nätterna sover jag inte bra. Inte på dagarna heller de senaste 2 dagarna. Jag vill bara till skolan!! Ingen skola imorgon och kanske inte torsdag heller. Då kommer jag få nåt litet nervsammanbrott här känner jag haha. Blir så sjukt raslös av att vara sängliggande i 5 dagar nu, utan att ha gjort ett dugg. Gulliga SMS från klasskompisarna under dagen piggar i alla fall upp mig för nån minut! :) ni anar inte hur mycket jag missat i skolan, fy säger jag bara. Mest nervös är jag inför cp geografiarbetet jag och Maja inte ens börjat på och imorgon är sista lektionen. Hur ska vi ta igen det? Jag vet inte ens vad vi ska skriva om, damn.. Kolla den feta listan här nedanför (eller uppe?) och se själva. Väntar nu på att mamma ska komma hem med en subway macka till mig, har bara ätit 1 pannkaka på hela dagen. Sen ska jag ta Alvedon så febern går ner lite. Nej nu plingar det i SMS inkorgen i iphonen för 4 gången på nån minut, bäst att svara. Ni kan väl skicka en tanke till mig och önska att jag blir frisk snart? Så är ni jättegulliga! Btw så blev jag väldigt förvånad när jag kollade statistiken nyss, 84 besökare idag och ändå har jag baar skrivit ett inlägg och de senaste har handlat om sjukdom. Söta ni är som läser :) Kram!