slide show

Flytt dag 3

Idag tog jag med mig lite saker hemifrån och körde till lägenheten. Efter bara en kort, kort stund kom min bror och Jack över. Nu kommer hela familjen bo nära varandra, jag och mamma grannar och min bror bor i lägenheter bara typ 500 meter bort och har gjort det under ett par år nu. Han och Jack kan alltså promenera till oss, hur bra? 
(null)
Jack ringde mig tidigt från morgonen och frågade när jag ska till lägenheten för han ville dit, haha gulle <3 

Min bror hjälpte mig bära in tavlor och sedan åkte alla iväg och jag blev kvar själv i lägenheten. Som jag sett fram emot att vara helt själv i lägenheten och pyssla med saker där på egen hand, i egen takt och utan arbetare. Jag älskar verkligen att vara själv, har aldrig tråkigt i mitt egna sällskap. Min introverta sida blir extremt tydlig här för jag är verkligen helt slut efter att ha varit omringad av folk hela dagarna sedan i torsdags. Jag var kvar i lägenheten till kl 18, hade inte mamma ringt mig hade jag varit kvar till nu kanske för jag tappade totalt tiden och var mitt uppe i att öppna paket som jag beställt och fixa saker i lägenheten. Dock har jag jobb som måste göras ikväll så kunde inte vara kvar längre. Det är också väldigt mycket kvar utsatt göra här hemma så nu måste det vara prio ett istället gör att fixa i nya lägenheten. Jag vill dock bara vara där hela tiden, ÄLSKAR min lägenhet <3 
(null)
Här är mina underbara stolar till köket. De är verkligen så sjukt snygga. Det gråa tillsammans med de tunna svarta benen gör hela stolen. Älskar!! Jag kunde inte köpt snyggare stolar känner jag, nöjd tjej :-) 
(null)
Fick hem min väggdekoration i form av en panda, alltså snälla rara. Har ni sett något sötare? 🥺
(null)
Min isbjörn och ljusstake kom också i paketen. Är isbjörnen julig eller kan man ha den även när det inte är jul? Vad tycker ni? 
(null)
Mitt avlastningsbord som monterades igår. Tavlan och ansiktet som står på ovanhyllan ska stå kvar. Jag vet dock inte kring krukan nedanför. Jag får fundera vidare. 
(null)
Den här vasen beställdes också och nya pampas, blev jättefint enligt mig. 
(null)
Så roligt att äntligen börja inreda så smått. 

Tycker ni det är kul att följa flytten såhär dag efter dag? Jag är ju precis i starten men tänkte dokumentera typ allt. Hoppas ni tycker det är skoj.

Nu måste jag jobba visste. Ha en fin kväll 💗Kommentarer

så snygga stolar! :)

Svar: Tack! Älskar stolarna :)
Carro

Åh så bra dem bor så nära!! Och vilken cool panda ;)
Kramis

Svar: Älskar pandan hihi :D nu ska jag bara hitta det perfekta stället att hänga upp den på också
Carro

» Hilma

Ja men jättekul att följa med i flytten, fortsätt gärna uppdatera! :D Kram <3

Svar: Roligt att höra vännen! :D <3
Carro

» Enna

Det börjar ta form ju :)

Svar: Ja, sakta men säkert :)
Carro

sååå fint det börjar bli :D

Svar: Tack :D det går lite framåt i alla fall!
Carro


Kom ihåg


Trackback