slide show

HÖSTLOV

Det är höstlov! Jag kan inte tro det, wow. Jag är helt, helt, helt slut och detta lov hade verkligen inte kunnat komma mer lägligt. Både jag och mina kollegor är rejält trötta och slitna. Att jobba som lärare är en dygnet runt jobb, hela tiden finns tankarna på jobbet där. Det känns underbart med en veckas ledighet. Jag har ju haft en VFU student under 6 veckors tid, det var ett extremt stort merjobb och jag ligger back med jättemycket jobb men ikväll ska jag radera alla jobbrelaterade appar och försöka att inte tänka på jobbet under en veckas tid. 

Imorgon jobbar jag tre timmar men får betalt för sex timmar så det är nice. 
  (null)
Jag har jobbat extremt mycket nu, i princip varje helg. Därför ska det bli helt otroligt skönt att vara ledig söndag till söndag. Sju hela dagar! 😍 

Ikväll myser jag med mamma, kollar idol och äter gott. Imorgon ska jag som sagt jobba och därefter måste jag packa för det har jag inte gjort än. På söndag åker jag och mamma till Gdansk. Jag är övertaggad! Det ska bli så, så roligt. Vi kommer hem på fredag och ett par timmar senare ska jag åka iväg igen, ett par timmar bort med tåg till O. Jag längtar så obeskrivligt mycket. Vi har inte setts sedan han flyttade, vilket var två månader sedan. Jag saknar honom så mycket. På fredag får jag äntligen krama honom igen. Jag ska inte släppa honom på hela helgen hehe. Jag längtar så ❤️ Dock är jag lite skadad som tidigare nämt, jag tror hela tiden han ska avboka för att det har hänt med alla mina tidigare killar jag träffat. Jag ska egentligen jobba hela nästa helg så det känns liiiite sådär att tacka nej till en hel jobbhelg. Så länge jag träffar honom är det lugnt men bara det inte blir så att jag tackar nej till jobb och han sedan avbokar. Wow, jag är verkligen förstörd av tidigare erfarenheter. Så sad… 
Sopot

Nu är det bara två veckor kvar till höstlovet. Om jag längtar? Svar: jaa! Jag och mamma ska ju till Gdansk. Man har ju hört om Gdynia - Sopot - Gdansk som ligger nära varandra. Jag är ju halvpolsk men har aldrig varit i någon av dessa tre städer. Jag har varit i Szczecin (mitt andra hem), Kraków (älskade!) och Warszawa (häftigt men inte favoritstaden). Nu kommer jag kunna checka av ytterlogare tre polska städer. 
 
Vi kommer att bo i Gdansk men åka på en dagstur till Sopot och Gdynia tänker jag mig.
Gågatan Monte Cassino är ju ett måste. Den verkar vara fylld av affärer, caféer och restauranger.
Krzywy domek, snea huset. Nej huset är inte photoshopat utan det ser tydligen ut såhär. Det måste jag ju se med egna ögon :-) 
Sopot pier, en av de längsta strändbryggorna i Europa. Tydligen måste man betala inträde för att komma ut hit. Nu kommer det ju vara ganska kallt när vi är där och jag har aldrig varit vid havet i november men det lär bli mysigt. 
 
Detta är planerna för Sopot. Det verkar som om dessa tre sakerna är Sopots höjdpunkter. Har någon av er varit i Sopot? Hit me up med tips i så fall.Conversation w mini me/me

Tiktoks finaste trend. En konversation mellan mini me och dagens jag. Varför inte köra den i skrift också 💗
(null)
Hej! Får jag ställa några frågor? 
(null)
Självklart, kör lilltjejen ❤️ 
(null)
Är du och mamma fortfarande bästa vänner? 
(null)
Ja, hon är fortfarande mitt allt ❤️ 
(null)
Har du kontakt med pappa? 
(null)
Nej ingen alls men jag klarar mig fint. 
(null)
Står du och brorsan varandra fortfarande väldigt nära? 
(null)
Inte som när vi var små men vi har fortfarande en fin relation 💙
(null)
Klarade du körkortet, trots migränen? 
(null)
Det gjorde jag!! ❤️
(null)
Är du frisk? 🥺
(null)
Är allt annat än frisk. 2004 fick jag diabetes, du vet inte ens vad det är va? 🥺 Hatar det obeskrivligt mycket. 
(null)
Blev du lärare som du drömde om? 
(null)
Det blev jag 😍 Fixade 4,5 års utbildning trots kass hälsa. 
(null)
Hur mår morfar? 
(null)
Han är bland änglarna nu. Jag kommer aldrig bli hel igen men han vakar över oss. 
(null)
Är alla dina kläder fortfarande rosa? 
(null)
Nej lillan, det är mer svart och beige nu men du var söt i rosa 💗 
(null)
Har du hittat äkta kärlek, som morfar och morfar hade? ❤️
(null)
Tyvärr inte. Finns ens äkta kärlek idag? Jag blir bara sårad gång på gång. 
(null)
Är du genuint glad? 
(null)
Nej, psykisk ohälsa är jobbigt. Men tänk inte på det lilltjejen, jag är duktig på att låtsas. 
(null)
Är julen fortfarande favorithögtiden? 
(null)
Självfallet, finns inget bättre. 
(null)
Har du lyckats vara dig själv hela vägen? 
(null)
Till 100%, är stolt ❤️
(null)
Älskar du fortfarande åka till Liseberg? 
(null)
Ehh ja! Favoritstället då och nu. 
(null)
Har du fortfarande prestationsångest? 
(null)
Ja men det är okej, det är en del av mig. 
(null)
Är du lycklig? 
(null)
Till och från. Oftast nej men jag jobbar på det lilltjejen. Jag ger inte upp. 
(null)
Är det fortfarande du, mamma och brorsan mot världen? 
(null)
Ja alltid! Och lilla Jack ❤️Countdown

Två saker som ger mig motivation till att klara de närmaste veckorna. 
(null)
Jag är otroligt peppad på att åka till Gdansk. Jag har aldrig varit där innan och det ska bli så otroligt mysigt. Jag har hört så mycket gott om staden. Shoppa, kolla lite sevärdheter, äta gott och bara strosa. Det kommer bli så perfekt. Räknar ner dagarna!! 

28 dagar kvar tills jag får krama om honom igen. Känns hans varma famn, hans trygghet. Nu på söndag blir det en månad sedan vi sågs. Jag längtar så otroligt mycket. Om 28 dagar har det gått nästan två månader. Det är alldeles för lång tid. Det gör mig ledsen att tänka på. Avståndet är stort och vi hann ju bara ses tre gånger innan han flyttade så egentligen har vi inget stabilt överhuvudtaget att bygga på. Jag hoppas verkligen detta blir av (är skadad sedan tidigare relationer så mycket blivit inställt gång på gång). Jag vågar inte hoppas för mycket för om det sedan inte blir av pga någon anledning så kommer jag bli fruktansvärt ledsen. 

21.18

(null)

(null)
Jag bara jobbar och jobbar, jag känner mig helt slut just nu. Jag orkar inte göra något efter jobbet, jag orkar inte göra något på helgerna. Jag vill mest bara sova hela tiden. Jag hatar den känslan så mycket, känslan av total orkeslöshet. Jag orkar på jobbet men när jag kommer hem är all energi slut. För några veckor sedan fikade jag med en kompis, gick på bio och på afterwork mitt i veckan. Det tog flera veckor att återhämta mig från de aktiviteterna mitt i veckan, så mycket energi tog det. Himla tråkigt då hela livet inte går ut på att jobba men så är det just nu. Från och med nästa vecka är det tre jobbveckor kvar till höstlovet. Det ska bli så oerhört skönt. Bara det att kunna sova ut. Att göra saker jag tycker är roliga. Jag och mamma ska till Polen och jag ser fram emot det otroligt mycket 💗 

Det är mycket på jobbet nu. Jag har många elever och ämnen som kräver mycket rättning. På det är det dags att börja planera nationella prov och så har jag en lärarstudent under 6 veckors tid. Det tar upp all min planeringstid och jag är helt slut. Hon är duktig och så men det tar extremt mycket kraft. Kraft som jag inte ens har från början. Därpå suger hälsan just nu. Kristianstads sjukhus vill jag ska anmäla röntgenmottagningen i Hässleholm, allt är kaos. Jag har inte ens haft ork att skriva ihop anmälan, det måste bli i helgen för det är viktigt. Min hals är totalt förstörd efter biopsin nämligen. 
01.54 en lördagsnatt

Det händer absolut ingenting annat i mitt liv just nu förutom jobb. Det är jobb varje dag, hela tiden. Det är fullt upp på mitt vanliga jobb då jag under 6 veckors tid har en lärarstudent. Det innebär grymt mycket extra jobb. Det är galet just nu. Utöver det jobbar jag mycket i affären, det blir inte många pass efter jul då januari/februari är värsta månaderna inom handel så jag passar på nu när jag får pass. 
(null)

(null)

(null)
Jag försöker ut och gå mycket efter jobbet. Målet är 70 000 steg i veckan och det har faktiskt gått en del veckor. Om inte så brukar jag i alla fall landa på runt 60k steg. 

Jag har shoppat en massa på sistone, helt besatt av h&m alltså… Jag ska visa er! Idag jobbade jag hela dagen och det gör jag även imorgon, därför behöver jag sova alldeles strax. 

Nu går vi snart in i vecka 40. Det innebär fyra veckors jobb kvar innan höstlov! Det ska bli så otroligt skönt. Planerna inför höstlovet är fortfarande lite oklara men förhoppningen är att jag och mamma ska åka till Gdansk ett par dagar. Jag har aldrig varit där men velat åka dit under en lång tid. Då tänkte vi även åka över till Sopot och Gdynia. Min förhoppning är sedan att jag ska åka upp och hälsa på killen jag träffar, han som flyttat flera hundra kilometer ifrån mig. Jag saknar honom otroligt mycket. Det hade varit så kul att spendera hela helgen med honom där men vi får se hur det blir med den saken. Jag saknar hans kramar och värme 💗