slide show

Liseberg!

Denna bilden skulle upp till inlägget om Liseberg, glömde lägga till sen oops.
Liseberg!

Tagga Liseberg imorgon! Nu ska jag packa.
Mobilinlägg tills fredag

Blir inte så mycket bloggande nu när jag inte har dator.. Så till fredag får det bli några mobilinlägg. Fotat Polen shoppingen, en del i alla fall men den kan ni ju inte heller få se innan datorn inte är tillbaka. Hoppas så på att bilderna är där.. Ska kolla på allsång på Skansen nu, bada och sen packa till Göteborg!
Virus

Lämnade in laptopen på lagning, har tydligen fått virus på den. FML! Den ska vara klar senast fredag, tur att jag åker till liseberg imorgon och är borta ons-tors så slipper jag tänka att jag inte kan vara inne. Han ska försöka rädda alla filer men kan inte lova något. SNÄLLA att de finns kvar! Han sa dock att ofta går det att rädda allt eftersom virus inte lägger sig i bilderna. Så jag hoppas verkligen!!
Dataporten

Nu ska jag till dataporten. Håll tummarna på att det går att få tillbaka alla mina filer!! Pleaaaase.
Problems

Får sinne på allt!! Vaknar upp med migrän och sjukt svullna ögon, wft liksom? Mina ögonlock är riktigt svullna, antagligen pga att jag grät så mycket igår. Men det konstiga är att mamma har exakt likadant, sjukt wierd. Sen vågar jag inte sätta på min dator, snälla att allt finns kvar, please!! Och så ringde någon företag till mamma för några dagar sedan och erbjöd något till kreditkort så sa mamma nej men ni kan skicka info. Så skickar de hem; tack för din beställning betala 300 kr. Är ni helt cp eller? Så mamma ringde dit och han lyssnade på samtalet och sa oj förlåt. Så nu måste man skicka tillbaka det själv och en massa sånt. Och de svarar inte på dataporten, tänk om de har semester?? Då vet jag inte vad jag gör. Men det konstiga är att alla program, ikoner, internet osv har försvunnit men när jag söker på tex student 2012 så finns den mappen på datorn. Det är ju fett konstigt.. Behöver hjälp från några experter! Hmm denna dagen bådar ju inte speciellt gott.. Vadå rödgråtna ögon sen igår på bild..
Skit cp idiot dator

Jag pallar inte!!!! Vad fan har hänt med min laptop?!?!?! Allt har försvunnit och då menar jag verkligen allt. Mina 10 tusentals bilder, alla minnen från gymnasiet i bildform och tusen andra saker år bara helt borta! Tårarna bara rinner, jag vet inte vad jag gör om allt försvinner. Och jag har ingen backup. Jävla skit!!!! Snälla Gud, låt allt finnas kvar nånstans. Ska springa till datorporten imorgon så fort de öppnar, snälla snälla snälla. :'( :'(
Ikea

Usch vad hemsk Ikea var.. Första och sista gången, inte där jag kommer handla möbler i framtiden direkt. Värsta magasin-lagret ju.. Men köpte i alla fall 3 klädställningar.
Mot Ikea

Jag och mamma ska strax till Ikea i Älmhult. Jag har faktiskt aldrig varit på Ikea förut, haha vet normalt.. Ska i alla fall köpa denna klädställningen, den kostar bara 99 kr, kap! Behöver plats till de nya kläderna jag köpt i Polen och eftersom jag inte har råd med en ny garderob får jag nöja mig med en sån här (eller 2) till så länge.
Suck..
Nitar

Mitt snygga iPhone-skal har kommit! Från thefrontrow.
Trött tjej

Så.Sjukt.Trött.!! Efter 11 timmars resa är jag nu hemma. Båtresan kändes som en evighet, trodde aldrig vi skulle komma fram. Och hela vägen till båten regnade det något så fruktansvärt! Aldrig varit med om något liknande, det var så mycket vatten på vägarna så när man körde sprutade det upp och man såg inget. Vindruttorkarna (stavning?) hängde inte med. Satt spänd som på nålar, men mamma kör så himla bra! Kaos i vardagsrummet nu, ska packa upp imorgon. Nu ska jag ta ett långt, varmt bad (inte badat på 2 veckor, bara duschat och jag som älskar bad) och sen soova!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_5015be2addf2b362e600023a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_5015be2addf2b362e600023a.jpg" class="image">
Hello Sweden, I'm home!
Hem till Sverige imorgon

Ska bli skönt att komma hem till Sverige imorgon. Älskar Polen men saknar Sverige. Saknar mammas hemlagade mat (trött på restaurangbesök efter 1-2 ggr per dag i 2 veckor), saknar min säng och internet! Men 11 timmars lång resa väntar imorgon. Hörs imorgon kväll då!
Brunett vs blodin

Hittade en gammal bild på mig, precis efter att jag slingat håret och sagt blonda slingor, blev..brunett? Men vad tycker ni? Brunett vs blondin?
28 juli - I Polen

Bilderna i förra inlägget föreställer btw galaxy, mitt favorit shoppingcentet och goda praliner och varm choklad. Slänger upp några bilder till, kolla klänningen på bilden, sjukt snygg! Köpte den dock inte.
Bilder från Szczecin

Lite bilder från våra senaste dagar här i Polen.
Galaxy

Nu är vi ute på sista shoppingrundan, sjukt äckligt varmt är det här i Polen. Kan inte sova på nätterna för jag vaknar upp som en svettig gris 25 gånger per natt..
Galaxy

Är i galaxy med mamma nu. Just nu sitter vi och fikar, varm choklad och praliner, mums! Har hittat en del fint, min bror skickade över 200 kr till mig, hehe tack från en lite ruinerad syrra. Bara fredag och lördag kvar, jag som trivs så bra här. Bilderna krånglar som vanligt!
Wifi <3

Förra inlägget skulle upp igår. Nu är vi i Molo, har hittat en skitsnygg tröja! Fast vi måste hem snart för morfar och hans fru ville äta middag redan kl 15.30, äter aldrig middag så tidigt! Mest inte när det är 35 grader.. Fast vi drar nog någonstans efter middagen med :) redan torsdag idag.. Åker hem på söndag.
En vanlig dag i Polen

39 grader idag, helt sjukt!! Jag och mamma åkte till kyrkogården i eftermiddags och besökte mormors vackra grav. Sedan åkte vi vidare till KFC och sen till Szczecins största shoppingcenter Kaskada. Hittade inte alls mycket här, besviken. Och trött blir man, håller mig nog till de andra shoppingcentren som jag gillar mycket bättre! Nu ska vi äta på pizza hut och sen hem. Imorgon har mamma namnsdag (lika stort som födelsedag här i Polen) och morfar och hans fru (häxan kan vi kalla henne, usch tål henne verkligen inte! Saknar mormor..) har bröllopsdag så det blir middag hemma med någonstans ska jag och mamma gå ändå. Alla mina pengar är slut, buhu. http://Blogg.se">Blogg.se appen krånglar som vanligt så kan inte ladda upp bilder.puss!
Shopping

32 grader i Polen nu. Synd att vi inte hade detta väder vid havet istället för här i Szczecin behöver jag ju inte fint väder när dagarna spenderas i olika shoppingcenter. Hörde att det är varmt i Sverige med? Härligt! Trött man blir av att shoppa.. Imorgon ska vi till mormors grav och sedan får jag välja vad vi ska göra. Väljer största shoppingcentret Kaskada som vi inte varit i ännu för det är nytt. Ha det fint!
Hejda Mielno

Spenderade hela dagen vid havet, solen lyste men det blaste riktigt mycket! Rod flagga sa man fick inte bada heller. Sen gick vi och at, och at och at haha. Ar sjukt matt nu!
 
Nu sitter mamma och Gosia och fikar (och pratar om gamla tider, de har kant varandra i 37 ar och varit basta vanner lika lange, sa imponerande!) Snart ska vi aka tillbaka till morfar i Szczecin, en resa pa 3 timmar. Hur dags blir det morkt btw? Vid 22.20? Aja, aker val vid 20.30 eller nagot sant.
 
6 dagar i Szczecin, har ca 2000 kr kvar. Vart tog 5000 vagen har i Mielno?! Far inte shoppa lika mycket nu.
 
Idag ska jag forsoka overtala morfar att kopa en laptop, sa att jag kan anvanda den nar jag ar i Polen.. Men han vill inte, vad ska han med en dator till menar han.. En dator ar bra till mycket lilla morfar!
 
Hors pa wifi i shoppingcentret imorgon eller i overmorgon. Kramar!
 
Gar inte lagga till bilder.. Hmm, blogg.se kranglar!Hejda Mielno

Spenderade hela dagen vid havet, solen lyste men det blaste riktigt mycket! Rod flagga sa man fick inte bada heller. Sen gick vi och at, och at och at haha. Ar sjukt matt nu!
 
Nu sitter mamma och Gosia och fikar (och pratar om gamla tider, de har kant varandra i 37 ar och varit basta vanner lika lange, sa imponerande!) Snart ska vi aka tillbaka till morfar i Szczecin, en resa pa 3 timmar. Hur dags blir det morkt btw? Vid 22.20? Aja, aker val vid 20.30 eller nagot sant.
 
6 dagar i Szczecin, har ca 2000 kr kvar. Vart tog 5000 vagen har i Mielno?! Far inte shoppa lika mycket nu.
 
Idag ska jag forsoka overtala morfar att kopa en laptop, sa att jag kan anvanda den nar jag ar i Polen.. Men han vill inte, vad ska han med en dator till menar han.. En dator ar bra till mycket lilla morfar!
 
Hors pa wifi i shoppingcentret imorgon eller i overmorgon. Kramar!
 
Gar inte lagga till bilder.. Hmm, blogg.se kranglar!Bildbomb fran brollopet

Solen skiner faktiskt lite idag sa snart ska vi till stranden! Maste lamna vart rum sa vi staller in resvaskorna till Malgosia och drar till havet i nagra timmar. Maste dricka varm choklad sista gangen heheh.
 
Vid 18 ska vi aka tillbaka till Szczecin, tar ca 3 timmar. Imorgon blir det shopping! Kopte ett till Swarovski armband igar, loooove it!
 
Har kommer en bildbomb fran brollopet i Polen som de har pa sin dator. Har inte sett de innan. Brollopet var awesome!Seaside

Sista dagen vid havet. Living life!
REDA MIELNO

Nu ska vi till stranden, det blev valdigt molnigt nyss. Seriost, hata vadret !
 
Sahar ser det  ut dar vi bor. Nu ar dessa bilderna tahna forra sommaren nar det var varmt, skont och soligt. Mysigt ar har i alla fall. Redamielno.pl ar deras hemsida om nagon ar nyfiken :)
 
Och sa en vinterbild, men hur sot ar den inte pa en skala?! Fina hund.Mycket god mat har i Polen!

Trodde det skulle vara sol idag. Javla skitvader, de bara ljuger hela tiden. Ar moln men vi ska till havet anda. Kan ju inte vara vid havet utan att dra till havet, right? Regnar inte i alla fall.. Vi aker till Szczecin imorgon.
 
Mamma ar och koper baguetter nu, en kille framfor mig kopte en hel pase sa de tog slut.. Nu maste hon vanta pa nya men de ar ju ratt sega i affaren om man sager sa.
 
Har i Polen finns sa sjukt mycket gott att ata! Jag ska inte ata pa en hel manad sen haha.. Panacotta, varm choklad (inte san som i Sverige utan det ar san dar akta, mer tjock choklad), pizza hut, KFC, schnitzel, glas mm)
 
Men det ar sa gott, omojligt att inte ata..
 
Ha det bra!En dag till vid havet

Vi stannar har i Mielno 1 dag extra. Fast vi far ta ett annat rum for det ar andra gaster som kommer till vart. Vi hann inte till stranden idag men jag kopte en ny Lacoste planbok sa jag ar nojd anda hehe. Men imorgon ska vi till stranden! Kanske inte sola och bada vader men i alla fall ga strandpromenad och ta lite bilder vid havet och sant :)
 
Sen har vi 6 dagar kvar i Szczecin, det racker ju till att shoppa, mina pengar ar nastan slut haha. Nej men har val nagon tusenlapp kvar men har handlat ratt mycket har i Koszalin, for mycket.. Men vet ni vad? Det gick inte lamna tillbaka den fula nike vaskan! De tar tydligen inte emot returer, man bara vafan? Man har val ratt att angra som om ett kop om man vill? Men tydligen inte i den affaren, han ringde till och med till chefen men nej. Sa jag blev illa tvungen att valja en annan vaska for den summan, fanns dock inget fint! Men vad gor man, fick ta en bag. Blev verkligen inte glad for jag ville ha mina 150 zl (300 kr) tillbaka, ahh blev sa sur.
 
Hoppas i alla fall pa fint vader imorgon!
 
Nu har vi kollat pa en film fran brloopet, 1,5 timme. Brudparet tog sjukt vackra bilder med! Bilder plus film gick pa 10 000 kr, sjukt dyrt!!! Men sa fint att ha som minne, var skoj att titta pa. Brollopet i borjan av juni blev lyckat!
 
Lite bilder pa hennes dator. Vi for 3 ar sedan tror jag, pa de sista bilderna.Shoppar i Koszalin

Äckelväder igen! Började regna så jag och mamma kan inte dra till stranden idag heller. Jag blir galen! Vi åkte till atrium igen, sitter och fikar nu. Hittade btw kvittot till väskan så ska lämna den nu. Kan ju köpa något finare för 300 kr än den.
Update fran Polen

Vadret har suger fortfarande, inte en enda dag med sol.. Det bara ragnar, inte idag dock men det blaser och ar bara moln pa himlen. Men jag och mamma ska ner till havet en runda anda, maste ju det nar vi ar pa semester vid havet liksom. Pa mandag ska det bli 25 grader och stralande sol, liksom ahhhh?!?!?! Varfor ar vi inte har da istallet?
 
Kopte en Nike vaska igar men angrar det, och mamma har tappat bort mitt kvitto sa jag kan inte lamna tillbaka den, fast jag vill ha mina pengar, fattar inte varfor jag ens kopte den fran borjan, enda impuls kopet har an sa lange.
 
Har nyss atit frukost, blir lite sent har men har anda ingenstans jag maste vara nagon speciell tid sa.. Vi hors!
 
Hur ar vadret i Sverige? Kan ingen skriva en liten kommentar om vadret dar? Hoppas ni inte har det for fint ;)Mielno

Mamma är och gör pedikyr nu, själv målade jag bara naglarna. Sitter vid receptionen på hotellet hon gör det på och använder deras wifi. Gissa om vädret är bra idag? Svar nej!! Det ska tydligen bli väldigt fint från måndag och vi åker hem på lördag, vadå otur? Blir alltså inte en enda dag med fint väder. Tror vi åker och shoppar idag efter att mamma är klar, man måste ju göra något, Right?
Regn, regn, regn

Tja!
 
Vadret suger fortfarande, har typ regnat hela dagen idag.. Sa blev inte stranden idag, sjukt trakigt. Verkar inte bli battre vader forran nasta vecka och da ar vi inte har langre, yey.. Vi akte och shoppade istallet, det var kul i alla fall.
 
Imorgon ska mamma pa pedikyr kl 10 pa morgonen, far se om jag gor nagot med. Sen blir det antgligen shoppingcentret igen, om inte vadret tillater nagot annat. Sen ska vi nog grilla med, gick inte idag pga regnet.
 
Det finns mest bilder pa deras hund pa datorn sa ni far se en till sot bild pa honom!Havet

Har det bra i Polen! Kallt och blåser vid havet men vad gör man? Drar och shoppar till Koszalin istället.
Framme i Mielno

Hej!
 
Kom till morfar i Szczecin i forgar vid 11 pa kvallen. Igar var jag och mamma ute och shoppade hela dagen, skorna fanns kvar i min storlek sa jag kopte dem direkt! 13 cm, haha shiet.. Idag akte vi till Mielno (havet), vi stannar har i 3 natter. Tyvarr suger vadret, det ar kallt och blaser. Exakt samma som det var i Sverige, alltsa jag blir galen! Hur ar det hemma i Sverige nu? Hoppas pa battre vader imorgon sa att vi kan vara vid stranden i alla fall i nagra timmar, vill ju bli lite brun! Sen ska vi aka och shoppa har i Koszalin, gillar deras shoppingcenter.
 
Pa lordag aker vi till Szczecin igen och ar dar till den 29e. Ar inne pa internet hos mammas bastis nu, internet jag har saknat dig!! Men ska dra mig till vart rum nu, lasa lite innan jag gar och lagger mig. Kopte ett superfint Swarovski armband idag, love it!
 
Vi hors kanske imorgon, vi ska grilla pa kvallen sa da kan jag ju valdgasta deras hem och vara inne pa internet hehe.. Ha det bra! Har btw kramat ihjal deras sota hund, alskar den lilla (stora?) varelsen.
 
Har ar en bild pa Nicco (Malgosias son) och fina Shaggy!Nu drar jag till Polen!

Äter frukost nu och vid 11.15 åker vi mot Ystad.
 
Hejdå Sverige
Hej Polen!
 
Framme hos morfar sent ikväll, vid 23 kanske så en nästan 12 timmars lång resa väntar..
 Polen imorgon!

Har äntligen packat klart, eller ja typ i alla fall. Några saker kvar, plus mobil, laddare och liknande man inte kan packa ner i förväg.
 
Ska bli skönt att komma iväg, byta miljö lite. Shoppa, chilla vid havet i några dagar och äta gott. (KFC och Pizza Hut, alltså ÅH så gott!) Är borta 2 veckor, kommer hem den 29e.
 
Drygt med en båtresa på 8 timmar bara. Hur fördröjer man tiden liksom? Vi ska äta på restaurangen så då går det kanske 1,5 timme. Tar med mig datorn så hade tänkt kolla the last song i hytten. 3 timmar tillsammans, bara 5 kvar.. Får väl läsa/lyssna på musik/sova så går det lite fortare förhoppningsvis. Mår lite illa på båten med, om den gungar så vi får hoppas på vindstilla imorgon!
 
Känns ju inte riktigt som en utlandssemester eftersom vi varken flyger eller bor på hotell. Polen känns mer lite som ett andra hem för min del.
 

Några bilder från Mielno förra året. Mammas bästa vän hyr ut rum vid havet så där ska vi sova 3 nätter. Får äntligen träffa världens gosigaste hund igen! Får akta så jag inte kramar ihjäl honom men han är så himla fin! Sen kan man ju alltid hoppas på att snygga (eeh vad heter det, badvakten?) är där i sommar med, sjukt söt var han! Och hoppas på lagom bra väder i alla fall! Inget regn please..

I Szczecin ska vi också besöka mormors grav, åh vad jag saknar den fantastiska människan! Did you know you was an angel who forgot how to fly? I love you, best grandma in the whole wide world. You know that, right?Heels

Precis tagit ett bad (bara ser hur solbrännan försvinner mer och mer för varje gång man kommer i kontakt med dusch eller bad, buhu) men ska snart fortsätta med packningen. Går lite trögt det här. Provade dessa skorna när jag var i Polen i början av juni, älskar de! Dock kostar de runt 500 och ville inte riktigt lägga det då. Men om de finns kvar nu ska jag köpa de, kan inte glömma dem haha. Men med min tur lär de inte finnas kvar.
Packar..
Studenten

Läste nyss igenom alla fina studentkort igen. Åh får tårar i ögonen och rysningar när jag gör det. Så fina lyckoönskningar! Så fort jag tänker på studenten blir jag helt lycklig, det var verkligen den bästa dagen i hela mitt liv! Vi hade så sjukt fruktansvärt kul. Hela dagen var helt perfekt, kunde inte bli bättre. Kan man inte få ta studenten igen? Och vad jag kommer sakna klassen, helt sjukt. Kommer sakna trygga linnéskolan som jag så mycket tyckte om. Kommer sakna alla fina människor, och galna s3shb som jag skrattat så mycket tillsammans med att tårarna runnit. Tack för 3 underbara år Linné, de kommer alltid finnas i minnet och i hjärtat. Love!
Money

I studentpresent önskade jag mig pengar och fick det av väldigt många, tack alla underbara! Fick ihop 6000 kr, använde 2000 i Turkiet så har 4000 kvar. Tillsammans med 800 zl jag fick av morfar i studentpresent och 1000 kr som jag hade i mynt (sparar det hela året) har jag nu runt 6800 kr som jag ska ha med mig till Polen. Aldrig haft så mycket med mig, underbart! Nu ska det shoppas rejält :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50017bb09606ee6fb0004555.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/732026/images/2012/pic_50017bbfddf2b31839004629.jpg" class="image">
Tankar

Oj vad det hände mycket i GG avsnittet! Hoppas verkligen Blair och Chuck blir tillsammans igen, de är så söta. Tycker inte hon passar med Dan.. Men Serena?! Hoppas hon inte börjar ta droger igen! Och varför valde Lily Bart? Frågorna är många hehe. God morgon förresten. Kunde verkligen inte somna i natt, skitjobbigt. Tror jag somnade vid kl 4.30 om ens det. Antar att det var för att jag tänkte på universitet.. Är jättenervös inför att börja där, känner ju inte en enda människa i Helsingborg. Usch vill inte! Men det är faktiskt 1,5 månad kvar till skolan så varför tänker jag på det nu? Måste sluta annars lär jag inte få mycket sömn denna sommaren. Lägger upp en snygg bild på Douglas Booth, vill se lol igen haha.
Gossip girl

Ett avsnitt Gossip girl och sedan går jag och lägger mig. Ska nämligen packa största delen av imorgon, inte börjat (någon som blev förvånad nu?). Missade i alla fall GG när jag var i Turkiet så det ska jag ta och se nu. Sista avsnittet på säsong 5 och säsong 6 blir den sista. Gissa om jag blev ledsen när jag hörde det..
 
Gillade inte alls Chuck i början av GG men nu är han en av mina favoritkarraktärer. Snygg är han med!Sol i Åhus

Några fler bilder från när jag och Jessica var i Åhus förra veckan. Typ enda dagen på hela sommarlovet där man verkligen kände att det är sommarlov.. Vädret denna sommaren suger ju verkligen!
 

Har fått några frågor om vart mitt linne är ifrån. Det är köpt på New Look!

Jessica och jag matchade.. Båda hade även rosa DG handdukar haha.

Åhus.

Blev ju rätt så brun efter en dag i solen, men varför går det bort så snabbt?! Blir frustrerad..
Violetta bara; shit du är typ svart! Haha antar att hon syftade på typ mina ben?

Violetta och jag.

Jag och mammi.

Jessica la ut denna på instagram.Buhu

Vadå fjällar? Och såhär ser hela mina ben ut, plus magen och armarna. Jag vill inte tappa all min bruna färg.. Okej lagret under är väl brunare än vad jag var innan jag åkte till Alanya men ändå. Kvittar hur mycket lotion jag tar så blir jag lika torr ändå.. Ååh varför brände jag mig så i Turkiet?!
Blä

Har grymt ont i huvudet idag igen, alltså jag pallar inte :(
Turkiet, dag 2

Först åt vi en underbar hotellfrukost, så sjukt gott! Hela dagen spenderade vi vid stranden, eller ja, tills det började regna vid kl 4 i alla fall..
 
Köpte mig en rosa luftmadrass. Sjukt härligt att ligga på den, blunda och känna solen värma ryggen. Då tänkte jag att "detta är livet, nu är jag lycklig".
Himlen täcktes tyvärr av stora äckelmoln men det var galet varmt ändå. När solen kom fram senare i veckan började jag faktiskt sakna molnen lite.. Så varmt var det.
Ingen sandstrand alltså, utan mer grus. Liten besvikelse men det positiva var att sanden inte fastnade överallt.
Kleopatrastranden.
Min Saade handduk var lätt snyggast på hela stranden ;)
Bada-sola-läsa-äta-bada-sola-bada. Så spenderade jag för det mesta mina dagar i Turkiet, passade mig alldeles utmärkt!
Lite bränd och sådär va efter andra dagen..
Alanyaborgen ser ni högt däruppe.Heart on fire

Alltså hur snygg är inte Douglas Booth på en skala?! Och så söt tillsammans med Miley.. Och låten är awesome, älska LOL!Hemma från bion

Hemma efter bion med Maja. Lol var så sjukt bra! Se den! Och killen som spelade en av huvudrollerna, mums ;) hela biosalongen (förutom den enda killen som såg filmen) dog nog lite smått. Rekommenderas i alla fall starkt.
Bio

Snart ska jag och Maja på bio. LOL ska vi se, hoppas den är bra :D
Ändrade planer

Åker till Polen på söndag istället för imorgon, inte så nöjd med det beslutet men det får vara. Bara mamma mår lite bättre så. Kommer hem 29 istället för 28, blir i alla fall 1 dag mindre i Polen :( Ville åka på lördag istället men finns inga biljetter kvar.
Antagning.se

Antar att alla är nyfikna om de kom in eller inte.. Mamma sa att den säkert blir överbelastad. Jag vill bara dubbelkolla så att det är säkert att jag kom in, kollade via en länk på flashback förra gången. Men jag kommer ju inte in...!
 Packningslista

Skriver packningslista. Ska jag vara ärlig orkar jag inte packa och resa iväg igen.. Packa till Prag sen Polen i början av juni och Turkiet och nu Polen igen, jag som verkligen hatar att packa! Börjar alltid sista dagen med, åh pallar inte. Ska vara borta drygt 2 veckor med så det behövs ju en del. Btw har mamma tappat rösten och jag dör lite smått av tråkighet här hemma, har ju ingen att prata med!!
Turkiet shopping, del 3 Swarovski ring

Köpte fejk LV, Chanel och Prada i Turkiet men smycken, det ville jag köpa äkta. Fanns asmånga Thomas Sabo kopior men nej, i mitt TS armband ska det endast finnas äkta.
 
Och samma när det gäller Swarovski, vill ha äkta där med. Så denna fina ringen köpte jag. Älska!
 
En silvrig och en svart kula.LOL

Bio imorgon, LOL verkar ju bra!New stuff in my closet

Här är bild på de två andra tröjorna jag köpte i Kristianstad när jag och Jessica var och shoppade.
 
Här är btw en bild på hur tröjan från MQ ser ut på.
90 kr på rean, Vero Moda. Det gula på garderoben är tejp som inte går bort haha..
Spetslinne från H&M 149 kr.Eagle

Ett nytt linne med djup rygg. 99 kr, Gina Tricot.
 
Det är lite stort, banden ramlar ner hela tiden.. Men fanns inte andra storlekar så det får vara.White, blue and black

Skor Jeffrey Campbell // Linne Bik Bok // Kjol H&MJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

JAG KOM IN!!!!! Alltså åh vad stolt jag är över mig själv! Jag kom in på min drömutbildning. JAG ÄR ANTAGEN. Grymt jobbat Caroline, tack Caroline. Alltså åååååhhhh!!!!!! :D:D:D
 

I did it!!! Damn!
Alla 100tals timmar jag lagt ner på plugget på gymansiet, alla arbeten jag lämnat in, alla prov jag gjort, alla nätter jag suttit uppe och pluggat. Allt slit under dessa 3 åren. Alla timmar jag och Maja satt och pluggade inför matteproven, det lönade sig!!!Beautiful sunset in Alanya
Thomas Sabo seasonal

Fick denna fina Thomas Sabo berlocken till mitt halsband av mamma för några dagar sen. En sommarpresent, fin är den! ♥
 Justin

Bieber har ju blivit snygg!
Gårdagens

Bättre bilder kommer sen. Kan säga att jag frös rejält i alla fall. Var så soligt när jag gick hemifrån men sen blev det bara en massa moln och så började det blåsa..
Stan

Trevlig dag med Josefin! Vi var nog inne i alla affärer som finns i Hlm haha. Snygg tröja inne på Vero Moda! Köpte dock inte den, sparar det till shoppingen i Polen istället.
Chicco med Josefin

Usch vilken hemsk natt. Fick migränattack igåreftermiddag när jag var på stan och hade inga tabletter med mig. Kom hem vid 19 och då tog jag tabletter direkt och gick och la mig men de hjälpte inte ett skit. Tog två till och gick och la mig vid 12 men kunde verkligen inte somna! Vaknade vid 4 och hade lika hemsk migrän som 8 timmar tidigare.. Tog två tabletter till (man får högst ta sex st/dygn) men kunde verkligen inte somna. Så äckligt kvavt med! Vaknade i alla fall nu vid 11.30 och migränen är äntligen borta, bara lite huvudvärk kvar. Ska till läkaren i augusti och kolla upp mitt huvud, får kanske byta migräntabletter eller något för detta försvårar mitt liv grymt mycket. Hur många paket eeze ska man ha med sig inför drygt 2 veckor i Polen? Typ 50? Blev alltså inget Rix Fm igår..
 
Vid klockan 2 hämtar Josefin mig, vi ska till stan, fika på chicco och ta igen lite talk! Vill höra allt om hennes Cypern-resa :) Skulle egentligen träffa Simone ikväll med men det blev ändrade planer. Hörs senare då. Först; frukost!
 
Josefin förra sommaren. Idag är det inget uteserveringväder, blä. Vi får sitta inne!Migrän

Kära migrän, gå och skjut dig själv? För jag hatar verkligen dig. Tack på förhand. 
Har alltså hemsk migrän igen, god natt..En dag i Åhus

Har haft en riktigt härlig dag i Åhus med Jessica! Sol, doppa fötterna, prat, skratt, pommes, snyggingen i kiosken (hahah eller hur Jessica? ;)) och glass. Hon var tvungen att åka hem vid 17 men jag, mamma och hennes kompis satt kvar ett tag till. Läste lite och sen gick vi och åt middag, skitgott var det men mobilen dog så kunde inte fota det.
 
Bättrar på brännan!
Fina Jessica, glad att jag lärt känna dig så bra på så kort tid!
Var lite för kallt för att bada, är bortskämd med medelhavet efter Turkiet..
Men doppa fötterna gick bra!
Det blåste lite ibland..
Två glada tjejer.
Åhuuus.
"Jag fryser!"
 
Har några fler bilder men de kan ni få se imorgon för nu ska jag läsa några sidor i min bok och sedan sova, är alltid äckligt trött efter havet/stranden. Vet inte varför? I Turkiet var jag nära på att däcka kl 19 varje kväll haha, fattar inte det, man tar ju det ändå bara lugnt på stranden? Inte så att jag sprungit ett marathon direkt..One of those wonderful summerdays

Solen var med oss i princip hela dagen och första gången på läänge kändes det verkligen som sommar. Smörjde inte in mig så jag fick färg jappjapp. Skönt att äntligen kunna bättra på brännan efter Turkiet.
 
Right now.Mot Åhus

Min plan var att vakna upp till strålande sol men sanningen var den att jag vaknade upp till äckliga moln.. Jaja i vilket fall som helst så blir det stranden idag. Ska packa väskan, klä på mig och mot Åhus där jag ska träffa Jessica. Förhoppningsvis bestämmer sig även solen för att göra oss sällskap, snälla?
 

Åhus förra sommaren med mina fina ♥Turkiet, dag 1, del 3

Här kommer några bilder från vår första kväll i Turkiet. Efter att jag hade tagit ett dopp i havet gick jag upp på balkongen och njöt av den fina utsikten. Det är livet!
 
Beautiful.
Att kunna gå i linne på kvällen/natten utan att frysa.. Den känslan!
Vi var så trötta eftersom vi inte hade sovit något på hela natten så vi provade på hotellets restaurang. Hamburgaren var väl sådär, mamma åt mixed grill. Någon annan kväll tog jag något annat som var mycket godare. Till efterrätt, chokladmousse för min del och creme brulee för mamma.
Min fina mamma.
Mys och superb service!

Poolen kvällstid, upplyst och fint.
På kvällen gick vi till stan en runda och jisses vad turkarna var jobbiga, de var på oss hela tiden.. Mitt fina linne kommer från Gina tricot btw.
Varje våning var upplyst i en annan färg, vi bodde på våning 3 alltså den oranga.
Från hissen.
 
Den natten somnade jag seriöst på 1 sekund. Har aldrig varit så trött innan, la huvudet på kudden och sov hehe.Nytt från MQ

Köpte även denna tröjan i Kristianstad. MQ, 299 kr. Älskar den!
 
 New in, blue skirt

Vero Moda, på rean. Dragkedjan är där bak.A smile is the best makeup

Linne från JC, 149 kr.
Ingen av bilderna ger riktigt färgen rättvisa. Mammas kommentar "Oj vad neonfärgad den är" eheh antar att hon inte riktigt gillar mitt linne men det gör jag. 49 kr på rean, bik bok.New in

Precis fotat det jag köpte när jag och Jessica var i Kristianstad. Bilder kommer strax upp.
 
 Turkiet shopping, del 2, Iphoneskal

Dessa två iphoneskalen köpte jag i en affär där killen verkligen inte ville släppa oss ifrån haha. Bara vi sa nej och gick därifrån så sprang han efter oss på gatan och "please, come back, buy this" Nu i efterhand inser jag att jag kunde pruta rätt mycket mer i den affären men jag suger ju på att pruta..
 
Blev två LV skal, nöjd!För då minns jag kärleken // Sjutton år och skitsnygg

Läste ut "För då minns jag kärleken" av Charlotte Alfvin igår, verkligen jättebra bok!
 
Ohh no, hade nyss skrivit en lång och fin recension så råkar jag radera allt, men AHHHH. Försöker igen då.
 
En hemsk, rörande och otroligt sorlig berättelse. Boken handlar om Lotta och hennes Jacob som åkte till Thailand efter jul 2004 för att koppla av, de var med om tsunamin och Jacob kom aldrig hem igen, han dog i deras paradis. Detta är en sann berättelse där Lotta berättar om allt det hemska hon upplevde under flodvågen och hur hon gick från att överleva till att faktiskt börja leva igen. Den berörde mig otroligt och under vissa stunder rann tårarna. Tsunamin måste ha varit ett hemskt trauma att gå igenom, så många oskyldiga människor som gick bort.. Trots det hemska lyckades Lotta finna ljuset i livet en gång till och jag hoppas att hon en dag blir 100% lycklig igen. Lotta dog nästan själv och var efteråt tvungen att opereras dagligen under 5 veckors tid.
 
Efter att ha läst denna bok fick det mig att tänka på hur bra vi faktiskt har det här i livet, att vi lever och mår bra. "Vi vet inte hur länge vi har varandra och det kostar inget att sträcka ut en hand" SANT! Varför lägga ner dyrbar tid av sitt liv på att vara sura på varandra? Det ska jag ha i minnet.

Läs den! Ni kommer inte att bli besvikna.
 
När jag ändå är igång kan jag lika gärna även tips om denna boken som jag läste ut under 2 dagar på stranden i Turkiet. Jag har läst Emma Granholms tre andra böcker med och alla är lika bra, denna var inget undantag.
Felix var på semester i 2 veckor och efter att han kom hem är allt förändrat. Alla hans kompisar och tom hans tjej Alexa beter sig konstigt och snart märker han att det är pga den mystiska killen Zäta som helt plötsligt dykt upp i deras stad. Vem är Zäta egentligen och vad vill han Felixs kompisar? Felix som alltid varit det snyggatse och populäraste killen känner sig plötsligt hotad. Hur ska han lösa allt detta?

Läs denna med!
 Sommarens planer i stora drag

Idag kommer äntligen Josefin hem från Cypern, måste träffa henne i veckan innan jag åker till Polen så får hon berätta om Cypern och jag om Turkiet.
 
Imorgon blir det Åhus med Jessica, om det blir fint väder vilket jag innerligt hoppas på!!

Kanske rix fm på måndag om någon vill hänga med? Någon frivillig?
 
I veckan ska jag även träffa Maja, filmkväll eller något sånt trevligt.
 
På fredag (den 13) drar jag till Polen och är borta i 2 veckor och 1 dag. Ska även ner till havet (Mielno) i 4 dagar, hoppas på fint väder!
 
Kommer hem den 28 och då blir det packa väskan igen. För den 1 augusti blir det nämligen Liseberg med Robin, ska bli så kul!
 
Sen är det Hässleholmsfestivalen.
 
Och i augusti blir det förhoppningsvis fint väder, vilket är likamed Vinslöv och Åhus en hel del gånger hoppas jag? Sen om någon vill hitta på något sådär spontant är jag mer än gärna på! Typ shopping i Malmö nångång eller andra förslag? Bio? I´m in, det är bara att höra av sig :)
 
Den 3 september börjar skolan.. Om jag kommer in dvs, men det vill jag inte tänka på nu..
 
Nu börjar en massa roliga saker hända, för hittils har denna sommaren varit dötrist! Seriöst, en av de tråkigaste somrarna ever. LIKSOM VART ÄR SOLEN?!
 Black golden zigzag

Kolla vilka fina iphoneskal! Just nu kostar de bara 99 kr så jag klickade hem det längst till höger på första raden. Tog nog det sista för direkt efter stod det "slut i lager", om ni vill ha ett så får ni skynda att fynda! Nitar är snyggt.
Vilket skal är eran favorit?Swarovski

Denna fina Swarovski ring köpte jag i Polen i början av juni. Enkel men så fin.
 Sommar, sol & grillat

Här kommer ett gäng bilder från när vi var hemma hos Ewelina och hennes familj och grillade förra lördagen. De hade gjort det så himla fint! Dukat superfint och så god mat. Jag älskar grillat, men vi kan aldrig grilla hemma eftersom vi inte har trädgård. Så om någon vill bjuda mig på grill kommer jag mer än gärna hehe..
 
Ewelina älskar också att shoppa och resa så vi satt uppe till midnatt och kollade på resor, Chanel, LV, Gucci och Burberrys hemsidor och drömde oss bort lite.
 
Mamma hade bakat.
Snygg och romantisk inredning i hela huset.
Så härligt att sitta på altanen med solen som lyste genom altanfönstret.
Himla fin och somrig dukning!
Hur gott?! Det fanns så mycket att välja mellan, behöver jag säga att man blev mätt?
Årets första grillning för min del.
Simon, riktigt härlig kille!Fel sms

Idag har jag rensat lite i mina garderober. Resultat? 6 fulla kassar med kläder, smycken, väskor och skor jag inte vill ha längre. Mammas jobbarkompis ska kolla på sakerna och det hon inte vill ha ska jag försöka sälja på annat håll. Resten får jag ge bort.
 
Sen har jag varit på stan en runda och ätit på infinity. Jag och mamma skojade med varandra så skrev hon ett sms så frågar jag "vem skriver du till?" Hon bara, vänta lite. Sen någon minut efter, har du inte fått smset Caroline? Jag bara, ehh nej vilket sms? Så tar jag hennes telefefon och ser att hon har skivit "hej dumming :D:D:D" så skulle det vara till mig på skoj så råkade hon skicka det till sin kompis, en kompis som hon inte känt sådär länge. HAHAHHA jag dog seriöst av skratt, fick så himla ont i magen. Lilla mamma, teknik borde du nog hålla dig borta ifrån ;)
 Pictures from Turkey

Här kommer lite blandade mobilbilder från Turklandet. Allt från flygresan till playan.
 
Turkiska pengar.
0 dagar kvar, woho!
Trött tjej på väg till Malmös flygplats. Hade dygnat hela natten eftersom jag inte hann packa klart. Taxin kom och hämtade oss 4.20.
Högt ovanför molnen.
Vid kl 16 första dagen började det ÖSREGNA och då menar jag verkligen ös, det var som om himlen öppnade sig. Tur att vi satt under taket och åt.
Inte helt fel utsikt från balkongen!
Hotellet hade en privat del av stranden, vårt hotell hade de röda parasollerna. Jag och mamma gick upp kl 7 varje dag (kl 6 i svensk tid) för att lägga handdukarna på 2 solstolar längst fram vid vattnet. Tror inte man fick det egentligen men en kille på hotellet sa att jag och mamma absolut får göra det varje morgon, haha sött.
Rätt bränd av solen.. Och det sved som bara den. Nu har jag lärt mig en läxa i alla fall.. Nästa resa ska jag smörja in mig med minst 30 de första 3 dagarna!!
Vi åkte i alla fall till shoppingcentret Alanyum, och det sög. Typ 5 affärer och mestadels riktigt fula kläder. Men där fanna i alla fall wifi!
En kväll på en mycket mysig restaurang med trevliga killar som dansade små grodorna hahah.

Trött mamma..
En sen kväll när vi satt ute på balkongen såg jag plötsligt en massa vackra raketer.Dagen i bilder

Har haft en mycket bra dag med Jessica i Kristianstad. Vi började med att strosa runt lite på stan, sedan åt vi lunch på Ocean City och därefter checkade vi ännu några affärer innan vi satte oss ner på en uteservering och fikade. Fick med mig hela 6 plagg hem, 5 linnen/tröjor och 1 kjol. Nöjd! Och det billigaste kostade 49 kr, kap.
 
Provade skor.. Hur kan man gå i såna här? Snygga var det i alla fall!


God lunch.

Alltid en lika glad Jessica!

Fika bland alla moln på himlen (skulle varit finaste att skriva "fika i solen"..)Puss!

Tror man kallar detta för l y c k a ?
 
 
 Mot Kristianstad

Robin, jag och Jessica på min student!
 
Nu ska jag fixa mig för att sedan åka in till Kristianstad. Ska träffa fina Jessica och vi ska äta på Ocean City och shoppa lite. Det är väl rea nu med?Turkiet shopping, del 1, Ray-Ban

I Alanya fanns det verkligen tusentals solbrillor, Gucci, LV, Dior osv men hittade ändå inte några jag ville ha direkt. Så jag köpte ett par vanliga svarta Ray-Ban. Har ju mina äkta som jag köpte i London förra året men bra att ha ett par fejk med som jag inte behöver vara så rädd om.
 Outfit

Kjol H&M / Linne Bik Bok / Armband tidningen SOLO / Klocka Jet Set Ur & PennPink by H&M

Här är ett nytt linne jag köpte i måndags. 99 kr på H&M. Gillar den guldiga dragkedjan där bak!
 

Snart kommer ett inlägg med outfitbilder upp och sedan ska jag visa något av det jag köpte i Turkiet. Har nämligen spenderat kvällen med att fota det jag köpte där, inte så många klädesplagg, bara 2 för det var så varmt så jag orkade verkligen inte prova en massa + att jag var bränd så det gjorde superdupermegamycket ont varje gång jag tog på-av några kläder.New skirt

När jag kände mig nere här om dagen åkte jag in till stan med mamma. Lite shopping klarar oftast av att få mig på lite bättre humör.. Köpte denna mörkblåa kjolen på h&m, älskar den!
 
Kommer bli en stor favorit i sommar.Jet set

Fick en klocka i studentpresent från en av gästerna men tyckte inte riktigt om den så fick kvittot så att jag kunde byta. Den kostade över 500 kr! Gick till Ur & Penn och köpte mig en Jet set klocka för de pengarna istället, har länge velat ha en men det har aldrig blivit av. Kostade 250 kr nu på rean och försäkring till det och så fick jag typ 150 kr tillbaka med, perfekt.
 
Älskar min fina klocka.
 Slutbetyg efter 3 års slit

Loggade precis in på antaning.se för att se om alla mina betyg osv stämmer. Den 12 juli får man reda på svaret från högskolan/universitetet om man kommit in eller inte. Jag är så grymt nervös, sökte Ämneslärarutbildningen i Helsingborg som val nummer 1 och sen Juristprogrammet som 2a (men det kommer jag ändå inte komma in på eftersom där krävs i pincip MVG i ALLT) och så Grundskoleutbildning som 3e val men det vill jag ändå inte börja på. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte valde några fristående kurser med som tex sociologi för kommer jag inte in på mitt 1a val är jag rätt körd..
 
Hoppas och tror faktiskt att jag kommer in men vågar inte hoppas för mycket. 21 MVG och jag är nöjd tjej! Jag har slitit som ett djur under mina 3 gymansieår och framför allt år 3, hela sjukt vad mycket jag pluggade då. Fick alla MVG förutom 2 i 3an (filosofi och spanska steg 3, tack för det..!) men jag är grymt nöjd ändå. Vilken känsla det var att få betygen i handen på studentdagen och veta att jag skrapade ihop 21 MVG, 5 VG och 4 G. Mest stolt är jag över C ämnena som svenska c, samhälle c och engelska c. Samhällsprogrammet var riktigt jobbigt men såå bra! Lärt känna underbara människor och lärt mig väldigt mycket nytt. Swanhs lektioner tog död på oss allihopa haha..
 
Nu håller jag alla tummar på att jag kommer in!
 
 You´re the one I imagine

Älskar Imagine! Och älskar Eric med öppen skjorta ;)Så besviken.

Jag är så himla besviken på min pappa, eller jag tycker inte ens han är värd att kallas pappa. Jag kan inte förstå hur han för det första inte ens brydde sig om några kostnader inför balen och studenten utan allt, det fick mamma stå för själv. Ni som tagit studenten vet hur otroligt stora de kostnaderna är. Men det som gör mest ont är att han aldrig ens dök upp på min student, på urspringet stod han inte och väntade, han sa aldrig ens grattis. Och på balen? Seriöst, alla föräldrar var där förutom han. Hur kan man??? Så jävla dålig stil rent ut sagt. 
 
Jag intalar mig att jag inte behöver honom men det är klart man behöver 2 föräldrar. Och vet ni vad han skickar någon dag senare? Jo att han ska åka till Thailand på semester. Så han har pengar till det men inte till att ge mig en studentpresent och hjälpa mamma med alla utgifterna till studenten?! Dra åt helvete tillsammans me ditt Thailand säger jag bara. 
 
Jag behöver inte dig längre!! Att han inte dök upp på min student, bal och inte gavmig någon studentpresent kommer jag aldrig förlåta. 
 
Mamma, tack för att du finns!! <3Allt känns fel

Idag är en sån dag där allt känns fel, meningslöst och tråkigt. Jag hatar dessa dagar. Inte nog med det har jag sån migrän så jag pallar inte. Tabletter hjälper inte heller nej. 2 juli 2012, I hate you. Skitdag.Turkiet, dag 1, del 2

Efter att vi hade packat upp lite tog jag på mig bikinin och vi gick ner till stranden. Ville såklart ta ett dopp. Ska jag vara ärlig trodde jag dock att vattnet skulle vara liiite varmare, det var inte kallt men inte heller varmt direkt. Frös lite när jag gick i ibland men när solen stod på var det skönt för då svalkade i alla fall vattnet!
 
Poolen. På eftermiddagen var det knappt någon som badade så man kunde ha hela poolen för sig själv. Dock älskar jag havet så dog endast 2 dopp i poolen under hela veckan, resten av tiden spenderades vid havet. Fattar mig inte riktigt på människor som åker utomlands och sedan ligger vid..poolen hela veckan?! Bada i pool kan man göra i Sverige med, hallå ni har medelhavet runt hörnet utomlands? 
HÄRLIGT!Blue & white

Detta hade jag på mig igår när jag var och grillade.
Linnet är från Bik Bok, kjolen har jag köpt i Polen, skorna är från Skopunkten och klockan är Jetset från Ur och Penn. Var väskan, ringen och armbandet är från kan ni se i inlägget under.
Älskar btw att vara brun, känns så himla fräscht!Details

Detta hade jag på mig igår, ni får se hela outfiten sen.
Väskan är från Mischa Bartons väskkollektion, gillar den starkt.
Ringen köpte jag i Turkiet och det är Swarovski, älskar den.
Armbandet är från tidningen Solo, man kunde välja mellan vitt, orange och lila. Ville helst ha vitt men det fanns inte kvar så det fick bli lila.New stuff

Beställde ju några saker från Airshoppen innan vi åkte till Turkiet.
 
En mobilväska från Adax. Dock motsvarade den inte riktigt mina förväntningar, trodde den skulle vara mindre. Men annars är den fin dock gillar jag inte alls bandet för det är tjockt, klumpigt och fult. Funderade på att klippa av det och sagt och gjort, nu har jag satt fast det på ett mycket snyggare sätt så att det bara är enkelband, nu gillar jag den. 349 kr.
Mina 2 älskade läppglans från Clarins, 215 kr.
Favoritparfymen "Eternity" från Calvin Klein, den enda jag använder. Och body lotion till det, luktar underbart! Parfymen + bodylotion kostade 549 kr.JAG VILL

Alltså jag vet inte vad det är med mig på senaste tiden men jag går runt och tänker på saker som jag vill ha/göra typ 24/7. Seriöst, tänker på resor hela tiden, vill bara iväg och göra/köpa något kul!
 
Jag vill kunna ta så många körlektioner som jag behöver utan att tänka på hur jag ska ha råd med det. Jag vill köpa min drömbil, nämligen en svart Audi A4, jag SKA ha en sån i framtiden! Jag vill kunna gå ut och shoppa och bara köpa saker utan att ens kolla på prislappen och räkna i huvudet om jag har råd med det.
 
Jag vill resa till Dubai, Cypern, Usa, Miami, Hollywood, LA och Las Vegas. Jag vill ha en utlandsresa bokad varje sommar! Jag vill ha en äkte Louis Vuitton väska, LV pasportcase, LV nyckelring, LV resväska (så snygg!!), Chanelväska och en ny rosa resväska. Jag vill ha den där svarta underbara Alexander Wang väskan.
 
Men jag vet att jag aldrig kommer att ha råd med detta. På mitt framtida läraryrke kommer jag ju inte tjäna en förmögenhet direkt, inte så framgånsrikt nej. Så frågan är; vart hittar man en miljonär? Tips någon?!
 
Drömbilen! Så sjukt fin.
Åh så fint..