slide show

Nya skor

Jag har varit i Kristianstad typ hela dagen :) Kom hem för inte så länge sen. Han inte till alla affärer som jag ville, men är mycket nöjd ändå!
Jag och mamma åkte till Kstad lite innan 12. Så gick vi först till scorett där de hade lagt undan 2 par skor till mig. Ena paret passade och det andra inte. Sen hittade jag ett par underbara vita skor. I love them. Så 2 par blev det på scorett. Sen gick vi till h&m och där hittade jag 2 klänningar som var slut här i Hässleholm, men fanns där, h&m i Kristianstad är så mycket bättre än här. Mycket snyggare saker.

Sen skulle mamma jobba och jag följde med. Slättängskolan (stavning) den gillar jag :D Praoade med mamma för ett tag sen och den skolan var min favorit.  Så var där i typ 2 timmar, Adrian och Oscar är sjukt trevliga människor (y) Jag vill ha en ny mobil, en sån som Adrian har och han vill ha en sån som jag har haha. Ett byte kanske? (; Nej, men den ska jag köpa någongång. 

eller hur är den nice

Sen så åkte vi till skopunkten och där hittade jag 3 par skor. Så det blev 5 st tillsammans. Tack mamma, jag älskar dig!
Efter det åkte vi och åt på resturang. Mycket trevlig dag. Nu ikväll händer typ ingenting. Vill gå ut någonstans och kolla på nån brasa eller nått, men var? Så det blir väl bara att vara hemma.


Le Coq, scorett 899 kr

ballerina, scorett 450 kr

gladiatorsandaler och ett par vita och svarta sandaler från skopunkten


Lägger upp resten av bilderna imorgon ♥



Kristianstad

Studiedag, så skönt (y)

Ska bara äta frukust sen blir det Kristianstad. Affärerna stänger vid 3 så får skynda mig lite. Måste i alla fall ha nya skor. Ska kolla efter gladiatorsandaler på skopunkten och sen andra skor på scorett. Vill även gå inom h&m, cubus, bikbok och jc typ. Hmm undra om jag hinner det.

Och vad händer ikväll då?



090429

Då var man ledig 2 dagar+ helgen. (y)

Skolan var rätt tråkig idag. Syslöjd på morgonen och min lärare ger mig aldrig mer än G och jag stör mig på det som bara den! Vad jag än gör och hur fint det än är så får jag bara g. Favoriserar gör hon!
Sen idrott och 3 km. Haha jag och Nathalia kunde inte ens hitta till kartan i skogen, bra början där (;
Sen fråga vi nån och hittade rätt. Vi sprang inte utan gick med en till. Vi skulle gå andra hållet tills vi såg den första från vår klass och sen vända tillbaka (: Och som tur kom 1 riktigt snabbt så vi fick gå tillbaka, tack för det (y)
Sen fick vi reda på att vi skulle ha nationella hörförståelse i franska idag och det var skit svårt. Man fattade ju typ inte alls vad de sa sen så fick man bara höra de flesta texterna 1 gång.

Studiedag imorgon och då blir det Kristianstad sen så är alla lediga på fredag.
Hade tänkt att plugga och skriva på min inlämningsuppgift lite idag så att man har det gjort.
Och sen ska jag bara vila =) Börja läsa nån ny bok tror jag och massa annat. Måste också städa på min säng för där ser ut som en svart explosion. Bara svarta kläder överallt, hittar typ inget ;p

Jag är sugen på att gå till björket på lördag!


Skogen som inte alls gillas av mig (:



Vilka är finast?

Dessa skorna har jag kollat på ett bra tag nu, min storkek har äntligen kommit. Och på torsdag blir de mina (i alla fall 1 par) om de passar :)


Så vilka är finast?



Dagens

Informationskväll på linné dåja. De sa inte något speciellt, det mesta visste man redan. Börjar i alla fall den 17 augusti så inget kortare sommarlov som jag trodde :D

Nu ska jag äta och sen plugga samhälle. 3 km på idrotten imorgon, wiho eller inte -.-


i skolan.
klänning Jc
linne h&m

sen bytte jag om till en annan klänning innan linné

och ballerina skor till det (:



Film

Nu är jag hemma, fast bara ett tag för senare bär det av till Linnéskolan, träffa lite lärare och de från klassen och så, tror jag i alla fall :p

Tråkig fysik lektion på morgonen sen fördjupning och så.
Sen nationella i franska och det var riktigt svårt. Jag gissade typ på allt.
På svenskan fick vi reda på att vi ska göra film. Där också! Samma sak på engelskan.. och det gillar verkligen inte jag. Visst kan vara med och filma, men inte mer, men det måste man tydligen och det suger :o

Pusshaj :)



Going to school

Nu sitter jag här och äter frukust, ska alldeles strax till skolan. Börjar 8.10.
Sen blir det nationella i franska,wish me luck? (a)

Ha det bäst! ♥

xo C



Lite bilder från skolan

Ny vecka och dagarna till sommarlovet börjar närma sig, men nästa vecka ser jag verkligen inte fram emot.
* 2 inlämningar. 1 arbete och en sak till svenskan
* nationella prov i matte
* 4 andra prov :o
* massa läxor
* och tandläkaren som jag hatar.

Kul vecka va? (;

Men denna veckan är rätt så lugnt. Går bara till onsdag, studiedag på torsdag och valborg på fredag.

Idag var det först matte på morgonen, fick reda på resultatet av nationella vi gjorde förra veckan. I natt drömde jag faktiskt att jag hade fått ig, men så farligt var det inte :) 14 poäng, helt klart godkänt i alla fall. Och Cassandra fick bäst av alla, duktigt därja! Del C kvar och där vill jag få många rätt.
Sen idrott, höjdhopp. Och där skadade jag mig. Jag och Nathalia var inte med och då skulle vi ta upp pinnen när den ramlade ner och sånt. Sen så hoppade en och jag såg inte det, så kom den tjocka stora pinnen på min hand så det började blöda riktigt mycket och svullnade upp. Efter ett tag gick jag och Nathalia till skolsköterskan och där sköljde hon med medel och sånt. Känns mycket bättre nu, inte lika ont längre.
Kom några minuter sent till musiken eftersom vi hade varit där. På musiken fattar man ju nada! Skit svårt.
På svenskan hade jag muntlig redovisning. Gick rätt så bra för att vara jag haha :)
På engelskan fick vi tillbaka nationella uppsats, vg+, så blev nöjd!

Dagen avslutades med 2 timmars fysik. Tråkigare finns typ inte.

på fysiken

Nathalia




Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Jordyn Taylor- Accessory
Alesha Dixon- Breathe slow
Sebastian Krantz- Fallow me
Fool´s Garden- Lemon tree
Darin- Runaway




Shoes

Idag har jag haft riktig värk i magen så har inte orkat göra någonting! Ungefär för 1 timme sen orkade jag ta mig upp och började göra iordning med skorna. Räknade alla, ställde iordning och sånt. 23 par hade jag. Då räknade jag med alla, flippflopp, gympaskor osv. Fast jag vill ha fler. Gladiatorsandaler och ett par snygga ballerina, det är det jag behöver.
Hur många par skor har ni?

Hittade också massvis med skor jag inte visste att jag hade som låg i skorkartongen i hallen :)


bland annat så hittade jag dessa skorna

och de här

och mina senaste darlings =) {snyggare i verkligheten ;p}


Nu måste jag nog plugga lite. Svenska prov på tisdag, måste få vg på ordklasserna, nationella i franska :o läsförståelse, ja undra hur det kommer gå? Dåligt antar jag. Och fysik prov som jag missade för typ 2 veckor sen, fast ska nog flytta det till nån annan dag för annars blir det för mycket.

/carolinepersson



090426

Idag hade jag tänkt dra till stan för att leta efter en tröja, men nu blir dte inte så. Får dra dit imorgon efter skolan istället.
Idag ska jag ta paus från att sola, istället ska jag städa, göra iordning bland skorna (gjorde aldrig det igår), packa ner alla vinterjackor osv. Sen måste jag också plugga, fast vi har en sån kort vecka mån-ons så är det massa plugg denna veckan.

Ha det bra och brän er inte i solen (;



Saturday

Efter att jag kommit hem från solskenet idag har jag bara smörjt in med med svalkande after sun, och det svider som satan fortfarande! Sen har jag bara kollat på tv, varit inne på datan och bara tagit det lugnt. Jag gillar lördagar.

Nu ska jag faktiskt kolla vilka sommarskor jag har. Mina skor ligger huller om buller i hallen och ska nog ta tag i det snart, (om jag orkar)

Ha det bäst!


bilder från Spanien 08. Såhär brun vill jag va nu (y)



2 timmar i solen



2 timmar i solen, en frida tidning och ipod. Det är det som behövs :D blåste lite, men solen stod på ändå :)

När jag kom in märkte jag att jag hade bränt mig rejält ajdå!

och bara på halva armen, eftersom jag hade kofta på, så är helt röd på halva armen nu haha ;p



Ut och sola?

Idag vaknade jag 9.20, det är verkligen inte likt mig så tänkte gå upp och göra en massa saker, men sen somna jag såklart om haha (y)

Tänkte i alla fall äta en sen frukust nu och sen gå ut och lägga mig i solen med en tidning och njuta av vädret, fast det blåser nog rätt mycket idag :/

Vi hörs sen!




Dagens


I skolan, lite av dagens outfit också ;p

Min dag har bestått av;
* skola från 9.30-14.20. Slutade tidigare idag var det var konsert på pe valet (y) Kanske inte världens bästa, men det gick.
* sola
* stan
* ännu mer solande

Inte för att jag blev särskilt brun, men aja alltid skönt att ligga i solen. Idag var det en väldigt varm dag. Runt 20-22 grader hela dagen.

Nu så är det äntligen fredag. Jag älskar fredagar, även fast jag alltid är så trött på fredagskvällarna, efter hela veckan, men ska nog kolla på tv lite och sen sova.

PUSS! :D



Lite bilder från igår

Här kommer lite bilder från dansshowen och så. Fick tillbaka min data idag, wiho. Fast är 600 kr fattigare (n)







Sötast.se


Kolla så sööt! Om jag skulle haft 9.000 kr skulle jag köpt denna sötnosen direkt ♥



Dansshow

Nu är jag hemma igen. Träffade Sofia och Samuel vid 6 tiden sen gick vi upp till kulturhuset, där träffrade man bla. Emma och Victor. Klockan halv 7 började det och vi satt på typ 3 raden. Showen var jättebra och alla var duktigt! När de började dansa Spice Girls blev man sugen på att gå upp och dansa jag med, kunde ju alla stegen osv.
Skulle gärna lagt upp lite bilder jag tog, men det får vänta tills jag har fått tillbaka min data.
Nu blir det en sen middag, en liten hemmagjord pizza och kanske lite soppa, sen plugga franska.

Skolan var helt okej. På morgonen började vi med nationella proven i matte, shit som  jag var nervös! Det gick inte speciellt bra heller.. Gissade på rätt många och alla blev säkert fel!
Sen typ fördjupning och massa sånt. Batalde även klasströjan idag. 300 kr. Det tycker jag faktiskt är rätt så mycket för en tröja, men de blir säkert bra :D På svenskan hade jag tänklt redovisa, men jag hann tyvär inte. Det får bli på måndag, men jag vill ha det över nu!

Eftersom jag inte har några bilder så kommer här i alla fall en låt med Sebastian Krantz, lyssna och njut ;)



Just dance

Hejsan!

Kom hem från skolan för inte så länge sen och klockan halv 7 ikväll blir det kulturhuset och kolla på dansshow. Skulle egentligen varit med, men slutade för nån månad sen.
Kan inte ladda upp några bilder eftersom jag inte har fått tillbaka min data än aja :)



Aldrig mer orientering.

Okej det gick åt helvete rent ut sagt! :/
Kom till hässleholmsgården vid 9.40, så startade vi 9.46. Den första kontrollen var lätt och sen gick  vi vidare, sen så gick man ju såklart för långt och var typ vilse..Så gick vi tillbaka och hittade kontroll 2 till slut. Sen började det.. Var tvungen att gå in i skogen och gå igenom den typ för att komma vidare. Och så var det skit blött! Massa gyttja och sånt skit. Kunde inte komma över där och så fick jag in massa vatten i mina vita skor som nu var typ helt svarta! Sen så fastnade skon i gyttjan och jag fick inte ut den ;s Så stod där i bara strumpor.. Fy säger jag bara, man kunde knappt gå i skorna sen så tungt allting var, allt gick bara fel. Bestämde mig för att inte fortsätta eftersom det typ var 9 kontroller till. Men tror ni att man kan hitta ut ur den jäkla skogen?! NEEEJ. Allt ser ju precis likadant ut.
Sofia ville fortsätta och det förstår jag eftersom hon ville få betyg, men jag bestämde mig för att dra tillbaka..
Träffade två snälla tanter som var ute och gick i skogen, de visade en väg och sa att jag kunde gå den så skulle jag nog komma tillbaka, men jag ville inte gå där själv, för tänk så går man helt vilse, då kommer man ju aldrig ut därifrån..
Då sa de att jag kunde följa med dem så kunde de skjutsa tillbaka mig. Gick i typ 25 minuter sen så var vi framme vi d deras bil. Tackar för det! :) Så tog typ 5 av 13 kontroller, gissar på att jag blev diskad? ;s

Usch vilken dag i alla fall. En sak vet jag och det är att jag aldrig mer ska orientera! Never ever.

Nu ska jag typ snart plugga lite matte, repetera en massa saker innan nationella imorgon, jag vill inte ;p



Orientering!

Suck, suck och suck. Jag hatar orientering, går vilse hela tiden haha. Sist gick det ju inte heller så bra. Jag och Sofia tog typ 5 kontroller sen gick vi vilse och kunde inte hitta ut ur skogen ;o
Har inte tänkt att vara där så länge idag. 1timme och 15 minuter, max! Sen drar jag tillbaka endå fast vi inte hittat alla kontrollerna.

Vad ska man ha på dig i skogen? Tjocktröja/ jacka? Linne/ t-shirt?

Ska snart börja göra iordning mig, startar 9.46 och ska åka vid halv 10. Hörs sen.


Snart så ska vi ut i skogen..



Lejonet Christian

Hejsan ♥

Sitter på denna sega datan så blir inte så långt inlägg, men ska i alla fall skriva några rader. Skola som vanligt typ fysik, fördjupning, franska och dubbelpass i svenska. På svenskan började vi med de muntliga bokredovisningarna, usch! Det blev inte jag idag, det var cirka 10 som gjorde det, blir väl jag på torsdag då!
Efter skolan åkte jag och mamma till stan för att kolla vad det var med min data, det var tydligen nåt kort som var i sönder eller nåt sånt, så det går på cirka 600 kr. Kanske blir klar innan helgen, vilket jag hoppas starkt på (y)

Annars har dagen varit lugn, inga läxor till imorgon eftersom det är orientering, åh ännu värre, skulle hellre varit i skolan en hel dag, promise! Startar 9.46 så ingen sovmorgon därja..

Bara en klumpig sak som jag gjorde alldeles nyss, jag skulle springa till vardagsrummet och kolla en sak snabbt och såklart halkar jag på golvet och flyger rakt ner haha. Det gjorde riktigt ont i min hand och överallt, ajdå ;/ Snacka om att ha ont i morgon innan orienteringen..

Har suttit och kollat på videon som jag la upp igår en massvis gånger. Den är så sjukt gullig så det är inte sant! Den ska jag kolla på varje dag haha :D
Om jag har förstått det rätt så köpte John Rendall & Ace Berg ett litet lejon i en affär i London, de hade honom hemma i London ett tag, men sen när han blev för stor var de tvungna att lämna honom i Afrika. Efter ett år ville de åka och hälsa på honom där, men de fick massvis med varningar som sa att de inte skulle göra det eftersom han är ett vilt lejon nu och ledare i sin flock och ändå inte skulle känt igen de, men det gjorde dom ändå. Efter många timmars letande hittade de till slut lejonet och kolla bara på videon för att se hur det slutade. 

Okej det blev ett ganska lång inlägg endå, men nu ska typ snart sova.
Puss och godnatt!



Helt otroligt

Kolla denna videon!


Det är helt otroligt hur ett vilt lejon kan komma ihåg en människa sådär. Det är så man får tårar i ögonen.  Så sjukt gulligt!♥



Sönder..Igen!

Jag är arg. Min laptop funkar inte igen! Förra gången var det ju hårddisken och då gick det en massa penagr åt det och nu vet jag inte vad det är för fel, vet bara att jag blir riktigt trött på det.. Köpte en ny sladd idag eftersom de igår sa att det kan vara det som är felet, men tror ni det hjälpte? NEJ såklart inte! Får gå till dataporten imorgon, men är trött på att lägga ner en massa pengar på en dator.
Har i alla fall märkt att vi i dagens samhälle är sjukt beroende av datorer och det är även jag. Förr i tiden fanns det inte datorer och det var kanske bättre, eller? Man hade i alla fall mycket mer tid till annat för en dator är en tids tjuv, ni känner väl igen detta; jag ska bara vara inne i 20 minuter och sedan blir det 3 timmar, minst. Sån är i alla fall jag.
Så är inte på bästa humör idag, ska snart stänga av denna sega datan och inte va inne mer alls idag.

Aja nog om det. Idag var det skola som vanligt, först matte gick igenom lite inför nationella. Sen idrott ute nuja. och jag hatar det. Så sjukt varmt ju och såklart var smarta jag klädd i svart från topp till tå när den stekheta solen stod på. Så riktigt trött efter 40 minuter idrott. Spelade basket jag och 2 andra i mitt lag, rätt kul fast jobbigt :p
På musiken fick vi tillbaka våra musikprov och jag trodde absolut inte att jag skulle få mer än G, men fick VG. Bra det.
På svenskan kollade vi klart på Lejonkungen som vi började med förra gången och jag är nog typ den enda i klassen som aldrig har sett Lejonkungen innan :P Haha jag var faktiskt rädd för den filmen när jag var liten så det är därför (y) Den var i alla fall jättebra (:

Kan inte lägga upp några bilder från denna datan, hoppas min bärbara funkar igen imorgon.

Pussoch Kram



Baby goodbye!

Sitter på den andra datan nu så den är lite seg, men jag kan inte in på internet på min laptop. Sladden funkar inte alls så ingen koppling till internet. Det är så jobbigt att det alltid ska vara nåt fel med datorer. Måste köpa en ny sladd imorgon, funderar på att byta till trådlöst, men jag vet inte? Är det bra eller blir internet segare?

Seg söndag igen då. Har i alla fall precis sålt min moped. La in en annons på blocket igår och idag ringde en som ville köpa den. Egentligen fattar jag inte varför jag köpte en moppe från början när jag inte ens kört 40 km :o Och körkort tog jag ju också..aja ;p Man blev lite sugen på att köra när de gjorde det, men nu är den i alla fall såld.

Snart måste jag plugga lite, skriva bokrecension till svenskan bla. Sen matte, svenska, engelska och lite sånt. Imorgon blir det orientering på idrotten ;/ Jag tänker i alla fall inte spriga palla det haha.

Puss&kram


Baby goodbye!




Vernissage

Igår var det dags för vernissage på vår skola med vårat måleriprojekt "Finns det något att stjäla?!" som vi har jobbat med ända sen november.
Många av bilderna blev väldigt fina :)

http://www.nsk.se/article/20090417/NYHETER/655631024/1129/*/HASSLEHOLM/stulna-motiv-i-konstutstallning
Kolla in länken här ovanför om ni vill läsa hela artikeln som Norra Skåne har skrivit.

 
Och där hängde min bild ;p



En bild från björket

Haha kollade precis på björkets hemsida och hittade denna bilden på mig och Cassandra. Den blev sjukt ful på mej, men man får ju bjuda på sig själv lite ;)




Tävling

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://idaseverinsson.blogg.se/
Var med du också :D



God damn your beautiful


Chester see- God damn your beautiful, jättefin låt ♥



Gladiatorsandaler

Jag vill ha ett par gladiatorsandaler, det är hur snyggt som helst! Någon som vet var det finns några fina? :)


Dessa kommer från halsens.se



Ny design!

Sådär nu har jag äntligen en ny design :) Det är Paulina som gjorde den!
Hope you like it ♥



My picture


Här är mitt kollage, ser lite konstigt ut på bilden men aja ;p



090416

Heej!

Kanske ska berätta lite om gårdagen och idag.
Igår; Var bara på slöjden på morgonen, sen hem eftersom jag skulle till läkaren i Kristianstad sen. Jag hatar sjukhus, det är bland det värsta som finns! Bara tanken på att jag låg på sjukhuset i 2 hela veckor när jag fick diabetes får mig att må dåligt (n) I alla fall så åkte jag och mamma in till Kstad, de byggde om typ överallt och även vid sjukhus så letade typ efter parkering i 15 min. Det gick i alla fall rätt bra hos läkaren, fast diabetessköterskan var inte på bästa humör (n)

Sen efter blev jag hungrig så jag och mamma stack till burger king och åt lite (y)
Sen hände inte så mycket mer.

Idag; Skola från 8.00-15.30. Dubbelpass i matte och sen i samhälle. Fick reda på vad jag fick på provet, vg- men det är inte speciellt dåligt för att komma från vår so lärare som är vääldigt snål med betyg.
Efter det var det lunch och sen på fördjupningen målade jag på mitt kollage. Utställningen i aulan är imorgon, så det måste vara klart tills dess. Kom rätt så långt, har bara några små saker kvar, men vi har 1 lektion imorgon så det är bra :)

Nu ska jag äta och sen plugga lite. Puss på att det är fredag imorgon och att vi börjar 9.25 ;*


Jag för någon dag sen



Shakiras nya album

Shakiras nya album Spotlight släpps nu nångång under 2009 och jag har längtat såå mycket efter det eftersom Shakira är min absoluta favorit artist, men jag måste säga att jag blev lite besviken idag när jag lyssnade på en av låtarna på youtube som kommer vara med på albumet.. Var är hennes speciella röst?! Hoppas de andra låtarna är bättre, men gillar henne i alla fall haha :)


Rätt dålig kvalite, men det finns ju ingen musik video än.



Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Akon- Stuck with each other
Enrique Iglesias ft. Ciara- Taking back my love
Chester- God damn you´r beautiful
Guro Josh project- Infinity
Flo Rida- Right round




Dagens

Dagens outfit. Dålig bild, men hann inte ta nån annan.


Väska- Puma
Leggins- från Polen
Tunika- JC
Kofta- Esprit
Skärp- Fått av mamma
Skinnjacka- Cubus

Var bara på slöjden nu i morse och idag blir det läkaren, diabeteskontroll i Kristianstad. Byta någon? (a) För jag vill inte! :(



En liten lista

Jag har tråkigt, så här kommer en lista ;*

Vad blir ditt namn baklänges?
enilorac

Har du gjort en snö ängel i år?
nej

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
2 veckor ;/

Platt eller lockigt hår?
platt tror jag

Vad gör du när det regnar?
datan, läser

Har en dröm gått i uppfyllelse?
adå

Vad har du för startsida på internet?
hp

Vem ringde du senast?
mamma

Vem fick du senast sms av?
Anja

Har du haft vattkoppor?
yesbox

Har du någon gång testat karate?
nej, vill inte det heller ;)

Vilken mobilringsignal?
bleeding love

Minimorötter eller pommes frites?
pommes

Första sporten du gick på?
balett haha

Vad längtar du mest till just nu? 
sommarlovet

Hur gammal har du tänkt bli?
så gammal som möjligt! :)

Vad drömde du inatt?
 adu, det kommer jag inte ihåg

Vilken tv-serie är bäst?
gossip girl, blue water high

Kan du gå ner i spagat?
nej

Vad åt du senast?
pasta

Höga eller låga strumpor?
höga på vintern, låga på sommaren

Vad är du mest rädd för i hela världen?
 
spindlar, hajar och så ;s

Har du varit kär i en kändis?
haha nej inte precis

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?

neej

Vad har du för färg på ditt påslakan?
 
rosa

Vad ska du döpa dina barn till?
Summer, Chantal eller Kevin (:

Sommar eller snö? 
sommar

Bikini eller baddräkt?

bikini

Är du mörkrädd?
nja inte precis

Riktig gran eller plastgran?
plast

Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt

Godaste drickan till frukosten?
 
fun light (y)

Senast lästa bok?

en shopaholic säger ja

Vem kramade du senast?
ingen aning

Vill du bli president?

haha nej

Har du spelat kille i en teater?
nej

Duscha eller bada?
bada

Kan du ditt mobilnr utantill?
japp

Har du tråkigt?

yes, lite

Har du gråtit i skolan någon gång?

ja

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
haha nej

Vilken färg har din jacka?
svart

Använder du långkallingar?
nej xD

Är du höjdrädd?
nja, ibland 

Vem var det senaste som fick dig att skratta?
några i skolan antar jag

Vad ska du göra NU?
svara klart på det hära kanske? ;)

Hur äter du ett äpple?
vilken fråga? som valigt kanske haha

Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
jaa!

Bästa tv program?
gossip girl, blue water high

Rent spontant, bästa present du kan få?
det finns mycket kul man kan få

Resmål som fascinerar?
USA, London, Cypern, Grekland, Mexico

Förrätt eller efterrätt?
båda

Tre saker du alltid har med dig?
mobil, läppglans, väska

Den senaste komplimangen du fick?
"så fint hår du har"



Nu ska jag äta och sen börjar Ugly Betty igen, wiho! Ha det bra så länge.



Sool

Då var första skoldagen efter lovet avklarad, inte speciellt mycket läxor till imorgon, skönt!
Ska ut i solen lite nu, hörs senare :*



Nu så var lovet slut

Nu är lovet slut och upp tidigt som vanligt imorgon då.. Jag som älskar att sova! Lovet har i alla fall varit bra och kul. Gjort mycket roliga saker, kanske inte tagit det lugnt så mycket som jag velat, men hunnit med andra saker =)
Har erat lov varit bra?

Jag är stressad över en massa saker;
* fysik prov på onsdag, jag kan ingenting, men ska inte göra det denna veckan för ska till läkaren på onsdag så några dagar mer i alla fall.
* måste göra om ordklasse provet i svenska för att få VG i betyg, och det är ett helt tjockt häfte.. man blir ju bara trött när man kollar på det! Och det ska helst göras denna veckan.
* bildkollaget ska vara klart på fredag och då är det utställning, och jag har typ riktigt mycket kvar
* orientering på onsdag, jag hatar orientering. Går vilse i skogen varje jäkla gång.

En massa mer saker som jag inte kommer på just nu (a)

Nu ska jag ta ett varmt bad, plugga lite, läsa och sen sova. Undra om jag kommer kunna somna idag? Tror inte det..

Ha en bra dag imorgon, puss på alla som läser ♥



Trött

Åh idag är jag trött! Det blev rätt sent igår och sen kunde jag inte alls somna..Haft problem med det de senaste nätterna igen ;/ Usch jag hatar det. Somnade inte förens halv 5 igår :o Och skola imorgon, jag vill ha mer lov.

Nu ska jag äta en väldigt, väldigt sen frukust. Hörs lite senare.




Gäster

Dagen började med en påskfrukost med familjen som varje år :)
Idag ska vi ha gäster, mammas två kompisar, Semir, Rut och Betty så ska städa mitt rum lite nu.
Dom sista dagarna har det inte alls varit så fint väder här i Skåne, inte mycket sol och igår blåste det. Jag vill ha sommar nu.


Bild från igårkväll, osminkad och allt (;




Shakira



2 bilder från Shakiras senaste semester =D Kolla hunden, så söt.




Lugn dag

Idag har det varit en slapp dag. Vakna ju efter 1 så dagen har inte varit speciellt lång, men lugn. Har städat lite, rensat lite i garderoben och så. Jag borde egentligen plugga, både svenska och fysik, men jag orkar inte. Lov är ju till för att vila eller hur? Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, men kolla Cassandras blogg :) www.flickanstrawberry.blogg.se 
Och glad påsk! =D


Mamma hittade 2 snygga skärp som hon hade för länge sen och jag fick dom. Me like!



En fredagskväll på björket

Åh jag har nog aldrig sovit såhär länge innan, vaknade vid 13.10! Ojoj, men det behövdes verkligen. Gick inte och la mig förens efter 3 och somnade nog vid halv 4. Men nu är jag utvilad! =)

Igår kom jag och Cassandra till björket lite innan halv 11 och eftersom vi redan hade biljett så behövde vi bara stå i kön där man visar legitimation/pass. Så det gick lite snabbare. När vi kom in spelade de ungefär 2 vanliga låtar och sen var det dags för förbandet och det var bland det sämsta jag hört! Herregud inte alls min musiksmak, ville bara att de skulle sluta spela och dansa kunde man ju inte heller till den musiken, men vi gjorde i alla fall det bästa vi kunde haha ;)

Sen var det äntligen vanlig musik, bra sådan och vi dansade på. Det var riktigt kul. Efter ett tag kom Joddla med Siv in på scenen och alla blev som galna! Skrek Joddla, Joddla haha. Så var det en massa konstiga människor där också, massa raggare och sånt ;o Joddla spelade på ett tag och det blev många skratt. Sen vanlig musik resten av kvällen. En sak som jag mindre tycker om är att det finns så sjukt många jobbiga killar där som följer efter och vill dansa med en hela tiden, dom fattar visst lite trögt haha :D
Tack för en rolig kväll Cassandra :)


Detta hade jag på mig.


När Joddla kom in på scenen



Ohja så bra fotograf man är, så att inte ens ansiktet kommer med haha


Shake it!




Hemma

Nu är jag hemma! Trött som bara den och ont i fötterna av allt dansande, men kul var det :D
Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen sooova länge.

Godnatt ♥



Björket

Snart är det dags för björket, och jag har fått huvudvärk ;/ Hoppas det går över snart.. Kul ska det i alla fall bli. Lägger nog upp vad jag ska ha på mig innan jag sticker.


Jag och Cassandra på björket för några månader sen



Calvin Goldspink


Älska låten! ♥ och älska hans hår, så fint.
Rätt dålig kvalite tyvär.



Torsdag

Redan torsdag och det betyder att det inte är så många dagar kvar på lovet. Lovet har varit bra än så länge och skulle gärna kunna vara lite längre.

Idag kom den svarta klänningen från nelly.com, men det passade tyvär inte, så den kan jag inte ha på björket imorgon. Ska nog ha det rosa linnet som jag köpte igår och leggins till det. Linnet är ju rätt kort, men leggins är ju nästan som byxor, så det borde bli bra? :)

Annars idag har det inte hänt så mycket. Stan med mamma en stund och köpte biljett till björket så slipper man stå i kön till kassan, bra ju!

Nu ska jag nog kolla på film lite, för det finns typ inget annat roligt att göra. Puss och Kram.



300 inlägg nu ;D



Pic


Har inte lagt in bilder på det jag köpte än, men här kommer i alla fall en
på mig och Cassandra från stan idag. Köpte tröjan på bilden. 299 kr, MQ

Nu ska jag sova, puss och godnatt ♥



Topp 3 snyggaste kändis killarna

Topp 3, snyggaste kändis killarna enligt mig ;D


*Sebastian Krantz
*Calvin Goldspink
*Adam Saunders

Vilken är eran favorit kille av alla som finns i den stora världen? ;)



Shopaholic

Kom hem från stan med Cassandra för en stund sen :) Och jag måste sluta shoppa! Varje gång jag tänker spara nu till sommaren till Cypern och Polen går jag till stan och slösar alla mina pengar. Usch på mig :p Sluta shoppa nu Caroline! Men det är ju så kul att shoppa (: Får börja spara från och med nu, några månader kvar i alla fall.

Ska äta nu, lägger upp lite bilder från stan sen.

Puss ♥



Filmkväll

Ikväll var det filmkväll hos Cassandra :) Kom dit vid 18.20 fast var tvungen att åka hem vid 21.00 igen :/
Blir så trött på det där med diabetes, att hela tiden passa tider med spruter och måltider, jag hatar det rent ut sagt :(
Det var i alla fall trevligt och vi kollade på Inne till varje pris den var bra :D Sen var vi inne på datan och lite sånt.


movie


Cassandra :)



Sötsöt


Haha denna låten är för söt! ♥

Nu ska jag till stan med mamma en snabbis, sen på kvällen blir det tjejkväll hos Cassandra



12 år sedan <3



12 år sedan du gick bort älskade mormor <3
Fastän jag var så liten, bara 4 år så minns jag dig bra.
Du var en av världens bästa människor, en levande ängel.
R.i.p, jag älskar dig <3



Resan är ombokad!

Nu har jag och mamma bokat om resan till Cypern som vi egentligen skulle till den 15 juni, men nu blir det 6 juli mycket bättre tycker jag :D Varmare blir det i alla fall, så hinner man få lite färg här hemma innan också.




Beställa?

Beställde ju den här klänningen förra veckan, men fick sedan ett mejl av nelly.com där det stod att den tyvär var slutsåld och att de inte skulle få in den mer.



Men idag hittade jag en likadan fast i svart, men vet inte riktigt om jag ska beställa den, visst den är fin, men jag ville ha den blåa för svart kan vara rätt tråkigt i mängden och jag har redan massvis med svarta kläder. Blå är ju mer sommrig, men kanske beställer den ändå? För klänningen är ju underbart söt!



Bloggen firar 7 månader

Kom precis på att jag haft bloggen i 7 månader idag! Lite mer än ett halvår, herregud vad tiden går fort..

Har precis badat och fönar håret. Ska snart iväg, men kommer vid 8 igen. Puss ;*


Bjuder på en bild från i somras.



Grekland vs Cypern

Hejsan ♥

Hur mår ni i vår värmen? Själv mår jag bara bra. Idag har det inte hänt något speciellt och ska inte göra det heller. På kvällen ska vi bara till mammas kompis och fika.
Har tänkt mycket på resan i sommar. Cypern, ja jag vet inte riktigt? Är det någon som har varit där och hur är det? Får känslan av att strämderna inte är breda och långa utan rätt så korta, stämmer det? Även att det finns stenar på botten i havet och det är ju inte bra.

Annars så är Grekland helt underbart också, men ett hotell som verkade super är tyvär redan fullbokat.
Grekland eller Cypern? Help me!




Bio

Igår var jag som sagt på bio med Cassandra :) När vi kom dit väntade han med biljetterna på oss för vi var tydligen de enda som skulle se filmen, så vi hade hela biosalongen för oss själva, den lilla men ändå :D
Så vi kunde välja av alla 29 platserna så vi satte oss längst upp, favoritplatserna ;p Den började typ direkt och filmen var jättebra. En sån där härlig romantisk tjejfilm. Fina kläder var det och man blir ju bara mer shopping sugen. Bra musik var det också! Så det är ett tips se En shopaholics bekännelser om ni inte redan sett den.







Enrique Iglesias



Yes, jag lyckades få in en låt i bloggen :D Det var ju inte så svårt när man fattar hur man ska göra.
Så här kommer den; Taking back my love- Enrique Iglesias ft. Ciara



Vid din sida

Idag var jag som sagt på bio, men mer om det + bilder kommer imorgon för min kamera är död just nu.
Åt när jag kom hem och sen blev det film, nån på 4;an. Vid din sida hette den nog. Mamma hade sett den innan, och jag kollade lite halvt, men det var faktiskt bra, så kollade klart på den.
Den handlade om en familj där mamman var sjuk i cancer och skulle dö.. Pappan hade ny flickvän och barnen gillade inte henne i början osv. Lite seg sådär ibland, men helt klart värd att titta på.

Det måste vara hemskt att mista sin mamma som de gjorde i filmen och även i  I taket lyser stjärnorna, jag kan inte ens tänka mig det! Tänk att växa upp utan sin mamma, usch nej :/ ♥



Titta vem som var ute


Sötnosen Mollie var ute i det fina vädret, kolla bara ögonen så fina ♥
Jag vill ha en hund!




En shopaholics bekännelser

Ikväll blir det bio med Cassandra, En shopaholics bekännelser den verkar vara jättebra.
Böckerna är i alla fall super :D

Nån som sett den?




Bilder från stan

Var som sagt på stan efter skolan, hittade inte speciellt mycket, hade inte så mycket pengar för den delen heller :p
Det blev i alla fall ett par leggins, klocka och solglasögon.

Lite bilder ;


Outfit; väska- jc, skinnjacka- cubus, klänning- jc, solbrillor- Polen kanske?


Solglasögon från glitter, 129 kr


ego pic.




Påsklov

Äntligen är det påsklooooov :D

9 dagars ledighet, gud så skönt!
I veckan blir det bio, stan, kompisar, björket :)
Vad ska ni göra på lovet?



Skola och stan

Så nu är jag äntligen hemma efter en lång dag! För det första är ju vädret så härligt att man bara vill vara ute. Över 20 grader i solen och idag var det verkligen sommar väder. Man kunde ju gå i klänning och kofta :D
Fast skolan blir så sjukt uppvärmd när det är varmt ute! Utanför bild salen är det ju värsta Spanien värmen haha.

Efter skolan åkte jag och mammi till stan :) Länge sen man var på stan med mamma, alltid trevligt ;D
Köpte lite saker, lägger upp bilder sen.

Men nu ska jag byta om, äta och sen börjar ju talang ikväll, glöm inte det.
Det var ju där Sebastian var med förra året.


snygging därja :)



Lindsey

Oj vad mycket klockan är och jag sitter här och fönar håret, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket för imorgon är det en rätt lugn dag i skolan sen lov :)
Och franska dikten är ju omöjlig att lära sig utan till.
Sans me parler
Sans me regarder
är typ det enda jag kan hehe..



Natti ♥



Dagens

Fredag imorgon och sen loov, åh ska bli så skönt!
Imorgon börjar vi halv 10, i love it :)
Ska bara ta och plugga in den megalånga fransk dikten till imorgon, sen bada, tvätta och föna håret och sen sova.

Dagens outfit



Klänning- Jc
Kofta- MQ
Leggins- Polen
Halsband- Fått i present



Vårväder

Torsdag och solen skiner, härligt. Kollade på termometern för inte så länge sen och det var 20 grader i solen. Fast det jobbiga är att det är kallt på morgonen idag var det till exempel -1 och sen på eftermiddagen är det varmt, man vet ju inte riktigt vad man ska ha på sig ;p

Sitter i alla fall här hemma nu. Hade precis prov i samhälle, det gick faktiskt rätt så bra. G frågorna kunde man ju och 1 vg fråga är jag helt säker på, den andra var lite svårare, men ett vg skulle inte sitta fel :) Mest om man ska in på samhälle så kanske det är bra att ha vg i det. Håltimme i engelska igen, så börjar 13.15 precis som förra torsdagen. Då med fördjupning, sen svenska.

Lägger upp dagens outfit sen, pussar ♥



The dream must stay alive

Har letat efter en låt jättelänge, men inte vetat vad den heter, men nu vet jag
The dream must stay alive
Är det någon som har den, skicka i så fall? (a)



Nu ska jag fortsätta plugga på samhälle, regering och riksdag hit och dit, booring. :)



Våren

Tagit paus från pluggandet och varit ute en stund. Så skönt att våren börjar komma nu :) Då kan man äntligen gå i skinnjacka igen. Me like!




Onsdag

Denna dagen har kanske inte varit den bästa.
* Vaknar med mega huvudvärk
* Får tillbaka proven i franska. G+ och jag är inte nöjd. Vill verkligen inte sänka mig i det!
* 5; an funkar fortfarande inte
* Måste plugga superduper mycket idag. Samhälle prov imorgon och jag vill få bra betyg!
* Fick precis mejl från Nelly och där stod att den snygga blåa klänningen jag beställde var slut och de inte kommer få den, dålig stil! Jag som tänkte ha den till Klaudias student :/

Ja lite negativa saker därja! Det positiva är väl att vi slutade 1 timme tidigare och att solen skiner, då vill man ju va ute, men plugg för min del.

1 april idag, har ni blivit lurade?
Jag blev av mamma på morgonen, men inte annars ;)