slide show

Black wall

l Arts districs i Los Angeles hittade jag denna svarta vägg och passade på att knäppa lite bilder. 
Frida och Emma in action, otroligt duktiga fotografer båda två!



Arlanda Clarion hotell

Dagen innan vi flög till USA så tog jag och Alexandra flyget till Stockholm för att sova på hotell på Arlanda och kunna möta upp de andra 06 på morgonen. Innan vi sov så gott i de sköna sängarna så åt vi på hotellets restaurang som är grym!! Det är Marcus Samuelssons restaurang vilket syntes på priset men galet gott var det.
Min oxfilé kostade 310 kr (!!!) och var superliten men såå god. Alexandra tog en ceasarsallad som var rejäl, kycklingen såg så god ut!
 
Efter några timmars sömn gick vi upp vid 4 och åt frukost innan vi träffade resten av gänget. 



Mixed from the US

Ett gäng blandade bilder från USA där jag är med som Lovisa Jivhed har tagit. 


Ska snart till stan för att möta upp Bengan och Thea, vi ska äta och sen ha spelkväll. 

Arts district
Åktur på flak till Antylope Canyon
Jag, Emma och Frida vid Las Vegas skylten
Jag och girlsen @ Antylope



Los Angeles - city of angels

Los Angeles - city of angels
 
Första dagen på resan besökte vi Arts District som ligger i Downtown Los Angeles. Det är ett superhäftigt område med en massa grafitti art. Här ses ju oftast grafitti som något fult men det var riktigt vackert och jag är förbluffad över hur man kan måla så vackert som mycket av det jag såg i Art District.
 
Förälskade mig framför allt i dessa vingar, så vackra!
 



Torrence - Los Angeles - California

På en gata i Torrance Blvd på väg mot allas vårt kära Denny´s
Fina Los Angeles!!
Framme vid vårt mål, yeey. Åt pannkakor med vit choklad inuti, rekommenderas om ni besöker Denny´s.
Los Angeles med dess palmer är väldigt fotovänligt. Efter frukosten gick vi till Walmart som jag inte tycker är något speciellt, förstår inte hypen haha?
 
Mycket trevlig morgon i Torrance hur som helst. Härligt att vandra runt innan staden riktigt vaknat till liv.
 



Torrance Blvd

Första dagen i USA spenderades i Los Angeles. Vi sov 4 tjejer i ett rum hela resan och första dagen var jag jetlaggad så jag var pigg klockan 6 på morgonen och vi begav oss på en morgonrunda i Torrance för att upptäcka omgivningarna. Vi hamnade på Denny´s som är en stor amerikansk matkedja och där åt vi frukost, underbara pannkakor!
Morgonen var kylig men det var underbart att vandra runt i LA som jag lätt måste besöka igen, älskar. På första bilden ser ni hotellet som vi inte bodde på hehe, men det såg så fint och mysigt ut! På andra bilden ser ni Sofie och Alexandra. 



Jetlag?

På svensk mark! Shit vad sliten man är nu. Flyget mellan LA och Dallas gick bra fast nästa mellan Dallas och London som var på drygt 9 timmar var helt galet drygt, sen var det turbulens ett flertal gånger och jag blev verkligen livrädd. Tänkte typ nu störtar flygplanet och jag kommer dö, usch obehagligt! På slutet av den flighten fick jag sjuk migrän och började må rejält illa. Tog en migränmedicin men den hjälpte inget. När jag och Frida skulle sätta oss och äta så kände jag ett sjukt illamående och var tvungen att springa till toaletten, skakade i hela kroppen samtidigt som jag grät inne på toalettgolvet, gud såhär i efterhand var det verkligen hemskt. Fick i mig lite mat och trodde det blev bättre men hade fel för nästa attack kom och det var den maten. Sen hade vi riktigt bråttom till gaten så jag hann inte köpa medicin och trodde jag skulle dö på vägen typ. Väl inne i flygplanet fick jag sätta mig längst bak nära toaletterna och personalen ombord var verkligen supersnälla. Jag sov nästan hela flygresan och illamåendet var mycket bättre, kunde till och med äta på hotellets restaurang nu på kvällen med Alexandra. 
 
Någon som vet vad som kunde hänt? Hade det varit matförgiftning så fortsätter man väl spy mycket längre eller? Kanske finns med några timmar också bara. Är det sjuk migrän i kombination med jetlag och 20 i blodsocker? Lite sömn? Jag har ingen aning men hemskt var det. Är det någon av er som har dåliga jetlag upplevelser? 
I natt sover jag och Alexandra på hotell på Arlanda och tar flyget hem imorgon, skönt faktiskt. Då får jag äntligen träffa mamma efter 2 veckor, saknat henne!!
 



En helt klart minnesvärd resa

Köpte wifi på flygplanet, funkar faktiskt jättebra på mobilen men sämre på datorn men ska försöka blogga lite. Tänkte sova också, gärna så många timmar som möjligt. Har hört att jetlagen blir mycket jobbigare från USA till Sverige än tvärtom? I USA var det jobbigt första dagarna typ, jag vaknade supertidigt och var hur pigg som helst, annars kände jag inte av mycket.
 
Nu ska jag bara vara hemma så kan egentligen sova till 15 om min kropp känner för det, så skönt.
USA resan har varit grym på så många sätt! Jag har upplevt helt fantastiska platser som jag aldrig hade upplevt innan, vi har sett så sjukt mycket och varje gång blir jag helt mållös över att vår jord är så satans vacker. Tappade verkligen hakan flera gånger, får ni chansen att uppleva dessa ställen så åk dit!! Har så många favoriter.
 
Jag har lärt känna nya vänner, guuud jag saknar redan Moa och Nellie. Shit vad mycket vi har skrattat, och Janelle älskling "It´s from Miss guided people!!", åhh haha ♥ Hoppas verkligen på att få hänga med dessa girls igen. Alla deltagare var verkligen supertrevliga! Jag har lärt mig saker om mig själv och jag har varit hemifrån under 2 veckors tid, något jag aldrig tidigare varit. Jag har fixat både diabetes och migrän med motgångar men det har gått. Dagarna har varit fruktansvärt intensiva, vi har ofta sovit mellan 2-4 timmar men vi har hunnit med otroligt mycket. Jag vet inte hur många bilder jag har att visa er, kommer nog aldrig ta slut.. 
 
Men hey, var har kommentarerna tagit vägen? Var är niiii? 



Hejdå USA

Nu sitter jag på flyget hem från Los Angeles. Vi mellanlandade först i Dallas och nu flyger vi mellan Dallas och London där vi ska mellanlanda igen innan vi tar flyget till Stockholm. Sjukt lång resedag med andra ord! När vi kommer till Stockholm ska jag och Alexandra sova på hotell på Arlanda innan vi tar flyget hem på lördag. Blir alltså en midsommar på Arlanda i år, kul?? 

Här är två bilder från Los Angeles art District som Emma Grann @ Studio Emma Svensson har tagit. Otroligt duktig fotograf och fantastisk människa, kommer sakna Emma!!



test

 



Art District in LA

Här är några bilder från Art District i Los Angeles. Det är ett område med en massa riktigt snygg Grafitti. Själva området är ett fattigt och där fanns en massa skummisar men om man bara talar om the art så var det grymt! 

Sofie & jag 🌵🌵
Älskar vingarna!
@the rooftop in LA



Uppe på Horseshoe bend

Lätt topp 3 över händelser i mitt liv. Här sitter jag på en klippa drygt 1500 meter upp med benen dinglandes nerför klippan. Utan staket, utan någonting. 


Hjälp fattar inte att jag vågade men det var en grym adrenalinkick!!




Lever livet i USA

Jag trodde jag skulle blogga en massa här men tiden är verkligen knapp! Och internet varierar beroende på hotell. 


Väldigt intensiva dagar men jag har upplevt så mycket här. Kolla bara på bilden nedan, wow! Vi har 4-5 dagar kvar här.




Min mobil är sönder

Hej på er från USA! 
 
Min mobil har gått sönder, värsta mardrömmen som kunde hända. Idag när jag skulle kliva ur bilen så ramlade den ner på asfalten med skärmen neråt!! Skärmen är inte spräckt och det är inget glapp eller så heller, skärmen ser hel ut men den blev svart direkt och så är den fortfarande. Blev så himla ledsen! 
 
Imorgon har vi fotoundervisning klockan 10 men jag måste till Apple store och lämna in min mobil då. Vi befinner oss i Las Vegas just nu. Jag hoppas innerligt att de kan fixa min mobil imorgon annars kommer jag bli helt knäckt. Tänk så går den inte ens att fixa? Dööööör.
 
Har alltså varit utan mobil exakt hela dagen, pray for me. Hoppas hoppas det löser sig imorgon!



Vad ska vi göra i USA?

Tänkte skriva lite vad vi ska göra i USA på fotoresan. Såhär ser våra 12 dagar ut.
 
Dag 1: Flyg från Stockholm till Los Angeles. Där vi landar tar bilarna oss till hotellet.
Dag 2: Dagen börjar med fotoundervisning och sedan ska vi till Downdown och Art District i LA för att fota. På kvällen blir det middag på Cheescake Factory. 
 
Dag 3: Mot Jushua Tree som är ett ökenlandskap. Där ska vi spendera hela dagen och på kvällen åker vi mot Las Vegas.
 
 Dag 4: Dagen börjar med fotoundervisning och sedan är det fritid resten av dagen! Gryyymt.
 
Dag 5: Denna dagen står Grand Canyon på schemat dit vi åker direkt efter frukost för att hinna fota så mycket som möjligt. Wow kommer bli så coolt! Efter solnedgången ska vi äta middag på ett cowboyställe.
Dag 6: Denna dagen ska vi till Antelope Canyon och Horseshoe Bend. Jag har typ aldrig hört om dessa ställena men efter att ha kollat bilder verkar det sick! 
 
Dag 7: Vi ska köra mot Valley fire, resan tar 4 timmar och där fotograferar vi hela dagen.
 
Dag 8: Dags för Death Valley, ett otroligt varmt ställe tydligen men verkar väldigt häftigt. 
 
Dag 9: Mommoth Lakes ska vi spendera dagen i. Man kan följa med på en hike eller chilla, jag väljer det senare.
 
Dag 10: Vi ska till Yosemit National Park och även fota ett vattenfall. Det står på min bucketlist att få se ett vattenfall så jag är grymt taggad.
 
Dag 11: Vi ska se Hollywoodskylten, så coolt! Sen är det fritid i Los Angeles, yeeey. På kvällen blir det gemensam middag & sen bio. 
 
Dag 12: Hemresa mot Sverige som med mellanlandning tar drygt 19 kommer, fyfan. Förhoppningsvis kommer jag hem med minnen för livet :)



Maria Montazami på flygplatsen

Hej på er!
 
Idag var en sjuk stressig dag, har nog aldrig stressat så mycket i hela mitt liv. Jag hann packa det mesta (glömde dock mitt bankkort hemma, vad är oddsen??). När vi var på flygplatsen i Malmö kommer det tre personer med sjukt många resväskor, jag tänkte bara shit vad mycket packning så kollar jag lite mer noga så är det Maria Montazami, hennes dotter Hanna och hennes son Nicolas. Jag ville egentligen inte störa men ville så gärna ta en bild så frågade och de var grymt trevliga! Hanna är såå vacker och Nicolas såg ju verkligen inte fel ut. 
 
De bor på samma hotell som vi och tog samma flyg som vi. Jag och Alexandra flög från Malmö till Stockholm, checkade in på ett hotell på flygplatsen och sen gick vi och åt på restaurangen som finns här. Nu ligger vi i en varsin säng på rummet och vi ska upp klockan 04.30. Klockan 6 ska vi träffa resten av gänget och sen åker vi mot USA!!! Kan inte fatta det, att det är dags. Vi landar i Los Angeles efter 18,5 timmes resa. Kommer döööö! Har dock med mig sömntabletter så ska faktiskt ta det första gången i mitt liv. 
 
Vi mellanlandar i London, har med mig datorn så vi hörs förhoppningsvis då. Annars hörs vi från USA! Galeeeet. 



Stress

Hej!
Stressigt liv deluxe. Flänger fram och tillbaka men har så mycket att göra innan resan. 

Igår gjorde jag ögonfransar och bryn så det är fixat inför resan. Har köpt en massa nödvändigt och börjat packa, långt ifrån klar though. Har fixat alla läkemedel och sånt nödvändig med migränen + diabates. 

Idag jobbade jag och nu har jag precis tagit 37 botoxsprutor i huvudet, lika äckligt varje gång men min neurolog är helt fantastisk. Så himla duktig och snäll! Han tog mig extra idag bara så att jag ska få botox innan USA, hur snäll?? Nu är jag lagom sliten och har ont överallt men vi ska på student snart. Simon sprang ut för drygt 1 timme sen men vi är ju fortfarande i Kristianstad. 

Ska bli superkul med student! Sen måste jag hem och packa. 
Är det någon som tagit sömntabletter vid långflygning btw?




Trött är förnamnet

Hej på er!

 
Vi kom hem från Liseberg vid 00.30 i natt. Sov inte ens 4 timmar och har jobbat hela dagen så är helt sluuuut. Liseberg var grymt kul!
 
Imorgon är min näst sista dag på jobbet och sen åker jag till USA. Hur sjukt?? Känns inte som om jag är redo än!
 
 



Liseberg!!

Vi är i Göteborg!! Både idag och imorgon ska vi till Liseberg, Yey är så taggad! 




Days...

De senaste dagarnas händelser..

I torsdags var jag på jobbet till kl 20 för det var föräldrarmöte och jag träffade min blivande klass som jag ska vara mentor för. När jag var i personalrummet så råkade jag klämma mitt finger i dörren och det är inte vilken dörr som helst utan en dörr som stängs av sig själv och den är jävligt tung. Mitt finger fastade alltså där och jag har på riktigt i hela mitt liv aldrig upplevt en värre smärta. Jag trodde mitt finger skulle ramla av. Det var så sjukt obehagligt. Som tur är var skolsköterskan fortfarande kvar så hon kollade på det och sa att jag hade väldigt mycket tur för det kunde gått rejält illa. Har fortfarande ont idag men från och med nu ska jag alltid vara superförsiktig..
I fredags var jag i Helsingborg på examenscermoni! Jag tog ju examen för några månader sedan men eftersom att vi var så få som tog examen då så fixade de ingen ceremoni så vi fick gå nu tillsammans med gymnasiet. Nu har jag fått ett avslut på mina 4,5 års universitetetsstudier. Ceremonin var väl inget speciellt i sig får jag säga men ändå ok.. det var sista gången någonsin jag var på campus Helsingborg och det känns himla bra! Hejdå universitet.
 
Efteråt så åkte jag och mamma till Väla. Var inte alls inställd på shopping men det blev en asbra dag! Jag fick ett otroligt vackert armband av mamma från Thomas Sabo i examenspresent. Det var galet dyrt men så himla fint!! Blev riktigt glad. Sen köpte jag själv en hel del snygga kläder och till och med mamma shoppade en massa vilket aldrig händer. Braa dag.
 



Stress är mitt nya förnamn

Jag känner mig så galet stressad inför allt just nu!
 
Om en vecka åker jag till USA (!!!!!!!) och innan dess har jag verkligen en miljon saker att göra och jag har nog aldrig känt en sån stress i hela mitt liv. Innan jag åker ska jag bland annat hitta med
 
Rätta det sista, sätta betyg på alla mina elever, jobba, fixa en massa på jobbet, fixa brorsans födelsedagspresent, åka till Liseberg och sova över i Göteborg, packa inför USA, växla pengar och fixa tusen saker inför resan, förbereda mig mentalt på att vara borta hemifrån i 2 veckor vilket jag aldrig tidigare varit, kolla så att allt är fixat med mina diabetessaker osv (det är verkligen så mycket svårare att resa med diabetes än som en frisk person), ta botox, gå på student, göra klart mina två kurser som jag läser. Jag är klar med två men har två till och det är ganska tuffa kurser. OSV OSV. Förstår ni hur mycket detta är? Jag ska hinna sova, leva och äta under denna tiden också. Stressen äter upp mig!
Jag ska försöka ta mig igenom denna veckan levande. Önska mig lycka till!



En vacker syn

Detta är så typiskt Caroline det kan bli haha.. Inte en solnedgång på stranden nej utan utanför ett shoppingcentrum. Resa och shoppa är livet enligt mig, jag älskar det verkligen. En kväll vid 21 när vi kom ut från Ster efter ett antal timmar shopping så var the sky helt fantastisk och jag var bara tvungen att knäppa lite bilder.
 



Mors dag

Insåg nyss att jag glömt trycka publicera på detta inlägg! Det skulle ha kommit upp dagen före mors dag här i Sverige.
 
Igår var det mors dag här i Polen och eftersom att vi befinner oss i Polen så firade vi det då. 
 
Jag gav mamma lite presenter och ett fint kort. Bjöd också på fika och middag.
Grattis på mors dag mamma! ♥
Jag tror inte du förstår hur mycket du faktiskt betyder för mig, utan dig vore inte livet värt att leva. Min mamma är verkligen mitt allt, den personen som alltid finns där och inte bara min mamma utan även min bästa vän. Jag kan dela allt med min mamma och vi är så lika på så många plan. Är mamma glad så är jag glad och är hon ledsen så gör mitt hjärta ont.
 
Hon är som en levande ängel, mitt allt. Jag skulle kunna skriva en milslång text om mamma men rundar av här. Jag tror alla redan vet hur mycket hon betyder för mig.



Ny video uppe på Youtube! Bröllop i Polen

Här är min video från bröllopet i Polen. Glöm inte kolla i HD 1080 för bästa kvalité. Hoppas ni gillar den! ♥ Såhär kan ett typiskt polskt bröllop se ut. 



Shopping i Polen

Jag kan verkligen inte förstå varför fler inte åker till Polen för att shoppa! Polen är fortfarande billigt, har blivit mycket dyrare men jämfört med Sverige är det fortfarande billigt! Alla bra affärer finns om man vill shoppa budget, alla stora kedjor som Bershka, Pull & Bear, Zara osv osv som man kan hitta i andra storstäder. Maten är billig och god och det finns hur många shoppingcentrum som helst. Älskar Polen, kommer aldrig sluta åka dit ♥
 
Andra dagen fick jag välja vad vi skulle göra och jag valde shopping i största shoppingcentret Kaskada.
Vi började med och leta accessoarer inför bröllopet, handlade kläder och fikade. Denna chokladtårtan är goals!!
All fika i Polen är goals! Älskar dessa stunder, på ett café i Polen med bästa mamma. Är så himla glad att vi har så bra kontakt, har alltid så kul med henne.
Var inne och kollade på Gant skor men de två jag ville ha fanns inte i min storlek så det blev inget köp. Sen kollade jag på Ralph Lauren väskan, kolla så otroligt fin den är?? Velade fram och tillbaka men kom till sist fram till att den faktiskt är för liten, min dricka plus diabetessaker fick inte ens plats så då känns det ju som ett meningslöst köp eftersom att jag alltid bär med mig detta. Hade den bara varit lite större..
Favorit-sysselsättningen stavas s h o p p i n g. En kollega på jobbet berättade att hon brukar shoppa 10 timmar om dagen i USA, wow dröm! Vi shoppade väldigt många timmar i Polen :)
Och provade väldigt mycket kläder.. Jag köpte ett av plaggen på bilden, kan ni gissa vilket?
För att summera; en jättebra dag och jag saknar redan Polen.