slide show

Så sjuk

Hej på er!

Tänkte bara uppdatera så att ni inte tror jag dött eller något sådant. Känner mig fan nästan på gränsen alltså. Började ju ta penicillin igår och idag när jag vaknade mådde jag så jävla hemskt. Ville bara gråta och aldrig mer gå upp ur sängen. Jag har blivit sååå sjuk, har inte varit såhär sjuk på länge! Jag jag feber, mår fett illa, ont i halsen, migrän från helvetet, hosta, snuva och har verkligen 0 energi. 

Hade dock lovat jobbet att jag skulle jobba idag och kände att det inte är så okej att ringa och säga att jag inte kommer när de behövde mig. Så på något sätt tog jag mig dit, helt osminkad första gången men kände bara nej skitsamma. Alla såg att jag mådde så dåligt, ville bara lägga mig ner och gråta :( på något konstigt sätt överlevde jag dagen. 

Gick och la mig direkt när jag kom hem vid 15 och sovit till nu. Känner mig helt utan ork, så himla hemskt. Är 99% säker på att lunginflammation är på G för annars mår jag aldrig såhär dåligt. 

Mamma väckte mig för en stund sen, måste ta spruta och penicillin. Ska alldeles strax sova igen.

Vilken toppen Valborg.. Hoppas verkligen ni haft en bättre dag än vad jag haft. 






Penicillin

Fy tusan vad jag mår dåligt. Vill fan bara gråta. Har suttit vid toalettstolen ett tag idag och bara spytt. 

Tog nyss antibiotika eller penicillin, hur man nu vill kalla det. Jag klarar inte av att må såhär dåligt, tar alltid penicillin när jag mår dåligt för jag kan inte hantera det på annat sätt även om jag vet att det inte är bra. 

Har inte skrivit något alls på min tenta, måste börja snart. Vill bara gråta



Skit

Idag är jag bara hemma och tacka Gud för det för herre gå dåligt jag mår. Vaknade med migrän från helvetet och så är det något med min hals för varje gång jag sväljer känns det som om jag ska spy vilken sekund som helst. Min röst är nästan borta också. 

Jag var ju sjuk innan London, vad är detta för skit :( Det värsta är att jag måste skriva klart min tenta idag. Hir ska det gå till? 





Halsont

Hej på er!

Jag började känna mig krasslig redan igår på jobbet. Har 0 energi, lite feber och otroligt ont i halsen. En sån konstig känsla i halsen. Idag har det varit likadant hela dagen. Blä, knappt druckit eller ätit på hela dagen. 

Har verkligen inte ork att ta tag i tentan idag. Det får bli imorgon! Då måste jag för det är sista dagen. 
Här var man lite söt och blond haha. Åhh :(

Ville bara kika in och önska er trevlig kväll ☺️



Favoritappar

Jag har väldigt många appar på min mobilen men använder kanske bara 10% av de?

Här kommer mina favoritappar!

Sociala medier
Behövs ens någon förklaring?
Jag är beroende av ask, extra roligt när man får många frågor såklart! Heter ask.fm/carro93 där
För att som bloggar på blogg.se är denna appen ett måste. Underlättar mobilbloggning! 

Musik och tv
Världens bästa musikapp, lätt värt att betala 99 kr i månader för. Jag är verkligen ingen youtube tjej, det drar bara batteri!
Håll koll på allt som går på tv med denna app. Det går även att spara sina favoriter. 

Nedräkning och veckor
Det kan väl inte bara vara jag som aldrig vet vilken vecka det är? Med denna appen håller du koll!
Bästa och finaste nedräkningsappen, tro mig, jag har provat många. Just denna versionen har jag betalt för men finns även en gratisversion som heter samma. 

Andra appar 
Håll koll på senaste nyheterna, aftonbladet skickar ut notiser när något händer. 
Bästa tipset för oss tjejer!! Appen ser inte ut som en mensapp vilket är skönt. Man klickar på en knapp när mensen har börjat och sen avslutar man på samma sätt. Till nästa månad har appen räknat ut när man får mens och det stämmer nästan alltid! Toppenapp. 

Foto

Glöm alla andra redigeringappar och collageappar. Denna gör snyggaste collagen och är så enkel!
Älskade, älskade instagram 
Bästa hjälpmedlet till instagram. Finns ju inget störigare än när man inte vill lägga upp en inzoomad bild men insta envisas med att zooma de  Då är whitagram perfekt! 



Summer in Greece

Nu är det 65 dagar kvar tills jag är i Grekland. Så himla efterlängtad semester! Jag har haft ännu ett tufft år med plugg, jobb och daglig migrän så jag behöver verkligen den avkopplingen en gång om året. 
I år ska vi till Makrigialos som är en liten fiskeby. Våra vänner har varit där och de säger att där typ är helt dött, har läst det på flera olika sidor också. Men vårt hotellet ska vara underbart vackert och jag behöver ingen fest och storstad. Jag åker till Grekland för att slappna av, sola, bada, äta vattenmelon och äta gyros ;) 



Mot jobbet

God morgon!

Ska till jobbet nu. När jag kommer hem ska jag antingen fortsätta på tentan för jag blev inte klar igår eller sova. Tror valet blir ganska så enkelt.. 
Hittade en gammal bild på när jag var blond och glad. Varför varför varför färgade jag mitt hår???? Är det någon som har ett bra svar på den frågan?

Önskar er en trevlig dag! 



Antingen eller

Önskeinlägg: antingen eller lista.
 
Kött eller fisk
Kaffe eller te /verkligen inget av det, dricker varken kaffe eller te så kan inte välja
Svart eller vitt
Bok eller film
Hav eller pool
Sommar eller vinter
Bad eller dusch
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Lyx eller budget
Potatis eller pasta
Guld eller silver
Biljard eller bowling
London eller New York / eftersom jag aldrig varit i NY men är säker på att jag skulle ha gillar NY ännu mer!
Morgon eller kväll
Choklad eller vanilj
Ful och lycklig eller snygg och olycklig
Skilsemester eller solsemester
Passion eller trygghet
Julafton eller midsommarafton
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukismyxor / jeans när jag är ute men finns inget skönare än mjukis
Ringa eller smsa
Enkel eller dubbelsäng
Blyerts eller bläck
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Tidning eller bok
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller
Inga barn eller 10 barn 
Skånska eller göteborgska
 Rosa eller lila
Afrika eller Asien
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus / har aldrig bott i ett hus men kan tänka mig att det är mer nice
Jordgubb eller hallon / gillar inget av det men jordgubb på saft
Nagellack eller läppstift
Sanning eller konsekvens
Långt hår eller kort hår
Aftonbladet eller expressen
Romantisk eller dirty
Äpple eller apelsin
Hockey eller fotboll
Puss eller kram
Mac eller PC
Spindlar eller ormar / finns verkligen inget äckligare än spindlar!!!
Älskad eller framgångsrik
Superstark eller supersnabb
Ketchup eller senap / fast bara till korv med bröd
Bröstförstoring eller läppförstoring
Förfest eller efterfest / aldrig varit på en efterfest
 Fota eller bli fotad
Skräckfilm eller romantisk komedi
Vin eller öl / absolut inget av det
Clowner eller Hello Kitty
Metal eller pop 
 



Q / A

Här kommer några frågor och svar på lite frågor jag fått på min ask. Jag svarar på de flesta frågor direkt på ask men på en del frågor, som jag mer tycker hör samman med bloggen (tex om jag skrivit ett inlägg på bloggen) och sedan får någon kommentar om det på ask så tycker jag det är bättre att svara här för annars förstår ändå inte någon annan som läser min ask frågorna. Hänger ni med?
 
1. 9000 för att bo hemma?! Då kan du ju lika gärna flytta?
Svar: Nej riktigt så är det inte. Jag pratade med en kompis som bor själv och hon sa att det är omöjligt att lägga undan 10 000 av 19-20 000 när man bor själv. Jag vet att jag aldrig skulle kunna lägga undan 10 000 per månad om jag bodde själv för det tillkommer alltid utgifter som man måste betala, ofta oväntade utgifter. Den andra saken är att jag under i princip hela mitt liv har bott i en väldigt fin bostadsrätt och kan inte tänka mig att bo i en vanlig lägenhet på tex Ljungdala eller stan här i Hässleholm. Jag hade mått jättedåligt då. När jag flyttar så ska jag antingen flytta till hus, till en helt nybyggd lägenhet eller till ett fint bostadsrättområde och det kostar.
 
2. Inge bra att få rosa kött när det är fläskfilé.. griskött ska alltid vara välstekt. Hade skickat tillbaka det :O
Svar: Du har alldeles rätt, griskött ska alltid vara välstekt. Vi borde egentligen skickat tillbaka det men jag tyckte det låt så dumt.. Jag är alldeles för snäll.
 
3. Fläskkött går inte beställa rött
Svar: Det har jag aldrig skrivit heller :) Jag skrev att jag inte tycker om rött kött.
 
4. Jag har gått ner 17 kilo med lfch. Prova! Du skulle gillat den dieten och den har visat sig ha massa positiva effekter på diabetes
Svar: Härligt att du har gått ner så mycket! Jag tror dock inte det är något för mig för jag skulle faktiskt inte kunnat avstå från kolhydrater.
 
5. Har du lyckats gå ner något av de tio kilona? Om du har, hur lyckades du? Behöver inspiration då jag själv behöver gå ner i vikt
Svar: Nej det har jag tyvärr inte, har inte lagt ner tid eller energi på det, har även inte varit på gymmet på ett tag. Men jag har heller inte gått upp något mer kilo sen jag slutade med tabletterna vilket glädjer mig!
 
Sen fick jag även några önskemål på inlägg jag kan skriva. Det enda är ett inlägg om när jag fick diabetes, hur det var innan och omställningen efter. Det ska fixas! Det andra tipset är listor på vad jag gillar, matbilder, recept och vad vi gör på universitetet. Ska se vad jag kan fixa ihop! :)
 
Har ni fler önskemål på inlägg så är det bara till att antingen kommentera eller skriva på min ask.fm/carro93



Drömmen om Dubai

Jag älskar verkligen att resa, det är det bästa jag vet. Alltid när jag kommer hem från en resa så skulle jag bara vilja åka igen. Allt är så mycket roligare än Hässleholm och Sverige. 

En stor dröm jag har är Dubai. Det lockar mig som bara den. Det är nog blandningen mellan lyxen, höghus, strand, häftiga sevärdheter och shopping som lockar mig. 
Allt i Dubai verkar så häftigt! 

Dock är det fruktansvärt dyrt. Själva redan med hotell plus flyg för en vecka går på runt 50 000 kr. Sen behöver man ju mycket pengar med sig så helheten går ju på runt 80 000 kr. 

Mina planer är ju dock att jag ska bo hemma ett tag till efter att jag avslutat mina studier. Jag kommer dra in runt 19 000 i månaden och betala runt 9000 hemma? Då kommer jag kunna lägga undan 10 000 per månad. Och det kan man endast göra om man bor hemma, funkar aldrig om man bor själv. 8 månader och vips har man samlat ihop 80 000 inför en resa till Dubai. 

Tagga, tagga. Åh vad jag ska resa när jag får jobb. 



London dag 2 #3 / Gordon Ramseys restaurang

Efter att vi hade varit och shoppat åkte vi till hotellet en runda för att byta om och fixa till oss inför besöken på Gordon Ramseys restaurang. Vi mötte upp familjen Gorny och sedan tog vi taxi till restaurangen.
 
Första intrycket var att den var ganska så liten men att bemötandet var väldigt trevligt. Otroligt proffsig service! Det visade sig vara det enda bra på Gordon Ramseys restaraung, eller nej, det och toaletterna för de var himla fina.
 
När vi satte oss vid bordet så kom servitören och hällde upp vatten, vi trodde att det var gratis vatten som man får innan måltiden liksom för han frågade inte ens om vi ville ha vatten. När vi fick notan stod det 220 kr för vatten, det var det sjukaste!! 
Själva inredningen var helt okej i restaurangen, inget speciellt. Jag trodde att den skulle vara mycket finare. Priserna var sjukt höga men det hade vi ändå förväntat oss för det är trots allt Gordons restaurang. Hade bara maten varit god så hade jag tyckt det var helt okej att betala så mycket pengar men nu var det ju dock den sämsta maten jag någonsin ätit..
Alexandra i sin söta Odd Molly kofta och Simon
Groupie ;) Här ser ni lite av restaurangen!
 
En av servitörerna var polska så vi fick lite tips från honom gällande menyn. Servicen kan jag som sagt inte alls klaga på för den var jättebra!
Simon king!
 
Jag och mamma bestämde oss för att beställa in en varsin fläskfilé som kostade 272 kr styck. Tydligen fick man då endast en köttbit och inget till. Ingen sås, inga grönsaker, inga pommes, ja absolut ingenting vilket var sjukt dåligt!
För det första beställde både jag och mamma köttet well done för jag gillar absolut inte när det är rött/rosa inuti och så fick vi köttet såhär, alltså medium. Är de döva eller? Mitt kött var rosa och det var absolut inte så jag hade beställt det. Köttsaften som ni ser på bilden luktade riktigt illa, jag höll på att klökas när jag luktade på det. Problemet med köttet var att det var helt och totalt smaklöst. Verkligen inte kryddor! Kände inte ens peppar och salt. Alltså det smakade verkligen ingenting. Sjukt??
Beställde in pommes som man fick betala extra för, två olika sorter. Dessa som var tjockare var helt ok men beställde även vanliga pommes med paprika smak. 1) De var mjukare och flottigare än McDonalds pommes 2) De skulle vara paprika rökta, de hade bara slängt på lite paprika krydda på.
Desserten hoppades vi verkligen skulle vara bra! Min chokladkaka; det var några jävla nötter strödda över och jag hatar nötter?! Det stod ingenting om det i menyn och så var det nötter inuti, alltså wtf fett äcklig. Och mammas creme brulee, båda vi älskar den desserten egentligen men mamma kunde inte ens äta upp sin. Den hade så himla konstig smak! Smakade verkligen kemikalier. Simon smakade också på den och tyckte den var fett äcklig.
 
Notan kom in och jag och mamma betalade 1500 kr. Som sagt, hade maten varit god så hade det inte gjort något men nu var den himla äcklig och inte ens värd 100 kr. Höredudu Gordon Ramsey, lär dina kockar laga mat..
 
Sällskapet var i alla fall grymt, vi hade så trevligt! Och taxiresan hem, alltså roligaste på länge. Jag skrattade så att jag grät men jag är otroligt besviken på hans restaurang. Gordon Ramsey kommer aldrig mer att få ett besök av oss.



Skoltrött

Åh vad det har gått segt med plugget idag! Min motivation ligger tyvärr nere på 0 både vad det gäller plugg och körkort. Jag har nu pluggat 16 år utan att ta ett enda års paus och det tar otroligt på krafterna. Hemtentor är så knepiga och såå tråkiga. Jag hatar känslan av att känna mig tvingad till något. 

Men nu har jag i alla fall rätt bra koll på hur jag ska skriva den. Imorgon ska jag upp tidigt och direkt fortsätta skriva efter frukosten. Kanske 5-6 timmars aktivt plugg och sen borde den vara klar. 
Nu blir det en chill kväll framför tvn och datorn. Ska skriva ihop en del inlägg ikväll! 



Wantie

Hej på er!
 
Vaknade med sjuk migrän, blir till att droga mediciner idag igen. Inget ovanligt.. Migränen är verkligen skit på sistone.
 
Tänkte slänga in dagens wantie. En väska från Marlene Birger, kollade på den igår på Väla och wow så perfekt. Ni som känner mig vet att jag älskar märkesväskor och kommer aldrig mer köpa en väska som inte är designer. Jag tycker det verkligen är värt att lägga ner mycket pengar på väskor för de kan man använda i så många år!
Så himla fin! Blir förhoppningsvis ett köpt i framtiden :) Kostar 2195 kr.
 
Nu ska jag börja skriva på min hemtenta, ångest på hög nivå.
 



Soooova

Idag köpte jag inget på Väla, sad but true. Jag behöver verkligen spara pengar inför sommaren!! 

Har kollat på let's dance så smått och varvat det med några små sovstunder. Kommer bli underbart att få sova ut imorgon! Hela helgen väntar plugg men sen har jag inte skola förrän 12 maj, alltså?! 😍

Fy tusan vad hemskt att vara i ett köpcentrum utan att köpa något 😧 aldrig hänt innan haha..



Tenta

Jobbade i 1,5 timme idag, kort men superkul! 

Är i skolan nu, slutar om 5 min. Äntligen! Tror min muntliga tenta gick okej, fick dock ingen feedback alls?? Min skola suger apa, verkligen. 

Snart ska jag till Väla. Kolla in några affärer och äta. Sen hem till Hässleholm för att titta på finalen av Let's dance. 



Hjärtat mitt

Igår tog jag och mamma med Jack till Cats för att äta. Åh vad han tyckte om det, tjejen som äger Cats skämde bort honom, han fick klubba, läsk, gurka och chips utan någon konstnad, så himla snällt!

Sen sprang han fram och tillbaka, haha min lilla älskling. Vi hade så kul ❤️️





Jobb och tenta

Hej på er!

Idag har jag jobbat hela dagen, är helt slut nu. Har bara suttit på soffan och gjort ingenting. 

Ska snart börja med min tenta. Jag har inte skrivit ett enda ord för vi fick den i tisdags?? Men den muntliga delen ska vara klar till imorgon redan så jag har verkligen ångest nu. Hur ska jag hinna?? Önska mig lycka till! 
Baaaabe. Vilken bild blev finast tycker ni? Jag tycker Eric blev snyggast på den värsta men bilden på mig själv är det till höger. 



Jobb och dansshow

Hej!

Sorry att jag inte bloggat idag men haft fullt upp hela dagen. Jobbade till klockan 4 först och främst. 
Dagens. Linne från nelly.com, Odd Molly cardigan, Michael Kors väska och solisar från Gucci. 

Efter jobbet stack jag snabbt till stan och åt och sedan direkt vidare till dansshow. Kom 15 minuter för sent så det var ju lagom kul.. Stressigt AF. Showen var helt okej. Ska nog på en i maj också för två kompisar dansar då. 
Efter showen åt jag på cats, mys!

Ska sova tidigt idag. Imorgon blir det jobb och sen måste jag skriva ihop en tenta som ska redovisas på fredag, fick den igår så liksom WTF, hur ska det där gå till? Kommer bli svindåligt men har ju inte tid. 

Fredag skola & sen tenta hela helgen. 



Eric & jag

Här är min andra selfie med Eric, världens finaste kille! ❤️️
Babe



Migrän och sol

Jobbade idag och runt 12 fick jag sån sjuk migrän. Trodde det skulle bli bättre men det blev bara värre så nu vill jag bara lägga mig ner och gråta. Så äckligt, jävla ont. 
21 grader och vita Air Max, livet. 

Kom hem, gick ut och solade men klarade bara 5 minuter för a) det var för varmt i jeans och b) fick bara ännu mer migrän. 

Nu ska jag äta, bada, kolla på tv och sova. Glöm inte kolla på inför ESC idag, Mr Saade ska vara med och bedöma låtarna. 



Promenad i vårvädret

Nu är jag hemma efter 1,5 timmes promenad. Ont i foten nu :( den blir aldrig bra alltså. Men skönt vad det. Vi pratade på hela vägen, skönt med vänner där det aldrig blir pinsam tystnad. 
Vi gick förbi ett asfint hus, herregud så perfekt!! Hade kunnat flytta in när som. 

Nu ska jag faktiskt plugga. 



Jobb, stan och promenad

Hej på er!

Jobbade bara till 11 idag för eleverna har orientering nu på eftermiddagen. 

Sitter just nu på Chicco och har nyss ätit, orka laga mat hemma liksom. Ska snart ta bussen hem. 

När jag kommer hem tänkte jag plugga lite och klockan 14.20 ska jag möta upp en kompis och så ska vi ut på promenad och bara prata en massa, det behövs ibland. Och vädret är ju helt underbart! 



London dag 2 #2

Fler bilder från London och Madame Tussauds.
Marilyn Monroe
Simon och Roman
Shrek <3
Christiano, inte så jättelik!
The Beatles
Amy, så sjukt lik!
Rihanna, hur lik?!
Mr Obama
Och jag fick jobb som Obamas assistent ;)
Efter Madame Tussauds tog jag och mamma taxi till Victoria´s Secret där det blev storshopping, deras påsar är ju bara så fina!
När vi hade droppat av påsarna på hotellrummet tog vi sedan taxin till KFC, jag var såå sugen! När vi kommer fram är KFC tydligen stängt, snacka om att man blev ledsen :( Vi åt på Pizza Hut istället, inte alls lika gott som i Polen och svindyrt men helt okej.
Efter vi hade ätit så strosade vi runt på Oxford Street ett tag men jag hade så sjukt ont i benen och fötterna så orkade inte så länge. Därefter åkte vi tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning inför Gordon Ramseys restaurang men det kommer i ett annat inlägg.



Stripped live

Fler bilder från Eric Saade konserten, Stripped Live. Bilderna är tagna med min systemkamera så jag blev rätt nöjd faktiskt. Mycket rök på scenen försvårade fotograferingen lite dock.



London shopping #10

Förutom linnena från Pink är dessa plagg de enda kläderna jag köpte i London. Köpte mycket annat men lite kläder. Fast i och för sig har jag så sjukt mycket kläder hemma så jag behöver inte mer.
Enkla men snygga shorts från Topshop
Pyjamasbyxor från Marc & Spencer, söta!!
Topp från Pull & Bear



London shopping #9

Ni vet dessa tatueringar som alla bloggerskor har? Tycker de är så himla snygga till sommaren så självklart var jag tvungen att köpa! Det ena arket kostade 20 kronor och det andra 120. Primark vs Topshop..
Här är min otroligt snygga bikini i våtdräktsmaterial precis som triangl. Fick en fråga på ask hur det kan vara någon passform på det materialet och det undrade jag faktiskt också först men förvånansvärt nog är det mycket bra passform! Den sitter liksom på plats och knölar inte ihop sig som andra bikinis så jag är hur nöjd som helst. Den är från Forever 21.



Eric Saade striped live

Gårkvällen var så himla underbar! 
 
Insläppet var klockan 18 men sedan fick vi stå i kön inomhus till klockan 19.30 vilket var sjukt segt och riktigt dåligt uppstyrt! Mina vänner Malin och Erica kom fram Göteborg och jag har saknat de så mycket! Det var riktigt roligt att ses och vi stod och pratade hela tiden. Underbara tjejer! Till slut fick vi i alla fall komma in i arenan.
 
Alla vi 3 hade VIP platser och backstage så vi satt på rad 3, såg sjukt bra och man satt så nära scenen! Toppenplatser. Konserten var helt magisk, det var riktigt länge sedan jag var på en Eric konsert och det var så härligt att få se honom göra det som han brinner för, musik. Grym show! Gamla låtar blandade med nya och så hans nya singel plus en massa dans på det. Erics mamma fyller år på onsdag så han tog med henne upp på scenen så sjöng hela arenen jag må hon leva, fint. Konserten får 10/10 av mig!
 
Här kommer en bildbomb från konserten.
Mamma Marlene och Eric
Så sjukt snygg i den svarta skinnjackan!!
Efter konserten skulle vi stå kvar vid scenen och visas till backstagerummet. Jag höll verkligen på att kissa på mig så jag var bara tvungen att springa på toa, jag har aldrig gått på toa så snabbt haha. När jag kommer tillbaka till arenan så är alla borta?! Alla hade redan gått till backstage, fick panik. Men sen ser jag att Erica och Malin står kvar där uppe och väntar på mig, guld värda.
 
Efter ett litet tag kommer Eric in backstage, ahh babe!! Vi var 52 stycken backstage vilket enligt mig var lite för många. Jag trodde vi skulle delas in i grupper så som vi gjorde för några år sedan men nope. Jag armbågade mig fram och hamnade riktigt nära Eric, man får ju ta chansen ;)
Så snygg alltså! *-*
 
Vi fick ställa frågor till Eric och jag sa att hans nya låt är grym och frågade var han fick inspiration till den från? Han berättade att han jobbade med en engelsk producent i London och han tyckte att svenskar är så snygga och klär sig så fint och så uppkom Girl from Sweden.
 
Därefter sjöng han 3 låtar, en cover, coming home och sting och alla sjöng med. Det blev som en allsång, sjukt härlig stämning! Därefter tog vi bilder och fick autograf. Backstage varade i 1 timme.
 
Hade verkligen en sjukt underbar kväll och jag har verkligen världens bästa och finaste idol. För varje gång jag träffar honom tycker jag bara om honom allt mer. Eric är en sjukt härlig kille, otroligt jordnära, snäll, rolig och helt fantastisk.



London shopping #8

På Victoria´s Secret i London köpte jag även två läppglans och på Victoria´s Secret pink (typ deras systeraffär) köpte jag två linnen. Jag hade kunnat köpa så mycket mer men det var så dyrt där! Ett linne kostade närmare 400 kr vilket jag tycker är otroligt dyrt. Det blev i alla fall två stycken, älskar de!
Luktar så gott! Det ljusrosa är oerhört snyggt
Stilrent och snyggt!



Gir from Sweden

 
Igår spelade som sagt Eric sin nya singel för oss som aldrig har spelats innan. Den var så grym! Helt annorlunda än allt annat han släppt tidigare men åh vad jag gillar den.
 
Kommer bli en riktig sommarplåga! Och kolla hans dans, damn he is so hot ;)
 
Lyssna, lyssna, lyssna!
 
Välj HD kvalitet när ni kollar.



New in

Nytt träningslinne från Nike. Köpt på nelly.com



Migrän

Hej på er!

Vakande typ nyss, har sån äcklig migrän idag så det finns inte. Gick och la mig halv 3 och det var otroligt högt ljud på konserten igår och mitt huvud klarar verkligen inte av något av det. Det är sorgligt att jag är så ung men knappt kan göra saker som för andra är naturligt så som gå på konserter, nattklubb med hög musik och sena nätter. 
Babe 

Nu ska jag till stan och köpa gyros från international food street market. Jag älskar gyros!! Kommer leva på det i Grekland. 



Underbar kväll

Åh har haft en sån himla bra kväll!!
 
När jag var på jobbet fick jag sån sjuk migrän som i London igen, jag ville bara lägga mig ner och gråta. Tog så sjukt mycket medicin så hela mitt ben domnade bort, jag trodde inte jag skulle kunna ta mig till konserten men hade ju köpt biljett för 1500 kr så det kändes inte som ett alternativ.
 
Hängde med Erica och Malin hela kvällen, såna himla underbara tjejer och de har varit riktigt saknade! Både bor i Göteborg så vi träffas inte alls ofta.
 
Konserten var amazing och backstage var ännu mer amazing. Eric är magisk, fy tusan vad jag älskar den killen.
Några bilder från kvällen, ögongodis på hög nivå. ♥
 
Eric spelade sin kommande singel för första gången idag, vi är de första som fick höra den :D Så sjuuukt bra!!



Konsert och backstage

Idag ska jag träffa min älskling!! 

Ska till Helsingborg nu. Eric Saade konsert klockan 19.30 och sedan backstage ikväll. Hoppas på att få komma hem med ännu en selfie med Eric. 



Lips

Jag har alltid haft fylliga läppar och jag älskar det! Det är en av de få sakerna jag är nöjd med hos mig själv. Många gör läppförstoringar för att få fylliga läppar och jag har det naturligt, lucky me! 

Har på mig mitt nya Victoria's Secret läppglans idag och damn vilka läppar man får alltså! 👄



Finaste smset

Hej på er!

Sitter på jobbet nu, börjar inte förrän 9.50 men åkte med mamma så passar på att plugga lite. 

Idag fyller min absolut bästa killkompis år, grattis! Fick det här smset av honom nyss, världens bästa ❤️️❤️️ att ett sms kan göra en så glad. 
Gulligaste någonsin! 



London dag 2 #1 / Madame Tussauds

Dag två vaknade jag ganska så utvilad. Vi gick ner och åt en sjukt god frukost (har bloggat om den innan, så himla gott!) och sedan begav vi oss alla 6 mot Madame Tussauds. När taxin släppte av oss såg vi den enorma kön. Som tur är hade vi redan biljetter så vi bara gick förbi den. Klockan var då ungefär 10. När vi ska lämna in biljetterna så säger tjejen i kassan att de inte har några lediga platser på Madame förrän klockan 12.15! Vi blev sååå sura! Vad skulle vi göra i 2 timmar?! Så himla dålig stil av dem, vi hade ju redan köpt biljetter från Sverige.
 
Men vad skulle vi göra? Vi gick och tittade i Souvernir butiker och gick sedan till ett café för de vuxna ville dricka kaffe. 
Simon #modell
Finaste Evelina, åh vad jag tycker om henne!!
 
Klockan 12.15 gick vi tillbaka till Madame och fick äntligen komma in. Det var störtmycket folk!! Alltså verkligen helt sjukt äckligt mycket. Vi var ju på Madame 2011 också och då kunde man lugnt gå och titta på alla dockor men nu fick man trängas och det var omöjligt att komma fram! Gav upp på flera stycken för jag orkade inte stå och trängas med 60 andra personer framför en vaxdocka.. Det är ju dock absolut en sak som absolut är värd att uppleva. Familjen Gorny tyckte det var jätteroligt i alla fall och det är jag glad för :) Det är något speciellt med Madame Tussauds, en häftig sak!
Morgan Freeman
George Clooney, sjukt lik!!
Nicole Kidman, också otroligt lik
Kommer verkligen inte ihåg vad denna kvinna heter, någon som vet?
Kate Winslet, hur lik??
Edward från Twilight, alltså störtlik??
Beckhams, hur kan de ens göra dockor såhär lika??
Är det jag som är kort eller är det alla kändisar som är långa undrar ju jag då? Tycker Angelina är väldigt lik men Brad Pitt är mindre lik.
Nya vaxdockor! One Direction fanns inte när jag var där 2011. Tycker alla är väldigt lika förutom Nail
 
Ni får fler bilder från Madame i helgen. Nu ska jag bada och sen sova. Jobb imorgon.



Konsert och städning

Nu är jag äntligen klar med städningen, resväskan är upppackad, all shopping är fotad och jag hoppas mamma blir glad!

Imorgon ska jag först jobb och sen ska jag till Helsingborg för att kolla på Eric Saades konsert. Därefter blir det backstage med Eric! Ska bli roligt. Bara det att jag fortfarande är så sjukt trött efter London så jag hade helst stannat hemma imorgon och bara vilat. 

Fick några frågor på ask om 5:2 dieten och nej jag går inte på den med. Det funkade inte med min diabates, jag blev för hungrig. Ska gå ner de 10 kg jag gick upp pga tabletterna på annat sätt, i kombination med träning, det passar mig bättre. 
Ses imorgon babe. 



Ingen sommar utan dig

Idag jobbar jag inte så jag har sovit ut och läst lite. Inte skolböckerna som jag egentligen borde läsa utan en bok jag valt själv.. 

Har även migrän idag så mår inte så bra. Måste verkligen sätta igång med städningen nu och packa upp resväskan, jag gjorde aldrig det idag och mamma blev galen. Hotade med att kasta alla mina saker som låg där så vill jag inte hitta de på gräsmattan idag så är det nog bäst att sätta igång. 

Ikväll kommer mer London uppdatering! 
Så bra bok, rekommenderas! 



TBT

TBT till gymnasietiden, roligaste åren i mitt liv! 
Våra bildlektioner, fick faktiskt VG haha 
Samir 

Gymnasiebjörket, så roligt vi hade det!
Robin 
Ännu ett Björket 

När Samir sprang rakt in i väggen HAHAHAHAHA, skrattade så jag grät. 
Björket och sleepover med Maja

Martin och Orgi

Åhhh saknar gamla tider!! 



London dag 1 #4

Då var det dags för London Eye. Vi hade köpt biljetter i Sverige men man var ändå tvungen att byta de till vanliga biljetter så vi fick stå i den milslånga kön, den var verkligen så lång! Trodde aldrig vi skulle komma fram. Tog inte med mig nån jacka heller så jag frös ihjäl lite.
 
Själva London Eye tycker jag är överskattat, det är rätt drygt och ganska så tråkigt.
London Eye
Mot London Eye
Alexandra och Simon, modeller svär! *.*
London Eye är verkligen enormt!
Themsen River
Simon i London Eye
Haha sötis!
Mami, hon var väldigt arg på mig i denna stund hahah
Utsikt från London Eye
Här är en ganska bra bild på min nya hårfärg.
Har ni åkt London Eye? Vad tyckte ni?
Mamma var fett arg på mig för att vi inte hade fikat på hela dagen hahaha :( Så efter att vi var klara med London Eye så fikade vi på hotellet, denna chokladkaka var helt amazing!! Omg smälte verkligen i munnen.
På kvällen gick jag och mamma på musikal och då såg jag ut såhär.
Man fick inte fota på musikalen men jag smygfotade en bild. Musikalen var verkligen GRYM!! Jag bjöd mamma på den och 2 biljetter kostade 2500 kr men det var verkligen värt vartenda krona. Jag har ju varit på Mamma Mia innan men den är verkligen ingenting jämfört med Lejonkungen. Den var så himla proffsigt gjort, jag fick gåshud flera gånger för det var bara så WOW. Musikalartisterna var otroligt duktiga! Det är helt sjukt hur de kan lära sig alla replikerna. Och de var grymma på att sjunga! Hela musikalen var fantastiskt gjord, gå och se på Lejonkungen om ni får chansen!
 
En av artisterna var en kille på ungefär 8-10 år? Blev sjukt imponerad av honom! 
 
Det var så mäktigt när hela teatern applåderade i slutet. Efter musikalen tog vi taxi hem, så magiskt att se London Eye och Madame Tussauds upplyst. London är ännu vackrare på kvällen.
 
När vi kom tillbaka till hotellet åt vi, tvättade håret och direkt till sängs. Jag hade nästan inte sovit på ett dygn så somnade verkligen inom 2 sekunder.



London shopping #7

Köpte 3 necessärer på Victoria´s Secret. Så fina! ♥



London shopping #6

På Victoria Secret köpte jag 3 iphoneskal, de hade så himla mycket fint! Jag tror jag slösade runt 1500 kr där, dyrt som attans. Men är otroligt nöjd med mina iphoneskal, tycker de är så himla fina.
 
Vilket tycker ni är finast? Jag gillar nummer 1 mest, det klassiska VS skalet!
 
Nu ska jag inte köpa iphoneskal på länge, länge.. Köpte 8 stycken i London.



London shopping #5

Jag älskar mitt Thomas Sabo armband i roséguld, använder nästan aldrig det silvriga längre. Denna berlocken tyckte jag var så himla vacker så var tvungen att köpa den.
 
Cirka 450 kr inne i Thomas Sabo affären i London.



London shopping #4

Lite London souvenirer! Kul att ha som minne :)
 
Dubbeldäckaren, Big Ben och vakten - London i ett nötskal. På vår frys samlar jag magneter från alla våra resmål, riktigt snyggt faktiskt!
En liten fin ängel jag fick av mamma, älskar änglar.
Ännu ett iphoneskal, denna gången med London motiv.
Brukar köpa en kortlek från varje land jag besöker, dock lyckas jag alltid på något sätt tappa bort varje kortlek men det är ju en annan femma..



Regn

Hej på er!

Idag har jag jobbat mellan 8-11.40. Nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lugnt. Regnet öser ner och det är bara så tråkigt. Saknar London och Londons väder så sjukt mycket! Allt var mycket bättre där. 

Nu tänkte jag se Nicole och Chloes serie på SVT och sen städa lite och packa upp min resväska för att göra mamma glad. Hon har tjatat om det sen vi kom hem. 
Hörs med London uppdatering lite senare idag. 



Mina hemligheter

Kär i min Tommy Hilfiger morgonrock! Herregud så skön den är ☺️
Nu är jag nybadad och fräsch. Ska ta min spruta och gå och lägga mig. 

Kollar ni på mina hemligheter på TV3? Det är historier tagna ur det verkliga livet. Så bra!! Idag var det om en tjej som skulle gifta sig och på bröllopsfesten ligger killen med hennes bästa vän. Fyfan vad vidrigt säger jag bara. En sån bästa vän är lika mycket värd som en sopa. Självklart lämnar hon både bästa vännen och mannen. Och detta har hänt på riktigt, usch vidrigt. 

Mina hemligheter går kl 22.00 på TV3 varje mån-ons. 



River Island

Här är en bättre bild på strandklänning eller vad man ska kalla den. Jag älskar!! Så himla skönt plagg, kommer bli en stor favorit i sommar och framför allt i Grekland. Dra på sig den när man ska ner till frukosten, till stranden, ut och äta på kvällen.
 
Finns här och kostar 449 kr. Från märket River Island.
 
Visst är den fin?



Tommy Hilfiger bathrobe

Fick hem ett paket idag från nelly.com och där låg en morgonrock från Tommy Hilfiger. Så himla skönt material och tunn är den också, jag hatar tjocka och klumpiga morgonrockar. Denna är perfekt! Från ett av mina favoritmärken också så jag är toppennöjd. Tack mamma ♥
 
Ni hittar den här för 995 men jag fick studentrabatt så den kostade 895 kr.
 
Tommy Hilfiger märket.
 
Åh, det är en speciell känsla med märkeskläder alltså.
 
Jag funderar btw på att sälja min Bentley bag som jag köpte för 5500 kr.. Senaste Marc Jacobs väskan alltså, är inte så nöjd med den som jag trodde jag skulle vara :(



Bildbomb från London #2

Här kommer en till bildbomb från London med mobilbilder jag inte visat än. Enjoy!

Dessa bilder är från 2a dagen. Ni har redan sett bilder från 3e och 4e dagen, de la jag upp direkt från London. Kolla tillbaka i kategorin London 2011/2015
Aslång kö till London Eye
Innan Madame Tussauds var vi inne i en enorm souvernir butik
Jag och mami 
Redo för Madame Tussauds, underbart väder! Var nog upp mot 22 grader. 
Man vet att man är turister när man tar fram en enorm karta haha
På Madame Tussauds. Selfie med Marilyn Monroe 
Coola gänget #erkänn
Hitchcock och jag
Mohammed Ali och jag
Snyggingen Christiano Ronaldo ;)

The king..
..and the king of pop 
Efter MT åkte jag och mamma till Victoria's Secret och shoppade
Londons gator
Middagen på Gordon Ramseys restaurang. Äckligaste maten ever men trevligaste sällskapet ever. Och taxiresan hem, skrattade så jag grät. 
Avslutade kvällen med att kolla på Big Ben och London Eye 



Bildbomb från London

Här kommer en bildbomb från London som består av mobilbilder! Hope you like it. 



I taxin på väg till hotellet 
Simon
London Eye
Simon och jag 
Alexandra, Simon och jag. Alla hade solen rakt i ögonen så därför ser det ut som om vi inte har ögon haha..

Simon och jag 



Alla bilder är från vår promenad ner mot Big Ben & London Eye
Älskade mamma 



Utsikten från London Eye

På kvällen var jag och mamma på musikal, amazing! Ett separat inlägg kommer om den.  
Lyceum theatre 
Totally awesome! 
När vi kom tillbaka till hotellet åt vi en varm macka och pommes. 

Det var en bildbomb från vår första dag, bilder ni inte sett innan. 



New in

Har varit och ätit på Cats ikväll, mys. 

Hämtade även ut två paket. En strandklänning från Nelly.com som är superfin! Den ska lätt behållas. Och böcker från adlibris. 
Kolla så fin färg! Bikinin köpte jag i London, på Forever21. Den är i samma material som triangl bikinisarna, i våtdräktsmaterial. Love it! 

Vill ni se bättre bild på klänningen och bikinin? 



Mina bästa London tips

Här kommer mina bästa London tips!
 
SEVÄRDHETER:

Big Ben
- det är ett måste att se den vackra klockan, på flera ställen i London kan man se Big Ben från långt håll men jag rekommenderar att man promenerar bort till klockan för att se den på nära håll.
 
Madame Tussauds- det är bara något som måste upplevas, det räcker dock med att göra det en gång kan jag tycka. Jag tyckte inte det var lika kul andra gången som första, kan vara för att det var så sjukt mycket folk så det knappt gick att komma fram. Men att mingla runt med kändisarna, det är riktigt roligt. 
 
Vaktbytet- det var bara en sådan wow upplevelse! Man har ju sett vakterna på TV och så vidare men jag har aldrig sett ett vaktbyte IRL och det är bara något som kan upplevas i London. Det var så häftigt! Och så är det ju gratis också.
 
Buckingham Palace- Vi var ju i London i april och då är tyvärr Buckingham Palace stängt för allmänheten, man kan alltså inte gå in där. Jag tror att Madame endast är öppet i juli-augusti om jag inte har fel för mig. Men får ni chansen att gå in där så gör det! Nästa gång jag ska till London så ska jag åka i en månad som man kan gå in i BP. Annars går det också bra att se på BP utanför, otroligt vacker byggnad.
 
London Eye- enligt mig är London Eye en otroligt överskattad turistattraktion. Som jag skev innan drar de in 2 miljoner kronor per dag vilket är helt sjukt. Kön var enormt lång och London Eye kan beskrivas som världens största pariserhjul. Det går otroligt sakta och det enda man i princip ser är en massa okända byggnader, smutsiga floden nedanför och Big Ben på långt håll. Men jag tycker ändå att det är något man bör uppleva en gång i sitt liv, liksom kryssa för det i ens Bucketlist.
 
UPPLEVELSER:
 
Musikal- det är något av det mest fantastiska jag har upplevt. Jag har varit på två muskaler, Mamma Mia och Lejonkungen. Jag måste säga att Lejonkungen slår allt annat jag har sett. Det var helt magiskt. En musikal är bara ett måste när man är i London. Det är dyrt men så värt att lägga pengarna på det. Jag lovar, man blir inte besviken
 
SHOPPING:
 
Oxford Street- en kilometer lång shoppinggata. Här finns alla stora kedjor som Marc & Spencer, Debbenhamns, Forever 21, Victoria´s Secret, New Look, Mango, Zara, River Island and so on. Man får dock räkna med väldigt mycket folk! Alla affärer är öppna till klockan 22 på vardagar.
 
Westfield- Londons största köpcentrum, här finns alla affärer man kan tänka sig. Budgetaffärer som H&M, Debbenhams, Topshop, Hollister och New Look men även designeraffärer som Michael Kors, Versace, Burberry, Gucci, Victoria´s Secret Pink osv.
 
Affärerna i Mayfair- detta är endast för dig som A) har mycket pengar eller B) tycker om att fönstershoppa. Ett av de dyraste områdena i London, endast designeraffärer som tex Marc By Marc Jacobs, Marc Jacobs, Gucci, Rolls Roce, Victoria Beckham osv. Väl värt ett besök i alla fall!
 
Harrods- Londons dyraste varuhus, med varor som kostar upp mot miljonen. Jag har själv aldrig varit där men familjen Gorny sa att det var väl värt ett besök. Det står på min att göra lista i London nästa gång!
Har ni några frågor så är det bara till att ställa de på ask! ask.fm/carro93, allt är anonymt.



Underbara stad

Jag saknar redan London!
 
Det är något speciellt med London, staden har verkligen sin egen charm.
 
Jag saknar vädret
Jag saknar Londons gator
Jag saknar storstadslivet
Jag saknar London
Vackra London Eye by night!
 
Jag känner mig verkligen inte färdig med London än, London I will be back.



London dag 1 #3

Fler bilder från vår promenad den första dagen! Vi gick och kollade på någon vacker kyrka, vet tyvärr inte vad den heter dock. Sen gick vi tillbaka mot hotellet för att hämta våra biljetter till London Eye.
 
Alexandra och Simon
Gudomligt vacker arkitektur i London
Söta Alexandra
Ser ut som värsta slottet!
London Eye, vet ni vad vi räknade ut att London Eye tjänar per dag? 2 miljoner kronor!!! SJUKASTE
Den perfekta London bilden, dubbeldäckaren & London Eye
Utsikten från hotellet, inte dåligt..



London shopping #3

Inne på Marc by Marc Jacobs som låg i superfina Mayfair området fanns så mycket fint att välja mellan. Som jag skrivit innan så var jag supernära på att köpa en ny väska men då hade alla mina pengar gått åt så jag avstod, den var hur som helst riktigt fint men ibland får man säga nej.
 
Sen ville jag köpa en sjal också men den kostade 1200 kr vilket jag anser är för mycket för en sjal.
 
Så det blev ett iphoneskal (pryder min mobil så fint just nu) och en nyckelhållare, den kostade bara 5 pund!
Är jättenöjd med mina köp! Och så fick jag en äkta Marc by Marc Jacobs påse vilket man inte tackar nej till.



Sovit ut

Hej på er!

Inget jobb idag tyvärr, det är ju så med att vara vikarie, man vet aldrig när man jobbar. Jag sov dock ut och vet ni när jag vaknade? Klockan 13.40!! Sjukaste. Min kropp måste ha varit helt slut efter London. 

Nu väntar jag på att mamma ska komma med Subway, sen ska jag packa upp och blogga. Kanske plugga lite?





London shopping #2

När vi var på musikal hade de en shop med en massa Lejonkungen saker. Jag köpte en magnet till kylskåpet och en mugg. Fint minne!
 



London shopping #1

Jag köpte 8 iphoneskal i London, köpte nästan bara iphoneskal om jag ska vara ärlig. Men jag älskar verkligen iphoneskal och mobilen har man ju med sig överallt så jag tycker det är otroligt viktigt att det är något snyggt skal som pryder min 6a.
 
Blev överlycklig när jag gick in i en butik och de hade en massa märkesskal, kostade 15 pund per skal vilket är ungefär 205 kr.
 
Vilket tycker ni är finast? Jag gillar nog Chanel mest!



London dag 1 #2

Big Ben, så otroligt vackert!
Kolla byggnaderna, wow
Turister i storstaden
Så vacker kyrka!!
Mami
Simon, Roman och jag
 
Fler bilder kommer.
 



London dag 1 #1

Så nu börjar vi med dag 1! När vi hade checkat in på hotellet så gick vi en liten runda i väntan på att familjen Gorny fick checka in. Vi letade efter ett matställe och det fanns Subway och lite sånt i närheten men hur kul är det att äta Subway utomlands?! Till sist hittade vi två ställen, ett ställe med kinamat och en vanlig restaurang. Eftersom jag inte gillar kinamat så valde jag att äta på den vanliga restaurangen men alla andra åt kinamat. Så jag satt helt själv i restaurangen och åt haha, kände mig fett mobbad.
 
Mitt resesällskap!
Simon
Åt kycklingfilé och pommes, det var helt okej!
 
Efter att vi hade ätit gick vi på en liten promenad, kollade på London Eye, Big Ben och sen fortsatte vi gatan nedåt. Kom fram till en mycket vacker kyrka och lite andra byggnader, arkitekturen i London är helt magiskt!
Fina London Eye
Big Ben
Simon vid London Eye
Turister
London Eye
Vackra Big Ben, kolla allt folk!
Evelina, Simon och Roman



Underbar resa!

Jag har haft en helt underbar resa i London! Det är min absoluta favoritstad, jag fullkomligt älskar London. Vi har haft så kul, med shopping och en massa sevärdheter. Vi har skrattat så mycket med familjen Gorny, vi har haft så kul. Vi gjorde en del saker tillsammans vilket var toppenkul men sen gjorde vi även en del var för sig och då hade jag även jättekul med mamma.
 
Jag är supernöjd med vår resa och har fått så många nya minnen!
 
Om jag måste hitta några negativa saker med resan så var det:
- dålig mat, det är riktigt svårt att hitta god mat i London, det har jag hört många säga.
 
- Gordon Ramseys restaurang, den var så kass. På riktigt. Men roligt hade vi! Och taxiresan hem, haha galen.
 
- så sjukt mycket folk överallt! Vi visste inte att alla Londons barn och ungdomar hade påsklov i 2 hela veckor just under den tiden. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så mycket folk. Det var omöjligt att ta sig fram vid Buckingham Palace till exempel och Madame Tussauds var proppfullt, gick inte ens att ta bilder med kändisarna, vilket var en stor skillnad från 2011 när vi var där. 
 
Så det var 3 minus jag kan hitta. Annars var allt toppen! Jag tackar mamma och familjen Gorny så hjärtligt för en underbar London resa.
 



Vårt underbara hotell i London

Jag har nyss laddat över alla bilderna från London till datorn, det blev inte så himla många den här gången, runt 300 bilder men vi hade så intensiva dagar så man tänkte knappt på att fota.
 
Detta var vår utsikt direkt från hotellet, cirka 200 meter till London Eye och 500 meter till Big Ben, Verkligen helt perfekt läge!
 
Tar det från början, när vi kom fram till London så tog Heathrow express och sen taxi till hotellet. Det blev strul redan från början vid incheckningen, vi stod där i över 1 timme för rummet som var till familjen G (skriver Gorny i förkortning) tog tydligen bara 3 personer och inte 4 även om en av personalen på hotellet sa att 4 är okej i det rummet. Det slutade med att de fick betala 40 extra pund per natt, riktigt dåligt faktiskt! Till slut kom vi äntligen upp till rummet.
Vi kan börja med hotellet. Såhär såg det ut utanför. Otroligt fin byggnad! Vid entren stod dörrvakter som öppnade dörren när man kom med taxin och frågade om de skulle bära upp våra väskor. Hotellet är nybyggt, bara några år gammalt och otroligt fint. Vi valde verkligen ett bra hotell. Det heter Park Plaza Westminister Bridge och jag kan varm rekommendera det om ni är i London. Otroligt fint inuti, det känns verkligen lyxigt, jättefina rum, väldigt hög standard på personalen som jobbar där, suverän frukost, nice lobby och fina utsikter. Jag lovade dem att jag skulle skriva en fin recension på min blogg när jag kommer hem.
Såhär såg en del av våra rum ut, jag har faktiskt bara den här bilden från rummet. Toaletten var också superfin! Med både badkar och dusch.
Här har ni 3 bilder på hur det såg ut i lobbyn och receptionen som var öppen 24 timmar om dygnet.
 
Jag fick några frågor på ask om frukosten på hotellet, för engelsk frukost brukar vara ganska kass. Frukosten på detta hotellet var dock helt underbart! Man blev visad till bordet av personalen, de fyllde på kaffe och te hela tiden om man ville ha det och så kunde man även beställa in amerikanska pannkakor, belgiska våfflor och stekta ägg.
 
Frukosten var verkligen enorm med tex rostat bröd, en massa annat bröd, omelett, olika korvar, bacon, massa pålägg, flingor, kaffe, te, juice, amerikanska pannkakor, belgiska våfflor, yoghurt, äggröra, kakor, croissanter, varm choklad, frukt, varma tomathalvor och marmalader.
Här är några exempel på vad som fanns i frukostbuffén.
Jag är ju ganska kräsen när det kommer till mat men jag älskade verkligen frukosten!! Såhär såg mina morgnar ut. Åt rostat bröd med skinka, drack fun light till det, amerikanska pannkakor och belgisk våffla. Heaven!!
Såhär såg restaurangen där man åt frukost ut.
 
Ja det var mitt första inlägg med kamerabilder från London, om hotellet. Hoppas ni tyckte om det! Alla vi 6 trivdes jättebra på hotellet och jag kan varmt rekommendera det till er om någon ska till London. Extra plus att det ligger nära Buckingham Palace, London Eye och Big Ben, sevärdheter som många turister vill se.



Bye London

Hallå!

Nu är vi hemma i Hässleholm igen. Resan gick så bra idag. Vi lyckades hitta till Heathrow express och hann med tåget och sen lyckades vi även hitta på den enorma flygplatsen. När vi står i kön till boardingen upptäcker familjen Gorny att de inte har sina boardingcards! Någon av dem hade råkat tappa de någonstans på flygplatsen, vilken panik vi alla fick! Skulle se stanna i London nu eller?! De blev jättenervösa stackarna. Som tur är gick det att fixa så de fick gå på flyget med endast passet, puhh! 

Flygresan gick toppen, trots turbulens pga vinden. Tog bara 1 timme och 25 minuter. Han läsa lite och lyssna på musik. Det var dock problem med platserna med extra benutrymme igen! Vi har ju betalat för det och sen får vi inte de platserna?! Jag ska skriva rejäla klagomål till SAS. Men en man var så snäll så han bytte plats med oss så jag fick extra benutrymme. Sen hann vi exakt till Öresundståget så vi slapp vänta. Tågresan gick över förväntningarna faktiskt. Har fortfarande migrän men det gick okej ändå! Jag har inte åkt det tåget sen jag och Maja var på emporia och då jag mådde så dåligt så vi ville åka in på akuten så jag var livrädd för idag. Men tog åksjuketablett så hoppas den hjälpte. Vet att jag kommer må dåligt imorgon dock. 

Var och hälsade på Jack en snabbis och nu ska vi hem. Ska bara slänga mig på soffan! 

Har inte speciellt många bilder från idag eftersom vi endast var på hotellet och ingenstans ute i London. 
Heathrow express
Simon på flygplatsen 
Fina Evelina 
Åt pizza på flygplatsen, helt okej 
På Öresundståget 
Mitt fina passfodral från VS 
Tillbaka i Sverige 



Hem till Sverige igen

Hallå hallå!

Vaknade med sån sjuk migrän jag med, nästan lika illa som igår. Fattar inte vad som händer här i London?! Det resulterade i att vi gick ner till frukosten väldigt sent. Nu packar vi det sista och vi ska lämna rummet klockan 14, checka ut, ta taxi till stationen, sen Heathrow express till flygplatsen. Därefter flyget till Köpenhamn, tåg till Hässleholm och till sist tack hem. Är hemma runt 23 så 10 timmars resa väntar mig. 
Hörs i Sverige! 



London dag 3

Hej på er!

Ligger i sängen nu, helt slut efter dagen så tänkte blogga lite. Jag har alla bra bilder på kameran så ni får stå ut med halvdana mobilbilder till så länge. 

Efter att vi hade varit vid vaktbytet åkte vi snabbt tillbaka till hotellet och sedan taxi till Marc Jacobs. Så himla exklusiv affär! Jag har aldrig varit inne i en MJ affär (som bara säljer MJ alltså) och det är ju mitt favoritmärke så blev jätteglad att mamma lät mig åka dit. Jag trodde dock att utbudet skulle vara lite större. Affären var ganska liten men väldigt fina saker. Jag velade kring en väska och det var riktigt nära att jag köpte den men då hade alla mina pengar gått åt så i sista sekunden bestämde jag mig för att inte köpa den. Vad är det som händer med mig haha? Men jag är nöjd med mitt beslut. Jag köpte ett iphoneskal och en nyckelring. Affären låg i Mayfair som är ett superexklusivt område, åh så fint det var där!

Efter MJ åkte vi till Westfield och var där i några timmar. Hade såå ont i benen, min fot är fortfarande inte bra så jag får riktigt ont när jag går mycket. Jag hittade inte så mycket i Westfield faktiskt, lite från VS pink och en Michael Kors sak och lite sånt smått bara. Jag har till och med pengar över! Så jag kommer att komma hem med lite pengar, wow första gången det händer. London har ganska fula kläder helt enkelt. Inte alls min stil. Men är mer än nöjd med min shopping! 

Till slut tog vi taxi till Forever 21 där jag köpte en bikini topp. Sedan tog vi taxi tillbaka till hotellet och gick upp på Simons rum en stund och snackade med dem. Simon råkade kalla min mamma för mormor. Hahahha dog av skratt! Efter det gick jag och mamma till rummet där vi la oss på en varsin säng och bara snackade en timme, sådana stunder älskar jag. 

Imorgon är det redan dags att åka hem. Tiden går fort när man har kul! Jag har hur som helst haft en underbar resa och ett par riktigt roliga dagar i London. Många fina nya minnen! Imorgon ska vi åka mot stationen runt klockan 14, är i Hässleholm runt 22 på kvällen så en lång resa väntar, usch jag gillar inte den biten. Imorgon hade jag och mamma inte tänkt göra något alls, bara vara på hotellet. Vi har betalat så mycket för det så man får ju passa på att spendera lite tid även här. Båda vi är hur trötta som helst och vi känner inte att vi har så mycket tid imorgon så det passar bra att bara chilla på hotellet. 

Långt inlägg men hoppas ni fick er en liten uppdatering :) 

Nu ska jag sova, klockan närmar sig 1 här. 
Heaven att hitta en stol i affären haha, vila benen ❤️️








Vaktbyte

Hej på er!

Alarmet ringde klockan 8 idag och när jag vakande trodde jag seriöst att jag skulle svimma. Jag kunde inte röra mig, hade så sjukt jävla ont i huvudet. Har nog aldrig haft sån migrän som idag, det är obeskrivligt. Gjorde så ont så jag bara grät. Har tagit 10 i migränmedicin nu och det är sjukt mycket. Har fortagtande svinont så vet inte riktigt hur jag ska klara dagen. 

Vi var nyss vid Buckingham Palace och kollade på vaktbytet, helt underbart! 

Nu är vi på hotellet en snabbis och ska snart ta tack till Marc by Marc Jacobs butiken, tror inte jag kommer köpa något men vill se utbudet. Sen ska vi ta taxi till ett shoppingcenter, Westfield. Den anda familjen är på sightseeing men jag shoppar hellre. 




TBT

TBT till Skåneresan i 1an på gymnasiet. Det var en väldigt rolig resa!
Tobbe, Samir och Clara
Naturlunskapsläraren Ole eller Ove (vafan hette han haha?!), han var lite speciell men jag gillade honom ändå på något sätt. 
Vloretta och Rasmus 
Maja och V 
Jag och V 
TBT till det att jag hade jättefint och tjockt hår?! Var tog det vägen undrar jag :( 



London dag 2

God morgon! 

Vaknade nyss, är sjukt trött :( och har så satans ont i benen. 

Ska ner till frukosten nu och dagens planer är därefter Madame Tussauds, shopping på VS, Oxford Street och avsluta med middag på Gordon Ramseys restaurang, kommer bli en toppenrolig dag. 

Nu måste jag ta mig upp och ner till frukosten. 



Musikal

Musikal nu! 🐯 Ska bli otroligt roligt att se lejonkungen! 
Taxi mot Lycium theatre nu! 



London dag 1

Hej på er!

Vi har varit vid Big Ben och nu ska vi till London eye och kolla om det inte är för lång kö. Ikväll ska jag och mamma på musikal, kommer bli supermysigt. 

Här är några bilder från flygresan idag. Det var jätteskönt att åka taxi, så himla nice och skön bil! Allt med incheckningen gick också bra. Väl på flyget fick vi reda på att våra platser med extra benutrymme som vi betalt för inte finns. Jaha?? Och jag måste ha extra benutrymme pga min diabetes. Vi blev dock uppgraderade till platserna vid nödutgången med supermycket plats för benen så det var toppen. En annan man skulle sitta där men de flyttade honom haha. 

Flygningen gick snabbt och lätt, vi pratade med världens skönaste flygvärdinna. Väl på Heathrow tog vi Expressen till Paddington station och sen taxi till hotellet. 
Redo för boarding.

Jag och mami 



London baby!

London mellan den 8-11 april. 
 
LONDON BABY! Nu kör vi! 
Hoppas på en jättebra och rolig resa. 



Framme i London!

Hallå hallå!

Nu är jag äntligen framme i London. Kom till hotellet för ett tag sedan men det var sjukt mycket strul med incheckningen när det gällde den andra familjens rum så vi stod där i 1 timme minst. 

Nu ska vi ut och hitta ett matställe. Sen står antagligen big Ben på schemat! :)
Simon och Alexandra 



Going to London baby!

Nu sitter vi i taxin på väg till Kastrup. Flyget går runt 7.45 och tydligen ska det finnas wifi på flyget så i så fall ska jag köpa det. 

Jag glömde ta min åksjuketablett!! Fuck fuck fuck säger jag bara. Det var typ det värsta jag kunde göra, det var verkligen inte bra. Men vad ska man göra? 

Ha det jättebra i Sverige! Ska försöka mobilblogga varje dag. Kramar på er. 



Resfeber

Hallå hallå!

Har varit på stan idag och fixat det sista inför resan och även på maxi och handlat. Noppade även ögonbrynen på salong och färgade. Nu har jag nyss packat klart (wow för en gångs skull är jag klar i normal tid, applåd till mig). Har några saker kvar men det är sådant man måste packa precis innan man åker som Iphone + sladd, tandborste, deo, smink och sånt. Men annars är jag klar. Känns bra!

Ska äta nu och sedan bada och tvätta håret och måla naglarna. Därefter kolla på halv 8 hos mig och Hollywoodfruar. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Vet inte om jag kommer somna men det får vi väl se. Ska försöka få så mycket sömn som möjligt så att jag inte ska må så dåligt med migränen och åksjukan. 

Taxin kommer och hämtar oss vid halv 5 sen ska vi åka till Köpenhamn! Hörs tidigt på morgonen :)
Här är en selfie på min söta mamma hon tog med min selfiepinne haha! 



Mormor

18 år sedan himlen tog tillbaka sin allra finaste ängel alldeles för tidigt. Saknar dig så det gör ont mormor. Men himlen är lycklig, den har trots allt världens finaste ängel ❤️️



New in

Utöver Tory Burch nyckelringen fick jag även med mig det här hem från Väla. Svarta jeans, vit t-shirts, iphonevantar, hårprodukt, bärbar laddare till mobilen och reseadapter.



Migrän och outfit

Hej på er!
 
Jag har mått otroligt dåligt idag, vaknade med en sådan hemsk migrän så jag ville bara försvinna och den har suttit i hela dagen och jag mår fortfarande skit, trots så mycket medicin så jag känner mig drogad. 
 
Gårkvällen var trevlig, god mat och bra sällskap.
 
Jag ska hur som helst packa lite inför London nu. Ha en trevlig kväll ♥
 
Hade på mig det här igår, svarta jeans plus Odd Molly linne och en kofta från Gina Tricot.
 



Vad vill ni läsa om?

Har bloggtorka på hög nivå! Efter 7 års bloggande börjar idéerna ta slut så smått! 

Så därför behöver jag er hjälp. Vad vill ni läsa om? Tips på inlägg? Vad ska jag skriva mer om? Vad ska jag skriva mindre om? Någon ny kategori jag ska börja med?

Hjälp mig nu med en massa tips på inlägg ni vill läsa! Och kommentera verkligen! Så tråkigt att bara få ett tips. 

Kommentera antingen här på bloggen eller på min ask: ask.fm/carro93



Min skatt

Igår var mitt hjärta här och vi hade så himla kul! Skrattade, busade och lekte. 


Jack fick en massa kinderägg och blev överlycklig, mitt hjärta. 

Idag vakande jag av att jag hörde mamma ropa genom fönstret "vänta, jag ska gå och väcka Bobbo" (jag kallar mig för  Bobbo), Jack och min bror stod utanför fönstret för Jack hade tydligen ropat Bobbo och Baba hela vägen. Mamma bjöd självklart in dem så idag har jag också haft några timmar med min älskling. 


Här är några bilder från häromdagen när vi var på hemmakväll. 



Brown

Här är en bättre bild på hur mitt hår blev. Tänkte färga det igen för jag vill ha ljusare men sen ändrade jag mig för jag är rädd att håret kommer ha stryk då så jag ska vänta till Polen. 
Det är lite kaffelatte färgat skulle jag säga. 



Packa och middag

God morgon på er!
 
Dagens planer är att börja packa lite inför London. Jag är verkligen sämst på att packa, inte nog med att jag alltid tar med mig alldels för mycket så börjar jag alltid bara för sent, i sista sekunden.. Och så slutar det med att jag är uppe hela natten innan vi ska åka och packar och så får det verkligen inte vara den här gången för jag måste sova annars kommer jag må kaos med både min migrän och åksjuka. Därför tänkte jag vara ute i god tid denna gången!
 
Skrev ut alla biljetter igår så det är gjort, så skönt. Idag ska jag bestämma vilka kläder jag ska ha med mig och lite sånt och börja packa ner den.
 
Ikväll ska vi hem till Violetta och Adrian på middag, ska bli trevligt!
 



Odd Molly chillax cardigan almost black

Förutom de två topparna som jag visade igår så behåll jag även en caridgan från Odd Molly, har velat ha den jättelänge men eftersom att den är så dyr så har jag tvekat men nu slog jag till. Den är helt perfekt, kommer bli en stor favorit i garderoben.
 
1695 kr på oddmolly.se
 
Modellen heter ODD MOLLY CHILLAX CARDIGAN ALMOST BLACK



GLAD PÅSK!

Glad påsk på er fina läsare, hoppas ni får en trevlig påskhelg tillsammans med vänner och familj. ♥
 
Jag fick ett påskägg även idag! Där låg 100 kr, iphoneskal från Marlene Birger och två chokladklubbor. Blev jätteglad!
 
Dagens planer ser ut som så att Jack kommer hit om ett tag och ska vara här i några timmar och ikväll ska vi till Evelina och hennes familj, de vi ska åka till London med. Ikväll blir det att kolla på ESC 60 år som sänds på svt1.
 
Vad ska ni göra idag?



London planering

När jag hade London frågestunden fick jag en fråga om hur vår planering ser ut i London. Tänkte skriva lite vad vi ska göra.
 
London Eye - Den typiska London turistattraktionen, man får en fin utsikt över London!
 
Big Ben - Ska vi gå och titta på, det går ju inte gå in så det är en gratis attraktion. Förra gången vi var i London gick vi aldrig dit utan såg bara Big Ben på långt håll så denna gången ska vi gå närmare.
 
Madame Tussauds - Roligaste enligt mig i London! Det är sjukt kul, även om det bara är vaxdockor.
 
Musikal - Det är bara jag och mamma som ska på musikal och det blir Lejonkungen, ska bli otroligt roligt! Jag bjuder mamma och jag köpte de allra bästa platserna, ser fram emot det!
 
Äta på Gordon Ramseys restaurang - Både jag och mamma älskar hans matprogram så det ska bli väldigt roligt. Förhoppningsvis lever maten upp till våra förväntningar.
 
Shoppa - Victoria Secret, Oxford Street och kanske Westfield. Shopping blir det i alla fall!
 
Äta ute på olika restauranger 
 

Det verkar som om vi kommer få strålande väder, upp till 17 grader på lördagen, underbart!
 
Hotellet har wifi om jag inte har fel för mig så jag kommer förhoppningsvis kunna mobilblogga under resan :)
 
Är så taggad!



New in from Odd Molly

Två nya toppar från Odd Molly, tycker de är otroligt fina!
 
595 kr styck på oddmolly.se



Marmor (OBS, inte mormor)

Var på hemmakväll med mamma, bror och Jack idag. Gick man med i soffgruppen så fick man hyra en film för 15 kr och köpa ett iphoneskal med 50% rea så jag köpte detta snygga för 50 kr!
 
Vet att Kenza har ett liknande, om inte likadant? Tycker i alla fall att det är hur snyggt som helst.
 
Nu ska jag prova Odd Molly kläderna som kom med posten idag.



Reselista

Blir mycket om resor på bloggen nu men jag älskar verkligen att resa, det är det bästa som finns! Och att se fram emot en resa är en del av själva grejen, det är så härligt. Hoppas ni också gillar när jag skriver om resor.
 
Vilka länder har du besökt?
Danmark, Polen, Bulgarien, Grekland, Spanien, Turkiet, Cypern, Tjeckien, Frankrike och Storbrittanien.
 
Favoritland att besöka?
Måste säga Cypern på det! Underbart klimat och strand!
 
Favoritstad som turist?
Svaret på denna frågan blir lätt London! Där är man turist på riktigt.
 
Favoritstad som bofast?
Jag vet inte om jag skulle vilja bo utanför Sverige men i så fall får det bli London även på denna frågan.
 
Favoritstrand?
Nissi Beach & Golden Beach på Cypern är otroligt vackra! Och även Alcudiastranden på Mallorca.
 
Sämsta stället du besökt?
Bulgarien. Det var inte specillt varmt även fast det var sommar, stranden är inte fin och vattnet är kallt. Och det är smutsigt.
 
Bästa shoppingen?
Det är Polen och London! Kan även tänka mig NY men nu kan jag ju bara ta ställen jag varit på.
 
Favoritö?
Cypern, utan tvekan.
 
Vart vill du åka?
Jag vill åka till många ställen. De som står högst upp på min lista är Dubai, New York, Los Angeles, Rom, Mexico och Aruba.
 
Vad har du för resor planerade?
London på onsdag, Grekland i juli och även Polen i juli.
 
Vart hade din drömbröllopsresa gått?
Aruba eller Maldiverna, där verkar vara gudomligt vackert.
 
Bästa resan?
Cypern 2009.
 
Dyraste resan?
Spanien tror jag.
 
Billigaste resan?
Lätt Polen och Tjeckien.
 
Roligaste resan?
London och Cypern.
 
Mest spontana resa?
London i år!
 
Den resan där jag shoppade mest?
Resan till Polen.
 
Första resan som du kommer ihåg?
Förutom Polen så är det nog Bulgarien.
 
Senaste resan?
Polen, juli 2014.
 
Drömresmål?
Mexico, Aruba och Dubai.
 
Plats du kan tänka dig att åka tillbaka till?
Oj så många! Paris, London, Spanien, Cypern, Polen, Grekland, Tjeckien. Ja nästan alla förutom Bulgarien och Turkiet.
 
Bästa hotellet du bott på?
Hotellet i Turkiet, gillar inte alls Turkiet men hotellet var magiskt. Hotellet heter Sunprime Alanya Beach.
 
Sämsta hotellet?
Hotellet i Prag, det var ingen höjdare.
 
Det första du packar när du ska resa?
Det är så olika! Men oftast böcker/tidningar.
 
Har du någongång glömt passet?
Nope!
 
Min första sponsrade resa?
Klassresan till Tjeckien för det är den enda sponsrade jag varit på om man ens kan kalla det för sponsrad haha..
 



Packningslista London 2015

Lovade ju att dela med mig av min packningslista här på bloggen så här kommer den! Skrev den nyss så kan ha glömt något. Om ni tycker att jag glömt något så kan ni gärna kommentera det!
 
1 bok
1 tidning
Iphone + laddare
Adapter 
Bärbar laddare Iphone 
Systemkamera + väska + laddare
Canon kameran + väska + laddare
Schampo + balsam
Eeze 
Zomig nasal 
Zolmitriptan actavis 
Tops
Maroccan oil
Trauma treatment (hårprodukt)
Sminkborttagningsmedel
Pads för att ta bort smink 
Handkräm
Ansiktskräm 
Läppbalsam
Sminkväskan Tory Burch
Necessär Victoria Secret
Smink
Borste 
Handduk
Insulin + sprutor + diabetessaker
Pass
Tandborste
Tandkräm 
Solbrillor Gucci
Vaselin 
Deo 
Pyjamas
Hörlurar
Dricka
Dextro
Klämmor
Toffs
Smyckeskrin 
Smycken 
Bh
Trosor
Strumpor
Kläder
Skor
Paraply 
Väskor
Pengar 
Plånbok
Bankkort
Inneskor
Jackor
Hårfön
Parfym
Näsdukar 
Plåster
Diabetespapper
Sjal/halsduk (?)
Handsprit
Tvål
Åksjuketabletter 
Flygbiljetter
Alla biljetter till sevärdheter + musikal 
 
 
Ja det var min packningslista, ganska så mycket men i och med min diabates och migrän krävs en hel del småsaker som är livsviktiga och inte får glömmas! 





I årets påskägg

Igår var jag inne i min favoritaffär på Väla, Raglady och såg den här underbart snygga nyckelringen från Tory Burch. Blev helt kär i den, formad som en ballerinasko med Tory Burch märket på, underbart söt. Den kostade dock drygt 500 kr vilket jag tycker är dyrt!

Men så kom mamma och gav mig mitt påskägg och då fick jag den, tusen tack fina mamma! Den går även att ha på en väska. 







Gårdagen i bilder

Bra dag på Väla igår! Vi fikade, åt och shoppade. Jag köpte ett linne, en hårprodukt, adapter till London, bärbar laddare till iphonen, Iphonevantar och så fick jag en megafin påskpresent av mamma! 

Kvällen slutade dock mindre bra. När jag kom hem åt jag 2 rotfruktschips, alltså verkligen bara 2 och efter en stund började jag må sjukt illa. Nu vet jag inte om dessa 2 chips ställde till det eller något annat jag åt under dagen men jag spydde och spydde och spydde. Fyfan vad äckligt det är, värsta känslan. Var så utmattad efteråt och helt tom i magen. Skön känsla sen när man känner att illamåendet bara släpper dock! Så det var inte en så trevlig kväll. 

Skolan igår var tråkig och dryg men det är den i och för sig alltid. 
Min söta mamma. Som köpte kavajen och tröjan på bilden, jättefint!! 
Mat

Vad det fanns i påskägget får ni se lite senare. 



Slingor

Såhär blev håret, jag hade hoppats på att det skulle bli mer åt det blonda hållet än åt det bruna men nu får det vara såhär. Det är ett steg på vägen mot att bli blond igen, nu kommer det endast bli ljusare. 


Blev inga bra bilder, jag är helt osminkad så.. 

Vad tycker ni? 



TBT

TBT till år 2007. Innan år 2007 har jag absolut inga bilder kvar för hela min hårddisk gick sönder och allt försvann. 

Detta var 8 år sedan så mobba inte. 


Jag var svinful, oki



Frisören

Hej på er!

Nu är jag i stan, åt nyss på subway och ska till frisören snart. Spännande! Vet inte alls hur det blir denna gången, ska bli jättespännande i alla fall. Jag hoppas att hela håret kommer ljusas upp av slingorna för jag trivs verkligen inte i mörkt hår!
Åh vad jag saknar vara blond..:( ska tillbaka till det i alla fall! 



Question / Answer London #2

Resten av svaren från London-frågestunden! 
 
Gillar du att flyga?
 
Svar: Usch nej! Jag hatar verkligen att flyga, jag är alltid rädd att planet ska störta och det är ju oerhört tråkigt också. 
 
Finns det Odd Molly i London?
 
Svar: Nej det är jag ganska säker på att det inte finns. Men jag ska inte handla märkeskläder i London (förutom VS), utan budget är det som gäller för mig. 
 
Hur ser er planering ut?
 
Svar: Vi är inte riktigt klara med den biten än, tänkte göra en riktigt planering i helgen så kan dela med mig av den på bloggen då om ni vill? Men det vi ska göra är i alla fall musikal (bara jag och mamma), London Eye, Madame Tussauds, shoppa och äta på Gordon Ramseys restaurang. 

Vad finns på din "måste ha i London" shoppinglista?
 
Svar: Victoria Secret iphoneskal! Och gärna ett passfodral och andra accessoarer därifrån. 
 
Du brukar ju resa med din mamma, har du aldrig rest med en eller flera kompisar? 
 
Svar: inte endast med en kompis men min kompis Anja har varit med i Polen och så har jag varit med Semir i Polen också. Och så Skåneresan, Stockholm och Prag med klassen. Jag och Cassandra ska åka någonstans i framtiden också! 
 
Vad shoppade du för senast du var i London och vad?
 
Svar: Kanske för 3000? Köpte kläder, accessoarer och en väska. Inga snygga saker när jag tänker efter. 

Känner ni att ni missade mycket senast ni var där så att ni vill åka dit igen?
 
Svar: Nej inte direkt att vi missade mycket. London är så stort så det finns alltid nya saker man kan göra så visst har man missat en del! Men det är inte huvudorsaken till att vi åker dit igen. Buckingham Palace missade vi sist och tyvärr är inte det öppet i april så vi missar det igen, attans också. 
 
Har du åkt deras röda bussar?
 
Svar: Nej vi gjorde ju aldrig det, tog taxi istället. Men nu med killarnas hjälp hoppas jag att vi fixar det! För jag vill verkligen åka en röd buss men varken jag eller mamma förstod hur de där linjerna fungerade, vi stod som två frågetecken vid busshållsplatsen och bara ehhh?? 

Hur dags går ni upp/lägger ni er på såna stadsresor?
 
Svar: Vi har frukost inbokat så måste gå upp runt halv 9 kanske? Sen brukar vi väl gå och lägga oss vid halv 1. 
 
Vad heter hotellet och vad kostar det?
 
Svar: Hotellet heter Park Plaza Westminister Bridge Hotel och kostar 7850 kr för 3 nätter. 
 
Brukar ni gå eller ta taxi när ni är i London?
 
Svar: Ska vi till en sevärdhet så tar vi taxi, på Oxford Street går vi däremot. 
 
Orkar du gå låna sträckor?
 
Svar: Ja absolut, varför skulle jag inte? Dock är min fot fortfarande inte bra så jag kommer ha ont av att gå så mycket men det ska nog gå. 
 
Varför bestämde ni er för att åka med denna familjen och inte själva? 
 
Svar: För att vi har kommit väldigt nära denna familjen och är goda vänner och vi har alltid roligt tillsammans. De är underbara! De har aldrig varit i London och vi ville dit igen så vi tänkte att det kan vara kul att åka dit tillsammans. 
 
När var ni senast i London och vad gjorde ni då? Vad ska ni göra denna gången?
 
Svar: Vi har bara varit i London 1 gång innan och det var år 2011. Då var vi på Madame Tussuds, London Eye, London aquarium som sög och på musikal! Se några svar upp vad vi ska göra denna gången. 
 
Vad tycker du om London som stad?
 
Svar: Jag älskar London som stad! Det är en riktig storstad och en stad som aldrig sover. Engelsmännen är dock inte de trevligaste, ganska kallt folk. Men bra shopping och härlig puls på staden! Finns så mycket att göra och se. 
 
Var det ni eller dom som bestämde resan och hotellet?
 
Svar: Resan bestämde vi tillsammans, både ville åka till London. Hotellet hittade jag och de gick med på det. 
 
Vilka väskor ska du ha med dig till London?
 
Svar: Jag hade tänkt ha med mig 3 Marc Jacobs väskor. Min stora, nya till flygplanen, min lilla när man typ ska på restaurang eller musikal och min mellanstora när vi är ute och shoppar!
 
Vilka affärer ska du gå till när du är i London och vad ska du köpa i respektive affär?
 
Svar: Victorias Secret, iphoneskal, necessär, accessoarer, kläder. Primark, kläder. Debbenhams, kläder. River Island och New Look, kläder, Marc Jacobs, bara kolla. Sen säkert fler affärer!
 
Vilken jacka ska du ha med dig?
 
Svar: Antagligen blir det en skinnjacka och någon annan vårjacka. Ska kolla det i helgen! Kan återkomma med det svaret. 
 
Vad ska du ha på dig när du flyger?
 
Svar: Tänkte ut min reseoutfit igår hehe. Ett par träningstights från Adidas och en yogatröja som är grå. Skön outfit! Sen ska jag byta om till jeans direkt när jag kommer fram till hotellet. 

Brukar du packa så att du får betala extravikt?
 
Svar: Man kan ju tro det så mycket som jag packar.. Men det har faktiskt bara hänt en gång och det var när vi reste till Spanien 2008, det blev dyrt. 
 
Vilket flygbolag flyger ni med?
 
Svar: SAS! Så det är nog ingen fara för jag tror inte de var inblandade i flygstrejken?
 
Skulle du våga gå runt i London ensam och shoppa?
 
Svar: Helt ensam? Nej. Med en kompis, ja. 
 
Var i London ska ni bo, i vilket område?
 
Svar: Jag vet inte vad området heter men tror det är Westminster eftersom att det är en del av hotellets namn. Det ligger i alla fall bredvid Big Ben och London Eye!
 
Hur går det för dig att åka tunnelbana i London?
 
Svar: Nu var det så längesen jag åkte tunnelbana så helt ärligt vet jag inte men jag gissar att det är samma sak som med tåg, att jag kommer må dåligt. Som tur är så är det inte så långt!
 
Vilken flygplats i London landar ni på?
 
Svar: Heatrow, standardflygplatsen. 
 



Väla

Är på Väla nu. Provade detta linnet som jag beställde och det var helt okej, trodde dock det skulle vara i ett annat material. Men tror jag kommer behålla i alla fall en färg när paketet kommer. 

Nu ska vi äta på yogiboost och sedan äta maaaat. 





Skola och Väla

Hej!

Jag känner mig fortfarande sjuk men idag måste jag till skolan. Har egentligen skola till 15 men tänker inte vara kvar så länge. Men har någon skrivuppgift vi ska göra och jag vill helst inte missa den. 

Efter skolan ska jag till Väla en stund. Äta och växla pengar till på forex till London. Nu börjar det närma sig!