slide show

Jet Set Travel Michael Kors

Den presenten jag nog blev mest glad för är Michael Kors väskan. Den är helt underbar och perfekt och jag kommer att använda den en massa. 
 
Denna modell heter Jet Set Travel TZ Tote Black/Gold.
 
 



Birthday gifts part 2

När vi var på restaurang fick jag denna fina present. En Thomas Sabo ring jag önskat mig länge! Jag hade dock önskat mig den i roséguld och mamma hade beställt den just i den färgen men affären hade gjort fel så den kom i     guld istället. Mamma var inte glad och sa att jag fick byta om jag ville men jag tycker faktiskt denna också är väldigt fin så jag vill behålla den. Kommer dock köpa den roséfärgade någon gång också. Har redan en likadan fast i silver.
 
 



Drömskorna

Här är mina underbara Nike air max! Detta är de perfekta skorna, har aldrig sett ett par snyggare skor. Nu behöver jag inte fler air max för nu har jag alla jag vill ha.
 
Snyggaste skorna i världshistorien. Är sååå nöjd!
 
 



Birthday gifts part 1

Jag fick 4 födelsedagspresenter i år, en Michael Kors väska, Gucci solglasögon, Thomas Sabo ring och en bok. Blev så himla nöjd och glad för alla! Tusen tack världens bästa mamma.
 
Älskade shoo bre så blev jätteglad över shoo len! De andra presenterna har jag fotat så de kommer senare.



Vilka färger?

Nu vill jag att så många som möjligt svarar på denna frågan!! 

Vilka 2 färger ser ni på denna klänningen? 
Skriv en kommentar, måste få veta! 



Bar-B-ko

3 bilder från restaurangen igår. Jag hade även kameran med mig så fotade med den så det kommer bättre bilder! 


Det var så sjukt gott!! Efterrätten är verkligen obeskrivlig. Den är helt perfekt. 



Bra födelsedag

Har haft en jättebra födelsedag hittils! Imorse väckte mamma mig med sånt och presenter. Jag fick en Michael Kors väska och ett par Gucci solglasögon. Sjukt nöjd med båda! 

Sedan har jag jobbat hela dagen. Har fått så himla många grattis, av typ alla jag mötte i korridoren. Så snällt!! Och så sjöng eleverna på alla tre lektioner jag hade, det värmde mitt hjärta :') 

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi ska åka till Kristianstad och äta på min favoritrestaurang. Det är seriöst matorgasm på den restaurangen, så jäkla gott :D 

Fick nyss blommor & choklad av Evelina och hennes familj, jättesnällt! 



Birthday girl

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!! 

Idag fyller jag 22 år. 26 februari 1993, då föddes lilla jag. 

GRATTIS till mig! 🎉🎈🎁

Dagen ser ut som så att jag ska jobba till 14.40 och ikväll ska mamma bjuda mig på resturang, min absoluta favoritrestaurang! 

Grattis Carro, tack ;) 



Födelsedag imorgon!!

Imorgon fyller jag 22 år! Den 26 februari 1993, då föddes jag. Helt sjukt att det redan är slutet på februari. 



Dagen

Fick frågor på min ask vad som har hänt med min blogg och då måste jag fråga: vad menar ni?? Är det när ni läser den från mobilen som det ser annorlunda ut? I så fall är det för att blogg.se automatiskt gjort om alla bloggar så att de blir mobilanpassade. Jag hatar det, tycker det är hur fult som helst! Men det är väl bara att gilla läget. Är det det som ser annorlunda ut eller är det något annat ni menar? Tell me! 

Idag har jag jobbat och dagen avslutades med 1 timmes bowling. Gick asdåligt för mig, jag kom sist med typ 90 poäng och tjejen som vann fick över 200. Haha alltså va?? Jag brukar inte komma sist på bowling så vad var det med mig idag? Nåja det var i alla fall roligt. 

När jag kom hem fick jag sjukaste migränen, sådär plötsligt bara! Gick och la mig och tog medicin men den hjälpte absolut inhenting så tog ännu mer men har fortfarande lika ont. Mår skit :( 

Ska ta det lugnt en stund nu och sedan bada och därefter sova. Vad händer imorgon? Jo jag fyller år :D 



Tandläkaren

Jag överlevde! Japp japp. 

Men det var så hemskt. Jag hatar tandläkaren överhuvudtaget för det är så jobbigt att ligga där med öppen mun och jag som redan har problem med käken får snabbt ont när jag måste gapa. Så jag fick någon jävla kloss i munnen som skulle hålla den öppen, sjukt äckligt. 

I alla fall, i början provade vi utan bedövning men redan efter 5 sekunder så ilade det något så fruktansvärt så de fick avbryta och så sa jag att jag ville ha bedövning. Jag fick sån bedövningssalva innan bedövningen och så blundade jag när de stack med sprutan, mamma sa att den var enorm så det var verkligen tur att jag inte tittade. Klart den gjorde ont, det är ju trots allt en nål som ska in på ett ställe där nålar inte borde vara. Men själva bedövningen var inte så farlig, trodde den skulle göra mer ont. 

Till själva borrningen, det var bland det hemskaste jag varit med om!!!! Mitt hål var så djupt så hon borrade i det i 35 minuter, bland de värsta 35 minuterna i mitt liv. Jag har väldigt lätt till att få kräkreflexer så jag höll på att kräkas ner på tandläkaren ett x antal gånger. Efter 35 minuter så hon att hon inte kan borra mer för då når hon nerven och det vill hon inte. Så jag fick medicin på tanden och så ska de fortsätta på den om 3 månader. Så herregud, den är inte ens färdig än!!! Eftersom jag reagerade så pass starkt med kräkreflexer så sa hon att hon inte kan laga de andra två tänderna idag för det klarar jag inte. Så jag fick 2 nya tider i maj där vi ska laga de andra två tänderna. Så jag måste alltså ta bedövning 3 gånger till (jag dör).

Medicinen jag fick på tanden smakar verkligen skit!!! Var nära att spy på maxi hahah, fick köpa en vattenflaska i panik. Smaken håller i sig fortfarande och det var det absolut värsta med hela dagens historia. 

Till er som ska laga en tand: tips!! Ta bedövning! Det är inte så farligt som man tror och det känns så mycket mindre när de borrar, det är dock fortfarande väldigt obehagligt. Sen domnar halva munnen och kinden av och det håller i sig i några timmar och det är väldigt obehangligt och man får inte äta tills det går över men det var inte såå farligt. 

Ja har ni några frågor så är det bara till att ställa de! 



Drömskorna


Blev så förvånad men mina skor kom visst fram!! Efter sisådär 5 veckor från Korea eller Kina eller var de nu är från. Överlycklig! Snyggaste skorna jag någonsin sett 😍



Läsarfråga

Fick dessa frågorna på ask och anledningen till att jag inte svarat på dem är att jag inte vill svara på bloggrelaterade frågor på ask för jag vill inte länka min blogg på min ask. 

Men svaret är: det kommer! Har bara inte haft tid eller ork att spela in en. 





Rädd

Waaaaaah om en halvtimme är det dags för tandläkaren. Jag dör :( tänk på mig kl 16.35 tack. 

Hörs sen när jag kommer ha hela munnen bedövad, om jag överlever dvs. 

Puss hej! 



Måndag

Hej på er!

Är på jobbet nu och i eftermiddag ska jag till tandläkaren som jag har varit orolig för hela lovet. Jag vill verkligen inte laga min tand eller tänder (har tydligen 3 hål), jag är verkligen livrädd. Men så är det ju i livet, man måste göra saker även om man är rädd. 

Jag ska helt klart ta bedövning, kommer verkligen dö annars. 

Nu är snart min rast slut så ska bege mig.

Ha det! 



Skoltrött

Måste plugga men är så satans trött på skolan. Har ju inte klarat den där jäkla tentan som jag får komplettering på om och om igen. Det suuuuger men måste ta tag i det. 
Vill ha lov för evigt. 



Älskade

En av mina absoluta favoritbilder, älskling ❤️️
Selfiepinne är verkligen bra att ha, fast detta blev mer en groupie.



Önskelista

På torsdag, 26 februari fyller jag 22 år! Jag önskar mig faktiskt inget speciellt, brukar inte få så mycket i födelsedagspresent utan får alltid mycket i julklapp istället så jag är inte inställd på att få något speciellt. Har redan fått en Odd Molly kofta i förskott.
 
Men denna väska hade ju inte suttit fel! Vill verkligen ha en MK väska och i just denna storleken :)
 
Vet i alla fall att jag kommer få ett restaurangbesök på min favoritrestaurang i födelsedagspresent!



Tjejkväll

Här kommer 3 bilder från pyjamaspartyt/tjejkvällen i måndags. Det var trevligt men det blev en rätt tidig kväll för min och Nicoles del eftersom att jag skulle till skolan nästa dag.
 
Har bara tre bilder att bjuda på från kvällen.
 
Snygga Natalia!



Vad tyckte jag om Fifty shades of Grey?

Shoo! 

Nu tänkte jag äntligen skriva min recension om filmen Fifty shades of Grey

Jag har verkligen sett fram emot att se filmen och var riktigt spänd på hur den skulle vara. Och jag kan säga att den var grymt bra!! Lyssna inte på alla superfeminister som sågar filmen pga att det är Grey som är den som dominerar, det är bara en film..

För det första, Christian Grey är sjukt snygg och sexig, perfekt för rollen som Mr Grey. Ögongodis på hög nivå!

Visst är det mycket sex i filmen men inte så överdrivet mycket som jag trodde. Man får mest se Ana naken men inte mycket av Mr Grey. Filmen är otroligt sexig överlag och jag gillar den starkt!

Bra handling, sexig film, mystisk. 

Filmen får 9/10 utav mig! 
Kolla bara på honom, sexy as hell ;) 

Har ni några frågor om filmen så ställ de på min ask: ask.fm/carro93

Längtar till nästa film kommer ut! 





Laga hål

Nu är det såhär att jag ska till tandläkaren på måndag och laga ett hål. Och jag är livrädd! Ska ha bedövning såklart men nu har jag några frågor till er som lagat ett hål. Gör bedövningen ont?? Är det en fet spruta man får i tandköttet? Och om man tar bedövning, gör det ändå ont att borra? Är det typ som att man vill dö och inte kommer klara av det?

Jag har tandläkarskräck så är verkligen cp rädd. Är tacksam för alla svar jag kan få. Så snälla, kommentera här i bloggen eller skriv på min ask: ask.fm/carro93



Väla dag 1

Några bilder från Väla i tisdags. Jag köpte ingenting, tråkigt med sant :( 
Min absoluta favoritväska 



Nu ska jag äta och kvällen spenderas framför TVn. Ska nog kolla ett avsnitt 90210, har inte sett det på evigheter! Världens bästa serie. 



Femtio nyanser av honom

Efter filmen blev jag sugen på att börja läsa boken. Tjock är den! Men ska nog kunna ta mig igenom den :)
Har någon av er läst den? 



Your lips are movin

När jag köpte min selfiepinne fick man tre sådana här papperslappar till, tyckte det var lite kul 😋





Shoo bre recension


Igår läste jag ut shoo bre och det var längesedan jag läste ut en bok såhär snabbt, den är trots allt på 347 sidor.

Boken var så grymt galet bra så jag rekommenderar den till alla! I framtiden ska jag lätt låta mina 9or läsa shoo bre för det finns en massa att diskutera kring boken med en klass. 

Boken handlar om två killar, Oskar och Elias. Oskars klass för en ny lärare, Kristina och Oskar förälskar sig hejdlöst. Han och Kristina inleder ett förhållande men det blir snabbt problematiskt. Elias å andra sidan går i samma klass som Oskar och är småkriminell. Han har lovat sin mamma att sluta med det skitet men det lockar mer än vad han tänkt. Elias är också kär i en tjej som är muslim och han är kristen, alltså är det förhållandet dömt för att misslyckas. Så får man då följa dessa två grabbar genom boken och den är riktigt spännande! 

Så det är ett starkt boktips till er. 

Jag började kolla på filmen igår med samma namn men den kan ju inte ens mäta sig på långa vägar. Dålig film, underbar bok! 



Love

Två bilder från i söndags då min gullebebis var hos oss. 





New in Michael Kors

Äntligen har det kommer designerskal till Iphone 6! 

Blev jätteglad när jag såg att det hade kommit in från Michael Kors så jag var tvungen att köpa det. 349 kr och skalet blev mitt. Det pryder min mobil fint nu. 

Visst är det snyggt? 



Väla dag 2

God kväll på er!

Tog åksjuketablett idag innan Hbg och de verkar mer som sömntablett för min del så somnade på soffan såklart. Ska alldeles strax gå och lägga mig och sova lääänge imorgon! Har inte kunnat sova ut så mycket på "lovet" än men imorgon så! 

Idag var vi bara en snabb runda på Väla, har varit där så mycket på senaste så jag är riktigt trött på Väla. Men gick inom min favoritaffär, raglady (affär med endast exklusiva märken) och så köpte jag ett Iphoneskal och sedan gick vi och åt och fikade och därefter åkte vi hem. 

Mat
Är stammis på yogiboost vid det här laget.. 



Väla

Det blev förresten Väla idag ändå! Jag var inte sugen på att äta i Hlm så lyckades övertala mamma. Yogiboost ju ❤️️

Har köpt ett jättesnygg iphoneskal! Hur nöjd som helst :) nu ska vi äta och sen ska vi hem. 





Skola..

Nu är jag i skolan, öhh hatar detta mest av allt och är såå trött. Kommer bli så sjukt drygt med föreläsning. 





50 shades

Kom precis hem från bion. Ska nu ta min spruta eftersom jag är försenad med den och alldeles strax sova. 

Imorgon ska jag tyvärr till skolan. Passar på nu när mamma kan skjutsa mig. Har skola mellan 9-12 och sedan skulle vi egentligen till väla men jag har ändå inga pengar att shoppa för och gå runt i affärer utan att kunna köpa något är ju bland det tråkigaste som finns. Så vi ska hem till Hlm direkt efter skolan istället. 
Bild från idag när vi var hemma hos mig. Köpte btw en selfiepinne igår, askul! :D 



Jack, Hannah och bio

Hej sunshines!
 
Sorry att jag inte bloggade igår men var helt slut när jag kom hem. Somnade på soffan och mamma sa att det var omöjligt att väcka mig men hon måste ju göra det för jag måste ta min långverkande spruta på kvällen. I dessa stunder gillar jag inte min mamma så mycket..;p
 
Dagens planer ser ut såhär; snart kommer Jack och brorsan över på middag. Sen när de har gått ska jag bada och tvätta håret och runt 18.30 kommer Hannah hem till mig. Vi ska vara hemma hos mig några timmar, äta middag och så och sedan ska vi in till stan för att kolla bio. Ska äntligen se 50 shades! Som jag har längtat, undrar om den är bra :)
 
En bild från Åhus i somras.



Skola

Nu är jag på väg till Helsingborg och skolan. Mamma skjutsar mig ❤️️

Har skola mellan 13-16 och sen blir det Väla!





Pyjamasparty

Hej!

Snart kommer Nicole och hämtar mig. Jag bestämde mig för att ha på mig pyjamas trots allt, myyyyys! 




Tjejkväll

Vaknade klockan 13, underbart med "lov"! Känslan när man bara kan sova ut :')

Idag ska jag på pyjamasparty/tjejkväll hos Roxanna. Jag tror dock inte jag ska ha pyjamas på mig för vet inte om andra ska ha det? Packar ner en för säkerhets skull :p

Nicole hämtar mig 17.45, hehhe chill med kompisar som har körkort och så kör vi mot Mala. 



Boktips

Ni som känner mig vet att jag älskar att läsa men endast om jag verkligen fastnar för någon bok. Då kan jag läsa hur länge som helst! 

De senaste böckerna jag läste ut vad offpist av Johanna Schreiber och den var bra! Inte lika bra som hennes debut men absolut läsvärd. Och nu senast läste jag ut han och dom av Katarina Von Bredow, jag älskar ju alla hennes böcker! Finns ingen lika bra författare som Bredow, det är helt sjukt hur man kan skriva så bra böcker gång på gång. Den serien handlar egentligen om mellanstadiet och består av 3 böcker men jag bara slukade de, så himla bra. Så det är ett jättebra tips om jag har lite yngre läste här på bloggen (?) mellan typ 11-13 år så måste ni läsa den! :)
Idag började jag läsa shoo bre, läst 50 sidor och den verkar bra. 



Drömmen

När jag har tråkigt brukar jag surfa in på ving.se och bara drömma mig bort. Att resa är mitt liv, finns inget jag tycker bättre om. Känslan av att vara på solsemester, sitta på balkongen på kvällarna och titta ut mot havet. Det är oslagsbart!
 
Mitt drömresmål just nu är Aruba. Det är det jag fastnat på de senaste dagarna och jag har tittat på en massa bilder och videoklipp från just Aruba. Det är dock ett dyrt resmål, allt kostar runt 50 000 kr.
 
Men kolla bara på klippet, vattnet ser ju ut som en pool?! Helt klart. Drömmen.
  
Jag har en väldigt bra plan faktiskt hehe. När jag börjar jobba så kommer jag ju tjäna runt 20 000 kr. Då hade jag tänkt bo hemma några år till och resa en massa. Ge mamma ungefär 9000 i månaden till hyra, lite mat osv och lägga undan 8-9 k varje månad till resor. Och då åka till Mexico, New York, Dubai och Aruba :) För bor man själv kan man glömma sån lyx och jag trivs trots allt bra hemma.



Mens

Idag skulle jag egentligen gymma men vaknade kl 10 med sjuk mensvärk, perfekt med en hel veckas mens nu ju.. Åh det suger att vara tjej ibland. Jag tog tabletter, har en tablett från Polen som är så sjukt bra! Den löser upp kramp vid mensvärk och jag får alltid sån hemsk kramp första dagen. Innan jag fick dessa tabletter var det så illa att jag inte kunde sitta ner på en stol och det är ju hemskt. Problemet är att dessa tabletter är otroligt stora och det får jag ju panik över. Men delar de i 2 delar och tvingar mig själv att svälja de så går det OK.

Så det blir inget gym idag men Jack ska komma istället. 
En bild från i somras. 

Update: fick denna frågan på ask och eftersom det känns lite sådär att svara på mensfrågor där så svarar jag här. 
1. Jag kan inte ens röra mig ur soffan eller stå upp så i mitt fall fungerar det ej
2. Förra månaden gymmade jag med mens en gång och det var så himla hemskt och äckligt så det gör jag aldrig om. Riktigt obehagligt. 



Julklappar #10

Denna julklappen fick jag av min bror, hur gulligt som helst! Jag ville ha den, inte för att jag ville ha dofterna, utan för att jag ville ha sminkväskan hehe.
 
Jag får ont i huvudet av VS dofterna så använder inte de. Den enda har jag dock redan använt upp och det var ett badskum, det luktade faktiskt ljuvligt och doften gick snabbt bort. Ska kolla om jag kan köpa fler såna i London :)
 
År såå nöjd med min kamera! (Canon G16, bilderna blir så skarpa och klara).



HEART

Jag fick alltså en Thomas Sabo berlock från mamma i alla hjärtans dag present. Såhär ser den ut, så vacker ♥
 
 



Happy Valentine's day

Glad alla ♥ dag på er fina läsare!
 
Själv är man ju forever alone men alla hjärtans dag handlar ju inte endast om att visa kärlek till sin partner utan det kan vara kompisar, familj osv.
 
När jag vaknade låg detta på bordet, världens bästa mamma!
 
 



Julklappar #9

Ska fortsätta visa upp mina julklappar!
 
Thomas Sabo berlock i rosé, älskar den! :)
 
 



23.59

Jag kan andas ut igen!! En stor sten har fallit av mina axlar. 

Jag skickade in tentan 23.59 och typ en tiondels sekund innan klockan slog över till 00.00 för då hade det varit försent. 

Paniken som uppstod de sista minuterna när jag loggade in på mejlen för att skicka in den. Det är bara de som pluggar på högskolan/uni som har skickat in en tenta på deadline minuten som förstår den känslan. 
Idag ska jag få mig en god natts sömn! 




"Sportlov"

Jag har tyvärr inget sportlov för det har man inte när man går på universitetet men kommer ju inte bli något jobb eftersom alla andra har sportlov och jag har skola 2 gånger så lite "lov" blir det ändå. 

Men veckan ser ut såhär. 

Lördag - inget plugg! Förstår ni hur glad jag är?! Kolla Melodifestivalen, blogga och ta det lugnt. 

Söndag - gymmet och lite plugg

Måndag - pyjamasparty/tjejkväll 

Tisdag - skola i Helsingborg + väla 

Onsdag - ta det lugnt 

Torsdag - skola i Helsingborg + väla och kaaaanske bio på kvällen? 

Fredag - ? 

Lördag - ?

Söndag - ? 
Nu ska jag läsa igenom tentan, skriva litteraturlista och sedan skicka in den!! 



Tenta

I natt sov jag otroligt dåligt.

1. Jag visste inte om jobbet skulle ringa vilket de inte gjorde. 
2. Tentan som ska in idag, har sjukt mycket panik över den! Jag har så mycket kvar. 

Vi hörs ikväll när jag lämnat in den helt enkelt. Då kommer jag vara så glad!
Hela dagen ska gå åt att skriva på tentan. ÅNGEST med stora bokstäver.



Torsdag

Tjena people!
 
Jag har precis kommit hem, jobbade idag på två ställen så jag är helt slut.
 
Nu vet jag inte om jag ska plugga vilket jag absolut borde göra eller om jag ska sova så att jag orkar hålla mig vaken ikväll och skriva på min hemtenta som ska in imorgon, panik!
 
Här är två photobooth bilder, det var längesedan jag tog såna.Här ser ni min hårfärg ganska så bra också. Kastanjebrunt.
 



Polen shopping del 17

Detta linnet är så fint så jag tycker att det ska få ett alldeles eget inlägg.
 
Visst är det vackert? Och en annan sak som är vacker är morfars omgivning på dessa bilder, så mycket grönska och fina växter. Blev så nöjd med alla bilder men det är liksom inte svårt att få till fina bilder när omgivningen är så vacker.



Polen shopping del 16

Fortsätter att visa upp min shopping från Polen!
 
En tröja från h&m
Iphoneskal men tyvärr kan jag inte använda det för det är till iphone 5. Någon som vill köpa?
Tröja från min favoritaffär
En svart vanlig body från New Yorker
Lite skrivblock till skolan
Den vänstra produkten är en rengöring till ansiktet, jag brukar rengöra mitt ansikte med vatten och trodde att det räckte så men när jag sedan tog en bomullstuss med detta medel på och tog i ansiktet så visade det sig vara en massa puder kvar! Så endast vatten räcker egentligen inte om man vill få bort allt smink. Den högra produkten är en finish, man sprutar på den efter att man sminkat sig så håller det längre och blir matt.
 



Polen shopping del 15

Har helt glömt bort att visa fortsättningen på min Polen shopping och jag har ju lovat er att ni ska få se exakt allt. Jag har en otrolig bloggtorka atm, har verkligen ingenting roligt att blogga om för det enda jag gör är att gå i skola, jobba, plugga och sova så då passar gamla shoppinginlägg bra.
 
Här kommer i alla fall del 14 av Polen shoppingen!
 
Jag köpte 4 tommy Hilfiger saker i Polen. En nyckelring, en plånbok, en clutch och en väska. Det gick på riktigt mycket pengar men jag är oerhört nöjd med allt! Har dock inte haft tillfälle att använda de speciellt mycket men det ska det bli ändring på :)
 
Båda är helt perfekta. Kolla bara färgen, kär <3



Drömmen

Detta är ju de snyggaste Air Max paret jag någosin har sett! Enda sedan jag såg de första gången har jag inte kunnat släppa de, finns inga mer perfekta skor än dessa. De är så jäkla snygga så jag dör lite. 
 
Men problemet är att de finns inte någonstans, fanns för några år sedan men de har totalt utgått. Jag hittade dock en sida där de fanns och de var billiga, runt 500 kr för de tar de tydligen direkt från fabrik eller något sånt lurigrejs. Jag har ingen aning om man kan lita på sidan men jag beställde de ändå. Har dock inte kollat om de dragit pengar från kortet eller inte. Jag fick ett mejl för några dagar sedan där det stod på engelska att mitt paket är på väg och det når mig inom 3 veckor. 
 
Ja jag är lite skeptisk inställd till denna sida för de kanske bara lurar folk? Vad vet jag. Det återstår att se om jag får mina skor eller inte. Spännande..
 
Erkänn att de är perfekta?!



iphone 6

Jag tycker affärerna är så himla dåliga på att ge ut skal till iphone 6! Det är ju trots allt många som har en iphone 6 nu efter jul och så.
 
Jag har några skal till min men jag vill ju helst ha designerskal som tex Marlene Birger, Tory Burch, Marc Jacobs och Michael Kors men av dessa är det endast Marlene Birger som har producerat till 6an. Nelly.com har endast detta skal som är på bilden men eftersom djurprint inte är något för mig hoppar jag detta skal. 
 
Snälla Marc Jacobs och Michael Kors, fixa lite skal till 6an va??
 
Någon som vet var man kan köpa designerskal till iphone 6 nånstans? :)



Tröttis

Såhär pigg är jag på att skriva tenta idag. Tror jag stannar på soffan 1 timme till eller 2..

Ahh så kul man kan ha det <333



Byta bloggportal?

Jag funderar på att byta bloggportal, inte för att jag inte är nöjd med blogg.se för det är jag verkligen men pga den anledningen att jag tycker att mitt bloggnamn är för svårt och långt och jag vet att jag tappar många läsare pga det.
 
Den bloggportal jag funderar att byta till är nouw.com och då hade min bloggadress varit nouw.com/carro93 fast frågan är om det kanske är lika svårt det med i och med nouw? Fast man kanske skulle kunna köpa en domän så att det bara blir carro93.se då hade adressen varit busenkel.
 
Nu har jag 2 frågor till er.
 
1. Är det någon som bloggar på nouw.com? Är det värt att byta? Bra portal?
2. Hade ni fortsatt läsa bloggen om jag bara bytade adress? Alla gamla inlägg skulle hängt med till den nya.
 
Det är ju trots allt för er jag bloggar så jag behöver verkligen få svar från er! Skriv på ask om det är lättare: ask.fm/carro93
 
En bild från bröllopet i December.



Stressed and depressed

Jag känner mig typ deprimerad. Ingenting är roligt längre, det är jobbigt att ta sig upp på morgonen, jag vill bara sova hela tiden. Skolan känns riktigt tuff, jag har 0 energi och verkligen ingenting känns längre roligt. Finns ingenting som gör mig glad. 

Har aldrig känt såhär innan och det gör så att jag får panik. Jag vill inte känna såhär. 
Jag behöver lov, värme och sol. Skolan dödar mig långsamt men säkert. 

Måste skriva på min hemtenta idag och allt känns skit. Igår skrev jag knappt ingenting för jag kände bara NEJ jag orkar inte. 



Babe

HAN ÄR VIDARE TILL FINAL!!!! 






Middag på Cats

Igår var jag och mamma på Cats och åt middag. Jag tog fläskfilé och det var så gott! Supermysig kväll.
 
Här kommer ett gäng bilder från kvällen!
 
Älskar deras såna här ljus, så fina.
Min fina mamma
Och så fula jag. Helt osminkad och oborstat hår. Ser helt drogad ut efter all medicin jag tog under dagen + migrän så mobba inte.
 
 



Dagens planer

Ville inte ens gå upp ur sängen idag för jag vet att jag måste plugga hela dagen. Jag har en tenta som ska vara inlämnad nu på torsdag och jag har inte börjat skriva på den. Den ska vara mellan 7-10 sidor och jag kunde verkligen inte sova bra i natt, vaknade så många gånger och varje gång tänkte jag på tentan och hade en massa konstiga drömmar när jag väl somnade. Jag är en sån persom som sover riktigt dåligt när jag har något över mig som jag måste göra. Är väldigt ansvarsfull.
 
Så nu ska jag äta frukost sen ska jag läsa en liten stund för jag har en sån himla bra bok (kommer boktips idag). Därefter ska jag börja med tentan och kanske skriva på den i 4-5 timmar. Ikväll blir det Melodifestivalen och äta en massa gott och sedan ska jag kolla på Pluras kök för Eric är med där också. Så det blir dubbelt upp med Saade ikväll, längtar!
 
En gammal photobooth bild. Varför blir jag inte bra på bild i mitt mörka hår???? Säg mig vaaaarför? :(



Sting

Imorgon ska min älskling Eric Saade vara med i Melodifestivalen igen! SOM JAG LÄNGTAT! Han kommer att vinna hela Melodifestivalen, det är jag 99% säker på.
 
Nu kan man lyssna på 30 sekunder av varje låt och det gör ni här:
http://www.svt.se/melodifestivalen/smygtitta-pa-bidragen-i-forsta-deltavlingen-i-goteborg-i-melodifestivalen-2015#2655088_29_6
 
Vad tycker ni om Erics låt? Den kommer inte sätta sig lika bra i huvudet som Manboy och Popular för denna är lite mer för "vuxna" och inte för små barn som Manboy mer riktade sig till för alla barn gick runt och sjöng på den. Men jag tror att Sting kommer växa varje gång man hör den och ta Eric till Eurovision. Inte alls lika säker på att han kommer vinna ESC dock, tror inte att låten är fullt så stark faktiskt.
 
Jag kommer i alla fall rösta och önskar Eric all lycka till, go babe ♥
 
Älskling
 



Sämsta fredagen på länge

Idag har jag haft en hemsk dag. Igprkcäll fick jag helt plötsligt en av de värsta migränattackerna jag haft. Gjorde så sjukt ont så jag trodde jag skulle spy och svimma. Tog tablett och gick och la mig. Idag vaknade jag vid 8 och hade lika ont, helt obeskrivligt äckligt ont. Somnade om och vaknade vid 10 men ännu mer migrän. Tog en till tablett och sov igen. Sedan vaknade jag vid 12 och hade lika äckligt ont. Fick ta zomig nasal 5 mg vilket är en väldigt stark medicin och så gick jag och la mig igen. Vaknade nu vid 16 och har fortfarande grymt jävla ont. 

Vet inte riktigt hur jag ska klara dagen. Sämsta dagen på lääänge. Jag hade glömt hur det känns att ha SÅHÄR ont. 

Mamma vill bjuda mig på middag på Cats men jag vet inte om jag orkar :(

Underbar fredag. 
Blir så ledsen när jag har såhär ont. 



I love u

Den bästa i världen, finns ingen som hon ❤️️ 
Även om vi bråkar ganska så ofta så är hon en av 3 personer som jag litar på till hundra procent. Jag har så himla svårt att lita på personer för att det är så många som är så himla falska i dagens samhälle. 



Läsarfråga

Fått 3 frågor idag om jag inte kan göra fler videobloggar och visst skulle jag kunna göra det. 

Men då behöver jag tips vad vad jag kan göra/visa i videobloggen. Så kan ni komma med några sådana så fixar jag det :)





Instasize

Vad har jag gjort idag då? Inte så mycket, haft migrän, riktig migrän. 

Ville bara tipsa er om en app där man kan göra bilderna såhär:

Jättehäftigt tycker ju jag då. Instasize heter appen och så går man in på bakgrunder och sen på fil och så väljer man bild där. 

Nu ska jag laga mat hade jag tänkt för mamma är inte hemma. Och ja, jag hatar laga mat. Därför jag fortfarande bor henne. Skämt å sidor men det är riktigt skönt att bo hemma. Älskar vår bostad sååå. 



Onsdag

Hej på er!

Idag har jag jobbat några timmar bara. När jag kom hem sov jag någon timme och nu har jag kollat på tv och ska snart gå och lägga mig igen. Är helt slut på vardagar så orkar tyvärr inte ens logga in på datorn för att blogga ordentligt. 
Försökte göra en bild på squaready, blev kanske sådär men rätt rolig app :)



Tisdag

Idag har jag jobbat och sedan har Jack varit här några timmar. Åh han var så mysig idag, fick en massa pussar och kramar. Åh mysis ❤️️
Mamma hittade två böcker med en massa klistermärken så han pekade på vilket han vill ha och bara "den". Åh älskling. 

Nu kollar jag på tv. 

Ha det 👌



Inspo

Inspo



Tumblr

 
Inpo
 
 



I haven´t been everywhere, but it´s on my list

Att resa är verkligen det bästa jag vet! Jag tycker att jag har varit på många ställen men om jag jämför med vissa andra bloggare som jämt och ständigt reser så är det såklart inte lika mycket. Men det finns så många som har varit i mycket färre länder så jag känner mig lycklig lottad som har fått möjligheten att resa såhär mycket ändå.
 
Här kommer en lista på länder jag varit i.
 
Polen - har varit i Szczecin 20+ gånger
Danmark - Köpenhamn några gånger
Tjeckien - Prag med skolan, jättefin stad!
Storbrittanien - London
Frankrike - Paris
Spanien - Mallorca två gånger
Grekland - Kreta
Bulgarien - Sunny beach
Cypern - Ayia Napa
Turkiet - Alanya
 
10 länder och fler ska det absolut bli! 
 
Snart kommer en lista på städer/länder som jag vill besöka.
 
Ska jag rangordna dessa resemål efter vilken som är min favorit så blir det såhär: (det är lite svårt eftersom man inte riktigt kan jämföra storstad och solsemetser men jag ska ge det ett försök.
 
1. Cypern
2. Spanien
3. London
4. Grekland
5. Polen
6. Prag
7. Paris
8. Bulgarien
9. Turkiet
10. Danmark
 
Cypern fullkommlig älskar jag! Där är helt perfekt. Och Spanien är också riktigt fint. London är min favorit av alla storstäder. Frankrike kommer en bit ner på listan för jag var faktiskt inte helt överförtjust av Paris.
 
 
Hur många länder har ni varit i?
 



19.38

Har inte jobbat idag, usch så himla tråkigt :(

Tråkig dag i det stora hela + migrän. 

Mysig kväll i alla fall. 



Cats

Hej babes!

Är på cats nu, ska äta middag. Mumsi. 





Att se fram emot

Här är 4 saker jag verkligen ser fram emot! Det är viktigt att ha något att se fram emot, för då klarar man vardagen på ett lättare sätt. 
Bara 65 dagar kvar till London, sjukt! 150 dagar till Grekland och 687 dagar till jag tar examen och aldrig mer behöver plugga i hela mitt liv. Men det känns ju verkligen som en evighet dit. New York har vi självklart inte bokat än men jag har lovat mamma att när jag börjar jobba och tjäna pengar så ska jag spara ihop pengar i cirka 1 år och sedan bjuda henne på en resa till NY som hon sent kommer glömma! Där jag kommer stå för alla kostnader, resan av hennes liv. Som tack för allt hon gjort för mig! 




Extrem trötthet

Jag har aldrig varit en person som blir trött speciellt snabbt, jag har alltid varit en nattmänniska men sedan jag började ta mina nya tabletter sibelium så har jag blivit extremt trött!
 
Varje morgon är en plåga, när jag tänker på att jag måste gå upp inför tex jobbet eller skolan så känner jag bara nej nej nej, låt mig ligga kvar i sängen. Den enda tanken som får mig att gå upp på morgnarna är att jag räknar ner timmarna innan jag får gå och lägga mig igen. Efter en dags jobb kommer jag hem vid 16 tex, lägger mig på soffan och somnar inom 10 minuter. Oftast nu för tiden sover jag i några timmar efter att jag kommit hem så att jag ens ska orka med kvällen. På fredagar är jag helt slut, klarar mig max till klockan 22. 
 
Detta är för mig otroligt jobbigt för jag vill inte känna mig såhär trött hela tiden. Men jag måste ta mina tabletter så.. Detta är en riktigt jobbig biverkning, mest för någon som aldrig haft det såhär.
 
En annan biverkning av sibelium är viktuppgång och tyvärr har jag även drabbats av denna biverkning. Jag har gått upp cirka 5 kilo och det ger mig verkligen ångest. Det var därför jag började gymma men nu pga min fot har jag inte kunnat gymma på drygt 3 veckor.
 
Åh sibeliums biverkningar suger..
En annan sak som jag är i stort behov av är SOL. Längtar bara tills veckan i Grekland, åh vad jag tänker vila ut.
 
 



Svar på frågestunden

Svar på frågestunden!
 
1. Vad heter du på ask och insta??
Svar: på ask heter jag carro93, här är länken till min ask: ask.fm/carro93
och på insta även där carro93 
 
2. Hur gammal är du?
Svar: jag är 21 år gammal, 93a. Fyller alltså 22 i år.
 
3. Skulle du kunna skaffa youtube?
Svar: youtube är inte riktigt min grej men jag har videofyme så sök på Carolines blogg i appen, (tror jag i alla fall)
 
Här var jag bruuuuuuuuuuun :(



Julklappar #8

Här kommer bilder min min underbara lilla Marc by Marc Jacobs väska som jag fick i julklapp. Jag älskar den! Dock är den lite liten men perfekt om man bara ska ut på middag eller är utomlands osv :)
 
Lite halvdåliga bilder men orkade tyvärr inte ta några bättre.



Steakhouse

I fredags var vi på Steakhouse i Kristianstad och åt. Jag älskar den restaurangen, så sjukt gott! Men jag tog alldeles för mycket gram kött och sedan lämnade jag kvar hela 4 bitar vilket var otroligt onödigt. 

Är ni på Steakhouse nångång så välj helgrillad fläskfilé för det är otroligt gott! :)



Alltså hur gott?! 
Potatischips 
Och så efterrätt. Jag valde chokladmilkshake
Och mamma cheesecake 
Supermysig kväll! 

Synd att det är så dyrt bara, kalaset gick på drygt 700 kr.