slide show

Presenter

Kom hem för en stund sen, daaaaaaaatorn dirket när man kom hem (a)

Skolan var chill, hade ju bara spanska. Imorgon ska vi få reda på vårt betyg, är rätt nervös för vet att jag ligger mellan VG och MVG, blir så besviken om jag sänkt mig. Engelskan ska vi också få, kommer nog få VG där, attans också!

Efter skolan gick jag ner på stan med Maja. Vi gick runt och kollade i affärer, sen käkade vi på subway. Köpte även en liten morsdag present (försenad dock). Mami blev så glad så, kan visa er sen.
Efter det köpte jag present till Susanne (vår mattelärare), det är från mig, Samir, Felicia och Tobbe. Tror hon kommer bli glad.

Nyss åt jag middag, en god middag! Och en ännu godare efterrätt, visar er snart. Nu ska jag stänga av datorn lite, pusspuss!




Good morning!

God morgon på er fina läsare. Gick upp vid 9.40 och har nyss ätit pannkakor, rätt så bra att starta morgonen med det va ;)

Solen skiner ute och det är typ 26 grader, hittade aldrig mina shorts igår.. Tar ett annat par men de är rätt korta så jag måste ha leggins under. Ska snart sminka mig och sen är det off to school. Har bara spanska idag, så en kort lektion. Kanske får proven?

Efter skolan ska jag till stan med Maja. Ha en fin dag ♥


Trött & osminkad tjej. Och nej mitt hår är inte så gult ;)



00.53

Chill kväll, kollat Gossip girl och bara tagit det lugnt. Nu på kvällen tog jag ett varmt bad och tvättade håret. Oj vad mycket slingorna syns nu när man tvättade det själv, är ovan vid att det är rätt kort med men i like it!

Imorgon börjar jag 11.20 och har en lektion. Ska nog gå upp vid 9 så jag kan ta det lite lugnt.

En liten sak jag undrar är, vart sjutton har mina shorts tagit vägen?! Ville ju ha de imorgon till en svart t-shirt med nitar. Blir raka vägen till garderoben nu, ska försöka hitta de. Natti!



Shorts var är ni???:(



Fina mamma

Grattis på morsdag fina mamma. Vet du? Jag älskar dig mest i hela världen, du är mitt allt. ♥ Big love to you. The world´s best mum, right, that´s you!











The lazy song


Haha älskar videon! Bruno Mars är såå bra. Dock är fortfarande Grenade den absolut bästa låten.



Tråkig stad, tråkigt liv, tråkigt allt

En lika tråkig söndag som lördagen var väntar. Är det någon som vill hitta på något eller?! Har så sjukt tråkigt så det finns inte.. Vad ska man göra idag då? Vill bara flytta ifrån denna hålan till någon större stad där det händer mer.


Längtar som bara den !!!!!!
Skoj att ingen kan hitta på något nån gång ;o Sorry men dagens ungdomar är så jäääkla tråkiga.. Man skulle ju kunna hitta på en massa när man är ledig men ingen är ju med på något. Grilla, picknik, stan eller något annat.

Nej bäst att jag drar ifrån datorn nu och tråkar vidare, ciao.



Hallå världens tråkigas...

img_6807 (MMS)

Hallå världens tråkigaste lördag! Skulle egentligen kollat film med mamma för typ 1 timme sen men hennes kompis ringde och de pratade till nu.. Nu är jag trött och pallar inte kolla, lönt, skulle ju kunna kolla själv annars. Är allmänt trött på allting idag så det är bäst att jag går och lägger mig. Peace out.




Sötis

Några bilder på sötisen från förra lördagen. Saknar honom redan! Jag tycker små bebisar är så sjuuuuukt söta, fattar mig inte på människor som aldrig vill ha barn. Vem vill inte ha en liten söt bebis?!








Kan ju tillägga att mamma inte är världensbästa på att ta kort haha.




Aw!
Mobilbilder hela högen men det får duga.

Nu ska jag svara på era kommentarer och sen göra någonting vettigt utav denna kvällen, vad? Det vet jag inte än..



Flickan från tjugotalet

Mini-shopping från igår. Det lönar sig att hänga med mamma och handla på maxi ibland ;)


Eftersom jag inte har ett skit att göra idag, så ska jag läsa, kolla på blue water high, hellcats, datorn och äta. Ehh skoj lördag.



Outfit




Måndagens tror jag (?) slappa outfit i skolan. Adidasbyxorna är från Le redoute, tröjan Gina, skorna Skopunkten, jackan JC, koftan MQ och ringen är från Glitter.



NÖJD


Done! Jag blev hur nöjd som helst, ser ni att jag klippte det rätt mycket? Bättre bild kommer sen.



Gjorde slingor på hätta...

img_6807 (MMS)

Gjorde slingor på hätta för första gången, fyfan vad ont det gjorde!! Riktigt obehagligt. Nu är det över och nu blandar hon färg.




Frisören next

Äter frukost nu, vid 12 ska jag till frisören. Jag HOPPAS verkligen jag blir nöjd! Men det där med klippningen, alltså jag vet verkligen inte hur mycket jag ska klippa.. Är alltid rädd att frisören ska ta för mycket men det behöver ju klippas. Fast jag älskar mitt långa hår..



Hoppas på att komma hem med ungefär sån här färg som på bilderna, älskade min hårfärg där.



Frisören imorgon

Imorgon säger vi hejdå till min stora utväxt och hallå till nya slingor! Sista jag slingade håret var i december, så ett bra tag sen med andra ord. Tyvärr är det så dyrt, vem har råd att slinga håret varannan månad tex? Not me..

Ska faktiskt prova på en annan frisör imorgon, nämligen på snooze. Är varken nöjd med exclusive eller hårtotten så jag hoppas verkligen det blir bra imorgon. Hon verkade fatta att jag vill ha väldigt många slingor men ändå inte helt blont.

Vadå utväxt?

Haha snyggt.. Men hur långt tycker ni jag ska klippa? Till det översta eller understa strecket? För långt hår har jag, och på sistonde har jag tappat galet mycket hår. Tror det är lite slitet och tungt..



Hellcats

Bra dag idag, har typ suttit vid datorn hela dagen. Första dagen under hela tvåan typ som jag inte haft några läxor, det känns helt UNDERBART. Typ lite konstigt med, man bara; jaha vad ska jag göra nu liksom?

När mamma kom hem från jobbet åkte vi till coop och köpte chips, mihi! När jag kom hem kollade jag ett avsnitt av blue water high på nätet och nu ska jag ge Hellcats en chans. Någon som kollat på hellcats? Hittar inte avsnitt med svensk text så det får endast bli engelska :(


Hoppas det är bra!



MQ, JC, Bikbok & Glitter


En annan outfit från veckan.

Kavaj- MQ
Kjol- JC
Linne- Bokbok
Ring- Glitter



Fläta


Köpte denna flätan på New Yorker i somras men använde den för första gången i torsdags. En söt accessoar enligt mig. Fast jag har ju mörk utväxt så den syns tyvärr inte så mycket som man skulle vilja kanske.



White


En outfit från förra veckan. Klänningen är köpt i Polen :) Gillar flätan!



TÄVLING

Jag lottar ut ett bloggsvar här i bloggen. Var gärna med och tävla :) Skriv bara "jag är med" så får ni en lott. Om ni tipsar om tävlingen på er blogg och länkar hit får ni två lotter.



Tävlingen avslutas redan ikväll.
Har en likadan tävling på min Eric Saade blogg. http://saadelovers.blogg.se, var med där med så ökar er chans ;)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Grattis till Malin! Hör av dig med din mejladress så fort som möjligt.



Dags för lite update

Klar med engelskan! Och det är sista inlämningen, underbart ! Har dock alla Cambridge prov kvar men det är på sommarlovet..

Denna veckan i skolan har vi knappt haft några lektioner, eller vi har typ 1 på morgonen och sen 4 timmars håla och sen 1 till, duktig som man är stannar man ju alltid kvar. I måndags hade vi först samhälle, fick tillbaka proven MVG, gött. Sen hade vi håla, jag, Emma, Samir, Ralle, Robin och Tobbe gick till coop och köpte lite gott, fördrev tiden lite.

Igår hade jag ju spanska prov, skrev 1 sida (det var max), kommer ha en massa gramatiska fel menmen. Sen hade vi aslång håla igen. Denna gången fördrev vi tiden genom att spela kort, bluffpoker is the shit. Så kul! Fick även reda på slutbetyget i samhälle, MVG, härligt! Nu har jag mvg i historia och samhälle i alla fall. Imorgon hoppas jag på socialkunskapen med.

Idag hade jag en lektion, kändes lite onödigt att ta bussen för den faktiskt.. Vi fick tillbaka svenska arbetena, jag och Adela fick VG. Ehh jag tycker faktiskt vi var värda ett MVG så blev lite besviken där.

Nu ska jag bara läsa igenom engelskan och sen kanske sova? Skola imorgon som vanligt, ingen matte dock så slutar tidigare, då blir det gymmet. Puss ♥




Ååh känner att jag aldr...

img_6807 (MMS)

Ååh känner att jag aldrig kommer läsa ut den här engelska boken! Har nästan 190 sidor kvar och det är svår text. Hur lång tid kan det ta? 4 timmar, räcker det? Nu ska jag sträckläsa till kl 18 sen är jag förhoppningsvis klar och då ska det skrivas en recension på engelska.




Änglamark

Efter skolan åkte jag med mamma till Coop, ska ägna min kväll åt att läsa engelska boken så behövde köpa lite gott (a) Jag älskar prova nya chips haha, det är ju rätt spännande!


Har ni smakat de? Om inte så GÖR DET. Sjuuuuuuuuuuuukt goda!



Gick ju inte så bra det...

img_6807 (MMS)

Gick ju inte så bra det där med att plugga spanska.. det är bara att inse, jag är galet skoltrött vid det här laget och orkar inte prestera mitt bästa. Rätt svårt att plugga till en spanska uppsats med när man inte vet vad man ska skriva om. :( Imorgon börjar jag 11.40 men ska upp 8.30 och plugga spanska i typ 2 timmar, annars kommer det gå åt skogen imorgon. Sista provet med, usch mitt betyg hänger på detta ju. Tycker ni också det är svårt att bilda meningar på andra språk?!




Vet inte riktigt var de...

img_6807 (MMS)

Vet inte riktigt var den här dagen har tagit vägen?! Skulle plugga jättemycket spanska, har ett stort prov på tisdag. Har knappt pluggat något idag, har inte gjort något annat vettigt heller? Ååh blir att plugga satan imorgon istället Nu ska jag bada. Har lite bildbrist på mobilen så lägger upp på sötisen sen igår.




Bilder från idag

Lite bilder från idag. Kubus var så galet söt ! Det är helt sjuk vad gullig han var, bara 4 månader. Blev helt kär i honom. Han grät en del men vem gör inte det när man var 4 månader gammal.. Annars tror jag han älskade mig haha (a) Tog hand om sötisen hela dagen/kvällen.


Vi gav den här söta hunden till honom.

Sjukt gott med grillat.

Galet söt !

Olivia.


Fire.


Sorry, fula bilder på mig, söta på honom.

Gosia, hennes kille och Violetta.



Nää, lägger in resten imorgon. Nu ska jag sova. Imorgon väntar flera timmars spanska-plugg. Längtar redan..



Hemma

Kom hem för typ en halvtimme sen efter en mycket trevlig dag! På kvällen gick jag ut på promenad med lillkillen, var typ ute och gick i 1 timme och sötisen sov hela vägen.

Ska lägga upp lite bilder nu :)



Okej förra inlägget pub...

img_6807 (MMS)

Okej förra inlägget publicerades visst lite sent.. Kolla lillkillen, så sjukt söt!




Solen skiner, det är li...

img_6807 (MMS)

Solen skiner, det är lite molnigt men väldigt varmt! Sommarklänningen är på, och det ska bli så gott med grillat! Blir pommes, kycklingfilé och karekotlett. Mums! Hoppas lillen är vaken. Snart framme i Bjärnum :)




Migrän 3e lördagen i ra...

img_6807 (MMS)

Migrän 3e lördagen i rad nu, INTE okej! Hade så sjukt ont när jag vaknade, vilket jag fortfarande har. Sov på soffan i typ 2,5 timme. Lite nackspärr nu va! Nu har jag 30 min på mig att fixa mig innan vi ska iväg till mammas kompis och grilla. Ska bli så himla gott, finns inget godare än grill! Hon har en liten pojke på typ 1 år? Ska se till att gosa med honom! Småbarn är SÅ söta.




Flowerpower

Måndagsens (?) outfit. Klänningen är ny och det var den jag köpte i Kstad, visar bättre bild sen.






Magnum Ghana

Sorry för dålig uppdatering snyggingar ! Känner att jag har rätt mycket att ta igen här på bloggen, vet knappt vart jag ska börja.. Kanske med att lägga upp en outfit? Kommer om någon minut!

Sen har jag många kommentarer att svara på, ska göras det med.


Har ni btw smakat nya magnum? ASGOD ! Kolla utväxten på bilden, ehh..



En svartklädd tjej på g...

img_6807 (MMS)

En svartklädd tjej på gymmet. Eller bilden är tagen hemma men ja. Just nu svettas jag på löpbandet, skitjobbigt att träna när det är så varmt!




Hänger i elevrådsrummet...

img_6807 (MMS)

Hänger i elevrådsrummet med killarna på bild. Håla fram till kl 1, fett segt! Får se vad jag hittar på, om 1 timme ska vi i alla fall käka pizza. Gott!




G i matte B! :D :D :D :D :D

Jag säger bara 1 sak; JAG FICK G PÅ MATTE N NATIONELLA :D :D :D Det kallar jag för lycka ♥ Shit vad nervöst det var när vi skulle få tillbaka de. Fick faktiskt 17 p och G var 13, är stolt över mig själv.

Känslan att lämna in matteboken och miniräknaren var bara awe to some ! Aldrig mer matte i hela mitt liv, ALDRIG. Lycka! Slut på alla timmar med matteplugg. Jag älskar livet.


Wonderful. Både jag, Samir och Vloreta klarade det. We did it my friends! :D


Yes vi är glada.

Även Maja klarade det, vi är grymma!



Arbetet klart, check

Sorry för dålig uppdatering, men måste jobba på rejält nu 1 vecka till ! Har suttit och skrivit mitt socialkunskapsarbete sen kl halv 2 idag.. Läste först klart boken och sen började jag skriva. Blev 4 sidor, mycket mer än jag hade trott men detta är sista saken som betygssätts i soc. så det måste vara bra.

Nu är jag i alla fall klar, sjukt skönt !:D Ska bara skriva ut det senare. Fick förresten MVG på socialkunskapsprovet, awesome.

Ska utvädera lite i loggboken om projektarbetet nu, har inte alls gjort det sen vi började.. Sen ska jag plugga spanska och därefter ta ett bad och läsa i engelskaboken.


Ska visa er min nya klänning, väst, 2 ringar och småsakerna jag köpte i Sthlm med.



Ehh powernapen blev til...

img_0073 (MMS)

Ehh powernapen blev till en timmes sömn på soffan och ledde bara till att jag blev ännu tröttare! Jag ska gå och lägga mig nu så struntar jag faktiskt i alla läxor och pluggar stenhårt imorgon direkt när jag kommer hem. Då ska jag läsa ut hela boken och skriva recension, fakta plus egna tankar om den, läsa 1 timmme i eng boken, plugga spanska 2 timmar och utvärdera projektabetet i loggboken lite. Myyycket att göra då men jag orkar faktiskt inte idag. Så jag säger god natt :) Trött tjej kl halv 2 på natten i Sthlm på bild. Bilder från Sthlm kommer på tisdag, då har jag knappt några läxor kvar och då ska det bloggas! Nej sova var det..




Trött jag är! Ögonlocke...

img_6807 (MMS)

Trött jag är! Ögonlocken känns tunga som sten. Måste läsa i ett öga rött men orkar inte.. Ska ta en powernap på 15 min nu ;) Sen läsa 50 sidor och de sista 50 imorgon. Skillz att man glömde stänga av sin tidtagarur på mobilen btw.




MVG

Rätt slapp dag i skolan! Fick MVG i slutbetyg på historia, YEAH! Känns helt okej att man lagt ner så sjukt många timmar på att plugga, det lönar sig till slut. Nu satsar jag på 4-5 mvg till..

På svenskan fick vi en prognos för vårt betyg (läser svenska B i ett halvår till), låg på VG-MVG vilket var det högsta så jag är nöjd.

Nu ska jag äta, är hungrig! Sen läsa Ett öga rött i typ 3 timmar? Buhu:(


Oroligt tråkig och konstig bok.



Lipstick

Trött ! Vill sova men måste bada. Har bara läst 30 sidor i msk boken, fett illa. Ska läsa nu när jag badar, ingen mobil utan endast boken och jag eheh.

Imorgon är det vanlig skoldag, vi ska även få reda på våra betyg på historian. Jag förväntar mig ett MVG! ;)


Fortsätter med ännu en sommarbild i hopp om att vädret ska bli bättre.

Nej nu kallar badet och ett öga rött på mig. Ciao.



Aldrig mera matte!! :D

JAG BEHÖVER ALDRIG MER I MITT LIV PLUGGA MATTE!!! :D :D :D :D :D :D Vet ni hur underbart det känns?! Visst kanske blir lite matte på högskolan eftersom jag ska plugga på lärarutbildningen men jag behöver aldrig mer sitta med boken och kämpa för att plugga till prov. Awe to some !

Hur gick det då? Det var as svårt ;o Fick hjärnsläpp på typ allt. Snackade med några sen och då hör man "man skulle göra träddiagram på den uppg och ekvationssystem på den", jaha? Wtf, varför står det inte då!?

Bara jag får G så blir jag överlycklig, jag vet inte riktigt om jag lyckades få ihop 13 poäng men jag hoppas verkligen det! Borde ha fått 6 på del 1 sen 2 p på flaggan, 3 på lotteriet och 2 på sista? Annars något poäng här och där. Håller tummarna :)

Nu ska jag plugga lite spanska och läsa i engelska boken & social. boken, yey..




Shit vad nervös jag är!...

img_6807 (MMS)

Shit vad nervös jag är!! Matte B nationella om mindre än 1 timme. Jag måste klara det! Behöver all tur jag kan få.. Hoppas verkligen turen är på min sida idag. Fattar ni hur mycket jag hatar matte? Och då menar jag verklien hatar! Lycka till Caroline, lycka till..




MATTEPLUGG

Lång dag i skolan, mattestugan efteråt. Jag, Samir och Vloreta satte oss och räknade tillsammans, alltid bra att få lite kunskap från varje håll. Vi SKA klara nationella imorgon! Finns inget annat med på kartan, vi ska bara helt enkelt klara det.

Efter mattestugan hämtade mamma mig och så skjutsade vi Samir till stan. Nu lagar mamma mat och jag ska ta tag i matten igen. Jag vill inte ha nationella i matte imorgon!!!! Det är så fruktansvärt svårt och jag har ingen mattehjärna. Ska repetera alla kapitel nu och hoppas på det bäst. Matte SUGER.





Muntligt nationella

Usch, ännu en jobbig vecka väntar! Gör en lista imorgon på allt vi har haft/ ska ha de kommande veckorna så får ni se..

Imorgon är det dags för nationella prov muntligt i engelska. Är lite nervös faktiskt eftersom det gått så dåligt på de andra delarna så måste det ju gå bättre imorgon. Ska vara med Maja, Simone och Emma, blir nog en perfekt grupp :)

Nu ska jag sova, klockan är mycket. Önska mig lycka till? (a)


Straaaaanden ♥



Matte!

Oj, jag trodde att jag hade skickat iväg ett mobilblogg inlägg innan idag men tydligen inte ! Klockan 12 åkte jag till Maja och vi pluggade matte med hennes syrra från 12-18.30, är helt slut i hjärnan. Blev inte mycket smartare heller. En sak som ska bli så jäkla skönt är att efter tisdag behöver jag ALDRIG mer plugga matte, det är nog det underbaraste som kan hända. I loooooove it.

Har inte pluggat mer idag, måste läsa engelska boken nu och börja på soc boken som ska vara klar till torsdag, ahh. Fast jag känner mig väldigt trött och sliten idag, så jag tar ett varmt bad nu och hoppas att min kropp kommer må lite bättre efter det.



Frös jättemycket när jag kom hem, det var kallt hos Maja! Så jag har suttit och värmt mig i min mysiga hoodie :)



Bra jobbat!

Grymt jobbat Eric ! Bästa placeringen för Sverige sen 1999, han borde vara riktigt stolt. Dock riktigt surt att Italien tog över andraplatsen, de sög ju.. Vad tycker ni om vinnaren då?


Nu ska jag sova.



Lycka till Eric !


Nu skiter jag i att jag har migrän för nu är det dags för EUROVISION SONG CONTEST! :D Både jag och Maja älskar esc, det är så himka bra! Håller tummarna för min älskling Eric ♥

Tror tyvärr inte han vinner, för det tror jag att Irland gör. Hoppas även på Irland! Självklart på Eric med men om vi bortser från honom. Gillar även Finland.

Nu ska jag ta fram en massa gott att äta. GO ERIC ! 
Vem är er favorit?



Äckliga migrän!!!!! Har...

img_6807 (MMS)

Äckliga migrän!!!!! Har haft så sjukt galet ont så det finns inte. När jag kom hem från kursen bara grät jag. Fyfan vad ont jag hade. Gick och la mig, åt middag, tog migrän tablett, sov 3 timmar till. Vaknade nu. Har fortfarande jäkligt ont! Jag dör.. Stackars mig :(




Handledarkurs

Nu sticker jag & mamma iväg på handledarkurs på TT mellan 9.30-12.30, kommer bli galet segt att sitta och lyssna så länge men jag vill verkligen börja med körkortet så detta är första steget.

Har ni varit på kursen, är det så tråkigt? Sen åker vi och handlar, måste ha en massa gott inför esc ikväll. Hörs sen ♥




KRISTIANSTAD

Jag och mamma gick runt på stan i Kristianstad i några timmar, sen pausade vi för att äta glass, gick runt lite till och till sist hamnade vi på Ocean City där vi åt middag innan vi åkte hem. Mamma köpte ett par assnygga skor och jag köpte en klänning. Visar bild sen!


Imorse innan skolan. Jag vet inte riktigt hur redovisningen om Cervantes gick, kände mig så sjukt nervös men folk i klassen tyckte i alla fall det var bra, så litar väl på dem? ;) Upptäckte två tabbar med arbetet också. Innehållsförteckningen var alldeles för liten och sen skrev jag Lepato istället för Lepanto, småfel som är så störiga. Annars var skolan chill, hade bara spanska sen. Vi hade muntliga övningar hela spanskan = jag, André och Josefin gör de snabbt på 10 min och snackar resten av lektionen haha (a) Fast i och för sig pratade vi mycket med läraren idag, duktigt!

H&M

GOTT!


Kristianstad.

Mamma åt kinamat.

Jag åt kycklingfilé och pommes, seriöst typ det godaste som finns.


Dagens outfit.

Nu ska jag snart sova, ska faktiskt på handledarkurs till körkortet med mamma imorgon. 3 timmar, fett segt! Och den börjar klockan 9.30, ännu värre.



Ni är söta


Söta kommentarer från söta läsare. Jag gillar er ! ♥



Guldfynd by Kenza

Idag provade jag Kenzas ring inne på Guldfynd, älskar den! Den är så himla snygg.. Gick runt och tänkte på om jag skulle köpa den eller inte men till slut blev det ett nej. 599 kr för en ring, alltså njae. Då sparar jag hellre till ett Thomas Sabo halsband. Även om ringen är grymt fin.


Visst är den fin?

Har ni något smycke ur Kenzas kollektion?



Sooo tired

Är hemma från Kstad nu, kollar lite på talang med mami nuu. Lägger in lite bilder snart. Är förövrigt svintrött efter denna veckan. Har nog varit den jobbigaste veckan i skolan som någonsin varit. Och då är det ILLA.

Stockholm bilder ska ni också få se ;d



På väg till Kristiandta...

img_6807 (MMS)

På väg till Kristiandtad nu, jag och mamma ska gå runt och kika i affärer lite. Hon behöver nya skor så jag hoppas att jag mer hittar något snyggt. Vädret är ju för konstigt. Sol och sen ösregn..? Jag vill ju käka glass mihi.




KLAAAAAR


UNDERBART! Jag ska upp om 4 timmar, mindre underbart. Också inte så underbart att jag inte gjort det muntliga än och kan inga spanskaglosor. Muntliga gör jag på morgonen och glosorna i skolan? Så får det bli. Nu ska jag sova, det är jag mer än värd.



Trött tjej som skriver arbete kl 01.33

Är inte färdig med svenska arbetet än! Vet ni hur många timmar jag lagt ner på det idag?! SJUUUKT. Får inte till det med sidnummer, jäkla sidnummer ! Annars skriver jag det för hand imorgon, inte mitt fel att datorn är cp ;s

Blir så sur över sånt. Jag är fett trött och vill sova! Måste dock göra det muntliga med. Spanskan pluggar jag imorgon på håltimmen. Faruk och Maja som jag sitter och snackar med nu är inte heller klara, känns ju bra att man inte är ensam (a)


VILL SOOOOOOOOOOOVA. Tacka Gud för att det är fredag imorgon. Annars hade jag nog typ seriöst dött.



Go Eric

Ikväll är det äntligen dags för Eric att tävla i ESC. Han bara måste gå vidare ! ♥




ÅÅH!

EHH är inte klar med svenska arbetet än! Jäkla arbete ! ;o Har suttit och skrivit hela tiden sen kl 14, har inte ens ätit.. Och jag har fortfarande en del kvar ! Innehållsförteckning kvar, gå igenom hela texten, källförteckning, sätta ihop det och göra det muntliga. Crap, glömde ju det!!! Hur ska jag hinna allt det? Ska bada nu sen esc. Har spanskaglosor med, kill me.


Världens tråkigaste författare att skriva om också..



Höga krav på mig själv

Ångest över nationella ! Jag har insett att jag inte kommer få MVG i slutbeyg. Men ett VG kommer jag ju få, fast trots det är jag inte nöjd.. Jag hade ett mål och det var att sätta MVG i alla ämnen förutom matte. Nu kan vi ju stryka engelskan från den listan och kanske även spanskan? Vet faktiskt inte riktigt vilket betyg jag har där..

Mamma säger ju att jag borde vara nöjd, hmm jo men jag är väldigt målinriktad. Om jag inte får högsta betyg blir jag så besviken på mig själv, riktigt jobbigt. Men jag intalar mig själv att VG i engelska B inte är så dåligt trots allt, även om np gick sämst.

Nu ska jag snart skriva svenska arbetet som ska vara inlämnat imorgon. Har superdupermycket kvar. Har inte ens skrivit klart min text. Kl 14 kör jag igång med det! Cervantes here we go typ.

Har förövrigt mått skit hela dagen. Vaknade med 24 i blodsocker, fick typ panik. Koncentrationssvårigheter på hög nivå om man har så högt. Det fortsatte stiga och innan np hade jag 28. Kan vara en anledning till att det gick lite sämre med ju. Jag tror jag vet anledningen. Varken jag eller mamma har något minne av att jag tog min långverkande spruta igår på kvällen. Skulle göra det kl 21 men jag tror faktiskt att jag aldrig gjorde det?! Men är osäkert som sagt..




Nationella gick sämst!!...

img_6807 (MMS)

Nationella gick sämst!! Fyfan vad svårt det var. Tror icke jag klarar hörförståelsen. Och jag som satsade på MVG, hahah jo eller hur!




Nationella!


Trött tjej! Nationella prov i engelska imorgon hela morgonen. Både läsförståelse och hörförståelse. Jag hatar hörförståelse! För det första mumlar de och för det andra får man bara höra det 1 gång. Om man missar något är det ju kört.. Uppsatsen gick nog okej men detta kommer inte gå lika bra.

Har failat på typ varenda sånt test nationella idag, wish me luck? Lycka till alla ni som skriver np imorgon.

Ska gå och lägga mig kl 23 idag så att jag är pigg till imorgon. Det gäller ju att vara koncentrerad..



Svårt

Har precis gjort lite gamla hörövrings nationella på engelska på skolverkets hemsida. Alltså alla är verkligen grymt svåra! Är ju rätt bra på engelska annars men har asmånga fel på det här ju.. Hoppas på en lite lättare text i år helt enkelt..

Ska göra färdigt läsförståelse också och sen skriva på svenska arbetet. Puss!


Gammal bild men jag undrar vart mina shorts tagit vägen? ;o



Är ute och solar, jätte...

img_6807 (MMS)

Är ute och solar, jättevarmt idag! Höll på att dö av värme på väg hem på bussen, det blåste ut varm luft överallt, typ hallå 50 grader. Passar på att läsa i eng boken och snart ska jag göra gamla eng np. En sak jag hatar med sommaren är alla småkryp! Usch..




Esc, hejja Finland! :) ...

img_6807 (MMS)

Esc, hejja Finland! :) Sen blir det sista rycket med samhället, prov imorgon..




Eric är med överallt, d...

img_6807 (MMS)

Eric är med överallt, det blir dyrt för mig..




Gymmet nu, mamma hämtar...

img_6807 (MMS)

Gymmet nu, mamma hämtar mig runt 15.40 och då blir det hem och plugga direkt. Ha en fin dag!




Slutade för ett litet t...

img_6807 (MMS)

Slutade för ett litet tag sen men hade lite extra matte. Nu sitter jag i bibblan, alldels själv och pluggar inför samhällsprovet som är imorgon. Ska sitta här i ungefär 1 timme till..




Galet mycket plugg

Hmm, vet inte ens om detta inlägg kommer fram nu? Blogg.se HAR KRÅNGLAT SJUKT DE SENASTE DAGARNA!

Ville bara säga att jag har sjukt mycket i skolan nu. Välkommen till 3 helvetes veckor Caroline! Ett litet urval från denna veckan är geografi diskussion, 2 np i engelska, svenska arbete (stort skriftligt) svenska muntligt, samhälle prov osv osv. Buhu :(




En helt vanlig måndagsk...

img_6807 (MMS)

En helt vanlig måndagskväll när man går samhälle.. Nu ska jag ta och skriva klart skit texten om Cervantes! Var ska man börja?




Skolan hela dagen, next...

img_6807 (MMS)

Skolan hela dagen, next up är mattestugan från halv 3-halv 5, segt! Sen synundersökning till körkortet, efter det hem och plugga samhälle och sen skriva svenska arbetet. Hej stressiga dag!




Äter frukost nu och ska...

img_6807 (MMS)

Äter frukost nu och ska strax hem till Maja. Nationella i matte närmar sig = hjäääääälp Hennes syrra ska hjälpa oss som vanligt. Inte så många timmar idag, typ till 2. Men kapitel 7 hinner vi nog gå igenom.




En kvinnas hämnd

Det där med att gå och lägga sig kl 12 gick inte så bra va. Mamma satte på TVn precis 00.02 och då såg vi att det var en film med J.Lo, åh en komedi tänkte jag. Kollade upp det i TV tidningen, allt annat än en komedi.

Den hårt arbetande servitrisen Slim har allt hon kan önska sig; en man, ett vackert hem och den bedårande 5-åriga dottern Gracie. Men hennes dröm krossas när hennes man visar sig vara allt annat än perfekt. Efter att ha blivit misshandlad flyr Slim tillsammans med dottern, men hennes man är snart ikapp dem. Slim sätter dottern i säkerhet och tar upp kampen mot sin hetlevrade man.

Jag hatar egentligen drama/skräck. Jag är en väldigt lättskrämd person så kollar aldrig på sånt. Men denna filmen gick bara inte att stänga av, fy vad spännande den var!!

Vilken j*vla idiot som misshandlar sin fru! Jag fattar mig inte på hur svinen tänker. Är villig att döda både sin fru och lilla dotter, SICK?! Jag blir så arg på sånt, det kan ju lika gärna hända i verkligheten. Hon kämpade in i det sista, allt för att skydda sin dotter. Det är en riktig kämpe det!

Se filmen, såååååå sevärd.


Spännande, huh? Och dottern är så galet söt.

Se den.



Bilder från dagen

Lite bilder från dansshowen idag, kan slänga in ett videoklipp sen med. Jag älskar kolla på dans, ångrar ibland att jag slutade.. Men äsch, zumba är kul det med!



Jag & Anja. Här ser ni dagens outfit med. Jeansskjorta från JC, skärp från H&M, väskan är från Lindex.









Sötast i världen!

Seriöst, hur söt får man bli?! Till och med ni som inte gillar Eric, ni kan väl inte säga att killen inte ser BRA ut? Då vet jag inte riktigt vilken kill-smak nu har haha. Sötare än socker är vad han är.






Är på bussen på väg hem...

img_6807 (MMS)

Är på bussen på väg hem nu. Dansshowen var bra :D nu blir det hem och plugga..




Varför jag?

Good morning!

Hur stor är chansen att man vaknar upp med migrän 3 dagar i rad? Tydligen rätt stor om man heter Caroline. Hatar mitt huvud ibland, migrän & migrän var och varannan sekund.

Nu ska jag käka frulle, sen vid 13.15 ska jag möta upp Anja och då ska vi till stan för att kolla dansshow. Älskar dans så det blir kul.




INFINITY

Lite bilder från kvällen då vi åt middag med Robin och hans mamma på Infinity. Jättetrevligt som vanligt :D Dock var både jag och Robin sååå trötta, hallå fredag typ?


Jag åt kycklingspett med pommes, gott!

Till efterrätt blev det glass med chokladsås.

Robin åt daimtårta, med chokladsås? Första gången jag ser det, inget mig emot dock. Älskar ju choklad..

Mamma och Kasia delade på en camenbert, har ni smakat det nångång?

Robin :)


Jag funderar faktiskt på att sova nu, borde vara olagligt kl 23.30 på en fredag men jag är verkligen dödstrött. Sömnbrist hela veckan.

Och hur gick nationella uppsats i engelskan då? Mjo jag vet inte riktigt, skrev på en massa skit kändes det som. Lite grammatik-och stavnings missar blir det helt klart. Visste inte hur picknik stavades, stavade jag rätt nu eller? Blir nog vg på uppsatsen. Stor press när läraren säger att jag MÅSTE sätta mvg på alla nationella för att få det i betyg. Byebye mvg :(



Är i stan nu, vi ska st...

img_6807 (MMS)

Är i stan nu, vi ska strax möta upp Robin och hans mamma och äta på infinity, mys! :)




Har as ont i magen och ...

img_6807 (MMS)

Har as ont i magen och migrän sedan igår, mår skit helt enkelt. Snart blir det skola och nationella prov i engelska. Är jag nervös? Jotack!




Bilder från Stockholm, del 2

Fler bilder från bussen, sen stannade vi vid Brahehus och åt lite innan vi körde vidare.


Martin och Orgi.

Vloreta, Samir och Ali.

Hahah Samir då!


Efter typ 4 timmar i bussen var det skönt att stanna och sträcka på benen.

Söta vänner & god chokladtårta.

Jag & Robin. Sorry men bilden var alldeles för ful på mig för att visas i helhet haha..

Okej, nu hinner jag inte lägga upp fler. Får bli senare!



TRÖTT

Jobbig dag i skolan! På morgonen hade vi ju socialkunskapsprov, ett stort och jobbigt prov som tog drygt en timme att göra. Det gick rätt bra ändå, kommer säkert få typ 2 p ifrån MVG som vanligt på de proven. Jag SKA ha ett mvg i slutbetyg, så är det bara!

Sen hade vi hörförståelse på eng, sån gammal men man måste ju ändå koncentrera sig. På matten hade vi matteprov som skolverket skickat ut. Hade alla fel HAHA, jag är sämst på matte. Så 3 prov av 3 lektioner, skoj.

Imorgon är det ju engelska nationella, nervös som attan. Nu ska jag plugga eng grammatik, kolla igenom generation häftet inför np och läsa eng bok så att jag får lite större ordförråd.


Tidsinställer ett inlägg med Sthlm bilder som kommer upp vid 16.30 :)



Börja plugga kvällen in...

img_6807 (MMS)

Börja plugga kvällen innan ett stort prov och somna på soffan samtidigt som man ska plugga är ingen bra kombination kan jag säga. Att detta provet i princip avgör mitt betyg gör ju inte saken bättre. Jag brukar alltid vara förbered till prov men inte till detta och därför får jag värsta ångesten nu. Vill inte ha G eller VG ju. Men omöjligt att få mer med detta lilla jag kan. Snälla, ett mirakel som gör att det blir ett lätt prov tack? Ni kan väl hålla tummarna? Imorgon ska vi ha matteprov med, Skolverket har skickat ut något skit. Jag som suuuuger på matte. Visst, om de vill ha ett prov med i princip alla fel så :) längtar tills morgondagen i skolan är över, fast då måste jag ta tag i eng np. Det tar aldrig slut!! Nu är mina ögon helt rödsprängda av trötthet, dags att i alla fall få 5 timmars sömn. Puss!




Love


Kääärlek! ♥

Nu återgår jag till socialkunskapsböckerna. Ångest att klockan är så mycket redan!




Pluggar socialkunskap f...

img_6807 (MMS)

Pluggar socialkunskap för fullt.. Prov imorgon, tjoho! Har en hel del kvar om man säger så.




Kass uppdatering igen m...

img_6807 (MMS)

Kass uppdatering igen men dagarna i skolan är långa och här hemma väntar högar med plugg. Ursäkta uttrycken men dessa två veckorna framöver ett ett rent helvete i skolan! Vet inte hur jag ska hinna med allt, aaah! Prov, inlämningar, bokrecensioner, stora arbeten, läxor, muntligt nationella, np i eng B, matte B (DÖ!), diskussionsuppg, gamla np, läxförhör mm. Tufft som satan.Till imorgon ska mina och Adelas svenska texter på minst 4 sidor vara klara, tror ni jag börjat? Svar: nej! Och klockan är 22.30.. Skills :) panik rättare sagt, måste bada nu med. Sen skriv i några timmar. Glömde mina soc. böcker och anteckningar i skåpet, har prov på torsdag. Bra jobbat Carro. Tack och lov har man snälla kompisar som alltid hjälper en! Lovisa skrev ner lite och skickade, tack! Sommarlov snart, please? Ser intressant ut på bilden va? ;) ska jag vara ärlig bryr jag mig inte ett skit! Samhällslinjen är fett jobbig ibland. Bättre uppdatering på fredag, lovar. Puss på er.




Kom nyss hem, trött! På...

img_6807 (MMS)

Kom nyss hem, trött! På med mjukiskläder och nu ska jag drunkna i läxor.. ÅNGEST på bilden!!!:(




Beautiful flowers

Dålig uppdatering här idag ja. Har varit rätt upptagen, hann dock inte alls plugga mycket.. Kom på att vi ska ha projektarbete imorgon med = slutar senare = tummen ner (n)

Har i alla fall skrivit projektplanen som ska in imorgon, läsa lite eng och skrivit first impression. Imorgon blir det plugga soc. för hela slanten..

Nu ska jag nanna, sov sött ♥


Fler bilder från Sthlm kommer förhoppningsvis upp imorgon, både på bloggen och fb. Här kommer i alla 1 :)



Tagga

Vaknade sent idag med, jag är fortfarande så trött efter Stockholm! Gårkvällen var i alla fall lugn men astråkig.


Samir hade lika tråkigt som jag igår så detta var vår valborgs-underhållning. Jag laddade upp bilder från Sthlm på fb, han taggade alla ;)

Nu måste jag plugga, har jättemycket att ta tag i. Ciao!