slide show

Utväxt


Buhu jag har en massa utväxt i mitt hår. Vill slinga håret igen, nu :)
men det kostar ju en massa pengar också..



Dagens outfit

Här kommer dagens outfit från idag och igår;


Älskade klänning från JC ;)

Igår; Klänning- JC
Kofta- JC
Skärp- Köpt i Polen
Leggins- Från Polen

Kom precis hem från skolan och jag är trött. Ska ta något att äta nu, sen plugga till provet på torsdag.
Imorgon ska vi ha hjärt & livräddning eller vad det nu heter på idrotten, och jag tänker inte blåsa i nån docka som andra har blåst i, euh ;s Då får jag hellre ig på det momentet för blåsa tänker jag inte.

Blir så trött på en sak, kanal 5 funkar inte på detta området.. Har inte gjort det sen i fredags och det är ju på 5;an som alla bra program är på. Åhh :/ Så i söndags kunde jag inte kolla på gossip girl, wipeout och massa annat. Idag är det final i Den rätte för Rosing och det vill man ju gärna se, men Nej! :(



Självstudier

Hejsan.
Först vill jag bara tacka för kommentarerna jag har fått i bloggen på sistonde, det uppskattas (y)
Sitter här hemma nu, håltimme eller självstudier som det nu kallas i franska. Tills på fredag ska vi lära oss en hel megalång dikt på franska utantill, svårt? JA! Börjar skolan igen klockan 13.15 då med dubbelpass i svenska och sen slut. Slutar 14.45 så hörs då :)

Puss på er ;*



Fruit

Hejsan.
Måndag och nästa vecka är det lov, ett efterlängtat sådant (y)
Skolan var i alla fall okej, matte på morgonen gjorde diagnosen på kapitel 5, typ alla rätt. Bra det!
Sen idrott och jag skulle inte vara med, men det var dans så alla var tvungna. Jag hade ju inte kläder eller nåt med mig, men fick ju va med ändå. Först dansa vi nån rysk dans haha. Rätt kul faktiskt, sen var det bugg. Skulle dansa med killarna och några var faktiskt väldigt duktiga ;D Det var också kul och mycket skratt :)
Sen musik, gjorde nått som man fattade nada av, men i alla fall :p
Svenska och sen engelska, vår underbara vikarie ju haha. Han är rolig han.
Sen äntligen lunch. Efter lunch samhälle och sen dubbelpass i fysik vilket är väldigt segt.

Jag har kommit på att jag älskar vattenmelon, yammi :)


Nu ska jag plugga lite samhälle, kolla på tv och sen sova.
Puss och ha en trevlig kväll ♥



Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Darin- Run away
Celine Dion- I´m alive (dance remix)
Sebastian Krantz- You´ll
Solagne Knowles- Sandcastle disco
Ne-Yo- Empty frames




Sommartid

Glöm inte ställa fram klockan 1 timme inatt/ imorgon. Hmm då blir det alltså 1 timmes mindre sömn :p
Nu ska jag ta och läsa lite och sen sova. Godnatt!

´
Boken jag läser just nu.



Tråk lördag

Detta har varit bland den tråkigaste lördagen ever (n) Hänt absolut ingenting :p
Räknade till och med matte innan idag haha :o kanske bra det för man måste ju hinna med ett till kapitel.
Om 1 timme är det dags för Earth Hour och då släcker vi ner lamporna! Så ladda era laptopar nu och tänd ljus och ha det mysigt.

Vad har ni hittat på idag? :)

Uppdate: wiho, besöksrekord. 24 st besökare och 51 sidvisningar, alltid något ;) Hoppas ni stannar ♥



Earth Hour

Ikväll är det Earth Hour vilket betyder att människor från Sverige och hela världen släcker ljuset klockan 20.30-21.30.
Ska ni göra det? Jag ska i alla fall :)




Nya skor

Idag köpte jag ett par nya skor på stan. På walkon rättare sagt. 299 kr och jag älskar de. Tänk på sommaren till bruna ben, leggins och någon söt klänning. Måste bara lära mig gå i dem lite bättre :D





090327

Wiho fredag igen. Veckorna går snabbt och om 1 vecka är det äntligen lov. Får väl hålla ut en till vecka i skolan hehe. Dagen började med klassråd och vi diskuterade om klasströjorna vi ska beställa. Det blev svart tröja med rosa tryck, me like :) Sen ska vi ha en krona där det står "kungligt bra" och (obs kan innehålla spår av nötter) Trycket på baksidan blir också nice. Eftersom vi är fler tjejer i klassen så röstade alla tjejena på rosa tryck och det var ju något killarna inte gillade precis haha. Det blir säkert bra. Fick även våra omdömen. Fick bara G i muntligt np i svenska och det suger.

Sen bild och matte. Varje fredag ska vi ha vikarie, och ja haha han är ju lite speciell eller vad säger du Cassandra? ^^
Sen franska och till sist pe val. Bild igen. Jag vet att jag inte kommer hinna bli klar med kollaget. Så mycket kvar och bara 1 lektion och ett pe val till det. Den vita färgen var slut idag, så kunde inte göra särskilt mycket utan den heller. Deadline är till den 3 april, ehm lite stressad kanske...


Kollaget på bilden. Har hela tjejen kvar och en hel del av bilen.



Vem vinner let´s dance ikväll?

Vem tror ni vinner Let´s dance ikväll? Själv hoppas jag på Magnus för han har utvecklats mest och är duktig :D



The day

Ajajaj min mage :/

Äntligen fredag imorgon, wihoo. Såhär såg min dag igår och idag ut;
Igår: Skola från 8.20. Först slöjd, fortsatte på min kudde. Blir nog klar nästa vecka. Klockan 10.15 var det nationella uppsatts i engelska och jag tyckte båda ämnena var riktigt dåliga. Var ju tvungen att komma på nåt att skriva, gick helt okej hoppas jag, fast tråkigt att det inte var nåt ämne jag hade hoppats på. Sen flöt dagen på med massa andra lektioner.

Idag: Började 8.00 då med planering, sen dubbelpass i matte. Räknade på, fast måste räkna hemma också för om man satsar på VG måste man göra ett till kapitel, *suck* Sen ett till dubbelpass denna gång i samhälle. Lunch sen fördjupning, började svara på g-frågorna (y) Sen svenska som var sista lektionen, alla var typ trötta, flummiga och fnittriga så fick inte speciellt mycket gjort, men i alla fall :D

Lite onödig fakta här dåja, men kände för att skriva av mig, så puss på de som läst ;*


Såhär såg jag ut idag. Klänning från JC.



Shopaholic

Sitter här hemma nu, håltimme i engelska. Klockan 13.15 börjar fördjupning, sen svenska och sen hem. På fördjupningen hade jag tänkt att börja plugga på samhälle provet vi ska ha nästa vecka. Kanske bra att nångång börja i tid? :) På svenskan blir det läsa, En shopaholic säger ja. Den är bra.

PUSS!



Fashion


Vilken underbar klänning, funderar på att beställa den. 349 pix från nelly.com!



Pic

Np uppsatts engelska imorgon, jag vill inte. Efter detta är bara np i matte kvar (y) Det svåraste kanske, men aja.


bild tagen igår :)



Skådis nästa..?

..Nej inte precis haha. Hemma från skolan nu, fick sluta tidigare efter att vi spelat upp pjäsen i aulan. Det gick väl helt okej, gruppen glömde bort några repliker ibland och man gjorde väl lite missar, men annars tycker jag inte det var så farligt, förutom att rätt många filmade, det gillar vi inte! :P
Pjäsen som en annan grupp gjorde var bland det roligaste jag sett. Man skrattade så man nästan grät, haha sjukt kul :D

Annars har dagen gått rätt snabbt. På morgonen var det fysik. Tråk, men man överlever. Sen engelska och efter det fördjupning, tränade på replikerna. Sen efter lunch var det franska, och vi gjorde "gissa personen" eller hur man säger? Kom i alla fall i en kul grupp, så det blev mycket skratt även där.

Allt bra med mina läsare annars då? :)

PUSS!



New stuff / fredagens shopping

Här kommer det jag köpte på stan :)

Väska Jc- 499 kr.


Inneskor H&M- 79 kr


Linne H&M-129 kr


Klänning Jc- 299 kr


Kofta MQ- 599 kr

Såg så mycket fint i stan, synd att man inte har så mycket pengar så att man kan shoppa hur mycket som helst.



Ny vecka

Ny vecka, vilket betyder närmare lovet. Jag är skoltrött jag vill ha lov nu.
Dagen började med matte sen idrott, styrka igen, suck haha. Efter det var det musik prov och det var svåårt. På sista frågan klantade jag mig rejält haha, ritade inte alls det man skulle, läste lite fel där ja :)

Sen svenska, min grupp fortsatte öva på pjäsen som vi ska spela upp imorgon och jag är nervös. Ska vara på scenen i aulan så kollar hela klassen dåja! Har aldrig gillat teater, kommer aldrig göra det heller. Jag spelar huvudrollen Lizzie McGuire, så det blir väl plugga repliker hela kvällen (n)

På engelskan fick vi reda på resultatet av np engelska, läs och hör. VG wiho. ♥



Söndag

En helt vanlig tråkig söndag. Idag blir det att plugga på musik provet som vi har imorgon. Onödigt att lägga ett prov på en måndag, bara jobbigt ju. Musik proven är alltid lite krångliga, men det ska nog gå. :)

Puss och Kram.



The city

Träffade Cassandra vid 4 tiden idag och då blev det stan. Det var riktigt kul och som vi skrattade haha. Vi hamnade på MQ och så mycket fint de har fått in där. Såg 4 plagg som jag så gärna ville ha, men sjukt dyra är de ju. Och Cassandra hittade en jacka som passade henne perfekt, fast 1700 kr..

Köpte i alla fall lite kläder, visar bilder imorgon. Här kommer lite bilder från stan.



Provade en jättefin tröja, men köpte den aldrig.

Ego pics i provrummet.



Cassandra och den fina jackan ;D



090320

Helgen har varit efterlängtad och kan gärna komma lite oftare :) På morgonen var det först klassråd och då pratade vi bland annat om var vi ska åka på klassresa. De flesta ville tälta, det var fler som ville tälta än att åka till liseberg :o Jag tänker då inte följa med och tälta, gillar verkligen inte sånt. Aja vi får se hur det blir.

Sen bild och fortsatte med mitt kollage, kommit rätt så långt. Ska vara färdigt den 3 april, hoppas jag hinner klart. Sen matte, ja inga kommentarer haha :)

Efter lunch var det dags för franska provet och jag hade ingen aning om att vi skulle börja 10 minuter tidigare och vara i aulan, så kom vid halv 1 ja cirka 10 min försent då, dåligt att ingen informerar om sånt. Provet var i alla fall mycket svårt.
Sen pe-val bild igen.



Stan

Kom hem från skolan för inte så länge sen, precis ätit lite pasta och ska snart iväg till stan med Cassandra som fyller 16 idag, grattis bästa du! <3

Igår köpte jag en väska på JC, visar sen när jag kommer hem, ska även försöka hitta nått fint på stan nu. Puss och kram :)



Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag:


Älskade jeans leggins- Bik bok
Kofta- JC
Linne- Köpt i Polen




Ca va? ;)

Skola från 8.00-15.30 (n) Dagen började segt med dubbelpass i matte och sen samhälle, intressant faktiskt och det blev en hel del skratt haha :D Efter lunch gjorde jag om kartan på Kina och Japan, fick alla rätt (y) äntligen.

Nu; franska. Inte nog med att franska är ett svårt språk, så ska man behöva lära sig alla verbformer och sånt, onädigt? Ja! Så nu ska jag fokusera på böckerna ett tag.



3/8 08

Åhh sakna :)
Sebbe och Zara Larsson i Kristianstad.






3 augusti 2008, memory4life ♥



Sömnbrist?

Jag är helt slut. Kan inte alls somna på sistonde, ingen aning varför. De 3 senaste nätterna från söndag alltså har jag inte alls kunnat somna. Går och lägger mig vid halv 12 och sen somnar jag inte förens vid 2.. Inte bra alltså, för sen är man så trött hela dagarna :/ Kanske därför att man känner sig stressad innan alla proven nu och allt i skolan. Idag hade jag tänkt lägga mig vid 10 och se om det blir bättre då.

På fredag har vi prov i franska bara i verb. Det är typ 100000 olika och i alla former och massa spalter. Det kommer gå åt skogen! Pluggade 1 timme idag, men inget har tyvär fastnat i huvudet.
Imorgon ska jag också göra kartan om Kina och Japan och om det är något jag är dålig på så är det kartor. Fattar nada haha. Har ni också så mycket i skolan nu?

Hoppas att våren är på väg nu, det känns som det i alla fall. Det är soligt, men fortfarande riktigt kallt. Efter lunch tog jag på mig min skinnjacka, men ännu är det inte riktigt dags för den, för jag frös. Den får väl hänga i hallen ett tag till.





New stuff

Då var det skola som vanligt då. Riktigt segt att gå upp på morgonen, jag vill ju bara sova. Måste börja lägga mig tidigare, men det är inte så lätt haha. Det är alltid roligast att göra saker på kvällen det är då jag kommer på allting. Hur som helst ska det bli ändring på det, i alla fall nu när det är skola.

På fredag är det franska prov, och jag kan ingenting till det? Bara massa verb, regelbundna, oregelbundna, rörelseverb och allt det där. Ahh så svårt. Tänkte plugga på det snart, men först mat. Puss ♥


Detta hade jag på mig idag.
Jeans- Only
Tjocktröja- Jc 299 kr. Köpt i fredags :)



Sunday

Söndag igen då. Hela helgen har jag varit riktigt trött, efter björket i fredags somna jag direkt på soffan, fast vakna 10 minuter senare haha. Ska försöka lägga mig tidigare nu i veckan. Har i alla fall inte gjort  1 endaste läxa nu i helgen, så skönt asså. Kommer inte ihåg när jag senast hade en läx fri helg ;) Denna veckan är det 2 prov och nästa typ 1 miljon?


Ha det bra!





Vinnaren av Melodifestivalen 2009

Vinnaren av Melodifestivalen 2009 blev alltså Malena Ernman med La voix.
Jag fattar inte riktigt hur svenska folket röstar ;o för jag tyckte att låten var riktigt dålig och ännu sämre var Snälla, snälla som kom på andra plats! Emilia, Måns eller EMD borde lätt ha vunnit.


Grattis i alla fall!



Ikväll avgörs det

Final i Globen ikväll. Vem tror ni kommer vinna? :)
Skriver lite vad jag tycker om varje bidrag.

 Måns Zelmerlöw " Hope and Glory" - Själva låten tycker jag är sådär. Cara mia var enligt mig mycket bättre, men Måns har otrolig scen närvaro och framför låten bra. Melodin sätter sig i hjärnan och tror att han kommer vinna eller komma 2;a.

Caroline af Ugglas "Snälla, snälla" - Ja snälla, snälla ta bort den här låten! Låten är inte bra alls, men mest stör jag mig på henne. Hon står där och sjunger sin låt och gör inget speciellt och ändå går hon vidare. Nej usch enligt mig!

Agnes "Love, love, love" - Låten är rätt så bra, fast inte en av de starkaste. Agnes är en duktig tjej och har alltid gillat henne. Kommer nog hamna någonstans i mitten.

HEAT "1 000 miles" - Rock i melodifestivalen? nä inte min smak. Låten är väl kanske inte den sämsta, men han som sjunger tycker jag inte alls passar in i rock. Hade gärna sett The Poodles göra den. Låten platsar inte i melodifestivalen.

Emilia "You´re my world" - Detta är min absoluta favorit låt, men tror tyvär inte den kommer vinna. Emilia gör den jättebra och en sån där mysig och annorlunda låt.

Alcazar "Stay the night"- Ännu en disco låt av Alcazar. Jag tycker att alla deras låtar ungefär låter samma. Disco hit och disco dit. Visst de dansar bra, men låten ingen höjdare.

Sarah Dawn Finer "Moving on"- Finns egentligen inte så mycket att säga om låten. Ett okej framträdande och fin låt, kan dock bli lite skrikig på vissa ställen.

EMD "Baby goodbye"- Denna låten gillar jag, har en stor chans att vinna! Det enda jag inte tycker om är deras framträdande på scenen. Tycker det blir för mycket med hattarna, käpparna osv. Annars så är killarna mycket duktiga.

Sofia "Alla" - Låten är bra och grekiska är ett vackert språk, men kanske inte passar riktigt in i den svenska melodifestivelen? Hon skulle säkert gå långt i den grekiska.

Molly Sandén "Så vill stjärnorna"- Molly har en fin och bra röst, men inget mer enligt mig. För mycket Sonja Aldén kopia med vit klänning och svensk ballad.

Malena Ernman "La voix"- Jag är inte precis ett fan av opera. Tycker inte alls det passar in i melodifestivalen, men antar att hon är rätt duktig annars.

Så detta är vad jag tycker :) Jag tror att Måns eller EMD kommer vinna, men man vet aldrig med svenska folket. Bara inte Caroline af Ugglas vinner!



Björket

Björket med Elin, Elin och Meral igår. Gymnasie första gången, men det var inte så stor skillnad från högstadie bara det att det var lite annat folk. Vi var bland de första som va där så i början var det dött som bara den :p men vid halv 11 kom det mycket folk. Dansade lite osv. Fast sen vid halv 12 stack Meral och Elin hem och typ 30 minuter senare så stack Elin.. Fick ringa mamma och säga att hon skulle hämta mig inte kul att vara där själv ju :o Hade såklart gärna stannat längre eftersom det var bra musik och roligast är typ de sista timmarna. Får dit i april med Cassandra istället :)

Här kommer lite bilder;


Detta hade jag på mig igår.
Klänning- Jc
Skärp- Polen
Leggins och svarta stövlar till det.



Björket



Party!

Ikväll är det dags för björket =) Vid 22 ska jag träffa Elin, Meral och Elin och sen till björket. Det börjar vid 22-02 så kommer vara trött sen.

Ha en trevlig kväll ♥



Stan

Nu är jag hemma från skolan och stan! Jag och mammi åkte in till stan efter skolan. Skulle hitta nått att ha på mig ikväll, men det gjorde jag tyvär inte, men hittade andra saker =) En jättefin väska på JC som jag la undan till på tisdag. Det blev  i alla fall 2 plagg, lägger upp bilder snart.

Nu har jag precis ätit pannkakor, mums. Ska snart leta upp något att ha på mig ikväll.



Nationella i engelska

Dagen började med nationella i engelska. Först 80 minuter läsförståelse, det gick rätt bra hoppas jag. Några uppgifter var ju såklart svårare än andra, men kändes bra :) Sen hörförståelsen. Synd att man inte fick lyssna på den första texten mer än 1 gång men aja. Har varit hemma sen 12 och ska snart till skolan och ha bild i 80 minuter, sen slut!

Efter skolan blir det nog stan en stund, kanske hittar någonting till ikväll.

xo C



Hej vinter?

Neej inte snö igen :/ Det är mitten av mars, kan inte våren komma istället? Här snöar det för fullt. Har typ snöat i 30 minuter och det är redan helt vitt överallt, ehm...

Annars då, allt bra med er? :) Själv är jag trött som bara den, sover för lite antar jag. Så idag hade jag tänkt lägga mig innan 10, vi får se hur det går med det. Annars var skolan helt okej. På morgonen hade jag muntligt np i matte, jag tyckte det var jättesvårt.. Massa olika figurer och formler. Sen var det geografi och vår lärare visade bilder och berättade en massa från när han var i Kina i mitten av 1900- talet, som om nån bryr sig hehe. Det var segt och det tyckte många :p Nationella prov i engelska imorgon. Läs och hör. Jag är riktigt nervös gillar inte såna saker. Skönt med fredag imorgon. På kvällen kanske det blir björket, men jag har ingen aning än..?

                                                               ♥



Natti

Ahh arbetet i geografi ska in imorgon och det blir bara fel hela tiden! Riktigt svårt när man är fler i gruppen och inte har allt framför sig. Hoppas det löser sig till imorgon..
Nu måste jag plugga franska :o och sen sova. Börjar 8.20 imorgon, natti ♥



Sega tisdag!

Precis haglade det och nu spö regnar det, buhu :( Jag som vill ha vår!
I alla fall. Kom hem från skolan för inte så länge sen. Tråkig och seg dag. Fysik på morgonen (kan det bli tråkigare?) sen var det dags för muntligt nationella i engelska den här gången. Gick faktiskt bra och fick VG+
Sen skulle vi fylla i nån drogenkät med typ 80 frågor ;o Sen fortsatte dagen med fördjupning, franska och till sist
80 minuter svenska. Vår lärare var sjuk så vi hade vikarie och var i datasalen. Där är det så sjukt varmt så man håller på att kvävas. Verkligen ingen luft alls och sitta där i 80 minuer, fyy!

Så nu har jag huvudvärk, tummen ner på det (n) Puss;*



En suddig bild på dagens outfit som jag tog i skolan. Min kamera på mobilen är inte bra ><



Spårlöst

Såg ni premiären av spårlöst ikväll kl. 21.00 på kanal 5?



Själv satt jag och mamma framför tv;n och kollade på det. Mamma är från Polen, så jag kan polska därför var det extra spännande att kolla på det eftersom man förstod allt de sa där nere i Polen. Programmet var väldigt berörande och man blev ju så himla glad när de hittade systern och släkten. Tyvär var båda föräldrarna döda, men systern som nu bodde hos mormor och morfar var vid liv. Tjejerna och deras bror hade bott i ett barnhem i Polen och blev sedan adopterade av en svensk familj till Sverige. Det de inte visste var att en syster blev kvar där och nu är de återförenade.

Jag kommer ihåg när jag, mamma och morfar besökte ett barnhem i just Polen för några år sedan. Så synd om barnen tyckte jag det var och de blev så otroligt glada när jag kom med saker till dem. Fick en ängel som tack som de hade gjort, sånt glömmer man aldrig ♥



Wipeout

Vad tyckte ni om nya programet wipeout? Själv älskade jag det, riktigt kul program och man skrattar ju hela tiden. Sista banan verkade ju vara riktigt rolig, men skulle aldrig våga mig på den själv ;) Och inspelning i Argentina, inte dumt det heller.




Tv söndag

Söndag igen då. Verkligen inte min favorit dag, men en massa bra på tv ikväll! :) Från 19.00-22.00 på samma kanal.

19.00-20.00 Gossip Girl
20.00-21.00 Premiär för Wipeout
21.00-22.00 Sanningens Ögonblick



Nu; plugga!



Sony Cybershot

Jag vill ha en ny kamera till sommaren, funderar på att köpa Sony Cybershot 10,1 megapixel i rosa/röd eller svart. Den verkar så bra, någon som har den? Min kamera är dålig utan blixt och Kenza har en sån här kamera och den verkar ju hur bra som helst. 2500 går den på, rätt mycket pengar tyvär..




Vad är detta!?

Nej, men 4;e bidraget som jag inte ville, vad är detta! ? Andra chansen suger ju i år. Kan ingen bra gå vidare någongång? I första duellen ville jag nog att Scotts skulle gå vidare, men istället gick Sarah Dawn Finer. I andra tyckte jag  verkligen att BWO skulle gått vidare, helt klart mycket bättre låt än Lili och Sussie! Och i den tredje gillade jag egentligen inte om någon, men om man ska välja så Amy Diamond, men såklart går Star Pilots vidare istället och nu i den sista så går Caroline af Ugglas vidare istället för Rigo. Haha lucky me, blir aldrig som jag tycker på sistonde. (n) 

Aja ha det bra <3



Andra chansen

Alltså nu har ingen som jag ville gått vidare! Kom igen Rigo feat red fox gå vidare nu ;)



Pics

Glömt bort att lägga in bilderna från förra veckan när jag fyllde år och mamma och jag var på cats och åt, så här kommer några;

       
Jag                               Cats                                    Friterad nogat, mums :)


mammas mat

Lite egopics som jag tog i hissen utanför cats ;P






Myskväll

Idag blir det myskväll =) Inte göra något speciellt bara titta på tv och ta det lugnt. Kollar på Let´s dance, det börjar nu,  puss och kram!



Dagens

Torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon. Äntligen =)
Idag är jag riktigt trött, gick och la mig sent igår för att jag skrev lite på geografi- arbetet. Och så börjar man ju klockan 8.00, perfekt ju ;) Dagen var i alla fall okej. Matte debbelpass på morgonen sen geografi där vi hade vikarie. Jag och Mollie jobbade på med arbetet, som jag alldelles strax ska fortsätta på. Efter lunch var det engelska och vi fick tillbaka provet G+ och jag är inte speciellt nöjd. Aja det var svårt! På fördjupningen fortsatte vi med arbetet och sen till sista svenska.

Vi fick tillbaka nationella proven läsförståelse och jag fick VG. Nöjd blev jag. :)


Dagens outfit;
Klänning; JC
Leggins; köpta i Polen
Skärp; ingen aning :p
Halsband; fått i present



Smooth´n chic



Bästa hårsprayet ever ;D och det luktar så underbart också. (dålig bild, men min kamera suger utan blixt!)

got2b Smooth´n chic från Schwarzkopf 49 kr från H&M



Onsdag

Hejsan ♥

Onsdag idag igen då. Först skola från 8.20-15.00. Syslöjd, idrott, franska, geografi och biologi. Sen hem, titta på tv lite och tog det lugnt och sen plugg, plugg! Arbetet i geografi ska vara inlämnat på fredag redan och känner mig liite stressad. Imorgon måste vi bli klara med arbetet och sätta ihop det, ja lycka till med det? (n)

Nu har jag typ inget mer att skriva, men vi hörs imorgon, Puss



En lista

Här kommer en liten lista bara för att jag har tråkigt;

Vad heter du? -  Caroline
Mellannamn? - Ania
Vart bor du? - Hässleholm
Trivs du där? - jadå
Brukar du läsa horoskop? - ja i tidningar ;)

Har du körkort? - nej
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder och sånt :)
Antal kuddar i sängen?- 2 st
Kan du baka bullar? ja
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc donald's eller burger king? - burger king
Är du allergisk mot något? - jao
Äger du ett busskort? - nepp

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? -  dricker inte mjölk
Hur ser du ut idag? - leggins, linne, kjol, kofta
Vad såg du senast på tv? -  den rätte för Rosing
Hur svarar du i telefonen? - hallå?
Vad står det i ditt senaste sms? - jag ringer om en kvart om det går bra..
Vem var det av? - Klaudia
Vem ringde dig senast? - Damian
Vad sa den som ringde? - det kommer jag inte ihåg haha
Antal timmar sömn inatt? - 6,5 typ


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng:  jag
Såg dig gråta: mamma eller bror
Fick dig att gråta: ingen aning

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja klart
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - tror inte det
tar du droger? - NEJ!
Vad är du mest rädd för? - spindlar
Vilka kläder sover du i? - pyjamas :p
Vart vill du gifta dig? - kyrkan ?
Kör du bil? -  nej
Har du ett jobb? - nej, går i skolan
Gillar du att ha folk omkring dig? adå

FAVORIT

Rum i huset? vardagsrummet
Typ av musik?- olika
Månad? - februari, juni

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - haha ja
Sagt "jag älskar dig"? - nej
Träffat nån ny person? - nej
Kramat någon? - ja

SENASTE

Låt du hörde - i want candy
Film du såg - systrar i jeans 2, kanske?
Mat du åt - frukt
Dryck du drack -  fun light
Du gjort idag?- skolan och nu hemma :p




Killen i hot n cold

Har länge undrat vem snyggingen i Katy Perrys video hot n cold är och det var jag inte ensam om. Såg idag i FRIDA tidningen att han heter Alex Rodriguez, samma som en basebollspelare, men blanda inte ihop det ;)
Han är tydligen Katys barndomsvän och inte känd så svårt med att hitta bilder. Här kommer i alla fall 2 stycken.





Little new

Nu har det kommit upp lite nya kategorier i bloggen som tex Caroline shoppar och stars. Kommer fler sen! :)
Så från och med nu lägger jag in inläggen under kategorier så att det blir lättare att hitta om ni vill läsa nått speciellt. Nu är det bara designen och headern som behövs piffas upp, men det har jag tyvär ingen aning om hur man gör. ♥



Plugg i massor!

Så mycket i skolan just nu! Till imorgon har jag polska läxa, svenska, engelska prov som vi har imorgon och geografi arbetet som ska in på fredag! Och jag har inte kommit speciellt långt..

Skolan idag var helt okej. Först matte sen idrott, dans idag =) musik, svenska, engelska och sen lunch, gillar verkligen inte äta halv 1 så hungrig man blir. Sen på geografin hade vi vikarie, lektionen var riktigt rolig haha. Sen på biologin blev det film i 1 timme om droger och sånt, den var obehaglig att titta på :/ Gillar inte såna filmer!

Nu blir det tv en liten stund och sen fortsätta plugga.

xoxo Caroline




Mini laptop

Vill ha den här lilla rosa datan, så fin :o Från Onoff
Runt 3000 ligger den, men liten, smidig och fin.

Ge mig (a)




Cypern

Cypern i sommar :D Förra veckan bokade jag och mamma en resa till Cypern i 1 vecka.
Den 15:e juni, fast ska kanske ändra till den 22 istället, vi får se.




Hotellet, Sunwing resort :)