slide show

Dagens outfit

Nu kommer dagens outfit, ingen speciellt egentligen men aja (:





*Snobben linne- H&M (Polen)
*Jeansleggins- Cubus (Polen)
*Skinnjacka- H&M
*Ballerina- Deichmann
*Puma väska- Deichmann

Hade tänkt att skaffa en ny kategori "dagens outfit" så där kommer alla outfit bilderna ligga så kan man alltid kolla tillbaka för insperation eller nåt (:




Måndag.

Hejsan, förlåt för typ världens sämsta uppdatering känner mig lite dålig på att blogga nu :p

Idag var det i alla fall skola från 8.15 och då hade jag socialkunskap vilket jag tyckte var ganska kul faktiskt. Kände inte speciellt många i gruppen bara 2 från klassen och resten typ från andra skolor. Men ångrar nog inte mitt val eftersom det var rätt så intressant, frågor man skulle disskutera osv. Nästa lektion blir på onsdag och då ska vi arbeta på vår inlämningsuppgift. Sen var det spanska och matte. Och sen slut (:

Vad händer idag då? Själv hade jag bara tänkt ta det lugnt och plugga! No tills imorgon, världens tråkigaste typ sen lite matte och så hade jag tänkt börja plugga lite på alla länder och huvudstäder i hela Europa, Afrika, Ryssland, Asien och typ 5 kartor till, det är ju omöjligt att lära sig att det där? Jag måste höra med läraren imorgon om vi verkligen ska ha allt det där. Om vi ska ha det kommer jag ju aldrig klara det, omöjligt typ att komma ihåg 200 länder och sen 200 huvudstäder om inte mer. Dagens outfit kommer upp snart också.


Får bli en bild på söta Shakira så länge =)




Söndag

Sitter här och fönar håret nu, har precis badat och precis när jag skulle borsta ut håret kom jag på att jag glömt ta balsam i det. Och mitt hår utan balsam=katastrof haha! Det är typ omöjligt att borsta ut, men aja.

Klockan närmar sig 22 så snabbt tiden går. Ska räkna lite matte nu och sen sova hade jag tänkt. Börjar 8.15 imorgon och slutar 12.40 så inte speciellt lång dag. Individuelltval på morgonen och då har jag socialkunskap. Ingen aning om varför jag valde det och vad det är, men ja. Hoppas det är kul hah! Vet någon vad socialkunskap är? Ha en fin kväll (:




Lite bilder från igår

Igår var jag och mamma hemma hos Violetta och Semir på middag och så. Alltid lika kul med Semir haha :D Vi satte på youtube på tyg högsta volym och lyssnade på music, björket style ;D Och satt och spelade kort, va inne på datan och massa sånt. + massor av god mat och muffins. (y)


Gårdagens outfit, linne från new yorker och adidas byxor från laredoute


Mammas morotskaka


Food

Semir som såklart inte vill va med på bild, ;p

Deras nya sötekatt :D

Snart blir det privileged och sen ska jag plugga! För nej, haha jag har inte gjort det än. ♥
Och sen har jag typ förstört hela mitt internet, msn bara loggas ut hela tiden osv. SUCK!




Inte igen..

Då har pappa fått ännu en hjärnblödning.. Och är lite förlamad :/ Hans syster kunde inte komma in i hans lägenhet eftersom han inte kunde gå upp och öppna dörren så brandkåren fick komma och öppna dörren och nu ligger han på sjukhuset igen. 2 blödningar på så kort tid, det är inte bra det. Tänk så blir det aldrig mer bra? :(

Sitter här och försöker plugga lite, men det går inte så bra. Hittar bara massor av roligare saker att göra som tex blogga haha. Men nu ska jag försöka ta tag i engelskan lite. Vi hörs senare,



Problem med statistik?

Hejsan,

söndag dåja, och det gillar vi inte! Idag har jag en del plugg. Måste räkna på i matten, samhälle och engelska. Så tänkte ta tag i det snart så att jag har det gjort.

Funkar det att kolla på statistiken på era bloggar? Det funkar inte alls här och jag blir galen! Youtube klipp kan man heller inte lägga in, allt är bara så konstigt. Men mest av allt vill jag se statistiken, men det går inte? :(




Björket bilder

Hejsan, hemma nu. Trött som bara den efter björket igår och sen hela dagen borta idag så det blir inte mycket vila denna helgen, men kul har den varit.

Nu kommer det lite bilder från gårdagskvällen på björket. Va där med Patrycja och vi dansade som bara den, väldigt kul kväll och så himla bra musik! I Know you want me spelades flitigt och det gillar vi (; Det där är riktigt bra partymusik. Träffade även mycket kul folk man kände, både från nya & gamla klassen och lite andra trevliga människor (:


Patrycja på björket.

Patrycja & jag

At the dancefloor

Inte så mycket folk som jag trodde det skulle va på insparken, men det gjorde inte så mycket ;p

Kameran var inte uppe så speciellt mycket, så därför blev det inte så många bilder men några iaf. =)
Tack för en kul kväll ♥



20.53

Hejsan, är hemma hos Semir och Violetta nu. Har varit här sen 4 typ. Hörs när jag kommer hem, då lägger jag in bilderna från björket också. Vad gör ni ikväll? =)
Puss & Kram ♥


Typ enda bilden på Semirs data. Semir och hans morbror tror jag ^^



Såhär såg jag ut igårkväll



Klänning- Orsay
Leggins- Promod
Björn Borg väska- Wedins
Halsband- Fått i present
Silverarmband- Köpt i Polen
Ballerinaskor- Deichmann




Lördag.

Hejsan på er :)

Idag vaknade jag vid halv 12, tidigt för att vara efter björket faktiskt haha. Somnade lite över halv 4 inatt så det var väl lagom med timmar sömn. Lite trött nu, men vad gör det? För jag hade så himla kul igår! Bilder kommer snart ska bara lägga in de på datan.




Hej nattugglor

Hemma! Klockan närmar sig 03.00 och jag är så trött. Ska bara tvätta av mig sminket och sen sova, hade inte tänkt att sova bort halvadagen imorgon men vi får se hur det blir med den saken haha.

Björket va i alla fall väldigt kul, så mycket har jag nog aldrig dansat. Najs kväll (y)



Björket!

Nu har jag badat, tvättat och fönat håret och även satt upp det i flätor så det ska bli lockigt sen. Ska snart äta och sen börja fixa mig fast har ingen aning vad jag ska ha på mig. Får kolla i min lilla garderob strax.

Lite innan 10 ska vi hämta Patricja och sen blir det då björket. Hemma vid halv 3 och då blir det sova, så vi hörs imorgon.
Ha en fin fredags kväll mina läsare. Vad ska ni göra? ♥


Just dance :D



Björket ikväll

Yes, det blir björket ikväll :D
Men nu har jag lite bråttom, måste bada, tvätta håret, föna det, hitta kläder, packa ner kamera och allt, hitta mitt ID och äta. 3 timmar på mig, ja lycka till.

Vi hörs (:



Ojdå..

Ojdå så smart jag är. Skulle gå till köket så fastnar jag i datasladden typ och drar med mig den så att den åker ut från datan och bryts :o Har tejpat nu och än så länge funkar det att gå in på internet, fast inte särskilt länge antar jag. Och ny kostar typ 700 :o
Bra Caroline, bra ! :(

Och sen vet jag inte hur det blir med björket ikväll, allt blir bara fel just nu :/


PUSS ♥




Så himla typiskt :o

Nejnejnejnej alltså vad är detta, jag skrev ett inlägg "sammanfattning av sommaren 09" med massvis med bilder och det tog nästan 1 timme och sen bara förvinner det?!

Men om ni kollar på min kategori bilder mm 2009 så finns det där, det första inlägget så var så söta och gå in och läs det (a) Men det är väl typiskt att allt försvinner, :(




Dagens


Linne- Gina Tricot
Svarta jeans- H&M
Skor- Deichmann
Pumaväska- Deichmann



Lovegame

Hejsan ♥

Då var det torsdag och fredag imorgon, hur kan veckorna gå så snabbt? Det är riktigt konstigt, men gör inte mig nånting alls haha :) Imorgon hoppas jag verkligen att det blir björket, jag måste dit! Du, Cassie hör av dig ! och gärna idaaag :p

Vad hade vi för lektioner idag då? Jo samhälle, idrott, spanska och engelska. Sen har halva klassen naturkunskap och då slutar vi 13.50 och sen när andra halvan har det alltså nästa vecka så slutar jag 15.20, skönt med en till tidigare dag :D Inte speciellt mycket läxor till imorgon heller, bara fylla i ett papper från engelskan och typ 2 uppgifter nk.

Btw så stör jag mig något så förbannat på en fluga som är här. Så liten och så himla störig, har varit här i 2 dagar nu och det går inte få ut den ;s Och så bara sätter den sig på mitt ben hela tiden, jag ska döda den jäkla flugan. Den ska UT härifrån haha ! Vi hörs snart, Puss och Kram.



Torsdag.

Sitter här och äter frukost nu, har lite bråttom för måste snart sticka till skolan. Slutar 13.50 idag, så vi hörs efter.

Ha en fin dag! ♥



Tv-kväll

Jag är sjuukt trött så det blir bara chilla framför tvn och ta det lugnt. Äta ska jag också, I´m hungry!


Bachelorette ikväll, det kanske man skulle kolla på? =)
Sen blir det nog film och därefter sova. Huvudvärk har jag också :(
Så vi hörs imorgon, vad ska ni göra ikväll? ♥



Questions

Jag lyssnar musik som är bra (y)
Jag pratar mycket ibland, lite ibland (a
Jag tycker om familjen, vännerna !
Min bästa vän är några få ! <3
Jag avskyr när folk är falska typ,
Jag gillar att shoppa :D
Jag kommer alltid att älska min mamma :)
Sist jag grät var några dagar sen tror jag.
Min mobiltelefon är väldigt viktig ;)
När jag vaknar på morgonen går jag in på datan haha
Innan jag går och lägger mig läser jag eller lyssnar på musik
Just nu tänker jag på vad jag ska göra sen
Bebisar är sjukt söta !
Idag har jag vaknat, fixat mig, varit i skolan och massa annat
Ikväll ska jag ut en runda, kolla tv och datan
Imorgon ska jag till skolan
Jag vill verkligen tillbaks till Cypern skulle inte va helt fel, nej (:




Dagens outfit (:

Såhär såg jag ut idag;

*
Vit klänning / tunika- H&M
Linne (under)- Bik Bok 
*
Skinnjacka- Cubus
* Leggins- Promod (Polen)
* Skor- Deichman (Polen)
* Puma väska- köpt i Polen
* Silverarmband- fått i present


PUSS ;*




My day

Nu har jag lite tid för att blogga :)
Hur har eran dag varit och vad har ni hittat på idag? Själv var det skola ofc, 1 timme engelska på morgonen och sen lunch, det kändes lite onödigt hehe.. Men vi gjorde bara nån lek där vi skulle lära känna de i gruppen och vad alla hette. På svenskan fick vi böcker och sen skulle vi läsa nån novell och på naturkunskapen skulle vi lösa typ 20 uppgifter och lite sånt och sen bild haha, ja skratta fick man visst inte göra och läraren tyckte alla var fnittriga. Sista lektionen, vad kan man annars begära liksom? (;
Klassen gillar jag som sagt väldigt mycket, lite tråkigt med vanliga lektioner bara men det är ju det man har i skolan :p Fast vi får typ inga läxor och det känns väldigt skönt men lite konstigt faktiskt. För hela högstadiet bokstavligen bombades vi med läxor, varje dag dessutom och från typ alla ämnen och nu på linné inte än endaste än så länge. Härligt (y)




090826

Sorry för kass uppdatering, men var verkligen väldigt trött igår och sen hade jag så himla lågt blodsocker. Det sjönk till 2.1 så var lite nära på att svimma där, men allt blev bra till sist. 

Idag börjar vi inte förens 10, det gillas ! Men det är tyvär bara idag pga att det individuella valet inte har börjat än och sen slutar vi tjugo i fyra, väldigt sent.. 

Dagens schema;
10.00-10.50 engelska
10.50-11.40 lunch
11.40-12.45 svenska
12.55-14.10 naturkunskap
14.20-15.40 estetiskverksamhet (bild)
16.00- hem, äta och blogga

Vi hörs då :D


Massor av mappar och anteckningsblock, men så blir det när man ska ha ett till varje ämne ;p

Snobben mapp- Empik (Polen)
Paul Frank anteckningsbok- Bokia
Kalender- majema.se
Rosa+blått skrivhäfte- Bokia


PUSS ♥

Och btw så måste det bli bj på fredag! Håller verkligen tummarna på att DU kan, annars vet jag inte vad jag gör haha :(




Dagens outfit x 2

Dagens outfit x 2, en på morgonen innan idrotten och en efter ;p


Träningsoutfit;
Adidas linne- Spanien
Kofta- Esprit
Svarta träningsbyxor- cellbes.se
Lacosteväska- nisses
♥ Ballerina- skopunkten


Later at school;
Tunika / klänning- Promod (Polen)
Skärp- mammas gamla (köpt i Polen)
Leggins- Promod (Polen)
Ballerina- skopunkten



Tisdag

Hejsan,
hemma från skolan och helt slut. Första riktigt långa dagen idag, slutade 15.30 lite ovant efter sommarlovet och allt. Och idag hade vi även vanliga lektioner, fick böcker och sen pluggade vi på som vanligt. Håltimme i engelska så det blev bara naturkunskap, matte, samhälle och idrott. Och på idrotten var gräset väldigt blött så skulle vi lägga oss ner på detoch göra massa övningar ;o Man blev ju inte lite blöt heller..

Nu ska jag ta nåt och äta och sen göra klart ett mattetal jag inte hann idag, haha. Vi höres ♥



22.30

Nån som fortfarande är uppe och klickar runt på lite olika bloggar kanske? :D
Själv är jag inte alls trött, blir bara det på morgonen och då pallar jag inte gå upp haha. Imorgon börjar vi med idrott, första gången också. Blä på det, hata, hata idrott :p Hoppas hon typ kommer snacka och berätta mest saker imorgon..

Sen blir det engelska och matte och efter det en låång lunch. Vi hörs då, ha det fint & sov gott!




Klaudia<3Emil

Blev taggad denna fina bilden från Klaudias och Emils bröllop, sjukt söta! ♥


Saknar er!



Dagens outfit



* Jeansleggins- Cubus (Polen)
* Linne med rosett- MQ
* Ballerinaskor- Skopunkten (syns dock inte på bilden)
* "Flätgloria" runt huvudet, superbra om man vill göra nåt fint och snabbt med håret.


Btw, ignorera Jill Johnsson bilden där bak haha, satte upp den för typ 1000 år sen och jag har tänkt på att ta ner den..:P



My phone

Ett litet mobiltest bara för att jag inte har nått bättre för mig;

1. Vad har du för mobil? Sony Ericsson W580i 
 

2. Senaste bilden i din telefon? En liten ego bild haha (a


3. Första och senaste smset i inkorgen? Hallo (första)

Godmorgon Caroline :) Såg på din blogg att du hade shoppat. De där adidas byxorna var sjukt snygga! Var har du köpt dem och hur mycket kostade de? :P Kram <3 (sista)


4. Vem har plats nummer 20 i din telefonbok? Emelie


5. Vem står först och vem står sist i din telefonbok? Adrian (först) Violetta (sist)


6. Hur många bilder har du på din telefon? Väldiigt många, 1897 faktiskt ;)

Nu ska jag ut en runda, Ciao!




School

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag här. Bara 2 lektioner som sagt och på spanskan fick vi typ gå efter 5 minuter för de från idrottsklassen var iväg och vi kunde inte börja utan dem så inte särskilt lång lektion nej (y)

Fast sen var det 1,5 timmar kvar tills matten, det är seegt. Fattar inte varför vi inte kunde ha det tidiga passet istället, men satt och snackade med Simone och Joanna, trevligt (:
Btw så är vårt schema helt wierd, jag fattar typ nada, men det tar väl ett tag att lära sig antar jag. Sen fick vi reda på grupperna i engelska och matte. I engelska går jag i C (D läser snabbast) och i matte i den "normalsnabba" gruppen. Jag som trodde det gick sämst, men tydligen inte så illa som jag trodde (;
Sen matte, och gruppen är typ bäst. Läraren är också väldigt snäll! Så det blir matteA nu det första året. Inga läxor alls, gymnasiet är bara för härligt! :D

Vi hörs snart, puss ♥


Pic från igår.



Vanlig skoldag

God morgon på er,
Hur mår ni idag? Själv är jag riktigt trött, men bara 2 lektioner idag som tur är. Kollade precis på mitt elevschema och där står det att jag tydligen slutar 12.40 och inte 12.05 jaha, inget positivt med det inte! För nu är det 45 minuter mellan spanskan och matten, och om vi skulle haft matte innan skulle man slutat innan lunch, men tydligen inte nej.. Åh, typiskt!

 Aja inte mycket att göra åt kanske. Ska börja fixa mig snart och sen skolan. Vi hörs, ha det bäst ♥



Awesome

Har precis ätit och snart blir det privileged som jag inte hann kolla på innan idag, bara älskar den serien så himla bra! Imorgon blir det sovmorgon, awesome. Börjar inte förens klockan 10 och slutar vid 12. Bara spanska och matte, så de vanliga lektionerna börjar denna veckan, men så himla skönt med en sån kort dag och så blir det troligen alla måndagar framöver. Antingen så slutar vi 12.05 eller 12.40, hoppas såklart på 12.05 (y)

Efter skolan kanske det blir stan, såg den nya armbandet Kenza hade köpt på H&M, me like! Så kanske hittar det imorgon. Har faktiskt inte varit på stan sen innan Cypern vilket var typ 1,5 månader sen så kanske dags nu? (:

Ha det bäst, så hörs vi ♥




Mitt favorit schampo

  Precia badad, tvättat och fönat håret och på tal om det så är detta nog det absolut bästa schampot jag har testat! Innan använde jag fructis från garnier, men det var inte alls så bra, men så hittade jag detta. 69 kr / flaska (finns balsam också) lite dyrare än vanligt schampo, men verkligen värt det. Luktar gott och länge, fin glans och volym. =)


Prova det ! Finns röd, grön och rosa också, men detta luktar godast ;d




Veckans fråga

Tycker du att sommaren 09 har varit bättre än 08?

Jag tycker både att denna sommaren har varit bra men även förra. Fast veckan i Cypern i år slog helt klart Spanien förra året. Verkligen sjukt kul var det där. Sen har det kanske inte varit superbra väder här hemma i Sverige, men i helhet tycker jag nog att denna sommaren var bättre än förra ♥


Cypern, bättre än bäst!




Pixie Lott


Pixie Lotts cover på Apologize, gillar hennes röst väldigt mycket. Himla vacker :)
Fast tycker nog ändå att orginalet är bättre, men bra cover!
Vad tycker du? :)



Fika på stan med tjejerna

Hellu, hellu
Söndag idag och som vi alla vet är ju söndagar lite sega ;p Så vad ska ni göra idag? Själv ska jag nog inte göra så mycket ta det lugnt typ och kanske ut med en kompis lite senare.

Lite bilder från i fredags när jag var och fikade med tjejerna i stan i det nya caféet i stan, mysigt ställe faktiskt och så har det öppet längre än till 6! Haha wow, det är inte ofta nåt är öppet så länge i Hlm ;) Synd bara att Sofia inte kunde ♥


Emelie och Cassandra

EmelieCassandraCaroline

Varm choklad med marshmallows, mums! Fast kladdkakan var inte ett dugg god haha.

Utanför hemmakväll. Hade på mig svart kofta från JC, tunika från Polen och leggins.

Väldigt trevlig dag, tack för det. :)




Shoes

Glömde alldeles bort att jag hade de här skorna som jag köpt på Väla för några månader sen, men idag hittade jag de i kartongen, alldeles oanvända (:







Adidas jacka

Idag beställde jag denna snygga Adidas jacka som jag har kollat på i evigheter, alltid velat ha en sån och snart är den min!


Tack mamma, du är bäst ♥



Eva & Adam

Hade lite tråkigt idag, så tänkte kolla på nån film och hittade Eva & Adam Fyra födelsedagar och ett fiasko i filmhyllan. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag har sett den genom åren, men många. Fast alltid lika bra :D


Bästa Eva&Adam filmen haha!



New stuff

Igår hämtade jag ut 2 paket och de innehöll;


Adidas byxorna, gillar de!

2 par Adidas vantar

Resten skulle komma nångång i september.

Update: det är några stycken som frågat var byxorna kommer ifrån och hur mycket de kostar. De är från halens.se och kostar 349 kr =)



Huvudvärk..

Hellu, tänkte sova ut ordentligt idag efter alla nätter där jag bara sovit runt 3 timmar den senaste veckan, men istället för att må bra nu har jag riktig huvudvärk, åh! :(

Jag tror mitt huvud sprängs snart. Hörs sen, Ciao!




Eye

Min favorit mascara är utan tvekan XXL från Maybelline New York, ögonfransarna blir långa och fina (:


Vilken är din favorit mascara?



Fredagkväll.

Hemma efter en fika på stan med tjejerna, väldigt trevligt :)

Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag bara ta det lugnt tror jag är helt slut efter veckan i skolan haha (a
Så det blir nog film ;d

Hörs snart igen, xo
C



Skolfoto

Fredag redan, det gillar vi (y) Veckan i skolan har gått väldigt fort tycker jag, bara 4 dagar med klassen men gillar den väldigt mycket! :}

Matteprov på morgonen och det var verkligen väldigt svårt. Förlängning av bråk och massa sånt shiet, ofta man kommer ihåg det från 9an liksom.. Det gör i alla fall inte jag haha, så det gick kanske inte världens bästa men aja. Hoppas att jag kommer i den "normala" gruppen i alla fall :P
Sen skolfoto, och jag slapp sitta yes! :D Ingen aning hur gruppfotot blev för det fick vi inte se men sen var det enskilda foton, helt okej blev det (:
Hade på mig den vita klänningen från nelly.com och mina höga gladiatorskor fast det blev rakt hår istället för lockigt.

Ska snart till Kristianstad på diabetesmöte typ, sen när jag kommer hem blir det stan med Cassandra, Emelie och kanske Sofia. Kram ♥



Evian reklamen- urgullig!


Antar att de flesta redan sett denna söta reklamen för Evian, men lägger upp den ändå ;* Monika har också lagt upp den på sin blogg, så snodde lite insperation från dig haha ;)

Den är ju bara för sööt eller vad säger ni? ♥

Snart ska jag nog sova, är riktigt trött kanske för att jag gått och lagt mig vid 1 varje dag sen skolan började haha? Men först blir det ett avsnitt Seven Heaven. Natti!



Skolfoto imorgon!


Denna klänningen skulle man kanske kunna ha på sig imorgon på skolfotot, eller vad tycker ni? =)
Och lockigt hår till det, som jag får om jag sover med flätor ;*

Gammal bild! Från juni innan Klaudias student, och så kort hår jag hade då.. Det växer ju rekord snabbt ;o



SP1b

Hemma från skolan nu, och herregud så långt vi gick ;o Har fett ont i mina ben nu haha. 7 kilometer.. På morgonen var det svenska prov, hoppas det gick bra (:
Och sen stadsrunda i Hlm, och jag säger bara en sak så sjukt tråkigt! Liksom ofta man inte känner till stället man bor på? Så vi gick runt där i stan och kollade på massa byggnader osv. :P

Sen efter det lunch och sen skulle vi gå till Magle Våtmark. Och solen stekte ju på som bara den, värsta 26 grader precis idag när vi skulle gå dit.. Aja så det var väldigt jobbigt med värmen (n) Vi skulle i alla fall hitta 20 olika blommor, så intressant va? ;) Läraren och de där fram gick väldigt fort, men jag och en en del andra långt där bak haha, väldigt kul och mycket skratt :D

Imorgon är det skolfoto och vad ska jag ha på mig? Ingen aning.. Så hade tänkt kolla i garderoben och kolla om jag hittar nåt fint (:
Äta ska jag också är huungrig. Vi hörs ♥


Jag för någon dag sen ;p



Dagens outfit



♥ Linne- New Yorker (Polen)
♥ Jeansleggins- Cubus
♥ Ballerinaskor- Deichmann (Polen)

Ännu en dag i skolan, testen gick helt okej hoppas jag. Kanske inte engelskan för det vara ett prov med bara verbformer! Och det är den enda jag inte gillar med engelska haha, så kanske lite otur ja! Svenskan gick i alla fall bra tror.

Imorgon börjar vi 8.15 igen så blir det svenska prov och sen stadsvandring runt Hässleholm och sen Magle Våtmark och kolla på blommor, kan det bli tråkigare liksom? :o Aja hörs imorgon om jag överlever haha ;D

Btw, så går det inte kommentera nåns blogg? Nån mer som har samma problem? Eller det kanske ni inte kan svara på om ni inte kan kommentera min blogg :p Så tro inte att jag inte vill svara på era kommentarer bara, svarar när det fixar sig igen ♥



Brb

Hejsan ♥

Dålig uppdatering jag vet, men har inte lika mycket tid nu när skolan har börjat igen :(
Nu blir det middag och sen efter det bloggar jag igen.

Ciao :D



SP1b - nya klassen

Då var första dagen på gymnasiet avklarad. Igår kunde jag ju inte sova, va så himla nervös, men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Vaknade vid 06.20 och då blev det upp och fixa sig och så.

8.15 var det uprop och sen gick vi till ett klassrum med klassföreståndarna och den nya klassen, är faktiskt nöjd med klassen tycker den verkar va väldigt bra och lärarna också. Det kommer säkert bli lite byten nu denna veckan för det är ju många som byter klass första veckan men det blir väl bra till slut (:

Jag hade visst glömt att välja individuellt val så jag och Emelie gjorde det efter skolan. Socialkunskap blev det för min del, kan väl bli rätt kul hoppas jag. Vårt schema är bara lite konstigt, men på fredagar 13.55, helt okej!

Denna veckan har vi special schema och morgon dagen ser ut såhär; 08.15-09.05 engelska test (för att veta vilken nivå vi ligger på) sen från 9.15-10.55 blir det bla datasalen efter det lunch och sen elevrådsinfo och sånt och dagen avslutas med ännu ett test, denna gången sv-test och så slutar vi 14.25. Två test på en dag, usch. Aja hoppas det går bra i alla fall.

Nu hade jag tänkt sova så hörs vi imorgon ♥

En liten bild från skolan idag, de andra gick inte att lägga in för mobilen hackar upp sig hela tiden, så fler kommer nog imorgon.




Var är min mobil?!

Omg, jag råkade tappa min mobil i marken idag och så stängdes den av och jag vet inte var den är nu?! Har letat som en galning här hemma, i gareget och ute. Var är den :oo

Återkommer strax om jag hittat min lovely mobil :(

Update: Ja, jag hittade den! :D I min dataväska, okej? Men i alla fall ♥



Data trubble

Heejsan,
sådär då kan jag äntligen logga in på datan igen! När jag kom hem från skolan så var det bara 5 procent kvar på min laptop och min laddare slutade helt plötsligt fungera, den som kostade 1099 kr ;s Så hela datan stängdes av och jag tvingade lilla mamma att åka till onoff (a
Och där tog det nästan 2 hela timmar! De kunde inte hitta en likadan laddare så ringde de typ 10 samtal osv, väldigt drygt måste jag säga. Och sen när jag kom hem så gick det inte alls logga in på msn, så irriterande. Så vi fick ringa nån support som kostade 280 kr, och så fixade han äntligen det, tack liksom! :D

Och btw så är bilddagboken helt cp! Alla vänner och bilder har typ raderats och sen kommer de tillbaka och så, det står ju att de har några problem men så jobbigt det är ;o

Haha, ja ni ser ju att jag haft lite dataproblem idag. Skriver snart om första dagen på gymnasiet.

KRAM <3




Första dagen på gymnasiet

Wow jag är uppe, efter bara 3 timmars sömn! Kunde typ inte alls sova, bara låg vaken hela tiden och nu är jag sjukt trött. Efter skolan ska jag nog sova i 2 timmar (a
När jag äntligen hade somnat så var man ju snart tvungen att vakna.. Och jag har kommit på att jag inte gått och lagt mig före halv 2 en endaste dag på hela sommarlovet! Oj, haha.

Nu ska jag typ börja fixa mig och sen blir det frukust.

Wish me luck- min första dag på gymnasiet!
Puss&Kram



Summer 09- awesome!

Klockan närmar sig 11 och skola imorgon, men jag tänker inte gå och lägga mig än. Kommer ändå inte kunna somna så vad är det för mening med att försöka haha? Vid 12 tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig och sen upp vid halv 7, åh herregud! Det kommer jag ju typ aldrig klara, nu är man ju så van vid att vakna vid 11 tidigast så det kommer bli lite skillnad ja! Men det kommer gå på nåt sätt hoppas jag.


Sommarlovet har i alla fall gått sjukt fort, alldeles för snabbt faktiskt men tycker att det varit ett bra lov. Mest då veckan i Cypern för den var helt underbar och Polen var också awesome ;)
Annars har väl Sverige varit helt okej, lite tråkigt bara för det finns typ inte så mycket att göra i en sån här liten stad och vädret har ju inte precis varit det bästa här i Sverige men att ha sommarlov är ju bara för skönt ♥

10 veckor tills nästa lov nudå och då blir det en veckas lov, kommer bli härligt. Kommer typ räkna ner dagarna haha. Men det ska vi väl klara? :D

Då hörs vi väl imorgon innan skolan, för nu ska jag gå och välja ut kläder och packa ner pennor och sånt. Ha det bäst!



ADIDAS

Lite kläder från Adidas som jag klickade hem igår;


Adidas vantar- 249 kr http://www.laredoute.se/

Linne 279 kr från laredoute.se

Adidas byxor, 349 kr från halens.se

Btw, klänningen jag beställde från nelly.com var inte alls lika fin i verkligheten så den åkte tillbaka ;P



I know you want me


I know you want me- Pitbull
Gillar den, härlig sommarlåt (y)



Sista dagen på sommarlovet dåja :(

Hejsan!

Vad händer idag då, några av er redan kanske har börjat skolan idag? Berätta lite om det i så fall =)

Själv börjar jag ju gymnasiet imorgon! Riktigt nervöst alltså.. Kommer kännas konstigt att inte gå på västerskolan längre som jag har gjort i 10 år från förskolan till 9an och nu blir det samhällsprogrammet på linné. Hoppas att jag kommer i en bra klass såklart, ja vi får helt enkelt se hur det blir imorgon. Uprop i aulan klockan 8.15 sen slutar vi nog innan lunch. Ska väl försöka att inte tänka på skolan så mycket och bara njuta av sista dagen på sommarlovet och börja fixa lite inför skolan. Bada, tvätta håret, välja kläder inför imorgon, packa ner pennor osv :P


Hejdå väster, hej linné

Nån mer som börjar gymnasiet imorgon? =)



00.12

Lite kvällsbloggning här då. Idag har jag typ verkligen inte gjort någonting utan bara tagit det lugnt, suttit vid datan och så (y) Nu blir det kanske lite film och sen ska jag försöka sova lite tidigare idag det är ju ändå skola på tisdag.

Vi hörs imorgon bästa läsare, då kommer det lite fler bilder från Polen ♥


Natti, natti :)



Sammanfattning av sommaren 2009

Sammanfattning av sommaren 2009

gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? jadå
vilka länder besökte du? Cypern och Polen :)
är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? ja

vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? bla 4/7, 6/7 och 18/7 :D
största misstaget? adu
har du varit sjuk eller skadat dig? bara fått utslag efter alger
bästa köpet? shoppingen i Polen !
vad spenderade du mest pengar på? typ kläder och massa saker i Polen ;P
gjorde någonting dig riktigt glad? jaa
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? bla Rap des armas och Hush hush

va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? olika, men typ glad (:
vad önskar du att du gjort mer? varit vid havet här i Sverige
vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid datan ;p
hur tillbringade du midsommarafton? grillade och på midsommarfest
favoritprogram på tv? seven heaven, paris bff osv
bästa boken du läste i sommar? Jessica Anderssons självbiografi och shopaholic boken

något du önskade och fick? jaa :)
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? va på stan med Nathalia
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Sverige vädret kanske
hur skulle du beskriva sommaren 2009? väldigt kul :D

vad fick dig att må bra? kompisarna, familjen
vem saknade du? mina vänner när jag var borta
sommarens sötaste? Sebastian Krantz ;)
sommarens besvikelse? tex dåligt väder i Sverige
sommarens bästa? veckan i Cypern
sommarens snällaste? många (:




Skolan närmar sig..

Hellu, hellu.

Vad gör ni en söndag som denna? Själv sov jag riktigt läänge, somnade inte förens halv 4 inatt och vaknade först vid 10 men somnade sen om och vaknade vid 1, normalt? Kanske inte, utvilad? Ohyes!

Typ näst sista dagen på sommarlovet ju då måste man sova ut. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna klara gå upp så tidigt det kommer typ va omöjligt. Och första dagen börjar vi redan kl 8.15, åh herregud. Vi hörs lite senare, Ciao :D



Hjärnblödning, ajdå..

Idag var som sagt Semir och Violetta här, lika kul som alltid :) Det blev middag, fika sen visade de en massa kort från Polen och så spelade såklart jag och Semir massvis med kortspel haha, bara för att båda älskar det :D En kul dag med mycket skratt.

Sen fick man då ett samtal från akuten att pappa har fått en hjärnblödning och ligger på sjukhuset i Lund, ajdå :/ även om vi inte har så bra kontakt så hoppas jag att allt blir bra snart igen ! De visste inte riktigt hur länge han skulle va kvar där, men mellan 1 vecka och 1 månad.. Usch alltid något..

Det fick mig att tänka på hur rädd man verkligen måste vara om de man älskar för jag vill absolut inte att någon händer min älskade mamma, hon måste må super väääldigt länge till för utan den bästa skulle jag aldrig klarat mig ♥




Veckans fråga

Tycker du det ska bli kul att komma tillbaka till skolan / jobbet efter sommaren?

Själv tycker jag att sommarlovet skulle kunna vara i 2 månader till, skulle inte gjort mig ett dugg, men ja tyvär är det inte så. Men efter ett tag kommer man väl in i rutinerna igen och då går det förhoppningsvis snabbt till nästa sommarlov. Blir väl lite spännande att börja gymnasiet också antar jag men just nu vill jag bara ha mer lov ♥




Vad hittar alla på en regnig lördag som denna?

Hellu, hellu.

Vadå världens sämsta sommarväder? Regnet öser ner och man blir helt depp av vädret. Betyder detta att sommaren är slut och hösten börjar komma? Jag tror tyvär det..

Vid 5 tiden kommer Semir och Violetta hit, ska bli trevligt. Ska snart börja fixa mig så hörs vi väl senare ikväll när de har gått. Eller visst ja, veckans fråga också den kommer snart.

Ciao!



Bilder från en otroligt lyckad dag i K-stad

Efter att jag var med mamma på jobbet en snabbis åkte vi till Ocean City en kina resturang där vi skulle träffa Klaudia och hennes mamma. Betty och Fabian var också där, och det var verkligen är sjukt rolig dag!

Jag kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist som idag, riktigt kuuul dag. Tack alla! ♥


Dagens outfit
* Linne köpt i Polen
* Svarta byxor cellbes.se
* Puma väska
* Armband från FRIDA tidning
* Halsband fått av Sofia
Sen så kofta och ballerina skor till

Klaudia på Ocean City =)

Betty

Betty & jag fast ignorera mig tack.

Fabian

Basia och Klaudia

Sen gick jag, Betty och Fabian ut och fotade lite

Out, out

jag

Flowers, lite vissna haha men aja


In da park

Betty och Fabian

Jag och Fabian

Haha jag skulle sätta på självutlösaren på min kamera så att vi skulle kunna ta en bild alla 3, men ja det gick ju inte så bra som ni då ser på bilden. Efter att vi typ försökt tio gånger så kommer en polsk kvinna fram till oss och sa att hon hörde att vi pratade på polska och undrade om vi ville ha hjälp med att ta lite bilder. (a

Yes, yes alla tre på bilden (y)

Vi i den fina parken där Sebbe var för 1 år sen, i miss it.

Träffade även på lite trevligt folk där nere, bland annat från klassen och Faruk och hans familj (:
Sen blev det ut på en liten shoppingtur med mami innan vi åkte hem.

Självutlösare is da shiet, i alla fall om man sitter i bilen och har tråkigt lalala (a

Ännu en liten bild på söta apan

Så för att sammanfatta dagen så har den varit ett perfekt avslut på sommarlovet  :)
Idag kom Semir och Violetta btw hem från Polen efter nästan en heel månad så satt och snackade med Semir på msn lite nu på kvällen och nu är jag väldigt trött så det blir nog ingen film idag. Får bli imorgon istället.

PUSS OCH SOV GOTT ;*



Nytt inför skolstarten

Det blev varken nåt nytt på H&M eller några nya skor för hittade inget fint eller så har jag väl redan så mycket nytt jag köpte nu i Polen så just nu behöver jag inga nya kläder höhö =)
Men istället blev det lite saker nu till gymnasiet för man får ju inte längre kalendrar, anteckningsböcker osv.

Så det blev detta;


Paul Frank anteckningsblogg från bokia 109 kr, Paul Frank suddi, bokia 29 kr (den apan är ju bara för sööt !) block även det från bokia, 15 kr och kalender 09/10 99 kr från maxi.

Ville egenligen ha en likadan loggbok som vi har fått i skolan 5 år i rad nu, men den verkade inte finnas någonstans.


Gammal bild som ni ser från 07, men idag på kvällen hittade jag en ny loggbok på en sida (y) Så den är påväg hem till mig nu.



Gratiskläder.se, något som faktiskt funkar!


Fick hem detta presentkortet från gratiskläder igår eftersom jag samlat ihop 400 poäng och då kan man välja presentkort på bla, H&M. Först var jag lite tveksam till om själva sidan funkar och så, men ja inte längre för det gör det faktiskt! Så nu kan jag shoppa på H&M haha. Bli medlem här du också och börja samla poäng.



Helt slut 9 timmar senare ;p

Hejsan,

Ja då var man hemma efter en låång dag. Åkte till K-stad vid 12 idag och kom hem vid 18.30 (mer om det kommer i nästa inlägg) sen dess har jag följt med mamma och handlat både på det ena och det andra stället. 4 affärer blev det och det tog cirka 2,5 timmar. Ehm okej.. Sen skulle jag till hemmakväll och hyra film men så är man såklart tvungen att ha med sitt bonuskort eller legitimation och jag hade inte med nåt av det och det gick inte att låna på sitt personnummer så då blev det att sticka hem och hämta den och sen till hemmakväll igen! Så nu har jag äntligen min lilla film hemma haha :)

Nu blir det snart middag och sen däckar jag antagligen på soffan av trötthet ;) Bilder kommer så snart jag lagt in de på datan.

Vad ska ni göra ikväll? ♥



Hemma !

Äntligen hemma, riktigt trött efter en heel dag på stan osv. Fast nu blir det iväg igen, va tvungen att hämta legg om jag ville hyra film på hemmakväll, suck och sen glömde vi köpa 2 saker.

Återkommer strax ;P



Kristianstad

Idag blir det Kristianstad, rätt länge sen nu faktiskt. Ska först bara följa med mamma och hämta lite papper till hennes jobb i just Kristianstad sen möter vi upp Klaudia och hennes mamma så går vi och äter på resturang. Hoppas att jag även hinner med lite shopping, hade tänkt H&M och nån skoaffär. Ja vi får se.

Hörs lite senare fina läsare ♥


Klaudia & jag efter festivalen förra veckan =)



Festival bilder + outfits

Här kommer då lite bilder från festival dagarna. Mest från fredagen och lördagen tror jag det var.


Bild från 6:e augusti, spiderman :D

Våffla jag köpte på festivalen, muuums!

Innan festivalen på fredagen,
kvällens outfit blev; vit klänning från reporter i Polen, Puma väska köpt i Polen och svarta leggins

Caroline

Lockigt hår blev det till kvällen, satte upp håret i 2 flätor efter jag hade tvättat det och så blev det lockar, inte för att det höll särskilt länge, men ändå haha

Betty och Roxana i radiobilarna

Träffade på Roxana där nere, så det blev en hel del karuseller med henne =)

Bild i repris, men i alla fall jag & Roxana

Extreme fly

Betty & Rut, vi var nog på festivalen till halv 1 eller så. Väldigt kul kväll! Sen träffade man även på lite trevligt folk där nere som Monika och Karolina :)


På lördagen blev det festivalen igen lite efter 22 med Roxana, super kväll verkligen men sen var jag helt slut efter alla dagarna på festivalen haha !


Rut och Betty älskade radiobilarna, så det blev att stå mycket vid de ;p

Jag och söta Roxana

Roxana & jaag

Lördagens outfit
♥ klänning köpt i Polen
♥ sjal från New Yorker (Polen)
♥ kofta från Cubus (Polen)
♥ Puma väska köpt i Puma affär även den i Polen
♥ leggins från promod i Polen

Så polsk outfit haha ;D




Rubrik?

Bad update, sorry!

Vid 6 tiden kom Betty, hennes mamma och Fabian hit fast de var tvungna att gå redan vid halv 8 för Betty skulle passa barn. På tal om det så skulle jag gärna suttit barnvakt då och då och tjänat lite pengar, men här finns ju typ inga barn att passa? Om nån behöver barnvakt så hör gärna av er (a)

Nu blir det snart middag och sen blir det nog film. Imorgon ska jag och mamma till Kristianstad och sen blir det äta på resturang med Klaudia och Basia. Som en avslutning på sommarlovet typ, det blir bra :) Btw, så kommer lite bilder från festivalen snart.

xoxo C




Städ blir lite roligare med musik

Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och sen tisdag då skolan börjar, ah det närmar sig nu! Hur kunde sommarlovet gå så himla snabbt jag fattar det helt enkelt inte..

Idag jobbar mami så jag är hemma själv. Har precis städat bland mina DVD filmer, dammat av hela hyllan och sen ställt i ordning alla filmerna osv. Ska snart städa lite till, fast jag fortfarande har ont i magen men lite bättre än igår i alla fall. Ikväll ska vi ha gäster, Rut, Betty och deras mamma kommer hit. Kommer säkert bli kul.


Lite städning bland fiiilmer :P


Brick & Lace- Bad to di bone, härlig låt. :D

(Glöm inte lilla tävlingen i förra inlägget nu)



Natt inlägg

Har precis tvättat håret och nu sitter jag och fönar det med vårt konstiga hårfön, jag råkade tappa det i golvet när vi var på Cypern och då gick något i sönder i det, så nu kan man bara föna på det minsta läget och det tar över 1 timme att få mitt håt torrt, så jobbigt!

Snart ska jag sooova, är lite trött. Magen gör fortfarande ont, suck..

En pytteliten tävling här då.
Någon som kan gissa på ett ungefär hur många inlägg jag har skrivit? (tillsammans med detta)
Den som gissar närmast får en länkning =) Ni har till imorgon kväll på er. ♥


Cypern bild, åh i miss it! Bästa veckan på hela sommarlovet. Lätt!

(Gissa på nu ;))



Brittany- vinnaren av Paris Hiltons my new BFF!

Igår var det final i Paris Hiltons my new BFF och vinnaren blev Brittany, som blev Paris "best friend forever" Men det verkar inte som om de är så väldigt bra vänner eftersom Paris nu spelar in en andra säsong, nu i Dubai.
Jag ville verkligen att Brittany skulle vinna för Vanessa var lite wierd haha. Hon verkade som besatt av Paris och mer som ett fan än en bästa vän.

Vem tycker du skulle ha vunnit?


Brittany och Paris, hur länge höll det som bffs vill tro?

Vanessa vs Brittany.

Har faktiskt sätt alla avsnitten av serien, tycker det är lite underhållande att kolla på haha. =)



Ajajajjaja :(

Åh, åh, åh jag mår så himla dåligt. Min maage :( Har bara legat hela dagen på soffan och bokstavligt vridit mig utav smärta, hata denna dagen :/


Får försöka få i mig lite mat snart och sen blir det vila på soffan och kolla på Bachlorette med mamma. Kollar nån på det? =)

Hoppas ni måt bättre än mig denna onsdags kväll, Ciao!




Blake Lively


Tycker denna bilden på Blake Lively från Gossip Girl är så himla fin! Hon ser alltid lika vacker ut vad hon än har på sig, och färgen på klänningen gillar jag väldigt.

Saknar Gossip Girl och det fina modet lite haha, tycker det kan börja snart igen! :)



En shopaholics bekännelser

Hejsan bloggen (:

Hur mår ni idag? Själv mår jag inte särskilt bra, riktigt ont i magen :/ Så det blir bara sitta hemma och ta det lugnt. Skulle följa med tjejerna och bowla ju, men nu blir det inget :(


Igår köpte mami SOLO till mig, med fina Kenza på omslaget, sen har jag den nya FRIDA tidningen och så hyrde vi En shopaholics bekännelser på hemmakväll, har sett den med Cassandra innan och den är väldigt bra så ser den gärna en gång till! Så då har jag lite kul att underhålla mig med idag.

Puss så länge ♥



Tjejsnack

Strax ska jag hem till Cassandra där också Sofia är, för lite tjejsnack.
Hörs sen när jag kommer hem ♥

(testa er på synvillorna sålänge)

xo C



Synvillor

Hittade några synvillor på internet som jag har underhållit mig själv med den senaste timmen, haha. Prova själv så får du se på magi! ;)

Då börjar vi med denna;

1. titta på de 4 svarta prickarna i några sekunder
2. fortsätt titta intensivt på bilden i 45 sekunder (inte längre, inte kortare utan 45 sek!)
3. titta sen mot en helfärgad (enfärgad) vägg. Funkar det för dig, vad ser du?

Synvilla 2;

Vad ser du? En balkong eller tarass? Båda! För det går inte bestämma sig hur man än tittar, du kommer alltid se både det ena och det andra. Eller hur?

Synvilla 3;
Räkna antalet F i denna korta texten. OBS: du får endast läsa igenom texten en gång och leta efter F, eftersom det bara funkar på riktigt första gången. Här kommer texten:

FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
 
Så, hur många F såg du? Kommentera svaret i min blogg så får du se om du hade rätt!



Vadå söt?


Kolla bara på denna lilla söta chihuahuan, hur söt är den inte? :D
14.000 kr, en hel del med andra ord men oj så söt!



Tråk väder..

Hejsan söta läsare.

Vad ska ni hitta på idag? Själv vet jag inte riktigt.. Vädret är så himla tråkigt, regnar som bara den och det finns inget kul att göra. Har också lite ont i halsen, bara jag inte blir sjuk :( Men det är väl inte så konstigt eftersom det var så mycket folk på festivalen då kan man ju lätt ha blibit smittad där.

Ska ladda över lite bilder från kameran till datan från festivalen nu så kommer de upp alldeles strax! =)



Polen dag 3

Idag blev det grill hemma hos morfar. Lite tråkigt att bara vara hemma, men det behövs väl ibland också. Tack och lov att man har sitt nintendo, böcker och tidningar för det underhöll jag mig själv med när jag inte hade nåt annat att göra (y)


Morfar grillar

Grill

Fast han va inte så duktig på det för han brände mina hamburgare haha

Jag grillar

Caroline

Lite ego pics varning här då :P

Då var man fortfarande brun, ja.



Sen blev det shopping i Carrefour =)

Peace linne och sjal från New Yorker

Vit klänning/tunika

Puma väska, älskar den ! 119 zl (cirka 320 kr)



Fashion

Denna klänningen beställde jag för någon dag sen, 499 pix från nelly.com


Hoppas den är lika fin i verkligheten! (:



Hallo (:

Hejsan !

Kass uppdatering, vet. Men har haft lite bloggtorka idag så visste inte riktigt vad jag skulle skriva om. Kom gärna med några idéer om vad ni vill läsa om =)

Igår hade jag en väldigt lugn kväll, orkade inte göra nåt speciellt för var så trött efter festivalen och allt så det blev film. Hundpensionatet, början var riktigt tråkig så man höll på att somna haha, men sen blev den lite bättre men absolut ingen film man måste se, men helt okej var den.

Idag har jag heller inte gjort något speciellt, bara varit på maxi och handlat med mamma. Köpte då understrykningspennor med fruktlukt haha, alltid bra att ha kanske. Sen åkte jag och mami och kollade vilka bussar som går från Linnéskolan. Imorgon är det endast 1 vecka kvar tills skolan börjar, herregud! Var har sommarlovet tagit vägen? Och så börjar man då gymnasiet, väldigt nervöst..

Här kommer ett litet test bara för att jag inte har nåt annat bättre för mig;

Dagens outfit: mysbyxor, snobben linne
Dagens låt: about being alone :D
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens smink: osminkad (y)
Dagens planer: bara ta det lugnt
Dagens vill ha: längre sommarlov
Dagens saknad: Cypern !
Dagens drog: musik
Dagens måste: jadu, ingen aning
Dagens dricka: fun light
Dagens köp: luktpennor med fruktlukt haha
Dagens mat:
Baguette
Dagens mående: helt okej (:

PUSS ♥




Veckans fråga

Vilken är din favorit tidning?

Min favorit är utan tvekan FRIDA, allid lika kul att läsa ♥






Marley och jag

För några dagar sen såg jag filmen Marley och jag som handlar om det nygifta paret John och Jenny. En dag vill John överraska Jenny och så köper de en liten hund, Marley. Men hunden är allt annat än lydig och ställer till så himla mycket problem. Genom filmen får man följa Johns, Jennys och Marleys liv och det är en härlig komedi med mycket skratt fast även en hel del tårar för slutet är väldigt sorligt så man satt bara där och grät, men en väldigt bra film!

Har du sett den? (:


Jennifer Aniston och Owen Wilson spelar sina roller riktigt bra, och så söta Marley ♥



Söndag

Jag är helt slut efter igår för somnade inte förens halv 4, men nu har jag äntligen gått upp och nu sitter jag här. Rätt skönt att festivalen är över, skulle verkligen inte pallat 1 dag till men fyra roliga kvällar har det varit.

Nu ska jag äta, mamma lagar pannkakor mums :D


Jag och Roxana på festivalen för någon dag sen



Sista festivaldagen

Hann inte blogga innan jag gick ut ikväll. Vid 22 mötte jag upp Roxana och så blev det festivalen. Kom inte hem förens vid 2 på natten och då blev det äta våffla som jag köpte haha. Fast mer om det + bilder kommer imorgon.

Nu ska jag sooova eftersom klockan är 3..

Hörs imorgon ♥




Lotion test

Efter Cypern ville jag såklart behålla brännan och köpte 3 olika lotion för att prova vilken som var bäst. Här kommer resultatet, mellan 0-5 hjärtan;

Har testat 3 olika märke. Aco, Garnier och Dove.

ACO hudlotion från apoteket, 35 kr: En väldigt bra och prisvärd lotion. Kladdar inte, ger fin glans när man smörjt in sig och är operfymerad vilket är väldigt bra om man är allergisk. Ett extra plus för det billiga priset. Betyg; ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  favorit!

Garnier after sun lotion, 10,70 euro (cirka 115 kr):
En bra lotion efter en dag på playan eftersom den svalkar väldigt bra. Kladdar inte och går snabbt in i huden, doftar citron. Ett minus för det dyra priset. Betyg; ♥ ♥ ♥ ♥

Dove body lotion, 45 kr:
Stor och prisvärd flaska, men doftar alldeles för mycket enligt mig och är inte så väldigt "rinnig" så det tar ett tag innan den får in i huden. Betyg; ♥ ♥




Lördag.

Hejsan,

Sorry för dålig uppdatering, men idag sov jag verkligen ut, vaknade inte förens vid 12. Men mådde så himla dåligt igår med benet helt svullet, och satt och frös hela tiden men ingen feber.. Så gick och la mig och idag när jag vaknade mådde jag lite bättre. Bara benet som fortfarande är svullet. Att bli biten av en hästfluga måste typ vara ännu sämre än bli stucken av en geting! Hata, hata, hata hästflugor. Vi ringde till akuten idag så ska tydligen smörja med nån kräm så borde det bli bättre om cirka 4 dagar. Får vänta och se helt enkelt. Jag vill bara klia och klia på det, men det får jag inte då blir det bara värre. Ahh ! :(

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, festivalen sista dagen men vet inte riktigt om jag orkar dra dit idag igen. Har varit där alla dagarna och det börjar bli lite segt nu, men har fortfrande kvar 3 biljetter så kanske bara sticker dit och åker lite och sen hem igen, får se.

Kolla btw in på Monikas fina nya blogg www.jellygloss.blogg.se väldigt fin design måste jag säga ♥

Puss&Kram.




Jäkla hästfluga

Idag när jag var och badade blev jag stucken av en hästfluga och det blev lite svullet direkt, men nu när jag kom hem från festivalen har det blivit rejält svullet och kliar som bara den. Mamma krossade precis 1 ipren och blandade med någradroppar vatten så det blir typ som en salva och sen smörjde jag in bettet med det. Hoppas det hjälper!

Har ni nåt tips på vad man annars kan göra för att det ska bli bättre? :(



Feestivalen again

Sitter här och fönar håret nu och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Blir väl leggins nån klänning och en ny kofta från Polen antar jag, vi får se.


Bea & Rut

Baad

Sorry för såna här små updates då och då, men eftersom det varit så fint väder idag så vill man ju helst inte sitta inne och om kvällarna blir det festivalen.

Nu ska jag i alla fall föna klart håret, äta och sen börja fixa mig inför ikväll. Hemma vid 12 kanske, hörs då ! ♥



Fix inför kvällen

Hello sunshines (:

Vad har ni gjort idag? Jag var som sagt och badade i Vinslöv, sköönt och så fick man lite färg också så Cypern brännan bättrades på lite.

Nu ska jag tvätta håret och bada och sen ikväll blir det festivalen igen. Hörs snart !




Baad

Nu sticker jag iväg till Vinslöv och badar med Betty, Rut och Bea.

Hemma ikväll, puss!



Iväg!

Frisören och klippa luggen om 15 minuter, jag kommer komma försent, så måste rusa nu.
Sen blir det Vinslöv och bada.

Hörs ♥




01.58

Kom hem lite efter 12 och sen dess har jag spelar Mario Race på nintendo det är typ beroendeframkallande haha. Festivalen var rätt kul ikväll, träffade bror och hans kompisar där så åkte vi lite karuseller :D Men det är mycket mindre folk i år än förra, beror väl på krisen och allt och det märker man verkligen av.

Imorgon kväll blir det festivalen med Sofia och 6 andra. Och på dagen kanske det blir Vinslöv och bada om det blir fint väder, vi får se.

Nu ska jag snart sova. Natti, natti sötnosar.



Festivaldax

Då blir det festivalen med mamma en stund nu då, alltid bättre än inget ;)
Sen kommer nog bror och hans kompis också.

Vi hörs efter ♥



Bilder från kvällen

Nu kommer lite bilder från den roliga kvällen igår. Klaudia och Emil hämtade mig lite över 9 och sen åkte vi in till stan. Det var inte alls så mycket folk som det brukar va, men det blev en hel del åk. Spindelmannen och extreme fly, älsklings karusellerna haha (a
Sen träffade vi även Rut och Betty där nere.


Emil och Sebastian i radiobilarna haha ;D

Radiobilarna

Klaudia och Sebastian

Sen åkte jag och Emil spindelmannen som han aldrig åkt innan. Visst var den kul haha? ;)

.

Spindelmannen (y)

Hahah

Emil och jag ;P

Klaudia och Emil, så söta (:

Betty

Festivalen

Bästa karusellen (;

Klaudia och jag ♥

Kvällens outfit; det mesta nytt från Polen
* tunika- camelou (Polen)
* leggins- promod (Polen)
* skor- deichmann (Polen)
* väska- Puma affär (Polen)
* kofta- Esprit

Väldigt kul kväll som sagt, tack alla ♥
Ikväll blir det troligen festivalen en runda igen. =)



00.22

Kom hem för en stund sen. Biljetterna är så sjukt dyra, 10 st för 250 kr! Men tack för en kul kväll allihopa ♥

Nu ska jag nog sova, är rätt trött faktiskt. Puss och sov gott.

xoxo C



I´m off

Nu drar jag, det blir säkert en väldigt kul kväll.

Ha det bäst ♥



Mot festivalen

Har precis badat och tvättat håret, nu blir det tv lite och sen ska jag börja fixa mig innan festivalen.

Vid 21 hämtar Klaudia och Emil upp mig och då åker vi till festivalen. Och då ska det åkas massvis med karuseller eftersom alla 3 älskar det. Det är typ det bästa jag vet haha (a

Vet inte riktigt när jag kommer hem, men efter 12 antar jag. Hörs då!

'
Bild från förra året på bästa karusellen också ;D



Tjejdag med Klaudia

Igår hade jag och Klaudia en riktig tjejdag. Var hemma i hennes och Emils nya lägenhet, som är mycket fin :D Så snackade vi en massa, va inne på datan och annat skoj. Och sen fixade vi lunch hehe :P

På kvällen skjutsade Klaudia hem mig eftersom hon fått körkort för inte så länge sen. Tack för dagen ♥


Söta Lady som skrämde livet ut mig var 5;e minut haha

Puss


Fina vardagsrummet, gillar hyllan med det svarta riktigt mycket ;)

Klaudia, sötnos

Klaudia&jag (:

Sportbilen där ja :D



Wierd

Nehe, det blev inget bada med detta cp vädret. Nu är det absoult ingen sol alls och temperaturen föll ner. Man kan ju verkligen inte planera nånting! Riktigt konstig sommar i år, vädret är ju helt wierd. ;s

Tur att man varit i Cypern och Polen för här skulle jag inte klarat av att vara hela sommaren. Om solen är så snäll och kommer fram nångång snart då sätter jag mig ute och solar lite, och om inte så får jag väl hitta på nåt annat att göra.

Vad ska ni göra idag? =)



Soool

God morgon.

Idag är det strålande sol och närmare 30 grader, och vad ska man hitta på då? Jag vet inte riktigt, är sugen på att åka och bada för sen jag kommit hem från Cypern har jag inte alls varit i solen eftersom det inte varit nån sol mer i 1 timme vilket betyder byebye brännan. Så vill gärna bättra på den idag.

På kvällen blir det festivalen med Klaudia och Emil. Men först frukost.

Hörs efter ♥



Sebastian Krantz 3/8 08

För 2 dagar sen var det ett helt år sen jag var och kollade på Sebastian Krantz i K-stad. Himla kul dag !


bild 1. Betty och Sebastian
bild 2. Jag och Sebastian
bild 3. Sebbe ;D












Sen träffade jag lilla söta Zara Larsson också

3/8 in my ♥ forever :D



4;e augusti

Hejsan ♥

Klaudia skjutsade hem mig för en stund sen, efter en mycket kul dag. Bilder kommer snart :)

Men morgonen var verkligen inte rolig kan jag säga. Men nu vet jag i alla fall vilka mina riktigt vänner är. Tack för att ni finns. <3 Fattar inte hur man bara kan göra nåt sånt, helt oacceptabelt..

Och Cassandra hoppas du har det bra i Frankrike, miss u !



En tjejdag med Klaudia

Nu ska jag snart hem till bästa Klaudia, till hennes nya lägenhet. En hel tjejdag helt enkelt, bättre kan det inte bli ♥

Vi hörs sen, bästa läsare!




Natti

Sådär ja, då har det gått ännu en dag utav sommarlovet och ettan på gymnasiet närmar sig med stormsteg. Buhu :(

Vad har hänt idag då? Jo, först stan och sen typ bara tagit det lugnt. Och nu på kvällen blev det massa städning. Öppnade min fulla garderob och kollade vad jag inte ville ha, så ska jag ge bort det.

Imorgon ska jag va med saknade Klaudia, det kommer bli superkul! Och sen på onsdag till lördag börjar festivalen, läängtar...

Nu ska jag krypa in i sängen och läsa lite och lyssna på min ipod. Vi hörs imorgon, då kommer jag även skriva om vilken lotion av 3 olika jag provat som var bäst.


Puss ♥



Fika med tjejerna

Lite bilder från några dagar sen när jag var och fikade med saknade Cassandra och Sofia på Madrix. Mycket trevligt, thanks girls ♥








Klaudia fyller 19!


Grattis på födelsedagen, bästa ♥



I <3 my blog


Hittade detta snygga I ♥ my blog armbandet igår när jag kollade runt lite. 195 kr från cocoo.se
Inte för att jag ska köpa det, har inte så mycket pengar just nu eftersom jag slösade upp allt i Polen haha, men titta kan man ju alltid. :)



Fransskor, hiss eller diss?

Vad tycker ni om den senaste trenden fransskor, hiss eller diss?


Själv tycker jag hiss, eller det beror ju på hur skorna ser ut men modellen längst upp till vänster tycker jag är väldigt fin ♥



Polen dag 2

Idag bestämde jag och mamma oss för att vi skulle åka och kolla in det nya shoppingcentret så det gjorde vi. Fast det var absolut inget speciellt måste jag säga. Men vi gick i alla fall runt i affärerna och kollade, tror inte jag hittade något där bara min favorit deo från Estee Lauder, men annars tror jag faktiskt inte att jag köpte nåt. God mat fanns där i alla fall och efter maten åkte vi vidare, men tror ni att vi kunde hitta ut därfifrån? Nej! Haha, vi körde typ vilse och sen råkade vi köra mot Tyskland ;o

Sen åkte vi till Carrefour, där var det roligare.


Provar klääder

Ångrar att jag inte köpte denna tröjan, men aja

Och dessa snygga skorna ångrar jag också att jag inte köpte, men de var väl lite för höga så skulle kanske inte använt de så mycket

Shoppa är så himla kul, håller ni inte med? ;)

Shopping

Lite nytt

Shoppingen;

Vita stövlar för 119 zl (cirka 310 kr)

En liten stol köpte jag också, tyckte den skulle passa till mitt rum haha

Sen köpte jag lite saker på Media Mark också, tex en nintendo väska, en film och nått mer. Köpte kanske något mer för håller inte riktigt reda på vilken dag jag köpt vad, men bilder på allt kommer i alla fall.



Konstiga väder

Skulle egentligen åkt och badat i Vinslöv idag, men för det första är typ inga av mina vänner hemma. Det är typ det sämsta med sommaren att alla åker bort! Och för det andra så är vädret verkligen helt konstigt här i Skåne. Sol sen sjunker temperaturen några grader och det blir molningt och så håller det på hela tiden. Så bada kan man nog inte.

Så istället stannade jag hemma och började packa upp lite av det nya jag köpte när vi var i Polen. Sen har jag städat lite och så.

Vad ska ni hitta på idag då? (:

Ha det bäst ♥



Books

Igår klickade jag hem lite böcker från adlibris.se;


"Den jag ville ha" och nästa del i shopaholic serien

Ännu en bok av Sophie Kinsella och en av Twilight böckerna, som jag faktiskt inte läst eller sett på film för den delen :P

Tycker du om att läsa? =)



Popcorn och film

Kvällen har tillbringats med popcorn och film, myys ;d


Popcorn

Marley och jag blev det, som jag hyrde igår och den är bra. Har inte sett hela än eftersom den varar i nästan 2 timmar så kollar klart på den imorgon. (:



Polen dag 2- shopping

Idag var vi först hemma lite, måste ju vara lite social med mofar också haha. Vi träffar ju honom bara 1 gång per år, så då får man väl sitta hemma lite också även om jag tycker det blir sjukt tråkigt efter ett dag, men som tur hade jag mitt nintendo att underhålla mig med som jag typ spelade 24/7 när jag inte hade nåt annat att göra.

Sen på eftermiddagen åkte vi äntligen och shoppade, jag är typ en shopaholic. Blir alldeles överlycklig när vi åker till shoppingcenter (a) Och i Polen är de så stora och roliga :D


Såhär mycket shoppingpengar fick jag när jag växlat hah! :D

Shopping i Geant, ett av mina favoritställen. Sen blev det även lunch på KFC, varför finns det inte här?

Provar kläder

Massor av små affärer, det gillar vi

Blev en del fina saker;

Detta fina linnet för 29 zl (cirka 90 kr)

Party linne, love it ♥

Fotlänk i silver, 55 zl (cirka 150 kr)

På foten

Converse anteckningsblock och en penna

Så, det var nog det jag köpte den dagen.



About being alone


Denna fina låten lyssnade jag på första gången och den sjungs av en amerikan som bor i Polen. Väldigt fin text också ♥



Veckans fråga

Ungefär hur många bloggar läser du?

Själv följer jag cirka 14 stycken varje dag, men ibland blir det såklart även fler ♥


Bla. Kenzas blogg!




Tråk lördag

Igår blev det en sen natt. Satt hemma och zappade runt mellan kanalerna och på tv4+ gick det faktiskt en väldigt bra film! An American Dram som handlade om Michael Jacksons barndom och om Jackson 5. Var det nån som såg den? =)

Filmen var i alla fall väldigt lång och slutade inte förens vid midnatt och sen fick jag plötsligt för mig att börja städa och packa upp lite av det jag köpte i Polen och sen satte jag på tv;n igen och då var det en konsert med Michael Jackson som jag satt och kollade på till typ halv 3 på natten och sen spelade jag in resten och gick och la mig. Somnade väl lite efter 3 och idag vaknade jag upp med sån himla huvudvärk :P


En liten Micheal Jackson

Och vad händer idag då? Ja, ingen aning! Finns typ inget kul att göra, tråkiga Sverige.. Så om nån känner för att hitta på nåt kul så hör gärna av er :D



Favorit smycken

Den här smarta saken köpte jag på Cypern och där hänger alla mina favorit smycken. Väldigt praktisk måste jag säga =)