slide show

Poland through my phone

Jag är flitig med kameran när jag är utomlands men tycker även om att fånga spontana ögonblick med mobilen. Här är ett helt gäng med snapshots från Polen! Många väldigt oseriösa, det är typ den riktiga Carro haha. Det är detta mina vänner på snap får se ;)
Stress, stress till båten! Vi var sist på och båten fick vänta i 10 minuter, oppsss. Svettigt värre när vi väl kom på!
1. Vi hade lyxhytt, det var ganska nice måste jag erkänna. 2. Waah så brun jag var.. 3. På restaurangen på båten, ledsen över att ha glömt systemkameran i Sverige 4. Sooova på båten
Drygt med båt i närmare 8 timmar så vi dödar alltid några timmar på restaurangen
Äntligen framme hos morfar! 12 timmar senare
Morfar fyllde 85♥
Det firades med att mamma beställde catering till alla 15 gästerna, det var mys! En bild på en magiskt fin brudklänning jag såg i affären får också vara med på ett hörn.
Alltså helt ärligt, har ni sett något sötare??? Jag smälte, seriöst. Var så sugen på att köpa de till mitt framtida barn men vetifan ens om jag ska ha barn haha så det hade nog inte varit det smartaste.
Provade kläder i mängder gjorde jag. Köpte runt 30-35 plagg.
Flera timmar varje dag spenderades i olika shoppingcentrum, jag älskar Polen! Så grym shopping, matställen och fikaställen. Det är livet.
 
Har fler bilder, kommer sen! Blogg.se cpar för mina mobilbilder blir i storlek 700 istället för 1000 och det stör mig som tusan! Så jag måste först ladda upp på appen, flytta de till skrivbordet, ändra storlek och därefter lägga upp på bloggen. Det är skitjobbigt, verkligen.
 
 
 



I love you so much

Vad som behövs för att Jack ska ha en bra dag;
 
Världens bästa faster (aka Carro ;))
Presenter
Pommes
 
Jack äääälskar verkligen leka med mig, och jag älskar honom så det är ju en perfekt kombination. Presenterna från Polen var också en höjdare.
ilysm



Dagens

Såhär har jag sett ut när jag trippat runt på stan idag. Först frukost på Espresso House (kommer snart bli stammis) och sen var vi på Jysk. Jag vet inte om jag nämnt att min storebror har fått lägenhet så vi har börjat kika efter möbler till honom. Jag ska ta över hans rum men mer om det senare. Jag köpte två speglar och en fåtölj till mitt kommande rum och walk in closet.
 
Skor Gant (köpta i Budapest) // klänning Sinsay (köpt i Polen) // solglasögon Gucci



Underbara sommarlov

Detta sommarlovet äger! Ett av de bästa någonsin, har verkligen hittat på så mycket kul och rest till grymma platser. Såhär har mina senaste dagar sett ut.
 
Torsdags: Åt först med mamma på Cats för att sedan dra mig vidare och möta upp två kompisar. Vi började med fika på Espresso House..
..för att sedan gå på bio. Vi såg Legenden om Tarzan och jag tyckte att den var grym! Våld under 90% av filmen dock men den var så bra gjord och grymma skådisar. Se den! 
 
Igår:
Jack var här, fick sina presenter från Polen och en massa lek och bus.
På kvällen gick jag och mamma till Harrys för att äta middag. Jag har varit där en gång innan, med jobbet och maten är gryym! Kvällen var verkligen hur mysig som helst, riktigt spontan och det är då det blir som bäst. Jag åt deras underbara hamburgare och till efterrätt Toblerone fondau och så fick man in frukt och marshmallows, det var så jäkla gott!
 
Jag blev så himla glad igår för träffade på en gammal elev på Harrys, han jobbar där nu. När jag vikarierade på en skola gick han där och det var så roligt att se honom in action på jobbet. Utomordentlig service av Zander. Om någon framtida arbetsgivare läser det här, anställ Zander!! Så glad och positiv kille, yrket passar honom som handen i handsken. Han fick rejält med dricks av oss och avslutade med att säga "Det är du som lärt mig så bra i skolan", det värmde hjärtat kan jag säga. Ska ni äta på Harrys i Hässleholms så hoppas jag ni också får Zander som servitör, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna :)
 
Ja vad har jag gjort idag då? Tagit det lugnt första gången på, ehh..evigheter? Kollat på tv och läst. Ikväll ska jag hem till Sofia, tror 10 tjejer kommer. De ska vidare till Björket men jag skippar det för känner att mitt huvud inte pallar, det är inte värt att ha sjukaste migränen hela dagen imorgon. Tråkigt med sant. Ska dock bli jättekul att träffa Sofia igen och Ebba & Clara som jag inte sett sedan studenten. Saknade!
 
Sammanfattningsvis: bra dagar på ett bra sommarlov.
 



White wall




ÅHUS

Några bilder jag hann knäppa igår när jag var på stranden.
Vi började med en glass
Sedan doppade vi fötterna, inte så kallt faktiskt och läste lite.
Tyvärr var det ingen sol så vi kunde inte sola meeen.



New in

Lätt finaste skalet jag någonsin sett! Så classy och exklusivt. Drygt 700 kr från Marc Jacobs. 



Busy

Hej hjärtan!
 
Det är inte det att jag inte vill blogga men jag har knappt varit hemma sedan vi kom hem från Polen i söndags på morgonen. Jag är en riktigt hemmatjej och älskar verkligen att vara hemma men detta sommarlovet har jag varit hemma extremt lite. Resa efter resa och de dagarna jag är här så antingen packar jag eller hänger med kompisar. Har kommit nära nya härliga människor som jag har sjukt kul med.
 
I söndags packade jag först upp lite och sedan cyklade jag till Grönäng och lekte med Jack som jag redan skrivit. I måndags var vi vid havet heeeela dagen, kom hem vid 21.30 och var helt slut, Jack också. Igår cyklade jag och T och A drygt 10 km och fikade på stan, hela dagen borta. Idag var jag först i Åhus med en kompis fast vädret var verkligen inte på topp så vi åkte tillbaka till Hässleholm ganska så snabbt. Vi bestämde oss för att istället gå till stan och fika på espresso house och jaga lite fler Pokemon. Träffade på ett helt gäng vänner i Hembygdsparken som också försökte fånga de små filurerna. Sedan kom jag hem, åt middag och tog min cykel och cyklade till stan. Där stötte jag på boysen igen så vi cyklade runt efter Pokemon en stund innan jag begav mig hemåt. Ja full rulle som ni märker.
 
Imorgon skulle egentligen jag och mamma till stranden men jag känner bara att jag inte orkaaaaaar. Imorgon på kvällen ska jag på bio med T och A, vi ska se Tarzan. På lördag ska jag hem till Sofia. På torsdag åker jag ju utomlands igen, wahh orkar seriöst knappt.
På väg till Åhus. Hur flawless är inte det nya filtret?
Älskar nya Espresso house, så fint!
 



Bra dag med bra vänner

Vad har Carro gjort idag då? Jo cyklat 10 km och jagat Pokemón med två vänner. Rolig dag? Som bara den. Bra vänner, bra väder, bra motion. Vi fikade också på espresso house, myys!




Bus

Igår tog jag min cykel och cyklade till Grönäng där jag mötte upp min bror och Jack. Har inte sett honom på över 10 dagar så lillen var verkligen saknad. Blev en massa bus, lek och fika.
Jag hjärtar dig.
Idag ska vi till stranden!



För alltid

Bild från idg. Hjärtat mitt.



Hatet som flödar

Jag tänkte egentligen strunta i att skriva något om detta. Jag har inte ens lagt ner energi på att svara på kommentarerna på ask för jag tycker inte att det är värt att lägga min tid på det men nu har det gått för långt. Jag riktar detta inlägg till, framför allt, dig som de senaste dagarna har skrivit en massa hat anonymt på min ask.
 
Ask är anonymt och ibland funderar jag ens varför jag har den skitsidan men samtidigt får jag så många gulliga kommentarer och roliga frågor så man vill ju inte radera. Hur som helst är ju ask anonymt MEN man är aldrig anonym på nätet. Eftersom att du skriver till mig så har du själv ett ask-konto, för annars kan man inte ställa frågor till andra. Det går att få reda på vem det tillhör så slutar du inte upp med dina dumheter så tänker jag ta det steget.
 
Du är en riktigt ond och dålig människa. Att man ens kan sitta och hata anonymt? Det är något jag aldrig kommer att förstå. De senaste dagarna har jag fått läsa hur dålig och värdelös jag är. Hur pinsam jag är som bokar nya resor hela tiden enligt dig. Hur jag gör både det enda och det andra fel. När jag skriver inlägg via mobilen snabbt och inte läser de, alltså kan något fel förekomma ibland i texten så ska du genast påpeka det och mena på att fröken svensklärare inte ens kan stava. Jag finner faktiskt inga ord för hur sorlig du är. Du verkar ju känna mig men jag undrar hur jag ens kan känna en så dålig person som dig? Finns du i min närhet? Får jag reda på vem du är så kommer jag troligen bli chockad för jag visste inte att sådana människor känner mig.
 
Hur får man ens för sig att hata på någon anonymt? Inte ens stå för vem man är? Vet du hur fegt det är? Jag är en person som tar åt mig väldigt lätt, för minsta lilla grej men detta gör mig inte ledsen utan det gör mig förbannad, pissed off rättare sagt. Hur du kränker andra människor. Att skriva att det var karma igår att jag missade båten och sedan lägga till att jag troligtvis inte ens vet vad karma betyder gör mig helt chockad. Vem fan är du egentligen? Vem ger dig rätten att skriva så till en annan människa? Förstår du att det finns människor som tagit självmord på grund av nätmobbning? Hur kan man då fortsätta leva när man vet att man är vållande till annans död?
 
Ni som skriver hat till mig, vad har jag gjort er? Är ni avundsjuka på att jag resor då och då? På att jag shoppar? Eller vad är grejen? Ingen tvingar er att läsa min blogg. Jag tvinger inte heller er till att tycka om mig för man kan helt enkelt inte tycka om alla personer MEN håll det för er själva. Varför klaga på att jag reser till exempel? Lägg undan pengar och res själv. Har du barn? Ja då kommer barnet i första hand och ekonomin får helt enkelt mer rikta sig in på den individen. Valde du att flytta hemifrån tidigt? Ja synd att du i så fall inte har råd. Jag har gjort valet att bo hemma och jag har råd att lägga undan till resor då och då och unna mig shopping. Vad gör det dig? Skadar jag dig på något sätt genom det?
 
Sluta skriv hur värdelös jag är för är det någon som är värdelös så är det du, värdelös på att vara en godhjärtat person. Mobbare som du äcklar mig. Sluta upp att hata, nu! Lägg av, lägg ner. Ta dig en funderare och tänk på vad du gör. Sitt inte där bakom din skärm och lek, och kom ihåg att du ALDRIG är anonym på internet. Att kränka någon kan vara straffbart, det går att spåra vem som gjort det. Tänk på det och sluta upp att dumma dig. Var glad för andras skull istället när något går bra. Går något dåligt? Peppa eller håll tyst.
 
Hur har du egentligen blivit uppfostrad? Med att det är okej att prata skit om folk och kränka andra? Det tycker jag är en väldigt konstig uppfostran i så fall, då är det något som gått fel. Man skriver inte elaka kommentarer anonymt. Jag är också en människa. En snäll och godhjärtad sådan, till skillnad från dig. Tyvärr.



Międzyzdroje

Dagen började som ett rent helvete! Jag fick damp och var rejält otrevlig mot mamma. Inte hennes fel att det var sjukt långa bilköer ju.. Men det är en av mina dåliga sidor, jag blir väldigt lätt arg när mina planer inte går som jag tänkt. Var verkligen otrevlig mot mamma, älskar ju henne mest.. Vi åkte till Międzyzdroje, som ligger vid havet här i Polen. 20 min från färjan ungefär. Först åt vi på restaurang men jag var så jäkla arg på allt och alla så jag var inget trevligt sällskap, verkligen inte.. Senare bad jag mamma om ursäkt och vi blev vänner igen hehe. Köpte ett lyckolås och hängde på bron här ❤️️ Senare gick vi runt här på strandpromenaden, finns så sjukt mycket roligt att göra här! Vi gick även till vaxmuseem och nu ska vi äta middag innan vi åker till båten. Vi lyckades få sista biljetten till 23 färjan så är framme i Sverige imorgon istället.. Drygt as fuck fast det blev till slut världens mysigaste dag här vid havet?? Denna dagen kommer jag sent glömma, det blev så bra till slut. Hur mysigt som helst här!!! Jag orkar aldrig läsa mina inlägg efter jag är klar med de såååå det kan förekomma autofel för jag skriver snabbt som tusan på mobilen. Puss!!




FUCK

Vi missade båten så nu är vi fast i Polen. Jag säger bara fuck helvetes jävla skit. Jag är så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv. Fuck allt.




MOT SVERIGE

10 dagar har redan gått och idag åker vi hem från Polen. Dagarna här går alltid så snabbt. Ska krama om morfar rejält för varje sommar kan vara ett avslut. Morfar är 85 och jag hoppas att han lever till 100 men han mår sådär. Det är hemskt att veta att det kan vara sista gången jag kramar om honom. Fast vi SKA såklart ses nästa år. ♥
Båten går 13.30 och vi är i Ystad runt klockan 22. Ska försöka sova på båten. På vägen hit hade vi lyxhytt, var såå skönt. Tyvärr inte idag men ska nog gå att somna ändå.
 
Är så nöjd med vistelsen här och min shopping i år har varit on point. Hejdå Polen!



Mitt hjärta brister

När man måste lämna morfar :( både jag och mamma storgrät i bilen för en stund sedan. Herregud, det gör ont i hela mitt hjärta. Jag hoppas innerligt att få se honom nästa sommar också. Mitt hjärta brister så smått nu. Så jävla svårt med avstånd. Jag vill ha morfar nära mig.




Boka USA

Hej hjärtan! Hur är det med er? Med mig är det bra, vi åker dock hem imorgon. Jag tänkte boka resan till USA ikväll men jag vetifan alltså, ännu ett terrordåd som nyss skett. Vågar man ens åka någonstans? Det gör mig så rädd. Hur pass säkert är USA nu?




På en altan hemma hos morfar i Polen




Poland #3

Två nya.
En basic vit skjorta att ha under alla mina tjocktröjor. Kommer bli perfekt till mina Morris, Gant och Ralph Lauren. Det är sjukt snyggt att t.ex. ha en Gant och så kragen som sticker upp! 190 kr.
Skön rosa tröja, 65 kr.



Bio

Idag ska jag och mami på bio, det är alltid vår årliga tradition här. Vi går aldrig på bio tillsammans i Sverige men varje sommar går vi och kollar på en film. Förra året var det magic Mike XXL men i år ska vi på något lite mindre naket haha.. Bardzo fajny Gigant heter den och det är en film skapad av Steven Spielberg.
 
Om någon av er vill se så är den engelska trailern här. Vi ska se den i 3D och har köpt VIP platser, det är ganskaaa nice.
 
Sen ska vi till frisören igen och därefter hem tror jag, en lite tidigare kväll för en gångs skull. Innan bion ska vi äta på pizza hut och kaaanske shoppa lite? Jag har dock inte en enda krona kvar.



Dig tycker jag om

Bilder från när Malgosia var här och hälsade på. Även om det är mammas bästa kompis så älskar jag henne. Under hela min uppväxt har vi träffat varandra regelbundet och hon är verkligen en av de absolut snällatse människorna jag känner. Hon och mamma är goooals.
Först var hon här hemma och träffade morfar en stund. Sen gick vi till kyrkogården och hälsade på mormor, därefter till Galaxy och shoppade lite och åt på pizza hut och sen skjutsade vi henne till tågstationen men det visade sig att hennes tåg inte gick 19.40 utan 20.40 haha så det blev en runda till Kaskada för att fika. Herregud tror jag gått upp alla 12 kg jag gick ner innan.. Satan vad man äter här. Ska verkligen äta superlite när jag kommer hem haha.



YESTERDAY

Bilder från igår, mysig dag!!
Allt på pizza hut var verkligen sjukt gott!
Finisar

Jag har varit jättedååålig på att visa vad jag shoppat här i Polen ju men jag har faktiskt fotat allt! Var ute på altanen i över 1 timme och fotade idag haha. Vill ni se? Eller det är inte så intressant kanske? Skriv en kommentar så att jag vet. Har prioriterat att visa vardagsbilder härifrån men själv älskar jag att kolla på andras shopping men det är upp till er, ni som läser bloggen ju



Family comes first

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Familjen först, i alla lägen.



Min finaste ängel

Åh mormor, ilysm ♥
Finaste gravstenen, alltid välskött. Känns bra i hjärtat efter att ha varit och hälsat på mormor, händer trots allt bara 1 gång per år. Jag vet att mormor vakar över mig, mamma, morfar, Damian och Jack. 
 
Mormor, min finaste ängel som himlen saknade och därför togs du bort från oss. ily



Fotoresa till USA?

Jag har blivit såå sugen på att åka på fotoresa till USA! Nicole som jag känner var där förra året och tyckte det var helt fantastiskt och började läsa om den på deras hemsida igår. Först tänkte jag åka på fotoresa till Island men priset är i pricip samma som till USA i 12 dagar.. Drömmen har alltid varit att åka till USA och vad kan vara bättre än att åka med ett gäng som tycker foto är lika kul som jag och vill fota i härliga omgivninagar runt om i USA?

Jag är så kluven, ska jag boka? Har redan fyllt i alla uppgifter och var såå nära på att trycka på skicka men ångrade mig i samma sekund. Det är ändå 12 dagar och jag har aldrig varit borta så länge.. Jag har ändå två sjukdomar som är ganska så kluriga och försvårar mitt liv rejält plus åksjuka och man förflyttar sig i bil väldigt mycket. Hur ska det gå med min diabetes? Kommer jag klara så många dagar så långt hemifrån med min migrän? Frågorna är många.
 
Fast samtidigt, det är once in a lifetime. Hur ofta får man chansen att följa med på den sådan här grym resa? Det är liksom minnen för livet, nya kompisar man lär känna och minnen som aldrig går att radera. Det verkar helt fantastiskt.. Ska jag åka? Ja det är den stora frågan.
 
Två av platserna man besöker, bilder lånade av fotoresors hemsida.



Thoughts

Intensiv men braa dag. VI var med Malgosia hela dagen, mamma och hon är verkligen best friends goals. De har känt varandra sedan de var 14 år och är fortfarande bästa vänner, 42 år senare? Äkta vänskap.
Jag har det jättebra i Polen men jag känner att att 4 utlandsresor under en och samma sommar är något mycket.. Jag är aldrig hemma och jag är en tjej som älskar att vara hemma. Ser verkligen fram emot hemlagad mat, netflix, viaplay och chill på soffan. Bara "today I am busy doin nothing at all" så det ska bli skööönt att komma hem. Ska för tusan låsa in mig hemma i 2 dagar och vägra träffa någon haha, need my space. Åker ju till Grekland 11 dagar efter att vi kommer hem.. Ska bli riktigt skönt men sen är hela sommarlovet slut? Sjuuukaste.
 
Puss på er finisar.



Planer för dagen

Nu ska jag och mamma till frissan, här kostar det cirka 110 kr per person att tvätta håret, föna och så får jag mitt hår lockigt. Det är så skönt! Så håller frisyren i några dagar innan vi gör det igen.
 
I eftermiddag kommer mammas bästa kompis hit från Mielno, ni vet hon som bor vid havet? Vi har ju inte varit där på två år nu så hon kommer hit istället. Jag älskar verkligen Malgosia, deras vänskap är såå fin. Får mig att tänka på min älskade Cassandra som inte heller bor i samma land som mig, saknar dig.
 
Så vi ska hänga med Malgosia hela dagen. Ska till Galaxy, shoppa lite och äta middag på Pizza Hut. Vi ska även till kyrkogården och hälsa på mormor ♥



MIN DAG

Började dagen med frukost och fika här hemma, sedan tog jag på mig min nya klänning som jag äääälskar! Till det mina Gant skor och jag var redo för shopping.
Parkeringen skulle betalas..
Därefter raka vägen till Kaskada som är största gallerian här i Szczecin.
Klänningen kostade liksom 85 kr? Eh vadå kap?
Direkt när vi kom dit var vi tvungna att fika för mitt blodsocker hade sjunkit till 3. Efter några timmar hade jag 22, vilken jäkla berg-och-dalbana denna sjukdom är.
Ja, fikan var lika god som den såg ut.
 
Köpte ett par Gant skor och ett par Ralph Lauren, en tröja och tre klänningar. Nöjd! Dock fick jag väldigt ont i halsen nu under kvällen vilket var mindre kul så tänkte sova nu. 



Polen dag 5

Efter middagen här hemma hos morfar så bestämde jag och mamma oss för att dra till Galaxy en runda i alla fall. Jag hade dock fortfarande fet mensvärk så orkade inte ens shoppa, ni som känner mig vet att det betyder att jag inte mår bra, jag är alltid på shopping annars haha.. En fika blev det i alla fall.
Dagarna här går så snabbt och det känns inte som om vi får så mycket gjort. Jag har så svårt att ta det lugnt på semestern, skulle helst vilja ha dagarna fullspäckade med saker att göra hela tiden.
 
Imorgon är det dags för min dag, jag väljer att spendera den i det största shoppingcentret här. 



Mamma

Omg, mamma (ursäkta språket men) så jävla vacker. Inte konstigt att alla killar sprang efter henne!!
Vackraste jag sett! Så fin i brunt hår.



Goals

Alltså hur Tumblr är inte denna bilden på mormor och morfar?! Goals så det skriker om det.
Idag har jag mensvärk från helvetet så vi är hemma hela dagen. Minus det att jag verkligen mår skit, känns som om någon sticker knivar i mitt huvud och magen gör så ont så jag orkar inte men förutom det så är dagen så mysig för jag rotade fram alla morfars gamla bilder och så har jag suttit i timmar och kollat på de. 
 
Det är bilder från när mamma var ung (så jävla vacker!), bilder på mormor och morfar som den här ovanför, bilder på morfar som ung (stilig som tusan). 
 
Mormor och morfar träffades när de var runt 20 år, gifte sig ganska snabbt och höll ihop hela mormors liv. Mormor dog när hon var 65 år gammal, hon gick bort i cancer. Det är så fint att de hörde ihop till mormors sista andetag. De var ett sådant par som aldrig bråkade. Min mamma växte upp i ett kärleksfullt hem utan bråk, det är så alla barn borde ha det. Jag var tyvärr väldigt liten när min mormor dog så vi hade inte möjlighet att skapa många minnen tillsammans men det jag fick uppleva tillsammans med mormor är underbara stunder. Alla säger att hon var en levande ängel, den snällaste människan de någonsin träffat på och det är jag helt säker på att det stämmer.
 
Bilden på mormor och morfar är verkligen goals, det är sådan kärlek man själv vill uppleva. Träffas som ung och hålla ihop hela livet. Sedan mormor gick bort är det inte längre samma sak att komma till Polen för något fattas här. Morfar har ju en ny fru och hon är verkligen hemsk! Jag hatar bokstavligen henne. Hon är en total motsats till mormor. Jag och mamma saknar dig så otroligt mycket mormor.



Galaxy

Idag har vi varit på Galaxy. Jag köpte en riktigt snygg klocka från KENZO, jag har länge velat ha en tröja därifrån och var nära att köpa en i Budapest men sedan köpte jag Balenciaga väskan istället så då hade jag inte råd med KENZO också haha men det måste ju införskaffas snart för att matcha med klockan..
Blir ju en hel del kläder som provas under dagarna här
Obligatoriska fikan, hur god var inte brownien då?!
 
Finaste mami 
Älskar klänningen, köpte den här igår.
 
Snart dags att sova, är ju trots allt en del dagar kvar här i Polen ändå.



CHANEL

Köpte ett nagellack från Chanel igår, har velat ha det länge men svindyrt. 250 kr men det är så fint! Köpte mitt på Sephora.



Terapi för vuxna

Älskade ni också målarböcker när ni var små? Det var en av mina favoritsysselsättningar, kunde sitta och färglägga i timmar. Målarböcker är ju dock typiskt för barn men nu såg jag en nyhet på bland annat Maxi, bokhandlar och liknande. Målarböcker för vuxna, något av terapi. Som vuxen blir man tydligen lugn av att måla och det behöver jag.. Så köpte med mig en till Polen.
Den här köpte jag nu i Polen. Paris gator att färglägga med pensel, målade första bilden idag som ni ser. På tal om Frankrike, ännu en hemsk tragedi som drabbat landet. Pray for Nice, när ska detta elände ta slut? Hur många oskyldiga människor ska behöva sätta sitt liv till?
Man blir verkligen lugn av att måla.. Jag kan inte måla fritt för det blir ingen vacker syn så det här är perfekt! Finns massvis med olika motiv, allt från mönster till havet men jag valde en instagraminspirerad målarbok.
 
Tips tips tips 



Dagen i bilder

Mysig och lugn dag i Polen today.
Först morfar häng. Mamma vill vara hemma mer i år än föregående år och jag förstår henne, ta tillvara på tiden med morfar.
Sen blev det lite shopping, in och ut ur provrummen.
Mat och fika också såklart!
Fixade som sagt håret hos frissan, så skönt att slippa tvätta själv här hos morfar, det är lite knepigt med vatten eftersom att det kostar så mycket i Polen. Frisören lockade också mitt hår, blev så nöjd.
 
Nu är det snart dags att sova, god natt!



Polen

Ett gäng bilder från i förgår. Igår glömde jag kameran hemma så fotade inget, inte kul med den dåliga kameran.
Favoritstället, Galaxy
Tommy Hilfiger kappan, lovie!!
Fikan här i Polen är to die for! 
 
Nu ska vi iväg. Jag orkar inte tvätta håret här hemma och eftersom att frisören är billigare här än i Sverige så tänkte jag att jag unnar mig det. Så blir tvätt och föning och något som ska stärka håret. Sen ska vi till Galaxy och shoppa lite.
 
VET NI VAD? JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN KAMERA!!!!! Underbara Evelina fixade det och insulinet som jag hade glömt i Sverige. Är så himla glad, nu kan jag fota det jag köpt :))



Update

Hallå er på! Mitt huvud sprängs snart, har sååå ont. Lite sömn och mycket fika är ingen bra kombination. 
 
Idag ska vi shoppa lite, det ösregnar så ska bli skönt att vara inne i ett shoppingcenter. Jag köpte världens snyggaste Tommy Hilfiger kappa igår??? Jag lovar, det är den snyggaste kappan ni någonsin kommer att se. Den är så classy och bara så WOW. Dock var den svindyr så jag spenderade nästan alla mina pengar på den.. Men what to do.



Favoritkvällen på Mallorca

Detta var verkligen en kväll att minnas, min favoritkväll på hela veckan. Först var vi på stranden under några timmar och därefter upp på rummet för att duscha och fixa till oss. Sedan åkte vi med Cala D'or express, turisttåget genom staden, därefter handlade jag på Lacoste, köpte seriöst världens finaste klocka, vi åt glass och slutligen gick vi tillbaka till hotellet för att kolla på kvällens show som var Flamenco. Jag älskar Flamenco!! Det var sååå fint, ville aldrig att kvällen skulle ta slut.
BILD 1: Lacoste butiken, snällaste personalen och tjejen liknade Brigitte Bardot, onormalt vacker???? Hon var 40.. //
BILD 2: Glassen ser god ut men hästlängder från Sveriges yogiboost //
BILD 3: Drinkar i väntan på showen. //
Klänning från Odd Molly.
Såå vackert och såå spanskt! Spanska kulturen är helt lovely.



Alltid du och jag

Mamma.♥ 
 
Två bilder från Spanien som jag bad en kvinna att ta på oss. Älskade, fina mamma. I love you so much.
Typ världens bästa resa, Gud vad jag vill tillbaka!! 



Första köpet i Polen

Allt hade varit underbart om jag hade kommit ihåg min kamera.. Jag har nu fixat polskt 4G på mobilen så har internet överallt och kan dela till datorn = jag kan blogga.
 
Eftersom att jag glömt min älskade system i Sverige var jag tvungen att köpa en ny kamera här i Polen idag. Jag kunde såklart inte köpa en system för 7000 kr så det fick bli en liten Canon för 1800 kr men helt ärligt, den suger.. Fan sämsta kameran jag någonsin provat. Så ni får stå ut med lite halvkassa bilder på bloggen, ändå bättre än bara mobilbilder tycker jag i alla fall.
Jag hann med att köpa en tröja idag, första köpet i Polen för i år. Den kostade cirka 75 kr och är från New Yorker. Är bilderna jättedåliga? Var ärliga! 
Idag fyller morfar 85 år, grattis älskade morfar, hoppas på många år till. ♥ Mamma har beställt catering så snart kommer firman hem till oss med mat och vi ska ha fest. Ungefär 14 personer kommer, hoppas det blir trevligt. Jag är inte så mycket för stora släktmiddagar eller liknande men det funkar väl..



Skitdag

Vilken kaos dag!!! Höll på att missa båten, vi var sist på och den fick vänta 5 min.. Jävla mardrömsdag. Och det värsta av allt? Jag glömde min systemkamera i Sverige. Gråååååter så ledsen jag är. Så vet inte hur det blir med bloggen.. Jag som tänkte fota så himla mycket, jävla fucking skit. Mitt polska SIM funkar inte heller så kan inte få internet. Är just nu på donken och snor wifi. Kram från en ganska sad Carro som är väldigt beroende av internet och kamera..




Polen imorgon

Imorgon åker jag till Polen, ja redan.. Hinner knappt komma hem innan det är dags för nästa resa. Det är alltid kul att åka till Polen men ska jag vara ärlig hade jag gärna stannat i alla fall några dagar till i Sverige för jag hinner inte ens träffa kompisar nu. 
 
Varför vi måste åka så snabbt är för att morfar fyller 85 redan på tisdag och han vill såklart att vi är med och firar hans fördelsedag. Vi vet ju inte hur många födelsedagar han har kvar, självklart hoppas jag på många men hans minne sviker och hjärtat är svagt. Fina morfar. Vi hade med andra ord inte kunnat förlåta oss själva om vi inte hade medverkat på hans 85e födelsedag.
 
Förra året köpte jag ett polskt simkort och hade det på min mobil under alla dagarna och sedan delade jag internet från mobilen till datorn och det funkade toppen. Jag tänker göra samma sak i år för jag kommer verkligen inte kunna leva 10 dagar utan internet, det är omöjligt. Funkar liksom inte. Dock vet jag inte var mitt polska simkort är, så typiskt mig.. I värsta fall får jag fixa ett nytt men det är sjukt jobbigt för man måste gå till deras kontor och det tar såå långt tid.
 
Jag har inte alla packat, orkar inte. Sen har jag bara 5 tusen kronor med mig i år, jämför med förra årets 10 tusen så det känns väl lite sådär. Men lite shopping lär det väl bli, KFC varje dag och god fika och morfar såklart så jaa jag ser fram emot denna resan som vanligt :)



Wifey & krasse

Åh igår träffade jag bästa, finaste Elin på Kvantum när jag var där med Jack. Hur vacker är inte Elin?! Lätt vackraste personen jag känner. Honey 😘 Jag har berättat så mycket om Elin för Jack och han kramade henne igår, så gulligt.



Första kvällen på Mallorca

När vi kom i lördagskväll packade vi upp lite snabbt, fräshade till oss och gick ut till centrum som ligger precis utanför hotellet.
Hotellet by night
Vi åt först på en restaurang som tillhör hotellet, jag åt kycklingfilé. Mamma var dock inte speciellt nöjd med maten så vi gick sedan till en annan restaurang som var sjukt mys.
Kvällarna är nog min favoritstund när man är utomlands. Det är fortfarande varmt men inte så att svetten rinner. 26 grader, klockan 21 och sitta i kjol och linne utan att frysa. Det är seriöst meningen med livet.
På Café Fernando som var både café/resturang och det absolut mysigaste stället jag suttit på. Jag åt crepes med chokladsås och den var bara såå god!
 
Och det bästa av allt med restaurangen? En av killarna som jobbade där var så j ä v l a snygg. Alltså seriöst goals, typ drömkillen. Hans utseende var ooouuufffff. Gick tillbaka dit flera gånger för att få se honom heheh.
 
Det var vår första kväll på Mallorca :)



På en balkong @Mallorca

Ett gäng selfies en kväll innan vi skulle gå ut och äta. Ni kan få se hela outfiten sen! Jag älskar verkligen kjolen.



Budapest shopping #3

Var inne i Adidasaffären och den var typ heaven. Så många fina saker och framför allt, annorlunda. Kunde verkligen inte motstå denna tröjan, den är så cool.



Cala D'or express

En av kvällarna åkte vi först Cala D'or express som är ett litet turisttåg som går runt Cala D'or och även ner i den vackra hamnen. Kvällen avslutades med Flamenco. Enligt mig den absolut mysigaste kvällen av alla den veckan.




Tacksamhet

Är så tacksam för alla resor jag får göra. För alla nya kulturer jag upptäcker och alla nya vackra platser jag får se. Resor är det enda man kan köpa som gör en rikare och det stämmer verkligen.

Resor är lycka. Jag är som lyckligast utomlands. Jag ville verkligen inte åka hem igår men är lycklig lottad för det är inte den sista resan jag gör. Får ni chansen att åka utomlands så gör det! Istället för att spara pengar på ett sparkonto, se till att använda dem för vad gör pengarna för nytta för dig av att endast vara på kontot? Upplev, njut, lev livet.

Igår flög vi bland annat över Barcelona och Frankrike och det var så sjukt vackert!



Adios

Lämnar detta underbara ställe idag. Dags att pressa till max sista timmarna som är kvar. Cala D'or 10 av 10 (minus wifi).




Budapest shopping #4

Hittade till min älskade affär, Gant och där jag gick jag runt en bra stund. Hur mycket fint som helst men till slut blev det en kjol och en t-shirt, allt i blått. Det kostade tillsammans ungefär 1200 kr.
 
Vill ni se resten av det jag köpte i Budpest också? Kommentera i så fall!
Outfiten följde såklart med till Spanien.



Hola

Jobbat på brännan. Ätit världens mysigaste middag. Jag har det bra.

Efter en heldag på la playa
Middag with a view eller vad säger ni? Den tredje bilden tog jag precis innan vi skulle till stan nu på kvällen.
Imorgon är vår sista heldag här. Veckan har gått alldeles för snabbt..



I am alive

Varför hör ni inte så mycket från mig? Jo för det första fungerar verkligen inte wifi på rummet. Jag kulle helst vilja slänga mobilen i väggen sådär fem gånger i minuter och ipaden och datorn ska vi inte ens prata om för den går inte att koppla upp på nätet.. Så nu sitter jag i lobbyn och det är ju pretty jobbigt faktiskt.
 
Vi är på stranden rätt många timmar varje dag och sen upp på rummet och fixa och sen ut och äta och därefter är jag helt slut när vi kommer hem. Vi har det i alla fall jättebra och jag har så sjukt många bilder att visa er.
 
Kram!
Nej det är inte pool där bak utan havet.. Helt sjuuukt vad fint vattnet är, exakt som poolvatten. Aldrig sett något vackrare i hela mitt liv.



Mamma

Trots våra småbråk typ 24/7 älskar jag dig mer än ord kan beskriva. Du betyder verkligen allt för mig. Inte bara min mamma utan även min allra bästa kompis. Ingen kommer någonsin att kunna ta din plats.
 



Bubbles

Köpte en såpbubbelmaskin till Jack i Budapest men jag tyckte nog den var roligare än vad han tyckte haha..



Livet

Livet

Har jag det bra här? Svar: ja.




Midsommaroutfit 2016

Eftersom att jag åkte till Budapest direkt efter midsommar har jag inte hunnit visa er min midsommaroutfit ordentligt. 
 
 



Cala d´or

Jag tog dessa bilderna igårkväll när vi kom fram till hotellet innan vi gick ut för att äta middag. Denna plats är verkligen så instagramvänlig. Vackert vart man än går.
Här finns 5 olika vikar, vi bor precis vid Cala Gran. Jag försöker övertala mamma att hyra en bil här så att vi kan åka till Cala Esmeralda och Cala Ferrera också, vi får väl se..
Solsängar och jacuzzi, har inte provat den än men det ska ju absolut göras innan veckan här på Mallorca är slut.



Sensimar Rocador

Jag måste erkänna att jag är grym på att hitta hotell. När vi kom fram till vårt hotell Sensimar Rocador igårkväll blev jag bara helt wow. Här är SÅ fint! Vart man än går på hotellet hittar man finare och finare platser. Allt är vitt, nytt, modernt. Åh vad jag trivs här!

Hotellet ligger bara 100 meter från den vackra viken Cala Gran. Det enda negativa med hotellet är att wifi på rummet suger. Så jag måste sitta i lobbyn för att kunna blogga.. Finns det något mer irriternade än segt wifi? Knappast, får damp när inte ens snapchat vill laddas.
En glad mami som till och med ville vara med på bild??
Rummet är verkligen grymt fint
Badrummet är också superfint. Jag måste fixa en liknande dusch hemma! 



Pink from Bubbleroom

En rosa dröm från Bubbleroom. Finns även i svart och vit!
Kostar 349 kr.



Orkar inte så fint

Längtar såå tills jag får bada här imorgon! Vi kom fram för sent idag för att bada. Här är så jävla vackert.



Mallorca

Hallå! Framme på Mallorca, vi kom fram sent och internet på hotellet suger verkligen mest i hela världen. Får daaaamp. Förutom det är allt toppen. Puss




Hard Rock café

Andra dagen i Budapest åt vi middag på Hard Rock café. Jag har hört så mycket om det stället och ville verkligen prova deras mat. Jag var jättenöjd med maten, tog friterad kyckling som förrätt och hamburgare med bacon och ost och den var riktigt god. Mamma var dock inte fullt lika nöjd med maten så den passar nog inte alla.
 



MALLORCA HERE I COME

Nu åker vi till Mallorca, Cala D´or 1 vecka! Varken jag eller mamma mår dock speciellt bra, både blev sjuka efter Budapest och båda tar just nu penicillin. Jag har fortfarande feber vilket suger för jag har verkligen sett fram emot den här resan sedan typ oktober.. Det var nog lite dumt att vi åkte till Budpest innan Spanien för jag har så lätt att bli sjuk där det är mycket folk.
 
Hur som helst hoppas jag på en bra resa. Jag har verkligen längtat efter värme och Medelhavet. Älskade Spanien.
Lite bilder från Vings hemsida. 

Vi är framme på hotellet ikväll vid 19. Kommer blogga därifrån och så kommer det några tidsinställda från Budapest.



Snapshots från tisdagen i Budapest

Här kommer bilder från våran tisdag i Budapest. Vi åkte turistbuss, hop on and hop off, man kunde alltså hoppas på och av vid vilken av de 29 hållplatserna man ville. Vi hoppade av vid bergbanan och vid Heroes square.

Carro turisten
Bergbanan som tog oss till Budapest topp med en utsikt över hela staden
Så vackert
Vid Heroes square, mycket fint
Lunch
Vi avslutade dagen med shopping i ert av Budapest shoppingcentrum



Budapest dag 2 genom mobilen

Ett gäng snapshots från vår andra dag i Budapest. Bilder från kameran kommer såklart också men tänkte att det kan vara kul att se lite vardagsbilder också.

 
 
 
Shoppingen första dagen var grym! Gant, Victoria Secret, Puma, Adidas.
 
 
Parlamentet och den fina floden Donau.

Äkta turist
 
 
 
Den engelska guidade turen inne i Parlamentet var redan fullbokad så vi fick ta den ryska haha, Russian people everywhere. Som tur är fanns det hörlurar med engelsk guide.
 
 
 
Efter Parlamentet besökte vi skorna som står uppradade längst Donau. Jag återkommer det till det sen men google skorna Budapest så kan ni läsa om den hemska händelsen, snacka om rysningar. Några bilder på mig och mamma vid Donau och sista bilden är från Ralph Lauren butiken.
Provar kläder.
 
 
 
Kjolen jag köpte // Frös på utserveringen // Glad över att vara back på rummet och ha wifi
Middag på Hard Rock café, mums!! 
 
Inlägget blev inte perfekt, vissa bilder blev mindre än vad de ska bli men har inte tid att fixa till det nu, måste packa inför Spanien. Blogg.se har fixat nytt bildverktyg via mobilen som är braa, kul att kunna ha olika layout på bilderna men har ännu inte lärt mig dey fullt ut. Har världens känning när jag skriver detta inlägg, har endast 2,0 så vet egentligen inte ens vad jag skriver. Slarvfel får ni ha överseende med, lovar äckligaste känslan att ha lågt bs, man är halvt borta och halvt närvarande.



Budapest shopping #2

Typ världens snyggaste shorts inhandlade på Zara i Budapest, just loooove them.



Budapest shopping #1

Har länge letat efter den perfekta jeanskjolen med perfekt slitage och hittade äntligen den i Budapest. Den är bara SÅ snygg!