slide show

14.43

Hej finisar!
 
Terminen har satt igång, både när det gäller jobb och min egna skola. Idag har jag jobbat och jag ska jobba imorgon också. Igår var jag ockå i skolan, på eftermiddagen som sagt och jag fick träffa både min handledare och examinator inför examensarbetet. Jag kan säga att vi alla gick därifrån helt livrädda! Examinatorn var såå sträng, språket i arbetet måste vara på topp för att ens kunna lämna in det. Jag har svårt med det där akademiska språket. Jag skriver ordentligt men jag använder ju inte ett sådant där akademiskt språk i vardagen som de förväntar sig i ett examensarbete så det kommer bli riktigt tufft! Vet inte riktigt hur jag ska klara det om jag ska vara ärlig.. Mitt självförtroende suger så jag går alltid (tyvärr) in med inställningen att jag inte kommer klara saker.
 
Mina frågeställningar får jag nog ta och ändra lite på eftersom att jag måste gå ett lite annorlunda spår än det var tänkt från början.
Waah sommarlov igen, please??? 
 
Mitt i allt detta ska min storebror flytta hemifrån. Han får nycklarna till lägenheten imorgon, så spännande! Så vi är mitt uppe i möbelinköp och liknande. I fredags var vi i Tyringe och handlade inredning och idag ska vi till Jysk och kika på säng, bord och soffa :) 
 
Först och främst ska jag gå ut och fota dagens outift så kika in här snart. 
 
Pussen! 



In my head

Hej hjärtan!

Idag har jag jobbat, blev lite stressigt på morgonen för jag blev inringd men jag kan minsann vara snabb om jag vill, tro det eller ej 😝 är relativt trött nu. Åt på Cats after work, gott som vanligt.

Imorgon ska jag göra 4 saker. Först ska jag till jobbet en stund. Sedan ska jag till diabetesläkaren - äntligen säger jag bara för även idag steg mitt blodsocker till 19 utan att jag har den blekaste aning om varför. Får damp, mår illa!! När vi var på väg till stan fick jag sjukaste känningen. Fick springa in på kvantum och köpa 3 choklad och äta upp alla för skakade som ett jäkla löv, folk tittade ohja.. Mådde fett illa både av chokladen och känningen sen. I alla fall, efter diabetesläkaren som förresten är ny ska jag tillbaka till jobbet en liiiiten stund innan jag ska till skolan i Helsingborg. Börjar min sista termin på min utbildning imorgon, oh my can't believe att helvetet snart är över. Ska skriva examensarbete hela terminen och imorgon är introduktionen. Efter skolan ska jag och mami till Väla för att äta.

Kvällen har jag spenderat med att försöka få igång ett flow inför examensarbetet, det är så svårt! Har i alla fall fått ner det jag ville inför imorgon så jag är nöjd.




Diabetes är ett heltidsjobb och jag vill säga upp mig

Alltså åh vilka jävla skitdagar. Det känns som om min diabetes dödar mig sakta men säkert. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit de senaste tre dagarna. Efter 12 år fick jag ångest av mina sprutor. Jag kände att jag kommer spy om jag blir tvungen att ta en spruta till. Jag fick någon sorts konstig panikkänsla och bytte därför till pump vilket funkade jättebra, till en början. Jag ska byta den vart 3e dag, nu byter jag 3 gånger per dag. Den läcker och mitt blodsocker stiger till 16-22 och jag får inte ner det. Min kropp tar så jävla mycket stryk. Jag känner mig som om jag blivit påkörd av en lastbil. Helt orkeslös och arg. Arg på min kropp. Arg på att jag fick den här skitsjukdomen. Arg på pumpen som inte gör sitt jobb. Arg på allt. Jag kanske måste byta tillbaka till sprutor och det tror jag inte att jag kommer klara.

Diabetes typ 1 är en jävlig sjukdom och det gör så ont i hela mig att folk bara tror det är till att ta lite insulin och sen kan man leva som normala människor. NEJ det kan man inte. Diabetes är så mycket mer. Diabetes är ett heltidsjobb, en heltidssysselsättning. Jag kan aldrig slappna av, min kropp tar så mycket stryk av svängigt blodsocker. Min hud är stucken, röd, svullen och blodig av allt pumpbyte.

Det är verkligen inte bara till att ta insulin och den är allt bra. Jag kan äta exakt samma under två dagar men ändå gör blodsockret som det själv vill. Vi diabetiker kan inte styra över våra kroppar. Jag är precis som du, du med en frisk bukspottskörtel som kan äta vad du vill. Skillnaden är bara att din kropp sköter ditt insulin av sig själv. Din kropp vet om du ska få 2 "enheter" insulin eller 15. Du behöver bara äta och inte bry dig. Det kan inte jag och vi som har diabetes. Min kropp har inte en jävla aning hur mycket insulin den ska pumpa in för det finns inget insulin. Det måste jag få in i kroppen på egen hand och jag är ingen expert. Jag vet inte hur mycket insulin min kropp behöver en måndagsmorgon när den känner att allt är på topp eller en torsdagskväll när allt går åt helvete. Jag vet inte och det känns så meningslöst.

Så snälla, diabetes är ingen lätt sjukdom som folk får det att framstå som. Var finns diabetesgalorna? Var finns de synliga insamlingarna så att vi sjuka diabetiker kanske kan få tillbaka vårt normala liv? Jag blir så ledsen, jag vill vara frisk. Jag vill inget hellre i mitt liv än att vara frisk och må bra. Diabetes är ett heltidsjobb och jag vill säga upp mig. Och det nu.




If I were sorry

Frans babyyyy. Lika snygg och bra som i mello, yeees.




outfit / new in

Outfit och new in i samma.
Klänning Odd Molly // Skor Gant
 
Vit och svart i kombination blir aldrig fel.
 
Klänningen är ny och är som sagt från Odd Molly. Den är stickad och jag köpte den från Odd Mollys hemsida. Priset är dock sick, 1600 kr men den är verkligen så fin.



Frans

Vaknade nyss, jag vaknar alltid sent när jag är ledig, ångest! Hur som helst ska jag till Älmhultsfestivalen för att kolla på Frans bby 👅 If I were sorry 🎧




Fotoresa

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka på fotoresan till USA eller inte. Jag vet att åker jag inte dit kommer jag ångra det hela livet..men jag vill åka dit med någon. Jag vet att både jag och mamma skulle känna oss tryggare om jag åker dit med någon jag känner.
 
Jag tänkte därför skriva lite om hur resan ser ut för en kompis skulle läsa.
 
Det är alltså en fotoresa för ungdomar i USA i juni år 2017, man är där i 12 dagar. Tanken med fotoresa är ju självklart att fota, har man en systemkamera blir det mycket roligare men vilken kamera som helst funkar. Det som är unikt är att man fotar på sådana coola ställen som man aldrig i livet ser annars. Liksom foto på Grand Canyon, hur unikt?? 
 
Här är en video från ungdomsresan 2013, det ser helt fantastisk ut, verkligen! 
 
De första två dagarna är man i Los Angeles. Sen åker man till öknen och därefter vidare till Las Vegas (!!), Grand Canyon och tillbaka till Vegas. Mammoth Lakes och National Park får också ett besök innan man avslutar med ännu 2 dagar i Los Angeles. 
 
Denna resan kostar 24 950 kr för 12 dagar och man behöver inte betala direkt. Man kan delbetala eller betala 50% 30 dagar innan avresa och 50% efter att man kommit hem. 
Här är två bilder från tidigre fotoresor.
 
http://rockfotoemma.elle.se/etikett/fotoresa-usa/ på Emmas blogg kan ni läsa mycket om resan och se en massa av hennes helt fantastiska foton. Emma är en av Sveriges bästa fotografer.
 
Jag kan inte beskriva med ord hur sugen jag är!!
 



Bra

Såhär har jag sett ut idag på jobbet. Rolig dag! Det var verkligen såå kul att träffa alla igen och att få höra kommentarer som "du behövs verkligen här", "du är bäst" och att jag har varit saknad värmer mitt hjärta många grader. Skulle såå gärna vilja jobba imorgon också men ser inte ut som det tyvärr men skönt med fredag i vilket fall som helst.

Vad har ni gjort idag?




Jobb

Jag jobbar idag!!!! Världens gladaste tjej :-) Har längtat så mycket, idag är en bra dag! Snacka om happy moment.
Kika in lite senare i eftermiddag så kommer en dagens outfit upp här!
 



Orkar du?

Hej hjärtan!

 

Idag fick jag som sagt botox, 37 sprutor på sjukhuset i Kristianstad. Det var inte sådär värst trevligt, det gör verkligen äckligt ont. Dock älskar jag känslan av att känna hur giftet (ja botox är ett av världens farligaste gift) sprutas in i mitt huvud för det känns som om månaders spänningar bara släpper. Okej detta låter säkert jättekonstigt när ni läser men det känns hur som helst skönt, som att förflyttas till en smärtfri värld för en stund. Dock kommer ju smärtan av alla stick. Jag hade på mig en stickad klänning och svettades sönder under varje av de 37 sticken.

 

Min neurolog är verkligen bäst, han är så kunnig och jag känner mig så otroligt trygg när jag är där. Ska man få 37 sprutor med gift in i kroppen är tryggheten väldigt viktigt och jag klickade med honom direkt, såå bra!! Idag gjorde dock denna kuren väldigt ont, jag kanske var extra spänd, jag vet inte men ont som fan gjorde det hur som helst. Lite ovanför örat är värst, jag hör hur det knakar när han sticker in nålen, det är verkligen galet äckligt.

 

Hur ska man förklara botox smärta? De flesta av er har nog tagit någon spruta hos läkaren någongång. Ta 37 sådana och tänk att jag får de i huvudet (tinningarna och pannan), hårfästet, nacken, ner mot axlarna, käken, ovanför öronen och lite sådana ställen. Det är ju inte ställen med fett som t.ex. rumpa, mage eller lår utan det är ju ganska "onormala" ställen att få sprutor på. Det är med andra ord ingen trevlig halvtimme det där men vad ska man göra? Nu är det 3 månader till nästa och jag hoppas verkligen på att jag kan må lite bättre nu om några dagar när botoxen börjar göra sitt jobb för jag har verkligen mått otroligt dåligt senaste veckorna. Illamående DYGNET RUNT och tankarna att jag pallar faktiskt snart inte mer kommer smygandes allt oftare. Sjukdomar suger. 

Över till något roligare, jag har idag haft på mig en riktigt fin men sviiiindyr Odd Molly klänning som jag kände mig fin i. Efter sjukhuset åkte jag med mamma till en av hennes jobbarkompisar (mamma jobbar som modersmålslärare) för hon och hennes man har precis flyttat in i ett hus och bjöd på grill. Det var 10 modersmålslärare och rekorn. Jag hade riktigt kul faktiskt! Jag kan berätta lite mer imorgon, har några bilder att visa. Deras badrum var G O A L S så jag passade på att ta typ 20 selfies? Ni lär få se dessa heh..
 
Jaja hur som helst, det jag egentligen skulle skriva är om morgondagen. På morgonen tänkte jag (inte frivilligt) besöka sjukhuset igen, denna gången för att lämna en massa prover så att min nya diabetesläkare kan analysera min kropp lite. Det är inte heller en trevlig stund att lämna 8-9 rör blod. Innan hade jag en sån bedövningskräm på armarna för jag var svinrädd för blodprov men det känns ju lite barnsligt så det slutade jag med. Mår dock seriöst illa av blodprov. Jag ska till läkaren nästa vecka så därför måste jag plåga mig själv med att bli av med en massa blod. Myspys (njae va).
 
På eftermiddagen ska jag till Göinge Kliniken (läkare igen jappppp) för att träffa sjukgymnasten, fotjävlen blir ju aldrig bra nämligen. Nu tror ni säkert att jag älskar sjukhus mer än typ mitt hem? Det gör jag verkligen inte, jag hatar faktiskt sjukhus mer än jag hatar det mesta vilket är rätt illa. Jag har ju lite av bacillskräck så får verkligen panik av sjukhus. Well, well what to do när någon tydligen bestämt sig för att plåga Carro med en massa jobbiga sjukdomar. Jag skulle dock gääärna jobba imorgon så dyker det upp avbokar jag mer än gärna sjukgymnasten :))
 
Dags att sova, pussen. Detta inlägg blev hur tråkigt och långt som helst så applåd till dig om du orkade läsa hit. Då gillar jag dig! 



Snyggast i skolan

Vill du ha det snyggaste pennskrinet i skolan i höst? Då är denna nyhet från Malene Birger något för dig. Jag klickade nyss hem det, så snyggt! 
595 kr och finns bl.a. på Raglady. 



The struggle

Imorgon börjar eleverna skolan och åhh vad jag skulle vilja vara där.. Jag tror ingen förstår hur mycket jag tycker om att jobba, hur glad jag blir av det. Hur bra jag trivs på jobbet och hur mycket jag engagerar mig i det. Jag kommer sakna alla så mycket. Jag bara hoppas, hoppas på telefonsamtal snarast om att de behöver mig någonstans på jobbet för annars kommer jag helt ärligt go crazy här hemma. 
 
Förstår inte människor som inte VILL jobba?? Jag hade gjort allting för att få jobba, for real. Det är urtråkigt att sitta hemma dag in och dag ut. Det är så tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag får panik. 
Imorgon ska jag hur som helst till sjukhuset i Kstad och ta 37 sprutor, dags för botox igen. Lagom taggad men mått äckligt dåligt senaste veckan så det ska bli en lättnad.



Dagen..

Verkligen ingen rolig natt och morgon! Mamma väckte mig i natt och sa att hon har sjukt ont vid hjärtat och att det strålar ut till ryggen. Jag blev såklart ordentligt orolig, hon hade så ont så jag ville ringa ambulansen men mamma är envis och ville inte in till sjukhuset i Kristianstad. Å ena sidan var det tur att hon väckte mig för jag tog mitt blodsocker och hade 19. Det visade sig att min pump hade börjar läcka under natten IGEN. Så hemskt att jag inte ens kan sova i lugn och ro utan att oroa mig för om min pump gör sitt jobb eller inte. Högt bs = myrkryp = omöjligt att sova, detta i kombination med en ständig oro för mamma = knappt någon sömn i natt.

På morgonen åkte mamma in till akuten och var där i närmare 5 timmar, hjärtat mitt. Hon mår i alla fall bättre nu och tacka Gud för det. Jag kan helt ärligt säga att ett liv utan min mamma är nog inte ens värt att leva, så mycket älskar jag henne. Jag har aldrig varit så orolig som idag. Älskade, bästa mamma ❤️️

På kvällen när hon kom hem mådde som sagt mami bättre och Evelina ringde och ville att vi skulle träffas på en restaurang. Så vi åkte till stan för att möta upp Evelina, Roman, Simon och Alexandra. Riktigt rolig kväll! Skrattade mycket och god mat. Åh så kul vi kommer ha i Dubai tillsammans!!

Tröja Odd Molly, kjol Budapest



Mamma ❤️️

Hej hjärtan. Mamma är på akuten och jag är hemma och är sjukt orolig. Herregud, vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan min mamma. Hon är mitt allt. Jag hoppas så innerligt av hela mitt hjärta att det inte är något fel. Jag älskar dig så mycket mamma. Kom hem..❤️️




Hässleholmsfesten 2016

Som sagt var Hässleholmsfestivalen igår, första året Hlm arrangerar något sådant. Jag trodde inte det skulle vara speciellt roligt om jag ska vara ärlig, hur kul saker händer i Hässleholm liksom. Men det var så sjukt kul!!!
Vi började med att kolla på ISA, alltså hon var seriöst så jävla snygg in real life..! Hon spelade några låtar och vi stod nästan längst fram.
Efter att ISA hade spelat så hade hon autografsignering, jag sa till henne att hon är sjukt snygg och duktig, hon blev himla glad. Vi tog några bilder innan vi gick vidare till matställena.
En hamburgare från Harrys blev det för min del.
Men hur snygg vän har jag inte? Efter att vi hade ätit och pratat med Elias och några Hannah känner tog vi lite bilder till.
Taggade inför David Lingren!
Jag är inget stort fan av David Lindgrens musik i vanliga fall men shit vad han levererade på scen! Han var verkligen grym och jag kände bara man lever en gång, jag vill släppa loss. Jag, Hannah och Emma stod och dansade längst fram vid scenen och släppte loss rejält. Alltså jag hade så sjuuuuukt kul! Kände bara hur folk kollade på oss men jag ville ha kul haha. David sjöng i runt 1 timme, det var mycket folk och grymt drag. Vid scenen träffade jag även några andra tjejer jag känner så vi hängde lite. 
Fina Emma, jag och Hannah
De andra vännerna stack hem medan jag och Hannah väntade på att min mami skulle komma och hämta oss. Vi träffade Elias och hann snacka i typ 20 minuter. Fett kul, riktigt bra kille! 
 
Hoppas verkligen Hlm gör om detta nästa år, jag hade skitkul! 



Yesterday´s

Okej för det första är kvaliten inte på topp när det gäller alla bilder från igår för som ni vet är mitt objektiv sönder på min Nikon och ett nytt kostar 2500 kr.. Vilket jag inte har råd med. Är så arg på mig själv, seriöst..
Såhär såg jag ut på Hässleholmsfesten igår.
 
Skor Gant // Klänning Pull & Bear (Budapest) // Skinnjacka h&m // Väska Balenciaga (Budapest)



Igår var loco

Ska skriva ett inlägg om igår alldeles strax så kika in här om en stund :)
 
Bjuder på en bild från kvällen ovanför i alla fall. 



Så himla bra

Har haft en av de roligaste kvällarna denna sommaren! Vi dansade som fan till David Lindgren och jag avslutade kvällen med att sitta på en bänk med Hannah och Elias och bara prata om livet. Jaa så himla bra kväll med andra ord, 10 av 10.




Full rulle

Hej på er!
 
Idag är jag faktiskt uppe tidigt, väldigt tidigt för att vara mig. Jag har en massa telefonsamtal att ringa. B.la. till Skolverket, antagning.se och till några personer på mitt universitet.
 
Fick idag ett mejl att jag om någon vecka ska komma och presentera mig på en skola, spännande! Jag är ju klar lärare om ett halvår (kan inte förstå det??) så jag måste verkligen ha jobb på VT 2017. Det gäller verkligen att sälja in sig nu för ett fast jobb är otroligt viktigt för mig. Dock ska jag fortsätta att plugga lite vid sidan om, kommer för tusan ha onormalt många högskolapoöng när jag blir klar men det är sån jag är, vill gärna prestera på topp och visa att jag är duktig. 
I eftermiddag ska jag träffa Hannah på stan och därefter ska vi vidare till Hässleholms festen, Isa och David Lindgren uppträder vilket säkert blir kul men vädret är väl inte på topp.
 
Innan dess har jag dock några ärenden att göra på stan. Jag ska fylla på min hylla hos butiksloppis, äta på wook house, gå till banken, välja ram till en otroligt  vacker målning jag köpte i Polen. Ja tror det var det! Puss.



Vad är jag för typ av människa?

På stranden? 
 
Då ligger jag på en solstol i solen insmorjd i olja med hörlurar i öronen och lyssnar på bra musik. När jag håller på att svettas ihjäl så flyttar jag antingen till skuggan under parasollen och då hittar ni mig med en bra bok i handen eller så tar jag ett dopp i havet. Är jag utomlands älskar jag att bada, framför allt om vattnet är turkos och varmt. Ibland tar jag flera snabba bad och torkar i solen och ibland stannar jag i vattnet i cirka 1 timme.
 
På efterfesten?
 
Jag skulle seriöst aldrig palla en efterfest haha så på efterfesten hittar ni inte mig någonstans.
 
I klädbutiker?
 
Jag är den som är väldigt shoppingsugen hela tiden och kan verkligen hitta någon i varje affär jag går in i! När jag är och shoppar så hatar jag att stressa. Ska någon stressa mig och ge mig några minuter i en affär så går jag hellre inte alls in. Jag måste ta det lugnt och verkligen kolla in alla kläder. Kan inte lämna en stång utan måste checka exakt allt affären har. Det är därför jag kan shoppa i 10 timmar..
 
Jag provar alltid kläder innan jag köper. Så i klädbutiken hittar ni mig med händerna fulla av kläder.
 
Hemma hos andra?
 
Lugn, väldigt trevlig mot föräldrarna och alltid pratglad. När jag är själv med kompisen pratar jag mycket, kanske lite för mycket hehe.
 
I sängen?
 
Den som rör sig väldigt mycket när jag sover. Har väldigt svårt att somna på rygg trots att det är bäst för min migrän men somnar 99% av gångerna på sidan. Ligger typ aldrig stilla. Fryser ganska ofta fast svettas om det är supervarmt i rummet.
 
På flygplan?
 
Den som alltid bokat till extra benutrymme om möjligheten finns, även om jag måste betala en ganska stor summa extra. P.g.a. min diabates behöver jag röra på mina ben ganska ofta så att de dels inte somnar och dels har jag stora problem med myrkryp, vet inte om någon av er haft det? Det är verkligen typ det äckligaste som finns, det känns som om det kryper bokstavligen riktiga myror inne i benen. Man vet liksom inte vad man ska göra av benen, ahhh får panik varje gång.
 
Jag är den som försöker sova på flyg men lyckas inte speciellt bra. Lyssnar på musik stösta delen av resan och äter aldrig flygplansmat. Går heller aldrig på toaletten på flyg, håller mig hellre. Bryr mig inte så mycket om andra på planet, vill bara att alla ska lämna mig i fred. Tycker det är tråkigt att flyga! Och är rädd för flygkrasch men är inte överdrivet rädd, inte så att jag inte vågar gå på flyget.
 
 
 Hemma en chilldag?
 
Älskar!! På soffan, med macbooken i knäet. Bloggar, lyssnar på musik. När jag inte använder datorn ligger jag på soffan och kollar mobilen eller kollar på tv. Rör mig helst inte så många meter. Äter ibland och klär mig varmt för jag fryser alltid hemma.
 
På morgonen/kvällen?
 
På morgonen är jag ingen trevlig typ, jag hatar morgnar. Allt och alla går mig på nerverna och jag fryser alltid. Jobbar jag så äter jag frukost snabbt, tar på mig kläderna och sminkar mig. Är jag ledig tar jag det lugnt och chillar på soffan i myskläder innan jag äter frukost.
 
På kvällarna är jag pigg. Kollar på tv ibland men blir mest mobilen. På kvällarna brukar jag få extra energi så det är inte helt ovanligt att jag då tar tag i städning eller liknande saker som jag borde ha gjort under dagen men inte orkat.
 
På nattklubben?
 
Nu händer det inte alls ofta att jag går ut dels p.g.a. min migrän och dels för att jag alltid lyckas bli sjuk efter en utgång, alltså verkligen alltid! Men i mina yngre dar (låter som om jag är typ 48 år..) så var jag faktiskt ute en hel del. Då hittar ni mig aldrig vid baren utan på dansgolvet, jag älskar verkligen att dansa och hade helst gjort det utan paus. Ni hittar mig inte heller ute bland rökarna eftersom att jag 1) hatar röklukt 2) fryser utomhus på kvällarna i Sverige.



Beachday

Både jag och mamma älskar stranden så 7 av 7 dagar spenderades på stranden och 0 av 7 vid poolen. För vår skull behöver det inte ens finnas någon pool på hotellet, vi är ändå vara på stranden.
 
Såhär såg första beachdagen ut.
Jag började med att ta en strandpromenad. Älskar att känna sanden mellan tårna och vattnet som svalkar fötterna. Bara kolla ut mot havet och känna "livet".
Jag tog mig ut mot klipporna, mäktigt när vågorna slog med full kraft.
Mot lite lugnare aktivitet; läsning.
Stort tips är att inte vara rädd att sitta under parasoll, man blir brun ändå! 
Stora delar av tiden njöt jag av utsikten och vågornas brus.
Beachday 1; over.



Hotellfrukost på Ocean Beach Club

Jag gillar inte frukost i vanliga fall men hotellfrukost är ju goals. Vi köpte frukost för hela veckan i Grekland och den var verkligen grymt god. Här satt vi varje morgon med utsikt över havet.
That view!
Frukt var standard varje morrgon. Kan för tusan äta 10 apelsiner om dagen i värmen hehe.
Var såå varmt redan klockan halv 10 så svetten bara rann. Grekland = solsäkert.
Saknar våra frukostar!! 
Några kontateranden om Grekland. 
- deras frukt är typ miljarder gånger godare än i Sverige
- greker är flitiga som små myror när det gäller arbete, tusan vad de jobbar på
- greker är alltid glada
- det verkar som ett happy life att bo i Grekland



Odd Molly

Idag var jag i Kristianstad med mamma och köpte en ny Odd Molly tröja. Den är SÅ himla snygg!! Kostade 999 kr och jag köpte den på Donna.
Det var längesen jag handlade från Odd Molly för föredrar Gant och Ralph Lauren på senaste men denna tröjan är perfekt.



Nytt

Vet att vissa av er gillar att ta del av vad jag shoppat för nytt så här är två av mina nyaste.
Klänning från Odd Molly, den var på rea och kostade drygt 600 kr.
Klänning från Mango, köpt i Spanien. Älskar ryggen.
 
Något som är mindre kul är att jag har fått en jävla massa sand i min underbara, dyra systemkamera. Varför i helvete tog jag med den till stranden i Grekland? Hur kan man vara så dum? Är så arg på mig själv. Imorgon ska jag till Media Markt och kolla vad det kostar att rengöra den men har läst att det går på 1500 kr eller mer. Jävla jävla skit. Ibland är jag bara så dum. Kameran kostade drygt 7000 kr och det var pengar som jag slet för som bara den. Jävla dumhuvud Carro.



JAG VILL JOBBA!

Mamma har börjat jobba och jag sitter bara hemma hela dagarna, får ångest! Jag vet folk som pluggar och inte jobbar vid sidan om och älskar att vara lediga och bara plugga. Jag får seriöst panik av att bara sitta hemma. Jag vill jobba hela dagarna!! Jag vill vara igång, jag vill känna tröttheten. Istället sitter jag här dag in och dag ut och tråkar ihjäl. JAG VILL JOBBA!!!!
 
Jag har jobbat extra och tjänat egna pengar sedan ett halvår efter studenten, alltså sedan 19 års ålder. Att inte ha en inkomst just nu ger mig ännu mer panik. 
Det är skönt att ha sommarlov när andra också är lediga, fast när folk väl börjar jobba då är det inte roligt längre. 
 
Hälsningar workaholicen Carro.



Morris wanties

Carro blev rejält sugen på att shoppa efter att hon sett vad Morris rea har att erbjuda. Tyvärr har Carro inget jobb just nu och ingen lön. Carro blir ledsen.
 
Nej men hörni, hur snyggt är inte detta ovanför? Allt från Morris och allt på rea förutom handduken. 



2009

På tal om gymnasiet, jag började 2009 och då bjuder jag faktiskt på bilder hur jag såg ut då. Jag orkar inte så ful hahah, men vilken nostalgi när jag nyss hittade de här bilderna. 
Min bästa vän bodde fortfarande i Hässleholm och vi umgicks typ hela tiden.
Med Anja, barndomskompis.
Back in the days. Kolla mitt hår, det jag saknar från den tiden. Så tjockt och långt.
Kommer ihåg att jag var såå nöjd med denna bilden då, jag ser ju för tusan ut som en jävla groda haha.
Sweet 16, snart blir det sweet 24.
Jepp, min tripp från förr. Säg till om ni vill se fler, har en massa på lager.
 



Första dagen på gymnasiet

Kanske har någon av er börjat gymnasiet idag? Kanske börjar du imorgon, eller om en vecka? Hur som helst är gymnasiet ett väldigt stort steg för det är där du kommer att spendera 3 hela år och gymnasiet är början till din framtid.
 
Jag tänktw gw litw tips som någon av er kanske kan uppskatta lite.
 
För det första, känner du efter någon månad att du har valt fel linje så stanna inte på den, idag finns det alla möjligheter i världen att byta till något du faktiskt vill gå. Titta inte på det kompisarn valt utan välj verkligen det som du vill gå för det är din framtid det handlar om. 
 
Men åter till första dagen. Du kommer vara nervös, ja det är helt normalt. Du kanske känner några stycken eller så känner du inte någon. Jag kände i princip ingen i min klass, ett fåtal tjejer som jag hade haft lite kontakt med men de flesta var helt nya.
 
Tips 1: VAR DIG SJÄLV. Du vill skaffa nya kompisar, right? Det vill alla. Du kan inte spela och låtsas att du är någon  annan i 3 år, därför är det bäst att vara dig själv redan från dag 1.
 
Tips 2: VAR ÖPPEN OCH GLAD. Alla gillar en öppen och glad person mer än en sluten och arg. Försök vara så positiv som möjligt.
 
Tips 3: TA PÅ DIG NÅGOT DU KÄNNER DIG BEKVÄM I. När det handlar om kläder är det viktigt att du har på dig något du k'nner dig trygg och snygg i, då utstrålar du även ett självförtroende utåt.
 
Tips 4: SMINK. Jag läste en kommentar på en blogg om en tjej som bad om sminktips första dagen
på gymnasiet.  Har du inte sminkat dig i 9an? Gör inte det nu heller, du är söt utan smink. Vill du sminka dig så sminka en naturlig och diskret look. Mascara (ett lager räcker), lite puder eller foundation och något på läpparna. 
 
Tips 5: TA KONTAKT. Börja småprata med så många som möjligt, försök att inte gå sist i ledet för att gömma dig. Sätt dig bredvid någon du inte känner i matsalen och börja prata. Fråga om ni ska hitta på något efter skolan. Jag vet att det är superläskigt men det är värt att våga ibland.
 
Tips 6: VAR TREVLIG MOT LÄRARNA OCH VISA ATT DU VILL LÄRA DIG. Det är viktigt att skapa en god relation med dina kommande lärare redan från dag 1. Visa att du vill, anteckna och fråga om du inte förstår. 
 
Det är superviktigt att du hänger med från början för gymnasiet är en stor skillnad från högstadiet. Här får du inte 3 år på dig att klara svenskan som från 7an till 9an utan det är kurser som gäller. Du måste t.ex. klara svenska A direkt för sedan börjar svenska B eller vad det heter nu för tiden så var med direkt! 
 
Lycka till, det kommer gå jättebra :) Självklart kan man använda sig av tipsen om man börjar 6an eller någon ny skola också. Kram till er alla, ni är duktiga.
Klassfotot från 1an alltså hahah, detta var 7 år sedan..
 



All inclusive eller ej?

Antar att det är fler än jag som älskar äta på restaurang? Jag älskar mammas mat också för hon är riktigt duktig på att laga mat men att äta ute är ju för gott. 
 
När ni är utomlands på solsemester, föredrar ni all inclusive eller välja nya restauranger varje kväll? Vi har haft all inclusive en gång och jag hatade verkligen det så vi fick pengarna tillbaka. Att äta samma sak från buffé varje kväll känns mer som en skolmatsal, så tråkigt! Man blir ju bara fast på hotellet hela tiden? Missar atmosfären och allt kul utanför. 
 
Nej jag säger nej tack till all inclusive! Men vet att många älskar det. Ni som gillar all inclusive, kan ni inte skriva varför ni gör det? Kul att höra hur uppfattningarna skiljer sig åt. Jag väljer i alla fall aldrig hotell med all inclusive.



Photos in the sunset

Första kvällen
Solnedgång
Grekland
Lycka 



DUBAI

Idag har jag äntligen packat upp resväskan som bara har blivit uppackad för att direkt bli nerpackad denna sommaren. Nu är tyvärr sommarens resor slut men jag har verkligen fått uppleva så mycket, fantastiskt.
Men det bästa av allt? Resan jag sett fram emot mest är fortfarande kvar, Dubai!!! Jag har drömt om Dubai i så många år och att det äntligen ska bli av är verkligen a dream come true. 
 
Det är 75 (!!) dagar kvar, wow det är verkligen inte mycket. Jag har så många planer, så mycke jag vill hinna med. Ska skriva inlägg om det sen. Vi åker med en annan familj, ska bli såå kul.



Sunset á la Crete

En av de sakerna jag mest hade saknat med Makrigialos var de magiska solnedgångarna. Det går inte beskriva med ord hur vackert det är att se när solen går ner bakom de ståtliga bergen. Det är helt magiskt, måste upplevas med egna ord för det går inte att beskriva genom text.
 
Första kvällen var det med andra ord en självklarhet att beundra solnedgången. Här är ett försök till att visa upp er hur fint det är när solen går ner över Makrigialos.
M A G I S K T
 
Jag tog cirka 1000 bilder i Grekland så förbered er på Kreta update. Puss! Gilla eller kommentera gärna inlägget för tycker ni blivit lite dåliga på det, jag vill ju veta vad ni tycker! Det är ju därför jag bloggar :)



Insta lately

 1. Tidig morgon innan vi skulle hem från Grekland. // 2. I en by någonstans i Grekland. // 3. Stranden i Makrigialos. // 4. På en klippa i Grekland. // 5. Poolhäng. //  6. Hos älskade mormor i Polen. // 7. En selfie med det nya snygga filtret. // 8. Shopping i Polen. // 9. En selfie från Spanien.
1. Shopping i Polen. // 2. På en klippa på stranden i Cala d´or. // 3. Tumblr? // 4. Vackraste Cala d´or. // 5. Pool eller hav? Faktiskt hav, amazing - right? // 6. På ännu en klippa i Spanien. // 7. Palms a la Espania. // 8. Mamma och jag i Budapest. // Parlament Budapest.
 
Insta lately, fallow me @carro93
 
Måste erkänna att mitt flöde varit ganska snyggt nu under sommaren, tackar Budapest, Spanien, Polen och Grekland för det.



Bio

Samma kväll som jag kom hem från Grekland mötte jag upp bäästa och så gick vi på bio. Vi såg Mike and Dave need wedding dates och jag hade mer än gärna varit Zac Efrons dejt vilket kanske framkommer av bilderna hehe. Bra film och rolig men riktigt grovt språk, sex hit och dit så rekommenderas inte att se med föräldrarna.




På svensk mark

Hej hjärtan! Jag är på svensk mark igen, jag landade vid 15.30 igår. Möttes av kalla Sverige, mindre kul faktiskt. Hade klänning på mig och frös så smått ihjäl, fyfan så kallt. Det var 7 grader i natt?? Från 28 grader på natten till 7, gör ont i hjärtat.

 

Igår när jag kom hem var jag på bio med en kompis, skrattade halvt ihjäl oss under filmen, berättar sen.

 

Idag har mamma börjat jobba (vart tog sommarlovet vägen??????) tyvärr har jag ju inget jobb än så har ingenstans att ta vägen under dagarna.. Tråkigt men sant, jag är nog något av en workaholic, älskar verkligen jobba. Det är typ livet. 

Tog bussen till stan, brunbrända ben gillas!! 
Åt frukost på espresso house lonely
Sedan begav jag mig till sjukgymnasten med min arm men det blev att vi tränade upp foten istället som aldrig blir bättre. Stukade ju den i ajanuari 2015 och nästan 2 år senare är den fortfarande inte bra????? Jag råkade stuka den smått igen i Grekland så ni kan ju tänka er vilket helvete det blev i foten igen. Nu måste jag verkligen gå på rehabilitering.Frös smått ihäl i klänningen men man måste ju ändå visa upp brännan för tusan. Klänningen kommer från Ralph Lauren :)
 
Nu ska jag laga mat, ehh hata. Framåt kvällen ska jag bege mig till epresso house igen. Vi ska träffa Evelina och Alexandra där och så ska vi kika på bokning till Dubai. Det ser ut som om de ska åka dit samtidigt som vi :)) Hur kul?



Jag äskar detta

Sista kvällen.. Jag vill på riktigt inte åka hem. Vi åker aldrig till samma hotell och ställe två gånger men både jag och mamma förälskade oss i Makrigialos förra året och bestämde för att åka tillbaka hit vilket jag är riktigt glad för. I år har det om möjligt, varit ännu bättre här.
En av de absolut bästa resorna i mitt liv. Sitter just nu på balkongen, kollar ut över Medelhavet och det är 28 grader. Här är så sjukt vacket, människorna är så grymt snälla. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar Grekland.'
 
Vet ni inte vart ni ska åka en semester, boka då till Ocean Beach Club här på Makrigialos. Så mycket kärlek till detta ställe. Första dagen sa både jag och mamma att nej nu får det räcka med två gånger här men nu har vi ångrat oss. Vi vill tillbaka!
 
Bussen hämtar oss imorgon klockan 7.50 och jag vet att så fort den åker runt hörnan kommer jag redan sakna detta ställe. Kan man bli kär i en plats?  
 



Outfit Kreta

Första kvällens outfit här på Kreta. 
 
Klänning från Polen, lockigt hår tack vare 8 flätor och helt osminkad. Just natural. Jag sminkar mig aldrig på semestern. Sorry men förstår inte folk som sminkar sig på en solsemester??? Kan någon säga mig varför? Nej går 100% osminkad, finns inget skönare.
Tagga sista dagen på stranden nu!! 



Dröm

En av de roligaste kvällarna på Kreta! I söndags när vi var i hamnen såg jag en kille som satt på samma café som vi. Sjukt söt, alltså verkligen typ drömutseendet! Idag var vi i hamnen igen och gick till samma ställe för att fika vid klockan 23. Efter ett tag kommer killen själv och sätter sig vid bordet bredvid oss.

Jag är ju så blyg så hade aldrig vågat prata. Men mamma däremot, inledde glatt en konversation. Vi pratade med killen i drygt 45 minuter och herregud han är ju perfekt?!?! Goals utseende och personligheten är on point. Aboow jag kommer troligtvis aldrig se honom mer i hela mitt liv 😩😩😩😩😩😩😩 fan fan, killen är perfekt.




Första dagen på Kreta

Första dagen på Kreta.
 
Efter att vi hade varit nere på stranden en stund, gått strandpromenad, läst och solat lite gick vi upp mot hotellområdet.
Denna utsikt möts man av när man kommer upp från stranden. Där hav möter pool, hur vackert?
Beställde fresh orange juice, lever typ på det här i värmen..
..vi gick därefter till vårt rum. Första bilden visar utsikten på resten av hotellområdet och andra bilden utsikten mot havet från vår balkong. Breathtaking, for real.
Eftersom att vi var så trötta efter den långa resan gick vi över gatan för att äta middag.
Beställde deras gyrospizza som jag åt förra sommaren när vi var här. Den är seriöst världens godaste pizza!
Kreta by night och ännu en fresh orange juice haha!
 
Idag är vår näst sista dag här på Kreta. På torsdag, tidig morgon åker vi hem :( Nu ska vi till hamnen och äta igen. Vi ska nog åka häst och vagn dit. Mys!



Kreta

Har kämpat med ett skriva ett inlägg med en massa bilder men blogg.se vägrar samarbeta?? Loggas ut hela tiden och bilderna vill inte laddas upp, bara vissa. Hur störigt?
Ikväll vsr vi vid hamnen, riktigt mysigt. Kollade på när grekiska barn dansade folkdans, verkligen roligt att ta del av grekernas kultur. Greker måste vara typ världens skönaste tyåer?? Love them! 
 
Nu måste jag soooova.



Dagens soliga planer

God morgon hjärtan! Vi ska snart ner och äta frukost och därefter bege oss till stranden, precis som vanligt. Igår var vi kvar på stranden till klockan 19.30, helt underbart. Finns verkligen ingenting jag älskar mer. Kärleken till havet är obeskrivlig faktiskt. Idag ska vi dock vara på stranden lite kortare för vi tänkte kila ner till hamnen. Var där förra året och det är superfint, liten hamn men mysig.
5 timmar på stranden blir det i alla fall.



A walk on the beach

Hej från Grekland! Vi har det verkligen jättebra. Jag älskar detta ställe, här kan jag för andra året i rad bara slappna av. Tyvärr suger migränen, har superont varje dag.
 
Vädret är på topp, vattnet i havet är supervarmt. Jag älskar Grekland.
 
Här kommer ett gäng bilder från vår första dag när jag och mami tog en strandpromenad. Som jag nämde innan blåste det något så sjukt den dagen, ni ser ju hur håret fladdrar på bilderna. Det var seriöst typ sandstorm men bilderna blev rätt coola. Både igår och idag har det i princip varit vindstilla, nästan så att det blir föör varmt hehe. Man får helt enkelt variera mellan sol och parasoll.
 
 
Här är verkligen såå vackert vart man än kollar! 
Skickar en grekisk kram till er alla, hoppas ni har det bra :) uppdatera mig gärna, vad händer i Sverige?



Miss u

SAKNAD!



Lunch á la Greece

Såhär såg vår första lunch här på Kreta ut igår :)
Målet är att mina ben ska bli så mörka som möjligt..
Det ligger en strandrestaurang precis på stranden där vi brukar äta. Jag äter alltid gyros men det var slut idag :((( jag som längtat ett helt år. Fick ta hamburgare istället men den var inte så god. Idag har han dock lovat mig att gyros ska vara påfyllt. 
 
Idag ska vi till stranden. Hörs lite senare hjärtan.



YNGSJÖ, en bra dag

För någon vecka sen var vi på stranden med Jack, verkligen så kul! En av de absolut roligaste dagarna detta sommarlovet. Vi lekte i sanden, gick strandpromand hand i hand, åt pommes och doppade fötterna.
 
Jack hittade en kompis, Benjamin. En liten kille som snart skulle fylla 3. Jag tog min handduk och flyttade till dem och satt där och kollade när de lekte. Helt plötsligt började Jack och Benjamin springa rundor på stranden och jaga varandra, den ena gjorde precis vad den andra. Vad små barn härmar varandra, så gulligt. Jack fick en doktorslåda av oss och mamma visade upp en av sakerna för Benjamin som tog den och vägrade ge tillbaka den till Jack. Benjamin och hans familj skulle gå och killen började gråta så mycket för han ville inte ge tillbaka leksaken till Jack. Alla i närheten kollade hahah, herregud vad roligt det måste ha sett ut. Riktigt gulliga tillsammans var de haha.
Älskade du!!
Mys! Senare på eftermiddagen satte han sig i mitt knä och vägrade gå ner, "Bobbo, du är fast". Älskade goa knasunge.
Yngsjö, tusen gånger bättre än Åhus! Finare, lugnare.
Ilysm.
Hur fin?
Helt galna i dig
Hejdå Yngsjö! Vi avslutade dagen med att åka till Åhus för att äta på deras strandrestaurang, Jack var vid det här laget rejält trött. Deras gyrospizza är  a m a z i n g.
 



Ocean Beach Club Makrigialos

Hej från en trött Carro! Klockan här på Kreta är en timme mer än i Sverige så den närmar sig halv 12. Jag längtar verkligen tills jag kan gosa ner mig i denna sköna sängen.
Resan gick bra, dock lång och jobbig. Vi bor på samma hotell som förra året, nämligen Ocean Beach Club Makrigialos. Hade det inte varit för hotellet så hade vi inte återvänt hit. Hotellet är såå bra och utsikten är amazing. Blir helt tagen vartenda gång jag ser den. Såhär ser vårt rum ut. Modernt och ljust, precis som vi vill ha det.
3 tagna från vår balkong, japp pretty amazing va? Medelhavet som sträcker sig så långt ögat kan nå. En massa nyanser av blå får mitt hjärta att hurra lite. Får inte nog!
 
Vad har vi gjort idag första dagen då? Jo jag la mig på stranden typ direkt när vi kom och solade en stund. Dock blåser det äckligt mycket idag!! Det blåste redan förra året men idag var rekord. Det går inte att ligga på solstolen för sanden blåser upp och man får den rakt in i munnen, ögonen, näsa yeah you name it. Har sand bokstavligen överallt. Det stod att det blåste 55% idag men imorgon ska det tydligen vara nere på 5, jag hoppas verkligen! Nu ikväll gick vi och åt och jag ska strax sova. Helt slut! 



Grekland here I come!

Nu är vi redo att dra till Grekland!! Väskorna är packade och vi ska åka mot Malmö. Brorsan stannar dock hemma.
 
Flyget går klockan 7.00 och är framme i Grekland vid 11.30. Sedan ska vi åka buss i 2,5 timme vilket är lite drygt men vyerna är otroligt fina. Landar väl på hotellet sådär runt 15. Då ska jag springa ner till stranden och doppa fötterna :)
Bilder från Vings hemsida och japp, där är verkligen så fint. 
 
Hörs i Grekland! Jag tar med mig min dator och jag kommer att blogga.



How I pack

Alla har vi väl våra egna små sätt när det kommer till att packa resväskan. För mig tar det oerhört lång tid att packa och jag brukar oftast vara ute i sista sekunden, leta efter typ allt och packa ner mig alldeles för mycket.. Låter inte så bra kanske ni tänker fast jag brukar faktiskt aldrig (förutom kameran nu) glömma saker och jag har koll på vad jag har packat ner och det ligger prydligt och snyggt.
 
Såhär packar jag!
Steg 1: Jag skriver alltid en packningslista! Oavsett var jag ska. Älskar min mobil och finns säkert någon app för sådant men jag är traditionell när det gäller packning, det ska vara papper och penna. Stryker varje sak jag packat ner och gör en ring runt det jag inte kan packa ner förrän avresedagen, t.ex. deo och mobilen.
Steg 2: Plocka fram resväskan. Köpte min Björn Borg resväska i början av förra året och älskar verkligen den. Lätt snyggaste på rullbandet. På den sidan med "selen" som man knäpper lägger jag alla mina kläder och necessärer (har 4 stycken, en med smink, en med diabetessaker, en med laddare och en med tabletter). I det orangea facket har jag lite klämmor och hårolja. I facket med hålen brukar jag ha böcker och lite diabetessaker och i den andra blåa delen av resväskan har jag skor, bikini, underkläder, böcker och min väska.
Steg 3: Jag plockar fram alla mina kläder och lägger i höger, då ser man lättare hur mycket man behöver av varje och kan sedan börja sortera om man tycker att man plockat fram för mycket (vilket jag har svårt för).
Steg 4: Nu börjar jag lägga ner mina kläder i resväskan. Den första högen är kläder jag ska ha på mig på kvällarna i Grekland, runt 9 klänningar och en jeanskjol. Den andra högen är shorts och den tredje högen är linnen, strandlinnen och så ni vet. Där kepsen ligger har jag strandkläder, två kimonos, sarong och liknande.
 
Senare lägger jag självklart in allt annat jag ska ha med mig som strandhanddukar, solkräm och liknande. 
Här packar jag ner mitt handbagage. Min favoritväska från Marc by Marc Jacobs. Här i har jag;
 
- tuggummi
- bok
- solglasögon
- servetter
- pass
- flygbiljetter
- intyg att jag har diabetes
- dricka
- blodsockerapparat och pump
- kofta och sjal
- hörlurar
- sovmask
 
Tycker det räcker för en flygresa på några timmar. Det jag underhåller mig med på flyget är bok och lyssna på musik.
 
Börjar bli en rutinerad flygare nu haha, rätt många resor i sommar ju. På tal om resor, hörde ni om flyget som hade kraschlandet i Dubai? Det är samma flygbolag som vi ska flyga med till Dubai i höst.. Riktigt läskigt att hela flygplanet exploderade.
 
Nu ska jag fortsätta packa, har några saker kvar. Sen blir det middag, bada och liknande och sooova. Ska upp vid 04.00.



Tillbaka till drömmen

 
 
Mina favoritögonblick från förra årets resa till Kreta! Sedan dagen jag kom hem från Ocean Beach Club på Makrigialos förra året har jag längtat tillbaka. Den semestern var så perfekt.
 
NU är det äntligen dags att återvända. Imorgon åker vi till Grekland i 1 vecka, till samma plats, till samma hotell. Älskar, älskar, älskar Grekland. Älskar att detta är en liten fiskeby som är så lugn att det enda man kan göra är att koppla av. Älskar maten på hotellet. Älskar gyros. Älskar att det inte brukar vara ett enda moln på himlen under hela veckan. Älskar den grekiska atmosäfen. Älskar strandpromenaderna. Älskar att sitta kvar på stranden sent på kvällen, se solen gå ner och läsa. Älskar hotellet. Älskar allt som har med Grekland att göra.
 
Såååå taggad! 
 
Imorgon ses vi, fantastiska ställe.
 
Ursäkta för kvaliten på dessa bilder men jag har inte bilderna från Grekland på min nya macbook utan bara på min stora. Så var tvungen att spara de från bloggen och därefter lägga upp här = dubbelt dålig kvalite.



Fullt upp

Hej hjärtan!
Jag har inte varit hemma på hela dagen. Först spenderade jag några timmar på butiksloppis med att hänga upp alla kläder och liknande som jag ska sälja. Ni vet den butiken vid maxi? Man hyr ett skåp där och betalar per vecka och lägger fram allt man vill sälja. Hoppas på att få mycket sålt! För där är rätt dyrt att hyra.

Sen har vi åkt en massa ärenden på stan. Köpt ett skrivbord på Jysk och när vi skulle lasta in det i bilen insåg vi att det aldrig skulle få plats haha. Där var en man med släp som skulle hämta saker så mamma lyckades övertala honom att köra hem mina saker med, mot betalning. Fattar inte hur hon alltid lyckas 😁. Nu ikväll har jag börjat packa lite, ska fortsätta imorgon. På torsdag åker vi!! Har 2,3 i blodsocker när jag skriver detta så har ingen aning om huruvida inlägget hänger ihop eller ej för man kan verkligen inte tänka klart vid så lågt bs.

Såhär ser min hylla ut i butiksloppis! Vill ni fynda så ta er dit :)
Har nog blivit stammis på Espresso House nu, dööör för deras jordgubbslemonad och croissant med kalkon och ost!



Poland #4 / KENZO

Blev helt kääär i klockan! Har som sagt velat ha en tröja från KENZO länge men en klocka är inte heller helt fel. Riktigt snygg är den, så nöjd.
Cirka 700 kr.