slide show

Polen, dag 3

På måndagen vaknade vi typ vid 9, åt frukost, mamma drack kaffe, pratade med morfar och så. Sen fixade vi oss och åkte till ett annat shoppingcenter, Carrefour. Det är också ett av de mer lugna men i år hittade jag riktigt mycket snyggt här. En affär, Jaquline Rio hade jättefina kläder. Jag älskar att strosa runt i timmar, titta i affärer, handla lite, sätta sig på ett mysigt fik och dricka världens godaste varma choklad. Då är jag helt lycklig.



Älskar ni också att shoppa, eller är ni såna som bara tycker det är jobbigt?

Köpte en jättefin och billig jacka inne på New Yorker.

Lite trött tjej sådär.

Mysigt café.


Sååå himla gott. Doppa pralinerna i chokladen, gött!

Hemma hos morfar.

Morfar löser sina älskade korsord.

Zosia (såå störig kvinna!) och mami.


På kvällen tvättade jag håret och började packa om för en vecka vid havet.
Borde typ sova nu, upp halv 7 imorgon och jobba men no way.. Tidigast klockan halv 1 säger jag bara, får väl vara trött en dag.



Jobb imorgon..

Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba imorgon. Detta betyder att jag måste lägga mig senaste halv 12 ikväll eftersom jag ska upp halv 7.. BUHU! Har gått och lagt mig halv 4 de senaste veckorna ju.

Jobbar från 8-12 så det är ändå inte så farligt, bara de tidiga morgnarna. Clara ska också jobba så vi ska träffas 7.45 imorgon på skolan, pepp!


Jobb 2 veckor sen skola.. Ska ju inte bli så kul men en sak som blir kul är att träffa alla fina vänner igen, saknar er! Bild från Stockholm ;)



Gick precis ut och satt...

img_6807 (MMS)

Gick precis ut och satte mig på solstolen, sjukt varmt! Dock ska jag hem och äta 20 över men hinner i alla fall läsa lite, tokigt kvavt hemma fast okej det var knappast bättre här ute..




Polen, dag 2

Eftersom jag älskar shoppingen i Polen är ju min favoritsysselsättning där att gå runt i alla stora shoppingcenter och shoppa/fika, love it! Denna dagen åkte vi till Geant, älskar deras New Yorker, så himla mycket fint. Shoppade lite, åt mat, fikade och sedan åkte vi hem och umgicks med morfar.



Ett rätt lugnt shoppingcenter, men väldigt bra är det!


KÄRLEK. Det enda störiga är att man bara får prova 3 plagg åt gången, jag ville typ prova 20..

KFC åt vi på många gånger men det är så sjukt gott!! Ni som inte smakat det, ja ni har gått miste om något.. Deras kycklingar, jisses. Vill ha NU.



Sen fikade vi. Jag praliner & varm choklad, mamma glass.

Outfiten. Skjortan är från Polen, linnet från H&M, ringar från Glitter / London och Thomas Sabo armband.

Precis innan de stängde hann jag köpa jeansshortsen.




Back from Turkey

Mår fortfarande inte så bra, ååh.. Nu blir det film med mamma, vi ska se klart på Muriels bröllop, dock är den jäkligt konstig och dålig haha men när man väl sett 50 min måste man ju se hur den slutar..

Annars så har Alex kommit hem från Turkiet nu :D Så när han kommer hem från flygplatsen blir det msn och då får han berätta allt om sin resa. Varit lite tomt utan hans SMS nu i en vecka, vi smsar varje dag kan man ju säga. Typ gjort det i 2 år nu? Tänk vad bra en data/telefon kan vara ibland, annars skulle man ju inte kunna hålla kontakten med folk som inte bor i närheten av än själv.

Se den inte haha!



Soffan och vilat hela d...

img_6807 (MMS)

Soffan och vilat hela dagen men har fortfarande såå ont. Skulle vilja kolla easy a och never say never med Maja som vi bestämde :( Spelat kort med mamma, vi vann en varsin gång, får se vem som vinner tredje. Nu kollar vi sommarkrysset, kanske sova sen? Eller kanske inte än men puss!




Hemma från stan nu, har...

img_5249 (MMS)

Hemma från stan nu, har en sån fruktansvärd mensvärk så jag vet inte var jag ska ta vägen. Kändes som om jag skulle svimma på hemmakväll. Nu blir det soffan, värmekudde och försöka hålla tillbaka tårarna, usch vad jag hatar detta. Maja frågade om jag vill hem till henne ikväll och kolla film men som det ser ut nu så klarar jag inte av det :( Bra att jag till slut bestämde mig för att inte åka till Helsingborg och kolla på Eric ikväll för det skulle jag ändå inte klara. Vila vila nu så blir det nog lite bättre vid klockan 1 i natt då det är dags att sova, tjoho. Bilden är från Polen, då mådde jag toppen.




Frukost nu sen blir det...

img_6807 (MMS)

Frukost nu sen blir det stan med Maja en runda, inte träffat henne på hela sommaren så saknar Maja!! Hörs sen :)




Polen shopping, del 8

Har velat ha en brun liten väska jättelänge och denna är perfekt! Reserved, cirka 90 kr.




Säljes

Som ni vet köpte jag Carolina Gynnings bok Laura- flickan från havet för några dagar sen och den var verkligen sjukt bra! Men nu när jag läst den en gång skulle jag vilja sälja den för 80 kr. Kostade 168, beställde den från Adlibris.


Den är som ny. Säljes för: 80 kr.

Säljer även detta snygga armbandet som jag fick i julklapp men aldrig använder. Det var rätt dyrt eftersom det är en del berlocker på, kostade runt 300 sa mamma. Det är dock inte silver, helt nytt.

En sko, pärla, klocka som fungerar, nyckel och handväska.

Säljer för 80 kr.

Om ni vill köpa något kan ni skriva en kommentar eller smsa mig om ni har mitt nummer. :)



Stan, fika just nu och ...

img_6807 (MMS)

Stan, fika just nu och de säljer inte länge brownieglass, det förstörde min dag :(




Cute new dress

I tisdags efter att vi hade ätit med Jessica och hennes mamma gick vi snabbt in på H&M och där köpte jag en svart klänning och när jag sedan var på stan med Simone köpte vi en varsin snygg tröja på Vero Moda, inte likadana dock.



Vero Moda, 149 kr.


H&M, 149 kr.




Smycken

Idag har jag passat på att städa bland alla mina smycken, har varit kaos där ett dag. Ni vet hur det är när man är stressad, man ska ta en ring och sen råkar man typ välta ut alla haha? Nu är det i alla fall jättefint!

FÖRE:

EFTER:

Gillar mina små, söta Thomas Sabo askar.

Nu vill jag ha något mer att göra, gillar inte att bara sitta still idag.



London dag 1, del 2 !

Första taxichauffören vi stötte på i London var en engelsk surgubbe som inte ens hjälpte oss med att våra tunga väskor.. Chauffören som körde oss till Marble Arch var dock awesome ! Han var sjukt härlig, skrattade som bara den, så berättade han att vi bara måste börja på primark så det gjorde vi.



Underbara L O N D O N

Primark! Om ni åker till London så MÅSTE ni in på Primark, det ligger precis i början av Marble Arch och affären är enoooooooorm. Som jag berättade i förra inlägget så började jag ju gråta i affären (hemska minne haha). Jo det var såhär att först gick jag och mamma tillsammans men sen skulle hon kolla på kläder till brorsan och då sa jag att jag skulle kolla på accessoarerna och att hon skulle komma dit sen, hon uppfattade det som att jag skulle komma till henne. 40 min gick och ingen mamma! Började gå runt och leta, fortfarande ingen mami, fick panik! Smsade Alex och sa "PANIK, tappat bort mamma, vilket nummer ska jag ringa?!", han bara "din mamma har väl en svensk tele? ring 0046!" jag ringde, hon hörde inte. Jag började storgråta mitt i primark, trodde aldrig jag skulle hitta henne. Sen kommer hon och ser mig gråtande och bara men lilla gumman, varför står du här och gråter?! och gav mig världens största kram, ja det var sista gången jag gick ifrån mamma i en stor affär i London.. Nu skrattar jag åt det men just då var det hemskt. Om jag skulle haft mer tid skulle jag hittar mycket mer i Primark, så himla billigt liksom. Dock är det kaos i affären, jättemycket folk och alla är som galna. Snygga kläder dock!

Mamma på Londons gator.


Oxford Street.

I provrummet på Primark, tänkte först köpa denna men sen nej, har ju en typ likadan fast blå..



Vi åt lunch på KFC men det var riktigt äckligt. KFC i Polen är sjukt gott men inte i London.

Fler bilder kommer!



Stan med Simone

Lite bilder från när jag var på stan med Simone i tisdags. Var jätteskoj att träffas igen, inte setts på hela sommarlovet. Gick runt i lite affärer, båda köpte en ny tröja på Vero Moda, snygga båda två! Sen gick vi till infinity & åt, och så blev det en massa snack såklart.



Jag åt pizza & Simone åt kycklingsallad.

Söta Simone.

Min lugg är så sjukt lång så man ser knappt mina ögon, ska klippas på måndag!


Testade lite olika inställningar på systemkameran, inte lätt att veta vad allt står för haha, men Simone vet ;)



Vad vill ni att jag ska blogga om först?

Sov lääänge! Det behövdes. Nu ska jag äta en sen frukost, men detta vädret gör mig bara trött och seg. Jag blir pigg av sol, och eftersom det är sommar borde det ju vara sol och inte regn och bara allmänt kvavt?


Jag är inte så morgonpigg haha..

Vad vill ni läsa om / se för bilder idag?
-
Cats med Cassandra
- Stan med Simone
- Det nya jag köpte i förgår
- Polen bilder
- Polen shopping
- London bilder
- London shopping

Svara nu ;)



Polen shopping, del 7


Ring från Kappahl i Polen (såå mycket snyggare kläder än i Sverige!!) Okej, jag är aldrig på Kapahl i Sverige men ändå haha..
Tyckte den var cool och typ zebrainspirerad :)



Sommar & sol

Har haft en jättehärlig dag med Monika i Vinslöv. Blev en massa bad & snacka, även lite sol och sen lunch. Annars kan jag ju nämna att min mamma nog tar priset i världens pinsamaste mamma hahah! Men jag älskar henne ändå ;) Jobbar en kille i kiosken, mamma tycker han är såå trevlig så snackar hon alltid medan hon beställer och idag bara "min dotter tycker jag är så pinsam haha" så skrattade han bara och sa till mig "håller du på att dö där borta av pinsamhet nu haha", jag bara jaa det kan man väl säga..! Sen frågade hon efter en sked till sin glass för hon gillade inte träskäden så kommer han ut med en rosa plastsked, haha så sött! Den var faktiskt riktigt snygg ;) Och så fortsatte det.. Jag & Monika höll på att dö haha!





Älskar att bada! Dock var det kallt så det kliar lite i halsen men ett gäng Islatabletter gör susen.


Älskar sommar.

Köpte två klädesplagg igår, fotar de snart och lägger in.



Sol & bad

Blir vinslöv med Monika nu, hoppas det inte är för kallt för att bada..

puss!




BADA?

Vill åka och bada/sola idag !! Det är faktiskt sol och 23 grader så det borde väl funka? Fast jag vet inte, ahh så jobbigt det blev. Detta är ju min sista vecka innan jag börjar jobba.

Hmm, Vinslöv eller inte?




Have a nice evening

Orkar faktiskt inte sitta inne på datorn mer idag, bättre uppdatering kommer imorgon. Hoppas på fint väder för då blir det bad! Första gången på evigheter.


Några veckor sen.

Ha en trevlig kväll ♥



Bilder från idag

Dagen har varit såå bra! Först den glada nyheten angående betyget på Cambridge-examen sen Kstad med Jessica och sen stan med Simone.

Middagen med Jessica, hennes mamma och min mami var jättetrevlig! Skoj att lära känna dig bättre tjejen och vi måste absolut träffas mer. Båda älskar shoppa på New Yorker haha ;) Tack för en skoj lunch!


Jessica och hennes mamma.


Jessica & jag. Min klänning är från London.

Känner mig sjukt trött idag, sov inte många timmar i natt.



Hej bloggen! Är inte he...

img_6807 (MMS)

Hej bloggen! Är inte hemma än, berättar om hela min dag sen, nu är jag ute på en kvällspromenad! Snart blir det allsång på Skansen, Eric ska ju va med ;)




Kristianstad

Nu ska jag och mamma åka in till Kristianstad för att träffa Jessica och hennes mamma. Vi ska äta på rosegarden, hoppas det är gott! Tidsinställt inlägg, så vi är redan där hehe! 

Sen kanske det blir någon affär? Annars måste jag hem och fylla i lite papper till jobbet som jag inte hunnit med en.


Jag, Jessica och Adrian i Kstad för ett tag sen. :)



B B B B :D

JAAAA, jag klarade det! :D :D Fick faktiskt ett B! Vilket är likamed VG, jag är verkligen stolt över mig själv :) Och oj så skönt det känns nu, happy happy girl !

Kommer få ett certifikat sen och även hälften av pengarna tillbaka. Fick 76/100 p, om jag skulle fått 80 skulle det varit A men jag är så sjukt nöjd ändå!! :D

Maja, Josefin, Clara, Faruk smsa mig sen och säg hur det gick ! ♥


Glad tjej!



Klarar jag det?!

Kom hem från middagen för ett tag sen, hur mysigt och gott som helst! Tack för ikväll :D

Jag är så sjukt nervös inför imorgon! Det är nämligen då jag ska få reda på Cambridge provresultaten, ni kommer ihåg det provet jag gjorde på sommarlovet då lärarna från London kom? Om jag får ett D failar jag, C så klarar jag mig. Imorgon klockan 11.00 vet jag. Snälla håll tummarna för mig?


Klarat eller inte klarat? Ja det är frågan..

Update: en halvtimme kvar! Usch vad nervös jag är, ahh :(



Cats ikväll

Börjar bli lite stressad nu! Ikväll ska jag äntligen träffa bästa vän igen :D Vi har inte setts på över 1 månad! Vi ska gå och äta på Cats, åh det ska bli så himla gott och mysigt :) Vi har en massa tjejsnack att ta igen!

Måste dock bada innan & det ska göras NU. Sen välja kläder och sånt.


Sist vi var på Cats, oj det är typ 1,5 år sedan. Små tjejer haha.



Pund

Okeeej, äntligen packat upp allt från Polen! Tog en jäkla tid men nu är det klart. Bara lite London shopping kvar, ehehe jaa.

Ska fota det jag köpte i London med, sen är jag nöjd. Vad har ni för er?

puss!


Med pengar innan London, ahh me like!



En lista full med bra böcker

En läsare frågade om jag inte kunde tipsa om ett gäng bra böcker och visst kan jag det! Så Samaa, och alla ni andra som vill ha tips på bra böcker, här kommer en lista med väldigt bra böcker :)

Laura, flickan från havet- Carolina Gynning
Storlek 37- Denise Rudberg
Tillsammans böckerna- Denise Rudberg
Simon & Sophie- Emma Granholm
Ett nytt liv på köpet- Emma Granholm
Syskonkärlek- Katarina Von Bredow
Shopaholic böckerna- Sophie Kinsella
Bara inte du- Katarina Von Bredow (rätt mycket spänning i boken)
Mitt nya jag- Sophie Kinsella
Tjej 15, kul med knäpp- Sue Limb
När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var- Jessica Andersson (läs den!)
Ego girl- Carolina Gynning
Audrey- Robin Benway
Ursäkta att man vill bli lite älskad- Johanna Tydell
Liv och Lovisa- Emma Granholm
Elsas mode- Sofi Fahrman
Innan jag dör- Jenny Downham
Baristas- Denise Rudberg


2 av favoriterna!



Polen shopping, del 6


Jeansshorts från H&M.



Hard work

Fotat all shopping nu, tog 2 timmar.. Med att klippa bort alla prislappar, hänga in i garderoben och sånt.

Snart kommer en till del shopping, puss!




Polen shopping, del 5

Denna underbara "skinnjackan" hittade jag på Carry i ett köpcenter men tyvärr passade den inte, i Galaxy hittade jag en precis likadan i en bra storlek, glad tjej! Rea var det med, från 399 zl till 109 zl vilket är cirka 250 kr.







Läsarfråga


Svar: Nej det kan man tyvärr inte! Man måste ha en sån speciell kontakt på typ 210 volt, sån med 3 spetsar eller hur jag nu ska förklara det.



Tråk väder

Sorry för bad update! Men efter frukosten åkte vi till onoff, sen handlade, köpte galgar (behövs!) och nyss var jag ute med Anja på en lång promenad. Skoj att catcha upp allt som hänt sen sist. :)

Vädret är bara så tråkigt, typisk Svensk sommar..


Love to you!



Polen shopping, del 4

Ring från Glitter, jag tror jag sett en likadan i Sverige med, fin är den i alla fall.


Den är inte Thomas Sabo alltså haha, fast asken är så praktiskt att fota på :)



Polen shopping, del 3

Denna underbara tunikan köpte jag på Jaquline Rio, de har rätt dyra kläder men nu var det jättestor rea! :D



Älskar att den är lite längre så att man kan ha den endast till leggins!

En läsare frågade om jag inte skulle kunna skriva ut priser på det jag köpte och det kan jag väl, på det jag kommer ihåg. Denna kostade 84 zl, cirka 200 kr.



Hemskt

Det som hänt i Norge är verkligen helt fruktansvärt ! Sjuk värld vi lever i :( Och idioten som sköt 85 ungdomar på ön ska bara få 21 års fängelse?! Vad är det för skit? Han borde få dödsstraff och det direkt. Om man dödar andra, kan man lika gärna få lida själv.

Därför är jag för dödsstraff i vissa lägen, som detta tillexempel! Hur kan man bara börja skjuta omkring sig, jag förstår bara inte.. Det är helt sick. Skänker en tanke till alla drabbade, deras vänner & familj.


IDIOT.



Polen shopping, del 2


Eller ja, shopping & shopping. Fick dessa av morfar och hans fru eftersom de dissade mina supersnygga jeansshorts totalt. De trodde att jag skulle använda dessa istället. Visst till gymmet blir de awesome men ingen annanstans haha..



Carolina Gynning

Började läsa Laura, Flickan från havet igår av Carolina Gynning och den är verkligen sjukt bra och spännande!




Saknade R!

Rabihs nya låt Millionaire, musikvideon är så söt!

När jag såg denna kom jag på att jag saknar Rabih otroligt mycket! Skulle gärna se honom live snart igen :(




Polen shopping, del 1

Köpte rätt mycket i Polen! Så det kommer kanske typ 40 delar haha?

Dessa jeansshortsen köpte jag i Cameau (är inte riktigt säker på stavningen), eftersom jag inte hittar mina andra jeansshorts var dessa perfekta.





De var på rean, allt jag köpte var typ det :)



Polen, dag 1

Stressigt innan en resa som vanligt. Men vid kl (10 kanske?, kommer inte alls ihåg) satte i alla fall jag och mamma oss i bilen och åkte mot Ystad. Stå i kö till färjan, köra in med bilen och sen väntade en 7 timmars lång resa. Sjukt segt ! Hatar åka båt, för det första är jag åksjuk och för det andra är det grymt segt. Vi gick och åt på restaurang, jag spelade bort lite pengar på automaterna (hallå beroendeframkallande!) och sen gick vi till affären för att köpa parfym som Malgosia bad oss att göra. Vi gick tillbaka till hytten, läste lite, sov lite och sen var vi äntligen framme. Bilen till Szczecin och hem till morfar, skoj att träffa honom efter 1 år ! Men inte hans häxa till fru, usch vad jag ogillar henne..


Några av dessa bilderna ska jag använda till mitt projektarbete nu i trean.



Väntar på att köra in på båten.

Hytten.


Oj vad jag fjällade.



Mamma, mamma, världens bästa mamma.


Haha!

Åt middag på den fina restaurangen.

Min middag.

Mammas middag.

Chefen kom fram och frågade om han ville att han skulle ta kort på oss, mamma bara visst! Alla vände sig om och kollade, pinsamt haha!






På väg hem till morfar.



I´m alive

Jaa, jag lever! Har bara haft migrän idag och typ legat och dött på soffan, haha nä men mådde verkligen jättedåligt. Nu är det lite bättre dock!

Ska snart visa er lite Polen bilder :D Kommer nu blanda Polen bilder, London bilder, Polen shopping och London shopping, så att ni får se allt.


Efter havet i Polen, lite fel skärpa på bilden för det ser ut som om jag var orange haha, brun ska det ju va..



London shopping, del 5

I Westfield (shoppingcenter) hade de en Thomas Sabo butik som jag bara var tvungen att checka in. Hittade denna fina berlocken som passar perfekt i mitt armband. Kostade typ 350 kr.




Nej, nu ska jag stänga av datorn för idag. Det börjar åska. Ska kanske kolla film & sen läsa lite. Ha en fin kväll!



Books

Idag när jag och mamma var på maxi köpte jag 2 böcker av Denise Rudberg och FRIDA tidningen. Älskar verkligen Denise böcker, de är hur bra som helst!


Sen hämtade vi ut ett paket med en till Denise Rudberg bok och Carolina Gynnings roman. Nu har jag bra böcker att läsa :D



Fotlänk

Innan vi åkte till Polen gav mamma mig denna underbara fotlänken i guld! Hon köpte den när vi var i Bulgarien för ett par år sedan men har inte använt den så jag fick den. Älskar den verkligen, har haft på mig den 24/7 typ.





London shopping, del 4

Inne på Topshop i London hittade jag detta underbara linnet, åh vad jag älskar det! Färgen är helt underbar med. Love it, love it.





Sovmorgon

Tog en lååång sovmorgon, vaknade lite innan 12 men jag behövde vila ut! Eftersom vi knappt har någon mat i kylen ska jag och mamma åka och handla snart. Sen ska jag börja packa upp.

Men jag tidsinställer ett inlägg, klockan 16.00 kommer London shopping upp :)


Haha jag och mamma i Polen. Sött!



HEMMA FRÅN POLEN!

Hej på er!

Gud vad jag har saknat min älskade, underbara laptop. Märkte verkligen under dessa 3 veckorna hur beroende jag faktiskt är av internet, men å andra sidan måste jag erkänna att det var sjukt skönt att vara ifrån datorn några veckor med, man hinner med så mycket då!

Borta bra med hemma bäst som man säger och det stämmer väl tror jag. Jag har verkligen haft det jättebra i Polen och jag har många fina minnen därifrån. Men efter 3 veckor var det också skönt att få komma hem till vår mysiga lägenhet, och träffa min saknade bror.

Några saker jag saknat;
- min säng !! Den hos morfar är icke så skön.
- badkar
- vår egna toalett
- laptop !!!!
- mammas hemlagade mat (man börjar må dåligt efter 1 vecka med pizza, kfc och annat onyttigt)
- svensk tv
- någon bra film
- att jag kan gå och lägga mig hur dags jag vill.

Morfar och hans fru gick och la sig 23 varje dag och ville att vi med skulle göra det. Ehm nej? Jag är en nattmänniska, funkar inte att gå och lägga sig innan 1 i alla fall.

Okej jag skulle kunna skriva på hur mycket som helst men jag undrar om det ens är någon som orkade läsa ända hit? I så fall är ni ju duktiga ;)

Har shoppat asmycket btw, typ för 7000. Allt jag sparat under året gick bort under 10 dagar i Szczecin, ajdå.

Vi åkte från Szczecin vid halv 11 i morse och kom till Hässleholm klockan 22.30 så både jag och mamma är rätt slut efter 12 timmars resa.


Vår packning, shopping och allt annat vi hade med oss/kom tillbaka med.
Gissa vem som har mycket att göra imorgon? Jag.



Sweden baby! På väg hem...

img_6807 (MMS)

Sweden baby! På väg hem från Ystad nu, hörs när jag kommer hem :)




Shoppig <3

Åker hem på onsdag men har haft det super i Polen! Shoppat rätt mycket om man säger så. Nu käkar vi på pizza hut sen blir det 1 timmes shopping till. Puss!



Shoppig <3

Åker hem på onsdag men har haft det super i Polen! Shoppat rätt mycket om man säger så. Nu käkar vi på pizza hut sen blir det 1 timmes shopping till. Puss!



Kung Fu panda!

Supersnabb update! Är i galaxy nu (stort shoppingcenter), varit på 3D bio med mamma. Nu ska hon till Tyskland, jag stannar hemma sen hinner vi förhoppningsvis shoppa lite! Nu ropar mamma, puss!



Hejda Mielno

Resvaskorna ligger i bilen och nu ar vi uppe hos Malgosia, de dricker kaffe och jag passar pa att vara inne pa datorn.

Idag aker vi tillbaka till Szczecin, kommer sakna Mielno, havet, Shaggy och allting. Alskar verkligen att vara har. Branna har jag i alla fall fatt, en fragade idag vad jag anvander for solkram for att jag far san fin branna, haha tackar jag for :)

Snart ska jag och mamma aka ner till ett cafe snabbt, ar sa sugen pa varm choklad och sen aker vi till morfar. Kommer inte ha tillgang till dator mer, men kan blogga lite ifran shoppingcentret.

Ha det fint ♥




Wi fi

Har hittat wi fi på ett café :D spenderat hela dagen vid havet, helt fantastiskt underbart. Nu har jag druckit choklad och ätit glass, älskar livet här nere. Imorgon åker vi "hem" till Szczecin igen, shopping men jag vill inte lämna havet! Vad gör ni fina läsare?



Love it here

Hej!

Igar akte jag & mamma och shoppade igen, kopte tyvarr inte alls mycket, bara ett par skor och typ en solkram, inte likt mig!

Idag spenderade vi hela dagen vid havet, det var helt underbart, jag alskar verkligen havet. Det ar den platsen jag slappnar av mest pa. Sola, bara stanga ogonen en stund, lasa en bra bok, kolla ut mot havet. Oj jag kan fortsatta i en evighet. Dock badade jag inte idag eftersom vattnet var riktigt kallt, men jag ska forsoka bada imorgon. Solen gick i moln hela tiden, sana stora fula moln :( Sa en massa folk drog hem (hela stranden var FULL idag) men sen kom solen fram igen och det var asvarmt. Har i alla fall blivit brun, i like it!

Imorgon blir det stranden igen, och saklart fika och sant pa kvallarna. Jag vill inte aka harifran!!

Kollade igenom Gosias bilder nyss (far man gora sa haha? Jag tror det ar lugnt) sa slanger in nagra bilder hon tagit.


UNDERBARA SHAGGY! Varldens finaste hund, lovar.

Niko och Shaggy :)


Mammas bastis Malgosia.

Fina havet.



 
Bilder fran forra aret, sott! 

Sa, nu har ni sett lite bilder med. Snart ska jag fa in pa rummet och lasa lite, imorgon ska jag upp kl 8 hade jag tankt, far se hur det gar med den saken! 



Update fran Polen

Lite kvallsupdate sadar. Vi har precis grillat och nu sitter alla dar ute (mamma, Malgosia, hennes man, deras kompis och min barndomskompis Nicodem men det var sa kallt och myggen ar i farten sa jag gick in istallet.

Har fatt lite farg idag, me like! Imorogn blir det nog paus fran havet en dag, vi ska in till stan, noppa ogonbrynen, kanske aka in till ett shoppingcenter igen och lite sant. Sen blir det stranden igen lordag, sondag och lite pa mandag innan vi aker hem, da hinner man ju sola lite till!

Badade forresten idag, 17 grader i vattnet = KALLT! Men man vanjer sig efter ett tag ;)


Har var vi och shoppade igar, sorry for liten bild men hittar ingen storre pa google.

VARMA HALSNINGAR FRAN POLEN.

Har btw kopt en Swarovski ring, ahh sa underbar den ar.



Havet

Sol blandat med moln idag men det sags ju att det ar sant har vader som gor att man blir mest brun?

Mamma ska bara dricka upp kaffet och sen blir det havet. Idag ska jag ge mig pa att bada ;)



MIELNO

Heej!

Blir nog inte sa bra uppdatering som jag hade hoppats pa, de har ju datorn hemma hos sig och eftersom de gar upp vid 5 varje dag kan jag ju inte sitta har halva natterna och stora men nu kommer lite update.

Idag vaknade jag upp vid 9 och mottes av ett gratt vader, usch sa trakigt! Men vid klockan 12 forsvann alla moln och det blev sol men den forsvann lika snabbt igen. Vi gick ner till stranden anda, man blir ju fortfarande brun vid havet, trots moln. Satt och laste lite, doppade fotterna och sen akte vi till en stad i narheten och shoppade i ett stort center. Vet ni vad? JAG HAR HITTAT MIN STUDENTKLANNING! Den ar sa himla fin, love it.

Imorgon blir det havet, tidigt pa morgonen. Kanske aka och shoppa sen, beror pa om Malgosia har tid och sen pa kvallen blir det forhoppningsvis grill. Hoppas pa fint vader med.


Hittade en bild som jag tog forra aret pa google haha, ja bild i repris da :)

Nu ska jag nog sova snart, sa att jag orkar upp imorgon;
Hur har ni det i Sverige? Hur ar vadret?



POLEN!

Heej alla :D

Nu befinner jag mig i Polen, vi kom sent i lordags. I sondags akte vi och shoppade till Geant nagra timmar, vi borjade lite lugnt sadar. Igar blev det ett annat shoppingcenter, har redan hittat lite fint faktiskt. Joo mamma kallar mig shopaholic.

Idag tog vi bilen och korde till Mielno, typ 200 km men det gick ratt snabbt. Mammas bastis driver ett hotell har vid havet sa har ska vi vara till mandag. Hon har dator = en lycklig Caroline Antligen dator haha..

Det ar ratt varmt har idag men det ska bli riktigt fint vader fran och med imorgon. Jag kan blogga harifran pa kvallarna lite, awesome! Nu sitter mamma och pratar tjejsnack med Malgosia, kan ju tanka mig att man har mycket att ta igen som bastisar efter ett helt ar ifran varandra ;) Snart ska jag och mamma ga ner till en restaurang inte langt ifran och ata middag. Sen ikvall ska vi ut pa stan. Mielno ar ett turiststalle, sa det kanns som solsemester haha, ni vet marknader, mat overallt, sma affarer, musik osv. Det ar for sent att ga till havet idag men fran och med imorgon steker vi :D

 
Bild fran google men sahar ser det i alla fall ut har.

Vi hors senare, puss puss!



Sitter på Restaurangen ...

img_6807 (MMS)

Sitter på Restaurangen på båten nu, den har inte åkt än. Är hungrig så ska bli gott med en middag :D Polen baby!




POLEN IDAG!

Har strax packat klart, halv 12 ska vi åka mot Ystad för att sedan ta båten till båten. Hatar åka båt, så sjukt drygt! Sen ska vi köra till Szczecin, framme typ vid 22 ikväll.

Den 5 ska vi till havet så då kan jag blogga från Malgosias dator som jag gjorde förra året :D Hos morfar kommer jag typ dö utan dator! Buhu..




Galaxy

Inte packat klart på långa vägar! Men vi åker vid halv 12 imorgon så om jag går upp klockan 9 hinner jag packa lite till då. Nu ska jag bada, tvätta håret, raka benen & sånt. Vi ska ju faktiskt till havet 1 vecka med :D


Ett av mina favoritställen på hela jorden! Största shoppingcentret i Szczecin, och jag är i sjunde himlen. Hmm shopaholic jag vet, but i can´t help it.



PIZZA HUT & KFC

Något jag längtat efter i Polen är maten!! KFC och Pizza Hut är det bästa jag vet. Gud, jag vet inte hur mycket pizza jag äter när jag är där men det är ooootroligt gott. Ni som aldrig ätit på Pizza Hut, synd om er! ;)



På söndag ska vi shoppa i Geant så då blir det KFC till lunch och sen ska jag beställa hem en pizza, ehehe.



Packa nudå!

Börja packa nu kanske? Mjoo, en rätt bra idé!

Men hur sjutton packar man för 3 veckor?! Jag har aldrig varit borta så länge, så typ halva garderoben eller så?

Kom typ nyss precis hem, trött & svuvan går mig på nerverna.


Puss till er!

Nu ska jag till förrådet och ta ut resväskorna, tjoho..



Kaffe till morfar för 6...

img_6807 (MMS)

Kaffe till morfar för 650 spänn, normalt mamma.. Och en fett dyr kaffebryggare, okaj.




Finaste plagget som jag...

img_6807 (MMS)

Finaste plagget som jag köpte i London är på, ni ska få se bättre bilder sen. Säger bara att jag är in Love i världens finaste shorts! Nu blir det stan.




Till stan!

Stan nu, har en massa ärenden att göra. Varför är det alltid så innan en resa? Men det är ju Polen så jag känner mig lugnare med packningen än vad jag gjorde innan London. Vi har ju bilen med oss så kan i princip packa hur mycket jag vill. Det kommer dock bli en seen natt.


Yes, det har övergått till brunt nu!

Puss på er!

Jag (vi) ska bland annat;
-handla
-tanka bilen
-åka till onoff och köpa present till morfar (sån cool kaffemaskin you know)
-växla mina mynt
-packa
-tvätta håret
-tvätta
-städa bilen
-apoteket
-handla ännu mer
-ännu mer ärenden på stan.

BÄST ATT SÄTTA IGÅNG.



Polen imorgon!


Imorgon åker jag till Polen! Ska bli skönt faktiskt. Projektarbete, träffa morfar, havet en vecka och shopping. Låter bra va?

Idag har jag 100000 saker att göra, jisses har inte ens börjat packa.