slide show

Värme

Åh, shit så varmt det är. I vår lägenhet har det varit 30 grader hela dagen! Jag klarar inte av sån här värme. Om det är varmt vill jag bara bada, bada.

Jag hoppas verkligen Cypern resan blir av, annars blir jag väldigt ledsen ♥

Är det såhär varm i hela Sverige? :o



:(

Hellu,

För det första vet jag inte ens om Cypern blir av :( På grund av en anledning.. Väntar någon dag till och ser. Jag hoppas verkligen att det blir av, för som jag har längtat! Det var ju det jag såg mest fram emot på hela sommaren. :(:(

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.

Ciao sålänge ♥



Kvällspromenad.





För ett tag sen blev jag väldigt sugen på Pan Pizza haha, så det blev dra till kvantum och köpa en. Köpte även en Sandwitch, men har de ändrat det där kexet? Det var ju helt hårt..! Nu är jag i alla fall mätt och belåten ;P



Nytt


Puma tröjan från laredoute.se passade bra, så den behöll jag (:

2 till saker jag köpte på väla förra veckan

Linne från Gina Tricot. 99,50 på rean

Brills från Gina, kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle köpa dessa rosa eller vita. Fast blev rosa, 79 kr



26 maj 2009


Idag kom klassbilden från utklädningsdagen i maj :D
I like this pic, 9d ♥



Ashley Tisdale, blond vs brunett

Ashley Tisdale har hängt på den senaste trenden i kändiseliten, nämligen färga sitt hår till brunt.

Hiss eller Diss? Vad tycker ni? :)




Old times

Hittade lite bilder idag. Gamla tiden det :)


mamma och en pytteliten jag för typ 16 år sen (a

bror, jag och mamma vid mormors grav ♥

babygirl

jag och min rosa cykel haha

jul tider på dagis ;p Susanne och Cindy, världens bästa ledare !



Ändrade planer

Hejsan ♥

Vi har ändrat våra sommarplaner lite. Jag och mamma skulle åkt till mammas bästa kompis som har typ ett "hotell" vid havet, men nu ska vi inte det. Hon har ändå så himla mycket jobb där eftersom det är högsäsong, så det skulle ändå inte finnas tid att träffa henne och så. Lite synd, för mamma skulle också gärna träffat henne eftersom det är hennes bästa vän. Oj tänk att ha sin bästa vän i ett helt annat land och inte ens träffats 1 gång om året. Det skulle inte jag klarat!

Så eftersom vi inte åker dit så stannar vi i Polen kortare än vi hade trott. Vi skulle hem den 30:e (åker 18:e) men det är alldeles för länge. Bo med min morfar och hans fru det är inte så lätt det. De är inte vana vid att det är barn hela tiden där osv, så då blir det lätt lite små tjaffs. Vi funderar på att åka hem den 26;e, men det är kanske lite kort? Bara en vecka typ, och mycket att göra.

Aja, har till imorgon att bestämma oss för då måste vi ringa och boka om.

Nästa år ska vi i alla fall till havet i Polen, för då blir det ingen utomlandsresa. Så svensk och polsk sommar nästa år ;d
Liseberg bland annat. Det kommer säkert bli bra.



Veckans fråga

Hade tänkt att börja med veckans fråga, så varje lördag kommer det en ny fråga.
Och kom igen, alla svarar nu? (:

Vilken skostorlek har du?

Själv har jag oftast 41, ibland 40 ♥


(bild från google)




Väla shoppingen

Väla med mamma var mycket trevligt :) Fast det tar ett tag att åka till Helsningborg, vad kan det va kanske 70-80 km men till sist kom vi fram. Vi var där tills de stängde och sen åkte vi hem. Fikade och sånt också. Skor och kläder blev det. Jag älskar shoppa :D


bikini överdel från gina tricot 79,50

boll som stutsar på vattnet typ från intersport 50 kr, btw tack Semir att du kastade så hårt idag så den hamnade i sjön haha smart !

jeans shorts från gina tricot, äntligen har jag hittat ett par (y)

lägger in resten imorgon ♥



Vitt med blommor


Klänninge från nelly.com kom igår och jag ska nog behålla den. Lite somrig sådär och passar väldigt fin när man blir lite brun. Kort är den som sagt, men självklart till leggins. (Bilden är tagen direkt efter att jag hade varit och badat i onsdags, därför min röda nästa haha!)

Tycker ni jag ska ha denna klänningen på Klaudias bröllop på lördag? JA/NEJ
Vote, vote :D



Städning !

Hejsan ♥

Jag ska uppdatara bättre, promise!

Lite innan 5 kom Violetta och Semir, och jag hann typ bara slänga in lite kläder och så i garderoben, får fortsätta imorgon. Så var det här till ungefär 12 på natten, sen tog vi vår bil och hjälpte med att köra hem alla sakerna hon skulle ha med sig hem eftersom det inte fick plats i deras bil. Idag städa nämligen mamma och Violetta hela förrådet, (även jag och semir hjälpte till;))något som vi tänkt att göra väldigt länge men det har aldrig riktigt blivit av. Så många saker som vi hade i vårt förråd, det är helt sjukt! Men det blir väl så när man bara slänger in lite då och då ända sen jag var liten. Massa badbollar, små skor, resväskor och ja verkligen allt ;)
Och nu är säkert Semir sjukt trött efter allt bärande? Bra att jag slapp bära haha, men killar är starka ;D

Innan dess åt vi en god middag och fikade också (:
Sen spelade jag och Semir kort och sånt.


tårta, såg god ut men jag gillar inte cakes ;d
men frukt det gillas.

lite stökigt va (a

(y)

ja, detta tog de då med sig hem, ge till alla barnen på området eller haha,
nu har vi typ det snyggaste förrådet, Violetta har skills ;)

Nu ska jag snart sova, trööött.
Imorgon hoppas vi på fint väder, för då blir det bada. Typ sista gången innan Cypern dåja.
9 dagar kvar !



Fredag

Hejsan, sorry för världens sämsta uppdatering, men har inte alls varit inne på datan typ. Snart kommer Semir och Violetta och jag har fortfarande inte stätat ett dugg. Har typ 15 minuter på mig och på den tiden ska jag hinna städa undan i alla fall liiite på mitt rum för mer hinner jag inte, byta om, hjälpa mamma packa upp det vi köpte på maxi och mycket mer.

Ehh, ja lycka till ;)

Bäst att sätta igång, ha det bäst!



Popstjärnan Michael Jackson är död!

Michael Jackson är död! :o

Han avled på sjukhus i Los Angeles efter att han hade hittats i sitt hem utan att andas. Troligen av en hjärtattack. Han blev bara 50 år gammal.

R.i.p



Kan tänka mig att tusentals fan kommer vara riktigt ledsna nu. Trots att jag aldrig gillar honom precis så var han ju en stor popkung!



I´m alive

Ja jag leveer! Typ haha.. Var inte hemma förens vid halv 10, och nu är jag så sjukt trött så det är inte sant. Trodde inte att shopping kunde göra en så sjukt trött. Att springa in och ut från affär till affär och prova massor av kläder det är mycket ansträngande ska jag säga.

Jag hittade i alla fall 1 par skor och sen massvid med fina saker inne på Gina Tricot. Jag orkar verkligen inte fota det idag, så lovar att lägga upp imorgon. Städa på mitt rum måste jag också, mina kläder ligger typ utspridda överallt i lägenheten och min säng ska vi inte ens snacka om ;) Men jag vet inte om jag pallar det idag, aja jag måste snart sova. Imorgon kommer Semir och Violetta hit. Ahh måste verkligen städa.  

xo C



Väla

Hejsan!
Idag måste jag ta en paus från all sol för mina armar svider som tusan! Det blåser även rätt mycket här idag, så det passar bra. Men istället blir det Väla med mamma :D Rätt spontan idée från mamis sida och jag gillar den såklart. Jag älskar Väla, sist vi var där hittade jag en massa fint. Och nu är det ju rea överallt så nåt fint hittar man säkert =) Fast Helsingborg ligger ju en bit härifrån, men vi tar bilen så det borde inte ta så mycket mer än 1 timme.

Kommer hem ikväll, kanske runt 8-9 så vi hörs då och tack till Semir som spelar in Blue Water High till mig. Bara för att jag älskar det och inte vill missa ett avsnitt haha (:


Bild från oktober när jag&Klaudia var på Väla ♥



Hot day

Idag var jag som sagt och badade med Sofia i Vinslöv :D massa kul!

Vi hämtade typ Sofia lite innan halv 2, sena som alltid (a Sen åkte vi dit, väldigt mycket folk och solen stekte på. En hel dag med sol&bad härligt det. Och jag älskar verkligen vädret, så himla fint. Brun blev man också :D me like, och Sofia brände sig lite, stackaren ;) men brun blev hon också!


nån som vet vad den blåa saken kan vara? :P


haha peace

Sofia


yes, lite färg har man allt fått, och min näsa ska vi inte snacka om. Jag lyckad alltid bränna den haha (n)


innan vi skulle hem ♥

Solen har gjort mig helt slut, sjukt trött så ska nog snart sova.



Sol&bad

God morgon!

Skulle egentligen gått upp lite tidigare idag, men 11.30 får väl duga. Ska alldeles strax äta frukust och vid 1 ska jag träffa Sofia och då blir det sol och bad i Vinslöv. Det kommer bli kul :D Ska försöka bli lite solbränd också, vill inte vara så blek innan Cypern.

Solen skiner också och inget moln i sikte som förra gången haha. Fast det blåser tydligen lite, men det gör nog inte så mycket.

Jag har varit i Vinslöv och badat så sjukt många gånger genom åren. Mamma har alltid åkt dit med mig när jag var liten, thanks mami (:

Nu ska jag snart packa ner strandväskan och sen dra iväg. Hörs senare ♥



Bikini style


Köpte en ny bikini idag, 12 dagar kvar till Cypern nu så det passar perfekt.
Vita och svarta ränder och 2 små guldhjärtan uppe (syns kanske inte så bra på bilden)
99 kr från Lindex



Dagens outfit

Ingen super bra bild, men aja :)


♥ linne från H&M
♥ vita jeans från halens.se
♥ kofta från Esprit

Lite brun har man allt blivit eller mest röd kanske, men imorgon hoppas jag på mer färg för då blir det bada med Sofia och kanske Cassandra? :D Hur blev det med biljetten btw, följer du med? <3 smsa eller nåt när du ser detta!



Shopaholic

Hejsan! Solen fortsätter skina och det gillar vi :D

Solade lite idag, fast molnen kom och täckte över solen igen. Kan inte alla moln bara försvinna? Idag har jag varit på stan med mami en snabb runda och sen maxi och handla. Och herregud så lång tid det tar att handla, och dyrt är allt också, ett äpple typ 8 kr ;o


köpte ett linne på Vero Moda. 78 kr.

Nu ska jag äta, puss



New stuff

Även detta från H&M


rosa sommar klänning, perfekt för varma dagar. 98 kr

sjal för svalare kvällar. 79, 50 kr

linne, 29,50!

H&M är perfekt under rean :D




Årets första dopp

Hejsan ♥

Förlåt för världens sämsta uppdatering, men har inte alls haft tid med datan idag. Vi visste inte riktigt om det skulle vara fint väder för att bada, så gick och la mig i solen en stund, men sen blev det ändå Vinslöv och bada. Härligt det. Årets första dopp blev det. Så det är därför den dåliga uppdateringen. Men vädret har varit lite lurigt idag och när vi var i Vinslöv var det ett stort moln som täckte hela solen så det blev väldigt kallt, men badade ett tag i alla fall.


jag och Anja låg och solade tills det kom ett stoort moln och täckte över hela solen, såhär fortsatte det hela dagen :(

badaar, synd bara att det var fett kallt i vattnet eftersom inte solen var framme. Så jag gick upp efter ett tag ;o


haha Anja,


när jag kom hem såg jag att jag hade fått lockigt hår....

...men det gjorde inte så mycket, för jag gillar lockigt hår :D fast det var inte så lätt att kamma ut sen ska jag säga.
Lockigt eller rakt, vad skulle du helst haft?

Lite färg fick jag också. Jag har ganska lätt för att bli brun och det är jag mycket glad för. Så några få timmar där det inte var sol hela tiden räckte för att jag skulle få lite färg på axlarna, armarna och ansiktet (y)

Nu ska jag leta upp min laddare till min ipod, ciaoo!



Varmt?

God morgon, jag är uppe ! :D

Ovanligt va haha? Gick upp vid 11 idag, yes. Var precis ute och kollade vädret, visst det är sol men det blåser lite och jag vill ju äntligen bada.. Hmm jag får se men tror inte att det blir något av det idag, men om jag ska hålla på såhär och typ kräva 25 grader och bara sol då kommer jag ju aldrig få bada :(




Lite av shoppingen

Så nu kommer äntligen lite av det jag köpte förra veckan. Allt från H&M ♥


prova kläder, jag älskar verkligen att shoppa!

denna tröjan köpte jag. 129 kr

haha detta kanske låter helt crazy, men när jag såg denna söta tröjan var jag bara tvungen att köpa den. Så sjukt liten och söt. Kan ju komma till användning någon gång i framtiden, och bara 29, 50 kr så varför inte :D

Resten kommer upp imorgon!



Yesterday

Igår kom Violetta och Semir hit vid halv 4 tiden, jag satt såklart vid datan när det plingde på dörren, så fick stänga av den snabbt och springa in på mitt rum och byta om ^^

Men dagen var mycket trevlig. Jag och Semir satt och spelade kort i evigheter haha. Vi skulle se vem som vann flest gånger, och det var det han som gjorde, attans också. Det var tur inte skicklighet som du sa haha ;) Sen satt vi och snackade och massa sånt. Åt god middag som mamma hade lagat gjorde vi också.

Sen efter middagen var Violetta så mätt och ville röra sig så hon fick för sig att börja städa vårt hus. Dammade av en massa hyller i vardagsrummet och där stod det massvis med saker. Jag har typ inte städat och kollat vad där finns på evigheter! Massa småsaker som jag inte ville ha och hon tog hem några väldigt fulla kassar med olika saker. Så nu är där väldigt fint :D Sen gick hon även in och städade på mitt rum, tackar för det :) Städa är inte riktigt min grej, det finns mycket roligare saker att hitta på. Tycker ni om att städa?


fika time

jag lyckades fånga Semir på bild och det är minsann inte det lättaste ;D


Semir&Violetta. Btw så har Semir blivit sjukt lång ;o jag känner mig väldigt kort (a



00.24

Idag var Semir och Violetta här, det var riktigt kul :D men mer om det och bilder kommer+shoppingen. För nu har jag så lågt blodsocker, bara 1.8 så sitter här och är blek, helt varm och helt snurrig :(

Så vi hörs imorgon ♥



Snyggaste brännan

Läste precis Kenzas blogg och hon la upp en bild på brännan hon hade fått, shit vad fin! Kolla in själva www.kenzas.se
Jag vill också vara så brun. Ojoj vad jag ska sola på Cypern, måste bli brownie (a


Jag för typ 4 år sen, just efter Kreta resan. Så brun vill jag va nu!
Grekland måste verkligen ge den snyggaste brännan ever ♥




Lördag

Hejsan,

Jag måste börja gå och lägga mig tidigare helt ärligt, det funkar inte att somna efter 3 varje natt. Man är sjukt trött sen. Hur ska jag orka gå upp till frukusten i Cypern om 16 dagar? Jag kommer snooza på mobilen och somna om varje dag haha lovar!

Idag klockan 4 kommer Violetta och Semir hit, länge sen nu. Så måste städa undan på mitt rum lite nu innan de kommer.

See ya later ;)


Violetta och Semir på flygplatsen innan Spanien förra året.
Det var en rolig vecka det (:



Milow


Jag älskar denna låten, kan lyssna på den heela tiden ;D



Midsommar 09

I början trodde jag inte att det skulle vara så kul idag, eftersom det bara var typ vuxna och så vidare. Men det blev mycket roligt till sist :D När man hade lärt känna fler och så. Visst ingen i min ålder, men tjejen som ska börja 5;an nu efter sommaren var ju riktigt snäll. Även 3 andra mindre killar, typ 7-12 år.

Vi spelade kubb, lekte, åt en massa gott, grillade och så.


grill dags





konstigt väder alltså. Ena sekunden regnar det mycket och sen är det sol. En liten stund åskade det också. Men eftersom vi precis hade flyttat ut allting var det inte lönt att flytta in igen haha

grilla marshmallows, yammi

sen blev det glass och jordgubbar och shit så mätt jag är..
det blir väl så när alla har något med sig som glass, kakor, grillat, jordgubbar och allt möjligt.

vid tio stack jag hem och bytte om eftersom det blev lite för kallt. Så klasströjan åkte på


sen spelade vi wii som jag aldrig spelat innan, men det var kul :D

Så tack för en trevlig midsommar allihopa, nu är klockan halv 2 igen, hmm. Jag är trött så ska bara duscha snabbt och sen sova. Natti ♥




Dress&Paul Frank

Beställde hem detta från nelly.com idag


Klänning 449 kr, kort är den men kommer nog passa perfekt till leggins.
Hade tänkt att ha den på Klaudias bröllop om den är fin.

Flipflop Paul Frank, 189 kr.



A day outside


4 små bilder från igår. Som sagt vi älskar blåsa bubblor haha ;D
Hemma en liten stund nu. Alla andra sitter hos grannen och äter, men sill, potatis och allt vad man nu äter på midsommar är inte riktigt min grej. Gillar inget av de och det finns typ ingen i min ålder där. Snart hoppas jag att det blir grill.

Aja hörs sen :D



Trevlig midsommar!

Idag ska vi fira midsommar hos en av våra grannar. Det skulle typ komma 20 personer och jag känner nästan ingen.. aja det kan säkert bli trevligt ändå. Grilla ska vi i alla fall göra och det är ju aldrig fel :D

Vet inte riktigt när jag kommer hem, men det blir väl nångång ikväll, lägger upp shoppingen då.


kladdkaka med riven marabou choklad ovanpå. Gott ^^




Hallo

Halloj bloggen! Allt bra med er? :)
Själv är jag riktigt trött, gick och la mig vid halv 4 så det var lite svårt att komma upp imorse. Igår var jag ute med Anja i typ 1 timme, vi blåste såpbubblor haha. Det älskade jag göra när jag var liten. Så resultatet blev en massa bilder, nämligen 70 st. Så jag hade tänkt sätta ihop ett kollage med 4 av bilderna, men eftersom redigeringsprogrammet picnik.com vägrar samarbeta med mig just nu så kommer bilden lite senare idag.

Sålänge kan jag ju visa vad jag shoppade igår. Ska bara fota det snabbt. Men först ska jag äta en varm macka.
Regnet öser ner här, usch vilket väder på midsommar..

Ha en trevlig midsommar everybody ♥



Lite bilder från igår

Kom till Cassandra vid halv 10 på kvällen, jag kommer aldrig i tid haha, men åkte ju till kvantum och köpte glass till oss innan så därför ;D Det blev en mysig kväll med film, godis, glass och prat. :)

Vi började med att kolla på Jack and Jill vs the world, jag tyckte filmen var väldigt bra. En romantisk komedi, sånt är alltid kul.


Sen kollade vi på Another Cinderella Story, även det en mycket bra film.

Cassandras tv hade typ gått sönder, så vi kollade på datan istället ^^

candy



Cassandra&Caroline


här var klockan typ halv 2, så det är därför jag ser liiite trött ut.

Trevlig kväll i alla fall ♥

Jag får btw typ sinne på bilddagboken, det är nåt fel med sidan hela tiden, man ser inte ens bilderna man laddat upp, bara en vit ruta. Ahh! Och picnik funkar inte heller :P

update: nu funkar bdb igen, yes.




090618

Ojoj, det blev en sen natt igår. Jag somnade inte förens vid halv 4(!!) i natt och vaknade vid 12 (a Nu är jag pigg igen, fast vaktmästaren väckte mig med sin dumma maskin som han körde utanför vårt fönster i typ 1 timme ;o Vädret är inte lika fint idag, när kan man äntligen bada? Aldrig ser det ut som. Imorgon är det i alla fall midsommar, jag brukar aldrig fira det på något speciellt sett, men grilla är väl alltid lite trevligt :)

Nu ska jag äta, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Drar nog till stan en snabb runda och kanske hänger med mamma till maxi, har inget bättre för mig haha ;D



Filmkväll (:

Kom typ precis hem från filmkvällen hos Cassandra, mycket trevligt (: Vi kollade på film, åt godis och pratade :D men mer om det och bilder kommer imorgon. För idag är jag för trött för att ladda över bilderna till datan hehe..
Men på hemvägen, fyfan säger jag bara! Alltså du är ju inte normal..vad är ditt problem egentligen? ;s Får man inte ens prata i telefon med sin egen mamma utan att det ska störa dig? Skrika är det enda du är bra på. Du är inte värd mina tårar! Tack och lov att jag har en mamma som jag älskar över allt annat, du är verkligen bäst. Jag älskar dig ♥ En mamma som verkligen bryr sig och en pappa som totalt skiter i en och bara får mig att gråta. Ja vad säger man.
Nu ska jag typ snart sova klockan är redan 02.00 på natten, men jag är rätt pigg. Vi hörs imorgon ;D



Sunny day

Bloggen har inte alls funkat på hela dagen, nått fel med blogg.se så hoppas att det funkar nu? Idag har det i alla fall varit mycket finare väder, det gillas. Fast fortfarande lite för kallt för att bada, men gick ut och solade ett tag. Inte för att jag blev särskilt brun eller så haha.

Annars har det inte hänt så mycket idag, sitter här och snackar med Otto på msn nu, alltid trevligt (:

Nu ska jag gå och hitta på nått. Pusshaj ♥



Midsommar planer

Och på midsommar händer vad allihopa? :D




Adidas&Puma

Idag klickade jag hem lite kläder från www.laredoute.se


linne från Puma, ca 140 kr efter rean

väska Adidas, 375 kr

tröja, Puma 382 kr

Borde komma inom 2 veckor :)



Lite databeroende kanske

Nu är Caroline trött och ska sova.. Jag vill inte vara uppe så jättesent nu på sommarlovet och gå upp lite tidigare, men såklart kan jag inte det för jag är typ fast vid datan. Jag måste på riktigt vara databeroende alltså. Hur ska jag klara mig i Polen i 2 veckor utan data? :o Men det har gått alla andra år, så varför inte detta? ;)


min bärbara data=min bästa vän? Typ lite sådär ja. (dock inte samma som på bilden)

God natt och sov gott alla söta nattugglor som fortfarande är uppe ♥



Cypern

Idag skulle jag egentligen legat på playan i Cypern och stekt, men jag och mamma ändrade ju datumet till den 6 juli istället, visst skulle det vara skönt att komma bort från detta väder i Sverige nu, men jag tror det kommer bli ännu roligare och framför allt varmare i juli. 3 veckor kvar, jag längtar :D

Har nån av er varit i Cypern innan?


Ayia Napa



Pool bilderna

Nu kommer det lite bilder från i fredags då hela klassen var bjudna hem till Josefin för att bada i hennes pool, äta glass och så. Mamma skjutsade mig och Mollie till Stoby där hon bor vid 12 tiden. Det var inte så jättemånga som kom, men de som var där var jag, Mollie, Carolina, Amanda, Isabelle, Sassa, Jonna, Eleonor Victor, Oskar, Martin, Fridolf och Josefin såklart ;D Det regnade riktig mycket den dagen, men alla utom jag badade. Jag ville inte bli sjuk, om det skulle vara varmare och inte regnat skulle jag absolut badat för alla verkade ha väldigt kul. De badade typ i 1,5 timmar och sen efter gick alla in till Josefin, åt glass, snackade och hade allmänt trevligt. Kul att träffa er i klassen igen.

Enjoy the pics;


här badas det för fullt ;)



sen tyckte Carolina att det blev för kallt så hon gick upp :P




sen hoppade alla bomben och jag fotade ofc (y)


'
haha Martin ;D

jag under paraply ^^




lite senare, inne hos Josefin


nu kommer några av Mollies bilder hon tog under vattnet, grym kamera det där!

Carolina

Oskar

Mollie

Victor

Martin

Isabelle


haha på bilden =)

tackar för en trevlig dag everybody :D



Privileged

Nu ska jag kolla på den nya serien Privileged som börjar på kanal 5 klockan 7 ikväll. Den är av samma skapare som Gossip Girl, då kan det inte bli annat än rätt, eller hur? ;) Vi hörs efter.

Ska du kolla?



update: åh vad Privileged var bra! En ny favorit bland mina serier i alla fall.



Bröllops duellen & Vera Wang

Igår kollade jag på filmen Bröllops Duellen. Jag tyckte den var väldigt bra, en sån där feel good film. Såg aldrig den när den var på bio, så den går lika gärna bra att kolla på hemma =)


Filmen handlade om bästisarna Liv och Emma. De har, enda sen de var små drömt om ett juni bröllop på The Plaza och nu när båda är förlovade är bröllopsplanerna i full gång. När det sker en dubbelbokning och deras bröllop kommer på precis samma datum, plats och tid börjar bråket. Den var väldigt underhållande faktiskt och visar hur man från bästa vänner helt plötsligt kan gå över till värsta fiender. Och att vänskap till slut är det viktigaste av allt.
 
båda hade på sig väldigt vackra bröllops klänningar från Vera Wang.
Vilken tycker ni är finast?

själv tycker jag att denna var vackrast! :)



Lördag och rip min favorit hund Mollie :/

Min lördag har bestått av;

en snabb runda på stan, där jag hade på mig detta

sen var jag med Anja lite. Och sen gick vi ut med Jack ;p

flower power

och när vi gick förbi huset där Mollie bodde fick vi reda på att hon hade dött :(
min lilla söta favorit hund ! :/ Vi hade ju till och med döpt rundan efter henne "mollierundan" och nu finns hon inte mer. Vem vet dom kanske köper en ny Mollie i framtiden, men jag kommer sakna dig underbart söta hund ♥

Sen blev det tv kväll. Kollade lite på sommarkrysset, hoppades på att vinna lite pengar haha, men det gick kanske lite mindre bra. Sen kollade jag på film. Bröllops duellen, mer om den kommer imorgon och då även bilderna från klasssaken. Mollie (inte hunden då :p) skickade precis massvis med bilder från gårdagen och jag är för trött för att lägga in de idag så därför kommer de imorgon för nu ska jag sova.

PUSS OCH GOD NATT (:




R.I.P Therese



Detta är så hemskt, jag fattar mig inte på människor. Var är världen på väg egentligen?!
Den 15 åriga tjejen Therese var på väg hem efter en fest i skogen med några klasskompisar och sen blev hon mördad av en tjej och kille i 16-års åldern. Hur kan man bara göra någon sånt?

Vila i frid Therese. Här hittar ni Therese blogg, lämna gärna några ord!



I´m tired..

Gud så trött jag är, det måste vara vädret för jag orkar verligen inte göra någonting! Haha Emelie, jag köpte ingen melon idag :( på marknaden fanns det inte heller såna som jag gillar ;o

På maxi blev det i alla fall Ben&Jerry´s och en bok (: Pamela Andersons Star, den verkar rätt bra.
Anja kommer nog snart en stund, skulle egentligen bara vilja sova men har inte träffat henne på 1 månad ändå om vi bor typ 50 m ifrån varandra, så vi hörs ♥



Today

God morgon! ♥

Vädret är lika tråkigt idag som alla andra dagar. Det bara regnar och är grått. Är det inte för tråkigt? Jag och mamma skulle egentligen åkt till Cypern nu redan på måndag, men vi ändrade datum till den 6 juli istället och jag börjar ångra det lite för det är ju så dåligt väder här nu så det skulle vara väldigt skönt att komma bort till solen, men i juli kommer det vara ännu varmare i vattnet och det är ju bra!

Snart ska jag till stan med mami en snabb runda, jag vill köpa melon på marknaden haha. Jag är beroende av det och i affären finns bara äckliga. Sen ska vi till Maxi, och jag ska köpa en bok.

Vi hörs sen. Då lägger jag upp bilder från gårdagen =)



Vinnaren av talang 2009



Vinnaren av talang 2009 blev magikern Charlie. Grattis!
Jag tyckte det var rätt som vann. Hans nummer kanske inte var det bästa just ikväll, men han är grymt duktig.

Vad tycker ni? :)



Bilder från Klaudias studentfest

Okej, jag vet att jag har varit riktigt seg med att ladda upp bilderna från Klaudias studetfest, men här kommer de. 1 vecka senare haha ;)


Festen var klockan 6 i en väldigt stor lokal i Stoby. Klaudia hade bytat om till en jättefin klänning som jag gillade väldigt mycket. Det var inte alls mycket folk när vi kom och jag trodde att alla redan skulle vara där eftersom vi kom vid 20 över 6. Sen kom det mer folk, men det var 10 personer som inte kom. Riktigt dålig stil tycker jag eftersom de inte sa till innan! Synd om Klaudia också för jag skulle inte blivit glad om 10 personer som sa att de skulle komma inte kom till min student. Det var i alla fall en kul kväll med dans och skratt ♥


mamma innan festen (:

jag. Bytte om till en svart klänning sen ;p


fick några komplimanger för min ögonfärg som jag btw själv inte är så förtjust i ;p



Klaudia&Emli, så söta!


Presentöppning :D och Emil, mikrofonprataren därja haha

Klaudia och jag



Fabian och jag




lite annat folk som var på studenten


Betty och jag (:


Alexandra, Betty, Semir, jag och nån ;p



haha Semir och Violetta =)
    

sen spelade vi kort ;D Semir och Betty på bild. Haha Semir, lite trött kanske? ;)



Lite sol kanske

Alltså det är sommarlov och var är solen? Det kan ju inte vara sommarlov utan sol! Så himla dåligt väder, man blir bara nedstämd av det, lite värme skulle absolut inte skadat.

Men eller hur är det alltid så att det är varmt cirka 2 veckor i maj och då är det riktigt varmt, cirka 27 grader sen när det är skolavslutning regnar det och är riktigt dåligt väder och det vädret håller i sig typ hela juni. I juli blir det finare, de flesta dagarna i alla fall. Och det är i juli som jag nästan aldrig är i Sverige. Sen augusti, varm månad och då börjar skolan igen. Det har varit såhär i så många år jag kan minnas nu. Håller ni med?



Nu ska jag snart sticka iväg till Josefin. Hade nån i klassen tänkt bada idag? ;)



More pics

Cassandra skickade precis 2 bilder hon tog från avslutningen (:



Sitter här och fönar håret nu. Imorgon ska klassen vara hos Josefin klockan 12 för att bada och äta glass. :) Jag ska inte bada då för jag vill inte bli sjuk, men man träffar klassen igen.

Puss&Kram



En liten lista

En lista för alla de som slutar nian i år.

MIN HÖGSTADIETID

Vad hette din skola? - Västerskolan
Vad hette din klass? - 9D
Hur länge gick du där? - På högstadiet 3 år, på väster 10 år
Roligaste ämnet? - Bild
Tråkigaste ämnet? - Idrott
Hur var maten? - Riktigt dålig, åt hemma i 5 år
Hur många poäng har du? - 245
Bästa läraren? - Det måste vara Erika :D
Sämsta läraren? - Jadu, det vet jag inte riktigt..(a)
Kommer du sakna högstadietiden? - Absolut!




Nintendo ds

Åh, jag vill ha ett Nintendo ds haha :D
Kul att spela Mario spel och såna saker när man har lite tråkigt. Det skulle passa super till flygplanet påväg till Cypern och sedan när jag åker till Polen. Synd bara att det nästan kostar 2000 också och det sitter inte lika perfekt.


ge mig kanske? (a)




Kärlek 3000


hyrde dessa 2 filmerna igår, Kärlek 3000 och Bröllops duellen

Idag kollade jag på Kärlek 3000, den var rätt så bra faktiskt. En romantiskt svensk film. Handlade om Sam som är trött på Stockholms livet till han träffar Hanna. Då förändras hela hans liv, men Hanna bär på en hemlighet som Sam sedan får reda på.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är hemma själv lite tråkigt sådär haha. :p



New stuff

Dagens lilla shopping

linne från MQ, 150 kr eftersom det var rea. Har ett sånt rosa också :)

sminkväska H&M, 39,50 kr




Stan en runda

Drar till stan en runda nu, såg en kofta igår som gärna skulle kunna bli min, hörs ! ♥

Update: det blev ingen kofta, ett linne istället. Lägger upp bild snart.



Skolavslutningen, 2009

Ja då var det skolavslutning idag. Väldigt blandade känslor måste jag säga. Hämtade Nathalia från stationen innan tio sen skjutsade mamma oss till skolan. Va där lite innan och vid 10.15 började det i aulan där en liten kille började spela på nåt instrument (xylofon heter det nog) gullig var han :) Och den låten gillar jag haha, det var en låt från ett barnprogram som jag och min bror alltid kollade på när vi var små, men i alla fall. Sen höll rektorn tal, vi sjöng osv.

Sen var det dags för betygutdelning! Varje klass gick upp var för sig, tog emot betygen tackade klassförståndarna (vilket bara var Göran eftersom jag inte har en aning om var Ola tog vägen haha). Och så fick vi en varsin röd ros :)


Cassandra, Lisa & Emelie innan avslutningen

Nathalia

jag&Nathalia

9b, uppe och hämtar betygen

9c


sen visade vår lärare nåt bildspel med bilder från 7:an och så, haha kanske lite mindre kul!

9d ♥

jag kommer sakna varenda en av er! ♥

min tur att få betyg, och jag blev faktiskt nöjd. Höjde mig i ganska många ämnen :)

9e


Jonna, Sassa, Martin och Foppa (:

Nathalia och Rabije

och här kramas alla. Marcus, Jonna, Foppa och Morris på bild,
tårarna var riktigt nära när man kramade om allihopa, eftersom att man kanske aldrig kommer träffa vissa mer :( några ser jag på linné igen :D

en glad Nathalia efter avslutningen

sen gick jag och Nathalia till stan. Trevligt, trevligt (:
köpte inte mycket, men alltid kul att titta runt i lite affärer



9d, ni är bäst! Och jag saknar er redan, men vi träffas på fredag hemma hos Josefin. Så än är det inte över. ♥

Och nu är det sommarlov och jag ska njuta av det, för sen börjar gymnasiet. Puss på alla ;*



Congratz till brur :)


Grattis på födelsedagen bror,
I love u <3

inte särskilt seriös bild, och då hade jag långt hår haha!



SOMMARLOV!

Jag har slutat nian, jag har slutat nian och nu är det SOMMARLOOOOOV :D så himla skönt :)
Kommer mer om dagen snart, men som jag kommer sakna er 9d! :(



Imorgon slutar jag 9:an..

10 år på väster, enda sen förskolan och imorgon slutar man dåja,
tack för alla år och jag kommer vekligen sakna allt&alla
9d har varit en riktigt bra klass, många roliga och fina minnen med er! <3

Jag kan verkligen inte förstå det, men imorgon slutar jag nian. Jag kommer ihåg första dagen jag började i förskolan då gick vi 12 st i klassen och sen slog vi ihop oss men den andra, och blev en väldigt bra klass. Sen började högstadiet och jag kom i 9d, verkligen en mycket bra klass måste jag säga! Det känns overkligt att splittras igen och inte vara en klass längre. Det kommer bli en bra, men känslosam dag imorgon. I början var vår klass kanske inte den bästa, men vi har varit med om så mycket. Både bra och dåligt och det har gjort oss starkare. Vissa kommer jag sakna otroligt mycket och allt folk man träffade i korridoren varje dag och allt tillsammans, det glömmer man aldrig.

Avslutningsfotot och avslutningsmiddagen, det är 2 dagar jag kommer minnas föralltid. 2 riktigt bra dagar.

Men nu väntar ett långt och härligt sommarlov och efter det gymnasiet. Början på något nytt och förhoppningsvis bra.


9d, the one and only ♥




En dag i Kristianstad= lite shopping

Hade tid hos tandläkaren idag så kom dit, väntade i 30 min sen så frågade jag när det blir min tur!? Så hade det tydligen blivit något fel med tiden så jag fick en ny tid. Den 25 juni tror jag, tandläkaren på sommarlovet, jippi? Aja, slapp det idag i alla fall.

Då åkte jag och mami till Kristianstad för att jag skulle leta efter avslutningsklänning. Det var tydligen studentparad idag i K-stad så flera 100 elever hade klätt ut sig och gick igenom stan, det såg lite kul ut. Gick i många affärer, köpte bland annat en väska och byxdress. Trodde verkligen inte jag skulle hitta nån klänning till imorgon efter mycket letande i de flesta affärer hittade jag till slut en inne på JC. Inget speciellt egentligen. Väldigt enkel men mycket fin. Jag gillar den. Sen gick vi och åt på Ocean City, tack för dagen mami! (:
Hittade också ett presentkort på H&M i bilen! Adrian hittade det i fickan i bilen förra veckan och sa till min mamma. Kollade upp om det fanns kvar något på det och 300 kr fanns det. Måste tacka Adrian nästa gång jag ser honom för att han hittade, för själv skulle jag aldrig gjort det. Har heller ingen aning vad presentkortet gjorde i baksätet av bilen efersom jag aldrig befinner mig där, men whatever liksom? :D


studentparaden genom stan

avslutningsklänningen (y) mycket finare i verkligenheten!
synd att jag inte köpte koftan, för den var jättemysig men lite dyr.

Björn Borg väska från accent 299 kr
Paraply från accent 99 kr

har letat efter en sån här väska rätt länge, och denna följer på avslutningen imorgon ;D

byxdress från Cubus. Perfekt till stranden 249 kr

klänning från JC, 199 kr. Snyggare i verkligheten som sagt.


Jag är nöjd med shoppingen. Bra saker där (:



Nu ska jag typ bada, föna håret och fixa lite inför imorgon. 10.15 i aulan, rektorn kommer prata sen så ska man tydligen komma fram ensam längst fram i aulan och få sina betyg och en ros. Sen blir det tårta och sånt i matsalen.
Och sen är det SOMMARLOV!



Lista

Kör samma lista som Kenza nu då, har inte heller nåt att göra haha.

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den senaste du träffade? Mamma eftersom hon är här nu
3. Hur lång är du? 167 kanske
4. Vilken var den senaste film du sett? Stolthet och fördom var det nog
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Aha okej :( inte 10.15? För alla säger olika haha ;o" till Cassandra
7. Vad är dagens planer? Titta på tv, bada, fixa lite saker innan skolavslutningen imorgon
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? För det mesta sms:a. Bara några jag brukar ringa till, annars gillar jag inte prata i telefon särskilt, blir nervös eller nåt då haha
9. Är dina föräldrar skilda, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För någon minut sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå-gröna
12. När vaknade du idag? Halv 9
13. Har du någongång hittat en katt? Ehm nej
14. Vilken är din favoritplats? Havet tror jag
15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus och sånt
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag vet inte riktigt, antagligen jobbar jag eller nåt
17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar, och det gör det fortfarande
18. Vem fick dig att skratta senast? Nån på msn
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Yes antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamas
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nope
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jadå :)
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry´s
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Shoppa, resa och dela med mig
29. Tycker du om kinamat? Nej
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukust? Fun light
32. Sover du på någon särskild sida? Nja, olika
33. Kan du spela poker? Nepp
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Och vad är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja det gör jag
37. Vill du ha barn? Absolut
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja det är klart
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nix
40. Föredrar du havet eller en pool? Föredrar att bada i pool, men havet är bättre på alla andra sätt
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor och sånt
42. Äger du dyra smycken? Nja, inte särskilt
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, och tänker inte göra det heller!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Äpple
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det är många det ;)
46. Välj ett ärr på din kropp? På knät. Fick det när jag var liten och cyklade och ramlade på massa stenar och fick åka in till akuten
47. Vad har du för rignsignal? Bleeding love
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ett, från mitt dop
49. Flirtar du mycket? Nej, jag är lite blyg (:
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Ohnej!
52. Har du fått fortkörningsböter? Och hur skulle det gå till, om jag inte har körkort? :D
53. Vilken var den senaste bok du läste? Absolut Per Nilsson
54. Läser du dagstidningen? Inte ofta
55. Prenumererar du på någon veckotidning? FRIDA och såna om det räknas?
56. Dansar du i bilen? Haha nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jaadu?
59. När var du i kyrkan senast? Kanske 1 år sen
60. Vilka personer utmar du? Cassandra, Emelie och alla andra som vill!



Kristianstad

Kom hem från Kristianstad med mamma för en stund sen. Jag har hittat en avslutningsklänning till imorgon :D och lite annat. Lägger upp bilder snart ♥



Tandläkaren, det suger!

Snart ska jag bege mig till tandläkaren och fatta så nervös jag är. Jag mår alltid riktigt dåligt och har ont i magen innan det. Tandläkarskräck därja :/ Och det blir ju inte bättre av att jag typ inte alls kan gapa eftersom min käke är helt cp. Hoppar ur led hela tiden..
Efter det blir det K-stad, hoppas jag blir på bättre humör då :D

Hörs sen, om jag överlever min tandläkartid (a



Project Runway vinnaren!

Grattis till Leanne som vann Project Runway. Tyckte hennes visning var väldigt fin och kläderna mycket eleganta och snygga.


Leanne



Kanske lite för mycket "blad" för min smak, men fina kläder är det allt :)

Tyckte ni det var rätt som vann?



Hello Kitty glass

Har ni inte smakat den nya Hello Kitty glassen som kommit ut precis, så gör det! Den är sjukt god, jag älskar den. Mums ;) Jordgubb, hallon smakar de. Sen finns det isglass också, men den är inte alls god.


kostar något på 30 kr, lite dyrt för det är bara pinnglass, men värt det hehe.



Pics


en till bild från matchen ;p haha de små fritidsbarnen kom med såna skyltar, "heja niorna" så sjukt gulliga (:

dagens outfit
- skinnjacka, Cubus
- nätlinne, H&M
- jeans (syns inte på bilden)
- väska, JC




Lärarna mot 9;orna

Idag blev det att kolla på fotbollsmatchen mellan lärarna och 9;orna vid 14.00 9;orna vann, yes (y) 5-3 blev det. Kanske inte så konstigt eftersom alla som spelade går i fotbollsklass så de är grymma såklart ;)

Sen skulle alla i klassen hem till Josefin, men eftersom det var så dåligt väder så blev det tyvär inget idag..
På torsdag eller fredag skulle det nog bli istället.
Imorgon är det friluftsdag, men jag ska till tandläkaren och sen ska jag och mamma till Kristianstad och leta efter avslutningsklänning. Och så på onsdag är det skolavslutning. Jag kan verkligen inte fatta det. Jag vill inte lämna allt och alla, trodde inte jag skulle sakna det men det kommer jag verkligen göra! Sista gången man träffas klassen buhu :( Att inte gå till en skola som man gjort de senaste 10 åren det kommer kännas riktigt konstigt.


Regnet öste ner, men hade paraply haha ;)
gratz till 9;orna i alla fall :D



Sunday evening

Klockan är 23.20, det är måndag imorgon och skola, men jag är absolut inte trött och ska nog vara uppe ett tag till. De sista dagarna är bara roliga. Förutom på tisdag då jag ska till tandläkaren. Det är typ min största skräck. Jag hatar verkligen tandläkaren och har alltid sjukt ont i magen innan. Men det ska nog gå. På något sett.

Imorgon är det i alla fall fotbollsmatch mellan lärarna och 9;orna. Jag ska självklart kolla. Det kommer bli jättekul, bror hänger nog också med haha ^^
Sen efter det är alla i klassen bjudna hem till Josefin för att bada i hennes pool och äta glass. Jag ska inte bada för det kommer vara sjukt kallt och jag vill inte bli sjuk, men det kommer bli kul att hänga med klassen dessa sista dagarna. Jag kommer faktiskt sakna vår klass sjukt mycket. Det trodde jag verkligen inte, men 9d är en bra klass! <3

Så vi hörs imorgon efter att jag kommit hem =)


bild från i fredags, hade ingen annan så denna får duga hehe

Förresten kommer resten av bilderna från Klaudias student i övermorgon, hade inte tid idag. Så nu vet ni det ;D



Veckans bästa

Veckans bästa låtar enligt mig;

Milow- Ayo Technology
Michael Buble- Everything
Cassie- Is it you
Shakira- Estoy aqui
Rihanna- P.S i´m still not over you



Bröllopspresent, för hur mycket?

Jag och mamma ska på Klaudias bröllop om mindre än 1 månad, nämligen den 4;e juli.
Har ni något tips på vad man ska köpa? Och för hur mycket!?

Vi hade tänkt presentkort på något ställe där de typ kan köpa allt, men för hur mycket?
Kom gärna med idéer och tips.

Puss&kram




Hej tråkväder

Detta väder är hemskt, på onsdag är det sommarlov och just nu öser regnet ner hela tiden och om man kollar här så ser det inte alls ut att bli fint väder i Hässleholm de närmaste veckona, mellan 9-15 grader. Kan det bli sämre? :( Buhu, jag som vill sola, bada och bli brun.

Men i Sverige är vi vana med att juni aldrig bjuder på superväder, stekheta dagar i maj och sen när skolan slutar så regn, regn, regn. Likadant var den förra året och året innan dess osv.

GE MIG SOL TACK! :)



Lördag

Denna dagen har gått sjukt snabbt, var så trött så vaknade inte förens halv 1 :o och sen gick tiden så snabbt och det blev kväll och nu är den nästan 1 på natten. Aja jag är en nattmänniska, gillar inte vakna tidigt på morgonen men att vara uppe sent på kvällarna det gillas :) Då kommer jag på massvis med saker att göra.

Imorgon blir det också en väldigt slapp dag, ska typ inte göra nånting hehe. Skolavslutning på onsdag, jag längtar! Men hoppas bara på bra väder, jag vill badaaa. Ingen aning vad jag ska ha på mig heller, jag och mamma ska nog in till Kristianstad på tisdag och kolla, jag vill ha en ny klänning till avslutningen ;p

Nästa år ska jag inte på någon student, men året efter på Adrians, sen blir det min student, efter det Rut&Bettys och sen Semirs :D Synd bara att man inte kan bjuda sina kompisar på studenten eftersom att de flesta kommer ta samtidigt som mig..

Nu ska jag kolla på tv och sen soova. Resten av bilderna från studenten kommer imorgon.

Pusshaj



Everyday


Underbar låt, älskar den ♥



Bilder från Klaudias student

Nu kommer det bilder från Klaudias student igår :)
Delar upp det i 2 delar, utspringet och festen. Börjar med utspringet.

Jag och mamma kom till linné lite innan 2. Riktigt mycket folk var det och regnet öste ner. Det var väldigt svårt att komma fram med paraplyer, fastnade överallt haha. Vi kom i alla fall längst fram och där såg man super :) Klaudias klass var det näst sista som kom ut, och man blev lite tårögd. Jag längtar tills jag tar studenten, den dagen ska bli bäst! Grattis till Klaudia i alla fall, hoppas du får det bäst nu <3 Trots det dåliga vädret var alla glada :D



nån klass som tog studenten

people

sen kom Klaudias klass! Klaudia längst till höger (:


söta Klaudia, med blommor hon fick av oss haha (y)



sötnos ♥

Klaudia&jag

Fabian, Klaudia, jag och Betty





Klaudia och hennes mamma


sötunge!





sen åkte vi till stan



Resten kommer senare, puss.



Hemma från studenten

Kom hem från Klaudias student fest för inte så länge sen. En mycket rolig och galen kväll, tack för det! <3 Tog över 160 (!) bilder, lägger upp imorgon. Inte alla såklart, men några haha. Komplimanger har man också fått i massor, en tyckte jag hade väldigt fint hår, fina ögon, snygga kläder, fin hy osv. Tackar för det (:

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen soooova. Natti ♥



Student 2009

Hellu ♥

Allt bra med er? Själv sitter jag här och försöker stoppa näsblodet som bara rinner och rinner. Kan nog bero på de få timmars sömn jag har fått de senaste dagarna, då får jag alltid näsblod.

Idag är det i alla fall dags för Klaudias student! Så många år jag känt dig, min fina vän och nu tar du studenten :)
Klockan 2 är det utspring på linnéskolan och jag och mamma ska såklart dit. Efter det blir det stan och kolla på studenterna. Synd för alla studenter att vädret är så himla dåligt idag. Regn, sol och så regn igen. Hoppas det blir finare väder till festen ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men tar nog den vita klänningen och byter sen om till ikväll.

Hemma vid 4 kanske, då kommer bilder.

Pusshaj!



Avslutningsmiddagen och björket

Igår efter skolan fixade jag mig för att klockan 17.00 vara i gamla klassrummet och träffa klassen och läraren igen. Där var kanske inte så värst kul, men trevligt att träffa alla, prata lite och så :) Sen gick vi till avslutningsmiddagen. Väldigt kul att se hur alla såg ut, tjejerna var riktigt söta och några killar hade klätt upp sig mycket, medan andra bara hade jeans haha. Fick reda på placeringarna. Kille tjej satt man. Åt absolut ingenting, jag är sjukt kräsen och gillar inte mycket. Räkcoktail till förrätt, och sen potatisgratäng och nån biff till huvudrätt. Mamma tyckte att jag skulle hem och äta istället och ta spruta, så jag och Nathalia stack hem till mig i sådär 1 timme och åt.

Sen när vi kom tillbaka satt redan alla i aulan och hade börjat kolla på filmerna och lite sånt kul. Filmerna var verkligen jättebra, de flesta hade jag redan sett innan, men några nya var det. Sen beatboxade Lucas, grym var han! :D Kul med lite sånt.

Här kommer lite bilder från kvällen;


Armend, Marigona, Adelina och Faruk :)

Fina Cassandra och Emma innan middagen

Sofia (:


Nathalia och jag utanför mig

Jag och Nathalia


Nathalia i sin fina klänning!

jag, bjuder på denna fula bilden.
kvällens outfit för middagen i alla fall. Klänning från Polen och skor från scorett


Efter avslutningsmiddagen försvann alla snabbt åt olika håll, haha. Alla gjorde iordning sig innan björket och så. Själv åkte jag hem en runda innan björket, bytade klänning och skor och sen kom vi till björket vid halv 11.
Mycket folk och grymt bra musik och stämning! Väldigt kul kväll med mycket dansande vilket resulterade i väldigt ont i fötterna, men vad gör det? :D

Tack för en rolig kväll tjejer <3
och alla på middagen och överallt.


Cassandra och jag på björket. Bytade till denna vita klänningen från nelly.com



♥♥♥



Sommarlovet närmar sig

Igår var det 1 vecka tills sommarlovet, alltså 6 dagar idag. Jag kan inte fatta det. Så himla skönt det ska bli med ledighet :) Bara vädret blir fint så man kan bada och bli brunbrun :D


om 1 månad och 2 dagar ligger jag på stranden i Cypern och steker ;)


(bild från Spanien)




New stuff


volymbalsam, värmeskydd och solkräm från kicks.
Kommer inte riktigt ihåg hur mycket allt kostade, men runt 80 kr/produkt. Inte den lilla flaskan förstås den låg runt 20 kr.

klänning, perfekt till stranden i sommar.
179 kr



Dagens outfit


verkligen inget speciellt, men när man är super trött passar det bra med en tjocktröja.

korta svara jeans- h&m
mysig klasströja
väska- Puma
ballerina skor- skopunkten



Film och skåpstädning

Idag är jag riktigt trött, fast det visste jag att jag skulle va.

Igår var det en jättetrevlig dag/kväll/natt, mer om det kommer alldeles strax :)

Kom hem vid halv 3 igår, somnade vid halv 4 på natten och upp klockan halv 7 för skulle till skolan vid 8. Så 3 timmars sömn blev det, väldigt lite så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt.
Idag kollade vi bara på film. 2,5 timmar lång var den, segt som bara den. A beautiful mind var det och jag tyckte inte alls att den var bra, men sov typ igenom halva filmen hehe. Efter det skulle vi typ ha 1 timme med våra klassförståndare, men eftersom han var sen så hade vi frågesport istället. Team Fridolf och Team Stoffmeister haha, vi vann såklart ;D En fråga som Fridolf ställde var "vad heter Carolines bror" haha, eftersom jag inte fick svara fick det andra laget poäng för dom var snabbare ^^ mycket skratt i alla fall, då blev jag lite piggare. Sen bara rensa ut allt i skåpet och sen hem. Herregud vad mycket papper man har samlat på dig i 9;an. Slängt flera kilo papper känns det som. Rensade precis igenom alla mappar och så.

Imorgon är vi lediga och Klaudia tar studenten :D

Hörs snart igen
xo C



Reunien, avslutningsmiddag och utsparken på björket

Stressad, stressad. Kom typ precis hem från skolan och måste börja fixa mig snart.

Klockan 5 är det "reunien" med klassen vi gick med i 5;an och 6;an efter det avslutningsmiddag med alla 9;or och lärarna och sen sticker väldigt många till björket även jag och Cassandra såklart ;D Hawaii party idag, det kommer bli bäst!

Hinner inte lägga upp det jag köpte igår, kvällens outfit och sånt så allt kommer imorgon. Hemma efter 2 i natt så ingen tid för datan då för det blir direkt soova! Skola imorgon från 8.30 (hur ska jag orka :o) men bara film och rensa skåpen så det blir nog bra.

Ha en trevlig kväll ♥


väldigt gamla bild, men jag gillar den (:



Lite stressad

Jag känner mig lite stressad inför imorgon, det är så mycket som händer på samma gång. Synd att vi har skola som vanligt imorgon, enda till klockan 3, när man ska vara i skolan 5 igen..
Har precis fixat lite med kläderna och så till imorgon.
Björket på en onsdag, det känns sjukt konstigt haha!
Ska typ bada nu, föna håret och bestämma kläder till imorgon,
måste också hitta mitt leg till björket, för det kommer jag inte ha
tid med imorgon. Jag är riktigt slarvig. Vet aldrig var jag har mina saker (a
letar efter allt hela tiden. Det är en dålig ovana ;p
Måste även hitta alla 4 so böckerna, vet bara var samhälle boken är,
vi är tvungna att lämna in de imorgon.

Sov gott allihopa, så hörs vi imorgon efter skolan.
Puss&Kram
xo Caroline



Paris Hilton´s my new BFF

Ikväll klockan 20.00 på 3;an börjar en Paris Hiltons nya serie my new BFF (best friend forever) Efter att både blivit "dumpad" av Nicole Richie och Britney Spears så söker Paris nu en ny bästa vän.
Nu ska 18 utvalda personer kämpa om att bli Paris nya bästa vän. Alla är runt 20 år och kommer från olika delar av USA. Deras första uppdrag blir att gå på en fest där de får träffa Paris första gången.



Är det något ni ska se?
Jag ska helt klart kolla, för det kan bli riktigt kul.
Lite dumt att göra ett program för att träffa sin "BFF" och hon gör det bara för att tjäna pengar, men det kan ändå bli riktigt underhållande.



Stan en runda

Sådär, då var jag hemma från skolan. Seg dag som sagt, men på svenskan bjöd vår lärare oss på glass och en svalkande MER. Mums :)
Både på fysiken och franskan spelade vi boule, liksom okej? lite tråkigt, men vad ska man göra. Idag är vädret också på topp, inte riktigt lika varmt som igår och det blåser en del men solen steker på ändå. Imorgon, torsdag och fredag ska det bli mycket sämre väder, mycket synd eftersom att det är björket, student och massa sånt.

Ska snart ner på stan med mami en runda, kanske köpa nåt inför imorgon då det både är träff med gamla klassen, avslutningsmiddag och utsparken på björket. Jag kommer va helt slut efter det, men helt klart värt det ju.

Innan jag ska ner till stan måste jag bara kolla på Avalon heights, ännu en serie som jag är beroende av hah :D Blue water high slutade precis och så började detta. Har sett de flesta avsnitten innan, men ändå :)




Tisdag

Sitter i skolan och har fördjupning nu, riktigt segt är det.
Slutar 14.45, hörs sen ♥



10 cm kortare!

Efter skolan blev det som sagt frisören. Var där förra veckan, men då klippte jag typ ingenting och det ville jag nu. Så det blev ungefär 10 cm, men pallar inte med det långa och tjocka håret ;p dessutom växer det ut riktigt fort också. Skönt nu på sommaren med lite kortare hår, annars blir det bara för varmt. Ska bara vänja mig lite.
Frisören sa att jag hade så tjockt hår så det hår hon klippte av på mig, skulle vara lika mycket som hela hennes hår haha.


kortare hår.

såhär såg det ut för 1 vecka sen, visst klippte jag av en rejäl bit?



Måndag

Idag började morgonen med att jag och mamma försov oss haha (y) Jag satt uppe till halv 1 på natten med samhälle inlämningen, så kanske inte så konstigt. Vaknade lite över 9, snabbt klä på mig och äta frukust och sen kom jag till musiken. Dagarna är lite sega nu på slutet, för det finns inte mycket att göra i skolan, men ändå så måste man gå till alla lektioner. Idag lämnade jag i alla fall in den allra sista uppgiften i hela 9;an. Inte en enda läxa kvar, vet ni hur skönt det känns :D

Efter skolan blev det frisören. Lägger upp bild alldeles strax.
Och sen vid klockan 6 la jag mig i solen/skuggan och bara tog det lugnt, lyssna på musik och läste. Sånt är härligt.


mobilen, ipoden och en bra bok i solen, kan det bli bättre? :)




Försvunnet flygplan över Atlanten!

Har ni hört om flygplanet som försvann över Atlanten idag?
Ett flygplan var påväg från Rio de Janeiro till flygplatsen i Paris och försvann spårlöst över Atlanten. Det är än oklart hur, men enligt uppgifter var det på grund av blixtrar och oväder. Totalt 228 personer ombord, både besättning och passagerare. Riktigt hemskt!

På planet fanns 1 spädbarn, 7 barn, 82 kvinnor och 126 män.



Jag har alltid varit lite rädd för flygplan och vågar nästan inte sätta mig i ett plan igen..
När vi skulle till Paris för några år sen skulle vi egentligen åka med Air France, men jag ville åka med SAS istället, tur det!


Kaos på flygplatsen i Paris där anhöriga sörjer.

ni kan läsa artikeln här