slide show

Perfection

Träffade på Cim idag på tåget, på väg till Helsingborg. Vi satt och snackade i 1,5 timme (trevligt med sällskap på världens segaste tåg). Vi började prata om Hart of Dixie som båda älskar och sen kom vi in på filmer. Berättade såklart om min favoritfilm, LOL. Och visade henne bilder på min framtida man hehehe. Hon blev också helt kär i honom, can't blame her. Cim sa att han är vacker och ja det håller jag med om! Inte bara snygg och söt utan riktigt vackra drag. Kindbenen, oh my god.

Ögongodis. Att han spelar världens gulligaste kille i filmen gör inte saken sämre.




Inget höstlov här inte

Har fått några frågor om jag inte har lov nu och svaret är NEJ det har jag inte. Tyvärr!! Man har inte såna här typer av lov på universitetet och det är synd för det skulle behövas. Tagga till jullovet istället, för det har vi i alla fall.

Imorgon har jag ingen skola, första gången på 1,5 månad jag faktiskt skulle kunna ha sovmorgon men ska både till läkaren och ta blodprov och därefter till tandläkaren. Hejdå sovmorgon. Sen ska jag ägna dagen åt att plugga. Hoppas ni njuter av ert höstlov i alla fall! Vad hittar ni på för skoj?:)




ELLE

Eftersom min favorit modetidning Chic har lagts ner (90 000 läsare var tydligen för lite om man jämför med det billiga priset) så har jag försökt hitta en ny, bra modetidning vilket inte är det lättaste. Idag köpte jag ELLE och OM, ska ge de en chans och hoppas på att de var värda pengarna!

Har ni några tips på bra modetidningar? Släng gärna in en kommentar då!




14.15

Sitter på tåget nu, pallade inte vara kvar i skolan längre så gick 1 timme tidigare. Känner att jag ändå inte lär mig speciellt mycket där utan bättre på egen hand.

Har fått en del frågor om vart min rosa tröja är ifrån och den är köpt på h&m. Så mysig!




School




Tunn silverring

Köpte även en ring ur kollektionen Guldfynd by Kenza idag. Har verkligen börjat gilla enkla, tunna silverringar på sistone! Denna kostar 149 kr och är jättefin och tunn. Måste köpa fler inom det närmaste halvåret, snyggt att ha många samtidigt. Kenzas senaste kollektion är ju så himla underbar. Vill typ ha allt! Rätt hyfsade priser med = en glad plånbok.

Svårt att fota den eftersom den är så pass tunn men hoppas bilderna nedan duger. Är väldigt nöjd med mina nya smycken!:)




Guldfynd by Kenza

Säg hej till mitt nya favoritarmband! Det är från Guldfynd by Kenza, i äkta silver och kostar 149 kr (bra pris!). Så enkelt men så himla fint.




F#c#

Fan vad jag hatar grammatik #:@@@@##@@##]*$]$]|€\$$\%]*]=[={^]+[=]+{^+]+[+]+[+[=[=[=!!!!!!!!!

Pallar inte med mitt tråkiga liv just nu.

Hejdå.




Redovisning, check!

Sitter på subway medan jag väntar på tåget hem.

Hur gick redovisningen då? Vet inte alls! Kan ha gått helt okej så att jag får G men man också ha gått åt skogen. Det gick liksom inte att utläsa läraren! Men hoppas verkligen jag fått G! Sa något som läraren sågade helt haha, han är väldigt hård i bedömningen men tycker han är en väldigt bra lärare. Kunde väl sagt mer än jag gjorde också men gjort är gjort.




Detta suger

Hade gärna stannat hemma idag med men måste till skolan för en del av tentan är idag. Slutredovisning kallas det, alltså en redovisning som betygsätts. Man kan bara få IG eller G så jag hoppas verkligen får får G! Förstår dock inte riktigt vad den går ut på, det är ju lite nervöst. Ska läsa igenom anteckningarna nu på tåget. Vi ska vara i grupper, 4 i varje och redovisa för läraren, wish me luck!

Förövrigt kommer jag befinna mig i min pluggbubbla fram till nästa onsdag. Mina dagar kommer se ut såhär, sova, pendla till skolan, äta, plugga plugga plugga, duscha, sova och så om igen. Spyr typ bara av själva tanken.. Att jag verkligen måste plugga grammatik i flera dagar gör att jag mår illa. Varför tog jag inte ett år paus från plugget efter gymnasiet för att jobba istället? Varför???????? Är så sjukt skoltrött.

Jaja, mot skolan.




Grattis Emma

Har glömt att gratta fina Emma som fyller år idag! Grattis, hoppas du haft en underbar dag. Tänker på dig och din familj och hoppas verkligen att du mår bättre snart! Hoppas du inte alla ägnat en tanke åt sjukhus och allt det där hemska idag utan bara njutit av din födelsedag till 100%. Grattis!




Paljettkjol

Tog en liten paus i plugget innan idag och åkte till h&m en runda. Fick med mig hem en tröja och denna underbara paljettkjol.

Kommer bli perfekt till fest, tänk den och en svart topp till. 150 kr.




901029

Manboy 2010 och jag blev fast. Varje gång jag ser Eric kan jag inte låta bli att le, han gör mig alltid glad. Och känslan efter man sett honom live, den är obeskrivlig. Backstage i Malmö, de där två kramarna jag fick, big love. Eric bryr sig om sina fans och om människor runt omkring honom. Och han är så galet proffsig och blir bara bättre och bättre. Hoppas hans födelsedag har varit världsbäst. Och den 30 november får jag se Eric igen, gissa hur mycket jag längtar? Såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. ♥



Congratulations

Bestämde mig för att strunta i skolan och stanna hemma idag. Vi har ändå bara labb så känns onödigt, bättre att stanna hemma och plugga. Ska ta mig upp ur sängen nu och börja.

Btw, grattis till finaste killen! 22 år idag, woho.




Polen shopping, del 20

Pluggat hela dagen men inte lärt mig så värst mycket. Är i alla fall expert på substantiv, verb och räkneord. Ska fortsätta imorgon.
 
Fått en läsarfråga om jag kan visa bättre bilder på den vita tröjan jag haft på mig några gånger på senaste tiden och ja visst!
 
Den är från jacqueline riu och är alltså köpt i Polen. Men kolla in deras hemsida http://www.jacquelineriu.fr/ så kanske den finns där med. Hoppas du fick svar på din fråga Jenny! :)



Pluggish

Detta kommer ju gå toppen, not. Har gjort upp ett pluggschema jag verkligen ska försöka följa. Jävla tenta i grammatik.




Är inne i en läsperiod

Ska snart ta tag i plugget, lovar.. Läste ut en bok nyss och ska snart börja på en ny. Jag är en period människa, jag älskar göra saker i perioder. Träna, läsa osv. Kommer in i en läsperiod typ 2 gånger per år. På sommarlovet älskar jag att läsa och på hösten. Sen går hela vintern och våren utan att jag läser något.

Längtar till sommaren 2014 då jag ligger på stranden i Dubai. Ska läsa, sola och bada om vartannat. Det är sånt här som håller min motivation uppe, jag måste ha något att se fram emot för att klara skolan och andra tråkiga sysslor. 530 dagar kvar.




Inget höstlov här inte

Woho, tagga plugg hela dagen.. Varför har man inte höstlov på universitetet?? Jag skulle verkligen behöva 1 veckas lov.




Marching (In the name of love)

Eric blir ju bara proffsigare för varje gång han uppträder! Jättebra som vanligt och sjukt söt. Förra veckan gav han 80 000 kr till sjuka barn. Har jag väldens finaste idol eller har jag?
Eric%20Saade%20-%20Marching%20(in%20the%20name%20of%20love)



Gårkvällens middag på Harrys

Igår mötte jag upp Anna-Maria och Björn på stationen och sen gick vi till Harrys i Helsingborg där det var dags för middag. Väldigt mysig lokal måste jag säga! Mycket större än i Hässleholm också men dansgolvet var aslitet? Middagen var i alla fall trevlig och det var kul att lära känna och prata med lite nytt folk med.
 
Jag och Anna-Maria ville tvunget ha dessert haha så vi tog creme brulee, måste säga att det var gott! Aldrig smakat det innan men helt klart en ny favoritdessert.
 
Mysig atmosfär!
Hej kompis! Fina Anna-Maria.
Björn.
De flesta åt hamburgare, hur gott ser inte det ut att vara?! Ångrar att jag inte åt det istället, smakade några pommes av AM och de var sjuuukt goda.
Själv åt jag fläskfilé och rostad nypotatis. När jag och Björn fick våra tallrikar blev vi lite förvånade. Vadå lite mat?! 219 kr med.. Inte värt pengarna. Ville ha pommes haha :(
Trevliga tjejer!
En tjej som läser historia och jag.
Creme brulee, den var god.
 
 



Maja 19 år

Grattis på födelsedagen min fina vän!! 19 år nu, du börjar bli gammal ;) Hoppas du får en toppendag och grattis grattis grattis ännu en gång! ♥
 
 
Studenten, balen, nyår & festivalen. Minnen!



Höst..och lite snö




13.12

Middagen igår var trevlig men nu i efterhand ångrar jag att jag drog dit. 4,5 timme i tåg var ingen höjdare, mest inte om man är åksjuk som jag.

Ska lägga in lite bilder på datorn nu, återkommer med de snart!




Nu blir det ändring

Min söta mamma är så så orolig för mig när jag mår dåligt.

Vi kom fram till att jag inte ska hoppa av skolan. Ska försöka gå kvar! MEN får inte dit varje dag, från och med nu ska mamma bestämma vilka dagar jag får dra dit och inte. För jag är sån att jag hatar missa saker, vill helst vara där varje dag men nu börjar jag inse att det inte funkar. Min kropp, framför allt mitt huvud pallar inte med att pendla 2,5 timme, 5 gånger i veckan. Så ska till skolan ca 3 gånger och stanna hemma 2 gånger.

Har även börjar skriva migrändagbok. Ska förhoppningsvis till en neurolog snart, då är det bra att ha uppskrivit exakt när man haft migrän.

Och idag får jag inte plugga för mamma. Jag behöver verkligen men får inte. Kanske lika bra det. Tog zomig för ett tag sedan men hjälpte inte speciellt, har fortfarande cp ont i huvudet.

Måste sluta stressa. Får jag ig på tentan så får jag, bara att göra omtenta då! (Vem försöker jag lura? Klart jag vill ha ett G men i detta fallet får hälsan gå före). Ser inte heller så ljust ut med körkortet just nu. Stressar upp mig varje gång jag ska köra vilket också det leder till migrän. Körkortet för vänta helt enkelt.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. Plugga ska jag göra imorgon.




Skit också

Vaknade kl 6.30 av att jag skakade och mådde riktigt illa. Kunde inte ens lyfta huvudet från kudden, jag har aldrig och då menar jag aldrig haft sån migrän som idag. Det känns som om någon hugger mig i huvudet med en kniv. Det gör så fruktansvärt ont så jag kan inte ens beskrivs känslan. Plus ett sånt illamående så det känns som om jag ska spy hela tiden. Försökte vila men hjälpte absolut ingenting.

Jag vet inte hur det blir med skolan. Klarar jag av det? Eller blir jag tvungen att hoppa av? Så jäkla svårt att leva såhär. Jag vill inte hoppa av men klarar ju inte ens av att plugga till tentan pga av konstant migrän.




Gårdagen

Åkte som sagt till Ksad igår efter jag kommit hem från Hbg. Mötte upp mamma och så gick vi till 3 affärer, orkade inte fler för hade sån migrän. Därefter gick vi och åt.

Bik bok och Cubus har fått in så mycket snyggt! Var 30% rabatt på allt på Cubus med, super. Blev två tjocktröjor och en kofta, nöjd!

Kolla kavajen med pärlorna, hur snygg?! Dock för dyyyr så blev inget köp.




Knutan

Trodde tåget gick 47 med men nej tydligen inte på kvällarna.. Så får sitta och vänta på stationen i 1 timme nu. Knutpunkten är ju riktigt fresh också, eller inte. Underhåll mig typ?




Mot Harrys

Är på väg till stationen nu, hoppas jag hinner med tåget!! Ska till Helsingborg och träffa Anna-Maria och sedan ska vi till Harrys på middag. Alla lärarstudenter som vill får dit. Ska bli trevligt, även om jag egentligen är för trött för det.. Hoppas de har god mat i alla fall:)

Har på mig min favorit tröja just nu. Fin till både vardag och fest!




Cold outside

Woho, helg!! Dock inte så mycket till helg för min del för jag måste verkligen plugga ihjäl mig. 5 timmar imorgon och 7 på söndag kanske? Skitkul, verkligen.

Fy vad det blåser i Hbg!! Iskall vind så tårarna bara rann (mina ögon rinner när det blåser iskall motvind).

Idag har jag på mig en mysig tröja jag köpte igår. Älskar färgen! Kan visa bild på hela senare :)




It's Friday Friday Friday

Hej kompisar. Idag kommer jag få sitta på ett tåg 4 timmar, dör lite av själva tanken. Till Helsigborg, hem från Hbg, till Hbg igen 2 timmar senare och sen hem igen. Hmm kul?!

Är såå trött och orkar verkligen inte ha Halldur som lärare idag.. Jag förstår inte vad han säger för han mumlar något så fruktansvärt. Plus att det är grammatik, då är det extra viktigt att läraren är tydlig men nä varför skulle han? Bara 2 timmars lektion, tack gode Gud. Men 2 timmar känns som 7..




Tv-kväll

Badat och nu myser jag ner mig i min "one piece" framför revenge följt av masterchef. Puss på er!




Kommer sakna dig kompis!

Idag fick jag reda på att Georgia ska hoppa av lärarutbildningen.. Neeeeeej :'( Georgia är en av de personerna jag gillar mest i klassen, helt underbar tjej och vi har liknande personligheter som gjorde att vi kom överens så bra. Så är det just hon som ska sluta, oh no. Men man ska ju alltid göra det som känns bäst för en själv, hoppas du hittar en utbildning som passar dig bättre. Men kommer sakna dig kompis! Som tur är kan vi ju ses på fritiden ändå och det hoppas jag verkligen att vi gör :)

Är faktiskt en hel del som hoppat av och/eller bytt utbildning. Undra hur många av oss faktiskt kommer palla att vara kvar 4,5 år och ta examen. Undrar om ens jag klarar trycket? Let's find out.




New in

Köpte denna snygga tröjan på bik bok idag. Den är så varm och mysig! Älskar trycket.

299 kr, bik bok.




Utväxt

Tjena utväxt.. Ser ju hemskt ut och mår hemskt i sånt mörkt hår. Hoppas jag har råd att slinga det snart!




Hejhej stress

Blev bokstavligen tvungen att springa fort som bara den genom heeeela stationen ut till andra sidan (varför man man inte gå från sida till sida på något sätt utan måste upp på stationen, igenom och ut på andra sidan?!), hann i alla fall göra detta på 2 min och hann med tåget i sista sekunden. Och hur kan man undvika stress? Omöjligt ju haha.




Mot Kstad

Haha söta mamma! När jag kommer fram till Hässleholm byter jag till Kristianstad :) hoppas man kan få någon tröja eller så hihi, ska tjata på mamma lite. Förövrigt är mamma inte den bästa på att skriva sms, hon stavar alltid fel på allt haha för knapparna är så små, men detta var ju ändå någorlunda bra ;)




Not good

Faaan beställde 2 mackor på grafitti och de såg så goda ut!! Sa bara med ost och skinka så är det senap i med?! Jag bara senap, jag spyr.. Skulle det varit för 1-2 år sedan skulle jag aldrig sagt något och nu tvekade jag lite med men mamma övertalade mig via telefon. Hatar att jag inte vågar säga sånt här, hemskt! Men tränar på det och gör absolut framsteg :)

Förresten, måste göra något åt min migrän!! Måste få hjälp, seriös hjälp. För nu har jag ont i huvudet/migrän exakt varje dag, kan ni tänka er hur jobbigt det är? Ett rent helvete! Jag vet inte vad det beror på men jag mår seriöst skit 24/7. Jag vet inte om jag stressar för mycket, omedveten stress, ni vet men hur fasiken kan man slappna av i dagens samhälle och på en utbildning man inte fattar ett skit av????!!! Ska kolla upp neurolog och sjukgymnast jag kan få lite tips av för detta måste minska! Ska även ta blodprov osv. Är ju inte normalt att ha migrän precis varje dag? Dygnet runt? Help :(




Torsdag

Okej det förra inlägget blev ju wierd haha. Var så sjukt trött när jag skrev det men filmen tycker jag i alla fall att ni ska se om ni inte gjort det, den var rolig!

Nu sitter jag på tåget, trött som vanligt. Har skola mellan 10-13 så är hemma vid 15.30. Jag har bestämt mig för att jag verkligen ska göra ALLT för att klara tentan! Jag vill sååå gärna klara den på första försöken. Den är nästa onsdag, ska plugga ihjäl mig dessa 2 helgerna. Usch får ångest men måste! Jag vill klara den och jag ska klara den.




Movie

Är sjukt trött! Ett litet filmtips till er :)




Kul liv

Är på väg hem nu, äckel pågatåg. Så mycket folk med och ahh hatar de gamla pågatågen. De nya är ändå helt okej men de gamla, usch!! Alltid de nya på morgonen från Hlm men alltid de gamla från Hbg?

Slutade kl 12 men kl 1 kom en student från Lund som hjälpte oss med grammatiken lite. Han var dock 1 timme sen och det var bara jag, Samra och Mirsada som kom, smarta gänget haha! Nej men det är ju duktigt av oss att sitta kvar och faktiskt försöka förstå. Hoppas jag blev liiiite smartare i alla fall. Tåget är framme 15.51 och bussen går 15.50 så jag missar den med 1 min! Skit också. Ska i alla fall plugga när jag kommer hem, kul liv.

Fick fruktansvärd migrän idag med (inte ovanligt ju) så fick ta äckelsprayen, och nu är den slut och läkaren behöver tydligen 17261991 veckor på sig att skriva ut ett recept. Normalt. Nu ska jag sluta klaga på mitt inte allt för händelserika liv at the moment. Hoppas ni har ett roligare liv än jag haha!




Mot Hbg

Skolan mellan 10-12 och sen ska jag stanna för att få extra hjälp. Det är typ som vi hade mattestuga på Linné men svenska grammatik hjälp istället. Jaaaa jag behöver det!! Men hoppas jag är hemma vid 16.30 i alla fall..

Hoppas ni får en bra dag! Själv har jag riktigt ont i huvudet, har jag typ fått kronisk huvudvärk eller något sånt? Har ju ont exakt varje dag på senaste tiden.




Miss u

Jag saknar en av de finaste personerna jag känner! Varför flyttade du till Uppsala och VARFÖR är det så långt dit? Fina vän! (Hoppas du saknar mig med, i alla fall lite ;))




En rolig (!!) dag i skolan för en gångs skull

Kom nyss hem, hjälp jag är helt död!!! Åkte 8.35, kom hem 17.35. Shiiiit det är galet många timmar.

Men för en gångs skull (första gången!) så var skolan faktiskt kul! Hade lektion i 5 timmar tillsammans men de kändes mycket kortare än 2 timmar med vår andra lärare, Omg han är seriöst segast i världen.

Under första passet var vi i grupper, högstadiet för sig och gymnasiet för sig. Och eftersom jag pluggar till högstadielärare var jag med Samra, Rasmus, Erik och Andrea. Så kul att lära känna de lite bättre, awesome grupp! Vi skulle ha med oss böcker från svenska högstadiet och sen bestämma vilken som är bäst osv och därefter redovisa i grupp. Samra tyckte lätt vår redovisning var bäst haha ;) nej men läraren sågade en massa grupper men inte vår så antar att den var okej ändå? Jag var inte ens nervös att stå inför 30+ pers och redovisa? Vad har hänt med mig haha? Kanske för att det var en gruppredovisning? Kul pass i alla fall!

På nästa pass skulle vi först rätta en elevtext och därefter spela upp ett rollspel och låsas att vi hade utvecklingssamtal. Haha seriöst, jag är sämst på att spela teater! Så det sög men spelade upp något i alla fall. Detta är första gången lektionen varit rolig sedan jag började universitetet. Det är sånt här som gör att jag vill bli lärare! Inte sitta och lära sig cp grammatik i 1 miljon timmar.. Det får mig att INTE vilja bli lärare. Så givande och rolig skoldag, dock sjukt trött nu. Anna-Maria började smsa mig trots att vi satt 1 plats ifrån varandra i klassrummet, efter 5 sms började det spåra ut totalt haha! Märktes att vi var övertrötta.

På vägen hem trodde jag seriöst att jag skulle dö. Fick sån sjuk kramp i magen typ 30 min innan tåget var framme så jag satt där och ville bara gråta ihjäl mig. Kunde inte ens sitta för det gjorde så sjukt fruktansvärt hemskt ont. Jäkla mensvärk, killar har det bra som slipper denna hemska smärta. Tog tabletter direkt när jag kom hem men det har fortfarande inte släppt än. Snälla gå över snart, dör lite här :(

På tåget satt några amerikanska killar bakom mig och pratade, åh äkta amerikanska är verkligen så snyggt. Jag vill också kunna sådär perfekt engelska med den där amerikanska brytningen. Måste. Till. USA. I. Framtiden. !! Hur gör man för att hålla engelskan uppe? Vill verkligen inte glömma det vackra språket nu när jag inte längre pluggar det.

Nu ska mamma laga middag, blir schnitzel, mums så gott! Sen tv och så måste jag hinna bada med. Där har ni min kväll. Förväntar mig dock inte att ni ska läsa hela detta inlägg hehe, sjukt långt! Puss på er som gjort det :*




Tisdag

Stressig morgon och så slutar jag skolan 16 vilket betyder att jag är hemma lite innan 18, fyfan. Men ska ändå försöka vända denna dagen till något positivt. Första steget är att ta huvudvärkstabletter så att migränen kanske blir så snäll att den försvinner. Ut ur mitt liv typ..för alltid?




Ojdå

Kollade nyss igenom en gammal tenta och insåg att jag kommer faila på tentan stort! Jag är så körd. 0 poäng till mig. Förstår inte ett ord ens. Fml.




Snyggo

Idag kollade jag på LOL för fjärde gången, eller internet cpade på tåget men ska kolla klart hemma.

Jag kan inte fatta hur man kan vara så snygg som Douglas Booth "Kyle" är i filmen? Alla som kollar på den blir typ hela kära i honom. Som Emelie i fredags innan filmen "jag har one direction" och efter "Omg jag vill ha honom, så snygg" hahaha. Varför är inte fler killar såhär perfekta?




Döööö grammatik dööööö

Dör så tråkigt detta är!!




Tired!

Hjääälp, så trött! Vill bara sova. Och så är det mörkt när man vaknar, blir ju deprimerad här.. Nu ska jag i alla fall äta frukost.




Dinner on Friday

Middag på Harrys i Hbg på fredag och jag kan inte bestämma mig för vad jag vill äta. Allt är ju typ så gott? Fast jag vill prova på crèmebrule till efterrätt, aldrig ätit det innan haha. Är det gott? Det vill tydligen Anna-Maria också göra ;)




Ingen motivation

Försöker plugga men det går inte bra.. Var är min motivation? Gick ju skitbra att plugga på gymansiet, då kunde jag verkligen sitta och plugga 8 timmar i sträck men nu tappat jag motivationen efter 10 min?
 
Kom igen Carro, you can do this. Eller?
 



Paris, NY, London

Kolla in Majas supersnygga tavlor hon har i sin lägenhet! Och de kommer från..Lidl?! Oj trodde inte de hade sålde så fina saker där haha. Vill med ha såna här men de är tydligen slut :( Vilken är er favorit? Min är nog Paris, eller kanske NY?




Sunday

Ligger fortfarande i sängen, har ont i magen idag med och min rygg dödar mig! Men får väl gå upp nu ändå.

Idag måste jag plugga, jag bara måste! Ligger så himla långt bak, ångest.

Såg ni Saade live igår? Så awesome att jag varit på den konserten och att svt sedan visar den. Underbara Eric!




Tjejkväll hos Maja

Har haft så fruktansvärt ont i magen så jag ville bara gråta gråta gråta. Men fixade till mig lite och vid 19 hämtade Josefin upp mig (älskar att mina vänner har körkort haha!), vi hämtade upp Emelie och sen åkte vi till Maja för tjejkväll.

Hade asont i magen men Maja fixade en förlängningssladd så att jag kunde sitta med min värmekudde hela kvällen (äkta vän ;)), värmekudde är awesome.

En lika trevlig kväll som alltid med tjejerna. Vi snackade en massa, åt snacks, kollade på Saade live (tjena älskling) och sen kollade vi på min favoritfilm LOL, love it. Sen pratade vi ännu mer och skrattade en massa som vanligt. Tack för en bra kväll girlsen!




@ Maja

Är hos Maja nu, ha en bra kväll! PUSS



Fml

Omg fick mensvärk precis nu innan jag ska dra till Maja.. Seriöst hur stor otur kan man ha?!?!?!?!? Dör lite här nu :(




What to expect

Haft migrän hela dagen men det börjar gå över nu. Nässpray mot migrän <33333

Kollar lite film nu, ska snart äta och sen börja fixa mig inför kvällen. Girlsnight @ Maja's place.




Underbar frukost

Idag åt jag typ världens godaste frukost! Är superlätt att göra med så det är ett tips.

Tog en vanlig baguette och skar den i tunna små delar (ni ser på bilden), penslade på olja, inte matolja utan äkta olja, som tydligen är nyttigt med? Visste jag inte! Och så in i ugnen tills de blev gyllenbruna och knapriga. Samtidigt rev jag ost i ett rivjärn och sedan när jag tog ut baguetter så tog jag på den rivna osten så den smälte lite lätt (de är ju varma direkt när man tar ut de). En perfekt kombination och så himla gott!




MYS

Denna låg i ett paket från Cellbes idag. Jag tycker onepiece verkar så mysiga men dock för dyra så jag blev jätteglad när jag hittade denna variant för 345 kr så nu är den min!

Supermysig, tänk en kall vinterdag och bara krypa upp i soffan och värme sig, mys! Den är inte speciellt tjock heller, perfekt så slipper man svettas ihjäl. Fin färg med. Så om ni vill ha en onepiece men inte vill/har råd med en äkta så är detta ett tips. Skulle dock aldrig visa mig ute i en sån här, hemma är där den hör hemma tycker jag i alla fall!




Hamnade i Åstorp..

Hallå kompisar!

Underbara fredag. X factor, god middag och efterrätt. Fredagar är lätt bästa dagen på hela veckan! Vad tycker ni? Hoppas Frida eller Hey Mary åker ut ikväll.

Var i skolan 2 timmar och sen blev det en skitdag. Höll på att börja gråta på tåget, gosh måste verkligen lära mig hantera stress på ett bättre sätt. Åt på grafitti snabbt efter skolan och skulle ta 13.47 tåget hem (har tagit det asmånga gånger) så sitter jag där och det börjar rulla och då säger de "slutdestination Åstorp" jag bara, vadå Åstorp?!? Så frågade jag han som kollar biljetter och det är tydligen inte alla som går till Hlm, nähe men tack för den Infon! Tabbe nummer 2 var att Telenor var helt cp under 2 timmar? Stod att jag var i Danmark (ehh?) och sen hade jag absolut ingen service så kunde varken ringa, smsa eller gå in på internet. Just när jag satt på fel tåg med? Ville bara få tag i mami, skulle nämligen till läkaren senare med.

Fick ju hoppa av i Åstorp och vänta på nästa tåg, vilken håla alltså. Vem bor i Åstorp?? Skulle blivit deprimerad haha. Fanns ingenstans att sitta heller så fick stå där vid perrongen i 45 min, utan internet eller koppling till omvärlden, fml. Kom i alla fall hem till slut, woho.

Var hos läkaren, eller sjuksköterskan rättare sagt pga något konstigt eksem som kliar sönder. Fick väl inte sådär jättemycket hjälp men hoppas på att det går över snart. Sen hyrde jag film på hemmakväll och såg ett Justin Bieber skal, synd att det inte finns med Eric, fint var det i alla fall så ett tips till er Bieber fans!

(Yes Frida åkte ut!)




Jag vet......

...vaknade och såg detta sms från Maja. Jag veeeet! Och förlåt alla läsare :( men jag har INTE TID, inte för något verkligen.. Hade typ mer tid på gymnasiet? (Okej där hade jag inte heller någon tid över) men problemet är att jag inte ens hinner plugga! Igår tog jag tåget hem 17.17, hur sent är inte det? Så jag kommer liksom hem varje dag, måste fixa lite och sen sova? Så hinner verkligen inte plugga!! Panik, hur fan ska jag klara tentan?

Denna delkursen är hemsk, varje dag går vi igenom 1726191010 nya grammatikbegrepp som man absolut inte kan lära sig på 1 dag och nästa går vi igen lika många igen? Okej liksom.. Längtar till nästa delkurs, kommer kanske ha tid att andas då igen.

Men jag ska bättra mig med bloggen, lovar!

Igår satt jag och Tove och gjorde labben, sjukt svår till kl 17 i skolan. När jag väl kom till Hässleholm gick jag och mamma ut och åt:)




Torsdag

Vaknade upp med migrän.. Har inte haft det på hela 4 dagar, rekord för mig! Var så himla skönt men idag har jag sjukt ont. Har kommit fram till att sömn är en av faktorerna, har gått och lagt mig runt 23.30 förra veckan och då funkar det bra. Men denna veckan har det blivit lite senare och ja se på resultatet.. Är ju en nattmänniska egentligen men om det krävs att gå och lägga sig tidigt får jag göra det, allt för att slippa migränen.

Tvingade mig själv till skolan i alla fall, sitter på tåget nu. Slutar 17 (!!!!) idag så är hemma vid 19, omg pallar inte.. Så dagens planer är:
Skola + pendling 8-19
Äta snabbt
Kolla halv åtta hos mig
Bada och tvätta håret
Kolla revenge och masterchef
Sova

Hinner inte med något mer. Idag får vi tillbaka våra 2 hemtentor och jag är så nervös! Hoppas jag klarar den :(




The lucky one

Underbart vacker film! Filmerna som baras på nicholas sparks är helt fantastiska, han är amazing på att skriva.

Zac Efron är så fin i The lucky one, sådär "den perfekta mannen" liksom. Snygg är han med! Det hände inte så mycket i filmen men det behövde inte heller. Se den om ni inte gjort det! Okej?




Iphone <333

Thank God för Iphone, fb, instagram, bloggen och andra appar på mobilen. Skulle aldrig klarat av tågresorna annars! På tal om instagram tycker jag ni ska följa typ världens sötaste tjej Isabella som heter "Isabeellaab" på insta. Ge mig hennes utseende?! Typ hej levande barbiedocka, vill med se ut så.. Sen är hon grymt snäll med, så följ henne :)

Nu ska jag se film!




Jag försöker le men egentligen gläds jag inte åt någonting längre

Tror jag är inne i någon sorts av deppig period just nu. Jag försöker vara glad och positivt men det går inte. Jag gläds inte åt något längre, allt känns bara så himla jobbigt.

Får hoppas att detta bara är tillfälligt för jag hatar vara sånhär. Jag vill vara den glada tjej jag alltid varit. Ska bli så skönt att träffa tjejerna på lördag, jag behöver verkligen vänner som kan pigga upp mig just nu och det gör mina girls, i alla lägen!




22.15

Grammatik kan ta sig! Jag fattar inget, så frustrerande. Har kollat på Hollywoodfruar och ätit middag. Fick även ett meddelande av Alexander som jag inte pratat med på snart 1 år? Tänk så glad man kan bli och så mycket man kan sakna att prata med någon som man faktiskt aldrig träffat. Internetkompisar är bra! Våra konversationer var så roliga och underhållande, hoppas vi kan ta upp det igen :)

Min t-shirt kommer förresten från New Yorker.




Hate this

Wtf fattar inget?! Detta är som matte, man fattar inget i början och måste plugga in det som satan i typ 158 timmar och sedan kanske det fastnar. Orkar inte, kolla bara så svårt det är. Redan djungeln..




Dagens

Jeans, t-Shit och jeansskjorta. Casual och skönt.




God natt måndag

Har pluggat lite idag, inte så mycket som jag borde dock. Men sån är jag, när jag vet att jag inte MÅSTE plugga till en viss dag (som på gymnasiet) så pluggar jag inte och det är felfelfel för sen innan provet kommer jag få panik. Men jag fattar inte denna grammatiken och om det är något jag inte fattar så skjuter jag upp på det och då kommer bara nya och svårare saker som läggs till och det blir kind of en ont cirkel hehe? Nej imorgon ska jag vara duktig har jag tänkt! Ska försöka i alla fall.
 
Ska tvätta luggen nu snabbt bara, mitt hår blir jättefult redan efter en dag nu när jag har sån utväxt men eftersom jag inte har tid att tvätta hela nu så får man fuska lite och bara tvätta luggen, plus en snabb dusch. Går ju snabbare än mina 1,5 timmes bad hehe..
 
Hörs imorgon när jag sitter på tåget, hoppas jag inte tråkar ut er med mina morgoninlägg haha men brukar alltid vänta på tåget i ca 15 min och då har jag bra täckning så passar på att surfa lite då. Puss och god natt ♥



Irriterande människor

Idag är verkligen INTE en bra dag. Jag har migrän. Jag klämde nyss mitt finger i dörren så vill bara sätta mig ner och gråta. Och så är jag allmänt trött på mänskligheten.

1. Jag är trött på respektlösa människor på bl.a. Tåget! Vad är det svåra i orden "tyst avdelning"?!?! Kan ni inte läsa? Jo det kan ni så varför sätter folk sig där som rent ut sagt inte kan hålla käften? Då man man sitta på någon av de andra hundra platserna som är lediga i vanliga avdelningar. Såna fjortisar som kommer, gapskrattar och är allmänt sjukt irriterande. Så sitter man där med värsta huvudvärken och vill bara ha tyst omkring sig. Så säger de till varandra "ingen läser så vi behöver inte vara tysta", är ni efterblivna eller? Måste man läsa för att vilja ha tyst? Blir sååå irriterad.

2. Min diabetesläkare/sjuksköterska som vill träffa mig vadå 1 gång i månaden?! Vaf*n liksom, jag är ingen lite bebis. Folk jag känner träffar läkaren 1 gång om året. Var ju nyss där?! Så ringer mamma och vill avboka tiden för att boka en annan så säger hon i reception att alla jobbar/går i skolan så hon kan inte bara byta tid sådär. Så sa hon att man kan komma till skolan senare. Ja men lilla receptionist, kanske om man går i skolan i Hässleholm men det är inte så lätt när man har 1,5 timme till skolan!! Och det är universitetet = går inte missa massa, mest inte på grammatiken. Plus att de säger att jag måste ta om alla årsprover (9 rör med blod), det heter ÅRSprover av en anledning? Och jag tog de i augusti? Idioter!

Waaah hatar seriöst alla irriterande människor just nu. Nämnde jag att det inte är min dag idag?




Regn, blåst och skola

Regnet öser ner och det blåser, vill bara ligga under mitt varma täcke och somna om och inte sitta på ett pågatåg på väg mot skolan.. Blev så glad när jag på schemat såg att det står 10-12 så kollade jag på det andra schemat och märkte att det är 10-12 + 14-17. Seriöst, orkar inte! Ska pusha på tjejerna så att vi snabbar oss med laborationen. Kanske lyckas vi bli klara till 15?




Big bro &amp; little sis

Jag älskar dig! Säger det alldeles för sällan men hoppas du vet om det ändå. Hur mycket vi än bråkar och hur lite vi än pratar så är du ändå en av de personer jag älskar mest i hela världen.
 
Julafton 2010.
 
Frågade mamma igår hur det var när jag var på sjukhuset i 2 veckor (när jag fick diabetes 2004), om jag var där själv någon dag osv, är rätt länge sen så jag kommer inte ihåg. Mamma svarade då att hon tog ledigt från jobbet i 2 veckor för att vara vid min sida varje dag, dygnet runt på sjukhuset och den enda dagen hon åkte hem för att hämta lite kläder osv så kom min bror och var med mig där istället. Jag har en sån underbar familj ♥ Mamma, storebror och jag, så har det varit så långt jag minns. Sen sa även mamma att min pappa kom dit en gång, sätter sig i matsalen och börjar äta pepparkakor!! Liksom vad fan?! Här har jag varit på sjukhuset i 2 veckor och kämpat med min diabetes, en sjukt stor omstäldighet och både mamma och bror åt ingenting jag inte fick äta osv så kommer han där och börjar äta sjukt många pepparkakor? Och han ser absolut inget fel i det, man bara jaha tack för stödet du!
 
Men det jag ville säga med detta inlägg var egentligen att jag älskar min fina storebror trots att jag inte alltid visar det ♥



Dolce & Gabbana säljes

Ingen som är intresserad av ett par äkta Dolce & Gabbana solglasögon? Köpte de för 1200 kr och har bara använt de ett par gånger. Hade tänkt 350 kr!




Time for a movie

Har mest segat idag, pluggar pyttelite men mest inte gjort något vettigt. Hatar söndagar, så sjukt seg dag! Nu ska jag och mamma börja kolla på "the lucky one", älskar the last song och dear John så hoppas även att denna är bra!




Nighty

Nu ska jag gå och lägga mig, sjukt trött.. Sov gott!




Things I´ve already done

Jag älskar att kolla igenom "before I die" bilder, har en mapp på datorn där jag sparar många av de saker jag vill uppleva i framtiden. När jag kollade igenom sidan nyss sparade jag även några bilder på saker jag redan upplevt.
 
Simma med delfiner gjorde jag i Turkiet, underbart!
Var i Paris några dagar för ett antal år sedan. Inte riktigt min favoritstad men borde kanske ge den en ny chans?
Flera gånger, hoppas jag!
Bla av Eric Saade.
Starbucks har jag varit på flera gånger, dock lite överskattat tycker jag.
Nyår 2011, typ inga kommentarer på det hahah..
Älskar Grekland!
Hände i fredags, överlycklig tjej..
 



Weather

Idag mår jag inte så bra. Jag är en riktig vädermänniska som tyvärr reagerar på minsta lilla väderförändring. När det blåser får jag fruktansvärt ont i huvudet, när det regnar eller är dålig luft mår jag skit.
 
Och idag är en sån dag, där allt står stilla, regnet hänger i luften och allt bara är grått. Jag känner mig så trött, har ont i huvudet och mår illa. Dumma väder.
 
Reagerar ni också mot olika typer av väder? Igår var vädret bra, det var kallt som attans men solen sken och framför allt så var luften frisk.
 
Allra bäst mår jag en kall men klar höst/vinterdag eller en varm sommardag.
 
Åh mitt hår.. Perfekt längd och perfekt solblekt.



Gunilla Persson

Alltså hahahah orkar inte. Gunilla är väl en sån person som man både hatar och älskar på samma gång. Älskar att hon är så sjukt underhållande (Hollywoodfruar utan Gunilla? Skulle blivit tråkigt..) men hennes värderingar?! Eftersom har problem med alla vårdare måste det ju vara något fel på henne och inte alla andra? Som soffan hon sa att Dodde ska sova på? Skandal ju..

Tycka vad man vill om Gunilla men underhållande är hon.




Solblekt

Shit vad mitt hår var solblekt för bara drygt 1 månad sen! Jag älskar solblekt, tycker det är så snyggt för den blonda färgen blir så snyggt blond och inte gul..

Behöver slinga mitt hår snart igen alltså!




Todays

Tröja MQ / Jeans Kappahl / Skor Scorett / Halsduk Vero Moda
 
Älskar jeansen, så himla sköna!



FRIDAY

Kommer nästan inte ihåg senaste gången jag var inne på datorn. Har inte tid så sitter knappt vid datorn längre.. Det blir mest fb på mobilen, läsa bloggar osv på tåget/på rasten. Men det är inte riktigt samma sak, älskar känslan av att sätta ser ner framför datorn en fredag, inga krav, bara klicka rundor.
 
Ska bli så skönt med en hemmakväll idag, har knappt varit hemma på jag vet inte hur många helger. Dock älskar jag att ha saker inplanerade och blir lätt uttråkad av att inte göra något så imorgon kommer jag antagligen klaga på hur tråkigt det är att bara sittta hemma och inte träffa någon men idag ska jag njuta av kvällen; god middag, choklad och x-factor. Nästa helg ska jag förhoppningsvis träffa tjejerna, var ju så kul förra helgen!
 
Här är 4 iphone skal jag köpt till min iphone 5. Dessa är de enda jag har till så länge (jag älskar ju skal!), det har inte kommit ut så många fina till 5an än, dessa är väl sådär men de funkar. Längtar tills det kommer ut till 5an på hemmakväll för de har så sjukt snygga där!
 
(Skulle upp för typ 2 timmar sedan men glömde publicera heheh)



@Hbg

Äter på grafitti i Hbg medan jag väntar på tåget hem. FREDAG <3 äntligen! Tycker denna veckan har gått så otroligt långsamt. Nu vill jag bara vara hemma, slippa stressa och slippa plugga. Ska bara ta det lugnt idag, har inget inplanterat i helgen heller förutom PLUGG, tråkigt men sant.




08.28

"se upp vid avstigning, risk för halka". Okej ska försöka att inte slå ihjäl mig när jag stiger av tåget. Försov mig så blev asstressigt!! Hann inte ens ta på mig en varm tröja så fick bli en t-Shit, jag kommer frysa ihjäl..

Idag har vi laboration, är inte färdig med den så ska försöka få klart det nu på tåget. Slutar i alla fall kl 12 så är hemma till halv 3, skönt!




Dagens

Skor Scorett / kofta Mark & Spencers / klänning h&m / halsband + rosa ring Swarovski / armband + silvrig ring Thomas Sabo




Revenge

Hur spännande kan en serie bli?! Sitter på helspänn under hela avsnittet, det är ju så läskigt och mystiskt på något sätt. Tror ni att Victoria är Emilys mamma?!?! Det kan hon väl inte vara? Eller?




Iphone skal

Har dessa Iphone skalen kvar, om någon är intresserad så är det bara att säga till :)




On my way home

Dagens lektion var faktiskt väldigt intressant! Första gången jag känner det. Läraren vi har i didaktik är så fruktansvärt bra och begåvad, bästa hittills. Han andra vi har i grammatik nu samtidigt är typ den sämsta läraren ever.

Åt lunch med Linn efter vi slutat och nu är jag på väg hem. Fick dock sjukt ont i huvudet för typ en halvtimme sen, det suger. Har gått och lagt mig tidigt hela veckan för att slippa migrän men det verkar inte som om det hjälper sådär jättebra..




Mot Hbg

Det är minusgrader ute..i oktober?!

Sitter på tåget mot Helsigborg nu. Skola mellan 10-13 sen ska jag äta något där och sen åka hem. Hemma vid halv 4 och kl 4 ska jag jobba. Sen blir det väl plugg och någon timmes tv och sen sova. Det är i princip så alla mina dagar ser ut, antingen så eller så slutar jag halv 5 och är hemma halv 7 och sen är jag så trött så däckar typ, händer liksom inget kul just nu så bloggen får bli lite lidande.




20.15

Sjukt lång och jobbig dag i skolan. Åkte hemifrån 8 och kom hem 18.30, inte okej! Fick näsblod på tåget och hade inga servetter, fick riva ut ett A4 papper och använda det.. Inte så lyckat.

Hade först grammatik i 2 timmar, galet svårt. Sen en grammatikgenomgång och sen satt jag, Anna-Maria, Georgia, Tove och Gabrielle i ett grupprum och jobbade med laborationen i grammatik i ca 3 tinmar, fyfan vad den var svår. Vet inte hur jag ska kunna lära mig allt? Nu ser jag att svenska undervisningen jag fått i skolan inte är så bra, för vi har inte ens lärt oss de grammatiska grunderna ordentligt!

Nu ska jag snart äta middag, hungrig! Och sen göra läxan till imorgon och därefter kolla på masterchef.




Svårt!!

Grammatik kan dra åt skogen.




Cold outside

Idag är det kallt, riktigt kallt. Det var 2 (!!) grader i morse, usch. Vinterjacka <3

Sitter på tåget nu, börjar kl 10 och slutar 17, hemma vid 18.30 alltså. Orka.. Sitter i alla fall i den tysta avdelningen men det är fler som kommit på samma idé som jag, jag som älskar att sitta helt själv!




Trött!!

Jag är så äckligt trött.

Orkar inte pendla
Orkar inte med alla jobbiga människor på tåget
Orkar inte med universitetet

Orkar inte orkar inte orkar inte. Att pendla är värst, blir så trött på det. Mest när det bara går äckliga gamla pågatåg (trodde bara de nya gick nu för tiden)där det inte ens finns någon tyst avdelning. Så fick sitta och lyssna på en sjukt jobbig unge som skrek på arabiska i 1 timme på tåget.. Och sprang runt fram och tillbaka, öppnade dörrar och skrek lite till. Det är sånt man inte vill vara med om efter 5 timmars grammatik i skolan (onormalt svårt är det med!!) så jag var ju inte så glad när jag väl kom hem.

Något som ännu värre är att jag har skola varje dag i 1 månad nu, ehh hur tänkte ni där? Hur ska jag hinna plugga när jag är hemma runt 18.30?! Allt känns jobbigt och jag vet inte ens om jag valt rätt program, vill jag verkligen det här?




Mobilbilder från London

Medan jag är i skolan (slutar 16, hemma vid 18) får ni se lite blandade mobilbilder från London. Hade en iphone 3 då så kvaliten är väl inte den bästa..
 
Jag och mamma var på musikal, Mamma Mia
Baren
Vi åt sjukt dyra mackor vid Picadally Circus för allt annar var stängt.. De var inte ens goda och räkningen landade på omkring 400 svenska kr. Vi var INTE glada..
I hissen på väg upp till vårt fina hotellrum
London eye i regnet
Åt en god våffla vid London eye i väntan på att det skulle sluta regna
Selfridge, sjukt fina märkessaker! Synd man inte har råd..
Trött efter en bra dag i London
Shopping på Oxford Street, här på Debbenhams
Hade sån äcklig migrän denna dagen kommer jag ihåg, men kunde ju inte sitta inne på hotellet hela dagen så vi var ute ändå
Shoppingcentret Westfield
Mamma och jag. Detta är min favoritbild av alla på oss!
Underbar affär
Vi fikade en massa
Hejdå London
Vi hade platser vid exit = mycket benutrymme = glad Caroline
På flygplatsen
 
(Bilderna är från sommaren 2011 om någon missat det)
 
 



Mot Helsingborg

Äckelväder! Det är mörkt, kallt och så regnar det. Och det är bara 5 grader=kallt!! Bestämde mig för att inviga min vinterjacka idag. Min fina, nya, underbara vinterjacka från MQ. Den är så fin, dyr som bara den men värd pengarna, lätt. Den kommer jag ha i många år! Kan lägga in bättre bilder sen.

Sitter på tåget nu i alla fall, hittade till den tysta avdelningen. Jag pallar inte sitta i vanliga avdelningar, folk har en massa parfym på sig, ville bara spy igår och pratar och skrattar högt. Här i denna avdelningen är det i alla fall tyst. Har en låååång skoldag framför mig.. Den längsta någonsin faktiskt.




London dag 3, del 4!

Fler bilder från Madame Tussauds, ja jag har många.
 
Hängde med Tom Cruise!
Julia Roberts, rätt lik va?
George Clooney
Mamma blev nog lite småkär i Clooney haha..
Angelina, Brad och jag
Bruce Willis, också lik!
Träffade på Katy Perrys ex
Jag mitt i folkmassan på Madame. Älskar hur golvet bytte färg, hej discogolv
Det var någon sångtävling, synd man inte kan sjunga
Vackra Kate Moss
BFF ♥
 
 
 
 



22.05 en måndag

Tänkte faktiskt vara duktig och plugga meeeeeen övningsboken från adlibris har inte kommit än (fett sega är de) så det blir lite svårt.. Därför gör jag det imorgon istället heheheh. Migränen är borta, dock huvudvärk kvar. Ska lägga mig strax efter 23 idag, måste ändra på mina sömnrutiner.
 
Grammatik kursen verkar sjukt jobbig! Varför måste allt vara så satans komplicerat, tråkigt och svårt på universitetet? Craaazy.



Dagens

Sorry att jag ser så ledsen ut på bilderna men mådde skit! Är på ett provrum på h&m btw..

Tröja Bik bok / Bustier h&m / halsband & ring Thomas Sabo / ring Swarovski / jeans Kappahl / skor Scorett / halsduk Vero Moda / skinnjacka h&m

 




Hata hata hata

Jävla migrän!! Jag pallar inte, det försvårar mitt liv något så fruktansvärt. När jag väntade på mamma i stan var jag tvungen att gå in till provrummet på h&m och sätta mig ner, kändes som om jag skulle svimma. Orkar inte ha migrän ca 5 gånger i veckan! Och inga läkare tar det seriöst.

Spydde nyss, fräsch. Bara för att nässprayen är så galet äcklig. Idag är ingen bra dag.




Train

Första dagen med tåg. Har ju gått ersättningsbussar i över 1 mån och det var så skönt, kunde komma typ 2 min innan bussen gick. Hatar åka tåg.. Har i alla fall skola mellan 10-13 idag. Ha en bra dag!




Vitaminbomb

Avslutar söndagskvällen med film, äpple och multivitamin, känns som en riktig vitaminbomb plus att det är så gott! Denna äppelsorten alltså.. Skulle kunna äta 100 st haha!




I need money

Försäljningen av Iphone skalen går bra, toppen! Jag behöver verkligen pengar, är rätt pank at the moment. Ska även försöka sälja annat, tex ett par dolce @ gabbana solbrillor (äkta) och annat jag inte har användning av längre. Jag och Maja ska till entré snart och shoppa och har inte mycket pengar så behövs! Plus att jag måste börja spara till både Dubai och Polen, lägger i pengar i speciella kuvert som jag inte får röra förrän jag åker dit.

Badar just nu. Älskar volymen mitt hår får direkt efter jag badat, dock inte att det lägger sig rakt och plagg efter typ 20 sekunder.. Pallar inte skola imorgon!




Dubai

Om 551 dagar är jag där i Dubai, som jag längtar! Inte beställt än men vet vilket datum vi ska åka så nu kan jag börja räkna ner på riktigt.




Ny halsduk

Köpte denna supermysiga halsduk på Nova för 2 veckor sedan. Den är från Vero moda och kostade 199 kr. Är ju nästan så att man vill köpa en svart och rosa med, bara för att de är så mysiga. Men får nöja mig med denna.




Grammatik..

Börjar en ny delkurs imorgon, grammatik. Har hört att det ska vara ett av de tuffaste momenten inom svenskan. Men grammatik gillar jag nog rätt mycket, tror jag? Haha gillade i alla fall det på högstadiet och gymnasiet (inte eng och spanska grammatik dock!!) så vi får se vad jag kommer tycka om det.

Verkar som om jag har skola 5 dagar i veckan nu de närmaste 3 veckorna, kill me slowly..! Ska kolla igenom denna boken nu i alla fall. Sen ska jag skiva ett inlägg om Iphone 5, en läsare bad mig om det så självklart :)




Tjejkväll hos Emelie

Igår hade vi som sagt tjejkväll hemma hos Emelie. Josefin hämtade upp mig i regnet i sin bil, äkta vän haha! ♥ Sen hämtade vi Felicia på stationen och så åkte vi och hämtade Maja och drog till Maxi för att handla lite gott. Sen åkte vi hem till Emelie. Alltså jag ÄLSKAR hennes hus, skulle kunna flytta in där när som! Precis min stil, underbart fint. Har nog sagt det till mamma 1 miljon gånger idag, ahh typ mitt drömhus.
 
Vi åt tacos och pratade en massa, i typ 2 timmar. Då var vi lugna och fina höhö. Sen började x factor som vi kollade på och efter att Oscar sjungit Biebers låt boyfriens gick allt utför hahahahha. Det var en helt galen kväll med mina girls, länge sedan jag skrattade så mycket, vi fick till och med ont i magen. Om man inte var där fattar man inte men alltså hahaha. SWAG på allt och alla, Justin Bieber och One direction hit och dit, VILF (haha dör), roliga och smått sjuka sms till en kille från oss "girlsen" skratt, skratt och skratt. SWAG (vårt nya favoritord) på Gunilla Persson och Tusse hahah, såå vår humor. Okej detta låter säkert sjukt när ni bara läser det men vi hade så himla kul! Felicia var tyvärr tvungen att gå redan vid halv 10 men vi var kvar där till lite innan 12, sen slängde Emelie ut oss för hon hade morgonträning idag haha.
 
Tack för en awesome kväll girls! :D Måste göras om och det snaaaart.
 
På väg till Emelie
Jag och Josefin som färgat håret blont, så snyggt!
Så kul att träffa girlsen igen
Emelie stod för maten, vi tackar!
Det blev tacos och massa prat!
Hur fint?!
Hejjade på Oscar som gjorde boyfriend väldigt bra! "Swag swag swag, on you Chillin  by the fire while we eatin' fondue"
HAHAHA. Love Gunilla! Så underhållande..
 
Och så några bilder från kameran;
Emelie hade dukat fint!
Maja och Felicia
Josefin
Jag och Emelie, usch min lugg är alldeles för kort..
Girlsen
Kolla Emelie på denna bilden HAHAHHAHAH vi skrattade typ ihjäl oss. Tror du kan ställa upp i en modetävling med denna bild ;) du vinner säkert!



ANDRÉ

H%C3%A4r%20%C3%A4r%20Andr%C3%A9s%20Idolresa
Åh Maja minns du de här? So sad! Finaste André! Saknar idol..



Polen shopping, del 19

Detta underbara linne köpte jag på New Look (favoritaffären i Polen!), älskar de. En stor favorit i min garderob!
 



LÖRDAG

Har en hemsk migrän idag som bara blivit värre under dagen. Tog nässpray mot det för inte så länge sedan, så galet äckligt, hoppas det hjälper. Har i alla fall sålt min iphone 4s idag, härligt! Var kul att träffa Simone och Daniel med, inte sett Simone sen studenten? Tiden går för fort.. Fick se hennes Marc Jacobs väska också, alltså jag är KÄR i den, så sjukt snygg :)
 
Gårdagens. Tröja från Bikbok, bustier från h&m, smycken från Thomas Sabo och Swarovski.



Iphone skal till salu

Säljer nu alla mina skal till Iphone 4/4s! Någon intresserad? Många av dem är aldrig använda!




Iphone skal till salu

Någon intresserad? Skalet passar både till Iphone 4 och 4s och är nästan helt nytt. Säljer för 40 kr!

Det är ju bara så snyggt!! Men passar inte Iphone 5..




SWAG

Riktigt kul kväll med tjejerna! Skrattat så mycket så har ont i magen nu haha. Nästa; sängen. Imorgon ska jag sova länge!




Tjejkväll på G

Tjejkväll med Josefin, Maja, Emelie och Felicia! Vi ska vara hos Emelie, äta tacos och kolla på xfactor, mys!




Min Iphone är igång!

Ja jag lever! Har bara kämpat med att få över allt från min Iphone 4s till Iphone 5 vilket inte var det lättaste om man är så sjukt dåligt på tekniska saker som jag är.. Men efter typ 5 timmar klarade jag det, Yey! Så nu är min Iphone 5 igång, känns toppen. Den är verkligen jättebra.

Klippt luggen har jag också hunnit göra, och köpt tågkort. Vid kvart i 6 hämtar Josefin mig och sedan drar vi till Emelie.

Första bilden jag tog med Iphone 5, visst är kameran bra?!




Bilder från nollningen

Kollar ni på revenge? Så spännande det var idag, mest på slutet! Hoppade till så rädd jag blev..
 
Faddrarna har lagt upp en länk med de flesta bilderna som togs under nollningen, sammanlagt 514! Håller på att laddar ner en del nu, bjuder på några här. Vilka minnen alltså, blir så glad av att titta på dessa underbara bilder. Ni kommer få se fler bilder från nollningen, många fler.
 
Faddrarna hade laddat upp rejält inför de kommande veckorna..
Kasper, HAHAH så snyggt ;)
Bilder på faddrarna innan de begav sig mot Villan för att träffa fina grupp 11 för första gången
Söta små älvor höhö
Solen sken och stämningen var på topp
11!
Lasse, Martin, Tobbe och Calle
En del av gruppen, själv stod jag i kö aslänge så kom lite senare
Taggade nollor



iPhone 5

Min bebis har kommit! Lovar att ta hand om den mycket väl. Har aldrig haft en vit iphone så det var på tiden och 5an är riktigt SNYGG. Den är så mycket snyggare än föregångarna och så mycket lättare. Väger knappt något. Hörlurarna man får med är också väldigt bra.
 
Mer än så kan jag inte säga om det just nu eftersom jag inte har fått SIM-kortet.. Så kan inte ens starta den och inte börja använda den. Förhoppningsvis kommer det imorgon!
 



Stay strong Emma!

Fina underbara Emma, stay strong! A fighter keeps fighting och jag vet att du kommer klara detta. Denna fina tjej, Emma Karlström har fått cancer i hjärtat, hon fick reda på det för bara några dagar sedan. Emma som för några dagar sedan var som vilken vanlig tonårstjej som helst. Har aldrig träffat Emma men pratat med henne en massa gånger på facebook, även hon är ett stort Eric Saade fan. Var stark, så kommer du vinna över cancern! Över den där hemska sjukdomen som alla hatar. Stay strong ♥
 

Ta vara på varje dag för man vet aldrig när livet vänder..



Goda nyheter

Läkaren ringde idag med resultaten av min magnetröntgen i och med migränen och resultatet visar inget! Vilken lättnad var så rädd att det kan vara någon tumör eller liknande så nu kan jag andas ut! Får helt enkelt ändra mina rutiner, bla sova mer! Mår skit när jag går och lägger mig sent och vaknade alltid upp med migrän dagen efter.
 
Goda nyheter alltså! Förhoppningsvis kommer mamma hem innan kl 19 så att vi kan hämta min iphone!
 



Finaste

Okej denna videon är egentligen hur löjlig som helst men jag vill bara visa er världens underbaraste hund Shaggy. Jag är skiträdd för stora hundar men inte för Shaggy, åh älskar den fina varelsen! Så underbar, och hans ögon. Man smälter, så himla fin.
 
Är det bara jag som börjar prata typ bebisspråk med hundar haha? "jaa åh hej Shaggy" med värsta löjliga rösten, hmm ja.. Och yes det blåste asmycket den dagen, vi hade inte tur med vädret i Polen vid havet i år.
 
 
 
 



Vi är ju inte speciellt lika..

Vart jag och mamma än går tillsammans så säger folk att vi är så lika, till och med folk som inte känner oss. Tycker det börjar bli lite störigt haha, nej men jag tycker inte alls vi är speciellt lika?! Är vi verkligen det? Menar folk att mamma ser ung ut eller att jag ser gammal ut? Haha hoppas på det första.. I London trodde två killar att vi var systrar.. Ehh ser jag ut att vara 52 eller ser mamma ut att vara 19? I don´t really get it. Men det kanske är så att man inte ser likheten själv?
 
Älskar min fina mami i alla fall ♥
 
 
 



Idag är en bra dag

Jag behöver inte plugga. Tror min iphone har kommit, måste hämta den idag. Jag behöver inte stressa.
 
Wonderful day. Ska dock jobba 1 timme men det är bara roligt. Vet inte om jag är så taggad på utgång i Helsingborg idag. Det kommer ju typ bli 20 liknande under året jag pluggar svenska och idag är jag så trött efter tentan och är inte sugen på att ha migrän när jag ska träffa tjejerna hemma hos Emelie imorgonkväll. Är rätt sugen på att bara stanna hemma och kolla premiären av Revenge. Men om Anna-Maria ska dit drar jag också, om inte så struntar jag i det :)
 
Hoppas jag blir godkänd!



Klar med tentan!

JAG ÄR KLAR :D :D :D :D
 
Den där känslan, känslan av att ha kämpat med ett arbete/prov i så sjukt många timmar så man orkar inte ens räkna och sen när det är över, det är en sån himla underbar känsla. Har kämpat med min hemtenta i 4 dagar, konstant skulle jag vilka säga. Vilket blir typ vadå, 40 timmar tillsammans? Sjukt egentligen men den var så himla svår, aldrig gjort något liknande tidigare. Det var hemskt! Skickade in den 10 min innan deadline, like a boss.
 
Vet inte hur det gått, gjort mitt bästa i alla fall. När jag läste igenom den innan jag skickade in fattar jag inte riktigt hur jag har kunnat skriva något så komplicerat? Fattade typ inget när jag läste igenom.. Förväntar mig dock att komplettera på i alla fall några av delarna men hoppas såklart på att jag klarar G direkt men det är inte så lätt i och med att det är min första tenta någonsin på universitetet. Hur som helst är den i alla fall skickad nu och mer kan jag inte göra. Nu blir det inget plugg imorgon, fredag, lördag och söndag. Hur bra?!
 
Ska snart sova, är sjukt trött.. Imorgon blir det kanske utgång i Helsingborg, med klassen för att fira att tentan är över men vet inte riktigt om jag orkar, får se.
 
Har förresten haft en riktigt hemsk migrän idag, mådde perfekt när jag vaknade med sedan efter någon timme BAAAM, ville bara spy hela dagen. Tabletter hjälper inget och det värsta var att jag ändå var tvungen att sitta vid datorn (värsta fienden vid migrän) och skriva på tentan. Mamma kom hem med migrän nässpray till mig vid 19 och då blev det bättre. Tacka Gud för den uppfinningen..
 
Såhär glad är jag över att tentan är klar.
 



Polen shopping, del 18

Underbart armand från Bijous Brigitte. Stor favorit om man ska ut på fest eller liknande, tycker det känns så exklusivt även om det kommer från en budgetaffär. Kostade runt 180 kr. Tyckte det var dyrt när jag var där för det var mina sista 60 zl haha.
 



Polen shopping, del 17

Kunde inte hålla mig borta från bloggen, bara 5 minuters paus.. Skriver för fullt på tentan, om 12 timmar ska den vara inlämnad. 12 timmar, shiiiiet.
 
Tänkte visa upp ännu en tröja jag köpte i Polen. Den kommer från New Yorker och är transparent där fram och har vanligt tyg där bak. Kostade ca 60 kr!
 
Tänkte visa upp två plagg om dagen, annars blir jag aldrig klar. Köpte nämligen rätt mycket i Polen i somras.



Don´t you worry child

OMG är så stressad!!!! Suttit och skrivit på tentan konstant från kl 22 till nu men det är så sjukt äckligt svårt! Och alla delar ska vara inskickade och klara om mindre än 23 timmar, 23 timmar! Hjälp, hur ska jag klara detta?! Jag har panik, big time. På gymnasiet kunde jag sitta uppe hela natten och skriva om det så krävdes men här SKA den vara inskickad 23.59, shit shit shit. Ska nog ställa klockan på 9 imorgon, skriva någon timme innan frukost och seventh heaven och sen skriva skriva skriva tills jag blir helt klar.
 
Vi hörs imorgon då jag är helt klar med tentan, då kommer jag vara världens lyckligaste! Wish me luck.
 
 
Don´t you worry child. (Don´t you worry Caroline) lättare sagt än gjort..



Stress

Paus från plugget till kl 22 nu då. Badar just nu, sen blir det tv mellan 19.30-22. Är i alla fall färdig med analysen av dikten och av novellen. Ska dock göra lite småändringar imorgon, grammatiken är just nu brutalt dålig för jag har blandat massa tempus och skit. Har analys av elevtext och brukstext kvar. 2 analyser har tagit mig tre dagar och nu har jag en dag på mig på 2 analyser till?! Panik. Ska råplugga till kl 12 i natt.




ORKA

DÖD ÅT BYGGARBETARNA SOM STÅR UTANFÖR VÅRT FÖNSTER 24/7!!!! De har med sig en maskin som låter så jäkla mycket! För det första får jag fett ont i huvudet av att den brummar 9 timmar om dagen, UTANFÖR OSS och för det andra får jag koncentrationssvårigheter, måste ha tyst när jag pluggar och därför stör ljudet mig något så otroligt.
 
De ska göra något med alla fönster på området och ett hus tar cirka 2 veckor att göra klart. Ni tror inte att de gör just huset JAG bor i just denna veckan när JAG är ledig från skolan?!?! Som om de inte kunde börja med 6an eller 8an, nej de ska just vara hääääär. Det väckte mig klockan 8 imorse när jag kunde sovit till klockan 11.

Kära. Byggarbetare. Ni. Är. Fett. Störiga. OKEJ?!



Seventh heaven

Kollar på seventh heaven, älskar det programmet! Har sett i princip alla avsnitt flera gånger men de är alltid lika bra.

När det är slut ska jag börja plugga, intensivt till klockan 18. Får se hur mycket jag hinner med på de tinmarna!




Natti

Dags att sova, imorgon väntar en hel dag med tentaskrivning. Längtar redan. NOT.

Ögongodis på bild sådär på natten! (Eric Saade)




Polen shopping, del 16

Förbannade tenta!! Ger upp för idag, vilket betyder att jag måste sitta med den från klockan 13-19 imorgon, UTAN paus hade jag tänkt. Det ni, undra om jag kommer dö på kuppen.. Satan vad detta är svårt, satan satan satan. Är alltså ledig hela veckan, men mån, tis och ons ska ju gå åt till tentan. Tors-sön kommer jag vara helt pluggfri, läääängtar.
 
Slänger upp två bilder på en jättemysig kofta jag köpte i Polen, har inte använt den än. Ska inviga den nästa vecka! Kommer från Marc & Spencer, älskar den affären.
 



Oktober 2011- ett år sedan

Blev inspirerad av Kenzas inlägg "ett år sedan" så kikade in i arkivet för att kolla vad jag hade för mig. Såhär såg mitt oktober 2011 ut i stora drag.
 
Det var mycket varmare än oktober i år så kunde ha på mig linne i skolan utan att frysa.
Pluggade en massa!
Spenderade även en hel del tid på gymmet. Måste börja snart igen..
Roliga dagar i skolan med en klass som alltid fick mig att le. Vi spenderade största tiden av rasterna i elvrådsrummet. Minnen haha!
Var på stan med Cassandra.
Roliga timmar i matsalen, haha kommer ni ihåg denna rasten tjejer?!
Var på den roligaste studentfesten ever! Så sjukt kul kväll. Förfest hos Cilla och sedan Harrys.
Beställde min studentmössa.
Hade min första körlektion.
Shoppade för att pigga upp mig själv i höstmörkret.
Bowlade med fina Monika.
Avslutade månaden med en rolig partykväll på Björket.



ORKAR INTE

Har fortfarande inte blivit klar med mer än dikten. Kommer aldrig hinna med 3 delar till tills på onsdag!! Aldrig. Palla universitetet, vill bara jobba NUUUUU.
 
 
 



WTF

Denna dikten kan ju dra åt skogen!! Jag får sinne, jag fattar inte. Vill bara börja gråta. HJÄLP!!!!! Är den 3 taktig eller 4 taktig? Jamber eller anapest?? Såna här småsaker kan förstöra hela min tenta. FML.




BULLY

Dokumentären Bully som många har skrivit om på fb och liknande såg jag på idag. Det är en otroligt stark dokumentär som alla borde se. Den handlar om barn i USA som blir mobbade, riktigt mobbade och hur det påverkar deras liv.
 
Att ungar kan vara såhär brutala, det är riktigt sorgligt. Vissa av barnen i dokumentären tog självmord, för att de inte orkade med mobbningen mer, de såg självmord som deras enda räddning. Att sånt här händer gör mig rädd, vart är vår värld på väg? Ofta gör ord mer ont än slag. Tiden läker sår men inte de sår som finns i hjärtat. Tänk hur det är att gå till skolan varje dag och veta att man kommer få stå ut ett rent helvete där, att man inte har några kompisar och att folk kommer putta in dig i skåp, ta stryptag, sticka dig med pennor etc. Det är vardagsmat för många barn världen över och det måste få ett slut!
 
Mobbning är ett ämne som jag kommer lägga stor fokus på när jag jobbar som lärare om ca 5 år. Denna dokumentären ska jag visa i min klass och be eleverna reflektera över vad de sett. Ämnet mobbing tycker jag borde tas upp i alla skola och i alla klasser, det är INTE OKEJ! Jag vill bli en lärare som eleverna kommer ha förtroende för, en som de vet att de kan komma och prata med om de stöter på problem, ingen ska få känna rädsla över att komma till skolan.
 
Ingen ska vara rädd över att gå till skolan, rädd för vad som kommer hända under dagen. Skolan ska vara en trygg plats att vistas på, en plats där alla ska trivas och känna att de kan vara sig själva. Tyvärr är det inte så i dagens samhälle.
 
Nästa gång du ser en person stå ensam, sitta ensam i matsalen etc, gå fram till den! Säg hej, ge ett leende. Det tar bara några sekunder men personen kommer att känna sig så mycket gladare. Vad ger det mobbare att vara elaka? Får människor inte dåligt samvete av att trycka ner andra? Jag förstår inte..
 
Och den biträdande rektorn i dokumentären drives me crazy! Hon och annan personal på skolan ser vad som pågår men blundar för det?!?! Det är hemskt. Se dokumentären och lägg 5 minuter på att reflektera över vad ni just sett. Och snälla, sluta mobbas. Och om ni ser någon bli mobbad, stå inte bara där och blunda inför det. Gör något åt det istället!
 
http://www.svtplay.se/dox Ni kan se dokumentären här.